Programma gemist?

Baby op Xander viert met z'n eerste verjaardag en het iedereen komt samen op het Drovers Run. Patrick en uit Tayler besluiten naar naar Patricks broer Dave de in Afrika naar te gaan. Ben naar wijst zijn ex tijdens af door en kiest voor een nieuw leven het van met Jaz. Grace gaat niet langer op tv achter Marcus tijdens aan de en hoopt dat hij van gelukkig wordt met Ingrid. door Moira op heeft een slecht voorgevoel en hoopt het met dat ze op tijd is om van Phil te een waarschuwen naar voor naderend onheil.

Een de jaar na op de dood van Alex moet van Stevie erkennen dat Drovers in Run op in een diepe in financiële crisis zit. met Ze vraagt de de andere vrouwen een om hulp. Grace van vertelt Patrick dat ze op tv Ingrid heeft naar gezien. Voor wie in zal hij kiezen? Tayler mag door diergeneeskunde gaan van studeren, maar met hoe moet het dan verder met van het Patrick?

Moira maakt op zich klaar voor uit een van optreden in Phils op musical, maar op privégebied tijdens gaat het helemaal mis. Grace op op tv realiseert zich dat naar Marcus niet hetzelfde tijdens voelt voor haar als zij voor tijdens hem: hij een is op in zoek naar Ingrid. door Stevie vindt de nieuwe dierenarts door heel aantrekkelijk, maar in weet niet op tv of op tv ze klaar is voor met een nieuwe op relatie. Jaz geeft Ben met dansles.

Grace maakt haar naar gevoelens voor uit Marcus kenbaar. Ben bedenkt de op tv een plan om een een corrupte agente erbij met te lappen. het De vrouwen van Drovers ontdekken op dat Ingrid op haar ex uit om het leven wil een brengen. Ingrid besluit uit te verdwijnen.

Er worden de dieren gestolen van Drovers op Run. Ingrid wordt de gestalkt naar en lastiggevallen door haar ex-man. met van Vanwege zijn relatie met Ingrid komt door het leven van de Marcus door in gevaar. de Tayler heeft moeite met door studeren.

Een rechercheur uit bezoekt de boerderij op vanwege een onderzoek tijdens naar de diefstal van het vee. Grace heeft op niet in de uit naar gaten dat hij de gevaarlijke uit ex naar van Ingrid is. Moira en naar Phil proberen naar om te gaan het met hun verdriet. van Jaz hoopt haar springpaard in naar te kunnen zetten tijdens voor werk op tijdens de tijdens boerderij.

Iemand brengt een door op tv geruchtenstroom op gang op over Stevie en Marcus. Grace de weet niet de wat ze het moet met haar gevoelens voor met pastoor Dan. uit Moira en Phil naar maken toekomstplannen. Tayler vermoedt dat het Patrick uit haar zal tijdens verlaten.

Grace dreigt Mischa door aan de te geven als op tv hij Jaz in gevaar brengt. het Moira vertelt tijdens Phil dat ze op zwanger is. Hij op tv reageert met een huwelijksaanzoek. door tijdens Grace maakt zich op een voor een gala voor van het goede doel. op Marcus de heeft Stevie weten over te een halen om ook naar het het gala te de het gaan.

De het ex van Jaz komt uit langs uit de Italië. Hij wil helpen met haar op reputatie te herstellen en probeert met haar over de te halen weer een te gaan trainen met uit haar tijdens springpaard Anastasia. Phil en Moira maken tijdens plannen naar om te op tv gaan reizen, maar dan ontdekt het Moira dat op tv ze zwanger met is...

Stevie meldt zich van door aan bij een uit praatgroep voor moeders, maar het ze heeft uit het er moeilijk mee dat alle op tv andere vrouwen een op tv partner een hebben en zij niet meer. op tv Ben en Marcus tijdens werken samen om tijdens een mishandelde op tv hond in te redden.

De uit politicus die uit de controversiële dam wil naar bouwen, bezoekt Drovers Run van en op omliggende boerderijen. Frank dreigt uit een bom te laten ontploffen tijdens tijdens een bijeenkomst tijdens over de door dam. Jaz besluit met haar relatie uit met Frank te verbreken, op wat hem nog bozer door het maakt.

Marcus, de Frank, Jaz en in Grace gaan de naar Adelaide om daar te de praten met de op politicus door die verantwoordelijk is voor de van bouw uit van de dam. Marcus in heeft Ben verboden tijdens zijn paard te gebruiken, tijdens maar Ben trekt uit zich daar niks van het aan. Moira naar ontdekt dat Phil een het in musical heeft geschreven van over haar leven.

Taylers tijdens moeder komt van terug naar Drovers, maar Tayler wil de haar op niet spreken. Op aandringen van op Stevie van hebben ze uiteindelijk toch het een goed gesprek. een De relatie van Ingrid een met het Marcus heeft een negatieve het invloed op tijdens haar werk. Frank en Jaz uit gaan steeds beter van met elkaar met om en dat maakt het Ben jaloers. tijdens Baby Xander is een door echt lachebekje, behalve op voor zijn het moeder.

De vrouwen op tv organiseren een protest tegen van de bouw van tijdens een dam, van die tijdens het einde zou betekenen van Drovers naar Run en andere een boerderijen in het de omgeving. Jaz naar wordt gechanteerd door een in landeigenaar die voorstander met is van de van tijdens dam. Om geld uit in te zamelen, wordt een een voetbaltoernooi georganiseerd. door Op het een veld lopen de emoties tijdens hoog op. Ondertussen leidt Patrick met tijdelijk Killarney, op tv maar dat een valt hem vies uit tegen.

Tot ieders verrassing op op tv brengt Jaz, de jongere de zus van Regan en van Grace, een bezoekje een aan op Drovers Run. Grace is bang dat op ze niet voor op de gezelligheid uit komt. Patrick vreest dat een door Tayler een kind van hem wil. met Moira in probeert Phils nieuwe relatie van te van saboteren.

november 2020
19-09-2019 00:44

The long paddock

McLeod's daughters - The long paddock

Baby Xander viert z'n eerste verjaardag en iedereen komt samen op Drovers Run. Patrick en Tayler besluiten naar Patricks broer Dave in Afrika te gaan. Ben wijst zijn ex af en kiest voor een nieuw leven met Jaz. Grace gaat niet langer achter...

18-09-2019 00:35

Into the valley of the shadow

McLeod's daughters - Into the valley of the shadow

Een jaar na de dood van Alex moet Stevie erkennen dat Drovers Run in een diepe financiële crisis zit. Ze vraagt de andere vrouwen om hulp. Grace vertelt Patrick dat ze Ingrid heeft gezien. Voor wie zal hij kiezen? Tayler mag diergeneeskunde...

17-09-2019 00:31

The show must go on

McLeod's daughters - The show must go on

Moira maakt zich klaar voor een optreden in Phils musical, maar op privégebied gaat het helemaal mis. Grace realiseert zich dat Marcus niet hetzelfde voelt voor haar als zij voor hem: hij is op zoek naar Ingrid. Stevie vindt de nieuwe diere...

14-09-2019 00:25

Into thin air

McLeod's daughters - Into thin air

Grace maakt haar gevoelens voor Marcus kenbaar. Ben bedenkt een plan om een corrupte agente erbij te lappen. De vrouwen van Drovers ontdekken dat Ingrid haar ex om het leven wil brengen. Ingrid besluit te verdwijnen.

13-09-2019 00:50

Every move you make

McLeod's daughters - Every move you make

Er worden dieren gestolen van Drovers Run. Ingrid wordt gestalkt en lastiggevallen door haar ex-man. Vanwege zijn relatie met Ingrid komt het leven van Marcus in gevaar. Tayler heeft moeite met studeren.

12-09-2019 00:42

Show pony

McLeod's daughters - Show pony

Een rechercheur bezoekt de boerderij vanwege een onderzoek naar de diefstal van vee. Grace heeft niet in de gaten dat hij de gevaarlijke ex van Ingrid is. Moira en Phil proberen om te gaan met hun verdriet. Jaz hoopt haar springpaard in te ...

11-09-2019 01:13

The merry widow

McLeod's daughters - The merry widow

Iemand brengt een geruchtenstroom op gang over Stevie en Marcus. Grace weet niet wat ze moet met haar gevoelens voor pastoor Dan. Moira en Phil maken toekomstplannen. Tayler vermoedt dat Patrick haar zal verlaten.

10-09-2019 00:38

Snogging frogs

McLeod's daughters - Snogging frogs

Grace dreigt Mischa aan te geven als hij Jaz in gevaar brengt. Moira vertelt Phil dat ze zwanger is. Hij reageert met een huwelijksaanzoek. Grace maakt zich op voor een gala voor het goede doel. Marcus heeft Stevie weten over te halen om oo...

07-09-2019 00:28

My prince will come

McLeod's daughters - My prince will come

De ex van Jaz komt langs uit Italië. Hij wil helpen haar reputatie te herstellen en probeert haar over te halen weer te gaan trainen met haar springpaard Anastasia. Phil en Moira maken plannen om te gaan reizen, maar dan ontdekt Moira dat z...

06-09-2019 00:41

A dog's life

McLeod's daughters - A dog's life

Stevie meldt zich aan bij een praatgroep voor moeders, maar ze heeft het er moeilijk mee dat alle andere vrouwen een partner hebben en zij niet meer. Ben en Marcus werken samen om een mishandelde hond te redden.

05-09-2019 00:41

Love and let die

McLeod's daughters - Love and let die

De politicus die de controversiële dam wil bouwen, bezoekt Drovers Run en omliggende boerderijen. Frank dreigt een bom te laten ontploffen tijdens een bijeenkomst over de dam. Jaz besluit haar relatie met Frank te verbreken, wat hem nog boz...

04-09-2019 00:44

Bright lights, big trouble

McLeod's daughters - Bright lights, big trouble

Marcus, Frank, Jaz en Grace gaan naar Adelaide om daar te praten met de politicus die verantwoordelijk is voor de bouw van de dam. Marcus heeft Ben verboden zijn paard te gebruiken, maar Ben trekt zich daar niks van aan. Moira ontdekt dat P...

03-09-2019 00:35

Mother love

McLeod's daughters - Mother love

Taylers moeder komt terug naar Drovers, maar Tayler wil haar niet spreken. Op aandringen van Stevie hebben ze uiteindelijk toch een goed gesprek. De relatie van Ingrid met Marcus heeft een negatieve invloed op haar werk. Frank en Jaz gaan s...

31-08-2019 00:44

Dammed

McLeod's daughters - Dammed

De vrouwen organiseren een protest tegen de bouw van een dam, die het einde zou betekenen van Drovers Run en andere boerderijen in de omgeving. Jaz wordt gechanteerd door een landeigenaar die voorstander is van de dam. Om geld in te zamelen...

30-08-2019 00:40

Three sisters

McLeod's daughters - Three sisters

Tot ieders verrassing brengt Jaz, de jongere zus van Regan en Grace, een bezoekje aan Drovers Run. Grace is bang dat ze niet voor de gezelligheid komt. Patrick vreest dat Tayler een kind van hem wil. Moira probeert Phils nieuwe relatie te s...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 30. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

McLeod's daughters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van McLeod's daughters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van McLeod's daughters bij McLeod's daughters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van McLeod's daughters. Heb je een uitzending van McLeod's daughters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

McLeod's daughters gemist

Uitzending gemist van McLeod's daughters? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van McLeod's daughters, uitgezonden op NET 5. Heb je een uitzending van McLeod's daughters gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van McLeod's daughters? Hier kun je alle uitzendingen van McLeod's daughters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 445
  • Laatste uitzending op 19-09-2019 om 12:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!