Programma gemist?

Muziekregistratie van een het optreden uit van Edsilia Rombley het en aanstormend talent Wudstik een in een knusse op setting een voor een select gezelschap door op het unieke, monumentale Forteiland in Pampus voor de door op kust van Amsterdam.

Muziekregistratie het van een op optreden van Waylon en in aanstormend talent de Darden Sisters-Band een in een naar knusse setting voor in een de select gezelschap op het unieke, monumentale op tv Forteiland Pampus van voor een de kust van met Amsterdam.

Muziekregistratie door van een optreden van het Roel van Velzen met en aanstormend door talent Rilan & door The Bombardiers in een van knusse setting door voor een select gezelschap uit op het unieke, naar monumentale Forteiland het Pampus voor de kust op tv van het Amsterdam.

Glennis Grace een en groovy, bluesy door zangtalent Mattanja Joy het Bradley zingen met de sterren van de de hemel. door Deze ogenschijnlijke muzikale tegenpolen tijdens hebben van door Sylvana de opdracht van gekregen de avond samen de te eindigen met een van spectaculaire uitvoering naar van het naar nummer `Clocks´ van met Coldplay.

De geweldige optredens een naar van Miss Montreal en Kris met Berry zijn in te zien. Zij zingen uit niet alleen hun eigen met set list, door maar hebben ook door de opdracht uit van Sylvana gekregen om uit één speciaal nummer samen naar te het zingen.

Racoon op en `feel good´-zanger, met een van randje de blues, Ed Struijlaart op tv komen optreden.

augustus 2021
10-10-2014 23:43

Afl. 3

Puro 43 Music Sessions - Afl. 3

Muziekregistratie van een optreden van Edsilia Rombley en aanstormend talent Wudstik in een knusse setting voor een select gezelschap op het unieke, monumentale Forteiland Pampus voor de kust van Amsterdam.

03-10-2014 23:11

Afl. 2

Puro 43 Music Sessions - Afl. 2

Muziekregistratie van een optreden van Waylon en aanstormend talent de Darden Sisters-Band in een knusse setting voor een select gezelschap op het unieke, monumentale Forteiland Pampus voor de kust van Amsterdam.

26-09-2014 23:50

Afl. 1

Puro 43 Music Sessions - Afl. 1

Muziekregistratie van een optreden van Roel van Velzen en aanstormend talent Rilan & The Bombardiers in een knusse setting voor een select gezelschap op het unieke, monumentale Forteiland Pampus voor de kust van Amsterdam.

23-12-2012 23:24

Aflevering 3

Puro 43 Music Sessions - Aflevering 3

Glennis Grace en groovy, bluesy zangtalent Mattanja Joy Bradley zingen de sterren van de hemel. Deze ogenschijnlijke muzikale tegenpolen hebben van Sylvana de opdracht gekregen de avond samen te eindigen met een spectaculaire uitvoering van...

16-12-2012 23:25

Aflevering 2

Puro 43 Music Sessions - Aflevering 2

De geweldige optredens van Miss Montreal en Kris Berry zijn te zien. Zij zingen niet alleen hun eigen set list, maar hebben ook de opdracht van Sylvana gekregen om één speciaal nummer samen te zingen.

09-12-2012 23:27

Aflevering 1

Puro 43 Music Sessions - Aflevering 1

Racoon en `feel good´-zanger, met een randje blues, Ed Struijlaart komen optreden.

Puro 43 Music Sessions gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Puro 43 Music Sessions de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Puro 43 Music Sessions bij Puro 43 Music Sessions liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Puro 43 Music Sessions. Heb je een uitzending van Puro 43 Music Sessions gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Puro 43 Music Sessions gemist

Racoon en `feel good´-zanger, met een randje blues, Ed Struijlaart komen optreden.

Uitzending gemist van Puro 43 Music Sessions? Hier kun je alle uitzendingen van Puro 43 Music Sessions kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 10-10-2014 om 23:43 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!