Programma gemist?

Hoofdgasten: Greet in en in Arie Huydecoper uit Amsterdam, twee de volslagen onbekende personen op tv uit de Gouden op tv Eeuw (Marjan met Luif en Dick uit van den Toorn). Met de de een sketches Heks of geen heks, Roken het goed voor u! door en De beul: het een naar kennismaking.

Hoofdgasten: een Willem Barentsz en Jacob Van naar door Heemskerck (Hans Kesting en Dick van het den Toorn). Met tijdens de sketches in Koken op Nova van Zembla, De stichter van in op tv New York en De man van op de kleine op tv amputaties.

Hoofdgasten: prins Frederik met een Hendrik en Amalia van door Solms (Rop Verheijen en Lies door Visschedijk). met Met de sketches De op Tulpenbubble, Het naar duurste poppenhuis in van de wereld en De bedelaar tijdens en het zijn vergunning.

Hoofdgast uit vandaag: Michiel de Ruyter op tv (Bert Luppes). naar Met de sketches De Slag van bij op Nieuwpoort, De Slag naar bij Ter Heijde en alles de wat er de mis ging bij uit Het naar Turfschip.

Hoofdgasten het vandaag: Johan van door Oldenbarnevelt (Pierre Bokma) naar en Maurits tijdens (Wil van der Meer). naar Met de een sketches De schout uit op zoek naar Balthasar op Gerards, Sst! van De geheime schuilkerk en in het liedje Het spijt op tv me, dat alles goedmaakt. het Humor waar op tv je wat van opsteekt, in want alles is door 'echt het waar'!

Komische talkshow het waarin op tv Dorine Goudsmit (Plien van door Bennekom) samen met 'Bekende Gouden met in Eeuwers' terugblikt op de op tv hoogtepunten uit hun gouden eeuw. van Hoofdgast: het Hugo de Groot uit (Porgy Franssen), zijn kist een en door vrouw. Met de sketches 'De tijdens vlooien van op Van Leeuwenhoek', 'De kerken een van de Keyser' en op tv 'Spinoza tegen op Descartes: het strijd der filosofen'. op Humor waar je wat met van opsteekt, want op tv alles is 'echt door waar'.

Hoofdgast: een Hendrikje Stoffels op tv (Lies Visschedijk). Met de van sketches So You Think You tijdens Can Paint, The het luit naar of Holland en door De première van de de Gijsbrecht: iedereen het was er! Humor waar je door in wat van opsteekt, want de alles is door 'echt waar'!

Komische talkshow waarin naar Dorine Goudsmit (Plien naar van Bennekom) samen op tv met 'Bekende Gouden een Eeuwers' terugblikt op op tv de met hoogtepunten uit hun Gouden Eeuw. op tv Hoofdgast vandaag: Jan uit met Pieterszoon Coen (Hans Kesting). naar Met de sketches 'Een uit meisje loos', op 'Twee scheurbuikmatrozen', 'de tijdens Vlaamsche kapers' en 'De in Gouden Eeuw kennisquiz'. Humor het waar naar je wat van opsteekt, want het alles naar is 'echt door waar'!

Hoofdgasten: in Greet en Arie op Huydecoper uit Amsterdam, twee volslagen tijdens onbekende uit personen uit de Gouden van Eeuw (Marjan Luif uit en Dick van op den Toorn). Met een de sketches Heks of een geen heks, de Roken goed voor u! het en De beul: een een tijdens kennismaking.

Hoofdgasten: Willem in Barentsz op tv en Jacob Van Heemskerck (Hans door Kesting en Dick uit van den het Toorn). Met de sketches Koken van op Nova Zembla, naar De stichter van in New York en op De man van het de kleine een amputaties.

Hoofdgasten: in Prins Frederik Hendrik en op tv Amalia van de Solms (Rop Verheijen op tv en Lies Visschedijk). Met het de het sketches De Tulpenbubble, het Het duurste poppenhuis het van de wereld en De tijdens bedelaar en in zijn vergunning.

Hoofdgast: met Michiel de Ruyter (Bert het Luppes). de Met de sketches De Slag bij tijdens Nieuwpoort, op tv De Slag bij Ter Heijde met een en alles wat er van misging bij Het met Turfschip. Humor door waar je wat van opsteekt, want de alles door is 'echt in waar'!

Hoofdgasten: van Johan van Oldenbarnevelt (Pierre Bokma) in naar en Maurits (Wil van der in Meer). Met de het sketches een De schout op zoek op naar Balthasar op tv Gerards, Sst! De geheime naar schuilkerk en tijdens het liedje 'Het spijt me', tijdens dat alles op tv goedmaakt. Humor met waar je wat van uit opsteekt, want alles is de 'echt in waar'!

Hoofdgast vandaag: de Hugo het de Groot (Porgy Franssen), zijn de kist uit en vrouw. Met de sketches De de vlooien van naar Van Leeuwenhoek, De kerken een van de naar Keyser een en Spinoza tegen door Descartes: strijd der filosofen. Humor waar uit het je wat van opsteekt, want alles uit is op 'echt waar'!

Hoofdgast: het Hendrikje Stoffels (Lies Visschedijk). Met op tv de op sketches So You de Think You in Can Paint, The luit of Holland een uit en De première van de Gijsbrecht: tijdens door iedereen was er! Humor op tv waar je wat van van opsteekt, want alles is de 'echt het waar'!

oktober 2020
25-08-2019 17:05

Dagelijks leven

Welkom in de Gouden Eeuw! - Dagelijks leven

Hoofdgasten: Greet en Arie Huydecoper uit Amsterdam, twee volslagen onbekende personen uit de Gouden Eeuw (Marjan Luif en Dick van den Toorn). Met de sketches Heks of geen heks, Roken goed voor u! en De beul: een kennismaking.

18-08-2019 17:05

Handel

Welkom in de Gouden Eeuw! - Handel

Hoofdgasten: Willem Barentsz en Jacob Van Heemskerck (Hans Kesting en Dick van den Toorn). Met de sketches Koken op Nova Zembla, De stichter van New York en De man van de kleine amputaties.

11-08-2019 17:05

Rijk en arm

Welkom in de Gouden Eeuw! - Rijk en arm

Hoofdgasten: prins Frederik Hendrik en Amalia van Solms (Rop Verheijen en Lies Visschedijk). Met de sketches De Tulpenbubble, Het duurste poppenhuis van de wereld en De bedelaar en zijn vergunning.

04-08-2019 17:05

Oorlog en vrede

Welkom in de Gouden Eeuw! - Oorlog en vrede

Hoofdgast vandaag: Michiel de Ruyter (Bert Luppes). Met de sketches De Slag bij Nieuwpoort, De Slag bij Ter Heijde en alles wat er mis ging bij Het Turfschip.

28-07-2019 17:05

Politiek

Welkom in de Gouden Eeuw! - Politiek

Hoofdgasten vandaag: Johan van Oldenbarnevelt (Pierre Bokma) en Maurits (Wil van der Meer). Met de sketches De schout op zoek naar Balthasar Gerards, Sst! De geheime schuilkerk en het liedje Het spijt me, dat alles goedmaakt. Humor waar je ...

21-07-2019 17:05

Wetenschap

Welkom in de Gouden Eeuw! - Wetenschap

Komische talkshow waarin Dorine Goudsmit (Plien van Bennekom) samen met 'Bekende Gouden Eeuwers' terugblikt op de hoogtepunten uit hun gouden eeuw. Hoofdgast: Hugo de Groot (Porgy Franssen), zijn kist en vrouw. Met de sketches 'De vlooien v...

14-07-2019 17:05

Kunst

Welkom in de Gouden Eeuw! - Kunst

Hoofdgast: Hendrikje Stoffels (Lies Visschedijk). Met de sketches So You Think You Can Paint, The luit of Holland en De première van de Gijsbrecht: iedereen was er! Humor waar je wat van opsteekt, want alles is 'echt waar'!

07-07-2019 17:05

De VOC

Welkom in de Gouden Eeuw! - De VOC

Komische talkshow waarin Dorine Goudsmit (Plien van Bennekom) samen met 'Bekende Gouden Eeuwers' terugblikt op de hoogtepunten uit hun Gouden Eeuw. Hoofdgast vandaag: Jan Pieterszoon Coen (Hans Kesting). Met de sketches 'Een meisje loos', '...

03-06-2018 18:05

Dagelijks leven

Welkom in de Gouden Eeuw! - Dagelijks leven

Hoofdgasten: Greet en Arie Huydecoper uit Amsterdam, twee volslagen onbekende personen uit de Gouden Eeuw (Marjan Luif en Dick van den Toorn). Met de sketches Heks of geen heks, Roken goed voor u! en De beul: een kennismaking.

27-05-2018 18:05

Handel

Welkom in de Gouden Eeuw! - Handel

Hoofdgasten: Willem Barentsz en Jacob Van Heemskerck (Hans Kesting en Dick van den Toorn). Met de sketches Koken op Nova Zembla, De stichter van New York en De man van de kleine amputaties.

20-05-2018 18:05

Rijk en arm

Welkom in de Gouden Eeuw! - Rijk en arm

Hoofdgasten: Prins Frederik Hendrik en Amalia van Solms (Rop Verheijen en Lies Visschedijk). Met de sketches De Tulpenbubble, Het duurste poppenhuis van de wereld en De bedelaar en zijn vergunning.

13-05-2018 18:05

Oorlog en vrede

Welkom in de Gouden Eeuw! - Oorlog en vrede

Hoofdgast: Michiel de Ruyter (Bert Luppes). Met de sketches De Slag bij Nieuwpoort, De Slag bij Ter Heijde en alles wat er misging bij Het Turfschip. Humor waar je wat van opsteekt, want alles is 'echt waar'!

06-05-2018 18:05

Politiek

Welkom in de Gouden Eeuw! - Politiek

Hoofdgasten: Johan van Oldenbarnevelt (Pierre Bokma) en Maurits (Wil van der Meer). Met de sketches De schout op zoek naar Balthasar Gerards, Sst! De geheime schuilkerk en het liedje 'Het spijt me', dat alles goedmaakt. Humor waar je wat va...

29-04-2018 18:05

Wetenschap

Welkom in de Gouden Eeuw! - Wetenschap

Hoofdgast vandaag: Hugo de Groot (Porgy Franssen), zijn kist en vrouw. Met de sketches De vlooien van Van Leeuwenhoek, De kerken van de Keyser en Spinoza tegen Descartes: strijd der filosofen. Humor waar je wat van opsteekt, want alles is '...

22-04-2018 18:05

Kunst

Welkom in de Gouden Eeuw! - Kunst

Hoofdgast: Hendrikje Stoffels (Lies Visschedijk). Met de sketches So You Think You Can Paint, The luit of Holland en De première van de Gijsbrecht: iedereen was er! Humor waar je wat van opsteekt, want alles is 'echt waar'!

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Welkom in de Gouden Eeuw! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Welkom in de Gouden Eeuw! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Welkom in de Gouden Eeuw! bij Welkom in de Gouden Eeuw! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Welkom in de Gouden Eeuw!. Heb je een uitzending van Welkom in de Gouden Eeuw! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Welkom in de Gouden Eeuw! gemist

Komische talkshow waarin Dorine Goudsmit (Plien van Bennekom) samen met 'Bekende Gouden Eeuwers' terugblikt op de hoogtepunten uit hun Gouden Eeuw.

Uitzending gemist van Welkom in de Gouden Eeuw!? Hier kun je alle uitzendingen van Welkom in de Gouden Eeuw! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 50
  • Laatste uitzending op 25-08-2019 om 17:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!