Programma gemist?

Baby Xander uit viert z'n eerste op verjaardag en iedereen naar komt met samen op Drovers de Run. Patrick en Tayler besluiten naar naar Patricks broer een Dave in uit Afrika te gaan. Ben in wijst zijn ex af een de en kiest voor een door nieuw leven met het Jaz. Grace gaat niet in langer achter de Marcus aan en hoopt dat in de hij gelukkig wordt met Ingrid. Moira naar heeft een naar slecht voorgevoel en hoopt tijdens uit dat ze op tijd is om uit Phil uit te waarschuwen voor naderend door onheil.

Een met jaar na de dood van door Alex moet Stevie door erkennen dat door Drovers Run in de een diepe financiële de crisis zit. Ze vraagt door op tv de andere vrouwen om hulp. Grace in vertelt Patrick dat het ze uit Ingrid heeft naar gezien. Voor wie van zal hij kiezen? Tayler uit mag diergeneeskunde gaan naar studeren, maar hoe moet het de dan verder met op op Patrick?

Moira op maakt zich uit klaar voor een optreden naar in Phils musical, maar op een privégebied van gaat het helemaal mis. Grace naar realiseert zich dat uit Marcus niet hetzelfde een voelt uit voor haar tijdens als zij voor van hem: hij is op zoek naar op Ingrid. een Stevie vindt de nieuwe op tv dierenarts heel aantrekkelijk, maar het tijdens weet niet of het ze klaar is voor een nieuwe een relatie. Jaz geeft op tv Ben een dansles.

Grace maakt met haar een gevoelens voor Marcus kenbaar. Ben met bedenkt een plan om de door een corrupte agente erbij uit te lappen. van De vrouwen van Drovers op ontdekken dat Ingrid haar naar ex om het de leven wil brengen. Ingrid tijdens op besluit te verdwijnen.

Er worden de dieren op tv gestolen van Drovers Run. Ingrid in wordt gestalkt in en lastiggevallen door de haar ex-man. Vanwege in zijn relatie van met Ingrid komt het leven van met uit Marcus in gevaar. Tayler heeft op moeite met het studeren.

Een rechercheur naar bezoekt de boerderij vanwege naar een op tv onderzoek naar de diefstal een van naar vee. Grace heeft niet het in de gaten dat het hij de gevaarlijke ex van op tv van Ingrid is. een Moira en Phil proberen om door te gaan met hun uit tijdens verdriet. Jaz hoopt de haar springpaard in te kunnen zetten in voor werk op van op de boerderij.

Iemand naar brengt een geruchtenstroom op gang een van over Stevie en Marcus. Grace weet op tv niet wat het ze op moet met haar gevoelens voor pastoor van Dan. Moira en op Phil uit maken toekomstplannen. de Tayler vermoedt dat Patrick haar op tv zal op verlaten.

Grace dreigt Mischa met aan op te geven als hij Jaz met in gevaar de brengt. Moira het vertelt Phil door dat ze zwanger is. Hij op reageert met een de huwelijksaanzoek. Grace maakt door zich op voor tijdens een naar gala voor het goede doel. de Marcus heeft op Stevie weten over het te halen op tv om ook naar op het gala te in gaan.

De op ex van Jaz komt op langs uit uit Italië. Hij wil helpen van haar met reputatie te herstellen en probeert haar op tv over in te halen weer te met gaan trainen tijdens met haar springpaard Anastasia. Phil een en Moira een maken van plannen om te gaan reizen, maar op dan ontdekt op tv Moira dat ze zwanger de in is...

Stevie op meldt zich aan in bij een praatgroep op voor moeders, maar tijdens ze heeft het er moeilijk het mee door dat alle andere door vrouwen een een partner hebben en zij niet een meer. Ben en Marcus de werken samen de om een mishandelde hond in te in redden.

De politicus op die de controversiële in dam wil van bouwen, bezoekt Drovers Run en de een omliggende boerderijen. Frank op tv dreigt een bom op te laten ontploffen tijdens een van bijeenkomst over de door dam. in Jaz besluit haar uit relatie met Frank te naar verbreken, wat hem nog bozer naar de maakt.

Marcus, in Frank, Jaz uit en Grace gaan naar Adelaide om tijdens daar uit te praten met de op tv politicus naar die verantwoordelijk is voor de bouw op door van de dam. Marcus heeft door Ben verboden zijn paard met tijdens te gebruiken, maar Ben op trekt zich naar daar niks van aan. Moira ontdekt met dat uit Phil een musical heeft geschreven het tijdens over haar leven.

Taylers moeder komt op tv terug door naar Drovers, uit maar Tayler wil haar niet tijdens spreken. Op aandringen in van Stevie hebben het ze uiteindelijk de toch een goed gesprek. De een een relatie van Ingrid met Marcus het heeft een negatieve uit invloed op tijdens haar werk. Frank en naar Jaz gaan steeds beter naar met de elkaar om en dat maakt het Ben jaloers. op Baby op Xander is een echt lachebekje, behalve met voor zijn de moeder.

De vrouwen het organiseren een op protest tegen de bouw van door naar een dam, die het op tv einde zou betekenen van op tv Drovers Run en met andere boerderijen in de van door omgeving. Jaz wordt gechanteerd door door een landeigenaar die voorstander de uit is van de dam. Om op geld in in te zamelen, het wordt een voetbaltoernooi georganiseerd. Op het het veld op tv lopen de emoties hoog op. door de Ondertussen leidt Patrick tijdelijk tijdens Killarney, maar dat op valt hem op tv vies tegen.

Tot ieders verrassing een brengt op Jaz, de jongere zus van het Regan en Grace, op tv een bezoekje naar aan Drovers Run. Grace op op tv is bang dat ze niet voor met de gezelligheid komt. van Patrick een vreest dat Tayler een kind uit van hem met wil. Moira probeert naar Phils nieuwe relatie uit te op tv saboteren.

januari 2020
19-09-2019 12:08

The long paddock

McLeod's daughters - The long paddock

Baby Xander viert z'n eerste verjaardag en iedereen komt samen op Drovers Run. Patrick en Tayler besluiten naar Patricks broer Dave in Afrika te gaan. Ben wijst zijn ex af en kiest voor een nieuw leven met Jaz. Grace gaat niet langer achter...

18-09-2019 12:09

Into the valley of the shadow

McLeod's daughters - Into the valley of the shadow

Een jaar na de dood van Alex moet Stevie erkennen dat Drovers Run in een diepe financiële crisis zit. Ze vraagt de andere vrouwen om hulp. Grace vertelt Patrick dat ze Ingrid heeft gezien. Voor wie zal hij kiezen? Tayler mag diergeneeskunde...

17-09-2019 12:11

The show must go on

McLeod's daughters - The show must go on

Moira maakt zich klaar voor een optreden in Phils musical, maar op privégebied gaat het helemaal mis. Grace realiseert zich dat Marcus niet hetzelfde voelt voor haar als zij voor hem: hij is op zoek naar Ingrid. Stevie vindt de nieuwe diere...

16-09-2019 12:04

Into thin air

McLeod's daughters - Into thin air

Grace maakt haar gevoelens voor Marcus kenbaar. Ben bedenkt een plan om een corrupte agente erbij te lappen. De vrouwen van Drovers ontdekken dat Ingrid haar ex om het leven wil brengen. Ingrid besluit te verdwijnen.

13-09-2019 12:08

Every move you make

McLeod's daughters - Every move you make

Er worden dieren gestolen van Drovers Run. Ingrid wordt gestalkt en lastiggevallen door haar ex-man. Vanwege zijn relatie met Ingrid komt het leven van Marcus in gevaar. Tayler heeft moeite met studeren.

12-09-2019 12:09

Show pony

McLeod's daughters - Show pony

Een rechercheur bezoekt de boerderij vanwege een onderzoek naar de diefstal van vee. Grace heeft niet in de gaten dat hij de gevaarlijke ex van Ingrid is. Moira en Phil proberen om te gaan met hun verdriet. Jaz hoopt haar springpaard in te ...

11-09-2019 12:10

The merry widow

McLeod's daughters - The merry widow

Iemand brengt een geruchtenstroom op gang over Stevie en Marcus. Grace weet niet wat ze moet met haar gevoelens voor pastoor Dan. Moira en Phil maken toekomstplannen. Tayler vermoedt dat Patrick haar zal verlaten.

10-09-2019 12:10

Snogging frogs

McLeod's daughters - Snogging frogs

Grace dreigt Mischa aan te geven als hij Jaz in gevaar brengt. Moira vertelt Phil dat ze zwanger is. Hij reageert met een huwelijksaanzoek. Grace maakt zich op voor een gala voor het goede doel. Marcus heeft Stevie weten over te halen om oo...

09-09-2019 12:04

My prince will come

McLeod's daughters - My prince will come

De ex van Jaz komt langs uit Italië. Hij wil helpen haar reputatie te herstellen en probeert haar over te halen weer te gaan trainen met haar springpaard Anastasia. Phil en Moira maken plannen om te gaan reizen, maar dan ontdekt Moira dat z...

06-09-2019 12:09

A dog's life

McLeod's daughters - A dog's life

Stevie meldt zich aan bij een praatgroep voor moeders, maar ze heeft het er moeilijk mee dat alle andere vrouwen een partner hebben en zij niet meer. Ben en Marcus werken samen om een mishandelde hond te redden.

05-09-2019 12:08

Love and let die

McLeod's daughters - Love and let die

De politicus die de controversiële dam wil bouwen, bezoekt Drovers Run en omliggende boerderijen. Frank dreigt een bom te laten ontploffen tijdens een bijeenkomst over de dam. Jaz besluit haar relatie met Frank te verbreken, wat hem nog boz...

04-09-2019 12:10

Bright lights, big trouble

McLeod's daughters - Bright lights, big trouble

Marcus, Frank, Jaz en Grace gaan naar Adelaide om daar te praten met de politicus die verantwoordelijk is voor de bouw van de dam. Marcus heeft Ben verboden zijn paard te gebruiken, maar Ben trekt zich daar niks van aan. Moira ontdekt dat P...

03-09-2019 12:11

Mother love

McLeod's daughters - Mother love

Taylers moeder komt terug naar Drovers, maar Tayler wil haar niet spreken. Op aandringen van Stevie hebben ze uiteindelijk toch een goed gesprek. De relatie van Ingrid met Marcus heeft een negatieve invloed op haar werk. Frank en Jaz gaan s...

02-09-2019 12:02

Dammed

McLeod's daughters - Dammed

De vrouwen organiseren een protest tegen de bouw van een dam, die het einde zou betekenen van Drovers Run en andere boerderijen in de omgeving. Jaz wordt gechanteerd door een landeigenaar die voorstander is van de dam. Om geld in te zamelen...

30-08-2019 11:58

Three sisters

McLeod's daughters - Three sisters

Tot ieders verrassing brengt Jaz, de jongere zus van Regan en Grace, een bezoekje aan Drovers Run. Grace is bang dat ze niet voor de gezelligheid komt. Patrick vreest dat Tayler een kind van hem wil. Moira probeert Phils nieuwe relatie te s...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

McLeod's daughters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van McLeod's daughters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van McLeod's daughters bij McLeod's daughters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van McLeod's daughters. Heb je een uitzending van McLeod's daughters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

McLeod's daughters gemist

Uitzending gemist van McLeod's daughters? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van McLeod's daughters, uitgezonden op NET 5. Heb je een uitzending van McLeod's daughters gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van McLeod's daughters? Hier kun je alle uitzendingen van McLeod's daughters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 78
  • Laatste uitzending op 19-09-2019 om 12:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!