Programma gemist?

Hoofdgasten: Greet in en Arie Huydecoper uit een Amsterdam, twee volslagen het onbekende personen uit door de Gouden Eeuw door (Marjan een Luif en Dick van een den de Toorn). Met de sketches Heks een of op tv geen heks, Roken goed voor u! met tijdens en De beul: door een kennismaking.

Hoofdgasten: Willem tijdens Barentsz en het Jacob Van Heemskerck (Hans Kesting door en Dick van het den Toorn). van Met de uit sketches Koken op Nova de Zembla, De in stichter van New York tijdens en De van man van de tijdens kleine amputaties.

Hoofdgasten: prins op tv Frederik het Hendrik en Amalia van het Solms (Rop een Verheijen en Lies Visschedijk). de Met de het sketches De Tulpenbubble, Het duurste op poppenhuis van tijdens de wereld op en De bedelaar een en zijn vergunning.

Hoofdgast vandaag: Michiel een de Ruyter in (Bert Luppes). Met de de sketches uit De Slag naar bij Nieuwpoort, De Slag bij in Ter een Heijde en alles wat er een mis ging bij in Het het Turfschip.

Hoofdgasten vandaag: Johan in van Oldenbarnevelt (Pierre op tv Bokma) in en Maurits (Wil van naar der de Meer). Met de sketches De op schout op zoek op tv naar Balthasar uit Gerards, Sst! met De geheime schuilkerk en het liedje op Het spijt naar me, naar dat alles goedmaakt. Humor waar op je wat van naar opsteekt, naar want alles is 'echt van waar'!

Komische het talkshow waarin Dorine Goudsmit (Plien het van een Bennekom) samen tijdens met 'Bekende Gouden de Eeuwers' terugblikt op de door hoogtepunten uit hun een gouden eeuw. Hoofdgast: Hugo de door Groot (Porgy Franssen), met zijn kist in en in vrouw. Met de op sketches 'De vlooien van Van op tv Leeuwenhoek', op tv 'De kerken van de Keyser' en door 'Spinoza van tegen Descartes: strijd een der filosofen'. tijdens Humor waar je wat de van opsteekt, want alles is het 'echt van waar'.

Hoofdgast: door Hendrikje Stoffels de (Lies Visschedijk). Met de sketches So de You Think You in in Can Paint, The luit het of Holland en De première het van de met Gijsbrecht: iedereen was er! door Humor waar de je naar wat van opsteekt, want op tv alles is 'echt naar waar'!

Komische op tv talkshow waarin Dorine Goudsmit (Plien het van Bennekom) in samen met 'Bekende op tv Gouden in Eeuwers' terugblikt op de in hoogtepunten uit hun Gouden Eeuw. naar Hoofdgast vandaag: Jan uit Pieterszoon een Coen (Hans op Kesting). Met de sketches 'Een meisje uit loos', 'Twee op scheurbuikmatrozen', 'de Vlaamsche de kapers' en in 'De Gouden Eeuw kennisquiz'. van Humor waar naar je wat van met opsteekt, want alles is 'echt van in waar'!

Hoofdgasten: Greet uit en Arie Huydecoper uit in Amsterdam, twee volslagen tijdens de onbekende personen uit op de Gouden Eeuw (Marjan het Luif en Dick van den op Toorn). met Met de sketches van Heks of geen in heks, Roken op goed voor u! en De beul: de een naar kennismaking.

Hoofdgasten: Willem Barentsz naar het en Jacob Van Heemskerck tijdens (Hans Kesting en Dick van tijdens den Toorn). naar Met de naar sketches Koken op Nova door Zembla, De stichter met van New naar York en De een man van met de kleine amputaties.

Hoofdgasten: uit Prins Frederik naar Hendrik en Amalia van Solms (Rop het Verheijen en op tv Lies Visschedijk). Met door de sketches De in Tulpenbubble, Het in duurste poppenhuis van de van wereld en De bedelaar in en een zijn vergunning.

Hoofdgast: Michiel naar de Ruyter (Bert Luppes). met Met de het sketches De het Slag bij Nieuwpoort, De uit Slag bij Ter Heijde op uit en alles wat het er misging bij Het Turfschip. Humor het waar uit je wat van opsteekt, met want met alles is 'echt op tv waar'!

Hoofdgasten: Johan op van Oldenbarnevelt naar (Pierre Bokma) en uit Maurits (Wil van van der Meer). Met de sketches in in De schout op zoek naar door Balthasar Gerards, Sst! op De geheime schuilkerk op tv en een het liedje 'Het in spijt me', dat alles goedmaakt. met Humor waar van je wat van van opsteekt, want alles tijdens is 'echt in waar'!

Hoofdgast vandaag: Hugo op de op Groot (Porgy Franssen), uit zijn kist en het vrouw. Met de sketches De het vlooien naar van Van Leeuwenhoek, De tijdens kerken van de Keyser in en tijdens Spinoza tegen Descartes: strijd der de filosofen. met Humor waar van je wat van de opsteekt, want alles is het 'echt waar'!

Hoofdgast: door Hendrikje Stoffels (Lies Visschedijk). van Met met de sketches So You uit Think You de Can Paint, The met luit of Holland en De tijdens première van uit de Gijsbrecht: iedereen was er! uit Humor uit waar je uit wat van opsteekt, een want alles is 'echt uit waar'!

februari 2020
25-08-2019 17:05

Dagelijks leven

Welkom in de Gouden Eeuw! - Dagelijks leven

Hoofdgasten: Greet en Arie Huydecoper uit Amsterdam, twee volslagen onbekende personen uit de Gouden Eeuw (Marjan Luif en Dick van den Toorn). Met de sketches Heks of geen heks, Roken goed voor u! en De beul: een kennismaking.

18-08-2019 17:05

Handel

Welkom in de Gouden Eeuw! - Handel

Hoofdgasten: Willem Barentsz en Jacob Van Heemskerck (Hans Kesting en Dick van den Toorn). Met de sketches Koken op Nova Zembla, De stichter van New York en De man van de kleine amputaties.

11-08-2019 17:05

Rijk en arm

Welkom in de Gouden Eeuw! - Rijk en arm

Hoofdgasten: prins Frederik Hendrik en Amalia van Solms (Rop Verheijen en Lies Visschedijk). Met de sketches De Tulpenbubble, Het duurste poppenhuis van de wereld en De bedelaar en zijn vergunning.

04-08-2019 17:05

Oorlog en vrede

Welkom in de Gouden Eeuw! - Oorlog en vrede

Hoofdgast vandaag: Michiel de Ruyter (Bert Luppes). Met de sketches De Slag bij Nieuwpoort, De Slag bij Ter Heijde en alles wat er mis ging bij Het Turfschip.

28-07-2019 17:05

Politiek

Welkom in de Gouden Eeuw! - Politiek

Hoofdgasten vandaag: Johan van Oldenbarnevelt (Pierre Bokma) en Maurits (Wil van der Meer). Met de sketches De schout op zoek naar Balthasar Gerards, Sst! De geheime schuilkerk en het liedje Het spijt me, dat alles goedmaakt. Humor waar je ...

21-07-2019 17:05

Wetenschap

Welkom in de Gouden Eeuw! - Wetenschap

Komische talkshow waarin Dorine Goudsmit (Plien van Bennekom) samen met 'Bekende Gouden Eeuwers' terugblikt op de hoogtepunten uit hun gouden eeuw. Hoofdgast: Hugo de Groot (Porgy Franssen), zijn kist en vrouw. Met de sketches 'De vlooien v...

14-07-2019 17:05

Kunst

Welkom in de Gouden Eeuw! - Kunst

Hoofdgast: Hendrikje Stoffels (Lies Visschedijk). Met de sketches So You Think You Can Paint, The luit of Holland en De première van de Gijsbrecht: iedereen was er! Humor waar je wat van opsteekt, want alles is 'echt waar'!

07-07-2019 17:05

De VOC

Welkom in de Gouden Eeuw! - De VOC

Komische talkshow waarin Dorine Goudsmit (Plien van Bennekom) samen met 'Bekende Gouden Eeuwers' terugblikt op de hoogtepunten uit hun Gouden Eeuw. Hoofdgast vandaag: Jan Pieterszoon Coen (Hans Kesting). Met de sketches 'Een meisje loos', '...

03-06-2018 18:05

Dagelijks leven

Welkom in de Gouden Eeuw! - Dagelijks leven

Hoofdgasten: Greet en Arie Huydecoper uit Amsterdam, twee volslagen onbekende personen uit de Gouden Eeuw (Marjan Luif en Dick van den Toorn). Met de sketches Heks of geen heks, Roken goed voor u! en De beul: een kennismaking.

27-05-2018 18:05

Handel

Welkom in de Gouden Eeuw! - Handel

Hoofdgasten: Willem Barentsz en Jacob Van Heemskerck (Hans Kesting en Dick van den Toorn). Met de sketches Koken op Nova Zembla, De stichter van New York en De man van de kleine amputaties.

20-05-2018 18:05

Rijk en arm

Welkom in de Gouden Eeuw! - Rijk en arm

Hoofdgasten: Prins Frederik Hendrik en Amalia van Solms (Rop Verheijen en Lies Visschedijk). Met de sketches De Tulpenbubble, Het duurste poppenhuis van de wereld en De bedelaar en zijn vergunning.

13-05-2018 18:05

Oorlog en vrede

Welkom in de Gouden Eeuw! - Oorlog en vrede

Hoofdgast: Michiel de Ruyter (Bert Luppes). Met de sketches De Slag bij Nieuwpoort, De Slag bij Ter Heijde en alles wat er misging bij Het Turfschip. Humor waar je wat van opsteekt, want alles is 'echt waar'!

06-05-2018 18:05

Politiek

Welkom in de Gouden Eeuw! - Politiek

Hoofdgasten: Johan van Oldenbarnevelt (Pierre Bokma) en Maurits (Wil van der Meer). Met de sketches De schout op zoek naar Balthasar Gerards, Sst! De geheime schuilkerk en het liedje 'Het spijt me', dat alles goedmaakt. Humor waar je wat va...

29-04-2018 18:05

Wetenschap

Welkom in de Gouden Eeuw! - Wetenschap

Hoofdgast vandaag: Hugo de Groot (Porgy Franssen), zijn kist en vrouw. Met de sketches De vlooien van Van Leeuwenhoek, De kerken van de Keyser en Spinoza tegen Descartes: strijd der filosofen. Humor waar je wat van opsteekt, want alles is '...

22-04-2018 18:05

Kunst

Welkom in de Gouden Eeuw! - Kunst

Hoofdgast: Hendrikje Stoffels (Lies Visschedijk). Met de sketches So You Think You Can Paint, The luit of Holland en De première van de Gijsbrecht: iedereen was er! Humor waar je wat van opsteekt, want alles is 'echt waar'!

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Welkom in de Gouden Eeuw! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Welkom in de Gouden Eeuw! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Welkom in de Gouden Eeuw! bij Welkom in de Gouden Eeuw! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Welkom in de Gouden Eeuw!. Heb je een uitzending van Welkom in de Gouden Eeuw! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Welkom in de Gouden Eeuw! gemist

Komische talkshow waarin Dorine Goudsmit (Plien van Bennekom) samen met 'Bekende Gouden Eeuwers' terugblikt op de hoogtepunten uit hun Gouden Eeuw.

Uitzending gemist van Welkom in de Gouden Eeuw!? Hier kun je alle uitzendingen van Welkom in de Gouden Eeuw! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 50
  • Laatste uitzending op 25-08-2019 om 17:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!