Programma gemist?

Muziekregistratie naar van een op tv optreden van Edsilia Rombley en aanstormend tijdens tijdens talent Wudstik in een met knusse setting naar voor een select gezelschap op het in unieke, monumentale het Forteiland Pampus met voor de kust van door Amsterdam.

Muziekregistratie een van een optreden van Waylon op tv op en aanstormend talent de Darden Sisters-Band op in een knusse naar setting voor naar een select gezelschap het op door het unieke, monumentale een Forteiland Pampus voor uit de kust van tijdens Amsterdam.

Muziekregistratie van naar een de optreden van Roel van Velzen en een aanstormend talent Rilan uit & The Bombardiers door in een van knusse de setting voor een uit select gezelschap op in het unieke, monumentale Forteiland Pampus voor op de kust het van een Amsterdam.

Glennis Grace en met in groovy, bluesy zangtalent Mattanja Joy Bradley de zingen op tv de sterren op tv van de hemel. Deze ogenschijnlijke muzikale een het tegenpolen hebben van Sylvana de een opdracht gekregen de naar avond samen te eindigen uit met een een spectaculaire uitvoering van het een het nummer `Clocks´ van de Coldplay.

De geweldige optredens het naar van Miss Montreal en uit Kris Berry naar zijn te zien. Zij zingen niet met alleen hun eigen op set het list, maar de hebben ook de opdracht op van Sylvana gekregen om één op tv speciaal nummer een samen te van zingen.

Racoon en `feel het good´-zanger, met een in randje blues, Ed met door Struijlaart komen optreden.

oktober 2019
10-10-2014 23:43

Afl. 3

Puro 43 Music Sessions - Afl. 3

Muziekregistratie van een optreden van Edsilia Rombley en aanstormend talent Wudstik in een knusse setting voor een select gezelschap op het unieke, monumentale Forteiland Pampus voor de kust van Amsterdam.

03-10-2014 23:11

Afl. 2

Puro 43 Music Sessions - Afl. 2

Muziekregistratie van een optreden van Waylon en aanstormend talent de Darden Sisters-Band in een knusse setting voor een select gezelschap op het unieke, monumentale Forteiland Pampus voor de kust van Amsterdam.

26-09-2014 23:50

Afl. 1

Puro 43 Music Sessions - Afl. 1

Muziekregistratie van een optreden van Roel van Velzen en aanstormend talent Rilan & The Bombardiers in een knusse setting voor een select gezelschap op het unieke, monumentale Forteiland Pampus voor de kust van Amsterdam.

23-12-2012 23:24

Aflevering 3

Puro 43 Music Sessions - Aflevering 3

Glennis Grace en groovy, bluesy zangtalent Mattanja Joy Bradley zingen de sterren van de hemel. Deze ogenschijnlijke muzikale tegenpolen hebben van Sylvana de opdracht gekregen de avond samen te eindigen met een spectaculaire uitvoering van...

16-12-2012 23:25

Aflevering 2

Puro 43 Music Sessions - Aflevering 2

De geweldige optredens van Miss Montreal en Kris Berry zijn te zien. Zij zingen niet alleen hun eigen set list, maar hebben ook de opdracht van Sylvana gekregen om één speciaal nummer samen te zingen.

09-12-2012 23:27

Aflevering 1

Puro 43 Music Sessions - Aflevering 1

Racoon en `feel good´-zanger, met een randje blues, Ed Struijlaart komen optreden.

Puro 43 Music Sessions gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Puro 43 Music Sessions de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Puro 43 Music Sessions bij Puro 43 Music Sessions liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Puro 43 Music Sessions. Heb je een uitzending van Puro 43 Music Sessions gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Puro 43 Music Sessions gemist

Racoon en `feel good´-zanger, met een randje blues, Ed Struijlaart komen optreden.

Uitzending gemist van Puro 43 Music Sessions? Hier kun je alle uitzendingen van Puro 43 Music Sessions kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 10-10-2014 om 23:43 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!