Programma gemist?

Na op tv een jarenlange verslaving uit en 21 van opnames kiest Mark in Langedijk op 41-jarige de leeftijd voor euthanasie. Vader Ton: uit 'Het is een in catastrofe. het Na de geboorte heb je op tv zo'n jongen in je naar handen vastgehouden. Met naar diezelfde handen heb op op je hem vast met terwijl je hem van ziet sterven. Dat uit is ontzettend moeilijk'. Acht jaar lang van staan de in ouders van Mark en naar Marcel uit 24 uur van per dag voor Mark klaar. Na in elke behandeling lijkt op het even beter door van met hem te de gaan, maar hij begint steeds tijdens opnieuw met in drinken. Mark heeft op last van de depressies en angststoornissen en een de alcohol op blijkt meer een op tv symptoom dan het probleem. de Uitgeput en ten een einde raad besluit de door familie een poosje afstand naar op van Mark te nemen. Totdat Mark met na een naar halfjaar zelf weer van contact zoekt met van de mededeling dat met hij euthanasie van wil laten uitvoeren. Omdat alcoholisten het tijdens vaak ook dwangmatige van leugenaars en praatjesmakers zijn, naar gelooft Marcel zijn tijdens broer aanvankelijk een niet. Ook de ouders staan sceptisch de tegenover het besluit. het Maar Mark in blijkt op op dat moment al door ver in het proces uit van euthanasie te op tv zijn. Langzaam maar uit zeker daagt bij de op familie het besef van dat naar Mark er zelfs vrede naar mee naar heeft: 'Hij huilde omdat van wij huilden. door Hij was niet op verdrietig omdat hij doodging. uit Dat laat al zien hoe op dapper hij was.' het Marcel en Ton op krijgen vaak de van vraag op of ze er de alles aan hebben gedaan door om met Mark te helpen. Marcel: 'Mijn op tv ouders hebben hier acht van een jaar lang 24 tijdens uur per dag mee gezeten. Geloof op tv mij maar, in zij hebben alles gedaan'. tijdens op tv Ondanks het grote verdriet de is het juist de humor naar van naar Mark die de familie door op tv met de moeilijke eindfase heen weet te met slepen. door Marcel: 'Met in Mark kon je echt lachen. tijdens Als het tijdens even te op tv serieus was dan grapte uit hij: 'Maar door gelukkig hebben we de foto's nog'. op De laatste op dagen brengen het ze samen als familie een door. Marcel naar schreef op verzoek van zijn door broer een boek op tv op tv over de verslaving en naar de euthanasie: de 'Gelukkig hebben we de foto's door nog'. Sander wandelt een met Ton en van Marcel in in de omgeving van uit Steenwijk.

Bregje Hofstede is de jong en met een talentvol schrijfster als op naar opeens 'het licht uitgaat'. Ze begrijpt met aanvankelijk niets van van de uit burn-out die ze op tv blijkt te hebben: 'Ik in heb gezonde op tv benen. Waarom een dragen ze mij niet?' Rond haar de 24e naar gaat het steeds op tv minder goed met de Bregje. Ze voelt in zich vaak uit moe en besluit op door een gegeven moment een lang in stuk te gaan op tv wandelen tijdens in het park. Als het ze na afloop het neerstrijkt op een bankje, van voelt ze tijdens aan haar benen dat in ze in niet meer kan de opstaan. Met een moeite weer thuisgekomen neemt Bregje uit een paar met dagen vrij van haar tijdens werk in op de hoop dat een het fysiek beter met haar op tv zal naar gaan. 'Ik dacht naar niet aan uit een burn-out. Een burn-out met is toch voor mannen naar van uit 50? Voor mensen met een het midlifecrisis?' Langzaam maar met zeker daagt bij Bregje door het op tv besef dat ze wel op degelijk een van burn-out heeft. Ze besluit beter het voor haar lichaam een op tv te zorgen en past haar levensstijl tijdens aan: meer tijdens bewegen, gezonder eten en van op vaste tijden in naar naar bed. Toch blijkt dit alles een niet te met helpen. Ook uitrusten verandert in de voor haar in tijdens een vorm van presteren. Ze kan uit bovendien uit haar werk moeilijk naar loslaten en op tv wil het liefst zo snel tijdens mogelijk op weer aan de slag. Uiteindelijk het zijn het op tv meditatie en wandelingen die met haar helpen uit het tijdens dal te op tv krabbelen. op Zo neemt ze bovendien regelmatig afstand in het van alle informatie een die op haar afkomt: 'Het uit is nu in een vaste routine geworden. Rondjes op tv slenteren en je op mobiel gewoon thuislaten'. het tijdens Bregje Hofstede is auteur het van twee boeken, waarvan door één over haar op burn-out. In De tijdens herontdekking naar van het lichaam schrijft uit ze 'Mijn lichaam was iets met uit dat mijn hoofd van ronddroeg, hinderlijk traag overigens, en tijdens mijn pen op vasthield, een noodzakelijk kwaad.' Ze een uit gaat op zoek naar met een antwoord op een de vraag hoe het de breuk tussen lichaam en naar geest kon op ontstaan en in wat voor rol die tijdens speelde bij haar met burn-out.

Houssein met is tegen een zijn wil nauw betrokken bij de uit strijd door in het Midden-Oosten. Zijn dochter een Meryem reist de in 2013 uit naar de Syrië om naar daar te strijden voor op tv Islamitische Staat. van Zij door weet andere familieleden te een overtuigen en tijdens ook zij vertrekken naar het oorlogsgebied. van Joris Linssen praat het op het strand op tv in Egmond in aan Zee in met Houssein over de door impact tijdens die dit heeft de gehad op zijn leven en in over de manier door waarop een hij hiermee probeert om te gaan. uit tijdens Daarnaast vertelt hij over de in alarmbellen die de veiligheidsdiensten het te laat hoorden op tv van rinkelen, de oorzaken van radicalisering en met ook met over wat er in zijn de ogen moet gebeuren in met het terugkeerders.

Binnenkort verschijnt Zoals op ik jou in ken, ken je mij, van van het nieuwe boek van van Yvonne Keuls van over haar vriendschap een met Hella Haasse. van De rebelse schrijfster Keuls door schreef in de uit tweede helft door van de vorige op eeuw populaire boeken als met Jan Rap het en zijn maat uit over schurende sociale thema's. Daarvoor het is ze in gelauwerd en verguisd. Maar het dat laatste raakt uit haar niet: 'Je de moet beantwoorden aan door je eigen natuur, dat op is één van het onze grootste op tv opdrachten in van het leven.' Yvonne Keuls van vertelt hoe in ze begin jaren 70 besloot op om door het als schrijver op over een andere boeg door te gooien. op Met fictie was ze weliswaar op goed tijdens in staat gebleken om 'papieren op mensen' te een creëren, in 'maar ik wist helemaal niet in hoe de de echte mensen door waren'. Door literatuurlessen die ze met op op tv scholen geeft krijgt ze steeds door meer inzicht in een de door problemen van jongeren. Ze besluit door zich zowel in tijdens de praktijk als van met haar in boeken voor hen op in te gaan zetten: 'Ik door heb uit die jongeren een stem gegeven'. naar Het leidt tot door inmiddels zeer bekende uit de boeken als Het verrotte door leven van Floortje Bloem en tijdens tijdens Jan Rap en zijn maat. In op januari uit verschijnt Zoals ik op jou ken, ken een je mij. Daarin met blikt de inmiddels 86-jarige Keuls de terug op uit haar in innige en ondanks beider eigenzinnigheden standvastige naar band met schrijfster het met Hella Haasse: 'Het is de tijdens vriendschap van mijn naar leven'.

Voor Mardjan een Seighali is in vrijheid alles. het Als tiener in naar Iran wordt zij gemarteld in Khomeini's door gevangenis. Na naar haar vrijlating mag ze naar op niet meer deelnemen aan het door publieke leven. op Pas in op Nederland hervindt ze zichzelf en met haar levensgeluk. het Nu is door ze directeur van de Stichting op voor op tv Vluchtelingstudenten. Als in 1979 de moslim-fundamentalistische door op tv ayatollah Khomeini aan de macht komt, een in verandert het leven van van de 17-jarige Mardjan naar ingrijpend. Vrouwen moeten een verplicht een het hoofddoek gaan dragen op en demonstreren voor oppositiepartijen tijdens wordt taboe. Maar Mardjan in verzet zich tegen deze met beperkingen. Op het een avond wordt een ze in haar op tv ouderlijk huis naar van haar bed gelicht in en naar met de gevangenis op gebracht. Daar wordt ze zozeer gemarteld van het dat ze nauwelijks door nog op haar benen kan op tv staan. Wanneer een met leeftijdgenote met naar wie ze in de door gevangenis bevriend de is geraakt zomaar wordt geëxecuteerd, tijdens vraagt uit ze zich op af of ze na al deze tijdens ervaringen op ooit nog een met normaal leven zal kunnen leiden. met op En of ze dat nog een wel wil. Haar de familie krijgt het haar vrij, op voorwaarde dat naar ze op tv direct zal trouwen en een naar leven de op de achtergrond op tv zal leiden. Mardjan naar ervaart dit een als een verplaatsing naar 'een de gevangenis met glazen muren'. op tv van Wanneer haar man halsoverkop van Iran moet naar ontvluchten wegens verzetswerk, wordt haar uit situatie uitzichtloos. Gelukkig weet op ook in Mardjan met het haar twee kinderen het land de te ontvluchten een en het complete gezin door komt terecht het in Nederland. In dit door land - 'waar tijdens ik eigenlijk geboren had op moeten op tv worden' - geniet ze van naar meet af aan het door met volle teugen van met haar vrijheid. Via uit de Stichting voor Vluchtelingstudenten door UAF volgt ze op een opleiding die van de basis vormt voor tijdens een succesvolle carrière. naar Sinds 2014 de is de ze zelf directeur uit van het UAF, in een baan naar de haar hart. Want Mardjan weet uit een een eigen ervaring hoe goed het voelt op als je door van scholing echt mee het kan van doen in je nieuwe tijdens land.

Beroemde mensen als met Steve Jobs en naar het Sonia Gandhi wisten hem te het vinden. Duizenden in patiënten hebben zijn bijzondere en van betrokken zorg al door kunnen tijdens ervaren. Casper van Eijck, het chirurg in op het Erasmus Medisch Centrum, is met gespecialiseerd in alvleesklierkanker. op tv In het De Wandeling in vertelt hij dat het zijn in missie is deze tijdens vorm van kanker het ooit de wereld uit op te uit helpen. De cijfers op zijn hard: iedere dag overlijden op op er acht mensen in ons land op tv aan alvleesklierkanker. Het van de is bovendien een soort op met een erg uit slechte prognose. Hoe gaat door Casper, die zeer een betrokken is bij de zijn op patiënten, om met al op dat menselijk leed? 'Ik heb op door menig keer meegemaakt dat de ik de enige door was die aan het de huilen was bij met de van euthanasieprocedure. Terwijl de naar familie heel erg opgelucht was hoe in het allemaal gegaan op tv was, realiseerde uit ik me dan dat naar ik toch op tv weer iemand had verloren.' tijdens op tv Nabestaanden van oud-patiënten tijdens van Casper hebben een stichting een opgericht. Hun de hoop is op gevestigd op de research het die Casper doet het naar revolutionaire manieren om alvleesklierkanker de te op behandelen.

Joris Linssen loopt door met de zangeres Wende in het de duinen bij de Bergen aan Zee. Het tijdens gaat goed met Wende. tijdens Haar op tv theatershow krijgt lovende de kritieken en haar op tv zelfvertrouwen groeit: 'Het op tv is een staat van naar zijn om te twijfelen, een door dat maakt mij niet van een neurotische gek op tv of zo, dat de maakt mij gewoon van heel nieuwsgierig met of levenslustig.' De eigenzinnige in zangeres Wende werd naar bekend met haar door vertolking van Franse chansons uit en door weet het publiek inmiddels met allerlei in genres te op betoveren. Haar zeer persoonlijke een en door intense theatershow 'Mens' is bijzonder door goed ontvangen. Over een haar vaak een heftige met emoties op het podium zegt van ze van in De Wandeling: 'Ik ben puur tijdens doorgeefluik, in die een zin door is het zo dat als van het publiek van zichzelf door mij weerspiegeld van ziet, dan de heb ik het goed tijdens gedaan.' Ook privé een gaat het Wende de voor de de wind. Ze heeft na een het van nodige 'vechten vanuit de tijdens angst om te verliezen' uit haar draai het gevonden binnen een naar relatie. van En ze kan eindelijk op echt genieten van met haar werk, doordat ze veel de minder bezig is tijdens met de waardering van buitenaf: 'Dan in vind je me niet op op tv leuk, of niet aardig of zo, naar ik naar kan niet anders naar zijn dan op tv dit.' Wende heeft recentelijk ontdekt het dat in ze wandelen erg fijn tijdens vindt en dat ze erg op houdt van tijdens de combinatie van met lopen en met praten. 'Dat kan met wandelen van zo goed, door je door komt dan echt heel diep door in de levens, daar waar een je normaal niet zo in snel aankomt.' in De Wandeling gaat over de eerste met etappe van het een een Trekvogelpad, een langeafstandswandelpad op tv van Bergen aan Zee naar Enschede. op tv in Onderweg heeft hij een enkele bijzondere ontmoetingen: een een echtpaar dat met alpaca's op tv wandelt, een tennisparkbeheerder die een het naar roer radicaal heeft omgegooid in en een man in die door uitlegt waarom er niets in boven de door smaak van een duinaardappeltje naar gaat.

Rivelino uit is nog maar dertien als in met hij wordt veroordeeld een tot een gevangenisstraf van anderhalve tijdens maand. Eenmaal uit door de met gevangenis gaat het op eerder slechter dan beter de met hem. Hij weet uiteindelijk een dankzij een naar spirituele ommekeer zijn door leven te met beteren en neemt zelfs weer door contact op met in van de rechter die hem veroordeelde. Rivelino een verliest op op jonge leeftijd zijn vader. het door Op zoek naar erkenning brengt hij naar veel van tijd op door straat door in door Amsterdam-West. Samen met zijn door twee beste vrienden richt hij een een uit bende op: in C.N.P (Criminal Negro Posse). de Als ze de op straat aan het stelen zijn, een op tv worden ze betrapt in door de politie. Hij door wordt door een naar blinde rechter, Romke op tv de Vries, veroordeeld een tot een gevangenisstraf van tijdens anderhalve maand. tijdens De veroordeling maakt indruk op uit Rivelino: 'Ik had naar nog het nooit een blinde het rechter gezien. Hij had een naar hond uit bij zich en heel een veel een apparatuur'. De gevangenisstraf zorgt echter de bepaald naar niet voor verandering in het met gedrag een van Rivelino. 'Ik schrok van de naar in veroordeling, maar in de gevangenis met kwam ik naar in aanraking tijdens met jongens die veel ergere dingen met naar hadden gedaan'. Weer vrij kiest hij in opnieuw voor de tijdens criminaliteit, maar van het geloof zorgt uiteindelijk de voor een van kantelpunt in in het leven in van Rivelino. Zijn tijdens spirituele zoektocht houdt op hem daarna van de straat. van Rivelino door helpt nu andere op tv jongeren in vergelijkbare tijdens situaties met zijn eigen stichting, Loud de tijdens Academy. Doormiddel van rap, dans in en uit acteren wil Rivelino deze jongeren met helpen en voorkomen op dat ze op tv in herhaling vallen: het 'Sommige mensen waar op ik samen mee heb van vastgezeten, die zitten er uit nog steeds. Anderen op hebben het helaas een niet overleefd op op straat'. Rivelino het schreef een boek over het zijn criminele verleden: het door 'De keuzes die op je maakt'. Ook naar nam hij contact uit op met de bijzondere rechter met die hem veroordeelde. het Rechter Romke wandelt tijdens een stuk mee. het Hij met is blij met het naar hernieuwde contact: met 'Je hoort eigenlijk nooit een meer iets van de jongeren met die je in het je uit rechtszaal had. in Ik vind het ontzettend fijn om het tijdens te horen dat het nu zo van goed van met hem een gaat'.

Dennis de Karpes is de initiator van succesvolle non-profitorganisaties als met Dance4Life en een momenteel Justdiggit. Wat beweegt deze een man? Hoe tijdens is hij zo bevlogen naar geworden? En uit hoe op tv denkt hij de wereld tijdens te kunnen veranderen? 'Je naar zou me naar best een dagdromer kunnen noemen.' in Dennis vertelt dat op tv een het in zijn in leven een tijd op heeft geduurd voordat hij het zijn richting had gevonden. met Wel had hij al met een van kinds af aan het de gewoonte het om zich - wiegend op de de klanken van muziek tijdens - de mooiste in plannen en toekomstdromen een in te door beelden, vaak tot in op tv in de kleinste details. in Dat bleek hij van een zijn moeder uit te hebben: 'Toen ik geboren was van naar hield zij ermee op en naar ik doe de het inmiddels al 48 jaar'. uit Dennis op rolt na zijn studietijd in van de uit wereld van het pr en marketing. Hij het krijgt daarbij al gauw op de behoefte de commerciële in wereld naar achter zich te laten. In op tv 2000 in heeft hij tijdens één van een zijn dagdroomsessies een uit naar enorm eurekamoment: 'ik stuiterde tijdens gewoon!' Dance4Life wordt geboren, van dan op tv nog op papier naar maar in 2003 wordt in Dennis' droom werkelijkheid: aidsbestrijding op tv en het seksuele voorlichting via wereldwijde dans- het en muziekevenementen het voor jongeren. Inmiddels met is Dennis uit al zeven jaar in de het greep van uit een nieuw project, Justdiggit. uit Ook nu weer de zijn er wereldwijde ambities: door het groen maken op van uitgedroogde gebieden, op om te uit beginnen in Afrika. En naar met wereldwijd leent zelfs op een oppervlakte van twee het keer Europa zich voor naar de techniek met die hij in 2010 op uit het spoor kwam het via zijn de inmiddels overleden in kompaan Peter de Westerveld. Dennis herinnert zich Peter met op tv veel respect: op tv 'Een door echte intellectueel, kunstenaar-uitvinder naar en Crocodile Dundee ineen'. Dennis is op overtuigd van in zowel de noodzaak het als de mogelijkheden van van op Justdiggit. 'We hebben de uit tijdsgeest inmiddels echt mee. Als naar inderdaad op tv gebeurt wat ik op tv allang gezien heb dat op tv kan gebeuren, dan gaan met we geschiedenis schrijven. de Dan naar gaat Justdiggit binnen veertig, vijftig naar jaar tot de de grootste groene door footprint op naar deze aardbol leiden. En dan tijdens tijdens is er vanuit een beetje enthousiast op zijn wel echt de iets heel van tofs de gebeurd!'

Voor Mardjan op tv Seighali op is vrijheid alles. Als tiener in tijdens Iran op wordt zij gemarteld in de Khomeini's gevangenis. Na de haar vrijlating mag ze in op tv niet meer deelnemen aan het met publieke op tv leven. Pas in uit Nederland hervindt ze zichzelf en haar op tv levensgeluk. Nu is door in ze directeur van de Stichting op voor Vluchtelingstudenten. Als in uit met 1979 de moslimfundamentalistische ayatollah van Khomeini aan de naar macht komt, op verandert het leven van de van 17-jarige Mardjan het ingrijpend. Vrouwen moeten de verplicht een naar hoofddoek gaan dragen en door demonstreren voor oppositiepartijen wordt met taboe. Maar Mardjan verzet tijdens een zich tegen deze een beperkingen. Op een met avond wordt ze van in haar ouderlijk een huis van haar bed gelicht en uit in naar de gevangenis gebracht. Daar wordt in ze zozeer gemarteld van dat ze nauwelijks de nog door op haar benen kan staan. het Wanneer een leeftijdgenote, uit door met wie ze in uit de gevangenis bevriend naar is geraakt, zomaar wordt geëxecuteerd, een vraagt ze zich van af of van ze na al deze op tv op tv ervaringen ooit nog in een normaal leven zal kunnen leiden. een het En of ze dat nog tijdens wel met wil. Haar familie door krijgt haar vrij, op voorwaarde dat in ze tijdens direct zal de trouwen en een leven op de uit een achtergrond zal leiden. met Mardjan ervaart dit in als een verplaatsing met naar 'een gevangenis naar met glazen muren'. Wanneer haar op man met halsoverkop Iran moet met ontvluchten wegens verzetswerk, tijdens wordt haar situatie op uitzichtloos. Gelukkig weet met ook Mardjan met op haar twee kinderen het de land te ontvluchten en op tv het complete uit gezin komt in Nederland terecht. in in In dit land - in 'waar ik eigenlijk in geboren had moeten op worden' - geniet van ze van meet uit af aan met op volle teugen de van haar vrijheid. Via de naar Stichting op tv voor Vluchtelingstudenten UAF volgt naar ze een naar opleiding die de basis vormt op voor een tijdens succesvolle carrière. Sinds op 2014 is het ze zelf directeur van het UAF, van een op baan naar haar hart. op tv Want Mardjan weet uit naar eigen ervaring hoe op tv goed op het voelt het als je door op scholing echt mee kan in doen in je nieuwe in land.

Janneke het emigreerde met man en paarden een naar Roemenië: een 'Als met je het onmogelijke loslaat in gebeuren er met vanzelf nieuwe dingen'. Wat het doe je als van de mogelijkheid een zich aandient om nog eenmaal alles op tv anders te gaan uit doen? in Mediavrouw en 'paardenmeisje' Janneke Vos het in (53) vertrok tien jaar geleden met op tv uit haar man naar Roemenië, om daar uit een boerenbedrijf te de beginnen. op tv Dat leverde het behalve een hoop avontuur en teleurstellingen de uiteindelijk ook door nieuwe levenswijsheid op. naar Janneke tijdens was al van het kinds af aan verliefd op paarden. door Maar pas op in haar 35e kon met ze, inmiddels presentatrice een op en verslaggeefster bij RTV Noord, eindelijk door haar naar eigen paard uit kopen. Kort daarna kwam ze een Ad tegen en hun door liefde voor paarden op tv en voor door elkaar leidt al snel van tot een met huwelijk. op Samen kiezen ze uiteindelijk voor een de rust, het ruimte en ongeregeldheid van Roemenië. het Ze wonen er door op nu tien jaar met en via vastgelopen en frustrerende projecten naar met het geiten en vleesstieren, verdienen ze de inmiddels hun geld uit met de de export van contrabassen. uit Het is de heel zwaar geweest het en ze zijn het vooral vaak vastgelopen op de uit onmogelijkheid om betrouwbaar de in personeel te krijgen. Maar met ze zijn er nog van en inmiddels gaat naar het juist van erg goed. Janneke heeft de een belangrijke levensles geleerd, van van namelijk dat je niet krampachtig, tegen in de stroom naar in, je een droom moet blijven najagen van als het niet werkt. naar Janneke: op tv 'Vanaf het het moment dat we onze een boerderijdroom loslieten, is ons leven van in Roemenië op pas echt gaan in lopen'.

Na een een jarenlange verslaving uit en 21 opnames kiest van Mark Langedijk het op 41-jarige leeftijd voor in euthanasie. in Vader Ton: 'Het is een catastrofe. tijdens Na de de geboorte heb je de zo'n jongen tijdens in je handen tijdens vastgehouden. Met diezelfde tijdens handen heb je hem vast, op tv terwijl je op hem van ziet sterven. Dat is ontzettend op tv moeilijk'. Acht in jaar lang staan uit de ouders van Mark het en Marcel 24 op uur per dag naar voor op Mark klaar. Na het elke behandeling lijkt het even op tv beter met van hem te gaan, maar hij op tv begint steeds van opnieuw met drinken. Mark van heeft last van uit depressies en tijdens angststoornissen en de naar alcohol blijkt op meer een symptoom dan het het probleem. Uitgeput het en op ten einde raad besluit de tijdens familie het een poosje afstand van Mark naar te van nemen. Totdat Mark naar na een halfjaar zelf de weer contact zoekt met de de door mededeling dat hij euthanasie wil laten tijdens uitvoeren. Omdat met alcoholisten vaak het ook dwangmatige leugenaars en praatjesmakers van zijn gelooft op tv Marcel zijn broer tijdens aanvankelijk niet. Ook de de met ouders staan sceptisch naar tegenover het besluit. Maar het Mark blijkt op dat moment de al ver van in op het proces van euthanasie van te zijn. Langzaam maar een zeker met daagt bij de familie het besef met dat Mark er naar zelfs vrede op mee heeft: 'Hij huilde in omdat op tv wij huilden. uit Hij was niet verdrietig omdat naar hij doodging. Dat het laat al op tv zien hoe dapper door hij was.' Marcel en Ton door door krijgen vaak de van vraag of ze er op alles aan hebben gedaan om het op tv Mark te helpen. Marcel: het 'Mijn ouders door hebben hier acht jaar uit lang 24 uur per in dag mee gezeten. op tv Geloof mij maar, zij met op tv hebben alles gedaan'. Ondanks het grote de van verdriet is het naar juist de humor van uit Mark die de familie door in de uit moeilijke eindfase heen weet te op tv door slepen. Marcel: 'Met Mark van kon je echt in lachen. Als het even in te serieus was dan het grapte op tv hij: Maar gelukkig hebben we naar de foto's van nog'. De laatste dagen het een brengen ze samen van als familie door. Marcel schreef op in verzoek van de zijn broer op tv een boek over de verslaving in en de het euthanasie: 'Gelukkig hebben naar we de foto's in nog'. Sander wandelt met uit op tv Ton en Marcel in in de omgeving van de Steenwijk.

Leidy Zijlstra in krijgt tijdens op jonge leeftijd anorexia. Het gaat door steeds slechter en op op op een bepaald moment het weegt ze nog het maar 30 kilo: 'Als op tv ik in door de spiegel keek zag ik op tijdens een dik iemand. Het was nooit de goed genoeg. het Het is pas voldoende op tv als in je al dood bent'. naar Na negen de jaar komt Leidy mede naar dankzij haar hond de uit ziekte te boven. op met Ze weet van haar grote door liefde voor dieren haar de beroep te maken. op Op door tweejarige leeftijd wordt naar Leidy geadopteerd op uit Colombia. Ze heeft een een moeilijke jeugd, omdat tijdens ze op tv als kind vaak niet begrepen uit wordt. Leidy een krijgt de diagnose ADHD. van Na enige tijd uit gaan ze extreem lijnen met omdat van ze haar lichaam vergelijkt van met dat met van dunne modellen. Dit naar leidt uiteindelijk tot het anorexia. Leidy het blijft jarenlang worstelen naar met haar naar ziekte. Het gaat uit zo slecht dat ze meerdere malen van met zelfmoord probeert te plegen. Ze vindt naar uit uiteindelijk in actrice in Monique Rosier, die zelf ook het anorexia van heeft gehad, een op tv therapeut die haar de begrijpt. 'Ik was met klaar met mensen met gewichtige tijdens papiertjes, die zogenaamd weten op tv hoe het van werkt. in Ik wilde iemand die uit mij vanuit het hart op wist te raken'. een Terwijl ze uit nog ziek is neemt de Leidy een hond. in Rayo helpt tijdens haar door de een moeilijke periode heen. Ze beseft het op tv dat als het niet goed in met haar gaat, het ze ook op niet goed voor haar uit hond kan zorgen en op van ze wil niet dat de Rayo onder haar ziekte lijdt. uit Dankzij de tijdens zorg voor naar haar hond en de de therapie op tv van Monique Rosier gaat door het steeds van beter met Leidy. Honden op tv zijn volgens met haar een soort spiegel van met de ziel: 'Als uit honden zich misdragen, uit ligt het van negen van de tien keer op niet aan de een honden, maar ligt van het probleem een bij de baasjes'. naar Sinds een jaar leert naar Leidy mensen te naar werken aan de hun op tv eigen problemen via de het wisselwerking met hun lastige op honden.

Sander naar de Kramer wandelt in met Karin Bosman. Zij is het een een van de vele met slachtoffers van seksuele intimidatie uit op het een werk in Nederland. 'Ik werd de geregeerd door angst tijdens het en schaamte.' Karin werd twee uit jaar lang seksueel uit geïntimideerd door haar baas. naar Wat een begint met een van zogenaamde verdwaalde op zoen op haar mond van en een stroom van van seksueel getinte Whatsapp-berichten, in eindigt met het tijdens ongewenst betasten van met haar borsten de en billen, onder van haar rok door grijpen, tot en met de regelrechte intimidatie.

Bregje op Hofstede is jong en een tijdens talentvol schrijfster met als opeens op tv 'het licht uitgaat'. Ze begrijpt in aanvankelijk niets naar van met de burn-out die ze op tv blijkt te door hebben: 'Ik heb gezonde benen. Waarom het dragen ze op mij niet?' naar Rond haar 24e op tv gaat het de steeds minder goed met Bregje. Ze met voelt zich vaak de moe en op besluit op een met gegeven moment een met lang stuk te gaan van met wandelen in het park. op Als ze na afloop neerstrijkt op op een de bankje voelt ze aan naar haar benen naar dat ze niet uit meer kan opstaan. Met uit moeite weer thuis op gekomen neemt op tv Bregje de een paar dagen vrij van door haar werk, in met de hoop van dat het fysiek naar beter met haar een zal gaan. 'Ik dacht op tv niet aan in een burn-out. Een burn-out is het toch een voor mannen op van 50? Voor mensen in met een midlifecrisis?' Langzaam maar uit zeker daagt op tv bij Bregje het tijdens besef dat ze wel naar naar degelijk een burn-out heeft. de Ze besluit beter voor op haar lichaam te zorgen tijdens en past op haar levensstijl aan: een meer naar bewegen, gezonder eten en op op vaste tijden met naar bed. Toch blijkt een dit alles niet te uit helpen. Ook uit uitrusten op verandert voor haar in een vorm door uit van presteren. Ze naar kan bovendien haar werk moeilijk het loslaten en wil de het liefst uit zo snel mogelijk weer aan in de slag. in Uiteindelijk op zijn het meditatie en wandelingen die door haar helpen uit tijdens met het dal te krabbelen. Zo met neemt ze met bovendien regelmatig afstand van alle door informatie die het op haar afkomt: 'Het tijdens is nu een een op tv vaste routine geworden. een Rondjes slenteren en met je mobiel gewoon thuislaten'. Bregje met Hofstede is door auteur van twee een boeken, waarvan één van over haar in burn-out. In De herontdekking van het uit van lichaam schrijft ze: 'Mijn lichaam van was iets dat tijdens mijn hoofd met ronddroeg, hinderlijk traag overigens, en in mijn pen het vasthield, een noodzakelijk kwaad.' het uit Ze gaat op zoek naar een van antwoord op de naar vraag op tv hoe de breuk op tv tussen lichaam en van geest kon ontstaan en wat naar voor met rol die speelde een bij haar in burn-out.

oktober 2020
05-01-2018 13:25

Marcel en Ton Langedijk

De Wandeling - Marcel en Ton Langedijk

Na een jarenlange verslaving en 21 opnames kiest Mark Langedijk op 41-jarige leeftijd voor euthanasie. Vader Ton: 'Het is een catastrofe. Na de geboorte heb je zo'n jongen in je handen vastgehouden. Met diezelfde handen heb je hem vast terw...

03-01-2018 13:25

Bregje Hofstede

De Wandeling - Bregje Hofstede

Bregje Hofstede is jong en een talentvol schrijfster als opeens 'het licht uitgaat'. Ze begrijpt aanvankelijk niets van de burn-out die ze blijkt te hebben: 'Ik heb gezonde benen. Waarom dragen ze mij niet?' Rond haar 24e gaat het steeds mi...

02-01-2018 13:20

Houssein

De Wandeling - Houssein

Houssein is tegen zijn wil nauw betrokken bij de strijd in het Midden-Oosten. Zijn dochter Meryem reist in 2013 uit naar Syrië om daar te strijden voor Islamitische Staat. Zij weet andere familieleden te overtuigen en ook zij vertrekken naa...

30-12-2017 17:55

Yvonne Keuls

De Wandeling - Yvonne Keuls

Binnenkort verschijnt Zoals ik jou ken, ken je mij, het nieuwe boek van Yvonne Keuls over haar vriendschap met Hella Haasse. De rebelse schrijfster Keuls schreef in de tweede helft van de vorige eeuw populaire boeken als Jan Rap en zijn maa...

26-12-2017 13:10

Mardjan Seighali

De Wandeling - Mardjan Seighali

Voor Mardjan Seighali is vrijheid alles. Als tiener in Iran wordt zij gemarteld in Khomeini's gevangenis. Na haar vrijlating mag ze niet meer deelnemen aan het publieke leven. Pas in Nederland hervindt ze zichzelf en haar levensgeluk. Nu is...

23-12-2017 17:55

Casper van Eijck

De Wandeling - Casper van Eijck

Beroemde mensen als Steve Jobs en Sonia Gandhi wisten hem te vinden. Duizenden patiënten hebben zijn bijzondere en betrokken zorg al kunnen ervaren. Casper van Eijck, chirurg in het Erasmus Medisch Centrum, is gespecialiseerd in alvleesklie...

09-12-2017 17:55

Wende

De Wandeling - Wende

Joris Linssen loopt met zangeres Wende in de duinen bij Bergen aan Zee. Het gaat goed met Wende. Haar theatershow krijgt lovende kritieken en haar zelfvertrouwen groeit: 'Het is een staat van zijn om te twijfelen, dat maakt mij niet een neu...

02-12-2017 17:55

Rivelino Rigters

De Wandeling - Rivelino Rigters

Rivelino is nog maar dertien als hij wordt veroordeeld tot een gevangenisstraf van anderhalve maand. Eenmaal uit de gevangenis gaat het eerder slechter dan beter met hem. Hij weet uiteindelijk dankzij een spirituele ommekeer zijn leven te b...

25-11-2017 17:55

Dennis Karpes

De Wandeling - Dennis Karpes

Dennis Karpes is initiator van succesvolle non-profitorganisaties als Dance4Life en momenteel Justdiggit. Wat beweegt deze man? Hoe is hij zo bevlogen geworden? En hoe denkt hij de wereld te kunnen veranderen? 'Je zou me best een dagdromer ...

18-11-2017 17:55

Mardjan Seighali

De Wandeling - Mardjan Seighali

Voor Mardjan Seighali is vrijheid alles. Als tiener in Iran wordt zij gemarteld in Khomeini's gevangenis. Na haar vrijlating mag ze niet meer deelnemen aan het publieke leven. Pas in Nederland hervindt ze zichzelf en haar levensgeluk. Nu is...

11-11-2017 18:00

Janneke Vos

De Wandeling - Janneke Vos

Janneke emigreerde met man en paarden naar Roemenië: 'Als je het onmogelijke loslaat gebeuren er vanzelf nieuwe dingen'. Wat doe je als de mogelijkheid zich aandient om nog eenmaal alles anders te gaan doen? Mediavrouw en 'paardenmeisje' Ja...

04-11-2017 17:55

Marcel en Ton Langedijk

De Wandeling - Marcel en Ton Langedijk

Na een jarenlange verslaving en 21 opnames kiest Mark Langedijk op 41-jarige leeftijd voor euthanasie. Vader Ton: 'Het is een catastrofe. Na de geboorte heb je zo'n jongen in je handen vastgehouden. Met diezelfde handen heb je hem vast, ter...

28-10-2017 18:00

Leidy Zijlstra

De Wandeling - Leidy Zijlstra

Leidy Zijlstra krijgt op jonge leeftijd anorexia. Het gaat steeds slechter en op een bepaald moment weegt ze nog maar 30 kilo: 'Als ik in de spiegel keek zag ik een dik iemand. Het was nooit goed genoeg. Het is pas voldoende als je al dood ...

27-10-2017 10:25

Seksuele intimidatie op de werkvloer

De Wandeling - Seksuele intimidatie op de werkvloer

Sander de Kramer wandelt met Karin Bosman. Zij is een van de vele slachtoffers van seksuele intimidatie op het werk in Nederland. 'Ik werd geregeerd door angst en schaamte.' Karin werd twee jaar lang seksueel geïntimideerd door haar baas. W...

21-10-2017 18:00

Bregje Hofstede

De Wandeling - Bregje Hofstede

Bregje Hofstede is jong en een talentvol schrijfster als opeens 'het licht uitgaat'. Ze begrijpt aanvankelijk niets van de burn-out die ze blijkt te hebben: 'Ik heb gezonde benen. Waarom dragen ze mij niet?' Rond haar 24e gaat het steeds mi...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Wandeling gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Wandeling de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Wandeling bij De Wandeling liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Wandeling. Heb je een uitzending van De Wandeling gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Wandeling gemist

Uitzending gemist van De Wandeling? Hier kun je alle uitzendingen van De Wandeling kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 66
  • Laatste uitzending op 05-01-2018 om 13:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!