Programma gemist?

Na in een jarenlange verslaving het en 21 opnames kiest op tv Mark Langedijk op tijdens 41-jarige van leeftijd voor euthanasie. Vader Ton: tijdens 'Het is een catastrofe. door door Na de geboorte met heb je zo'n jongen in je tijdens handen vastgehouden. Met uit door diezelfde handen heb je het hem vast het terwijl je hem door ziet sterven. Dat is ontzettend moeilijk'. naar Acht jaar uit lang staan de het ouders tijdens van Mark en het Marcel 24 uur in per dag voor Mark klaar. tijdens Na elke behandeling op lijkt het even beter naar met hem van te in gaan, maar hij begint steeds opnieuw uit met drinken. het Mark heeft op last van depressies en angststoornissen uit en door de alcohol blijkt meer tijdens een in symptoom dan het probleem. Uitgeput met en ten einde raad de het besluit de familie een op tv poosje afstand van Mark te op nemen. Totdat uit Mark na een halfjaar in zelf weer een contact zoekt met op de naar mededeling dat hij de euthanasie wil laten met uitvoeren. Omdat alcoholisten vaak ook dwangmatige door leugenaars het en praatjesmakers zijn, gelooft Marcel een zijn tijdens broer aanvankelijk met niet. Ook de ouders naar staan sceptisch tegenover op tv het besluit. op Maar Mark blijkt op uit dat moment al ver in de op het proces van euthanasie te uit zijn. Langzaam de maar zeker daagt op tv bij de familie het besef de dat Mark met er de zelfs vrede mee in heeft: 'Hij huilde omdat wij huilden. een Hij was de niet verdrietig omdat in hij doodging. Dat met laat al naar zien hoe dapper hij was.' uit Marcel en de Ton krijgen met vaak de vraag of ze met er op tv alles aan hebben het gedaan om Mark te op helpen. Marcel: 'Mijn ouders van hebben met hier acht de jaar lang 24 uur per tijdens dag door mee gezeten. Geloof een mij maar, zij hebben uit alles gedaan'. uit Ondanks het grote in verdriet is het juist de humor met van Mark een die de familie door door de moeilijke in eindfase heen in weet te slepen. Marcel: 'Met door Mark kon tijdens je echt lachen. Als door het van even te de serieus was dan grapte hij: op 'Maar gelukkig hebben de we de foto's nog'. de De laatste de dagen brengen ze samen door als tijdens familie door. door Marcel schreef op verzoek tijdens van zijn broer het een boek over met de verslaving naar en de euthanasie: het 'Gelukkig hebben we de foto's de nog'. Sander wandelt op tv met Ton en Marcel tijdens in de op tv omgeving op van Steenwijk.

Bregje door Hofstede is jong tijdens en een talentvol schrijfster als van opeens door 'het licht uitgaat'. op Ze begrijpt een aanvankelijk niets van de met burn-out die op ze blijkt te hebben: naar 'Ik heb gezonde benen. Waarom het in dragen ze mij van niet?' Rond haar 24e gaat het tijdens steeds minder goed met met van Bregje. Ze voelt zich uit vaak de moe en besluit op op een gegeven moment een lang op tv stuk te met gaan wandelen op in het park. Als door ze na afloop neerstrijkt een op met een bankje, voelt ze aan in haar benen dat naar ze niet op meer kan door opstaan. Met moeite door weer thuisgekomen neemt Bregje een door paar dagen uit vrij van haar werk een in tijdens de hoop dat het met fysiek beter tijdens met haar zal het gaan. 'Ik dacht niet in aan een burn-out. Een de burn-out is de toch voor mannen van in 50? op tv Voor mensen met een midlifecrisis?' op Langzaam door maar zeker daagt naar bij Bregje naar het besef dat ze het wel degelijk uit een burn-out heeft. Ze besluit de beter voor haar lichaam naar te zorgen en met past haar uit levensstijl aan: meer van bewegen, gezonder eten en de op vaste tijden de door naar bed. Toch blijkt op tv dit alles tijdens niet te helpen. van Ook uitrusten verandert voor haar in door een vorm naar van presteren. uit Ze kan bovendien haar werk de moeilijk loslaten en de wil het liefst in zo de snel mogelijk weer uit aan de slag. Uiteindelijk tijdens zijn het tijdens meditatie en wandelingen een die haar helpen uit het met dal te krabbelen. tijdens uit Zo neemt ze tijdens bovendien regelmatig afstand van alle informatie in van die op haar afkomt: 'Het is uit tijdens nu een vaste routine geworden. in Rondjes slenteren het en je op tv mobiel gewoon thuislaten'. Bregje Hofstede is op auteur op tv van twee van boeken, waarvan één over naar haar burn-out. tijdens In De herontdekking van het het lichaam schrijft ze het 'Mijn lichaam was tijdens iets dat mijn hoofd uit ronddroeg, een hinderlijk traag overigens, en mijn naar pen vasthield, een met noodzakelijk kwaad.' Ze uit gaat op door zoek naar een antwoord met op de met vraag uit hoe de breuk tussen lichaam en naar met geest kon ontstaan en wat voor van rol die uit speelde met bij haar burn-out.

Houssein is van tegen zijn wil nauw een betrokken bij van de strijd in het met Midden-Oosten. Zijn met dochter Meryem reist in het 2013 uit naar door Syrië om daar naar te strijden voor naar Islamitische Staat. in Zij op tv weet andere familieleden te overtuigen en van ook zij door vertrekken naar het naar oorlogsgebied. met Joris Linssen praat op het een strand in Egmond naar aan Zee met naar Houssein over door de impact tijdens die dit heeft op tv gehad op zijn leven en met over de manier waarop op tv hij op hiermee probeert om naar te gaan. Daarnaast vertelt hij naar over de met alarmbellen die op de veiligheidsdiensten te laat hoorden een in rinkelen, de oorzaken op van radicalisering en ook over van wat er in zijn van ogen een moet gebeuren met van terugkeerders.

Binnenkort verschijnt de Zoals in ik jou ken, ken je de mij, het nieuwe naar boek van Yvonne een Keuls over uit haar vriendschap met Hella in Haasse. De rebelse door schrijfster Keuls tijdens schreef in naar de tweede helft van van de vorige door eeuw populaire boeken als Jan door Rap en zijn maat de over het schurende sociale thema's. Daarvoor door is ze gelauwerd en het verguisd. Maar in dat laatste raakt haar op tv tijdens niet: 'Je moet door beantwoorden aan je met eigen natuur, dat uit is één van onze grootste op opdrachten in op tv het leven.' Yvonne Keuls vertelt naar hoe ze begin met een jaren 70 besloot om een het als schrijver op tv over een andere boeg in te door gooien. Met fictie was met ze weliswaar goed in staat het gebleken een om 'papieren naar mensen' te creëren, 'maar de ik wist helemaal niet van hoe de echte een mensen waren'. Door uit literatuurlessen die op tv ze op scholen geeft het krijgt ze in steeds meer inzicht in de een problemen uit van jongeren. Ze besluit de zich tijdens zowel in de praktijk naar als met haar tijdens boeken voor een hen in te gaan zetten: 'Ik door heb die tijdens jongeren van een stem gegeven'. Het leidt tot met inmiddels zeer op bekende boeken van als Het verrotte leven van van Floortje Bloem en de Jan uit Rap en zijn de maat. In januari tijdens verschijnt Zoals ik jou met ken, ken naar je mij. Daarin blikt van de inmiddels 86-jarige in Keuls terug op op haar innige en ondanks de een beider eigenzinnigheden standvastige van band met schrijfster van Hella Haasse: 'Het is de vriendschap een van op mijn leven'.

Voor Mardjan de Seighali een is vrijheid alles. Als tiener op in Iran naar wordt zij gemarteld in Khomeini's in gevangenis. Na haar uit vrijlating de mag ze niet meer deelnemen het op aan het publieke leven. Pas het in Nederland het hervindt ze zichzelf en haar naar levensgeluk. Nu is door ze directeur van op tv de Stichting voor in Vluchtelingstudenten. Als in tijdens op 1979 de moslim-fundamentalistische ayatollah Khomeini aan in de de macht komt, in verandert het leven van door de 17-jarige Mardjan ingrijpend. het Vrouwen moeten in verplicht een hoofddoek gaan uit dragen met en demonstreren voor oppositiepartijen wordt door taboe. Maar het Mardjan verzet zich van tegen deze uit beperkingen. Op een avond op tv wordt ze in het haar ouderlijk huis van haar een bed gelicht en door naar de gevangenis het gebracht. Daar uit wordt met ze zozeer gemarteld dat ze een nauwelijks nog tijdens op haar benen kan het staan. Wanneer op tv een leeftijdgenote met uit wie ze in tijdens de gevangenis de bevriend is geraakt van zomaar wordt geëxecuteerd, op vraagt ze zich op af of ze na al deze van ervaringen naar ooit nog een op normaal leven zal uit kunnen leiden. En of ze op in dat nog wel wil. Haar familie een op tv krijgt haar vrij, op voorwaarde dat naar ze in direct zal in trouwen en een leven op het de achtergrond zal leiden. naar het Mardjan ervaart dit van als een verplaatsing door naar 'een gevangenis met met glazen muren'. Wanneer de haar man halsoverkop Iran naar moet ontvluchten wegens verzetswerk, door van wordt haar situatie een uitzichtloos. Gelukkig weet ook Mardjan met tijdens haar naar twee kinderen het land te van ontvluchten en het op tv complete in gezin komt terecht door in Nederland. In dit land met - op 'waar ik de eigenlijk geboren had op tv moeten worden' - van geniet ze van meet met af aan met volle door teugen van haar vrijheid. van in Via de Stichting voor van Vluchtelingstudenten UAF volgt uit ze een opleiding met die de basis vormt voor door een succesvolle carrière. op Sinds 2014 het is ze het zelf directeur van het UAF, op een baan naar uit haar hart. Want de Mardjan weet uit tijdens eigen ervaring hoe door goed het voelt het als je uit door scholing de echt mee kan doen door in met je nieuwe land.

Beroemde een mensen als een Steve Jobs en Sonia Gandhi tijdens wisten uit hem te vinden. Duizenden met patiënten hebben zijn bijzondere en het betrokken zorg al de kunnen ervaren. Casper de van Eijck, op tv chirurg uit in het Erasmus Medisch Centrum, op tv is gespecialiseerd in van alvleesklierkanker. In De Wandeling met vertelt door hij dat het in zijn missie de is deze vorm met van kanker ooit de wereld uit op te helpen. De met cijfers zijn hard: een iedere door dag overlijden er acht het mensen van in ons land aan in alvleesklierkanker. Het is bovendien met een soort tijdens met een in erg slechte prognose. op Hoe gaat Casper, die door zeer betrokken is tijdens bij zijn patiënten, om op met al dat menselijk tijdens leed? 'Ik het heb menig in keer meegemaakt dat ik op de de enige was die naar aan het huilen was bij de van euthanasieprocedure. het Terwijl de familie naar heel erg uit opgelucht was hoe het allemaal gegaan in was, realiseerde ik het me het dan dat ik toch tijdens weer iemand had uit verloren.' Nabestaanden van van oud-patiënten van met Casper hebben door een stichting opgericht. Hun hoop een is gevestigd uit op de research die op tv Casper doet het naar revolutionaire manieren om van alvleesklierkanker naar te behandelen.

Joris naar Linssen loopt met met zangeres Wende in de op tv duinen bij door Bergen aan op tv Zee. Het gaat goed met Wende. in het Haar theatershow krijgt lovende kritieken op tv en van haar zelfvertrouwen groeit: 'Het is de een staat van zijn uit om te op tv twijfelen, dat maakt tijdens mij niet een neurotische door de gek of zo, dat maakt mij van gewoon van heel nieuwsgierig of levenslustig.' De naar eigenzinnige zangeres op tv Wende het werd bekend met haar vertolking tijdens van Franse chansons en uit weet het naar publiek met inmiddels met allerlei op genres te betoveren. Haar op zeer persoonlijke en intense uit theatershow 'Mens' is bijzonder naar goed ontvangen. de Over haar tijdens vaak heftige van emoties op het naar podium zegt ze in De Wandeling: op in 'Ik ben puur doorgeefluik, in die een zin op tv is het zo dat als van het publiek met zichzelf van door mij weerspiegeld ziet, dan de heb ik het een goed gedaan.' naar Ook privé gaat het Wende een voor de een wind. Ze van heeft na door het nodige 'vechten vanuit de een angst om uit te verliezen' haar de draai gevonden binnen een relatie. uit En ze de kan eindelijk echt genieten tijdens met van haar werk, doordat naar ze veel naar minder bezig is met in waardering van buitenaf: van 'Dan vind je met me niet naar leuk, of niet aardig of zo, met ik kan niet van met anders zijn dan in dit.' Wende heeft op tv recentelijk ontdekt dat van ze wandelen erg fijn het vindt en dat met ze erg houdt van de met combinatie van van lopen en praten. de 'Dat kan met met wandelen zo goed, in je komt dan op tv echt heel diep van in levens, daar tijdens waar je een normaal niet uit zo snel aankomt.' De Wandeling gaat de over de eerste naar etappe van het van op Trekvogelpad, een langeafstandswandelpad van Bergen met aan op Zee naar Enschede. Onderweg heeft van hij enkele van bijzondere ontmoetingen: een tijdens echtpaar dat met alpaca's wandelt, op tv met een tennisparkbeheerder die het roer met radicaal de heeft omgegooid en een man de die in uitlegt waarom er niets het boven de smaak door van een duinaardappeltje naar gaat.

Rivelino is van nog maar de dertien als hij wordt veroordeeld het tot een gevangenisstraf naar van anderhalve maand. naar Eenmaal uit de de gevangenis gaat op het eerder slechter dan uit op tv beter met hem. Hij weet uiteindelijk een dankzij een tijdens spirituele ommekeer zijn leven de op tv te beteren en neemt door zelfs weer het contact op met op de rechter die hem veroordeelde. tijdens Rivelino verliest op jonge door leeftijd zijn een vader. Op zoek naar een erkenning uit brengt hij veel op tijd op straat door in in Amsterdam-West. Samen met het in zijn twee beste vrienden richt van hij een op bende op: C.N.P tijdens (Criminal Negro Posse). Als in ze op straat aan van het stelen zijn, op worden ze met betrapt door met de politie. Hij wordt door van de een blinde rechter, Romke de de Vries, veroordeeld tot in een met gevangenisstraf van anderhalve maand. van De veroordeling maakt met indruk op Rivelino: op 'Ik had uit nog nooit een blinde rechter gezien. van Hij had een naar hond een bij zich en heel veel de apparatuur'. De gevangenisstraf het van zorgt echter bepaald niet voor verandering van uit in het gedrag op tv van Rivelino. 'Ik het schrok van de op tv veroordeling, maar in een de gevangenis kwam ik in aanraking de met jongens die het op tv veel ergere dingen hadden gedaan'. Weer op vrij de kiest hij opnieuw in voor de criminaliteit, maar met het geloof zorgt uiteindelijk door voor een kantelpunt op in op tv het leven van Rivelino. Zijn tijdens spirituele zoektocht met houdt hem daarna van van de uit straat. Rivelino helpt nu met andere jongeren in vergelijkbare door situaties met uit zijn eigen stichting, Loud op Academy. Doormiddel van van rap, dans en het acteren naar wil Rivelino deze jongeren met helpen met en voorkomen dat ze in een herhaling vallen: 'Sommige door mensen waar ik samen in mee heb op vastgezeten, die zitten tijdens er nog een steeds. Anderen op tv hebben het helaas niet op tv overleefd op straat'. Rivelino schreef een een boek over uit zijn uit criminele verleden: uit 'De keuzes die je tijdens maakt'. Ook nam door hij contact op met tijdens de bijzondere rechter die uit hem veroordeelde. uit Rechter Romke wandelt een naar stuk mee. Hij uit is blij de met het hernieuwde contact: tijdens 'Je hoort tijdens eigenlijk nooit meer op iets van de een jongeren die je in naar op je rechtszaal had. Ik vind het uit het ontzettend fijn om te horen dat de het nu met zo een goed met hem tijdens gaat'.

Dennis Karpes in is initiator op tv van succesvolle non-profitorganisaties als Dance4Life door en op tv momenteel Justdiggit. Wat beweegt deze uit man? de Hoe is hij zo een bevlogen geworden? uit En hoe denkt hij de in wereld te een kunnen veranderen? 'Je zou in me best een tijdens dagdromer kunnen een noemen.' de Dennis vertelt dat het in zijn van leven in een tijd heeft in geduurd voordat hij zijn de richting door had gevonden. Wel had hij al tijdens van kinds een af uit aan de gewoonte om zich tijdens - wiegend op van de klanken van van muziek - de mooiste met tijdens plannen en toekomstdromen met in te beelden, vaak met tot in de kleinste details. op Dat naar bleek hij van de zijn moeder met te hebben: 'Toen ik geboren was het een hield zij ermee op en de ik een doe het inmiddels al 48 tijdens jaar'. Dennis rolt door na tijdens zijn studietijd in naar de wereld van pr en marketing. naar Hij met krijgt daarbij al gauw van de behoefte uit de commerciële wereld achter zich naar te laten. In naar 2000 met heeft hij tijdens één van tijdens zijn dagdroomsessies het een enorm eurekamoment: door 'ik stuiterde gewoon!' het Dance4Life wordt tijdens geboren, dan nog van op papier maar in 2003 met wordt Dennis' tijdens droom werkelijkheid: aidsbestrijding en de een seksuele voorlichting via wereldwijde een dans- en muziekevenementen voor van jongeren. Inmiddels is Dennis van al van zeven jaar in de greep door van uit een nieuw project, Justdiggit. Ook in op tv nu weer zijn er wereldwijde ambities: een het groen maken met met van uitgedroogde gebieden, om te beginnen naar in Afrika. op En wereldwijd leent een zelfs een in oppervlakte van twee de keer Europa zich voor van de techniek die van hij in 2010 op de het spoor op kwam tijdens via zijn inmiddels overleden kompaan het Peter Westerveld. Dennis herinnert uit zich Peter met een veel respect: van 'Een echte intellectueel, uit kunstenaar-uitvinder in en Crocodile Dundee ineen'. Dennis is op tv overtuigd van het zowel tijdens de noodzaak als de mogelijkheden door van uit Justdiggit. 'We hebben de van tijdsgeest inmiddels echt mee. de Als inderdaad een gebeurt wat ik het allang gezien heb dat in kan het gebeuren, dan gaan we geschiedenis naar schrijven. Dan een gaat Justdiggit binnen veertig, vijftig door jaar uit tot de door grootste groene footprint uit op deze aardbol van leiden. En dan is er vanuit uit een uit beetje enthousiast zijn wel in echt iets heel tofs het een gebeurd!'

Voor in Mardjan Seighali is vrijheid met alles. Als uit tiener in Iran wordt zij op op gemarteld in Khomeini's gevangenis. tijdens Na haar vrijlating mag ze de van niet meer deelnemen aan het in publieke leven. het Pas in uit Nederland hervindt ze zichzelf en met haar levensgeluk. Nu is op tv ze door directeur van de Stichting voor tijdens tijdens Vluchtelingstudenten. Als in 1979 het de moslimfundamentalistische ayatollah de Khomeini aan de tijdens macht komt, op verandert het leven van de 17-jarige in een Mardjan ingrijpend. Vrouwen moeten verplicht een met hoofddoek gaan dragen uit en demonstreren van voor de oppositiepartijen wordt taboe. Maar Mardjan verzet tijdens zich tegen deze het beperkingen. naar Op een avond wordt ze op uit in haar ouderlijk huis van op tv haar bed gelicht en in naar de op tv gevangenis met gebracht. Daar wordt ze zozeer gemarteld op dat op tv ze nauwelijks nog tijdens op haar benen kan in staan. Wanneer een leeftijdgenote, de met een wie ze een in de gevangenis het bevriend is geraakt, zomaar wordt geëxecuteerd, door vraagt ze de zich tijdens af of ze na het al deze ervaringen de ooit nog het een normaal leven zal het kunnen leiden. En of ze tijdens dat nog op wel wil. naar Haar familie krijgt haar vrij, op tv op voorwaarde het dat tijdens ze direct zal trouwen op en een leven op op de met achtergrond zal leiden. Mardjan ervaart dit in een als een verplaatsing naar de 'een gevangenis met glazen muren'. de van Wanneer haar man tijdens halsoverkop Iran moet ontvluchten door wegens verzetswerk, wordt haar op tv situatie uitzichtloos. Gelukkig weet de ook Mardjan met een haar in twee kinderen het land te het met ontvluchten en het complete in gezin komt in Nederland terecht. tijdens In met dit land - 'waar ik het eigenlijk uit geboren had moeten worden' - door van geniet ze van meet naar af aan met een volle teugen van op tv haar vrijheid. uit Via de Stichting voor Vluchtelingstudenten de UAF volgt ze een de opleiding die de met basis vormt voor het de een succesvolle carrière. tijdens Sinds 2014 is ze zelf directeur tijdens van door het UAF, op tv een baan naar haar hart. Want de Mardjan weet naar uit eigen ervaring hoe de goed het een voelt als naar je door scholing naar echt mee kan door doen in je een nieuwe land.

Janneke emigreerde naar met man en paarden een naar Roemenië: uit 'Als de je het onmogelijke loslaat gebeuren de er vanzelf nieuwe met dingen'. Wat een doe je als de op mogelijkheid zich aandient met om nog eenmaal alles met anders te gaan op door doen? Mediavrouw en 'paardenmeisje' Janneke een Vos in (53) vertrok tien jaar in geleden met haar door man naar tijdens Roemenië, om daar een met boerenbedrijf te een beginnen. Dat leverde behalve van een hoop avontuur en van teleurstellingen uiteindelijk ook op tv nieuwe levenswijsheid op. Janneke een het was al van kinds af door aan verliefd met op paarden. Maar pas de op haar 35e kon van ze, inmiddels presentatrice een en verslaggeefster op bij RTV Noord, eindelijk door haar het eigen paard op tv kopen. Kort daarna kwam tijdens ze Ad tegen en op hun liefde voor een paarden en voor elkaar door leidt al het snel tot een op tv huwelijk. Samen kiezen ze uit uiteindelijk voor de de rust, ruimte naar en ongeregeldheid van Roemenië. op tv op Ze wonen er nu tien op tv jaar en via vastgelopen naar op en frustrerende projecten met geiten en de vleesstieren, verdienen ze op door inmiddels hun geld met de export met van uit contrabassen. Het is door heel zwaar geweest uit en ze met zijn vooral vaak vastgelopen de op de onmogelijkheid om betrouwbaar een personeel een te krijgen. Maar ze zijn op er nog en naar inmiddels door gaat het juist erg goed. op Janneke heeft een naar met belangrijke levensles geleerd, namelijk dat je in niet krampachtig, tegen uit de stroom in, de in je droom moet blijven door najagen als op het niet werkt. Janneke: op 'Vanaf het de moment dat we onze tijdens boerderijdroom loslieten, is ons leven uit in uit Roemenië pas echt gaan tijdens lopen'.

Na een jarenlange op op verslaving en 21 opnames kiest met Mark Langedijk op op tv 41-jarige leeftijd voor euthanasie. tijdens Vader Ton: een 'Het het is een catastrofe. Na de het geboorte heb je zo'n met jongen de in je handen vastgehouden. Met van naar diezelfde handen heb door je hem vast, de terwijl je hem ziet met sterven. Dat is ontzettend moeilijk'. in Acht jaar de lang op staan de ouders van op Mark en uit Marcel 24 uur tijdens per dag voor Mark klaar. door Na elke behandeling lijkt naar het op even beter met in hem te gaan, van maar hij begint steeds naar opnieuw met het drinken. Mark heeft last tijdens van naar depressies en angststoornissen en de alcohol in blijkt meer met een de symptoom dan het probleem. een Uitgeput en ten einde raad het uit besluit de familie een poosje de afstand van de Mark te nemen. Totdat uit Mark na een tijdens halfjaar zelf op tv weer contact zoekt naar met de op tv mededeling dat hij euthanasie wil laten met op uitvoeren. Omdat alcoholisten vaak ook het dwangmatige leugenaars en uit praatjesmakers zijn gelooft van Marcel zijn broer een aanvankelijk de niet. Ook de ouders door staan sceptisch tegenover het besluit. tijdens Maar Mark van blijkt op dat moment een al op ver in het proces van een euthanasie te door zijn. van Langzaam maar zeker daagt bij de door familie het besef de dat van Mark er zelfs naar vrede mee van heeft: 'Hij huilde omdat door wij huilden. Hij was met niet verdrietig omdat de hij doodging. door Dat laat al zien in hoe dapper hij was.' het door Marcel en Ton krijgen op tv vaak de op tv vraag of ze er alles aan een hebben gedaan in om Mark te helpen. naar Marcel: 'Mijn door ouders hebben hier acht een jaar lang 24 door uur per op tv dag mee gezeten. Geloof het mij maar, op zij hebben op tv alles gedaan'. door Ondanks het grote verdriet is op tv het juist in de humor van het Mark die de familie op tv door de moeilijke het eindfase heen weet te een slepen. het Marcel: 'Met Mark in kon je echt lachen. tijdens Als in het even te een serieus was dan tijdens grapte hij: Maar de gelukkig hebben we de foto's nog'. tijdens De laatste dagen de brengen ze de samen in als familie door. Marcel schreef op de verzoek van het zijn broer een uit boek de over de verslaving en de de euthanasie: 'Gelukkig een hebben we naar de foto's nog'. Sander tijdens wandelt met Ton het en Marcel door in de omgeving van een Steenwijk.

Leidy op Zijlstra krijgt op jonge het leeftijd naar anorexia. Het gaat steeds slechter tijdens en op een in bepaald moment weegt ze op tv nog maar 30 de kilo: 'Als door ik in de spiegel op tv keek op zag ik een dik op iemand. Het was op nooit goed genoeg. op Het in is pas voldoende van als je al met dood bent'. Na negen jaar komt van Leidy van mede dankzij haar hond een de ziekte van te boven. Ze weet een van haar grote uit liefde tijdens voor dieren haar in beroep te maken. Op van tweejarige leeftijd wordt het Leidy geadopteerd uit uit Colombia. Ze naar heeft een moeilijke jeugd, omdat ze naar als op tv kind vaak de niet begrepen wordt. Leidy de krijgt de diagnose in ADHD. Na enige tijd op tv gaan ze extreem lijnen met door omdat ze haar lichaam het vergelijkt met dat op tv van dunne modellen. Dit in leidt uiteindelijk tot anorexia. naar van Leidy blijft jarenlang worstelen met tijdens haar ziekte. Het gaat uit zo slecht dat een ze meerdere op malen zelfmoord van probeert te plegen. Ze vindt door uiteindelijk uit in actrice Monique naar Rosier, die zelf uit ook anorexia heeft gehad, uit een uit therapeut die haar begrijpt. 'Ik uit was klaar met de mensen met gewichtige papiertjes, een die zogenaamd weten het hoe het in werkt. Ik wilde uit iemand die door mij vanuit het hart wist door met te raken'. Terwijl ze het nog ziek is neemt Leidy van een hond. Rayo met helpt haar uit door met de moeilijke periode heen. op tv Ze beseft dat als uit het van niet goed met haar gaat, tijdens ze tijdens ook niet goed voor haar een hond kan het zorgen en ze wil de niet dat uit Rayo onder haar ziekte lijdt. op van Dankzij de zorg voor haar uit hond en een de therapie van Monique op tv Rosier gaat het steeds door beter met een Leidy. Honden zijn volgens met haar van een soort spiegel van naar de op tv ziel: 'Als honden zich misdragen, ligt met het met negen van in de tien keer niet aan met de in honden, maar ligt het probleem bij het de baasjes'. Sinds de een jaar het leert het Leidy mensen te een werken aan hun eigen problemen door via de op wisselwerking met hun lastige in honden.

Sander de Kramer door wandelt het met Karin Bosman. Zij de is een van de naar vele slachtoffers van de seksuele intimidatie uit op het werk de in Nederland. op 'Ik werd geregeerd door angst van en een schaamte.' Karin een werd twee jaar lang seksueel geïntimideerd op tv door in haar baas. een Wat begint met een zogenaamde met verdwaalde de zoen op haar mond uit en een stroom van op tv seksueel getinte Whatsapp-berichten, eindigt in met het op tv ongewenst betasten van de haar borsten en van billen, onder naar haar rok grijpen, een tot en met regelrechte de intimidatie.

Bregje Hofstede door is jong en door een talentvol in schrijfster als tijdens opeens 'het licht uitgaat'. Ze door begrijpt het aanvankelijk niets van de burn-out een die ze op tv blijkt te hebben: 'Ik in heb gezonde uit benen. Waarom dragen ze mij door niet?' op tv Rond haar 24e naar gaat het steeds naar minder goed met Bregje. Ze tijdens op voelt zich vaak op tv moe en besluit tijdens op een gegeven moment een lang op stuk te gaan op wandelen in het naar park. met Als ze na met afloop neerstrijkt op van een bankje voelt ze met aan haar benen een dat ze op tv niet meer kan opstaan. Met naar moeite een weer thuis naar gekomen neemt Bregje van een paar dagen vrij van haar op tv werk, het in de hoop dat op het fysiek beter uit met haar de zal gaan. 'Ik dacht door niet een aan een burn-out. Een tijdens burn-out is toch voor mannen door van 50? op Voor het mensen met een midlifecrisis?' Langzaam uit maar zeker de daagt bij een Bregje het besef dat ze wel op tv degelijk een het burn-out heeft. op Ze besluit beter voor van haar lichaam te zorgen op tv en het past haar levensstijl aan: naar meer bewegen, gezonder door eten op tv en op vaste tijden naar bed. het Toch blijkt naar dit alles niet in te een helpen. Ook uitrusten verandert voor haar op in een vorm op tv van presteren. Ze op tv van kan bovendien haar werk moeilijk loslaten door en wil tijdens het liefst zo snel een mogelijk weer de aan de slag. naar Uiteindelijk zijn het meditatie door door en wandelingen die haar door helpen uit het dal op tv te krabbelen. Zo neemt de ze van bovendien regelmatig afstand van het alle informatie die met op haar afkomt: uit 'Het tijdens is nu een een vaste routine geworden. door Rondjes slenteren en je mobiel gewoon van thuislaten'. Bregje naar Hofstede is naar auteur van twee boeken, met waarvan één op over haar door burn-out. In De door herontdekking van het naar lichaam schrijft ze: 'Mijn van lichaam was iets een dat mijn hoofd in ronddroeg, hinderlijk traag overigens, uit en mijn in pen vasthield, een noodzakelijk kwaad.' van Ze naar gaat op zoek de naar een antwoord op de op tv vraag hoe de de in breuk tussen lichaam en in geest kon ontstaan en wat een van voor rol die speelde bij haar tijdens de burn-out.

juni 2021
05-01-2018 13:25

Marcel en Ton Langedijk

De Wandeling - Marcel en Ton Langedijk

Na een jarenlange verslaving en 21 opnames kiest Mark Langedijk op 41-jarige leeftijd voor euthanasie. Vader Ton: 'Het is een catastrofe. Na de geboorte heb je zo'n jongen in je handen vastgehouden. Met diezelfde handen heb je hem vast terw...

03-01-2018 13:25

Bregje Hofstede

De Wandeling - Bregje Hofstede

Bregje Hofstede is jong en een talentvol schrijfster als opeens 'het licht uitgaat'. Ze begrijpt aanvankelijk niets van de burn-out die ze blijkt te hebben: 'Ik heb gezonde benen. Waarom dragen ze mij niet?' Rond haar 24e gaat het steeds mi...

02-01-2018 13:20

Houssein

De Wandeling - Houssein

Houssein is tegen zijn wil nauw betrokken bij de strijd in het Midden-Oosten. Zijn dochter Meryem reist in 2013 uit naar Syrië om daar te strijden voor Islamitische Staat. Zij weet andere familieleden te overtuigen en ook zij vertrekken naa...

30-12-2017 17:55

Yvonne Keuls

De Wandeling - Yvonne Keuls

Binnenkort verschijnt Zoals ik jou ken, ken je mij, het nieuwe boek van Yvonne Keuls over haar vriendschap met Hella Haasse. De rebelse schrijfster Keuls schreef in de tweede helft van de vorige eeuw populaire boeken als Jan Rap en zijn maa...

26-12-2017 13:10

Mardjan Seighali

De Wandeling - Mardjan Seighali

Voor Mardjan Seighali is vrijheid alles. Als tiener in Iran wordt zij gemarteld in Khomeini's gevangenis. Na haar vrijlating mag ze niet meer deelnemen aan het publieke leven. Pas in Nederland hervindt ze zichzelf en haar levensgeluk. Nu is...

23-12-2017 17:55

Casper van Eijck

De Wandeling - Casper van Eijck

Beroemde mensen als Steve Jobs en Sonia Gandhi wisten hem te vinden. Duizenden patiënten hebben zijn bijzondere en betrokken zorg al kunnen ervaren. Casper van Eijck, chirurg in het Erasmus Medisch Centrum, is gespecialiseerd in alvleesklie...

09-12-2017 17:55

Wende

De Wandeling - Wende

Joris Linssen loopt met zangeres Wende in de duinen bij Bergen aan Zee. Het gaat goed met Wende. Haar theatershow krijgt lovende kritieken en haar zelfvertrouwen groeit: 'Het is een staat van zijn om te twijfelen, dat maakt mij niet een neu...

02-12-2017 17:55

Rivelino Rigters

De Wandeling - Rivelino Rigters

Rivelino is nog maar dertien als hij wordt veroordeeld tot een gevangenisstraf van anderhalve maand. Eenmaal uit de gevangenis gaat het eerder slechter dan beter met hem. Hij weet uiteindelijk dankzij een spirituele ommekeer zijn leven te b...

25-11-2017 17:55

Dennis Karpes

De Wandeling - Dennis Karpes

Dennis Karpes is initiator van succesvolle non-profitorganisaties als Dance4Life en momenteel Justdiggit. Wat beweegt deze man? Hoe is hij zo bevlogen geworden? En hoe denkt hij de wereld te kunnen veranderen? 'Je zou me best een dagdromer ...

18-11-2017 17:55

Mardjan Seighali

De Wandeling - Mardjan Seighali

Voor Mardjan Seighali is vrijheid alles. Als tiener in Iran wordt zij gemarteld in Khomeini's gevangenis. Na haar vrijlating mag ze niet meer deelnemen aan het publieke leven. Pas in Nederland hervindt ze zichzelf en haar levensgeluk. Nu is...

11-11-2017 18:00

Janneke Vos

De Wandeling - Janneke Vos

Janneke emigreerde met man en paarden naar Roemenië: 'Als je het onmogelijke loslaat gebeuren er vanzelf nieuwe dingen'. Wat doe je als de mogelijkheid zich aandient om nog eenmaal alles anders te gaan doen? Mediavrouw en 'paardenmeisje' Ja...

04-11-2017 17:55

Marcel en Ton Langedijk

De Wandeling - Marcel en Ton Langedijk

Na een jarenlange verslaving en 21 opnames kiest Mark Langedijk op 41-jarige leeftijd voor euthanasie. Vader Ton: 'Het is een catastrofe. Na de geboorte heb je zo'n jongen in je handen vastgehouden. Met diezelfde handen heb je hem vast, ter...

28-10-2017 18:00

Leidy Zijlstra

De Wandeling - Leidy Zijlstra

Leidy Zijlstra krijgt op jonge leeftijd anorexia. Het gaat steeds slechter en op een bepaald moment weegt ze nog maar 30 kilo: 'Als ik in de spiegel keek zag ik een dik iemand. Het was nooit goed genoeg. Het is pas voldoende als je al dood ...

27-10-2017 10:25

Seksuele intimidatie op de werkvloer

De Wandeling - Seksuele intimidatie op de werkvloer

Sander de Kramer wandelt met Karin Bosman. Zij is een van de vele slachtoffers van seksuele intimidatie op het werk in Nederland. 'Ik werd geregeerd door angst en schaamte.' Karin werd twee jaar lang seksueel geïntimideerd door haar baas. W...

21-10-2017 18:00

Bregje Hofstede

De Wandeling - Bregje Hofstede

Bregje Hofstede is jong en een talentvol schrijfster als opeens 'het licht uitgaat'. Ze begrijpt aanvankelijk niets van de burn-out die ze blijkt te hebben: 'Ik heb gezonde benen. Waarom dragen ze mij niet?' Rond haar 24e gaat het steeds mi...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Wandeling gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Wandeling de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Wandeling bij De Wandeling liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Wandeling. Heb je een uitzending van De Wandeling gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Wandeling gemist

Uitzending gemist van De Wandeling? Hier kun je alle uitzendingen van De Wandeling kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 66
  • Laatste uitzending op 05-01-2018 om 13:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!