Programma gemist?

Baby de Xander viert op tv z'n eerste verjaardag en iedereen uit komt samen uit op Drovers Run. Patrick en tijdens Tayler een besluiten naar op Patricks broer Dave in Afrika in te gaan. Ben wijst de zijn ex in af en kiest op voor het een nieuw leven de met Jaz. Grace gaat in niet langer het achter Marcus aan de en hoopt dat hij gelukkig met wordt met naar Ingrid. Moira op heeft een slecht het voorgevoel en hoopt op dat ze op tijd is om op tv Phil te waarschuwen op tv voor naderend op tv onheil.

Een in jaar na de dood de van Alex met moet Stevie door erkennen dat Drovers Run in een een diepe financiële crisis op tijdens zit. Ze vraagt de met andere vrouwen uit om hulp. Grace vertelt Patrick dat tijdens ze Ingrid naar heeft tijdens gezien. Voor wie zal door hij kiezen? Tayler mag diergeneeskunde van gaan van studeren, maar een hoe moet het dan verder met op van Patrick?

Moira een maakt zich van klaar voor een optreden in Phils met musical, maar op van privégebied gaat het de op helemaal mis. Grace realiseert zich van dat Marcus uit niet hetzelfde voelt voor haar naar als uit zij voor hem: hij van is op zoek naar naar Ingrid. Stevie naar vindt de in nieuwe dierenarts heel aantrekkelijk, maar in weet niet op of ze klaar in is voor een met nieuwe in relatie. Jaz geeft Ben uit dansles.

Grace maakt haar tijdens uit gevoelens voor Marcus kenbaar. de Ben bedenkt van een plan om een corrupte agente met erbij in te lappen. De vrouwen van het tijdens Drovers ontdekken dat Ingrid een haar ex om het van leven de wil brengen. Ingrid door besluit te verdwijnen.

Er worden door dieren door gestolen van Drovers Run. met Ingrid wordt gestalkt op tv en lastiggevallen door haar tijdens ex-man. Vanwege op zijn relatie de met Ingrid komt het leven met van Marcus in gevaar. het Tayler tijdens heeft moeite met op tv studeren.

Een door rechercheur bezoekt de naar boerderij vanwege van een onderzoek naar van de diefstal van vee. Grace heeft op niet in een de gaten dat hij tijdens de gevaarlijke door ex van Ingrid is. van een Moira en Phil proberen om uit te gaan met hun tijdens verdriet. naar Jaz hoopt haar springpaard in door te van kunnen zetten voor werk op op tv de van boerderij.

Iemand brengt een met geruchtenstroom op de gang over tijdens Stevie en in Marcus. Grace weet met niet wat ze moet tijdens met haar gevoelens voor pastoor het Dan. Moira en met op Phil maken toekomstplannen. Tayler vermoedt op tv dat Patrick het haar zal in verlaten.

Grace dreigt Mischa door tijdens aan te geven als met hij Jaz door in gevaar brengt. uit Moira vertelt Phil dat ze de zwanger is. Hij op tv reageert met een huwelijksaanzoek. op de Grace maakt zich op op tv voor een gala voor het op tv goede doel. op tv Marcus heeft Stevie weten in over tijdens te halen om ook door naar het naar gala te op gaan.

De ex de van een Jaz komt langs het uit Italië. Hij wil helpen met haar op reputatie te herstellen en probeert haar op tv over te op halen weer te gaan een in trainen met haar springpaard Anastasia. naar Phil en het Moira maken plannen om te van gaan door reizen, maar dan ontdekt tijdens Moira dat het ze zwanger op is...

Stevie meldt uit zich aan bij een een praatgroep voor uit moeders, op tv maar ze heeft het er moeilijk van mee dat alle tijdens naar andere vrouwen een partner hebben op en een zij niet meer. Ben en in Marcus werken samen om in van een mishandelde hond te het redden.

De een politicus die de controversiële op tv dam wil een bouwen, bezoekt Drovers Run van en omliggende boerderijen. met Frank dreigt naar een bom te laten uit ontploffen tijdens met een bijeenkomst over van de dam. Jaz besluit haar naar met relatie met Frank te verbreken, in wat een hem nog bozer in maakt.

Marcus, op Frank, Jaz en Grace de gaan naar Adelaide door om daar de te praten met de politicus naar die verantwoordelijk de is naar voor de bouw van de dam. het Marcus heeft met Ben verboden zijn paard op tv te gebruiken, tijdens maar door Ben trekt zich daar niks van van tijdens aan. Moira ontdekt een dat Phil een musical tijdens heeft geschreven over haar uit leven.

Taylers moeder komt het terug uit naar Drovers, maar naar Tayler wil haar niet spreken. een in Op aandringen van Stevie een hebben ze uiteindelijk toch van een een goed gesprek. De het relatie van Ingrid met Marcus de heeft naar een negatieve invloed op haar werk. met Frank met en Jaz gaan steeds beter door met elkaar om de en van dat maakt Ben naar jaloers. Baby Xander is door een echt tijdens lachebekje, behalve voor zijn een moeder.

De uit vrouwen organiseren van een protest tegen de door bouw van tijdens een dam, die het in einde zou door betekenen van Drovers Run een en andere op tv boerderijen in de de omgeving. Jaz wordt door gechanteerd door een landeigenaar in die voorstander het is van de dam. Om geld de in te zamelen, naar wordt tijdens een voetbaltoernooi georganiseerd. met Op het op veld lopen de emoties hoog op. tijdens Ondertussen leidt een Patrick met tijdelijk Killarney, maar door dat valt hem vies in tegen.

Tot ieders verrassing door brengt het Jaz, de jongere zus met van Regan en Grace, met een de bezoekje aan op tv Drovers Run. Grace door is bang dat ze niet de voor de gezelligheid met komt. Patrick vreest dat naar van Tayler een kind van hem wil. uit Moira op tv probeert Phils op tv nieuwe relatie te uit saboteren.

oktober 2020
19-09-2019 12:08

The long paddock

McLeod's daughters - The long paddock

Baby Xander viert z'n eerste verjaardag en iedereen komt samen op Drovers Run. Patrick en Tayler besluiten naar Patricks broer Dave in Afrika te gaan. Ben wijst zijn ex af en kiest voor een nieuw leven met Jaz. Grace gaat niet langer achter...

18-09-2019 12:09

Into the valley of the shadow

McLeod's daughters - Into the valley of the shadow

Een jaar na de dood van Alex moet Stevie erkennen dat Drovers Run in een diepe financiële crisis zit. Ze vraagt de andere vrouwen om hulp. Grace vertelt Patrick dat ze Ingrid heeft gezien. Voor wie zal hij kiezen? Tayler mag diergeneeskunde...

17-09-2019 12:11

The show must go on

McLeod's daughters - The show must go on

Moira maakt zich klaar voor een optreden in Phils musical, maar op privégebied gaat het helemaal mis. Grace realiseert zich dat Marcus niet hetzelfde voelt voor haar als zij voor hem: hij is op zoek naar Ingrid. Stevie vindt de nieuwe diere...

16-09-2019 12:04

Into thin air

McLeod's daughters - Into thin air

Grace maakt haar gevoelens voor Marcus kenbaar. Ben bedenkt een plan om een corrupte agente erbij te lappen. De vrouwen van Drovers ontdekken dat Ingrid haar ex om het leven wil brengen. Ingrid besluit te verdwijnen.

13-09-2019 12:08

Every move you make

McLeod's daughters - Every move you make

Er worden dieren gestolen van Drovers Run. Ingrid wordt gestalkt en lastiggevallen door haar ex-man. Vanwege zijn relatie met Ingrid komt het leven van Marcus in gevaar. Tayler heeft moeite met studeren.

12-09-2019 12:09

Show pony

McLeod's daughters - Show pony

Een rechercheur bezoekt de boerderij vanwege een onderzoek naar de diefstal van vee. Grace heeft niet in de gaten dat hij de gevaarlijke ex van Ingrid is. Moira en Phil proberen om te gaan met hun verdriet. Jaz hoopt haar springpaard in te ...

11-09-2019 12:10

The merry widow

McLeod's daughters - The merry widow

Iemand brengt een geruchtenstroom op gang over Stevie en Marcus. Grace weet niet wat ze moet met haar gevoelens voor pastoor Dan. Moira en Phil maken toekomstplannen. Tayler vermoedt dat Patrick haar zal verlaten.

10-09-2019 12:10

Snogging frogs

McLeod's daughters - Snogging frogs

Grace dreigt Mischa aan te geven als hij Jaz in gevaar brengt. Moira vertelt Phil dat ze zwanger is. Hij reageert met een huwelijksaanzoek. Grace maakt zich op voor een gala voor het goede doel. Marcus heeft Stevie weten over te halen om oo...

09-09-2019 12:04

My prince will come

McLeod's daughters - My prince will come

De ex van Jaz komt langs uit Italië. Hij wil helpen haar reputatie te herstellen en probeert haar over te halen weer te gaan trainen met haar springpaard Anastasia. Phil en Moira maken plannen om te gaan reizen, maar dan ontdekt Moira dat z...

06-09-2019 12:09

A dog's life

McLeod's daughters - A dog's life

Stevie meldt zich aan bij een praatgroep voor moeders, maar ze heeft het er moeilijk mee dat alle andere vrouwen een partner hebben en zij niet meer. Ben en Marcus werken samen om een mishandelde hond te redden.

05-09-2019 12:08

Love and let die

McLeod's daughters - Love and let die

De politicus die de controversiële dam wil bouwen, bezoekt Drovers Run en omliggende boerderijen. Frank dreigt een bom te laten ontploffen tijdens een bijeenkomst over de dam. Jaz besluit haar relatie met Frank te verbreken, wat hem nog boz...

04-09-2019 12:10

Bright lights, big trouble

McLeod's daughters - Bright lights, big trouble

Marcus, Frank, Jaz en Grace gaan naar Adelaide om daar te praten met de politicus die verantwoordelijk is voor de bouw van de dam. Marcus heeft Ben verboden zijn paard te gebruiken, maar Ben trekt zich daar niks van aan. Moira ontdekt dat P...

03-09-2019 12:11

Mother love

McLeod's daughters - Mother love

Taylers moeder komt terug naar Drovers, maar Tayler wil haar niet spreken. Op aandringen van Stevie hebben ze uiteindelijk toch een goed gesprek. De relatie van Ingrid met Marcus heeft een negatieve invloed op haar werk. Frank en Jaz gaan s...

02-09-2019 12:02

Dammed

McLeod's daughters - Dammed

De vrouwen organiseren een protest tegen de bouw van een dam, die het einde zou betekenen van Drovers Run en andere boerderijen in de omgeving. Jaz wordt gechanteerd door een landeigenaar die voorstander is van de dam. Om geld in te zamelen...

30-08-2019 11:58

Three sisters

McLeod's daughters - Three sisters

Tot ieders verrassing brengt Jaz, de jongere zus van Regan en Grace, een bezoekje aan Drovers Run. Grace is bang dat ze niet voor de gezelligheid komt. Patrick vreest dat Tayler een kind van hem wil. Moira probeert Phils nieuwe relatie te s...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

McLeod's daughters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van McLeod's daughters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van McLeod's daughters bij McLeod's daughters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van McLeod's daughters. Heb je een uitzending van McLeod's daughters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

McLeod's daughters gemist

Uitzending gemist van McLeod's daughters? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van McLeod's daughters, uitgezonden op NET 5. Heb je een uitzending van McLeod's daughters gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van McLeod's daughters? Hier kun je alle uitzendingen van McLeod's daughters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 78
  • Laatste uitzending op 19-09-2019 om 12:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!