Programma gemist?

Stevies dochter Rose de maakt in een onfortuinlijke val. Ze naar beschadigt hiermee haar ruggenwervel op tv in en het is nog maar tijdens de vraag naar of ze ooit weer een zal lopen. Grace stapt een naar Ashleigh voor een een op lening. Reilly is een nieuw op paard aan op het trainen voor met Grace.

Grace de krijgt van de op tv nieuwe bankmanager te horen in dat Drovers van Run geen nieuwe lening uit krijgt. het Een boer uit de omgeving, de die ook door kampt met financiële problemen, gijzelt een Grace door en Kate. op Moira voorziet dat de de boer iemand zal doodschieten, uit maar naar wie?

Grace wordt met gebeten door haar in paard. Er blijkt door iets ernstigs een aan de hand te zijn een in met het dier. Ashleigh blijft tijdens proberen om op tv Marcus een slechte op naam te bezorgen. van Ze schuwt de hierbij geen enkel van middel.

Nadat Grace de de op tv verkoop van een kudde schapen naar liet afketsen door op de prijs, kampt op de boerderij met naar allerlei problemen. naar Grace is bang van dat ze een op tv plaag over Drovers heeft uit afgeroepen. Ashleigh verleidt in Patrick om meer op tv te weten te een komen op over Killarney. Phil heeft de met benzineprijs verhoogd, tot door ongenoegen van op tv Moira.

De van dag van in de bruiloft van op Alex en Stevie is in aangebroken. Het is van alleen nog de een vraag of Alex naar wel op op tv tijd aanwezig zal het zijn. Alex' zus, Ashleigh, doet in er de alles aan om de bruiloft naar te verpesten op en Killarney over te op tv nemen.

Stevies in moeder bezoekt Drovers Run en op tv oude wonden worden op tv opengereten. De tijdens vrouwen van Drovers en op tv de mannen van met Killarney op strijden tegen elkaar op het met het gezamenlijke vrijgezellenfeest. Kate komt terug uit een de Afrika.

Phil denkt dat door het Riley een affaire heeft een met Moira. tijdens Hij is vastbesloten voor haar naar te op tv vechten. Grace krijgt ruzie van met Regan. Tayler op en Patrick hebben van wilde ideeën over een hoe ze het met plan om afval de te dumpen in op Drovers Run kunnen tegenhouden. het Regan denkt na het over haar toekomst. Ligt op die door wel op Drovers een Run?

Drovers een Run wordt op tv aangewezen als mogelijke plek om giftig de afval door op te slaan. naar Deze dreiging brengt een Regan weer in het contact met op haar ex, Lyle Irwin. Phil steunt door de uit plannen en een stuit op onbegrip van door Moira.

Bryce een Redstaff komt de aan op Killarney uit vanwege de verloving tussen Alex een en Marcus. Hij zet op tv Marcus en Alex uit tegen van elkaar op. Phil verrast Moira met naar met het nieuws dat met hij de truckstop naar heeft gekocht. Grace heeft in een door geitenbok gekocht. Het beestje blijkt nogal de op tv eigenwijs te zijn.

Als een er schapen worden de gestolen, neemt Regans zus, in Grace, het recht in naar eigen het hand. Regan is een onder de indruk van naar haar vastberadenheid. van Kate slaat helemaal door in tijdens het organiseren het van de bruiloft van van de Stevie en Alex. Stevie roept haar uit tot de op orde. tijdens Moira wil niemand vertellen tijdens met wie ze het aan het daten op tv is. Alex vraagt Marcus uit als met getuige voor het geval Nick in niet aanwezig kan op zijn.

Alex' een romantische plan om Stevie uit ten huwelijk te vragen, tijdens mislukt. Tot haar op tv uit eigen verbazing heeft Moira het naar op tv haar met zin tijdens een date met het Phil Rakich. het Tayler heeft wederom uit een naar oogje op Riley.

Regan door probeert zich te verzoenen uit met het Grace McLeod, nu op ze allebei een met deel van Drovers het Run hebben geërfd. Stevie door wil haar relatie met naar Alex in nog even geheimhouden, maar naar dat lukt niet. Riley in wordt verleid door tijdens een sexy cowgirl, met tijdens desastreuze gevolgen. Kate het een stort zich op haar uit werk.

Kate van onthult de schokkende een waarheid over de op tv moord op Jodi door en Matt. Meg uit komt terug naar een Drovers voor de begrafenis op tv van Jodi. Alex wil het Stevie laten door zien met dat hij van haar houdt. door In de Jodi's testament staat een op tv leuke verrassing voor naar Regan.

Een huurmoordenaar heeft door Matt in naar het naar vizier, dus moet hij terug in op het getuigenbeschermingsprogramma. Marcus van en naar Alex proberen Stevie het tijdens hof te maken. op Jodi staat op tv voor een moeilijke op tv beslissing: verlaat ze Drovers een Run voorgoed om bij door Matt de te blijven?

Riley en uit Matt verklaren met allebei hun liefde aan Jodi. een Ze op tv zal een keuze met moeten maken. Stevie de helpt Marcus met een op geheime deal en liegt op daarover een tegen Alex. uit Jodi's paard wordt gebeten tijdens door een tijdens slang.

augustus 2019
02-08-2019 11:52

Leaving the nest

McLeod's daughters - Leaving the nest

Stevies dochter Rose maakt een onfortuinlijke val. Ze beschadigt hiermee haar ruggenwervel en het is nog maar de vraag of ze ooit weer zal lopen. Grace stapt naar Ashleigh voor een lening. Reilly is een nieuw paard aan het trainen voor Grac...

01-08-2019 12:02

Hot water

McLeod's daughters - Hot water

Grace krijgt van de nieuwe bankmanager te horen dat Drovers Run geen nieuwe lening krijgt. Een boer uit de omgeving, die ook kampt met financiële problemen, gijzelt Grace en Kate. Moira voorziet dat de boer iemand zal doodschieten, maar wie...

31-07-2019 12:09

Gift horse

McLeod's daughters - Gift horse

Grace wordt gebeten door haar paard. Er blijkt iets ernstigs aan de hand te zijn met het dier. Ashleigh blijft proberen om Marcus een slechte naam te bezorgen. Ze schuwt hierbij geen enkel middel.

30-07-2019 11:57

Grace under fire

McLeod's daughters - Grace under fire

Nadat Grace de verkoop van een kudde schapen liet afketsen op de prijs, kampt de boerderij met allerlei problemen. Grace is bang dat ze een plaag over Drovers heeft afgeroepen. Ashleigh verleidt Patrick om meer te weten te komen over Killar...

29-07-2019 11:44

Ever after

McLeod's daughters - Ever after

De dag van de bruiloft van Alex en Stevie is aangebroken. Het is alleen nog de vraag of Alex wel op tijd aanwezig zal zijn. Alex' zus, Ashleigh, doet er alles aan om de bruiloft te verpesten en Killarney over te nemen.

26-07-2019 11:52

All's fair in love and war

McLeod's daughters - All's fair in love and war

Stevies moeder bezoekt Drovers Run en oude wonden worden opengereten. De vrouwen van Drovers en de mannen van Killarney strijden tegen elkaar op het gezamenlijke vrijgezellenfeest. Kate komt terug uit Afrika.

25-07-2019 11:58

Flesh and stone

McLeod's daughters - Flesh and stone

Phil denkt dat Riley een affaire heeft met Moira. Hij is vastbesloten voor haar te vechten. Grace krijgt ruzie met Regan. Tayler en Patrick hebben wilde ideeën over hoe ze het plan om afval te dumpen op Drovers Run kunnen tegenhouden. Regan...

24-07-2019 12:03

Conflicts of interest

McLeod's daughters - Conflicts of interest

Drovers Run wordt aangewezen als mogelijke plek om giftig afval op te slaan. Deze dreiging brengt Regan weer in contact met haar ex, Lyle Irwin. Phil steunt de plannen en stuit op onbegrip van Moira.

23-07-2019 11:59

Warts and all

McLeod's daughters - Warts and all

Bryce Redstaff komt aan op Killarney vanwege de verloving tussen Alex en Marcus. Hij zet Marcus en Alex tegen elkaar op. Phil verrast Moira met het nieuws dat hij de truckstop heeft gekocht. Grace heeft een geitenbok gekocht. Het beestje bl...

22-07-2019 12:07

Bloodlines

McLeod's daughters - Bloodlines

Als er schapen worden gestolen, neemt Regans zus, Grace, het recht in eigen hand. Regan is onder de indruk van haar vastberadenheid. Kate slaat helemaal door in het organiseren van de bruiloft van Stevie en Alex. Stevie roept haar tot de or...

19-07-2019 11:55

The rules of engagement

McLeod's daughters - The rules of engagement

Alex' romantische plan om Stevie ten huwelijk te vragen, mislukt. Tot haar eigen verbazing heeft Moira het naar haar zin tijdens een date met Phil Rakich. Tayler heeft wederom een oogje op Riley.

18-07-2019 12:06

Sisters are doing it for themselves

McLeod's daughters - Sisters are doing it for themselves

Regan probeert zich te verzoenen met Grace McLeod, nu ze allebei een deel van Drovers Run hebben geërfd. Stevie wil haar relatie met Alex nog even geheimhouden, maar dat lukt niet. Riley wordt verleid door een sexy cowgirl, met desastreuze ...

17-07-2019 12:04

Climb every mountain

McLeod's daughters - Climb every mountain

Kate onthult de schokkende waarheid over de moord op Jodi en Matt. Meg komt terug naar Drovers voor de begrafenis van Jodi. Alex wil Stevie laten zien dat hij van haar houdt. In Jodi's testament staat een leuke verrassing voor Regan.

16-07-2019 12:04

Of hearts and hunters

McLeod's daughters - Of hearts and hunters

Een huurmoordenaar heeft Matt in het vizier, dus moet hij terug in het getuigenbeschermingsprogramma. Marcus en Alex proberen Stevie het hof te maken. Jodi staat voor een moeilijke beslissing: verlaat ze Drovers Run voorgoed om bij Matt te ...

15-07-2019 12:02

Returned favour

McLeod's daughters - Returned favour

Riley en Matt verklaren allebei hun liefde aan Jodi. Ze zal een keuze moeten maken. Stevie helpt Marcus met een geheime deal en liegt daarover tegen Alex. Jodi's paard wordt gebeten door een slang.

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

McLeod's daughters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van McLeod's daughters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van McLeod's daughters bij McLeod's daughters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van McLeod's daughters. Heb je een uitzending van McLeod's daughters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

McLeod's daughters gemist

Uitzending gemist van McLeod's daughters? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van McLeod's daughters, uitgezonden op NET 5. Heb je een uitzending van McLeod's daughters gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van McLeod's daughters? Hier kun je alle uitzendingen van McLeod's daughters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 59
  • Laatste uitzending op 23-08-2019 om 19:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord