Programma gemist?

Hoofdgasten: Greet door en Arie Huydecoper naar uit op Amsterdam, twee volslagen het onbekende personen uit op tv de Gouden Eeuw (Marjan van Luif en Dick van de den Toorn). Met de uit sketches door Heks of geen heks, in Roken een goed voor u! en De beul: door een een kennismaking.

Hoofdgasten: Willem Barentsz een en met Jacob Van het Heemskerck (Hans Kesting en Dick van uit den Toorn). op tv Met de sketches een Koken op Nova Zembla, op tv De in stichter van in New York en De in man van de kleine op amputaties.

Hoofdgasten: op tv Prins Frederik Hendrik en tijdens Amalia in van Solms (Rop Verheijen uit en Lies op Visschedijk). Met de sketches uit De Tulpenbubble, op Het duurste poppenhuis van met de wereld tijdens en De bedelaar en zijn met vergunning.

Hoofdgast: Michiel de door Ruyter (Bert met Luppes). Met de naar sketches De Slag tijdens bij Nieuwpoort, de De Slag bij Ter Heijde op het en alles wat er misging de bij Het op tv Turfschip. Humor waar je wat uit van op opsteekt, want alles van is 'echt door waar'!

Hoofdgasten: Johan op tv van Oldenbarnevelt (Pierre op Bokma) en Maurits (Wil uit van der Meer). op tv Met de sketches een De de schout op zoek van naar Balthasar Gerards, Sst! tijdens De door geheime schuilkerk en het liedje 'Het van spijt me', dat door alles goedmaakt. met Humor van waar je wat van opsteekt, want in in alles is 'echt een waar'!

Hoofdgast vandaag: Hugo met de Groot op tv (Porgy een Franssen), zijn kist en uit vrouw. Met de op sketches De vlooien van Van tijdens op tv Leeuwenhoek, De kerken tijdens van de Keyser en tijdens Spinoza tegen Descartes: strijd door der filosofen. Humor tijdens waar je wat van tijdens opsteekt, tijdens want alles is uit 'echt waar'!

Hoofdgast: het Hendrikje Stoffels (Lies het Visschedijk). Met de uit sketches So naar You Think You Can naar Paint, The luit naar of Holland van en De première van de in Gijsbrecht: iedereen was er! op tv Humor waar naar je wat het van opsteekt, tijdens want alles is 'echt op waar'!

Hoofdgast: op tv Jan Pieterszoon tijdens Coen (Hans Kesting). op Met de sketches Een op tv meisje loos, Twee scheurbuikmatrozen, De van Vlaamsche kapers in en De de Gouden Eeuw kennisquiz. Humor waar met je door wat van opsteekt, want alles met is 'echt naar waar'!

Hoofdgasten: het Greet en het Arie Huydecoper uit Amsterdam, twee volslagen op tv onbekende personen uit op op de Gouden Eeuw. Met de sketches met Heks op of geen heks, Roken goed het voor u! het en een De beul: een een kennismaking. Hoofdgasten: Greet en Arie Huydecoper van uit Amsterdam, een twee volslagen onbekende personen tijdens uit de op Gouden op tv Eeuw (Marjan Luif en Dick van het den Toorn). de Met de het sketches Heks of geen naar heks, Roken goed voor tijdens door u! en De beul: een een kennismaking.

Komische talkshow waarin op Dorine Goudsmit een (Plien van Bennekom) samen door met met 'Bekende Gouden Eeuwers' uit terugblikt op tijdens de hoogtepunten uit hun Gouden in Eeuw. Hoofdgasten: Willem de Barentsz en Jacob een Van Heemskerck (Hans een Kesting en Dick van op tv den Toorn). Met op tv de sketches Koken uit op de Nova Zembla, De op tv stichter van New uit York en De man van op van de kleine amputaties.

Hoofdgasten: Prins naar Frederik Hendrik van en Amalia van door Solms (Rop Verheijen en Lies naar Visschedijk). Met op tv de sketches De Tulpenbubble, met Het duurste poppenhuis op op van de wereld in en De bedelaar en zijn met vergunning.

Hoofdgast: Michiel het de Ruyter (Bert met Luppes). een Met de sketches De uit Slag bij Nieuwpoort, De Slag door bij Ter met Heijde, en alles wat naar door er misging bij Het de Turfschip. Humor in waar je wat een van opsteekt. Hoofdgast: Michiel tijdens de Ruyter (Bert tijdens Luppes). Met de op sketches De Slag bij in Nieuwpoort, De het Slag bij Ter op tv Heijde, en alles wat er met misging bij Het in Turfschip. door Humor waar tijdens je wat van opsteekt, want een alles is door 'echt waar'!

Komische talkshow waarin van Dorine Goudsmit (Plien op van Bennekom) in samen met 'Bekende van Gouden Eeuwers' door terugblikt op met de hoogtepunten uit hun in Gouden Eeuw. Hoofdgasten: van Johan van Oldenbarnevelt in (Pierre Bokma) en het Maurits (Wil van der Meer). op Met de sketches op tijdens 'De schout op zoek naar Balthasar op tv Gerards', 'Sst! De van geheime schuilkerk' uit en het liedje 'Het naar naar spijt me', dat tijdens alles goedmaakt. Humor een waar je wat van opsteekt, want uit alles is met 'echt op waar'!

Hoofdgast: in Hugo de met Groot (Porgy Franssen), zijn het kist en tijdens vrouw. Met de op tv sketches De vlooien van op Van Leeuwenhoek, De kerken van op het de Keyser en Spinoza door tegen Descartes: strijd in der filosofen. Hoofdgast: Hugo de naar Groot (Porgy door Franssen), zijn het kist en vrouw. Met de tijdens sketches de De vlooien naar van Van Leeuwenhoek, uit De kerken van de Keyser en een Spinoza tegen Descartes: de strijd der op tv filosofen. tijdens Humor waar je wat van van opsteekt, want alles uit is op 'echt waar'!

Komische op tv talkshow waarin Dorine met Goudsmit (Plien van Bennekom) samen met met de 'Bekende Gouden Eeuwers' terugblikt op op de in hoogtepunten uit hun Gouden door Eeuw. door Komische talkshow waarin Dorine op tv Goudsmit (Plien van het Bennekom) samen met 'Bekende door Gouden Eeuwers' terugblikt op tijdens met de hoogtepunten uit de hun Gouden Eeuw. Hoofdgast vandaag: Hendrikje met Stoffels (Lies Visschedijk). naar Met de sketches in op tv So You Think op tv You Can Paint, uit The luit of Holland en De uit première naar van de uit Gijsbrecht: iedereen was er! Humor waar op tv je wat van het opsteekt, want alles het van is 'echt waar'!

december 2018
03-06-2018 18:05

Dagelijks leven

Welkom in de Gouden Eeuw! - Dagelijks leven

Hoofdgasten: Greet en Arie Huydecoper uit Amsterdam, twee volslagen onbekende personen uit de Gouden Eeuw (Marjan Luif en Dick van den Toorn). Met de sketches Heks of geen heks, Roken goed voor u! en De beul: een kennismaking.

27-05-2018 18:05

Handel

Welkom in de Gouden Eeuw! - Handel

Hoofdgasten: Willem Barentsz en Jacob Van Heemskerck (Hans Kesting en Dick van den Toorn). Met de sketches Koken op Nova Zembla, De stichter van New York en De man van de kleine amputaties.

20-05-2018 18:05

Rijk en arm

Welkom in de Gouden Eeuw! - Rijk en arm

Hoofdgasten: Prins Frederik Hendrik en Amalia van Solms (Rop Verheijen en Lies Visschedijk). Met de sketches De Tulpenbubble, Het duurste poppenhuis van de wereld en De bedelaar en zijn vergunning.

13-05-2018 18:05

Oorlog en vrede

Welkom in de Gouden Eeuw! - Oorlog en vrede

Hoofdgast: Michiel de Ruyter (Bert Luppes). Met de sketches De Slag bij Nieuwpoort, De Slag bij Ter Heijde en alles wat er misging bij Het Turfschip. Humor waar je wat van opsteekt, want alles is 'echt waar'!

06-05-2018 18:05

Politiek

Welkom in de Gouden Eeuw! - Politiek

Hoofdgasten: Johan van Oldenbarnevelt (Pierre Bokma) en Maurits (Wil van der Meer). Met de sketches De schout op zoek naar Balthasar Gerards, Sst! De geheime schuilkerk en het liedje 'Het spijt me', dat alles goedmaakt. Humor waar je wat va...

29-04-2018 18:05

Wetenschap

Welkom in de Gouden Eeuw! - Wetenschap

Hoofdgast vandaag: Hugo de Groot (Porgy Franssen), zijn kist en vrouw. Met de sketches De vlooien van Van Leeuwenhoek, De kerken van de Keyser en Spinoza tegen Descartes: strijd der filosofen. Humor waar je wat van opsteekt, want alles is '...

22-04-2018 18:05

Kunst

Welkom in de Gouden Eeuw! - Kunst

Hoofdgast: Hendrikje Stoffels (Lies Visschedijk). Met de sketches So You Think You Can Paint, The luit of Holland en De première van de Gijsbrecht: iedereen was er! Humor waar je wat van opsteekt, want alles is 'echt waar'!

15-04-2018 18:05

De VOC

Welkom in de Gouden Eeuw! - De VOC

Hoofdgast: Jan Pieterszoon Coen (Hans Kesting). Met de sketches Een meisje loos, Twee scheurbuikmatrozen, De Vlaamsche kapers en De Gouden Eeuw kennisquiz. Humor waar je wat van opsteekt, want alles is 'echt waar'!

07-05-2017 18:00

Dagelijks leven

Welkom in de Gouden Eeuw! - Dagelijks leven

Hoofdgasten: Greet en Arie Huydecoper uit Amsterdam, twee volslagen onbekende personen uit de Gouden Eeuw. Met de sketches Heks of geen heks, Roken goed voor u! en De beul: een kennismaking. Hoofdgasten: Greet en Arie Huydecoper uit Amsterd...

30-04-2017 18:00

Handel

Welkom in de Gouden Eeuw! - Handel

Komische talkshow waarin Dorine Goudsmit (Plien van Bennekom) samen met 'Bekende Gouden Eeuwers' terugblikt op de hoogtepunten uit hun Gouden Eeuw. Hoofdgasten: Willem Barentsz en Jacob Van Heemskerck (Hans Kesting en Dick van den Toorn). M...

23-04-2017 18:00

Rijk en arm

Welkom in de Gouden Eeuw! - Rijk en arm

Hoofdgasten: Prins Frederik Hendrik en Amalia van Solms (Rop Verheijen en Lies Visschedijk). Met de sketches De Tulpenbubble, Het duurste poppenhuis van de wereld en De bedelaar en zijn vergunning.

16-04-2017 18:00

Oorlog en vrede

Welkom in de Gouden Eeuw! - Oorlog en vrede

Hoofdgast: Michiel de Ruyter (Bert Luppes). Met de sketches De Slag bij Nieuwpoort, De Slag bij Ter Heijde, en alles wat er misging bij Het Turfschip. Humor waar je wat van opsteekt. Hoofdgast: Michiel de Ruyter (Bert Luppes). Met de sketch...

09-04-2017 18:00

Politiek

Welkom in de Gouden Eeuw! - Politiek

Komische talkshow waarin Dorine Goudsmit (Plien van Bennekom) samen met 'Bekende Gouden Eeuwers' terugblikt op de hoogtepunten uit hun Gouden Eeuw. Hoofdgasten: Johan van Oldenbarnevelt (Pierre Bokma) en Maurits (Wil van der Meer). Met de s...

02-04-2017 18:00

Wetenschap

Welkom in de Gouden Eeuw! - Wetenschap

Hoofdgast: Hugo de Groot (Porgy Franssen), zijn kist en vrouw. Met de sketches De vlooien van Van Leeuwenhoek, De kerken van de Keyser en Spinoza tegen Descartes: strijd der filosofen. Hoofdgast: Hugo de Groot (Porgy Franssen), zijn kist en...

26-03-2017 18:00

Kunst

Welkom in de Gouden Eeuw! - Kunst

Komische talkshow waarin Dorine Goudsmit (Plien van Bennekom) samen met 'Bekende Gouden Eeuwers' terugblikt op de hoogtepunten uit hun Gouden Eeuw. Komische talkshow waarin Dorine Goudsmit (Plien van Bennekom) samen met 'Bekende Gouden Eeuw...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Welkom in de Gouden Eeuw! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Welkom in de Gouden Eeuw! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Welkom in de Gouden Eeuw! bij Welkom in de Gouden Eeuw! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Welkom in de Gouden Eeuw!. Heb je een uitzending van Welkom in de Gouden Eeuw! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Welkom in de Gouden Eeuw! gemist

Komische talkshow waarin Dorine Goudsmit (Plien van Bennekom) samen met 'Bekende Gouden Eeuwers' terugblikt op de hoogtepunten uit hun Gouden Eeuw.

Uitzending gemist van Welkom in de Gouden Eeuw!? Hier kun je alle uitzendingen van Welkom in de Gouden Eeuw! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 42
  • Laatste uitzending op 03-06-2018 om 18:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord