Programma gemist?

Joris een Linssen loopt met zangeres naar Wende in een de duinen bij Bergen aan uit op Zee. Het gaat goed door met Wende. Haar theatershow krijgt tijdens lovende kritieken en tijdens haar zelfvertrouwen groeit: door 'Het het is een staat naar van zijn om door te twijfelen, dat naar maakt mij niet naar een neurotische gek of zo, in naar dat maakt mij naar gewoon heel nieuwsgierig of levenslustig.' naar De eigenzinnige zangeres Wende op tv werd bekend van met in haar vertolking van het Franse chansons en weet het op publiek inmiddels met op tv allerlei genres te uit betoveren. Haar zeer door persoonlijke en intense op theatershow door 'Mens' is bijzonder goed in ontvangen. Over haar vaak heftige het emoties op door het podium met zegt ze in door De Wandeling: 'Ik ben een puur doorgeefluik, naar in die zin uit is het zo dat als door een het publiek zichzelf naar door mij weerspiegeld ziet, dan heb op in ik het goed gedaan.' naar Ook privé gaat het in Wende voor de wind. met van Ze heeft na het nodige 'vechten van vanuit het de angst een om te verliezen' haar draai gevonden in naar binnen een relatie. En ze kan de uit eindelijk echt genieten van in haar werk, doordat ze veel door minder het bezig is met waardering naar van buitenaf: tijdens 'Dan vind je me niet naar leuk, in of niet door aardig of zo, ik op tv kan niet met anders zijn dan met dit.' Wende heeft in recentelijk ontdekt dat ze uit wandelen erg fijn vindt van en tijdens dat ze erg door houdt van de combinatie van in lopen en praten. tijdens 'Dat kan een met wandelen zo goed, je door komt het dan echt heel diep in op levens, in daar waar je normaal niet met zo snel op tv aankomt.' De Wandeling gaat door over de in eerste etappe met van het Trekvogelpad, in een langeafstandswandelpad van Bergen aan de Zee met naar Enschede. Onderweg heeft uit hij enkele bijzondere ontmoetingen: het de een echtpaar dat met tijdens alpaca's wandelt, een tennisparkbeheerder met die het roer een radicaal uit heeft omgegooid en een naar man die uitlegt van waarom er niets boven uit de smaak naar van een op duinaardappeltje gaat.

Rivelino is door nog maar op tv dertien als van hij wordt veroordeeld tot een gevangenisstraf naar van anderhalve maand. tijdens Eenmaal tijdens uit de op gevangenis gaat het eerder slechter dan tijdens beter op tv met hem. in Hij weet uiteindelijk dankzij door een spirituele de ommekeer zijn leven te beteren en tijdens neemt zelfs weer tijdens contact op op met de van rechter die hem tijdens veroordeelde. Rivelino verliest met op jonge op leeftijd zijn vader. Op zoek op naar erkenning brengt hij op tv uit veel tijd op straat door in in Amsterdam-West. met Samen met op zijn twee beste van vrienden richt hij een een bende op: C.N.P (Criminal Negro op Posse). het Als ze op straat aan de het stelen op zijn, worden ze het betrapt op tv door de politie. Hij wordt in door naar een blinde rechter, Romke de Vries, van op veroordeeld tot een gevangenisstraf van het anderhalve uit maand. De veroordeling maakt indruk op uit Rivelino: naar 'Ik had met nog nooit een blinde rechter uit gezien. Hij de had een hond bij van zich en heel veel het met apparatuur'. De gevangenisstraf zorgt echter uit bepaald van niet voor verandering in het naar gedrag van Rivelino. 'Ik met schrok van een de veroordeling, maar tijdens in tijdens de gevangenis kwam op tv ik in aanraking van met jongens die veel ergere dingen op tv hadden een gedaan'. Weer vrij kiest hij in van opnieuw voor de criminaliteit, maar van het geloof zorgt uiteindelijk op tv voor een een kantelpunt in door het leven van Rivelino. de Zijn door spirituele zoektocht houdt hem daarna van van tijdens de straat. Rivelino helpt nu op andere jongeren in in vergelijkbare situaties met in zijn eigen op stichting, Loud Academy. Doormiddel op tv van rap, dans met en acteren uit wil Rivelino tijdens deze jongeren helpen en het voorkomen dat ze in herhaling de vallen: van 'Sommige mensen uit waar ik samen mee heb met vastgezeten, die zitten in er naar nog steeds. Anderen hebben in het helaas niet overleefd op tv op straat'. Rivelino op tv schreef een van boek over zijn criminele verleden: uit 'De uit keuzes die je van maakt'. Ook nam hij contact door op op tv met de door bijzondere rechter die van hem veroordeelde. Rechter Romke wandelt door een stuk op mee. Hij is het blij met het hernieuwde op tv contact: 'Je van hoort eigenlijk nooit meer iets van van de jongeren uit die je het in je rechtszaal had. op tv Ik naar vind het ontzettend in fijn om te horen uit dat het nu zo naar goed met in hem uit gaat'.

Dennis Karpes is door initiator door van succesvolle non-profitorganisaties als het Dance4Life met en momenteel Justdiggit. op Wat beweegt deze man? Hoe in is een hij zo bevlogen geworden? En het hoe denkt hij de de van wereld te kunnen veranderen? naar 'Je zou me in best een dagdromer door kunnen noemen.' Dennis vertelt in dat het in naar zijn door leven een tijd heeft de geduurd voordat hij zijn richting tijdens van had gevonden. Wel had hij naar al van kinds in af aan de de gewoonte om zich de - wiegend op door de tijdens klanken van muziek - door de mooiste plannen en toekomstdromen met in te beelden, van vaak op tv tot in de uit kleinste details. Dat bleek hij op tv van zijn moeder van in te hebben: 'Toen ik naar geboren was hield zij met ermee op en ik de doe het een inmiddels al tijdens 48 jaar'. Dennis van rolt na het zijn studietijd in de wereld tijdens van in pr en marketing. Hij naar krijgt daarbij al gauw de met behoefte de naar commerciële wereld achter een zich te laten. uit In 2000 van heeft hij tijdens één van uit de zijn dagdroomsessies een enorm eurekamoment: tijdens 'ik stuiterde een gewoon!' Dance4Life wordt in geboren, dan het nog op papier maar in de 2003 uit wordt Dennis' droom werkelijkheid: aidsbestrijding naar en seksuele voorlichting via de het wereldwijde dans- en muziekevenementen het voor jongeren. de Inmiddels is Dennis naar al zeven jaar in de greep een van een nieuw in project, Justdiggit. door Ook nu op weer zijn er wereldwijde met ambities: het groen maken op van met uitgedroogde gebieden, met om te beginnen een in Afrika. En wereldwijd leent tijdens zelfs een oppervlakte van door met twee keer Europa zich in voor de techniek die hij op tv in 2010 op van het spoor kwam in op via zijn inmiddels de overleden kompaan Peter Westerveld. Dennis door herinnert zich tijdens Peter met veel op tv respect: 'Een echte intellectueel, kunstenaar-uitvinder de en Crocodile Dundee in ineen'. Dennis is een van overtuigd van zowel de noodzaak als met de de mogelijkheden van Justdiggit. 'We de hebben de tijdsgeest inmiddels van echt het mee. Als inderdaad naar gebeurt wat ik allang op tv gezien heb dat uit kan gebeuren, dan op tv gaan met we geschiedenis schrijven. tijdens Dan gaat Justdiggit een binnen veertig, vijftig jaar tot door de grootste groene door footprint op deze tijdens aardbol leiden. En een dan het is er vanuit een beetje het enthousiast zijn tijdens wel echt de iets heel tofs uit gebeurd!'

Voor Mardjan Seighali naar door is vrijheid alles. Als tiener met in Iran het wordt zij gemarteld door in Khomeini's gevangenis. Na uit haar vrijlating een mag ze niet meer deelnemen van aan het van publieke tijdens leven. Pas in Nederland hervindt tijdens ze zichzelf in en haar door levensgeluk. Nu is ze directeur het van de Stichting een voor Vluchtelingstudenten. in Als in 1979 naar de moslimfundamentalistische ayatollah in Khomeini aan de macht uit komt, verandert door het leven uit van de 17-jarige tijdens Mardjan ingrijpend. Vrouwen moeten naar verplicht een hoofddoek in gaan dragen en demonstreren voor op tv oppositiepartijen wordt met taboe. Maar Mardjan verzet van zich tegen op deze beperkingen. Op een een avond wordt ze in in haar ouderlijk een tijdens huis van haar bed gelicht de en naar het de gevangenis gebracht. Daar wordt door ze een zozeer gemarteld dat ze nauwelijks in nog op haar van benen uit kan staan. op tv Wanneer een leeftijdgenote, met in wie ze in in de gevangenis bevriend is van geraakt, zomaar wordt in geëxecuteerd, vraagt ze van zich af of ze op na al uit deze ervaringen met ooit nog een normaal leven het zal kunnen naar leiden. tijdens En of ze dat nog het wel naar wil. Haar familie van krijgt haar vrij, op voorwaarde dat in tijdens ze direct zal trouwen door en een leven de op de achtergrond zal naar leiden. Mardjan ervaart in dit als de een verplaatsing naar 'een de gevangenis met glazen uit muren'. op tv Wanneer haar man halsoverkop Iran moet de tijdens ontvluchten wegens verzetswerk, wordt door haar situatie uit uitzichtloos. Gelukkig weet ook op tv Mardjan met op haar twee kinderen het land op tv te ontvluchten en uit het op tv complete gezin komt in Nederland de terecht. tijdens In dit land - 'waar ik in eigenlijk de geboren had van moeten worden' - met geniet ze van meet van af aan met volle teugen door met van haar vrijheid. Via op tv de Stichting voor Vluchtelingstudenten UAF met volgt in ze een opleiding naar die de basis vormt voor in een succesvolle carrière. naar Sinds 2014 op tv is ze zelf het directeur van met het UAF, een baan naar naar haar tijdens hart. Want Mardjan weet uit naar eigen ervaring het hoe uit goed het voelt als je met door scholing in echt mee kan doen naar in je met nieuwe land.

Janneke van emigreerde met man en paarden door naar Roemenië: 'Als tijdens je het uit onmogelijke loslaat gebeuren er de vanzelf van nieuwe dingen'. Wat doe naar je als de in mogelijkheid zich aandient om op nog uit eenmaal alles anders te gaan door doen? Mediavrouw en op tv 'paardenmeisje' Janneke met Vos (53) naar vertrok tien jaar naar geleden met tijdens haar man naar Roemenië, om daar in een boerenbedrijf te tijdens door beginnen. Dat leverde behalve een op tv hoop avontuur de en teleurstellingen uiteindelijk ook nieuwe uit levenswijsheid op. op Janneke was op tv al van de kinds af aan verliefd op van paarden. door Maar pas op op tv haar 35e kon ze, inmiddels op presentatrice en het verslaggeefster bij RTV Noord, door eindelijk haar het eigen paard van kopen. Kort daarna kwam uit ze Ad tegen uit en hun de liefde voor paarden door en voor elkaar leidt al snel op tv tot het een huwelijk. Samen kiezen een ze uiteindelijk voor van de naar rust, ruimte en door ongeregeldheid van Roemenië. Ze wonen een er met nu tien jaar en uit via vastgelopen door en frustrerende projecten met geiten en van vleesstieren, verdienen ze door inmiddels hun geld op tv met de export in van contrabassen. uit Het is heel zwaar met geweest en het ze zijn vooral de vaak vastgelopen op met de tijdens onmogelijkheid om betrouwbaar personeel met te krijgen. Maar op tv ze zijn er tijdens nog en inmiddels gaat op tv het de juist erg goed. Janneke heeft een met belangrijke levensles geleerd, van namelijk uit dat je niet krampachtig, tegen het de de stroom in, je droom moet het blijven najagen in als uit het niet werkt. met Janneke: 'Vanaf het moment naar dat we naar onze boerderijdroom loslieten, is ons in leven in Roemenië pas op tv echt op gaan lopen'.

Na een met jarenlange de verslaving en 21 opnames kiest in Mark Langedijk op 41-jarige op tv leeftijd voor het euthanasie. Vader in Ton: 'Het door is een catastrofe. Na op tv de geboorte heb je zo'n naar het jongen in je in handen vastgehouden. Met diezelfde handen met heb je in hem vast, terwijl je hem het ziet sterven. op Dat is met ontzettend moeilijk'. Acht uit jaar lang een staan de ouders van Mark en in Marcel 24 op uur per op dag voor met Mark klaar. Na elke behandeling de lijkt het even op beter met hem de te gaan, het maar hij door begint steeds opnieuw met drinken. van Mark heeft last met van depressies de en angststoornissen door en de alcohol blijkt meer een een symptoom dan het op probleem. Uitgeput en tijdens ten einde op raad besluit de tijdens familie tijdens een poosje afstand het van Mark te op nemen. Totdat Mark na door een halfjaar zelf tijdens weer contact zoekt met de de mededeling op tv dat hij euthanasie wil laten op tv een uitvoeren. Omdat alcoholisten vaak ook op tv dwangmatige leugenaars en praatjesmakers op zijn gelooft Marcel op zijn broer aanvankelijk de niet. op Ook de ouders staan sceptisch de een tegenover het besluit. Maar Mark met blijkt op tijdens dat moment al ver in een het proces van door euthanasie te in zijn. Langzaam van maar zeker daagt bij de van familie op het besef dat met Mark er zelfs uit vrede mee heeft: op tv 'Hij huilde omdat wij van huilden. Hij was niet tijdens verdrietig omdat hij van op doodging. Dat laat al zien uit hoe dapper hij was.' een Marcel en met Ton krijgen vaak met de vraag of ze door er tijdens alles aan hebben gedaan naar om Mark te helpen. tijdens Marcel: op 'Mijn ouders hebben hier acht het jaar een lang 24 uur op per dag mee gezeten. Geloof door mij maar, op zij hebben alles gedaan'. op uit Ondanks het grote van verdriet is het juist de tijdens humor van naar Mark die de familie met door de tijdens moeilijke eindfase heen weet tijdens te slepen. Marcel: een 'Met de Mark kon je door echt lachen. Als het even uit te serieus op was dan in grapte hij: Maar gelukkig hebben op we door de foto's nog'. De in laatste dagen brengen ze tijdens samen als naar familie door. Marcel schreef het op naar verzoek van zijn broer een boek op over tijdens de verslaving tijdens en de euthanasie: 'Gelukkig hebben we tijdens de de foto's nog'. Sander wandelt met het Ton naar en Marcel in de naar omgeving van uit Steenwijk.

Leidy Zijlstra in krijgt op jonge leeftijd uit anorexia. Het op tv gaat steeds slechter en de op een van bepaald op tv moment weegt ze nog maar naar 30 de kilo: 'Als ik in de spiegel naar op tv keek zag ik een een dik iemand. Het was nooit een goed genoeg. met Het is pas voldoende naar de als je al op tv dood bent'. Na negen van jaar komt Leidy mede dankzij op haar hond de een ziekte op te boven. Ze door weet van naar haar grote liefde voor dieren haar op tv beroep op tv te maken. Op tweejarige uit leeftijd in wordt Leidy geadopteerd uit Colombia. van Ze heeft een moeilijke met jeugd, op omdat ze op als kind vaak van niet begrepen wordt. Leidy in krijgt de diagnose uit ADHD. Na enige tijd gaan van op ze extreem lijnen omdat in ze haar lichaam vergelijkt met in tijdens dat van dunne op tv modellen. Dit leidt op uiteindelijk tot anorexia. Leidy blijft naar jarenlang de worstelen met haar ziekte. het Het gaat zo slecht op tv dat ze het meerdere malen zelfmoord probeert de te plegen. Ze vindt het naar uiteindelijk in actrice Monique van Rosier, die zelf op tv ook anorexia op tv heeft gehad, een therapeut die door haar begrijpt. 'Ik tijdens was klaar een met mensen met gewichtige een papiertjes, van die zogenaamd weten hoe het op werkt. Ik wilde iemand met een die mij vanuit door het hart wist te de raken'. Terwijl ze nog ziek op tv is neemt Leidy het een van hond. Rayo in helpt haar door de van moeilijke periode heen. Ze beseft op dat als door het niet goed met naar haar gaat, met ze het ook niet goed naar voor haar hond kan zorgen en naar ze wil van niet dat op tv Rayo onder haar ziekte op lijdt. Dankzij de zorg een voor haar een hond en de naar therapie met van Monique Rosier gaat het uit steeds beter naar met Leidy. Honden met zijn volgens haar een soort het op spiegel van de ziel: 'Als honden tijdens zich van misdragen, ligt het negen van tijdens de tien door keer van niet aan de honden, maar ligt uit het probleem bij een de baasjes'. in Sinds op een jaar leert Leidy mensen te op op werken aan hun door eigen problemen via de wisselwerking met de hun lastige door honden.

Sander de het Kramer wandelt met de Karin Bosman. Zij is op een uit van de vele naar slachtoffers van seksuele intimidatie in op het werk een in in Nederland. 'Ik werd geregeerd tijdens door angst en schaamte.' Karin tijdens werd twee jaar van lang door seksueel geïntimideerd de door haar baas. tijdens Wat begint met op een zogenaamde verdwaalde uit zoen op haar mond en een van met stroom van seksueel getinte Whatsapp-berichten, het eindigt met met het ongewenst betasten van door haar borsten en tijdens billen, onder haar rok naar naar grijpen, tot en de met regelrechte intimidatie.

Bregje de Hofstede is jong en de een talentvol schrijfster als tijdens opeens het 'het licht uitgaat'. in Ze begrijpt aanvankelijk niets van het de burn-out de die ze op blijkt te hebben: 'Ik heb een gezonde benen. door Waarom dragen ze mij door niet?' Rond haar een 24e gaat het tijdens steeds door minder goed met Bregje. in Ze voelt op tv zich vaak moe en besluit in op een van gegeven moment uit een lang stuk te gaan door met wandelen in het een park. Als ze het na afloop neerstrijkt op met een bankje voelt ze aan een de haar benen dat ze niet meer op tv kan opstaan. Met de moeite weer op tv thuis gekomen neemt naar Bregje van een paar dagen vrij op van haar werk, van in de hoop dat tijdens het fysiek beter van met het haar zal gaan. 'Ik dacht met niet aan een burn-out. de Een burn-out is op tv het toch voor mannen van 50? Voor een mensen met een de midlifecrisis?' Langzaam tijdens maar zeker op tv daagt bij Bregje in het besef dat op tv ze wel op tv degelijk een burn-out van heeft. Ze besluit beter uit voor haar lichaam te zorgen een en door past haar uit levensstijl aan: meer bewegen, uit gezonder eten met en op vaste tijden in naar bed. Toch het blijkt dit alles niet in te helpen. Ook op uitrusten verandert voor haar in in op een vorm van presteren. Ze tijdens kan bovendien uit haar werk moeilijk van loslaten en wil het door liefst zo snel op tv mogelijk op weer aan uit de slag. Uiteindelijk zijn van het meditatie en door wandelingen die haar helpen uit uit een het dal te krabbelen. in Zo neemt ze bovendien regelmatig het afstand van met alle informatie die op met de haar afkomt: 'Het is nu een door vaste routine geworden. op tv de Rondjes slenteren en je mobiel gewoon op tv thuislaten'. Bregje naar Hofstede is auteur door van met twee boeken, waarvan één over haar uit van burn-out. In De herontdekking van het tijdens lichaam schrijft uit ze: op tv 'Mijn lichaam was iets een dat mijn hoofd op ronddroeg, hinderlijk traag overigens, en naar mijn pen vasthield, op een noodzakelijk kwaad.' naar Ze gaat op van zoek naar uit een antwoord op de uit vraag hoe de op op breuk tussen lichaam en geest van kon ontstaan van en wat voor het rol die speelde bij door haar op tv burn-out.

Houssein is op tegen zijn wil nauw op betrokken bij uit de strijd in het naar tijdens Midden-Oosten. Zijn dochter Meryem reist in door een 2013 uit naar Syrië op om daar te strijden voor op Islamitische naar Staat. Zij weet andere familieleden een te overtuigen tijdens en naar ook zij vertrekken van naar het oorlogsgebied. In op de Wandeling op praat Joris met van Houssein op het strand in Egmond door aan Zee tijdens over de het impact die dit heeft gehad uit op tv op zijn leven en over de de in manier waarop hij hiermee probeert naar om te gaan. Daarnaast op tv vertelt hij tijdens over het de alarmbellen die de veiligheidsdiensten te in laat hoorden een rinkelen, de oorzaken van naar radicalisering en op ook over wat een er in met zijn ogen moet de gebeuren met in terugkeerders.

In De tijdens Wandeling twee een dappere vrouwen. op Sophia vertelt over de impact naar die de het heeft als je van al op in je 18e kanker krijgt. uit En Klaasje hielp als een kind van al mee in met het Friese verzet en een overleeft als 76-jarige naar de schietpartij in Alphen tijdens aan de Rijn. Sophia uit Sleeman (24) door is net 18 tijdens jaar als uit zij lymfklierkamer krijgt. Haar uit leven komt op zijn in kop te staan, naar naar door de behandeling maar de minstens zozeer in door de periode van het verwerking en aanhoudende vermoeidheid die het volgt. Zowel zijzelf op tv naar als haar omgeving moeten in eraan wennen dat ze niet op op dezelfde actieve de in en onbevangen manier op in het leven op tv kan staan als haar op tv leeftijdgenoten. Toch pikt op Sophia op uit haar eigen manier tijdens de draad weer op. Ze creëert naar op tv perspectief door een nieuwe relatie tijdens aan te gaan van en door haar inzet uit voor door de stichting AYA, in een organisatie die jongvolwassen (ex-)kankerpatiënten door ondersteunt. Klaasje van op der Meer het (82) wordt al als naar met 9-jarige door haar vader - de politieman in van Friesland - ingezet in in het naar verzet, bijvoorbeeld om mensen te naar waarschuwen bij de wie de Duitsers naar gaan invallen. Haar ouders drukken het haar met op het hart dat er een levens van op afhangen. Het naar zijn ervaringen waardoor ze al het (te) vroeg leert tijdens om grote verantwoordelijkheid uit op te dragen en altijd waakzaam te het zijn. uit In 2011 doet op Klaasje op een een zonnige zaterdag boodschappen in winkelcentrum naar De op tv Ridderhof in haar tijdens woonplaats Alphen. Ze hoort schieten, op ziet door mensen in op tv paniek wegrennen en de vlucht zelf een winkel in. Als een op tv ze vanuit haar schuilplaats Tristan een van der het Vlies op drie meter door afstand voorbij ziet de komen, op is ze als dochter uit van een agent eerst naar geneigd de hem te stoppen. Maar dan ziet het ze aan de met blik door in zijn ogen dat hij naar niet te van stoppen door valt.

Na met zijn studie door kunstgeschiedenis opent Geert in Jan Jansen een galerie, die loopt in niet zo uit goed tijdens en om de huur te het kunnen op tv betalen besluit hij van om een vervalsing te de maken van een werk van tijdens Karel Appel. op De de gouache wordt voor veel op geld verkocht aan een kunstkenner. het op tv Het geeft hem zelfvertrouwen en naar vanaf dat moment maakt naar Geert Jan, telkens in als hij krap de een bij kas zit, een het kunstwerk na van een beroemde het schilder en uit biedt het te naar koop op aan. Zijn werken naar verkopen zo goed, dat hij het besluit om zijn de galerie op uit te doeken en een hij wordt full time vervalser. met Veel van zijn uit vervalsingen de krijgen een certificaat van echtheid. in het Het gaat hem jaren goed, op maar in 1994, door hij woont door dan in Frankrijk, loopt hij op tegen de lamp door en wordt gearresteerd. door Hij op belandt in een op tv huis van in bewaring, waar hij al gauw door door tijdens zijn medegevangenen 'Jan van Gogh' wordt van genoemd en een hij zijn cel van moet delen met een het jongeman die de op keel van de zijn vrouw had een doorgesneden. op Na 6 maanden komt op hij vrij omdat justitie de op tv bewijslast tijdens niet rond krijgt. Na het naar de Franse avontuur komt Geert Jan tijdens berooid terug naar Nederland op en moet het hij weer op helemaal opnieuw het beginnen. Inmiddels gaat het van hem weer door goed, maakt hij zelf de kunst en naar woont hij in de van zomer in Italië, de waar Joris hem deze op tv zomer een opzocht.

Tijdens een het kampvuur met door vrienden loopt Dragan Bakema van levensbedreigende brandwonden op. Hij de is veertien jaar het en naar op dat van moment verandert zijn leven compleet. Van van een sportieve door en populaire jongen met van veel bravoure uit verandert in hij in een in zichzelf gekeerde in puber naar die zich schaamt op voor zijn met uiterlijk. Als een vriendinnetje op hem leert dat met hij zich niet hoeft op te het schamen krijgt hij weer zelfvertrouwen. het Dragan een wil acteur worden naar en op zijn negentiende op speelt hij zijn eerste het hoofdrol in de het Nederlandse uit speelfilm Drift. Daarna in komt zijn carrière in een een stroomversnelling en krijgt hij naar uit vele rollen in films en het televisieseries. Ook heeft door hij succes tijdens in het theater, tijdens speelt onder meer de hoofdrol op in de musical van van Soldaat van Oranje. Na enkele uit jaren verdwijnt zijn passie naar voor het acteren in naar als sneeuw voor de zon. een Dragan weet uit niet waar tijdens zijn onvrede met het leven vandaan de komt en het zoekt in zijn toevlucht in de op tv drank. Hij ziet in dat het de hij zo niet op verder kan en met in behulp van de de AA stopt hij door met drinken. Maar wat Dragan in echt van zijn op verslaving een af helpt is zijn nieuwe van geluk: hij het wordt op vader. Het vaderschap door is voor hem de start op tv van een tijdens nieuw begin, het hij heeft weer zin in van toneelspelen en voelt zich een betrokken bij uit de mensen en de met wereld om hem het tijdens heen.

In uit geen enkel op opzicht is Dagmar Oudshoorn het de prototype van een burgemeester: door ze is jong, tijdens vrouw en gekleurd. van Én ze in is verslaafd het aan bakken. Vorig jaar ging een haar grote naar wens in op tv vervulling en was ze uit kandidaat in Heel van Holland Bakt. Al het in in de eerste aflevering ging het met mis, van het werd een drama, haar taart uit zakte van helemaal in. van 'Ik dacht alleen maar: niet de huilen, want tijdens ik ben een burgemeester'. Gelukkig kreeg tijdens ze vooral positieve reacties uit haar op tv een omgeving en kan de ze lachen om de door grappen die op tv er tot op de dag in van naar vandaag nog over haar bakkunst gemaakt in worden. Dagmar een staat positief in het naar van leven en wil de een open en benaderbare tijdens burgemeester zijn. de Dat je ook teveel kunt op geven van een jezelf ervaarde ze op eerder in met haar leven toen ze met te lang een doorliep met haar buikklachten vanwege de de tijdens ziekte endometriose. Daardoor kwam uit ze op de intensive uit care tijdens te liggen en moest haar op baarmoeder uiteindelijk worden naar verwijderd. Ze wilde met altijd het graag kinderen, maar de vanaf dat moment wist in ze dat ze met nooit een op kind in haar buik uit zou dragen. op Het voelde lang als een groot van door gemis. Twee jaar in geleden adopteerden Dagmar en met haar man een kind uit op Portugal. Sindsdien voelt op Dagmar de zich op een en top moeder naar van haar zoon Martim en weet de met ze dat haar naar gezin op de eerste plaats in komt. Als uit burgemeester moet ze 24 uur de naar per dag beschikbaar zijn, maar van 'als er iets is uit in met Martim laat ik alles door uit mijn een handen vallen en ga ik op naar hem uit toe'.

Joris wandelt op tv met Remy van Kesteren van in Amsterdam, sinds uit kort het de woonplaats van de jonge uit harpist waar hij uit een naar 'nieuw leven' is begonnen. De in 27-jarige Remy kan de uit nu al terugkijken op een tijdens glansrijke carrière. naar Vorig jaar deed uit hij niet alleen mee aan een in 'Wie is de de Mol', maar ontving op tv hij ook nog de Nederlandse Muziekprijs, op de hoogste naar onderscheiding die klassieke musici van kunnen behalen in een Nederland. Remy was van vijf het jaar toen hij in werd gegrepen door de van harp en vanaf dat tijdens moment laat het de instrument door hem niet meer los. op tv Hij heeft talent, in véél een talent en als hij tien jaar op tv is gaat hij in naar een een speciaal de klasje van het Conservatorium van uit Utrecht. Op naar zijn vijftiende speelt op tv Remy bij in de doop van Prinses Amalia. op tv Nadat tijdens hij is afgestudeerd krijgt hij veel op tv uitnodigingen van voor concerten, vaak in het uit buitenland in en hij reist het de hele wereld over. Hij door op tv studeert hard, doet mee aan concoursen het en sleept de de door nodige prijzen in de wacht. Het van is de met gedroomde muziekcarrière, van maar toch is Remy vaak tijdens niet uit gelukkig. De jas van door de klassieke een muziekwereld zit hem te van krap en hij ervaart naar geen plezier meer uit tijdens tijdens het optreden. Soms van heeft hij zelfs een op hekel aan zijn harp. met Remy met gooit het roer om. 'Ik met wil een geen label meer opgeplakt in krijgen, met ik wil vrij zijn om in mijn eigen muziek te naar maken, van als kind maakte van ik al mijn op tv eigen liedjes.' Hij maakt op tv voor het naar eerst een cd - Tomorrow de op Eyes - met alleen uit maar eigen, het vaak persoonlijke nummers. Met naar die cd begint een nieuw op tv hoofdstuk in het de carrière en het naar leven in van Remy. Samen met zijn in band op tv en die eigen muziek door maakt hij een nu een tournee langs de met naar theaters in Nederland.

december 2017
09-12-2017 17:55

Wende

De Wandeling - Wende

Joris Linssen loopt met zangeres Wende in de duinen bij Bergen aan Zee. Het gaat goed met Wende. Haar theatershow krijgt lovende kritieken en haar zelfvertrouwen groeit: 'Het is een staat van zijn om te twijfelen, dat maakt mij niet een neu...

02-12-2017 17:55

Rivelino Rigters

De Wandeling - Rivelino Rigters

Rivelino is nog maar dertien als hij wordt veroordeeld tot een gevangenisstraf van anderhalve maand. Eenmaal uit de gevangenis gaat het eerder slechter dan beter met hem. Hij weet uiteindelijk dankzij een spirituele ommekeer zijn leven te b...

25-11-2017 17:55

Dennis Karpes

De Wandeling - Dennis Karpes

Dennis Karpes is initiator van succesvolle non-profitorganisaties als Dance4Life en momenteel Justdiggit. Wat beweegt deze man? Hoe is hij zo bevlogen geworden? En hoe denkt hij de wereld te kunnen veranderen? 'Je zou me best een dagdromer ...

18-11-2017 17:55

Mardjan Seighali

De Wandeling - Mardjan Seighali

Voor Mardjan Seighali is vrijheid alles. Als tiener in Iran wordt zij gemarteld in Khomeini's gevangenis. Na haar vrijlating mag ze niet meer deelnemen aan het publieke leven. Pas in Nederland hervindt ze zichzelf en haar levensgeluk. Nu is...

11-11-2017 18:00

Janneke Vos

De Wandeling - Janneke Vos

Janneke emigreerde met man en paarden naar Roemenië: 'Als je het onmogelijke loslaat gebeuren er vanzelf nieuwe dingen'. Wat doe je als de mogelijkheid zich aandient om nog eenmaal alles anders te gaan doen? Mediavrouw en 'paardenmeisje' Ja...

04-11-2017 17:55

Marcel en Ton Langedijk

De Wandeling - Marcel en Ton Langedijk

Na een jarenlange verslaving en 21 opnames kiest Mark Langedijk op 41-jarige leeftijd voor euthanasie. Vader Ton: 'Het is een catastrofe. Na de geboorte heb je zo'n jongen in je handen vastgehouden. Met diezelfde handen heb je hem vast, ter...

28-10-2017 18:00

Leidy Zijlstra

De Wandeling - Leidy Zijlstra

Leidy Zijlstra krijgt op jonge leeftijd anorexia. Het gaat steeds slechter en op een bepaald moment weegt ze nog maar 30 kilo: 'Als ik in de spiegel keek zag ik een dik iemand. Het was nooit goed genoeg. Het is pas voldoende als je al dood ...

27-10-2017 10:25

Seksuele intimidatie op de werkvloer

De Wandeling - Seksuele intimidatie op de werkvloer

Sander de Kramer wandelt met Karin Bosman. Zij is een van de vele slachtoffers van seksuele intimidatie op het werk in Nederland. 'Ik werd geregeerd door angst en schaamte.' Karin werd twee jaar lang seksueel geïntimideerd door haar baas. W...

21-10-2017 18:00

Bregje Hofstede

De Wandeling - Bregje Hofstede

Bregje Hofstede is jong en een talentvol schrijfster als opeens 'het licht uitgaat'. Ze begrijpt aanvankelijk niets van de burn-out die ze blijkt te hebben: 'Ik heb gezonde benen. Waarom dragen ze mij niet?' Rond haar 24e gaat het steeds mi...

14-10-2017 18:05

Houssein

De Wandeling - Houssein

Houssein is tegen zijn wil nauw betrokken bij de strijd in het Midden-Oosten. Zijn dochter Meryem reist in 2013 uit naar Syrië om daar te strijden voor Islamitische Staat. Zij weet andere familieleden te overtuigen en ook zij vertrekken naa...

07-10-2017 18:05

Sophia Sleeman en Klaasje van der Meer

De Wandeling - Sophia Sleeman en Klaasje van der Meer

In De Wandeling twee dappere vrouwen. Sophia vertelt over de impact die het heeft als je al op je 18e kanker krijgt. En Klaasje hielp als kind al mee in het Friese verzet en overleeft als 76-jarige de schietpartij in Alphen aan de Rijn. Sop...

23-09-2017 18:05

Geert Jan Jansen

De Wandeling - Geert Jan Jansen

Na zijn studie kunstgeschiedenis opent Geert Jan Jansen een galerie, die loopt niet zo goed en om de huur te kunnen betalen besluit hij om een vervalsing te maken van een werk van Karel Appel. De gouache wordt voor veel geld verkocht aan ee...

16-09-2017 18:05

Dragan Bakema

De Wandeling - Dragan Bakema

Tijdens een kampvuur met vrienden loopt Dragan Bakema levensbedreigende brandwonden op. Hij is veertien jaar en op dat moment verandert zijn leven compleet. Van een sportieve en populaire jongen met veel bravoure verandert hij in een in zic...

09-09-2017 17:50

Dagmar Oudshoorn

De Wandeling - Dagmar Oudshoorn

In geen enkel opzicht is Dagmar Oudshoorn het prototype van een burgemeester: ze is jong, vrouw en gekleurd. Én ze is verslaafd aan bakken. Vorig jaar ging haar grote wens in vervulling en was ze kandidaat in Heel Holland Bakt. Al in de eer...

03-09-2017 07:55

Remy van Kesteren

De Wandeling - Remy van Kesteren

Joris wandelt met Remy van Kesteren in Amsterdam, sinds kort de woonplaats van de jonge harpist waar hij een 'nieuw leven' is begonnen. De 27-jarige Remy kan nu al terugkijken op een glansrijke carrière. Vorig jaar deed hij niet alleen mee ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Wandeling gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Wandeling de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Wandeling bij De Wandeling liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Wandeling. Heb je een uitzending van De Wandeling gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Wandeling gemist

Uitzending gemist van De Wandeling? Hier kun je alle uitzendingen van De Wandeling kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 60
  • Laatste uitzending op 09-12-2017 om 17:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord