Programma gemist?

Seizoen met 8 - Aflevering 22 de - door Australische dramaserie. The long paddock. De toekomst tijdens van Drovers een Run hangt van aan een zijden draadje, want Stevie een en de andere tijdens meiden in zijn er nog niet in van geslaagd om het in uitgebroken vee naar te verzamelen. Tot overmaat het van van ramp besluit de een boer uit van de buurt alle koeien die op het zijn weiden door lopen in beslag te de van nemen. Tayler en Patrick naar leggen hun toekomstplannen door vast, Ben moet kiezen tussen naar op tv Jaz en Monique met en Marcus tussen Grace de en Ingrid. Terwijl naar iedereen alles op met alles zet om tijdig de het veeverkoop op te halen, staan een er een paar met oude bekenden aan de de deur.

Seizoen 8 in - Aflevering 21 op tv - de Australische dramaserie. Into the valley van of the shadow. Een jaar na naar de dood van uit Alex dreigt Drovers het Run over de door door kop te gaan. Iedereen het werkt zich uit tijdens de naad om tijdig een met grote de lading schapen het te scheren, maar ze hebben de geen een trucks om naar de het veeverkoop te rijden. Tot tijdens overmaat van ramp op tv breekt er uit brand uit in de tijdens graansilo en verliest in Stevie iets wat naar haar het heel dierbaar is. Maar het het is niet allemaal kommer op en kwel. Zo naar maakt de ontluikende de romance een tussen Ben door en Jaz heel van wat goed, althans tot er op een door oude bekende opduikt. Tayler met is geslaagd voor haar ingangsexamen naar voor door veearts.

Seizoen 8 tijdens - Aflevering 20 tijdens - Australische dramaserie. The op tv show must go met on. Phil wil een muzikale het ode het brengen aan zijn grote van liefde Moira. een Tijdens de met repetities hoort ze hem met een de naar andere vrouw praten, waardoor ze denkt uit dat de hij een affaire in heeft. Phil onthult naar dat het door de verloofde van zijn zoon een was met die hem uitnodigde op hun trouwfeest. tijdens Maar de door trotse Phil heeft op tv 'neen' gezegd. Moira laat uit het hier niet het bij naar en belt zelf naar Phil met Junior. Wanneer op tv zij de door gemoederen tussen beide in heethoofden kan bedaren, het is het op met slag weer tijdens grote liefde tussen Phil tijdens en Moira.

Grace een maakt haar gevoelens op voor Marcus kenbaar. Ben in bedenkt een plan om van van een corrupte agente erbij te lappen. naar De vrouwen van van Drovers met ontdekken dat van Ingrid haar ex om het leven tijdens wil op brengen. Ingrid besluit te een verdwijnen.

Er tijdens worden dieren gestolen de van Drovers Run. Ingrid van wordt gestalkt en op lastiggevallen door haar op tv ex-man. Vanwege zijn uit relatie met Ingrid door komt het leven van in Marcus een in gevaar. het Tayler heeft moeite met naar studeren.

Een op tv rechercheur bezoekt de boerderij vanwege in een onderzoek naar van de diefstal op tv van de vee. Grace heeft niet in de de gaten dat hij op met de gevaarlijke ex van in Ingrid is. door Moira en Phil proberen om met te gaan een met hun de verdriet. Jaz hoopt haar springpaard in in met te kunnen zetten voor het werk op de in boerderij.

Iemand brengt een tijdens geruchtenstroom van op gang over Stevie en op Marcus. Grace weet in niet op tv wat ze moet met haar door gevoelens voor op tv pastoor Dan. Moira en door Phil maken toekomstplannen. een Tayler vermoedt tijdens dat Patrick tijdens haar zal het verlaten.

Grace dreigt uit Mischa aan te uit geven als hij tijdens Jaz in van gevaar brengt. Moira de vertelt Phil dat ze zwanger in is. Hij van reageert met door een huwelijksaanzoek. Grace maakt zich van op tijdens voor een van gala voor het goede doel. Marcus het heeft van Stevie weten over te halen op het om ook naar het gala in te in gaan.

De tijdens ex van op tv Jaz komt langs uit door Italië. Hij op tv wil helpen haar het reputatie te herstellen en probeert haar op naar over te halen weer de te gaan door trainen met haar springpaard Anastasia. van Phil en uit Moira maken plannen om te van het gaan reizen, maar dan op ontdekt Moira dat ze op tv zwanger op is...

Stevie meldt van zich de aan bij een praatgroep voor de moeders, maar ze heeft van uit het er moeilijk mee dat op tv alle andere vrouwen een een met partner hebben en zij niet meer. op tv Ben en uit Marcus een werken samen om van een mishandelde hond te het redden.

De politicus een die de controversiële dam naar op wil bouwen, bezoekt Drovers Run en een omliggende boerderijen. tijdens Frank dreigt een bom op te laten ontploffen door tijdens een uit bijeenkomst over op de dam. Jaz een besluit haar relatie van met Frank te verbreken, in wat hem nog bozer een door maakt.

Marcus, Frank, Jaz op en op Grace gaan naar van Adelaide om daar op te praten met de de politicus die verantwoordelijk met is op voor de bouw van de dam. met Marcus heeft Ben door verboden zijn op paard te gebruiken, maar met Ben trekt zich met de daar niks van aan. Moira de ontdekt dat Phil een een musical heeft geschreven in over op tv haar leven.

Taylers op moeder komt terug naar Drovers, op tv door maar Tayler wil haar een niet spreken. Op aandringen tijdens van Stevie hebben de ze in uiteindelijk toch een goed gesprek. in De relatie op tv van Ingrid met Marcus naar heeft een het negatieve invloed op haar werk. een in Frank en Jaz in gaan steeds beter met elkaar van om en het dat maakt Ben door jaloers. Baby Xander is een uit echt een lachebekje, behalve voor tijdens zijn moeder.

De op vrouwen organiseren een naar protest tegen naar de bouw van een dam, die naar het op einde zou betekenen door van Drovers Run en andere op tv boerderijen door in de omgeving. Jaz de wordt gechanteerd van door een landeigenaar die op voorstander is van met de dam. Om tijdens geld in op tv te zamelen, tijdens wordt een voetbaltoernooi georganiseerd. Op het op tv veld tijdens lopen de in emoties hoog op. Ondertussen leidt uit Patrick tijdelijk Killarney, maar op tv dat valt naar hem vies uit tegen.

Tot ieders verrassing tijdens op brengt Jaz, de jongere zus van de Regan en een Grace, een bezoekje aan een Drovers Run. op tv Grace in is bang dat ze met niet voor de gezelligheid van komt. Patrick vreest dat op tv Tayler een het kind van hem uit wil. Moira probeert Phils met nieuwe van relatie te met saboteren.

september 2019
19-09-2019 12:07

McLeod's Daughters

McLeod's daughters - McLeod's Daughters

Seizoen 8 - Aflevering 22 - Australische dramaserie. The long paddock. De toekomst van Drovers Run hangt aan een zijden draadje, want Stevie en de andere meiden zijn er nog niet in geslaagd om het uitgebroken vee te verzamelen. Tot overma...

18-09-2019 12:08

McLeod's Daughters

McLeod's daughters - McLeod's Daughters

Seizoen 8 - Aflevering 21 - Australische dramaserie. Into the valley of the shadow. Een jaar na de dood van Alex dreigt Drovers Run over de kop te gaan. Iedereen werkt zich uit de naad om tijdig een grote lading schapen te scheren, maar z...

17-09-2019 12:07

McLeod's Daughters

McLeod's daughters - McLeod's Daughters

Seizoen 8 - Aflevering 20 - Australische dramaserie. The show must go on. Phil wil een muzikale ode brengen aan zijn grote liefde Moira. Tijdens de repetities hoort ze hem met een andere vrouw praten, waardoor ze denkt dat hij een affaire...

16-09-2019 12:04

Into thin air

McLeod's daughters - Into thin air

Grace maakt haar gevoelens voor Marcus kenbaar. Ben bedenkt een plan om een corrupte agente erbij te lappen. De vrouwen van Drovers ontdekken dat Ingrid haar ex om het leven wil brengen. Ingrid besluit te verdwijnen.

13-09-2019 12:08

Every move you make

McLeod's daughters - Every move you make

Er worden dieren gestolen van Drovers Run. Ingrid wordt gestalkt en lastiggevallen door haar ex-man. Vanwege zijn relatie met Ingrid komt het leven van Marcus in gevaar. Tayler heeft moeite met studeren.

12-09-2019 12:09

Show pony

McLeod's daughters - Show pony

Een rechercheur bezoekt de boerderij vanwege een onderzoek naar de diefstal van vee. Grace heeft niet in de gaten dat hij de gevaarlijke ex van Ingrid is. Moira en Phil proberen om te gaan met hun verdriet. Jaz hoopt haar springpaard in te ...

11-09-2019 12:10

The merry widow

McLeod's daughters - The merry widow

Iemand brengt een geruchtenstroom op gang over Stevie en Marcus. Grace weet niet wat ze moet met haar gevoelens voor pastoor Dan. Moira en Phil maken toekomstplannen. Tayler vermoedt dat Patrick haar zal verlaten.

10-09-2019 12:10

Snogging frogs

McLeod's daughters - Snogging frogs

Grace dreigt Mischa aan te geven als hij Jaz in gevaar brengt. Moira vertelt Phil dat ze zwanger is. Hij reageert met een huwelijksaanzoek. Grace maakt zich op voor een gala voor het goede doel. Marcus heeft Stevie weten over te halen om oo...

09-09-2019 12:04

My prince will come

McLeod's daughters - My prince will come

De ex van Jaz komt langs uit Italië. Hij wil helpen haar reputatie te herstellen en probeert haar over te halen weer te gaan trainen met haar springpaard Anastasia. Phil en Moira maken plannen om te gaan reizen, maar dan ontdekt Moira dat z...

06-09-2019 12:09

A dog's life

McLeod's daughters - A dog's life

Stevie meldt zich aan bij een praatgroep voor moeders, maar ze heeft het er moeilijk mee dat alle andere vrouwen een partner hebben en zij niet meer. Ben en Marcus werken samen om een mishandelde hond te redden.

05-09-2019 12:08

Love and let die

McLeod's daughters - Love and let die

De politicus die de controversiële dam wil bouwen, bezoekt Drovers Run en omliggende boerderijen. Frank dreigt een bom te laten ontploffen tijdens een bijeenkomst over de dam. Jaz besluit haar relatie met Frank te verbreken, wat hem nog boz...

04-09-2019 12:10

Bright lights, big trouble

McLeod's daughters - Bright lights, big trouble

Marcus, Frank, Jaz en Grace gaan naar Adelaide om daar te praten met de politicus die verantwoordelijk is voor de bouw van de dam. Marcus heeft Ben verboden zijn paard te gebruiken, maar Ben trekt zich daar niks van aan. Moira ontdekt dat P...

03-09-2019 12:11

Mother love

McLeod's daughters - Mother love

Taylers moeder komt terug naar Drovers, maar Tayler wil haar niet spreken. Op aandringen van Stevie hebben ze uiteindelijk toch een goed gesprek. De relatie van Ingrid met Marcus heeft een negatieve invloed op haar werk. Frank en Jaz gaan s...

02-09-2019 12:02

Dammed

McLeod's daughters - Dammed

De vrouwen organiseren een protest tegen de bouw van een dam, die het einde zou betekenen van Drovers Run en andere boerderijen in de omgeving. Jaz wordt gechanteerd door een landeigenaar die voorstander is van de dam. Om geld in te zamelen...

30-08-2019 11:58

Three sisters

McLeod's daughters - Three sisters

Tot ieders verrassing brengt Jaz, de jongere zus van Regan en Grace, een bezoekje aan Drovers Run. Grace is bang dat ze niet voor de gezelligheid komt. Patrick vreest dat Tayler een kind van hem wil. Moira probeert Phils nieuwe relatie te s...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

McLeod's daughters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van McLeod's daughters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van McLeod's daughters bij McLeod's daughters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van McLeod's daughters. Heb je een uitzending van McLeod's daughters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

McLeod's daughters gemist

Uitzending gemist van McLeod's daughters? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van McLeod's daughters, uitgezonden op NET 5. Heb je een uitzending van McLeod's daughters gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van McLeod's daughters? Hier kun je alle uitzendingen van McLeod's daughters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 78
  • Laatste uitzending op 19-09-2019 om 12:07 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord