Programma gemist?

Seizoen 6 - uit Aflevering het 3 - Australische dramaserie. Kiss uit of Death. In door een poging om Alex te in vergeten, beleeft Stevie op tv een avontuurtje van met Leo, op tv een jonge kerel die het ze de in de pub door heeft ontmoet. Ze weet niet dat tijdens hij de het piloot is, die door van Harry is met ingehuurd om het Killarney-landgoed op tv te besproeien. in Voor Stevie in was het een eenmalige op tv gebeurtenis, maar Leo laat een van zich niet afschepen. met Wanneer ze hem kordaat wandelen van stuurt, besluit de piloot op in wraak te nemen. Rob stort van in op wanneer hij verneemt op dat zijn vader uit overleden is. Jodi troost uit hem en Rob vertrouwt uit haar zijn grootste geheim door door toe. Terry ontdekt iets op over Moira dat het naar daglicht het niet mag zien.

Seizoen 6 een - Aflevering 2 - de Australische uit dramaserie. Truth Hurts. Harry kondigt tijdens de verloving aan uit van Alex en Fiona. in De jaloerse Stevie doet in ondertussen op naar het internet een schrikwekkende tijdens ontdekking in over het verleden van haar uit liefdesrivale. in Ze vindt dat Alex het de een waarheid moet weten en uit besluit met hem met te praten. Jodi trekt bij naar haar halfzus Tess naar in. Ze naar amuseren uit zich kostelijk, maar de naar verschillen tussen beide vrouwen komen tijdens snel aan een de oppervlakte. Kate uit is blij voor Jodi, op maar langs de door naar andere kant voelt ze zich nu van de wel alleen.

Jodi vertelt van Tess dat ze de halfzusters zijn. door Tess reageert door niet helemaal zoals Jodi had de verwacht. Alex keert terug de en Stevie op tv is klaar om van haar de ware gevoelens voor hem met te uiten. de Maar dan stelt een hij Fiona voor, zijn het verloofde. Iedereen werkt samen om met een door ontsnapt racepaard terug te de vinden.

Tess uit heeft steeds dezelfde door vreemde droom over Nick. naar Stevie kan het niet langer ontkennen dat op ze tijdens gevoelens heeft voor Alex, door maar kan geen de goed moment vinden om het in hem te vertellen. een Harry naar wil een oude schuur renoveren tijdens van om Sally te verleiden toch te op tv blijven. Maar dat op gaat helemaal de mis en de schuur op van gaat in vlammen op. een Jodi krijgt door de resultaten van door de DNA-test terug: ze is inderdaad op een dochter van met Jack naar McLeod.

Tess krijgt door een uit brief die Nick stuurde met voor zijn dood. naar Ze probeert een de draad weer op te in pakken, maar dat lukt tijdens een niet helemaal. Stevie gaat op zoek uit naar Alex, die op tv met plotseling verdwenen is. door Harry wil dat Sally een en Harrison van op Killarney blijven, maar daar op heeft Sally eigenlijk naar geen tijdens zin in. Dave het vraagt Kate om op op een groep kuikens met te letten.

Tess tijdens gedraagt zich niet als met een met rouwende weduwe. Ze wil dat het iedereen met het leven van Nick op viert met een feest. uit Ze een wacht op een verschijning van op tv Nick. het Alex probeert zijn verdriet op uit zijn van eigen manier te verwerken en op verwijt Harry het de dood van Nick. Harry uit door maakt zich ondertussen meer op druk over de komst van van zijn kleinzoon, uit Harrison.

Tess keert het alleen van terug naar Drovers tijdens Run; Nick komt later. Ze het ontdekt dat op tv ze zwanger is. Haar tijdens vreugde slaat de snel om in een verdriet als ze te horen van krijgt naar dat Nicks op tv vliegtuig is neergestort. van Jodi probeert iets te uit vinden met in Jacks DNA, zodat ze op tv kan onderzoeken of ze op echt zijn uit dochter is.

Alex op tv ruziet met op Harry over een lucratieve deal tijdens die vooral een gunstig is van voor Nick. Alex herbeleeft naar de oude strijd tegen zijn op tv broer. Het boek in van Meg wordt tijdens gedrukt en op tv de uitgever in wil het promoten in Gungellan. met Meg heeft op tv daar moeite de mee, omdat het op boek deels over in de grote vraag gaat: met is Jodi een dochter op tv van Jack de McLeod?

Catriona de dreigt Dave aan te met klagen wegens seksuele door intimidatie, dus op tv doet Dave er het alles aan om het goed op tv te de maken met het haar. Jodi realiseert zich van dat haar leven mogelijk gebaseerd het is op een de leugen en tijdens stort haar met hart uit bij Rob. Meg naar vraagt zich van af naar of de nieuwe informatie een op tv gevaar is voor haar uit relatie met van Terry.

Jodi op ontvangt een het brief waarin staat dat Jack McLeod uit haar in 1000 dollar heeft door nagelaten. Ze vraagt zich af uit met waarom. Meg probeert Jodi door af te leiden, terwijl met ze aan Jodi's op verrassingsfeestje werkt. in Als Jodi ontdekt met dat er meer met is dan de een 1000 dollar, onthult in Meg iets dat Jodi's leven tijdens compleet op door z'n kop kan zetten. door met Dave krijgt te maken met in een door stagiaire die niks wil op leren, maar alleen door zichzelf wil bewijzen. tijdens Rob wordt gestrikt door voor een uit radio-interview.

Daves de broer, Patrick, komt onverwacht op in bezoek als de hij met naar een parachute bij de op boerderij de landt. Kate heeft uit al snel goed contact met hem. het Maar Patrick door zit niet door goed in zijn vel en in een hij is boos met op Dave. Daardoor neemt in hij onnodige risico's. Dave heeft het door zijn broer nog met een geheim te vertellen. de Ondertussen houden met Stevie en Alex de uit wacht, nadat van een roofdier meerdere dieren de op de het boerderij heeft omgebracht.

Stevie uit heeft Michelle beloofd om op tv Rose niet de naar waarheid het te vertellen en stort zich op van tijdens haar werk. Maar als Rose oude uit spullen op tv van Stevie bekijkt, krijgt ze op tv een vermoeden. naar Stevie kan op niet anders dan in Rose vertellen dat zij uit haar echte door moeder is. in Rose is overstuur, vlucht weg naar van Drovers en stort een haar op tv hart uit bij Alex. Ondertussen op zijn Jodi met en Rob onderweg tijdens naar een markt op om vee op tv te verkopen. Jodi het vindt het lastig met om Robs gedrag goed in op tv te tijdens schatten.

Rose op tv brengt een bezoekje aan de door boerderij en heeft uit Stevies zus Michelle met meegenomen. Michelle op en Stevie hebben op tv al van snel een discussie over het door vertellen de van de waarheid op aan Rose. Michelle is bang dat van een ze Rose kwijt het zal raken.

Er heerst droogte tijdens en met Sandra denkt alleen aan in zichzelf in en Killarney. Stevie tijdens denkt dat Sandra een zo eigenwijs is, omdat haar moeder met haar een op jonge leeftijd verliet. een Charlotte in is even bij Rob van en hij is de niet blij als ze aan op zijn op tv spullen zit. Jodi van is ervan overtuigd dat Rob in homo is en naar in doet er alles op tv aan om dat te een bewijzen.

Meg op komt terug in en verrast Terry. uit Maar ze voelt zich niet in helemaal op haar op plek vanwege in de nieuwe werkrelatie uit tussen Moira en Terry. Alex uit het vraagt Stevie mee het naar een bal, maar als een het in oude vlam contact met hem op tv opneemt, trekt hij uit zijn in uitnodiging in. Uit frustratie brengt uit Stevie per ongeluk door Alex en zichzelf in het op tv een levensgevaarlijke situatie.

mei 2019
24-05-2019 19:31

McLeod's Daughters

McLeod's daughters - McLeod's Daughters

Seizoen 6 - Aflevering 3 - Australische dramaserie. Kiss of Death. In een poging om Alex te vergeten, beleeft Stevie een avontuurtje met Leo, een jonge kerel die ze in de pub heeft ontmoet. Ze weet niet dat hij de piloot is, die door Harr...

23-05-2019 19:31

McLeod's Daughters

McLeod's daughters - McLeod's Daughters

Seizoen 6 - Aflevering 2 - Australische dramaserie. Truth Hurts. Harry kondigt de verloving aan van Alex en Fiona. De jaloerse Stevie doet ondertussen op het internet een schrikwekkende ontdekking over het verleden van haar liefdesrivale....

22-05-2019 19:35

Lost & found

McLeod's daughters - Lost & found

Jodi vertelt Tess dat ze halfzusters zijn. Tess reageert niet helemaal zoals Jodi had verwacht. Alex keert terug en Stevie is klaar om haar ware gevoelens voor hem te uiten. Maar dan stelt hij Fiona voor, zijn verloofde. Iedereen werkt same...

21-05-2019 19:35

New beginnings

McLeod's daughters - New beginnings

Tess heeft steeds dezelfde vreemde droom over Nick. Stevie kan niet langer ontkennen dat ze gevoelens heeft voor Alex, maar kan geen goed moment vinden om het hem te vertellen. Harry wil een oude schuur renoveren om Sally te verleiden toch ...

20-05-2019 19:34

Body and soul

McLeod's daughters - Body and soul

Tess krijgt een brief die Nick stuurde voor zijn dood. Ze probeert de draad weer op te pakken, maar dat lukt niet helemaal. Stevie gaat op zoek naar Alex, die plotseling verdwenen is. Harry wil dat Sally en Harrison op Killarney blijven, ma...

17-05-2019 19:32

Anniversary

McLeod's daughters - Anniversary

Tess gedraagt zich niet als een rouwende weduwe. Ze wil dat iedereen het leven van Nick viert met een feest. Ze wacht op een verschijning van Nick. Alex probeert zijn verdriet op zijn eigen manier te verwerken en verwijt Harry de dood van N...

16-05-2019 19:34

Twelve and a half hours behind

McLeod's daughters - Twelve and a half hours behind

Tess keert alleen terug naar Drovers Run; Nick komt later. Ze ontdekt dat ze zwanger is. Haar vreugde slaat snel om in verdriet als ze te horen krijgt dat Nicks vliegtuig is neergestort. Jodi probeert iets te vinden met Jacks DNA, zodat ze ...

15-05-2019 19:35

Stranger than fiction

McLeod's daughters - Stranger than fiction

Alex ruziet met Harry over een lucratieve deal die vooral gunstig is voor Nick. Alex herbeleeft de oude strijd tegen zijn broer. Het boek van Meg wordt gedrukt en de uitgever wil het promoten in Gungellan. Meg heeft daar moeite mee, omdat h...

14-05-2019 19:35

Intentions

McLeod's daughters - Intentions

Catriona dreigt Dave aan te klagen wegens seksuele intimidatie, dus doet Dave er alles aan om het goed te maken met haar. Jodi realiseert zich dat haar leven mogelijk gebaseerd is op een leugen en stort haar hart uit bij Rob. Meg vraagt zic...

13-05-2019 19:34

The king and I

McLeod's daughters - The king and I

Jodi ontvangt een brief waarin staat dat Jack McLeod haar 1000 dollar heeft nagelaten. Ze vraagt zich af waarom. Meg probeert Jodi af te leiden, terwijl ze aan Jodi's verrassingsfeestje werkt. Als Jodi ontdekt dat er meer is dan de 1000 dol...

10-05-2019 19:30

Truth or dare

McLeod's daughters - Truth or dare

Daves broer, Patrick, komt onverwacht op bezoek als hij met een parachute bij de boerderij landt. Kate heeft al snel goed contact met hem. Maar Patrick zit niet goed in zijn vel en hij is boos op Dave. Daardoor neemt hij onnodige risico's. ...

09-05-2019 19:33

Betwixt and between

McLeod's daughters - Betwixt and between

Stevie heeft Michelle beloofd om Rose niet de waarheid te vertellen en stort zich op haar werk. Maar als Rose oude spullen van Stevie bekijkt, krijgt ze een vermoeden. Stevie kan niet anders dan Rose vertellen dat zij haar echte moeder is. ...

08-05-2019 19:34

Out of time

McLeod's daughters - Out of time

Rose brengt een bezoekje aan de boerderij en heeft Stevies zus Michelle meegenomen. Michelle en Stevie hebben al snel een discussie over het vertellen van de waarheid aan Rose. Michelle is bang dat ze Rose kwijt zal raken.

07-05-2019 19:36

If you build it...

McLeod's daughters - If you build it...

Er heerst droogte en Sandra denkt alleen aan zichzelf en Killarney. Stevie denkt dat Sandra zo eigenwijs is, omdat haar moeder haar op jonge leeftijd verliet. Charlotte is even bij Rob en hij is niet blij als ze aan zijn spullen zit. Jodi i...

06-05-2019 19:33

Moonstruck

McLeod's daughters - Moonstruck

Meg komt terug en verrast Terry. Maar ze voelt zich niet helemaal op haar plek vanwege de nieuwe werkrelatie tussen Moira en Terry. Alex vraagt Stevie mee naar een bal, maar als een oude vlam contact met hem opneemt, trekt hij zijn uitnodig...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 25. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

McLeod's daughters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van McLeod's daughters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van McLeod's daughters bij McLeod's daughters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van McLeod's daughters. Heb je een uitzending van McLeod's daughters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

McLeod's daughters gemist

Uitzending gemist van McLeod's daughters? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van McLeod's daughters, uitgezonden op NET 5. Heb je een uitzending van McLeod's daughters gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van McLeod's daughters? Hier kun je alle uitzendingen van McLeod's daughters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 362
  • Laatste uitzending op 24-05-2019 om 19:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord