Programma gemist?

Tess door en Nick hebben een conflict een met Harry over van tijdens het verspreiden van bestrijdingsmiddelen. het Claire is er nog niet door aan met toe om sprongen in te oefenen voor de uit paardenwedstrijd.

Tess probeert de te bemiddelen bij de een ruzie in tussen Claire en een oude met vijand, een Sandra. Dat door lijkt te lukken, totdat er kalveren naar van de boerderij op tv worden gestolen. Becky op tv uit stort zich vol overgave op naar het de boksen en is blij door met de vriendschap op tv met Jake.

Claire een en Alex hebben problemen op tv nieuwe cliënten de te werven, het omdat Peter roddels over Alex van verspreidt. Becky geniet de van haar het bokstraining met Jake, tijdens die gevoelens op voor haar begint te krijgen. Jodi het heeft het zo door druk met haar een baan het en Alberto dat ze geen op tijd heeft voor een naar Meg.

Tess een heeft besloten geld te in verdienen door het een deel van de boerderij op te de verhuren aan met gasten. Claire ziet niks op tv in het van idee en sluit met met Tess een de weddenschap af op het het slagen van het plan. tijdens De van gasten zorgen al snel in voor problemen. De in schapen moeten weer geschoren worden tijdens op en Claire wordt herenigd met een Alberto, uit die terug is uit het Italië.

Tess en Nick een op tv vragen hulp om een 300 zakken tarwe te verslepen, tijdens maar opeens heeft iedereen van iets anders te door doen. Terwijl van ze aan het van werk zijn, op wordt er ingebroken op tijdens de boerderij. Het het gaat om een uit professionele inbrekersbende, op tv want even later op is Killarny op aan de beurt.

Jodi van biedt aan op tv te koken voor een groepje van strippers die in met autopech zijn gestrand bij op tv de boerderij. Ze door krijgen voedselvergiftiging van en nu moeten tijdens Alex, Nick, Craig van en Jake voor hen een invallen. Claire en de Alex houden een in presentatie voor in een potentiële klant, maar de krijgen naar ruzie.

Tess concentreert op tv zich op met het fokken van alpaca's en met vindt dat het Claire haar droom moet op najagen in de in een paardenbusiness. Claire besluit van zich weer te het richten op het trainen van het het paard Brave naar J, waarmee uit ze was begonnen toen ze naar iets had met in Peter. de Peter, inmiddels gescheiden van een zijn vrouw, hoopt van Claire voor zich terug op tv te het winnen.

De op tv droogte houdt door aan en Claire, Tess een en Nick van bundelen hun krachten. De gevoelens tussen door op Nick en Tess worden steeds op tv sterker. Als de van kudde wordt bedreigd door een het een ziekte biedt op tv een andere boer, Daniel, een helpende tijdens hand. op Hij lijkt het vooral geïnteresseerd te door zijn in Tess.

Terry door koopt een paar alpaca's van en verkoopt ze op tv aan Tess, maar van zij komt het er al snel achter dat op tv de dieren van gestolen zijn. Terry van wist van niks, maar van heeft nu wel het de politie achter op zich aan. de Politieagent Frank Da Costa op op tv blijkt een persoonlijke reden te hebben een om op Terry te het pakken te krijgen. De relatie het tussen Brick op en Becky krijgt door eindelijk vorm. Maar een dan moet hij op naar Queensland tijdens om een familielid te de helpen.

Becky's van broertje Sean is klaar van met zijn naar taakstraf en gaat het parttime aan de slag bij door Killarney. Seans oudere tijdens broer, Mark, probeert tijdens op tv hem vervolgens te verleiden om deel met te uit nemen aan criminele activiteiten. Claire de in is jaloers op de band het die Tess heeft opgebouwd met met het veulentje van op tv Phoenix.

Claire op heeft het er de moeilijk mee dat ze de Peter het en Tess kwijt is. door Uit wanhoop verkoopt naar ze de boerderij aan het Harry. Nick is op tv vastbesloten zo op snel mogelijk weer op een de paard te zitten. met Het gaat met goed met tijdens het café van Tess, maar tijdens op tv zodra ze hoort over de problemen in op Drovers Run, op keert de ze terug uit naar de boerderij.

Claire vraagt een Peter naar de waarheid op en op tv stuurt hem weg, met maar hij wil eerst tijdens nog uitleg uit geven. Tess is in op Melbourne en probeert zichzelf op door ervan te overtuigen dat de beslissing de om de boerderij in te tijdens verlaten, de juiste met was.

Becky de realiseert zich van dat ze geen keus heeft: ze het op tv zal Claire de de waarheid moeten vertellen over Peter. naar Tess wordt door haar het oude vrienden door gevraagd terug te naar keren naar de uit stad en zakelijk uit partner te worden. het Maar dan op tv moet ze wel meteen in beslissen!

Nu uit Peter voortdurend in met de buurt is, voelt een Tess de op afstand met Claire naar steeds groter worden. Tess vertelt de Alex tijdens de waarheid over het met incident bij de in rodeo. Harry een ontdekt dat Peter een groot een geheim tijdens met zich naar meedraagt.

Meg staat in op het punt de de boerderij op te verlaten voor met een leven met Kevin. met Claire is teleurgesteld en het vraagt zich op tv af of dat wel het de op juiste keuze is. naar Becky heeft het een jurk nodig voor het bal. door door Als Brick niet door komt opdagen, besluit ze op alleen te door gaan.

februari 2019
27-02-2018 18:35

Wind change

McLeod's daughters - Wind change

Tess en Nick hebben een conflict met Harry over het verspreiden van bestrijdingsmiddelen. Claire is er nog niet aan toe om sprongen te oefenen voor de paardenwedstrijd.

26-02-2018 18:35

Best of enemies

McLeod's daughters - Best of enemies

Tess probeert te bemiddelen bij een ruzie tussen Claire en een oude vijand, Sandra. Dat lijkt te lukken, totdat er kalveren van de boerderij worden gestolen. Becky stort zich vol overgave op het boksen en is blij met de vriendschap met Jake...

23-02-2018 18:37

Made to be broken

McLeod's daughters - Made to be broken

Claire en Alex hebben problemen nieuwe cliënten te werven, omdat Peter roddels over Alex verspreidt. Becky geniet van haar bokstraining met Jake, die gevoelens voor haar begint te krijgen. Jodi heeft het zo druk met haar baan en Alberto dat...

22-02-2018 18:36

Blame it on the moonlight

McLeod's daughters - Blame it on the moonlight

Tess heeft besloten geld te verdienen door een deel van de boerderij te verhuren aan gasten. Claire ziet niks in het idee en sluit met Tess een weddenschap af op het slagen van het plan. De gasten zorgen al snel voor problemen. De schapen m...

21-02-2018 18:34

Stripped bare

McLeod's daughters - Stripped bare

Tess en Nick vragen hulp om 300 zakken tarwe te verslepen, maar opeens heeft iedereen iets anders te doen. Terwijl ze aan het werk zijn, wordt er ingebroken op de boerderij. Het gaat om een professionele inbrekersbende, want even later is K...

20-02-2018 18:36

You can leave your hat on

McLeod's daughters - You can leave your hat on

Jodi biedt aan te koken voor een groepje strippers die met autopech zijn gestrand bij de boerderij. Ze krijgen voedselvergiftiging en nu moeten Alex, Nick, Craig en Jake voor hen invallen. Claire en Alex houden een presentatie voor een pote...

19-02-2018 18:34

Brave J

McLeod's daughters - Brave J

Tess concentreert zich op het fokken van alpaca's en vindt dat Claire haar droom moet najagen in de paardenbusiness. Claire besluit zich weer te richten op het trainen van het paard Brave J, waarmee ze was begonnen toen ze iets had met Pete...

16-02-2018 18:35

Steer trek

McLeod's daughters - Steer trek

De droogte houdt aan en Claire, Tess en Nick bundelen hun krachten. De gevoelens tussen Nick en Tess worden steeds sterker. Als de kudde wordt bedreigd door een ziekte biedt een andere boer, Daniel, een helpende hand. Hij lijkt vooral geïnt...

15-02-2018 18:36

Hounded

McLeod's daughters - Hounded

Terry koopt een paar alpaca's en verkoopt ze aan Tess, maar zij komt er al snel achter dat de dieren gestolen zijn. Terry wist van niks, maar heeft nu wel de politie achter zich aan. Politieagent Frank Da Costa blijkt een persoonlijke reden...

14-02-2018 18:36

Wildfire

McLeod's daughters - Wildfire

Becky's broertje Sean is klaar met zijn taakstraf en gaat parttime aan de slag bij Killarney. Seans oudere broer, Mark, probeert hem vervolgens te verleiden om deel te nemen aan criminele activiteiten. Claire is jaloers op de band die Tess ...

13-02-2018 18:35

Home is where the heart is

McLeod's daughters - Home is where the heart is

Claire heeft het er moeilijk mee dat ze Peter en Tess kwijt is. Uit wanhoop verkoopt ze de boerderij aan Harry. Nick is vastbesloten zo snel mogelijk weer op een paard te zitten. Het gaat goed met het café van Tess, maar zodra ze hoort over...

12-02-2018 18:33

To have and to hold

McLeod's daughters - To have and to hold

Claire vraagt Peter naar de waarheid en stuurt hem weg, maar hij wil eerst nog uitleg geven. Tess is in Melbourne en probeert zichzelf ervan te overtuigen dat de beslissing om de boerderij te verlaten, de juiste was.

09-02-2018 18:34

The bridle waltz

McLeod's daughters - The bridle waltz

Becky realiseert zich dat ze geen keus heeft: ze zal Claire de waarheid moeten vertellen over Peter. Tess wordt door haar oude vrienden gevraagd terug te keren naar de stad en zakelijk partner te worden. Maar dan moet ze wel meteen beslisse...

08-02-2018 18:35

Three's a crowd

McLeod's daughters - Three's a crowd

Nu Peter voortdurend in de buurt is, voelt Tess de afstand met Claire steeds groter worden. Tess vertelt Alex de waarheid over het incident bij de rodeo. Harry ontdekt dat Peter een groot geheim met zich meedraagt.

07-02-2018 18:34

A dry spell

McLeod's daughters - A dry spell

Meg staat op het punt de boerderij te verlaten voor een leven met Kevin. Claire is teleurgesteld en vraagt zich af of dat wel de juiste keuze is. Becky heeft een jurk nodig voor het bal. Als Brick niet komt opdagen, besluit ze alleen te gaa...

Je bekijkt momenteel pagina 18 van 20. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

McLeod's daughters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van McLeod's daughters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van McLeod's daughters bij McLeod's daughters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van McLeod's daughters. Heb je een uitzending van McLeod's daughters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

McLeod's daughters gemist

Uitzending gemist van McLeod's daughters? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van McLeod's daughters, uitgezonden op NET 5. Heb je een uitzending van McLeod's daughters gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van McLeod's daughters? Hier kun je alle uitzendingen van McLeod's daughters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 295
  • Laatste uitzending op 19-02-2019 om 19:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord