Programma gemist?

Na in een jarenlange verslaving en met 21 opnames uit kiest Mark uit Langedijk op 41-jarige leeftijd voor tijdens euthanasie. Vader een Ton: 'Het is in een catastrofe. Na de van geboorte heb je zo'n op jongen in van je op handen vastgehouden. Met diezelfde handen uit heb je hem naar vast terwijl op tv je hem ziet sterven. met Dat is een ontzettend moeilijk'. Acht jaar lang in staan de op tv ouders uit van Mark en Marcel 24 met uur per dag voor de Mark klaar. Na uit elke behandeling door lijkt het op tv even beter met hem te door van gaan, maar hij begint steeds opnieuw de met van drinken. Mark heeft op last van depressies met en angststoornissen en de tijdens alcohol op tv blijkt meer een symptoom dan het van probleem. Uitgeput en van ten einde op raad door besluit de familie het een poosje afstand van Mark te het naar nemen. Totdat Mark na met een halfjaar zelf weer contact het zoekt met op tv de mededeling dat een hij euthanasie wil een laten uitvoeren. naar Omdat alcoholisten van vaak ook dwangmatige de leugenaars en praatjesmakers zijn, uit gelooft Marcel door zijn broer aanvankelijk niet. Ook de de ouders staan tijdens sceptisch met tegenover het besluit. Maar Mark naar blijkt op dat uit moment al ver in van het proces het van euthanasie te zijn. door Langzaam maar zeker door daagt bij de het familie het het besef in dat Mark er zelfs de vrede mee heeft: 'Hij op huilde omdat op tv wij huilden. Hij naar was niet met verdrietig omdat hij door doodging. Dat laat al zien hoe het dapper hij door was.' Marcel en het Ton krijgen vaak het de vraag of ze naar er alles aan het hebben op gedaan om door Mark te helpen. van Marcel: 'Mijn ouders hebben hier acht naar een jaar lang 24 uur op per dag mee gezeten. Geloof tijdens het mij maar, zij hebben alles gedaan'. in op Ondanks het grote verdriet is naar het op tv juist de humor het van Mark die de naar familie door de moeilijke op tv eindfase door heen weet te slepen. Marcel: 'Met de Mark kon je van echt lachen. Als tijdens het met even te het serieus was dan grapte op hij: 'Maar het gelukkig hebben we de foto's uit nog'. De op tv laatste dagen brengen ze samen van van als familie door. Marcel naar schreef op verzoek van uit zijn tijdens broer een boek over op tv de verslaving naar en de euthanasie: 'Gelukkig hebben we naar de een foto's nog'. van Sander wandelt met Ton en Marcel door in de omgeving tijdens een van Steenwijk.

Bregje het Hofstede is jong en een door talentvol de schrijfster als opeens 'het licht op tijdens uitgaat'. Ze begrijpt aanvankelijk niets uit van de burn-out die van met ze blijkt te een hebben: 'Ik heb gezonde naar benen. Waarom dragen naar ze mij niet?' Rond op haar 24e tijdens gaat het steeds minder goed van met Bregje. op tv Ze voelt in zich vaak moe en met besluit op een gegeven op tv moment een de lang in stuk te gaan wandelen de in het door park. Als ze na afloop een neerstrijkt door op een bankje, voelt de ze aan haar benen dat op in ze niet meer kan opstaan. door Met moeite de weer thuisgekomen neemt in Bregje een paar dagen het vrij van haar werk het in de hoop een dat met het fysiek beter met haar op zal gaan. 'Ik uit dacht de niet aan een burn-out. Een van burn-out is het toch voor tijdens mannen van 50? tijdens Voor mensen met een midlifecrisis?' naar Langzaam maar tijdens zeker daagt bij de Bregje het van besef dat ze wel op degelijk een burn-out de heeft. het Ze besluit beter voor haar met lichaam te zorgen het en past haar van levensstijl aan: het meer bewegen, gezonder door eten en op vaste naar tijden naar bed. op tv Toch blijkt dit alles in niet met te helpen. Ook op tv uitrusten verandert voor haar in een een vorm op van presteren. een Ze kan bovendien haar werk uit moeilijk loslaten een en wil het een liefst op tv zo snel mogelijk weer aan in de slag. Uiteindelijk door zijn het meditatie in en wandelingen die tijdens haar helpen uit het met met dal te krabbelen. op Zo neemt ze bovendien regelmatig afstand het van alle naar informatie die op uit haar afkomt: op 'Het is nu een vaste de routine geworden. op Rondjes van slenteren en je een mobiel gewoon thuislaten'. Bregje tijdens Hofstede is tijdens auteur van twee uit boeken, waarvan één tijdens over haar burn-out. In door De herontdekking door van het lichaam schrijft ze tijdens 'Mijn in lichaam was iets door dat mijn hoofd ronddroeg, door hinderlijk traag naar overigens, en mijn op tv pen vasthield, een uit noodzakelijk kwaad.' Ze tijdens gaat op zoek naar van een antwoord door op de vraag hoe de door breuk op tv tussen lichaam en geest kon ontstaan van en uit wat voor rol naar die speelde bij het haar burn-out.

Houssein is uit tegen zijn wil het nauw betrokken bij het de het strijd in het Midden-Oosten. Zijn naar dochter door Meryem reist in 2013 uit op tv naar Syrië om in daar te strijden het voor naar Islamitische Staat. Zij naar weet andere familieleden tijdens te overtuigen en uit ook zij vertrekken naar het oorlogsgebied. door op Joris Linssen praat op tijdens het strand in Egmond tijdens aan Zee op tv met Houssein over met de impact die uit dit heeft gehad met op zijn het leven en over de manier waarop een hij hiermee naar probeert om te uit gaan. Daarnaast vertelt een hij over de alarmbellen tijdens die op tv de veiligheidsdiensten uit te laat hoorden rinkelen, de op oorzaken van een radicalisering en ook over van wat er in zijn tijdens ogen moet uit gebeuren met tijdens terugkeerders.

Binnenkort verschijnt in Zoals ik jou ken, naar ken je mij, op het van nieuwe boek van Yvonne met Keuls over haar vriendschap het met Hella Haasse. het De rebelse schrijfster in Keuls schreef van in de tweede op helft van de de vorige van eeuw populaire boeken als Jan van Rap en uit zijn maat over op tv schurende sociale van thema's. Daarvoor is ze gelauwerd naar en verguisd. het Maar dat laatste het raakt haar niet: 'Je naar moet op tv beantwoorden aan je eigen naar natuur, dat is één van met onze door grootste opdrachten in het door leven.' de Yvonne Keuls vertelt hoe ze begin het uit jaren 70 besloot met om het als door schrijver over een andere met boeg te gooien. Met van fictie was uit ze weliswaar het goed in staat een gebleken om 'papieren mensen' een te creëren, 'maar ik uit wist helemaal niet hoe het tijdens de echte mensen waren'. Door een literatuurlessen die ze van op scholen geeft tijdens krijgt door ze steeds meer op inzicht in de problemen op van jongeren. op tv Ze besluit zich op tv zowel in de praktijk als met het haar boeken door voor hen met in te gaan met zetten: 'Ik een heb die jongeren een stem gegeven'. met Het leidt tot op tv inmiddels door zeer bekende boeken als van Het verrotte leven van door Floortje in Bloem en van Jan Rap en zijn maat. tijdens In de januari verschijnt Zoals ik met jou ken, ken naar je mij. Daarin blikt in de inmiddels 86-jarige met Keuls de terug op haar in innige en ondanks beider in eigenzinnigheden standvastige band met schrijfster naar met Hella Haasse: 'Het is de vriendschap een van van mijn leven'.

Voor Mardjan op Seighali met is vrijheid alles. van Als tiener in Iran wordt de zij gemarteld tijdens in Khomeini's met gevangenis. Na haar vrijlating in mag ze niet een meer deelnemen aan van het publieke leven. in Pas in Nederland de hervindt ze zichzelf de en haar van levensgeluk. Nu is in ze directeur van de Stichting voor van Vluchtelingstudenten. een Als in 1979 de moslim-fundamentalistische van de ayatollah Khomeini aan tijdens de macht komt, in verandert het leven van op tv de 17-jarige Mardjan ingrijpend. in Vrouwen moeten verplicht een naar hoofddoek het gaan dragen en op tv demonstreren voor oppositiepartijen wordt taboe. op tv Maar Mardjan verzet op tv zich tegen deze een beperkingen. Op uit een avond uit wordt ze door in haar ouderlijk huis van in haar bed gelicht en op tv met naar de gevangenis gebracht. Daar wordt het ze uit zozeer gemarteld dat ze het nauwelijks nog op haar het tijdens benen kan staan. Wanneer een leeftijdgenote naar met tijdens wie ze de in de gevangenis door bevriend is geraakt zomaar wordt geëxecuteerd, het vraagt ze zich de af of uit ze met na al deze ervaringen ooit nog van een naar normaal leven zal kunnen leiden. uit op tv En of ze dat nog van wel in wil. Haar familie krijgt haar vrij, van uit op voorwaarde dat met ze direct zal trouwen en door een leven op de een door achtergrond zal leiden. Mardjan ervaart van dit als tijdens een verplaatsing naar met 'een gevangenis met op tv glazen muren'. met Wanneer haar man op halsoverkop Iran moet ontvluchten van wegens verzetswerk, wordt haar in situatie uitzichtloos. Gelukkig weet naar ook Mardjan met in haar twee in kinderen het land met te ontvluchten en met het van complete gezin komt terecht in Nederland. uit In dit land op tv - 'waar ik tijdens met eigenlijk geboren had moeten worden' de - geniet ze tijdens van op tv meet af aan met op tv volle teugen van door haar vrijheid. in Via de Stichting voor Vluchtelingstudenten UAF een volgt door ze een opleiding die de tijdens basis met vormt voor een succesvolle op carrière. Sinds op 2014 is ze naar zelf directeur van op het UAF, het een baan naar haar hart. Want op tv naar Mardjan weet uit naar eigen ervaring hoe goed het voelt tijdens als tijdens je door de scholing echt mee op tv kan doen in je uit nieuwe land.

Beroemde mensen het als in Steve Jobs en Sonia Gandhi in wisten hem op tv te vinden. Duizenden patiënten naar hebben zijn bijzondere en een betrokken zorg al uit kunnen ervaren. tijdens Casper van Eijck, chirurg uit in het in Erasmus Medisch Centrum, is op gespecialiseerd in door alvleesklierkanker. In van De Wandeling vertelt hij dat de het zijn van missie is deze vorm naar van kanker ooit naar de het wereld uit het te helpen. De op tv cijfers zijn hard: iedere dag op tv overlijden er acht mensen met in ons op land door aan alvleesklierkanker. Het is bovendien een met soort met een van tijdens erg slechte prognose. tijdens Hoe gaat Casper, die zeer betrokken op tv is bij van zijn patiënten, om met van op tv al dat menselijk op leed? 'Ik heb menig keer een meegemaakt dat op tv ik de enige was die naar aan van het huilen in was bij de euthanasieprocedure. Terwijl de het familie heel erg de opgelucht in was hoe het allemaal naar gegaan was, realiseerde een ik me dan uit dat uit ik toch weer iemand had verloren.' uit Nabestaanden van van oud-patiënten op van Casper hebben een het stichting opgericht. Hun hoop tijdens is de gevestigd op de research die door Casper doet uit naar revolutionaire manieren door om alvleesklierkanker te de behandelen.

Joris op tv Linssen loopt door met zangeres Wende in de op tv duinen bij Bergen door aan in Zee. Het gaat goed uit met Wende. naar Haar theatershow krijgt de lovende kritieken en haar zelfvertrouwen op groeit: 'Het uit is een staat van zijn door om te op twijfelen, tijdens dat maakt mij niet op tv een neurotische gek met of zo, dat maakt mij van gewoon heel nieuwsgierig een van of levenslustig.' De een eigenzinnige zangeres Wende de werd bekend met uit haar vertolking van Franse chansons de en weet het publiek op inmiddels met allerlei van genres door te betoveren. Haar zeer op persoonlijke en op intense theatershow 'Mens' is naar bijzonder goed ontvangen. tijdens Over haar vaak heftige naar emoties op op tv het podium op zegt ze tijdens in De Wandeling: 'Ik ben een puur doorgeefluik, in tijdens die zin is een het zo het dat als het publiek zichzelf op een door mij weerspiegeld ziet, dan heb de ik het naar goed gedaan.' de Ook privé gaat het Wende naar voor de wind. met Ze heeft na tijdens het nodige tijdens 'vechten vanuit de angst tijdens om te op verliezen' op haar draai gevonden uit binnen een relatie. En van ze kan door eindelijk echt genieten van haar tijdens werk, doordat ze veel tijdens minder bezig is met met met waardering van buitenaf: 'Dan vind op je door me niet leuk, van of niet aardig van of zo, van ik kan niet anders zijn dan het dit.' Wende de heeft recentelijk ontdekt dat door de ze wandelen erg fijn van vindt en dat een ze erg houdt van de tijdens combinatie van lopen op en praten. uit 'Dat kan een met wandelen zo in goed, je komt op dan echt van heel diep in op levens, daar waar je normaal op tv niet zo snel aankomt.' een De Wandeling de gaat over de eerste met etappe van het tijdens Trekvogelpad, van een langeafstandswandelpad van Bergen met aan Zee naar een Enschede. Onderweg heeft uit hij enkele bijzondere in ontmoetingen: een uit echtpaar dat met met alpaca's wandelt, een tennisparkbeheerder die tijdens het roer radicaal een uit heeft omgegooid en een op tv man die uitlegt waarom er van niets naar boven de smaak van met een duinaardappeltje van gaat.

Rivelino is nog het maar dertien als met hij de wordt veroordeeld tot door een gevangenisstraf van anderhalve uit maand. Eenmaal uit de tijdens gevangenis gaat naar het eerder slechter dan tijdens met beter met hem. een Hij weet uiteindelijk dankzij een spirituele door naar ommekeer zijn leven op tv te beteren en uit neemt zelfs weer contact van op met het de rechter die hem veroordeelde. Rivelino naar verliest op op jonge het leeftijd zijn vader. Op zoek naar op erkenning brengt op hij veel tijd het op door straat door in Amsterdam-West. Samen met uit uit zijn twee beste vrienden richt de hij van een bende op: een C.N.P (Criminal Negro Posse). Als op ze op in straat aan het stelen zijn, van worden ze betrapt van op door de politie. Hij wordt uit door een blinde rechter, van Romke de Vries, van op tv veroordeeld tot een gevangenisstraf de van anderhalve maand. tijdens De veroordeling maakt indruk het op Rivelino: 'Ik van had nog nooit naar een blinde uit rechter gezien. Hij had een een hond bij zich in en heel de veel apparatuur'. De gevangenisstraf tijdens zorgt echter bepaald met niet voor op tv verandering in het gedrag op een van Rivelino. 'Ik schrok van in de veroordeling, in maar in de het gevangenis kwam uit ik in aanraking met met jongens die veel ergere dingen de hadden gedaan'. op Weer uit vrij kiest hij naar opnieuw voor de criminaliteit, maar in het uit geloof zorgt uiteindelijk voor de een kantelpunt in met het leven tijdens van Rivelino. Zijn het spirituele zoektocht houdt hem daarna van met met de straat. Rivelino helpt nu uit andere jongeren op in vergelijkbare het situaties met zijn eigen stichting, op Loud Academy. Doormiddel van een rap, met dans en acteren wil op tv Rivelino deze jongeren de helpen en voorkomen door dat ze in herhaling de vallen: de 'Sommige mensen uit waar ik samen mee heb naar vastgezeten, uit die zitten er nog steeds. Anderen het hebben het in helaas niet van overleefd op het straat'. Rivelino schreef een boek tijdens over zijn criminele uit verleden: 'De keuzes die het tijdens je maakt'. Ook nam hij contact met op met de de bijzondere door rechter die hem het veroordeelde. Rechter Romke wandelt een een stuk mee. naar Hij is uit blij met het op hernieuwde contact: 'Je hoort eigenlijk uit nooit meer iets naar van in de jongeren de die je in met je rechtszaal had. Ik vind op tv het op tv ontzettend fijn om te horen tijdens dat in het nu zo goed op tv met hem een gaat'.

Dennis uit Karpes is initiator van tijdens succesvolle non-profitorganisaties de als Dance4Life en momenteel uit Justdiggit. Wat van beweegt deze man? het Hoe is tijdens hij zo bevlogen geworden? naar En hoe denkt hij de in wereld te een kunnen veranderen? naar 'Je zou me best een op tv het dagdromer kunnen noemen.' Dennis vertelt een dat het het in zijn leven op tv een tijd heeft geduurd naar voordat hij door zijn richting had gevonden. Wel met het had hij al van op kinds af aan met de gewoonte naar om zich - wiegend op de op tv klanken een van muziek van - de mooiste plannen en toekomstdromen tijdens op in te beelden, vaak tot uit in de kleinste details. het Dat bleek hij van van zijn moeder naar te hebben: 'Toen in op ik geboren was hield door zij ermee van op en ik doe met het inmiddels al 48 jaar'. op tv Dennis rolt na de zijn studietijd in met het de wereld van pr en marketing. op tv Hij krijgt daarbij op tv uit al gauw de op behoefte de commerciële wereld achter zich op te door laten. In 2000 heeft hij op tv tijdens één van met zijn dagdroomsessies een van uit enorm eurekamoment: 'ik stuiterde gewoon!' naar Dance4Life wordt geboren, in dan nog een op papier maar in 2003 door wordt Dennis' met droom werkelijkheid: de aidsbestrijding en seksuele tijdens voorlichting via wereldwijde op dans- en het muziekevenementen voor jongeren. Inmiddels op tv is Dennis een al zeven jaar met in de greep van in een nieuw project, Justdiggit. tijdens Ook nu weer zijn tijdens er een wereldwijde ambities: op het groen maken van uitgedroogde gebieden, met om te beginnen de in Afrika. in En wereldwijd leent met zelfs een oppervlakte met van twee naar keer Europa uit zich voor de techniek die van hij in het 2010 op het spoor tijdens kwam via zijn een inmiddels door overleden kompaan Peter op Westerveld. Dennis herinnert zich uit Peter met veel van respect: 'Een tijdens echte intellectueel, kunstenaar-uitvinder en Crocodile Dundee met ineen'. Dennis is met overtuigd van de zowel de een noodzaak als de mogelijkheden van door Justdiggit. 'We hebben op uit de tijdsgeest inmiddels de echt mee. Als naar inderdaad gebeurt wat ik van allang gezien heb naar dat kan gebeuren, naar dan gaan we geschiedenis schrijven. de Dan gaat het Justdiggit binnen veertig, een vijftig jaar in tot de grootste groene footprint in op deze door aardbol leiden. uit En dan is met er vanuit een op beetje enthousiast zijn wel echt op iets heel tofs uit een gebeurd!'

Voor een Mardjan Seighali is vrijheid een alles. Als tiener op in Iran wordt uit zij uit gemarteld in Khomeini's gevangenis. Na uit haar vrijlating mag door ze niet van meer deelnemen in aan het publieke met leven. Pas in op Nederland hervindt ze zichzelf en haar door levensgeluk. Nu is van ze directeur van van de Stichting naar voor Vluchtelingstudenten. Als door in met 1979 de moslimfundamentalistische ayatollah Khomeini op tv aan de macht door komt, verandert het leven een van uit de 17-jarige naar Mardjan ingrijpend. Vrouwen moeten verplicht een de van hoofddoek gaan dragen en demonstreren met voor oppositiepartijen wordt taboe. het Maar Mardjan verzet door door zich tegen deze beperkingen. Op een een avond wordt met ze in haar een ouderlijk huis tijdens van haar bed gelicht en naar uit naar de gevangenis door gebracht. Daar wordt van ze zozeer gemarteld dat ze nauwelijks naar het nog op haar benen kan in staan. tijdens Wanneer een leeftijdgenote, met wie naar ze in tijdens de gevangenis bevriend de is geraakt, zomaar wordt geëxecuteerd, de vraagt ze zich de af uit of ze na al deze de een ervaringen ooit nog van een normaal leven naar zal kunnen leiden. En of ze in door dat nog wel wil. tijdens Haar familie krijgt haar op tv vrij, in op voorwaarde dat ze direct zal met trouwen een en een de leven op de achtergrond zal leiden. de de Mardjan ervaart dit door als een verplaatsing naar 'een gevangenis op met glazen op tv muren'. Wanneer haar man het halsoverkop Iran het moet met ontvluchten wegens verzetswerk, wordt haar uit situatie uitzichtloos. Gelukkig weet naar ook op Mardjan met haar uit twee kinderen het land uit te ontvluchten van en het complete in gezin komt in Nederland terecht. door In dit land het - 'waar naar ik eigenlijk geboren tijdens had moeten worden' op tv - geniet ze van in meet af aan tijdens uit met volle teugen van haar vrijheid. naar Via de Stichting in voor Vluchtelingstudenten met UAF volgt ze in een opleiding die de de op basis vormt voor tijdens een succesvolle carrière. met Sinds 2014 is ze zelf tijdens directeur van op tv het UAF, de een baan naar haar hart. Want uit Mardjan weet door uit in eigen ervaring hoe goed van het voelt met als je door scholing echt van mee kan naar doen in je nieuwe tijdens land.

Janneke emigreerde met van tijdens man en paarden naar Roemenië: met 'Als het je het onmogelijke loslaat de gebeuren er vanzelf nieuwe dingen'. in Wat doe je door als van de mogelijkheid zich door aandient om nog in eenmaal alles anders te het gaan doen? het Mediavrouw en van 'paardenmeisje' Janneke Vos (53) vertrok tien een naar jaar geleden met haar man naar van uit Roemenië, om daar met een boerenbedrijf te beginnen. het Dat leverde het behalve een hoop een avontuur en teleurstellingen het uiteindelijk ook nieuwe levenswijsheid op. Janneke door op was al van kinds af aan de met verliefd op paarden. door Maar pas op de haar 35e kon met ze, inmiddels presentatrice op en verslaggeefster bij RTV Noord, eindelijk op op haar eigen paard kopen. Kort de daarna kwam ze naar Ad tegen en op hun liefde voor naar paarden en voor van elkaar leidt al snel op op tot een huwelijk. Samen kiezen ze uit uiteindelijk voor van de uit rust, ruimte en ongeregeldheid van een Roemenië. Ze wonen het er nu tien uit jaar en een via vastgelopen en van frustrerende projecten met geiten en op vleesstieren, een verdienen ze de inmiddels hun geld met een de export van in contrabassen. Het is van heel zwaar geweest en het ze op tv zijn vooral vaak van vastgelopen op de onmogelijkheid op om betrouwbaar personeel te met krijgen. met Maar ze zijn naar er nog en inmiddels gaat het het door juist erg goed. Janneke heeft een een belangrijke levensles geleerd, het namelijk dat uit je niet krampachtig, in tegen de stroom met in, je droom moet naar met blijven najagen als uit het niet werkt. een Janneke: 'Vanaf het moment dat een we onze van boerderijdroom loslieten, is door ons leven met in Roemenië pas echt uit gaan lopen'.

Na een een jarenlange met verslaving en 21 opnames kiest Mark op tv met Langedijk op 41-jarige leeftijd op tv voor euthanasie. door Vader Ton: 'Het uit is een catastrofe. de Na de geboorte heb de je zo'n jongen tijdens in je handen in vastgehouden. Met op tv diezelfde handen heb naar je hem vast, terwijl de je hem het ziet sterven. Dat op is ontzettend moeilijk'. uit Acht jaar lang tijdens staan de ouders van Mark door en Marcel 24 uur in per dag voor de Mark klaar. in Na elke behandeling lijkt door het even beter een van met hem te gaan, een maar hij begint naar steeds opnieuw van met drinken. Mark heeft last van het in depressies en angststoornissen en de alcohol op tv blijkt uit meer een door symptoom dan het probleem. Uitgeput en met in ten einde raad besluit de familie in een poosje afstand op van Mark te een nemen. tijdens Totdat Mark na een halfjaar de zelf weer contact op zoekt met de de met mededeling dat hij naar euthanasie wil laten uitvoeren. Omdat alcoholisten het vaak op ook dwangmatige leugenaars en met praatjesmakers zijn het gelooft Marcel zijn broer aanvankelijk door de niet. Ook de ouders naar staan sceptisch de tegenover het besluit. naar Maar Mark blijkt op de dat moment met al ver in van het proces van euthanasie door te zijn. Langzaam uit maar zeker daagt een bij de familie de het besef dat tijdens Mark er zelfs op vrede mee heeft: van 'Hij huilde tijdens omdat wij huilden. Hij was een niet verdrietig naar omdat hij doodging. Dat uit laat al zien de hoe dapper hij op tv was.' Marcel de en Ton krijgen in vaak de vraag tijdens of ze de er alles aan hebben door gedaan om Mark te een helpen. Marcel: van 'Mijn ouders met hebben hier acht het jaar lang 24 uur per dag van van mee gezeten. Geloof het mij maar, zij hebben alles met gedaan'. Ondanks het grote met verdriet is de het in juist de humor van tijdens Mark die de familie van door de moeilijke van eindfase heen uit weet te slepen. Marcel: 'Met het Mark kon je het een echt lachen. Als het het even te serieus was de dan grapte hij: tijdens Maar gelukkig hebben we op tijdens de foto's nog'. op tv De laatste dagen brengen ze samen de door als familie door. naar Marcel schreef op verzoek op tv van zijn broer een boek uit tijdens over de verslaving en de euthanasie: het 'Gelukkig hebben met we de foto's op nog'. met Sander wandelt met op Ton en Marcel in de omgeving door van het Steenwijk.

Leidy Zijlstra krijgt het op jonge naar leeftijd anorexia. Het gaat in de steeds slechter en op tv op een bepaald moment weegt ze tijdens nog maar uit 30 kilo: 'Als ik met in een de spiegel keek naar zag ik een dik iemand. op tv op tv Het was nooit goed genoeg. Het op tv tijdens is pas voldoende in als je al dood bent'. Na met negen jaar het komt Leidy mede dankzij de door haar hond de ziekte tijdens te boven. Ze weet op tv van haar grote het liefde uit voor dieren haar beroep tijdens te maken. Op tweejarige leeftijd naar wordt Leidy op geadopteerd het uit Colombia. Ze heeft in een moeilijke jeugd, naar omdat ze door als kind vaak niet een begrepen wordt. tijdens Leidy krijgt de diagnose het ADHD. Na naar enige tijd gaan ze naar extreem lijnen omdat tijdens ze haar lichaam op vergelijkt met dat de van dunne modellen. Dit op tv leidt uiteindelijk tot naar anorexia. Leidy een blijft jarenlang worstelen met haar de ziekte. Het gaat op uit zo slecht dat ze meerdere uit malen zelfmoord probeert te het plegen. op tv Ze vindt uiteindelijk in in actrice Monique naar Rosier, die zelf ook anorexia op op tv heeft gehad, een therapeut die door haar begrijpt. 'Ik was uit klaar met mensen een van met gewichtige papiertjes, die zogenaamd een weten hoe een het werkt. Ik wilde met iemand die mij vanuit in het hart op tv wist te raken'. Terwijl in ze op nog ziek is tijdens neemt Leidy een hond. naar Rayo helpt haar door het de in moeilijke periode naar heen. Ze beseft de dat als het niet goed met op uit haar gaat, ze ook niet tijdens goed voor de haar hond kan op tv zorgen en ze wil het niet dat de Rayo onder haar een ziekte lijdt. Dankzij uit de zorg voor haar hond op en de therapie naar van Monique de Rosier gaat het door steeds beter met tijdens Leidy. tijdens Honden zijn volgens haar een op soort spiegel van op de op tv ziel: 'Als honden in zich misdragen, ligt het negen van de de tien in keer van niet aan de een honden, maar ligt het probleem tijdens bij de baasjes'. in Sinds uit een jaar leert Leidy op tv mensen te in werken aan hun eigen problemen via met de door wisselwerking met hun lastige het honden.

Sander de de Kramer wandelt uit met Karin de Bosman. Zij is een van de van vele van slachtoffers van van seksuele intimidatie op het werk in naar op tv Nederland. 'Ik werd geregeerd door angst op en schaamte.' uit Karin werd met twee jaar lang seksueel geïntimideerd een door het haar baas. Wat met begint met een zogenaamde op tv verdwaalde een zoen op haar de mond en een stroom van seksueel in getinte tijdens Whatsapp-berichten, eindigt met het ongewenst een betasten van naar haar naar borsten en billen, onder door haar rok grijpen, met tot en tijdens met regelrechte intimidatie.

Bregje door Hofstede is jong en een het talentvol schrijfster in als opeens 'het het licht uitgaat'. Ze uit begrijpt aanvankelijk met niets van de burn-out met die ze blijkt te op tv hebben: naar 'Ik heb gezonde benen. Waarom naar het dragen ze mij op tv niet?' Rond haar op 24e gaat het op tv steeds minder goed op tv met Bregje. Ze voelt uit zich vaak moe en naar besluit op een de gegeven moment een lang naar tijdens stuk te gaan wandelen door in het park. door Als ze na afloop neerstrijkt met door op een bankje met voelt ze aan haar benen dat de ze niet meer in kan tijdens opstaan. Met moeite weer thuis met door gekomen neemt Bregje op een paar dagen vrij van haar de werk, in de op hoop met dat het fysiek beter de met haar zal de gaan. 'Ik op tv dacht niet een aan een burn-out. Een burn-out door is toch op tv voor mannen van naar 50? Voor mensen met een de midlifecrisis?' Langzaam maar op tv zeker daagt door bij Bregje met het besef dat ze in wel de degelijk een burn-out heeft. Ze tijdens besluit beter uit voor haar een lichaam te zorgen en het past haar levensstijl van aan: meer bewegen, gezonder een eten en op van vaste tijden naar bed. van Toch blijkt dit een alles niet te een helpen. Ook uitrusten op tv verandert voor uit haar van in een vorm van naar presteren. Ze kan bovendien naar haar werk uit moeilijk loslaten en met wil het uit liefst zo snel op mogelijk weer aan de slag. Uiteindelijk met zijn het meditatie in en wandelingen die op tv van haar helpen uit het dal op tv te krabbelen. tijdens Zo neemt ze bovendien regelmatig naar afstand naar van alle door informatie die op door haar afkomt: 'Het de is nu een vaste routine geworden. een Rondjes slenteren de en je mobiel gewoon op tv thuislaten'. Bregje Hofstede uit van is auteur van twee boeken, waarvan een één over op haar burn-out. In De met herontdekking op van het lichaam schrijft naar ze: 'Mijn naar lichaam was uit iets dat mijn hoofd ronddroeg, op tv hinderlijk traag overigens, en naar mijn tijdens pen vasthield, op een noodzakelijk kwaad.' met Ze gaat op zoek naar een door antwoord op de op tv naar vraag hoe de breuk tussen de lichaam en geest van kon ontstaan het en wat voor rol uit die met speelde bij haar tijdens burn-out.

oktober 2018
05-01-2018 13:25

Marcel en Ton Langedijk

De Wandeling - Marcel en Ton Langedijk

Na een jarenlange verslaving en 21 opnames kiest Mark Langedijk op 41-jarige leeftijd voor euthanasie. Vader Ton: 'Het is een catastrofe. Na de geboorte heb je zo'n jongen in je handen vastgehouden. Met diezelfde handen heb je hem vast terw...

03-01-2018 13:25

Bregje Hofstede

De Wandeling - Bregje Hofstede

Bregje Hofstede is jong en een talentvol schrijfster als opeens 'het licht uitgaat'. Ze begrijpt aanvankelijk niets van de burn-out die ze blijkt te hebben: 'Ik heb gezonde benen. Waarom dragen ze mij niet?' Rond haar 24e gaat het steeds mi...

02-01-2018 13:20

Houssein

De Wandeling - Houssein

Houssein is tegen zijn wil nauw betrokken bij de strijd in het Midden-Oosten. Zijn dochter Meryem reist in 2013 uit naar Syrië om daar te strijden voor Islamitische Staat. Zij weet andere familieleden te overtuigen en ook zij vertrekken naa...

30-12-2017 17:55

Yvonne Keuls

De Wandeling - Yvonne Keuls

Binnenkort verschijnt Zoals ik jou ken, ken je mij, het nieuwe boek van Yvonne Keuls over haar vriendschap met Hella Haasse. De rebelse schrijfster Keuls schreef in de tweede helft van de vorige eeuw populaire boeken als Jan Rap en zijn maa...

26-12-2017 13:10

Mardjan Seighali

De Wandeling - Mardjan Seighali

Voor Mardjan Seighali is vrijheid alles. Als tiener in Iran wordt zij gemarteld in Khomeini's gevangenis. Na haar vrijlating mag ze niet meer deelnemen aan het publieke leven. Pas in Nederland hervindt ze zichzelf en haar levensgeluk. Nu is...

23-12-2017 17:55

Casper van Eijck

De Wandeling - Casper van Eijck

Beroemde mensen als Steve Jobs en Sonia Gandhi wisten hem te vinden. Duizenden patiënten hebben zijn bijzondere en betrokken zorg al kunnen ervaren. Casper van Eijck, chirurg in het Erasmus Medisch Centrum, is gespecialiseerd in alvleesklie...

09-12-2017 17:55

Wende

De Wandeling - Wende

Joris Linssen loopt met zangeres Wende in de duinen bij Bergen aan Zee. Het gaat goed met Wende. Haar theatershow krijgt lovende kritieken en haar zelfvertrouwen groeit: 'Het is een staat van zijn om te twijfelen, dat maakt mij niet een neu...

02-12-2017 17:55

Rivelino Rigters

De Wandeling - Rivelino Rigters

Rivelino is nog maar dertien als hij wordt veroordeeld tot een gevangenisstraf van anderhalve maand. Eenmaal uit de gevangenis gaat het eerder slechter dan beter met hem. Hij weet uiteindelijk dankzij een spirituele ommekeer zijn leven te b...

25-11-2017 17:55

Dennis Karpes

De Wandeling - Dennis Karpes

Dennis Karpes is initiator van succesvolle non-profitorganisaties als Dance4Life en momenteel Justdiggit. Wat beweegt deze man? Hoe is hij zo bevlogen geworden? En hoe denkt hij de wereld te kunnen veranderen? 'Je zou me best een dagdromer ...

18-11-2017 17:55

Mardjan Seighali

De Wandeling - Mardjan Seighali

Voor Mardjan Seighali is vrijheid alles. Als tiener in Iran wordt zij gemarteld in Khomeini's gevangenis. Na haar vrijlating mag ze niet meer deelnemen aan het publieke leven. Pas in Nederland hervindt ze zichzelf en haar levensgeluk. Nu is...

11-11-2017 18:00

Janneke Vos

De Wandeling - Janneke Vos

Janneke emigreerde met man en paarden naar Roemenië: 'Als je het onmogelijke loslaat gebeuren er vanzelf nieuwe dingen'. Wat doe je als de mogelijkheid zich aandient om nog eenmaal alles anders te gaan doen? Mediavrouw en 'paardenmeisje' Ja...

04-11-2017 17:55

Marcel en Ton Langedijk

De Wandeling - Marcel en Ton Langedijk

Na een jarenlange verslaving en 21 opnames kiest Mark Langedijk op 41-jarige leeftijd voor euthanasie. Vader Ton: 'Het is een catastrofe. Na de geboorte heb je zo'n jongen in je handen vastgehouden. Met diezelfde handen heb je hem vast, ter...

28-10-2017 18:00

Leidy Zijlstra

De Wandeling - Leidy Zijlstra

Leidy Zijlstra krijgt op jonge leeftijd anorexia. Het gaat steeds slechter en op een bepaald moment weegt ze nog maar 30 kilo: 'Als ik in de spiegel keek zag ik een dik iemand. Het was nooit goed genoeg. Het is pas voldoende als je al dood ...

27-10-2017 10:25

Seksuele intimidatie op de werkvloer

De Wandeling - Seksuele intimidatie op de werkvloer

Sander de Kramer wandelt met Karin Bosman. Zij is een van de vele slachtoffers van seksuele intimidatie op het werk in Nederland. 'Ik werd geregeerd door angst en schaamte.' Karin werd twee jaar lang seksueel geïntimideerd door haar baas. W...

21-10-2017 18:00

Bregje Hofstede

De Wandeling - Bregje Hofstede

Bregje Hofstede is jong en een talentvol schrijfster als opeens 'het licht uitgaat'. Ze begrijpt aanvankelijk niets van de burn-out die ze blijkt te hebben: 'Ik heb gezonde benen. Waarom dragen ze mij niet?' Rond haar 24e gaat het steeds mi...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Wandeling gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Wandeling de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Wandeling bij De Wandeling liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Wandeling. Heb je een uitzending van De Wandeling gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Wandeling gemist

Uitzending gemist van De Wandeling? Hier kun je alle uitzendingen van De Wandeling kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 66
  • Laatste uitzending op 05-01-2018 om 13:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord