Programma gemist?

Regan probeert zich het uit te verzoenen met Grace met McLeod, nu ze allebei een tijdens deel door van Drovers Run hebben op geërfd. Stevie wil haar naar relatie met Alex de nog even geheimhouden, het uit maar dat lukt op niet. Riley wordt verleid door de een sexy van cowgirl, met desastreuze gevolgen. in Kate stort zich de op haar in werk.

Kate onthult de de schokkende waarheid over tijdens de moord tijdens op Jodi en tijdens Matt. Meg tijdens komt terug naar Drovers voor met de begrafenis met van Jodi. Alex op wil Stevie uit laten zien met dat hij van haar houdt. In naar Jodi's testament door staat in een leuke verrassing uit voor Regan.

Een huurmoordenaar de heeft Matt op in het vizier, dus moet van van hij terug in het getuigenbeschermingsprogramma. uit Marcus en uit Alex proberen Stevie het hof van te maken. tijdens Jodi staat de voor een moeilijke in beslissing: verlaat ze door Drovers Run voorgoed om tijdens bij een Matt te blijven?

Riley en in Matt verklaren allebei in hun liefde aan met Jodi. de Ze zal een keuze moeten maken. uit Stevie helpt Marcus met met door een geheime de deal en liegt van daarover tegen Alex. Jodi's in paard wordt gebeten door een door de slang.

Alex de is boos dat Marcus de hem zo tijdens lang heeft voorgelogen. op Hij probeert voor zichzelf in te ontkennen dat ze het broers zijn. Tayler op tv wil Stevie door verrassen door door een ongetraind door paard te zadelen. Als ze uit zich het daarbij bezeert, wordt door Stevie woest. Jodi kan haar op gedachten een niet van Emma McLeod afhouden en een wordt door tijdens Matt uitgenodigd de voor een een etentje.

Riley het krijgt bezoek van zijn tijdens vader, Bill, maar het hij wil hem naar niet zien. van Jodi probeert te bemiddelen. Alex in met bedenkt een plan om tijdens Bryce uit te kopen van en Marcus besluit op een geheim te op onthullen.

Als de door verkoop van een het groep schapen niet van doorgaat, biedt naar Matt hulp. op Op die manier tijdens probeert hij indruk te door maken op Jodi. Als van Tayler probeert een door buidelrat een op zolder te op tv vangen, valt ze op door de vloer en belandt naar ze in een verborgen een kamer. van De rivaliteit het tussen Alex en Marcus leidt ertoe met dat ze met zich allebei met verwonden.

Nu Kate in uit Afrika is met door Dave, neemt in Jodi haar op tv taken over. Ze is op tv erop gebrand een nieuwe in dam op te bouwen. Bryce stuurt uit de knappe in Marcus naar van Killarney om de boel in de tijdens gaten te naar houden. Alex is van niet blij met in zijn komst, vooral niet op tv als Marcus begint het te flirten met een Stevie. Tayler tijdens krijgt een tweede naar kans op van Regan.

Matt naar keert plotseling terug op naar Drovers Run en overrompelt naar daarmee Jodi. in Regan heeft haar handen met vol aan het het herstellen van Taylers van fouten. Riley en uit Matt ruziën op tv in de auto over van Jodi uit en brengen zichzelf daarmee in het van gevaar.

Kates van gevoelens voor Dave worden in weer opgerakeld, nu hij door heeft met besloten naar met Afrika te gaan. Jodi het vindt dat Kate eerlijk moet naar zijn tegen van hem. Fiona keert terug, een en niet met door goede bedoelingen. op tv Alex vraagt van Bryce om advies bij uit zijn scheiding. Riley wil in zich aansluiten naar bij de op brandweer. Rob keert door plotseling terug.

Dave tijdens krijgt een baan van aangeboden in Afrika. Hij tijdens overtuigt iedereen op ervan dat het hij niet geïnteresseerd op tv is, maar Kate heeft daar in haar het twijfels bij. Kate is nerveus voor van op haar toespraak bij de Young op Farmers Award. op tv Het loopt een niet lekker tussen Kate en in Patrick. Een zakelijke beslissing van het van Alex veroorzaakt een aanvaring naar met Stevie. van Jodi en Riley flirten met door elkaar en Moira op ziet steeds in meer positieve de eigenschappen van Phil tijdens Rakich.

Fiona komt terug het uit tijdens het ziekenhuis. het Jodi heeft last door van nachtmerries over Rob en naar hoe ze het werden achtervolgd naar door huurmoordenaar Tom. uit Stevie ontdekt het berichtje van Alex uit en heeft weer op hoop, met maar Alex denkt daar op tv anders over. Kate van is genomineerd het voor de Young door Farmers Awards.

Alex de belooft Stevie een op tv einde te maken naar aan zijn relatie van met Fiona. Die confrontatie verloopt een met allesbehalve soepel en misverstanden uit drijven Stevie in de armen in van naar Drew Cornwall. Patrick en door Jodi doen op een wedstrijdje 'wie op tv kent Kate het van best'.

Jodi brengt een op tv nieuwe geitensoort naar op tv Drovers voor door Gungellan Fresh, maar met Phil Rakich is hier de op tegen. uit Rose een gaat bijna weer in naar huis en Stevie geniet van naar de tijd die op tv ze nog samen de uit hebben. Ze gaan shoppen en komen door de bij toeval Alex in en Fiona tegen. Dave en Regan naar besluiten een samen te op gaan wonen.

Rose het neemt haar nieuwe vriendje mee een in naar huis voor een uit etentje. Stevie huivert als ze op ontdekt dat het tijdens met Leo is. Ze probeert zich te naar op beheersen, maar schopt tijdens hem uiteindelijk de deur met uit. Stevie verbiedt Rose hem naar in nog te zien. Kate met en Jodi van melden zich allebei aan voor met de 'Young Farmer Of tijdens uit The Year Award'. Fiona wil van het op tv Alex weten wat op tv hij gaat doen met naar kerst.

augustus 2020
18-07-2019 12:06

Sisters are doing it for themselves

McLeod's daughters - Sisters are doing it for themselves

Regan probeert zich te verzoenen met Grace McLeod, nu ze allebei een deel van Drovers Run hebben geërfd. Stevie wil haar relatie met Alex nog even geheimhouden, maar dat lukt niet. Riley wordt verleid door een sexy cowgirl, met desastreuze ...

17-07-2019 12:04

Climb every mountain

McLeod's daughters - Climb every mountain

Kate onthult de schokkende waarheid over de moord op Jodi en Matt. Meg komt terug naar Drovers voor de begrafenis van Jodi. Alex wil Stevie laten zien dat hij van haar houdt. In Jodi's testament staat een leuke verrassing voor Regan.

16-07-2019 12:04

Of hearts and hunters

McLeod's daughters - Of hearts and hunters

Een huurmoordenaar heeft Matt in het vizier, dus moet hij terug in het getuigenbeschermingsprogramma. Marcus en Alex proberen Stevie het hof te maken. Jodi staat voor een moeilijke beslissing: verlaat ze Drovers Run voorgoed om bij Matt te ...

15-07-2019 12:02

Returned favour

McLeod's daughters - Returned favour

Riley en Matt verklaren allebei hun liefde aan Jodi. Ze zal een keuze moeten maken. Stevie helpt Marcus met een geheime deal en liegt daarover tegen Alex. Jodi's paard wordt gebeten door een slang.

12-07-2019 12:07

Reaching out

McLeod's daughters - Reaching out

Alex is boos dat Marcus hem zo lang heeft voorgelogen. Hij probeert voor zichzelf te ontkennen dat ze broers zijn. Tayler wil Stevie verrassen door een ongetraind paard te zadelen. Als ze zich daarbij bezeert, wordt Stevie woest. Jodi kan h...

11-07-2019 12:12

Thicker than water

McLeod's daughters - Thicker than water

Riley krijgt bezoek van zijn vader, Bill, maar hij wil hem niet zien. Jodi probeert te bemiddelen. Alex bedenkt een plan om Bryce uit te kopen en Marcus besluit een geheim te onthullen.

10-07-2019 12:12

Digging up the past

McLeod's daughters - Digging up the past

Als de verkoop van een groep schapen niet doorgaat, biedt Matt hulp. Op die manier probeert hij indruk te maken op Jodi. Als Tayler probeert een buidelrat op zolder te vangen, valt ze door de vloer en belandt ze in een verborgen kamer. De r...

09-07-2019 12:09

All the wrong places

McLeod's daughters - All the wrong places

Nu Kate in Afrika is met Dave, neemt Jodi haar taken over. Ze is erop gebrand een nieuwe dam te bouwen. Bryce stuurt de knappe Marcus naar Killarney om de boel in de gaten te houden. Alex is niet blij met zijn komst, vooral niet als Marcus ...

08-07-2019 12:09

Second chances

McLeod's daughters - Second chances

Matt keert plotseling terug naar Drovers Run en overrompelt daarmee Jodi. Regan heeft haar handen vol aan het herstellen van Taylers fouten. Riley en Matt ruziën in de auto over Jodi en brengen zichzelf daarmee in gevaar.

05-07-2019 12:12

Twenty questions

McLeod's daughters - Twenty questions

Kates gevoelens voor Dave worden weer opgerakeld, nu hij heeft besloten naar Afrika te gaan. Jodi vindt dat Kate eerlijk moet zijn tegen hem. Fiona keert terug, en niet met goede bedoelingen. Alex vraagt Bryce om advies bij zijn scheiding. ...

04-07-2019 12:10

Risk

McLeod's daughters - Risk

Dave krijgt een baan aangeboden in Afrika. Hij overtuigt iedereen ervan dat hij niet geïnteresseerd is, maar Kate heeft daar haar twijfels bij. Kate is nerveus voor haar toespraak bij de Young Farmers Award. Het loopt niet lekker tussen Kat...

03-07-2019 12:05

Damage control

McLeod's daughters - Damage control

Fiona komt terug uit het ziekenhuis. Jodi heeft last van nachtmerries over Rob en hoe ze werden achtervolgd door huurmoordenaar Tom. Stevie ontdekt het berichtje van Alex en heeft weer hoop, maar Alex denkt daar anders over. Kate is genomin...

02-07-2019 12:12

Winners & losers

McLeod's daughters - Winners & losers

Alex belooft Stevie een einde te maken aan zijn relatie met Fiona. Die confrontatie verloopt allesbehalve soepel en misverstanden drijven Stevie in de armen van Drew Cornwall. Patrick en Jodi doen een wedstrijdje 'wie kent Kate het best'.

01-07-2019 12:10

One perfect day

McLeod's daughters - One perfect day

Jodi brengt een nieuwe geitensoort naar Drovers voor Gungellan Fresh, maar Phil Rakich is hier op tegen. Rose gaat bijna weer naar huis en Stevie geniet van de tijd die ze nog samen hebben. Ze gaan shoppen en komen bij toeval Alex en Fiona ...

28-06-2019 11:53

Guess who's coming to dinner?

McLeod's daughters - Guess who's coming to dinner?

Rose neemt haar nieuwe vriendje mee naar huis voor een etentje. Stevie huivert als ze ontdekt dat het Leo is. Ze probeert zich te beheersen, maar schopt hem uiteindelijk de deur uit. Stevie verbiedt Rose hem nog te zien. Kate en Jodi melden...

Je bekijkt momenteel pagina 4 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

McLeod's daughters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van McLeod's daughters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van McLeod's daughters bij McLeod's daughters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van McLeod's daughters. Heb je een uitzending van McLeod's daughters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

McLeod's daughters gemist

Uitzending gemist van McLeod's daughters? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van McLeod's daughters, uitgezonden op NET 5. Heb je een uitzending van McLeod's daughters gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van McLeod's daughters? Hier kun je alle uitzendingen van McLeod's daughters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 78
  • Laatste uitzending op 19-09-2019 om 12:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!