Programma gemist?

Na het een jarenlange op verslaving en 21 opnames uit kiest Mark Langedijk op 41-jarige in leeftijd een voor euthanasie. Vader de Ton: 'Het is naar een catastrofe. Na de geboorte met heb naar je zo'n jongen in je naar handen naar vastgehouden. Met een diezelfde handen heb je hem op tv vast terwijl je uit hem in ziet sterven. Dat is met ontzettend moeilijk'. Acht jaar lang door staan de ouders uit van Mark de en Marcel op 24 uur het per dag voor Mark klaar. Na uit op tv elke behandeling lijkt van het even beter met van hem te gaan, maar hij op begint steeds door opnieuw met het drinken. Mark heeft last op van depressies en angststoornissen het en de alcohol met blijkt in meer een op tv symptoom dan het het probleem. Uitgeput en ten einde door raad besluit van de familie een poosje op afstand op van Mark te nemen. Totdat Mark op tv een na een halfjaar zelf het weer contact zoekt op tv met de mededeling dat hij uit euthanasie met wil laten uitvoeren. Omdat alcoholisten een tijdens vaak ook dwangmatige leugenaars en praatjesmakers van zijn, gelooft tijdens Marcel tijdens zijn broer aanvankelijk een niet. Ook de ouders staan sceptisch een tegenover het besluit. uit Maar uit Mark blijkt van op dat moment al ver in in het van proces van tijdens euthanasie te zijn. van Langzaam maar zeker daagt bij een de familie met het besef het dat Mark er zelfs vrede tijdens mee heeft: 'Hij huilde naar de omdat wij huilden. het Hij was niet uit verdrietig omdat hij doodging. Dat tijdens laat al door zien hoe dapper door hij was.' uit Marcel en Ton krijgen vaak de de vraag of naar ze er van alles aan hebben door gedaan om Mark te op helpen. tijdens Marcel: 'Mijn ouders hebben hier acht uit jaar naar lang 24 uur naar per dag mee gezeten. Geloof door door mij maar, zij tijdens hebben alles gedaan'. Ondanks het grote door de verdriet is het juist een de humor van op tv Mark die de familie van door een de moeilijke eindfase heen weet op tv te slepen. in Marcel: 'Met Mark kon in je echt op lachen. Als het op tv even te serieus was dan een grapte hij: het 'Maar gelukkig hebben we tijdens tijdens de foto's nog'. De de laatste dagen brengen ze het samen in als familie door. naar Marcel schreef op de verzoek van zijn de broer een boek over de verslaving op tv en de euthanasie: van 'Gelukkig een hebben we tijdens de foto's nog'. door Sander wandelt met Ton en door Marcel in de omgeving in van door Steenwijk.

Bregje Hofstede de is jong en een door talentvol schrijfster als door opeens uit 'het licht uitgaat'. tijdens Ze begrijpt uit aanvankelijk niets van door de burn-out die ze blijkt een te het hebben: 'Ik heb met gezonde benen. Waarom dragen een ze mij niet?' Rond haar op tv 24e gaat het het steeds minder van goed op tv met Bregje. Ze voelt zich vaak naar moe en uit besluit op een op tv gegeven op tv moment een lang stuk te gaan uit wandelen het in het park. Als ze van na afloop neerstrijkt de op een uit bankje, voelt ze tijdens aan haar benen uit dat ze niet meer uit een kan opstaan. Met moeite weer thuisgekomen het op neemt Bregje een paar dagen tijdens vrij van haar werk een op tv in de hoop dat het van fysiek van beter met haar zal op gaan. 'Ik tijdens dacht niet aan een burn-out. Een op tv burn-out op tv is toch voor mannen van op 50? van Voor mensen met naar een midlifecrisis?' Langzaam het maar zeker de daagt bij Bregje het besef dat een ze wel het degelijk een burn-out heeft. op Ze besluit beter in voor haar lichaam met te een zorgen en past haar in levensstijl aan: naar meer bewegen, door gezonder eten en de op vaste tijden naar bed. Toch naar blijkt dit naar alles niet te helpen. tijdens uit Ook uitrusten verandert voor met haar in een op vorm van presteren. Ze een kan bovendien naar haar werk moeilijk loslaten en het wil het liefst met zo snel de mogelijk in weer aan de slag. uit Uiteindelijk zijn het het meditatie en naar wandelingen die haar helpen uit de het tijdens dal te krabbelen. Zo tijdens neemt ze bovendien regelmatig afstand op van een alle informatie die op met haar afkomt: 'Het is uit nu een met vaste uit routine geworden. Rondjes slenteren en je door mobiel van gewoon thuislaten'. van Bregje Hofstede is auteur tijdens van twee tijdens boeken, waarvan één over uit haar burn-out. In De een herontdekking van het lichaam op tv schrijft naar ze 'Mijn lichaam een was iets dat mijn hoofd naar ronddroeg, op hinderlijk traag overigens, het en mijn uit pen vasthield, een noodzakelijk kwaad.' Ze door een gaat op zoek op tv naar een antwoord op door de vraag hoe de in breuk tussen lichaam naar en geest kon ontstaan naar en uit wat voor rol die speelde uit bij haar van burn-out.

Houssein is tegen een zijn uit wil nauw betrokken bij het de strijd in het tijdens op tv Midden-Oosten. Zijn dochter Meryem in reist in 2013 uit naar tijdens Syrië om daar in te strijden de voor Islamitische Staat. Zij op tv op tv weet andere familieleden te overtuigen de en van ook zij vertrekken naar het oorlogsgebied. de Joris Linssen praat een van op het strand in op Egmond aan met Zee met Houssein de over de impact die dit op heeft gehad een op zijn een leven en over de manier met waarop hij hiermee op probeert om te uit gaan. op Daarnaast vertelt hij van over de alarmbellen tijdens die de veiligheidsdiensten te op tv laat hoorden op tv rinkelen, de oorzaken het van radicalisering en ook van over wat er in uit zijn ogen door moet gebeuren met uit terugkeerders.

Binnenkort met verschijnt Zoals ik jou ken, met de ken je mij, het nieuwe in boek van Yvonne Keuls op tv op tv over haar vriendschap met Hella Haasse. naar De van rebelse schrijfster Keuls schreef het in de tweede op tv helft van de vorige met eeuw uit populaire boeken als Jan Rap een en zijn in maat in over schurende sociale thema's. Daarvoor is door ze op gelauwerd en verguisd. Maar een dat in laatste raakt haar niet: naar 'Je moet beantwoorden aan je in eigen naar natuur, dat is één door van onze naar grootste opdrachten in het leven.' het Yvonne Keuls met vertelt hoe in ze begin jaren op 70 besloot om het een als schrijver over een naar andere boeg te met gooien. Met op fictie was naar ze weliswaar goed in tijdens staat gebleken om 'papieren met mensen' te met creëren, 'maar van ik wist helemaal niet hoe tijdens de echte mensen op waren'. Door literatuurlessen een tijdens die ze op scholen het geeft krijgt ze steeds meer in inzicht in de het problemen van jongeren. uit tijdens Ze besluit zich zowel met in de praktijk in als met haar boeken door voor van hen in te gaan zetten: 'Ik op met heb die jongeren een tijdens stem gegeven'. in Het leidt tot inmiddels zeer het bekende boeken als van Het verrotte leven van een Floortje Bloem en op tv Jan Rap en naar zijn maat. met In naar januari verschijnt Zoals ik jou ken, door ken je mij. de Daarin op tv blikt de inmiddels 86-jarige Keuls in terug op met haar de innige en ondanks beider eigenzinnigheden standvastige met band met schrijfster op Hella een Haasse: 'Het is van de vriendschap van mijn van leven'.

Voor in Mardjan Seighali is vrijheid alles. van Als tiener in van Iran wordt tijdens zij op gemarteld in Khomeini's het gevangenis. Na haar vrijlating mag ze uit niet naar meer deelnemen aan het publieke een leven. van Pas in Nederland hervindt op tv ze zichzelf en op tv haar levensgeluk. Nu is naar ze directeur naar van door de Stichting voor Vluchtelingstudenten. Als van in uit 1979 de moslim-fundamentalistische naar ayatollah Khomeini aan het de macht komt, verandert het op leven van de 17-jarige op tv naar Mardjan ingrijpend. Vrouwen een moeten verplicht een hoofddoek gaan door dragen en demonstreren voor in met oppositiepartijen wordt taboe. Maar Mardjan naar verzet het zich tegen deze beperkingen. Op op een avond wordt ze uit in haar uit ouderlijk uit huis van haar bed op tv gelicht en naar de gevangenis van gebracht. op Daar wordt ze zozeer gemarteld van dat met ze nauwelijks nog de op haar benen kan tijdens staan. Wanneer een leeftijdgenote tijdens in met wie ze uit in de gevangenis bevriend is met geraakt zomaar wordt uit geëxecuteerd, vraagt ze zich op in af of ze na al deze het ervaringen ooit uit nog een het normaal leven zal tijdens kunnen leiden. de En of ze dat nog tijdens wel wil. Haar familie door krijgt haar vrij, met op voorwaarde dat in ze de direct zal trouwen en op tv een leven uit op de achtergrond zal leiden. tijdens Mardjan ervaart met dit als van een verplaatsing naar op tv 'een gevangenis het met glazen muren'. Wanneer haar uit man door halsoverkop Iran moet ontvluchten wegens verzetswerk, door wordt haar situatie tijdens uitzichtloos. Gelukkig het weet ook Mardjan uit met haar twee kinderen tijdens het de land te ontvluchten van en het complete op gezin komt terecht in een Nederland. In dit de land - 'waar een ik eigenlijk een geboren had moeten worden' naar - geniet ze met van op tv meet af aan de met volle teugen van haar vrijheid. tijdens Via op de Stichting met voor Vluchtelingstudenten UAF volgt ze een in een opleiding die de basis de vormt voor een succesvolle carrière. tijdens Sinds 2014 van is naar ze zelf directeur van het in UAF, een de baan naar haar hart. door Want Mardjan een weet uit het eigen ervaring hoe goed de het voelt als de je door naar scholing echt mee kan van doen in door je nieuwe land.

Beroemde mensen als tijdens Steve een Jobs en een Sonia Gandhi wisten hem te uit vinden. Duizenden patiënten hebben door zijn op tv bijzondere en door betrokken zorg al kunnen ervaren. Casper naar van Eijck, op chirurg in tijdens het Erasmus Medisch op tv Centrum, is van gespecialiseerd in alvleesklierkanker. In de De Wandeling vertelt hij tijdens dat het van zijn missie is deze vorm met van van kanker ooit de wereld in uit tijdens te helpen. De cijfers zijn hard: naar in iedere dag overlijden een er acht mensen in ons land uit aan naar alvleesklierkanker. Het de is bovendien een soort met een het erg slechte prognose. met Hoe tijdens gaat Casper, die zeer betrokken op is uit bij zijn patiënten, om naar met al op tv dat menselijk leed? 'Ik heb door het menig keer meegemaakt dat ik de tijdens een enige was die aan het huilen van was op bij de euthanasieprocedure. een Terwijl de met familie heel erg opgelucht was hoe het het het allemaal gegaan was, realiseerde ik op tv me dan de dat ik toch weer door iemand het had verloren.' Nabestaanden van oud-patiënten tijdens van Casper hebben de een stichting opgericht. door Hun hoop is een gevestigd tijdens op de research die de Casper doet naar naar revolutionaire de manieren om alvleesklierkanker te in behandelen.

Joris Linssen loopt in met op zangeres Wende in door de duinen bij Bergen aan op tv door Zee. Het gaat goed met Wende. tijdens Haar naar theatershow krijgt lovende uit kritieken en haar zelfvertrouwen groeit: het een 'Het is een het staat van zijn om te twijfelen, naar dat maakt naar mij tijdens niet een neurotische gek of zo, op tv dat maakt mij tijdens gewoon heel nieuwsgierig het of levenslustig.' met De tijdens eigenzinnige zangeres Wende werd bekend naar met haar vertolking uit van Franse chansons de en weet een het publiek de inmiddels met allerlei genres te in betoveren. Haar het zeer persoonlijke en intense door theatershow in 'Mens' is bijzonder goed ontvangen. Over in haar een vaak heftige emoties op met het podium zegt op ze van in De Wandeling: een 'Ik ben puur doorgeefluik, door in die zin is het van tijdens zo dat als het in publiek zichzelf door op tv mij weerspiegeld ziet, dan de heb ik het naar goed gedaan.' Ook het privé op gaat het Wende voor de wind. het Ze heeft na van het nodige het 'vechten vanuit de angst op om te verliezen' naar haar draai gevonden de binnen met een relatie. En van ze kan een eindelijk echt genieten van van haar werk, doordat ze veel op minder van bezig is met op tv waardering van buitenaf: uit 'Dan vind op je me niet leuk, tijdens of niet op aardig of zo, door ik kan niet anders door zijn dan dit.' in Wende heeft door recentelijk ontdekt dat het ze wandelen erg fijn vindt een en dat naar ze erg houdt van de naar combinatie van door lopen en praten. 'Dat door door kan met wandelen zo het goed, je komt dan naar echt heel diep in op levens, door daar waar op tv je normaal niet zo snel aankomt.' van De Wandeling gaat op over uit de eerste etappe het van het naar Trekvogelpad, een langeafstandswandelpad op van Bergen aan Zee naar Enschede. op tv Onderweg heeft hij uit naar enkele bijzondere ontmoetingen: een echtpaar dat op tv in met alpaca's wandelt, een op tennisparkbeheerder die het roer radicaal door heeft door omgegooid en een man die met uitlegt waarom er het niets in boven de smaak van een naar duinaardappeltje op gaat.

Rivelino is nog de op maar dertien als hij de wordt veroordeeld op tv tot een gevangenisstraf van van anderhalve maand. Eenmaal met uit de door gevangenis gaat het van eerder slechter dan beter met naar hem. de Hij weet uiteindelijk dankzij een in spirituele ommekeer zijn leven door te beteren door en neemt zelfs weer een in contact op met de met rechter die naar hem veroordeelde. Rivelino verliest op op tv jonge leeftijd zijn vader. tijdens Op naar zoek naar erkenning brengt hij tijdens het veel tijd op straat door in uit Amsterdam-West. van Samen met zijn op twee beste vrienden richt naar hij een het bende op: C.N.P (Criminal Negro naar Posse). Als ze naar op straat aan op tv het stelen op zijn, worden ze betrapt uit door de van politie. Hij de wordt door een blinde rechter, door Romke de Vries, in veroordeeld tot van een gevangenisstraf met van anderhalve de maand. De veroordeling de maakt indruk op Rivelino: 'Ik had het nog nooit een de blinde tijdens rechter gezien. Hij had een van hond bij het zich en uit heel veel apparatuur'. De uit gevangenisstraf zorgt echter bepaald een tijdens niet voor verandering in naar het gedrag van Rivelino. op 'Ik schrok van de door door veroordeling, maar in de gevangenis op tv kwam ik een in aanraking met jongens die tijdens het veel ergere dingen naar hadden gedaan'. Weer vrij kiest naar hij opnieuw in voor de het criminaliteit, maar het geloof zorgt het uiteindelijk voor naar een kantelpunt in het op leven naar van Rivelino. Zijn spirituele naar zoektocht houdt hem daarna van een naar de straat. Rivelino van helpt nu andere jongeren in vergelijkbare door situaties met zijn het eigen op tv stichting, Loud Academy. Doormiddel met van rap, de dans en acteren wil Rivelino met deze jongeren helpen uit en voorkomen dat van ze in van herhaling vallen: 'Sommige mensen op uit waar ik samen de mee heb vastgezeten, die in zitten er nog van steeds. Anderen hebben het op helaas niet naar overleefd op straat'. Rivelino schreef in een boek over naar zijn de criminele verleden: 'De keuzes die tijdens je maakt'. Ook de nam van hij contact op met de op bijzondere rechter die een hem veroordeelde. Rechter een tijdens Romke wandelt een stuk mee. Hij een is met blij met het hernieuwde contact: met met 'Je hoort eigenlijk nooit meer naar iets van door de jongeren die je in met je rechtszaal had. op Ik vind het op op tv ontzettend fijn om te horen het dat het op nu zo goed uit met hem tijdens gaat'.

Dennis uit Karpes is tijdens initiator van succesvolle non-profitorganisaties als door Dance4Life en op momenteel Justdiggit. door Wat beweegt deze man? Hoe door is naar hij zo bevlogen geworden? naar En hoe denkt hij het de wereld het te kunnen veranderen? 'Je zou in me best een het dagdromer kunnen in noemen.' Dennis met vertelt dat het van in zijn leven een naar tijd heeft van geduurd voordat hij zijn richting uit had gevonden. Wel op tv had hij al in van met kinds af aan de de gewoonte op om zich - wiegend van op de klanken van muziek op - naar de mooiste in plannen en toekomstdromen een in te beelden, vaak tot naar in de op tv kleinste details. tijdens Dat bleek hij naar van zijn moeder te hebben: het 'Toen van ik geboren was hield zij van ermee op naar en ik doe met het inmiddels al 48 naar jaar'. Dennis rolt na op tv zijn studietijd de in de op wereld van pr en in marketing. op tv Hij krijgt daarbij al tijdens gauw de van behoefte de commerciële door wereld achter zich te laten. de In 2000 tijdens heeft hij tijdens één van door zijn op dagdroomsessies een enorm eurekamoment: met 'ik een stuiterde gewoon!' Dance4Life door wordt geboren, dan nog naar op papier maar in uit 2003 wordt Dennis' tijdens droom op werkelijkheid: aidsbestrijding en seksuele voorlichting via op tv wereldwijde door dans- en muziekevenementen voor tijdens jongeren. Inmiddels is Dennis tijdens van al zeven jaar in de op tv greep van van een nieuw naar project, Justdiggit. Ook in nu weer zijn er in wereldwijde ambities: het groen naar maken van op tv uitgedroogde gebieden, om te beginnen uit in Afrika. En uit naar wereldwijd leent zelfs een tijdens oppervlakte van met twee keer Europa zich van voor de techniek die hij tijdens in 2010 naar op op het spoor kwam op via zijn inmiddels overleden door kompaan Peter Westerveld. Dennis op tv herinnert zich een Peter met van veel respect: 'Een een echte intellectueel, kunstenaar-uitvinder met en Crocodile Dundee ineen'. Dennis van is overtuigd van zowel een de op tv noodzaak als de op tv mogelijkheden van uit Justdiggit. 'We hebben de tijdsgeest de inmiddels echt mee. Als naar de inderdaad gebeurt wat ik allang op tv gezien heb dat van kan gebeuren, dan gaan het we uit geschiedenis schrijven. Dan op gaat Justdiggit binnen veertig, naar vijftig jaar van tot de grootste tijdens groene footprint op tv op deze aardbol leiden. de En dan is er het vanuit een beetje enthousiast uit op tv zijn wel echt een iets heel tofs uit gebeurd!'

Voor Mardjan Seighali het een is vrijheid alles. tijdens Als tiener in Iran wordt zij van gemarteld in naar Khomeini's met gevangenis. Na haar vrijlating mag door ze met niet meer deelnemen aan het publieke met leven. Pas naar in Nederland hervindt tijdens ze door zichzelf en haar levensgeluk. door Nu is ze het directeur van van de Stichting voor Vluchtelingstudenten. Als door in 1979 de met moslimfundamentalistische ayatollah Khomeini uit aan uit de macht komt, verandert het leven uit op tv van de 17-jarige Mardjan ingrijpend. door Vrouwen moeten verplicht tijdens een hoofddoek gaan een dragen en demonstreren het voor oppositiepartijen wordt met taboe. Maar Mardjan van verzet zich door tegen deze beperkingen. tijdens Op een van avond wordt ze uit in haar ouderlijk op tv huis van haar in bed gelicht en naar de tijdens gevangenis gebracht. tijdens Daar wordt ze zozeer met gemarteld dat ze nauwelijks uit nog op haar in de benen kan staan. Wanneer een leeftijdgenote, uit de met wie ze in de gevangenis uit bevriend de is geraakt, zomaar wordt een geëxecuteerd, vraagt naar ze zich met af of ze na al een deze ervaringen met ooit nog een normaal van leven in zal kunnen leiden. En of ze tijdens dat nog wel het de wil. Haar familie krijgt op haar vrij, op voorwaarde dat een tijdens ze direct zal met trouwen en een leven op de met van achtergrond zal leiden. Mardjan ervaart het dit het als een verplaatsing naar 'een gevangenis door met de glazen muren'. Wanneer haar een man met halsoverkop Iran moet uit ontvluchten wegens verzetswerk, wordt het haar situatie uitzichtloos. Gelukkig met weet ook Mardjan met de haar met twee kinderen het door land te tijdens ontvluchten en het complete gezin uit komt in van Nederland terecht. In dit land de op tv - 'waar ik eigenlijk geboren had de moeten worden' uit - geniet ze van de meet een af aan tijdens met volle teugen van uit haar vrijheid. de Via de Stichting voor Vluchtelingstudenten UAF tijdens in volgt ze een opleiding met die de tijdens basis vormt voor een succesvolle carrière. met Sinds 2014 op is ze zelf met directeur van het met UAF, een baan met naar haar hart. Want het op tv Mardjan weet uit eigen tijdens ervaring hoe goed het voelt de van als je door het scholing echt mee in kan doen in je nieuwe op land.

Janneke op emigreerde met man tijdens en paarden naar uit Roemenië: 'Als je op het onmogelijke het loslaat gebeuren er vanzelf nieuwe dingen'. in Wat doe op je met als de mogelijkheid van zich aandient om nog eenmaal op tv alles anders te met gaan doen? Mediavrouw tijdens en 'paardenmeisje' Janneke Vos op tv (53) tijdens vertrok tien jaar geleden met uit haar van man naar Roemenië, het om daar een boerenbedrijf te met beginnen. Dat leverde de op tv behalve een hoop avontuur en teleurstellingen door tijdens uiteindelijk ook nieuwe levenswijsheid tijdens op. Janneke was al van uit kinds af aan de op verliefd op paarden. het Maar pas op met haar 35e kon ze, inmiddels uit presentatrice met en verslaggeefster bij RTV Noord, eindelijk tijdens van haar eigen paard kopen. op tv Kort daarna kwam ze op tv Ad tegen naar en hun liefde op tv voor paarden en op tv voor elkaar leidt al snel door tot in een huwelijk. Samen op tv kiezen ze uiteindelijk op voor de rust, op ruimte en ongeregeldheid uit van Roemenië. Ze wonen er door nu tien op jaar op en via vastgelopen naar en frustrerende projecten op met geiten en door vleesstieren, verdienen ze inmiddels met hun geld met de export uit de van contrabassen. Het is heel zwaar op geweest op tv en ze zijn in vooral vaak de vastgelopen op de onmogelijkheid om betrouwbaar in personeel met te krijgen. door Maar ze zijn er een nog en op inmiddels gaat het uit juist erg goed. Janneke heeft op tv een tijdens belangrijke levensles geleerd, namelijk door dat je niet krampachtig, tijdens tegen de met stroom in, je droom een moet blijven najagen als naar het het niet werkt. Janneke: 'Vanaf het in moment dat in we het onze boerderijdroom loslieten, is ons leven tijdens in Roemenië pas op tijdens echt gaan lopen'.

Na naar een jarenlange door verslaving en 21 opnames kiest een Mark het Langedijk op 41-jarige leeftijd het voor euthanasie. Vader op tv Ton: 'Het is een catastrofe. op tijdens Na de geboorte heb de je zo'n jongen in je het handen vastgehouden. Met tijdens de diezelfde handen heb je hem vast, uit op terwijl je hem ziet met sterven. Dat is ontzettend een moeilijk'. Acht jaar lang op de staan de ouders met van Mark en Marcel tijdens 24 uur per dag voor uit Mark de klaar. Na elke behandeling lijkt op tv het met even beter uit met hem te op gaan, maar hij op begint steeds opnieuw met drinken. Mark het het heeft last van depressies en angststoornissen op tv en in de alcohol tijdens blijkt meer een symptoom dan het op tv de probleem. Uitgeput en ten einde door raad besluit een de familie een poosje afstand in van Mark te een nemen. Totdat een Mark uit na een halfjaar zelf weer contact het zoekt met van de mededeling dat op tv hij in euthanasie wil laten uitvoeren. Omdat naar alcoholisten vaak ook dwangmatige naar door leugenaars en praatjesmakers een zijn gelooft Marcel door zijn broer aanvankelijk niet. Ook op tv de ouders van staan sceptisch tegenover in het besluit. Maar Mark tijdens blijkt op dat naar moment al ver uit in het de proces van uit euthanasie te zijn. Langzaam maar zeker uit daagt bij door de familie het naar besef dat Mark er naar zelfs vrede een mee heeft: het 'Hij huilde omdat de wij huilden. Hij was niet met verdrietig omdat hij een doodging. een Dat laat al zien het hoe dapper hij door was.' een Marcel en Ton krijgen vaak de naar vraag of van ze er naar alles aan hebben gedaan door om het Mark te helpen. naar Marcel: 'Mijn ouders met hebben hier acht jaar lang 24 uit uur de per dag mee gezeten. uit Geloof mij maar, zij de hebben alles gedaan'. door Ondanks het grote op verdriet is het door juist de het humor van op Mark die de familie door de de een moeilijke eindfase heen op tv weet te slepen. uit Marcel: 'Met Mark kon je de echt lachen. Als op het van even te in serieus was dan grapte hij: het Maar gelukkig tijdens hebben we de foto's op tv nog'. De laatste uit dagen brengen ze door samen als de familie door. Marcel schreef op op tv verzoek van zijn naar broer een boek door over de uit verslaving en de het euthanasie: 'Gelukkig hebben uit we met de foto's nog'. uit Sander wandelt met tijdens Ton en Marcel in de naar omgeving van tijdens Steenwijk.

Leidy uit Zijlstra krijgt op jonge leeftijd een door anorexia. Het gaat steeds in slechter en op door een bepaald naar moment weegt ze de nog maar 30 kilo: in 'Als ik de in de spiegel keek zag ik op een een dik iemand. Het was van nooit uit goed genoeg. Het is door pas voldoende als je de al met dood bent'. Na negen jaar het komt Leidy mede dankzij van een haar hond de ziekte te boven. door Ze een weet van haar de grote liefde tijdens voor dieren haar beroep te maken. uit op Op tweejarige leeftijd wordt Leidy geadopteerd op uit Colombia. de Ze heeft op een moeilijke jeugd, omdat ze op als kind uit vaak niet begrepen wordt. uit Leidy op tv krijgt de diagnose ADHD. Na tijdens enige een tijd gaan ze extreem naar lijnen het omdat ze haar lichaam vergelijkt een met dat van in dunne modellen. Dit op leidt op uiteindelijk tot anorexia. Leidy blijft jarenlang de met worstelen met haar ziekte. Het gaat het zo met slecht dat ze meerdere een malen zelfmoord met probeert te het plegen. Ze vindt uiteindelijk van in actrice de Monique Rosier, die zelf tijdens ook anorexia de heeft gehad, een therapeut die naar haar begrijpt. tijdens 'Ik was klaar tijdens met mensen met van gewichtige papiertjes, die zogenaamd op tv weten hoe het werkt. van Ik met wilde iemand die mij vanuit door het hart wist op tv te raken'. Terwijl het ze nog op tv ziek is neemt Leidy door uit een hond. Rayo met helpt haar door van de moeilijke periode heen. Ze met beseft dat als op het niet goed van met haar een gaat, ze ook niet goed tijdens voor haar hond de kan uit zorgen en ze door wil niet dat Rayo onder naar haar op tv ziekte lijdt. met Dankzij de zorg voor uit haar hond de en de therapie met van Monique Rosier gaat naar het steeds beter met uit Leidy. Honden zijn volgens het haar een soort op spiegel op tv van de ziel: uit 'Als honden zich misdragen, ligt met het negen van door de tien keer het niet een aan de honden, maar uit ligt het het probleem bij de uit baasjes'. Sinds van een jaar leert tijdens Leidy mensen te werken het aan hun eigen op tv problemen via op de wisselwerking met hun lastige uit honden.

Sander de van Kramer wandelt met Karin het Bosman. Zij is op een van de van vele slachtoffers op van met seksuele intimidatie op het werk tijdens in Nederland. 'Ik in werd in geregeerd door angst en schaamte.' het Karin werd tijdens twee jaar lang seksueel geïntimideerd uit door haar op baas. Wat uit begint met een zogenaamde in verdwaalde door zoen op haar mond uit en een stroom van van seksueel getinte de Whatsapp-berichten, eindigt met het ongewenst met betasten van haar met borsten en een billen, onder in haar rok op grijpen, tot en met regelrechte in intimidatie.

Bregje de Hofstede is met jong en een talentvol schrijfster als van opeens uit 'het licht het uitgaat'. Ze begrijpt de aanvankelijk niets van op de burn-out die ze blijkt te tijdens hebben: 'Ik naar heb gezonde het benen. Waarom tijdens dragen ze mij niet?' van Rond haar 24e gaat uit het steeds minder naar goed met op tv Bregje. Ze op voelt zich vaak een moe en besluit op een een gegeven moment een lang de stuk op tv te gaan wandelen in door het park. Als naar ze met na afloop neerstrijkt op door een bankje naar voelt ze aan haar tijdens benen dat ze uit niet meer met kan opstaan. Met moeite weer op thuis gekomen neemt Bregje uit een paar dagen het in vrij van haar werk, in de op tv hoop dat het van de fysiek beter met haar het zal gaan. 'Ik tijdens dacht niet door aan een burn-out. Een burn-out een is uit toch voor mannen van 50? door Voor mensen met een het midlifecrisis?' Langzaam maar naar zeker daagt uit bij Bregje het op tv besef dat ze door wel degelijk de een burn-out heeft. met Ze besluit beter voor een haar lichaam tijdens te zorgen en op past haar levensstijl aan: meer door bewegen, gezonder eten een en op vaste van op tijden naar bed. Toch blijkt dit een alles van niet te helpen. door Ook uitrusten verandert voor haar op tv in een uit vorm van presteren. de Ze kan bovendien tijdens haar werk moeilijk naar loslaten en wil van het liefst zo in snel mogelijk weer aan van de slag. Uiteindelijk op zijn een het meditatie naar en wandelingen die haar helpen uit op tv uit het dal te krabbelen. op Zo neemt ze bovendien regelmatig op tv naar afstand van alle informatie die op uit haar op afkomt: 'Het is het nu een met vaste routine geworden. Rondjes door slenteren en je mobiel in gewoon thuislaten'. Bregje Hofstede naar is auteur van van naar twee boeken, waarvan één over haar tijdens burn-out. In De van naar herontdekking van het op lichaam schrijft ze: 'Mijn lichaam de was iets dat mijn tijdens op tv hoofd ronddroeg, hinderlijk op traag overigens, en op tv mijn pen vasthield, een noodzakelijk kwaad.' van Ze op tv gaat op zoek naar een de antwoord van op de vraag het hoe de breuk tussen lichaam door en geest kon op tv ontstaan met en wat voor rol die een speelde bij tijdens haar de burn-out.

maart 2018
05-01-2018 13:25

Marcel en Ton Langedijk

De Wandeling - Marcel en Ton Langedijk

Na een jarenlange verslaving en 21 opnames kiest Mark Langedijk op 41-jarige leeftijd voor euthanasie. Vader Ton: 'Het is een catastrofe. Na de geboorte heb je zo'n jongen in je handen vastgehouden. Met diezelfde handen heb je hem vast terw...

03-01-2018 13:25

Bregje Hofstede

De Wandeling - Bregje Hofstede

Bregje Hofstede is jong en een talentvol schrijfster als opeens 'het licht uitgaat'. Ze begrijpt aanvankelijk niets van de burn-out die ze blijkt te hebben: 'Ik heb gezonde benen. Waarom dragen ze mij niet?' Rond haar 24e gaat het steeds mi...

02-01-2018 13:20

Houssein

De Wandeling - Houssein

Houssein is tegen zijn wil nauw betrokken bij de strijd in het Midden-Oosten. Zijn dochter Meryem reist in 2013 uit naar Syrië om daar te strijden voor Islamitische Staat. Zij weet andere familieleden te overtuigen en ook zij vertrekken naa...

30-12-2017 17:55

Yvonne Keuls

De Wandeling - Yvonne Keuls

Binnenkort verschijnt Zoals ik jou ken, ken je mij, het nieuwe boek van Yvonne Keuls over haar vriendschap met Hella Haasse. De rebelse schrijfster Keuls schreef in de tweede helft van de vorige eeuw populaire boeken als Jan Rap en zijn maa...

26-12-2017 13:10

Mardjan Seighali

De Wandeling - Mardjan Seighali

Voor Mardjan Seighali is vrijheid alles. Als tiener in Iran wordt zij gemarteld in Khomeini's gevangenis. Na haar vrijlating mag ze niet meer deelnemen aan het publieke leven. Pas in Nederland hervindt ze zichzelf en haar levensgeluk. Nu is...

23-12-2017 17:55

Casper van Eijck

De Wandeling - Casper van Eijck

Beroemde mensen als Steve Jobs en Sonia Gandhi wisten hem te vinden. Duizenden patiënten hebben zijn bijzondere en betrokken zorg al kunnen ervaren. Casper van Eijck, chirurg in het Erasmus Medisch Centrum, is gespecialiseerd in alvleesklie...

09-12-2017 17:55

Wende

De Wandeling - Wende

Joris Linssen loopt met zangeres Wende in de duinen bij Bergen aan Zee. Het gaat goed met Wende. Haar theatershow krijgt lovende kritieken en haar zelfvertrouwen groeit: 'Het is een staat van zijn om te twijfelen, dat maakt mij niet een neu...

02-12-2017 17:55

Rivelino Rigters

De Wandeling - Rivelino Rigters

Rivelino is nog maar dertien als hij wordt veroordeeld tot een gevangenisstraf van anderhalve maand. Eenmaal uit de gevangenis gaat het eerder slechter dan beter met hem. Hij weet uiteindelijk dankzij een spirituele ommekeer zijn leven te b...

25-11-2017 17:55

Dennis Karpes

De Wandeling - Dennis Karpes

Dennis Karpes is initiator van succesvolle non-profitorganisaties als Dance4Life en momenteel Justdiggit. Wat beweegt deze man? Hoe is hij zo bevlogen geworden? En hoe denkt hij de wereld te kunnen veranderen? 'Je zou me best een dagdromer ...

18-11-2017 17:55

Mardjan Seighali

De Wandeling - Mardjan Seighali

Voor Mardjan Seighali is vrijheid alles. Als tiener in Iran wordt zij gemarteld in Khomeini's gevangenis. Na haar vrijlating mag ze niet meer deelnemen aan het publieke leven. Pas in Nederland hervindt ze zichzelf en haar levensgeluk. Nu is...

11-11-2017 18:00

Janneke Vos

De Wandeling - Janneke Vos

Janneke emigreerde met man en paarden naar Roemenië: 'Als je het onmogelijke loslaat gebeuren er vanzelf nieuwe dingen'. Wat doe je als de mogelijkheid zich aandient om nog eenmaal alles anders te gaan doen? Mediavrouw en 'paardenmeisje' Ja...

04-11-2017 17:55

Marcel en Ton Langedijk

De Wandeling - Marcel en Ton Langedijk

Na een jarenlange verslaving en 21 opnames kiest Mark Langedijk op 41-jarige leeftijd voor euthanasie. Vader Ton: 'Het is een catastrofe. Na de geboorte heb je zo'n jongen in je handen vastgehouden. Met diezelfde handen heb je hem vast, ter...

28-10-2017 18:00

Leidy Zijlstra

De Wandeling - Leidy Zijlstra

Leidy Zijlstra krijgt op jonge leeftijd anorexia. Het gaat steeds slechter en op een bepaald moment weegt ze nog maar 30 kilo: 'Als ik in de spiegel keek zag ik een dik iemand. Het was nooit goed genoeg. Het is pas voldoende als je al dood ...

27-10-2017 10:25

Seksuele intimidatie op de werkvloer

De Wandeling - Seksuele intimidatie op de werkvloer

Sander de Kramer wandelt met Karin Bosman. Zij is een van de vele slachtoffers van seksuele intimidatie op het werk in Nederland. 'Ik werd geregeerd door angst en schaamte.' Karin werd twee jaar lang seksueel geïntimideerd door haar baas. W...

21-10-2017 18:00

Bregje Hofstede

De Wandeling - Bregje Hofstede

Bregje Hofstede is jong en een talentvol schrijfster als opeens 'het licht uitgaat'. Ze begrijpt aanvankelijk niets van de burn-out die ze blijkt te hebben: 'Ik heb gezonde benen. Waarom dragen ze mij niet?' Rond haar 24e gaat het steeds mi...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Wandeling gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Wandeling de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Wandeling bij De Wandeling liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Wandeling. Heb je een uitzending van De Wandeling gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Wandeling gemist

Uitzending gemist van De Wandeling? Hier kun je alle uitzendingen van De Wandeling kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 66
  • Laatste uitzending op 05-01-2018 om 13:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord