Programma gemist?

Muziekregistratie van een naar optreden van Edsilia van Rombley op en aanstormend tijdens talent Wudstik in een knusse setting naar voor een van select gezelschap op op tv het unieke, monumentale Forteiland door Pampus voor door de kust van tijdens Amsterdam.

Muziekregistratie van van een optreden van Waylon door en aanstormend met talent de Darden Sisters-Band naar in van een knusse setting door voor een select in gezelschap op het unieke, het monumentale Forteiland Pampus voor in de de kust van een Amsterdam.

Muziekregistratie in van een optreden met van Roel van Velzen en van aanstormend talent een Rilan & van The Bombardiers in een knusse op uit setting voor een select gezelschap de op het op unieke, monumentale het Forteiland Pampus voor de kust het van met Amsterdam.

Glennis tijdens Grace en groovy, bluesy zangtalent naar Mattanja naar Joy Bradley zingen de sterren de het van de hemel. Deze ogenschijnlijke muzikale uit tegenpolen hebben van uit Sylvana de opdracht van gekregen de uit avond samen te eindigen met op tv met een spectaculaire uitvoering tijdens van het op nummer `Clocks´ van op Coldplay.

De geweldige door optredens van Miss Montreal uit met en Kris Berry zijn te naar zien. Zij zingen op tv niet alleen hun eigen de naar set list, maar hebben met ook de opdracht van in Sylvana het gekregen om één speciaal nummer met samen te tijdens zingen.

Racoon naar en `feel het good´-zanger, met een randje blues, van Ed Struijlaart op komen optreden.

februari 2020
10-10-2014 23:43

Afl. 3

Puro 43 Music Sessions - Afl. 3

Muziekregistratie van een optreden van Edsilia Rombley en aanstormend talent Wudstik in een knusse setting voor een select gezelschap op het unieke, monumentale Forteiland Pampus voor de kust van Amsterdam.

03-10-2014 23:11

Afl. 2

Puro 43 Music Sessions - Afl. 2

Muziekregistratie van een optreden van Waylon en aanstormend talent de Darden Sisters-Band in een knusse setting voor een select gezelschap op het unieke, monumentale Forteiland Pampus voor de kust van Amsterdam.

26-09-2014 23:50

Afl. 1

Puro 43 Music Sessions - Afl. 1

Muziekregistratie van een optreden van Roel van Velzen en aanstormend talent Rilan & The Bombardiers in een knusse setting voor een select gezelschap op het unieke, monumentale Forteiland Pampus voor de kust van Amsterdam.

23-12-2012 23:24

Aflevering 3

Puro 43 Music Sessions - Aflevering 3

Glennis Grace en groovy, bluesy zangtalent Mattanja Joy Bradley zingen de sterren van de hemel. Deze ogenschijnlijke muzikale tegenpolen hebben van Sylvana de opdracht gekregen de avond samen te eindigen met een spectaculaire uitvoering van...

16-12-2012 23:25

Aflevering 2

Puro 43 Music Sessions - Aflevering 2

De geweldige optredens van Miss Montreal en Kris Berry zijn te zien. Zij zingen niet alleen hun eigen set list, maar hebben ook de opdracht van Sylvana gekregen om één speciaal nummer samen te zingen.

09-12-2012 23:27

Aflevering 1

Puro 43 Music Sessions - Aflevering 1

Racoon en `feel good´-zanger, met een randje blues, Ed Struijlaart komen optreden.

Puro 43 Music Sessions gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Puro 43 Music Sessions de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Puro 43 Music Sessions bij Puro 43 Music Sessions liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Puro 43 Music Sessions. Heb je een uitzending van Puro 43 Music Sessions gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Puro 43 Music Sessions gemist

Racoon en `feel good´-zanger, met een randje blues, Ed Struijlaart komen optreden.

Uitzending gemist van Puro 43 Music Sessions? Hier kun je alle uitzendingen van Puro 43 Music Sessions kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 10-10-2014 om 23:43 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!