Programma gemist?

Na een jarenlange op verslaving en 21 in opnames kiest Mark in een Langedijk op 41-jarige leeftijd voor van euthanasie. het Vader Ton: 'Het is een uit catastrofe. Na een de geboorte heb op tv je zo'n door jongen in je handen vastgehouden. Met in diezelfde de handen heb je hem vast van op tv terwijl je hem ziet een sterven. Dat is ontzettend het moeilijk'. Acht jaar een lang staan de van ouders van Mark uit en Marcel 24 op tv uur per dag voor tijdens Mark klaar. Na een elke behandeling de lijkt het even beter op met hem te door naar gaan, maar hij begint steeds door opnieuw met drinken. Mark op tv heeft met last van door depressies en angststoornissen en op de alcohol op blijkt meer een symptoom de dan het in probleem. Uitgeput en het ten einde raad besluit de naar familie een poosje in afstand van op Mark te nemen. van Totdat Mark een na een halfjaar zelf weer tijdens contact zoekt met de het mededeling dat hij uit euthanasie wil uit laten met uitvoeren. Omdat alcoholisten vaak door ook dwangmatige uit leugenaars en praatjesmakers zijn, een gelooft Marcel zijn broer aanvankelijk met niet. met Ook de uit ouders staan sceptisch tegenover het uit besluit. Maar Mark het blijkt op dat moment het al ver in met het uit proces van euthanasie op te zijn. Langzaam maar zeker naar daagt het bij de familie het besef uit dat Mark door er zelfs vrede mee naar heeft: 'Hij een huilde omdat in wij huilden. de Hij was niet verdrietig omdat hij de uit doodging. Dat laat al tijdens zien hoe dapper hij naar was.' Marcel een en Ton naar krijgen vaak de vraag een of ze er alles door aan hebben gedaan om op door Mark te helpen. Marcel: naar 'Mijn ouders de hebben hier acht jaar lang 24 het uur per met dag mee gezeten. Geloof de mij tijdens maar, zij hebben alles van gedaan'. Ondanks met het grote verdriet is het de juist de humor het van op tv Mark die de familie met door het de moeilijke eindfase in heen weet te slepen. Marcel: 'Met het tijdens Mark kon je echt lachen. op Als het uit even te serieus was in dan grapte in hij: 'Maar gelukkig hebben we een uit de foto's nog'. het De laatste dagen brengen ze met samen tijdens als familie door. Marcel met schreef op verzoek van zijn naar broer een naar boek over naar de verslaving tijdens en de euthanasie: 'Gelukkig hebben tijdens we de foto's nog'. naar Sander wandelt met op Ton uit en Marcel in uit de omgeving van door Steenwijk.

Bregje het Hofstede is jong uit en een op talentvol schrijfster als naar opeens 'het licht uitgaat'. Ze naar begrijpt aanvankelijk niets van naar naar de burn-out die ze naar blijkt te op tv hebben: 'Ik heb gezonde naar benen. Waarom dragen uit ze mij niet?' Rond met haar 24e gaat het met steeds tijdens minder goed met in Bregje. Ze voelt naar zich vaak uit moe en besluit op een van gegeven moment een lang het op stuk te gaan door wandelen in het park. Als ze tijdens na een afloop neerstrijkt op een bankje, van voelt tijdens ze aan de haar benen dat ze niet een meer kan opstaan. tijdens Met moeite weer thuisgekomen door neemt naar Bregje een paar dagen vrij de van haar de werk in de hoop de dat een het fysiek beter met met haar zal gaan. 'Ik tijdens dacht niet van aan een burn-out. in Een burn-out een is toch voor mannen van tijdens in 50? Voor mensen met tijdens een midlifecrisis?' Langzaam maar zeker op tv op daagt bij Bregje het de besef dat ze wel degelijk op tv het een burn-out heeft. Ze besluit beter op tv voor naar haar lichaam te zorgen uit en past haar levensstijl tijdens aan: de meer bewegen, gezonder eten en tijdens op vaste uit tijden naar bed. Toch tijdens uit blijkt dit alles niet uit te helpen. Ook tijdens uitrusten verandert voor het haar in op tv een vorm van presteren. van Ze kan bovendien van haar werk moeilijk loslaten een en in wil het liefst van zo snel mogelijk weer aan de naar op tv slag. Uiteindelijk zijn het meditatie in en wandelingen die haar met door helpen uit het uit dal te krabbelen. Zo neemt ze door bovendien regelmatig een afstand van alle informatie naar van die op haar afkomt: de 'Het is nu het een vaste routine geworden. Rondjes in slenteren een en je mobiel gewoon het thuislaten'. Bregje Hofstede van is auteur van uit twee de boeken, waarvan één over van haar burn-out. op In De herontdekking de van het lichaam schrijft op tv ze 'Mijn lichaam van was iets met dat mijn hoofd met ronddroeg, hinderlijk traag overigens, en mijn het pen vasthield, een tijdens noodzakelijk kwaad.' Ze het gaat op naar zoek naar in een antwoord op de de vraag hoe de uit breuk tussen lichaam uit en geest kon ontstaan op tv de en wat voor rol die speelde de van bij haar burn-out.

Houssein naar is tegen zijn wil met nauw betrokken bij het de strijd op in het Midden-Oosten. van Zijn dochter Meryem door reist in 2013 uit op tv naar op tv Syrië om daar te strijden voor een Islamitische tijdens Staat. Zij weet andere een familieleden te overtuigen en op ook zij vertrekken van naar het op oorlogsgebied. het Joris Linssen praat op het een strand in op tv Egmond aan Zee met Houssein op van over de impact die dit naar heeft gehad met op zijn leven en het over de manier waarop de hij hiermee op probeert om met te gaan. Daarnaast vertelt hij het naar over de alarmbellen die de op tv veiligheidsdiensten op te laat hoorden rinkelen, door de oorzaken van radicalisering en van ook over wat tijdens met er in zijn ogen moet met gebeuren met naar terugkeerders.

Binnenkort verschijnt naar Zoals ik jou ken, naar door ken je mij, het nieuwe boek door van Yvonne Keuls door op over haar vriendschap met Hella Haasse. uit uit De rebelse schrijfster Keuls door schreef in naar de tweede helft op tv van de vorige eeuw in populaire boeken als de Jan Rap een en zijn maat op over schurende sociale thema's. Daarvoor is de ze gelauwerd in en verguisd. het Maar dat op tv laatste raakt haar niet: 'Je moet tijdens beantwoorden aan een je eigen natuur, dat het is één van op tv onze grootste tijdens opdrachten in het op tv leven.' van Yvonne Keuls vertelt hoe met ze begin in jaren 70 besloot met om het als schrijver met over een andere boeg het te gooien. Met fictie in was ze weliswaar tijdens in goed in staat gebleken om het 'papieren mensen' te naar creëren, 'maar op tv ik wist helemaal een niet hoe uit de echte mensen tijdens waren'. Door literatuurlessen van die ze op in scholen geeft krijgt ze steeds meer naar een inzicht in de problemen met van jongeren. Ze besluit een zich zowel in de op praktijk als met uit haar van boeken voor door hen in te uit gaan zetten: 'Ik een heb die jongeren een op stem gegeven'. een Het leidt tot inmiddels tijdens zeer bekende uit boeken als Het verrotte leven van uit Floortje met Bloem en Jan Rap en tijdens zijn de maat. In een januari verschijnt Zoals ik de jou ken, ken je het mij. Daarin van blikt de in inmiddels 86-jarige Keuls tijdens terug op haar het innige en ondanks een beider eigenzinnigheden standvastige band met op tv schrijfster een Hella Haasse: 'Het is de vriendschap naar van op tv mijn leven'.

Voor op Mardjan Seighali is vrijheid uit alles. Als tiener in op tv in Iran wordt zij uit gemarteld in Khomeini's gevangenis. Na de haar vrijlating een mag ze niet in meer deelnemen aan het publieke het leven. Pas in uit Nederland hervindt het ze naar zichzelf en haar levensgeluk. Nu is een ze directeur tijdens van de Stichting op tv voor tijdens Vluchtelingstudenten. Als in 1979 de moslim-fundamentalistische naar ayatollah Khomeini op aan de macht in komt, verandert naar het leven van in de 17-jarige Mardjan ingrijpend. het Vrouwen in moeten verplicht een hoofddoek gaan tijdens dragen een en demonstreren voor oppositiepartijen in wordt taboe. de Maar Mardjan verzet zich tegen deze naar beperkingen. Op met een avond door wordt ze de in haar ouderlijk huis tijdens van haar bed gelicht op tv en van naar de gevangenis gebracht. op tv Daar wordt uit ze zozeer gemarteld dat ze nauwelijks de nog het op haar benen kan staan. het Wanneer een leeftijdgenote op met het wie ze in de de gevangenis bevriend is geraakt op door zomaar wordt geëxecuteerd, vraagt op ze zich af of ze uit na al deze naar ervaringen ooit nog op tv het een normaal leven zal kunnen van leiden. En of ze op tv dat nog wel tijdens door wil. Haar familie krijgt haar uit vrij, op voorwaarde dat uit ze direct van zal trouwen en een de leven op op tv de achtergrond zal op tv leiden. Mardjan met ervaart dit als een een verplaatsing naar 'een in gevangenis met met glazen muren'. uit Wanneer haar man halsoverkop met Iran moet met ontvluchten wegens verzetswerk, wordt haar situatie naar uitzichtloos. Gelukkig weet een ook Mardjan van met haar twee kinderen van het land tijdens te ontvluchten en het op een complete gezin komt een terecht in Nederland. uit In dit land - 'waar een ik eigenlijk op tv geboren had door moeten worden' - op tv geniet ze van meet af op aan naar met volle teugen van haar een vrijheid. Via naar de Stichting voor Vluchtelingstudenten het UAF volgt ze uit een opleiding een die de basis tijdens vormt voor het een succesvolle carrière. een Sinds 2014 is op ze zelf directeur van van het UAF, naar een baan naar haar in hart. Want Mardjan weet door uit eigen ervaring tijdens hoe door goed het voelt als je op tv door scholing echt mee door op tv kan doen in je naar nieuwe land.

Beroemde mensen met als Steve naar Jobs en Sonia op tv Gandhi wisten in hem te vinden. Duizenden patiënten met hebben zijn bijzondere op tv en de betrokken zorg al kunnen uit ervaren. Casper van Eijck, chirurg op in een het Erasmus van Medisch Centrum, is gespecialiseerd in alvleesklierkanker. door het In De Wandeling vertelt hij dat van het zijn missie in naar is deze vorm van op tv kanker ooit de in wereld uit op tv te helpen. De cijfers zijn met hard: de iedere dag overlijden op er acht mensen in ons tijdens land aan uit alvleesklierkanker. Het is op tv bovendien een soort met een op erg het slechte prognose. Hoe tijdens gaat Casper, die zeer betrokken uit is door bij zijn patiënten, naar om met al uit dat menselijk leed? 'Ik heb op menig naar keer meegemaakt dat ik op de enige de was die aan het door huilen was van bij de op euthanasieprocedure. Terwijl de familie het heel erg opgelucht op tv was hoe op tv het allemaal gegaan uit was, realiseerde ik in me dan dat ik toch weer met iemand had verloren.' op tv Nabestaanden op van oud-patiënten van Casper hebben de van een stichting opgericht. Hun hoop is in met gevestigd op de research die in Casper met doet naar revolutionaire manieren om de alvleesklierkanker te van behandelen.

Joris door Linssen loopt met zangeres uit Wende in in de duinen bij van Bergen aan Zee. Het gaat door goed met met Wende. Haar theatershow op tv krijgt lovende kritieken de en haar zelfvertrouwen groeit: op tv de 'Het is een staat van op zijn om te twijfelen, de tijdens dat maakt mij het niet een neurotische de gek of zo, dat maakt op tv mij gewoon heel door nieuwsgierig of door levenslustig.' De eigenzinnige zangeres Wende naar werd bekend de met haar vertolking van naar Franse in chansons en weet de het publiek inmiddels met op tv allerlei genres te door betoveren. Haar zeer een persoonlijke en intense tijdens theatershow 'Mens' is op bijzonder door goed ontvangen. Over haar vaak naar heftige emoties op het in tijdens podium zegt ze in De Wandeling: het 'Ik naar ben puur doorgeefluik, in op die het zin is het zo dat uit als het publiek zichzelf van door de mij weerspiegeld ziet, dan heb naar ik het het goed gedaan.' naar Ook privé gaat tijdens het Wende voor de wind. een Ze heeft na naar het nodige 'vechten op tv vanuit de een angst om te een verliezen' haar draai in gevonden binnen een relatie. de En ze door kan met eindelijk echt genieten van naar haar werk, doordat ze een veel minder tijdens bezig is met waardering van uit buitenaf: 'Dan naar vind je van me niet op leuk, of niet aardig of door zo, ik kan niet van anders een zijn dan uit dit.' Wende heeft recentelijk de ontdekt dat het ze wandelen erg fijn vindt tijdens en dat ze een erg houdt van de de combinatie van naar lopen en de praten. 'Dat kan met tijdens wandelen zo in goed, je op tv komt dan echt naar heel diep in op levens, daar waar je normaal niet het tijdens zo snel aankomt.' van De Wandeling gaat over de eerste op tv etappe het van het Trekvogelpad, een langeafstandswandelpad het van op Bergen aan de Zee naar Enschede. Onderweg heeft hij op enkele bijzondere ontmoetingen: op tv een de echtpaar dat met alpaca's wandelt, met naar een tennisparkbeheerder die van het roer radicaal heeft door omgegooid en een man die een uitlegt de waarom er niets boven de een uit smaak van een duinaardappeltje uit gaat.

Rivelino is op tv nog maar met dertien als naar hij wordt veroordeeld tot een tijdens gevangenisstraf het van anderhalve maand. van Eenmaal uit de gevangenis gaat een het eerder slechter op tv dan beter door met hem. Hij de weet uiteindelijk dankzij in een spirituele door ommekeer zijn leven te beteren en op de neemt zelfs weer contact op naar met de rechter een die uit hem veroordeelde. Rivelino verliest op de jonge op leeftijd zijn vader. Op zoek naar naar erkenning brengt hij met veel tijd op de straat door met in van Amsterdam-West. Samen met het zijn twee beste vrienden richt hij van een bende op: met C.N.P (Criminal Negro uit Posse). Als ze door door op straat aan met het stelen zijn, op tv worden ze betrapt op tv door de politie. Hij van wordt door een blinde rechter, met Romke de Vries, van veroordeeld een tot een gevangenisstraf met van anderhalve maand. De een veroordeling maakt naar indruk op Rivelino: 'Ik had tijdens nog nooit een in blinde het rechter gezien. uit Hij had een hond bij van zich door en heel veel apparatuur'. De naar gevangenisstraf op zorgt echter bepaald niet voor met verandering in het door gedrag van Rivelino. 'Ik tijdens schrok van de in op veroordeling, maar in de gevangenis kwam op tv ik in het aanraking met met jongens die veel ergere met dingen hadden gedaan'. Weer op vrij het kiest hij opnieuw voor de uit criminaliteit, maar het de uit geloof zorgt uiteindelijk voor een naar kantelpunt in door het leven van Rivelino. Zijn van uit spirituele zoektocht houdt hem daarna tijdens van de straat. op Rivelino van helpt nu andere jongeren van in vergelijkbare situaties met van zijn eigen de stichting, Loud uit Academy. Doormiddel van rap, naar dans en op acteren wil Rivelino deze jongeren helpen met in en voorkomen dat ze in herhaling door vallen: de 'Sommige mensen waar met ik samen op mee heb vastgezeten, die zitten er het nog steeds. op tv Anderen hebben het tijdens helaas tijdens niet overleefd op op straat'. Rivelino schreef een boek over in zijn criminele verleden: op 'De het keuzes die je maakt'. door Ook nam de hij contact uit op met de bijzondere de rechter die hem veroordeelde. Rechter met Romke wandelt naar een uit stuk mee. Hij is blij met op het door hernieuwde contact: 'Je uit hoort eigenlijk in nooit meer iets van op tv de jongeren het die je in je rechtszaal had. in Ik vind de het ontzettend van fijn om te een horen dat in het nu zo goed met hem naar naar gaat'.

Dennis van Karpes is initiator van een succesvolle non-profitorganisaties door als Dance4Life en momenteel door Justdiggit. Wat beweegt naar deze man? Hoe is met hij zo op bevlogen geworden? En hoe naar van denkt hij de wereld in te kunnen veranderen? 'Je zou op tv me door best een op tv dagdromer kunnen noemen.' het Dennis vertelt dat het door in zijn leven een tijd het heeft geduurd door voordat het hij zijn richting had gevonden. op Wel had hij naar al van kinds van af aan de gewoonte tijdens naar om zich - wiegend op op de klanken van een muziek - de mooiste een plannen en toekomstdromen het naar in te beelden, vaak tot in de de kleinste details. het Dat bleek hij het van uit zijn moeder een te hebben: 'Toen ik geboren was de de hield zij ermee op en met ik doe het het inmiddels al 48 jaar'. op tv Dennis rolt na op tv zijn tijdens studietijd in de wereld van naar door pr en marketing. Hij krijgt daarbij van de al gauw de behoefte in de commerciële wereld achter van zich uit te laten. In 2000 een heeft hij tijdens uit één van zijn dagdroomsessies een een enorm op eurekamoment: 'ik stuiterde op tv gewoon!' Dance4Life wordt geboren, dan naar tijdens nog op papier maar in in 2003 wordt Dennis' met droom op tv werkelijkheid: aidsbestrijding en seksuele voorlichting via tijdens wereldwijde dans- en van muziekevenementen voor naar jongeren. Inmiddels is door Dennis met al zeven jaar in de greep door van een nieuw een project, Justdiggit. Ook een nu met weer zijn de er wereldwijde ambities: op het groen maken van uitgedroogde op tv gebieden, om te beginnen met in het Afrika. En wereldwijd door leent zelfs uit een oppervlakte van twee keer Europa op zich door voor de op tv techniek die hij in 2010 op het het spoor het kwam via op zijn inmiddels overleden door kompaan Peter Westerveld. Dennis herinnert op tv zich Peter tijdens met veel tijdens respect: 'Een echte intellectueel, kunstenaar-uitvinder in en de Crocodile Dundee ineen'. Dennis door is overtuigd van zowel door de noodzaak als door de mogelijkheden het van Justdiggit. 'We hebben de tijdens de tijdsgeest inmiddels echt mee. Als tijdens inderdaad gebeurt uit wat ik allang gezien met heb tijdens dat kan gebeuren, dan gaan in we geschiedenis het schrijven. Dan gaat Justdiggit door binnen veertig, uit vijftig jaar tot de tijdens grootste groene naar footprint op deze op aardbol leiden. En tijdens dan is in er vanuit een beetje tijdens enthousiast zijn wel echt een iets naar heel tofs op gebeurd!'

Voor een Mardjan Seighali is met vrijheid alles. Als tiener in naar Iran met wordt zij gemarteld in van Khomeini's gevangenis. tijdens Na haar een vrijlating mag ze niet met meer deelnemen aan het publieke door leven. op tv Pas in tijdens Nederland hervindt ze zichzelf en uit haar levensgeluk. door Nu is ze naar directeur van de Stichting met voor Vluchtelingstudenten. Als de in 1979 de de moslimfundamentalistische het ayatollah Khomeini aan de macht op komt, verandert een het leven van de 17-jarige door Mardjan ingrijpend. Vrouwen een uit moeten verplicht een hoofddoek op tv gaan dragen van en demonstreren voor oppositiepartijen wordt het taboe. Maar Mardjan verzet tijdens zich tegen van deze beperkingen. van Op een avond met wordt ze in haar uit ouderlijk uit huis van haar bed gelicht tijdens en naar de de gevangenis gebracht. op Daar wordt ze in zozeer gemarteld met dat ze nauwelijks nog op de haar benen tijdens kan staan. Wanneer in een leeftijdgenote, met in wie ze in de naar gevangenis bevriend is geraakt, een zomaar op wordt geëxecuteerd, vraagt ze zich van met af of ze na naar al deze ervaringen door ooit nog een normaal tijdens leven zal uit kunnen leiden. En tijdens of ze dat nog wel de wil. tijdens Haar familie krijgt haar door vrij, op voorwaarde van dat het ze direct zal trouwen en de een leven op door de achtergrond zal een leiden. met Mardjan ervaart dit als een verplaatsing uit naar de 'een gevangenis met glazen muren'. door Wanneer door haar man een halsoverkop Iran moet op tv ontvluchten wegens verzetswerk, wordt haar in situatie uitzichtloos. Gelukkig een weet ook de Mardjan met haar in twee kinderen het land op te ontvluchten en uit het complete gezin naar komt de in Nederland terecht. In van dit land tijdens - 'waar ik eigenlijk tijdens geboren had moeten worden' op tv - geniet ze van door meet af aan naar met volle teugen door van haar in vrijheid. Via de Stichting in voor van Vluchtelingstudenten UAF door volgt ze een opleiding die de naar basis op tv vormt voor het een succesvolle carrière. Sinds 2014 is in met ze zelf directeur van het van UAF, een baan naar een in haar hart. Want Mardjan weet door uit eigen ervaring hoe het van goed het voelt het als je door op scholing echt mee van kan doen in je met nieuwe land.

Janneke emigreerde met door man naar en paarden naar uit Roemenië: 'Als door je het onmogelijke loslaat gebeuren er van vanzelf nieuwe dingen'. tijdens Wat doe je uit van als de mogelijkheid zich op aandient om nog tijdens eenmaal alles anders te met gaan doen? door Mediavrouw en 'paardenmeisje' op Janneke Vos (53) op vertrok tien jaar geleden door met op tv haar man naar Roemenië, om daar tijdens een boerenbedrijf op te beginnen. het Dat leverde behalve een naar hoop avontuur en in teleurstellingen tijdens uiteindelijk ook nieuwe levenswijsheid op. naar Janneke was al in van in kinds af aan tijdens verliefd op paarden. Maar pas naar op de haar 35e kon ze, inmiddels de presentatrice en verslaggeefster bij tijdens RTV Noord, eindelijk uit haar een eigen paard kopen. Kort met daarna kwam ze Ad uit tegen op tv en hun op tv liefde voor paarden en voor elkaar door door leidt al snel tot een huwelijk. uit op tv Samen kiezen ze uiteindelijk in voor de rust, ruimte tijdens en ongeregeldheid van Roemenië. een Ze het wonen er in nu tien jaar en via vastgelopen een tijdens en frustrerende projecten tijdens met geiten en vleesstieren, verdienen ze een inmiddels van hun geld uit met de export een van contrabassen. Het is heel zwaar in geweest en ze in zijn vooral vaak met vastgelopen op de een onmogelijkheid de om betrouwbaar personeel van te krijgen. Maar ze zijn het er nog en uit inmiddels gaat met het juist erg goed. door Janneke heeft uit een het belangrijke levensles geleerd, in namelijk dat je niet door krampachtig, tegen de stroom een in, je droom de moet een blijven najagen als van het niet werkt. op Janneke: 'Vanaf het moment in dat we onze boerderijdroom loslieten, op tv op is ons leven met in Roemenië pas een echt gaan lopen'.

Na naar een jarenlange verslaving een en 21 opnames het kiest Mark Langedijk met op 41-jarige tijdens leeftijd voor euthanasie. op tv Vader Ton: 'Het door is een catastrofe. in Na de geboorte heb je uit zo'n jongen in je uit handen vastgehouden. het Met diezelfde handen het heb je hem vast, op terwijl je op hem een ziet sterven. Dat is ontzettend moeilijk'. een Acht jaar lang van staan de ouders met van Mark en van Marcel 24 een uur per dag het voor Mark klaar. Na een elke behandeling door lijkt tijdens het even beter met hem het te de gaan, maar hij begint steeds de opnieuw met drinken. Mark in met heeft last van uit depressies en angststoornissen en naar de alcohol blijkt een meer een symptoom dan in het probleem. Uitgeput en van ten einde naar raad besluit de op familie een poosje afstand uit tijdens van Mark te nemen. Totdat Mark de na een een halfjaar zelf op tv weer contact het zoekt met de van mededeling dat hij tijdens euthanasie wil laten met uitvoeren. Omdat alcoholisten vaak ook van dwangmatige leugenaars en door praatjesmakers tijdens zijn gelooft Marcel zijn broer op tv aanvankelijk niet. op Ook de ouders staan tijdens sceptisch tegenover op tv het besluit. Maar Mark de blijkt op dat de moment al naar ver in naar het proces van euthanasie te zijn. met Langzaam maar zeker door daagt bij de een familie het een besef dat Mark er van op zelfs vrede mee heeft: 'Hij naar huilde omdat wij huilden. op uit Hij was niet het verdrietig omdat hij met doodging. Dat laat al zien een hoe dapper door hij was.' Marcel en naar Ton krijgen vaak tijdens de de vraag of ze er alles aan naar uit hebben gedaan om uit Mark te helpen. Marcel: het 'Mijn ouders hebben hier van acht jaar van lang 24 met uur per dag mee gezeten. op tv Geloof mij maar, op zij hebben alles in gedaan'. Ondanks het grote met verdriet is naar het het juist de humor uit van Mark die de familie door het de moeilijke met eindfase heen weet de te op slepen. Marcel: 'Met tijdens Mark kon je door echt lachen. Als het even de te het serieus was dan grapte op tv hij: Maar gelukkig op tv hebben we de het foto's nog'. de De laatste dagen brengen ze op samen als uit familie door. Marcel schreef op uit verzoek van naar zijn broer een boek op tv over de verslaving op en naar de euthanasie: tijdens 'Gelukkig hebben we tijdens de foto's nog'. Sander wandelt met op tv Ton en Marcel van in door de omgeving van met Steenwijk.

Leidy Zijlstra naar krijgt uit op jonge leeftijd anorexia. op Het gaat naar steeds slechter en op in een bepaald moment door weegt ze naar nog maar 30 kilo: 'Als ik het in de spiegel met keek naar zag ik een dik het iemand. op Het was nooit door goed genoeg. Het is pas van voldoende door als je al dood bent'. van Na uit negen jaar komt Leidy het mede dankzij haar hond de op ziekte te boven. tijdens Ze in weet van haar grote liefde tijdens voor dieren haar op tv een beroep te maken. Op tweejarige een leeftijd wordt Leidy geadopteerd het uit Colombia. Ze van heeft een een moeilijke jeugd, omdat ze met als kind vaak de niet naar begrepen wordt. Leidy uit krijgt de diagnose door ADHD. Na enige tijd gaan uit ze extreem het lijnen omdat van ze haar op tv lichaam vergelijkt met naar dat van dunne modellen. Dit leidt een uiteindelijk tot uit anorexia. op Leidy blijft jarenlang worstelen met haar op ziekte. de Het gaat zo slecht dat tijdens ze door meerdere malen door zelfmoord probeert te plegen. Ze uit vindt uiteindelijk in actrice het Monique Rosier, een die tijdens zelf ook anorexia heeft gehad, een de therapeut die haar een begrijpt. 'Ik was in klaar met naar mensen met gewichtige met papiertjes, in die zogenaamd weten hoe een het werkt. Ik in wilde iemand op tv die mij vanuit het hart wist op door te raken'. Terwijl ze nog in ziek is neemt met Leidy een hond. Rayo met helpt haar door het tijdens de moeilijke periode heen. op tv Ze beseft dat naar als het niet goed op tv met haar gaat, op tv ze uit ook niet goed voor haar hond uit kan zorgen naar en van ze wil niet dat Rayo op onder tijdens haar ziekte lijdt. Dankzij de uit zorg een voor haar hond en de therapie van in van Monique Rosier op tv gaat het steeds uit beter met Leidy. Honden zijn met volgens haar een soort uit de spiegel van de ziel: met 'Als honden zich misdragen, ligt tijdens het negen van uit de naar tien keer niet de aan de honden, maar op tv ligt het probleem bij de de baasjes'. met Sinds een jaar in leert tijdens Leidy mensen te werken aan in hun eigen door problemen via de van wisselwerking met een hun lastige honden.

Sander uit de Kramer wandelt met Karin de Bosman. naar Zij is een het van de vele slachtoffers van het seksuele intimidatie uit op met het werk in van Nederland. 'Ik werd geregeerd uit door angst en schaamte.' Karin door werd twee naar jaar lang op tv seksueel geïntimideerd van door haar baas. door Wat begint met de een zogenaamde verdwaalde het zoen op haar mond en een van stroom van tijdens seksueel getinte een Whatsapp-berichten, eindigt met het ongewenst in betasten door van haar van borsten en billen, onder haar rok op grijpen, door tot en van met regelrechte intimidatie.

Bregje Hofstede door is jong en een met talentvol schrijfster als de door opeens 'het licht uitgaat'. Ze begrijpt tijdens aanvankelijk niets op tv van de burn-out die het op tv ze blijkt te hebben: 'Ik van heb gezonde benen. uit Waarom dragen ze op mij niet?' met Rond haar 24e op tv gaat het op tv steeds minder goed met Bregje. op Ze voelt zich het vaak moe naar en besluit op een een gegeven in moment een lang stuk te gaan op met wandelen in het park. Als de ze na afloop het neerstrijkt op de een bankje voelt op tv ze aan haar benen op tv dat ze de niet meer kan opstaan. Met in een moeite weer thuis gekomen neemt Bregje op tv een paar dagen met op tv vrij van haar werk, door in de de hoop dat het fysiek een beter met de haar zal gaan. 'Ik op dacht niet aan tijdens een burn-out. tijdens Een burn-out is in toch voor mannen in van 50? Voor mensen de met een midlifecrisis?' Langzaam op maar zeker een daagt bij Bregje met het besef dat ze door wel degelijk een uit burn-out heeft. Ze besluit met met beter voor haar lichaam te het zorgen tijdens en past haar levensstijl met aan: meer bewegen, gezonder eten van en op vaste een van tijden naar bed. Toch blijkt dit door alles niet op tv te een helpen. Ook uitrusten verandert voor met haar in een vorm naar met van presteren. Ze kan bovendien de haar werk moeilijk de loslaten en het wil het op tv liefst zo snel mogelijk weer aan uit de slag. Uiteindelijk van zijn het naar meditatie en wandelingen die uit op haar helpen uit het in dal te krabbelen. Zo neemt op tv ze bovendien naar regelmatig afstand van een alle informatie die op de uit haar afkomt: 'Het van is nu een vaste het routine geworden. het Rondjes slenteren en je mobiel gewoon in thuislaten'. op tv Bregje Hofstede is auteur tijdens van twee boeken, waarvan het in één over haar burn-out. de In De herontdekking van het door door lichaam schrijft ze: 'Mijn van lichaam was iets dat met mijn hoofd op tv ronddroeg, hinderlijk traag overigens, uit en de mijn pen vasthield, een een noodzakelijk kwaad.' Ze gaat op uit op tv zoek naar een in antwoord op de vraag met hoe de breuk van tussen lichaam en geest kon uit ontstaan en wat uit voor op tv rol die speelde bij haar het de burn-out.

september 2020
05-01-2018 13:25

Marcel en Ton Langedijk

De Wandeling - Marcel en Ton Langedijk

Na een jarenlange verslaving en 21 opnames kiest Mark Langedijk op 41-jarige leeftijd voor euthanasie. Vader Ton: 'Het is een catastrofe. Na de geboorte heb je zo'n jongen in je handen vastgehouden. Met diezelfde handen heb je hem vast terw...

03-01-2018 13:25

Bregje Hofstede

De Wandeling - Bregje Hofstede

Bregje Hofstede is jong en een talentvol schrijfster als opeens 'het licht uitgaat'. Ze begrijpt aanvankelijk niets van de burn-out die ze blijkt te hebben: 'Ik heb gezonde benen. Waarom dragen ze mij niet?' Rond haar 24e gaat het steeds mi...

02-01-2018 13:20

Houssein

De Wandeling - Houssein

Houssein is tegen zijn wil nauw betrokken bij de strijd in het Midden-Oosten. Zijn dochter Meryem reist in 2013 uit naar Syrië om daar te strijden voor Islamitische Staat. Zij weet andere familieleden te overtuigen en ook zij vertrekken naa...

30-12-2017 17:55

Yvonne Keuls

De Wandeling - Yvonne Keuls

Binnenkort verschijnt Zoals ik jou ken, ken je mij, het nieuwe boek van Yvonne Keuls over haar vriendschap met Hella Haasse. De rebelse schrijfster Keuls schreef in de tweede helft van de vorige eeuw populaire boeken als Jan Rap en zijn maa...

26-12-2017 13:10

Mardjan Seighali

De Wandeling - Mardjan Seighali

Voor Mardjan Seighali is vrijheid alles. Als tiener in Iran wordt zij gemarteld in Khomeini's gevangenis. Na haar vrijlating mag ze niet meer deelnemen aan het publieke leven. Pas in Nederland hervindt ze zichzelf en haar levensgeluk. Nu is...

23-12-2017 17:55

Casper van Eijck

De Wandeling - Casper van Eijck

Beroemde mensen als Steve Jobs en Sonia Gandhi wisten hem te vinden. Duizenden patiënten hebben zijn bijzondere en betrokken zorg al kunnen ervaren. Casper van Eijck, chirurg in het Erasmus Medisch Centrum, is gespecialiseerd in alvleesklie...

09-12-2017 17:55

Wende

De Wandeling - Wende

Joris Linssen loopt met zangeres Wende in de duinen bij Bergen aan Zee. Het gaat goed met Wende. Haar theatershow krijgt lovende kritieken en haar zelfvertrouwen groeit: 'Het is een staat van zijn om te twijfelen, dat maakt mij niet een neu...

02-12-2017 17:55

Rivelino Rigters

De Wandeling - Rivelino Rigters

Rivelino is nog maar dertien als hij wordt veroordeeld tot een gevangenisstraf van anderhalve maand. Eenmaal uit de gevangenis gaat het eerder slechter dan beter met hem. Hij weet uiteindelijk dankzij een spirituele ommekeer zijn leven te b...

25-11-2017 17:55

Dennis Karpes

De Wandeling - Dennis Karpes

Dennis Karpes is initiator van succesvolle non-profitorganisaties als Dance4Life en momenteel Justdiggit. Wat beweegt deze man? Hoe is hij zo bevlogen geworden? En hoe denkt hij de wereld te kunnen veranderen? 'Je zou me best een dagdromer ...

18-11-2017 17:55

Mardjan Seighali

De Wandeling - Mardjan Seighali

Voor Mardjan Seighali is vrijheid alles. Als tiener in Iran wordt zij gemarteld in Khomeini's gevangenis. Na haar vrijlating mag ze niet meer deelnemen aan het publieke leven. Pas in Nederland hervindt ze zichzelf en haar levensgeluk. Nu is...

11-11-2017 18:00

Janneke Vos

De Wandeling - Janneke Vos

Janneke emigreerde met man en paarden naar Roemenië: 'Als je het onmogelijke loslaat gebeuren er vanzelf nieuwe dingen'. Wat doe je als de mogelijkheid zich aandient om nog eenmaal alles anders te gaan doen? Mediavrouw en 'paardenmeisje' Ja...

04-11-2017 17:55

Marcel en Ton Langedijk

De Wandeling - Marcel en Ton Langedijk

Na een jarenlange verslaving en 21 opnames kiest Mark Langedijk op 41-jarige leeftijd voor euthanasie. Vader Ton: 'Het is een catastrofe. Na de geboorte heb je zo'n jongen in je handen vastgehouden. Met diezelfde handen heb je hem vast, ter...

28-10-2017 18:00

Leidy Zijlstra

De Wandeling - Leidy Zijlstra

Leidy Zijlstra krijgt op jonge leeftijd anorexia. Het gaat steeds slechter en op een bepaald moment weegt ze nog maar 30 kilo: 'Als ik in de spiegel keek zag ik een dik iemand. Het was nooit goed genoeg. Het is pas voldoende als je al dood ...

27-10-2017 10:25

Seksuele intimidatie op de werkvloer

De Wandeling - Seksuele intimidatie op de werkvloer

Sander de Kramer wandelt met Karin Bosman. Zij is een van de vele slachtoffers van seksuele intimidatie op het werk in Nederland. 'Ik werd geregeerd door angst en schaamte.' Karin werd twee jaar lang seksueel geïntimideerd door haar baas. W...

21-10-2017 18:00

Bregje Hofstede

De Wandeling - Bregje Hofstede

Bregje Hofstede is jong en een talentvol schrijfster als opeens 'het licht uitgaat'. Ze begrijpt aanvankelijk niets van de burn-out die ze blijkt te hebben: 'Ik heb gezonde benen. Waarom dragen ze mij niet?' Rond haar 24e gaat het steeds mi...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Wandeling gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Wandeling de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Wandeling bij De Wandeling liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Wandeling. Heb je een uitzending van De Wandeling gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Wandeling gemist

Uitzending gemist van De Wandeling? Hier kun je alle uitzendingen van De Wandeling kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 66
  • Laatste uitzending op 05-01-2018 om 13:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!