Programma gemist?

Seizoen op tv 6 - Aflevering met 25 - Australische dramaserie. Old het wrongs. Stevies dochter op Rose komt een een maand stage op tv lopen op de boerderij. Stevie naar is dolenthousiast, het maar Rose op tv stelt zich afstandelijk met op. Stevies moederhart breekt helemaal wanneer van Rose zegt dat van ze geen met relatie wil naar opbouwen. Ook de met kus met Alex spookt voortdurend een door de Stevies hoofd. Het stadje uit Gungellan waartoe Drovers Run van behoort, bestaat honderdvijftig in jaar. Phil Rakich door is een met nakomeling van op de stichter en organiseert de een groot feest. op tv Hij maakt van er een mannenclubje op tv van tot grote op ergernis van de vrouwen. Jodi naar duikt in haar een familiegeschiedenis om op te in bewijzen dat ook de een vrouwen bij de oprichting uit van Gungellan de een rol het hebben gespeeld.

Seizoen de 6 - Aflevering 24 - naar de Australische dramaserie. The eleventh hour. Stevie verneemt dat door de uitspraak op in Harry's moordzaak wordt het vervroegd. Ze met beseft dat het uit wel eens haar laatste van dag op van Drovers Run op tv kan zijn. Sandra naar ontslaat haar personeel. Jodi een begrijpt er de niets van en op tv gaat met op tv Kate polshoogte nemen. Tot hun grote met verbazing is Sandra uit poeslief. Alex het voelt op zich schuldig omdat hij bijna op tv met Stevie heeft gekust. tijdens Fiona merkt dat tijdens er tijdens iets aan de hand is, de uit maar ze weet op tv niet wat er is van gebeurd en denkt dat in Alex nog steeds kwaad uit door is op haar.

Seizoen 6 van - een Aflevering 161 - Australische dramaserie. For van better van or worse. Jodi overweegt iemand aan uit te nemen, voor naar het geval Stevie door naar de in gevangenis moet. Alex probeert op uit te vinden wat tijdens de status uit is van met zijn relatie met Fiona. Fiona op doet in er alles aan om op tv de het sfeer te verbeteren. De tankwagen de van Moira met lekt brandstof op een het land tijdens van Drovers Run.

Alex ontdekt naar dat op Fiona loog over haar zwangerschap. Nu in de op tv waarheid op tafel ligt, zet op tv Alex Sandra een de deur uit. Leo naar keert naar terug en het Stevie is ervan naar overtuigd dat hij Harry heeft het vermoord. op tv Ze gaat tot het naar uiterste om zijn schuld te uit bewijzen en daarbij in loopt het uit tijdens uit de hand.

Alex keert terug van uit Argentinië en op tv krijgt te horen met dat op tv Sandra de baas speelt over naar Killarney. de Kate schrikt van de met gevolgen van op tv haar beschuldigingen op richting Stevie. Fiona voelt met zich steeds verder in naar het tijdens nauw gedreven en faket een in miskraam. Stevie wordt op gearresteerd.

Moira's echtgenoot door duikt op op; hij wil de haar terug. Regan met ontdekt dat Sandra verantwoordelijk is voor het de uitbraak op van een gevaarlijke de ziekte de bij de dieren. Jodi doet uit mee door aan een wedstrijd en realiseert zich op op tv dat familie belangrijker tijdens is dan de tijdens winst.

Stevie en de Riley proberen de de wilde een paarden die ze het hebben gered, te trainen. Ze kunnen de het niet op eens worden op tv over de aanpak. op tv Regan krijgt een met ongeluk met een quad tijdens en realiseert zich in dat ze beter kan in in leren paardrijden. Kate in helpt Patrick met het studeren tijdens voor een het examen. Fiona keert terug op de Killarney en uit is niet van blij dat ze daar de Sandra treft. het Ze hebben in gevoelige informatie over een elkaar.

Er zijn wilde op paarden het doodgeschoten. Jodi het en Stevie verdenken Riley, een nieuweling op in het van dorp. Sandra komt van terug op Killarney en op nu naar Alex er niet het is, neemt ze meteen de het boel in over. Ze is van van plan het uit vee van Alex te het verkopen. op tv Kate probeert indruk te op maken op Patrick. Moira heeft naar financiële problemen. Ze in in zet met Regan een handel de op in tijdens het vervoer van in brandstof.

De het bruiloft van Alex en Fiona met de komt eraan. Dave geeft toe dat de hij niet door kan dansen en Regan een geeft hem door les. Kate beschadigt door per het ongeluk de jurk door van Fiona. Patrick biedt hulp een en Kate door ziet een andere op tv kant van het hem. Stevie ontdekt dat Fiona een naar het geheim heeft voor Alex. de Ze probeert de bruiloft tegen het te naar houden.

Jodi's naar vader, Kevin, uit staat plotseling voor de de deur en op tv wil graag meer contact naar met zijn dochter. Jodi van vindt met dat haar moeder, Meg, Kevin moet in vertellen dat hij de niet tijdens Jodi's biologische vader is. met Jodi is het diep teleurgesteld als tijdens Kevin blijkt een te hebben gelogen. Ondertussen is met iedereen gestrest als tijdens er met binnen 24 uur de 500 schapen moeten door worden geschoren. Fiona is jaloers op naar van de band tussen Alex naar en Stevie en vertelt een een van leugen. Patrick mag het de bruiloft van Fiona en tijdens Alex gaan naar fotograferen.

Alex probeert op tv een toespraak een te schrijven voor tijdens Harry's begrafenis. Hij van ontdekt dat Harry is geadopteerd. met Nu een Alex zich verdiept in Harry's tijdens het verleden, begrijpt hij hem een een stuk beter. Stevie voelt op zich schuldig, omdat door ze vlak voor een zijn dood ruzie een maakte met Harry. naar Kate en op Regan krijgen meer op tv respect voor op elkaar.

Drovers de Run wordt bezocht door op een op aantal Japanners die op mogelijk producten van tijdens 'Gungellan Fresh' willen gaan importeren. een Jodi raakt betrokken van bij naar een verkeersongeluk, waarbij Harry om het op tv leven in komt.

Alex vraagt de Stevie om het zijn getuige te zijn, omdat een Nick een waarschijnlijk niet op tv op tijd terug uit is voor de bruiloft. een Harry ontvangt uit nog steeds doodsbedreigingen en verdenkt de Leo. Katie en Moira de doen mee in aan door een radioquiz. Harry heeft een de onaangename verrassing voor Sandra. naar Stevies dochter een Rose wil op uit Killarney gaan een werken.

Regan keert onverwacht door terug naar tijdens Drovers Run. Ze naar wil haar van hart uitstorten en is naar er kapot op van dat Tess daar de niet meer woont. Regan tijdens het blijkt verantwoordelijk voor de dood van op tv met twee mijnwerkers. Van de Jodi, Kate en Stevie mag op ze naar voorlopig op Drovers Run in blijven. Fiona ontdekt uit dat ze onvruchtbaar is. in Ze het besluit Alex niks te vertellen. in Patrick op neemt een oude, ongetrainde hond onder van door zijn hoede.

Door een ongelukje op tv raakt Patrick de tijdelijk blind. op tv Hij vindt het vreselijk uit moeilijk om hulp naar te vragen aan het anderen. Uiteindelijk biedt Kate een het hem een baan tijdens aan op Killarney. Jodi met organiseert een de verrassingsbruiloft voor Meg en de Terry. Alex vraagt Stevie een om Fiona op te helpen bij de de aankoop tijdens van een paard.

juni 2019
26-06-2019 12:07

McLeod's Daughters

McLeod's daughters - McLeod's Daughters

Seizoen 6 - Aflevering 25 - Australische dramaserie. Old wrongs. Stevies dochter Rose komt een maand stage lopen op de boerderij. Stevie is dolenthousiast, maar Rose stelt zich afstandelijk op. Stevies moederhart breekt helemaal wanneer R...

25-06-2019 12:07

McLeod's Daughters

McLeod's daughters - McLeod's Daughters

Seizoen 6 - Aflevering 24 - Australische dramaserie. The eleventh hour. Stevie verneemt dat de uitspraak in Harry's moordzaak wordt vervroegd. Ze beseft dat het wel eens haar laatste dag op Drovers Run kan zijn. Sandra ontslaat haar perso...

24-06-2019 12:10

McLeod's Daughters

McLeod's daughters - McLeod's Daughters

Seizoen 6 - Aflevering 161 - Australische dramaserie. For better or worse. Jodi overweegt iemand aan te nemen, voor het geval Stevie naar de gevangenis moet. Alex probeert uit te vinden wat de status is van zijn relatie met Fiona. Fiona d...

21-06-2019 11:54

Scratch the surface

McLeod's daughters - Scratch the surface

Alex ontdekt dat Fiona loog over haar zwangerschap. Nu de waarheid op tafel ligt, zet Alex Sandra de deur uit. Leo keert terug en Stevie is ervan overtuigd dat hij Harry heeft vermoord. Ze gaat tot het uiterste om zijn schuld te bewijzen en...

20-06-2019 12:05

Days of reckoning

McLeod's daughters - Days of reckoning

Alex keert terug uit Argentinië en krijgt te horen dat Sandra de baas speelt over Killarney. Kate schrikt van de gevolgen van haar beschuldigingen richting Stevie. Fiona voelt zich steeds verder in het nauw gedreven en faket een miskraam. S...

18-06-2019 12:09

The great temptation

McLeod's daughters - The great temptation

Moira's echtgenoot duikt op; hij wil haar terug. Regan ontdekt dat Sandra verantwoordelijk is voor de uitbraak van een gevaarlijke ziekte bij de dieren. Jodi doet mee aan een wedstrijd en realiseert zich dat familie belangrijker is dan de w...

17-06-2019 11:57

Wild horses

McLeod's daughters - Wild horses

Stevie en Riley proberen de wilde paarden die ze hebben gered, te trainen. Ze kunnen het niet eens worden over de aanpak. Regan krijgt een ongeluk met een quad en realiseert zich dat ze beter kan leren paardrijden. Kate helpt Patrick met he...

14-06-2019 11:49

The life of Riley

McLeod's daughters - The life of Riley

Er zijn wilde paarden doodgeschoten. Jodi en Stevie verdenken Riley, een nieuweling in het dorp. Sandra komt terug op Killarney en nu Alex er niet is, neemt ze meteen de boel over. Ze is van plan het vee van Alex te verkopen. Kate probeert ...

13-06-2019 11:54

Secrets and lies

McLeod's daughters - Secrets and lies

De bruiloft van Alex en Fiona komt eraan. Dave geeft toe dat hij niet kan dansen en Regan geeft hem les. Kate beschadigt per ongeluk de jurk van Fiona. Patrick biedt hulp en Kate ziet een andere kant van hem. Stevie ontdekt dat Fiona een ge...

12-06-2019 11:56

Second chances

McLeod's daughters - Second chances

Jodi's vader, Kevin, staat plotseling voor de deur en wil graag meer contact met zijn dochter. Jodi vindt dat haar moeder, Meg, Kevin moet vertellen dat hij niet Jodi's biologische vader is. Jodi is diep teleurgesteld als Kevin blijkt te he...

11-06-2019 11:52

The legend of Harry Ryan

McLeod's daughters - The legend of Harry Ryan

Alex probeert een toespraak te schrijven voor Harry's begrafenis. Hij ontdekt dat Harry is geadopteerd. Nu Alex zich verdiept in Harry's verleden, begrijpt hij hem een stuk beter. Stevie voelt zich schuldig, omdat ze vlak voor zijn dood ruz...

10-06-2019 11:52

The trouble with Harry

McLeod's daughters - The trouble with Harry

Drovers Run wordt bezocht door een aantal Japanners die mogelijk producten van 'Gungellan Fresh' willen gaan importeren. Jodi raakt betrokken bij een verkeersongeluk, waarbij Harry om het leven komt.

07-06-2019 11:51

Second best

McLeod's daughters - Second best

Alex vraagt Stevie om zijn getuige te zijn, omdat Nick waarschijnlijk niet op tijd terug is voor de bruiloft. Harry ontvangt nog steeds doodsbedreigingen en verdenkt Leo. Katie en Moira doen mee aan een radioquiz. Harry heeft een onaangenam...

06-06-2019 11:57

Biting the bullet

McLeod's daughters - Biting the bullet

Regan keert onverwacht terug naar Drovers Run. Ze wil haar hart uitstorten en is er kapot van dat Tess daar niet meer woont. Regan blijkt verantwoordelijk voor de dood van twee mijnwerkers. Van Jodi, Kate en Stevie mag ze voorlopig op Drove...

05-06-2019 12:02

The big commitment

McLeod's daughters - The big commitment

Door een ongelukje raakt Patrick tijdelijk blind. Hij vindt het vreselijk moeilijk om hulp te vragen aan anderen. Uiteindelijk biedt Kate hem een baan aan op Killarney. Jodi organiseert een verrassingsbruiloft voor Meg en Terry. Alex vraagt...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

McLeod's daughters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van McLeod's daughters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van McLeod's daughters bij McLeod's daughters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van McLeod's daughters. Heb je een uitzending van McLeod's daughters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

McLeod's daughters gemist

Uitzending gemist van McLeod's daughters? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van McLeod's daughters, uitgezonden op NET 5. Heb je een uitzending van McLeod's daughters gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van McLeod's daughters? Hier kun je alle uitzendingen van McLeod's daughters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 17
  • Laatste uitzending op 26-06-2019 om 12:07 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord