Programma gemist?

Na een van jarenlange de verslaving en 21 opnames kiest naar Mark Langedijk het op 41-jarige het leeftijd voor euthanasie. met Vader Ton: 'Het is een catastrofe. van Na de geboorte op tv heb je zo'n tijdens jongen door in je handen vastgehouden. van Met diezelfde handen door heb je op tv hem vast terwijl op tv je hem ziet op tv sterven. Dat is ontzettend door moeilijk'. Acht jaar lang met in staan de ouders van Mark en met Marcel een 24 uur per dag voor met Mark de klaar. Na elke behandeling het lijkt het even door beter met hem te op gaan, het maar hij begint steeds opnieuw tijdens met drinken. op tv Mark heeft last tijdens van depressies en van angststoornissen en de alcohol naar blijkt meer een op symptoom dan het op tv probleem. door Uitgeput en ten einde raad op besluit de familie uit een poosje op afstand het van Mark te nemen. door Totdat Mark na een een halfjaar zelf weer contact naar uit zoekt met de mededeling dat hij met euthanasie wil op laten uitvoeren. Omdat door alcoholisten vaak ook dwangmatige de leugenaars uit en praatjesmakers zijn, gelooft van Marcel zijn broer een aanvankelijk niet. Ook de op tv ouders staan sceptisch door tegenover het uit besluit. Maar Mark op blijkt op naar dat moment al op tv ver in het in proces van euthanasie te met zijn. Langzaam in maar zeker op daagt bij de familie de het besef dat de Mark er zelfs vrede een mee heeft: 'Hij huilde naar omdat in wij huilden. door Hij was niet verdrietig het omdat hij doodging. Dat van laat al zien van hoe een dapper hij was.' op Marcel en Ton naar krijgen vaak de vraag uit of ze door er alles aan hebben gedaan om naar Mark van te helpen. op tv Marcel: 'Mijn ouders hebben hier acht door jaar lang naar 24 uur van per dag van mee gezeten. Geloof met mij maar, zij hebben een alles gedaan'. het Ondanks het grote verdriet is met het juist uit de humor van Mark die in op tv de familie door de moeilijke eindfase op heen de weet te uit slepen. Marcel: 'Met Mark kon een je echt lachen. Als uit het even het te serieus was dan van naar grapte hij: 'Maar gelukkig in hebben we naar de foto's nog'. De laatste dagen naar op tv brengen ze samen als familie door. met Marcel schreef op het verzoek het van zijn broer in een boek over de verslaving uit en de op tv euthanasie: 'Gelukkig een hebben we naar de foto's nog'. uit Sander wandelt met het Ton en Marcel in de omgeving van van naar Steenwijk.

Bregje uit Hofstede is van jong en een talentvol schrijfster als naar opeens van 'het licht uitgaat'. Ze begrijpt de aanvankelijk niets van door de tijdens burn-out die ze naar blijkt te hebben: 'Ik uit heb gezonde benen. uit Waarom dragen ze mij de niet?' tijdens Rond haar naar 24e gaat het steeds minder goed de met Bregje. Ze uit voelt zich vaak met moe op en besluit door op een gegeven moment een lang uit met stuk te gaan wandelen met in het park. de Als ze na afloop neerstrijkt door in op een bankje, voelt ze aan een tijdens haar benen dat ze naar niet meer met kan opstaan. Met moeite weer thuisgekomen op neemt Bregje een door paar dagen de vrij van haar werk met in van de hoop dat op tv het fysiek beter met haar op zal gaan. 'Ik het tijdens dacht niet aan een burn-out. Een met burn-out de is toch door voor mannen van 50? op tv Voor mensen naar met een midlifecrisis?' door Langzaam maar zeker daagt bij Bregje uit het het besef dat ze wel degelijk van een door burn-out heeft. Ze de besluit beter naar voor haar lichaam te zorgen tijdens en past op tv haar levensstijl aan: meer het bewegen, gezonder eten van en op vaste in tijden naar op tv bed. Toch blijkt de dit alles niet te op helpen. met Ook uitrusten verandert van voor haar in een vorm de van presteren. Ze kan het door bovendien haar werk moeilijk met loslaten en wil het liefst met zo met snel mogelijk weer aan tijdens de slag. van Uiteindelijk zijn het meditatie op tv en door wandelingen die haar helpen de uit het dal te de krabbelen. Zo neemt ze op bovendien in regelmatig afstand van alle een informatie door die op haar afkomt: 'Het tijdens is in nu een vaste naar routine geworden. Rondjes slenteren en met je de mobiel gewoon thuislaten'. naar Bregje Hofstede is auteur in van twee boeken, waarvan één van over haar burn-out. op tv In De herontdekking door van van het lichaam schrijft met ze 'Mijn lichaam was iets tijdens dat in mijn hoofd ronddroeg, uit hinderlijk traag overigens, en met mijn een pen vasthield, een noodzakelijk kwaad.' een Ze gaat op op zoek uit naar een antwoord op de vraag het hoe de tijdens breuk tussen lichaam in en geest kon ontstaan door en een wat voor een rol die speelde bij met haar burn-out.

Houssein is op tegen zijn wil nauw van betrokken bij de de strijd in de het Midden-Oosten. Zijn tijdens dochter Meryem tijdens reist in 2013 uit naar de uit Syrië om daar op tv te strijden voor Islamitische Staat. met Zij weet andere op familieleden te op overtuigen en ook zij vertrekken de in naar het oorlogsgebied. Joris Linssen praat een op het strand op in Egmond van aan door Zee met Houssein over de impact op tv die dit heeft een gehad op zijn tijdens leven en over naar de van manier waarop hij hiermee probeert naar om te gaan. door Daarnaast op tv vertelt hij over in de alarmbellen uit die de veiligheidsdiensten te laat door hoorden rinkelen, de uit oorzaken van radicalisering een en ook op over wat er een in zijn ogen in moet gebeuren in met terugkeerders.

Binnenkort op verschijnt Zoals ik een jou ken, ken je door mij, het nieuwe naar boek van Yvonne Keuls een over een haar vriendschap een met Hella Haasse. De rebelse schrijfster in een Keuls schreef in de tweede het helft met van de vorige eeuw populaire van boeken als door Jan Rap en uit zijn maat over schurende op tv sociale thema's. een Daarvoor is ze gelauwerd in en verguisd. Maar dat op tv laatste raakt met haar niet: 'Je naar moet beantwoorden aan je in eigen een natuur, dat is één van de onze grootste op tv opdrachten in het leven.' naar Yvonne het Keuls vertelt van hoe ze begin jaren 70 besloot met om het van als met schrijver over een andere boeg te een met gooien. Met fictie was ze weliswaar met goed in in staat gebleken om 'papieren uit mensen' te naar creëren, het 'maar ik wist naar helemaal niet hoe op tv de echte mensen waren'. op tv Door literatuurlessen in die ze op scholen geeft krijgt naar ze van steeds meer inzicht in op de uit problemen van jongeren. van Ze besluit zich zowel in in de praktijk als van met haar boeken voor uit hen in met te het gaan zetten: 'Ik heb het die jongeren met een stem gegeven'. Het leidt door tot inmiddels zeer op tv bekende boeken als door Het verrotte leven van op Floortje de Bloem en Jan Rap en tijdens zijn maat. met In tijdens januari verschijnt Zoals naar ik jou ken, ken je de mij. Daarin blikt het de inmiddels 86-jarige Keuls naar terug door op haar innige en op ondanks op beider eigenzinnigheden standvastige band met in schrijfster Hella de Haasse: 'Het is de vriendschap het naar van mijn leven'.

Voor Mardjan door Seighali is vrijheid met alles. Als tiener uit in Iran wordt het zij met gemarteld in Khomeini's gevangenis. Na door haar vrijlating mag door ze niet meer van deelnemen aan het publieke uit leven. Pas in uit op Nederland hervindt ze zichzelf en op tv haar levensgeluk. de Nu is in ze directeur van de Stichting het voor Vluchtelingstudenten. Als in een 1979 de moslim-fundamentalistische in het ayatollah Khomeini aan de tijdens macht komt, op verandert het leven van de 17-jarige naar Mardjan ingrijpend. Vrouwen het uit moeten verplicht een hoofddoek gaan dragen in en demonstreren op voor oppositiepartijen uit wordt taboe. Maar Mardjan op tv verzet zich in tegen deze beperkingen. een Op een avond wordt het ze in haar ouderlijk uit huis van op haar bed gelicht tijdens en naar de gevangenis van gebracht. Daar op tv wordt ze in zozeer gemarteld dat tijdens ze nauwelijks nog het op haar benen naar kan staan. het Wanneer een leeftijdgenote de met wie ze in de gevangenis in bevriend is tijdens geraakt zomaar wordt tijdens geëxecuteerd, vraagt ze een zich af of door ze na uit al deze ervaringen ooit nog tijdens een normaal leven van zal van kunnen leiden. uit En of ze dat nog wel naar een wil. Haar familie krijgt haar de vrij, op voorwaarde een dat ze in direct zal trouwen en een het leven tijdens op de achtergrond zal op leiden. tijdens Mardjan ervaart dit als uit een verplaatsing naar naar 'een gevangenis van met glazen muren'. Wanneer uit haar man halsoverkop Iran moet naar ontvluchten naar wegens verzetswerk, wordt haar situatie naar uitzichtloos. de Gelukkig weet ook de Mardjan met op haar twee kinderen het land te in tijdens ontvluchten en het complete gezin komt een uit terecht in Nederland. In dit land tijdens - 'waar op ik eigenlijk geboren uit had moeten op worden' - geniet ze op van door meet af aan met volle teugen op tv van van haar vrijheid. Via de Stichting met voor Vluchtelingstudenten UAF uit volgt ze een van opleiding van die de basis vormt tijdens voor een een succesvolle carrière. met Sinds 2014 is ze zelf directeur de van het UAF, van een baan naar naar haar door hart. Want Mardjan van weet uit eigen ervaring hoe het goed het het voelt als je het door scholing het echt mee kan tijdens doen in de je nieuwe land.

Beroemde door mensen als tijdens Steve Jobs en Sonia Gandhi wisten tijdens hem te vinden. uit Duizenden in patiënten hebben in zijn bijzondere en betrokken zorg de al in kunnen ervaren. Casper van Eijck, chirurg van in door het Erasmus Medisch Centrum, is een gespecialiseerd in in alvleesklierkanker. door In De Wandeling vertelt hij dat uit het zijn missie het is in deze vorm in van kanker ooit de wereld met uit te helpen. De het in cijfers zijn hard: iedere dag in overlijden er acht naar mensen in een ons land aan de alvleesklierkanker. Het de is bovendien een soort van met een erg slechte naar prognose. Hoe de gaat Casper, op die zeer betrokken met is bij zijn patiënten, uit om met al dat in menselijk leed? de 'Ik heb menig keer een meegemaakt dat ik de de tijdens enige was die de aan het huilen was bij op tv de euthanasieprocedure. Terwijl de met familie heel uit erg opgelucht uit was hoe het het allemaal gegaan was, realiseerde uit ik me een dan dat ik toch weer de iemand had verloren.' de Nabestaanden op van oud-patiënten van door Casper hebben een door stichting opgericht. Hun hoop is tijdens gevestigd op de op research die Casper in doet naar revolutionaire door manieren om tijdens alvleesklierkanker te op tv behandelen.

Joris het Linssen loopt met door zangeres Wende in het de duinen bij Bergen aan tijdens door Zee. Het gaat goed met het Wende. Haar naar theatershow krijgt lovende kritieken en tijdens de haar zelfvertrouwen groeit: 'Het is een in tijdens staat van zijn om met te twijfelen, op tv dat maakt mij niet naar een neurotische uit gek of zo, dat maakt mij naar gewoon heel nieuwsgierig het op of levenslustig.' De eigenzinnige zangeres van Wende van werd bekend met haar vertolking op van op tv Franse chansons en de weet het publiek inmiddels met allerlei naar genres te de betoveren. Haar op zeer persoonlijke op tv en intense theatershow 'Mens' is naar bijzonder naar goed ontvangen. Over op tv haar vaak heftige emoties op op tv het podium naar zegt ze in De Wandeling: een 'Ik ben van puur doorgeefluik, tijdens in die zin is het op van zo dat als met het publiek zichzelf door mij uit weerspiegeld ziet, dan tijdens heb ik het uit goed gedaan.' Ook naar privé van gaat het Wende naar voor de wind. Ze heeft na van het nodige op tv 'vechten vanuit de met angst om door te verliezen' uit haar draai gevonden binnen een relatie. van een En ze kan de eindelijk echt genieten van uit haar werk, doordat ze tijdens veel minder bezig is de op tv met waardering van buitenaf: 'Dan vind in je op tv me niet met leuk, of niet aardig de of zo, op ik kan niet op tv anders zijn dan dit.' Wende heeft op recentelijk ontdekt dat op tv ze wandelen erg het op tv fijn vindt en dat ze in erg houdt van uit de de combinatie van lopen en met praten. 'Dat de kan met wandelen zo een goed, je komt dan echt het heel op tv diep in levens, daar waar tijdens je normaal niet door zo van snel aankomt.' De met Wandeling gaat over de naar eerste etappe het van het op Trekvogelpad, een langeafstandswandelpad van het Bergen aan Zee een naar Enschede. Onderweg heeft hij naar enkele bijzondere met ontmoetingen: een echtpaar uit dat met naar alpaca's wandelt, een tennisparkbeheerder uit die naar het roer radicaal heeft omgegooid en door de een man die van uitlegt waarom er niets boven de het een smaak van een van duinaardappeltje gaat.

Rivelino op is nog maar naar dertien als hij wordt veroordeeld van door tot een gevangenisstraf tijdens van anderhalve maand. tijdens Eenmaal uit de gevangenis uit gaat het tijdens eerder slechter dan beter met de hem. de Hij weet uiteindelijk dankzij een spirituele de in ommekeer zijn leven te beteren en in neemt zelfs weer op tv contact op op met de de rechter die op hem veroordeelde. Rivelino verliest uit op jonge leeftijd zijn vader. de Op zoek uit naar erkenning brengt hij de veel tijdens tijd op straat het door in Amsterdam-West. Samen met de in zijn twee beste vrienden richt hij de in een bende op: op tv C.N.P (Criminal Negro Posse). Als ze van de op straat aan het stelen zijn, van worden met ze betrapt tijdens door de politie. van Hij wordt door een blinde rechter, naar Romke de Vries, de veroordeeld tot tijdens een gevangenisstraf van met anderhalve maand. De een veroordeling maakt van indruk op Rivelino: 'Ik had met nog nooit uit een blinde rechter met gezien. in Hij had een hond door bij zich en heel veel tijdens op tv apparatuur'. De gevangenisstraf zorgt tijdens echter bepaald niet op voor verandering uit in het gedrag van Rivelino. van 'Ik schrok van het de veroordeling, van maar in in de gevangenis kwam op ik in aanraking met een jongens die tijdens veel ergere dingen op tv hadden gedaan'. Weer vrij kiest in hij opnieuw door voor de criminaliteit, maar in het geloof naar zorgt uiteindelijk voor een kantelpunt van tijdens in het leven door van Rivelino. Zijn spirituele zoektocht met houdt hem daarna van tijdens de van straat. Rivelino helpt nu andere van door jongeren in vergelijkbare situaties met zijn de de eigen stichting, Loud het Academy. Doormiddel van de rap, dans en acteren een wil Rivelino deze jongeren helpen op tv op tv en voorkomen dat ze in herhaling tijdens vallen: uit 'Sommige mensen waar ik samen uit mee heb vastgezeten, van met die zitten er door nog steeds. Anderen hebben het helaas naar naar niet overleefd op van straat'. Rivelino schreef een boek op tv over de zijn criminele verleden: 'De keuzes het die je maakt'. Ook uit nam hij contact op tv op met met de bijzondere naar rechter die hem op veroordeelde. Rechter Romke wandelt van een naar stuk mee. Hij naar is blij met het hernieuwde uit contact: 'Je tijdens hoort eigenlijk nooit meer iets de het van de jongeren die op tv je in je rechtszaal had. een Ik vind de het naar ontzettend fijn om te horen in dat de het nu zo goed op tv met hem in gaat'.

Dennis Karpes is met initiator van met succesvolle non-profitorganisaties als op Dance4Life en momenteel Justdiggit. uit Wat beweegt deze het man? een Hoe is hij op zo bevlogen op tv geworden? En hoe denkt hij de het wereld te kunnen naar veranderen? 'Je uit zou in me best een dagdromer kunnen tijdens noemen.' Dennis uit vertelt dat naar het in zijn leven een tijd tijdens op tv heeft geduurd voordat hij zijn van richting had gevonden. Wel op tv had een hij al van kinds een af op aan de gewoonte om zich met - een wiegend op de klanken de van muziek - op tv de mooiste plannen en toekomstdromen een in tijdens te beelden, vaak tot in naar de kleinste op tv details. Dat bleek hij tijdens van zijn moeder de te hebben: 'Toen op ik geboren was het naar hield zij ermee op in en ik van doe het inmiddels al de 48 jaar'. Dennis rolt een na zijn studietijd het in de wereld van uit door pr en marketing. Hij de krijgt daarbij al in gauw de van behoefte de commerciële wereld achter zich de te laten. In uit 2000 heeft de hij tijdens op tv één van van zijn dagdroomsessies een enorm eurekamoment: in 'ik stuiterde gewoon!' tijdens Dance4Life wordt tijdens geboren, dan nog de op papier maar in 2003 op uit wordt Dennis' droom werkelijkheid: aidsbestrijding en met seksuele voorlichting uit via wereldwijde dans- door en muziekevenementen voor jongeren. met Inmiddels het is Dennis al zeven met jaar in de greep tijdens van een nieuw met project, Justdiggit. naar Ook nu naar weer zijn tijdens er wereldwijde ambities: het groen naar maken van uitgedroogde gebieden, van om te beginnen in in Afrika. En op tv een wereldwijd leent zelfs een oppervlakte van in twee keer Europa uit zich voor de naar techniek die de hij in 2010 de op het spoor van kwam via met zijn inmiddels overleden het kompaan Peter Westerveld. Dennis herinnert van zich Peter met van veel in respect: 'Een echte intellectueel, kunstenaar-uitvinder met en op Crocodile Dundee op tv ineen'. Dennis is overtuigd van zowel door de noodzaak een als in de mogelijkheden van op Justdiggit. 'We hebben van de tijdsgeest inmiddels op tv echt mee. Als inderdaad gebeurt wat door ik allang gezien van heb de dat kan gebeuren, dan gaan tijdens we geschiedenis schrijven. het Dan gaat Justdiggit op tv binnen op veertig, vijftig jaar tot de tijdens grootste groene in footprint op in deze aardbol leiden. En met dan is er tijdens vanuit de een beetje enthousiast zijn wel op tv echt in iets heel tofs op gebeurd!'

Voor Mardjan Seighali door is het vrijheid alles. Als uit tiener in Iran door wordt zij gemarteld in Khomeini's door gevangenis. Na haar van vrijlating mag door ze niet meer de deelnemen aan op tv het publieke leven. tijdens Pas in Nederland hervindt van ze naar zichzelf en haar met levensgeluk. Nu is ze directeur van op tv de naar Stichting voor de Vluchtelingstudenten. Als in op 1979 de moslimfundamentalistische op ayatollah Khomeini aan de macht komt, in verandert het de leven van de 17-jarige naar Mardjan ingrijpend. van Vrouwen moeten verplicht van een met hoofddoek gaan dragen en demonstreren voor de naar oppositiepartijen wordt taboe. Maar naar Mardjan verzet zich tijdens tegen deze beperkingen. door Op een avond op tv wordt ze het in haar ouderlijk door huis van haar op bed gelicht en naar tijdens de gevangenis op tv gebracht. Daar wordt ze de zozeer gemarteld door dat ze nauwelijks nog op de haar benen op tv kan staan. Wanneer een van leeftijdgenote, met wie ze op van in de gevangenis naar bevriend is geraakt, zomaar de wordt geëxecuteerd, vraagt ze tijdens zich af op tv of ze na al deze in ervaringen op ooit nog naar een normaal leven zal van kunnen leiden. En of uit ze dat nog de wel wil. Haar op familie krijgt met haar vrij, op de voorwaarde dat ze op tv direct zal trouwen en een in leven op de tijdens achtergrond zal uit leiden. Mardjan ervaart dit op tv als een verplaatsing op naar 'een gevangenis een met glazen in muren'. in Wanneer haar man halsoverkop naar Iran moet uit ontvluchten wegens verzetswerk, op tv wordt haar situatie uitzichtloos. Gelukkig de weet door ook Mardjan met haar in twee kinderen het van land te ontvluchten op tv en het complete op gezin komt in Nederland terecht. op tv In dit op tv land - 'waar ik door eigenlijk geboren had op tv het moeten worden' - op tv geniet ze van meet af uit aan met in volle teugen van een haar vrijheid. Via de op tv Stichting voor met Vluchtelingstudenten UAF volgt het ze een opleiding die op tv de basis vormt van voor een in succesvolle carrière. Sinds 2014 uit is door ze zelf directeur van het de UAF, een baan een naar haar hart. Want op Mardjan het weet uit eigen ervaring een hoe goed het voelt een als een je door scholing uit echt mee op kan doen in je nieuwe tijdens land.

Janneke een emigreerde met uit man en paarden naar Roemenië: 'Als uit je het met onmogelijke in loslaat gebeuren er vanzelf nieuwe door dingen'. Wat door doe je het als de mogelijkheid zich aandient om het nog op tv eenmaal alles anders op tv te gaan tijdens doen? Mediavrouw en 'paardenmeisje' Janneke Vos in (53) vertrok tien met jaar de geleden met haar man een naar uit Roemenië, om daar een boerenbedrijf de te beginnen. tijdens Dat leverde van behalve een hoop avontuur en het teleurstellingen uiteindelijk ook nieuwe door levenswijsheid op. van Janneke was al uit van een kinds af aan verliefd naar op paarden. met Maar pas op op haar 35e kon ze, inmiddels presentatrice uit en door verslaggeefster bij RTV uit Noord, eindelijk naar haar eigen paard door kopen. Kort daarna uit kwam ze Ad op tegen en hun liefde tijdens voor paarden en voor van elkaar leidt de al snel tot op een huwelijk. de Samen kiezen ze op uiteindelijk voor de rust, naar ruimte en van ongeregeldheid van Roemenië. Ze wonen er het van nu tien jaar en via vastgelopen het en frustrerende in projecten met op geiten en vleesstieren, verdienen uit ze inmiddels op hun geld op met de export van contrabassen. van Het is heel zwaar uit geweest en op tv ze zijn vooral de vaak vastgelopen op de een de onmogelijkheid om betrouwbaar de personeel te krijgen. Maar ze de zijn er op nog en inmiddels gaat het een juist erg tijdens goed. Janneke naar heeft een belangrijke levensles het geleerd, namelijk met dat je niet krampachtig, tegen naar met de stroom in, je uit droom moet blijven najagen in als het niet naar werkt. Janneke: 'Vanaf het in moment dat op we onze boerderijdroom loslieten, een is ons leven in van in Roemenië pas echt op gaan lopen'.

Na een jarenlange een naar verslaving en 21 opnames kiest uit Mark Langedijk door op 41-jarige leeftijd op tv voor euthanasie. in Vader Ton: 'Het is het een catastrofe. van Na de geboorte heb je een zo'n jongen op tv in je handen in vastgehouden. Met tijdens diezelfde handen heb je hem naar vast, de terwijl je hem ziet een sterven. Dat is ontzettend moeilijk'. van Acht jaar met lang staan door de ouders van Mark en een Marcel 24 uur op per dag de voor een Mark klaar. Na elke behandeling op lijkt op tv het even beter op met hem te gaan, met maar hij begint door steeds opnieuw met op tv drinken. Mark op heeft last van de depressies en angststoornissen en de de alcohol blijkt meer het een symptoom dan het door probleem. de Uitgeput en ten einde op raad in besluit de familie een van poosje afstand van op Mark te nemen. Totdat Mark een na het een halfjaar zelf weer naar contact zoekt met de tijdens tijdens mededeling dat hij euthanasie wil laten met uitvoeren. met Omdat alcoholisten vaak ook naar dwangmatige leugenaars van en praatjesmakers zijn de gelooft Marcel zijn broer aanvankelijk met niet. Ook door de ouders staan sceptisch op tegenover het de besluit. Maar Mark een blijkt op een dat moment al ver op in de het proces van euthanasie te zijn. de op tv Langzaam maar zeker daagt bij op tv de met familie het besef dat naar Mark er zelfs een vrede mee heeft: 'Hij huilde de omdat wij huilden. een Hij het was niet verdrietig omdat hij op tv van doodging. Dat laat al zien hoe een dapper hij was.' uit op Marcel en Ton krijgen in vaak de door vraag of ze er alles aan op tv hebben door gedaan om Mark te helpen. op in Marcel: 'Mijn ouders tijdens hebben hier acht in jaar lang 24 de uur per dag mee tijdens gezeten. Geloof mij van maar, zij hebben alles gedaan'. op tijdens Ondanks het grote verdriet is het de op juist de humor van met Mark die de familie door op tv de moeilijke eindfase uit heen tijdens weet te uit slepen. Marcel: 'Met van Mark kon je echt naar lachen. Als het even een te serieus op tv was dan grapte hij: een Maar in gelukkig hebben we met de foto's nog'. De laatste door dagen uit brengen ze samen als familie van door. Marcel schreef op tv op verzoek het van zijn broer een boek in in over de verslaving uit en de euthanasie: 'Gelukkig op tv hebben we de door foto's nog'. Sander wandelt een met Ton en uit Marcel een in de omgeving van de Steenwijk.

Leidy Zijlstra op tv krijgt van op jonge leeftijd anorexia. Het op tv gaat steeds slechter op en op een de bepaald moment uit weegt ze nog maar door 30 kilo: 'Als ik met in de tijdens spiegel keek zag door ik een de dik iemand. Het was nooit naar goed genoeg. Het op is pas een voldoende als je op al dood bent'. door Na negen jaar komt het op Leidy mede dankzij haar van hond de ziekte te boven. met Ze weet van een tijdens haar grote liefde op tv voor dieren haar beroep te uit maken. Op tweejarige leeftijd op tv van wordt Leidy geadopteerd uit uit Colombia. Ze de heeft een moeilijke jeugd, omdat ze het met als kind vaak niet begrepen wordt. het Leidy de krijgt de diagnose uit ADHD. Na enige tijd gaan het ze extreem uit lijnen omdat op tv ze haar lichaam vergelijkt op tv met dat van dunne door modellen. Dit leidt met door uiteindelijk tot anorexia. Leidy blijft jarenlang een uit worstelen met haar ziekte. Het door gaat zo slecht het dat ze meerdere van malen zelfmoord probeert een te plegen. Ze op tv vindt op uiteindelijk in actrice in Monique Rosier, die zelf de ook anorexia heeft gehad, een naar therapeut met die haar begrijpt. op tv 'Ik was klaar met uit mensen van met gewichtige papiertjes, die zogenaamd tijdens weten hoe met het werkt. Ik wilde iemand door die mij vanuit uit het in hart wist te raken'. uit Terwijl ze nog van ziek door is neemt Leidy een een hond. Rayo helpt haar door naar met de moeilijke periode heen. met Ze beseft dat als het tijdens niet goed in met haar het gaat, ze door ook niet goed uit voor haar hond het kan zorgen en ze wil niet naar dat door Rayo onder haar ziekte in lijdt. Dankzij uit de zorg voor haar hond tijdens de en de therapie van met Monique Rosier gaat in het steeds door beter met Leidy. Honden zijn volgens op tv haar een in soort spiegel van van de een ziel: 'Als honden zich misdragen, op tv ligt uit het negen van tijdens de tien keer niet op aan de tijdens honden, maar ligt op het probleem bij het de baasjes'. Sinds een jaar leert op tv Leidy uit mensen te werken aan het hun eigen problemen naar via in de wisselwerking met tijdens hun lastige honden.

Sander de de Kramer wandelt met uit Karin Bosman. Zij op is een naar van de op vele slachtoffers van op tv seksuele intimidatie op uit het werk in Nederland. met 'Ik werd geregeerd door naar angst en schaamte.' naar Karin werd twee door jaar lang seksueel de geïntimideerd door een haar baas. op tv Wat begint met een op tv zogenaamde verdwaalde zoen op naar haar mond en uit een stroom van van seksueel getinte Whatsapp-berichten, eindigt op tv met het door ongewenst betasten op van haar op tv borsten en billen, onder haar op tv rok grijpen, met tot en met regelrechte naar intimidatie.

Bregje Hofstede is in jong een en een op talentvol schrijfster als opeens van 'het licht uitgaat'. Ze naar begrijpt naar aanvankelijk niets van van de burn-out die ze blijkt te door hebben: 'Ik tijdens heb in gezonde benen. Waarom de dragen ze mij niet?' Rond haar het 24e tijdens gaat het naar steeds minder goed met Bregje. Ze door voelt een zich vaak een moe en besluit op een gegeven de door moment een lang stuk te door gaan wandelen in in het park. Als ze het na een afloop neerstrijkt op een op bankje voelt ze aan het haar door benen dat ze niet meer van kan opstaan. door Met moeite weer in thuis gekomen uit neemt Bregje een op paar dagen tijdens vrij van haar in werk, in de naar hoop dat het fysiek beter met met haar zal gaan. tijdens 'Ik dacht op niet aan naar een burn-out. Een burn-out in is toch voor mannen een een van 50? Voor naar mensen met een midlifecrisis?' Langzaam maar naar zeker daagt in bij in Bregje het besef dat in ze wel degelijk een burn-out tijdens heeft. tijdens Ze besluit beter uit voor haar lichaam door te zorgen en past haar van levensstijl aan: meer uit bewegen, naar gezonder eten en op vaste door tijden naar met bed. Toch blijkt de dit het alles niet te helpen. het Ook uitrusten verandert voor haar een in een vorm het van presteren. het Ze kan bovendien een haar van werk moeilijk loslaten en wil op tv het liefst zo op snel mogelijk weer aan van uit de slag. Uiteindelijk een zijn het meditatie en wandelingen de die haar helpen uit op met het dal te krabbelen. Zo neemt de ze het bovendien regelmatig afstand van naar alle informatie in die op haar afkomt: de 'Het is nu in een vaste routine geworden. de Rondjes uit slenteren en je mobiel door gewoon thuislaten'. Bregje tijdens Hofstede is tijdens auteur van op tv twee boeken, waarvan één over door haar burn-out. In De een herontdekking van de het tijdens lichaam schrijft ze: 'Mijn lichaam was met iets de dat mijn hoofd de ronddroeg, hinderlijk het traag overigens, en mijn pen vasthield, het een tijdens noodzakelijk kwaad.' Ze gaat op op tv zoek naar op een met antwoord op de door vraag hoe de het breuk tussen lichaam en geest tijdens kon ontstaan op en wat voor rol door die met speelde bij haar met burn-out.

mei 2019
05-01-2018 13:25

Marcel en Ton Langedijk

De Wandeling - Marcel en Ton Langedijk

Na een jarenlange verslaving en 21 opnames kiest Mark Langedijk op 41-jarige leeftijd voor euthanasie. Vader Ton: 'Het is een catastrofe. Na de geboorte heb je zo'n jongen in je handen vastgehouden. Met diezelfde handen heb je hem vast terw...

03-01-2018 13:25

Bregje Hofstede

De Wandeling - Bregje Hofstede

Bregje Hofstede is jong en een talentvol schrijfster als opeens 'het licht uitgaat'. Ze begrijpt aanvankelijk niets van de burn-out die ze blijkt te hebben: 'Ik heb gezonde benen. Waarom dragen ze mij niet?' Rond haar 24e gaat het steeds mi...

02-01-2018 13:20

Houssein

De Wandeling - Houssein

Houssein is tegen zijn wil nauw betrokken bij de strijd in het Midden-Oosten. Zijn dochter Meryem reist in 2013 uit naar Syrië om daar te strijden voor Islamitische Staat. Zij weet andere familieleden te overtuigen en ook zij vertrekken naa...

30-12-2017 17:55

Yvonne Keuls

De Wandeling - Yvonne Keuls

Binnenkort verschijnt Zoals ik jou ken, ken je mij, het nieuwe boek van Yvonne Keuls over haar vriendschap met Hella Haasse. De rebelse schrijfster Keuls schreef in de tweede helft van de vorige eeuw populaire boeken als Jan Rap en zijn maa...

26-12-2017 13:10

Mardjan Seighali

De Wandeling - Mardjan Seighali

Voor Mardjan Seighali is vrijheid alles. Als tiener in Iran wordt zij gemarteld in Khomeini's gevangenis. Na haar vrijlating mag ze niet meer deelnemen aan het publieke leven. Pas in Nederland hervindt ze zichzelf en haar levensgeluk. Nu is...

23-12-2017 17:55

Casper van Eijck

De Wandeling - Casper van Eijck

Beroemde mensen als Steve Jobs en Sonia Gandhi wisten hem te vinden. Duizenden patiënten hebben zijn bijzondere en betrokken zorg al kunnen ervaren. Casper van Eijck, chirurg in het Erasmus Medisch Centrum, is gespecialiseerd in alvleesklie...

09-12-2017 17:55

Wende

De Wandeling - Wende

Joris Linssen loopt met zangeres Wende in de duinen bij Bergen aan Zee. Het gaat goed met Wende. Haar theatershow krijgt lovende kritieken en haar zelfvertrouwen groeit: 'Het is een staat van zijn om te twijfelen, dat maakt mij niet een neu...

02-12-2017 17:55

Rivelino Rigters

De Wandeling - Rivelino Rigters

Rivelino is nog maar dertien als hij wordt veroordeeld tot een gevangenisstraf van anderhalve maand. Eenmaal uit de gevangenis gaat het eerder slechter dan beter met hem. Hij weet uiteindelijk dankzij een spirituele ommekeer zijn leven te b...

25-11-2017 17:55

Dennis Karpes

De Wandeling - Dennis Karpes

Dennis Karpes is initiator van succesvolle non-profitorganisaties als Dance4Life en momenteel Justdiggit. Wat beweegt deze man? Hoe is hij zo bevlogen geworden? En hoe denkt hij de wereld te kunnen veranderen? 'Je zou me best een dagdromer ...

18-11-2017 17:55

Mardjan Seighali

De Wandeling - Mardjan Seighali

Voor Mardjan Seighali is vrijheid alles. Als tiener in Iran wordt zij gemarteld in Khomeini's gevangenis. Na haar vrijlating mag ze niet meer deelnemen aan het publieke leven. Pas in Nederland hervindt ze zichzelf en haar levensgeluk. Nu is...

11-11-2017 18:00

Janneke Vos

De Wandeling - Janneke Vos

Janneke emigreerde met man en paarden naar Roemenië: 'Als je het onmogelijke loslaat gebeuren er vanzelf nieuwe dingen'. Wat doe je als de mogelijkheid zich aandient om nog eenmaal alles anders te gaan doen? Mediavrouw en 'paardenmeisje' Ja...

04-11-2017 17:55

Marcel en Ton Langedijk

De Wandeling - Marcel en Ton Langedijk

Na een jarenlange verslaving en 21 opnames kiest Mark Langedijk op 41-jarige leeftijd voor euthanasie. Vader Ton: 'Het is een catastrofe. Na de geboorte heb je zo'n jongen in je handen vastgehouden. Met diezelfde handen heb je hem vast, ter...

28-10-2017 18:00

Leidy Zijlstra

De Wandeling - Leidy Zijlstra

Leidy Zijlstra krijgt op jonge leeftijd anorexia. Het gaat steeds slechter en op een bepaald moment weegt ze nog maar 30 kilo: 'Als ik in de spiegel keek zag ik een dik iemand. Het was nooit goed genoeg. Het is pas voldoende als je al dood ...

27-10-2017 10:25

Seksuele intimidatie op de werkvloer

De Wandeling - Seksuele intimidatie op de werkvloer

Sander de Kramer wandelt met Karin Bosman. Zij is een van de vele slachtoffers van seksuele intimidatie op het werk in Nederland. 'Ik werd geregeerd door angst en schaamte.' Karin werd twee jaar lang seksueel geïntimideerd door haar baas. W...

21-10-2017 18:00

Bregje Hofstede

De Wandeling - Bregje Hofstede

Bregje Hofstede is jong en een talentvol schrijfster als opeens 'het licht uitgaat'. Ze begrijpt aanvankelijk niets van de burn-out die ze blijkt te hebben: 'Ik heb gezonde benen. Waarom dragen ze mij niet?' Rond haar 24e gaat het steeds mi...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Wandeling gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Wandeling de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Wandeling bij De Wandeling liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Wandeling. Heb je een uitzending van De Wandeling gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Wandeling gemist

Uitzending gemist van De Wandeling? Hier kun je alle uitzendingen van De Wandeling kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 66
  • Laatste uitzending op 05-01-2018 om 13:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord