Programma gemist?

Baby Xander viert de z'n eerste verjaardag van en naar iedereen komt met samen op Drovers Run. Patrick uit en uit Tayler besluiten naar Patricks broer Dave van op tv in Afrika te naar gaan. Ben wijst zijn op tv ex af en kiest het voor op een nieuw leven met met Jaz. Grace gaat tijdens niet langer achter Marcus door aan en hoopt dat het hij gelukkig met wordt met Ingrid. Moira de heeft een op tv slecht voorgevoel en hoopt een op tv dat ze op tijd met is om Phil te waarschuwen op voor naderend het onheil.

Een tijdens jaar na de het dood van Alex op moet Stevie erkennen dat tijdens Drovers Run uit in een tijdens diepe financiële crisis naar zit. Ze vraagt de andere vrouwen met om hulp. het Grace vertelt naar Patrick dat ze Ingrid heeft uit gezien. Voor naar wie zal tijdens hij kiezen? in Tayler mag diergeneeskunde gaan studeren, maar tijdens op tv hoe moet het dan verder met door naar Patrick?

Moira in maakt zich naar klaar voor een optreden op tv in Phils musical, maar op tijdens op privégebied gaat het helemaal mis. tijdens Grace realiseert in zich dat Marcus door niet hetzelfde voelt uit voor haar als van zij voor hem: naar hij is op uit zoek naar Ingrid. op tv Stevie vindt op de nieuwe dierenarts heel door aantrekkelijk, maar weet door niet of ze klaar is van voor een nieuwe tijdens relatie. Jaz geeft naar Ben met dansles.

Grace de maakt haar gevoelens het voor Marcus kenbaar. in Ben bedenkt in een plan om tijdens een corrupte agente erbij te op tv lappen. De met vrouwen van Drovers met ontdekken dat Ingrid haar ex op tv om naar het leven wil brengen. Ingrid op tv besluit de te verdwijnen.

Er van worden dieren gestolen van de Drovers van Run. Ingrid wordt gestalkt uit en lastiggevallen door met haar ex-man. Vanwege van zijn relatie met Ingrid van komt het op tv leven van Marcus in gevaar. een Tayler met heeft moeite met uit studeren.

Een rechercheur bezoekt op van de boerderij vanwege de een onderzoek naar de diefstal van in vee. Grace het heeft niet de in de op gaten dat hij de gevaarlijke op ex van Ingrid is. een Moira en Phil een proberen om te op gaan met hun op verdriet. op tv Jaz hoopt op haar springpaard in op tv te kunnen zetten van voor werk op naar de boerderij.

Iemand brengt een op tv geruchtenstroom het op gang over Stevie en door Marcus. Grace weet van niet een wat ze tijdens moet met haar uit gevoelens voor pastoor Dan. in Moira en Phil maken een toekomstplannen. op Tayler vermoedt dat Patrick haar van zal door verlaten.

Grace door dreigt Mischa met aan te geven als naar hij Jaz door in gevaar brengt. Moira vertelt Phil naar op dat ze zwanger is. Hij het reageert met een uit huwelijksaanzoek. Grace maakt zich in tijdens op voor een een gala voor het goede doel. Marcus uit op heeft Stevie weten van over te halen om ook op naar het gala te op in gaan.

De door ex van Jaz door komt langs op uit Italië. Hij wil de helpen haar reputatie te herstellen op en probeert haar op over op te halen weer te gaan op met trainen met haar springpaard Anastasia. door Phil en tijdens Moira maken plannen een om te tijdens gaan reizen, maar dan ontdekt Moira naar door dat ze zwanger naar is...

Stevie meldt zich uit een aan bij een praatgroep voor moeders, met maar uit ze heeft het er moeilijk uit het mee dat alle het andere vrouwen een door partner hebben en zij niet in meer. met Ben en Marcus werken samen om van een mishandelde het hond te naar redden.

De politicus op die de op tv controversiële dam wil bouwen, bezoekt het Drovers Run en op omliggende boerderijen. Frank door door dreigt een bom te op laten ontploffen met tijdens een bijeenkomst over de dam. tijdens Jaz besluit haar van een relatie met Frank te verbreken, wat uit hem nog op tv bozer het maakt.

Marcus, door Frank, Jaz door en Grace gaan naar Adelaide naar om daar te praten van naar met de politicus die verantwoordelijk de is voor op tv de bouw van van de dam. Marcus heeft het Ben verboden zijn van paard te gebruiken, maar met het Ben trekt zich daar niks de van van aan. Moira ontdekt dat Phil een uit het musical heeft geschreven de over haar leven.

Taylers met moeder komt terug naar Drovers, op maar Tayler het wil haar op niet spreken. het Op aandringen van Stevie hebben ze op uiteindelijk uit toch een goed gesprek. de De van relatie van Ingrid met op tv Marcus heeft de een negatieve invloed op haar werk. een Frank naar en Jaz gaan steeds beter met met elkaar naar om en dat in maakt met Ben jaloers. Baby Xander is een door echt lachebekje, in behalve van voor zijn moeder.

De op vrouwen organiseren een protest de tegen de bouw van op een dam, een die het op einde zou uit betekenen van Drovers Run en op andere boerderijen in van de omgeving. Jaz wordt een gechanteerd door de een naar landeigenaar die voorstander door is van de van dam. Om geld in te zamelen, van wordt door een voetbaltoernooi georganiseerd. Op naar het veld lopen met de emoties hoog naar op. in Ondertussen leidt Patrick naar tijdelijk Killarney, maar dat valt in hem vies door tegen.

Tot op ieders verrassing brengt Jaz, het de jongere zus van het uit Regan en Grace, een met bezoekje aan Drovers Run. Grace het van is bang dat op tv ze niet voor de uit gezelligheid komt. met Patrick vreest dat Tayler een de kind van hem tijdens wil. op Moira probeert Phils op nieuwe relatie te naar saboteren.

november 2020
19-09-2019 12:08

The long paddock

McLeod's daughters - The long paddock

Baby Xander viert z'n eerste verjaardag en iedereen komt samen op Drovers Run. Patrick en Tayler besluiten naar Patricks broer Dave in Afrika te gaan. Ben wijst zijn ex af en kiest voor een nieuw leven met Jaz. Grace gaat niet langer achter...

18-09-2019 12:09

Into the valley of the shadow

McLeod's daughters - Into the valley of the shadow

Een jaar na de dood van Alex moet Stevie erkennen dat Drovers Run in een diepe financiële crisis zit. Ze vraagt de andere vrouwen om hulp. Grace vertelt Patrick dat ze Ingrid heeft gezien. Voor wie zal hij kiezen? Tayler mag diergeneeskunde...

17-09-2019 12:11

The show must go on

McLeod's daughters - The show must go on

Moira maakt zich klaar voor een optreden in Phils musical, maar op privégebied gaat het helemaal mis. Grace realiseert zich dat Marcus niet hetzelfde voelt voor haar als zij voor hem: hij is op zoek naar Ingrid. Stevie vindt de nieuwe diere...

16-09-2019 12:04

Into thin air

McLeod's daughters - Into thin air

Grace maakt haar gevoelens voor Marcus kenbaar. Ben bedenkt een plan om een corrupte agente erbij te lappen. De vrouwen van Drovers ontdekken dat Ingrid haar ex om het leven wil brengen. Ingrid besluit te verdwijnen.

13-09-2019 12:08

Every move you make

McLeod's daughters - Every move you make

Er worden dieren gestolen van Drovers Run. Ingrid wordt gestalkt en lastiggevallen door haar ex-man. Vanwege zijn relatie met Ingrid komt het leven van Marcus in gevaar. Tayler heeft moeite met studeren.

12-09-2019 12:09

Show pony

McLeod's daughters - Show pony

Een rechercheur bezoekt de boerderij vanwege een onderzoek naar de diefstal van vee. Grace heeft niet in de gaten dat hij de gevaarlijke ex van Ingrid is. Moira en Phil proberen om te gaan met hun verdriet. Jaz hoopt haar springpaard in te ...

11-09-2019 12:10

The merry widow

McLeod's daughters - The merry widow

Iemand brengt een geruchtenstroom op gang over Stevie en Marcus. Grace weet niet wat ze moet met haar gevoelens voor pastoor Dan. Moira en Phil maken toekomstplannen. Tayler vermoedt dat Patrick haar zal verlaten.

10-09-2019 12:10

Snogging frogs

McLeod's daughters - Snogging frogs

Grace dreigt Mischa aan te geven als hij Jaz in gevaar brengt. Moira vertelt Phil dat ze zwanger is. Hij reageert met een huwelijksaanzoek. Grace maakt zich op voor een gala voor het goede doel. Marcus heeft Stevie weten over te halen om oo...

09-09-2019 12:04

My prince will come

McLeod's daughters - My prince will come

De ex van Jaz komt langs uit Italië. Hij wil helpen haar reputatie te herstellen en probeert haar over te halen weer te gaan trainen met haar springpaard Anastasia. Phil en Moira maken plannen om te gaan reizen, maar dan ontdekt Moira dat z...

06-09-2019 12:09

A dog's life

McLeod's daughters - A dog's life

Stevie meldt zich aan bij een praatgroep voor moeders, maar ze heeft het er moeilijk mee dat alle andere vrouwen een partner hebben en zij niet meer. Ben en Marcus werken samen om een mishandelde hond te redden.

05-09-2019 12:08

Love and let die

McLeod's daughters - Love and let die

De politicus die de controversiële dam wil bouwen, bezoekt Drovers Run en omliggende boerderijen. Frank dreigt een bom te laten ontploffen tijdens een bijeenkomst over de dam. Jaz besluit haar relatie met Frank te verbreken, wat hem nog boz...

04-09-2019 12:10

Bright lights, big trouble

McLeod's daughters - Bright lights, big trouble

Marcus, Frank, Jaz en Grace gaan naar Adelaide om daar te praten met de politicus die verantwoordelijk is voor de bouw van de dam. Marcus heeft Ben verboden zijn paard te gebruiken, maar Ben trekt zich daar niks van aan. Moira ontdekt dat P...

03-09-2019 12:11

Mother love

McLeod's daughters - Mother love

Taylers moeder komt terug naar Drovers, maar Tayler wil haar niet spreken. Op aandringen van Stevie hebben ze uiteindelijk toch een goed gesprek. De relatie van Ingrid met Marcus heeft een negatieve invloed op haar werk. Frank en Jaz gaan s...

02-09-2019 12:02

Dammed

McLeod's daughters - Dammed

De vrouwen organiseren een protest tegen de bouw van een dam, die het einde zou betekenen van Drovers Run en andere boerderijen in de omgeving. Jaz wordt gechanteerd door een landeigenaar die voorstander is van de dam. Om geld in te zamelen...

30-08-2019 11:58

Three sisters

McLeod's daughters - Three sisters

Tot ieders verrassing brengt Jaz, de jongere zus van Regan en Grace, een bezoekje aan Drovers Run. Grace is bang dat ze niet voor de gezelligheid komt. Patrick vreest dat Tayler een kind van hem wil. Moira probeert Phils nieuwe relatie te s...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

McLeod's daughters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van McLeod's daughters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van McLeod's daughters bij McLeod's daughters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van McLeod's daughters. Heb je een uitzending van McLeod's daughters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

McLeod's daughters gemist

Uitzending gemist van McLeod's daughters? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van McLeod's daughters, uitgezonden op NET 5. Heb je een uitzending van McLeod's daughters gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van McLeod's daughters? Hier kun je alle uitzendingen van McLeod's daughters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 78
  • Laatste uitzending op 19-09-2019 om 12:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!