Programma gemist?

Baby naar Xander viert z'n eerste door verjaardag in en iedereen komt op samen op Drovers Run. uit Patrick en Tayler besluiten naar naar door Patricks broer Dave in Afrika op tv te gaan. op tv Ben wijst zijn ex met af en kiest door voor een uit nieuw leven met van Jaz. Grace door gaat niet langer achter Marcus van aan van en hoopt dat hij gelukkig tijdens wordt met Ingrid. uit Moira heeft met een slecht voorgevoel met en hoopt dat ze op op het tijd is om door Phil te waarschuwen voor op naderend onheil.

Een jaar na naar de dood van van Alex moet van Stevie het erkennen dat Drovers Run van in een van diepe financiële crisis zit. Ze vraagt op de door andere vrouwen om hulp. Grace met vertelt Patrick dat van ze met Ingrid heeft gezien. Voor tijdens wie naar zal hij kiezen? Tayler naar mag diergeneeskunde een gaan studeren, maar uit hoe moet het naar dan verder met van Patrick?

Moira de maakt zich klaar een voor een optreden uit in Phils op tv musical, maar op privégebied gaat het op tv helemaal mis. uit Grace realiseert zich met dat Marcus niet hetzelfde op tv naar voelt voor haar als een zij voor tijdens hem: hij is op zoek met naar Ingrid. van Stevie vindt de nieuwe dierenarts door heel op tv aantrekkelijk, maar een weet niet of ze in klaar is uit voor een nieuwe relatie. Jaz geeft uit het Ben dansles.

Grace maakt haar op gevoelens voor op Marcus kenbaar. Ben bedenkt van door een plan om tijdens een corrupte agente erbij te lappen. tijdens De vrouwen van het tijdens Drovers ontdekken dat Ingrid van haar ex om het leven naar wil brengen. Ingrid door besluit een te verdwijnen.

Er op worden dieren gestolen van op Drovers uit Run. Ingrid wordt gestalkt tijdens en lastiggevallen op door haar ex-man. Vanwege zijn de relatie met Ingrid komt op tijdens het leven van Marcus op tv in gevaar. Tayler heeft moeite naar met naar studeren.

Een het rechercheur bezoekt de boerderij vanwege op tv een onderzoek een naar de diefstal een van vee. Grace de heeft niet op tv in de gaten naar dat hij de gevaarlijke uit ex van Ingrid de is. Moira en op Phil proberen naar om te gaan met hun van verdriet. het Jaz hoopt haar springpaard in tijdens te kunnen zetten het voor werk naar op de het boerderij.

Iemand brengt met een geruchtenstroom op gang met over Stevie en door met Marcus. Grace weet naar niet wat ze moet door met haar gevoelens een voor pastoor Dan. Moira in en Phil maken door toekomstplannen. Tayler op vermoedt dat van Patrick haar zal van verlaten.

Grace dreigt Mischa een aan te geven uit als hij Jaz door tijdens in gevaar brengt. Moira vertelt Phil tijdens een dat ze zwanger naar is. Hij reageert door met een huwelijksaanzoek. van Grace maakt zich op met voor een gala voor het met goede doel. uit Marcus heeft Stevie weten op door over te halen om het ook naar het gala te in naar gaan.

De ex van uit Jaz komt langs door uit Italië. het Hij het wil helpen haar reputatie te een herstellen en probeert haar in over te halen op tv weer te gaan het de trainen met haar springpaard van Anastasia. Phil en op tv Moira maken tijdens plannen om te op gaan reizen, maar een dan ontdekt Moira dat ze zwanger in uit is...

Stevie meldt zich van aan bij een op tv op praatgroep voor moeders, maar ze tijdens heeft het er naar moeilijk mee dat op tv alle tijdens andere vrouwen een partner hebben uit en met zij niet meer. Ben en van Marcus werken tijdens samen om een mishandelde een hond te een redden.

De van politicus die de controversiële dam in wil uit bouwen, bezoekt de Drovers Run en omliggende naar boerderijen. Frank het dreigt een bom te laten tijdens ontploffen tijdens tijdens een bijeenkomst over de de dam. Jaz besluit haar tijdens relatie op met Frank op te verbreken, wat hem in nog bozer van maakt.

Marcus, het Frank, Jaz en Grace met gaan naar Adelaide op om daar uit te praten met door de politicus die verantwoordelijk is in in voor de bouw van de op dam. Marcus heeft een Ben de verboden zijn paard te gebruiken, met maar Ben trekt zich het daar niks van in op aan. Moira ontdekt dat Phil tijdens een op musical heeft geschreven over haar het leven.

Taylers moeder komt door terug naar de Drovers, de maar Tayler wil tijdens haar niet spreken. Op aandringen van naar Stevie hebben ze uit naar uiteindelijk toch een goed in gesprek. De relatie van van Ingrid met het Marcus heeft een uit negatieve invloed van op haar werk. Frank een en Jaz van gaan steeds beter tijdens met elkaar om en dat een maakt Ben jaloers. Baby de door Xander is een echt in lachebekje, behalve voor met zijn moeder.

De met vrouwen organiseren een protest tegen op tv de bouw de van een dam, die op tijdens het einde zou met betekenen van Drovers uit Run en andere door boerderijen in de uit omgeving. Jaz wordt op gechanteerd door een het landeigenaar die voorstander is van de in van dam. Om geld in te zamelen, in wordt met een voetbaltoernooi georganiseerd. Op het op veld een lopen de emoties hoog op. uit Ondertussen leidt met Patrick tijdelijk in Killarney, maar dat valt hem de de vies tegen.

Tot een ieders verrassing brengt Jaz, de uit tijdens jongere zus van uit Regan en Grace, een bezoekje een aan Drovers Run. uit Grace is met bang dat ze niet voor op tv de de gezelligheid komt. Patrick vreest van dat Tayler een de kind van de hem wil. Moira op tv probeert Phils het nieuwe relatie te op saboteren.

juli 2021
19-09-2019 12:08

The long paddock

McLeod's daughters - The long paddock

Baby Xander viert z'n eerste verjaardag en iedereen komt samen op Drovers Run. Patrick en Tayler besluiten naar Patricks broer Dave in Afrika te gaan. Ben wijst zijn ex af en kiest voor een nieuw leven met Jaz. Grace gaat niet langer achter...

18-09-2019 12:09

Into the valley of the shadow

McLeod's daughters - Into the valley of the shadow

Een jaar na de dood van Alex moet Stevie erkennen dat Drovers Run in een diepe financiële crisis zit. Ze vraagt de andere vrouwen om hulp. Grace vertelt Patrick dat ze Ingrid heeft gezien. Voor wie zal hij kiezen? Tayler mag diergeneeskunde...

17-09-2019 12:11

The show must go on

McLeod's daughters - The show must go on

Moira maakt zich klaar voor een optreden in Phils musical, maar op privégebied gaat het helemaal mis. Grace realiseert zich dat Marcus niet hetzelfde voelt voor haar als zij voor hem: hij is op zoek naar Ingrid. Stevie vindt de nieuwe diere...

16-09-2019 12:04

Into thin air

McLeod's daughters - Into thin air

Grace maakt haar gevoelens voor Marcus kenbaar. Ben bedenkt een plan om een corrupte agente erbij te lappen. De vrouwen van Drovers ontdekken dat Ingrid haar ex om het leven wil brengen. Ingrid besluit te verdwijnen.

13-09-2019 12:08

Every move you make

McLeod's daughters - Every move you make

Er worden dieren gestolen van Drovers Run. Ingrid wordt gestalkt en lastiggevallen door haar ex-man. Vanwege zijn relatie met Ingrid komt het leven van Marcus in gevaar. Tayler heeft moeite met studeren.

12-09-2019 12:09

Show pony

McLeod's daughters - Show pony

Een rechercheur bezoekt de boerderij vanwege een onderzoek naar de diefstal van vee. Grace heeft niet in de gaten dat hij de gevaarlijke ex van Ingrid is. Moira en Phil proberen om te gaan met hun verdriet. Jaz hoopt haar springpaard in te ...

11-09-2019 12:10

The merry widow

McLeod's daughters - The merry widow

Iemand brengt een geruchtenstroom op gang over Stevie en Marcus. Grace weet niet wat ze moet met haar gevoelens voor pastoor Dan. Moira en Phil maken toekomstplannen. Tayler vermoedt dat Patrick haar zal verlaten.

10-09-2019 12:10

Snogging frogs

McLeod's daughters - Snogging frogs

Grace dreigt Mischa aan te geven als hij Jaz in gevaar brengt. Moira vertelt Phil dat ze zwanger is. Hij reageert met een huwelijksaanzoek. Grace maakt zich op voor een gala voor het goede doel. Marcus heeft Stevie weten over te halen om oo...

09-09-2019 12:04

My prince will come

McLeod's daughters - My prince will come

De ex van Jaz komt langs uit Italië. Hij wil helpen haar reputatie te herstellen en probeert haar over te halen weer te gaan trainen met haar springpaard Anastasia. Phil en Moira maken plannen om te gaan reizen, maar dan ontdekt Moira dat z...

06-09-2019 12:09

A dog's life

McLeod's daughters - A dog's life

Stevie meldt zich aan bij een praatgroep voor moeders, maar ze heeft het er moeilijk mee dat alle andere vrouwen een partner hebben en zij niet meer. Ben en Marcus werken samen om een mishandelde hond te redden.

05-09-2019 12:08

Love and let die

McLeod's daughters - Love and let die

De politicus die de controversiële dam wil bouwen, bezoekt Drovers Run en omliggende boerderijen. Frank dreigt een bom te laten ontploffen tijdens een bijeenkomst over de dam. Jaz besluit haar relatie met Frank te verbreken, wat hem nog boz...

04-09-2019 12:10

Bright lights, big trouble

McLeod's daughters - Bright lights, big trouble

Marcus, Frank, Jaz en Grace gaan naar Adelaide om daar te praten met de politicus die verantwoordelijk is voor de bouw van de dam. Marcus heeft Ben verboden zijn paard te gebruiken, maar Ben trekt zich daar niks van aan. Moira ontdekt dat P...

03-09-2019 12:11

Mother love

McLeod's daughters - Mother love

Taylers moeder komt terug naar Drovers, maar Tayler wil haar niet spreken. Op aandringen van Stevie hebben ze uiteindelijk toch een goed gesprek. De relatie van Ingrid met Marcus heeft een negatieve invloed op haar werk. Frank en Jaz gaan s...

02-09-2019 12:02

Dammed

McLeod's daughters - Dammed

De vrouwen organiseren een protest tegen de bouw van een dam, die het einde zou betekenen van Drovers Run en andere boerderijen in de omgeving. Jaz wordt gechanteerd door een landeigenaar die voorstander is van de dam. Om geld in te zamelen...

30-08-2019 11:58

Three sisters

McLeod's daughters - Three sisters

Tot ieders verrassing brengt Jaz, de jongere zus van Regan en Grace, een bezoekje aan Drovers Run. Grace is bang dat ze niet voor de gezelligheid komt. Patrick vreest dat Tayler een kind van hem wil. Moira probeert Phils nieuwe relatie te s...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

McLeod's daughters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van McLeod's daughters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van McLeod's daughters bij McLeod's daughters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van McLeod's daughters. Heb je een uitzending van McLeod's daughters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

McLeod's daughters gemist

Uitzending gemist van McLeod's daughters? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van McLeod's daughters, uitgezonden op NET 5. Heb je een uitzending van McLeod's daughters gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van McLeod's daughters? Hier kun je alle uitzendingen van McLeod's daughters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 78
  • Laatste uitzending op 19-09-2019 om 12:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!