Programma gemist?

Baby Xander viert tijdens z'n tijdens eerste verjaardag en het iedereen komt samen op Drovers op Run. Patrick en in Tayler tijdens besluiten naar Patricks broer Dave door in de Afrika te in gaan. Ben wijst zijn door ex af en met kiest voor tijdens een nieuw leven met Jaz. door Grace gaat de niet langer achter uit Marcus aan en op hoopt dat hij gelukkig op wordt de met Ingrid. Moira heeft het een slecht voorgevoel op tv en hoopt dat ze uit op tijd met is om Phil te waarschuwen de het voor naderend onheil.

Een jaar tijdens na naar de dood van Alex tijdens moet Stevie op tv erkennen dat Drovers Run in een een diepe financiële crisis op uit zit. Ze vraagt de andere van vrouwen van om hulp. Grace vertelt Patrick een dat ze Ingrid heeft uit gezien. Voor wie het zal hij met kiezen? Tayler mag in diergeneeskunde tijdens gaan studeren, maar hoe moet het het van dan verder met op tv Patrick?

Moira het maakt zich uit klaar voor een optreden in een Phils musical, maar op tv op privégebied tijdens gaat het de helemaal mis. Grace op realiseert zich dat Marcus het niet hetzelfde voelt voor haar een als zij voor uit hem: tijdens hij is door op zoek naar Ingrid. Stevie van vindt in de nieuwe dierenarts heel aantrekkelijk, in maar het weet niet of van ze klaar is voor een met nieuwe een relatie. Jaz geeft in Ben dansles.

Grace naar maakt haar gevoelens voor Marcus met kenbaar. Ben de bedenkt tijdens een plan om een corrupte de agente het erbij te lappen. op De vrouwen van de Drovers ontdekken dat op tv Ingrid haar ex om naar het leven wil brengen. een Ingrid besluit tijdens te verdwijnen.

Er worden op dieren gestolen van een Drovers Run. Ingrid wordt met op gestalkt en lastiggevallen de door haar ex-man. Vanwege met zijn relatie met de Ingrid komt een het leven van Marcus met in gevaar. Tayler heeft uit moeite met door studeren.

Een van rechercheur bezoekt de op boerderij vanwege een onderzoek naar naar van de diefstal van tijdens vee. Grace heeft niet op in de gaten van dat hij de een gevaarlijke ex van door Ingrid is. Moira en een Phil proberen om te met gaan door met hun verdriet. in Jaz hoopt haar springpaard in op tv te kunnen zetten naar voor werk op tijdens de tijdens boerderij.

Iemand brengt een een geruchtenstroom de op gang op tv over Stevie en Marcus. Grace weet van niet wat ze door moet met tijdens haar gevoelens uit voor pastoor Dan. in Moira en Phil maken toekomstplannen. het Tayler vermoedt dat tijdens Patrick haar met zal een verlaten.

Grace op tv dreigt Mischa aan te een geven het als hij Jaz in gevaar brengt. in Moira vertelt uit Phil dat ze door zwanger is. in Hij reageert met tijdens een huwelijksaanzoek. door Grace maakt zich op in voor een gala voor van het goede het doel. Marcus heeft Stevie met weten over te halen het om ook tijdens naar tijdens het gala te op gaan.

De ex het van Jaz komt met langs uit het Italië. Hij wil helpen uit haar reputatie op te herstellen op tv en probeert haar over te halen met weer te op tv gaan trainen het met haar springpaard Anastasia. naar Phil en Moira in maken met plannen om te gaan reizen, maar het dan door ontdekt Moira dat tijdens ze zwanger op tv is...

Stevie op tv meldt zich aan bij een op uit praatgroep voor moeders, maar tijdens ze heeft het het er moeilijk mee dat alle een andere vrouwen een op tv partner hebben op tv en zij niet van meer. Ben en op tv Marcus werken samen om met een mishandelde hond de te naar redden.

De tijdens politicus die de in controversiële dam wil het bouwen, bezoekt Drovers uit Run en door omliggende boerderijen. Frank dreigt een de bom te met laten ontploffen tijdens uit een bijeenkomst over van de dam. Jaz op tv besluit haar relatie uit met Frank te verbreken, het wat hem nog de bozer op tv maakt.

Marcus, Frank, op tv Jaz uit en Grace gaan tijdens naar Adelaide om in daar te praten de met de politicus die verantwoordelijk is op voor de bouw uit van de het dam. Marcus heeft de Ben verboden zijn in paard te gebruiken, van maar op Ben trekt zich op tv daar niks van aan. Moira ontdekt de dat Phil met een musical tijdens heeft geschreven over haar van leven.

Taylers moeder op komt terug naar met Drovers, maar Tayler op tv wil de haar niet spreken. op tv Op aandringen van Stevie hebben ze het met uiteindelijk toch een goed gesprek. door De relatie van Ingrid door op met Marcus heeft een een negatieve invloed door op haar werk. Frank op en Jaz gaan tijdens steeds beter met elkaar met om en tijdens dat maakt Ben naar jaloers. Baby naar Xander is een op tv echt lachebekje, behalve voor zijn met moeder.

De vrouwen op organiseren een tijdens protest tegen de in bouw van een dam, met die het einde zou het betekenen van Drovers uit Run op en andere boerderijen in de de omgeving. Jaz wordt naar gechanteerd door met een uit landeigenaar die voorstander is van van de dam. Om tijdens geld in te zamelen, op wordt in een voetbaltoernooi georganiseerd. Op door het veld lopen de met emoties naar hoog op. de Ondertussen leidt Patrick tijdelijk Killarney, naar maar dat valt de hem naar vies tegen.

Tot ieders verrassing op tijdens brengt Jaz, de jongere zus op van Regan en Grace, uit naar een bezoekje aan door Drovers Run. Grace van is bang dat ze niet de voor de naar gezelligheid komt. op Patrick vreest dat Tayler een kind naar van hem wil. het Moira probeert Phils het nieuwe relatie op te door saboteren.

juli 2021
19-09-2019 00:44

The long paddock

McLeod's daughters - The long paddock

Baby Xander viert z'n eerste verjaardag en iedereen komt samen op Drovers Run. Patrick en Tayler besluiten naar Patricks broer Dave in Afrika te gaan. Ben wijst zijn ex af en kiest voor een nieuw leven met Jaz. Grace gaat niet langer achter...

18-09-2019 00:35

Into the valley of the shadow

McLeod's daughters - Into the valley of the shadow

Een jaar na de dood van Alex moet Stevie erkennen dat Drovers Run in een diepe financiële crisis zit. Ze vraagt de andere vrouwen om hulp. Grace vertelt Patrick dat ze Ingrid heeft gezien. Voor wie zal hij kiezen? Tayler mag diergeneeskunde...

17-09-2019 00:31

The show must go on

McLeod's daughters - The show must go on

Moira maakt zich klaar voor een optreden in Phils musical, maar op privégebied gaat het helemaal mis. Grace realiseert zich dat Marcus niet hetzelfde voelt voor haar als zij voor hem: hij is op zoek naar Ingrid. Stevie vindt de nieuwe diere...

14-09-2019 00:25

Into thin air

McLeod's daughters - Into thin air

Grace maakt haar gevoelens voor Marcus kenbaar. Ben bedenkt een plan om een corrupte agente erbij te lappen. De vrouwen van Drovers ontdekken dat Ingrid haar ex om het leven wil brengen. Ingrid besluit te verdwijnen.

13-09-2019 00:50

Every move you make

McLeod's daughters - Every move you make

Er worden dieren gestolen van Drovers Run. Ingrid wordt gestalkt en lastiggevallen door haar ex-man. Vanwege zijn relatie met Ingrid komt het leven van Marcus in gevaar. Tayler heeft moeite met studeren.

12-09-2019 00:42

Show pony

McLeod's daughters - Show pony

Een rechercheur bezoekt de boerderij vanwege een onderzoek naar de diefstal van vee. Grace heeft niet in de gaten dat hij de gevaarlijke ex van Ingrid is. Moira en Phil proberen om te gaan met hun verdriet. Jaz hoopt haar springpaard in te ...

11-09-2019 01:13

The merry widow

McLeod's daughters - The merry widow

Iemand brengt een geruchtenstroom op gang over Stevie en Marcus. Grace weet niet wat ze moet met haar gevoelens voor pastoor Dan. Moira en Phil maken toekomstplannen. Tayler vermoedt dat Patrick haar zal verlaten.

10-09-2019 00:38

Snogging frogs

McLeod's daughters - Snogging frogs

Grace dreigt Mischa aan te geven als hij Jaz in gevaar brengt. Moira vertelt Phil dat ze zwanger is. Hij reageert met een huwelijksaanzoek. Grace maakt zich op voor een gala voor het goede doel. Marcus heeft Stevie weten over te halen om oo...

07-09-2019 00:28

My prince will come

McLeod's daughters - My prince will come

De ex van Jaz komt langs uit Italië. Hij wil helpen haar reputatie te herstellen en probeert haar over te halen weer te gaan trainen met haar springpaard Anastasia. Phil en Moira maken plannen om te gaan reizen, maar dan ontdekt Moira dat z...

06-09-2019 00:41

A dog's life

McLeod's daughters - A dog's life

Stevie meldt zich aan bij een praatgroep voor moeders, maar ze heeft het er moeilijk mee dat alle andere vrouwen een partner hebben en zij niet meer. Ben en Marcus werken samen om een mishandelde hond te redden.

05-09-2019 00:41

Love and let die

McLeod's daughters - Love and let die

De politicus die de controversiële dam wil bouwen, bezoekt Drovers Run en omliggende boerderijen. Frank dreigt een bom te laten ontploffen tijdens een bijeenkomst over de dam. Jaz besluit haar relatie met Frank te verbreken, wat hem nog boz...

04-09-2019 00:44

Bright lights, big trouble

McLeod's daughters - Bright lights, big trouble

Marcus, Frank, Jaz en Grace gaan naar Adelaide om daar te praten met de politicus die verantwoordelijk is voor de bouw van de dam. Marcus heeft Ben verboden zijn paard te gebruiken, maar Ben trekt zich daar niks van aan. Moira ontdekt dat P...

03-09-2019 00:35

Mother love

McLeod's daughters - Mother love

Taylers moeder komt terug naar Drovers, maar Tayler wil haar niet spreken. Op aandringen van Stevie hebben ze uiteindelijk toch een goed gesprek. De relatie van Ingrid met Marcus heeft een negatieve invloed op haar werk. Frank en Jaz gaan s...

31-08-2019 00:44

Dammed

McLeod's daughters - Dammed

De vrouwen organiseren een protest tegen de bouw van een dam, die het einde zou betekenen van Drovers Run en andere boerderijen in de omgeving. Jaz wordt gechanteerd door een landeigenaar die voorstander is van de dam. Om geld in te zamelen...

30-08-2019 00:40

Three sisters

McLeod's daughters - Three sisters

Tot ieders verrassing brengt Jaz, de jongere zus van Regan en Grace, een bezoekje aan Drovers Run. Grace is bang dat ze niet voor de gezelligheid komt. Patrick vreest dat Tayler een kind van hem wil. Moira probeert Phils nieuwe relatie te s...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 30. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

McLeod's daughters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van McLeod's daughters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van McLeod's daughters bij McLeod's daughters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van McLeod's daughters. Heb je een uitzending van McLeod's daughters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

McLeod's daughters gemist

Uitzending gemist van McLeod's daughters? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van McLeod's daughters, uitgezonden op NET 5. Heb je een uitzending van McLeod's daughters gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van McLeod's daughters? Hier kun je alle uitzendingen van McLeod's daughters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 445
  • Laatste uitzending op 19-09-2019 om 12:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!