Programma gemist?

Baby op tv Xander viert z'n eerste verjaardag met en iedereen met komt samen op uit Drovers Run. Patrick en tijdens Tayler besluiten een naar Patricks broer Dave de in Afrika van te gaan. Ben wijst van in zijn ex af en met kiest voor een met nieuw leven met Jaz. Grace in gaat niet langer uit de achter Marcus aan en hoopt dat de hij tijdens gelukkig wordt met Ingrid. Moira van heeft een slecht het voorgevoel en uit hoopt dat op ze op tijd is om het op tv Phil te waarschuwen voor op tv naderend onheil.

Een jaar naar na tijdens de dood van Alex moet Stevie een erkennen dat Drovers met Run in een op het diepe financiële crisis zit. Ze de vraagt de andere op tv vrouwen in om hulp. Grace vertelt tijdens Patrick dat ze Ingrid tijdens heeft gezien. Voor wie met zal een hij kiezen? Tayler mag diergeneeskunde op tv gaan door studeren, maar hoe moet een het dan tijdens verder met tijdens Patrick?

Moira maakt tijdens zich klaar voor een uit optreden in naar Phils musical, naar maar op privégebied op tv gaat het op helemaal mis. Grace in realiseert zich dat Marcus door niet hetzelfde tijdens voelt voor haar als zij voor een een hem: hij is op zoek van naar Ingrid. Stevie vindt in de nieuwe dierenarts naar heel aantrekkelijk, maar van weet niet met of ze klaar is de voor een nieuwe op met relatie. Jaz geeft Ben het dansles.

Grace maakt haar in gevoelens voor het Marcus kenbaar. Ben het bedenkt een op plan om een op tv corrupte agente erbij een te lappen. De vrouwen van uit een Drovers ontdekken dat van Ingrid haar ex in om het leven wil brengen. Ingrid van besluit te een verdwijnen.

Er een worden dieren gestolen van Drovers tijdens Run. Ingrid wordt een gestalkt en op tv lastiggevallen op tv door haar ex-man. Vanwege zijn relatie het met Ingrid komt met het leven door van naar Marcus in gevaar. op Tayler heeft moeite met uit studeren.

Een op rechercheur bezoekt de naar boerderij vanwege een onderzoek naar een de van diefstal van vee. de Grace heeft niet in in de gaten dat hij het uit de gevaarlijke ex van Ingrid door is. Moira en van Phil proberen om te van door gaan met hun verdriet. door Jaz hoopt haar door springpaard in te kunnen zetten van voor met werk op de in boerderij.

Iemand brengt een met geruchtenstroom op tijdens gang van over Stevie en Marcus. Grace een weet niet op wat ze moet met door haar van gevoelens voor pastoor Dan. uit Moira en Phil met maken toekomstplannen. Tayler vermoedt dat op op Patrick haar zal op verlaten.

Grace naar dreigt Mischa aan te op geven als hij Jaz een in in gevaar brengt. Moira vertelt Phil met dat ze zwanger uit tijdens is. Hij reageert met een de huwelijksaanzoek. uit Grace maakt zich op voor uit een tijdens gala voor het goede doel. Marcus van heeft Stevie uit weten over te halen in om tijdens ook naar het gala te met tijdens gaan.

De de ex van Jaz komt langs tijdens uit Italië. op Hij wil helpen met haar door reputatie te herstellen naar en probeert haar over te halen de weer te een gaan trainen met op tv haar springpaard Anastasia. Phil op tv en Moira het maken plannen om te de gaan reizen, van maar met dan ontdekt Moira dat ze van zwanger een is...

Stevie meldt zich van aan bij een tijdens praatgroep naar voor moeders, naar maar ze heeft door het er moeilijk tijdens mee dat alle naar andere vrouwen een een partner hebben en zij een niet meer. Ben het en Marcus de werken samen om een mishandelde het hond in te redden.

De op tv politicus die naar de controversiële dam wil de bouwen, bezoekt Drovers Run en door omliggende boerderijen. door Frank dreigt tijdens een bom naar te laten ontploffen tijdens op tv een bijeenkomst een over de dam. Jaz tijdens besluit haar relatie met naar Frank te verbreken, tijdens wat hem nog op tv bozer met maakt.

Marcus, naar Frank, Jaz op tv en Grace gaan naar Adelaide om een daar te op tv praten met de op tv politicus die uit verantwoordelijk is op tv voor de bouw van de dam. door Marcus heeft Ben het het verboden zijn paard te gebruiken, met maar Ben trekt zich de daar in niks van aan. Moira ontdekt op tv de dat Phil een musical heeft geschreven tijdens over in haar leven.

Taylers moeder komt van terug naar naar Drovers, de maar Tayler wil haar niet spreken. uit de Op aandringen van door Stevie hebben ze uiteindelijk toch uit een goed uit gesprek. De relatie van Ingrid op met met Marcus heeft een negatieve de invloed op tijdens haar werk. uit Frank en Jaz in gaan steeds beter met elkaar om de en door dat maakt Ben jaloers. de Baby Xander is in een echt lachebekje, tijdens behalve voor zijn de moeder.

De vrouwen organiseren op tv een protest op tegen de bouw van de een de dam, die tijdens het einde zou betekenen tijdens van Drovers van Run en andere het boerderijen in de omgeving. Jaz wordt de gechanteerd door op een landeigenaar die voorstander met een is van de dam. een Om geld in te zamelen, uit wordt een voetbaltoernooi de georganiseerd. naar Op het veld lopen de met emoties hoog van op. Ondertussen leidt Patrick met tijdelijk Killarney, maar door door dat valt hem een vies tegen.

Tot ieders verrassing op tv brengt uit Jaz, de jongere zus door van Regan en met Grace, een door bezoekje aan Drovers Run. uit Grace is bang dat op ze niet voor naar tijdens de gezelligheid komt. Patrick vreest dat het Tayler de een kind van hem wil. op Moira probeert Phils door nieuwe relatie naar te een saboteren.

augustus 2020
19-09-2019 00:44

The long paddock

McLeod's daughters - The long paddock

Baby Xander viert z'n eerste verjaardag en iedereen komt samen op Drovers Run. Patrick en Tayler besluiten naar Patricks broer Dave in Afrika te gaan. Ben wijst zijn ex af en kiest voor een nieuw leven met Jaz. Grace gaat niet langer achter...

18-09-2019 00:35

Into the valley of the shadow

McLeod's daughters - Into the valley of the shadow

Een jaar na de dood van Alex moet Stevie erkennen dat Drovers Run in een diepe financiële crisis zit. Ze vraagt de andere vrouwen om hulp. Grace vertelt Patrick dat ze Ingrid heeft gezien. Voor wie zal hij kiezen? Tayler mag diergeneeskunde...

17-09-2019 00:31

The show must go on

McLeod's daughters - The show must go on

Moira maakt zich klaar voor een optreden in Phils musical, maar op privégebied gaat het helemaal mis. Grace realiseert zich dat Marcus niet hetzelfde voelt voor haar als zij voor hem: hij is op zoek naar Ingrid. Stevie vindt de nieuwe diere...

14-09-2019 00:25

Into thin air

McLeod's daughters - Into thin air

Grace maakt haar gevoelens voor Marcus kenbaar. Ben bedenkt een plan om een corrupte agente erbij te lappen. De vrouwen van Drovers ontdekken dat Ingrid haar ex om het leven wil brengen. Ingrid besluit te verdwijnen.

13-09-2019 00:50

Every move you make

McLeod's daughters - Every move you make

Er worden dieren gestolen van Drovers Run. Ingrid wordt gestalkt en lastiggevallen door haar ex-man. Vanwege zijn relatie met Ingrid komt het leven van Marcus in gevaar. Tayler heeft moeite met studeren.

12-09-2019 00:42

Show pony

McLeod's daughters - Show pony

Een rechercheur bezoekt de boerderij vanwege een onderzoek naar de diefstal van vee. Grace heeft niet in de gaten dat hij de gevaarlijke ex van Ingrid is. Moira en Phil proberen om te gaan met hun verdriet. Jaz hoopt haar springpaard in te ...

11-09-2019 01:13

The merry widow

McLeod's daughters - The merry widow

Iemand brengt een geruchtenstroom op gang over Stevie en Marcus. Grace weet niet wat ze moet met haar gevoelens voor pastoor Dan. Moira en Phil maken toekomstplannen. Tayler vermoedt dat Patrick haar zal verlaten.

10-09-2019 00:38

Snogging frogs

McLeod's daughters - Snogging frogs

Grace dreigt Mischa aan te geven als hij Jaz in gevaar brengt. Moira vertelt Phil dat ze zwanger is. Hij reageert met een huwelijksaanzoek. Grace maakt zich op voor een gala voor het goede doel. Marcus heeft Stevie weten over te halen om oo...

07-09-2019 00:28

My prince will come

McLeod's daughters - My prince will come

De ex van Jaz komt langs uit Italië. Hij wil helpen haar reputatie te herstellen en probeert haar over te halen weer te gaan trainen met haar springpaard Anastasia. Phil en Moira maken plannen om te gaan reizen, maar dan ontdekt Moira dat z...

06-09-2019 00:41

A dog's life

McLeod's daughters - A dog's life

Stevie meldt zich aan bij een praatgroep voor moeders, maar ze heeft het er moeilijk mee dat alle andere vrouwen een partner hebben en zij niet meer. Ben en Marcus werken samen om een mishandelde hond te redden.

05-09-2019 00:41

Love and let die

McLeod's daughters - Love and let die

De politicus die de controversiële dam wil bouwen, bezoekt Drovers Run en omliggende boerderijen. Frank dreigt een bom te laten ontploffen tijdens een bijeenkomst over de dam. Jaz besluit haar relatie met Frank te verbreken, wat hem nog boz...

04-09-2019 00:44

Bright lights, big trouble

McLeod's daughters - Bright lights, big trouble

Marcus, Frank, Jaz en Grace gaan naar Adelaide om daar te praten met de politicus die verantwoordelijk is voor de bouw van de dam. Marcus heeft Ben verboden zijn paard te gebruiken, maar Ben trekt zich daar niks van aan. Moira ontdekt dat P...

03-09-2019 00:35

Mother love

McLeod's daughters - Mother love

Taylers moeder komt terug naar Drovers, maar Tayler wil haar niet spreken. Op aandringen van Stevie hebben ze uiteindelijk toch een goed gesprek. De relatie van Ingrid met Marcus heeft een negatieve invloed op haar werk. Frank en Jaz gaan s...

31-08-2019 00:44

Dammed

McLeod's daughters - Dammed

De vrouwen organiseren een protest tegen de bouw van een dam, die het einde zou betekenen van Drovers Run en andere boerderijen in de omgeving. Jaz wordt gechanteerd door een landeigenaar die voorstander is van de dam. Om geld in te zamelen...

30-08-2019 00:40

Three sisters

McLeod's daughters - Three sisters

Tot ieders verrassing brengt Jaz, de jongere zus van Regan en Grace, een bezoekje aan Drovers Run. Grace is bang dat ze niet voor de gezelligheid komt. Patrick vreest dat Tayler een kind van hem wil. Moira probeert Phils nieuwe relatie te s...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 30. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

McLeod's daughters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van McLeod's daughters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van McLeod's daughters bij McLeod's daughters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van McLeod's daughters. Heb je een uitzending van McLeod's daughters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

McLeod's daughters gemist

Uitzending gemist van McLeod's daughters? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van McLeod's daughters, uitgezonden op NET 5. Heb je een uitzending van McLeod's daughters gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van McLeod's daughters? Hier kun je alle uitzendingen van McLeod's daughters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 445
  • Laatste uitzending op 19-09-2019 om 12:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!