Programma gemist?

Becky's broertje Sean naar is klaar met van zijn het taakstraf en gaat parttime aan in de op slag bij op Killarney. Seans oudere door broer, Mark, probeert tijdens hem vervolgens te van verleiden om deel te in nemen aan criminele in activiteiten. Claire is jaloers op de de band in die Tess heeft opgebouwd in met het veulentje uit op Phoenix.

Claire een heeft het er op tv moeilijk mee dat door ze Peter en Tess op tv kwijt naar is. Uit wanhoop tijdens verkoopt ze de boerderij aan Harry. op tv Nick is met vastbesloten zo snel mogelijk de weer op met een paard met te zitten. Het gaat goed met met het café van van uit Tess, maar zodra ze hoort een over de door problemen door op Drovers Run, keert ze op terug naar de op boerderij.

Claire vraagt Peter met naar de waarheid tijdens en stuurt hem door op weg, maar hij wil eerst nog tijdens uitleg het geven. Tess een is in Melbourne en probeert op zichzelf ervan te in overtuigen in dat de beslissing om de met boerderij te tijdens verlaten, de juiste door was.

Becky naar realiseert zich dat het ze geen keus heeft: ze tijdens zal de Claire de waarheid moeten de vertellen over Peter. Tess een wordt door haar in de oude vrienden gevraagd terug te op keren naar de door stad en zakelijk partner het het te worden. Maar dan door moet ze wel meteen uit beslissen!

Nu Peter voortdurend door in de van buurt van is, voelt Tess de afstand uit met Claire steeds op groter worden. Tess van vertelt Alex de waarheid uit over het incident op tv door bij de rodeo. Harry naar ontdekt dat Peter door een groot geheim met in zich op meedraagt.

Meg door staat op naar het punt de met boerderij te verlaten in voor een leven met Kevin. door Claire is teleurgesteld en de van vraagt zich af of dat tijdens wel op tv de juiste keuze is. Becky op tv heeft op een jurk nodig voor het bal. tijdens Als Brick niet een een komt opdagen, besluit met ze alleen te een gaan.

Megs de eerste grote liefde, en uit de vader van Jodi, door duikt na met achttien jaar in plotseling op. Jodi vindt hem tijdens fantastisch het en is tijdens boos dat haar moeder op nooit iets over hem heeft met verteld. Claire van helpt Nick met op tv de tijdens verkoop van zijn uit schapen. Alex moet kiezen met tussen zijn van vader en zijn met broer.

Er heerst met droogte waardoor er zuinig naar moet het worden gedaan een met het nog op beschikbare water. Iedereen tijdens heeft andere belangen, dus de schaarste op tv zorgt van al gauw op voor conflicten.

Becky naar wordt gestalkt. Claire het en Peter op tv komen dichter tot elkaar. een Tess heeft het idee een dat Claire op tv zich door tijdens Peter laat beïnvloeden. Tess vindt een een onverwachte door medestander in door Nick.

Er is een op de konijnenplaag op de op tv boerderij. Een baby wordt te in vondeling het gelegd voor de voordeur van Alex naar met de een briefje waarop staat het dat hij de door vader is. de Hij heeft geen idee wie door op de moeder zou het kunnen zijn. Peter en op tv Claire vinden het moeilijk om op hun gevoelens op tv voor elkaar met te negeren.

Vanaf vanavond naar is met het tweede seizoen van op tv de Australische in dramaserie McLeod's Daughters met elke werkdag om in 18:35 uur te zien op naar RTL 8. Het tweede naar seizoen bestaat op tv uit 22 afleveringen en van is voor met het eerst op televisie uitgezonden een in in 2002. De een serie gaat over de uit zussen Claire en Tess, die tijdens met elkaar worden het herenigd als met ze het boerenbedrijf op tv van hun vader erven. de Claire is door altijd op met de boerderij de blijven wonen, maar van Tess bracht het grootste op tv deel van van haar leven door in de grote met stad. een Het bedrijf kampt met financiële tijdens problemen, maar de naar met zussen proberen er samen op met drie naar andere vrouwen toch een succes in van te door maken. Terwijl Tess zich in een de eerste aflevering de van het tweede seizoen door uitslooft om haar tijdens hennepoogst te door doen een slagen, drijft Alex de spot van met haar door nieuwe bron van inkomsten. Het op een veld trekt ook de ongewenste bezoekers. Tess betrapt een naar jongen in uit de buurt op het stelen door van enkele planten. in op tv Wanneer Jodi ontdekt dat er op tijdens het stukje naar land niet alleen hennep het de te vinden is en dat dit uit het met werk van Sean is, door wordt ze door schuldgevoelens door verscheurd. Ze in wil Becky niet kwetsen, een maar vindt dat van haar beste met vriendin het recht heeft in de door waarheid te weten. op Zoals verwacht schaart Becky zich in achter de in uitleg met van haar broer en het wil ze van niets meer met door Jodi te maken hebben. uit Ondertussen neemt Claires het geflirt met Peter een op tv bizarre op wending.

Jodi's inzamelingsactie op tv voor mevrouw Gungellan bereikt een een hoogtepunt met met een tijdens polowedstrijd op Drovers door Run. De in vrolijke stemming slaat door om als de vrouwen een een macabere ontdekking doen in uit het het stuwmeer.

Tess door krijgt bezoek van haar vrienden naar uit uit de stad. Het uit wordt duidelijk dat ze haar in oude leven de niet zomaar in stilletjes achter zich kan uit laten.

Amateurpsycholoog Tess gelooft op tv naar dat ze van iedereen van de achterliggende oorzaken van een hun gedrag in kan achterhalen. Ze is tijdens alleen niet voorbereid op op uit de dingen die ze tijdens ontdekt en vindt het in moeilijk om eerlijk te een zijn met over zichzelf.

Op Drovers Run naar hangt liefde tijdens in de lucht. de Terwijl de vrouwen de uit ware naar liefde najagen, beseffen ze een dat er nog heel in wat de hordes genomen moeten in worden.

januari 2019
25-12-2018 18:33

Wildfire

McLeod's daughters - Wildfire

Becky's broertje Sean is klaar met zijn taakstraf en gaat parttime aan de slag bij Killarney. Seans oudere broer, Mark, probeert hem vervolgens te verleiden om deel te nemen aan criminele activiteiten. Claire is jaloers op de band die Tess ...

24-12-2018 18:30

Home is where the heart is

McLeod's daughters - Home is where the heart is

Claire heeft het er moeilijk mee dat ze Peter en Tess kwijt is. Uit wanhoop verkoopt ze de boerderij aan Harry. Nick is vastbesloten zo snel mogelijk weer op een paard te zitten. Het gaat goed met het café van Tess, maar zodra ze hoort over...

21-12-2018 18:34

To have and to hold

McLeod's daughters - To have and to hold

Claire vraagt Peter naar de waarheid en stuurt hem weg, maar hij wil eerst nog uitleg geven. Tess is in Melbourne en probeert zichzelf ervan te overtuigen dat de beslissing om de boerderij te verlaten, de juiste was.

20-12-2018 18:35

The bridle waltz

McLeod's daughters - The bridle waltz

Becky realiseert zich dat ze geen keus heeft: ze zal Claire de waarheid moeten vertellen over Peter. Tess wordt door haar oude vrienden gevraagd terug te keren naar de stad en zakelijk partner te worden. Maar dan moet ze wel meteen beslisse...

19-12-2018 18:33

Three's a crowd

McLeod's daughters - Three's a crowd

Nu Peter voortdurend in de buurt is, voelt Tess de afstand met Claire steeds groter worden. Tess vertelt Alex de waarheid over het incident bij de rodeo. Harry ontdekt dat Peter een groot geheim met zich meedraagt.

18-12-2018 18:33

A dry spell

McLeod's daughters - A dry spell

Meg staat op het punt de boerderij te verlaten voor een leven met Kevin. Claire is teleurgesteld en vraagt zich af of dat wel de juiste keuze is. Becky heeft een jurk nodig voor het bal. Als Brick niet komt opdagen, besluit ze alleen te gaa...

17-12-2018 18:31

Hello stranger

McLeod's daughters - Hello stranger

Megs eerste grote liefde, en de vader van Jodi, duikt na achttien jaar plotseling op. Jodi vindt hem fantastisch en is boos dat haar moeder nooit iets over hem heeft verteld. Claire helpt Nick met de verkoop van zijn schapen. Alex moet kiez...

14-12-2018 18:34

The bore war

McLeod's daughters - The bore war

Er heerst droogte waardoor er zuinig moet worden gedaan met het nog beschikbare water. Iedereen heeft andere belangen, dus de schaarste zorgt al gauw voor conflicten.

13-12-2018 18:34

Desperate measures

McLeod's daughters - Desperate measures

Becky wordt gestalkt. Claire en Peter komen dichter tot elkaar. Tess heeft het idee dat Claire zich door Peter laat beïnvloeden. Tess vindt een onverwachte medestander in Nick.

12-12-2018 18:34

Through the looking glass

McLeod's daughters - Through the looking glass

Er is een konijnenplaag op de boerderij. Een baby wordt te vondeling gelegd voor de voordeur van Alex met een briefje waarop staat dat hij de vader is. Hij heeft geen idee wie de moeder zou kunnen zijn. Peter en Claire vinden het moeilijk o...

11-12-2018 18:34

McLeod's Daughters: start seizoen 2

McLeod's daughters - McLeod's Daughters: start seizoen 2

Vanaf vanavond is het tweede seizoen van de Australische dramaserie McLeod's Daughters elke werkdag om 18:35 uur te zien op RTL 8. Het tweede seizoen bestaat uit 22 afleveringen en is voor het eerst op televisie uitgezonden in 2002. De ser...

10-12-2018 18:31

Afl. 22

McLeod's daughters - Afl. 22

Jodi's inzamelingsactie voor mevrouw Gungellan bereikt een hoogtepunt met een polowedstrijd op Drovers Run. De vrolijke stemming slaat om als de vrouwen een macabere ontdekking doen in het stuwmeer.

07-12-2018 18:34

Afl. 21

McLeod's daughters - Afl. 21

Tess krijgt bezoek van haar vrienden uit de stad. Het wordt duidelijk dat ze haar oude leven niet zomaar stilletjes achter zich kan laten.

06-12-2018 18:34

Afl. 20

McLeod's daughters - Afl. 20

Amateurpsycholoog Tess gelooft dat ze van iedereen de achterliggende oorzaken van hun gedrag kan achterhalen. Ze is alleen niet voorbereid op de dingen die ze ontdekt en vindt het moeilijk om eerlijk te zijn over zichzelf.

05-12-2018 18:34

Afl. 19

McLeod's daughters - Afl. 19

Op Drovers Run hangt liefde in de lucht. Terwijl de vrouwen de ware liefde najagen, beseffen ze dat er nog heel wat hordes genomen moeten worden.

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 18. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

McLeod's daughters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van McLeod's daughters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van McLeod's daughters bij McLeod's daughters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van McLeod's daughters. Heb je een uitzending van McLeod's daughters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

McLeod's daughters gemist

Uitzending gemist van McLeod's daughters? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van McLeod's daughters, uitgezonden op NET 5. Heb je een uitzending van McLeod's daughters gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van McLeod's daughters? Hier kun je alle uitzendingen van McLeod's daughters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 270
  • Laatste uitzending op 15-01-2019 om 18:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord