Programma gemist?

Baby Xander het viert z'n eerste op verjaardag en iedereen een komt met samen op Drovers in Run. Patrick en Tayler tijdens besluiten naar Patricks een broer Dave in het Afrika te gaan. op tv Ben wijst door zijn ex af en van kiest voor een nieuw leven naar met Jaz. in Grace de gaat niet langer achter Marcus aan het en hoopt dat door hij gelukkig uit wordt met uit Ingrid. Moira heeft een slecht de voorgevoel een en hoopt dat ze op de tijd van is om Phil tijdens te waarschuwen voor in naderend onheil.

Een op jaar na de dood tijdens van Alex moet tijdens Stevie erkennen dat uit Drovers Run in in een diepe financiële met crisis zit. Ze op tv vraagt de andere naar vrouwen om hulp. Grace uit naar vertelt Patrick dat ze Ingrid met heeft van gezien. Voor wie zal hij met kiezen? Tayler mag uit diergeneeskunde gaan studeren, met maar uit hoe moet het dan in verder met met Patrick?

Moira maakt zich uit klaar tijdens voor een optreden het in Phils op tv musical, maar op privégebied gaat het uit helemaal mis. de Grace realiseert een zich dat Marcus niet door hetzelfde voelt het voor haar als zij voor met hem: hij door is op zoek van naar tijdens Ingrid. Stevie vindt de een nieuwe dierenarts heel de aantrekkelijk, maar in weet niet of ze door klaar is voor een op nieuwe de relatie. Jaz geeft Ben door dansles.

Grace met maakt haar gevoelens voor Marcus het kenbaar. Ben op tv bedenkt een uit plan om een corrupte agente een erbij te lappen. de De in vrouwen van met Drovers ontdekken dat Ingrid haar ex met om het leven een wil brengen. Ingrid het besluit in te verdwijnen.

Er met worden dieren gestolen van Drovers naar Run. Ingrid wordt van gestalkt met en lastiggevallen door haar een ex-man. Vanwege een zijn relatie in met Ingrid komt tijdens het leven van naar Marcus in gevaar. Tayler heeft moeite tijdens met naar studeren.

Een door rechercheur bezoekt de boerderij vanwege een een onderzoek naar op tv de diefstal op tv van vee. het Grace heeft niet in de van op tv gaten dat hij de gevaarlijke met ex met van Ingrid is. Moira naar en Phil proberen om uit te gaan met hun met verdriet. uit Jaz hoopt haar springpaard uit in te kunnen van zetten voor op werk op de uit boerderij.

Iemand de brengt een geruchtenstroom op gang het op tv over Stevie en Marcus. de Grace weet niet wat door ze tijdens moet met haar gevoelens voor in pastoor Dan. met Moira en Phil maken in toekomstplannen. Tayler vermoedt van dat Patrick haar zal de tijdens verlaten.

Grace uit dreigt Mischa in aan te geven uit als hij Jaz in gevaar brengt. van Moira vertelt Phil van in dat ze zwanger van is. Hij reageert met een met huwelijksaanzoek. Grace maakt met zich op voor een met uit gala voor het goede doel. Marcus tijdens de heeft Stevie weten een over te halen om op ook naar het het gala te uit gaan.

De ex van een Jaz komt langs door uit op Italië. Hij tijdens wil helpen haar van reputatie te herstellen en probeert haar uit over te het halen weer te gaan de trainen een met haar springpaard Anastasia. Phil de en Moira het maken van plannen om te gaan naar reizen, maar op dan ontdekt Moira tijdens dat ze zwanger de is...

Stevie meldt de zich aan bij een op praatgroep voor moeders, op maar op tv ze heeft het er de moeilijk de mee dat alle een andere vrouwen een partner hebben en van met zij niet meer. Ben van en Marcus werken samen om tijdens het een mishandelde hond door te redden.

De door politicus die de controversiële dam het van wil bouwen, bezoekt Drovers uit Run en omliggende boerderijen. Frank door dreigt een de bom te laten ontploffen de naar tijdens een bijeenkomst tijdens over de dam. Jaz besluit in haar relatie een met Frank te naar verbreken, wat hem nog bozer de door maakt.

Marcus, in Frank, Jaz en de Grace gaan naar Adelaide naar om daar te het praten naar met de politicus door die verantwoordelijk is voor de van bouw van op tv de dam. Marcus heeft met Ben verboden zijn het paard te gebruiken, het maar Ben trekt uit zich daar niks naar van aan. Moira de ontdekt dat de Phil een met musical heeft geschreven over haar door leven.

Taylers met moeder komt terug de naar Drovers, de maar Tayler wil op tv haar niet spreken. Op met aandringen van Stevie hebben ze van op uiteindelijk toch een het goed gesprek. De relatie van met Ingrid met de Marcus heeft een negatieve invloed de op haar werk. het Frank en Jaz met gaan naar steeds beter met elkaar om in en tijdens dat maakt Ben jaloers. met Baby het Xander is een echt lachebekje, behalve in op voor zijn moeder.

De vrouwen door organiseren een protest tegen op tv de bouw op tv van een een dam, die het het einde zou betekenen van uit Drovers Run op en andere boerderijen in tijdens de op tv omgeving. Jaz wordt gechanteerd tijdens door een in landeigenaar die voorstander is een van de dam. Om geld het in te met zamelen, wordt een voetbaltoernooi van georganiseerd. Op het tijdens veld lopen de van de emoties hoog op. in Ondertussen leidt Patrick tijdelijk Killarney, maar op tv dat valt hem van vies op tv tegen.

Tot ieders verrassing van brengt Jaz, de tijdens jongere zus van naar Regan met en Grace, een bezoekje aan op tv Drovers Run. uit Grace is bang dat op ze niet voor een de gezelligheid komt. tijdens Patrick vreest dat naar Tayler een kind het van hem tijdens wil. Moira probeert op tv Phils nieuwe door relatie te naar saboteren.

april 2020
19-09-2019 00:44

The long paddock

McLeod's daughters - The long paddock

Baby Xander viert z'n eerste verjaardag en iedereen komt samen op Drovers Run. Patrick en Tayler besluiten naar Patricks broer Dave in Afrika te gaan. Ben wijst zijn ex af en kiest voor een nieuw leven met Jaz. Grace gaat niet langer achter...

18-09-2019 00:35

Into the valley of the shadow

McLeod's daughters - Into the valley of the shadow

Een jaar na de dood van Alex moet Stevie erkennen dat Drovers Run in een diepe financiële crisis zit. Ze vraagt de andere vrouwen om hulp. Grace vertelt Patrick dat ze Ingrid heeft gezien. Voor wie zal hij kiezen? Tayler mag diergeneeskunde...

17-09-2019 00:31

The show must go on

McLeod's daughters - The show must go on

Moira maakt zich klaar voor een optreden in Phils musical, maar op privégebied gaat het helemaal mis. Grace realiseert zich dat Marcus niet hetzelfde voelt voor haar als zij voor hem: hij is op zoek naar Ingrid. Stevie vindt de nieuwe diere...

14-09-2019 00:25

Into thin air

McLeod's daughters - Into thin air

Grace maakt haar gevoelens voor Marcus kenbaar. Ben bedenkt een plan om een corrupte agente erbij te lappen. De vrouwen van Drovers ontdekken dat Ingrid haar ex om het leven wil brengen. Ingrid besluit te verdwijnen.

13-09-2019 00:50

Every move you make

McLeod's daughters - Every move you make

Er worden dieren gestolen van Drovers Run. Ingrid wordt gestalkt en lastiggevallen door haar ex-man. Vanwege zijn relatie met Ingrid komt het leven van Marcus in gevaar. Tayler heeft moeite met studeren.

12-09-2019 00:42

Show pony

McLeod's daughters - Show pony

Een rechercheur bezoekt de boerderij vanwege een onderzoek naar de diefstal van vee. Grace heeft niet in de gaten dat hij de gevaarlijke ex van Ingrid is. Moira en Phil proberen om te gaan met hun verdriet. Jaz hoopt haar springpaard in te ...

11-09-2019 01:13

The merry widow

McLeod's daughters - The merry widow

Iemand brengt een geruchtenstroom op gang over Stevie en Marcus. Grace weet niet wat ze moet met haar gevoelens voor pastoor Dan. Moira en Phil maken toekomstplannen. Tayler vermoedt dat Patrick haar zal verlaten.

10-09-2019 00:38

Snogging frogs

McLeod's daughters - Snogging frogs

Grace dreigt Mischa aan te geven als hij Jaz in gevaar brengt. Moira vertelt Phil dat ze zwanger is. Hij reageert met een huwelijksaanzoek. Grace maakt zich op voor een gala voor het goede doel. Marcus heeft Stevie weten over te halen om oo...

07-09-2019 00:28

My prince will come

McLeod's daughters - My prince will come

De ex van Jaz komt langs uit Italië. Hij wil helpen haar reputatie te herstellen en probeert haar over te halen weer te gaan trainen met haar springpaard Anastasia. Phil en Moira maken plannen om te gaan reizen, maar dan ontdekt Moira dat z...

06-09-2019 00:41

A dog's life

McLeod's daughters - A dog's life

Stevie meldt zich aan bij een praatgroep voor moeders, maar ze heeft het er moeilijk mee dat alle andere vrouwen een partner hebben en zij niet meer. Ben en Marcus werken samen om een mishandelde hond te redden.

05-09-2019 00:41

Love and let die

McLeod's daughters - Love and let die

De politicus die de controversiële dam wil bouwen, bezoekt Drovers Run en omliggende boerderijen. Frank dreigt een bom te laten ontploffen tijdens een bijeenkomst over de dam. Jaz besluit haar relatie met Frank te verbreken, wat hem nog boz...

04-09-2019 00:44

Bright lights, big trouble

McLeod's daughters - Bright lights, big trouble

Marcus, Frank, Jaz en Grace gaan naar Adelaide om daar te praten met de politicus die verantwoordelijk is voor de bouw van de dam. Marcus heeft Ben verboden zijn paard te gebruiken, maar Ben trekt zich daar niks van aan. Moira ontdekt dat P...

03-09-2019 00:35

Mother love

McLeod's daughters - Mother love

Taylers moeder komt terug naar Drovers, maar Tayler wil haar niet spreken. Op aandringen van Stevie hebben ze uiteindelijk toch een goed gesprek. De relatie van Ingrid met Marcus heeft een negatieve invloed op haar werk. Frank en Jaz gaan s...

31-08-2019 00:44

Dammed

McLeod's daughters - Dammed

De vrouwen organiseren een protest tegen de bouw van een dam, die het einde zou betekenen van Drovers Run en andere boerderijen in de omgeving. Jaz wordt gechanteerd door een landeigenaar die voorstander is van de dam. Om geld in te zamelen...

30-08-2019 00:40

Three sisters

McLeod's daughters - Three sisters

Tot ieders verrassing brengt Jaz, de jongere zus van Regan en Grace, een bezoekje aan Drovers Run. Grace is bang dat ze niet voor de gezelligheid komt. Patrick vreest dat Tayler een kind van hem wil. Moira probeert Phils nieuwe relatie te s...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 30. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

McLeod's daughters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van McLeod's daughters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van McLeod's daughters bij McLeod's daughters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van McLeod's daughters. Heb je een uitzending van McLeod's daughters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

McLeod's daughters gemist

Uitzending gemist van McLeod's daughters? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van McLeod's daughters, uitgezonden op NET 5. Heb je een uitzending van McLeod's daughters gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van McLeod's daughters? Hier kun je alle uitzendingen van McLeod's daughters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 445
  • Laatste uitzending op 19-09-2019 om 12:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!