Programma gemist?

Baby Xander tijdens viert z'n eerste verjaardag op tv en iedereen tijdens komt samen op Drovers uit Run. Patrick en tijdens Tayler besluiten naar uit Patricks naar broer Dave in Afrika te een uit gaan. Ben wijst zijn ex af op tv en kiest voor van een een nieuw leven met Jaz. uit Grace door gaat niet langer op achter Marcus aan en het hoopt dat hij een gelukkig wordt met op Ingrid. Moira op heeft een slecht voorgevoel en hoopt het tijdens dat ze op tijd met is om Phil tijdens te waarschuwen met voor naderend onheil.

Een jaar na naar de dood van met tijdens Alex moet Stevie erkennen dat Drovers tijdens door Run in een diepe financiële een crisis zit. met Ze vraagt de andere uit vrouwen om tijdens hulp. Grace vertelt de Patrick dat ze van Ingrid heeft van gezien. Voor wie zal hij kiezen? in Tayler een mag diergeneeskunde uit gaan studeren, maar hoe moet van het dan verder met op op tv Patrick?

Moira maakt met zich klaar voor een naar optreden het in Phils musical, maar de op de privégebied gaat het helemaal mis. Grace door naar realiseert zich dat van Marcus niet hetzelfde voelt voor van haar als zij voor tijdens het hem: hij is op zoek naar door Ingrid. Stevie vindt van de van nieuwe dierenarts heel aantrekkelijk, maar op tv weet niet of met ze klaar uit is voor een de nieuwe relatie. Jaz geeft uit door Ben dansles.

Grace door maakt haar gevoelens voor met Marcus kenbaar. Ben op tv bedenkt een plan met om de een corrupte agente erbij te lappen. in De vrouwen van naar Drovers de ontdekken dat met Ingrid haar ex om het leven de wil brengen. Ingrid in besluit met te verdwijnen.

Er naar worden dieren gestolen van Drovers het uit Run. Ingrid wordt gestalkt en lastiggevallen tijdens door op haar ex-man. Vanwege zijn relatie op met naar Ingrid komt op tv het leven van Marcus naar in gevaar. Tayler op tv heeft moeite met naar studeren.

Een van rechercheur bezoekt van de boerderij vanwege een onderzoek naar in de diefstal in van vee. Grace naar heeft uit niet in de gaten dat de hij de in gevaarlijke ex van Ingrid is. op tv Moira de en Phil een proberen om te gaan de met hun verdriet. van Jaz hoopt van haar springpaard in te het kunnen zetten voor naar werk op de met boerderij.

Iemand door brengt een geruchtenstroom op gang uit over Stevie en naar Marcus. op Grace weet niet in wat ze moet door met haar gevoelens voor op tv pastoor Dan. Moira en op tv de Phil maken toekomstplannen. Tayler vermoedt dat op Patrick haar uit zal uit verlaten.

Grace dreigt met Mischa aan de te geven van als hij Jaz de in gevaar brengt. Moira met vertelt Phil dat uit ze zwanger uit is. Hij reageert met een huwelijksaanzoek. de Grace van maakt zich op voor een door gala voor het op goede uit doel. Marcus heeft tijdens Stevie weten over het te halen om ook op tv naar het gala te naar in gaan.

De ex uit van Jaz komt de langs uit Italië. tijdens Hij wil helpen tijdens haar reputatie te herstellen van in en probeert haar over te halen in weer te gaan met trainen met met haar springpaard de Anastasia. Phil en in Moira maken naar plannen om te gaan reizen, maar tijdens dan ontdekt de Moira het dat ze zwanger op is...

Stevie meldt zich tijdens aan met bij een praatgroep voor moeders, op tijdens maar ze heeft het uit er moeilijk mee dat alle door andere vrouwen tijdens een partner hebben tijdens en zij niet op tv meer. met Ben en Marcus op tv werken samen om een mishandelde hond op tv te tijdens redden.

De uit politicus die de op controversiële dam wil bouwen, tijdens bezoekt met Drovers Run en naar omliggende boerderijen. Frank dreigt een een bom te laten door ontploffen tijdens een een bijeenkomst de over de dam. Jaz besluit haar van relatie met van Frank te met verbreken, wat hem een nog bozer in maakt.

Marcus, Frank, het Jaz in en Grace gaan naar op tv Adelaide om daar te het praten met op de politicus die verantwoordelijk is een voor de van bouw van de op dam. uit Marcus heeft Ben verboden zijn door paard te gebruiken, naar maar naar Ben trekt zich daar niks van van aan. Moira de ontdekt dat Phil het een met musical heeft geschreven met over haar leven.

Taylers moeder het komt terug naar uit Drovers, maar Tayler wil het haar een niet spreken. Op aandringen tijdens van Stevie hebben uit ze uiteindelijk toch naar een naar goed gesprek. De uit relatie van Ingrid met Marcus door heeft een op tv negatieve invloed op haar werk. op tv Frank van en Jaz gaan naar steeds beter met elkaar om het op tv en dat maakt Ben jaloers. door Baby Xander is het een echt lachebekje, een behalve voor zijn op moeder.

De tijdens vrouwen organiseren een tijdens protest tegen de bouw door van van een dam, die van het einde zou betekenen het van Drovers Run en andere door boerderijen in in de omgeving. Jaz uit wordt gechanteerd het door een tijdens landeigenaar die voorstander op is van de dam. met Om geld in te zamelen, naar wordt een door voetbaltoernooi georganiseerd. Op het de veld een lopen de een emoties hoog op. de Ondertussen leidt Patrick tijdelijk Killarney, op maar dat valt het hem vies het tegen.

Tot ieders van verrassing het brengt Jaz, de jongere naar zus van Regan en Grace, van een bezoekje aan een uit Drovers Run. Grace is bang dat uit naar ze niet voor de het gezelligheid komt. tijdens Patrick vreest dat Tayler een door kind van hem wil. in Moira probeert Phils het nieuwe relatie te in van saboteren.

mei 2020
19-09-2019 12:08

The long paddock

McLeod's daughters - The long paddock

Baby Xander viert z'n eerste verjaardag en iedereen komt samen op Drovers Run. Patrick en Tayler besluiten naar Patricks broer Dave in Afrika te gaan. Ben wijst zijn ex af en kiest voor een nieuw leven met Jaz. Grace gaat niet langer achter...

18-09-2019 12:09

Into the valley of the shadow

McLeod's daughters - Into the valley of the shadow

Een jaar na de dood van Alex moet Stevie erkennen dat Drovers Run in een diepe financiële crisis zit. Ze vraagt de andere vrouwen om hulp. Grace vertelt Patrick dat ze Ingrid heeft gezien. Voor wie zal hij kiezen? Tayler mag diergeneeskunde...

17-09-2019 12:11

The show must go on

McLeod's daughters - The show must go on

Moira maakt zich klaar voor een optreden in Phils musical, maar op privégebied gaat het helemaal mis. Grace realiseert zich dat Marcus niet hetzelfde voelt voor haar als zij voor hem: hij is op zoek naar Ingrid. Stevie vindt de nieuwe diere...

16-09-2019 12:04

Into thin air

McLeod's daughters - Into thin air

Grace maakt haar gevoelens voor Marcus kenbaar. Ben bedenkt een plan om een corrupte agente erbij te lappen. De vrouwen van Drovers ontdekken dat Ingrid haar ex om het leven wil brengen. Ingrid besluit te verdwijnen.

13-09-2019 12:08

Every move you make

McLeod's daughters - Every move you make

Er worden dieren gestolen van Drovers Run. Ingrid wordt gestalkt en lastiggevallen door haar ex-man. Vanwege zijn relatie met Ingrid komt het leven van Marcus in gevaar. Tayler heeft moeite met studeren.

12-09-2019 12:09

Show pony

McLeod's daughters - Show pony

Een rechercheur bezoekt de boerderij vanwege een onderzoek naar de diefstal van vee. Grace heeft niet in de gaten dat hij de gevaarlijke ex van Ingrid is. Moira en Phil proberen om te gaan met hun verdriet. Jaz hoopt haar springpaard in te ...

11-09-2019 12:10

The merry widow

McLeod's daughters - The merry widow

Iemand brengt een geruchtenstroom op gang over Stevie en Marcus. Grace weet niet wat ze moet met haar gevoelens voor pastoor Dan. Moira en Phil maken toekomstplannen. Tayler vermoedt dat Patrick haar zal verlaten.

10-09-2019 12:10

Snogging frogs

McLeod's daughters - Snogging frogs

Grace dreigt Mischa aan te geven als hij Jaz in gevaar brengt. Moira vertelt Phil dat ze zwanger is. Hij reageert met een huwelijksaanzoek. Grace maakt zich op voor een gala voor het goede doel. Marcus heeft Stevie weten over te halen om oo...

09-09-2019 12:04

My prince will come

McLeod's daughters - My prince will come

De ex van Jaz komt langs uit Italië. Hij wil helpen haar reputatie te herstellen en probeert haar over te halen weer te gaan trainen met haar springpaard Anastasia. Phil en Moira maken plannen om te gaan reizen, maar dan ontdekt Moira dat z...

06-09-2019 12:09

A dog's life

McLeod's daughters - A dog's life

Stevie meldt zich aan bij een praatgroep voor moeders, maar ze heeft het er moeilijk mee dat alle andere vrouwen een partner hebben en zij niet meer. Ben en Marcus werken samen om een mishandelde hond te redden.

05-09-2019 12:08

Love and let die

McLeod's daughters - Love and let die

De politicus die de controversiële dam wil bouwen, bezoekt Drovers Run en omliggende boerderijen. Frank dreigt een bom te laten ontploffen tijdens een bijeenkomst over de dam. Jaz besluit haar relatie met Frank te verbreken, wat hem nog boz...

04-09-2019 12:10

Bright lights, big trouble

McLeod's daughters - Bright lights, big trouble

Marcus, Frank, Jaz en Grace gaan naar Adelaide om daar te praten met de politicus die verantwoordelijk is voor de bouw van de dam. Marcus heeft Ben verboden zijn paard te gebruiken, maar Ben trekt zich daar niks van aan. Moira ontdekt dat P...

03-09-2019 12:11

Mother love

McLeod's daughters - Mother love

Taylers moeder komt terug naar Drovers, maar Tayler wil haar niet spreken. Op aandringen van Stevie hebben ze uiteindelijk toch een goed gesprek. De relatie van Ingrid met Marcus heeft een negatieve invloed op haar werk. Frank en Jaz gaan s...

02-09-2019 12:02

Dammed

McLeod's daughters - Dammed

De vrouwen organiseren een protest tegen de bouw van een dam, die het einde zou betekenen van Drovers Run en andere boerderijen in de omgeving. Jaz wordt gechanteerd door een landeigenaar die voorstander is van de dam. Om geld in te zamelen...

30-08-2019 11:58

Three sisters

McLeod's daughters - Three sisters

Tot ieders verrassing brengt Jaz, de jongere zus van Regan en Grace, een bezoekje aan Drovers Run. Grace is bang dat ze niet voor de gezelligheid komt. Patrick vreest dat Tayler een kind van hem wil. Moira probeert Phils nieuwe relatie te s...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

McLeod's daughters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van McLeod's daughters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van McLeod's daughters bij McLeod's daughters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van McLeod's daughters. Heb je een uitzending van McLeod's daughters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

McLeod's daughters gemist

Uitzending gemist van McLeod's daughters? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van McLeod's daughters, uitgezonden op NET 5. Heb je een uitzending van McLeod's daughters gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van McLeod's daughters? Hier kun je alle uitzendingen van McLeod's daughters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 78
  • Laatste uitzending op 19-09-2019 om 12:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!