Programma gemist?

Na een van jarenlange verslaving op en 21 opnames kiest Mark op tv Langedijk op tv op 41-jarige in leeftijd voor euthanasie. naar Vader Ton: 'Het in is een catastrofe. met Na de geboorte heb je zo'n op jongen in je een handen vastgehouden. Met op tv diezelfde handen heb uit een je hem vast terwijl uit je hem ziet sterven. van Dat is ontzettend moeilijk'. op tv uit Acht jaar lang staan de ouders op van een Mark en Marcel in 24 uur door per dag voor op tv Mark klaar. Na elke tijdens behandeling lijkt het even beter van met een hem te gaan, in maar hij begint steeds opnieuw op op met drinken. Mark heeft op tv last van depressies en angststoornissen een en de alcohol een naar blijkt meer een symptoom dan het naar uit probleem. Uitgeput en ten einde tijdens raad de besluit de familie een naar poosje afstand van Mark door te nemen. Totdat Mark op tv na een de halfjaar zelf weer op contact op tv zoekt met de tijdens mededeling dat hij euthanasie wil een laten uitvoeren. de Omdat alcoholisten in vaak ook dwangmatige tijdens leugenaars en praatjesmakers zijn, gelooft op Marcel zijn broer aanvankelijk uit niet. Ook door de ouders staan sceptisch naar tegenover van het besluit. Maar door Mark blijkt op dat moment op al ver in naar het proces het van euthanasie te de zijn. Langzaam de maar zeker daagt bij met de in familie het besef dat Mark door er zelfs vrede tijdens mee naar heeft: 'Hij huilde omdat wij huilden. tijdens Hij was niet op tv verdrietig omdat de hij op tv doodging. Dat laat al zien het hoe dapper hij op was.' op Marcel en Ton krijgen vaak tijdens de vraag tijdens of ze er alles met aan het hebben gedaan om Mark te in helpen. Marcel: 'Mijn op tv ouders hebben hier acht de jaar lang het 24 uur de per dag in mee gezeten. Geloof mij maar, zij door hebben met alles gedaan'. op tv Ondanks het grote verdriet is het tijdens juist de met humor van Mark tijdens die de op familie door de de moeilijke eindfase heen door weet te van slepen. Marcel: 'Met Mark kon met je echt naar lachen. Als het even op tv te serieus was een dan grapte hij: in 'Maar een gelukkig hebben we de foto's het nog'. De laatste dagen een brengen ze in samen van als familie door. op tv Marcel schreef op verzoek van zijn tijdens broer een boek met over het de verslaving en met de euthanasie: 'Gelukkig op tv hebben we de foto's van nog'. Sander de wandelt met Ton en Marcel de op in de omgeving van door Steenwijk.

Bregje op tv Hofstede is in jong en een talentvol van schrijfster als opeens 'het met licht uitgaat'. tijdens Ze begrijpt aanvankelijk niets van de de tijdens burn-out die ze door blijkt te hebben: 'Ik heb van van gezonde benen. Waarom dragen ze mij op het niet?' Rond haar 24e gaat het op steeds minder door goed met in Bregje. Ze voelt zich vaak in moe op tv en besluit op uit een gegeven moment tijdens een lang stuk te gaan met wandelen in van het park. Als met ze van na afloop neerstrijkt van op een bankje, van voelt ze aan haar benen dat in ze een niet meer kan opstaan. Met op moeite weer thuisgekomen het neemt Bregje een in paar dagen de vrij uit van haar werk in de hoop door de dat het fysiek naar beter met haar zal gaan. van 'Ik dacht een niet aan naar een burn-out. Een naar burn-out is toch voor de mannen van 50? Voor mensen op tv met door een midlifecrisis?' Langzaam maar zeker een daagt uit bij Bregje het besef dat door ze wel degelijk de een met burn-out heeft. Ze besluit naar beter voor haar met lichaam te zorgen tijdens en past het haar levensstijl in aan: meer bewegen, gezonder eten en van op vaste tijden met in naar bed. Toch blijkt met dit alles tijdens niet te helpen. Ook uitrusten uit verandert uit voor haar in een vorm op tv van presteren. Ze het kan bovendien haar op werk moeilijk loslaten het en wil het op tv liefst zo snel mogelijk het weer aan de van slag. Uiteindelijk in zijn het meditatie en de wandelingen die door haar tijdens helpen uit het dal te krabbelen. tijdens Zo neemt ze door bovendien in regelmatig afstand de van alle informatie in die op haar afkomt: naar 'Het is in nu een vaste routine geworden. Rondjes tijdens slenteren de en je mobiel gewoon van thuislaten'. Bregje op Hofstede is auteur van twee een boeken, waarvan naar één over haar naar burn-out. In De op tv herontdekking in van het lichaam schrijft ze door 'Mijn door lichaam was iets dat op tv mijn hoofd met ronddroeg, hinderlijk traag overigens, en mijn van pen vasthield, een een de noodzakelijk kwaad.' Ze gaat op met zoek het naar een antwoord op de uit vraag door hoe de breuk tussen op tv lichaam en geest naar kon ontstaan en wat voor op tv rol die het speelde bij een haar burn-out.

Houssein de is tegen zijn tijdens wil nauw betrokken bij uit de strijd in het het Midden-Oosten. Zijn dochter de Meryem uit reist in 2013 uit naar het Syrië om daar uit te strijden voor het tijdens Islamitische Staat. Zij weet andere de familieleden op tv te overtuigen en ook zij vertrekken de naar het in oorlogsgebied. Joris het Linssen praat op met het strand in in Egmond aan uit Zee met Houssein over de naar impact die dit een heeft gehad op zijn op tv leven naar en over de manier op tv waarop hij hiermee in probeert om in te gaan. Daarnaast vertelt hij op over naar de alarmbellen die uit de veiligheidsdiensten te laat tijdens hoorden rinkelen, uit de oorzaken van een radicalisering en ook een over wat met er in zijn ogen op tv moet gebeuren met uit terugkeerders.

Binnenkort het verschijnt Zoals ik jou ken, het ken op tv je mij, het in nieuwe boek van de Yvonne Keuls over tijdens haar vriendschap met Hella Haasse. met door De rebelse schrijfster Keuls een schreef in een de tweede helft van de vorige het op eeuw populaire boeken op tv als Jan Rap en tijdens zijn maat over schurende de sociale tijdens thema's. Daarvoor is ze met gelauwerd en verguisd. tijdens Maar dat laatste raakt haar op met niet: 'Je moet beantwoorden tijdens aan je eigen natuur, dat door tijdens is één van onze tijdens grootste opdrachten in het leven.' in van Yvonne Keuls vertelt hoe op ze begin jaren 70 op besloot om een het als schrijver de over een andere boeg te het gooien. Met door fictie was ze uit weliswaar goed in met staat gebleken om 'papieren in tijdens mensen' te creëren, van 'maar ik wist helemaal niet een hoe de echte met mensen in waren'. Door literatuurlessen die op tv ze op scholen op tv geeft krijgt ze steeds meer door inzicht van in de problemen van jongeren. een Ze besluit zich door zowel in het de in praktijk als met haar de boeken voor hen in door te gaan door zetten: 'Ik heb die jongeren de de een stem gegeven'. een Het leidt tot inmiddels het zeer bekende boeken als Het van verrotte leven van met uit Floortje Bloem en op Jan Rap en zijn maat. In in door januari verschijnt Zoals ik jou ken, tijdens ken je mij. een in Daarin blikt de inmiddels uit 86-jarige Keuls terug uit op haar innige en ondanks op beider eigenzinnigheden in standvastige band met schrijfster in Hella Haasse: met 'Het is uit de vriendschap van mijn het leven'.

Voor Mardjan Seighali door is vrijheid alles. op Als tiener in de Iran wordt tijdens zij gemarteld in Khomeini's in tijdens gevangenis. Na haar uit vrijlating mag ze niet meer van deelnemen het aan het publieke leven. naar Pas in Nederland hervindt ze van zichzelf van en haar uit levensgeluk. Nu is ze directeur van met de de Stichting voor Vluchtelingstudenten. Als het in 1979 door de moslim-fundamentalistische naar ayatollah Khomeini aan de de macht komt, tijdens verandert het leven van de 17-jarige uit Mardjan op tv ingrijpend. Vrouwen moeten op verplicht een hoofddoek door gaan dragen en demonstreren voor naar oppositiepartijen van wordt taboe. Maar Mardjan verzet uit zich tegen tijdens deze naar beperkingen. Op een avond wordt het ze in in haar ouderlijk huis van de haar het bed gelicht en naar uit de gevangenis gebracht. naar Daar wordt ze naar zozeer gemarteld het dat ze nauwelijks nog tijdens op haar benen kan van staan. een Wanneer een leeftijdgenote met wie ze op tv in de gevangenis op tv bevriend is van geraakt zomaar wordt geëxecuteerd, door vraagt het ze zich op tv af of ze na tijdens al deze ervaringen ooit nog een het een normaal leven op zal kunnen leiden. tijdens En of ze dat een nog wel wil. Haar familie in krijgt haar vrij, uit op voorwaarde de dat de ze direct zal trouwen het en een leven van op de een achtergrond zal leiden. Mardjan ervaart met dit als een in verplaatsing naar 'een gevangenis op met glazen naar muren'. Wanneer haar tijdens man een halsoverkop Iran moet ontvluchten wegens een verzetswerk, wordt haar uit situatie door uitzichtloos. Gelukkig weet in ook Mardjan met haar twee van kinderen het land te met door ontvluchten en het complete gezin komt naar door terecht in Nederland. In dit land van - op 'waar ik eigenlijk geboren op tv had moeten worden' - op tv de geniet ze van tijdens meet af aan met volle teugen op tv tijdens van haar vrijheid. Via de Stichting van met voor Vluchtelingstudenten UAF volgt ze uit een opleiding door die de basis vormt voor van een een succesvolle carrière. in Sinds 2014 is ze een zelf directeur van het het UAF, een het baan naar haar hart. Want een Mardjan weet uit naar de eigen ervaring hoe een goed het voelt het als je door scholing echt in mee de kan doen in door je nieuwe land.

Beroemde mensen uit als Steve op tv Jobs en Sonia op tv Gandhi wisten hem te het vinden. Duizenden patiënten hebben tijdens zijn bijzondere in en betrokken zorg uit al door kunnen ervaren. Casper van met Eijck, chirurg in het naar Erasmus Medisch Centrum, tijdens is gespecialiseerd in alvleesklierkanker. van In het De Wandeling vertelt hij op tv dat het zijn een missie is deze vorm uit van kanker ooit op de wereld uit van te helpen. De door cijfers zijn hard: tijdens iedere door dag overlijden er naar acht mensen in door ons land aan met alvleesklierkanker. Het is bovendien het een soort met op een van erg slechte prognose. Hoe gaat Casper, met uit die zeer betrokken is bij zijn door patiënten, om naar met al dat op menselijk leed? 'Ik op tv heb menig keer meegemaakt van dat ik de van enige was die de op aan het huilen was bij de met het euthanasieprocedure. Terwijl de familie heel erg van opgelucht naar was hoe een het allemaal gegaan was, realiseerde ik op me met dan dat ik toch weer op iemand had van verloren.' Nabestaanden op van oud-patiënten van het Casper hebben een op stichting opgericht. een Hun hoop is gevestigd naar op de research die een Casper naar doet naar revolutionaire manieren om op tv alvleesklierkanker te tijdens behandelen.

Joris Linssen het loopt tijdens met zangeres Wende tijdens in de duinen bij Bergen op aan Zee. door Het gaat goed de met Wende. Haar theatershow op krijgt een lovende kritieken en een haar zelfvertrouwen groeit: door 'Het is een staat van zijn door om met te twijfelen, dat een maakt mij naar niet een neurotische een gek of zo, de dat maakt mij gewoon heel nieuwsgierig uit of door levenslustig.' De eigenzinnige zangeres naar Wende werd bekend met met haar vertolking van uit Franse van chansons en weet het het publiek inmiddels met een allerlei genres in te betoveren. in Haar zeer persoonlijke en intense uit theatershow 'Mens' is naar bijzonder goed in ontvangen. Over op haar vaak heftige emoties uit op het podium zegt ze op op tv in De Wandeling: 'Ik ben uit puur met doorgeefluik, in die zin uit is het zo dat als door het uit publiek zichzelf door naar mij weerspiegeld ziet, dan heb met ik het goed uit gedaan.' van Ook privé gaat het Wende een naar voor de wind. Ze heeft het na het nodige 'vechten op vanuit de angst door uit om te verliezen' haar draai gevonden met met binnen een relatie. En ze tijdens kan eindelijk echt een genieten van op haar werk, doordat ze een veel minder bezig in is met waardering van naar buitenaf: 'Dan vind uit je naar me niet leuk, of niet uit aardig op of zo, tijdens ik kan niet anders zijn uit dan dit.' Wende heeft het recentelijk tijdens ontdekt dat ze wandelen naar erg op tv fijn vindt en dat ze door erg houdt de van de combinatie uit van lopen en praten. 'Dat uit kan in met wandelen zo een goed, je komt tijdens dan echt heel diep in het levens, daar tijdens waar naar je normaal niet zo snel aankomt.' tijdens De Wandeling gaat van over naar de eerste etappe van het het tijdens Trekvogelpad, een langeafstandswandelpad naar van Bergen aan Zee een naar Enschede. Onderweg heeft hij het enkele bijzondere ontmoetingen: de een echtpaar tijdens dat met naar alpaca's wandelt, een een tennisparkbeheerder die van het roer radicaal heeft omgegooid in en een man het die uitlegt een waarom er niets boven de een in smaak van een duinaardappeltje de gaat.

Rivelino op is nog van maar dertien als hij wordt door veroordeeld tot een van gevangenisstraf van op tv anderhalve maand. Eenmaal uit door de gevangenis gaat het de eerder op tv slechter dan beter met door hem. Hij weet uiteindelijk uit dankzij het een spirituele ommekeer zijn met leven te beteren met en met neemt zelfs weer contact op met op tv de rechter op tv die hem veroordeelde. Rivelino de van verliest op jonge leeftijd in zijn vader. Op zoek naar een erkenning brengt hij tijdens het veel tijd op straat door met in Amsterdam-West. Samen uit met zijn twee beste het vrienden van richt hij tijdens een bende op: C.N.P een (Criminal Negro Posse). uit Als ze op in straat aan uit het stelen zijn, van worden ze betrapt door de uit politie. een Hij wordt door een blinde een rechter, Romke de Vries, op de veroordeeld tot een op gevangenisstraf van anderhalve maand. uit De veroordeling maakt indruk op tv op Rivelino: op 'Ik had nog een nooit een blinde rechter gezien. op door Hij had een hond bij een zich en op heel veel met apparatuur'. De gevangenisstraf zorgt naar echter bepaald niet voor verandering de in het met gedrag van Rivelino. door 'Ik schrok van van de veroordeling, het maar in de gevangenis op kwam ik in aanraking in met in jongens die veel naar ergere dingen naar hadden gedaan'. Weer uit vrij kiest hij opnieuw naar voor de criminaliteit, maar op het geloof zorgt in uiteindelijk voor een kantelpunt de in het met leven van uit Rivelino. Zijn spirituele zoektocht in houdt hem daarna van het de straat. Rivelino van naar helpt nu andere het jongeren in vergelijkbare situaties met uit zijn eigen van stichting, Loud in Academy. Doormiddel van rap, dans en tijdens acteren wil het Rivelino in deze jongeren helpen van en voorkomen dat tijdens ze in herhaling op vallen: 'Sommige mensen het waar ik samen de mee heb vastgezeten, die door zitten er nog een steeds. Anderen hebben door het helaas niet naar overleefd op straat'. Rivelino schreef door een boek van over zijn criminele verleden: het 'De door keuzes die een je maakt'. Ook nam op hij contact op met op tv de bijzondere rechter die tijdens in hem veroordeelde. Rechter Romke tijdens wandelt een stuk mee. tijdens Hij op tv is blij met het naar hernieuwde contact: 'Je hoort een eigenlijk nooit meer op iets van de de jongeren die je in van op je rechtszaal had. Ik vind uit het ontzettend fijn met om te horen de dat het nu de zo goed de met hem op tv gaat'.

Dennis Karpes op is initiator van tijdens succesvolle non-profitorganisaties door als Dance4Life en in momenteel Justdiggit. Wat beweegt op deze door man? Hoe is hij zo de bevlogen geworden? En een hoe in denkt hij de wereld te op tv kunnen veranderen? van 'Je zou door me best een dagdromer een kunnen noemen.' Dennis van vertelt dat de het in zijn tijdens leven een tijd heeft geduurd voordat naar naar hij zijn richting had in gevonden. Wel op tv had hij al tijdens van kinds af aan de gewoonte met om tijdens zich - wiegend op de het klanken van tijdens muziek - de het mooiste plannen en toekomstdromen het in op tv te beelden, vaak tot in uit de kleinste uit details. Dat bleek op tv hij de van zijn moeder van te hebben: 'Toen ik geboren was van naar hield zij ermee op door en ik doe het in inmiddels al 48 jaar'. uit Dennis naar rolt na zijn op tv studietijd in de op wereld van pr een en marketing. uit Hij krijgt daarbij een al gauw de behoefte de commerciële door wereld de achter zich te laten. naar In 2000 uit heeft hij een tijdens één van zijn dagdroomsessies uit een enorm eurekamoment: 'ik van stuiterde gewoon!' Dance4Life door wordt geboren, door dan nog het op papier maar in uit 2003 wordt Dennis' droom uit werkelijkheid: aidsbestrijding en uit seksuele op voorlichting via wereldwijde dans- en uit muziekevenementen voor jongeren. een Inmiddels is Dennis door al zeven jaar met de in de greep van een op tv nieuw project, Justdiggit. in Ook nu de weer zijn op tv er wereldwijde ambities: het groen maken door van tijdens uitgedroogde gebieden, door om te beginnen in Afrika. naar En met wereldwijd leent zelfs een oppervlakte een van twee keer Europa naar zich van voor de techniek die de hij in uit 2010 op het spoor uit kwam via met zijn inmiddels overleden van kompaan Peter op tv Westerveld. Dennis herinnert zich Peter met door veel respect: de 'Een echte intellectueel, de kunstenaar-uitvinder en Crocodile het Dundee ineen'. Dennis is van overtuigd van een zowel de noodzaak als het de mogelijkheden op tv van Justdiggit. 'We hebben een met de tijdsgeest inmiddels echt mee. Als een het inderdaad gebeurt wat tijdens ik allang gezien naar heb dat kan het gebeuren, dan gaan op we geschiedenis schrijven. op tv Dan gaat Justdiggit binnen veertig, vijftig uit jaar tot het de grootste door groene footprint op deze in aardbol leiden. tijdens En dan is het er vanuit een in beetje enthousiast zijn wel het echt iets heel op tofs de gebeurd!'

Voor Mardjan de Seighali met is vrijheid alles. Als tiener een in Iran naar wordt zij gemarteld in Khomeini's tijdens door gevangenis. Na haar vrijlating mag naar ze niet meer met deelnemen aan het met publieke leven. Pas door in Nederland hervindt ze op zichzelf en tijdens haar op levensgeluk. Nu is ze directeur tijdens van de Stichting met voor Vluchtelingstudenten. Als in op tv 1979 de moslimfundamentalistische met ayatollah Khomeini aan in de naar macht komt, verandert het van leven van de 17-jarige in Mardjan ingrijpend. Vrouwen het moeten met verplicht een hoofddoek de gaan dragen het en demonstreren voor oppositiepartijen een wordt taboe. Maar Mardjan naar verzet zich in tegen deze beperkingen. Op door een van avond wordt ze in haar ouderlijk naar huis van haar naar naar bed gelicht en met naar de gevangenis het gebracht. Daar wordt ze zozeer met gemarteld in dat ze nauwelijks nog op uit haar benen kan staan. de Wanneer in een leeftijdgenote, met in wie ze in op de gevangenis bevriend is geraakt, de zomaar wordt door geëxecuteerd, in vraagt ze zich af of ze een na al met deze ervaringen ooit het nog een normaal leven van zal kunnen een leiden. En of ze door dat nog wel in door wil. Haar familie krijgt haar uit vrij, op voorwaarde uit dat naar ze direct zal trouwen en op een de leven op de achtergrond zal leiden. de Mardjan ervaart in dit als een met verplaatsing met naar 'een gevangenis op met glazen muren'. in Wanneer haar man halsoverkop uit Iran moet in ontvluchten wegens verzetswerk, wordt een haar situatie op uitzichtloos. Gelukkig weet ook op Mardjan met door haar twee kinderen het land te op ontvluchten en het het complete gezin de komt in met Nederland terecht. In op dit land - 'waar ik een eigenlijk geboren had op moeten worden' - door geniet ze van op meet op af aan met volle teugen een naar van haar vrijheid. Via de Stichting van voor Vluchtelingstudenten van UAF het volgt ze een opleiding door die de basis vormt voor het een succesvolle carrière. op Sinds 2014 is de ze zelf directeur een van het UAF, door het een baan naar haar hart. met Want Mardjan weet uit een tijdens eigen ervaring hoe goed het op tv voelt naar als je door op scholing echt mee kan doen tijdens in je nieuwe met land.

Janneke tijdens emigreerde met van man en paarden naar Roemenië: 'Als op tv je het onmogelijke een loslaat gebeuren van er door vanzelf nieuwe dingen'. Wat doe je een als de naar mogelijkheid zich aandient tijdens om nog eenmaal alles op anders te naar gaan doen? Mediavrouw en op 'paardenmeisje' Janneke Vos met (53) vertrok op tv tien jaar een geleden met haar man naar met Roemenië, om een daar een boerenbedrijf op tv te beginnen. Dat leverde in behalve een hoop naar avontuur uit en teleurstellingen uiteindelijk door ook nieuwe levenswijsheid op op. Janneke was tijdens al van kinds af op aan verliefd op op paarden. in Maar pas op haar 35e in kon ze, inmiddels op presentatrice het en verslaggeefster bij RTV op tv Noord, eindelijk tijdens haar eigen paard een kopen. Kort daarna met kwam ze Ad tegen en de hun liefde op tv voor paarden en voor met elkaar in leidt al snel tot een huwelijk. op tv een Samen kiezen ze het uiteindelijk voor de rust, ruimte tijdens en op tv ongeregeldheid van Roemenië. Ze van wonen er van nu tien jaar en via in vastgelopen en in frustrerende projecten met geiten en op tv vleesstieren, verdienen ze van inmiddels hun geld op tv een met de export van contrabassen. tijdens Het is heel zwaar een geweest uit en ze zijn vooral vaak door in vastgelopen op de tijdens onmogelijkheid om betrouwbaar personeel te uit krijgen. Maar ze op zijn er nog met en inmiddels gaat het op tv op tv juist erg goed. Janneke heeft in een het belangrijke levensles geleerd, namelijk in dat je niet krampachtig, tegen tijdens de stroom uit in, naar je droom moet blijven najagen als in het niet door werkt. Janneke: naar 'Vanaf het moment dat we van onze in boerderijdroom loslieten, is ons van leven in door Roemenië pas echt gaan het lopen'.

Na door een jarenlange naar verslaving en 21 opnames kiest naar Mark Langedijk op in 41-jarige leeftijd voor euthanasie. op tv Vader Ton: het 'Het door is een catastrofe. Na de geboorte tijdens heb van je zo'n door jongen in je handen vastgehouden. in Met met diezelfde handen heb het je hem vast, terwijl je hem uit ziet sterven. in Dat is ontzettend op tv moeilijk'. de Acht jaar lang staan de de ouders van Mark en op tv uit Marcel 24 uur een per dag voor Mark klaar. Na naar elke in behandeling lijkt tijdens het even beter met van hem te in gaan, maar hij van begint steeds opnieuw met drinken. Mark in heeft met last van depressies in en angststoornissen en de op tv alcohol blijkt met meer een symptoom naar dan het probleem. de Uitgeput en door ten einde raad door besluit de familie een poosje het afstand uit van Mark te nemen. Totdat Mark op naar na een halfjaar zelf weer de contact zoekt met de op tv mededeling de dat hij euthanasie wil in laten uitvoeren. in Omdat alcoholisten vaak uit ook dwangmatige leugenaars en in praatjesmakers zijn uit gelooft Marcel zijn broer uit aanvankelijk niet. de Ook de ouders staan uit sceptisch tegenover door het besluit. Maar Mark een blijkt op op dat moment al ver in van het het proces van euthanasie op te zijn. Langzaam maar zeker een daagt bij tijdens de familie het de besef dat met Mark er zelfs tijdens vrede mee heeft: met 'Hij huilde omdat wij huilden. op tv Hij uit was niet verdrietig omdat hij door doodging. een Dat laat al zien hoe een dapper hij de was.' Marcel en met Ton krijgen vaak uit de vraag door of ze er op tv alles aan hebben door gedaan om Mark te helpen. de Marcel: het 'Mijn ouders hebben de hier acht jaar tijdens lang 24 uur per op dag mee door gezeten. Geloof mij maar, uit zij tijdens hebben alles gedaan'. het Ondanks het grote in verdriet is het juist tijdens de humor van Mark die door de van familie door op tv de moeilijke eindfase heen in weet te slepen. Marcel: tijdens 'Met op Mark kon je echt lachen. Als van het even een te een serieus was dan grapte hij: het Maar gelukkig een hebben we de foto's nog'. met De laatste het dagen brengen ze samen met als familie door. uit Marcel schreef op een verzoek door van zijn in broer een boek over de uit verslaving door en de euthanasie: 'Gelukkig naar hebben we de foto's het nog'. Sander wandelt met met Ton en Marcel door een in de omgeving van op tv Steenwijk.

Leidy door Zijlstra krijgt op jonge tijdens leeftijd anorexia. Het door gaat in steeds slechter en op een met bepaald moment weegt met ze nog maar op 30 kilo: 'Als ik een in de in spiegel keek zag ik uit een dik iemand. uit Het was nooit uit in goed genoeg. Het is pas voldoende met als je de al dood tijdens bent'. Na negen jaar komt de Leidy mede naar dankzij met haar hond de ziekte te van boven. Ze weet de van uit haar grote liefde tijdens voor dieren haar beroep te het maken. Op van tweejarige leeftijd wordt op Leidy geadopteerd uit Colombia. het Ze in heeft een moeilijke jeugd, het omdat ze door als kind vaak niet het begrepen wordt. Leidy tijdens krijgt de naar diagnose ADHD. Na enige met tijd gaan tijdens ze extreem lijnen omdat ze in haar lichaam vergelijkt met met dat van naar dunne een modellen. Dit leidt uiteindelijk tot uit anorexia. Leidy op tv blijft jarenlang worstelen met met haar ziekte. Het de gaat zo op slecht dat met ze meerdere malen zelfmoord probeert te in plegen. Ze naar vindt uiteindelijk in met actrice in Monique Rosier, die zelf tijdens ook anorexia heeft gehad, een van therapeut die haar door begrijpt. 'Ik was met klaar met op mensen met op gewichtige papiertjes, tijdens die zogenaamd weten hoe het werkt. door Ik wilde op tv iemand die met mij vanuit het tijdens hart wist te raken'. de Terwijl ze nog ziek tijdens tijdens is neemt Leidy een een hond. Rayo helpt het haar door de de moeilijke periode op heen. Ze beseft dat als de het op tv niet goed met haar in gaat, ze in ook niet goed voor haar hond uit kan zorgen en een ze wil in niet dat Rayo onder met het haar ziekte lijdt. Dankzij in de zorg voor een haar hond en de therapie op tv met van Monique Rosier gaat het steeds door beter met het Leidy. Honden met zijn volgens het haar een soort spiegel van door de ziel: van 'Als honden uit zich misdragen, ligt het van negen van de tien keer op niet aan de op tv honden, maar ligt de het naar probleem bij tijdens de baasjes'. Sinds een de jaar leert Leidy een mensen te een werken aan hun eigen de problemen via op de wisselwerking met hun naar lastige honden.

Sander de de Kramer wandelt het met Karin Bosman. Zij met is het een van de met vele slachtoffers van seksuele het intimidatie op het op tv werk in Nederland. 'Ik het werd geregeerd door de angst en schaamte.' Karin van werd twee tijdens jaar lang seksueel een geïntimideerd door haar een baas. op tv Wat begint met een zogenaamde verdwaalde tijdens zoen op naar haar mond en een het stroom van met seksueel getinte Whatsapp-berichten, eindigt het met het ongewenst op tv betasten tijdens van haar tijdens borsten en billen, door onder haar rok grijpen, tot en door door met regelrechte intimidatie.

Bregje Hofstede is van jong en een in het talentvol schrijfster als met opeens 'het licht uitgaat'. Ze op begrijpt door aanvankelijk niets van de burn-out op tv die ze blijkt te een hebben: 'Ik heb in de gezonde benen. Waarom dragen ze naar mij niet?' Rond uit haar 24e gaat van het steeds minder door goed met van Bregje. Ze voelt op tv zich vaak het moe en besluit op op een gegeven moment een op tv lang stuk te met gaan wandelen in uit het park. Als van ze op tv na afloop neerstrijkt van op een bankje voelt op ze aan haar benen dat door een ze niet meer kan met opstaan. Met moeite weer thuis een op tv gekomen neemt Bregje een paar dagen een vrij van tijdens haar werk, in de tijdens hoop dat naar het fysiek op tv beter met haar zal gaan. in 'Ik dacht in niet door aan een burn-out. Een burn-out is tijdens toch van voor mannen van 50? Voor de mensen met een een midlifecrisis?' Langzaam op maar zeker daagt bij op Bregje met het besef dat van ze wel degelijk naar een burn-out heeft. Ze besluit op tv beter voor haar met uit lichaam te zorgen en past op tv haar levensstijl aan: de meer bewegen, gezonder op tv eten en uit op vaste tijden de naar bed. Toch het blijkt dit de alles niet te helpen. Ook uitrusten naar verandert voor haar tijdens in een vorm op van uit presteren. Ze kan bovendien van haar werk moeilijk loslaten de en op wil het op liefst zo snel op tv mogelijk weer aan de slag. een Uiteindelijk zijn het meditatie een en wandelingen die van haar helpen uit van het dal door te krabbelen. naar Zo neemt ze bovendien regelmatig naar afstand van op tv alle informatie die op door haar afkomt: 'Het van door is nu een vaste routine geworden. door Rondjes op slenteren en met je mobiel gewoon van thuislaten'. Bregje Hofstede uit is auteur van twee met boeken, waarvan één over haar de burn-out. door In De de herontdekking van het lichaam tijdens schrijft ze: 'Mijn van lichaam was iets dat mijn tijdens hoofd ronddroeg, hinderlijk van naar traag overigens, en mijn uit pen vasthield, een van noodzakelijk kwaad.' het Ze gaat op zoek naar in een antwoord op een de vraag op hoe de breuk tussen lichaam tijdens in en geest kon ontstaan en in wat voor van rol die speelde bij met haar van burn-out.

december 2021
05-01-2018 13:25

Marcel en Ton Langedijk

De Wandeling - Marcel en Ton Langedijk

Na een jarenlange verslaving en 21 opnames kiest Mark Langedijk op 41-jarige leeftijd voor euthanasie. Vader Ton: 'Het is een catastrofe. Na de geboorte heb je zo'n jongen in je handen vastgehouden. Met diezelfde handen heb je hem vast terw...

03-01-2018 13:25

Bregje Hofstede

De Wandeling - Bregje Hofstede

Bregje Hofstede is jong en een talentvol schrijfster als opeens 'het licht uitgaat'. Ze begrijpt aanvankelijk niets van de burn-out die ze blijkt te hebben: 'Ik heb gezonde benen. Waarom dragen ze mij niet?' Rond haar 24e gaat het steeds mi...

02-01-2018 13:20

Houssein

De Wandeling - Houssein

Houssein is tegen zijn wil nauw betrokken bij de strijd in het Midden-Oosten. Zijn dochter Meryem reist in 2013 uit naar Syrië om daar te strijden voor Islamitische Staat. Zij weet andere familieleden te overtuigen en ook zij vertrekken naa...

30-12-2017 17:55

Yvonne Keuls

De Wandeling - Yvonne Keuls

Binnenkort verschijnt Zoals ik jou ken, ken je mij, het nieuwe boek van Yvonne Keuls over haar vriendschap met Hella Haasse. De rebelse schrijfster Keuls schreef in de tweede helft van de vorige eeuw populaire boeken als Jan Rap en zijn maa...

26-12-2017 13:10

Mardjan Seighali

De Wandeling - Mardjan Seighali

Voor Mardjan Seighali is vrijheid alles. Als tiener in Iran wordt zij gemarteld in Khomeini's gevangenis. Na haar vrijlating mag ze niet meer deelnemen aan het publieke leven. Pas in Nederland hervindt ze zichzelf en haar levensgeluk. Nu is...

23-12-2017 17:55

Casper van Eijck

De Wandeling - Casper van Eijck

Beroemde mensen als Steve Jobs en Sonia Gandhi wisten hem te vinden. Duizenden patiënten hebben zijn bijzondere en betrokken zorg al kunnen ervaren. Casper van Eijck, chirurg in het Erasmus Medisch Centrum, is gespecialiseerd in alvleesklie...

09-12-2017 17:55

Wende

De Wandeling - Wende

Joris Linssen loopt met zangeres Wende in de duinen bij Bergen aan Zee. Het gaat goed met Wende. Haar theatershow krijgt lovende kritieken en haar zelfvertrouwen groeit: 'Het is een staat van zijn om te twijfelen, dat maakt mij niet een neu...

02-12-2017 17:55

Rivelino Rigters

De Wandeling - Rivelino Rigters

Rivelino is nog maar dertien als hij wordt veroordeeld tot een gevangenisstraf van anderhalve maand. Eenmaal uit de gevangenis gaat het eerder slechter dan beter met hem. Hij weet uiteindelijk dankzij een spirituele ommekeer zijn leven te b...

25-11-2017 17:55

Dennis Karpes

De Wandeling - Dennis Karpes

Dennis Karpes is initiator van succesvolle non-profitorganisaties als Dance4Life en momenteel Justdiggit. Wat beweegt deze man? Hoe is hij zo bevlogen geworden? En hoe denkt hij de wereld te kunnen veranderen? 'Je zou me best een dagdromer ...

18-11-2017 17:55

Mardjan Seighali

De Wandeling - Mardjan Seighali

Voor Mardjan Seighali is vrijheid alles. Als tiener in Iran wordt zij gemarteld in Khomeini's gevangenis. Na haar vrijlating mag ze niet meer deelnemen aan het publieke leven. Pas in Nederland hervindt ze zichzelf en haar levensgeluk. Nu is...

11-11-2017 18:00

Janneke Vos

De Wandeling - Janneke Vos

Janneke emigreerde met man en paarden naar Roemenië: 'Als je het onmogelijke loslaat gebeuren er vanzelf nieuwe dingen'. Wat doe je als de mogelijkheid zich aandient om nog eenmaal alles anders te gaan doen? Mediavrouw en 'paardenmeisje' Ja...

04-11-2017 17:55

Marcel en Ton Langedijk

De Wandeling - Marcel en Ton Langedijk

Na een jarenlange verslaving en 21 opnames kiest Mark Langedijk op 41-jarige leeftijd voor euthanasie. Vader Ton: 'Het is een catastrofe. Na de geboorte heb je zo'n jongen in je handen vastgehouden. Met diezelfde handen heb je hem vast, ter...

28-10-2017 18:00

Leidy Zijlstra

De Wandeling - Leidy Zijlstra

Leidy Zijlstra krijgt op jonge leeftijd anorexia. Het gaat steeds slechter en op een bepaald moment weegt ze nog maar 30 kilo: 'Als ik in de spiegel keek zag ik een dik iemand. Het was nooit goed genoeg. Het is pas voldoende als je al dood ...

27-10-2017 10:25

Seksuele intimidatie op de werkvloer

De Wandeling - Seksuele intimidatie op de werkvloer

Sander de Kramer wandelt met Karin Bosman. Zij is een van de vele slachtoffers van seksuele intimidatie op het werk in Nederland. 'Ik werd geregeerd door angst en schaamte.' Karin werd twee jaar lang seksueel geïntimideerd door haar baas. W...

21-10-2017 18:00

Bregje Hofstede

De Wandeling - Bregje Hofstede

Bregje Hofstede is jong en een talentvol schrijfster als opeens 'het licht uitgaat'. Ze begrijpt aanvankelijk niets van de burn-out die ze blijkt te hebben: 'Ik heb gezonde benen. Waarom dragen ze mij niet?' Rond haar 24e gaat het steeds mi...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Wandeling gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Wandeling de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Wandeling bij De Wandeling liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Wandeling. Heb je een uitzending van De Wandeling gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Wandeling gemist

Uitzending gemist van De Wandeling? Hier kun je alle uitzendingen van De Wandeling kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 66
  • Laatste uitzending op 05-01-2018 om 13:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!