Programma gemist?

Seizoen 7 door - Aflevering uit 13 - Australische op dramaserie. Conflicts of Interest. De kans is in groot uit dat Drovers Run tot een uit stortplaats voor naar chemisch afval de wordt omgevormd. Regan, tijdens Stevie en Grace proberen met daar de een stokje voor te steken, maar op tv ze uit staan machteloos tegen de onteigening. naar Regan wordt de razend wanneer ze ontdekt een dat Lyle, een de getrouwde geoloog met van wie met ze een affaire het had, aan het hoofd door van het in project staat. Toch door laat ze uit zich snel terug op tv door hem inpalmen. Moira probeert uit op Phil, de het burgemeester van Gungellan, door in te praten, op tv maar ook hij van is tijdens voorstander van het project. Ondertussen zorgt op tv door een legale kwestie ervoor dat naar het huwelijk van op tv Stevie naar en Alex in van het gedrang komt.

Seizoen met 7 - Aflevering 12 in - Australische op tv dramaserie. Warts and All. Bryce Redstaff van komt aan op Killarney op vanwege de verloving van een tussen Alex en Marcus. Hij zet op een Marcus en Alex tegen elkaar een op. Phil verrast Moira op tv met het met nieuws dat hij de naar truckstop op heeft gekocht. Grace heeft een tijdens geitenbok gekocht. van Het een beestje blijkt nogal eigenwijs te de zijn.

Als er een schapen in worden gestolen, neemt Regans zus, op tv Grace, het recht in een eigen met hand. Regan met is onder de indruk van van haar tijdens vastberadenheid. Kate slaat helemaal door in uit naar het organiseren van de de bruiloft van naar Stevie en Alex. Stevie met roept haar tot de orde. op tv Moira door wil niemand op vertellen met wie ze van aan het daten in is. Alex vraagt Marcus de als getuige op tv voor het de geval Nick niet aanwezig kan een zijn.

Alex' in romantische plan door om Stevie ten huwelijk met te vragen, mislukt. Tot op haar eigen verbazing tijdens heeft uit Moira het naar haar zin tijdens op een date met op Phil met Rakich. Tayler heeft wederom een op tv oogje op in Riley.

Regan probeert tijdens zich te verzoenen naar met Grace McLeod, tijdens nu ze in allebei een door deel van Drovers Run tijdens hebben geërfd. Stevie wil het haar relatie het met Alex nog even tijdens geheimhouden, naar maar dat lukt niet. Riley wordt de tijdens verleid door een sexy cowgirl, van met desastreuze van gevolgen. Kate door stort zich op op tv haar werk.

Kate onthult de door schokkende waarheid uit over de naar moord op Jodi en Matt. van Meg komt terug naar naar Drovers naar voor de in begrafenis van Jodi. Alex uit wil Stevie laten uit zien dat hij met van in haar houdt. In Jodi's een testament staat een leuke met verrassing voor tijdens Regan.

Een huurmoordenaar de heeft door Matt in het vizier, dus met moet hij het terug in het getuigenbeschermingsprogramma. Marcus met en uit Alex proberen het Stevie het hof de te maken. Jodi staat voor een met naar moeilijke beslissing: verlaat op ze Drovers Run voorgoed de om bij door Matt te blijven?

Riley een en Matt op verklaren allebei hun liefde aan een Jodi. het Ze zal een keuze moeten maken. op de Stevie helpt Marcus op met een geheime door deal en liegt daarover tegen Alex. van Jodi's op tv paard wordt gebeten met door een op slang.

Alex is boos tijdens dat Marcus hem naar zo de lang heeft voorgelogen. het Hij probeert voor naar zichzelf te tijdens ontkennen dat ze broers door zijn. Tayler wil Stevie verrassen het door een het ongetraind het paard te zadelen. Als ze zich tijdens tijdens daarbij bezeert, wordt Stevie naar woest. Jodi kan op haar gedachten niet door van Emma McLeod afhouden en van uit wordt door Matt de uitgenodigd voor een naar etentje.

Riley krijgt bezoek uit op van zijn vader, de Bill, maar hij een wil hem niet zien. Jodi van probeert te bemiddelen. Alex tijdens uit bedenkt een plan om Bryce uit uit het te kopen en tijdens Marcus besluit een op geheim te onthullen.

Als uit de verkoop van naar een groep schapen door niet doorgaat, tijdens biedt Matt hulp. Op die manier uit op tv probeert hij indruk te maken met op Jodi. Als Tayler op probeert in een buidelrat op uit zolder te vangen, valt ze op tv uit door de vloer en belandt ze van in een op verborgen kamer. De met rivaliteit een tussen Alex en Marcus leidt ertoe in dat ze zich de allebei in verwonden.

Nu van Kate in Afrika van is met Dave, neemt Jodi de haar taken het over. Ze is het erop gebrand een nieuwe door dam door te bouwen. op Bryce stuurt de op tv knappe Marcus naar Killarney door om de op tv boel in de gaten te houden. het Alex is niet door blij op tv met zijn komst, vooral niet het met als Marcus begint te flirten het met Stevie. Tayler krijgt door een tweede kans op tv van in Regan.

Matt keert plotseling op tv terug naar Drovers uit Run en overrompelt van van daarmee Jodi. Regan heeft haar handen naar vol op aan het herstellen van in Taylers fouten. Riley een en Matt het ruziën in de auto naar over van Jodi en brengen zichzelf op tv daarmee in met gevaar.

Kates gevoelens voor de Dave naar worden weer opgerakeld, nu hij een heeft besloten tijdens naar Afrika te het gaan. op Jodi vindt dat Kate het eerlijk moet een zijn tegen hem. Fiona op keert terug, door en niet met goede bedoelingen. in Alex vraagt een Bryce om advies op tv bij zijn op scheiding. Riley wil zich aansluiten bij naar uit de brandweer. Rob het keert plotseling terug.

Dave krijgt een met baan in aangeboden in Afrika. de Hij overtuigt iedereen ervan naar dat hij niet geïnteresseerd naar het is, maar Kate heeft daar het haar een twijfels bij. Kate is een nerveus voor haar toespraak bij de de van Young Farmers de Award. Het loopt niet op lekker tussen Kate en van Patrick. Een op tv zakelijke beslissing van de Alex veroorzaakt een aanvaring een met Stevie. Jodi op tv en Riley naar flirten met elkaar en Moira van ziet steeds meer op tv op positieve eigenschappen van door Phil Rakich.

juli 2019
23-07-2019 19:33

McLeod's Daughters

McLeod's daughters - McLeod's Daughters

Seizoen 7 - Aflevering 13 - Australische dramaserie. Conflicts of Interest. De kans is groot dat Drovers Run tot een stortplaats voor chemisch afval wordt omgevormd. Regan, Stevie en Grace proberen daar een stokje voor te steken, maar ze ...

22-07-2019 19:33

McLeod's Daughters

McLeod's daughters - McLeod's Daughters

Seizoen 7 - Aflevering 12 - Australische dramaserie. Warts and All. Bryce Redstaff komt aan op Killarney vanwege de verloving tussen Alex en Marcus. Hij zet Marcus en Alex tegen elkaar op. Phil verrast Moira met het nieuws dat hij de truc...

19-07-2019 19:32

Bloodlines

McLeod's daughters - Bloodlines

Als er schapen worden gestolen, neemt Regans zus, Grace, het recht in eigen hand. Regan is onder de indruk van haar vastberadenheid. Kate slaat helemaal door in het organiseren van de bruiloft van Stevie en Alex. Stevie roept haar tot de or...

18-07-2019 19:33

The rules of engagement

McLeod's daughters - The rules of engagement

Alex' romantische plan om Stevie ten huwelijk te vragen, mislukt. Tot haar eigen verbazing heeft Moira het naar haar zin tijdens een date met Phil Rakich. Tayler heeft wederom een oogje op Riley.

17-07-2019 19:32

Sisters are doing it for themselves

McLeod's daughters - Sisters are doing it for themselves

Regan probeert zich te verzoenen met Grace McLeod, nu ze allebei een deel van Drovers Run hebben geërfd. Stevie wil haar relatie met Alex nog even geheimhouden, maar dat lukt niet. Riley wordt verleid door een sexy cowgirl, met desastreuze ...

16-07-2019 19:32

Climb every mountain

McLeod's daughters - Climb every mountain

Kate onthult de schokkende waarheid over de moord op Jodi en Matt. Meg komt terug naar Drovers voor de begrafenis van Jodi. Alex wil Stevie laten zien dat hij van haar houdt. In Jodi's testament staat een leuke verrassing voor Regan.

15-07-2019 19:32

Of hearts and hunters

McLeod's daughters - Of hearts and hunters

Een huurmoordenaar heeft Matt in het vizier, dus moet hij terug in het getuigenbeschermingsprogramma. Marcus en Alex proberen Stevie het hof te maken. Jodi staat voor een moeilijke beslissing: verlaat ze Drovers Run voorgoed om bij Matt te ...

12-07-2019 19:32

Returned favour

McLeod's daughters - Returned favour

Riley en Matt verklaren allebei hun liefde aan Jodi. Ze zal een keuze moeten maken. Stevie helpt Marcus met een geheime deal en liegt daarover tegen Alex. Jodi's paard wordt gebeten door een slang.

11-07-2019 19:32

Reaching out

McLeod's daughters - Reaching out

Alex is boos dat Marcus hem zo lang heeft voorgelogen. Hij probeert voor zichzelf te ontkennen dat ze broers zijn. Tayler wil Stevie verrassen door een ongetraind paard te zadelen. Als ze zich daarbij bezeert, wordt Stevie woest. Jodi kan h...

10-07-2019 19:32

Thicker than water

McLeod's daughters - Thicker than water

Riley krijgt bezoek van zijn vader, Bill, maar hij wil hem niet zien. Jodi probeert te bemiddelen. Alex bedenkt een plan om Bryce uit te kopen en Marcus besluit een geheim te onthullen.

09-07-2019 19:33

Digging up the past

McLeod's daughters - Digging up the past

Als de verkoop van een groep schapen niet doorgaat, biedt Matt hulp. Op die manier probeert hij indruk te maken op Jodi. Als Tayler probeert een buidelrat op zolder te vangen, valt ze door de vloer en belandt ze in een verborgen kamer. De r...

08-07-2019 19:33

All the wrong places

McLeod's daughters - All the wrong places

Nu Kate in Afrika is met Dave, neemt Jodi haar taken over. Ze is erop gebrand een nieuwe dam te bouwen. Bryce stuurt de knappe Marcus naar Killarney om de boel in de gaten te houden. Alex is niet blij met zijn komst, vooral niet als Marcus ...

05-07-2019 19:34

Second chances

McLeod's daughters - Second chances

Matt keert plotseling terug naar Drovers Run en overrompelt daarmee Jodi. Regan heeft haar handen vol aan het herstellen van Taylers fouten. Riley en Matt ruziën in de auto over Jodi en brengen zichzelf daarmee in gevaar.

04-07-2019 19:34

Twenty questions

McLeod's daughters - Twenty questions

Kates gevoelens voor Dave worden weer opgerakeld, nu hij heeft besloten naar Afrika te gaan. Jodi vindt dat Kate eerlijk moet zijn tegen hem. Fiona keert terug, en niet met goede bedoelingen. Alex vraagt Bryce om advies bij zijn scheiding. ...

03-07-2019 19:33

Risk

McLeod's daughters - Risk

Dave krijgt een baan aangeboden in Afrika. Hij overtuigt iedereen ervan dat hij niet geïnteresseerd is, maar Kate heeft daar haar twijfels bij. Kate is nerveus voor haar toespraak bij de Young Farmers Award. Het loopt niet lekker tussen Kat...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 27. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

McLeod's daughters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van McLeod's daughters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van McLeod's daughters bij McLeod's daughters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van McLeod's daughters. Heb je een uitzending van McLeod's daughters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

McLeod's daughters gemist

Uitzending gemist van McLeod's daughters? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van McLeod's daughters, uitgezonden op NET 5. Heb je een uitzending van McLeod's daughters gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van McLeod's daughters? Hier kun je alle uitzendingen van McLeod's daughters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 404
  • Laatste uitzending op 23-07-2019 om 19:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord