Programma gemist?

Baby Xander viert door een z'n eerste verjaardag de en iedereen komt door samen op Drovers Run. Patrick op en in Tayler besluiten naar Patricks broer met Dave in het Afrika te gaan. tijdens Ben wijst zijn een ex af naar en kiest voor een nieuw van leven met Jaz. van Grace gaat niet langer op tv achter van Marcus aan en hoopt tijdens dat hij gelukkig uit wordt met Ingrid. in Moira van heeft een slecht op tv voorgevoel en hoopt dat ze op op tijd het is om Phil naar te waarschuwen op tv voor naderend onheil.

Een naar jaar na het de dood van Alex moet in Stevie erkennen dat Drovers met Run in de een in diepe financiële crisis door zit. Ze vraagt de andere door vrouwen om hulp. Grace van vertelt met Patrick dat op tv ze Ingrid heeft gezien. met Voor wie zal hij met kiezen? Tayler mag van diergeneeskunde gaan studeren, met maar op hoe moet het dan verder met met met Patrick?

Moira uit maakt zich op tv klaar voor een van optreden in Phils de musical, maar op tijdens privégebied gaat het tijdens helemaal mis. Grace realiseert zich van dat door Marcus niet hetzelfde naar voelt voor haar tijdens als zij voor hem: hij uit is op de zoek naar Ingrid. het Stevie vindt de op nieuwe dierenarts heel een aantrekkelijk, maar weet niet met of met ze klaar is voor een nieuwe in relatie. tijdens Jaz geeft Ben op tv dansles.

Grace een maakt haar gevoelens voor Marcus een kenbaar. het Ben bedenkt een met plan om van een corrupte agente erbij te lappen. naar De vrouwen op tv van Drovers door ontdekken dat Ingrid met haar ex om het een leven wil brengen. uit Ingrid tijdens besluit te verdwijnen.

Er met worden dieren op gestolen van Drovers Run. op tv Ingrid wordt gestalkt en lastiggevallen op tv door naar haar ex-man. door Vanwege zijn relatie met met Ingrid komt naar het leven van Marcus in in gevaar. naar Tayler heeft moeite met met studeren.

Een het rechercheur bezoekt de naar boerderij vanwege een de onderzoek naar de diefstal van in in vee. Grace heeft niet in tijdens de gaten het dat hij de gevaarlijke van ex van van Ingrid is. Moira in en Phil proberen een om te gaan met hun tijdens verdriet. op tv Jaz hoopt haar tijdens springpaard in te de kunnen zetten voor de werk op de een boerderij.

Iemand uit brengt een geruchtenstroom op gang het over in Stevie en Marcus. van Grace weet niet wat ze van tijdens moet met haar met gevoelens voor pastoor Dan. van Moira en Phil met maken toekomstplannen. Tayler vermoedt op dat Patrick een haar zal op verlaten.

Grace dreigt Mischa van aan uit te geven als hij uit Jaz in gevaar brengt. een Moira van vertelt Phil dat ze zwanger met naar is. Hij reageert met een huwelijksaanzoek. met Grace maakt uit zich op op tv voor een gala voor het uit goede doel. Marcus met heeft Stevie het weten over de te halen om op tv ook naar de het gala te een gaan.

De ex van tijdens Jaz door komt langs uit Italië. Hij de in wil helpen haar het reputatie te herstellen en probeert haar een in over te halen van weer te gaan trainen met met haar springpaard Anastasia. Phil van en Moira maken een tijdens plannen om te met gaan reizen, maar dan de ontdekt Moira dat ze zwanger van met is...

Stevie meldt het zich aan in bij een praatgroep door voor moeders, maar ze heeft met het uit er moeilijk mee van dat alle andere vrouwen een naar partner hebben op tv en zij de niet meer. Ben en uit Marcus werken de samen om een uit mishandelde hond naar te redden.

De de politicus die van de controversiële dam in wil bouwen, bezoekt het Drovers Run en omliggende op tv boerderijen. Frank dreigt een bom op te laten op ontploffen het tijdens een bijeenkomst over de dam. in Jaz met besluit haar relatie op tv met Frank uit te verbreken, wat hem nog op tv bozer een maakt.

Marcus, in Frank, Jaz en Grace gaan naar naar Adelaide een om een daar te praten met de een politicus die verantwoordelijk is op van voor de bouw naar van de dam. op tv Marcus heeft Ben verboden zijn in paard uit te gebruiken, maar Ben trekt zich op daar een niks van aan. Moira tijdens ontdekt dat Phil een uit tijdens musical heeft geschreven over haar op leven.

Taylers moeder de komt terug uit naar Drovers, maar uit Tayler wil haar op tv niet spreken. een Op aandringen van Stevie hebben van ze uiteindelijk het toch een door goed gesprek. De relatie van Ingrid in met op Marcus heeft een negatieve invloed tijdens op haar een werk. Frank en uit Jaz op gaan steeds beter met elkaar uit om en dat met maakt Ben jaloers. Baby op met Xander is een echt lachebekje, behalve een voor tijdens zijn moeder.

De vrouwen een organiseren een protest tegen het de bouw het van een dam, die naar het einde zou van betekenen van van Drovers met Run en andere boerderijen in in de omgeving. Jaz wordt van gechanteerd met door een landeigenaar die voorstander door is van de op dam. Om de geld in te een zamelen, wordt een voetbaltoernooi door georganiseerd. door Op het veld lopen de naar emoties hoog op. door Ondertussen leidt Patrick uit tijdelijk op tv Killarney, maar tijdens dat valt hem vies in tegen.

Tot een ieders verrassing brengt Jaz, in de jongere zus in van naar Regan en Grace, een bezoekje naar aan Drovers Run. Grace van van is bang dat ze niet voor uit de op gezelligheid komt. Patrick vreest dat door Tayler een op kind van hem op wil. in Moira probeert Phils nieuwe relatie uit te door saboteren.

april 2021
19-09-2019 00:44

The long paddock

McLeod's daughters - The long paddock

Baby Xander viert z'n eerste verjaardag en iedereen komt samen op Drovers Run. Patrick en Tayler besluiten naar Patricks broer Dave in Afrika te gaan. Ben wijst zijn ex af en kiest voor een nieuw leven met Jaz. Grace gaat niet langer achter...

18-09-2019 00:35

Into the valley of the shadow

McLeod's daughters - Into the valley of the shadow

Een jaar na de dood van Alex moet Stevie erkennen dat Drovers Run in een diepe financiële crisis zit. Ze vraagt de andere vrouwen om hulp. Grace vertelt Patrick dat ze Ingrid heeft gezien. Voor wie zal hij kiezen? Tayler mag diergeneeskunde...

17-09-2019 00:31

The show must go on

McLeod's daughters - The show must go on

Moira maakt zich klaar voor een optreden in Phils musical, maar op privégebied gaat het helemaal mis. Grace realiseert zich dat Marcus niet hetzelfde voelt voor haar als zij voor hem: hij is op zoek naar Ingrid. Stevie vindt de nieuwe diere...

14-09-2019 00:25

Into thin air

McLeod's daughters - Into thin air

Grace maakt haar gevoelens voor Marcus kenbaar. Ben bedenkt een plan om een corrupte agente erbij te lappen. De vrouwen van Drovers ontdekken dat Ingrid haar ex om het leven wil brengen. Ingrid besluit te verdwijnen.

13-09-2019 00:50

Every move you make

McLeod's daughters - Every move you make

Er worden dieren gestolen van Drovers Run. Ingrid wordt gestalkt en lastiggevallen door haar ex-man. Vanwege zijn relatie met Ingrid komt het leven van Marcus in gevaar. Tayler heeft moeite met studeren.

12-09-2019 00:42

Show pony

McLeod's daughters - Show pony

Een rechercheur bezoekt de boerderij vanwege een onderzoek naar de diefstal van vee. Grace heeft niet in de gaten dat hij de gevaarlijke ex van Ingrid is. Moira en Phil proberen om te gaan met hun verdriet. Jaz hoopt haar springpaard in te ...

11-09-2019 01:13

The merry widow

McLeod's daughters - The merry widow

Iemand brengt een geruchtenstroom op gang over Stevie en Marcus. Grace weet niet wat ze moet met haar gevoelens voor pastoor Dan. Moira en Phil maken toekomstplannen. Tayler vermoedt dat Patrick haar zal verlaten.

10-09-2019 00:38

Snogging frogs

McLeod's daughters - Snogging frogs

Grace dreigt Mischa aan te geven als hij Jaz in gevaar brengt. Moira vertelt Phil dat ze zwanger is. Hij reageert met een huwelijksaanzoek. Grace maakt zich op voor een gala voor het goede doel. Marcus heeft Stevie weten over te halen om oo...

07-09-2019 00:28

My prince will come

McLeod's daughters - My prince will come

De ex van Jaz komt langs uit Italië. Hij wil helpen haar reputatie te herstellen en probeert haar over te halen weer te gaan trainen met haar springpaard Anastasia. Phil en Moira maken plannen om te gaan reizen, maar dan ontdekt Moira dat z...

06-09-2019 00:41

A dog's life

McLeod's daughters - A dog's life

Stevie meldt zich aan bij een praatgroep voor moeders, maar ze heeft het er moeilijk mee dat alle andere vrouwen een partner hebben en zij niet meer. Ben en Marcus werken samen om een mishandelde hond te redden.

05-09-2019 00:41

Love and let die

McLeod's daughters - Love and let die

De politicus die de controversiële dam wil bouwen, bezoekt Drovers Run en omliggende boerderijen. Frank dreigt een bom te laten ontploffen tijdens een bijeenkomst over de dam. Jaz besluit haar relatie met Frank te verbreken, wat hem nog boz...

04-09-2019 00:44

Bright lights, big trouble

McLeod's daughters - Bright lights, big trouble

Marcus, Frank, Jaz en Grace gaan naar Adelaide om daar te praten met de politicus die verantwoordelijk is voor de bouw van de dam. Marcus heeft Ben verboden zijn paard te gebruiken, maar Ben trekt zich daar niks van aan. Moira ontdekt dat P...

03-09-2019 00:35

Mother love

McLeod's daughters - Mother love

Taylers moeder komt terug naar Drovers, maar Tayler wil haar niet spreken. Op aandringen van Stevie hebben ze uiteindelijk toch een goed gesprek. De relatie van Ingrid met Marcus heeft een negatieve invloed op haar werk. Frank en Jaz gaan s...

31-08-2019 00:44

Dammed

McLeod's daughters - Dammed

De vrouwen organiseren een protest tegen de bouw van een dam, die het einde zou betekenen van Drovers Run en andere boerderijen in de omgeving. Jaz wordt gechanteerd door een landeigenaar die voorstander is van de dam. Om geld in te zamelen...

30-08-2019 00:40

Three sisters

McLeod's daughters - Three sisters

Tot ieders verrassing brengt Jaz, de jongere zus van Regan en Grace, een bezoekje aan Drovers Run. Grace is bang dat ze niet voor de gezelligheid komt. Patrick vreest dat Tayler een kind van hem wil. Moira probeert Phils nieuwe relatie te s...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 30. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

McLeod's daughters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van McLeod's daughters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van McLeod's daughters bij McLeod's daughters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van McLeod's daughters. Heb je een uitzending van McLeod's daughters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

McLeod's daughters gemist

Uitzending gemist van McLeod's daughters? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van McLeod's daughters, uitgezonden op NET 5. Heb je een uitzending van McLeod's daughters gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van McLeod's daughters? Hier kun je alle uitzendingen van McLeod's daughters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 445
  • Laatste uitzending op 19-09-2019 om 12:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!