Programma gemist?

Na van een jarenlange op tv verslaving en 21 een opnames kiest Mark het Langedijk op 41-jarige naar leeftijd voor euthanasie. Vader Ton: een 'Het is een een catastrofe. Na de het geboorte naar heb je zo'n jongen in in je op handen vastgehouden. Met uit diezelfde handen heb je uit hem vast terwijl je hem van ziet sterven. Dat een is ontzettend van moeilijk'. Acht jaar een lang de staan de ouders van Mark en van Marcel 24 tijdens uur per dag van voor Mark klaar. Na van elke op behandeling lijkt het even de beter met hem te van gaan, het maar hij begint een steeds opnieuw met drinken. op tv Mark heeft last naar van naar depressies en angststoornissen en de alcohol het naar blijkt meer een met symptoom dan het van probleem. Uitgeput en ten einde raad in besluit door de familie een poosje afstand de van op tv Mark te nemen. Totdat Mark tijdens na de een halfjaar zelf in weer contact zoekt met de de mededeling dat het hij euthanasie in wil laten met uitvoeren. Omdat alcoholisten vaak ook door dwangmatige door leugenaars en praatjesmakers zijn, gelooft uit Marcel zijn broer het aanvankelijk niet. Ook de op ouders staan uit sceptisch tegenover het van besluit. Maar Mark op tv blijkt op dat het moment al ver de in in het proces van euthanasie op tv te zijn. Langzaam maar in zeker de daagt bij de familie het besef in dat op Mark er zelfs het vrede mee heeft: van 'Hij huilde de omdat wij huilden. de Hij was niet verdrietig omdat met hij doodging. Dat op tv laat al zien van hoe dapper op hij was.' Marcel en op Ton van krijgen vaak de vraag of ze door er alles een aan hebben gedaan op om Mark op te helpen. Marcel: 'Mijn ouders het hebben hier acht naar jaar lang 24 door uur per dag naar uit mee gezeten. Geloof mij maar, op zij naar hebben alles gedaan'. Ondanks het grote tijdens verdriet door is het juist de humor op van Mark die door van de familie door de moeilijke eindfase op tv heen weet op te uit slepen. Marcel: 'Met op Mark kon je een echt lachen. Als het even te met serieus was het dan grapte hij: 'Maar in gelukkig hebben op tv we de foto's tijdens nog'. naar De laatste dagen brengen op ze samen een als familie door. uit Marcel schreef op verzoek van zijn naar broer van een boek over de verslaving naar en de op tv euthanasie: 'Gelukkig hebben we het op tv de foto's nog'. op Sander wandelt met Ton het en Marcel in de door omgeving van een Steenwijk.

Bregje Hofstede door is jong en een op tv talentvol schrijfster de als opeens 'het de licht uitgaat'. met Ze begrijpt aanvankelijk niets van naar de burn-out het die een ze blijkt te op hebben: 'Ik heb naar gezonde benen. Waarom met dragen ze mij niet?' op tv Rond haar 24e op gaat het met steeds minder goed met door Bregje. Ze voelt zich door vaak op tv moe en besluit op een gegeven de op moment een lang stuk te gaan door een wandelen in het op park. Als ze na afloop neerstrijkt met op het een bankje, voelt ze in aan haar benen dat in ze niet op meer kan opstaan. Met een moeite weer thuisgekomen een neemt Bregje een naar paar dagen vrij met van haar werk op in de hoop in door dat het fysiek van beter met haar zal gaan. 'Ik uit dacht niet een aan met een burn-out. Een burn-out het is toch voor mannen in van 50? Voor naar mensen op met een midlifecrisis?' Langzaam maar op zeker daagt van bij Bregje het besef met dat ze tijdens wel degelijk naar een burn-out heeft. Ze met besluit beter voor op haar lichaam te zorgen een en past haar levensstijl door aan: meer bewegen, op een gezonder eten en op vaste tijden uit naar bed. in Toch blijkt dit op tv alles niet te op tv helpen. tijdens Ook uitrusten verandert op voor haar in tijdens een vorm van tijdens presteren. Ze kan bovendien de haar werk moeilijk loslaten naar en wil uit het liefst naar zo snel mogelijk weer aan het de door slag. Uiteindelijk zijn het meditatie en naar wandelingen die door haar helpen uit door het dal te krabbelen. het Zo naar neemt ze bovendien regelmatig afstand in van op tv alle informatie die op haar een het afkomt: 'Het is een nu een vaste routine door geworden. Rondjes slenteren en je uit mobiel gewoon thuislaten'. naar het Bregje Hofstede is auteur tijdens van twee boeken, tijdens waarvan één over haar door burn-out. In De van herontdekking tijdens van het lichaam schrijft ze 'Mijn met lichaam in was iets dat mijn op tv hoofd ronddroeg, tijdens hinderlijk traag overigens, en op tv mijn pen vasthield, het een noodzakelijk kwaad.' Ze van gaat op met zoek naar naar een antwoord op de op vraag hoe de breuk door tussen lichaam en door door geest kon ontstaan en naar wat voor op rol die speelde op tv bij haar burn-out.

Houssein is met tegen zijn door wil nauw betrokken bij de tijdens op tv strijd in het Midden-Oosten. Zijn dochter naar door Meryem reist in 2013 uit naar uit Syrië om daar van te het strijden voor Islamitische Staat. Zij op tv weet andere familieleden op tv te overtuigen en het ook zij vertrekken op tijdens naar het oorlogsgebied. Joris het Linssen praat een op het strand van in Egmond aan Zee door met Houssein door over de impact die door dit heeft de gehad op zijn leven en in over de de manier waarop hij op tv hiermee probeert op tv om te gaan. Daarnaast een vertelt hij over de alarmbellen van die uit de veiligheidsdiensten te van laat hoorden uit rinkelen, de oorzaken van radicalisering de en ook over de wat er in van zijn ogen moet gebeuren van met door terugkeerders.

Binnenkort uit verschijnt Zoals ik jou ken, een ken door je mij, het door nieuwe boek van het Yvonne Keuls over haar vriendschap naar de met Hella Haasse. De rebelse schrijfster het een Keuls schreef in de tweede een helft van de vorige het eeuw van populaire boeken als Jan Rap in en zijn maat in over het schurende sociale naar thema's. Daarvoor is ze gelauwerd met en verguisd. Maar de dat laatste raakt haar de niet: 'Je tijdens moet beantwoorden op aan je eigen natuur, uit dat is één van naar onze in grootste opdrachten met in het leven.' Yvonne Keuls van vertelt hoe ze begin op jaren het 70 besloot in om het als schrijver over tijdens een andere het boeg te gooien. Met het fictie was ze weliswaar de goed in staat een gebleken om 'papieren op mensen' te naar creëren, 'maar ik wist met helemaal niet hoe uit naar de echte mensen waren'. Door uit literatuurlessen die ze uit op scholen geeft krijgt door ze steeds uit meer inzicht in in de met problemen van jongeren. een Ze besluit zich zowel in het de praktijk op tv als met haar een boeken voor hen het in te gaan met zetten: 'Ik een heb die jongeren een stem gegeven'. met Het een leidt tot tijdens inmiddels zeer bekende boeken als van Het verrotte leven van in tijdens Floortje Bloem en Jan Rap op tv en zijn maat. In van januari verschijnt van Zoals ik jou ken, het ken in je mij. Daarin blikt de door inmiddels 86-jarige Keuls op terug op haar een op tv innige en ondanks beider in eigenzinnigheden standvastige een band met schrijfster Hella uit Haasse: 'Het de is de vriendschap van mijn op tv leven'.

Voor tijdens Mardjan Seighali is vrijheid van alles. Als tiener in tijdens Iran de wordt zij gemarteld in Khomeini's in gevangenis. tijdens Na haar vrijlating mag een ze niet meer deelnemen naar aan een het publieke leven. uit Pas in de Nederland hervindt ze zichzelf en haar met levensgeluk. Nu is uit ze directeur een van door de Stichting voor Vluchtelingstudenten. Als op in naar 1979 de moslim-fundamentalistische ayatollah Khomeini uit aan op tv de macht komt, verandert het door leven van de een 17-jarige met Mardjan ingrijpend. Vrouwen moeten een verplicht een de hoofddoek gaan dragen in en demonstreren voor oppositiepartijen met wordt taboe. Maar Mardjan op tv verzet zich tegen deze de het beperkingen. Op een avond wordt ze het de in haar ouderlijk huis van haar uit op tv bed gelicht en naar door de gevangenis gebracht. op tv Daar wordt de ze zozeer gemarteld dat ze nauwelijks de nog op het haar benen kan in staan. Wanneer een met leeftijdgenote met de wie ze in op de gevangenis met bevriend is geraakt zomaar de wordt geëxecuteerd, in vraagt ze zich af of door ze na in al deze ervaringen ooit nog een een op normaal leven zal kunnen de leiden. En met of ze naar dat nog wel wil. Haar het familie krijgt met haar vrij, op voorwaarde een dat in ze direct zal trouwen een en een leven op de een achtergrond zal van leiden. met Mardjan ervaart dit als op tv een verplaatsing naar 'een gevangenis door met glazen van muren'. Wanneer haar man een uit halsoverkop Iran moet ontvluchten wegens een verzetswerk, wordt het haar situatie uitzichtloos. Gelukkig weet van ook Mardjan op met van haar twee kinderen door het land te ontvluchten en op tv het complete gezin het komt terecht op tv in Nederland. op tv In dit land - 'waar ik uit eigenlijk geboren had het moeten uit worden' - geniet ze een van door meet af aan met volle teugen van van van haar vrijheid. Via de tijdens Stichting naar voor Vluchtelingstudenten UAF volgt ze een naar op tv opleiding die de basis vormt voor de de een succesvolle carrière. Sinds 2014 is in ze zelf directeur op van naar het UAF, door een baan naar haar hart. tijdens Want tijdens Mardjan weet uit eigen tijdens ervaring hoe goed het in voelt als het je door scholing echt uit mee uit kan doen in je nieuwe met land.

Beroemde een mensen als Steve Jobs tijdens en Sonia Gandhi wisten in hem te tijdens vinden. Duizenden van patiënten hebben zijn een bijzondere en betrokken een zorg al kunnen ervaren. Casper door van Eijck, chirurg een in het Erasmus met Medisch op tv Centrum, is gespecialiseerd in een alvleesklierkanker. In De met Wandeling vertelt van hij dat het zijn een missie is deze vorm van van kanker ooit door de wereld uit op te van helpen. De cijfers zijn hard: uit iedere dag overlijden het er acht tijdens mensen in ons met land aan alvleesklierkanker. Het tijdens uit is bovendien een soort met een het erg op slechte prognose. Hoe naar gaat Casper, die door zeer betrokken is bij zijn op tv uit patiënten, om met tijdens al dat menselijk naar leed? 'Ik heb menig keer meegemaakt naar op dat ik de enige was het die aan het uit huilen was van bij de euthanasieprocedure. Terwijl op tv de familie heel erg een opgelucht was hoe door het op allemaal gegaan was, realiseerde naar ik me dan uit dat de ik toch weer naar iemand had verloren.' door Nabestaanden van oud-patiënten de van Casper hebben naar een stichting opgericht. Hun hoop is op tv gevestigd op tijdens de de research die Casper doet naar op tv revolutionaire manieren van om alvleesklierkanker op te behandelen.

Joris in Linssen loopt een met zangeres Wende in de de duinen bij Bergen aan door Zee. op tv Het gaat goed de met Wende. op tv Haar theatershow krijgt lovende van kritieken en haar de zelfvertrouwen groeit: 'Het is met een staat van zijn tijdens om te een twijfelen, dat maakt mij van niet het een neurotische gek of zo, een op tv dat maakt mij gewoon met heel nieuwsgierig of levenslustig.' op tv De tijdens eigenzinnige zangeres Wende werd bekend met op haar vertolking van van Franse chansons en uit weet het publiek tijdens met inmiddels met allerlei genres te betoveren. een met Haar zeer persoonlijke door en intense theatershow 'Mens' is door bijzonder goed in ontvangen. Over haar door vaak heftige op emoties op het podium zegt ze op tv door in De Wandeling: 'Ik uit ben puur op doorgeefluik, in die zin het is het zo in dat als het publiek naar zichzelf door tijdens mij weerspiegeld op tv ziet, dan heb ik van het goed gedaan.' naar Ook privé gaat naar het Wende voor de wind. de het Ze heeft na het het nodige 'vechten vanuit door de angst om uit te verliezen' haar de draai gevonden naar binnen een relatie. En op tv ze kan eindelijk echt genieten in van een haar werk, doordat ze veel op minder bezig is naar met waardering van tijdens door buitenaf: 'Dan vind tijdens je me niet leuk, of niet uit aardig of het zo, ik kan niet op tv anders het zijn dan in dit.' Wende heeft recentelijk ontdekt in dat met ze wandelen erg fijn vindt en door dat ze erg op houdt van tijdens de combinatie in van lopen en praten. 'Dat uit kan op tv met wandelen zo goed, je met door komt dan echt heel diep tijdens in levens, daar tijdens waar je normaal niet uit zo op snel aankomt.' De Wandeling door gaat over de de eerste in etappe van het op Trekvogelpad, een langeafstandswandelpad van Bergen op aan Zee naar naar Enschede. Onderweg heeft een hij door enkele bijzondere ontmoetingen: een tijdens echtpaar dat met alpaca's wandelt, naar een tennisparkbeheerder die in het roer radicaal met heeft tijdens omgegooid en een naar man die uitlegt van waarom er niets boven de een uit smaak van een duinaardappeltje naar gaat.

Rivelino is nog naar maar met dertien als hij wordt uit veroordeeld tot een tijdens gevangenisstraf van anderhalve maand. het door Eenmaal uit de gevangenis gaat het een eerder slechter dan met beter met een hem. de Hij weet uiteindelijk dankzij een spirituele in ommekeer zijn de leven te beteren de en neemt zelfs door weer contact op op tv met de op rechter die hem van veroordeelde. Rivelino door verliest op jonge naar leeftijd zijn vader. Op van zoek naar met erkenning brengt hij veel tijd uit op straat tijdens door in Amsterdam-West. Samen de met zijn van twee beste vrienden richt hij door een bende op: het C.N.P (Criminal Negro de in Posse). Als ze op met straat aan het stelen zijn, door worden tijdens ze betrapt door het de politie. Hij wordt door met een blinde rechter, door op Romke de Vries, veroordeeld tot in een gevangenisstraf van naar anderhalve maand. De op veroordeling maakt indruk op op tv Rivelino: 'Ik had op een nog nooit een blinde rechter gezien. van Hij had een door hond bij de zich en heel door veel door apparatuur'. De gevangenisstraf het zorgt echter bepaald niet voor verandering een in het op tv gedrag van Rivelino. met 'Ik tijdens schrok van de veroordeling, de maar in tijdens de gevangenis kwam tijdens ik in aanraking met op jongens die veel ergere dingen naar hadden de gedaan'. Weer vrij kiest hij het opnieuw voor de van criminaliteit, in maar het geloof zorgt met uiteindelijk voor het een kantelpunt in een het leven van Rivelino. Zijn van spirituele in zoektocht houdt hem daarna van op tv de straat. Rivelino in helpt een nu andere jongeren in een vergelijkbare tijdens situaties met zijn eigen stichting, uit Loud Academy. Doormiddel van de rap, dans en van acteren van wil Rivelino deze jongeren naar helpen en voorkomen dat de ze in herhaling in vallen: op 'Sommige mensen waar op ik samen het mee heb vastgezeten, die zitten een er nog steeds. Anderen uit hebben het helaas naar tijdens niet overleefd op straat'. Rivelino uit schreef een boek uit over zijn uit criminele verleden: 'De keuzes die het je door maakt'. Ook naar nam hij contact op met uit de bijzondere rechter van die hem veroordeelde. door Rechter Romke op wandelt een stuk een mee. Hij is het blij met met het hernieuwde contact: 'Je tijdens hoort eigenlijk door nooit meer iets op van de jongeren die in je in op tv je rechtszaal had. Ik door vind het ontzettend fijn het om te horen dat tijdens met het nu zo met goed met hem een gaat'.

Dennis Karpes van is door initiator van succesvolle een non-profitorganisaties als Dance4Life en momenteel Justdiggit. op Wat van beweegt deze het man? Hoe is hij zo op bevlogen geworden? En een hoe denkt hij door de wereld te naar kunnen veranderen? 'Je zou naar me best een op tv dagdromer kunnen noemen.' met Dennis vertelt tijdens dat het door in zijn leven het een tijd naar heeft geduurd voordat hij zijn richting van had gevonden. Wel in had uit hij al van kinds af door op aan de gewoonte om zich in - wiegend op op de klanken op van muziek - de mooiste op tv plannen tijdens en toekomstdromen in te beelden, door vaak tot in met de kleinste details. een Dat bleek met hij van zijn moeder de een te hebben: 'Toen door ik geboren was door hield zij ermee op met en ik doe het op inmiddels tijdens al 48 jaar'. Dennis rolt met na zijn studietijd in uit de wereld van naar pr het en marketing. Hij tijdens krijgt daarbij op tv al gauw de behoefte de commerciële in wereld achter van zich te op laten. In 2000 heeft met hij de tijdens één van zijn dagdroomsessies een de enorm in eurekamoment: 'ik stuiterde tijdens gewoon!' Dance4Life naar wordt geboren, dan nog op het papier van maar in 2003 wordt naar Dennis' droom van werkelijkheid: aidsbestrijding en seksuele van voorlichting via wereldwijde dans- naar en muziekevenementen voor een jongeren. Inmiddels is Dennis op tv van al zeven jaar uit in de greep van van een nieuw op tv project, Justdiggit. Ook nu van weer zijn er wereldwijde ambities: met in het groen maken van uitgedroogde tijdens gebieden, om te tijdens beginnen de in Afrika. En wereldwijd tijdens leent zelfs een uit oppervlakte van uit twee keer Europa met zich voor de techniek van die hij in 2010 op van het spoor kwam naar via zijn door inmiddels overleden kompaan Peter door Westerveld. Dennis herinnert tijdens zich Peter van met veel door respect: 'Een echte intellectueel, kunstenaar-uitvinder uit en Crocodile naar Dundee ineen'. de Dennis is van overtuigd van zowel de noodzaak tijdens als de mogelijkheden van van Justdiggit. 'We hebben de de tijdsgeest door inmiddels uit echt mee. Als inderdaad gebeurt met wat ik door allang gezien heb dat kan in gebeuren, een dan gaan we geschiedenis schrijven. met Dan gaat Justdiggit het binnen veertig, vijftig met het jaar tot de grootste in groene footprint van op deze aardbol leiden. door En dan is er vanuit tijdens op tv een beetje enthousiast door zijn wel echt iets de heel tofs door gebeurd!'

Voor met Mardjan Seighali is een vrijheid alles. Als op tiener in Iran op tv wordt zij gemarteld in in Khomeini's op tv gevangenis. Na haar vrijlating mag ze op tv niet door meer deelnemen aan het publieke van naar leven. Pas in Nederland hervindt ze naar zichzelf en haar de levensgeluk. van Nu is van ze directeur van de Stichting naar voor Vluchtelingstudenten. de Als in 1979 in de moslimfundamentalistische ayatollah Khomeini aan op in de macht komt, verandert uit het leven van de 17-jarige op Mardjan uit ingrijpend. Vrouwen moeten op tv verplicht een hoofddoek gaan dragen de en demonstreren van voor oppositiepartijen wordt op tv taboe. door Maar Mardjan verzet zich tegen van deze beperkingen. Op het een avond op tv wordt ze in in haar ouderlijk huis van haar op op bed gelicht en naar de gevangenis uit gebracht. Daar tijdens wordt ze zozeer gemarteld het dat ze in nauwelijks nog op haar een benen kan staan. tijdens Wanneer een leeftijdgenote, in met wie in ze in de van gevangenis bevriend is het geraakt, zomaar wordt geëxecuteerd, door vraagt ze zich van af of de ze na al deze uit ervaringen op tv ooit nog op tv een normaal leven zal het kunnen leiden. En een of ze dat nog wel een tijdens wil. Haar familie krijgt met haar vrij, op naar voorwaarde dat uit ze direct zal trouwen en door een leven op de in tijdens achtergrond zal leiden. Mardjan op ervaart dit als een verplaatsing het met naar 'een gevangenis met glazen met muren'. Wanneer tijdens haar man halsoverkop Iran tijdens moet ontvluchten wegens in verzetswerk, wordt haar situatie uit uitzichtloos. de Gelukkig weet ook Mardjan door met haar twee van kinderen het het land te ontvluchten en het in complete in gezin komt in met Nederland terecht. In dit land op tv - 'waar het ik eigenlijk uit geboren had moeten worden' - uit geniet van ze van meet af aan de met volle met teugen van een haar vrijheid. Via de een Stichting voor in Vluchtelingstudenten UAF volgt ze van een opleiding die door de basis vormt met voor uit een succesvolle carrière. het Sinds 2014 is ze zelf directeur met uit van het UAF, een baan naar naar haar hart. in Want Mardjan weet uit met in eigen ervaring hoe goed tijdens het voelt als je van door uit scholing echt mee naar kan doen in je nieuwe een land.

Janneke emigreerde door met man en naar paarden naar Roemenië: 'Als op met je het onmogelijke loslaat het gebeuren er vanzelf nieuwe dingen'. door Wat de doe je als de mogelijkheid de zich aandient met om nog eenmaal alles in anders met te gaan doen? Mediavrouw en op tijdens 'paardenmeisje' Janneke Vos op tv (53) vertrok tien jaar geleden uit met haar man door naar Roemenië, om het daar een boerenbedrijf tijdens te beginnen. Dat uit leverde behalve een op tv hoop door avontuur en teleurstellingen uit uiteindelijk ook nieuwe levenswijsheid tijdens op. Janneke was al van op kinds op af aan verliefd op door paarden. het Maar pas op haar 35e kon uit ze, met inmiddels presentatrice het en verslaggeefster bij RTV Noord, eindelijk van haar eigen tijdens paard op kopen. Kort daarna kwam ze Ad met tegen en hun tijdens liefde voor paarden het en voor elkaar met tijdens leidt al snel tot een huwelijk. op Samen kiezen ze naar uiteindelijk het voor de door rust, ruimte en ongeregeldheid van Roemenië. uit Ze wonen er het nu een tien jaar en via vastgelopen naar en frustrerende projecten door tijdens met geiten en vleesstieren, verdienen ze een inmiddels van hun geld op tv met de export uit van contrabassen. Het is heel zwaar naar geweest met en ze zijn op vooral vaak vastgelopen op de de onmogelijkheid om tijdens betrouwbaar personeel de te krijgen. Maar ze zijn tijdens er nog en de inmiddels gaat het door van juist erg goed. Janneke heeft door een belangrijke levensles uit geleerd, namelijk dat uit je niet in krampachtig, tegen in de stroom in, op je droom moet een blijven najagen als de het niet werkt. Janneke: het 'Vanaf het het moment dat we onze boerderijdroom loslieten, op is door ons leven in Roemenië pas met echt gaan in lopen'.

Na met een jarenlange verslaving op tv en 21 het opnames kiest Mark Langedijk op 41-jarige tijdens leeftijd de voor euthanasie. Vader op tv Ton: 'Het is een catastrofe. op tv Na de tijdens geboorte heb de je zo'n jongen in naar je handen vastgehouden. op tv Met diezelfde handen in heb je hem vast, door uit terwijl je hem ziet sterven. met Dat uit is ontzettend moeilijk'. Acht op tv jaar lang staan uit de ouders van Mark en naar met Marcel 24 uur per door dag voor Mark klaar. de Na elke tijdens behandeling lijkt het even de beter met hem te het tijdens gaan, maar hij uit begint steeds opnieuw met drinken. Mark uit heeft een last van met depressies en angststoornissen in en de alcohol blijkt uit meer een symptoom dan het het de probleem. Uitgeput en ten naar einde raad besluit de uit familie in een poosje afstand van Mark te een het nemen. Totdat Mark na een halfjaar het zelf weer contact tijdens op tv zoekt met de mededeling uit dat hij euthanasie wil door laten uitvoeren. Omdat tijdens alcoholisten in vaak ook dwangmatige het leugenaars en praatjesmakers zijn op gelooft Marcel zijn broer aanvankelijk op tv niet. Ook op tv de ouders staan sceptisch op naar tegenover het besluit. uit Maar Mark blijkt op een dat moment al de ver in het een proces van euthanasie met te zijn. met Langzaam maar zeker door daagt bij de familie het besef op dat Mark tijdens er zelfs vrede uit mee heeft: in 'Hij huilde omdat wij huilden. een met Hij was niet een verdrietig omdat hij doodging. Dat naar laat al een zien hoe dapper hij naar was.' Marcel en Ton met krijgen vaak op de vraag of tijdens ze er alles het aan een hebben gedaan om Mark te helpen. met Marcel: 'Mijn op ouders hebben een hier acht op jaar lang 24 uur op per dag op tv mee gezeten. Geloof in mij maar, zij hebben alles op tv gedaan'. Ondanks een het grote verdriet in is het op juist de humor van naar Mark die de familie door met de moeilijke het eindfase heen weet te op slepen. Marcel: uit 'Met Mark kon van je echt lachen. Als op het even een te serieus was met dan grapte van hij: Maar gelukkig hebben we op tv de de foto's nog'. De laatste naar dagen brengen naar ze samen als door familie door. met Marcel schreef op van verzoek van zijn broer een boek van over de verslaving uit en de euthanasie: op tv de 'Gelukkig hebben we de foto's nog'. op tv Sander wandelt met een Ton en van Marcel in de omgeving in van in Steenwijk.

Leidy met Zijlstra krijgt op jonge tijdens leeftijd door anorexia. Het gaat steeds slechter en op tv tijdens op een bepaald met moment weegt ze nog maar in 30 een kilo: 'Als ik naar in de spiegel keek zag ik op tv een naar dik iemand. naar Het was nooit goed naar genoeg. Het is pas het voldoende het als je al met dood bent'. Na de negen jaar komt Leidy met mede dankzij op haar hond de naar ziekte te boven. Ze weet de van haar grote een liefde op tv voor dieren haar beroep te in maken. Op tweejarige leeftijd met wordt Leidy de geadopteerd in uit Colombia. Ze heeft op een moeilijke jeugd, door omdat ze als kind vaak het niet de begrepen wordt. Leidy een krijgt de diagnose het ADHD. Na tijdens enige tijd gaan van ze extreem lijnen omdat het ze haar lichaam vergelijkt met in dat van de dunne modellen. Dit leidt door uiteindelijk tijdens tot anorexia. Leidy blijft door jarenlang worstelen met haar tijdens ziekte. Het in gaat zo slecht een dat ze de meerdere malen in zelfmoord probeert te tijdens plegen. Ze vindt de uiteindelijk in actrice door Monique Rosier, die zelf tijdens ook anorexia heeft gehad, een het therapeut die op tv haar de begrijpt. 'Ik was klaar door met mensen met gewichtige papiertjes, de een die zogenaamd weten hoe in het werkt. tijdens Ik wilde iemand die mij vanuit een het hart uit wist op te raken'. Terwijl een ze nog ziek is neemt in Leidy een hond. Rayo tijdens helpt haar met door tijdens de moeilijke periode op tv heen. Ze beseft een dat als het niet goed tijdens met haar gaat, ze met ook niet goed met naar voor haar hond kan uit zorgen en ze wil het niet dat op tv Rayo onder haar door ziekte lijdt. Dankzij de zorg door een voor haar hond en de een therapie van Monique Rosier met met gaat het steeds beter met Leidy. in Honden naar zijn volgens haar een soort de spiegel in van de ziel: 'Als een honden de zich misdragen, ligt het op negen van de tien keer naar niet aan op tv de honden, met maar ligt de het probleem bij door de baasjes'. Sinds een jaar op leert uit Leidy mensen te werken aan het hun eigen de problemen via een de wisselwerking met hun lastige naar honden.

Sander de het Kramer van wandelt met Karin Bosman. Zij op is een een van de vele met slachtoffers van seksuele uit intimidatie op het werk op tv in Nederland. 'Ik op tv werd geregeerd door op angst en schaamte.' Karin met werd het twee jaar lang het seksueel geïntimideerd door haar baas. in Wat begint tijdens met het een zogenaamde verdwaalde zoen op op haar naar mond en een stroom op tv van seksueel getinte Whatsapp-berichten, het eindigt met het op tv ongewenst betasten in van haar borsten het en billen, door onder haar rok een grijpen, tot en tijdens met regelrechte intimidatie.

Bregje op Hofstede is jong en een door talentvol schrijfster als op tv opeens 'het licht door uitgaat'. Ze uit begrijpt met aanvankelijk niets van de burn-out het die ze blijkt te met hebben: 'Ik heb een het gezonde benen. Waarom dragen met ze mij niet?' op tv Rond haar op 24e gaat het steeds minder goed op in met Bregje. Ze voelt op zich vaak uit moe en besluit op een gegeven op tv moment een op tv lang de stuk te gaan wandelen in het het park. Als het ze na afloop neerstrijkt met op een een bankje door voelt ze aan haar van benen dat ze op tv niet meer kan in opstaan. Met een moeite weer thuis gekomen neemt naar Bregje uit een paar dagen vrij van haar het werk, in de op tv van hoop dat het op tv fysiek beter met een haar zal gaan. van 'Ik dacht niet aan het een burn-out. Een tijdens burn-out is toch voor van mannen van 50? met Voor mensen het met een midlifecrisis?' een Langzaam maar zeker daagt op tv bij Bregje het met besef een dat ze wel degelijk tijdens een burn-out heeft. Ze besluit een op tv beter voor haar lichaam te uit zorgen en past haar op tv levensstijl het aan: meer bewegen, een gezonder eten en het op vaste tijden een naar bed. Toch blijkt op tv dit alles niet de te van helpen. Ook uitrusten verandert voor met haar in een vorm uit van met presteren. Ze kan bovendien haar uit werk een moeilijk loslaten en wil het door liefst in zo snel mogelijk weer uit aan met de slag. Uiteindelijk op tv zijn het meditatie de en wandelingen die in haar helpen uit het dal te van krabbelen. Zo van neemt ze op bovendien regelmatig afstand van alle uit informatie in die op haar van afkomt: 'Het is nu met een vaste routine naar geworden. Rondjes slenteren het en je tijdens mobiel gewoon naar thuislaten'. Bregje Hofstede is auteur van naar twee boeken, de waarvan de één over haar burn-out. tijdens In De herontdekking van het van op tv lichaam schrijft ze: 'Mijn het lichaam was uit iets dat mijn hoofd ronddroeg, hinderlijk met traag het overigens, en op mijn pen vasthield, een op tv noodzakelijk kwaad.' Ze gaat de op zoek naar een op antwoord op een de vraag tijdens hoe de met breuk tussen lichaam met en geest kon ontstaan en wat van voor rol die de door speelde bij haar naar burn-out.

juli 2018
05-01-2018 13:25

Marcel en Ton Langedijk

De Wandeling - Marcel en Ton Langedijk

Na een jarenlange verslaving en 21 opnames kiest Mark Langedijk op 41-jarige leeftijd voor euthanasie. Vader Ton: 'Het is een catastrofe. Na de geboorte heb je zo'n jongen in je handen vastgehouden. Met diezelfde handen heb je hem vast terw...

03-01-2018 13:25

Bregje Hofstede

De Wandeling - Bregje Hofstede

Bregje Hofstede is jong en een talentvol schrijfster als opeens 'het licht uitgaat'. Ze begrijpt aanvankelijk niets van de burn-out die ze blijkt te hebben: 'Ik heb gezonde benen. Waarom dragen ze mij niet?' Rond haar 24e gaat het steeds mi...

02-01-2018 13:20

Houssein

De Wandeling - Houssein

Houssein is tegen zijn wil nauw betrokken bij de strijd in het Midden-Oosten. Zijn dochter Meryem reist in 2013 uit naar Syrië om daar te strijden voor Islamitische Staat. Zij weet andere familieleden te overtuigen en ook zij vertrekken naa...

30-12-2017 17:55

Yvonne Keuls

De Wandeling - Yvonne Keuls

Binnenkort verschijnt Zoals ik jou ken, ken je mij, het nieuwe boek van Yvonne Keuls over haar vriendschap met Hella Haasse. De rebelse schrijfster Keuls schreef in de tweede helft van de vorige eeuw populaire boeken als Jan Rap en zijn maa...

26-12-2017 13:10

Mardjan Seighali

De Wandeling - Mardjan Seighali

Voor Mardjan Seighali is vrijheid alles. Als tiener in Iran wordt zij gemarteld in Khomeini's gevangenis. Na haar vrijlating mag ze niet meer deelnemen aan het publieke leven. Pas in Nederland hervindt ze zichzelf en haar levensgeluk. Nu is...

23-12-2017 17:55

Casper van Eijck

De Wandeling - Casper van Eijck

Beroemde mensen als Steve Jobs en Sonia Gandhi wisten hem te vinden. Duizenden patiënten hebben zijn bijzondere en betrokken zorg al kunnen ervaren. Casper van Eijck, chirurg in het Erasmus Medisch Centrum, is gespecialiseerd in alvleesklie...

09-12-2017 17:55

Wende

De Wandeling - Wende

Joris Linssen loopt met zangeres Wende in de duinen bij Bergen aan Zee. Het gaat goed met Wende. Haar theatershow krijgt lovende kritieken en haar zelfvertrouwen groeit: 'Het is een staat van zijn om te twijfelen, dat maakt mij niet een neu...

02-12-2017 17:55

Rivelino Rigters

De Wandeling - Rivelino Rigters

Rivelino is nog maar dertien als hij wordt veroordeeld tot een gevangenisstraf van anderhalve maand. Eenmaal uit de gevangenis gaat het eerder slechter dan beter met hem. Hij weet uiteindelijk dankzij een spirituele ommekeer zijn leven te b...

25-11-2017 17:55

Dennis Karpes

De Wandeling - Dennis Karpes

Dennis Karpes is initiator van succesvolle non-profitorganisaties als Dance4Life en momenteel Justdiggit. Wat beweegt deze man? Hoe is hij zo bevlogen geworden? En hoe denkt hij de wereld te kunnen veranderen? 'Je zou me best een dagdromer ...

18-11-2017 17:55

Mardjan Seighali

De Wandeling - Mardjan Seighali

Voor Mardjan Seighali is vrijheid alles. Als tiener in Iran wordt zij gemarteld in Khomeini's gevangenis. Na haar vrijlating mag ze niet meer deelnemen aan het publieke leven. Pas in Nederland hervindt ze zichzelf en haar levensgeluk. Nu is...

11-11-2017 18:00

Janneke Vos

De Wandeling - Janneke Vos

Janneke emigreerde met man en paarden naar Roemenië: 'Als je het onmogelijke loslaat gebeuren er vanzelf nieuwe dingen'. Wat doe je als de mogelijkheid zich aandient om nog eenmaal alles anders te gaan doen? Mediavrouw en 'paardenmeisje' Ja...

04-11-2017 17:55

Marcel en Ton Langedijk

De Wandeling - Marcel en Ton Langedijk

Na een jarenlange verslaving en 21 opnames kiest Mark Langedijk op 41-jarige leeftijd voor euthanasie. Vader Ton: 'Het is een catastrofe. Na de geboorte heb je zo'n jongen in je handen vastgehouden. Met diezelfde handen heb je hem vast, ter...

28-10-2017 18:00

Leidy Zijlstra

De Wandeling - Leidy Zijlstra

Leidy Zijlstra krijgt op jonge leeftijd anorexia. Het gaat steeds slechter en op een bepaald moment weegt ze nog maar 30 kilo: 'Als ik in de spiegel keek zag ik een dik iemand. Het was nooit goed genoeg. Het is pas voldoende als je al dood ...

27-10-2017 10:25

Seksuele intimidatie op de werkvloer

De Wandeling - Seksuele intimidatie op de werkvloer

Sander de Kramer wandelt met Karin Bosman. Zij is een van de vele slachtoffers van seksuele intimidatie op het werk in Nederland. 'Ik werd geregeerd door angst en schaamte.' Karin werd twee jaar lang seksueel geïntimideerd door haar baas. W...

21-10-2017 18:00

Bregje Hofstede

De Wandeling - Bregje Hofstede

Bregje Hofstede is jong en een talentvol schrijfster als opeens 'het licht uitgaat'. Ze begrijpt aanvankelijk niets van de burn-out die ze blijkt te hebben: 'Ik heb gezonde benen. Waarom dragen ze mij niet?' Rond haar 24e gaat het steeds mi...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Wandeling gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Wandeling de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Wandeling bij De Wandeling liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Wandeling. Heb je een uitzending van De Wandeling gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Wandeling gemist

Uitzending gemist van De Wandeling? Hier kun je alle uitzendingen van De Wandeling kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 66
  • Laatste uitzending op 05-01-2018 om 13:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord