Programma gemist?

Hoofdgasten: met Greet en Arie de Huydecoper uit Amsterdam, tijdens twee volslagen onbekende in personen uit de Gouden Eeuw door een (Marjan Luif en Dick naar van den Toorn). tijdens Met de sketches door Heks of geen heks, op Roken goed van voor u! en met De beul: een van kennismaking.

Hoofdgasten: het Willem Barentsz en Jacob uit Van op tv Heemskerck (Hans Kesting en Dick van op tv van den Toorn). Met een de sketches Koken op Nova tijdens Zembla, De met stichter van New York en tijdens het De man van de kleine een amputaties.

Hoofdgasten: in Prins Frederik tijdens Hendrik en Amalia tijdens van Solms (Rop Verheijen en Lies uit door Visschedijk). Met de sketches De tijdens Tulpenbubble, Het een duurste poppenhuis van de wereld uit en De bedelaar een en zijn in vergunning.

Hoofdgast: Michiel de het tijdens Ruyter (Bert Luppes). Met de naar sketches uit De Slag bij Nieuwpoort, De Slag het bij Ter Heijde op tv door en alles wat het er misging bij op Het Turfschip. Humor waar de je wat van opsteekt, naar want alles door is 'echt de waar'!

Hoofdgasten: op Johan van Oldenbarnevelt (Pierre Bokma) een tijdens en Maurits (Wil van der Meer). op tv uit Met de sketches De schout op met een zoek naar Balthasar Gerards, Sst! naar De geheime schuilkerk en uit het in liedje 'Het spijt me', op tv dat een alles goedmaakt. Humor waar je wat van van van opsteekt, want alles is 'echt met op waar'!

Hoofdgast vandaag: met Hugo de tijdens Groot (Porgy van Franssen), zijn kist een en vrouw. Met de naar sketches De vlooien van tijdens Van Leeuwenhoek, De kerken op tv van de Keyser de en Spinoza tegen met Descartes: strijd met der filosofen. Humor een waar tijdens je wat van opsteekt, het want alles is 'echt door waar'!

Hoofdgast: Hendrikje het Stoffels (Lies Visschedijk). op Met naar de sketches So You Think het You Can van Paint, The in luit of Holland in en De première door van de Gijsbrecht: iedereen was door er! Humor waar op tv je wat van in opsteekt, in want alles is 'echt door waar'!

Hoofdgast: in Jan Pieterszoon het Coen (Hans Kesting). Met de een sketches Een meisje in loos, tijdens Twee scheurbuikmatrozen, De Vlaamsche kapers en in De door Gouden Eeuw kennisquiz. tijdens Humor waar je wat van van opsteekt, want alles de is 'echt op tv waar'!

Hoofdgasten: uit Greet en Arie Huydecoper uit van Amsterdam, twee door volslagen onbekende personen met uit de Gouden Eeuw. op tv tijdens Met de sketches Heks of uit geen heks, Roken goed uit voor u! tijdens en De op beul: een met kennismaking. Hoofdgasten: Greet en door Arie Huydecoper het uit Amsterdam, twee volslagen in onbekende personen uit de Gouden op Eeuw (Marjan Luif op tv tijdens en Dick van op tv den Toorn). Met de sketches Heks tijdens of geen naar heks, in Roken goed voor u! en De een beul: het een kennismaking.

Komische talkshow een waarin tijdens Dorine Goudsmit (Plien van Bennekom) samen op tv met het 'Bekende Gouden Eeuwers' terugblikt naar op de hoogtepunten uit de hun Gouden op tv Eeuw. Hoofdgasten: Willem op Barentsz en het Jacob Van Heemskerck (Hans Kesting naar en Dick tijdens van in den Toorn). Met de de sketches Koken op Nova uit Zembla, De door stichter van op tv New York en De man van uit het de kleine amputaties.

Hoofdgasten: Prins de Frederik Hendrik door en Amalia van van Solms (Rop Verheijen en Lies een uit Visschedijk). Met de sketches het De Tulpenbubble, Het duurste met poppenhuis op tv van de wereld en met De bedelaar en zijn in vergunning.

Hoofdgast: op tv Michiel de uit Ruyter (Bert Luppes). Met de sketches tijdens in De Slag bij Nieuwpoort, De het Slag bij een Ter Heijde, en alles uit wat de er misging bij Het uit Turfschip. Humor met waar je wat in van opsteekt. Hoofdgast: Michiel de naar Ruyter het (Bert Luppes). Met op tv de sketches De Slag op bij Nieuwpoort, in De Slag bij Ter Heijde, en in alles op wat er misging bij van Het Turfschip. tijdens Humor waar je wat van een opsteekt, want een alles is 'echt tijdens waar'!

Komische talkshow van waarin Dorine de Goudsmit (Plien naar van Bennekom) samen met het 'Bekende Gouden van Eeuwers' terugblikt op het de hoogtepunten uit op hun Gouden Eeuw. Hoofdgasten: Johan van met Oldenbarnevelt tijdens (Pierre Bokma) en Maurits een (Wil van der uit Meer). een Met de sketches 'De schout op op zoek naar Balthasar tijdens Gerards', naar 'Sst! De op geheime schuilkerk' en het liedje 'Het naar spijt me', dat op alles goedmaakt. tijdens Humor waar het je wat van opsteekt, want met alles op tv is 'echt op waar'!

Hoofdgast: in Hugo de van Groot (Porgy Franssen), zijn kist en het vrouw. Met de de een sketches De vlooien van Van met Leeuwenhoek, De kerken van een de Keyser tijdens en Spinoza tijdens tegen Descartes: strijd der filosofen. op een Hoofdgast: Hugo de Groot tijdens (Porgy Franssen), zijn kist en op tv vrouw. Met de naar met sketches De vlooien van Van de Leeuwenhoek, De uit kerken van de Keyser en het op tv Spinoza tegen Descartes: strijd met der filosofen. Humor tijdens waar je wat van opsteekt, op want alles uit is 'echt van waar'!

Komische talkshow waarin naar Dorine Goudsmit (Plien in van Bennekom) samen tijdens met met 'Bekende Gouden Eeuwers' terugblikt de op de hoogtepunten in uit hun tijdens Gouden Eeuw. met Komische talkshow waarin Dorine Goudsmit (Plien met op van Bennekom) samen op tv met 'Bekende Gouden Eeuwers' terugblikt met op in de hoogtepunten uit een hun Gouden Eeuw. de Hoofdgast vandaag: Hendrikje op Stoffels (Lies Visschedijk). in Met de sketches So op You Think You het Can Paint, The naar luit of Holland en De door uit première van de in Gijsbrecht: iedereen was er! Humor waar een op tv je wat van opsteekt, want een alles in is 'echt waar'!

februari 2019
03-06-2018 18:05

Dagelijks leven

Welkom in de Gouden Eeuw! - Dagelijks leven

Hoofdgasten: Greet en Arie Huydecoper uit Amsterdam, twee volslagen onbekende personen uit de Gouden Eeuw (Marjan Luif en Dick van den Toorn). Met de sketches Heks of geen heks, Roken goed voor u! en De beul: een kennismaking.

27-05-2018 18:05

Handel

Welkom in de Gouden Eeuw! - Handel

Hoofdgasten: Willem Barentsz en Jacob Van Heemskerck (Hans Kesting en Dick van den Toorn). Met de sketches Koken op Nova Zembla, De stichter van New York en De man van de kleine amputaties.

20-05-2018 18:05

Rijk en arm

Welkom in de Gouden Eeuw! - Rijk en arm

Hoofdgasten: Prins Frederik Hendrik en Amalia van Solms (Rop Verheijen en Lies Visschedijk). Met de sketches De Tulpenbubble, Het duurste poppenhuis van de wereld en De bedelaar en zijn vergunning.

13-05-2018 18:05

Oorlog en vrede

Welkom in de Gouden Eeuw! - Oorlog en vrede

Hoofdgast: Michiel de Ruyter (Bert Luppes). Met de sketches De Slag bij Nieuwpoort, De Slag bij Ter Heijde en alles wat er misging bij Het Turfschip. Humor waar je wat van opsteekt, want alles is 'echt waar'!

06-05-2018 18:05

Politiek

Welkom in de Gouden Eeuw! - Politiek

Hoofdgasten: Johan van Oldenbarnevelt (Pierre Bokma) en Maurits (Wil van der Meer). Met de sketches De schout op zoek naar Balthasar Gerards, Sst! De geheime schuilkerk en het liedje 'Het spijt me', dat alles goedmaakt. Humor waar je wat va...

29-04-2018 18:05

Wetenschap

Welkom in de Gouden Eeuw! - Wetenschap

Hoofdgast vandaag: Hugo de Groot (Porgy Franssen), zijn kist en vrouw. Met de sketches De vlooien van Van Leeuwenhoek, De kerken van de Keyser en Spinoza tegen Descartes: strijd der filosofen. Humor waar je wat van opsteekt, want alles is '...

22-04-2018 18:05

Kunst

Welkom in de Gouden Eeuw! - Kunst

Hoofdgast: Hendrikje Stoffels (Lies Visschedijk). Met de sketches So You Think You Can Paint, The luit of Holland en De première van de Gijsbrecht: iedereen was er! Humor waar je wat van opsteekt, want alles is 'echt waar'!

15-04-2018 18:05

De VOC

Welkom in de Gouden Eeuw! - De VOC

Hoofdgast: Jan Pieterszoon Coen (Hans Kesting). Met de sketches Een meisje loos, Twee scheurbuikmatrozen, De Vlaamsche kapers en De Gouden Eeuw kennisquiz. Humor waar je wat van opsteekt, want alles is 'echt waar'!

07-05-2017 18:00

Dagelijks leven

Welkom in de Gouden Eeuw! - Dagelijks leven

Hoofdgasten: Greet en Arie Huydecoper uit Amsterdam, twee volslagen onbekende personen uit de Gouden Eeuw. Met de sketches Heks of geen heks, Roken goed voor u! en De beul: een kennismaking. Hoofdgasten: Greet en Arie Huydecoper uit Amsterd...

30-04-2017 18:00

Handel

Welkom in de Gouden Eeuw! - Handel

Komische talkshow waarin Dorine Goudsmit (Plien van Bennekom) samen met 'Bekende Gouden Eeuwers' terugblikt op de hoogtepunten uit hun Gouden Eeuw. Hoofdgasten: Willem Barentsz en Jacob Van Heemskerck (Hans Kesting en Dick van den Toorn). M...

23-04-2017 18:00

Rijk en arm

Welkom in de Gouden Eeuw! - Rijk en arm

Hoofdgasten: Prins Frederik Hendrik en Amalia van Solms (Rop Verheijen en Lies Visschedijk). Met de sketches De Tulpenbubble, Het duurste poppenhuis van de wereld en De bedelaar en zijn vergunning.

16-04-2017 18:00

Oorlog en vrede

Welkom in de Gouden Eeuw! - Oorlog en vrede

Hoofdgast: Michiel de Ruyter (Bert Luppes). Met de sketches De Slag bij Nieuwpoort, De Slag bij Ter Heijde, en alles wat er misging bij Het Turfschip. Humor waar je wat van opsteekt. Hoofdgast: Michiel de Ruyter (Bert Luppes). Met de sketch...

09-04-2017 18:00

Politiek

Welkom in de Gouden Eeuw! - Politiek

Komische talkshow waarin Dorine Goudsmit (Plien van Bennekom) samen met 'Bekende Gouden Eeuwers' terugblikt op de hoogtepunten uit hun Gouden Eeuw. Hoofdgasten: Johan van Oldenbarnevelt (Pierre Bokma) en Maurits (Wil van der Meer). Met de s...

02-04-2017 18:00

Wetenschap

Welkom in de Gouden Eeuw! - Wetenschap

Hoofdgast: Hugo de Groot (Porgy Franssen), zijn kist en vrouw. Met de sketches De vlooien van Van Leeuwenhoek, De kerken van de Keyser en Spinoza tegen Descartes: strijd der filosofen. Hoofdgast: Hugo de Groot (Porgy Franssen), zijn kist en...

26-03-2017 18:00

Kunst

Welkom in de Gouden Eeuw! - Kunst

Komische talkshow waarin Dorine Goudsmit (Plien van Bennekom) samen met 'Bekende Gouden Eeuwers' terugblikt op de hoogtepunten uit hun Gouden Eeuw. Komische talkshow waarin Dorine Goudsmit (Plien van Bennekom) samen met 'Bekende Gouden Eeuw...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Welkom in de Gouden Eeuw! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Welkom in de Gouden Eeuw! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Welkom in de Gouden Eeuw! bij Welkom in de Gouden Eeuw! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Welkom in de Gouden Eeuw!. Heb je een uitzending van Welkom in de Gouden Eeuw! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Welkom in de Gouden Eeuw! gemist

Komische talkshow waarin Dorine Goudsmit (Plien van Bennekom) samen met 'Bekende Gouden Eeuwers' terugblikt op de hoogtepunten uit hun Gouden Eeuw.

Uitzending gemist van Welkom in de Gouden Eeuw!? Hier kun je alle uitzendingen van Welkom in de Gouden Eeuw! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 42
  • Laatste uitzending op 03-06-2018 om 18:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord