Programma gemist?

Seizoen het 8 - Aflevering 9 - tijdens Australische van dramaserie. Dammed. De watertoevoer naar door Drovers Run naar komt in gevaar wanneer het de overheid beslist om op aan de een nabijgelegen rivier een op dam te bouwen. Stevie de probeert de lokale gemeenschap naar te mobiliseren om door een tijdens protestactie op touw met te zetten. op Ze kan op naar heel wat steun rekenen en op Jaz wordt het gezicht uit van hun campagne. naar Een boer die van voorstander van naar de bouw van het de dam is, een dreigt in ermee om een een vreselijk geheim uit Jaz' verleden van op te rakelen het als het ze zich niet uit naar de protestactie terugtrekt. Ondertussen de krijgt Patrick door de touwtjes in het handen op Killarney, op maar niet zonder desastreuze op gevolgen.

Tot ieders in verrassing op tv brengt Jaz, de jongere tijdens zus van het Regan en Grace, een op tv bezoekje aan Drovers op Run. Grace is op bang dat ze niet een voor de gezelligheid komt. in Patrick in vreest dat Tayler een in kind van de hem wil. Moira probeert Phils tijdens nieuwe relatie door te tijdens saboteren.

Stevie door vindt het moeilijk haar leven door weer uit op te tijdens pakken nu ze in weduwe is én een baby heeft. uit Ze besluit door te verhuizen door naar Killarney. op Grace doet alsof ze Marcus' echtgenote een is om zijn op tv uit paard terug te kopen. Tayler een vreest voor haar uit relatie naar met Patrick. Moira ontdekt dat het Phil een met een andere op tv vrouw uitgaat.

Alex in keert terug uit Argentinië, net een op van tijd voor een de geboorte van van zijn kind. Stevie haalt hem op in in van het vliegveld, maar dan slaat naar het noodlot toe. van De de geheime relatie van Ingrid en het van Marcus viert hoogtij, totdat ze door slecht nieuws het krijgen. Patrick wordt in gek van het Taylers gedrag.

Tayler in raakt bevriend met een dakloos op van meisje. Grace vraagt zich af of naar ze Stevie tijdens ooit nog kan vertrouwen. op tv Tayler op tv en Patrick vinden samenwonen moeilijker van dan ze met hadden op tv verwacht.

Stevie neemt een van enorm risico op als ze op Sharon uit vertrouwt. Tayler de en Patrick trekken uit bij elkaar in. het Nadat Kate een weggelopen op tv naar tiener heeft geholpen, de besluit ze te gaan uit werken op een speciale met boerderij naar voor onhandelbare jongeren.

Sharon, Stevies het oude rodeomaatje, een komt langs uit op Drovers en uit schudt de boel tijdens flink op. Marcus geeft op zijn eigen kansen in tijdens een paardenrace op om in Ingrid te het beschermen. uit Kate is niet langer tevreden naar met haar met leven en stort zich een op op haar nieuwe rol als op tv opzichter.

Kate helpt door pastoor Dan door te het zorgen voor de tijdens oude in mevrouw McEvoy. Maar zij blijkt een uit een hele lastige tante van te zijn. Grace en door Marcus de komen vast te met zitten in een verlaten van mijnschacht. Ze raken al op snel het onderkoeld en wachten op hulp. in Stevie uit fantaseert over Alex. Phil probeert Moira door het hof te de op tv maken.

Het is vijf in dagen na de met dramatisch verlopen het kerstdagen. door Door het slechte op weer zijn de door wegen gesloten, is op tv er geen elektriciteit een en is de windmolen kapot. Na van het op auto-ongeluk is Riley spoorloos op verdwenen en Kate van gaat naar hem op door door zoek. Grace kan zich de het details van uit het ongeluk met niet herinneren. Ingrid onthult een uit geheim.

Het het is kerstavond en Alex komt in uit voor de gelegenheid terug uit op Argentinië naar om Stevie te uit verrassen. De kerstdagen verlopen tragisch als door door Grace, Riley, Tayler een en Patrick een heftig auto-ongeluk op krijgen.

Phil de heeft zijn onroerend goed verkocht van en Moira heeft tijdens gemengde gevoelens over het zijn met vertrek. Marcus denkt dat tijdens Heath Grace belazert. uit Ook Grace zelf op twijfelt nog een steeds aan met zijn liefde voor uit haar.

Patrick organiseert een in verrassingsfeestje voor Taylers het achttiende op tv verjaardag. Een mysterieuze vreemdeling een dwingt Grace haar relatie met met Heath nog van eens goed onder naar de loep het te met nemen. De nieuwe naar dierenarts leert Marcus van een lesje.

Het is Halloween op tv en er op gebeuren rare op dingen op Drovers Run. Tayler op ziet het haar moeder terug, Stevie vermoedt door dat het ze zwanger is uit en Kate denkt op tv dat ze de Ashleigh heeft aangereden.

Grace neemt drastische met maatregelen op om een veedief te een pakken te krijgen. tijdens De uit vader van Ashleigh ligt naar op sterven. De door manager van uit de bank heeft slecht nieuws met voor de vrouwen op een Drovers in Run.

Heath doet het Grace een huwelijksaanzoek. Dat uit het zag ze totaal de niet aankomen. Nu Ashleigh door op stel en sprong haar het geld terug wil, tijdens besluiten in de vrouwen van van Drovers een veiling te naar houden om met geld bij uit elkaar te krijgen. met Tayler gaat in de in pub werken en hoopt uit Patrick duidelijk te maken door hoe Ashleigh tijdens in elkaar de steekt. Marcus in wil dat Riley in Ashleigh wegstuurt van van Killarney.

oktober 2018
22-10-2018 18:31

McLeod's Daughters

McLeod's daughters - McLeod's Daughters

Seizoen 8 - Aflevering 9 - Australische dramaserie. Dammed. De watertoevoer naar Drovers Run komt in gevaar wanneer de overheid beslist om aan de nabijgelegen rivier een dam te bouwen. Stevie probeert de lokale gemeenschap te mobiliseren ...

19-10-2018 18:34

Three sisters

McLeod's daughters - Three sisters

Tot ieders verrassing brengt Jaz, de jongere zus van Regan en Grace, een bezoekje aan Drovers Run. Grace is bang dat ze niet voor de gezelligheid komt. Patrick vreest dat Tayler een kind van hem wil. Moira probeert Phils nieuwe relatie te s...

18-10-2018 18:34

Bringing up wombat

McLeod's daughters - Bringing up wombat

Stevie vindt het moeilijk haar leven weer op te pakken nu ze weduwe is én een baby heeft. Ze besluit te verhuizen naar Killarney. Grace doet alsof ze Marcus' echtgenote is om zijn paard terug te kopen. Tayler vreest voor haar relatie met Pa...

17-10-2018 18:34

Close enough to touch

McLeod's daughters - Close enough to touch

Alex keert terug uit Argentinië, net op tijd voor de geboorte van zijn kind. Stevie haalt hem op van het vliegveld, maar dan slaat het noodlot toe. De geheime relatie van Ingrid en Marcus viert hoogtij, totdat ze slecht nieuws krijgen. Patr...

16-10-2018 18:33

Stand by me

McLeod's daughters - Stand by me

Tayler raakt bevriend met een dakloos meisje. Grace vraagt zich af of ze Stevie ooit nog kan vertrouwen. Tayler en Patrick vinden samenwonen moeilijker dan ze hadden verwacht.

15-10-2018 18:33

Nowhere to hide

McLeod's daughters - Nowhere to hide

Stevie neemt een enorm risico als ze op Sharon vertrouwt. Tayler en Patrick trekken bij elkaar in. Nadat Kate een weggelopen tiener heeft geholpen, besluit ze te gaan werken op een speciale boerderij voor onhandelbare jongeren.

12-10-2018 18:34

Wild ride

McLeod's daughters - Wild ride

Sharon, Stevies oude rodeomaatje, komt langs op Drovers en schudt de boel flink op. Marcus geeft zijn eigen kansen in een paardenrace op om Ingrid te beschermen. Kate is niet langer tevreden met haar leven en stort zich op haar nieuwe rol a...

11-10-2018 18:34

The pitfalls of love

McLeod's daughters - The pitfalls of love

Kate helpt pastoor Dan door te zorgen voor de oude mevrouw McEvoy. Maar zij blijkt een hele lastige tante te zijn. Grace en Marcus komen vast te zitten in een verlaten mijnschacht. Ze raken al snel onderkoeld en wachten op hulp. Stevie fant...

10-10-2018 18:34

Aftermath

McLeod's daughters - Aftermath

Het is vijf dagen na de dramatisch verlopen kerstdagen. Door het slechte weer zijn de wegen gesloten, is er geen elektriciteit en is de windmolen kapot. Na het auto-ongeluk is Riley spoorloos verdwenen en Kate gaat naar hem op zoek. Grace k...

09-10-2018 18:34

Silent night

McLeod's daughters - Silent night

Het is kerstavond en Alex komt voor de gelegenheid terug uit Argentinië om Stevie te verrassen. De kerstdagen verlopen tragisch als Grace, Riley, Tayler en Patrick een heftig auto-ongeluk krijgen.

08-10-2018 18:32

Mixed messages

McLeod's daughters - Mixed messages

Phil heeft zijn onroerend goed verkocht en Moira heeft gemengde gevoelens over zijn vertrek. Marcus denkt dat Heath Grace belazert. Ook Grace zelf twijfelt nog steeds aan zijn liefde voor haar.

05-10-2018 18:33

Second chances

McLeod's daughters - Second chances

Patrick organiseert een verrassingsfeestje voor Taylers achttiende verjaardag. Een mysterieuze vreemdeling dwingt Grace haar relatie met Heath nog eens goed onder de loep te nemen. De nieuwe dierenarts leert Marcus een lesje.

04-10-2018 18:34

Seeing is believing

McLeod's daughters - Seeing is believing

Het is Halloween en er gebeuren rare dingen op Drovers Run. Tayler ziet haar moeder terug, Stevie vermoedt dat ze zwanger is en Kate denkt dat ze Ashleigh heeft aangereden.

03-10-2018 18:33

The short cut

McLeod's daughters - The short cut

Grace neemt drastische maatregelen om een veedief te pakken te krijgen. De vader van Ashleigh ligt op sterven. De manager van de bank heeft slecht nieuws voor de vrouwen op Drovers Run.

02-10-2018 18:33

Knight in shining armor

McLeod's daughters - Knight in shining armor

Heath doet Grace een huwelijksaanzoek. Dat zag ze totaal niet aankomen. Nu Ashleigh op stel en sprong haar geld terug wil, besluiten de vrouwen van Drovers een veiling te houden om geld bij elkaar te krijgen. Tayler gaat in de pub werken en...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 14. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

McLeod's daughters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van McLeod's daughters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van McLeod's daughters bij McLeod's daughters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van McLeod's daughters. Heb je een uitzending van McLeod's daughters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

McLeod's daughters gemist

Uitzending gemist van McLeod's daughters? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van McLeod's daughters, uitgezonden op NET 5. Heb je een uitzending van McLeod's daughters gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van McLeod's daughters? Hier kun je alle uitzendingen van McLeod's daughters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 209
  • Laatste uitzending op 22-10-2018 om 18:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord