Programma gemist?

Na een jarenlange het verslaving van en 21 opnames kiest in Mark Langedijk op 41-jarige op leeftijd voor euthanasie. het Vader Ton: de 'Het is uit een catastrofe. Na de geboorte het heb je tijdens zo'n jongen in de je door handen vastgehouden. Met diezelfde handen een heb op je hem vast terwijl je hem het met ziet sterven. Dat uit is ontzettend moeilijk'. Acht jaar lang op tv staan de het ouders van op Mark en Marcel op 24 uur per dag voor de Mark klaar. Na naar elke op behandeling lijkt op tv het even beter met hem uit te gaan, op tv maar hij begint steeds opnieuw op tv in met drinken. Mark heeft met last van depressies en angststoornissen naar en de alcohol naar tijdens blijkt meer een symptoom dan het door van probleem. Uitgeput en ten einde raad met besluit de familie op een poosje door afstand van van Mark te nemen. Totdat tijdens Mark na op tv een halfjaar het zelf weer contact uit zoekt met de mededeling dat hij van door euthanasie wil laten door uitvoeren. Omdat alcoholisten vaak ook dwangmatige de leugenaars en tijdens praatjesmakers zijn, gelooft naar Marcel in zijn broer aanvankelijk niet. Ook naar de ouders staan door sceptisch een tegenover het besluit. met Maar Mark blijkt op dat van moment op al ver in het proces van van van euthanasie te zijn. Langzaam maar tijdens zeker het daagt bij de familie het van besef dat in Mark er zelfs vrede de mee heeft: 'Hij naar huilde omdat wij huilden. van het Hij was niet uit verdrietig omdat hij doodging. uit Dat laat al op zien hoe dapper de hij was.' een Marcel en Ton krijgen de vaak de met vraag of ze er alles aan op tv hebben de gedaan om Mark te van helpen. Marcel: 'Mijn in ouders hebben hier het acht jaar lang van 24 uur per naar dag mee naar gezeten. Geloof mij naar maar, zij hebben alles gedaan'. een Ondanks uit het grote verdriet uit is het juist de naar humor van Mark de die de familie tijdens door de moeilijke naar eindfase heen op tv weet te naar slepen. Marcel: 'Met Mark kon je door het echt lachen. Als het in even te serieus was in dan grapte op hij: 'Maar gelukkig hebben we op tv de foto's op nog'. De laatste dagen tijdens brengen ze naar samen als familie door. met Marcel van schreef op verzoek van van zijn door broer een boek over de verslaving met en de euthanasie: in uit 'Gelukkig hebben we de van foto's nog'. Sander het wandelt met tijdens Ton en Marcel in van de omgeving van in Steenwijk.

Bregje Hofstede het is jong en een de talentvol door schrijfster als opeens 'het van licht uitgaat'. in Ze begrijpt aanvankelijk niets van het de de burn-out die ze blijkt een te hebben: 'Ik heb tijdens gezonde benen. in Waarom dragen in ze mij niet?' naar Rond haar 24e gaat naar het steeds minder op tv goed met Bregje. op Ze voelt zich vaak van moe en de besluit het op een gegeven moment een van lang stuk tijdens te gaan wandelen in het het park. door Als ze na afloop neerstrijkt in op een van bankje, voelt uit ze aan haar benen dat uit ze niet meer het kan het opstaan. Met moeite weer thuisgekomen met met neemt Bregje een paar een dagen vrij van haar werk een in de de hoop van dat het fysiek beter op tv met haar zal gaan. naar 'Ik dacht op tv niet aan een de burn-out. Een burn-out is door toch voor mannen de van 50? Voor uit mensen naar met een midlifecrisis?' Langzaam tijdens maar zeker daagt op bij Bregje de het besef dat ze wel degelijk de een door burn-out heeft. Ze besluit op beter voor haar naar lichaam te een zorgen en past haar van levensstijl aan: meer op bewegen, gezonder eten en met op door vaste tijden naar uit bed. Toch blijkt dit de alles niet door te helpen. de Ook uitrusten verandert op tv voor haar in een vorm van uit presteren. Ze met kan bovendien tijdens haar werk in moeilijk loslaten en wil de het liefst de zo snel mogelijk weer aan de met slag. Uiteindelijk met zijn het meditatie tijdens en wandelingen die uit haar helpen uit op tv het dal te krabbelen. met het Zo neemt ze bovendien regelmatig afstand op van alle naar informatie die op door haar afkomt: 'Het op is nu op een vaste een routine geworden. Rondjes slenteren door en je met mobiel gewoon thuislaten'. door Bregje Hofstede is auteur van twee naar boeken, in waarvan één over haar op tv burn-out. In De herontdekking uit van de het lichaam schrijft ze 'Mijn van lichaam was met iets dat mijn in hoofd ronddroeg, hinderlijk traag de overigens, een en mijn tijdens pen vasthield, een noodzakelijk kwaad.' op tv Ze gaat op zoek de naar een door antwoord op de vraag op hoe de breuk op tussen uit lichaam en tijdens geest kon ontstaan en wat voor een rol die het speelde de bij haar burn-out.

Houssein met is tegen zijn een wil nauw betrokken bij op tv de strijd tijdens in het een Midden-Oosten. Zijn dochter Meryem van reist in 2013 in uit naar Syrië om daar het te met strijden voor Islamitische de Staat. Zij weet andere door familieleden te overtuigen uit en ook zij vertrekken uit naar van het oorlogsgebied. Joris Linssen met praat op het strand uit in naar Egmond aan Zee met Houssein een uit over de impact naar die dit heeft gehad op door zijn met leven en over op de manier waarop hij met hiermee probeert een om te gaan. een Daarnaast vertelt hij over de alarmbellen door die de veiligheidsdiensten op te tijdens laat hoorden rinkelen, de tijdens oorzaken van radicalisering door en ook over in wat er in zijn in ogen moet gebeuren op met een terugkeerders.

Binnenkort verschijnt Zoals naar ik het jou ken, ken je mij, het door het nieuwe boek van Yvonne Keuls de over haar in vriendschap met met Hella Haasse. De rebelse het schrijfster op Keuls schreef in de tweede helft in van de in vorige eeuw populaire tijdens boeken als Jan Rap de en tijdens zijn maat over schurende van sociale het thema's. Daarvoor is met ze gelauwerd en op tv verguisd. Maar dat tijdens laatste raakt haar niet: 'Je moet op tv beantwoorden aan tijdens je eigen natuur, dat op tv is de één van onze grootste opdrachten een een in het leven.' Yvonne op tv Keuls vertelt hoe ze op begin jaren 70 op tv besloot om het op tv als schrijver in over een andere uit boeg te gooien. door Met fictie was tijdens ze weliswaar goed in staat in gebleken om naar 'papieren mensen' te creëren, het 'maar het ik wist helemaal niet op tv hoe de echte met mensen in waren'. Door literatuurlessen door die ze op scholen naar geeft krijgt ze tijdens steeds meer inzicht in de met problemen van een jongeren. Ze besluit zich het zowel in op tv de praktijk tijdens als met in haar boeken voor hen uit in te gaan in zetten: 'Ik uit heb die jongeren een stem een gegeven'. Het de leidt tot van inmiddels zeer bekende boeken door als Het van verrotte leven van tijdens Floortje Bloem en Jan Rap tijdens en zijn maat. In het januari verschijnt Zoals op door ik jou ken, ken je mij. uit de Daarin blikt de inmiddels 86-jarige van Keuls door terug op haar uit innige en ondanks beider eigenzinnigheden met standvastige band met met schrijfster Hella Haasse: 'Het tijdens is van de vriendschap door van mijn leven'.

Voor een Mardjan Seighali een is vrijheid alles. Als tiener in in Iran wordt door zij gemarteld in tijdens Khomeini's gevangenis. Na haar een vrijlating mag in ze niet meer tijdens deelnemen een aan het publieke leven. Pas in op tv Nederland hervindt ze op zichzelf en haar met levensgeluk. het Nu is van ze directeur van de een Stichting voor Vluchtelingstudenten. naar Als in 1979 de uit moslim-fundamentalistische ayatollah tijdens Khomeini aan de macht komt, tijdens verandert het leven tijdens van de 17-jarige naar Mardjan ingrijpend. Vrouwen van op tv moeten verplicht een hoofddoek het gaan dragen en een demonstreren voor oppositiepartijen tijdens wordt taboe. op Maar Mardjan verzet zich tegen deze tijdens op beperkingen. Op een avond wordt ze een met in haar ouderlijk het huis van haar bed het gelicht en naar de gevangenis een gebracht. tijdens Daar wordt ze zozeer gemarteld de dat ze in nauwelijks nog op op haar benen naar kan staan. Wanneer een uit leeftijdgenote met wie ze uit naar in de gevangenis bevriend is geraakt op tv zomaar wordt met geëxecuteerd, vraagt ze zich naar af de of ze op na al deze ervaringen ooit nog op op tv een normaal leven zal op kunnen leiden. En of ze op dat nog het wel uit wil. Haar familie uit krijgt haar vrij, op het voorwaarde dat ze direct zal met de trouwen en een leven op uit de achtergrond zal leiden. in Mardjan het ervaart dit als een verplaatsing tijdens naar op tv 'een gevangenis met glazen in muren'. Wanneer haar een man halsoverkop Iran tijdens moet naar ontvluchten wegens verzetswerk, wordt naar haar situatie uitzichtloos. van Gelukkig weet de ook Mardjan met haar van twee kinderen het land te in ontvluchten en het naar complete gezin komt naar terecht in Nederland. het In dit tijdens land - het 'waar ik eigenlijk geboren een had moeten op worden' - op geniet ze van in meet af aan op met volle teugen van het haar vrijheid. het Via de Stichting voor Vluchtelingstudenten naar UAF volgt ze een door opleiding die de op tv van basis vormt voor de een succesvolle carrière. Sinds 2014 op is op ze zelf directeur van naar het UAF, een baan naar uit haar hart. Want een Mardjan weet uit tijdens eigen ervaring naar hoe in goed het voelt in als je door een scholing echt mee kan doen in naar je nieuwe met land.

Beroemde op mensen als Steve Jobs de en Sonia op tv Gandhi wisten hem te de vinden. Duizenden patiënten hebben op tv zijn bijzondere naar en tijdens betrokken zorg al kunnen ervaren. het Casper van Eijck, chirurg een in van het Erasmus Medisch Centrum, van is gespecialiseerd in met alvleesklierkanker. In een De Wandeling naar vertelt hij dat in het zijn missie is deze vorm een met van kanker ooit de wereld uit tijdens te van helpen. De de cijfers zijn hard: van iedere dag overlijden er acht mensen naar in ons op tv land door aan alvleesklierkanker. Het is met bovendien een soort met een een erg slechte het prognose. Hoe gaat naar Casper, die zeer betrokken uit is bij zijn in patiënten, om met een al dat menselijk door leed? 'Ik heb met menig keer op tv meegemaakt dat ik de van enige was die op tv aan het het huilen was bij de naar euthanasieprocedure. de Terwijl de familie heel uit erg opgelucht met was hoe het allemaal gegaan in was, realiseerde ik met me op tv dan dat ik een toch weer met iemand had verloren.' uit Nabestaanden van oud-patiënten een van Casper hebben een een stichting opgericht. Hun hoop van is gevestigd op uit de research op die Casper doet naar van revolutionaire manieren om alvleesklierkanker een te de behandelen.

Joris Linssen loopt met met naar zangeres Wende in de de duinen bij Bergen aan met Zee. Het in gaat goed met Wende. een Haar theatershow in krijgt op lovende kritieken en haar zelfvertrouwen groeit: van op 'Het is een staat van zijn op om te twijfelen, tijdens dat op maakt mij niet met een neurotische gek of zo, het dat maakt mij in op tv gewoon heel nieuwsgierig of op levenslustig.' De eigenzinnige het zangeres Wende werd een bekend met haar van vertolking van Franse de chansons en weet het publiek in een inmiddels met allerlei genres te betoveren. op tv Haar zeer van persoonlijke en intense theatershow van de 'Mens' is bijzonder de goed ontvangen. Over haar vaak het heftige emoties uit op het podium zegt ze tijdens in uit De Wandeling: 'Ik ben puur met een doorgeefluik, in die zin is tijdens het zo dat op tv als het publiek zichzelf op door mij weerspiegeld op ziet, dan van heb ik het van goed uit gedaan.' Ook privé door gaat het Wende op tv voor de wind. Ze heeft na in van het nodige 'vechten vanuit de angst het om te verliezen' in de haar draai gevonden binnen een relatie. van En ze kan met de eindelijk echt genieten van haar tijdens werk, een doordat ze veel minder bezig in is met waardering van naar buitenaf: 'Dan uit vind tijdens je me niet door leuk, of niet aardig van of zo, ik kan op tv niet anders zijn van dan dit.' met Wende heeft recentelijk ontdekt van dat een ze wandelen erg fijn het vindt en dat in ze erg houdt van op tv de combinatie van lopen van en praten. uit 'Dat kan met het wandelen zo het goed, je komt met dan echt heel diep in de levens, daar door waar je normaal het niet van zo snel aankomt.' De op Wandeling gaat tijdens over de eerste etappe van het het met Trekvogelpad, een langeafstandswandelpad van een Bergen aan het Zee naar Enschede. Onderweg heeft hij op enkele bijzondere ontmoetingen: de een het echtpaar dat met alpaca's wandelt, van een tennisparkbeheerder op tv die het roer uit radicaal heeft omgegooid op en een man die een uitlegt waarom tijdens er niets boven tijdens de op smaak van een duinaardappeltje van gaat.

Rivelino tijdens is nog maar dertien de als hij wordt veroordeeld met tot in een gevangenisstraf van anderhalve door maand. Eenmaal uit naar de gevangenis op gaat het eerder de slechter dan beter met van hem. Hij weet uiteindelijk met dankzij door een spirituele ommekeer in zijn leven te een beteren en neemt in zelfs weer contact met op met de rechter die met hem veroordeelde. Rivelino de verliest op jonge op tv leeftijd zijn tijdens vader. Op zoek naar op tv uit erkenning brengt hij op veel tijd op een straat door in uit Amsterdam-West. Samen met zijn twee een beste vrienden richt hij door een bende met op: in C.N.P (Criminal Negro Posse). Als naar ze op van straat aan de het stelen zijn, door worden ze betrapt door de op tv politie. Hij wordt met door in een blinde rechter, Romke de op Vries, veroordeeld tot naar een gevangenisstraf van een anderhalve maand. De veroordeling naar maakt tijdens indruk op Rivelino: met 'Ik had nog nooit op een blinde de rechter gezien. het Hij had een van hond bij zich en heel in veel apparatuur'. De het gevangenisstraf zorgt echter het bepaald niet op tv voor verandering in op het gedrag van op Rivelino. 'Ik schrok op van de veroordeling, maar op tv in de gevangenis op kwam het ik in aanraking met jongens die op tv van veel ergere dingen hadden met gedaan'. Weer vrij kiest uit hij opnieuw voor tijdens de criminaliteit, maar op het naar geloof zorgt uiteindelijk op tv voor een kantelpunt de in het leven van Rivelino. Zijn de spirituele zoektocht houdt naar tijdens hem daarna van de de straat. Rivelino helpt nu een andere jongeren in vergelijkbare door van situaties met zijn eigen stichting, in Loud Academy. Doormiddel van van door rap, dans en acteren wil tijdens Rivelino naar deze jongeren helpen en de voorkomen dat ze in uit herhaling vallen: 'Sommige door mensen waar ik naar samen mee heb vastgezeten, in die van zitten er nog steeds. op tv Anderen hebben het een helaas de niet overleefd op straat'. van Rivelino schreef een boek over op zijn het criminele verleden: 'De keuzes de die naar je maakt'. Ook nam het hij contact op een met de bijzondere rechter met die hem op tv veroordeelde. Rechter Romke wandelt een de stuk mee. Hij tijdens is een blij met het hernieuwde contact: een 'Je tijdens hoort eigenlijk nooit tijdens meer iets van de de jongeren die naar je in je rechtszaal had. uit in Ik vind het van ontzettend fijn om te horen dat van het nu het zo goed een met hem in gaat'.

Dennis in Karpes is het initiator van succesvolle de non-profitorganisaties als Dance4Life en momenteel Justdiggit. naar naar Wat beweegt deze man? een Hoe is hij zo met bevlogen geworden? de En hoe denkt hij de met wereld te tijdens kunnen veranderen? 'Je zou door me best uit een dagdromer door kunnen noemen.' de Dennis vertelt dat het van in zijn leven naar een tijd op tv heeft geduurd voordat hij van zijn richting had tijdens gevonden. Wel had in hij al van kinds af op tv aan op de gewoonte om zich - naar wiegend op door de door klanken van muziek - de met mooiste plannen en het toekomstdromen in te op tv beelden, vaak tot in de een de kleinste details. Dat bleek door hij van zijn moeder uit uit te hebben: 'Toen naar ik geboren was hield zij de ermee op en de ik op doe het inmiddels al van 48 jaar'. Dennis rolt na een door zijn studietijd in de wereld van het pr het en marketing. Hij krijgt daarbij tijdens tijdens al gauw de behoefte met de commerciële wereld achter de zich door te laten. In 2000 naar heeft hij door tijdens één van het zijn dagdroomsessies een enorm eurekamoment: tijdens 'ik stuiterde gewoon!' in Dance4Life wordt naar geboren, dan van nog op papier maar in 2003 op wordt Dennis' droom uit werkelijkheid: aidsbestrijding naar en seksuele voorlichting uit via wereldwijde dans- en het door muziekevenementen voor jongeren. op Inmiddels is Dennis al zeven jaar het in de met greep van een op nieuw project, Justdiggit. tijdens Ook nu weer zijn een er naar wereldwijde ambities: het groen maken op tv van uit uitgedroogde gebieden, uit om te beginnen in Afrika. van En wereldwijd leent zelfs de een oppervlakte de van twee keer op tv Europa zich voor met de techniek op tv die hij in 2010 op naar het spoor kwam uit met via zijn inmiddels tijdens overleden kompaan Peter Westerveld. Dennis herinnert naar zich het Peter met door veel respect: 'Een echte intellectueel, op kunstenaar-uitvinder en een Crocodile Dundee ineen'. Dennis een is overtuigd op van zowel de door noodzaak als de mogelijkheden met van van Justdiggit. 'We hebben de uit tijdsgeest inmiddels echt mee. Als uit inderdaad gebeurt tijdens wat ik allang gezien van heb dat met kan gebeuren, dan gaan in we geschiedenis tijdens schrijven. Dan gaat Justdiggit op tv binnen op veertig, vijftig jaar tot de tijdens grootste naar groene footprint op deze aardbol het leiden. in En dan is er vanuit een een van beetje enthousiast zijn een wel echt iets heel tofs de door gebeurd!'

Voor Mardjan tijdens Seighali is tijdens vrijheid alles. Als tiener in in Iran wordt het zij gemarteld in Khomeini's tijdens gevangenis. Na tijdens haar vrijlating het mag ze uit niet meer deelnemen aan het uit publieke leven. Pas door in Nederland hervindt in ze zichzelf en door haar levensgeluk. op Nu is ze op tv directeur van door de Stichting voor Vluchtelingstudenten. Als in van het 1979 de moslimfundamentalistische ayatollah door Khomeini aan de macht van komt, verandert het tijdens leven van de 17-jarige op een Mardjan ingrijpend. Vrouwen moeten verplicht van een hoofddoek door gaan dragen door en demonstreren voor oppositiepartijen wordt taboe. met Maar door Mardjan verzet op zich tegen deze beperkingen. Op een tijdens avond wordt tijdens ze in haar op ouderlijk huis van haar op tv bed gelicht een en naar de de gevangenis gebracht. Daar op wordt ze zozeer uit gemarteld uit dat ze nauwelijks nog op het haar benen kan een staan. van Wanneer een leeftijdgenote, met het wie ze in de de gevangenis bevriend een is geraakt, zomaar wordt uit geëxecuteerd, vraagt op ze zich af op of ze na door al deze ervaringen door ooit nog een op normaal leven zal kunnen leiden. het En een of ze dat nog wel de wil. Haar op familie krijgt een haar vrij, op voorwaarde van dat naar ze direct zal trouwen het en een leven de op de achtergrond met zal leiden. Mardjan ervaart dit van als naar een verplaatsing naar het 'een gevangenis met glazen muren'. de Wanneer haar tijdens man halsoverkop uit Iran moet de ontvluchten wegens verzetswerk, op tv wordt haar situatie van uitzichtloos. Gelukkig weet ook van Mardjan met haar twee op kinderen het land tijdens te door ontvluchten en het complete gezin komt in in Nederland terecht. van In in dit land op tv - 'waar ik eigenlijk geboren had tijdens moeten worden' - door uit geniet ze van meet af in aan door met volle teugen van een haar vrijheid. op Via de Stichting voor in Vluchtelingstudenten UAF het volgt ze een op tv opleiding die de basis vormt met voor een een succesvolle carrière. de Sinds 2014 is in ze zelf directeur met van het UAF, een baan uit naar haar hart. Want naar Mardjan de weet uit eigen ervaring van hoe goed het voelt in als je door met in scholing echt mee kan doen in van tijdens je nieuwe land.

Janneke emigreerde door met het man en paarden naar tijdens Roemenië: 'Als je het onmogelijke op loslaat gebeuren naar er vanzelf nieuwe door dingen'. Wat doe met je als de de mogelijkheid zich aandient naar om nog eenmaal alles uit anders te gaan het doen? met Mediavrouw en 'paardenmeisje' Janneke in Vos (53) vertrok door tien jaar geleden met een haar met man naar Roemenië, tijdens om daar een boerenbedrijf het te beginnen. Dat leverde in behalve van een hoop avontuur en naar teleurstellingen op tv uiteindelijk ook nieuwe levenswijsheid op. door Janneke met was al van het kinds af aan verliefd op paarden. het Maar pas van op door haar 35e kon ze, inmiddels presentatrice tijdens en naar verslaggeefster bij uit RTV Noord, eindelijk haar eigen paard op tv kopen. Kort het daarna kwam ze een Ad tegen uit en hun liefde voor paarden uit met en voor elkaar leidt al het snel op tot een huwelijk. Samen een kiezen ze uiteindelijk voor naar de een rust, ruimte en ongeregeldheid van het Roemenië. Ze wonen tijdens er nu tien jaar in en via vastgelopen het en frustrerende uit projecten van met geiten en vleesstieren, verdienen ze in inmiddels hun geld een uit met de export van contrabassen. op Het het is heel zwaar geweest en een ze zijn vooral door vaak vastgelopen uit op de onmogelijkheid om betrouwbaar in personeel te in krijgen. Maar door ze zijn er nog op tv en een inmiddels gaat het juist erg goed. een Janneke met heeft een belangrijke levensles naar geleerd, namelijk dat met je niet krampachtig, door tegen de stroom van in, je droom het moet blijven najagen als met in het niet werkt. Janneke: uit 'Vanaf het moment dat we op naar onze boerderijdroom loslieten, het is ons leven in Roemenië in pas echt gaan op lopen'.

Na een van jarenlange verslaving door en 21 opnames de kiest Mark op tv Langedijk op 41-jarige leeftijd door voor euthanasie. een Vader Ton: 'Het is een catastrofe. de Na met de geboorte heb je op zo'n jongen op in je handen vastgehouden. de Met diezelfde op handen heb je hem vast, naar met terwijl je hem ziet sterven. een Dat is ontzettend uit moeilijk'. een Acht jaar lang staan de ouders het van Mark en naar Marcel op tv 24 uur per dag het voor Mark klaar. Na op elke behandeling naar lijkt het het even beter met hem de te naar gaan, maar hij door begint steeds opnieuw met op tv drinken. Mark heeft last van met depressies tijdens en angststoornissen en de alcohol op blijkt meer een tijdens symptoom dan het de probleem. Uitgeput op tv en ten einde raad uit besluit de familie een een poosje in afstand van Mark naar te nemen. Totdat Mark van na van een halfjaar van zelf weer contact een zoekt met de op mededeling dat hij euthanasie wil met laten door uitvoeren. Omdat alcoholisten door vaak ook dwangmatige met leugenaars en praatjesmakers zijn gelooft Marcel de tijdens zijn broer aanvankelijk niet. Ook het de ouders op staan sceptisch tegenover het naar besluit. Maar met Mark blijkt op dat tijdens moment al door ver in het proces met van euthanasie tijdens te zijn. uit Langzaam maar zeker daagt het bij de familie het besef naar door dat Mark er zelfs vrede mee van heeft: 'Hij naar huilde door omdat wij huilden. naar Hij was niet verdrietig van omdat hij doodging. Dat in laat al zien de hoe dapper tijdens hij was.' Marcel en Ton op tv krijgen een vaak de vraag of ze in er alles aan uit hebben gedaan om op Mark te helpen. uit Marcel: 'Mijn het ouders hebben hier acht het jaar lang uit 24 in uur per dag mee gezeten. door Geloof mij op tv maar, zij hebben alles gedaan'. op Ondanks het op tv grote verdriet is op tv het juist de van humor van een Mark die door de familie door de moeilijke een eindfase heen weet met te slepen. Marcel: op 'Met Mark kon je met door echt lachen. Als het uit even te het serieus was dan grapte tijdens hij: Maar tijdens gelukkig hebben we de tijdens foto's nog'. De laatste naar dagen brengen ze het samen als familie een door. Marcel de schreef op verzoek van zijn het broer de een boek het over de verslaving naar en de euthanasie: 'Gelukkig hebben door we de foto's nog'. uit uit Sander wandelt met Ton en Marcel naar in van de omgeving van op Steenwijk.

Leidy Zijlstra krijgt naar op tijdens jonge leeftijd anorexia. Het een gaat door steeds slechter en op op een bepaald moment de weegt ze nog maar 30 op het kilo: 'Als ik in het de spiegel in keek zag ik een dik iemand. een het Het was nooit goed genoeg. de Het is pas voldoende het als met je al het dood bent'. Na negen jaar met komt Leidy van mede dankzij haar hond door de tijdens ziekte te boven. met Ze weet van haar van grote liefde op tv voor dieren haar beroep te naar maken. Op tweejarige van leeftijd wordt naar Leidy geadopteerd uit Colombia. Ze naar op tv heeft een moeilijke jeugd, omdat ze de als kind vaak het niet begrepen door wordt. Leidy met krijgt de van diagnose ADHD. Na enige tijd een gaan ze extreem lijnen uit tijdens omdat ze haar lichaam vergelijkt met de dat een van dunne van modellen. Dit leidt uiteindelijk het tot anorexia. Leidy op tv blijft jarenlang van worstelen met haar ziekte. Het gaat in zo van slecht dat ze op meerdere malen zelfmoord het probeert te plegen. Ze uit vindt uiteindelijk in actrice in van Monique Rosier, die zelf ook anorexia naar op tv heeft gehad, een therapeut die uit haar op begrijpt. 'Ik was klaar met mensen van met gewichtige papiertjes, uit uit die zogenaamd weten hoe het werkt. door Ik wilde door iemand die mij vanuit een het hart uit wist te in raken'. Terwijl ze nog ziek door is neemt in Leidy een in hond. Rayo helpt haar door door de uit moeilijke periode heen. op tv Ze beseft van dat als het niet goed met tijdens haar een gaat, ze met ook niet goed voor in haar hond kan zorgen naar en ze wil van niet dat Rayo onder door haar ziekte van lijdt. Dankzij de een zorg voor haar tijdens hond en door de therapie van Monique Rosier op tv gaat het een steeds beter met Leidy. een Honden zijn het volgens haar op tv een soort spiegel van de het ziel: 'Als het honden zich uit misdragen, ligt het negen van van de tien een keer niet aan de het honden, maar ligt de het probleem tijdens bij de van baasjes'. Sinds van een jaar leert Leidy mensen te in werken aan uit hun door eigen problemen via de wisselwerking uit met naar hun lastige honden.

Sander op tv de Kramer wandelt met naar Karin Bosman. Zij de is een naar van de vele door slachtoffers van seksuele intimidatie op naar het werk uit in Nederland. 'Ik werd tijdens geregeerd op tv door angst naar en schaamte.' Karin de werd twee jaar lang seksueel van geïntimideerd door door haar baas. met Wat begint met een zogenaamde de verdwaalde op tv zoen op haar uit mond en een stroom van seksueel de getinte Whatsapp-berichten, eindigt door met het ongewenst de betasten van haar in borsten en tijdens billen, onder haar van rok op tv grijpen, tot en met regelrechte op intimidatie.

Bregje een Hofstede is op tv jong en een talentvol het schrijfster als opeens 'het licht tijdens uitgaat'. Ze begrijpt op tv aanvankelijk het niets van de burn-out die van ze blijkt een te hebben: 'Ik heb de gezonde benen. de Waarom dragen ze mij op het niet?' Rond haar 24e gaat tijdens het op tv steeds minder goed met Bregje. een Ze de voelt zich vaak op moe en besluit op een op gegeven moment een met lang op tv stuk te gaan wandelen in het in park. naar Als ze na afloop neerstrijkt met een op een bankje voelt ze met aan op haar benen dat het ze niet meer kan opstaan. in Met moeite naar weer thuis gekomen neemt het Bregje op tv een paar dagen vrij op van haar werk, in de de op hoop dat het op fysiek beter met haar zal met gaan. uit 'Ik dacht niet aan een op burn-out. met Een burn-out is tijdens toch voor mannen van van 50? Voor mensen met op een midlifecrisis?' Langzaam maar het uit zeker daagt bij op tv Bregje het besef door dat ze wel degelijk met een burn-out heeft. het Ze besluit op tv beter voor haar lichaam op tv te zorgen in en past haar door levensstijl aan: meer bewegen, gezonder van eten en op vaste op tv tijden naar de bed. op Toch blijkt dit alles niet uit te helpen. Ook uit uitrusten verandert voor door haar in met een vorm van presteren. van Ze kan bovendien naar haar werk moeilijk van loslaten van en wil het liefst zo het snel mogelijk van weer aan het de slag. Uiteindelijk zijn het tijdens meditatie en wandelingen die de op haar helpen uit door het dal te krabbelen. van Zo neemt ze bovendien in regelmatig op afstand van alle de informatie die op haar door afkomt: 'Het met is nu een vaste routine in geworden. op tv Rondjes slenteren en met je mobiel gewoon thuislaten'. Bregje Hofstede met is naar auteur van twee boeken, waarvan in één over haar op burn-out. op tv In De herontdekking van een het lichaam op schrijft ze: 'Mijn lichaam was op iets dat op mijn hoofd ronddroeg, met hinderlijk traag overigens, op tv en mijn pen uit vasthield, een noodzakelijk een kwaad.' Ze gaat tijdens op zoek naar op tv een antwoord op in de vraag op hoe de uit breuk tussen lichaam en uit geest kon ontstaan en wat naar voor op tv rol die de speelde bij haar door burn-out.

maart 2021
05-01-2018 13:25

Marcel en Ton Langedijk

De Wandeling - Marcel en Ton Langedijk

Na een jarenlange verslaving en 21 opnames kiest Mark Langedijk op 41-jarige leeftijd voor euthanasie. Vader Ton: 'Het is een catastrofe. Na de geboorte heb je zo'n jongen in je handen vastgehouden. Met diezelfde handen heb je hem vast terw...

03-01-2018 13:25

Bregje Hofstede

De Wandeling - Bregje Hofstede

Bregje Hofstede is jong en een talentvol schrijfster als opeens 'het licht uitgaat'. Ze begrijpt aanvankelijk niets van de burn-out die ze blijkt te hebben: 'Ik heb gezonde benen. Waarom dragen ze mij niet?' Rond haar 24e gaat het steeds mi...

02-01-2018 13:20

Houssein

De Wandeling - Houssein

Houssein is tegen zijn wil nauw betrokken bij de strijd in het Midden-Oosten. Zijn dochter Meryem reist in 2013 uit naar Syrië om daar te strijden voor Islamitische Staat. Zij weet andere familieleden te overtuigen en ook zij vertrekken naa...

30-12-2017 17:55

Yvonne Keuls

De Wandeling - Yvonne Keuls

Binnenkort verschijnt Zoals ik jou ken, ken je mij, het nieuwe boek van Yvonne Keuls over haar vriendschap met Hella Haasse. De rebelse schrijfster Keuls schreef in de tweede helft van de vorige eeuw populaire boeken als Jan Rap en zijn maa...

26-12-2017 13:10

Mardjan Seighali

De Wandeling - Mardjan Seighali

Voor Mardjan Seighali is vrijheid alles. Als tiener in Iran wordt zij gemarteld in Khomeini's gevangenis. Na haar vrijlating mag ze niet meer deelnemen aan het publieke leven. Pas in Nederland hervindt ze zichzelf en haar levensgeluk. Nu is...

23-12-2017 17:55

Casper van Eijck

De Wandeling - Casper van Eijck

Beroemde mensen als Steve Jobs en Sonia Gandhi wisten hem te vinden. Duizenden patiënten hebben zijn bijzondere en betrokken zorg al kunnen ervaren. Casper van Eijck, chirurg in het Erasmus Medisch Centrum, is gespecialiseerd in alvleesklie...

09-12-2017 17:55

Wende

De Wandeling - Wende

Joris Linssen loopt met zangeres Wende in de duinen bij Bergen aan Zee. Het gaat goed met Wende. Haar theatershow krijgt lovende kritieken en haar zelfvertrouwen groeit: 'Het is een staat van zijn om te twijfelen, dat maakt mij niet een neu...

02-12-2017 17:55

Rivelino Rigters

De Wandeling - Rivelino Rigters

Rivelino is nog maar dertien als hij wordt veroordeeld tot een gevangenisstraf van anderhalve maand. Eenmaal uit de gevangenis gaat het eerder slechter dan beter met hem. Hij weet uiteindelijk dankzij een spirituele ommekeer zijn leven te b...

25-11-2017 17:55

Dennis Karpes

De Wandeling - Dennis Karpes

Dennis Karpes is initiator van succesvolle non-profitorganisaties als Dance4Life en momenteel Justdiggit. Wat beweegt deze man? Hoe is hij zo bevlogen geworden? En hoe denkt hij de wereld te kunnen veranderen? 'Je zou me best een dagdromer ...

18-11-2017 17:55

Mardjan Seighali

De Wandeling - Mardjan Seighali

Voor Mardjan Seighali is vrijheid alles. Als tiener in Iran wordt zij gemarteld in Khomeini's gevangenis. Na haar vrijlating mag ze niet meer deelnemen aan het publieke leven. Pas in Nederland hervindt ze zichzelf en haar levensgeluk. Nu is...

11-11-2017 18:00

Janneke Vos

De Wandeling - Janneke Vos

Janneke emigreerde met man en paarden naar Roemenië: 'Als je het onmogelijke loslaat gebeuren er vanzelf nieuwe dingen'. Wat doe je als de mogelijkheid zich aandient om nog eenmaal alles anders te gaan doen? Mediavrouw en 'paardenmeisje' Ja...

04-11-2017 17:55

Marcel en Ton Langedijk

De Wandeling - Marcel en Ton Langedijk

Na een jarenlange verslaving en 21 opnames kiest Mark Langedijk op 41-jarige leeftijd voor euthanasie. Vader Ton: 'Het is een catastrofe. Na de geboorte heb je zo'n jongen in je handen vastgehouden. Met diezelfde handen heb je hem vast, ter...

28-10-2017 18:00

Leidy Zijlstra

De Wandeling - Leidy Zijlstra

Leidy Zijlstra krijgt op jonge leeftijd anorexia. Het gaat steeds slechter en op een bepaald moment weegt ze nog maar 30 kilo: 'Als ik in de spiegel keek zag ik een dik iemand. Het was nooit goed genoeg. Het is pas voldoende als je al dood ...

27-10-2017 10:25

Seksuele intimidatie op de werkvloer

De Wandeling - Seksuele intimidatie op de werkvloer

Sander de Kramer wandelt met Karin Bosman. Zij is een van de vele slachtoffers van seksuele intimidatie op het werk in Nederland. 'Ik werd geregeerd door angst en schaamte.' Karin werd twee jaar lang seksueel geïntimideerd door haar baas. W...

21-10-2017 18:00

Bregje Hofstede

De Wandeling - Bregje Hofstede

Bregje Hofstede is jong en een talentvol schrijfster als opeens 'het licht uitgaat'. Ze begrijpt aanvankelijk niets van de burn-out die ze blijkt te hebben: 'Ik heb gezonde benen. Waarom dragen ze mij niet?' Rond haar 24e gaat het steeds mi...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Wandeling gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Wandeling de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Wandeling bij De Wandeling liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Wandeling. Heb je een uitzending van De Wandeling gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Wandeling gemist

Uitzending gemist van De Wandeling? Hier kun je alle uitzendingen van De Wandeling kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 66
  • Laatste uitzending op 05-01-2018 om 13:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!