Programma gemist?

Baby op tv Xander viert z'n eerste verjaardag de met en iedereen komt samen op Drovers naar Run. Patrick naar en uit Tayler besluiten naar Patricks broer Dave op in een Afrika te een gaan. Ben wijst zijn ex af van en kiest van voor een van nieuw leven met Jaz. Grace naar gaat van niet langer achter Marcus op tv aan en van hoopt dat hij gelukkig wordt door met door Ingrid. Moira heeft een uit slecht met voorgevoel en hoopt dat ze door op tijd is om op Phil een te waarschuwen de voor naderend onheil.

Een jaar in na de van dood van Alex moet Stevie op erkennen dat het Drovers Run in een uit diepe financiële uit crisis zit. Ze tijdens vraagt de tijdens andere vrouwen om van hulp. Grace vertelt Patrick naar dat ze het Ingrid heeft gezien. Voor wie naar zal hij van kiezen? Tayler mag op tv diergeneeskunde gaan uit studeren, maar hoe moet het naar van dan verder met door Patrick?

Moira maakt het zich klaar voor naar een optreden in de Phils musical, maar op naar privégebied gaat het tijdens uit helemaal mis. Grace realiseert zich door dat Marcus uit niet hetzelfde voelt uit voor haar als zij de voor hem: hij is het op zoek naar met Ingrid. een Stevie vindt de een nieuwe dierenarts tijdens heel aantrekkelijk, maar weet niet of met ze klaar een is de voor een nieuwe relatie. Jaz geeft naar Ben naar dansles.

Grace de maakt haar de gevoelens voor Marcus kenbaar. Ben het bedenkt de een plan om een corrupte agente het erbij te lappen. naar De vrouwen op tv van Drovers ontdekken met dat Ingrid haar tijdens ex om het leven naar het wil brengen. Ingrid besluit te op tv verdwijnen.

Er in worden dieren gestolen van met Drovers in Run. Ingrid wordt gestalkt met en lastiggevallen door op tv haar ex-man. Vanwege zijn uit relatie met Ingrid met komt het op tv leven van Marcus de in gevaar. in Tayler heeft moeite met van studeren.

Een de rechercheur bezoekt de boerderij vanwege met een onderzoek naar naar de diefstal van van vee. naar Grace heeft niet op in de gaten dat hij op tv tijdens de gevaarlijke ex van Ingrid is. door een Moira en Phil proberen tijdens om te gaan met op hun verdriet. Jaz in hoopt haar een springpaard in tijdens te kunnen zetten voor werk op door de een boerderij.

Iemand brengt het een een geruchtenstroom op gang over Stevie door en Marcus. Grace op tv weet niet wat van ze moet met uit haar gevoelens voor pastoor in Dan. de Moira en Phil maken op toekomstplannen. Tayler vermoedt dat uit Patrick haar in zal in verlaten.

Grace dreigt Mischa op aan de te geven als hij naar Jaz de in gevaar brengt. Moira vertelt met Phil dat ze zwanger van is. door Hij reageert met een met huwelijksaanzoek. Grace maakt op tv zich op voor een van gala door voor het goede op doel. Marcus heeft het Stevie weten over met te halen om een ook naar op tv het gala te het gaan.

De de ex van Jaz komt langs het uit van Italië. Hij een wil helpen haar tijdens reputatie te herstellen van en probeert haar over te tijdens halen een weer te gaan trainen met een haar springpaard Anastasia. het Phil en Moira een maken op plannen om te gaan reizen, maar naar dan met ontdekt Moira dat ze het zwanger de is...

Stevie in meldt zich aan bij een op praatgroep voor moeders, uit maar ze van heeft het op tv er moeilijk mee op tv dat alle van andere vrouwen een partner hebben op tv en zij in niet meer. naar Ben en Marcus werken op samen om tijdens een mishandelde hond te het redden.

De politicus naar die de controversiële dam op tv wil van bouwen, bezoekt Drovers Run van en met omliggende boerderijen. Frank dreigt het een bom te laten naar ontploffen tijdens een bijeenkomst met over de dam. het Jaz besluit haar op tv tijdens relatie met Frank uit te verbreken, wat hem een nog bozer uit maakt.

Marcus, een Frank, Jaz en Grace door gaan naar met Adelaide om daar de te praten met de politicus van die verantwoordelijk is met voor naar de bouw van de dam. op Marcus heeft Ben tijdens verboden van zijn paard te uit gebruiken, maar Ben trekt zich met uit daar niks van aan. door Moira ontdekt dat Phil naar een een musical heeft geschreven over haar met leven.

Taylers op moeder komt tijdens terug naar Drovers, maar Tayler de wil haar niet een spreken. Op naar aandringen van op Stevie hebben ze uiteindelijk toch een een goed gesprek. De met relatie met van Ingrid met met Marcus heeft een een negatieve invloed op haar van werk. Frank en Jaz uit gaan steeds tijdens beter met elkaar door om met en dat maakt Ben jaloers. Baby uit Xander is in een in echt lachebekje, behalve de voor zijn moeder.

De vrouwen organiseren van uit een protest tegen de de bouw van de een dam, die het het einde zou betekenen van in Drovers uit Run en andere boerderijen in de een omgeving. Jaz wordt een gechanteerd door een tijdens landeigenaar die voorstander uit is met van de dam. Om geld op in een te zamelen, wordt een in voetbaltoernooi tijdens georganiseerd. Op het de veld lopen de emoties hoog uit op. Ondertussen leidt Patrick van van tijdelijk Killarney, maar dat valt in hem vies tijdens tegen.

Tot ieders verrassing het op brengt Jaz, de van jongere zus van Regan en uit Grace, een in bezoekje aan Drovers met Run. Grace is bang door dat ze niet op tv voor de gezelligheid komt. het op Patrick vreest dat Tayler een door kind van met hem wil. in Moira probeert Phils de nieuwe relatie te naar saboteren.

april 2020
19-09-2019 12:08

The long paddock

McLeod's daughters - The long paddock

Baby Xander viert z'n eerste verjaardag en iedereen komt samen op Drovers Run. Patrick en Tayler besluiten naar Patricks broer Dave in Afrika te gaan. Ben wijst zijn ex af en kiest voor een nieuw leven met Jaz. Grace gaat niet langer achter...

18-09-2019 12:09

Into the valley of the shadow

McLeod's daughters - Into the valley of the shadow

Een jaar na de dood van Alex moet Stevie erkennen dat Drovers Run in een diepe financiële crisis zit. Ze vraagt de andere vrouwen om hulp. Grace vertelt Patrick dat ze Ingrid heeft gezien. Voor wie zal hij kiezen? Tayler mag diergeneeskunde...

17-09-2019 12:11

The show must go on

McLeod's daughters - The show must go on

Moira maakt zich klaar voor een optreden in Phils musical, maar op privégebied gaat het helemaal mis. Grace realiseert zich dat Marcus niet hetzelfde voelt voor haar als zij voor hem: hij is op zoek naar Ingrid. Stevie vindt de nieuwe diere...

16-09-2019 12:04

Into thin air

McLeod's daughters - Into thin air

Grace maakt haar gevoelens voor Marcus kenbaar. Ben bedenkt een plan om een corrupte agente erbij te lappen. De vrouwen van Drovers ontdekken dat Ingrid haar ex om het leven wil brengen. Ingrid besluit te verdwijnen.

13-09-2019 12:08

Every move you make

McLeod's daughters - Every move you make

Er worden dieren gestolen van Drovers Run. Ingrid wordt gestalkt en lastiggevallen door haar ex-man. Vanwege zijn relatie met Ingrid komt het leven van Marcus in gevaar. Tayler heeft moeite met studeren.

12-09-2019 12:09

Show pony

McLeod's daughters - Show pony

Een rechercheur bezoekt de boerderij vanwege een onderzoek naar de diefstal van vee. Grace heeft niet in de gaten dat hij de gevaarlijke ex van Ingrid is. Moira en Phil proberen om te gaan met hun verdriet. Jaz hoopt haar springpaard in te ...

11-09-2019 12:10

The merry widow

McLeod's daughters - The merry widow

Iemand brengt een geruchtenstroom op gang over Stevie en Marcus. Grace weet niet wat ze moet met haar gevoelens voor pastoor Dan. Moira en Phil maken toekomstplannen. Tayler vermoedt dat Patrick haar zal verlaten.

10-09-2019 12:10

Snogging frogs

McLeod's daughters - Snogging frogs

Grace dreigt Mischa aan te geven als hij Jaz in gevaar brengt. Moira vertelt Phil dat ze zwanger is. Hij reageert met een huwelijksaanzoek. Grace maakt zich op voor een gala voor het goede doel. Marcus heeft Stevie weten over te halen om oo...

09-09-2019 12:04

My prince will come

McLeod's daughters - My prince will come

De ex van Jaz komt langs uit Italië. Hij wil helpen haar reputatie te herstellen en probeert haar over te halen weer te gaan trainen met haar springpaard Anastasia. Phil en Moira maken plannen om te gaan reizen, maar dan ontdekt Moira dat z...

06-09-2019 12:09

A dog's life

McLeod's daughters - A dog's life

Stevie meldt zich aan bij een praatgroep voor moeders, maar ze heeft het er moeilijk mee dat alle andere vrouwen een partner hebben en zij niet meer. Ben en Marcus werken samen om een mishandelde hond te redden.

05-09-2019 12:08

Love and let die

McLeod's daughters - Love and let die

De politicus die de controversiële dam wil bouwen, bezoekt Drovers Run en omliggende boerderijen. Frank dreigt een bom te laten ontploffen tijdens een bijeenkomst over de dam. Jaz besluit haar relatie met Frank te verbreken, wat hem nog boz...

04-09-2019 12:10

Bright lights, big trouble

McLeod's daughters - Bright lights, big trouble

Marcus, Frank, Jaz en Grace gaan naar Adelaide om daar te praten met de politicus die verantwoordelijk is voor de bouw van de dam. Marcus heeft Ben verboden zijn paard te gebruiken, maar Ben trekt zich daar niks van aan. Moira ontdekt dat P...

03-09-2019 12:11

Mother love

McLeod's daughters - Mother love

Taylers moeder komt terug naar Drovers, maar Tayler wil haar niet spreken. Op aandringen van Stevie hebben ze uiteindelijk toch een goed gesprek. De relatie van Ingrid met Marcus heeft een negatieve invloed op haar werk. Frank en Jaz gaan s...

02-09-2019 12:02

Dammed

McLeod's daughters - Dammed

De vrouwen organiseren een protest tegen de bouw van een dam, die het einde zou betekenen van Drovers Run en andere boerderijen in de omgeving. Jaz wordt gechanteerd door een landeigenaar die voorstander is van de dam. Om geld in te zamelen...

30-08-2019 11:58

Three sisters

McLeod's daughters - Three sisters

Tot ieders verrassing brengt Jaz, de jongere zus van Regan en Grace, een bezoekje aan Drovers Run. Grace is bang dat ze niet voor de gezelligheid komt. Patrick vreest dat Tayler een kind van hem wil. Moira probeert Phils nieuwe relatie te s...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

McLeod's daughters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van McLeod's daughters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van McLeod's daughters bij McLeod's daughters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van McLeod's daughters. Heb je een uitzending van McLeod's daughters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

McLeod's daughters gemist

Uitzending gemist van McLeod's daughters? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van McLeod's daughters, uitgezonden op NET 5. Heb je een uitzending van McLeod's daughters gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van McLeod's daughters? Hier kun je alle uitzendingen van McLeod's daughters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 78
  • Laatste uitzending op 19-09-2019 om 12:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!