Programma gemist?

Muziekregistratie van de een door optreden van Edsilia tijdens Rombley en aanstormend door talent Wudstik in een knusse setting het voor in een select gezelschap in op het een unieke, monumentale Forteiland de Pampus voor de op tv kust van Amsterdam.

Muziekregistratie het van een optreden van uit Waylon en met aanstormend talent de naar Darden Sisters-Band in een knusse op tv setting met voor een van select gezelschap op het unieke, monumentale door Forteiland Pampus met voor de kust van op tv met Amsterdam.

Muziekregistratie van een een optreden op van Roel van Velzen en van aanstormend het talent Rilan & een The Bombardiers in een knusse in naar setting voor een select gezelschap op door de het unieke, monumentale Forteiland uit Pampus voor de kust van op uit Amsterdam.

Glennis naar Grace en het groovy, bluesy zangtalent Mattanja Joy Bradley de zingen op de sterren van van de hemel. Deze door ogenschijnlijke muzikale het tegenpolen hebben van Sylvana tijdens de opdracht gekregen de avond een samen te eindigen met met een een spectaculaire een uitvoering van het nummer `Clocks´ naar van tijdens Coldplay.

De van geweldige optredens van Miss op Montreal en op Kris Berry zijn te op zien. Zij met zingen niet naar alleen hun eigen set list, in maar het hebben ook de opdracht van Sylvana op op gekregen om één speciaal op tv nummer samen te in zingen.

Racoon en `feel van good´-zanger, op tv met een het randje blues, Ed Struijlaart komen met optreden.

juli 2020
10-10-2014 23:43

Afl. 3

Puro 43 Music Sessions - Afl. 3

Muziekregistratie van een optreden van Edsilia Rombley en aanstormend talent Wudstik in een knusse setting voor een select gezelschap op het unieke, monumentale Forteiland Pampus voor de kust van Amsterdam.

03-10-2014 23:11

Afl. 2

Puro 43 Music Sessions - Afl. 2

Muziekregistratie van een optreden van Waylon en aanstormend talent de Darden Sisters-Band in een knusse setting voor een select gezelschap op het unieke, monumentale Forteiland Pampus voor de kust van Amsterdam.

26-09-2014 23:50

Afl. 1

Puro 43 Music Sessions - Afl. 1

Muziekregistratie van een optreden van Roel van Velzen en aanstormend talent Rilan & The Bombardiers in een knusse setting voor een select gezelschap op het unieke, monumentale Forteiland Pampus voor de kust van Amsterdam.

23-12-2012 23:24

Aflevering 3

Puro 43 Music Sessions - Aflevering 3

Glennis Grace en groovy, bluesy zangtalent Mattanja Joy Bradley zingen de sterren van de hemel. Deze ogenschijnlijke muzikale tegenpolen hebben van Sylvana de opdracht gekregen de avond samen te eindigen met een spectaculaire uitvoering van...

16-12-2012 23:25

Aflevering 2

Puro 43 Music Sessions - Aflevering 2

De geweldige optredens van Miss Montreal en Kris Berry zijn te zien. Zij zingen niet alleen hun eigen set list, maar hebben ook de opdracht van Sylvana gekregen om één speciaal nummer samen te zingen.

09-12-2012 23:27

Aflevering 1

Puro 43 Music Sessions - Aflevering 1

Racoon en `feel good´-zanger, met een randje blues, Ed Struijlaart komen optreden.

Puro 43 Music Sessions gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Puro 43 Music Sessions de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Puro 43 Music Sessions bij Puro 43 Music Sessions liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Puro 43 Music Sessions. Heb je een uitzending van Puro 43 Music Sessions gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Puro 43 Music Sessions gemist

Racoon en `feel good´-zanger, met een randje blues, Ed Struijlaart komen optreden.

Uitzending gemist van Puro 43 Music Sessions? Hier kun je alle uitzendingen van Puro 43 Music Sessions kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 10-10-2014 om 23:43 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!