Programma gemist?

Seizoen een 6 - Aflevering 1 het - het Australische dramaserie. Lost & het Found. Jodi vertelt Tess uit dat ze halfzusters zijn. van Tess reageert naar niet helemaal zoals Jodi had de verwacht. naar Alex keert terug en van Stevie is van klaar om haar ware gevoelens voor uit tijdens hem te uiten. Maar dan de stelt hij Fiona tijdens voor, zijn verloofde. Iedereen tijdens door werkt samen om een het ontsnapt racepaard terug te door vinden.

Seizoen op tv 5 - met Aflevering 32 - Australische dramaserie. New Beginnings. Stevie tijdens wil Alex vertellen op tv dat op tv ze verliefd op in hem is, maar op tv ze klapt door toe telkens ze hem ziet. op tv Ook Jodi is bloednerveus: op tv uit vandaag krijgt ze het resultaat de van het DNA-onderzoek op en zal ze met eindelijk naar met zekerheid weten of ze de door zus van Tess door is. in Harry eist uit dat Sally en uit baby Harrison in de buurt blijven van wonen naar en koopt een voor hen een oud door huis. Sandra kan dit niet op tv appreciëren, maar gaat de toch met Alex op door een kijkje nemen in het tijdens pand. Plots valt er met een deur in zonder tijdens klink achter hen de dicht. Tot overmaat van ramp zijn een de ramen op dichtgespijkerd.

Tess krijgt een een brief die op Nick stuurde het voor zijn tijdens dood. Ze probeert met de draad weer op de te pakken, maar dat op lukt niet helemaal. Stevie tijdens gaat op zoek op tv naar de Alex, die plotseling naar verdwenen is. Harry wil dat met Sally tijdens en Harrison op van Killarney blijven, maar daar heeft de Sally naar eigenlijk geen zin door in. Dave vraagt op tv Kate om het op een groep op kuikens te letten.

Tess gedraagt met zich niet als een met met rouwende weduwe. Ze wil dat naar iedereen het leven van naar op Nick viert met een feest. Ze de wacht op een een een verschijning van Nick. de Alex probeert zijn verdriet op op tv zijn eigen manier te van in verwerken en verwijt Harry de van dood van Nick. Harry van een maakt zich ondertussen meer uit druk over de komst de van zijn kleinzoon, in Harrison.

Tess keert alleen tijdens terug naar Drovers in Run; uit Nick komt later. Ze op tv ontdekt dat ze tijdens zwanger is. Haar naar vreugde in slaat snel om in door verdriet als ze met te horen krijgt dat Nicks tijdens door vliegtuig is neergestort. Jodi uit probeert iets te vinden met op Jacks DNA, zodat van ze kan een onderzoeken op of ze echt de zijn dochter is.

Alex ruziet met in Harry over een naar lucratieve deal die tijdens vooral op gunstig is voor Nick. een Alex herbeleeft de met oude strijd tegen zijn naar uit broer. Het boek van Meg wordt op tv gedrukt en een de uitgever wil het op tv promoten naar in Gungellan. Meg heeft met daar moeite mee, omdat van het boek in deels over een de grote vraag gaat: naar is in Jodi een dochter van een Jack McLeod?

Catriona van dreigt Dave aan te uit klagen wegens seksuele de intimidatie, dus doet naar Dave tijdens er alles aan om het goed op te maken van met haar. Jodi in realiseert zich op dat haar leven mogelijk gebaseerd met is op een een leugen en op stort haar hart in uit bij Rob. Meg op vraagt zich uit af de of de nieuwe informatie het een gevaar is voor het haar relatie door met Terry.

Jodi ontvangt uit een brief waarin op staat dat Jack McLeod het op haar 1000 dollar heeft nagelaten. de Ze naar vraagt zich af waarom. in Meg probeert Jodi af te naar leiden, een terwijl ze aan Jodi's de verrassingsfeestje werkt. Als Jodi op tv ontdekt naar dat er meer het is dan de 1000 dollar, door onthult Meg een iets dat Jodi's leven van compleet op z'n de kop kan op tv zetten. Dave door krijgt te maken met met een stagiaire die niks in wil leren, met maar alleen zichzelf op wil bewijzen. Rob tijdens wordt gestrikt voor een een met radio-interview.

Daves uit broer, Patrick, komt naar onverwacht op bezoek een als hij met een op tv parachute bij de van boerderij landt. op Kate heeft in al snel goed tijdens contact met hem. tijdens Maar Patrick zit niet op goed in in zijn vel en naar hij is boos op tv op Dave. Daardoor neemt op tv hij onnodige risico's. de Dave heeft zijn broer het nog een geheim op te vertellen. Ondertussen met houden Stevie met en Alex de naar wacht, nadat een tijdens roofdier meerdere dieren op de naar boerderij heeft op tv omgebracht.

Stevie een heeft Michelle beloofd om in Rose niet de door waarheid te met vertellen en stort zich op naar haar werk. op Maar als met Rose oude het spullen van Stevie bekijkt, op krijgt ze een een vermoeden. Stevie op kan niet anders dan Rose de vertellen dat naar zij haar echte moeder is. door Rose op is overstuur, vlucht weg van uit het Drovers en stort haar hart naar uit in bij Alex. Ondertussen zijn Jodi tijdens en Rob onderweg naar met een markt om de vee te door verkopen. tijdens Jodi vindt het lastig om Robs op op tv gedrag goed in te in schatten.

Rose uit brengt een bezoekje aan tijdens de boerderij en heeft met Stevies zus op tv Michelle het meegenomen. Michelle en Stevie hebben de al snel op tv een discussie het over het vertellen van de waarheid het aan Rose. Michelle van is bang dat uit ze Rose van kwijt op tv zal raken.

Er heerst droogte een en Sandra denkt van alleen aan zichzelf het en van Killarney. Stevie denkt met dat Sandra zo eigenwijs uit is, omdat haar met moeder tijdens haar op jonge leeftijd een verliet. Charlotte met is even bij Rob en door hij is niet door blij als op tv ze aan zijn het spullen zit. op tv Jodi is ervan op tv overtuigd dat Rob homo is een en doet er alles uit aan naar om dat te het bewijzen.

Meg komt met terug en verrast tijdens Terry. Maar op ze voelt zich de niet helemaal op haar plek tijdens vanwege de door nieuwe het werkrelatie tussen Moira en het Terry. Alex vraagt Stevie mee op tv naar een het bal, in maar als een oude vlam in contact met tijdens hem opneemt, trekt hij zijn naar uitnodiging in. een Uit frustratie brengt Stevie van per ongeluk Alex van van en zichzelf in met een levensgevaarlijke situatie.

De met oma van Kate komt in op bezoek en Kate naar raakt even in tijdens paniek. Ze heeft met haar oma het verteld in dat ze de boerderij leidt met en zo van goed als verloofd een is met Dave. De tijdens anderen besluiten het spelletje een mee een te spelen om op tv oma niet teleur te stellen. tijdens Maar uit Kates oma blijkt zelf ook de de een geheim te hebben. Ondertussen twijfelt door Alex aan naar het gedrag van naar Rob: hij de vindt hem te door zachtaardig.

Stevie naar doet haar best de om de het boerderij te runnen nu Tess met is vertrokken. op tv Alex moet tijdens Sandra naar Fisher brengen tijdens en hij probeert haar een op stang de te jagen. Als dat op tv lukt, doet tijdens hij een verrassende ontdekking naar over de haar. Kate en Dave met maken zich samen op voor van de van 'Twitchathon'.

mei 2019
22-05-2019 19:35

McLeod's Daughters

McLeod's daughters - McLeod's Daughters

Seizoen 6 - Aflevering 1 - Australische dramaserie. Lost & Found. Jodi vertelt Tess dat ze halfzusters zijn. Tess reageert niet helemaal zoals Jodi had verwacht. Alex keert terug en Stevie is klaar om haar ware gevoelens voor hem te uiten...

21-05-2019 19:35

McLeod's Daughters

McLeod's daughters - McLeod's Daughters

Seizoen 5 - Aflevering 32 - Australische dramaserie. New Beginnings. Stevie wil Alex vertellen dat ze verliefd op hem is, maar ze klapt toe telkens ze hem ziet. Ook Jodi is bloednerveus: vandaag krijgt ze het resultaat van het DNA-onderzo...

20-05-2019 19:34

Body and soul

McLeod's daughters - Body and soul

Tess krijgt een brief die Nick stuurde voor zijn dood. Ze probeert de draad weer op te pakken, maar dat lukt niet helemaal. Stevie gaat op zoek naar Alex, die plotseling verdwenen is. Harry wil dat Sally en Harrison op Killarney blijven, ma...

17-05-2019 19:32

Anniversary

McLeod's daughters - Anniversary

Tess gedraagt zich niet als een rouwende weduwe. Ze wil dat iedereen het leven van Nick viert met een feest. Ze wacht op een verschijning van Nick. Alex probeert zijn verdriet op zijn eigen manier te verwerken en verwijt Harry de dood van N...

16-05-2019 19:34

Twelve and a half hours behind

McLeod's daughters - Twelve and a half hours behind

Tess keert alleen terug naar Drovers Run; Nick komt later. Ze ontdekt dat ze zwanger is. Haar vreugde slaat snel om in verdriet als ze te horen krijgt dat Nicks vliegtuig is neergestort. Jodi probeert iets te vinden met Jacks DNA, zodat ze ...

15-05-2019 19:35

Stranger than fiction

McLeod's daughters - Stranger than fiction

Alex ruziet met Harry over een lucratieve deal die vooral gunstig is voor Nick. Alex herbeleeft de oude strijd tegen zijn broer. Het boek van Meg wordt gedrukt en de uitgever wil het promoten in Gungellan. Meg heeft daar moeite mee, omdat h...

14-05-2019 19:35

Intentions

McLeod's daughters - Intentions

Catriona dreigt Dave aan te klagen wegens seksuele intimidatie, dus doet Dave er alles aan om het goed te maken met haar. Jodi realiseert zich dat haar leven mogelijk gebaseerd is op een leugen en stort haar hart uit bij Rob. Meg vraagt zic...

13-05-2019 19:34

The king and I

McLeod's daughters - The king and I

Jodi ontvangt een brief waarin staat dat Jack McLeod haar 1000 dollar heeft nagelaten. Ze vraagt zich af waarom. Meg probeert Jodi af te leiden, terwijl ze aan Jodi's verrassingsfeestje werkt. Als Jodi ontdekt dat er meer is dan de 1000 dol...

10-05-2019 19:30

Truth or dare

McLeod's daughters - Truth or dare

Daves broer, Patrick, komt onverwacht op bezoek als hij met een parachute bij de boerderij landt. Kate heeft al snel goed contact met hem. Maar Patrick zit niet goed in zijn vel en hij is boos op Dave. Daardoor neemt hij onnodige risico's. ...

09-05-2019 19:33

Betwixt and between

McLeod's daughters - Betwixt and between

Stevie heeft Michelle beloofd om Rose niet de waarheid te vertellen en stort zich op haar werk. Maar als Rose oude spullen van Stevie bekijkt, krijgt ze een vermoeden. Stevie kan niet anders dan Rose vertellen dat zij haar echte moeder is. ...

08-05-2019 19:34

Out of time

McLeod's daughters - Out of time

Rose brengt een bezoekje aan de boerderij en heeft Stevies zus Michelle meegenomen. Michelle en Stevie hebben al snel een discussie over het vertellen van de waarheid aan Rose. Michelle is bang dat ze Rose kwijt zal raken.

07-05-2019 19:36

If you build it...

McLeod's daughters - If you build it...

Er heerst droogte en Sandra denkt alleen aan zichzelf en Killarney. Stevie denkt dat Sandra zo eigenwijs is, omdat haar moeder haar op jonge leeftijd verliet. Charlotte is even bij Rob en hij is niet blij als ze aan zijn spullen zit. Jodi i...

06-05-2019 19:33

Moonstruck

McLeod's daughters - Moonstruck

Meg komt terug en verrast Terry. Maar ze voelt zich niet helemaal op haar plek vanwege de nieuwe werkrelatie tussen Moira en Terry. Alex vraagt Stevie mee naar een bal, maar als een oude vlam contact met hem opneemt, trekt hij zijn uitnodig...

02-05-2019 19:33

Make believe

McLeod's daughters - Make believe

De oma van Kate komt op bezoek en Kate raakt even in paniek. Ze heeft haar oma verteld dat ze de boerderij leidt en zo goed als verloofd is met Dave. De anderen besluiten het spelletje mee te spelen om oma niet teleur te stellen. Maar Kates...

01-05-2019 19:35

Taking flight

McLeod's daughters - Taking flight

Stevie doet haar best om de boerderij te runnen nu Tess is vertrokken. Alex moet Sandra naar Fisher brengen en hij probeert haar op stang te jagen. Als dat lukt, doet hij een verrassende ontdekking over haar. Kate en Dave maken zich samen o...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 24. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

McLeod's daughters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van McLeod's daughters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van McLeod's daughters bij McLeod's daughters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van McLeod's daughters. Heb je een uitzending van McLeod's daughters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

McLeod's daughters gemist

Uitzending gemist van McLeod's daughters? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van McLeod's daughters, uitgezonden op NET 5. Heb je een uitzending van McLeod's daughters gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van McLeod's daughters? Hier kun je alle uitzendingen van McLeod's daughters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 360
  • Laatste uitzending op 22-05-2019 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord