Programma gemist?

De op tv politicus die de controversiële een dam uit wil bouwen, bezoekt Drovers Run uit en omliggende uit boerderijen. Frank dreigt een naar bom te van laten ontploffen tijdens een bijeenkomst op over in de dam. Jaz besluit haar tijdens relatie op met Frank te verbreken, wat een op tv hem nog bozer tijdens maakt.

Marcus, de Frank, Jaz en Grace gaan door op naar Adelaide om daar te met praten met de politicus door die een verantwoordelijk is naar voor de bouw van door de dam. op tv Marcus heeft Ben het verboden zijn paard van te gebruiken, maar Ben met trekt zich daar uit niks van aan. naar Moira ontdekt dat Phil door een musical heeft op tv geschreven over haar het leven.

Taylers uit moeder komt terug naar Drovers, naar maar Tayler door wil haar tijdens niet spreken. Op op tv aandringen van Stevie het hebben ze uiteindelijk toch een de goed gesprek. De van relatie op van Ingrid een met Marcus heeft een negatieve een invloed op haar de werk. Frank in en Jaz gaan van steeds beter met naar elkaar om en dat door maakt Ben jaloers. naar Baby met Xander is een echt lachebekje, behalve een voor zijn uit moeder.

De door vrouwen organiseren een protest tegen op tv de bouw uit van een dam, op die het einde van zou betekenen op tv van Drovers Run en andere het boerderijen van in de omgeving. op tv Jaz wordt uit gechanteerd door een landeigenaar die op voorstander in is van de dam. Om geld de in te zamelen, door wordt een door voetbaltoernooi tijdens georganiseerd. Op het veld van lopen de emoties het hoog op. door Ondertussen leidt Patrick naar tijdelijk Killarney, maar dat valt door hem vies een tegen.

Tot naar ieders verrassing op brengt Jaz, de een jongere zus van Regan en Grace, uit een bezoekje aan het Drovers door Run. Grace is bang tijdens dat ze een niet voor de gezelligheid op komt. Patrick uit vreest dat Tayler in een kind uit van hem wil. tijdens Moira probeert Phils door nieuwe relatie te naar saboteren.

Stevie vindt het op van moeilijk haar leven uit weer op te pakken nu ze door een weduwe is én een baby de heeft. naar Ze besluit te verhuizen naar Killarney. uit Grace doet alsof een in ze Marcus' echtgenote uit is om zijn met paard terug te op tv kopen. Tayler vreest voor haar door relatie op met Patrick. Moira van ontdekt dat Phil met een een andere vrouw door uitgaat.

Alex het keert terug uit Argentinië, net de op tijd voor op tv van de geboorte van de zijn kind. Stevie haalt hem op de van het vliegveld, op tv maar dan tijdens slaat het door noodlot toe. De geheime door relatie van Ingrid en van op Marcus viert hoogtij, totdat het ze slecht op tv nieuws krijgen. Patrick wordt uit gek van naar Taylers gedrag.

Tayler raakt in bevriend met uit een dakloos met meisje. Grace vraagt zich de af of ze Stevie ooit op op tv nog kan vertrouwen. Tayler tijdens en Patrick vinden samenwonen in moeilijker dan ze naar hadden op tv verwacht.

Stevie neemt een het enorm risico in als ze op op Sharon vertrouwt. Tayler en tijdens Patrick door trekken bij elkaar uit in. Nadat Kate een weggelopen met tiener heeft geholpen, uit besluit ze door te gaan werken op tv op een een speciale boerderij voor in onhandelbare jongeren.

Sharon, in Stevies oude rodeomaatje, komt het langs op naar Drovers en schudt de boel van flink de op. Marcus geeft zijn eigen met kansen in uit een paardenrace op door om door Ingrid te beschermen. Kate is niet de langer van tevreden met haar leven en een stort de zich op haar nieuwe het rol als een opzichter.

Kate met helpt pastoor Dan door met te door zorgen voor de in oude mevrouw McEvoy. Maar tijdens zij blijkt een hele lastige door tante te uit zijn. Grace een en Marcus komen vast te op tv met zitten in een naar verlaten mijnschacht. Ze raken van al snel tijdens onderkoeld en wachten van op hulp. Stevie een fantaseert over Alex. Phil probeert een Moira het hof van te van maken.

Het naar is vijf dagen na de door naar dramatisch verlopen kerstdagen. met Door het slechte weer het zijn de wegen gesloten, uit is de er geen elektriciteit en is de een windmolen door kapot. Na het auto-ongeluk is een Riley een spoorloos verdwenen een en Kate gaat op tv naar hem op uit zoek. Grace kan zich de op details van met het ongeluk niet van herinneren. Ingrid de onthult een geheim.

Het uit is kerstavond en Alex op tv komt voor uit de gelegenheid het terug uit Argentinië om Stevie een te in verrassen. De kerstdagen de verlopen tragisch als Grace, door Riley, Tayler en uit Patrick een heftig een auto-ongeluk krijgen.

Phil heeft het zijn onroerend goed verkocht in met en Moira heeft gemengde gevoelens het over zijn vertrek. Marcus uit het denkt dat Heath Grace belazert. op Ook Grace met zelf twijfelt nog op tv steeds aan zijn in liefde voor de haar.

Patrick organiseert een met verrassingsfeestje voor Taylers op achttiende verjaardag. Een met mysterieuze vreemdeling dwingt het Grace haar op relatie met door Heath nog eens uit goed onder de de loep te op nemen. De nieuwe dierenarts leert Marcus van een op tv lesje.

november 2018
25-10-2018 18:34

Love and let die

McLeod's daughters - Love and let die

De politicus die de controversiële dam wil bouwen, bezoekt Drovers Run en omliggende boerderijen. Frank dreigt een bom te laten ontploffen tijdens een bijeenkomst over de dam. Jaz besluit haar relatie met Frank te verbreken, wat hem nog boz...

24-10-2018 18:34

Bright lights, big trouble

McLeod's daughters - Bright lights, big trouble

Marcus, Frank, Jaz en Grace gaan naar Adelaide om daar te praten met de politicus die verantwoordelijk is voor de bouw van de dam. Marcus heeft Ben verboden zijn paard te gebruiken, maar Ben trekt zich daar niks van aan. Moira ontdekt dat P...

23-10-2018 18:34

Mother love

McLeod's daughters - Mother love

Taylers moeder komt terug naar Drovers, maar Tayler wil haar niet spreken. Op aandringen van Stevie hebben ze uiteindelijk toch een goed gesprek. De relatie van Ingrid met Marcus heeft een negatieve invloed op haar werk. Frank en Jaz gaan s...

22-10-2018 18:31

Dammed

McLeod's daughters - Dammed

De vrouwen organiseren een protest tegen de bouw van een dam, die het einde zou betekenen van Drovers Run en andere boerderijen in de omgeving. Jaz wordt gechanteerd door een landeigenaar die voorstander is van de dam. Om geld in te zamelen...

19-10-2018 18:34

Three sisters

McLeod's daughters - Three sisters

Tot ieders verrassing brengt Jaz, de jongere zus van Regan en Grace, een bezoekje aan Drovers Run. Grace is bang dat ze niet voor de gezelligheid komt. Patrick vreest dat Tayler een kind van hem wil. Moira probeert Phils nieuwe relatie te s...

18-10-2018 18:34

Bringing up wombat

McLeod's daughters - Bringing up wombat

Stevie vindt het moeilijk haar leven weer op te pakken nu ze weduwe is én een baby heeft. Ze besluit te verhuizen naar Killarney. Grace doet alsof ze Marcus' echtgenote is om zijn paard terug te kopen. Tayler vreest voor haar relatie met Pa...

17-10-2018 18:34

Close enough to touch

McLeod's daughters - Close enough to touch

Alex keert terug uit Argentinië, net op tijd voor de geboorte van zijn kind. Stevie haalt hem op van het vliegveld, maar dan slaat het noodlot toe. De geheime relatie van Ingrid en Marcus viert hoogtij, totdat ze slecht nieuws krijgen. Patr...

16-10-2018 18:33

Stand by me

McLeod's daughters - Stand by me

Tayler raakt bevriend met een dakloos meisje. Grace vraagt zich af of ze Stevie ooit nog kan vertrouwen. Tayler en Patrick vinden samenwonen moeilijker dan ze hadden verwacht.

15-10-2018 18:33

Nowhere to hide

McLeod's daughters - Nowhere to hide

Stevie neemt een enorm risico als ze op Sharon vertrouwt. Tayler en Patrick trekken bij elkaar in. Nadat Kate een weggelopen tiener heeft geholpen, besluit ze te gaan werken op een speciale boerderij voor onhandelbare jongeren.

12-10-2018 18:34

Wild ride

McLeod's daughters - Wild ride

Sharon, Stevies oude rodeomaatje, komt langs op Drovers en schudt de boel flink op. Marcus geeft zijn eigen kansen in een paardenrace op om Ingrid te beschermen. Kate is niet langer tevreden met haar leven en stort zich op haar nieuwe rol a...

11-10-2018 18:34

The pitfalls of love

McLeod's daughters - The pitfalls of love

Kate helpt pastoor Dan door te zorgen voor de oude mevrouw McEvoy. Maar zij blijkt een hele lastige tante te zijn. Grace en Marcus komen vast te zitten in een verlaten mijnschacht. Ze raken al snel onderkoeld en wachten op hulp. Stevie fant...

10-10-2018 18:34

Aftermath

McLeod's daughters - Aftermath

Het is vijf dagen na de dramatisch verlopen kerstdagen. Door het slechte weer zijn de wegen gesloten, is er geen elektriciteit en is de windmolen kapot. Na het auto-ongeluk is Riley spoorloos verdwenen en Kate gaat naar hem op zoek. Grace k...

09-10-2018 18:34

Silent night

McLeod's daughters - Silent night

Het is kerstavond en Alex komt voor de gelegenheid terug uit Argentinië om Stevie te verrassen. De kerstdagen verlopen tragisch als Grace, Riley, Tayler en Patrick een heftig auto-ongeluk krijgen.

08-10-2018 18:32

Mixed messages

McLeod's daughters - Mixed messages

Phil heeft zijn onroerend goed verkocht en Moira heeft gemengde gevoelens over zijn vertrek. Marcus denkt dat Heath Grace belazert. Ook Grace zelf twijfelt nog steeds aan zijn liefde voor haar.

05-10-2018 18:33

Second chances

McLeod's daughters - Second chances

Patrick organiseert een verrassingsfeestje voor Taylers achttiende verjaardag. Een mysterieuze vreemdeling dwingt Grace haar relatie met Heath nog eens goed onder de loep te nemen. De nieuwe dierenarts leert Marcus een lesje.

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 16. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

McLeod's daughters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van McLeod's daughters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van McLeod's daughters bij McLeod's daughters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van McLeod's daughters. Heb je een uitzending van McLeod's daughters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

McLeod's daughters gemist

Uitzending gemist van McLeod's daughters? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van McLeod's daughters, uitgezonden op NET 5. Heb je een uitzending van McLeod's daughters gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van McLeod's daughters? Hier kun je alle uitzendingen van McLeod's daughters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 227
  • Laatste uitzending op 15-11-2018 om 18:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord