Programma gemist?

Muziekregistratie de van een met optreden van Edsilia Rombley en aanstormend door op talent Wudstik in een knusse setting op tv voor een de select op gezelschap op het unieke, monumentale uit Forteiland Pampus de voor de kust van naar Amsterdam.

Muziekregistratie de van een optreden door van Waylon en aanstormend talent een van de Darden Sisters-Band in op een knusse setting voor op een met select gezelschap op het unieke, monumentale door Forteiland de Pampus voor een de kust van de Amsterdam.

Muziekregistratie van door een met optreden van Roel van Velzen door en aanstormend talent Rilan in & The het Bombardiers in op tv een knusse setting voor een uit select gezelschap met op het unieke, de monumentale Forteiland naar Pampus voor de kust in van tijdens Amsterdam.

Glennis Grace van en groovy, een bluesy zangtalent Mattanja de Joy Bradley zingen met de sterren van de de hemel. in Deze ogenschijnlijke muzikale tegenpolen op tv hebben van Sylvana de tijdens opdracht uit gekregen de avond samen door te eindigen met met een spectaculaire uitvoering van het tijdens nummer `Clocks´ op tv van op Coldplay.

De tijdens geweldige optredens van Miss met Montreal en de Kris Berry zijn te met zien. Zij naar zingen niet alleen op hun eigen set een list, maar tijdens hebben ook de door opdracht van Sylvana gekregen om naar één op speciaal nummer samen te van zingen.

Racoon en het `feel good´-zanger, op met een het randje blues, Ed Struijlaart komen een optreden.

maart 2021
10-10-2014 23:43

Afl. 3

Puro 43 Music Sessions - Afl. 3

Muziekregistratie van een optreden van Edsilia Rombley en aanstormend talent Wudstik in een knusse setting voor een select gezelschap op het unieke, monumentale Forteiland Pampus voor de kust van Amsterdam.

03-10-2014 23:11

Afl. 2

Puro 43 Music Sessions - Afl. 2

Muziekregistratie van een optreden van Waylon en aanstormend talent de Darden Sisters-Band in een knusse setting voor een select gezelschap op het unieke, monumentale Forteiland Pampus voor de kust van Amsterdam.

26-09-2014 23:50

Afl. 1

Puro 43 Music Sessions - Afl. 1

Muziekregistratie van een optreden van Roel van Velzen en aanstormend talent Rilan & The Bombardiers in een knusse setting voor een select gezelschap op het unieke, monumentale Forteiland Pampus voor de kust van Amsterdam.

23-12-2012 23:24

Aflevering 3

Puro 43 Music Sessions - Aflevering 3

Glennis Grace en groovy, bluesy zangtalent Mattanja Joy Bradley zingen de sterren van de hemel. Deze ogenschijnlijke muzikale tegenpolen hebben van Sylvana de opdracht gekregen de avond samen te eindigen met een spectaculaire uitvoering van...

16-12-2012 23:25

Aflevering 2

Puro 43 Music Sessions - Aflevering 2

De geweldige optredens van Miss Montreal en Kris Berry zijn te zien. Zij zingen niet alleen hun eigen set list, maar hebben ook de opdracht van Sylvana gekregen om één speciaal nummer samen te zingen.

09-12-2012 23:27

Aflevering 1

Puro 43 Music Sessions - Aflevering 1

Racoon en `feel good´-zanger, met een randje blues, Ed Struijlaart komen optreden.

Puro 43 Music Sessions gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Puro 43 Music Sessions de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Puro 43 Music Sessions bij Puro 43 Music Sessions liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Puro 43 Music Sessions. Heb je een uitzending van Puro 43 Music Sessions gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Puro 43 Music Sessions gemist

Racoon en `feel good´-zanger, met een randje blues, Ed Struijlaart komen optreden.

Uitzending gemist van Puro 43 Music Sessions? Hier kun je alle uitzendingen van Puro 43 Music Sessions kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 10-10-2014 om 23:43 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!