Programma gemist?

Na uit een jarenlange uit verslaving en 21 opnames kiest uit Mark Langedijk naar op 41-jarige leeftijd voor van euthanasie. Vader uit Ton: 'Het is op tv een catastrofe. Na de geboorte op tv door heb je zo'n jongen in je op handen op vastgehouden. Met diezelfde van handen heb je hem vast op tv terwijl je van hem uit ziet sterven. Dat is ontzettend moeilijk'. het Acht jaar het lang naar staan de ouders van Mark tijdens en Marcel 24 de uur per een dag voor met Mark klaar. Na het elke behandeling lijkt het tijdens even beter met hem tijdens te het gaan, maar hij begint steeds op tv opnieuw met uit drinken. Mark op heeft last van tijdens depressies en angststoornissen en de alcohol door blijkt meer op een symptoom het dan het probleem. Uitgeput en het ten einde raad uit besluit tijdens de familie een poosje door afstand de van Mark te het nemen. Totdat Mark na een op tv halfjaar zelf in weer contact zoekt met de door van mededeling dat hij euthanasie wil laten uit uitvoeren. door Omdat alcoholisten vaak ook van dwangmatige leugenaars en op praatjesmakers zijn, gelooft Marcel door zijn een broer aanvankelijk niet. tijdens Ook de ouders staan door sceptisch tegenover door het besluit. tijdens Maar Mark blijkt op een dat moment al ver op in het proces van van euthanasie het te zijn. Langzaam maar zeker op tv daagt van bij de familie het op besef dat Mark tijdens er zelfs uit vrede mee heeft: uit 'Hij huilde omdat tijdens wij huilden. Hij was door niet op tv verdrietig omdat hij op tv doodging. Dat laat al zien hoe de dapper op tv hij was.' tijdens Marcel en Ton krijgen vaak de het uit vraag of ze er de alles aan tijdens hebben gedaan om Mark te helpen. op tv de Marcel: 'Mijn ouders hebben de hier acht jaar lang van 24 uur per dag een mee gezeten. een Geloof mij maar, zij van hebben alles gedaan'. in Ondanks het grote op tv verdriet is het tijdens juist de humor op tv van van Mark die de familie op tv door de op moeilijke eindfase heen weet het te slepen. Marcel: van 'Met van Mark kon je echt lachen. van Als het in even te serieus was uit dan grapte hij: 'Maar op tv gelukkig een hebben we de foto's de nog'. de De laatste dagen brengen een ze samen als door familie door. Marcel schreef op op verzoek van de zijn broer een van boek over de verslaving tijdens en de euthanasie: door 'Gelukkig naar hebben we de foto's van nog'. Sander wandelt de met het Ton en Marcel op in de omgeving van de Steenwijk.

Bregje door Hofstede is jong en een in talentvol schrijfster naar als opeens van 'het licht uitgaat'. Ze begrijpt tijdens aanvankelijk niets door van de de burn-out die ze blijkt van te hebben: 'Ik heb uit met gezonde benen. Waarom dragen tijdens ze mij niet?' Rond op tv haar 24e door gaat het steeds naar minder goed naar met Bregje. Ze de voelt zich vaak moe naar en besluit op op tv een gegeven van moment een lang op tv stuk te gaan wandelen in het het park. Als op tv ze na afloop neerstrijkt door tijdens op een bankje, voelt op ze aan op haar benen dat ze niet meer in kan opstaan. Met met naar moeite weer thuisgekomen neemt de Bregje een de paar dagen vrij van haar een werk in een de hoop dat uit het fysiek beter met een haar zal van gaan. 'Ik dacht in niet aan een burn-out. door Een burn-out tijdens is toch een voor mannen van het 50? Voor mensen met een het midlifecrisis?' de Langzaam maar zeker daagt bij Bregje naar het van besef dat ze tijdens wel degelijk in een burn-out heeft. Ze besluit beter tijdens voor naar haar lichaam te uit zorgen en past haar op tv levensstijl een aan: meer bewegen, gezonder eten de en op vaste tijden de naar bed. Toch van op blijkt dit alles niet te door helpen. Ook uitrusten verandert de uit voor haar in een vorm een van presteren. de Ze kan tijdens bovendien haar werk moeilijk loslaten op tv en wil het van liefst zo in snel mogelijk weer tijdens aan de in slag. Uiteindelijk zijn het meditatie van en wandelingen uit die haar helpen uit het tijdens dal te op krabbelen. Zo neemt op ze een bovendien regelmatig afstand van alle informatie in die op het haar afkomt: van 'Het is nu van een vaste routine geworden. Rondjes een naar slenteren en je mobiel van gewoon thuislaten'. uit Bregje Hofstede is auteur van van twee boeken, waarvan één met over haar burn-out. op uit In De herontdekking van van het lichaam de schrijft ze 'Mijn lichaam het was iets dat mijn een hoofd door ronddroeg, hinderlijk traag overigens, op en mijn naar pen vasthield, een door noodzakelijk kwaad.' Ze gaat op zoek tijdens tijdens naar een antwoord op op tv de vraag hoe de de breuk tussen de lichaam en geest kon ontstaan op tv en het wat voor rol die speelde een bij haar van burn-out.

Houssein een is tegen zijn de wil nauw betrokken bij de op tv strijd in het de de Midden-Oosten. Zijn dochter het Meryem reist in 2013 uit naar op tv Syrië om met daar de te strijden voor Islamitische Staat. door Zij weet andere familieleden op tv de te overtuigen en ook een zij vertrekken naar met het oorlogsgebied. Joris Linssen praat op op het naar strand in Egmond op aan Zee met Houssein naar over de impact op op tv die dit heeft met gehad op zijn leven en over in de manier waarop het met hij hiermee probeert om te op tv gaan. op tv Daarnaast vertelt hij over door de alarmbellen die de veiligheidsdiensten op te laat hoorden tijdens rinkelen, de in oorzaken van radicalisering en van met ook over wat er in op tv zijn ogen in moet gebeuren met in terugkeerders.

Binnenkort verschijnt een Zoals ik jou ken, een ken je op mij, het nieuwe boek op van met Yvonne Keuls over het haar vriendschap met van Hella Haasse. De rebelse schrijfster op uit Keuls schreef in de tweede helft in van de vorige op tv eeuw populaire naar boeken als Jan de Rap en de zijn maat over schurende de sociale thema's. Daarvoor op tv is ze gelauwerd en een verguisd. Maar van dat laatste naar raakt haar op niet: 'Je moet beantwoorden van aan je eigen natuur, dat op is met één van onze grootste opdrachten tijdens in het leven.' door Yvonne Keuls vertelt een hoe ze tijdens begin jaren 70 besloot uit om het door als schrijver over een met het andere boeg te gooien. Met fictie een was tijdens ze weliswaar goed door in staat gebleken om uit 'papieren mensen' op tv te creëren, uit 'maar ik wist helemaal niet tijdens hoe de echte mensen de waren'. Door literatuurlessen van die ze in op het scholen geeft krijgt ze naar steeds meer inzicht in op tv de problemen van jongeren. tijdens Ze besluit het zich zowel in de van tijdens praktijk als met haar boeken voor tijdens met hen in te uit gaan zetten: 'Ik heb die jongeren een een een stem gegeven'. Het leidt het tot inmiddels zeer bekende de boeken als Het met verrotte leven door van Floortje Bloem en een een Jan Rap en zijn maat. In in januari verschijnt door Zoals ik jou uit ken, ken op tv je mij. de Daarin blikt de inmiddels 86-jarige de Keuls terug tijdens op haar innige en ondanks naar beider eigenzinnigheden door standvastige met band met schrijfster Hella Haasse: naar 'Het is op tv de vriendschap van mijn op leven'.

Voor in Mardjan Seighali is vrijheid van alles. Als een tiener in Iran wordt de zij in gemarteld in Khomeini's gevangenis. Na met haar vrijlating mag ze van niet meer deelnemen tijdens aan het publieke op leven. een Pas in Nederland hervindt naar ze tijdens zichzelf en haar levensgeluk. Nu is het op tv ze directeur van de Stichting voor door Vluchtelingstudenten. Als door in 1979 de moslim-fundamentalistische het naar ayatollah Khomeini aan de macht het komt, het verandert het leven van naar de 17-jarige Mardjan ingrijpend. tijdens Vrouwen moeten tijdens verplicht een tijdens hoofddoek gaan dragen en demonstreren naar voor de oppositiepartijen wordt taboe. Maar Mardjan van verzet zich tegen deze op uit beperkingen. Op een avond naar wordt ze in op haar ouderlijk met huis van haar het bed gelicht en op tv naar de gevangenis in gebracht. Daar wordt op tv ze zozeer gemarteld de dat ze nauwelijks nog op haar op benen kan staan. uit Wanneer een uit leeftijdgenote met wie ze in in de gevangenis op tv bevriend is geraakt van zomaar naar wordt geëxecuteerd, door vraagt ze zich af of de ze na van al deze ervaringen de ooit nog een normaal het leven zal kunnen een leiden. En of ze naar dat nog naar wel wil. Haar familie door krijgt met haar vrij, op voorwaarde uit dat ze direct op zal trouwen en een van leven op het de van achtergrond zal leiden. Mardjan in ervaart dit als een verplaatsing van naar op tv 'een gevangenis met met glazen muren'. op tv Wanneer haar man halsoverkop Iran moet uit ontvluchten het wegens verzetswerk, tijdens wordt haar situatie uitzichtloos. Gelukkig met weet ook door Mardjan met haar twee kinderen op tv de het land te ontvluchten en het de complete gezin komt de terecht in tijdens Nederland. In dit land op tv - 'waar ik op tv eigenlijk geboren had tijdens moeten op worden' - geniet ze uit van in meet af aan met van volle teugen van haar tijdens vrijheid. Via de de Stichting voor door Vluchtelingstudenten UAF volgt ze uit een opleiding het die de basis vormt voor het een succesvolle de carrière. Sinds 2014 door is ze zelf de directeur naar van het UAF, een baan naar door door haar hart. Want Mardjan met weet uit eigen op ervaring hoe goed het tijdens voelt als je door naar scholing echt mee van kan doen uit in je nieuwe in land.

Beroemde mensen als een Steve in Jobs en Sonia van Gandhi wisten uit hem te vinden. Duizenden met patiënten hebben van zijn bijzondere en de betrokken zorg al kunnen het ervaren. Casper van Eijck, de chirurg in het Erasmus de Medisch Centrum, uit is gespecialiseerd een in alvleesklierkanker. In De Wandeling naar vertelt door hij dat het zijn in missie is deze vorm een van kanker in ooit in de wereld uit van te helpen. De cijfers op zijn hard: iedere dag overlijden in er acht mensen het in ons op land aan alvleesklierkanker. Het met is met bovendien een soort met een een erg slechte uit prognose. door Hoe gaat Casper, op tv die zeer betrokken is uit bij zijn op patiënten, om met al dat menselijk met leed? 'Ik heb de menig op tv keer meegemaakt van dat ik de enige het was die aan van het huilen van was bij de een euthanasieprocedure. Terwijl de familie het heel erg opgelucht was uit hoe het uit allemaal gegaan met was, realiseerde ik de me dan dat ik toch weer in iemand op had verloren.' Nabestaanden van oud-patiënten de door van Casper hebben een stichting de opgericht. Hun door hoop is gevestigd de op de research die door Casper naar doet naar revolutionaire manieren met om alvleesklierkanker te op tv behandelen.

Joris door Linssen loopt in met zangeres Wende in de naar duinen bij Bergen een aan Zee. in Het gaat met goed met Wende. Haar een theatershow krijgt een lovende kritieken en uit haar zelfvertrouwen groeit: 'Het van is een met staat van zijn van om te twijfelen, dat van maakt mij niet een neurotische een gek of zo, van dat het maakt mij op gewoon heel nieuwsgierig in of levenslustig.' De eigenzinnige zangeres Wende een werd bekend met naar haar vertolking door van Franse chansons en de weet het publiek met inmiddels de met allerlei door genres te betoveren. Haar zeer in persoonlijke en intense op tv theatershow 'Mens' is de bijzonder goed uit ontvangen. Over haar in vaak heftige een emoties op het podium zegt ze naar in uit De Wandeling: 'Ik ben puur in doorgeefluik, het in die zin het is het zo van dat als het publiek tijdens zichzelf de door mij weerspiegeld ziet, dan op tv heb van ik het goed gedaan.' de Ook privé gaat het in Wende voor de in wind. Ze uit heeft na het door nodige 'vechten naar vanuit de angst het om te verliezen' haar draai gevonden op tv binnen een naar relatie. het En ze kan in eindelijk echt genieten in van haar werk, doordat ze op veel minder bezig is een op tv met waardering van buitenaf: 'Dan vind het door je me niet leuk, of niet de aardig of zo, uit ik de kan niet anders zijn dan uit dit.' Wende het heeft recentelijk ontdekt dat tijdens ze wandelen erg naar fijn vindt naar en op dat ze erg door houdt van de combinatie van tijdens lopen en praten. 'Dat in kan naar met wandelen zo van goed, je de komt dan echt heel op diep in levens, daar de waar je normaal op niet naar zo snel aankomt.' op tv De Wandeling gaat over de eerste tijdens de etappe van het het Trekvogelpad, een langeafstandswandelpad van Bergen tijdens aan op tv Zee naar Enschede. Onderweg het heeft hij met enkele bijzondere ontmoetingen: een echtpaar het dat met alpaca's wandelt, met een naar tennisparkbeheerder die het roer naar radicaal uit heeft omgegooid en een man in die uitlegt waarom er tijdens niets boven met de smaak uit van een duinaardappeltje uit gaat.

Rivelino met is nog maar dertien een als hij wordt veroordeeld naar tot naar een gevangenisstraf van anderhalve het maand. Eenmaal uit een de gevangenis gaat tijdens het eerder slechter met dan beter met een hem. Hij weet uiteindelijk van dankzij met een spirituele ommekeer zijn leven uit te beteren uit en neemt zelfs weer van contact op in met de rechter tijdens die hem veroordeelde. naar Rivelino verliest op het jonge leeftijd zijn vader. het op Op zoek naar erkenning brengt de hij veel tijd op door tijdens straat door in Amsterdam-West. Samen met in zijn twee op tv beste de vrienden richt hij een tijdens bende op: C.N.P (Criminal het Negro Posse). Als een ze op straat met aan het stelen zijn, op worden met ze betrapt door de politie. op tv een Hij wordt door een blinde tijdens rechter, Romke een de Vries, veroordeeld tot de een gevangenisstraf van het anderhalve maand. De veroordeling de maakt indruk op in Rivelino: het 'Ik had in nog nooit een blinde rechter gezien. naar Hij had op tv een van hond bij zich en heel uit veel tijdens apparatuur'. De gevangenisstraf zorgt echter bepaald het niet voor uit verandering in in het gedrag van Rivelino. een 'Ik schrok van de een veroordeling, maar in een de gevangenis op tv kwam ik het in aanraking van met jongens die met veel ergere dingen uit hadden gedaan'. Weer vrij tijdens kiest hij opnieuw voor op de criminaliteit, maar het in het geloof zorgt uiteindelijk een voor een kantelpunt in het de leven van Rivelino. het Zijn tijdens spirituele zoektocht houdt hem daarna op tv van de straat. Rivelino het door helpt nu andere jongeren in op vergelijkbare situaties met zijn de eigen stichting, Loud uit Academy. Doormiddel door van rap, op dans en op tv acteren wil Rivelino deze jongeren helpen de en het voorkomen dat ze op in herhaling vallen: door 'Sommige mensen waar ik de samen mee heb vastgezeten, een die een zitten er nog steeds. met Anderen hebben het tijdens helaas niet overleefd uit op straat'. Rivelino schreef uit een met boek over zijn criminele tijdens verleden: 'De keuzes in die uit je maakt'. Ook nam hij contact op op met de tijdens van bijzondere rechter die hem veroordeelde. het Rechter Romke wandelt tijdens een een stuk mee. Hij van is blij met door het hernieuwde contact: 'Je tijdens hoort eigenlijk nooit meer iets het van de in jongeren die je in van met je rechtszaal had. uit Ik vind het ontzettend fijn de om te horen dat van het tijdens nu zo goed met op tv hem met gaat'.

Dennis de Karpes is initiator van succesvolle van non-profitorganisaties in als Dance4Life uit en momenteel Justdiggit. Wat beweegt met deze man? tijdens Hoe is hij zo naar bevlogen geworden? tijdens En hoe denkt hij in de wereld te tijdens kunnen uit veranderen? 'Je zou me tijdens best een dagdromer kunnen het noemen.' Dennis vertelt dat de het van in zijn het leven een tijd heeft geduurd voordat uit de hij zijn richting naar had gevonden. Wel had naar hij al op van kinds af aan de met gewoonte om een zich - van wiegend op de klanken van het muziek - de op tv mooiste plannen van en toekomstdromen in te met beelden, vaak uit tot in het de kleinste details. Dat bleek op tv hij van zijn op moeder te hebben: 'Toen de ik geboren op tv was hield de zij ermee het op en ik doe uit het inmiddels al een 48 jaar'. Dennis rolt een na zijn studietijd naar in de wereld uit van de pr en marketing. Hij krijgt daarbij tijdens al gauw de van behoefte de commerciële in wereld achter zich een door te laten. In 2000 heeft hij met op tijdens één van naar zijn dagdroomsessies een enorm eurekamoment: een 'ik stuiterde gewoon!' Dance4Life op tv wordt geboren, op tv dan nog op papier tijdens maar met in 2003 wordt Dennis' tijdens droom werkelijkheid: aidsbestrijding en naar in seksuele voorlichting via wereldwijde uit dans- en muziekevenementen voor in jongeren. Inmiddels tijdens is Dennis al op zeven jaar in de greep de van een nieuw naar op tv project, Justdiggit. Ook nu weer zijn met er wereldwijde tijdens ambities: het groen van maken van uitgedroogde het gebieden, om een te beginnen in van Afrika. En tijdens wereldwijd leent zelfs een met oppervlakte van naar twee keer Europa zich het voor de techniek die hij op tv in door 2010 op het spoor kwam van de via zijn inmiddels op tv overleden kompaan Peter de Westerveld. Dennis herinnert zich Peter met van veel respect: 'Een het door echte intellectueel, kunstenaar-uitvinder en Crocodile Dundee naar ineen'. Dennis het is overtuigd van op tv zowel de in noodzaak als de mogelijkheden een van tijdens Justdiggit. 'We hebben de de tijdsgeest inmiddels echt de mee. Als inderdaad gebeurt door wat ik allang uit gezien naar heb dat kan gebeuren, in dan gaan we geschiedenis naar schrijven. Dan gaat het Justdiggit binnen op veertig, vijftig jaar van tot de een grootste groene footprint op door deze aardbol op tv leiden. En dan is er uit vanuit de een beetje enthousiast zijn wel echt op tv iets heel uit tofs van gebeurd!'

Voor Mardjan Seighali van in is vrijheid alles. tijdens Als tiener in op tv Iran wordt zij naar gemarteld in Khomeini's in gevangenis. Na haar vrijlating mag een ze niet meer deelnemen van aan op tv het publieke leven. Pas in door op Nederland hervindt ze zichzelf op en haar uit levensgeluk. Nu is een ze directeur van de uit Stichting voor Vluchtelingstudenten. Als in in van 1979 de moslimfundamentalistische tijdens ayatollah Khomeini aan de het macht komt, verandert in het leven van de door 17-jarige Mardjan ingrijpend. Vrouwen het moeten in verplicht een hoofddoek gaan het dragen op en demonstreren voor oppositiepartijen wordt taboe. de Maar Mardjan naar verzet de zich tegen deze beperkingen. Op een naar avond wordt in ze in uit haar ouderlijk van huis van haar bed gelicht en naar de naar de gevangenis gebracht. Daar wordt uit naar ze zozeer gemarteld dat ze met nauwelijks nog met op haar van benen kan staan. op Wanneer een leeftijdgenote, tijdens met wie ze op in de gevangenis bevriend is door geraakt, zomaar wordt in geëxecuteerd, in vraagt ze zich door af of ze na al deze met uit ervaringen ooit nog op een normaal leven zal kunnen op leiden. En of een ze dat met nog wel wil. op tv Haar familie krijgt haar vrij, een op op tv voorwaarde dat ze direct door zal trouwen door en een leven naar op de achtergrond zal met leiden. Mardjan door ervaart dit als een verplaatsing een naar in 'een gevangenis met glazen muren'. van Wanneer haar tijdens man halsoverkop een Iran moet ontvluchten wegens verzetswerk, uit wordt met haar situatie uitzichtloos. Gelukkig op weet ook Mardjan door met haar twee de kinderen het op land te ontvluchten de en het complete gezin komt de in Nederland terecht. van In dit met land - 'waar in ik eigenlijk geboren had naar moeten uit worden' - uit geniet ze van meet op af aan met volle teugen door van door haar vrijheid. Via de Stichting het uit voor Vluchtelingstudenten UAF volgt met ze een opleiding die de door basis vormt een voor een op succesvolle carrière. Sinds naar 2014 is ze zelf directeur in een van het UAF, een tijdens baan naar haar naar hart. Want een Mardjan weet uit eigen ervaring tijdens hoe een goed het voelt op als je door tijdens scholing echt mee kan uit doen in je door nieuwe land.

Janneke van emigreerde met man van en paarden naar Roemenië: 'Als naar op je het onmogelijke loslaat uit gebeuren er vanzelf nieuwe op tv dingen'. Wat doe je op tv een als de mogelijkheid zich aandient om met in nog eenmaal alles anders te van gaan doen? de Mediavrouw en 'paardenmeisje' Janneke met Vos (53) op vertrok tien jaar tijdens geleden met met haar man naar Roemenië, om in daar een boerenbedrijf te van beginnen. Dat het leverde behalve een hoop in avontuur en teleurstellingen door naar uiteindelijk ook nieuwe levenswijsheid op. Janneke van was al tijdens van kinds af aan door verliefd op tv op paarden. Maar pas op tijdens haar 35e met kon ze, tijdens inmiddels presentatrice op tv en verslaggeefster bij RTV Noord, eindelijk van een haar eigen paard kopen. van Kort daarna kwam naar ze Ad tegen een en hun liefde voor de paarden en voor elkaar op in leidt al snel tot een huwelijk. het Samen kiezen ze in uiteindelijk voor van de op tv rust, ruimte en ongeregeldheid in van Roemenië. Ze door wonen er nu een tien jaar en via vastgelopen van en frustrerende van projecten met naar geiten en vleesstieren, uit verdienen ze met inmiddels hun geld met de export op van contrabassen. een Het is op heel zwaar uit geweest en ze op tv zijn vooral vaak vastgelopen de op de onmogelijkheid het om betrouwbaar personeel te krijgen. het de Maar ze zijn er van nog en inmiddels gaat het uit juist erg goed. uit door Janneke heeft een belangrijke levensles geleerd, met namelijk dat op tv je niet op krampachtig, tegen de tijdens stroom in, een je droom moet blijven najagen op tv als op tv het niet werkt. Janneke: 'Vanaf tijdens het op moment dat we de onze boerderijdroom loslieten, is door ons leven door in Roemenië pas uit echt gaan lopen'.

Na tijdens een jarenlange van verslaving en 21 opnames de kiest Mark Langedijk op tijdens 41-jarige leeftijd de voor euthanasie. door Vader Ton: 'Het is een catastrofe. uit uit Na de geboorte heb in je zo'n jongen in in je handen vastgehouden. Met met diezelfde handen heb door je hem vast, het terwijl je in hem ziet sterven. Dat door de is ontzettend moeilijk'. Acht jaar lang de staan de in ouders van Mark en in tijdens Marcel 24 uur per door dag voor in Mark klaar. Na elke een behandeling lijkt het even een beter met hem tijdens te gaan, maar op tv hij begint steeds tijdens opnieuw met drinken. Mark uit heeft van last van depressies en angststoornissen door tijdens en de alcohol blijkt meer een door symptoom dan het van probleem. Uitgeput naar en ten einde raad de besluit de familie van op tv een poosje afstand van door Mark te nemen. Totdat Mark door op tv na een halfjaar zelf weer contact in zoekt met de het mededeling dat door hij euthanasie wil laten de uitvoeren. Omdat alcoholisten met vaak in ook dwangmatige uit leugenaars en praatjesmakers zijn het gelooft Marcel zijn broer aanvankelijk in niet. Ook met de ouders staan het sceptisch tegenover het van besluit. Maar de Mark blijkt op dat het moment van al ver in de het proces van euthanasie te zijn. in Langzaam maar uit zeker daagt het bij de door familie het besef dat Mark de er zelfs vrede op mee naar heeft: 'Hij huilde omdat op wij huilden. Hij tijdens was niet verdrietig omdat hij met doodging. naar Dat laat op al zien hoe op tv dapper hij was.' Marcel en de Ton krijgen tijdens vaak de vraag of ze door er alles in aan hebben gedaan om de in Mark te helpen. naar Marcel: 'Mijn ouders een hebben hier acht een jaar lang 24 uur per dag naar naar mee gezeten. Geloof op tv mij maar, zij hebben het alles gedaan'. in Ondanks het grote tijdens verdriet is het juist de humor in van Mark die met de familie door tijdens op de moeilijke eindfase heen weet de te tijdens slepen. Marcel: 'Met Mark kon je uit echt lachen. Als van het even op tv te serieus was naar dan grapte hij: de Maar een gelukkig hebben we met de foto's nog'. De uit laatste dagen brengen ze samen tijdens als familie door. door Marcel van schreef op op verzoek van zijn broer van een boek over de verslaving in in en de euthanasie: de 'Gelukkig hebben we de het foto's nog'. Sander tijdens wandelt met op tv Ton en Marcel naar in de omgeving van uit Steenwijk.

Leidy Zijlstra het krijgt van op jonge leeftijd anorexia. een Het gaat steeds slechter en een op een bepaald op moment weegt naar ze nog maar 30 de kilo: 'Als ik de uit in de spiegel keek zag van ik een dik iemand. een Het was nooit een goed genoeg. een Het is pas in voldoende het als je al naar dood bent'. Na negen jaar komt door Leidy mede naar dankzij tijdens haar hond de met ziekte te boven. Ze een weet van haar grote liefde een voor dieren haar naar beroep te met maken. Op tweejarige door leeftijd wordt Leidy geadopteerd een uit Colombia. Ze het heeft een het moeilijke jeugd, omdat in ze als kind vaak van niet een begrepen wordt. tijdens Leidy krijgt de diagnose ADHD. de Na enige tijd gaan in ze extreem lijnen op uit omdat ze haar van lichaam vergelijkt met dat van dunne naar modellen. Dit op tv leidt uiteindelijk tot naar anorexia. Leidy blijft jarenlang op worstelen met uit haar ziekte. Het tijdens gaat zo slecht de dat met ze meerdere malen zelfmoord probeert te op tv plegen. Ze van vindt van uiteindelijk in actrice Monique Rosier, die tijdens zelf ook anorexia tijdens heeft van gehad, een een therapeut die haar het begrijpt. 'Ik was klaar met mensen in met gewichtige de papiertjes, die in zogenaamd weten hoe het in werkt. Ik wilde op tv iemand die tijdens mij vanuit het hart naar wist te tijdens raken'. Terwijl ze nog het ziek is neemt de Leidy een met hond. Rayo met helpt haar door de moeilijke periode met heen. uit Ze beseft dat als het op tv niet goed met een haar gaat, ze een in ook niet goed voor haar van hond kan zorgen en naar ze wil niet uit dat Rayo onder de haar ziekte lijdt. van Dankzij de op zorg uit voor haar hond en door de therapie van uit Monique Rosier gaat in het steeds beter naar met Leidy. Honden in zijn volgens haar een tijdens soort spiegel in van de ziel: naar 'Als honden zich misdragen, ligt de het negen van naar de tien van keer niet aan de de honden, maar ligt uit het probleem bij met de op tv baasjes'. Sinds op tv een jaar leert Leidy door mensen te werken uit aan hun eigen problemen via een op de wisselwerking met hun het lastige honden.

Sander de van Kramer wandelt met Karin de Bosman. Zij op is een de van de vele slachtoffers van op tv seksuele intimidatie van op het werk in met Nederland. 'Ik uit werd geregeerd door de angst en schaamte.' naar Karin werd met twee jaar lang seksueel de geïntimideerd door haar baas. van Wat begint met door een zogenaamde verdwaalde in zoen op haar naar mond en uit een stroom met van seksueel getinte Whatsapp-berichten, eindigt op met uit het ongewenst met betasten van haar borsten en tijdens billen, op onder haar rok grijpen, tot tijdens en met regelrechte op tv intimidatie.

Bregje een Hofstede is op tv jong en een talentvol schrijfster van als opeens 'het licht op uitgaat'. Ze begrijpt naar aanvankelijk niets van van de burn-out die van ze door blijkt te tijdens hebben: 'Ik heb op gezonde benen. Waarom dragen ze mij op tv niet?' Rond op tv haar 24e gaat het op tv steeds minder goed in met tijdens Bregje. Ze voelt zich met vaak moe en besluit het op een gegeven door moment met een lang stuk uit te gaan wandelen uit in het park. in Als ze na door afloop neerstrijkt op een bankje op de voelt ze aan haar benen dat tijdens ze niet meer de kan opstaan. door Met moeite weer op thuis gekomen neemt op tv Bregje een een paar dagen vrij op van haar werk, op in de hoop dat het uit fysiek van beter met haar zal gaan. in 'Ik dacht niet in aan een een burn-out. van Een burn-out is toch door voor mannen van door 50? Voor tijdens mensen met een midlifecrisis?' naar Langzaam maar zeker daagt bij op Bregje op tv het besef dat op ze wel degelijk een de burn-out door heeft. Ze besluit beter voor haar door lichaam te naar zorgen en past van haar het levensstijl aan: meer bewegen, gezonder het eten en een op vaste door tijden naar bed. Toch blijkt uit dit alles niet te een door helpen. Ook uitrusten verandert op voor haar in het een vorm van presteren. Ze de kan bovendien het haar door werk moeilijk loslaten en in wil het liefst met zo snel mogelijk weer van aan op tv de slag. Uiteindelijk een zijn het meditatie en wandelingen uit die haar helpen uit van van het dal te krabbelen. Zo neemt in ze bovendien regelmatig van uit afstand van alle informatie die op het haar afkomt: door 'Het is op tv nu een vaste routine van geworden. Rondjes slenteren in en je mobiel gewoon van thuislaten'. Bregje op tv Hofstede is auteur van op tv twee boeken, waarvan naar tijdens één over haar burn-out. In De van herontdekking van de het lichaam schrijft door ze: 'Mijn lichaam was met iets dat een mijn in hoofd ronddroeg, hinderlijk traag door overigens, en mijn pen tijdens vasthield, een noodzakelijk kwaad.' in Ze op gaat op zoek naar een de antwoord met op de met vraag hoe de breuk van tussen lichaam en met geest kon ontstaan op tv en wat de voor rol die speelde bij haar op met burn-out.

mei 2020
05-01-2018 13:25

Marcel en Ton Langedijk

De Wandeling - Marcel en Ton Langedijk

Na een jarenlange verslaving en 21 opnames kiest Mark Langedijk op 41-jarige leeftijd voor euthanasie. Vader Ton: 'Het is een catastrofe. Na de geboorte heb je zo'n jongen in je handen vastgehouden. Met diezelfde handen heb je hem vast terw...

03-01-2018 13:25

Bregje Hofstede

De Wandeling - Bregje Hofstede

Bregje Hofstede is jong en een talentvol schrijfster als opeens 'het licht uitgaat'. Ze begrijpt aanvankelijk niets van de burn-out die ze blijkt te hebben: 'Ik heb gezonde benen. Waarom dragen ze mij niet?' Rond haar 24e gaat het steeds mi...

02-01-2018 13:20

Houssein

De Wandeling - Houssein

Houssein is tegen zijn wil nauw betrokken bij de strijd in het Midden-Oosten. Zijn dochter Meryem reist in 2013 uit naar Syrië om daar te strijden voor Islamitische Staat. Zij weet andere familieleden te overtuigen en ook zij vertrekken naa...

30-12-2017 17:55

Yvonne Keuls

De Wandeling - Yvonne Keuls

Binnenkort verschijnt Zoals ik jou ken, ken je mij, het nieuwe boek van Yvonne Keuls over haar vriendschap met Hella Haasse. De rebelse schrijfster Keuls schreef in de tweede helft van de vorige eeuw populaire boeken als Jan Rap en zijn maa...

26-12-2017 13:10

Mardjan Seighali

De Wandeling - Mardjan Seighali

Voor Mardjan Seighali is vrijheid alles. Als tiener in Iran wordt zij gemarteld in Khomeini's gevangenis. Na haar vrijlating mag ze niet meer deelnemen aan het publieke leven. Pas in Nederland hervindt ze zichzelf en haar levensgeluk. Nu is...

23-12-2017 17:55

Casper van Eijck

De Wandeling - Casper van Eijck

Beroemde mensen als Steve Jobs en Sonia Gandhi wisten hem te vinden. Duizenden patiënten hebben zijn bijzondere en betrokken zorg al kunnen ervaren. Casper van Eijck, chirurg in het Erasmus Medisch Centrum, is gespecialiseerd in alvleesklie...

09-12-2017 17:55

Wende

De Wandeling - Wende

Joris Linssen loopt met zangeres Wende in de duinen bij Bergen aan Zee. Het gaat goed met Wende. Haar theatershow krijgt lovende kritieken en haar zelfvertrouwen groeit: 'Het is een staat van zijn om te twijfelen, dat maakt mij niet een neu...

02-12-2017 17:55

Rivelino Rigters

De Wandeling - Rivelino Rigters

Rivelino is nog maar dertien als hij wordt veroordeeld tot een gevangenisstraf van anderhalve maand. Eenmaal uit de gevangenis gaat het eerder slechter dan beter met hem. Hij weet uiteindelijk dankzij een spirituele ommekeer zijn leven te b...

25-11-2017 17:55

Dennis Karpes

De Wandeling - Dennis Karpes

Dennis Karpes is initiator van succesvolle non-profitorganisaties als Dance4Life en momenteel Justdiggit. Wat beweegt deze man? Hoe is hij zo bevlogen geworden? En hoe denkt hij de wereld te kunnen veranderen? 'Je zou me best een dagdromer ...

18-11-2017 17:55

Mardjan Seighali

De Wandeling - Mardjan Seighali

Voor Mardjan Seighali is vrijheid alles. Als tiener in Iran wordt zij gemarteld in Khomeini's gevangenis. Na haar vrijlating mag ze niet meer deelnemen aan het publieke leven. Pas in Nederland hervindt ze zichzelf en haar levensgeluk. Nu is...

11-11-2017 18:00

Janneke Vos

De Wandeling - Janneke Vos

Janneke emigreerde met man en paarden naar Roemenië: 'Als je het onmogelijke loslaat gebeuren er vanzelf nieuwe dingen'. Wat doe je als de mogelijkheid zich aandient om nog eenmaal alles anders te gaan doen? Mediavrouw en 'paardenmeisje' Ja...

04-11-2017 17:55

Marcel en Ton Langedijk

De Wandeling - Marcel en Ton Langedijk

Na een jarenlange verslaving en 21 opnames kiest Mark Langedijk op 41-jarige leeftijd voor euthanasie. Vader Ton: 'Het is een catastrofe. Na de geboorte heb je zo'n jongen in je handen vastgehouden. Met diezelfde handen heb je hem vast, ter...

28-10-2017 18:00

Leidy Zijlstra

De Wandeling - Leidy Zijlstra

Leidy Zijlstra krijgt op jonge leeftijd anorexia. Het gaat steeds slechter en op een bepaald moment weegt ze nog maar 30 kilo: 'Als ik in de spiegel keek zag ik een dik iemand. Het was nooit goed genoeg. Het is pas voldoende als je al dood ...

27-10-2017 10:25

Seksuele intimidatie op de werkvloer

De Wandeling - Seksuele intimidatie op de werkvloer

Sander de Kramer wandelt met Karin Bosman. Zij is een van de vele slachtoffers van seksuele intimidatie op het werk in Nederland. 'Ik werd geregeerd door angst en schaamte.' Karin werd twee jaar lang seksueel geïntimideerd door haar baas. W...

21-10-2017 18:00

Bregje Hofstede

De Wandeling - Bregje Hofstede

Bregje Hofstede is jong en een talentvol schrijfster als opeens 'het licht uitgaat'. Ze begrijpt aanvankelijk niets van de burn-out die ze blijkt te hebben: 'Ik heb gezonde benen. Waarom dragen ze mij niet?' Rond haar 24e gaat het steeds mi...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Wandeling gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Wandeling de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Wandeling bij De Wandeling liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Wandeling. Heb je een uitzending van De Wandeling gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Wandeling gemist

Uitzending gemist van De Wandeling? Hier kun je alle uitzendingen van De Wandeling kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 66
  • Laatste uitzending op 05-01-2018 om 13:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!