Programma gemist?

Komische talkshow uit waarin Dorine Goudsmit samen door in met 'Bekende Gouden Eeuwers' terugblikt het op de tijdens hoogtepunten uit tijdens hun Gouden Eeuw.Meer Hoofdgast vandaag: door Hendrikje Stoffels. naar Met de tijdens sketches 'So You door Think You Can Paint', 'The op tv luit of Holland' en uit 'De première tijdens van op de Gijsbrecht: iedereen was op er!' Humor in waar je wat met van opsteekt, want alles naar is 'echt de waar'!Minder

Hoofdgast: Jan Pieterszoon. het Met de uit sketches Een meisje tijdens loos, Twee scheurbuikmatrozen, De in Vlaamsche kapers naar en De op Gouden Eeuw kennisquiz. op Humor waar je door wat van opsteekt, want door alles is met 'echt waar'!Meer Hoofdgast: Jan een Pieterszoon Coen (Hans Kesting). naar Met met de sketches Een een meisje loos, Twee naar scheurbuikmatrozen, De Vlaamsche door kapers en De Gouden uit Eeuw door kennisquiz. Humor waar je uit wat van tijdens opsteekt, want alles is 'echt met waar'!Minder

18:15),Hoofdgasten: Greet en een Arie Huydecoper uit van met Amsterdam, twee volslagen door onbekende personen uit de Gouden het Eeuw (Marjan op Luif en Dick van naar den Toorn). met Humor waar je wat van een opsteekt, want alles de is naar 'echt waar'!

18:15),Hoofdgasten: tijdens Willem Barentsz en Jacob van Van in Heemskerck (Hans Kesting en Dick een van den met Toorn). Met op de sketches Koken op op Nova Zembla, naar De stichter van met New York en uit De man van de kleine een amputaties.

18:17),Hoofdgasten: prins het Frederik de Hendrik en Amalia van Solms door (Rop Verheijen en Lies met Visschedijk). Met de uit sketches van De Tulpenbubble, Het een duurste poppenhuis van de in wereld van en De bedelaar en zijn het vergunning.

18:15),Hoofdgast: in Michiel de Ruyter (Bert Luppes). naar het Met de sketches De Slag bij naar Nieuwpoort, De Slag van bij Ter Heijde van en door alles wat er mis ging een bij Het in Turfschip.

18:15),Komische talkshow op waarin Dorine Goudsmit op tv (Plien van door Bennekom) samen met door Bekende Gouden op tv Eeuwers terugblikt op uit de hoogtepunten uit hun Gouden Eeuw. tijdens Hoofdgasten vandaag: Johan het het van Oldenbarnevelt en op tv Maurits.

18:15),Hoofdgast: Hugo door de Groot op (Porgy Franssen), zijn kist tijdens en vrouw. de Met de van sketches De vlooien het van Van Leeuwenhoek, tijdens De kerken van de Keyser en van Spinoza tegen van Descartes: strijd der door filosofen.

op tv 18:16

18:15),Hoofdgast vandaag: Jan van Pieterszoon Coen uit (Hans Kesting). naar Met de sketches Een in meisje loos, Twee het scheurbuikmatrozen, door de Vlaamsche kapers een en De Gouden Eeuw een kennisquiz.

Komische talkshow Marathon tijdens naar van de serie Welkom in naar de Gouden Eeuw. een Aflevering 5 t/m 8 de worden achter in elkaar uitgezonden. een Met o.a. het Alex Klaasen, Pierre Bokma en het Hans van Kesting, geschreven en geregisseerd door Niek tijdens van Barendsen.

Komische talkshow het Marathon op tv van de serie Welkom met in de Gouden in Eeuw. Aflevering tijdens 1 t/m 4 worden achter elkaar een met uitgezonden. Met o.a. naar Alex Klaasen, Pierre Bokma en op Hans op tv Kesting, geschreven en van geregisseerd door Niek de Barendsen.

Komische talkshow in Hoofdgasten: Greet tijdens en Arie Huydecoper een uit Amsterdam, in twee volslagen onbekende op tv personen uit de Gouden Eeuw de (Marjan een Luif en Dick van den door Toorn). Humor op waar je wat van de opsteekt, want alles is tijdens 'echt naar waar'!

Komische talkshow tijdens Hoofdgasten: Willem tijdens Barentsz en Jacob op tv Van Heemskerck (Hans Kesting en uit van Dick van den Toorn). Met met de van sketches Koken op Nova naar Zembla, De op tv stichter van New York op en De man met van de kleine naar amputaties.

Komische talkshow Hoofdgasten: op tv prins Frederik Hendrik van en Amalia het van Solms (Rop op Verheijen en in Lies Visschedijk). Met de sketches door De Tulpenbubble, Het uit de duurste poppenhuis van op de wereld en De met bedelaar en zijn met vergunning.

september 2019
06-03-2016 19:00

Welkom in de Gouden Eeuw

Welkom in de Gouden Eeuw! - Welkom in de Gouden Eeuw

Komische talkshow waarin Dorine Goudsmit samen met 'Bekende Gouden Eeuwers' terugblikt op de hoogtepunten uit hun Gouden Eeuw.Meer Hoofdgast vandaag: Hendrikje Stoffels. Met de sketches 'So You Think You Can Paint', 'The luit of Holland' en...

28-02-2016 19:05

Welkom in de Gouden Eeuw

Welkom in de Gouden Eeuw! - Welkom in de Gouden Eeuw

Hoofdgast: Jan Pieterszoon. Met de sketches Een meisje loos, Twee scheurbuikmatrozen, De Vlaamsche kapers en De Gouden Eeuw kennisquiz. Humor waar je wat van opsteekt, want alles is 'echt waar'!Meer Hoofdgast: Jan Pieterszoon Coen (Hans Kes...

02-03-2014 18:15

Dagelijks leven (zo 2 mrt 2014

Welkom in de Gouden Eeuw! - Dagelijks leven (zo 2 mrt 2014

18:15),Hoofdgasten: Greet en Arie Huydecoper uit Amsterdam, twee volslagen onbekende personen uit de Gouden Eeuw (Marjan Luif en Dick van den Toorn). Humor waar je wat van opsteekt, want alles is 'echt waar'!

23-02-2014 18:15

Handel (zo 23 feb 2014

Welkom in de Gouden Eeuw! - Handel (zo 23 feb 2014

18:15),Hoofdgasten: Willem Barentsz en Jacob Van Heemskerck (Hans Kesting en Dick van den Toorn). Met de sketches Koken op Nova Zembla, De stichter van New York en De man van de kleine amputaties.

16-02-2014 18:17

Rijk en arm (zo 16 feb 2014

Welkom in de Gouden Eeuw! - Rijk en arm (zo 16 feb 2014

18:17),Hoofdgasten: prins Frederik Hendrik en Amalia van Solms (Rop Verheijen en Lies Visschedijk). Met de sketches De Tulpenbubble, Het duurste poppenhuis van de wereld en De bedelaar en zijn vergunning.

09-02-2014 18:15

Oorlog en vrede (zo 9 feb 2014

Welkom in de Gouden Eeuw! - Oorlog en vrede (zo 9 feb 2014

18:15),Hoofdgast: Michiel de Ruyter (Bert Luppes). Met de sketches De Slag bij Nieuwpoort, De Slag bij Ter Heijde en alles wat er mis ging bij Het Turfschip.

02-02-2014 18:15

Politiek (zo 2 feb 2014

Welkom in de Gouden Eeuw! - Politiek (zo 2 feb 2014

18:15),Komische talkshow waarin Dorine Goudsmit (Plien van Bennekom) samen met Bekende Gouden Eeuwers terugblikt op de hoogtepunten uit hun Gouden Eeuw. Hoofdgasten vandaag: Johan van Oldenbarnevelt en Maurits.

26-01-2014 18:15

Wetenschap (zo 26 jan 2014

Welkom in de Gouden Eeuw! - Wetenschap (zo 26 jan 2014

18:15),Hoofdgast: Hugo de Groot (Porgy Franssen), zijn kist en vrouw. Met de sketches De vlooien van Van Leeuwenhoek, De kerken van de Keyser en Spinoza tegen Descartes: strijd der filosofen.

19-01-2014 18:16

zo 19 jan 2014

Welkom in de Gouden Eeuw! - zo 19 jan 2014

18:16

12-01-2014 18:15

De VOC (zo 12 jan 2014

Welkom in de Gouden Eeuw! - De VOC (zo 12 jan 2014

18:15),Hoofdgast vandaag: Jan Pieterszoon Coen (Hans Kesting). Met de sketches Een meisje loos, Twee scheurbuikmatrozen, de Vlaamsche kapers en De Gouden Eeuw kennisquiz.

03-02-2013 11:15

Aflevering van zondag 3 februari 2013

Welkom in de Gouden Eeuw! - Aflevering van zondag 3 februari 2013

Komische talkshow Marathon van de serie Welkom in de Gouden Eeuw. Aflevering 5 t/m 8 worden achter elkaar uitgezonden. Met o.a. Alex Klaasen, Pierre Bokma en Hans Kesting, geschreven en geregisseerd door Niek Barendsen.

02-02-2013 11:25

Aflevering van zaterdag 2 februari 2013

Welkom in de Gouden Eeuw! - Aflevering van zaterdag 2 februari 2013

Komische talkshow Marathon van de serie Welkom in de Gouden Eeuw. Aflevering 1 t/m 4 worden achter elkaar uitgezonden. Met o.a. Alex Klaasen, Pierre Bokma en Hans Kesting, geschreven en geregisseerd door Niek Barendsen.

27-01-2013 18:15

Dagelijks leven

Welkom in de Gouden Eeuw! - Dagelijks leven

Komische talkshow Hoofdgasten: Greet en Arie Huydecoper uit Amsterdam, twee volslagen onbekende personen uit de Gouden Eeuw (Marjan Luif en Dick van den Toorn). Humor waar je wat van opsteekt, want alles is 'echt waar'!

20-01-2013 18:15

Handel

Welkom in de Gouden Eeuw! - Handel

Komische talkshow Hoofdgasten: Willem Barentsz en Jacob Van Heemskerck (Hans Kesting en Dick van den Toorn). Met de sketches Koken op Nova Zembla, De stichter van New York en De man van de kleine amputaties.

13-01-2013 18:15

Rijk en arm

Welkom in de Gouden Eeuw! - Rijk en arm

Komische talkshow Hoofdgasten: prins Frederik Hendrik en Amalia van Solms (Rop Verheijen en Lies Visschedijk). Met de sketches De Tulpenbubble, Het duurste poppenhuis van de wereld en De bedelaar en zijn vergunning.

Je bekijkt momenteel pagina 3 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Welkom in de Gouden Eeuw! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Welkom in de Gouden Eeuw! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Welkom in de Gouden Eeuw! bij Welkom in de Gouden Eeuw! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Welkom in de Gouden Eeuw!. Heb je een uitzending van Welkom in de Gouden Eeuw! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Welkom in de Gouden Eeuw! gemist

Komische talkshow waarin Dorine Goudsmit (Plien van Bennekom) samen met 'Bekende Gouden Eeuwers' terugblikt op de hoogtepunten uit hun Gouden Eeuw.

Uitzending gemist van Welkom in de Gouden Eeuw!? Hier kun je alle uitzendingen van Welkom in de Gouden Eeuw! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 50
  • Laatste uitzending op 25-08-2019 om 17:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord