Programma gemist?

Baby het Xander viert z'n eerste verjaardag op tv en op tv iedereen komt samen op Drovers tijdens Run. met Patrick en Tayler besluiten het naar Patricks broer Dave met in Afrika te op gaan. Ben wijst in zijn ex af op tv en kiest op tv voor een nieuw leven tijdens met Jaz. uit Grace gaat niet het langer op achter Marcus aan en hoopt in dat hij het gelukkig wordt met door Ingrid. Moira heeft een op slecht voorgevoel en in hoopt dat ze een op de tijd is om Phil te van waarschuwen voor naderend het onheil.

Een jaar na het de dood naar van Alex door moet Stevie erkennen door dat Drovers Run een in een met diepe financiële crisis zit. Ze naar vraagt de andere vrouwen uit om hulp. Grace van vertelt Patrick dat de ze Ingrid heeft van op gezien. Voor wie zal uit hij kiezen? Tayler tijdens mag diergeneeskunde gaan studeren, tijdens maar hoe moet de het dan verder met tijdens naar Patrick?

Moira een maakt zich op klaar voor een het optreden in Phils musical, maar van op op tv privégebied gaat het helemaal mis. Grace met realiseert zich dat de een Marcus niet hetzelfde voelt voor een haar op als zij voor in hem: hij is op tijdens zoek naar Ingrid. op tv Stevie vindt de nieuwe dierenarts tijdens heel naar aantrekkelijk, maar weet niet van of ze klaar is door voor een tijdens nieuwe in relatie. Jaz geeft uit Ben dansles.

Grace door maakt haar gevoelens het voor Marcus in kenbaar. Ben bedenkt een plan om met door een corrupte agente naar erbij te lappen. De vrouwen van het naar Drovers ontdekken dat op Ingrid haar ex met om het leven wil brengen. naar Ingrid besluit met te verdwijnen.

Er worden een dieren in gestolen van Drovers Run. Ingrid wordt een gestalkt en lastiggevallen in door van haar ex-man. Vanwege zijn op tv relatie met Ingrid naar komt het uit leven van Marcus in naar gevaar. door Tayler heeft moeite met door studeren.

Een rechercheur bezoekt met de het boerderij vanwege een onderzoek naar het de diefstal van uit door vee. Grace heeft niet in de met gaten dat hij op de gevaarlijke ex uit van Ingrid is. in naar Moira en Phil proberen van om te gaan met het hun met verdriet. Jaz hoopt haar uit springpaard in te naar kunnen zetten voor werk op het de van boerderij.

Iemand het brengt een de geruchtenstroom op gang een over Stevie en Marcus. Grace weet op niet wat ze door tijdens moet met haar gevoelens naar voor pastoor Dan. met Moira en Phil maken met toekomstplannen. tijdens Tayler vermoedt dat Patrick haar een zal een verlaten.

Grace in dreigt Mischa de aan te geven een als hij Jaz van in gevaar brengt. uit Moira vertelt Phil dat ze de zwanger is. op tv Hij reageert met een huwelijksaanzoek. uit Grace maakt in zich op voor tijdens een gala voor het naar goede doel. uit Marcus heeft een Stevie weten door over te halen tijdens om ook naar tijdens het gala te op gaan.

De ex in van Jaz komt langs op tv uit Italië. uit Hij wil in helpen haar van reputatie te herstellen en probeert door haar de over te halen weer het te gaan trainen uit met haar naar springpaard Anastasia. Phil en Moira naar maken plannen de om te gaan reizen, naar maar dan ontdekt Moira naar door dat ze zwanger het is...

Stevie meldt een zich aan bij een naar praatgroep een voor moeders, maar ze het heeft het er met moeilijk mee dat het alle andere uit vrouwen een van partner hebben en op tv zij niet meer. op Ben en Marcus werken samen met om door een mishandelde hond te naar redden.

De het politicus die de controversiële dam naar wil bouwen, bezoekt met op Drovers Run en met omliggende boerderijen. Frank dreigt een op tv bom te laten ontploffen met op tv tijdens een bijeenkomst over op de dam. Jaz in besluit haar relatie met Frank het te een verbreken, wat hem nog op tv bozer op maakt.

Marcus, het Frank, Jaz de en Grace gaan naar in Adelaide om daar te praten de met de een politicus die verantwoordelijk is naar voor de met bouw van de de dam. op tv Marcus heeft Ben het verboden zijn paard te in gebruiken, maar Ben trekt zich door het daar niks van aan. Moira het ontdekt dat Phil de een naar musical heeft geschreven over van haar leven.

Taylers moeder komt tijdens terug naar Drovers, een op tv maar Tayler wil haar in niet spreken. Op van aandringen van Stevie de hebben ze uiteindelijk toch op een uit goed gesprek. De relatie van Ingrid op tv met Marcus van heeft een de negatieve invloed op haar naar werk. Frank en Jaz tijdens op gaan steeds beter op met elkaar om van en dat maakt Ben op tv jaloers. Baby Xander is tijdens een uit echt lachebekje, behalve voor tijdens zijn moeder.

De vrouwen organiseren tijdens met een protest tegen naar de bouw van een op dam, die uit het einde zou van betekenen van Drovers door Run en andere uit boerderijen in de omgeving. met Jaz wordt gechanteerd door tijdens een naar landeigenaar die voorstander is door van de van dam. Om geld in te op tv zamelen, wordt een voetbaltoernooi door georganiseerd. Op naar het in veld lopen de op tv emoties hoog op. Ondertussen leidt het Patrick tijdelijk Killarney, maar in dat het valt hem vies uit tegen.

Tot ieders met verrassing een brengt Jaz, de naar jongere zus van uit Regan en Grace, een een bezoekje aan Drovers Run. door Grace is bang in dat op ze niet voor de gezelligheid komt. de Patrick vreest dat de Tayler een kind met van het hem wil. Moira op probeert Phils nieuwe op tv relatie te met saboteren.

februari 2020
19-09-2019 00:44

The long paddock

McLeod's daughters - The long paddock

Baby Xander viert z'n eerste verjaardag en iedereen komt samen op Drovers Run. Patrick en Tayler besluiten naar Patricks broer Dave in Afrika te gaan. Ben wijst zijn ex af en kiest voor een nieuw leven met Jaz. Grace gaat niet langer achter...

18-09-2019 00:35

Into the valley of the shadow

McLeod's daughters - Into the valley of the shadow

Een jaar na de dood van Alex moet Stevie erkennen dat Drovers Run in een diepe financiële crisis zit. Ze vraagt de andere vrouwen om hulp. Grace vertelt Patrick dat ze Ingrid heeft gezien. Voor wie zal hij kiezen? Tayler mag diergeneeskunde...

17-09-2019 00:31

The show must go on

McLeod's daughters - The show must go on

Moira maakt zich klaar voor een optreden in Phils musical, maar op privégebied gaat het helemaal mis. Grace realiseert zich dat Marcus niet hetzelfde voelt voor haar als zij voor hem: hij is op zoek naar Ingrid. Stevie vindt de nieuwe diere...

14-09-2019 00:25

Into thin air

McLeod's daughters - Into thin air

Grace maakt haar gevoelens voor Marcus kenbaar. Ben bedenkt een plan om een corrupte agente erbij te lappen. De vrouwen van Drovers ontdekken dat Ingrid haar ex om het leven wil brengen. Ingrid besluit te verdwijnen.

13-09-2019 00:50

Every move you make

McLeod's daughters - Every move you make

Er worden dieren gestolen van Drovers Run. Ingrid wordt gestalkt en lastiggevallen door haar ex-man. Vanwege zijn relatie met Ingrid komt het leven van Marcus in gevaar. Tayler heeft moeite met studeren.

12-09-2019 00:42

Show pony

McLeod's daughters - Show pony

Een rechercheur bezoekt de boerderij vanwege een onderzoek naar de diefstal van vee. Grace heeft niet in de gaten dat hij de gevaarlijke ex van Ingrid is. Moira en Phil proberen om te gaan met hun verdriet. Jaz hoopt haar springpaard in te ...

11-09-2019 01:13

The merry widow

McLeod's daughters - The merry widow

Iemand brengt een geruchtenstroom op gang over Stevie en Marcus. Grace weet niet wat ze moet met haar gevoelens voor pastoor Dan. Moira en Phil maken toekomstplannen. Tayler vermoedt dat Patrick haar zal verlaten.

10-09-2019 00:38

Snogging frogs

McLeod's daughters - Snogging frogs

Grace dreigt Mischa aan te geven als hij Jaz in gevaar brengt. Moira vertelt Phil dat ze zwanger is. Hij reageert met een huwelijksaanzoek. Grace maakt zich op voor een gala voor het goede doel. Marcus heeft Stevie weten over te halen om oo...

07-09-2019 00:28

My prince will come

McLeod's daughters - My prince will come

De ex van Jaz komt langs uit Italië. Hij wil helpen haar reputatie te herstellen en probeert haar over te halen weer te gaan trainen met haar springpaard Anastasia. Phil en Moira maken plannen om te gaan reizen, maar dan ontdekt Moira dat z...

06-09-2019 00:41

A dog's life

McLeod's daughters - A dog's life

Stevie meldt zich aan bij een praatgroep voor moeders, maar ze heeft het er moeilijk mee dat alle andere vrouwen een partner hebben en zij niet meer. Ben en Marcus werken samen om een mishandelde hond te redden.

05-09-2019 00:41

Love and let die

McLeod's daughters - Love and let die

De politicus die de controversiële dam wil bouwen, bezoekt Drovers Run en omliggende boerderijen. Frank dreigt een bom te laten ontploffen tijdens een bijeenkomst over de dam. Jaz besluit haar relatie met Frank te verbreken, wat hem nog boz...

04-09-2019 00:44

Bright lights, big trouble

McLeod's daughters - Bright lights, big trouble

Marcus, Frank, Jaz en Grace gaan naar Adelaide om daar te praten met de politicus die verantwoordelijk is voor de bouw van de dam. Marcus heeft Ben verboden zijn paard te gebruiken, maar Ben trekt zich daar niks van aan. Moira ontdekt dat P...

03-09-2019 00:35

Mother love

McLeod's daughters - Mother love

Taylers moeder komt terug naar Drovers, maar Tayler wil haar niet spreken. Op aandringen van Stevie hebben ze uiteindelijk toch een goed gesprek. De relatie van Ingrid met Marcus heeft een negatieve invloed op haar werk. Frank en Jaz gaan s...

31-08-2019 00:44

Dammed

McLeod's daughters - Dammed

De vrouwen organiseren een protest tegen de bouw van een dam, die het einde zou betekenen van Drovers Run en andere boerderijen in de omgeving. Jaz wordt gechanteerd door een landeigenaar die voorstander is van de dam. Om geld in te zamelen...

30-08-2019 00:40

Three sisters

McLeod's daughters - Three sisters

Tot ieders verrassing brengt Jaz, de jongere zus van Regan en Grace, een bezoekje aan Drovers Run. Grace is bang dat ze niet voor de gezelligheid komt. Patrick vreest dat Tayler een kind van hem wil. Moira probeert Phils nieuwe relatie te s...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 30. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

McLeod's daughters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van McLeod's daughters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van McLeod's daughters bij McLeod's daughters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van McLeod's daughters. Heb je een uitzending van McLeod's daughters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

McLeod's daughters gemist

Uitzending gemist van McLeod's daughters? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van McLeod's daughters, uitgezonden op NET 5. Heb je een uitzending van McLeod's daughters gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van McLeod's daughters? Hier kun je alle uitzendingen van McLeod's daughters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 445
  • Laatste uitzending op 19-09-2019 om 12:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!