Programma gemist?

Stevie in vindt het moeilijk haar leven op tv weer op op te pakken nu met ze weduwe door is én een baby heeft. de Ze besluit een te verhuizen naar een Killarney. Grace doet met alsof ze een Marcus' echtgenote is op om zijn paard terug te op kopen. Tayler op vreest voor haar relatie op een met Patrick. Moira ontdekt het dat Phil met een naar andere op tv vrouw uitgaat.

Alex keert terug in uit Argentinië, net de door op tijd voor de geboorte van van zijn kind. Stevie naar haalt hem uit op van het vliegveld, tijdens door maar dan slaat het de noodlot toe. De van geheime relatie van van Ingrid en de Marcus viert hoogtij, totdat ze slecht op tv nieuws krijgen. op Patrick wordt gek van in Taylers op tv gedrag.

Tayler door raakt bevriend met een een dakloos meisje. Grace het vraagt zich door af of ze van Stevie ooit nog kan naar vertrouwen. Tayler tijdens en Patrick door vinden samenwonen moeilijker uit dan ze hadden op tv verwacht.

Stevie een neemt een van enorm risico als ze op door Sharon een vertrouwt. Tayler en Patrick trekken bij op tv elkaar in. van Nadat een Kate een weggelopen tiener heeft geholpen, uit besluit ze in te gaan werken op een een speciale door boerderij voor naar onhandelbare jongeren.

Sharon, de Stevies oude door rodeomaatje, komt langs op met Drovers en schudt uit de boel flink op tv op. Marcus geeft zijn door eigen van kansen in een paardenrace op op om Ingrid te van beschermen. Kate door is niet tijdens langer tevreden met haar leven en de stort zich op een naar haar nieuwe rol als van opzichter.

Kate een helpt pastoor de Dan door te zorgen voor de het oude mevrouw McEvoy. uit Maar zij blijkt in een hele lastige met tante te zijn. tijdens Grace en Marcus met komen vast te in een zitten in een verlaten mijnschacht. Ze op raken al snel door onderkoeld en met wachten op hulp. naar Stevie fantaseert de over Alex. Phil probeert Moira de het hof te het een maken.

Het tijdens is vijf in dagen na de dramatisch op tv verlopen kerstdagen. Door op tv het slechte weer een zijn de wegen gesloten, is op er naar geen elektriciteit uit en is de windmolen tijdens kapot. Na het naar auto-ongeluk is op Riley spoorloos verdwenen en Kate naar gaat naar op hem op zoek. het Grace kan een zich de details van het het ongeluk niet een herinneren. Ingrid van onthult een geheim.

Het is kerstavond de en naar Alex komt voor van de gelegenheid terug op uit Argentinië om op Stevie te een verrassen. De kerstdagen verlopen op tv tragisch als Grace, Riley, Tayler uit en uit Patrick een heftig auto-ongeluk met krijgen.

Phil heeft van zijn onroerend goed tijdens verkocht en Moira uit heeft van gemengde gevoelens over zijn naar vertrek. Marcus denkt dat naar Heath Grace belazert. Ook de naar Grace zelf twijfelt nog tijdens steeds aan zijn liefde voor met tijdens haar.

Patrick op tv organiseert een verrassingsfeestje voor Taylers naar achttiende verjaardag. Een door mysterieuze vreemdeling op dwingt Grace door haar relatie met door Heath nog eens met goed onder de tijdens loep te nemen. tijdens De nieuwe dierenarts leert Marcus tijdens een een lesje.

Het tijdens is Halloween en er van gebeuren op tv rare dingen op Drovers Run. een Tayler ziet haar moeder het terug, Stevie vermoedt het dat ze op zwanger is naar en Kate denkt het dat ze Ashleigh met heeft aangereden.

Grace in neemt drastische maatregelen op om een veedief te van pakken op tv te krijgen. De vader van naar Ashleigh ligt in op sterven. uit De manager van de tijdens bank heeft slecht nieuws voor door op de vrouwen op met Drovers Run.

Heath doet de Grace een huwelijksaanzoek. op Dat zag ze totaal tijdens niet tijdens aankomen. Nu Ashleigh op de stel en sprong haar op tv geld het terug wil, in besluiten de vrouwen de van Drovers een veiling te naar houden om geld de bij elkaar te tijdens krijgen. met Tayler gaat in de het pub werken en tijdens hoopt Patrick duidelijk van te maken hoe Ashleigh in uit elkaar steekt. Marcus van wil van dat Riley Ashleigh wegstuurt naar van met Killarney.

Op van Drovers Run is een met prijswinnende uit stier opeens ziek. een Hij blijkt te zijn vergiftigd een door Ashleigh. op tv Als Grace op tv haar hiermee confronteert, zegt Ashleigh het dat een ze binnen tien dagen het geld naar van de lening de terug door wil hebben.

Een de brandstichter bedreigt Drovers Run en de de een aantal andere boerderijen. Stevie van en een Grace ontdekken een complot om tijdens de lokale boeren failliet door te naar laten gaan. uit Tayler en Patrick hebben tijdens Phils kluis gestolen en ontdekken naar daarin belangrijke van informatie. Kate overweegt er de met Mitch op tv vandoor te tijdens gaan.

augustus 2020
29-08-2019 12:01

Bringing up wombat

McLeod's daughters - Bringing up wombat

Stevie vindt het moeilijk haar leven weer op te pakken nu ze weduwe is én een baby heeft. Ze besluit te verhuizen naar Killarney. Grace doet alsof ze Marcus' echtgenote is om zijn paard terug te kopen. Tayler vreest voor haar relatie met Pa...

28-08-2019 12:01

Close enough to touch

McLeod's daughters - Close enough to touch

Alex keert terug uit Argentinië, net op tijd voor de geboorte van zijn kind. Stevie haalt hem op van het vliegveld, maar dan slaat het noodlot toe. De geheime relatie van Ingrid en Marcus viert hoogtij, totdat ze slecht nieuws krijgen. Patr...

27-08-2019 12:03

Stand by me

McLeod's daughters - Stand by me

Tayler raakt bevriend met een dakloos meisje. Grace vraagt zich af of ze Stevie ooit nog kan vertrouwen. Tayler en Patrick vinden samenwonen moeilijker dan ze hadden verwacht.

26-08-2019 12:09

Nowhere to hide

McLeod's daughters - Nowhere to hide

Stevie neemt een enorm risico als ze op Sharon vertrouwt. Tayler en Patrick trekken bij elkaar in. Nadat Kate een weggelopen tiener heeft geholpen, besluit ze te gaan werken op een speciale boerderij voor onhandelbare jongeren.

23-08-2019 12:03

Wild ride

McLeod's daughters - Wild ride

Sharon, Stevies oude rodeomaatje, komt langs op Drovers en schudt de boel flink op. Marcus geeft zijn eigen kansen in een paardenrace op om Ingrid te beschermen. Kate is niet langer tevreden met haar leven en stort zich op haar nieuwe rol a...

22-08-2019 12:09

The pitfalls of love

McLeod's daughters - The pitfalls of love

Kate helpt pastoor Dan door te zorgen voor de oude mevrouw McEvoy. Maar zij blijkt een hele lastige tante te zijn. Grace en Marcus komen vast te zitten in een verlaten mijnschacht. Ze raken al snel onderkoeld en wachten op hulp. Stevie fant...

21-08-2019 12:03

Aftermath

McLeod's daughters - Aftermath

Het is vijf dagen na de dramatisch verlopen kerstdagen. Door het slechte weer zijn de wegen gesloten, is er geen elektriciteit en is de windmolen kapot. Na het auto-ongeluk is Riley spoorloos verdwenen en Kate gaat naar hem op zoek. Grace k...

20-08-2019 11:58

Silent night

McLeod's daughters - Silent night

Het is kerstavond en Alex komt voor de gelegenheid terug uit Argentinië om Stevie te verrassen. De kerstdagen verlopen tragisch als Grace, Riley, Tayler en Patrick een heftig auto-ongeluk krijgen.

19-08-2019 11:50

Mixed messages

McLeod's daughters - Mixed messages

Phil heeft zijn onroerend goed verkocht en Moira heeft gemengde gevoelens over zijn vertrek. Marcus denkt dat Heath Grace belazert. Ook Grace zelf twijfelt nog steeds aan zijn liefde voor haar.

16-08-2019 11:49

Second chances

McLeod's daughters - Second chances

Patrick organiseert een verrassingsfeestje voor Taylers achttiende verjaardag. Een mysterieuze vreemdeling dwingt Grace haar relatie met Heath nog eens goed onder de loep te nemen. De nieuwe dierenarts leert Marcus een lesje.

15-08-2019 11:55

Seeing is believing

McLeod's daughters - Seeing is believing

Het is Halloween en er gebeuren rare dingen op Drovers Run. Tayler ziet haar moeder terug, Stevie vermoedt dat ze zwanger is en Kate denkt dat ze Ashleigh heeft aangereden.

14-08-2019 12:00

The short cut

McLeod's daughters - The short cut

Grace neemt drastische maatregelen om een veedief te pakken te krijgen. De vader van Ashleigh ligt op sterven. De manager van de bank heeft slecht nieuws voor de vrouwen op Drovers Run.

13-08-2019 11:56

Knight in shining armor

McLeod's daughters - Knight in shining armor

Heath doet Grace een huwelijksaanzoek. Dat zag ze totaal niet aankomen. Nu Ashleigh op stel en sprong haar geld terug wil, besluiten de vrouwen van Drovers een veiling te houden om geld bij elkaar te krijgen. Tayler gaat in de pub werken en...

12-08-2019 11:49

My enemy, my friend

McLeod's daughters - My enemy, my friend

Op Drovers Run is een prijswinnende stier opeens ziek. Hij blijkt te zijn vergiftigd door Ashleigh. Als Grace haar hiermee confronteert, zegt Ashleigh dat ze binnen tien dagen het geld van de lening terug wil hebben.

09-08-2019 11:54

Fanning the flames

McLeod's daughters - Fanning the flames

Een brandstichter bedreigt Drovers Run en een aantal andere boerderijen. Stevie en Grace ontdekken een complot om de lokale boeren failliet te laten gaan. Tayler en Patrick hebben Phils kluis gestolen en ontdekken daarin belangrijke informa...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

McLeod's daughters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van McLeod's daughters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van McLeod's daughters bij McLeod's daughters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van McLeod's daughters. Heb je een uitzending van McLeod's daughters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

McLeod's daughters gemist

Uitzending gemist van McLeod's daughters? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van McLeod's daughters, uitgezonden op NET 5. Heb je een uitzending van McLeod's daughters gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van McLeod's daughters? Hier kun je alle uitzendingen van McLeod's daughters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 78
  • Laatste uitzending op 19-09-2019 om 12:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!