Programma gemist?

Baby met Xander viert naar z'n eerste verjaardag en tijdens iedereen komt samen naar op Drovers Run. Patrick het en Tayler van besluiten naar Patricks broer Dave op tv in Afrika door te gaan. Ben met wijst zijn ex af in en kiest voor de een van nieuw leven met de Jaz. Grace gaat tijdens niet langer achter een Marcus aan en de hoopt dat uit hij gelukkig wordt met Ingrid. door Moira een heeft een slecht voorgevoel op en hoopt dat ze naar op tijd is op om Phil te de waarschuwen voor een naderend onheil.

Een jaar uit na tijdens de dood van op Alex moet Stevie erkennen dat het Drovers met Run in een de diepe financiële crisis het zit. Ze vraagt de andere door vrouwen om hulp. op Grace vertelt Patrick in dat ze Ingrid van heeft gezien. een Voor wie naar zal hij kiezen? Tayler mag diergeneeskunde uit gaan de studeren, maar hoe moet op tv het dan verder met met op Patrick?

Moira het maakt zich klaar in voor een door optreden in Phils musical, maar op het privégebied gaat het van naar helemaal mis. Grace realiseert zich op tv dat Marcus niet naar hetzelfde voelt voor het haar als zij voor met van hem: hij is op tv op zoek naar Ingrid. Stevie op vindt de nieuwe dierenarts op tv heel aantrekkelijk, een maar in weet niet of ze klaar van is voor een op nieuwe relatie. op tv Jaz geeft Ben op tv dansles.

Grace maakt haar uit uit gevoelens voor Marcus kenbaar. Ben naar bedenkt een op plan om uit een corrupte agente erbij te een lappen. De vrouwen van de Drovers ontdekken in dat Ingrid met haar ex tijdens om het leven wil brengen. Ingrid van met besluit te verdwijnen.

Er met worden dieren gestolen van Drovers op tv Run. Ingrid wordt naar gestalkt en op lastiggevallen door haar uit ex-man. Vanwege zijn het relatie met met Ingrid komt door het leven van Marcus in van gevaar. Tayler heeft een moeite met een studeren.

Een rechercheur bezoekt op de boerderij vanwege naar een onderzoek naar door de diefstal naar van vee. Grace heeft het niet in in de uit gaten dat hij de gevaarlijke tijdens ex van Ingrid is. naar Moira en de Phil proberen met om te gaan met door hun verdriet. Jaz hoopt het de haar springpaard in te uit kunnen zetten voor werk op het de het boerderij.

Iemand op brengt een geruchtenstroom op van gang over van Stevie en Marcus. Grace weet het niet wat de ze moet naar met haar van gevoelens voor pastoor met Dan. Moira en Phil maken toekomstplannen. op tv uit Tayler vermoedt dat door Patrick haar zal op verlaten.

Grace dreigt naar Mischa naar aan te geven als hij uit Jaz in gevaar in brengt. Moira vertelt in Phil dat ze tijdens zwanger is. de Hij reageert een met een huwelijksaanzoek. het Grace maakt zich op voor een met gala voor het met tijdens goede doel. Marcus heeft Stevie weten op tv over te halen het naar om ook naar naar het gala te door gaan.

De ex van een een Jaz komt langs uit Italië. de Hij wil helpen haar van reputatie te tijdens herstellen en probeert naar haar met over te halen het weer te gaan door trainen met haar springpaard in Anastasia. Phil en uit Moira maken plannen op om te gaan reizen, maar een uit dan ontdekt Moira dat ze tijdens zwanger met is...

Stevie een meldt zich aan bij in een praatgroep voor tijdens moeders, tijdens maar ze heeft het er door moeilijk mee de dat alle andere vrouwen tijdens een op partner hebben en zij het niet meer. Ben en door Marcus werken een samen om een mishandelde het hond te op redden.

De politicus van die de met controversiële dam naar wil bouwen, bezoekt door Drovers Run en omliggende met boerderijen. Frank tijdens dreigt een bom te van laten ontploffen tijdens een van bijeenkomst over de in dam. Jaz besluit uit haar relatie door met Frank te in verbreken, wat hem nog bozer naar het maakt.

Marcus, Frank, naar Jaz door en Grace gaan naar Adelaide op om uit daar te praten met met de politicus in die verantwoordelijk is voor de op bouw van de de dam. Marcus heeft Ben het verboden naar zijn paard te gebruiken, maar het Ben in trekt zich in daar niks van de aan. Moira ontdekt het dat Phil een musical heeft geschreven met over haar naar leven.

Taylers uit moeder komt terug naar het Drovers, in maar Tayler wil haar niet spreken. tijdens Op aandringen met van Stevie hebben ze door uiteindelijk toch met een goed met gesprek. De relatie met van Ingrid met Marcus heeft in een negatieve op invloed op haar werk. het Frank en het Jaz gaan naar steeds beter met tijdens elkaar om en dat maakt het met Ben jaloers. Baby in Xander is een echt lachebekje, behalve met voor zijn een moeder.

De op vrouwen organiseren een door protest tegen naar de bouw van het een dam, die tijdens het einde zou een betekenen van Drovers Run van en andere boerderijen uit in de omgeving. Jaz door wordt gechanteerd door een van landeigenaar op tv die voorstander de is van de dam. een Om geld een in te zamelen, wordt een voetbaltoernooi op tv georganiseerd. een Op het veld lopen de naar emoties hoog op. van in Ondertussen leidt Patrick tijdelijk Killarney, maar in op tv dat valt hem van vies tegen.

Tot ieders een verrassing het brengt Jaz, de het jongere zus van door Regan en Grace, een van bezoekje aan Drovers tijdens Run. Grace is tijdens bang dat ze niet uit voor de een gezelligheid komt. Patrick een vreest dat in Tayler een kind van een hem wil. Moira probeert Phils met nieuwe relatie naar te tijdens saboteren.

april 2021
19-09-2019 12:08

The long paddock

McLeod's daughters - The long paddock

Baby Xander viert z'n eerste verjaardag en iedereen komt samen op Drovers Run. Patrick en Tayler besluiten naar Patricks broer Dave in Afrika te gaan. Ben wijst zijn ex af en kiest voor een nieuw leven met Jaz. Grace gaat niet langer achter...

18-09-2019 12:09

Into the valley of the shadow

McLeod's daughters - Into the valley of the shadow

Een jaar na de dood van Alex moet Stevie erkennen dat Drovers Run in een diepe financiële crisis zit. Ze vraagt de andere vrouwen om hulp. Grace vertelt Patrick dat ze Ingrid heeft gezien. Voor wie zal hij kiezen? Tayler mag diergeneeskunde...

17-09-2019 12:11

The show must go on

McLeod's daughters - The show must go on

Moira maakt zich klaar voor een optreden in Phils musical, maar op privégebied gaat het helemaal mis. Grace realiseert zich dat Marcus niet hetzelfde voelt voor haar als zij voor hem: hij is op zoek naar Ingrid. Stevie vindt de nieuwe diere...

16-09-2019 12:04

Into thin air

McLeod's daughters - Into thin air

Grace maakt haar gevoelens voor Marcus kenbaar. Ben bedenkt een plan om een corrupte agente erbij te lappen. De vrouwen van Drovers ontdekken dat Ingrid haar ex om het leven wil brengen. Ingrid besluit te verdwijnen.

13-09-2019 12:08

Every move you make

McLeod's daughters - Every move you make

Er worden dieren gestolen van Drovers Run. Ingrid wordt gestalkt en lastiggevallen door haar ex-man. Vanwege zijn relatie met Ingrid komt het leven van Marcus in gevaar. Tayler heeft moeite met studeren.

12-09-2019 12:09

Show pony

McLeod's daughters - Show pony

Een rechercheur bezoekt de boerderij vanwege een onderzoek naar de diefstal van vee. Grace heeft niet in de gaten dat hij de gevaarlijke ex van Ingrid is. Moira en Phil proberen om te gaan met hun verdriet. Jaz hoopt haar springpaard in te ...

11-09-2019 12:10

The merry widow

McLeod's daughters - The merry widow

Iemand brengt een geruchtenstroom op gang over Stevie en Marcus. Grace weet niet wat ze moet met haar gevoelens voor pastoor Dan. Moira en Phil maken toekomstplannen. Tayler vermoedt dat Patrick haar zal verlaten.

10-09-2019 12:10

Snogging frogs

McLeod's daughters - Snogging frogs

Grace dreigt Mischa aan te geven als hij Jaz in gevaar brengt. Moira vertelt Phil dat ze zwanger is. Hij reageert met een huwelijksaanzoek. Grace maakt zich op voor een gala voor het goede doel. Marcus heeft Stevie weten over te halen om oo...

09-09-2019 12:04

My prince will come

McLeod's daughters - My prince will come

De ex van Jaz komt langs uit Italië. Hij wil helpen haar reputatie te herstellen en probeert haar over te halen weer te gaan trainen met haar springpaard Anastasia. Phil en Moira maken plannen om te gaan reizen, maar dan ontdekt Moira dat z...

06-09-2019 12:09

A dog's life

McLeod's daughters - A dog's life

Stevie meldt zich aan bij een praatgroep voor moeders, maar ze heeft het er moeilijk mee dat alle andere vrouwen een partner hebben en zij niet meer. Ben en Marcus werken samen om een mishandelde hond te redden.

05-09-2019 12:08

Love and let die

McLeod's daughters - Love and let die

De politicus die de controversiële dam wil bouwen, bezoekt Drovers Run en omliggende boerderijen. Frank dreigt een bom te laten ontploffen tijdens een bijeenkomst over de dam. Jaz besluit haar relatie met Frank te verbreken, wat hem nog boz...

04-09-2019 12:10

Bright lights, big trouble

McLeod's daughters - Bright lights, big trouble

Marcus, Frank, Jaz en Grace gaan naar Adelaide om daar te praten met de politicus die verantwoordelijk is voor de bouw van de dam. Marcus heeft Ben verboden zijn paard te gebruiken, maar Ben trekt zich daar niks van aan. Moira ontdekt dat P...

03-09-2019 12:11

Mother love

McLeod's daughters - Mother love

Taylers moeder komt terug naar Drovers, maar Tayler wil haar niet spreken. Op aandringen van Stevie hebben ze uiteindelijk toch een goed gesprek. De relatie van Ingrid met Marcus heeft een negatieve invloed op haar werk. Frank en Jaz gaan s...

02-09-2019 12:02

Dammed

McLeod's daughters - Dammed

De vrouwen organiseren een protest tegen de bouw van een dam, die het einde zou betekenen van Drovers Run en andere boerderijen in de omgeving. Jaz wordt gechanteerd door een landeigenaar die voorstander is van de dam. Om geld in te zamelen...

30-08-2019 11:58

Three sisters

McLeod's daughters - Three sisters

Tot ieders verrassing brengt Jaz, de jongere zus van Regan en Grace, een bezoekje aan Drovers Run. Grace is bang dat ze niet voor de gezelligheid komt. Patrick vreest dat Tayler een kind van hem wil. Moira probeert Phils nieuwe relatie te s...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

McLeod's daughters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van McLeod's daughters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van McLeod's daughters bij McLeod's daughters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van McLeod's daughters. Heb je een uitzending van McLeod's daughters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

McLeod's daughters gemist

Uitzending gemist van McLeod's daughters? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van McLeod's daughters, uitgezonden op NET 5. Heb je een uitzending van McLeod's daughters gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van McLeod's daughters? Hier kun je alle uitzendingen van McLeod's daughters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 78
  • Laatste uitzending op 19-09-2019 om 12:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!