Programma gemist?

Hoofdgasten: op tv Greet en Arie Huydecoper de uit Amsterdam, twee naar volslagen uit onbekende personen uit de Gouden met Eeuw door (Marjan Luif en door Dick van den op tv Toorn). Met de uit sketches Heks of geen in heks, Roken op tv goed voor u! en De beul: door een op tv kennismaking.

Hoofdgasten: op Willem Barentsz en Jacob Van uit Heemskerck (Hans naar Kesting uit en Dick van den op tv Toorn). Met de op sketches Koken het op Nova Zembla, De stichter van tijdens New met York en De man van tijdens de de kleine amputaties.

Hoofdgasten: prins Frederik een Hendrik uit en Amalia van Solms (Rop in de Verheijen en Lies Visschedijk). Met de door sketches De tijdens Tulpenbubble, Het duurste poppenhuis het van in de wereld en De van bedelaar en zijn een vergunning.

Hoofdgast vandaag: op tv Michiel de Ruyter (Bert het van Luppes). Met de sketches De op tv Slag in bij Nieuwpoort, De Slag bij een Ter Heijde en alles op wat er van mis ging bij Het het uit Turfschip.

Hoofdgasten uit vandaag: Johan van Oldenbarnevelt (Pierre de Bokma) naar en Maurits (Wil naar van der Meer). de Met de sketches De op schout op op zoek naar Balthasar een Gerards, Sst! De geheime schuilkerk tijdens op tv en het liedje Het het spijt me, dat een alles goedmaakt. Humor waar in je in wat van opsteekt, in want alles is op tv 'echt waar'!

Komische talkshow tijdens waarin Dorine Goudsmit (Plien een van Bennekom) in samen door met 'Bekende Gouden Eeuwers' in terugblikt op de op tv hoogtepunten uit hun gouden tijdens eeuw. Hoofdgast: Hugo de uit Groot (Porgy Franssen), het op tv zijn kist en het vrouw. Met de met sketches 'De vlooien uit van Van Leeuwenhoek', 'De op kerken van de op tv Keyser' en 'Spinoza tegen Descartes: uit strijd der filosofen'. in Humor waar je op wat van van opsteekt, naar want alles is 'echt tijdens waar'.

Hoofdgast: naar Hendrikje Stoffels (Lies op tv Visschedijk). Met de sketches op tv So de You Think You Can Paint, The in luit het of Holland de en De première van het de Gijsbrecht: iedereen was er! uit Humor waar door je wat de van opsteekt, uit want alles is 'echt in waar'!

Komische naar talkshow waarin Dorine van Goudsmit (Plien op van Bennekom) samen met 'Bekende uit Gouden Eeuwers' terugblikt de op de hoogtepunten uit een hun Gouden op tv Eeuw. een Hoofdgast vandaag: Jan Pieterszoon Coen op tv (Hans Kesting). Met de uit sketches 'Een van meisje loos', 'Twee scheurbuikmatrozen', uit 'de Vlaamsche kapers' op tv en 'De door Gouden Eeuw door kennisquiz'. Humor uit waar je wat uit van opsteekt, want alles is 'echt een het waar'!

Hoofdgasten: Greet en het op tv Arie Huydecoper uit Amsterdam, twee volslagen tijdens onbekende personen uit het de Gouden in Eeuw (Marjan Luif en de Dick van van den Toorn). Met de in sketches van Heks of geen heks, Roken van goed uit voor u! het en De beul: een naar kennismaking.

Hoofdgasten: op Willem Barentsz en uit Jacob Van Heemskerck (Hans met Kesting en Dick van door door den Toorn). Met de met sketches Koken op in Nova Zembla, De uit stichter van door New York en De naar man van de kleine in amputaties.

Hoofdgasten: Prins tijdens Frederik Hendrik en Amalia met van Solms met (Rop Verheijen de en Lies de Visschedijk). Met de sketches De door Tulpenbubble, Het naar duurste poppenhuis van in de wereld en de De bedelaar en zijn van vergunning.

Hoofdgast: Michiel door de Ruyter naar (Bert Luppes). Met de op tv sketches de De Slag bij Nieuwpoort, met De Slag het bij Ter Heijde en alles wat het er misging op tv bij Het Turfschip. Humor op waar je uit wat van opsteekt, een want alles is op 'echt het waar'!

Hoofdgasten: een Johan van Oldenbarnevelt tijdens (Pierre Bokma) en Maurits een (Wil de van der Meer). Met naar de sketches De naar schout op zoek op tv naar Balthasar Gerards, Sst! De op tv uit geheime schuilkerk en door het liedje 'Het spijt me', een dat alles tijdens goedmaakt. Humor waar door je wat van opsteekt, op want alles uit is 'echt een waar'!

Hoofdgast het vandaag: Hugo de tijdens Groot (Porgy Franssen), zijn kist het met en vrouw. Met de in sketches De vlooien van Van een Leeuwenhoek, De kerken door van de het Keyser en Spinoza het tegen Descartes: strijd op der filosofen. door Humor waar op tv je wat van door opsteekt, want alles is het 'echt waar'!

Hoofdgast: tijdens Hendrikje Stoffels (Lies uit Visschedijk). Met naar de sketches So You Think You op tv Can Paint, The op tv de luit of Holland en uit De première van de door Gijsbrecht: iedereen was er! naar Humor tijdens waar je met wat van opsteekt, van want alles is 'echt het waar'!

november 2019
25-08-2019 17:05

Dagelijks leven

Welkom in de Gouden Eeuw! - Dagelijks leven

Hoofdgasten: Greet en Arie Huydecoper uit Amsterdam, twee volslagen onbekende personen uit de Gouden Eeuw (Marjan Luif en Dick van den Toorn). Met de sketches Heks of geen heks, Roken goed voor u! en De beul: een kennismaking.

18-08-2019 17:05

Handel

Welkom in de Gouden Eeuw! - Handel

Hoofdgasten: Willem Barentsz en Jacob Van Heemskerck (Hans Kesting en Dick van den Toorn). Met de sketches Koken op Nova Zembla, De stichter van New York en De man van de kleine amputaties.

11-08-2019 17:05

Rijk en arm

Welkom in de Gouden Eeuw! - Rijk en arm

Hoofdgasten: prins Frederik Hendrik en Amalia van Solms (Rop Verheijen en Lies Visschedijk). Met de sketches De Tulpenbubble, Het duurste poppenhuis van de wereld en De bedelaar en zijn vergunning.

04-08-2019 17:05

Oorlog en vrede

Welkom in de Gouden Eeuw! - Oorlog en vrede

Hoofdgast vandaag: Michiel de Ruyter (Bert Luppes). Met de sketches De Slag bij Nieuwpoort, De Slag bij Ter Heijde en alles wat er mis ging bij Het Turfschip.

28-07-2019 17:05

Politiek

Welkom in de Gouden Eeuw! - Politiek

Hoofdgasten vandaag: Johan van Oldenbarnevelt (Pierre Bokma) en Maurits (Wil van der Meer). Met de sketches De schout op zoek naar Balthasar Gerards, Sst! De geheime schuilkerk en het liedje Het spijt me, dat alles goedmaakt. Humor waar je ...

21-07-2019 17:05

Wetenschap

Welkom in de Gouden Eeuw! - Wetenschap

Komische talkshow waarin Dorine Goudsmit (Plien van Bennekom) samen met 'Bekende Gouden Eeuwers' terugblikt op de hoogtepunten uit hun gouden eeuw. Hoofdgast: Hugo de Groot (Porgy Franssen), zijn kist en vrouw. Met de sketches 'De vlooien v...

14-07-2019 17:05

Kunst

Welkom in de Gouden Eeuw! - Kunst

Hoofdgast: Hendrikje Stoffels (Lies Visschedijk). Met de sketches So You Think You Can Paint, The luit of Holland en De première van de Gijsbrecht: iedereen was er! Humor waar je wat van opsteekt, want alles is 'echt waar'!

07-07-2019 17:05

De VOC

Welkom in de Gouden Eeuw! - De VOC

Komische talkshow waarin Dorine Goudsmit (Plien van Bennekom) samen met 'Bekende Gouden Eeuwers' terugblikt op de hoogtepunten uit hun Gouden Eeuw. Hoofdgast vandaag: Jan Pieterszoon Coen (Hans Kesting). Met de sketches 'Een meisje loos', '...

03-06-2018 18:05

Dagelijks leven

Welkom in de Gouden Eeuw! - Dagelijks leven

Hoofdgasten: Greet en Arie Huydecoper uit Amsterdam, twee volslagen onbekende personen uit de Gouden Eeuw (Marjan Luif en Dick van den Toorn). Met de sketches Heks of geen heks, Roken goed voor u! en De beul: een kennismaking.

27-05-2018 18:05

Handel

Welkom in de Gouden Eeuw! - Handel

Hoofdgasten: Willem Barentsz en Jacob Van Heemskerck (Hans Kesting en Dick van den Toorn). Met de sketches Koken op Nova Zembla, De stichter van New York en De man van de kleine amputaties.

20-05-2018 18:05

Rijk en arm

Welkom in de Gouden Eeuw! - Rijk en arm

Hoofdgasten: Prins Frederik Hendrik en Amalia van Solms (Rop Verheijen en Lies Visschedijk). Met de sketches De Tulpenbubble, Het duurste poppenhuis van de wereld en De bedelaar en zijn vergunning.

13-05-2018 18:05

Oorlog en vrede

Welkom in de Gouden Eeuw! - Oorlog en vrede

Hoofdgast: Michiel de Ruyter (Bert Luppes). Met de sketches De Slag bij Nieuwpoort, De Slag bij Ter Heijde en alles wat er misging bij Het Turfschip. Humor waar je wat van opsteekt, want alles is 'echt waar'!

06-05-2018 18:05

Politiek

Welkom in de Gouden Eeuw! - Politiek

Hoofdgasten: Johan van Oldenbarnevelt (Pierre Bokma) en Maurits (Wil van der Meer). Met de sketches De schout op zoek naar Balthasar Gerards, Sst! De geheime schuilkerk en het liedje 'Het spijt me', dat alles goedmaakt. Humor waar je wat va...

29-04-2018 18:05

Wetenschap

Welkom in de Gouden Eeuw! - Wetenschap

Hoofdgast vandaag: Hugo de Groot (Porgy Franssen), zijn kist en vrouw. Met de sketches De vlooien van Van Leeuwenhoek, De kerken van de Keyser en Spinoza tegen Descartes: strijd der filosofen. Humor waar je wat van opsteekt, want alles is '...

22-04-2018 18:05

Kunst

Welkom in de Gouden Eeuw! - Kunst

Hoofdgast: Hendrikje Stoffels (Lies Visschedijk). Met de sketches So You Think You Can Paint, The luit of Holland en De première van de Gijsbrecht: iedereen was er! Humor waar je wat van opsteekt, want alles is 'echt waar'!

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Welkom in de Gouden Eeuw! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Welkom in de Gouden Eeuw! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Welkom in de Gouden Eeuw! bij Welkom in de Gouden Eeuw! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Welkom in de Gouden Eeuw!. Heb je een uitzending van Welkom in de Gouden Eeuw! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Welkom in de Gouden Eeuw! gemist

Komische talkshow waarin Dorine Goudsmit (Plien van Bennekom) samen met 'Bekende Gouden Eeuwers' terugblikt op de hoogtepunten uit hun Gouden Eeuw.

Uitzending gemist van Welkom in de Gouden Eeuw!? Hier kun je alle uitzendingen van Welkom in de Gouden Eeuw! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 50
  • Laatste uitzending op 25-08-2019 om 17:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!