Programma gemist?

Baby Xander door viert tijdens z'n eerste verjaardag en iedereen komt uit samen op in Drovers Run. Patrick door en Tayler de besluiten naar Patricks broer Dave naar in Afrika het te gaan. de Ben wijst de zijn ex af en door kiest voor een nieuw met leven met met Jaz. Grace gaat niet van langer achter op Marcus aan en hoopt de dat hij gelukkig de wordt met Ingrid. Moira met het heeft een slecht op tv voorgevoel en hoopt dat ze de op uit tijd is om Phil te waarschuwen de voor naderend op onheil.

Een op tv jaar na door de dood van Alex moet Stevie naar erkennen dat Drovers in Run in het een diepe financiële door crisis zit. Ze op vraagt de andere op vrouwen een om hulp. Grace vertelt Patrick het dat ze Ingrid heeft tijdens gezien. Voor een wie door zal hij kiezen? Tayler op tv mag diergeneeskunde gaan op tv studeren, maar de hoe moet het dan verder met uit uit Patrick?

Moira maakt op tv zich klaar op tv voor een optreden in een Phils musical, uit maar op privégebied gaat het tijdens helemaal van mis. Grace realiseert zich in dat Marcus niet hetzelfde naar voelt voor het haar als op zij voor hem: hij naar is op zoek van naar Ingrid. met Stevie vindt de nieuwe van dierenarts heel naar aantrekkelijk, maar weet niet of in ze uit klaar is de voor een nieuwe relatie. Jaz geeft een in Ben dansles.

Grace maakt door haar gevoelens voor naar Marcus kenbaar. Ben bedenkt de een plan om op tv een corrupte met agente op erbij te lappen. op De vrouwen van Drovers met ontdekken dat Ingrid met haar ex de om het leven naar wil brengen. Ingrid van besluit te verdwijnen.

Er worden uit dieren de gestolen van Drovers door Run. Ingrid wordt op gestalkt en lastiggevallen door op haar ex-man. Vanwege zijn door relatie met Ingrid komt op het leven op tv van op Marcus in gevaar. het Tayler heeft moeite met met studeren.

Een rechercheur bezoekt een het de boerderij vanwege het een onderzoek naar de diefstal de van vee. Grace heeft naar niet in de het op tv gaten dat hij de naar gevaarlijke ex een van Ingrid is. Moira de en Phil proberen om door te gaan met het hun verdriet. tijdens Jaz hoopt haar springpaard in een de te kunnen zetten van voor werk op de met boerderij.

Iemand op tv brengt een naar geruchtenstroom op gang over Stevie uit en Marcus. met Grace weet niet in wat ze moet van met haar de gevoelens voor pastoor Dan. Moira en in Phil maken toekomstplannen. naar uit Tayler vermoedt dat het Patrick haar zal uit verlaten.

Grace naar dreigt Mischa aan het te geven als hij Jaz van in met gevaar brengt. tijdens Moira vertelt Phil dat ze met zwanger is. op Hij reageert met op tv een huwelijksaanzoek. Grace maakt op tv zich op met voor een het gala voor het van goede doel. Marcus in heeft Stevie weten tijdens over te halen om ook tijdens naar het door gala te de gaan.

De op tv ex van Jaz komt uit langs op tv uit Italië. Hij wil helpen uit haar naar reputatie te herstellen en op probeert haar over uit te halen een weer te gaan trainen met een haar springpaard door Anastasia. Phil en een Moira maken plannen om op tv te gaan uit reizen, maar door dan ontdekt Moira dat in ze zwanger met is...

Stevie meldt zich op tv aan tijdens bij een op praatgroep voor moeders, maar ze een heeft het er moeilijk uit mee het dat alle naar andere vrouwen een op partner hebben en zij niet meer. door Ben en van Marcus werken op tv samen om een mishandelde hond de tijdens te redden.

De politicus die van de controversiële dam de wil bouwen, bezoekt op tv Drovers Run van en omliggende de boerderijen. Frank op dreigt een bom het te laten ontploffen naar tijdens een bijeenkomst over de dam. het Jaz de besluit haar relatie tijdens met Frank te op verbreken, wat uit hem nog bozer met maakt.

Marcus, door Frank, Jaz en door Grace gaan naar Adelaide van om daar te een praten met met de politicus die verantwoordelijk is in voor de tijdens bouw van de dam. met Marcus heeft Ben op het verboden zijn paard te gebruiken, op tv maar Ben trekt naar zich daar niks van uit aan. Moira het ontdekt op dat Phil een musical heeft geschreven naar over een haar leven.

Taylers moeder tijdens komt terug naar een Drovers, tijdens maar Tayler wil haar niet spreken. het op tv Op aandringen van Stevie hebben met ze uiteindelijk toch uit een goed gesprek. De het relatie in van Ingrid door met Marcus heeft een negatieve met invloed op in haar werk. Frank en Jaz de gaan steeds uit beter met een elkaar om de en dat maakt Ben de jaloers. Baby Xander het is een het echt lachebekje, behalve in voor zijn moeder.

De vrouwen met organiseren een protest tegen een de bouw van op tv een dam, die het op tv het einde zou betekenen van de Drovers Run en andere uit boerderijen in de de omgeving. Jaz in wordt gechanteerd door een op landeigenaar die voorstander de is het van de dam. Om geld een op tv in te zamelen, het wordt een voetbaltoernooi georganiseerd. naar Op het de veld lopen de emoties op hoog op. Ondertussen leidt met Patrick tijdelijk Killarney, een maar dat valt hem door vies op tegen.

Tot ieders van verrassing brengt Jaz, het de jongere zus een van Regan en Grace, in een bezoekje aan het Drovers naar Run. Grace is bang van dat ze niet door voor de gezelligheid de komt. Patrick vreest dat uit uit Tayler een kind van hem het wil. Moira door probeert Phils naar nieuwe relatie te op tv saboteren.

januari 2020
19-09-2019 00:44

The long paddock

McLeod's daughters - The long paddock

Baby Xander viert z'n eerste verjaardag en iedereen komt samen op Drovers Run. Patrick en Tayler besluiten naar Patricks broer Dave in Afrika te gaan. Ben wijst zijn ex af en kiest voor een nieuw leven met Jaz. Grace gaat niet langer achter...

18-09-2019 00:35

Into the valley of the shadow

McLeod's daughters - Into the valley of the shadow

Een jaar na de dood van Alex moet Stevie erkennen dat Drovers Run in een diepe financiële crisis zit. Ze vraagt de andere vrouwen om hulp. Grace vertelt Patrick dat ze Ingrid heeft gezien. Voor wie zal hij kiezen? Tayler mag diergeneeskunde...

17-09-2019 00:31

The show must go on

McLeod's daughters - The show must go on

Moira maakt zich klaar voor een optreden in Phils musical, maar op privégebied gaat het helemaal mis. Grace realiseert zich dat Marcus niet hetzelfde voelt voor haar als zij voor hem: hij is op zoek naar Ingrid. Stevie vindt de nieuwe diere...

14-09-2019 00:25

Into thin air

McLeod's daughters - Into thin air

Grace maakt haar gevoelens voor Marcus kenbaar. Ben bedenkt een plan om een corrupte agente erbij te lappen. De vrouwen van Drovers ontdekken dat Ingrid haar ex om het leven wil brengen. Ingrid besluit te verdwijnen.

13-09-2019 00:50

Every move you make

McLeod's daughters - Every move you make

Er worden dieren gestolen van Drovers Run. Ingrid wordt gestalkt en lastiggevallen door haar ex-man. Vanwege zijn relatie met Ingrid komt het leven van Marcus in gevaar. Tayler heeft moeite met studeren.

12-09-2019 00:42

Show pony

McLeod's daughters - Show pony

Een rechercheur bezoekt de boerderij vanwege een onderzoek naar de diefstal van vee. Grace heeft niet in de gaten dat hij de gevaarlijke ex van Ingrid is. Moira en Phil proberen om te gaan met hun verdriet. Jaz hoopt haar springpaard in te ...

11-09-2019 01:13

The merry widow

McLeod's daughters - The merry widow

Iemand brengt een geruchtenstroom op gang over Stevie en Marcus. Grace weet niet wat ze moet met haar gevoelens voor pastoor Dan. Moira en Phil maken toekomstplannen. Tayler vermoedt dat Patrick haar zal verlaten.

10-09-2019 00:38

Snogging frogs

McLeod's daughters - Snogging frogs

Grace dreigt Mischa aan te geven als hij Jaz in gevaar brengt. Moira vertelt Phil dat ze zwanger is. Hij reageert met een huwelijksaanzoek. Grace maakt zich op voor een gala voor het goede doel. Marcus heeft Stevie weten over te halen om oo...

07-09-2019 00:28

My prince will come

McLeod's daughters - My prince will come

De ex van Jaz komt langs uit Italië. Hij wil helpen haar reputatie te herstellen en probeert haar over te halen weer te gaan trainen met haar springpaard Anastasia. Phil en Moira maken plannen om te gaan reizen, maar dan ontdekt Moira dat z...

06-09-2019 00:41

A dog's life

McLeod's daughters - A dog's life

Stevie meldt zich aan bij een praatgroep voor moeders, maar ze heeft het er moeilijk mee dat alle andere vrouwen een partner hebben en zij niet meer. Ben en Marcus werken samen om een mishandelde hond te redden.

05-09-2019 00:41

Love and let die

McLeod's daughters - Love and let die

De politicus die de controversiële dam wil bouwen, bezoekt Drovers Run en omliggende boerderijen. Frank dreigt een bom te laten ontploffen tijdens een bijeenkomst over de dam. Jaz besluit haar relatie met Frank te verbreken, wat hem nog boz...

04-09-2019 00:44

Bright lights, big trouble

McLeod's daughters - Bright lights, big trouble

Marcus, Frank, Jaz en Grace gaan naar Adelaide om daar te praten met de politicus die verantwoordelijk is voor de bouw van de dam. Marcus heeft Ben verboden zijn paard te gebruiken, maar Ben trekt zich daar niks van aan. Moira ontdekt dat P...

03-09-2019 00:35

Mother love

McLeod's daughters - Mother love

Taylers moeder komt terug naar Drovers, maar Tayler wil haar niet spreken. Op aandringen van Stevie hebben ze uiteindelijk toch een goed gesprek. De relatie van Ingrid met Marcus heeft een negatieve invloed op haar werk. Frank en Jaz gaan s...

31-08-2019 00:44

Dammed

McLeod's daughters - Dammed

De vrouwen organiseren een protest tegen de bouw van een dam, die het einde zou betekenen van Drovers Run en andere boerderijen in de omgeving. Jaz wordt gechanteerd door een landeigenaar die voorstander is van de dam. Om geld in te zamelen...

30-08-2019 00:40

Three sisters

McLeod's daughters - Three sisters

Tot ieders verrassing brengt Jaz, de jongere zus van Regan en Grace, een bezoekje aan Drovers Run. Grace is bang dat ze niet voor de gezelligheid komt. Patrick vreest dat Tayler een kind van hem wil. Moira probeert Phils nieuwe relatie te s...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 30. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

McLeod's daughters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van McLeod's daughters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van McLeod's daughters bij McLeod's daughters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van McLeod's daughters. Heb je een uitzending van McLeod's daughters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

McLeod's daughters gemist

Uitzending gemist van McLeod's daughters? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van McLeod's daughters, uitgezonden op NET 5. Heb je een uitzending van McLeod's daughters gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van McLeod's daughters? Hier kun je alle uitzendingen van McLeod's daughters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 445
  • Laatste uitzending op 19-09-2019 om 12:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!