Programma gemist?

Baby in Xander viert z'n eerste verjaardag naar en iedereen komt in samen op Drovers van uit Run. Patrick en Tayler besluiten op naar van Patricks broer Dave op in Afrika te gaan. Ben de wijst zijn ex het af naar en kiest voor een nieuw van leven met met Jaz. Grace het gaat niet langer achter uit Marcus aan en hoopt de dat een hij gelukkig wordt een met Ingrid. Moira heeft een slecht tijdens voorgevoel en hoopt de dat ze uit op tijd is om naar uit Phil te waarschuwen voor naderend in onheil.

Een het jaar na het de dood van Alex moet Stevie op tv erkennen een dat Drovers Run in tijdens een de diepe financiële crisis zit. Ze op tv vraagt de andere vrouwen tijdens om de hulp. Grace naar vertelt Patrick dat ze Ingrid heeft met gezien. Voor wie het zal hij kiezen? met van Tayler mag diergeneeskunde gaan met studeren, maar hoe moet de het dan verder van met door Patrick?

Moira van maakt zich door klaar voor een optreden tijdens in Phils musical, de maar op privégebied gaat het het helemaal de mis. Grace realiseert zich op tv dat Marcus niet op tv hetzelfde voelt voor van haar als de zij voor hem: hij is de op zoek door naar Ingrid. Stevie tijdens vindt de in nieuwe dierenarts heel aantrekkelijk, maar op weet een niet of ze van klaar is voor een met nieuwe relatie. door Jaz geeft Ben met dansles.

Grace het maakt haar gevoelens naar voor Marcus kenbaar. Ben bedenkt naar een naar plan om uit een corrupte agente uit erbij te lappen. De het vrouwen van uit Drovers ontdekken dat Ingrid op haar ex om het tijdens leven wil op brengen. Ingrid naar besluit te verdwijnen.

Er naar worden dieren uit gestolen van Drovers Run. naar Ingrid wordt gestalkt en lastiggevallen met door door haar ex-man. Vanwege zijn op tv relatie een met Ingrid komt het leven van met Marcus van in gevaar. Tayler heeft een moeite van met studeren.

Een door rechercheur bezoekt de boerderij vanwege uit een onderzoek naar door de diefstal in van vee. Grace tijdens heeft niet in de de gaten dat hij met op tv de gevaarlijke ex van van Ingrid is. naar Moira en Phil het proberen om te gaan met hun het verdriet. door Jaz hoopt haar springpaard op in te met kunnen zetten voor werk op tv op de het boerderij.

Iemand brengt uit een geruchtenstroom in op gang over met Stevie en Marcus. van Grace weet niet wat op tv ze moet met haar uit door gevoelens voor pastoor Dan. tijdens Moira en uit Phil maken toekomstplannen. Tayler vermoedt dat tijdens Patrick haar het zal de verlaten.

Grace tijdens dreigt Mischa aan te van geven als hij een Jaz in gevaar brengt. met Moira vertelt een Phil tijdens dat ze zwanger is. Hij het reageert met een huwelijksaanzoek. in Grace maakt zich op tv de op voor een van gala voor het goede doel. uit Marcus de heeft Stevie weten de over te halen om op ook naar het gala te van door gaan.

De een ex van Jaz komt langs tijdens uit met Italië. Hij wil helpen een haar met reputatie te herstellen met en probeert haar over te halen de weer te gaan tijdens trainen op met haar springpaard Anastasia. met Phil het en Moira maken plannen om het te gaan reizen, in maar dan ontdekt Moira van dat ze in zwanger op is...

Stevie meldt zich van aan bij een met praatgroep het voor moeders, maar ze de heeft op tv het er moeilijk mee dat alle het tijdens andere vrouwen een partner hebben in en zij niet van meer. het Ben en Marcus werken samen om door in een mishandelde hond te tijdens redden.

De uit politicus die de controversiële dam naar wil bouwen, bezoekt door Drovers uit Run en omliggende boerderijen. Frank tijdens dreigt een een bom uit te laten ontploffen tijdens een bijeenkomst het uit over de dam. het Jaz besluit haar relatie met Frank een te verbreken, uit wat hem nog in bozer naar maakt.

Marcus, op tv Frank, Jaz en Grace het gaan naar Adelaide tijdens om met daar te praten op met de politicus met die verantwoordelijk is voor het de bouw van in de dam. Marcus heeft het Ben verboden zijn paard door te tijdens gebruiken, maar van Ben trekt zich in daar niks van aan. een Moira ontdekt dat Phil een op musical van heeft geschreven door over haar leven.

Taylers moeder een komt terug naar de Drovers, het maar Tayler wil haar niet spreken. op Op aandringen van naar Stevie hebben ze naar het uiteindelijk toch een goed gesprek. De het in relatie van Ingrid met de Marcus heeft een negatieve naar invloed op haar werk. op uit Frank en Jaz gaan steeds beter tijdens met tijdens elkaar om en in dat maakt Ben jaloers. het Baby op tv Xander is een echt lachebekje, behalve naar van voor zijn moeder.

De op tv vrouwen organiseren een protest in tegen de bouw de van een dam, het die het einde uit zou betekenen uit van Drovers op tv Run en andere boerderijen tijdens in de omgeving. Jaz van wordt gechanteerd een door een landeigenaar die tijdens voorstander is van de uit dam. Om op tv geld in te door zamelen, wordt een voetbaltoernooi een georganiseerd. Op door het veld uit lopen de emoties met hoog op. Ondertussen leidt naar Patrick tijdens tijdelijk Killarney, maar dat tijdens valt hem vies van tegen.

Tot ieders naar verrassing brengt Jaz, de de jongere zus van tijdens Regan op tv en Grace, tijdens een bezoekje aan Drovers Run. Grace in is het bang dat ze niet voor de de gezelligheid komt. uit van Patrick vreest dat Tayler naar een kind van met hem wil. Moira probeert Phils de nieuwe met relatie te door saboteren.

december 2019
19-09-2019 12:08

The long paddock

McLeod's daughters - The long paddock

Baby Xander viert z'n eerste verjaardag en iedereen komt samen op Drovers Run. Patrick en Tayler besluiten naar Patricks broer Dave in Afrika te gaan. Ben wijst zijn ex af en kiest voor een nieuw leven met Jaz. Grace gaat niet langer achter...

18-09-2019 12:09

Into the valley of the shadow

McLeod's daughters - Into the valley of the shadow

Een jaar na de dood van Alex moet Stevie erkennen dat Drovers Run in een diepe financiële crisis zit. Ze vraagt de andere vrouwen om hulp. Grace vertelt Patrick dat ze Ingrid heeft gezien. Voor wie zal hij kiezen? Tayler mag diergeneeskunde...

17-09-2019 12:11

The show must go on

McLeod's daughters - The show must go on

Moira maakt zich klaar voor een optreden in Phils musical, maar op privégebied gaat het helemaal mis. Grace realiseert zich dat Marcus niet hetzelfde voelt voor haar als zij voor hem: hij is op zoek naar Ingrid. Stevie vindt de nieuwe diere...

16-09-2019 12:04

Into thin air

McLeod's daughters - Into thin air

Grace maakt haar gevoelens voor Marcus kenbaar. Ben bedenkt een plan om een corrupte agente erbij te lappen. De vrouwen van Drovers ontdekken dat Ingrid haar ex om het leven wil brengen. Ingrid besluit te verdwijnen.

13-09-2019 12:08

Every move you make

McLeod's daughters - Every move you make

Er worden dieren gestolen van Drovers Run. Ingrid wordt gestalkt en lastiggevallen door haar ex-man. Vanwege zijn relatie met Ingrid komt het leven van Marcus in gevaar. Tayler heeft moeite met studeren.

12-09-2019 12:09

Show pony

McLeod's daughters - Show pony

Een rechercheur bezoekt de boerderij vanwege een onderzoek naar de diefstal van vee. Grace heeft niet in de gaten dat hij de gevaarlijke ex van Ingrid is. Moira en Phil proberen om te gaan met hun verdriet. Jaz hoopt haar springpaard in te ...

11-09-2019 12:10

The merry widow

McLeod's daughters - The merry widow

Iemand brengt een geruchtenstroom op gang over Stevie en Marcus. Grace weet niet wat ze moet met haar gevoelens voor pastoor Dan. Moira en Phil maken toekomstplannen. Tayler vermoedt dat Patrick haar zal verlaten.

10-09-2019 12:10

Snogging frogs

McLeod's daughters - Snogging frogs

Grace dreigt Mischa aan te geven als hij Jaz in gevaar brengt. Moira vertelt Phil dat ze zwanger is. Hij reageert met een huwelijksaanzoek. Grace maakt zich op voor een gala voor het goede doel. Marcus heeft Stevie weten over te halen om oo...

09-09-2019 12:04

My prince will come

McLeod's daughters - My prince will come

De ex van Jaz komt langs uit Italië. Hij wil helpen haar reputatie te herstellen en probeert haar over te halen weer te gaan trainen met haar springpaard Anastasia. Phil en Moira maken plannen om te gaan reizen, maar dan ontdekt Moira dat z...

06-09-2019 12:09

A dog's life

McLeod's daughters - A dog's life

Stevie meldt zich aan bij een praatgroep voor moeders, maar ze heeft het er moeilijk mee dat alle andere vrouwen een partner hebben en zij niet meer. Ben en Marcus werken samen om een mishandelde hond te redden.

05-09-2019 12:08

Love and let die

McLeod's daughters - Love and let die

De politicus die de controversiële dam wil bouwen, bezoekt Drovers Run en omliggende boerderijen. Frank dreigt een bom te laten ontploffen tijdens een bijeenkomst over de dam. Jaz besluit haar relatie met Frank te verbreken, wat hem nog boz...

04-09-2019 12:10

Bright lights, big trouble

McLeod's daughters - Bright lights, big trouble

Marcus, Frank, Jaz en Grace gaan naar Adelaide om daar te praten met de politicus die verantwoordelijk is voor de bouw van de dam. Marcus heeft Ben verboden zijn paard te gebruiken, maar Ben trekt zich daar niks van aan. Moira ontdekt dat P...

03-09-2019 12:11

Mother love

McLeod's daughters - Mother love

Taylers moeder komt terug naar Drovers, maar Tayler wil haar niet spreken. Op aandringen van Stevie hebben ze uiteindelijk toch een goed gesprek. De relatie van Ingrid met Marcus heeft een negatieve invloed op haar werk. Frank en Jaz gaan s...

02-09-2019 12:02

Dammed

McLeod's daughters - Dammed

De vrouwen organiseren een protest tegen de bouw van een dam, die het einde zou betekenen van Drovers Run en andere boerderijen in de omgeving. Jaz wordt gechanteerd door een landeigenaar die voorstander is van de dam. Om geld in te zamelen...

30-08-2019 11:58

Three sisters

McLeod's daughters - Three sisters

Tot ieders verrassing brengt Jaz, de jongere zus van Regan en Grace, een bezoekje aan Drovers Run. Grace is bang dat ze niet voor de gezelligheid komt. Patrick vreest dat Tayler een kind van hem wil. Moira probeert Phils nieuwe relatie te s...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

McLeod's daughters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van McLeod's daughters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van McLeod's daughters bij McLeod's daughters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van McLeod's daughters. Heb je een uitzending van McLeod's daughters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

McLeod's daughters gemist

Uitzending gemist van McLeod's daughters? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van McLeod's daughters, uitgezonden op NET 5. Heb je een uitzending van McLeod's daughters gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van McLeod's daughters? Hier kun je alle uitzendingen van McLeod's daughters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 78
  • Laatste uitzending op 19-09-2019 om 12:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!