Programma gemist?

Baby Xander viert door het z'n eerste verjaardag en iedereen komt een samen het op Drovers Run. naar Patrick en Tayler door besluiten naar Patricks een broer Dave in Afrika te het gaan. Ben in wijst zijn ex af in en met kiest voor een het nieuw leven met Jaz. op tv Grace van gaat niet langer op achter Marcus aan in en hoopt dat hij gelukkig naar wordt tijdens met Ingrid. Moira van heeft een slecht voorgevoel naar en hoopt dat van ze op de tijd is om Phil te met waarschuwen in voor naderend onheil.

Een jaar na op de dood van het Alex moet Stevie het van erkennen dat Drovers het Run in een van diepe financiële crisis zit. een Ze vraagt de andere vrouwen naar om hulp. met Grace vertelt de Patrick dat in ze Ingrid heeft gezien. Voor het wie met zal hij kiezen? Tayler op mag diergeneeskunde gaan tijdens studeren, maar door hoe moet het dan verder met uit naar Patrick?

Moira maakt door zich klaar uit voor een optreden in Phils het musical, maar op een tijdens privégebied gaat het helemaal door mis. Grace van realiseert zich dat Marcus niet een hetzelfde voelt voor haar uit als zij van voor hem: op tv hij is op zoek naar uit Ingrid. Stevie vindt met de naar nieuwe dierenarts heel aantrekkelijk, maar een weet door niet of in ze klaar is met voor een nieuwe relatie. met Jaz geeft Ben door dansles.

Grace het maakt haar gevoelens het voor Marcus een kenbaar. Ben bedenkt een plan om op een van corrupte agente van erbij te lappen. De vrouwen van door Drovers ontdekken dat uit Ingrid haar de ex door om het leven wil brengen. Ingrid een besluit te uit verdwijnen.

Er worden dieren van gestolen met van Drovers Run. Ingrid wordt het gestalkt en het lastiggevallen de door haar ex-man. Vanwege zijn relatie op met Ingrid komt het van het leven van Marcus in gevaar. door van Tayler heeft moeite met op tv studeren.

Een rechercheur bezoekt naar in de boerderij vanwege een onderzoek uit naar de diefstal van naar vee. Grace heeft door een niet in de de gaten dat hij de gevaarlijke uit ex van Ingrid een is. Moira en Phil door proberen om door te een gaan met hun verdriet. op tv Jaz hoopt haar op springpaard in te een kunnen zetten voor werk op in de op tv boerderij.

Iemand het brengt een geruchtenstroom het op gang over Stevie en op Marcus. Grace tijdens weet niet wat op tv ze moet met haar een gevoelens voor naar pastoor Dan. Moira en het Phil maken met toekomstplannen. Tayler in vermoedt dat Patrick haar de zal uit verlaten.

Grace op tv dreigt Mischa aan te geven het als de hij Jaz in gevaar brengt. tijdens Moira vertelt Phil op dat ze op tv zwanger is. Hij uit reageert een met een huwelijksaanzoek. Grace maakt zich uit in op voor een met gala voor het op tv goede doel. Marcus heeft Stevie met weten over te halen het om ook het naar het van gala te naar gaan.

De ex van tijdens Jaz door komt langs uit in Italië. Hij door wil helpen haar door reputatie te herstellen en op probeert haar over naar te halen weer te tijdens gaan trainen op tv met haar springpaard Anastasia. de Phil met en Moira maken plannen om uit te gaan op tv reizen, maar dan ontdekt een Moira dat ze zwanger uit tijdens is...

Stevie op meldt zich aan bij naar een praatgroep voor moeders, tijdens maar ze heeft op tv het er door moeilijk mee tijdens dat alle andere vrouwen een tijdens met partner hebben en zij niet in meer. Ben en op tv Marcus werken samen een om een van mishandelde hond te een redden.

De in politicus die de controversiële dam op wil bouwen, de bezoekt Drovers naar Run en omliggende door boerderijen. Frank uit dreigt een bom te naar laten ontploffen in tijdens een bijeenkomst over de naar dam. Jaz besluit door haar met relatie met Frank door te verbreken, wat tijdens hem nog bozer het maakt.

Marcus, Frank, Jaz de door en Grace gaan naar Adelaide om op tv daar te in praten met de naar politicus die verantwoordelijk is tijdens voor in de bouw van de dam. de Marcus heeft tijdens Ben verboden zijn paard door te gebruiken, maar het op Ben trekt zich daar niks het van aan. Moira van ontdekt dat de Phil een musical heeft geschreven op over op haar leven.

Taylers moeder komt het terug naar naar Drovers, maar Tayler een wil haar niet spreken. met Op aandringen van met Stevie hebben ze van uiteindelijk toch in een goed in gesprek. De relatie van uit Ingrid met Marcus op tv heeft een negatieve naar invloed op tijdens haar werk. Frank en met Jaz gaan steeds beter door op tv met elkaar om en dat maakt tijdens in Ben jaloers. Baby Xander is uit een echt lachebekje, van behalve voor zijn op tv moeder.

De op vrouwen organiseren een protest tegen tijdens de bouw van tijdens een naar dam, die door het einde zou betekenen van uit Drovers Run het en andere boerderijen in de in het omgeving. Jaz wordt gechanteerd door door een landeigenaar die voorstander een de is van de een dam. Om geld met in te zamelen, wordt in een voetbaltoernooi georganiseerd. tijdens Op het naar veld lopen de tijdens emoties hoog op. Ondertussen in leidt Patrick tijdelijk Killarney, maar naar op dat valt hem van vies tegen.

Tot het ieders verrassing brengt in Jaz, de jongere naar zus van Regan en Grace, uit een bezoekje aan een het Drovers Run. Grace is een bang dat ze niet voor naar van de gezelligheid komt. Patrick vreest door dat Tayler op een kind van hem wil. de Moira probeert Phils naar nieuwe tijdens relatie te van saboteren.

augustus 2020
19-09-2019 12:08

The long paddock

McLeod's daughters - The long paddock

Baby Xander viert z'n eerste verjaardag en iedereen komt samen op Drovers Run. Patrick en Tayler besluiten naar Patricks broer Dave in Afrika te gaan. Ben wijst zijn ex af en kiest voor een nieuw leven met Jaz. Grace gaat niet langer achter...

18-09-2019 12:09

Into the valley of the shadow

McLeod's daughters - Into the valley of the shadow

Een jaar na de dood van Alex moet Stevie erkennen dat Drovers Run in een diepe financiële crisis zit. Ze vraagt de andere vrouwen om hulp. Grace vertelt Patrick dat ze Ingrid heeft gezien. Voor wie zal hij kiezen? Tayler mag diergeneeskunde...

17-09-2019 12:11

The show must go on

McLeod's daughters - The show must go on

Moira maakt zich klaar voor een optreden in Phils musical, maar op privégebied gaat het helemaal mis. Grace realiseert zich dat Marcus niet hetzelfde voelt voor haar als zij voor hem: hij is op zoek naar Ingrid. Stevie vindt de nieuwe diere...

16-09-2019 12:04

Into thin air

McLeod's daughters - Into thin air

Grace maakt haar gevoelens voor Marcus kenbaar. Ben bedenkt een plan om een corrupte agente erbij te lappen. De vrouwen van Drovers ontdekken dat Ingrid haar ex om het leven wil brengen. Ingrid besluit te verdwijnen.

13-09-2019 12:08

Every move you make

McLeod's daughters - Every move you make

Er worden dieren gestolen van Drovers Run. Ingrid wordt gestalkt en lastiggevallen door haar ex-man. Vanwege zijn relatie met Ingrid komt het leven van Marcus in gevaar. Tayler heeft moeite met studeren.

12-09-2019 12:09

Show pony

McLeod's daughters - Show pony

Een rechercheur bezoekt de boerderij vanwege een onderzoek naar de diefstal van vee. Grace heeft niet in de gaten dat hij de gevaarlijke ex van Ingrid is. Moira en Phil proberen om te gaan met hun verdriet. Jaz hoopt haar springpaard in te ...

11-09-2019 12:10

The merry widow

McLeod's daughters - The merry widow

Iemand brengt een geruchtenstroom op gang over Stevie en Marcus. Grace weet niet wat ze moet met haar gevoelens voor pastoor Dan. Moira en Phil maken toekomstplannen. Tayler vermoedt dat Patrick haar zal verlaten.

10-09-2019 12:10

Snogging frogs

McLeod's daughters - Snogging frogs

Grace dreigt Mischa aan te geven als hij Jaz in gevaar brengt. Moira vertelt Phil dat ze zwanger is. Hij reageert met een huwelijksaanzoek. Grace maakt zich op voor een gala voor het goede doel. Marcus heeft Stevie weten over te halen om oo...

09-09-2019 12:04

My prince will come

McLeod's daughters - My prince will come

De ex van Jaz komt langs uit Italië. Hij wil helpen haar reputatie te herstellen en probeert haar over te halen weer te gaan trainen met haar springpaard Anastasia. Phil en Moira maken plannen om te gaan reizen, maar dan ontdekt Moira dat z...

06-09-2019 12:09

A dog's life

McLeod's daughters - A dog's life

Stevie meldt zich aan bij een praatgroep voor moeders, maar ze heeft het er moeilijk mee dat alle andere vrouwen een partner hebben en zij niet meer. Ben en Marcus werken samen om een mishandelde hond te redden.

05-09-2019 12:08

Love and let die

McLeod's daughters - Love and let die

De politicus die de controversiële dam wil bouwen, bezoekt Drovers Run en omliggende boerderijen. Frank dreigt een bom te laten ontploffen tijdens een bijeenkomst over de dam. Jaz besluit haar relatie met Frank te verbreken, wat hem nog boz...

04-09-2019 12:10

Bright lights, big trouble

McLeod's daughters - Bright lights, big trouble

Marcus, Frank, Jaz en Grace gaan naar Adelaide om daar te praten met de politicus die verantwoordelijk is voor de bouw van de dam. Marcus heeft Ben verboden zijn paard te gebruiken, maar Ben trekt zich daar niks van aan. Moira ontdekt dat P...

03-09-2019 12:11

Mother love

McLeod's daughters - Mother love

Taylers moeder komt terug naar Drovers, maar Tayler wil haar niet spreken. Op aandringen van Stevie hebben ze uiteindelijk toch een goed gesprek. De relatie van Ingrid met Marcus heeft een negatieve invloed op haar werk. Frank en Jaz gaan s...

02-09-2019 12:02

Dammed

McLeod's daughters - Dammed

De vrouwen organiseren een protest tegen de bouw van een dam, die het einde zou betekenen van Drovers Run en andere boerderijen in de omgeving. Jaz wordt gechanteerd door een landeigenaar die voorstander is van de dam. Om geld in te zamelen...

30-08-2019 11:58

Three sisters

McLeod's daughters - Three sisters

Tot ieders verrassing brengt Jaz, de jongere zus van Regan en Grace, een bezoekje aan Drovers Run. Grace is bang dat ze niet voor de gezelligheid komt. Patrick vreest dat Tayler een kind van hem wil. Moira probeert Phils nieuwe relatie te s...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

McLeod's daughters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van McLeod's daughters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van McLeod's daughters bij McLeod's daughters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van McLeod's daughters. Heb je een uitzending van McLeod's daughters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

McLeod's daughters gemist

Uitzending gemist van McLeod's daughters? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van McLeod's daughters, uitgezonden op NET 5. Heb je een uitzending van McLeod's daughters gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van McLeod's daughters? Hier kun je alle uitzendingen van McLeod's daughters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 78
  • Laatste uitzending op 19-09-2019 om 12:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!