Programma gemist?

Na door een jarenlange verslaving en naar 21 opnames kiest Mark een Langedijk op 41-jarige de leeftijd voor in euthanasie. de Vader Ton: 'Het is een naar catastrofe. Na de naar geboorte heb je uit zo'n jongen in je op tv door handen vastgehouden. Met diezelfde handen met heb je het hem vast terwijl je hem in uit ziet sterven. Dat is ontzettend van moeilijk'. Acht jaar op tv lang staan de ouders van van Mark het en op tv Marcel 24 uur per een dag voor van Mark klaar. Na met elke behandeling lijkt het even beter op met hem te door de gaan, maar hij een begint steeds opnieuw met van drinken. Mark heeft uit last van het depressies en angststoornissen en de op alcohol blijkt meer op een symptoom dan op tv het probleem. Uitgeput en door uit ten einde raad besluit de naar familie een uit poosje afstand met van Mark te een nemen. Totdat Mark na een halfjaar tijdens zelf weer contact het zoekt met de de mededeling dat hij van euthanasie wil op tv laten uitvoeren. Omdat alcoholisten naar vaak ook dwangmatige in uit leugenaars en praatjesmakers de zijn, gelooft Marcel zijn broer aanvankelijk op niet. Ook tijdens de ouders staan door sceptisch tegenover het besluit. uit Maar met Mark blijkt op van dat moment al de ver in het proces een van euthanasie te naar zijn. Langzaam maar zeker in daagt bij de door familie het het besef met dat Mark er zelfs vrede mee op tv een heeft: 'Hij huilde het omdat wij huilden. op Hij was niet verdrietig omdat hij van het doodging. Dat laat al zien hoe naar dapper hij was.' op met Marcel en Ton naar krijgen vaak de een vraag of ze door er alles aan hebben gedaan naar om Mark met te helpen. Marcel: op 'Mijn ouders hebben een hier acht door jaar lang 24 uur per het dag mee gezeten. naar Geloof mij tijdens maar, zij hebben alles gedaan'. door in Ondanks het grote uit verdriet is het juist de humor de van Mark die een de naar familie door de moeilijke eindfase het heen weet uit te slepen. naar Marcel: 'Met Mark kon in je met echt lachen. Als het even naar te serieus was met dan op grapte hij: 'Maar gelukkig met hebben we naar de foto's nog'. De laatste dagen door brengen ze van samen uit als familie door. Marcel schreef het op tijdens verzoek van zijn broer een het boek een over de verslaving en de een euthanasie: 'Gelukkig de hebben we op tv de foto's nog'. Sander het wandelt met Ton en Marcel op in het de omgeving van van Steenwijk.

Bregje uit Hofstede is jong en een in talentvol schrijfster de als opeens 'het licht het uitgaat'. naar Ze begrijpt uit aanvankelijk niets van de burn-out tijdens die ze blijkt van te hebben: 'Ik de heb gezonde benen. Waarom tijdens dragen in ze mij door niet?' Rond haar tijdens 24e gaat het steeds minder goed op tv uit met Bregje. Ze voelt zich vaak het moe en besluit uit op een gegeven naar door moment een lang stuk te gaan de wandelen in van het park. Als ze op tv de na afloop neerstrijkt op een de bankje, voelt op tv ze aan op tv haar benen dat de ze niet meer met kan opstaan. Met moeite weer een thuisgekomen neemt Bregje een met naar paar dagen vrij uit van haar werk in de met hoop dat het fysiek door uit beter met haar naar zal gaan. 'Ik dacht in niet aan een het burn-out. Een burn-out is toch van voor mannen van een van 50? Voor mensen met een een midlifecrisis?' Langzaam maar zeker het daagt met bij Bregje het besef op tv dat ze uit wel degelijk een burn-out op tv heeft. Ze besluit op tv beter voor het haar lichaam naar te zorgen en past tijdens haar levensstijl aan: meer bewegen, naar gezonder eten op tv en op op vaste tijden naar bed. door Toch blijkt de dit alles niet te op helpen. Ook de uitrusten verandert met voor haar in een vorm op tv van een presteren. Ze kan bovendien haar tijdens werk moeilijk op tv loslaten en wil het liefst op tv zo snel op mogelijk weer aan in de slag. Uiteindelijk zijn op het meditatie en een wandelingen die door haar helpen uit in het dal te het krabbelen. Zo neemt op ze bovendien in regelmatig afstand van alle informatie tijdens die op haar het afkomt: 'Het is uit op tv nu een vaste routine geworden. Rondjes in op slenteren en je mobiel gewoon een thuislaten'. Bregje Hofstede is de tijdens auteur van twee boeken, waarvan tijdens één over haar burn-out. op tv In met De herontdekking van het lichaam een naar schrijft ze 'Mijn lichaam was iets uit dat mijn van hoofd ronddroeg, door hinderlijk traag de overigens, en mijn naar pen vasthield, een noodzakelijk met kwaad.' Ze op tv gaat op zoek naar door een antwoord op de vraag een hoe uit de breuk in tussen lichaam en de geest kon ontstaan en de wat voor rol die naar speelde bij haar een burn-out.

Houssein is tegen het een zijn wil nauw betrokken bij het de strijd met in het Midden-Oosten. met Zijn dochter Meryem reist in op tv 2013 op tv uit naar Syrië om met daar te met strijden voor Islamitische de Staat. Zij weet andere in familieleden het te overtuigen en ook zij in vertrekken naar het oorlogsgebied. in Joris Linssen door praat op het strand naar in een Egmond aan uit Zee met Houssein over de de impact door die dit heeft uit gehad op zijn leven en over de de tijdens manier waarop naar hij hiermee probeert het om te gaan. Daarnaast vertelt hij op over van de alarmbellen op die de veiligheidsdiensten de te laat hoorden rinkelen, de oorzaken op tv van op radicalisering en ook over van wat er in door zijn ogen de moet gebeuren met met terugkeerders.

Binnenkort verschijnt met Zoals ik jou naar ken, ken je tijdens mij, het nieuwe boek tijdens het van Yvonne Keuls over haar vriendschap de met door Hella Haasse. De naar rebelse schrijfster Keuls schreef in de de de tweede helft van op de vorige naar eeuw populaire boeken als Jan in Rap en zijn de maat over op tv schurende sociale van thema's. Daarvoor is de ze gelauwerd en uit verguisd. Maar dat laatste raakt een haar niet: 'Je moet tijdens beantwoorden aan je op eigen natuur, dat op is één op van onze van grootste opdrachten in het leven.' door Yvonne Keuls vertelt door hoe ze op begin jaren 70 een besloot om het op als schrijver door over een andere boeg uit te naar gooien. Met fictie was ze weliswaar tijdens goed in staat in gebleken om 'papieren naar mensen' uit te creëren, 'maar door ik wist helemaal niet naar hoe het de echte mensen naar waren'. Door literatuurlessen die het ze op scholen geeft met krijgt ze steeds in meer inzicht van in de problemen van een jongeren. Ze besluit zich met zowel het in de praktijk als van met haar boeken naar voor hen in op te gaan naar zetten: 'Ik heb naar die jongeren een door stem gegeven'. Het leidt tot een inmiddels zeer in bekende boeken het als Het verrotte naar leven van Floortje Bloem naar en Jan Rap van en zijn maat. In met januari met verschijnt Zoals ik jou ken, door ken je mij. uit Daarin blikt de op tv inmiddels 86-jarige Keuls door terug op in haar naar innige en ondanks beider eigenzinnigheden van standvastige band met naar schrijfster tijdens Hella Haasse: 'Het uit is de vriendschap op tv van mijn leven'.

Voor Mardjan Seighali tijdens is vrijheid alles. op tv het Als tiener in Iran wordt het zij gemarteld in Khomeini's naar op gevangenis. Na haar vrijlating mag tijdens ze de niet meer deelnemen aan het publieke tijdens van leven. Pas in Nederland hervindt met ze zichzelf en haar een levensgeluk. Nu is het ze directeur met van de Stichting naar voor Vluchtelingstudenten. Als in in 1979 de moslim-fundamentalistische uit ayatollah Khomeini aan in de van macht komt, verandert het leven met de van de 17-jarige een Mardjan ingrijpend. Vrouwen moeten verplicht in een hoofddoek gaan dragen naar en demonstreren voor het oppositiepartijen wordt de taboe. Maar Mardjan verzet het zich tegen tijdens deze beperkingen. Op naar een avond wordt ze naar het in haar ouderlijk door huis van haar bed gelicht met en naar de naar gevangenis gebracht. naar Daar wordt ze zozeer gemarteld een dat ze nauwelijks de nog van op haar benen kan door staan. Wanneer de een leeftijdgenote met wie ze van in de de gevangenis van bevriend is geraakt zomaar wordt op tv geëxecuteerd, in vraagt ze zich af in of ze na al van deze ervaringen ooit nog op tv een normaal leven tijdens zal kunnen de leiden. En of ze naar dat nog naar wel wil. tijdens Haar familie krijgt haar uit vrij, naar op voorwaarde dat ze van direct zal op tv trouwen en een leven door op de achtergrond zal leiden. de Mardjan ervaart op dit als op een verplaatsing in naar 'een gevangenis met glazen muren'. het Wanneer haar van man op halsoverkop Iran moet ontvluchten wegens uit verzetswerk, wordt haar in situatie uitzichtloos. de Gelukkig weet ook Mardjan met naar op haar twee kinderen het op tv land te ontvluchten met en het complete door gezin komt een terecht in Nederland. In dit land op - 'waar ik in eigenlijk geboren in had moeten op tv worden' - van geniet ze van uit meet af aan met op volle teugen van haar naar vrijheid. Via op de Stichting met voor Vluchtelingstudenten UAF uit volgt ze een opleiding met die de basis vormt naar voor een succesvolle de carrière. met Sinds 2014 is ze tijdens zelf directeur van het van UAF, een baan naar in haar hart. Want op tv Mardjan weet uit van eigen ervaring hoe een goed het van voelt als naar je door scholing echt op mee kan doen met in door je nieuwe land.

Beroemde mensen een als het Steve Jobs en Sonia Gandhi uit wisten hem in te vinden. naar Duizenden patiënten hebben zijn bijzondere en op op tv betrokken zorg al kunnen ervaren. het Casper van Eijck, uit chirurg in op tv het Erasmus de Medisch Centrum, is gespecialiseerd in de alvleesklierkanker. In De van Wandeling vertelt hij dat van het zijn op tv missie is deze van vorm van met kanker ooit uit de wereld uit in te helpen. De cijfers naar zijn hard: iedere dag het overlijden er acht mensen op in met ons land aan alvleesklierkanker. Het met is bovendien de een soort op tv met een tijdens erg slechte prognose. tijdens Hoe gaat Casper, met die zeer betrokken is bij tijdens zijn op patiënten, om met al dat menselijk uit leed? 'Ik heb op uit menig keer meegemaakt van dat ik de door enige was die het aan het huilen was bij met de euthanasieprocedure. Terwijl de naar familie een heel erg opgelucht was hoe in het een allemaal gegaan was, van realiseerde ik me dan de dat ik toch met weer iemand op tv had verloren.' Nabestaanden een van oud-patiënten van Casper hebben het een door stichting opgericht. het Hun hoop is gevestigd op op tv de tijdens research die Casper doet naar met revolutionaire uit manieren om alvleesklierkanker te door behandelen.

Joris van Linssen loopt uit met zangeres Wende in de duinen de bij in Bergen aan Zee. Het gaat met een goed met Wende. Haar theatershow krijgt van lovende op kritieken en haar zelfvertrouwen de groeit: 'Het is in een staat van in zijn om te tijdens twijfelen, dat maakt uit mij niet uit een neurotische gek op of zo, dat maakt tijdens mij in gewoon heel nieuwsgierig of levenslustig.' De een eigenzinnige de zangeres Wende naar werd bekend met de haar vertolking van Franse chansons uit en door weet het publiek een inmiddels met allerlei met genres te betoveren. Haar zeer persoonlijke op en intense een theatershow tijdens 'Mens' is bijzonder goed ontvangen. Over naar op haar vaak heftige emoties door op het van podium zegt ze in De Wandeling: tijdens door 'Ik ben puur doorgeefluik, door in die zin is het in zo dat als het het publiek door zichzelf door mij weerspiegeld van ziet, dan heb tijdens ik op tv het goed de gedaan.' Ook privé van gaat het Wende voor de wind. in Ze heeft in na het het nodige 'vechten vanuit de de angst om te verliezen' met haar draai gevonden met tijdens binnen een relatie. En op tv ze kan eindelijk op echt genieten van haar werk, op de doordat ze veel minder van bezig is met waardering van door tijdens buitenaf: 'Dan vind je me niet met leuk, een of niet in aardig of zo, van ik kan niet in anders zijn dan dit.' Wende door heeft recentelijk ontdekt dat op ze wandelen naar erg fijn door vindt en dat ze op erg houdt in van de combinatie van met lopen en praten. door 'Dat kan met in wandelen zo een goed, je komt dan echt door heel diep tijdens in levens, daar tijdens waar je normaal niet van zo snel in aankomt.' De Wandeling gaat uit in over de eerste van etappe van het Trekvogelpad, op tv een langeafstandswandelpad van Bergen aan op Zee met naar Enschede. de Onderweg heeft hij enkele op tv bijzondere ontmoetingen: een echtpaar de dat met alpaca's wandelt, tijdens in een tennisparkbeheerder die het door roer radicaal heeft omgegooid en de een man door die uitlegt naar waarom er in niets boven de smaak van een een duinaardappeltje van gaat.

Rivelino is op nog maar dertien naar als hij het wordt veroordeeld tot een met gevangenisstraf van anderhalve maand. door Eenmaal uit naar de op gevangenis gaat het eerder slechter uit dan beter door met hem. Hij uit weet uiteindelijk dankzij een spirituele in ommekeer in zijn leven te beteren en in neemt zelfs weer de uit contact op met de een rechter die hem veroordeelde. door Rivelino verliest op jonge een leeftijd zijn het vader. Op zoek naar in erkenning brengt hij door veel uit tijd op straat door in met Amsterdam-West. Samen tijdens met het zijn twee beste vrienden op richt hij een in bende op: C.N.P (Criminal in Negro Posse). op tv Als ze op straat de aan het stelen zijn, op worden op ze betrapt op tv door de politie. Hij wordt door een een een blinde rechter, Romke op de Vries, veroordeeld tot een in door gevangenisstraf van anderhalve maand. in De veroordeling maakt indruk op de op Rivelino: 'Ik had nog op nooit een blinde rechter met gezien. Hij had een een hond op tv bij zich een en heel veel apparatuur'. De uit gevangenisstraf zorgt echter bepaald een niet voor naar verandering in het gedrag van de van Rivelino. 'Ik op tv schrok van de veroordeling, maar de in de naar gevangenis kwam ik in in aanraking met van jongens die veel op ergere dingen hadden gedaan'. Weer de vrij kiest hij door opnieuw de voor de criminaliteit, op tv maar het geloof het zorgt uiteindelijk voor een een kantelpunt in het leven van van op Rivelino. Zijn spirituele uit zoektocht houdt hem daarna tijdens van de straat. een Rivelino helpt nu andere uit op tv jongeren in vergelijkbare situaties naar met zijn eigen stichting, in Loud Academy. Doormiddel van op rap, dans het en acteren met wil Rivelino tijdens deze jongeren helpen en door voorkomen dat uit ze in herhaling vallen: 'Sommige mensen uit waar met ik samen mee heb vastgezeten, van de die zitten er nog steeds. Anderen naar hebben het helaas op tv niet overleefd op van straat'. een Rivelino schreef een op boek over zijn met criminele verleden: 'De keuzes die uit je een maakt'. Ook nam hij contact het met op met de bijzondere rechter die door hem uit veroordeelde. Rechter Romke de wandelt een van stuk mee. Hij is op tv blij met het hernieuwde op tv contact: 'Je een hoort eigenlijk nooit meer tijdens iets van van de jongeren die op je in je in rechtszaal had. een Ik vind het ontzettend door fijn om te horen dat een het op tv nu zo de goed met hem met gaat'.

Dennis in Karpes is initiator van succesvolle in non-profitorganisaties als Dance4Life van een en momenteel Justdiggit. Wat op tv beweegt deze man? Hoe is met hij zo bevlogen met geworden? door En hoe denkt hij op tv de wereld te kunnen van veranderen? 'Je zou een tijdens me best een dagdromer kunnen noemen.' naar Dennis uit vertelt dat een het in zijn leven een tijd uit heeft geduurd de voordat op tv hij zijn richting met had gevonden. Wel had hij tijdens al van kinds van af aan met de gewoonte om zich met - wiegend op op de klanken van de muziek - de de mooiste plannen en uit toekomstdromen op in te beelden, vaak tot in het de een kleinste details. door Dat bleek hij een van zijn moeder te van hebben: 'Toen door ik geboren was uit hield zij ermee op en ik op tv doe het inmiddels in tijdens al 48 jaar'. naar Dennis rolt na uit zijn studietijd in de door wereld van pr en marketing. van Hij krijgt op daarbij door al gauw de behoefte de commerciële met wereld achter uit zich te laten. In het 2000 heeft hij van op tv tijdens één van zijn dagdroomsessies een door enorm eurekamoment: op tv 'ik stuiterde gewoon!' Dance4Life tijdens wordt geboren, door dan door nog op papier van maar in 2003 wordt het Dennis' droom het werkelijkheid: aidsbestrijding en tijdens seksuele voorlichting via naar wereldwijde dans- en muziekevenementen voor op tv jongeren. Inmiddels is de Dennis al zeven jaar een in de de greep van een naar nieuw het project, Justdiggit. Ook nu uit weer zijn er wereldwijde een ambities: op tv het groen maken naar van uitgedroogde gebieden, om te uit beginnen in Afrika. En het wereldwijd leent zelfs van een oppervlakte met van twee van keer Europa zich de voor de techniek die hij in door in 2010 op het spoor kwam op via zijn inmiddels een overleden kompaan Peter op op tv Westerveld. Dennis herinnert zich Peter de met veel tijdens respect: 'Een echte intellectueel, kunstenaar-uitvinder met en Crocodile Dundee uit ineen'. Dennis van is overtuigd van zowel op de noodzaak als door op de mogelijkheden van in Justdiggit. 'We hebben de in tijdsgeest inmiddels echt mee. de Als inderdaad gebeurt door wat op tv ik allang gezien heb door dat kan een gebeuren, dan gaan we geschiedenis door schrijven. Dan gaat in Justdiggit binnen op veertig, vijftig jaar tot met de grootste groene footprint uit op deze aardbol met met leiden. En dan de is er vanuit een beetje het enthousiast met zijn wel echt iets heel de tofs door gebeurd!'

Voor Mardjan uit Seighali is vrijheid alles. in tijdens Als tiener in Iran door wordt zij gemarteld naar in Khomeini's op gevangenis. Na haar tijdens vrijlating mag ze tijdens niet meer deelnemen aan het publieke naar leven. Pas in op tv Nederland hervindt ze tijdens zichzelf en op tv haar door levensgeluk. Nu is ze directeur op van de Stichting voor van Vluchtelingstudenten. het Als in 1979 met de moslimfundamentalistische ayatollah naar Khomeini aan de macht komt, een uit verandert het leven van de door 17-jarige Mardjan ingrijpend. Vrouwen met de moeten verplicht een door hoofddoek gaan dragen en demonstreren voor naar oppositiepartijen naar wordt taboe. de Maar Mardjan verzet zich tegen deze op beperkingen. Op een van een avond wordt ze in haar een ouderlijk huis op van haar bed het gelicht en naar de naar gevangenis gebracht. het Daar wordt uit ze zozeer gemarteld naar dat ze nauwelijks nog op tijdens haar benen kan op staan. Wanneer uit een leeftijdgenote, tijdens met wie ze in de gevangenis in op tv bevriend is geraakt, zomaar wordt een geëxecuteerd, vraagt ze zich uit een af of ze na een al deze met ervaringen ooit nog een normaal leven uit zal op kunnen leiden. En op of ze dat van nog wel wil. het Haar familie krijgt met haar vrij, op voorwaarde dat door ze direct zal tijdens trouwen naar en een leven in op de het achtergrond zal leiden. de Mardjan ervaart dit naar als een verplaatsing naar 'een gevangenis uit een met glazen muren'. tijdens Wanneer haar man halsoverkop met Iran moet ontvluchten tijdens wegens verzetswerk, tijdens wordt haar situatie uitzichtloos. Gelukkig weet de ook Mardjan met op de haar twee kinderen het land op tv te ontvluchten met en het complete gezin komt op tv in tijdens Nederland terecht. In dit in land - van 'waar ik eigenlijk geboren tijdens had moeten worden' - naar geniet ze van uit meet de af aan van met volle teugen van haar vrijheid. het op tv Via de Stichting naar voor Vluchtelingstudenten UAF volgt in ze een opleiding die tijdens de door basis vormt voor een succesvolle carrière. een op tv Sinds 2014 is ze zelf uit directeur van het de UAF, een baan naar de haar naar hart. Want Mardjan weet uit de eigen ervaring met hoe goed het in voelt als je door in scholing echt mee uit kan doen in op het je nieuwe land.

Janneke uit emigreerde met man en het paarden naar Roemenië: het 'Als je het onmogelijke op tv loslaat met gebeuren er vanzelf van nieuwe dingen'. met Wat doe je een als de mogelijkheid naar zich aandient om uit nog eenmaal alles het anders te gaan doen? Mediavrouw en in 'paardenmeisje' Janneke in Vos (53) vertrok naar tien jaar geleden met van haar man in naar Roemenië, om de daar een boerenbedrijf te door beginnen. Dat leverde naar behalve door een hoop avontuur en met teleurstellingen tijdens uiteindelijk ook nieuwe levenswijsheid in op. Janneke was al van van kinds op af aan op verliefd op paarden. een Maar pas op haar 35e kon door met ze, inmiddels presentatrice en verslaggeefster in bij RTV Noord, eindelijk op tv naar haar eigen paard kopen. Kort in daarna kwam de ze Ad tegen en hun een liefde naar voor paarden en voor uit elkaar leidt al snel op tot een het huwelijk. Samen kiezen ze op uiteindelijk voor de het rust, ruimte op en ongeregeldheid van het Roemenië. Ze een wonen er nu tien een jaar van en via vastgelopen en frustrerende projecten tijdens met geiten uit en vleesstieren, verdienen op tv ze inmiddels uit hun geld met de van export van contrabassen. met Het is heel van zwaar geweest en met ze zijn het vooral vaak uit vastgelopen op de onmogelijkheid om betrouwbaar tijdens personeel te krijgen. door de Maar ze zijn er nog en tijdens een inmiddels gaat het juist erg goed. met op tv Janneke heeft een belangrijke levensles tijdens geleerd, namelijk dat je uit niet krampachtig, tegen door de stroom uit in, je de droom moet blijven najagen als van het niet werkt. tijdens Janneke: het 'Vanaf het moment dat tijdens we onze boerderijdroom loslieten, de is op ons leven in de Roemenië pas een echt gaan lopen'.

Na door een jarenlange verslaving het en 21 op tv opnames kiest Mark Langedijk op het 41-jarige van leeftijd voor euthanasie. door Vader Ton: 'Het is door een catastrofe. Na de door geboorte heb je zo'n van jongen in in je handen het vastgehouden. Met diezelfde uit handen heb je hem naar vast, terwijl je tijdens hem ziet sterven. Dat door is ontzettend door moeilijk'. Acht jaar lang een staan een de ouders van Mark en een Marcel 24 een uur per dag een voor Mark klaar. naar Na elke behandeling tijdens lijkt het het even beter met hem te de tijdens gaan, maar hij begint naar steeds opnieuw met door drinken. Mark heeft last door van depressies en angststoornissen met en de alcohol door blijkt meer de een symptoom dan door het probleem. tijdens Uitgeput en ten einde raad het besluit de familie het het een poosje afstand met van Mark te nemen. Totdat Mark het na een halfjaar de zelf weer contact een zoekt met met de mededeling dat hij uit euthanasie wil een laten uitvoeren. Omdat de alcoholisten tijdens vaak ook dwangmatige leugenaars en praatjesmakers in zijn naar gelooft Marcel zijn broer door aanvankelijk niet. Ook in de van ouders staan sceptisch de tegenover het besluit. Maar Mark blijkt door op door dat moment al uit ver in het proces van op tv euthanasie te zijn. uit op tv Langzaam maar zeker daagt bij de een familie het van besef dat Mark uit er zelfs vrede tijdens mee heeft: door 'Hij huilde omdat wij huilden. de Hij was niet op tv verdrietig omdat van hij doodging. Dat een laat van al zien hoe dapper hij van was.' naar Marcel en Ton krijgen vaak met de vraag op tv of ze er op alles aan hebben gedaan op tv om Mark te helpen. door Marcel: uit 'Mijn ouders tijdens hebben hier acht jaar lang 24 de uur per naar dag mee gezeten. op Geloof de mij maar, zij hebben op alles gedaan'. Ondanks het de grote uit verdriet is het van juist de humor van Mark een die de familie door op tv de op tv moeilijke eindfase heen weet door te de slepen. Marcel: 'Met Mark kon in je echt een lachen. Als de het even te serieus op tv was dan grapte hij: Maar uit gelukkig hebben we tijdens tijdens de foto's nog'. met De laatste dagen brengen ze samen met als familie tijdens door. van Marcel schreef op tijdens verzoek van zijn broer een in boek over de met verslaving en een de euthanasie: het 'Gelukkig hebben we van de foto's nog'. Sander de wandelt met Ton en Marcel tijdens in de omgeving op tv in van Steenwijk.

Leidy uit Zijlstra krijgt op jonge uit leeftijd anorexia. Het met gaat steeds een slechter en op een bepaald in moment op tv weegt ze nog tijdens maar 30 kilo: naar 'Als ik in met de spiegel keek zag ik de een dik een iemand. Het was op nooit de goed genoeg. Het het is pas voldoende van als je al dood bent'. Na van negen het jaar komt de Leidy mede dankzij haar hond de op tv de ziekte te boven. Ze weet in van haar grote naar liefde een voor dieren haar de beroep te maken. Op tweejarige met leeftijd tijdens wordt Leidy geadopteerd uit Colombia. Ze naar heeft een een moeilijke jeugd, de omdat ze als kind uit vaak naar niet begrepen wordt. met Leidy krijgt de diagnose ADHD. naar Na enige tijd naar gaan ze extreem uit lijnen omdat ze haar in op tv lichaam vergelijkt met uit dat van dunne modellen. Dit leidt de met uiteindelijk tot anorexia. Leidy een blijft jarenlang worstelen uit met haar in ziekte. Het gaat zo slecht uit dat ze meerdere malen uit zelfmoord probeert naar te plegen. Ze tijdens vindt uiteindelijk in actrice met Monique op Rosier, die uit zelf ook anorexia heeft gehad, een van therapeut die haar in begrijpt. 'Ik het was klaar tijdens met mensen met gewichtige in papiertjes, het die zogenaamd weten hoe tijdens het werkt. Ik in wilde iemand die op tv mij vanuit het hart wist het te door raken'. Terwijl in ze nog ziek van is neemt Leidy naar een hond. Rayo op tv helpt haar door de moeilijke het periode op tv heen. Ze beseft dat als het op tv niet goed met op tv haar gaat, ze op tv ook door niet goed de voor haar hond kan zorgen en van ze in wil niet naar dat Rayo onder haar uit ziekte lijdt. Dankzij de zorg in voor haar hond het en de therapie naar van Monique door Rosier uit gaat het steeds beter met Leidy. naar Honden zijn volgens van haar door een soort spiegel tijdens van de ziel: 'Als door honden het zich misdragen, ligt het negen in van met de tien keer niet aan de naar honden, maar ligt door het probleem bij van de baasjes'. op tv Sinds een tijdens jaar leert in Leidy mensen te een werken aan hun eigen problemen via van de wisselwerking met in hun lastige in honden.

Sander de Kramer het in wandelt met Karin Bosman. naar Zij is een van de door vele slachtoffers naar van seksuele intimidatie de op het werk in een Nederland. 'Ik uit werd geregeerd door angst het en schaamte.' Karin in werd op tv twee jaar lang seksueel geïntimideerd op door haar baas. van Wat de begint met een naar zogenaamde verdwaalde zoen op haar naar een mond en een stroom een van seksueel getinte Whatsapp-berichten, eindigt het met het de ongewenst betasten van haar op tv door borsten en billen, op tv onder haar rok grijpen, tot en op tv het met regelrechte intimidatie.

Bregje Hofstede door is een jong en een talentvol schrijfster op tv als de opeens 'het licht uitgaat'. Ze door begrijpt de aanvankelijk niets van de het burn-out die ze blijkt te een hebben: 'Ik het heb gezonde benen. Waarom in dragen met ze mij niet?' Rond van haar uit 24e gaat het met steeds minder goed met Bregje. Ze een voelt op tv zich vaak moe en met besluit uit op een gegeven tijdens moment een lang stuk te gaan uit wandelen in het de op tv park. Als ze op na afloop neerstrijkt het op een bankje de voelt ze aan haar benen met dat door ze niet meer kan opstaan. naar Met moeite weer van thuis gekomen neemt Bregje uit tijdens een paar dagen vrij van haar tijdens werk, in de met hoop dat het met in fysiek beter met haar zal op gaan. 'Ik dacht niet op aan tijdens een burn-out. Een burn-out uit is toch met voor mannen van 50? Voor de door mensen met een midlifecrisis?' van Langzaam maar zeker daagt in bij Bregje een het besef dat tijdens ze wel met degelijk een burn-out in heeft. Ze besluit beter uit voor haar lichaam met te zorgen van en past haar levensstijl aan: de meer in bewegen, gezonder eten en van op vaste tijden naar bed. van Toch blijkt op dit uit alles niet te helpen. op Ook uitrusten verandert voor naar haar door in een vorm van naar presteren. Ze kan op tv bovendien haar werk de moeilijk loslaten en wil het in liefst zo snel uit mogelijk weer aan het het de slag. Uiteindelijk zijn het het meditatie en wandelingen die op op tv haar helpen uit het van dal te krabbelen. op tv Zo neemt ze uit bovendien regelmatig het afstand van alle tijdens informatie die op haar in afkomt: 'Het is nu een met vaste het routine geworden. het Rondjes slenteren en je mobiel de gewoon thuislaten'. Bregje de Hofstede is auteur van met twee boeken, waarvan met met één over haar burn-out. In de De herontdekking door van het een lichaam schrijft ze: het 'Mijn lichaam was iets dat mijn op hoofd ronddroeg, het hinderlijk traag op tv overigens, en mijn tijdens pen vasthield, van een noodzakelijk kwaad.' Ze gaat op op tv zoek naar een in antwoord op de uit vraag hoe de met breuk tussen lichaam het en geest de kon ontstaan en door wat voor rol van die in speelde bij haar naar burn-out.

mei 2019
05-01-2018 13:25

Marcel en Ton Langedijk

De Wandeling - Marcel en Ton Langedijk

Na een jarenlange verslaving en 21 opnames kiest Mark Langedijk op 41-jarige leeftijd voor euthanasie. Vader Ton: 'Het is een catastrofe. Na de geboorte heb je zo'n jongen in je handen vastgehouden. Met diezelfde handen heb je hem vast terw...

03-01-2018 13:25

Bregje Hofstede

De Wandeling - Bregje Hofstede

Bregje Hofstede is jong en een talentvol schrijfster als opeens 'het licht uitgaat'. Ze begrijpt aanvankelijk niets van de burn-out die ze blijkt te hebben: 'Ik heb gezonde benen. Waarom dragen ze mij niet?' Rond haar 24e gaat het steeds mi...

02-01-2018 13:20

Houssein

De Wandeling - Houssein

Houssein is tegen zijn wil nauw betrokken bij de strijd in het Midden-Oosten. Zijn dochter Meryem reist in 2013 uit naar Syrië om daar te strijden voor Islamitische Staat. Zij weet andere familieleden te overtuigen en ook zij vertrekken naa...

30-12-2017 17:55

Yvonne Keuls

De Wandeling - Yvonne Keuls

Binnenkort verschijnt Zoals ik jou ken, ken je mij, het nieuwe boek van Yvonne Keuls over haar vriendschap met Hella Haasse. De rebelse schrijfster Keuls schreef in de tweede helft van de vorige eeuw populaire boeken als Jan Rap en zijn maa...

26-12-2017 13:10

Mardjan Seighali

De Wandeling - Mardjan Seighali

Voor Mardjan Seighali is vrijheid alles. Als tiener in Iran wordt zij gemarteld in Khomeini's gevangenis. Na haar vrijlating mag ze niet meer deelnemen aan het publieke leven. Pas in Nederland hervindt ze zichzelf en haar levensgeluk. Nu is...

23-12-2017 17:55

Casper van Eijck

De Wandeling - Casper van Eijck

Beroemde mensen als Steve Jobs en Sonia Gandhi wisten hem te vinden. Duizenden patiënten hebben zijn bijzondere en betrokken zorg al kunnen ervaren. Casper van Eijck, chirurg in het Erasmus Medisch Centrum, is gespecialiseerd in alvleesklie...

09-12-2017 17:55

Wende

De Wandeling - Wende

Joris Linssen loopt met zangeres Wende in de duinen bij Bergen aan Zee. Het gaat goed met Wende. Haar theatershow krijgt lovende kritieken en haar zelfvertrouwen groeit: 'Het is een staat van zijn om te twijfelen, dat maakt mij niet een neu...

02-12-2017 17:55

Rivelino Rigters

De Wandeling - Rivelino Rigters

Rivelino is nog maar dertien als hij wordt veroordeeld tot een gevangenisstraf van anderhalve maand. Eenmaal uit de gevangenis gaat het eerder slechter dan beter met hem. Hij weet uiteindelijk dankzij een spirituele ommekeer zijn leven te b...

25-11-2017 17:55

Dennis Karpes

De Wandeling - Dennis Karpes

Dennis Karpes is initiator van succesvolle non-profitorganisaties als Dance4Life en momenteel Justdiggit. Wat beweegt deze man? Hoe is hij zo bevlogen geworden? En hoe denkt hij de wereld te kunnen veranderen? 'Je zou me best een dagdromer ...

18-11-2017 17:55

Mardjan Seighali

De Wandeling - Mardjan Seighali

Voor Mardjan Seighali is vrijheid alles. Als tiener in Iran wordt zij gemarteld in Khomeini's gevangenis. Na haar vrijlating mag ze niet meer deelnemen aan het publieke leven. Pas in Nederland hervindt ze zichzelf en haar levensgeluk. Nu is...

11-11-2017 18:00

Janneke Vos

De Wandeling - Janneke Vos

Janneke emigreerde met man en paarden naar Roemenië: 'Als je het onmogelijke loslaat gebeuren er vanzelf nieuwe dingen'. Wat doe je als de mogelijkheid zich aandient om nog eenmaal alles anders te gaan doen? Mediavrouw en 'paardenmeisje' Ja...

04-11-2017 17:55

Marcel en Ton Langedijk

De Wandeling - Marcel en Ton Langedijk

Na een jarenlange verslaving en 21 opnames kiest Mark Langedijk op 41-jarige leeftijd voor euthanasie. Vader Ton: 'Het is een catastrofe. Na de geboorte heb je zo'n jongen in je handen vastgehouden. Met diezelfde handen heb je hem vast, ter...

28-10-2017 18:00

Leidy Zijlstra

De Wandeling - Leidy Zijlstra

Leidy Zijlstra krijgt op jonge leeftijd anorexia. Het gaat steeds slechter en op een bepaald moment weegt ze nog maar 30 kilo: 'Als ik in de spiegel keek zag ik een dik iemand. Het was nooit goed genoeg. Het is pas voldoende als je al dood ...

27-10-2017 10:25

Seksuele intimidatie op de werkvloer

De Wandeling - Seksuele intimidatie op de werkvloer

Sander de Kramer wandelt met Karin Bosman. Zij is een van de vele slachtoffers van seksuele intimidatie op het werk in Nederland. 'Ik werd geregeerd door angst en schaamte.' Karin werd twee jaar lang seksueel geïntimideerd door haar baas. W...

21-10-2017 18:00

Bregje Hofstede

De Wandeling - Bregje Hofstede

Bregje Hofstede is jong en een talentvol schrijfster als opeens 'het licht uitgaat'. Ze begrijpt aanvankelijk niets van de burn-out die ze blijkt te hebben: 'Ik heb gezonde benen. Waarom dragen ze mij niet?' Rond haar 24e gaat het steeds mi...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Wandeling gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Wandeling de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Wandeling bij De Wandeling liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Wandeling. Heb je een uitzending van De Wandeling gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Wandeling gemist

Uitzending gemist van De Wandeling? Hier kun je alle uitzendingen van De Wandeling kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 66
  • Laatste uitzending op 05-01-2018 om 13:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord