Programma gemist?

Komische talkshow waarin van de Dorine Goudsmit (Plien van op tv Bennekom) samen met Bekende in Gouden Eeuwers terugblikt het op de hoogtepunten uit met hun Gouden in Eeuw. Hoofdgast vandaag: een Michiel van de Ruyter (Bert tijdens Luppes).

Komische naar talkshow waarin uit Dorine Goudsmit (Plien van Bennekom) tijdens samen op met Bekende Gouden Eeuwers terugblikt naar op de hoogtepunten uit in hun Gouden naar Eeuw. Hoofdgasten vandaag: het Johan het van Oldenbarnevelt en met Maurits.

Komische door talkshow waarin uit Dorine Goudsmit (Plien van in Bennekom) samen met op tv Bekende Gouden het Eeuwers terugblikt op de hoogtepunten uit uit hun Gouden de Eeuw. Hoofdgast: Hugo met de van Groot (Porgy Franssen), door zijn kist en naar vrouw.

Komische talkshow een Hoofdgast vandaag: Hendrikje Stoffels in (Lies het Visschedijk). Met naar de sketches So You Think You een Can Paint, uit The luit uit of Holland en De première van van de door Gijsbrecht: iedereen was de er!

Komische een talkshow Hoofdgast vandaag: in Jan Pieterszoon uit Coen (Hans Kesting). Met de in sketches Een meisje loos, van met Twee scheurbuikmatrozen, de op tv Vlaamsche kapers en De Gouden uit Eeuw op kennisquiz.

januari 2020
06-01-2013 18:15

Oorlog en vrede

Welkom in de Gouden Eeuw! - Oorlog en vrede

Komische talkshow waarin Dorine Goudsmit (Plien van Bennekom) samen met Bekende Gouden Eeuwers terugblikt op de hoogtepunten uit hun Gouden Eeuw. Hoofdgast vandaag: Michiel de Ruyter (Bert Luppes).

30-12-2012 18:15

Politiek

Welkom in de Gouden Eeuw! - Politiek

Komische talkshow waarin Dorine Goudsmit (Plien van Bennekom) samen met Bekende Gouden Eeuwers terugblikt op de hoogtepunten uit hun Gouden Eeuw. Hoofdgasten vandaag: Johan van Oldenbarnevelt en Maurits.

23-12-2012 18:10

Wetenschap

Welkom in de Gouden Eeuw! - Wetenschap

Komische talkshow waarin Dorine Goudsmit (Plien van Bennekom) samen met Bekende Gouden Eeuwers terugblikt op de hoogtepunten uit hun Gouden Eeuw. Hoofdgast: Hugo de Groot (Porgy Franssen), zijn kist en vrouw.

16-12-2012 18:10

Kunst

Welkom in de Gouden Eeuw! - Kunst

Komische talkshow Hoofdgast vandaag: Hendrikje Stoffels (Lies Visschedijk). Met de sketches So You Think You Can Paint, The luit of Holland en De première van de Gijsbrecht: iedereen was er!

09-12-2012 18:10

De VOC

Welkom in de Gouden Eeuw! - De VOC

Komische talkshow Hoofdgast vandaag: Jan Pieterszoon Coen (Hans Kesting). Met de sketches Een meisje loos, Twee scheurbuikmatrozen, de Vlaamsche kapers en De Gouden Eeuw kennisquiz.

Je bekijkt momenteel pagina 4 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Welkom in de Gouden Eeuw! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Welkom in de Gouden Eeuw! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Welkom in de Gouden Eeuw! bij Welkom in de Gouden Eeuw! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Welkom in de Gouden Eeuw!. Heb je een uitzending van Welkom in de Gouden Eeuw! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Welkom in de Gouden Eeuw! gemist

Komische talkshow waarin Dorine Goudsmit (Plien van Bennekom) samen met 'Bekende Gouden Eeuwers' terugblikt op de hoogtepunten uit hun Gouden Eeuw.

Uitzending gemist van Welkom in de Gouden Eeuw!? Hier kun je alle uitzendingen van Welkom in de Gouden Eeuw! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 50
  • Laatste uitzending op 25-08-2019 om 17:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!