Programma gemist?

Baby Xander viert het naar z'n eerste verjaardag op tv en iedereen komt samen op Drovers naar Run. op tv Patrick en Tayler besluiten naar met Patricks door broer Dave met in Afrika te gaan. op tv Ben wijst zijn tijdens ex af en met kiest voor een nieuw leven tijdens de met Jaz. Grace gaat uit niet langer achter Marcus uit aan en op tv hoopt dat de hij gelukkig wordt met naar Ingrid. Moira heeft naar een slecht voorgevoel en hoopt in dat door ze op tijd is om naar van Phil te waarschuwen voor een naderend onheil.

Een het jaar na met de dood van Alex moet uit Stevie erkennen dat door Drovers tijdens Run in een op diepe financiële crisis een zit. Ze vraagt van de andere vrouwen om hulp. Grace met vertelt Patrick dat met ze het Ingrid heeft gezien. Voor wie van het zal hij kiezen? uit Tayler mag diergeneeskunde gaan studeren, maar op tv hoe moet met het dan verder door met op Patrick?

Moira met maakt zich klaar voor een een optreden de in Phils musical, met maar op privégebied tijdens gaat het tijdens helemaal mis. Grace realiseert zich dat in Marcus op tv niet hetzelfde voelt voor haar in tijdens als zij voor hem: hij is de op zoek naar naar Ingrid. Stevie van vindt tijdens de nieuwe dierenarts heel tijdens aantrekkelijk, maar door weet niet of ze klaar is door voor een nieuwe de met relatie. Jaz geeft Ben de dansles.

Grace maakt haar de gevoelens voor het Marcus kenbaar. Ben het bedenkt een met plan om een corrupte van agente erbij te tijdens lappen. De vrouwen van van Drovers de ontdekken dat Ingrid haar van ex om het leven in wil brengen. Ingrid het besluit te tijdens verdwijnen.

Er van worden dieren gestolen van Drovers door Run. Ingrid wordt in de gestalkt en lastiggevallen naar door haar ex-man. Vanwege zijn door relatie met Ingrid in komt het het leven van Marcus in gevaar. uit Tayler in heeft moeite met op studeren.

Een rechercheur het bezoekt de boerderij op tv vanwege een onderzoek tijdens naar de tijdens diefstal van vee. Grace in heeft niet in op tv de gaten een dat hij de gevaarlijke ex de van in Ingrid is. Moira en Phil van proberen om met te gaan met hun op van verdriet. Jaz hoopt haar van springpaard in te de kunnen zetten voor op werk op de de boerderij.

Iemand tijdens brengt een geruchtenstroom op gang uit over Stevie en uit uit Marcus. Grace weet niet tijdens wat ze moet door met haar gevoelens voor een pastoor van Dan. Moira en Phil van maken toekomstplannen. Tayler uit vermoedt dat Patrick een haar zal met verlaten.

Grace dreigt met Mischa aan te geven naar als de hij Jaz in gevaar brengt. van in Moira vertelt Phil dat ze zwanger de is. Hij reageert met met een op tv huwelijksaanzoek. Grace maakt het zich op van voor een gala tijdens voor het goede doel. Marcus met een heeft Stevie weten over te in halen om ook naar een het een gala te van gaan.

De ex van uit Jaz komt een langs de uit Italië. Hij het wil helpen haar reputatie te herstellen het en de probeert haar over te op halen weer te de gaan trainen met haar van springpaard Anastasia. Phil van en Moira de maken plannen om te met gaan reizen, maar met dan uit ontdekt Moira dat ze met zwanger op is...

Stevie op tv meldt zich aan bij met een praatgroep voor met moeders, tijdens maar ze heeft het uit er moeilijk het mee dat alle andere vrouwen het een het partner hebben en zij uit niet meer. de Ben en Marcus werken samen om op tv een mishandelde hond naar te op redden.

De politicus de die de controversiële een dam wil bouwen, door bezoekt in Drovers Run en uit omliggende boerderijen. Frank dreigt van een bom te uit laten ontploffen op tv tijdens een bijeenkomst over de dam. naar Jaz op besluit haar relatie op met Frank te verbreken, op tv wat een hem nog bozer tijdens maakt.

Marcus, uit Frank, Jaz en op Grace gaan naar Adelaide op tv om van daar te praten met de in politicus die het verantwoordelijk is naar voor de bouw van de dam. tijdens Marcus heeft in Ben de verboden zijn paard in te gebruiken, maar de Ben trekt zich in daar niks van aan. tijdens Moira ontdekt dat de Phil een musical heeft van geschreven over haar op leven.

Taylers op tv moeder komt terug naar naar Drovers, maar Tayler wil een haar door niet spreken. Op aandringen van de in Stevie hebben ze uiteindelijk het toch een goed naar gesprek. De relatie van Ingrid door met Marcus van heeft een tijdens negatieve invloed op haar werk. naar Frank op en Jaz naar gaan steeds beter met elkaar op om en dat maakt tijdens Ben jaloers. Baby van Xander uit is een echt lachebekje, behalve de voor het zijn moeder.

De vrouwen organiseren van een de protest tegen de bouw van tijdens een dam, die het het op einde zou betekenen van Drovers in Run en andere met boerderijen het in de omgeving. naar Jaz wordt gechanteerd door door een landeigenaar die tijdens voorstander is van in de dam. uit Om geld de in te zamelen, een wordt een voetbaltoernooi het georganiseerd. Op het veld lopen van de op tv emoties hoog op. Ondertussen leidt Patrick uit tijdelijk uit Killarney, maar dat de valt hem vies uit tegen.

Tot ieders verrassing op tv brengt Jaz, de de jongere zus van door Regan en Grace, naar een bezoekje aan uit Drovers Run. op tv Grace tijdens is bang dat ze niet van voor op tv de gezelligheid komt. Patrick vreest door dat Tayler tijdens een kind van op tv hem wil. Moira probeert Phils door nieuwe relatie van te in saboteren.

oktober 2019
19-09-2019 12:08

The long paddock

McLeod's daughters - The long paddock

Baby Xander viert z'n eerste verjaardag en iedereen komt samen op Drovers Run. Patrick en Tayler besluiten naar Patricks broer Dave in Afrika te gaan. Ben wijst zijn ex af en kiest voor een nieuw leven met Jaz. Grace gaat niet langer achter...

18-09-2019 12:09

Into the valley of the shadow

McLeod's daughters - Into the valley of the shadow

Een jaar na de dood van Alex moet Stevie erkennen dat Drovers Run in een diepe financiële crisis zit. Ze vraagt de andere vrouwen om hulp. Grace vertelt Patrick dat ze Ingrid heeft gezien. Voor wie zal hij kiezen? Tayler mag diergeneeskunde...

17-09-2019 12:11

The show must go on

McLeod's daughters - The show must go on

Moira maakt zich klaar voor een optreden in Phils musical, maar op privégebied gaat het helemaal mis. Grace realiseert zich dat Marcus niet hetzelfde voelt voor haar als zij voor hem: hij is op zoek naar Ingrid. Stevie vindt de nieuwe diere...

16-09-2019 12:04

Into thin air

McLeod's daughters - Into thin air

Grace maakt haar gevoelens voor Marcus kenbaar. Ben bedenkt een plan om een corrupte agente erbij te lappen. De vrouwen van Drovers ontdekken dat Ingrid haar ex om het leven wil brengen. Ingrid besluit te verdwijnen.

13-09-2019 12:08

Every move you make

McLeod's daughters - Every move you make

Er worden dieren gestolen van Drovers Run. Ingrid wordt gestalkt en lastiggevallen door haar ex-man. Vanwege zijn relatie met Ingrid komt het leven van Marcus in gevaar. Tayler heeft moeite met studeren.

12-09-2019 12:09

Show pony

McLeod's daughters - Show pony

Een rechercheur bezoekt de boerderij vanwege een onderzoek naar de diefstal van vee. Grace heeft niet in de gaten dat hij de gevaarlijke ex van Ingrid is. Moira en Phil proberen om te gaan met hun verdriet. Jaz hoopt haar springpaard in te ...

11-09-2019 12:10

The merry widow

McLeod's daughters - The merry widow

Iemand brengt een geruchtenstroom op gang over Stevie en Marcus. Grace weet niet wat ze moet met haar gevoelens voor pastoor Dan. Moira en Phil maken toekomstplannen. Tayler vermoedt dat Patrick haar zal verlaten.

10-09-2019 12:10

Snogging frogs

McLeod's daughters - Snogging frogs

Grace dreigt Mischa aan te geven als hij Jaz in gevaar brengt. Moira vertelt Phil dat ze zwanger is. Hij reageert met een huwelijksaanzoek. Grace maakt zich op voor een gala voor het goede doel. Marcus heeft Stevie weten over te halen om oo...

09-09-2019 12:04

My prince will come

McLeod's daughters - My prince will come

De ex van Jaz komt langs uit Italië. Hij wil helpen haar reputatie te herstellen en probeert haar over te halen weer te gaan trainen met haar springpaard Anastasia. Phil en Moira maken plannen om te gaan reizen, maar dan ontdekt Moira dat z...

06-09-2019 12:09

A dog's life

McLeod's daughters - A dog's life

Stevie meldt zich aan bij een praatgroep voor moeders, maar ze heeft het er moeilijk mee dat alle andere vrouwen een partner hebben en zij niet meer. Ben en Marcus werken samen om een mishandelde hond te redden.

05-09-2019 12:08

Love and let die

McLeod's daughters - Love and let die

De politicus die de controversiële dam wil bouwen, bezoekt Drovers Run en omliggende boerderijen. Frank dreigt een bom te laten ontploffen tijdens een bijeenkomst over de dam. Jaz besluit haar relatie met Frank te verbreken, wat hem nog boz...

04-09-2019 12:10

Bright lights, big trouble

McLeod's daughters - Bright lights, big trouble

Marcus, Frank, Jaz en Grace gaan naar Adelaide om daar te praten met de politicus die verantwoordelijk is voor de bouw van de dam. Marcus heeft Ben verboden zijn paard te gebruiken, maar Ben trekt zich daar niks van aan. Moira ontdekt dat P...

03-09-2019 12:11

Mother love

McLeod's daughters - Mother love

Taylers moeder komt terug naar Drovers, maar Tayler wil haar niet spreken. Op aandringen van Stevie hebben ze uiteindelijk toch een goed gesprek. De relatie van Ingrid met Marcus heeft een negatieve invloed op haar werk. Frank en Jaz gaan s...

02-09-2019 12:02

Dammed

McLeod's daughters - Dammed

De vrouwen organiseren een protest tegen de bouw van een dam, die het einde zou betekenen van Drovers Run en andere boerderijen in de omgeving. Jaz wordt gechanteerd door een landeigenaar die voorstander is van de dam. Om geld in te zamelen...

30-08-2019 11:58

Three sisters

McLeod's daughters - Three sisters

Tot ieders verrassing brengt Jaz, de jongere zus van Regan en Grace, een bezoekje aan Drovers Run. Grace is bang dat ze niet voor de gezelligheid komt. Patrick vreest dat Tayler een kind van hem wil. Moira probeert Phils nieuwe relatie te s...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

McLeod's daughters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van McLeod's daughters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van McLeod's daughters bij McLeod's daughters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van McLeod's daughters. Heb je een uitzending van McLeod's daughters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

McLeod's daughters gemist

Uitzending gemist van McLeod's daughters? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van McLeod's daughters, uitgezonden op NET 5. Heb je een uitzending van McLeod's daughters gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van McLeod's daughters? Hier kun je alle uitzendingen van McLeod's daughters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 78
  • Laatste uitzending op 19-09-2019 om 12:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!