Programma gemist?

Muziekregistratie uit van een in optreden van Edsilia Rombley en aanstormend in talent Wudstik in een een knusse op tv setting voor een met select gezelschap op de het unieke, monumentale Forteiland van Pampus een voor de kust van in Amsterdam.

Muziekregistratie van een het optreden van Waylon het en de aanstormend talent de Darden een Sisters-Band in een uit knusse setting voor een op select gezelschap op in het unieke, monumentale in naar Forteiland Pampus voor de in kust van de Amsterdam.

Muziekregistratie tijdens van een optreden van Roel uit tijdens van Velzen en de aanstormend talent Rilan & in The Bombardiers in een knusse tijdens setting voor tijdens een select tijdens gezelschap op het unieke, met monumentale een Forteiland Pampus voor de een kust van uit Amsterdam.

Glennis het Grace en op groovy, bluesy zangtalent Mattanja Joy Bradley op tv zingen de het sterren op van de hemel. naar Deze ogenschijnlijke muzikale uit tegenpolen hebben van Sylvana de naar opdracht gekregen de avond op tv samen de te eindigen met een spectaculaire op tv uitvoering van in het nummer `Clocks´ van van de Coldplay.

De geweldige op optredens met van Miss Montreal van en Kris Berry zijn uit te zien. Zij zingen niet van door alleen hun eigen in set list, maar de hebben ook de opdracht van in Sylvana op gekregen om één van speciaal nummer samen te met zingen.

Racoon en `feel met met good´-zanger, met een randje uit blues, Ed Struijlaart komen op optreden.

oktober 2020
10-10-2014 23:43

Afl. 3

Puro 43 Music Sessions - Afl. 3

Muziekregistratie van een optreden van Edsilia Rombley en aanstormend talent Wudstik in een knusse setting voor een select gezelschap op het unieke, monumentale Forteiland Pampus voor de kust van Amsterdam.

03-10-2014 23:11

Afl. 2

Puro 43 Music Sessions - Afl. 2

Muziekregistratie van een optreden van Waylon en aanstormend talent de Darden Sisters-Band in een knusse setting voor een select gezelschap op het unieke, monumentale Forteiland Pampus voor de kust van Amsterdam.

26-09-2014 23:50

Afl. 1

Puro 43 Music Sessions - Afl. 1

Muziekregistratie van een optreden van Roel van Velzen en aanstormend talent Rilan & The Bombardiers in een knusse setting voor een select gezelschap op het unieke, monumentale Forteiland Pampus voor de kust van Amsterdam.

23-12-2012 23:24

Aflevering 3

Puro 43 Music Sessions - Aflevering 3

Glennis Grace en groovy, bluesy zangtalent Mattanja Joy Bradley zingen de sterren van de hemel. Deze ogenschijnlijke muzikale tegenpolen hebben van Sylvana de opdracht gekregen de avond samen te eindigen met een spectaculaire uitvoering van...

16-12-2012 23:25

Aflevering 2

Puro 43 Music Sessions - Aflevering 2

De geweldige optredens van Miss Montreal en Kris Berry zijn te zien. Zij zingen niet alleen hun eigen set list, maar hebben ook de opdracht van Sylvana gekregen om één speciaal nummer samen te zingen.

09-12-2012 23:27

Aflevering 1

Puro 43 Music Sessions - Aflevering 1

Racoon en `feel good´-zanger, met een randje blues, Ed Struijlaart komen optreden.

Puro 43 Music Sessions gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Puro 43 Music Sessions de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Puro 43 Music Sessions bij Puro 43 Music Sessions liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Puro 43 Music Sessions. Heb je een uitzending van Puro 43 Music Sessions gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Puro 43 Music Sessions gemist

Racoon en `feel good´-zanger, met een randje blues, Ed Struijlaart komen optreden.

Uitzending gemist van Puro 43 Music Sessions? Hier kun je alle uitzendingen van Puro 43 Music Sessions kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 10-10-2014 om 23:43 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!