Programma gemist?

Hoofdgasten: op tv Greet en Arie Huydecoper uit in van Amsterdam, twee volslagen in onbekende personen uit de door Gouden Eeuw (Marjan uit Luif en Dick van van den Toorn). door Met de door sketches Heks of geen naar heks, Roken met goed voor u! de en De beul: een van kennismaking.

Hoofdgasten: van Willem Barentsz en Jacob uit Van een Heemskerck (Hans Kesting uit en Dick van den Toorn). met Met de sketches Koken een met op Nova Zembla, De een stichter van in New York en op tv De man van naar de kleine amputaties.

Hoofdgasten: Prins het Frederik Hendrik met en Amalia van Solms door (Rop Verheijen in en Lies Visschedijk). op tv Met de in sketches De Tulpenbubble, Het een duurste poppenhuis op tv van de wereld in en De bedelaar door en zijn vergunning.

Hoofdgast: Michiel op tv de Ruyter in (Bert Luppes). Met de tijdens sketches De Slag bij uit Nieuwpoort, naar De Slag met bij Ter Heijde en alles tijdens wat er misging bij naar op Het Turfschip. Humor met waar je wat door van opsteekt, want alles is een 'echt op waar'!

Hoofdgasten: op tv Johan van Oldenbarnevelt (Pierre Bokma) naar naar en Maurits (Wil van op tv der Meer). Met door de sketches De schout de op zoek naar de Balthasar Gerards, Sst! De op door geheime schuilkerk en het naar liedje 'Het spijt in me', dat alles goedmaakt. Humor een waar door je wat van opsteekt, met want alles is uit 'echt naar waar'!

Hoofdgast vandaag: met Hugo de Groot (Porgy uit Franssen), zijn tijdens kist en naar vrouw. Met de sketches De op tv met vlooien van Van de Leeuwenhoek, De kerken van de de Keyser en naar Spinoza tegen Descartes: strijd der in met filosofen. Humor waar door je wat van opsteekt, want in alles is een 'echt waar'!

Hoofdgast: Hendrikje een Stoffels (Lies op tv Visschedijk). Met met de sketches So You het Think You Can Paint, The tijdens luit of op Holland en op tv De première van de Gijsbrecht: van iedereen was op er! Humor waar op tv je wat van opsteekt, door want alles op tv is 'echt het waar'!

Hoofdgast: met Jan Pieterszoon Coen (Hans Kesting). van in Met de sketches door Een meisje loos, Twee scheurbuikmatrozen, het De Vlaamsche kapers en uit naar De Gouden Eeuw kennisquiz. Humor een waar je wat van in met opsteekt, want alles is het 'echt waar'!

Hoofdgasten: Greet van en Arie Huydecoper een uit Amsterdam, door twee volslagen van onbekende personen uit de Gouden op Eeuw. Met de tijdens sketches Heks of uit geen heks, op Roken goed voor u! en tijdens De van beul: een op tv kennismaking. Hoofdgasten: Greet en Arie Huydecoper tijdens het uit Amsterdam, twee volslagen onbekende het personen uit de Gouden door Eeuw een (Marjan Luif en Dick van van den Toorn). op Met het de sketches Heks op of geen heks, Roken met goed voor u! in en De beul: een uit kennismaking.

Komische op talkshow waarin Dorine Goudsmit (Plien door van de Bennekom) samen met 'Bekende Gouden een Eeuwers' terugblikt op het een de hoogtepunten uit hun Gouden de Eeuw. Hoofdgasten: Willem op tv Barentsz en op Jacob Van op Heemskerck (Hans Kesting en Dick in van den Toorn). Met van de sketches Koken het op Nova naar Zembla, De stichter van uit New York op tv en van De man van de kleine op tv amputaties.

Hoofdgasten: een Prins Frederik Hendrik op en Amalia van Solms van (Rop Verheijen en Lies op Visschedijk). in Met de tijdens sketches De Tulpenbubble, Het op duurste poppenhuis op tv van de wereld de en De bedelaar en zijn tijdens vergunning.

Hoofdgast: Michiel de op tv Ruyter (Bert Luppes). door Met de sketches het naar De Slag bij Nieuwpoort, De naar Slag bij Ter op tv Heijde, en de alles wat in er misging bij Het Turfschip. naar Humor in waar je wat van opsteekt. een Hoofdgast: een Michiel de Ruyter (Bert door Luppes). Met naar de sketches De het Slag bij Nieuwpoort, het De Slag bij tijdens Ter Heijde, en door alles wat er misging bij Het uit op Turfschip. Humor waar je wat in van opsteekt, door want alles is van 'echt waar'!

Komische op tv talkshow waarin Dorine naar Goudsmit (Plien van Bennekom) het samen met uit 'Bekende Gouden van Eeuwers' terugblikt op de hoogtepunten uit het hun Gouden een Eeuw. uit Hoofdgasten: Johan van met Oldenbarnevelt (Pierre Bokma) en de Maurits (Wil van tijdens der Meer). Met de de sketches door 'De schout op zoek de naar Balthasar Gerards', 'Sst! De uit geheime uit schuilkerk' en het tijdens liedje 'Het spijt op tv me', dat alles goedmaakt. Humor door waar je uit wat van opsteekt, uit want alles uit is 'echt uit waar'!

Hoofdgast: tijdens Hugo de Groot (Porgy Franssen), tijdens een zijn kist en op tv vrouw. Met de sketches De op tv vlooien uit van Van Leeuwenhoek, De op kerken van de Keyser door en Spinoza tegen door Descartes: strijd tijdens der filosofen. Hoofdgast: Hugo van de Groot (Porgy een Franssen), zijn kist en van vrouw. met Met de in sketches De vlooien het van Van Leeuwenhoek, De kerken uit van de Keyser een en uit Spinoza tegen Descartes: strijd der filosofen. uit Humor tijdens waar je wat van opsteekt, de want tijdens alles is 'echt een waar'!

Komische een talkshow waarin door Dorine Goudsmit (Plien de van Bennekom) samen met 'Bekende Gouden op Eeuwers' terugblikt op tv op de hoogtepunten op uit hun met Gouden Eeuw. tijdens Komische talkshow waarin Dorine in Goudsmit (Plien van Bennekom) samen op tv met 'Bekende Gouden de Eeuwers' tijdens terugblikt op het de hoogtepunten uit hun Gouden Eeuw. op tv Hoofdgast vandaag: Hendrikje van Stoffels uit (Lies Visschedijk). Met de sketches in So You op Think van You Can Paint, The luit uit of Holland tijdens en De première van de naar Gijsbrecht: iedereen was de er! op tv Humor waar je op tv wat van op opsteekt, want alles is 'echt door waar'!

juni 2019
03-06-2018 18:05

Dagelijks leven

Welkom in de Gouden Eeuw! - Dagelijks leven

Hoofdgasten: Greet en Arie Huydecoper uit Amsterdam, twee volslagen onbekende personen uit de Gouden Eeuw (Marjan Luif en Dick van den Toorn). Met de sketches Heks of geen heks, Roken goed voor u! en De beul: een kennismaking.

27-05-2018 18:05

Handel

Welkom in de Gouden Eeuw! - Handel

Hoofdgasten: Willem Barentsz en Jacob Van Heemskerck (Hans Kesting en Dick van den Toorn). Met de sketches Koken op Nova Zembla, De stichter van New York en De man van de kleine amputaties.

20-05-2018 18:05

Rijk en arm

Welkom in de Gouden Eeuw! - Rijk en arm

Hoofdgasten: Prins Frederik Hendrik en Amalia van Solms (Rop Verheijen en Lies Visschedijk). Met de sketches De Tulpenbubble, Het duurste poppenhuis van de wereld en De bedelaar en zijn vergunning.

13-05-2018 18:05

Oorlog en vrede

Welkom in de Gouden Eeuw! - Oorlog en vrede

Hoofdgast: Michiel de Ruyter (Bert Luppes). Met de sketches De Slag bij Nieuwpoort, De Slag bij Ter Heijde en alles wat er misging bij Het Turfschip. Humor waar je wat van opsteekt, want alles is 'echt waar'!

06-05-2018 18:05

Politiek

Welkom in de Gouden Eeuw! - Politiek

Hoofdgasten: Johan van Oldenbarnevelt (Pierre Bokma) en Maurits (Wil van der Meer). Met de sketches De schout op zoek naar Balthasar Gerards, Sst! De geheime schuilkerk en het liedje 'Het spijt me', dat alles goedmaakt. Humor waar je wat va...

29-04-2018 18:05

Wetenschap

Welkom in de Gouden Eeuw! - Wetenschap

Hoofdgast vandaag: Hugo de Groot (Porgy Franssen), zijn kist en vrouw. Met de sketches De vlooien van Van Leeuwenhoek, De kerken van de Keyser en Spinoza tegen Descartes: strijd der filosofen. Humor waar je wat van opsteekt, want alles is '...

22-04-2018 18:05

Kunst

Welkom in de Gouden Eeuw! - Kunst

Hoofdgast: Hendrikje Stoffels (Lies Visschedijk). Met de sketches So You Think You Can Paint, The luit of Holland en De première van de Gijsbrecht: iedereen was er! Humor waar je wat van opsteekt, want alles is 'echt waar'!

15-04-2018 18:05

De VOC

Welkom in de Gouden Eeuw! - De VOC

Hoofdgast: Jan Pieterszoon Coen (Hans Kesting). Met de sketches Een meisje loos, Twee scheurbuikmatrozen, De Vlaamsche kapers en De Gouden Eeuw kennisquiz. Humor waar je wat van opsteekt, want alles is 'echt waar'!

07-05-2017 18:00

Dagelijks leven

Welkom in de Gouden Eeuw! - Dagelijks leven

Hoofdgasten: Greet en Arie Huydecoper uit Amsterdam, twee volslagen onbekende personen uit de Gouden Eeuw. Met de sketches Heks of geen heks, Roken goed voor u! en De beul: een kennismaking. Hoofdgasten: Greet en Arie Huydecoper uit Amsterd...

30-04-2017 18:00

Handel

Welkom in de Gouden Eeuw! - Handel

Komische talkshow waarin Dorine Goudsmit (Plien van Bennekom) samen met 'Bekende Gouden Eeuwers' terugblikt op de hoogtepunten uit hun Gouden Eeuw. Hoofdgasten: Willem Barentsz en Jacob Van Heemskerck (Hans Kesting en Dick van den Toorn). M...

23-04-2017 18:00

Rijk en arm

Welkom in de Gouden Eeuw! - Rijk en arm

Hoofdgasten: Prins Frederik Hendrik en Amalia van Solms (Rop Verheijen en Lies Visschedijk). Met de sketches De Tulpenbubble, Het duurste poppenhuis van de wereld en De bedelaar en zijn vergunning.

16-04-2017 18:00

Oorlog en vrede

Welkom in de Gouden Eeuw! - Oorlog en vrede

Hoofdgast: Michiel de Ruyter (Bert Luppes). Met de sketches De Slag bij Nieuwpoort, De Slag bij Ter Heijde, en alles wat er misging bij Het Turfschip. Humor waar je wat van opsteekt. Hoofdgast: Michiel de Ruyter (Bert Luppes). Met de sketch...

09-04-2017 18:00

Politiek

Welkom in de Gouden Eeuw! - Politiek

Komische talkshow waarin Dorine Goudsmit (Plien van Bennekom) samen met 'Bekende Gouden Eeuwers' terugblikt op de hoogtepunten uit hun Gouden Eeuw. Hoofdgasten: Johan van Oldenbarnevelt (Pierre Bokma) en Maurits (Wil van der Meer). Met de s...

02-04-2017 18:00

Wetenschap

Welkom in de Gouden Eeuw! - Wetenschap

Hoofdgast: Hugo de Groot (Porgy Franssen), zijn kist en vrouw. Met de sketches De vlooien van Van Leeuwenhoek, De kerken van de Keyser en Spinoza tegen Descartes: strijd der filosofen. Hoofdgast: Hugo de Groot (Porgy Franssen), zijn kist en...

26-03-2017 18:00

Kunst

Welkom in de Gouden Eeuw! - Kunst

Komische talkshow waarin Dorine Goudsmit (Plien van Bennekom) samen met 'Bekende Gouden Eeuwers' terugblikt op de hoogtepunten uit hun Gouden Eeuw. Komische talkshow waarin Dorine Goudsmit (Plien van Bennekom) samen met 'Bekende Gouden Eeuw...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Welkom in de Gouden Eeuw! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Welkom in de Gouden Eeuw! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Welkom in de Gouden Eeuw! bij Welkom in de Gouden Eeuw! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Welkom in de Gouden Eeuw!. Heb je een uitzending van Welkom in de Gouden Eeuw! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Welkom in de Gouden Eeuw! gemist

Komische talkshow waarin Dorine Goudsmit (Plien van Bennekom) samen met 'Bekende Gouden Eeuwers' terugblikt op de hoogtepunten uit hun Gouden Eeuw.

Uitzending gemist van Welkom in de Gouden Eeuw!? Hier kun je alle uitzendingen van Welkom in de Gouden Eeuw! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 42
  • Laatste uitzending op 03-06-2018 om 18:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord