Programma gemist?

Hoofdgasten: Greet en tijdens Arie de Huydecoper uit Amsterdam, twee in volslagen de onbekende personen uit de in Gouden Eeuw (Marjan Luif van en een Dick van den Toorn). tijdens Met de door sketches Heks of geen een heks, Roken goed op voor u! en De beul: tijdens een in kennismaking.

Hoofdgasten: het Willem Barentsz en Jacob Van het Heemskerck tijdens (Hans Kesting tijdens en Dick van den tijdens Toorn). Met de sketches op tv Koken op het Nova Zembla, De stichter het van in New York en De man het van de met kleine amputaties.

Hoofdgasten: op tv Prins Frederik Hendrik de en Amalia uit van Solms (Rop Verheijen het en Lies een Visschedijk). Met de sketches door De Tulpenbubble, Het duurste poppenhuis een van in de wereld een en De bedelaar en met zijn vergunning.

Hoofdgast: in Michiel de Ruyter (Bert op tv Luppes). Met tijdens de sketches De Slag bij naar Nieuwpoort, De op Slag naar bij Ter Heijde de en alles wat er misging bij met Het Turfschip. Humor een waar je in wat van naar opsteekt, want alles is 'echt op met waar'!

Hoofdgasten: Johan van op tv Oldenbarnevelt (Pierre op Bokma) en tijdens Maurits (Wil door van der Meer). Met de sketches door naar De schout op zoek naar Balthasar het de Gerards, Sst! De uit geheime schuilkerk en het liedje 'Het uit spijt me', dat uit alles goedmaakt. Humor tijdens waar je de wat het van opsteekt, want alles uit is 'echt het waar'!

Hoofdgast met vandaag: Hugo de Groot in (Porgy Franssen), zijn kist in een en vrouw. Met de sketches De in vlooien van van Van Leeuwenhoek, De met kerken van de de Keyser en Spinoza uit tegen Descartes: in strijd der filosofen. met Humor waar je wat van op tv opsteekt, want alles de de is 'echt waar'!

Hoofdgast: op Hendrikje Stoffels (Lies Visschedijk). tijdens Met de sketches met So You op Think You Can in Paint, The luit de of Holland en De première de van de Gijsbrecht: het het iedereen was er! Humor waar je uit wat van naar opsteekt, want door alles is op tv 'echt waar'!

Hoofdgast: Jan Pieterszoon in van Coen (Hans Kesting). Met de op sketches Een meisje de loos, Twee scheurbuikmatrozen, de De in Vlaamsche kapers en De Gouden tijdens Eeuw kennisquiz. de Humor waar je wat van een met opsteekt, want alles is 'echt de waar'!

Hoofdgasten: Greet door en Arie op tv Huydecoper uit Amsterdam, het twee volslagen onbekende personen tijdens uit op de Gouden Eeuw. van Met de sketches Heks of geen tijdens heks, Roken naar goed voor u! en naar door De beul: een kennismaking. met Hoofdgasten: Greet en Arie op tv Huydecoper uit in Amsterdam, twee volslagen onbekende door personen uit de Gouden van uit Eeuw (Marjan Luif en Dick van in den Toorn). Met een de met sketches Heks of geen een heks, Roken naar goed voor door u! en De op beul: een kennismaking.

Komische talkshow waarin op tv Dorine Goudsmit (Plien een van Bennekom) de samen met 'Bekende op Gouden Eeuwers' terugblikt op van op de hoogtepunten uit hun Gouden Eeuw. de Hoofdgasten: Willem Barentsz op en Jacob van Van Heemskerck in (Hans Kesting en Dick op van den in Toorn). Met de in sketches Koken op de Nova Zembla, De stichter van van New York door en De man van tijdens met de kleine amputaties.

Hoofdgasten: Prins Frederik tijdens Hendrik in en Amalia van Solms het (Rop Verheijen en van Lies Visschedijk). Met in de sketches De tijdens Tulpenbubble, Het duurste poppenhuis tijdens van de wereld tijdens en De bedelaar de en zijn uit vergunning.

Hoofdgast: een Michiel de Ruyter (Bert Luppes). door een Met de sketches De Slag op bij Nieuwpoort, De Slag naar bij de Ter Heijde, en alles door wat er misging een bij Het naar Turfschip. Humor waar je van wat met van opsteekt. Hoofdgast: Michiel de Ruyter het (Bert het Luppes). Met de sketches De een Slag de bij Nieuwpoort, De het Slag bij Ter Heijde, en de alles met wat er misging bij Het van Turfschip. Humor waar op je wat van van opsteekt, een want alles is 'echt met waar'!

Komische talkshow op waarin Dorine op tv Goudsmit (Plien van het Bennekom) samen met uit 'Bekende Gouden Eeuwers' terugblikt tijdens op de het hoogtepunten uit hun Gouden Eeuw. de naar Hoofdgasten: Johan van Oldenbarnevelt (Pierre Bokma) door en Maurits door (Wil tijdens van der Meer). Met de in sketches 'De schout de op zoek tijdens naar Balthasar Gerards', het 'Sst! De geheime schuilkerk' en in het liedje een 'Het spijt me', dat in alles goedmaakt. tijdens Humor waar in je wat het van opsteekt, want alles is uit 'echt op waar'!

Hoofdgast: op tv Hugo de Groot een (Porgy Franssen), zijn een kist en vrouw. Met tijdens de sketches De in vlooien op tv van Van Leeuwenhoek, De kerken van het de Keyser en in Spinoza tegen Descartes: in naar strijd der filosofen. het Hoofdgast: Hugo de Groot (Porgy op tv Franssen), zijn kist en door vrouw. Met van de sketches De het vlooien op van Van Leeuwenhoek, De door kerken van de uit Keyser en Spinoza tegen Descartes: door het strijd der filosofen. Humor waar je tijdens wat van uit opsteekt, want alles een is 'echt door waar'!

Komische talkshow waarin de een Dorine Goudsmit (Plien van van Bennekom) samen naar met 'Bekende Gouden van Eeuwers' terugblikt op de naar hoogtepunten uit hun Gouden door Eeuw. op tv Komische talkshow waarin in Dorine Goudsmit (Plien van Bennekom) samen het met 'Bekende de Gouden op Eeuwers' terugblikt op het de hoogtepunten uit hun Gouden de Eeuw. tijdens Hoofdgast vandaag: Hendrikje Stoffels (Lies Visschedijk). met de Met de sketches So op tv You Think You Can het Paint, The luit uit of Holland en De de première van een de tijdens Gijsbrecht: iedereen was er! Humor met waar tijdens je wat van opsteekt, want tijdens alles is 'echt op waar'!

juli 2018
03-06-2018 18:05

Dagelijks leven

Welkom in de Gouden Eeuw! - Dagelijks leven

Hoofdgasten: Greet en Arie Huydecoper uit Amsterdam, twee volslagen onbekende personen uit de Gouden Eeuw (Marjan Luif en Dick van den Toorn). Met de sketches Heks of geen heks, Roken goed voor u! en De beul: een kennismaking.

27-05-2018 18:05

Handel

Welkom in de Gouden Eeuw! - Handel

Hoofdgasten: Willem Barentsz en Jacob Van Heemskerck (Hans Kesting en Dick van den Toorn). Met de sketches Koken op Nova Zembla, De stichter van New York en De man van de kleine amputaties.

20-05-2018 18:05

Rijk en arm

Welkom in de Gouden Eeuw! - Rijk en arm

Hoofdgasten: Prins Frederik Hendrik en Amalia van Solms (Rop Verheijen en Lies Visschedijk). Met de sketches De Tulpenbubble, Het duurste poppenhuis van de wereld en De bedelaar en zijn vergunning.

13-05-2018 18:05

Oorlog en vrede

Welkom in de Gouden Eeuw! - Oorlog en vrede

Hoofdgast: Michiel de Ruyter (Bert Luppes). Met de sketches De Slag bij Nieuwpoort, De Slag bij Ter Heijde en alles wat er misging bij Het Turfschip. Humor waar je wat van opsteekt, want alles is 'echt waar'!

06-05-2018 18:05

Politiek

Welkom in de Gouden Eeuw! - Politiek

Hoofdgasten: Johan van Oldenbarnevelt (Pierre Bokma) en Maurits (Wil van der Meer). Met de sketches De schout op zoek naar Balthasar Gerards, Sst! De geheime schuilkerk en het liedje 'Het spijt me', dat alles goedmaakt. Humor waar je wat va...

29-04-2018 18:05

Wetenschap

Welkom in de Gouden Eeuw! - Wetenschap

Hoofdgast vandaag: Hugo de Groot (Porgy Franssen), zijn kist en vrouw. Met de sketches De vlooien van Van Leeuwenhoek, De kerken van de Keyser en Spinoza tegen Descartes: strijd der filosofen. Humor waar je wat van opsteekt, want alles is '...

22-04-2018 18:05

Kunst

Welkom in de Gouden Eeuw! - Kunst

Hoofdgast: Hendrikje Stoffels (Lies Visschedijk). Met de sketches So You Think You Can Paint, The luit of Holland en De première van de Gijsbrecht: iedereen was er! Humor waar je wat van opsteekt, want alles is 'echt waar'!

15-04-2018 18:05

De VOC

Welkom in de Gouden Eeuw! - De VOC

Hoofdgast: Jan Pieterszoon Coen (Hans Kesting). Met de sketches Een meisje loos, Twee scheurbuikmatrozen, De Vlaamsche kapers en De Gouden Eeuw kennisquiz. Humor waar je wat van opsteekt, want alles is 'echt waar'!

07-05-2017 18:00

Dagelijks leven

Welkom in de Gouden Eeuw! - Dagelijks leven

Hoofdgasten: Greet en Arie Huydecoper uit Amsterdam, twee volslagen onbekende personen uit de Gouden Eeuw. Met de sketches Heks of geen heks, Roken goed voor u! en De beul: een kennismaking. Hoofdgasten: Greet en Arie Huydecoper uit Amsterd...

30-04-2017 18:00

Handel

Welkom in de Gouden Eeuw! - Handel

Komische talkshow waarin Dorine Goudsmit (Plien van Bennekom) samen met 'Bekende Gouden Eeuwers' terugblikt op de hoogtepunten uit hun Gouden Eeuw. Hoofdgasten: Willem Barentsz en Jacob Van Heemskerck (Hans Kesting en Dick van den Toorn). M...

23-04-2017 18:00

Rijk en arm

Welkom in de Gouden Eeuw! - Rijk en arm

Hoofdgasten: Prins Frederik Hendrik en Amalia van Solms (Rop Verheijen en Lies Visschedijk). Met de sketches De Tulpenbubble, Het duurste poppenhuis van de wereld en De bedelaar en zijn vergunning.

16-04-2017 18:00

Oorlog en vrede

Welkom in de Gouden Eeuw! - Oorlog en vrede

Hoofdgast: Michiel de Ruyter (Bert Luppes). Met de sketches De Slag bij Nieuwpoort, De Slag bij Ter Heijde, en alles wat er misging bij Het Turfschip. Humor waar je wat van opsteekt. Hoofdgast: Michiel de Ruyter (Bert Luppes). Met de sketch...

09-04-2017 18:00

Politiek

Welkom in de Gouden Eeuw! - Politiek

Komische talkshow waarin Dorine Goudsmit (Plien van Bennekom) samen met 'Bekende Gouden Eeuwers' terugblikt op de hoogtepunten uit hun Gouden Eeuw. Hoofdgasten: Johan van Oldenbarnevelt (Pierre Bokma) en Maurits (Wil van der Meer). Met de s...

02-04-2017 18:00

Wetenschap

Welkom in de Gouden Eeuw! - Wetenschap

Hoofdgast: Hugo de Groot (Porgy Franssen), zijn kist en vrouw. Met de sketches De vlooien van Van Leeuwenhoek, De kerken van de Keyser en Spinoza tegen Descartes: strijd der filosofen. Hoofdgast: Hugo de Groot (Porgy Franssen), zijn kist en...

26-03-2017 18:00

Kunst

Welkom in de Gouden Eeuw! - Kunst

Komische talkshow waarin Dorine Goudsmit (Plien van Bennekom) samen met 'Bekende Gouden Eeuwers' terugblikt op de hoogtepunten uit hun Gouden Eeuw. Komische talkshow waarin Dorine Goudsmit (Plien van Bennekom) samen met 'Bekende Gouden Eeuw...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Welkom in de Gouden Eeuw! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Welkom in de Gouden Eeuw! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Welkom in de Gouden Eeuw! bij Welkom in de Gouden Eeuw! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Welkom in de Gouden Eeuw!. Heb je een uitzending van Welkom in de Gouden Eeuw! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Welkom in de Gouden Eeuw! gemist

Komische talkshow waarin Dorine Goudsmit (Plien van Bennekom) samen met 'Bekende Gouden Eeuwers' terugblikt op de hoogtepunten uit hun Gouden Eeuw.

Uitzending gemist van Welkom in de Gouden Eeuw!? Hier kun je alle uitzendingen van Welkom in de Gouden Eeuw! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 42
  • Laatste uitzending op 03-06-2018 om 18:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord