Programma gemist?

Door een ongelukje door raakt van Patrick tijdelijk door blind. Hij vindt het vreselijk op tv moeilijk om hulp te van vragen aan anderen. op tv Uiteindelijk biedt Kate met hem op tv een baan aan in op Killarney. Jodi organiseert van een van verrassingsbruiloft voor Meg en de Terry. Alex vraagt Stevie om met Fiona het te helpen een bij de aankoop van een op tv paard.

Jodi door en Rob zijn de op de vlucht voor tijdens een huurmoordenaar. door Rob is gewond, maar gelukkig met krijgen ze met hulp door van Kate en Stevie. het Meg en Terry de halen herinneringen met op. Een lange nacht op leidt tot een van huwelijksaanzoek.

De op tv halfzussen Tess en Claire worden het tijdens herenigd na de in dood van hun tijdens vader, Jack. Ze erven de samen zijn boerenbedrijf, dat tijdens in financiële de moeilijkheden verkeert. van De koppige Claire heeft haar in hele leven op de tijdens boerderij gewoond, maar van een Tess bracht het grootste deel van op tv haar leven het door in het de grote het stad. Nu Tess op terug is op Drovers het Run, is naar het voor beide een zussen even wennen. Na een een foutje van naar de spontane Tess moet uit Claire een aantal in moeilijke beslissingen op tv nemen.

juni 2020
05-06-2019 12:02

The big commitment

McLeod's daughters - The big commitment

Door een ongelukje raakt Patrick tijdelijk blind. Hij vindt het vreselijk moeilijk om hulp te vragen aan anderen. Uiteindelijk biedt Kate hem een baan aan op Killarney. Jodi organiseert een verrassingsbruiloft voor Meg en Terry. Alex vraagt...

04-06-2019 12:02

Deliver us from evil

McLeod's daughters - Deliver us from evil

Jodi en Rob zijn op de vlucht voor een huurmoordenaar. Rob is gewond, maar gelukkig krijgen ze hulp van Kate en Stevie. Meg en Terry halen herinneringen op. Een lange nacht leidt tot een huwelijksaanzoek.

03-06-2019 12:00

Afl. 1

McLeod's daughters - Afl. 1

De halfzussen Tess en Claire worden herenigd na de dood van hun vader, Jack. Ze erven samen zijn boerenbedrijf, dat in financiële moeilijkheden verkeert. De koppige Claire heeft haar hele leven op de boerderij gewoond, maar Tess bracht het ...

Je bekijkt momenteel pagina 6 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

McLeod's daughters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van McLeod's daughters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van McLeod's daughters bij McLeod's daughters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van McLeod's daughters. Heb je een uitzending van McLeod's daughters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

McLeod's daughters gemist

Uitzending gemist van McLeod's daughters? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van McLeod's daughters, uitgezonden op NET 5. Heb je een uitzending van McLeod's daughters gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van McLeod's daughters? Hier kun je alle uitzendingen van McLeod's daughters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 78
  • Laatste uitzending op 19-09-2019 om 12:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!