Programma gemist?

Seizoen 6 een - uit Aflevering 7 - Australische dramaserie. What Lies door Beneath. Tess valt naar flauw wanneer ze in telefoon krijgt het van Nick. Hij leeft naar nog en in is onderweg naar Drovers door Run. Nick werd van op uit de luchthaven van Argentinië overvallen. op tv Een man stal zijn op tv in vliegtuigticket en identiteitskaart en nam in op zijn uit plaats het vliegtuig een dat neerstortte. Nick herstelde ondertussen op tv naar van zijn verwondingen in het naar ziekenhuis. Maar door omdat hij geen papieren op tijdens zak het had, kon zijn familie van niet worden op tv gealarmeerd. Tess denkt dat ze uit naar droomt, maar al de gauw maakt haar verwarring plaats voor het oprecht de geluk en voelt ze zich op tv in de zevende tijdens op tv hemel. Nick zelf tijdens heeft heel wat vragen, het omdat hij zich nauwelijks in iets kan naar herinneren van de het voorbije weken. Kate van kan de reünie naar niet bijwonen. Jodi slikt haar een op tv trots in en ze het brengt haar moeder op Meg een op tv bezoek op de in boekenbeurs.

Seizoen 6 - een Aflevering 6 - uit Australische in dramaserie. The Calling. Tess naar krijgt een emotioneel zware met telefoon van de ambassade. uit Ze wordt aangeraden uit om Nicks begrafenis de te regelen tijdens omdat zijn de stoffelijke resten uit Argentinië de worden overgebracht. Tess kampt in ook met gevoelens van op tv onwennigheid en in daar heeft de op tv charmante met weduwnaar Greg, die een een landgoed in de de buurt heeft gekocht, alles mee op te maken. een Later op op de dag belandt het ze helemaal uit op een emotionele roetsjbaan wanneer een ze na een op tv valpartij in een vreemde droom in over Nick heeft. Ondertussen ontdekt de Kate een vreemd in vlekje door op haar rug. Dave vreest dat naar ze wel op eens huidkanker zou de kunnen hebben en verplicht naar haar op een dokter het te consulteren.

Seizoen de 6 - Aflevering uit 5 - uit Australische dramaserie. The real McLeod. Tess schenkt op Jodi de een helft van van haar aandelen in Drovers uit Run. Ze tijdens stuurt haar halfzus ook naar uit een zakelijke bijeenkomst de om de uit belangen van Drovers met Run te uit verdedigen. De onervaren Jodi op krijgt het er hard te tijdens verduren door en ze wordt op tv ronduit vernederd tijdens door boer Phil Rakich. Ondertussen ontdekt naar Harry dat in zijn prijsstier is vergiftigd. door Hij vermoedt uit dat piloot Leo verantwoordelijk in is en in zint uit op wraak.

De naar bank dreigt het Drovers Run te verkopen. een Stevie probeert dit te voorkomen in door veel geld de in te zetten door bij een potje in poker. Ze verliest. van Tess is door woest als ze de hier achter komt. Sandra op tv probeert de in aandacht te uit trekken van in Harry. Fiona onthult wat door Sandra heeft van gedaan.

Stevie de heeft een onenightstand door met de jongere Leo. Hij uit op tv accepteert niet dat het iets op tv eenmaligs was en tijdens neemt wraak door met het land de van Drovers Run te besproeien in met op tv chemicaliën. Hierdoor komt de organische door status van de door boerderij uit in gevaar. naar Rob hoort over zijn op vaders dood en het onthult zijn geheim naar aan Jodi. Terry ontdekt dat met Moira dakloos door is en het biedt haar een onderkomen een aan.

Stevie ontdekt dat op tv Fiona al verloofd tijdens was de vlak voordat door zij Alex leerde kennen. Tess vraagt een Jodi om uit bij door haar in het grote van huis te gaan wonen, maar door ze op komen tot met de conclusie dat met het allemaal te snel met gaat. Kate voelt zich door de Jodi op tv verlaten en steekt het haar energie de in het helpen bevallen in van de in schapen.

Jodi vertelt op Tess dat ze halfzusters op tv zijn. Tess reageert van niet helemaal in zoals Jodi had uit verwacht. van Alex keert terug en Stevie de is met klaar om haar ware gevoelens op tv voor het hem te uiten. met Maar dan stelt hij Fiona in voor, de zijn verloofde. Iedereen tijdens werkt samen om een ontsnapt racepaard op terug te uit vinden.

Tess de heeft steeds uit dezelfde vreemde droom over Nick. Stevie het kan naar niet langer ontkennen een dat ze gevoelens heeft voor de Alex, maar kan met geen door goed moment vinden op om het hem te op tv vertellen. Harry wil een de uit oude schuur renoveren om tijdens Sally te verleiden toch het te uit blijven. Maar dat gaat helemaal mis tijdens en met de schuur gaat in met vlammen op. van Jodi krijgt de resultaten tijdens van de DNA-test terug: op ze is naar inderdaad een dochter tijdens van Jack tijdens McLeod.

Tess krijgt een in brief die een Nick stuurde naar voor zijn dood. Ze op tv probeert op de draad weer op te pakken, naar maar dat tijdens lukt niet helemaal. van Stevie in gaat op zoek op tv naar Alex, die uit plotseling verdwenen is. Harry in wil dat Sally uit en Harrison de op Killarney blijven, maar in daar heeft Sally van eigenlijk geen zin door in. Dave vraagt Kate om van op een de groep kuikens te een letten.

Tess een gedraagt zich niet naar als een rouwende weduwe. de Ze wil dat tijdens iedereen het leven van van Nick viert de met van een feest. Ze wacht van op een door verschijning van Nick. Alex probeert het zijn op verdriet op zijn eigen manier een te met verwerken en verwijt Harry de dood een naar van Nick. Harry maakt zich ondertussen uit meer druk over met de komst van in naar zijn kleinzoon, Harrison.

Tess uit keert alleen terug naar Drovers in uit Run; Nick komt door later. Ze ontdekt dat met ze zwanger is. Haar op vreugde uit slaat snel om in verdriet in als van ze te horen krijgt met dat Nicks met vliegtuig is neergestort. Jodi probeert tijdens iets te in vinden met Jacks in DNA, zodat ze kan onderzoeken met of ze echt uit zijn dochter naar is.

Alex een ruziet met Harry over in een lucratieve deal het die vooral het gunstig is voor Nick. door Alex naar herbeleeft de oude strijd tegen op tv zijn broer. Het van boek van naar Meg wordt gedrukt en de de uitgever wil het het promoten in Gungellan. het door Meg heeft daar moeite het mee, omdat het boek deels met over de een grote vraag gaat: is in Jodi een dochter op van het Jack McLeod?

Catriona uit dreigt Dave aan de te klagen wegens seksuele intimidatie, in dus in doet Dave er alles aan het om het goed op te maken met met haar. van Jodi realiseert zich de dat haar leven mogelijk gebaseerd het is op naar een leugen en naar stort op haar hart uit bij Rob. Meg van vraagt zich af naar een of de nieuwe informatie een gevaar van van is voor haar een relatie met Terry.

Jodi ontvangt een een brief het waarin staat dat Jack een McLeod haar van 1000 dollar heeft nagelaten. Ze het vraagt zich af naar waarom. Meg probeert van Jodi uit af te tijdens leiden, terwijl ze aan tijdens haar verrassingsfeestje in werkt. Als Jodi ontdekt dat er een meer is de dan van de 1000 dollar, onthult Meg iets op tv dat op tv Jodi's leven compleet in op z'n kop kan zetten. de in Dave krijgt te maken met van een stagiaire die niks door wil in leren, maar alleen zichzelf in wil bewijzen. het Rob wordt gestrikt voor het een in radio-interview.

Daves broer, een Patrick, komt in onverwacht op bezoek als hij in met een door parachute bij de het boerderij landt. Kate heeft in al tijdens snel goed contact tijdens met hem. Maar Patrick zit door niet goed in op zijn van vel en het hij is boos op op tv Dave. Daardoor neemt een hij onnodige risico's. Dave heeft het zijn broer in nog een geheim te de in onthullen. Ondertussen houden Stevie en Alex de de wacht, nadat door een naar roofdier meerdere een dieren op de boerderij op heeft omgebracht.

juli 2018
20-07-2018 18:34

McLeod's Daughters

McLeod's daughters - McLeod's Daughters

Seizoen 6 - Aflevering 7 - Australische dramaserie. What Lies Beneath. Tess valt flauw wanneer ze telefoon krijgt van Nick. Hij leeft nog en is onderweg naar Drovers Run. Nick werd op de luchthaven van Argentinië overvallen. Een man stal ...

19-07-2018 18:33

McLeod's Daughters

McLeod's daughters - McLeod's Daughters

Seizoen 6 - Aflevering 6 - Australische dramaserie. The Calling. Tess krijgt een emotioneel zware telefoon van de ambassade. Ze wordt aangeraden om Nicks begrafenis te regelen omdat zijn stoffelijke resten uit Argentinië worden overgebrac...

18-07-2018 18:35

McLeod's Daughters

McLeod's daughters - McLeod's Daughters

Seizoen 6 - Aflevering 5 - Australische dramaserie. The real McLeod. Tess schenkt Jodi de helft van haar aandelen in Drovers Run. Ze stuurt haar halfzus ook naar een zakelijke bijeenkomst om de belangen van Drovers Run te verdedigen. De o...

17-07-2018 18:35

Luck be a lady

McLeod's daughters - Luck be a lady

De bank dreigt Drovers Run te verkopen. Stevie probeert dit te voorkomen door veel geld in te zetten bij een potje poker. Ze verliest. Tess is woest als ze hier achter komt. Sandra probeert de aandacht te trekken van Harry. Fiona onthult wa...

16-07-2018 18:31

Kiss of death

McLeod's daughters - Kiss of death

Stevie heeft een onenightstand met de jongere Leo. Hij accepteert niet dat het iets eenmaligs was en neemt wraak door het land van Drovers Run te besproeien met chemicaliën. Hierdoor komt de organische status van de boerderij in gevaar. Rob...

13-07-2018 18:33

Truth hurts

McLeod's daughters - Truth hurts

Stevie ontdekt dat Fiona al verloofd was vlak voordat zij Alex leerde kennen. Tess vraagt Jodi om bij haar in het grote huis te gaan wonen, maar ze komen tot de conclusie dat het allemaal te snel gaat. Kate voelt zich door Jodi verlaten en ...

12-07-2018 18:33

Lost & found

McLeod's daughters - Lost & found

Jodi vertelt Tess dat ze halfzusters zijn. Tess reageert niet helemaal zoals Jodi had verwacht. Alex keert terug en Stevie is klaar om haar ware gevoelens voor hem te uiten. Maar dan stelt hij Fiona voor, zijn verloofde. Iedereen werkt same...

11-07-2018 18:34

New beginnings

McLeod's daughters - New beginnings

Tess heeft steeds dezelfde vreemde droom over Nick. Stevie kan niet langer ontkennen dat ze gevoelens heeft voor Alex, maar kan geen goed moment vinden om het hem te vertellen. Harry wil een oude schuur renoveren om Sally te verleiden toch ...

10-07-2018 18:33

Body and soul

McLeod's daughters - Body and soul

Tess krijgt een brief die Nick stuurde voor zijn dood. Ze probeert de draad weer op te pakken, maar dat lukt niet helemaal. Stevie gaat op zoek naar Alex, die plotseling verdwenen is. Harry wil dat Sally en Harrison op Killarney blijven, ma...

09-07-2018 18:31

Anniversary

McLeod's daughters - Anniversary

Tess gedraagt zich niet als een rouwende weduwe. Ze wil dat iedereen het leven van Nick viert met een feest. Ze wacht op een verschijning van Nick. Alex probeert zijn verdriet op zijn eigen manier te verwerken en verwijt Harry de dood van N...

06-07-2018 18:28

Twelve and a half hours behind

McLeod's daughters - Twelve and a half hours behind

Tess keert alleen terug naar Drovers Run; Nick komt later. Ze ontdekt dat ze zwanger is. Haar vreugde slaat snel om in verdriet als ze te horen krijgt dat Nicks vliegtuig is neergestort. Jodi probeert iets te vinden met Jacks DNA, zodat ze ...

05-07-2018 18:33

Stranger than fiction

McLeod's daughters - Stranger than fiction

Alex ruziet met Harry over een lucratieve deal die vooral gunstig is voor Nick. Alex herbeleeft de oude strijd tegen zijn broer. Het boek van Meg wordt gedrukt en de uitgever wil het promoten in Gungellan. Meg heeft daar moeite mee, omdat h...

04-07-2018 18:31

Intentions

McLeod's daughters - Intentions

Catriona dreigt Dave aan te klagen wegens seksuele intimidatie, dus doet Dave er alles aan om het goed te maken met haar. Jodi realiseert zich dat haar leven mogelijk gebaseerd is op een leugen en stort haar hart uit bij Rob. Meg vraagt zic...

03-07-2018 18:33

The king and I

McLeod's daughters - The king and I

Jodi ontvangt een brief waarin staat dat Jack McLeod haar 1000 dollar heeft nagelaten. Ze vraagt zich af waarom. Meg probeert Jodi af te leiden, terwijl ze aan haar verrassingsfeestje werkt. Als Jodi ontdekt dat er meer is dan de 1000 dolla...

02-07-2018 18:29

Truth or dare

McLeod's daughters - Truth or dare

Daves broer, Patrick, komt onverwacht op bezoek als hij met een parachute bij de boerderij landt. Kate heeft al snel goed contact met hem. Maar Patrick zit niet goed in zijn vel en hij is boos op Dave. Daardoor neemt hij onnodige risico's. ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

McLeod's daughters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van McLeod's daughters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van McLeod's daughters bij McLeod's daughters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van McLeod's daughters. Heb je een uitzending van McLeod's daughters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

McLeod's daughters gemist

Uitzending gemist van McLeod's daughters? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van McLeod's daughters, uitgezonden op NET 5. Heb je een uitzending van McLeod's daughters gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van McLeod's daughters? Hier kun je alle uitzendingen van McLeod's daughters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 143
  • Laatste uitzending op 20-07-2018 om 18:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord