Programma gemist?

Baby naar Xander viert z'n door eerste verjaardag en iedereen komt de samen op Drovers op Run. Patrick met en Tayler besluiten op tv naar Patricks broer Dave in uit in Afrika te gaan. met Ben wijst zijn ex af tijdens en een kiest voor uit een nieuw leven met Jaz. op Grace gaat door niet langer achter Marcus uit aan en hoopt dat door hij gelukkig tijdens wordt een met Ingrid. Moira heeft een slecht in voorgevoel door en hoopt dat ze op op tijd is om de Phil te waarschuwen een voor naderend op onheil.

Een met jaar na door de dood van Alex moet in Stevie van erkennen dat Drovers Run in een de de diepe financiële crisis zit. Ze met vraagt met de andere vrouwen om hulp. op Grace een vertelt Patrick dat ze het Ingrid heeft van gezien. Voor wie zal hij uit kiezen? Tayler naar mag diergeneeskunde met gaan studeren, maar hoe van moet het dan verder de met door Patrick?

Moira een maakt zich klaar de voor een optreden in Phils de met musical, maar op op tv privégebied gaat het helemaal mis. naar Grace op realiseert zich dat een Marcus niet hetzelfde voelt naar voor haar als op tv zij voor hem: van hij is op op zoek naar Ingrid. Stevie vindt door de nieuwe het dierenarts heel aantrekkelijk, maar door weet niet de of ze klaar van is op voor een nieuwe relatie. Jaz naar geeft de Ben dansles.

Grace met maakt haar gevoelens voor Marcus het kenbaar. tijdens Ben bedenkt een uit plan om in een corrupte agente erbij te lappen. van De vrouwen van van met Drovers ontdekken dat van Ingrid haar ex om het een leven wil brengen. Ingrid met besluit op te verdwijnen.

Er worden naar dieren gestolen door van Drovers Run. in Ingrid wordt uit gestalkt en lastiggevallen door haar ex-man. de naar Vanwege zijn relatie met Ingrid komt uit in het leven van Marcus in in gevaar. Tayler heeft uit moeite met een studeren.

Een uit rechercheur bezoekt de boerderij een vanwege het een onderzoek naar uit de diefstal van vee. Grace in heeft in niet in de gaten dat tijdens hij van de gevaarlijke ex van Ingrid is. de het Moira en Phil op proberen om te gaan met hun op verdriet. Jaz op tv hoopt haar springpaard in uit op te kunnen zetten voor werk op op tv de door boerderij.

Iemand brengt op een geruchtenstroom op door gang over Stevie van en Marcus. naar Grace weet niet wat een ze moet met haar in op gevoelens voor pastoor Dan. Moira het en Phil maken met toekomstplannen. naar Tayler vermoedt dat Patrick in haar zal met verlaten.

Grace door dreigt Mischa van aan te geven als de hij Jaz het in gevaar brengt. Moira vertelt Phil in dat op tv ze zwanger is. het Hij reageert tijdens met een huwelijksaanzoek. Grace maakt uit zich op voor een op tv door gala voor het met goede doel. Marcus heeft op Stevie weten over van te halen in om ook naar het door gala te door gaan.

De uit ex van Jaz door komt langs uit Italië. Hij de de wil helpen haar reputatie te herstellen van op tv en probeert haar over te op halen weer de te gaan trainen met haar in uit springpaard Anastasia. Phil en Moira uit maken van plannen om te op tv gaan reizen, maar dan ontdekt Moira naar met dat ze zwanger van is...

Stevie tijdens meldt zich aan uit bij een praatgroep voor op tv moeders, het maar ze heeft een het er moeilijk op tv mee dat alle andere door vrouwen een partner hebben en van in zij niet meer. Ben uit en Marcus werken samen een om een mishandelde hond door te op redden.

De van politicus die de controversiële dam naar wil op tv bouwen, bezoekt Drovers Run het en door omliggende boerderijen. Frank tijdens dreigt een bom te uit laten ontploffen uit tijdens een bijeenkomst op tv over de dam. Jaz door besluit haar relatie met in Frank te verbreken, wat in op hem nog bozer op maakt.

Marcus, Frank, op Jaz en Grace uit gaan naar uit Adelaide om daar de te praten met de politicus in die verantwoordelijk is naar naar voor de bouw van van de dam. Marcus heeft op Ben de verboden zijn paard te gebruiken, maar op Ben trekt door zich daar niks van van aan. van Moira ontdekt dat Phil een het de musical heeft geschreven over een haar leven.

Taylers uit moeder komt terug naar door Drovers, maar op Tayler wil haar niet spreken. tijdens Op op tv aandringen van Stevie hebben tijdens ze uiteindelijk toch het een goed gesprek. De op tv relatie het van Ingrid met Marcus een heeft een negatieve naar invloed op de haar werk. Frank en tijdens Jaz gaan steeds beter een met het elkaar om met en dat maakt Ben jaloers. op tv Baby Xander op is een echt het lachebekje, behalve voor tijdens zijn moeder.

De vrouwen op tv organiseren een het protest tegen de bouw op tv van een uit dam, die het einde uit zou uit betekenen van Drovers op tv Run en andere boerderijen in de naar omgeving. Jaz de wordt gechanteerd door een het tijdens landeigenaar die voorstander is een van de dam. van Om geld in het te zamelen, wordt een voetbaltoernooi naar georganiseerd. Op het naar veld tijdens lopen de emoties in hoog op. Ondertussen leidt Patrick het tijdelijk de Killarney, maar dat valt hem in van vies tegen.

Tot het ieders verrassing brengt Jaz, de met jongere zus van van Regan en door Grace, op een bezoekje aan Drovers Run. een Grace is in bang dat ze niet voor van de gezelligheid komt. van naar Patrick vreest dat Tayler een een kind van een hem wil. Moira met probeert Phils nieuwe relatie naar te uit saboteren.

juli 2021
19-09-2019 12:08

The long paddock

McLeod's daughters - The long paddock

Baby Xander viert z'n eerste verjaardag en iedereen komt samen op Drovers Run. Patrick en Tayler besluiten naar Patricks broer Dave in Afrika te gaan. Ben wijst zijn ex af en kiest voor een nieuw leven met Jaz. Grace gaat niet langer achter...

18-09-2019 12:09

Into the valley of the shadow

McLeod's daughters - Into the valley of the shadow

Een jaar na de dood van Alex moet Stevie erkennen dat Drovers Run in een diepe financiële crisis zit. Ze vraagt de andere vrouwen om hulp. Grace vertelt Patrick dat ze Ingrid heeft gezien. Voor wie zal hij kiezen? Tayler mag diergeneeskunde...

17-09-2019 12:11

The show must go on

McLeod's daughters - The show must go on

Moira maakt zich klaar voor een optreden in Phils musical, maar op privégebied gaat het helemaal mis. Grace realiseert zich dat Marcus niet hetzelfde voelt voor haar als zij voor hem: hij is op zoek naar Ingrid. Stevie vindt de nieuwe diere...

16-09-2019 12:04

Into thin air

McLeod's daughters - Into thin air

Grace maakt haar gevoelens voor Marcus kenbaar. Ben bedenkt een plan om een corrupte agente erbij te lappen. De vrouwen van Drovers ontdekken dat Ingrid haar ex om het leven wil brengen. Ingrid besluit te verdwijnen.

13-09-2019 12:08

Every move you make

McLeod's daughters - Every move you make

Er worden dieren gestolen van Drovers Run. Ingrid wordt gestalkt en lastiggevallen door haar ex-man. Vanwege zijn relatie met Ingrid komt het leven van Marcus in gevaar. Tayler heeft moeite met studeren.

12-09-2019 12:09

Show pony

McLeod's daughters - Show pony

Een rechercheur bezoekt de boerderij vanwege een onderzoek naar de diefstal van vee. Grace heeft niet in de gaten dat hij de gevaarlijke ex van Ingrid is. Moira en Phil proberen om te gaan met hun verdriet. Jaz hoopt haar springpaard in te ...

11-09-2019 12:10

The merry widow

McLeod's daughters - The merry widow

Iemand brengt een geruchtenstroom op gang over Stevie en Marcus. Grace weet niet wat ze moet met haar gevoelens voor pastoor Dan. Moira en Phil maken toekomstplannen. Tayler vermoedt dat Patrick haar zal verlaten.

10-09-2019 12:10

Snogging frogs

McLeod's daughters - Snogging frogs

Grace dreigt Mischa aan te geven als hij Jaz in gevaar brengt. Moira vertelt Phil dat ze zwanger is. Hij reageert met een huwelijksaanzoek. Grace maakt zich op voor een gala voor het goede doel. Marcus heeft Stevie weten over te halen om oo...

09-09-2019 12:04

My prince will come

McLeod's daughters - My prince will come

De ex van Jaz komt langs uit Italië. Hij wil helpen haar reputatie te herstellen en probeert haar over te halen weer te gaan trainen met haar springpaard Anastasia. Phil en Moira maken plannen om te gaan reizen, maar dan ontdekt Moira dat z...

06-09-2019 12:09

A dog's life

McLeod's daughters - A dog's life

Stevie meldt zich aan bij een praatgroep voor moeders, maar ze heeft het er moeilijk mee dat alle andere vrouwen een partner hebben en zij niet meer. Ben en Marcus werken samen om een mishandelde hond te redden.

05-09-2019 12:08

Love and let die

McLeod's daughters - Love and let die

De politicus die de controversiële dam wil bouwen, bezoekt Drovers Run en omliggende boerderijen. Frank dreigt een bom te laten ontploffen tijdens een bijeenkomst over de dam. Jaz besluit haar relatie met Frank te verbreken, wat hem nog boz...

04-09-2019 12:10

Bright lights, big trouble

McLeod's daughters - Bright lights, big trouble

Marcus, Frank, Jaz en Grace gaan naar Adelaide om daar te praten met de politicus die verantwoordelijk is voor de bouw van de dam. Marcus heeft Ben verboden zijn paard te gebruiken, maar Ben trekt zich daar niks van aan. Moira ontdekt dat P...

03-09-2019 12:11

Mother love

McLeod's daughters - Mother love

Taylers moeder komt terug naar Drovers, maar Tayler wil haar niet spreken. Op aandringen van Stevie hebben ze uiteindelijk toch een goed gesprek. De relatie van Ingrid met Marcus heeft een negatieve invloed op haar werk. Frank en Jaz gaan s...

02-09-2019 12:02

Dammed

McLeod's daughters - Dammed

De vrouwen organiseren een protest tegen de bouw van een dam, die het einde zou betekenen van Drovers Run en andere boerderijen in de omgeving. Jaz wordt gechanteerd door een landeigenaar die voorstander is van de dam. Om geld in te zamelen...

30-08-2019 11:58

Three sisters

McLeod's daughters - Three sisters

Tot ieders verrassing brengt Jaz, de jongere zus van Regan en Grace, een bezoekje aan Drovers Run. Grace is bang dat ze niet voor de gezelligheid komt. Patrick vreest dat Tayler een kind van hem wil. Moira probeert Phils nieuwe relatie te s...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

McLeod's daughters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van McLeod's daughters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van McLeod's daughters bij McLeod's daughters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van McLeod's daughters. Heb je een uitzending van McLeod's daughters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

McLeod's daughters gemist

Uitzending gemist van McLeod's daughters? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van McLeod's daughters, uitgezonden op NET 5. Heb je een uitzending van McLeod's daughters gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van McLeod's daughters? Hier kun je alle uitzendingen van McLeod's daughters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 78
  • Laatste uitzending op 19-09-2019 om 12:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!