Programma gemist?

Tess het probeert te bemiddelen bij op tv een ruzie met tussen Claire en van een oude tijdens vijand, Sandra. Dat door lijkt te lukken, totdat er kalveren de van de door boerderij het worden gestolen. Becky stort zich uit vol overgave op het met boksen en naar is blij de met de vriendschap met de Jake.

Claire uit en Alex hebben door problemen nieuwe cliënten te werven, uit omdat tijdens Peter roddels over Alex verspreidt. tijdens Becky door geniet van haar bokstraining in met uit Jake, die gevoelens voor haar tijdens begint te krijgen. door Jodi heeft het met zo druk met op tv haar baan en Alberto uit een dat ze geen tijd heeft voor door op tv Meg.

Tess tijdens heeft besloten geld te verdienen naar door een deel in op van de boerderij te verhuren met aan gasten. Claire door ziet de niks in het idee en met sluit met Tess een naar tijdens weddenschap af op het naar slagen van het plan. met De gasten met zorgen al snel voor problemen. een De door schapen moeten tijdens weer geschoren worden en van Claire wordt herenigd met op Alberto, uit die terug is uit tijdens Italië.

Tess en het Nick tijdens vragen hulp om met 300 zakken tarwe te verslepen, maar met opeens heeft van iedereen de iets anders te doen. Terwijl ze door aan het uit werk zijn, wordt er het ingebroken tijdens op de boerderij. Het gaat van om een professionele op tv inbrekersbende, een want even uit later is Killarny aan door de beurt.

Jodi tijdens biedt aan te koken voor met een groepje strippers tijdens die met op tv autopech zijn het gestrand bij de boerderij. Ze uit krijgen door voedselvergiftiging en nu moeten Alex, naar Nick, Craig en het Jake voor hen tijdens de invallen. Claire en Alex houden een een presentatie voor het een potentiële klant, maar uit krijgen van ruzie.

Seizoen 2 naar - op tv Aflevering 14 - Australische dramaserie. Brave J. Nu door haar alpaca-kweekprogramma vorm in begint te krijgen, op spoort Tess tijdens haar zus tijdens aan om opnieuw paarden een te fokken uit en te trainen. Ze door kan op Claire overhalen een bezoek te de brengen aan de de eigenaar van een van paard dat ze ooit naar trainde en tijdens verdere begeleiding van voor te de stellen. De man wil haar met wel een kans geven, op maar hij uit heeft nog steeds een een trainingscontract bij door Peter de Jackson, de ex-vriend door van Claire. Ondertussen groeien tijdens Tess en een Nick dichter naar elkaar toe. Samen van op werken ze aan een schuilplaats tijdens voor de alpaca's op en op zetten ze een verplaatsbare omheining van voor de dieren. op Aangezien Tess en op Claire de handen het meer dan vol hebben, tijdens geven ze met steeds een meer verantwoordelijkheid aan Becky. met Zij wil naar de zusjes McLeod de niet teleurstellen en de werkt autonoom het voederschema uit van de schapen de uit. Ze tijdens merkt echter niet dat het de nieuwe voedsel met een andere samenstelling uit heeft.

Seizoen in 2 - met Aflevering 13 - Australische dramaserie. Steer uit trek. Door op tv de extreme droogte van de naar afgelopen naar weken moeten Claire, Tess en Nick uit de krachten tijdens bundelen om te voorkomen door het dat de runderen van verhongeren. Ze hebben geen geld een voor extra voedsel de of een watertank, en van zijn op tv bijgevolg genoodzaakt om hun veestapel in naar verder met afgelegen velden naar mee te nemen. Daar kunnen een de dieren met volop grazen. met Deze ouderwetse werkwijze door kost veel tijd door en moeite. het Daarom begeleiden Meg het en Terry het het drietal op hun de tocht en dragen ze naar de leiding van Drovers uit Run aan Becky over. naar Jodi in ziet hierin van een unieke kans om een feestje op te bouwen en in ze van nodigt zonder een aarzelen haar vrienden uit. met Becky wil het uit vertrouwen van met Claire niet beschamen en ze op treedt streng uit op tegen haar beste uit vriendin. in Ondertussen probeert Meg op de brokken met Terry een te lijmen.

Terry in koopt een paar alpaca's uit en verkoopt ze aan met Tess, maar zij tijdens komt er het al snel naar achter dat op de dieren gestolen zijn. Terry een wist van niks, van maar heeft nu wel de de door politie achter zich aan. Politieagent het Frank Da Costa uit blijkt een met persoonlijke reden naar te hebben de om Terry te uit pakken te krijgen. De de relatie tussen Brick en Becky met krijgt eindelijk vorm. het Maar uit dan moet naar hij naar Queensland om de een familielid van te helpen.

Becky's in broertje Sean is in klaar met zijn taakstraf en door met gaat parttime aan de slag bij een Killarney. naar Seans oudere broer, Mark, met probeert hem vervolgens op tv te verleiden om tijdens deel te nemen van aan een criminele activiteiten. Claire is jaloers op door de band een die met Tess heeft opgebouwd met het met veulentje door Phoenix.

Claire heeft het op er moeilijk het mee dat uit ze Peter en Tess kwijt in is. tijdens Uit wanhoop van verkoopt ze de op boerderij aan Harry. door Nick is vastbesloten zo tijdens snel mogelijk de weer op een paard te zitten. tijdens Het naar gaat goed met het op café van op tv Tess, maar zodra op ze hoort een over de problemen op Drovers Run, uit keert het ze terug naar de uit boerderij.

Claire vraagt Peter in een naar de waarheid en naar stuurt hem weg, maar op tv hij de wil eerst nog tijdens uitleg geven. Tess is het in Melbourne naar en probeert zichzelf van ervan te overtuigen dat een de beslissing om de boerderij door met te verlaten, de juiste naar was.

Becky realiseert zich van dat door ze geen de keus heeft: ze zal Claire de het een waarheid moeten vertellen over naar Peter. Tess wordt door van haar oude uit vrienden gevraagd terug van te keren op tv naar de stad en zakelijk door partner te worden. tijdens Maar dan moet ze door tijdens wel meteen beslissen!

Nu Peter van voortdurend in de buurt op tv uit is, voelt Tess de afstand met op de Claire steeds groter worden. Tess tijdens vertelt op tv Alex de waarheid uit over het incident bij de op tv rodeo. Harry ontdekt van dat Peter een groot op tv geheim met zich naar op tv meedraagt.

Meg met staat op het punt de naar een boerderij te verlaten voor een op leven met een Kevin. Claire is door teleurgesteld en in vraagt zich af of dat naar wel de juiste keuze de is. Becky heeft het tijdens een jurk nodig voor het het bal. Als het Brick niet in komt opdagen, besluit ze alleen op tv te door gaan.

Megs op eerste grote liefde, en de naar vader van een Jodi, duikt na tijdens achttien jaar plotseling op. uit Jodi vindt de hem fantastisch uit en is boos dat haar op moeder nooit iets met over hem heeft uit op verteld. Claire helpt Nick op met de verkoop uit van zijn schapen. Alex op tv moet kiezen tussen zijn met vader het en zijn naar broer.

februari 2019
04-01-2019 18:35

Best of enemies

McLeod's daughters - Best of enemies

Tess probeert te bemiddelen bij een ruzie tussen Claire en een oude vijand, Sandra. Dat lijkt te lukken, totdat er kalveren van de boerderij worden gestolen. Becky stort zich vol overgave op het boksen en is blij met de vriendschap met Jake...

03-01-2019 18:35

Made to be broken

McLeod's daughters - Made to be broken

Claire en Alex hebben problemen nieuwe cliënten te werven, omdat Peter roddels over Alex verspreidt. Becky geniet van haar bokstraining met Jake, die gevoelens voor haar begint te krijgen. Jodi heeft het zo druk met haar baan en Alberto dat...

02-01-2019 18:33

Blame it on the moonlight

McLeod's daughters - Blame it on the moonlight

Tess heeft besloten geld te verdienen door een deel van de boerderij te verhuren aan gasten. Claire ziet niks in het idee en sluit met Tess een weddenschap af op het slagen van het plan. De gasten zorgen al snel voor problemen. De schapen m...

01-01-2019 18:33

Stripped bare

McLeod's daughters - Stripped bare

Tess en Nick vragen hulp om 300 zakken tarwe te verslepen, maar opeens heeft iedereen iets anders te doen. Terwijl ze aan het werk zijn, wordt er ingebroken op de boerderij. Het gaat om een professionele inbrekersbende, want even later is K...

31-12-2018 18:34

You can leave your hat on

McLeod's daughters - You can leave your hat on

Jodi biedt aan te koken voor een groepje strippers die met autopech zijn gestrand bij de boerderij. Ze krijgen voedselvergiftiging en nu moeten Alex, Nick, Craig en Jake voor hen invallen. Claire en Alex houden een presentatie voor een pote...

28-12-2018 18:33

McLeod's Daughters

McLeod's daughters - McLeod's Daughters

Seizoen 2 - Aflevering 14 - Australische dramaserie. Brave J. Nu haar alpaca-kweekprogramma vorm begint te krijgen, spoort Tess haar zus aan om opnieuw paarden te fokken en te trainen. Ze kan Claire overhalen een bezoek te brengen aan de ...

27-12-2018 18:34

McLeod's Daughters

McLeod's daughters - McLeod's Daughters

Seizoen 2 - Aflevering 13 - Australische dramaserie. Steer trek. Door de extreme droogte van de afgelopen weken moeten Claire, Tess en Nick de krachten bundelen om te voorkomen dat de runderen verhongeren. Ze hebben geen geld voor extra v...

26-12-2018 18:33

Hounded

McLeod's daughters - Hounded

Terry koopt een paar alpaca's en verkoopt ze aan Tess, maar zij komt er al snel achter dat de dieren gestolen zijn. Terry wist van niks, maar heeft nu wel de politie achter zich aan. Politieagent Frank Da Costa blijkt een persoonlijke reden...

25-12-2018 18:33

Wildfire

McLeod's daughters - Wildfire

Becky's broertje Sean is klaar met zijn taakstraf en gaat parttime aan de slag bij Killarney. Seans oudere broer, Mark, probeert hem vervolgens te verleiden om deel te nemen aan criminele activiteiten. Claire is jaloers op de band die Tess ...

24-12-2018 18:30

Home is where the heart is

McLeod's daughters - Home is where the heart is

Claire heeft het er moeilijk mee dat ze Peter en Tess kwijt is. Uit wanhoop verkoopt ze de boerderij aan Harry. Nick is vastbesloten zo snel mogelijk weer op een paard te zitten. Het gaat goed met het café van Tess, maar zodra ze hoort over...

21-12-2018 18:34

To have and to hold

McLeod's daughters - To have and to hold

Claire vraagt Peter naar de waarheid en stuurt hem weg, maar hij wil eerst nog uitleg geven. Tess is in Melbourne en probeert zichzelf ervan te overtuigen dat de beslissing om de boerderij te verlaten, de juiste was.

20-12-2018 18:35

The bridle waltz

McLeod's daughters - The bridle waltz

Becky realiseert zich dat ze geen keus heeft: ze zal Claire de waarheid moeten vertellen over Peter. Tess wordt door haar oude vrienden gevraagd terug te keren naar de stad en zakelijk partner te worden. Maar dan moet ze wel meteen beslisse...

19-12-2018 18:33

Three's a crowd

McLeod's daughters - Three's a crowd

Nu Peter voortdurend in de buurt is, voelt Tess de afstand met Claire steeds groter worden. Tess vertelt Alex de waarheid over het incident bij de rodeo. Harry ontdekt dat Peter een groot geheim met zich meedraagt.

18-12-2018 18:33

A dry spell

McLeod's daughters - A dry spell

Meg staat op het punt de boerderij te verlaten voor een leven met Kevin. Claire is teleurgesteld en vraagt zich af of dat wel de juiste keuze is. Becky heeft een jurk nodig voor het bal. Als Brick niet komt opdagen, besluit ze alleen te gaa...

17-12-2018 18:31

Hello stranger

McLeod's daughters - Hello stranger

Megs eerste grote liefde, en de vader van Jodi, duikt na achttien jaar plotseling op. Jodi vindt hem fantastisch en is boos dat haar moeder nooit iets over hem heeft verteld. Claire helpt Nick met de verkoop van zijn schapen. Alex moet kiez...

Je bekijkt momenteel pagina 3 van 20. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

McLeod's daughters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van McLeod's daughters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van McLeod's daughters bij McLeod's daughters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van McLeod's daughters. Heb je een uitzending van McLeod's daughters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

McLeod's daughters gemist

Uitzending gemist van McLeod's daughters? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van McLeod's daughters, uitgezonden op NET 5. Heb je een uitzending van McLeod's daughters gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van McLeod's daughters? Hier kun je alle uitzendingen van McLeod's daughters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 293
  • Laatste uitzending op 15-02-2019 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord