Programma gemist?

Hoofdgasten: de Greet en Arie Huydecoper uit uit Amsterdam, twee in volslagen op onbekende personen uit de een Gouden Eeuw (Marjan Luif en de Dick in van den een Toorn). Met de sketches op tv Heks of geen heks, van Roken goed voor u! met en De uit beul: in een kennismaking.

Hoofdgasten: Willem uit Barentsz en Jacob Van tijdens Heemskerck (Hans Kesting op tv en Dick uit van den Toorn). Met naar de sketches een Koken op van Nova Zembla, De tijdens stichter van op New York en naar De man van naar de kleine amputaties.

Hoofdgasten: met Prins Frederik de Hendrik en Amalia een van Solms (Rop Verheijen en Lies door Visschedijk). Met tijdens de een sketches De Tulpenbubble, Het duurste poppenhuis uit van de naar wereld en De op tv bedelaar en zijn een vergunning.

Hoofdgast: Michiel op de Ruyter (Bert van Luppes). Met de sketches in De Slag de bij Nieuwpoort, De de Slag bij Ter Heijde naar en alles wat met er misging door bij door Het Turfschip. Humor waar op je wat door van opsteekt, want alles op tv is 'echt op tv waar'!

Hoofdgasten: uit Johan van Oldenbarnevelt op tv (Pierre Bokma) en Maurits (Wil naar van der het Meer). Met de sketches het De schout op een zoek een naar Balthasar Gerards, Sst! De het geheime met schuilkerk en het op liedje 'Het van spijt me', dat alles goedmaakt. het Humor met waar je wat van opsteekt, want het met alles is 'echt de waar'!

Hoofdgast vandaag: Hugo in de Groot met (Porgy Franssen), uit zijn kist en vrouw. Met uit de sketches De van vlooien naar van Van met Leeuwenhoek, De kerken van de van Keyser en Spinoza tegen met Descartes: strijd met der filosofen. Humor van waar je wat een van opsteekt, want tijdens alles is naar 'echt waar'!

Hoofdgast: Hendrikje een Stoffels (Lies Visschedijk). van Met op tv de sketches So You tijdens Think You Can Paint, naar The van luit of Holland en De naar première van de Gijsbrecht: het uit iedereen was er! van Humor waar je tijdens wat van opsteekt, want alles in is 'echt een waar'!

Hoofdgast: Jan naar Pieterszoon Coen (Hans een Kesting). in Met de sketches Een meisje loos, een Twee met scheurbuikmatrozen, De Vlaamsche kapers en met De Gouden Eeuw een uit kennisquiz. Humor waar van je wat van opsteekt, want alles de is 'echt van waar'!

Hoofdgasten: Greet en met Arie Huydecoper uit het Amsterdam, tijdens twee volslagen onbekende personen uit uit de Gouden op tv Eeuw. een Met de sketches Heks of een geen heks, Roken goed de voor u! tijdens en De beul: naar een het kennismaking. Hoofdgasten: Greet en tijdens Arie Huydecoper uit met Amsterdam, twee volslagen onbekende de personen uit op de Gouden Eeuw (Marjan Luif tijdens en Dick van op den Toorn). de Met op tv de sketches Heks of geen in heks, Roken goed voor uit u! en in De beul: met een kennismaking.

Komische talkshow waarin op tv Dorine Goudsmit in (Plien van Bennekom) samen naar met 'Bekende Gouden het tijdens Eeuwers' terugblikt op de de hoogtepunten uit hun tijdens Gouden Eeuw. Hoofdgasten: op tv Willem Barentsz en naar Jacob Van Heemskerck een (Hans Kesting en Dick van van uit den Toorn). Met de sketches van Koken op Nova op Zembla, De tijdens stichter van New York uit en naar De man van in de kleine amputaties.

Hoofdgasten: naar Prins Frederik een Hendrik en Amalia van een Solms (Rop Verheijen het en Lies Visschedijk). Met uit de sketches naar De Tulpenbubble, Het duurste poppenhuis op tv een van de wereld en naar De bedelaar en op tv zijn vergunning.

Hoofdgast: uit Michiel de Ruyter (Bert op Luppes). Met de sketches van De Slag het bij Nieuwpoort, door De Slag bij Ter Heijde, een en van alles wat er misging op tv bij Het het Turfschip. Humor door waar je wat van opsteekt. Hoofdgast: de Michiel naar de Ruyter (Bert de Luppes). Met de sketches in De Slag met bij Nieuwpoort, De Slag bij in Ter de Heijde, en uit alles wat er misging door bij Het van Turfschip. Humor waar op tv je wat van opsteekt, want alles naar is 'echt een waar'!

Komische naar talkshow waarin Dorine Goudsmit (Plien door door van Bennekom) samen met 'Bekende Gouden de op tv Eeuwers' terugblikt op de hoogtepunten uit met hun op tv Gouden Eeuw. Hoofdgasten: met Johan van naar Oldenbarnevelt (Pierre Bokma) en Maurits (Wil naar van der Meer). tijdens Met de sketches in de 'De schout op in zoek naar Balthasar Gerards', 'Sst! De naar geheime schuilkerk' op en het naar liedje 'Het spijt me', dat in alles goedmaakt. Humor het waar je tijdens wat op van opsteekt, want alles op tv is 'echt op waar'!

Hoofdgast: Hugo uit de Groot het (Porgy Franssen), zijn kist van en op vrouw. Met de sketches de De vlooien van Van van Leeuwenhoek, een De kerken van de Keyser van en Spinoza tegen Descartes: een strijd der door filosofen. op Hoofdgast: Hugo de Groot (Porgy Franssen), de zijn kist door en vrouw. Met de uit sketches De van vlooien van op tv Van Leeuwenhoek, De door kerken van de Keyser en van naar Spinoza tegen Descartes: een strijd der filosofen. Humor naar waar je wat van opsteekt, van door want alles is uit 'echt waar'!

Komische talkshow tijdens waarin de Dorine Goudsmit (Plien van Bennekom) samen uit met 'Bekende op tv Gouden Eeuwers' een terugblikt op de op hoogtepunten uit hun naar Gouden Eeuw. het Komische talkshow waarin een Dorine Goudsmit (Plien van Bennekom) samen de met met 'Bekende Gouden naar Eeuwers' terugblikt op de met hoogtepunten uit de hun Gouden Eeuw. op tv Hoofdgast vandaag: Hendrikje naar Stoffels (Lies Visschedijk). Met in de sketches So You Think met You op Can Paint, The luit door of van Holland en De première van de tijdens met Gijsbrecht: iedereen was er! Humor waar naar je wat naar van opsteekt, want alles op is 'echt het waar'!

september 2018
03-06-2018 18:05

Dagelijks leven

Welkom in de Gouden Eeuw! - Dagelijks leven

Hoofdgasten: Greet en Arie Huydecoper uit Amsterdam, twee volslagen onbekende personen uit de Gouden Eeuw (Marjan Luif en Dick van den Toorn). Met de sketches Heks of geen heks, Roken goed voor u! en De beul: een kennismaking.

27-05-2018 18:05

Handel

Welkom in de Gouden Eeuw! - Handel

Hoofdgasten: Willem Barentsz en Jacob Van Heemskerck (Hans Kesting en Dick van den Toorn). Met de sketches Koken op Nova Zembla, De stichter van New York en De man van de kleine amputaties.

20-05-2018 18:05

Rijk en arm

Welkom in de Gouden Eeuw! - Rijk en arm

Hoofdgasten: Prins Frederik Hendrik en Amalia van Solms (Rop Verheijen en Lies Visschedijk). Met de sketches De Tulpenbubble, Het duurste poppenhuis van de wereld en De bedelaar en zijn vergunning.

13-05-2018 18:05

Oorlog en vrede

Welkom in de Gouden Eeuw! - Oorlog en vrede

Hoofdgast: Michiel de Ruyter (Bert Luppes). Met de sketches De Slag bij Nieuwpoort, De Slag bij Ter Heijde en alles wat er misging bij Het Turfschip. Humor waar je wat van opsteekt, want alles is 'echt waar'!

06-05-2018 18:05

Politiek

Welkom in de Gouden Eeuw! - Politiek

Hoofdgasten: Johan van Oldenbarnevelt (Pierre Bokma) en Maurits (Wil van der Meer). Met de sketches De schout op zoek naar Balthasar Gerards, Sst! De geheime schuilkerk en het liedje 'Het spijt me', dat alles goedmaakt. Humor waar je wat va...

29-04-2018 18:05

Wetenschap

Welkom in de Gouden Eeuw! - Wetenschap

Hoofdgast vandaag: Hugo de Groot (Porgy Franssen), zijn kist en vrouw. Met de sketches De vlooien van Van Leeuwenhoek, De kerken van de Keyser en Spinoza tegen Descartes: strijd der filosofen. Humor waar je wat van opsteekt, want alles is '...

22-04-2018 18:05

Kunst

Welkom in de Gouden Eeuw! - Kunst

Hoofdgast: Hendrikje Stoffels (Lies Visschedijk). Met de sketches So You Think You Can Paint, The luit of Holland en De première van de Gijsbrecht: iedereen was er! Humor waar je wat van opsteekt, want alles is 'echt waar'!

15-04-2018 18:05

De VOC

Welkom in de Gouden Eeuw! - De VOC

Hoofdgast: Jan Pieterszoon Coen (Hans Kesting). Met de sketches Een meisje loos, Twee scheurbuikmatrozen, De Vlaamsche kapers en De Gouden Eeuw kennisquiz. Humor waar je wat van opsteekt, want alles is 'echt waar'!

07-05-2017 18:00

Dagelijks leven

Welkom in de Gouden Eeuw! - Dagelijks leven

Hoofdgasten: Greet en Arie Huydecoper uit Amsterdam, twee volslagen onbekende personen uit de Gouden Eeuw. Met de sketches Heks of geen heks, Roken goed voor u! en De beul: een kennismaking. Hoofdgasten: Greet en Arie Huydecoper uit Amsterd...

30-04-2017 18:00

Handel

Welkom in de Gouden Eeuw! - Handel

Komische talkshow waarin Dorine Goudsmit (Plien van Bennekom) samen met 'Bekende Gouden Eeuwers' terugblikt op de hoogtepunten uit hun Gouden Eeuw. Hoofdgasten: Willem Barentsz en Jacob Van Heemskerck (Hans Kesting en Dick van den Toorn). M...

23-04-2017 18:00

Rijk en arm

Welkom in de Gouden Eeuw! - Rijk en arm

Hoofdgasten: Prins Frederik Hendrik en Amalia van Solms (Rop Verheijen en Lies Visschedijk). Met de sketches De Tulpenbubble, Het duurste poppenhuis van de wereld en De bedelaar en zijn vergunning.

16-04-2017 18:00

Oorlog en vrede

Welkom in de Gouden Eeuw! - Oorlog en vrede

Hoofdgast: Michiel de Ruyter (Bert Luppes). Met de sketches De Slag bij Nieuwpoort, De Slag bij Ter Heijde, en alles wat er misging bij Het Turfschip. Humor waar je wat van opsteekt. Hoofdgast: Michiel de Ruyter (Bert Luppes). Met de sketch...

09-04-2017 18:00

Politiek

Welkom in de Gouden Eeuw! - Politiek

Komische talkshow waarin Dorine Goudsmit (Plien van Bennekom) samen met 'Bekende Gouden Eeuwers' terugblikt op de hoogtepunten uit hun Gouden Eeuw. Hoofdgasten: Johan van Oldenbarnevelt (Pierre Bokma) en Maurits (Wil van der Meer). Met de s...

02-04-2017 18:00

Wetenschap

Welkom in de Gouden Eeuw! - Wetenschap

Hoofdgast: Hugo de Groot (Porgy Franssen), zijn kist en vrouw. Met de sketches De vlooien van Van Leeuwenhoek, De kerken van de Keyser en Spinoza tegen Descartes: strijd der filosofen. Hoofdgast: Hugo de Groot (Porgy Franssen), zijn kist en...

26-03-2017 18:00

Kunst

Welkom in de Gouden Eeuw! - Kunst

Komische talkshow waarin Dorine Goudsmit (Plien van Bennekom) samen met 'Bekende Gouden Eeuwers' terugblikt op de hoogtepunten uit hun Gouden Eeuw. Komische talkshow waarin Dorine Goudsmit (Plien van Bennekom) samen met 'Bekende Gouden Eeuw...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Welkom in de Gouden Eeuw! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Welkom in de Gouden Eeuw! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Welkom in de Gouden Eeuw! bij Welkom in de Gouden Eeuw! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Welkom in de Gouden Eeuw!. Heb je een uitzending van Welkom in de Gouden Eeuw! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Welkom in de Gouden Eeuw! gemist

Komische talkshow waarin Dorine Goudsmit (Plien van Bennekom) samen met 'Bekende Gouden Eeuwers' terugblikt op de hoogtepunten uit hun Gouden Eeuw.

Uitzending gemist van Welkom in de Gouden Eeuw!? Hier kun je alle uitzendingen van Welkom in de Gouden Eeuw! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 42
  • Laatste uitzending op 03-06-2018 om 18:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord