Programma gemist?

Na een op jarenlange verslaving met en 21 van opnames kiest Mark naar Langedijk op 41-jarige leeftijd voor euthanasie. een naar Vader Ton: 'Het is een tijdens catastrofe. Na van de geboorte heb je door zo'n jongen in door je door handen vastgehouden. Met diezelfde handen tijdens heb je hem door vast terwijl je hem van uit ziet sterven. Dat is ontzettend moeilijk'. tijdens Acht jaar in lang in staan de ouders een van Mark en Marcel 24 in uur per op tv dag voor Mark op klaar. Na in elke behandeling lijkt het de even beter door met hem te gaan, maar een hij begint op steeds opnieuw met drinken. naar Mark heeft last op van tijdens depressies en angststoornissen en de alcohol het blijkt meer door een symptoom een dan het probleem. Uitgeput het en ten op einde raad besluit de met familie een poosje op tv afstand van naar Mark te nemen. Totdat in Mark na in een halfjaar zelf weer contact naar zoekt met de met mededeling dat hij op tijdens euthanasie wil laten uitvoeren. Omdat tijdens alcoholisten de vaak ook dwangmatige tijdens leugenaars en praatjesmakers zijn, naar gelooft Marcel zijn tijdens broer aanvankelijk uit niet. Ook de ouders staan sceptisch tijdens tegenover van het besluit. Maar Mark op tv blijkt op dat moment op al een ver in het proces met van euthanasie te op tv zijn. Langzaam maar door zeker daagt bij de de familie het besef in dat Mark naar er zelfs vrede mee op heeft: 'Hij een huilde omdat wij huilden. de het Hij was niet de verdrietig omdat hij met doodging. Dat laat al zien een hoe het dapper hij was.' Marcel en Ton op tv krijgen de vaak de vraag naar of ze er alles van aan uit hebben gedaan om Mark te helpen. met Marcel: 'Mijn ouders op tv hebben naar hier acht uit jaar lang 24 uur per een dag mee uit gezeten. Geloof mij maar, naar zij hebben alles tijdens gedaan'. Ondanks het uit grote verdriet is op het juist op tv de humor het van Mark die de familie door in de moeilijke tijdens eindfase heen weet te van slepen. Marcel: 'Met het Mark kon in je echt lachen. door Als het even te de serieus op tv was dan uit grapte hij: 'Maar gelukkig een hebben we de foto's nog'. het tijdens De laatste dagen brengen ze een samen de als familie door. Marcel schreef de op verzoek van zijn tijdens broer een het boek over de met verslaving en de euthanasie: op tv het 'Gelukkig hebben we de het foto's nog'. Sander wandelt tijdens met Ton en de Marcel in de omgeving met door van Steenwijk.

Bregje met Hofstede is op jong en een talentvol schrijfster op tv als opeens de 'het licht met uitgaat'. Ze begrijpt aanvankelijk niets van een uit de burn-out die ze blijkt de te hebben: 'Ik heb op tv gezonde naar benen. Waarom dragen ze het mij niet?' Rond met haar naar 24e gaat het steeds minder door goed met door Bregje. Ze in voelt zich vaak door moe en besluit op een een gegeven moment een de lang stuk te tijdens gaan wandelen in door het park. Als ze een na de afloop neerstrijkt op een bankje, de met voelt ze aan door haar benen dat ze niet meer de met kan opstaan. Met moeite naar weer thuisgekomen door neemt Bregje een paar met dagen vrij met van haar werk in op de hoop dat in het fysiek beter naar met haar zal gaan. 'Ik in de dacht niet aan een burn-out. op tv Een burn-out is in toch voor naar mannen van 50? Voor mensen het met een midlifecrisis?' tijdens Langzaam de maar zeker van daagt bij Bregje in het besef dat ze wel het degelijk een burn-out heeft. op tv Ze besluit beter tijdens voor haar het lichaam te het zorgen en past haar uit levensstijl aan: op tv meer bewegen, gezonder eten uit en op naar vaste tijden naar bed. een Toch blijkt een dit alles niet te op tv helpen. Ook het uitrusten verandert voor in haar in een vorm een van presteren. Ze kan naar bovendien haar het werk de moeilijk loslaten en wil het tijdens liefst zo snel mogelijk naar weer uit aan de het slag. Uiteindelijk zijn het het meditatie en wandelingen tijdens die haar de helpen uit het dal te door krabbelen. in Zo neemt ze bovendien regelmatig afstand de van alle informatie uit op die op haar afkomt: uit 'Het is nu door een vaste routine geworden. Rondjes van slenteren en het je mobiel gewoon thuislaten'. op Bregje Hofstede is tijdens auteur van een twee boeken, met waarvan één de over haar burn-out. In De de herontdekking tijdens van het lichaam de schrijft ze 'Mijn het lichaam was iets dat mijn het hoofd het ronddroeg, hinderlijk traag van overigens, en mijn op pen vasthield, een noodzakelijk kwaad.' Ze tijdens gaat uit op zoek naar een op antwoord een op de vraag hoe tijdens de breuk uit tussen lichaam en geest kon door ontstaan op en wat voor uit rol die speelde bij het haar burn-out.

Houssein met is tegen uit zijn wil nauw van betrokken bij de van strijd in het een Midden-Oosten. Zijn dochter een Meryem reist in 2013 door uit naar Syrië om uit daar te strijden voor het Islamitische met Staat. Zij weet in andere familieleden te uit overtuigen en tijdens ook zij vertrekken naar het op oorlogsgebied. de Joris Linssen praat tijdens op het strand een in Egmond aan Zee met tijdens Houssein over de in impact die dit met heeft gehad op met zijn leven de en over van de manier waarop door hij hiermee probeert om met te gaan. door Daarnaast vertelt hij over de alarmbellen uit naar die de veiligheidsdiensten te laat naar hoorden rinkelen, de de oorzaken van op radicalisering en ook de over wat er in op zijn ogen moet de gebeuren met van terugkeerders.

Binnenkort op tv verschijnt Zoals met ik jou ken, ken je het mij, het nieuwe naar boek van Yvonne uit Keuls uit over haar vriendschap met Hella de Haasse. tijdens De rebelse schrijfster Keuls schreef in de de op tweede helft op tv van de vorige eeuw populaire op boeken als Jan Rap een en zijn tijdens maat over schurende uit sociale thema's. Daarvoor is van ze gelauwerd naar en naar verguisd. Maar dat laatste raakt haar tijdens niet: op 'Je moet beantwoorden aan het je de eigen natuur, dat is van één van onze grootste opdrachten het in het leven.' op tv Yvonne van Keuls vertelt hoe in ze begin jaren 70 naar besloot om van het als met schrijver over een andere boeg te door gooien. Met door fictie van was ze weliswaar goed in op tv staat met gebleken om 'papieren mensen' van te creëren, 'maar ik wist de helemaal niet hoe een de de echte mensen waren'. Door literatuurlessen in die een ze op scholen geeft van krijgt ze steeds meer van inzicht in een de problemen van jongeren. met Ze besluit van zich zowel van in de naar praktijk als met haar boeken naar voor hen naar in te gaan zetten: uit 'Ik heb die jongeren met tijdens een stem gegeven'. Het leidt door tot tijdens inmiddels zeer bekende van boeken als Het verrotte op leven van Floortje Bloem een en Jan met Rap en in zijn maat. In januari van verschijnt Zoals ik jou ken, in ken je mij. op tv Daarin blikt tijdens de op tv inmiddels 86-jarige Keuls terug op de haar innige en ondanks een beider met eigenzinnigheden standvastige uit band met schrijfster Hella met Haasse: 'Het is naar de vriendschap van uit mijn leven'.

Voor Mardjan het Seighali in is vrijheid alles. het Als tiener in de Iran wordt zij gemarteld in Khomeini's een gevangenis. uit Na haar vrijlating mag ze het naar niet meer deelnemen aan tijdens het publieke leven. Pas in door Nederland hervindt ze een in zichzelf en haar levensgeluk. Nu uit is naar ze directeur van de door Stichting voor met Vluchtelingstudenten. Als in 1979 naar de moslim-fundamentalistische ayatollah een Khomeini aan de macht komt, de verandert door het leven van de op 17-jarige Mardjan ingrijpend. Vrouwen tijdens naar moeten verplicht een hoofddoek gaan naar dragen uit en demonstreren voor oppositiepartijen wordt in taboe. Maar Mardjan het verzet zich door tegen deze beperkingen. Op de een avond van wordt ze een in haar ouderlijk naar huis van haar bed gelicht naar en naar de van gevangenis op gebracht. Daar wordt ze een zozeer gemarteld dat ze van nauwelijks nog door op haar van benen kan staan. Wanneer het een leeftijdgenote met op tv wie ze in de de gevangenis bevriend is geraakt uit zomaar wordt op tv geëxecuteerd, vraagt ze de zich af of het ze na al op tv deze het ervaringen ooit nog een van normaal leven zal kunnen tijdens leiden. En of ze van dat de nog wel in wil. Haar familie krijgt in haar vrij, op voorwaarde dat het ze direct de zal op tv trouwen en een met leven op de achtergrond door zal leiden. Mardjan in ervaart dit als een uit verplaatsing naar 'een gevangenis uit met glazen op tv muren'. Wanneer haar man tijdens halsoverkop Iran een moet door ontvluchten wegens verzetswerk, wordt uit haar situatie van uitzichtloos. Gelukkig weet ook door Mardjan met haar twee kinderen van het land te met van ontvluchten en het complete de gezin komt terecht uit in Nederland. In naar dit land - 'waar ik in eigenlijk naar geboren had door moeten worden' - geniet ze op tv van meet af aan naar met volle teugen op tv van haar vrijheid. uit Via tijdens de Stichting uit voor Vluchtelingstudenten UAF volgt uit ze een de opleiding die de basis vormt voor tijdens van een succesvolle carrière. Sinds 2014 op tv is ze zelf op directeur van het UAF, met een baan naar op haar uit hart. Want in Mardjan weet uit eigen ervaring hoe tijdens goed het voelt met als je in door scholing echt in mee kan het doen in een je nieuwe land.

Beroemde in mensen als Steve met Jobs en tijdens Sonia Gandhi wisten hem te een vinden. Duizenden patiënten naar hebben van zijn bijzondere en de betrokken zorg al een kunnen ervaren. Casper van een Eijck, chirurg in het met Erasmus Medisch Centrum, is op van gespecialiseerd in alvleesklierkanker. In De Wandeling het de vertelt hij dat het op zijn missie is het deze vorm van met kanker ooit de wereld met uit te helpen. op tv De cijfers van zijn hard: iedere naar dag overlijden door er acht mensen in ons land een aan op alvleesklierkanker. Het is de bovendien een het soort met een een erg slechte prognose. Hoe gaat van Casper, die zeer betrokken uit is bij van zijn op patiënten, om met een al dat menselijk tijdens leed? 'Ik heb menig keer op meegemaakt dat in ik de uit enige was die aan naar het huilen was bij in de euthanasieprocedure. Terwijl op de op tv familie heel erg opgelucht was hoe met van het allemaal gegaan was, realiseerde ik uit me dan dat het ik in toch weer de iemand had verloren.' Nabestaanden van naar oud-patiënten van Casper naar hebben een stichting opgericht. met Hun op hoop is gevestigd tijdens op de research die naar Casper doet naar revolutionaire een manieren naar om alvleesklierkanker te tijdens behandelen.

Joris Linssen door loopt met de zangeres Wende in de duinen tijdens bij Bergen aan uit uit Zee. Het gaat goed het met Wende. Haar theatershow tijdens krijgt lovende op kritieken en op haar zelfvertrouwen groeit: het 'Het is een staat van zijn de om te twijfelen, tijdens dat naar maakt mij niet een op tv neurotische door gek of zo, dat maakt op mij naar gewoon heel nieuwsgierig of levenslustig.' De met eigenzinnige zangeres op tv Wende werd uit bekend met haar vertolking naar van Franse tijdens chansons en weet het publiek het inmiddels met een allerlei genres te uit betoveren. Haar zeer persoonlijke naar en intense de theatershow 'Mens' is bijzonder het goed ontvangen. Over van haar het vaak heftige een emoties op het door podium zegt ze in De Wandeling: uit 'Ik ben puur een doorgeefluik, een in die zin het is het zo dat als met het publiek naar zichzelf door mij weerspiegeld in in ziet, dan heb ik door het goed naar gedaan.' Ook privé gaat van het Wende voor de door wind. door Ze heeft na het nodige een 'vechten vanuit de angst van om te in verliezen' haar op tv draai gevonden binnen door een relatie. En ze met kan eindelijk het echt genieten van haar werk, door doordat van ze veel minder bezig is het met uit waardering van de buitenaf: 'Dan vind tijdens je me niet leuk, uit of niet aardig of van zo, op ik kan niet op anders zijn dan dit.' Wende heeft met recentelijk ontdekt dat tijdens ze wandelen erg met fijn de vindt en met dat ze erg houdt van in de combinatie van lopen een tijdens en praten. 'Dat kan van met wandelen zo goed, van je komt dan echt op heel uit diep in tijdens levens, daar waar je het normaal niet uit zo snel aankomt.' De Wandeling gaat een over tijdens de eerste etappe van het het van Trekvogelpad, een langeafstandswandelpad van Bergen een aan Zee naar Enschede. uit met Onderweg heeft hij enkele bijzondere ontmoetingen: naar een echtpaar van dat in met alpaca's wandelt, een tennisparkbeheerder die de het roer met radicaal heeft omgegooid op en een uit man die uitlegt van waarom er niets op tv boven de smaak uit van een duinaardappeltje in gaat.

Rivelino is nog naar door maar dertien als tijdens hij wordt veroordeeld tot naar een gevangenisstraf van anderhalve op tv maand. Eenmaal uit op tv de de gevangenis gaat het op eerder slechter dan beter naar met hem. in Hij weet uiteindelijk op tv dankzij een spirituele ommekeer zijn leven tijdens te tijdens beteren en neemt op zelfs weer een contact op met de rechter die naar een hem veroordeelde. Rivelino verliest op door jonge leeftijd met zijn vader. Op zoek naar een erkenning naar brengt hij veel tijd op uit straat door door in Amsterdam-West. op tv Samen met zijn op tv twee beste vrienden richt het hij een een bende op: C.N.P uit (Criminal Negro op tv Posse). Als ze op straat het aan het stelen een zijn, worden van ze betrapt door de politie. tijdens op tv Hij wordt door in een blinde rechter, met Romke de Vries, veroordeeld op tot een gevangenisstraf van anderhalve uit maand. De op tv veroordeling maakt indruk op naar Rivelino: 'Ik had op nog op nooit een met blinde rechter gezien. Hij had de een de hond bij zich en heel veel op tv apparatuur'. De gevangenisstraf op tv zorgt echter in bepaald niet voor verandering het in het met gedrag van Rivelino. 'Ik met schrok van van de veroordeling, maar met in de gevangenis kwam in ik door in aanraking met in jongens die veel het ergere dingen hadden naar gedaan'. Weer vrij kiest uit hij opnieuw door voor de criminaliteit, maar met het met geloof zorgt uiteindelijk voor naar een kantelpunt in het leven op tv van van Rivelino. Zijn spirituele op zoektocht houdt hem op daarna van de straat. het Rivelino helpt door nu andere jongeren in vergelijkbare de naar situaties met zijn van eigen stichting, Loud Academy. Doormiddel van tijdens rap, dans naar en acteren wil door Rivelino deze jongeren de helpen en voorkomen dat in ze in van herhaling vallen: 'Sommige uit mensen van waar ik samen mee heb vastgezeten, door die zitten er uit van nog steeds. Anderen hebben een het helaas een niet overleefd op straat'. tijdens Rivelino schreef een boek op over zijn criminele op tv verleden: 'De keuzes die op tv je maakt'. Ook het nam uit hij contact op met de op bijzondere door rechter die hem veroordeelde. naar Rechter Romke wandelt een van de stuk mee. Hij is blij met uit het hernieuwde de contact: 'Je hoort het eigenlijk nooit meer het iets het van de jongeren die door je in je rechtszaal had. in Ik vind tijdens het ontzettend naar fijn om te door horen dat het van nu zo uit goed met hem tijdens gaat'.

Dennis op Karpes is initiator van succesvolle de een non-profitorganisaties als Dance4Life op tv en momenteel Justdiggit. Wat op beweegt deze man? Hoe naar is op hij zo bevlogen geworden? En het hoe denkt van hij de wereld van te kunnen veranderen? 'Je zou door me best een het tijdens dagdromer kunnen noemen.' Dennis vertelt door dat het op in zijn leven een het tijd heeft geduurd voordat naar hij op tv zijn richting had gevonden. het Wel had hij al naar van kinds af een aan de van gewoonte om zich - op wiegend op door de klanken van door muziek - de mooiste door plannen tijdens en toekomstdromen in naar te beelden, vaak tot in met de met kleinste details. Dat de bleek hij van een zijn moeder het te hebben: 'Toen ik geboren de was hield zij ermee uit op het en ik doe het naar inmiddels al op 48 jaar'. door Dennis rolt na de zijn studietijd in de met wereld van in pr en marketing. Hij krijgt in daarbij met al gauw de behoefte de naar commerciële wereld achter het zich te naar laten. In 2000 heeft op hij tijdens één van op tv zijn dagdroomsessies een de enorm eurekamoment: op tv 'ik stuiterde naar gewoon!' Dance4Life wordt geboren, dan tijdens nog tijdens op papier maar in 2003 het wordt Dennis' op droom werkelijkheid: aidsbestrijding en op seksuele naar voorlichting via wereldwijde door dans- en tijdens muziekevenementen voor jongeren. uit Inmiddels is Dennis naar al zeven jaar in de op tv greep van door een nieuw project, op Justdiggit. Ook nu weer zijn van er in wereldwijde ambities: het groen maken van van uitgedroogde door gebieden, om te op tv beginnen in Afrika. de En het wereldwijd leent zelfs de een oppervlakte van twee keer naar Europa zich voor het de tijdens techniek die hij in naar 2010 op door het spoor kwam via zijn het inmiddels op overleden kompaan Peter Westerveld. Dennis herinnert een zich Peter met door veel met respect: 'Een echte intellectueel, in kunstenaar-uitvinder en de Crocodile Dundee ineen'. Dennis is van overtuigd van zowel een de noodzaak in als de naar mogelijkheden van Justdiggit. 'We met hebben de tijdsgeest het inmiddels echt een mee. Als met inderdaad gebeurt wat ik tijdens allang gezien heb in dat kan het gebeuren, dan gaan we geschiedenis schrijven. naar tijdens Dan gaat Justdiggit binnen veertig, vijftig op tv jaar de tot de grootste een groene footprint op deze in aardbol leiden. En dan door een is er vanuit een naar beetje enthousiast zijn wel naar echt iets heel in tofs het gebeurd!'

Voor Mardjan het Seighali is vrijheid op alles. Als tiener het in Iran naar wordt zij gemarteld in in Khomeini's gevangenis. Na haar van vrijlating mag uit ze niet met meer deelnemen aan het publieke met leven. Pas op tv in door Nederland hervindt ze door zichzelf en haar levensgeluk. Nu is op een ze directeur van de op Stichting voor Vluchtelingstudenten. Als in in 1979 de moslimfundamentalistische uit ayatollah Khomeini aan het de macht op tv komt, verandert het naar leven het van de 17-jarige op Mardjan ingrijpend. Vrouwen in moeten verplicht een uit hoofddoek gaan dragen en demonstreren in voor oppositiepartijen wordt op tv taboe. Maar Mardjan verzet uit zich tegen deze de een beperkingen. Op een avond wordt in ze met in haar ouderlijk huis door van haar op tv bed gelicht en tijdens naar de gevangenis het gebracht. Daar wordt het ze zozeer gemarteld met dat ze nauwelijks nog op haar tijdens benen kan staan. het Wanneer een naar leeftijdgenote, door met wie ze in op tv de gevangenis in bevriend is geraakt, zomaar wordt door geëxecuteerd, vraagt ze van zich af met of ze na al deze de ervaringen de ooit nog een op normaal leven zal kunnen de leiden. En of uit ze het dat nog wel wil. Haar op familie krijgt haar in vrij, op in voorwaarde dat ze direct zal het van trouwen en een leven op de een achtergrond zal van leiden. Mardjan ervaart uit dit als een een verplaatsing naar 'een in gevangenis met glazen muren'. door Wanneer haar man door halsoverkop Iran moet met ontvluchten wegens verzetswerk, het van wordt haar situatie uitzichtloos. uit Gelukkig weet ook Mardjan van met haar in twee kinderen het land de te ontvluchten en het het complete in gezin komt in Nederland terecht. tijdens In dit land de - 'waar het ik eigenlijk geboren met had moeten worden' - door uit geniet ze van meet tijdens af aan met volle teugen naar van haar op vrijheid. Via de Stichting op tv voor Vluchtelingstudenten in UAF volgt van ze een opleiding die tijdens de basis vormt van voor een uit succesvolle carrière. Sinds 2014 is tijdens ze zelf uit directeur van het UAF, tijdens een baan uit naar haar hart. in Want Mardjan weet van uit de eigen ervaring hoe goed het voelt het een als je door van scholing echt mee kan doen tijdens in je een nieuwe land.

Janneke emigreerde naar met man en paarden op naar Roemenië: 'Als uit je het tijdens onmogelijke loslaat door gebeuren er vanzelf nieuwe dingen'. met tijdens Wat doe je als de op tv mogelijkheid zich aandient om op tv nog eenmaal alles van anders te het gaan doen? Mediavrouw de en 'paardenmeisje' door Janneke Vos (53) vertrok tien op jaar geleden met naar haar in man naar Roemenië, om daar op tv een boerenbedrijf op tv te beginnen. uit Dat leverde behalve een een hoop op avontuur en teleurstellingen naar uiteindelijk ook nieuwe in levenswijsheid op. Janneke was al op tv van kinds af aan op verliefd op tv op paarden. op Maar pas op haar op tv 35e kon tijdens ze, inmiddels presentatrice door en verslaggeefster bij op RTV Noord, eindelijk van haar eigen paard kopen. uit Kort daarna kwam ze Ad met tegen tijdens en hun liefde met voor paarden tijdens en voor elkaar leidt door al snel tot van een huwelijk. door Samen kiezen ze uiteindelijk voor de van de rust, ruimte en ongeregeldheid uit van Roemenië. in Ze wonen er nu tien een jaar en via vastgelopen naar de en frustrerende projecten in met geiten en vleesstieren, verdienen ze naar inmiddels hun van geld met de door export van contrabassen. Het op is op heel zwaar geweest tijdens en ze in zijn vooral vaak vastgelopen op de het onmogelijkheid op tv om betrouwbaar personeel te krijgen. door Maar uit ze zijn uit er nog en in inmiddels gaat het juist erg goed. de Janneke heeft een een belangrijke door levensles geleerd, namelijk dat je door niet een krampachtig, tegen de stroom in, de de je droom moet blijven een najagen als het uit niet werkt. Janneke: 'Vanaf van het moment dat de we tijdens onze boerderijdroom loslieten, is ons leven naar op in Roemenië pas echt gaan een lopen'.

Na een op tv jarenlange op verslaving en 21 opnames kiest tijdens Mark het Langedijk op 41-jarige leeftijd voor door euthanasie. Vader op Ton: 'Het is een catastrofe. in een Na de geboorte heb je het zo'n jongen in je een handen vastgehouden. de Met diezelfde handen heb van je hem de vast, uit terwijl je hem van ziet sterven. Dat is ontzettend op tv moeilijk'. Acht met jaar lang staan de ouders de van Mark en op tv Marcel 24 tijdens uur per dag van voor Mark klaar. uit Na elke behandeling tijdens lijkt in het even beter op met hem te gaan, maar de hij op tv begint steeds opnieuw met het drinken. Mark heeft last van op door depressies en angststoornissen en van de alcohol naar blijkt meer een symptoom op tv dan het probleem. Uitgeput en van ten einde een raad besluit de familie met met een poosje afstand van Mark een te nemen. Totdat Mark het na een halfjaar het zelf het weer contact zoekt met met de mededeling in dat hij euthanasie een wil laten uitvoeren. op tv Omdat alcoholisten vaak ook met dwangmatige leugenaars en uit praatjesmakers zijn met gelooft Marcel op tv zijn broer aanvankelijk niet. Ook de het ouders van staan sceptisch tegenover het besluit. op Maar Mark blijkt op tv op dat moment met al ver een in het proces een van uit euthanasie te zijn. Langzaam uit maar zeker uit daagt bij de familie uit het besef in dat Mark er de zelfs vrede mee heeft: 'Hij huilde van op omdat wij huilden. de Hij was niet verdrietig omdat hij een in doodging. Dat laat al zien hoe van op tv dapper hij was.' de Marcel en Ton krijgen het vaak de vraag of ze een er naar alles aan hebben gedaan in om Mark te helpen. tijdens Marcel: 'Mijn ouders met hebben hier op tv acht op tv jaar lang 24 uur per naar dag mee gezeten. Geloof door naar mij maar, zij een hebben alles gedaan'. Ondanks het grote met verdriet op tv is het op tv juist de humor in van Mark die in de familie door de moeilijke eindfase door heen weet te een slepen. op Marcel: 'Met op Mark kon je echt lachen. Als tijdens met het even te met serieus was dan grapte hij: op Maar de gelukkig hebben we de foto's nog'. het De laatste een dagen brengen ze samen op als van familie door. Marcel schreef op tijdens door verzoek van zijn broer een een boek over de het verslaving en de euthanasie: tijdens 'Gelukkig tijdens hebben we uit de foto's nog'. Sander een wandelt met Ton en Marcel naar in een de omgeving van met Steenwijk.

Leidy Zijlstra krijgt door op jonge met leeftijd van anorexia. Het gaat steeds slechter en met op in een bepaald moment weegt met ze nog maar tijdens 30 naar kilo: 'Als ik in tijdens de spiegel keek een zag ik een door dik iemand. Het was nooit met van goed genoeg. Het is het pas voldoende met als je al dood bent'. Na uit negen het jaar komt Leidy op mede dankzij haar hond de de met ziekte te boven. uit Ze weet van haar grote liefde het voor dieren een haar beroep te op maken. Op tweejarige leeftijd van wordt Leidy geadopteerd door uit Colombia. een Ze heeft naar een moeilijke jeugd, op tv omdat ze als kind uit vaak niet in begrepen wordt. Leidy krijgt de naar naar diagnose ADHD. Na enige tijd gaan in ze naar extreem lijnen omdat ze tijdens haar lichaam vergelijkt met met dat van dunne in modellen. Dit met leidt uiteindelijk naar tot anorexia. Leidy blijft door jarenlang worstelen met op tv haar ziekte. Het gaat door zo slecht van dat met ze meerdere malen zelfmoord probeert te de plegen. Ze vindt op uiteindelijk in de actrice Monique Rosier, naar die zelf ook anorexia een heeft gehad, in een op therapeut die haar begrijpt. een 'Ik was klaar met mensen de van met gewichtige papiertjes, die zogenaamd weten op tv hoe het met werkt. Ik wilde tijdens iemand die mij in vanuit het hart wist in op tv te raken'. Terwijl ze tijdens nog ziek is neemt uit Leidy een hond. Rayo het van helpt haar door de tijdens moeilijke periode heen. Ze een beseft in dat als het niet goed van met haar gaat, ze het ook niet het goed voor haar een hond naar kan zorgen en ze met wil niet dat Rayo tijdens onder tijdens haar ziekte lijdt. tijdens Dankzij de zorg op voor haar hond en van de therapie van door Monique Rosier gaat het steeds het beter met Leidy. een Honden van zijn volgens haar een soort van in spiegel van de uit ziel: 'Als honden zich misdragen, naar ligt het negen van op tv door de tien keer niet in aan de honden, maar van ligt het van probleem bij de baasjes'. Sinds naar een jaar met leert Leidy mensen de te werken op tv aan hun eigen problemen van via de wisselwerking naar met hun lastige naar honden.

Sander de een Kramer wandelt met Karin een Bosman. Zij door is een met van de in vele slachtoffers van seksuele met intimidatie op het werk in door van Nederland. 'Ik werd geregeerd door op angst en door schaamte.' Karin werd twee jaar door lang in seksueel geïntimideerd door haar baas. in van Wat begint met een zogenaamde verdwaalde met uit zoen op haar mond en door een stroom van seksueel een getinte Whatsapp-berichten, eindigt een uit met het ongewenst betasten van haar in borsten op en billen, tijdens onder haar rok in grijpen, tot en met regelrechte van intimidatie.

Bregje Hofstede is tijdens jong en een op talentvol de schrijfster als opeens 'het naar licht uitgaat'. Ze tijdens begrijpt aanvankelijk niets tijdens van de burn-out door die ze blijkt te tijdens in hebben: 'Ik heb gezonde benen. Waarom met dragen ze mij met door niet?' Rond haar 24e gaat het met de steeds minder goed met Bregje. Ze op voelt zich vaak tijdens moe op en besluit op een gegeven tijdens moment een naar lang met stuk te gaan wandelen in het het park. in Als ze tijdens na afloop neerstrijkt op een een bankje voelt ze door aan in haar benen dat tijdens ze niet meer kan de opstaan. Met door moeite weer thuis het gekomen neemt Bregje uit een paar dagen vrij van van haar werk, in de op hoop het dat het fysiek met beter met in haar zal gaan. 'Ik dacht niet naar aan een op burn-out. Een burn-out is een toch voor mannen op van de 50? Voor mensen met in een midlifecrisis?' Langzaam maar van zeker door daagt bij Bregje het besef van dat ze wel naar degelijk een burn-out op naar heeft. Ze besluit beter voor haar het lichaam in te zorgen uit en past haar het levensstijl aan: meer bewegen, gezonder tijdens eten en op het vaste in tijden naar bed. Toch met blijkt dit van alles niet te een helpen. Ook uitrusten verandert in voor haar in een vorm uit op tv van presteren. Ze kan bovendien met haar werk moeilijk loslaten de uit en wil het tijdens liefst zo snel naar mogelijk weer aan de slag. met Uiteindelijk zijn een het meditatie en het wandelingen die op tv haar helpen uit het de dal te krabbelen. Zo in neemt ze bovendien regelmatig de afstand van het alle informatie die op van haar afkomt: het 'Het is nu van een vaste routine geworden. in Rondjes slenteren en een je mobiel door gewoon thuislaten'. de Bregje Hofstede is naar auteur van twee boeken, met waarvan één op tv over haar burn-out. In de De herontdekking van het in lichaam schrijft ze: op tv 'Mijn lichaam op tv was iets naar dat mijn hoofd ronddroeg, het hinderlijk traag overigens, en een in mijn pen vasthield, naar een noodzakelijk kwaad.' op tv Ze gaat op zoek naar door een antwoord op de uit vraag hoe in de breuk tussen lichaam op tv en geest kon een de ontstaan en wat voor rol de die speelde bij door haar het burn-out.

januari 2019
05-01-2018 13:25

Marcel en Ton Langedijk

De Wandeling - Marcel en Ton Langedijk

Na een jarenlange verslaving en 21 opnames kiest Mark Langedijk op 41-jarige leeftijd voor euthanasie. Vader Ton: 'Het is een catastrofe. Na de geboorte heb je zo'n jongen in je handen vastgehouden. Met diezelfde handen heb je hem vast terw...

03-01-2018 13:25

Bregje Hofstede

De Wandeling - Bregje Hofstede

Bregje Hofstede is jong en een talentvol schrijfster als opeens 'het licht uitgaat'. Ze begrijpt aanvankelijk niets van de burn-out die ze blijkt te hebben: 'Ik heb gezonde benen. Waarom dragen ze mij niet?' Rond haar 24e gaat het steeds mi...

02-01-2018 13:20

Houssein

De Wandeling - Houssein

Houssein is tegen zijn wil nauw betrokken bij de strijd in het Midden-Oosten. Zijn dochter Meryem reist in 2013 uit naar Syrië om daar te strijden voor Islamitische Staat. Zij weet andere familieleden te overtuigen en ook zij vertrekken naa...

30-12-2017 17:55

Yvonne Keuls

De Wandeling - Yvonne Keuls

Binnenkort verschijnt Zoals ik jou ken, ken je mij, het nieuwe boek van Yvonne Keuls over haar vriendschap met Hella Haasse. De rebelse schrijfster Keuls schreef in de tweede helft van de vorige eeuw populaire boeken als Jan Rap en zijn maa...

26-12-2017 13:10

Mardjan Seighali

De Wandeling - Mardjan Seighali

Voor Mardjan Seighali is vrijheid alles. Als tiener in Iran wordt zij gemarteld in Khomeini's gevangenis. Na haar vrijlating mag ze niet meer deelnemen aan het publieke leven. Pas in Nederland hervindt ze zichzelf en haar levensgeluk. Nu is...

23-12-2017 17:55

Casper van Eijck

De Wandeling - Casper van Eijck

Beroemde mensen als Steve Jobs en Sonia Gandhi wisten hem te vinden. Duizenden patiënten hebben zijn bijzondere en betrokken zorg al kunnen ervaren. Casper van Eijck, chirurg in het Erasmus Medisch Centrum, is gespecialiseerd in alvleesklie...

09-12-2017 17:55

Wende

De Wandeling - Wende

Joris Linssen loopt met zangeres Wende in de duinen bij Bergen aan Zee. Het gaat goed met Wende. Haar theatershow krijgt lovende kritieken en haar zelfvertrouwen groeit: 'Het is een staat van zijn om te twijfelen, dat maakt mij niet een neu...

02-12-2017 17:55

Rivelino Rigters

De Wandeling - Rivelino Rigters

Rivelino is nog maar dertien als hij wordt veroordeeld tot een gevangenisstraf van anderhalve maand. Eenmaal uit de gevangenis gaat het eerder slechter dan beter met hem. Hij weet uiteindelijk dankzij een spirituele ommekeer zijn leven te b...

25-11-2017 17:55

Dennis Karpes

De Wandeling - Dennis Karpes

Dennis Karpes is initiator van succesvolle non-profitorganisaties als Dance4Life en momenteel Justdiggit. Wat beweegt deze man? Hoe is hij zo bevlogen geworden? En hoe denkt hij de wereld te kunnen veranderen? 'Je zou me best een dagdromer ...

18-11-2017 17:55

Mardjan Seighali

De Wandeling - Mardjan Seighali

Voor Mardjan Seighali is vrijheid alles. Als tiener in Iran wordt zij gemarteld in Khomeini's gevangenis. Na haar vrijlating mag ze niet meer deelnemen aan het publieke leven. Pas in Nederland hervindt ze zichzelf en haar levensgeluk. Nu is...

11-11-2017 18:00

Janneke Vos

De Wandeling - Janneke Vos

Janneke emigreerde met man en paarden naar Roemenië: 'Als je het onmogelijke loslaat gebeuren er vanzelf nieuwe dingen'. Wat doe je als de mogelijkheid zich aandient om nog eenmaal alles anders te gaan doen? Mediavrouw en 'paardenmeisje' Ja...

04-11-2017 17:55

Marcel en Ton Langedijk

De Wandeling - Marcel en Ton Langedijk

Na een jarenlange verslaving en 21 opnames kiest Mark Langedijk op 41-jarige leeftijd voor euthanasie. Vader Ton: 'Het is een catastrofe. Na de geboorte heb je zo'n jongen in je handen vastgehouden. Met diezelfde handen heb je hem vast, ter...

28-10-2017 18:00

Leidy Zijlstra

De Wandeling - Leidy Zijlstra

Leidy Zijlstra krijgt op jonge leeftijd anorexia. Het gaat steeds slechter en op een bepaald moment weegt ze nog maar 30 kilo: 'Als ik in de spiegel keek zag ik een dik iemand. Het was nooit goed genoeg. Het is pas voldoende als je al dood ...

27-10-2017 10:25

Seksuele intimidatie op de werkvloer

De Wandeling - Seksuele intimidatie op de werkvloer

Sander de Kramer wandelt met Karin Bosman. Zij is een van de vele slachtoffers van seksuele intimidatie op het werk in Nederland. 'Ik werd geregeerd door angst en schaamte.' Karin werd twee jaar lang seksueel geïntimideerd door haar baas. W...

21-10-2017 18:00

Bregje Hofstede

De Wandeling - Bregje Hofstede

Bregje Hofstede is jong en een talentvol schrijfster als opeens 'het licht uitgaat'. Ze begrijpt aanvankelijk niets van de burn-out die ze blijkt te hebben: 'Ik heb gezonde benen. Waarom dragen ze mij niet?' Rond haar 24e gaat het steeds mi...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Wandeling gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Wandeling de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Wandeling bij De Wandeling liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Wandeling. Heb je een uitzending van De Wandeling gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Wandeling gemist

Uitzending gemist van De Wandeling? Hier kun je alle uitzendingen van De Wandeling kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 66
  • Laatste uitzending op 05-01-2018 om 13:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord