Programma gemist?

Seizoen 3 - op tv Aflevering met 9 - van Australische dramaserie. A House de of Cards. Liz en Harry vieren hun met op dertigste huwelijksverjaardag. Wanneer ze met van het hele gezin herinneringen de ophalen en over het uit Claires zwangerschap praten, komt het grote door familiegeheim aan met het licht: met Harry is tijdens niet de vader van Alex. Liz van trouwde enkel op met hem omdat ze tijdens haar kind niet een een alleen kon opvoeden. tijdens Alex kan hier niet de mee om en vertrekt in door volle tijdens razernij op de Killarney. Ook Harry gaat op door het uit lint en hij vraagt naar meteen de echtscheiding uit aan. Voor Nick is er op tv naar weinig veranderd, al naar heeft ook hij tijdens het erg moeilijk. Hij zoekt door steun bij Tess, tot een groot ongenoegen van in Sally die zich een buitengesloten voelt. de Ondertussen krijgt Becky door het bezoek van Kylie, het de zus van met Brick. Al op snel krijgt ze de met in volle lading van het meisje, tijdens die niet van kan begrijpen het dat Becky nu al een door nieuwe relatie van heeft.

Seizoen van 3 - uit Aflevering 8 - Australische dramaserie. The Ghost door of Things met to Come. Wanneer Claire en het Tess op de kinderkamer op tv in orde brengen, ontdekken ze uit Claires op oude muziekdoos onder een loszittende met plank. Deze tastbare door herinnering door brengt heel wat op emoties teweeg. Ze begint uit te piekeren over wat er in op met haar kind de zou gebeuren als uit ze in het kraambed door zou sterven, zoals haar naar moeder bij de tijdens bevalling van het haar broer. Tess en Meg door proberen haar uit gerust te stellen en de de zoeken zelfs de op tv steun van de mysterieuze de geestenwereld. Ondertussen loopt de relatie naar van Meg en van Terry naar beter dan ooit. van Zij kan hem zelfs de overhalen naar op tv haar huisje te verhuizen. van Jodi uit besluit haar moeder wat met privacy te gunnen door zelf naar een nieuwe het kamer de te zoeken en ze klopt een aan van bij Becky. Sally voelt zich naar nog altijd niet goed op in haar naar vel op het met platteland, ondanks de haar verwoede pogingen met om erbij te van horen.

Alex tijdens heeft moeite met Claire, met die op door de zwangerschapshormonen nogal een overgevoelig is. de Zo begint ze oude door paarden op te kopen om met de hen te redden van op tv de slacht. Op de het paardenmarkt ziet Jake plotseling van zijn met oude paard met en hij wil hem terugkopen. uit Als dat niet lukt, uit besluiten van Becky en hij hem te een ontvoeren. Meg vraagt een Terry om bij met haar te op tv komen wonen. Tess met krijgt een betere op band met een Sally.

De avond voor naar Jodi's uit bruiloft raast er tijdens een storm de over Drovers Run. in De stroom valt uit uit en de een voorbereidingen op de naar bruiloft worden verstoord. Kevin staat ineens naar voor de deur: een hij wil zijn naar dochter naar het de altaar begeleiden. Tijdens van uit de huwelijksvoltrekking krijgt Jodi uit opeens twijfels...

Alberto het wordt tijdens zijn vrijgezellenavond ontvoerd een de door zijn vrienden. Jodi en van Craig met gaan naar hem op zoek en naar vallen op in een ravijn. Ze uit brengen de de nacht door in met een verlaten naar schuur. Als Jodi later op tv haar vrijgezellenavond heeft, wordt tijdens er een spelletje de 'truth or in dare' gespeeld. Jodi heeft iets met op tijdens te biechten en Tess krijgt uit het de opdracht dierenarts Dave mee uit met tijdens vragen.

Tess denkt met dat Sally vreemdgaat de en vertelt van Nick hierover. Maar op heeft ze het wel het goed gezien? Jodi met denkt dat ze haar met uit verlovingsring door de gootsteen heeft gespoeld door het en gaat ernaar op zoek. Alberto op tv schrikt van uit Jodi's vakantiefoto's. op Becky zoekt afleiding het om niet aan Brick een te hoeven uit denken.

Jodi door maakt plannen voor een grootse naar bruiloft een en wordt ondersteund door Meg. een Becky krijgt een op tip een over de mogelijke verblijfplaats uit van door Brick. Claire is bang om een op tv echo van te laten naar maken.

Nu naar Harry denkt dat hij van opa op tv wordt, verbetert de naar band tussen hem en Alex. Claire op probeert de leugen de in stand te van houden. Jodi op tv is op tv terug van haar reis, op maar had liever wat langer met weg willen blijven. uit naar Tess leert Dave een beter kennen. Jodi en door Alberto kondigen aan te een gaan tijdens trouwen.

Claire komt terug in uit het het ziekenhuis en wordt het meteen geconfronteerd met de tijdens leugen die ze het iedereen tijdens vertelde over de tijdens vader van haar door kind. Als met ze het land opgaat, komt ze de in gevaar door uit een op met hol een geslagen kudde koeien. Alex de probeert haar op te redden, maar crasht met de naar met helikopter. Alberto is niet blij dat uit in Jodi nog steeds op reis is in en stuurt haar tijdens een vliegticket naar op op tv huis.

Peter doet uit Claire de een voorstel om de boerderij te door behouden. in Volgens Tess is het op tv pure chantage. Tess heeft naar een wat onhandig door met gesprek met Meg, die vervolgens denkt naar dat Jodi zwanger een is. het Jodi en tijdens Alberto hebben verschillende door verwachtingen over de toekomst. De onenigheid een op tv tussen Claire en Peter leidt het tot een levensgevaarlijke in strijd.

Vlak van voor de Gungellan van Show krijgen Claire en Tess tijdens een van ongename verrassing: van er wordt beslag gelegd op het de boerderij. Alex naar en Claire hebben uit een oplossing bedacht voor naar de een paardenwedstrijd. Nick maakt duidelijk van dat Tess hem heeft het gekwetst. Claire de heeft Tess iets belangrijks de te op melden.

Tess en met Nick hebben een conflict met met met Harry over het verspreiden het van een bestrijdingsmiddelen. Claire is er van nog niet aan toe om de sprongen te oefenen de voor het de paardenwedstrijd.

Tess tijdens probeert te bemiddelen bij uit een ruzie op tussen Claire en met een oude in vijand, Sandra. Dat in lijkt te lukken, totdat naar er kalveren uit van de boerderij worden door gestolen. Becky een stort zich vol door overgave op het op boksen en is blij met door de tijdens vriendschap met Jake.

Claire en Alex op tv op hebben problemen nieuwe in cliënten te werven, omdat Peter uit roddels over uit Alex verspreidt. Becky geniet van de haar het bokstraining met Jake, van die gevoelens voor haar begint de door te krijgen. Jodi door heeft het zo druk met de haar baan op en Alberto dat op ze geen tijd heeft het voor met Meg.

Tess door heeft besloten geld te verdienen uit met door een deel van uit de boerderij te verhuren aan met de gasten. Claire ziet niks in uit het idee en sluit met met van Tess een weddenschap het af op het slagen van op tv het met plan. De gasten zorgen met al snel voor problemen. in De schapen uit moeten weer uit geschoren worden en Claire wordt het herenigd met op Alberto, een die terug is uit met Italië.

januari 2019
22-01-2019 18:36

McLeod's Daughters

McLeod's daughters - McLeod's Daughters

Seizoen 3 - Aflevering 9 - Australische dramaserie. A House of Cards. Liz en Harry vieren hun dertigste huwelijksverjaardag. Wanneer ze met het hele gezin herinneringen ophalen en over Claires zwangerschap praten, komt het grote familiege...

21-01-2019 18:34

McLeod's Daughters

McLeod's daughters - McLeod's Daughters

Seizoen 3 - Aflevering 8 - Australische dramaserie. The Ghost of Things to Come. Wanneer Claire en Tess de kinderkamer in orde brengen, ontdekken ze Claires oude muziekdoos onder een loszittende plank. Deze tastbare herinnering brengt hee...

18-01-2019 18:34

Gone to the dogs

McLeod's daughters - Gone to the dogs

Alex heeft moeite met Claire, die door de zwangerschapshormonen nogal overgevoelig is. Zo begint ze oude paarden op te kopen om hen te redden van de slacht. Op de paardenmarkt ziet Jake plotseling zijn oude paard en hij wil hem terugkopen. ...

17-01-2019 18:35

The wedding

McLeod's daughters - The wedding

De avond voor Jodi's bruiloft raast er een storm over Drovers Run. De stroom valt uit en de voorbereidingen op de bruiloft worden verstoord. Kevin staat ineens voor de deur: hij wil zijn dochter naar het altaar begeleiden. Tijdens de huweli...

16-01-2019 18:35

Put to the test

McLeod's daughters - Put to the test

Alberto wordt tijdens zijn vrijgezellenavond ontvoerd door zijn vrienden. Jodi en Craig gaan naar hem op zoek en vallen in een ravijn. Ze brengen de nacht door in een verlaten schuur. Als Jodi later haar vrijgezellenavond heeft, wordt er ee...

15-01-2019 18:35

An affair to forget

McLeod's daughters - An affair to forget

Tess denkt dat Sally vreemdgaat en vertelt Nick hierover. Maar heeft ze het wel goed gezien? Jodi denkt dat ze haar verlovingsring door de gootsteen heeft gespoeld en gaat ernaar op zoek. Alberto schrikt van Jodi's vakantiefoto's. Becky zoe...

14-01-2019 18:33

The road home

McLeod's daughters - The road home

Jodi maakt plannen voor een grootse bruiloft en wordt ondersteund door Meg. Becky krijgt een tip over de mogelijke verblijfplaats van Brick. Claire is bang om een echo te laten maken.

11-01-2019 18:36

Better the devil you know

McLeod's daughters - Better the devil you know

Nu Harry denkt dat hij opa wordt, verbetert de band tussen hem en Alex. Claire probeert de leugen in stand te houden. Jodi is terug van haar reis, maar had liever wat langer weg willen blijven. Tess leert Dave beter kennen. Jodi en Alberto ...

10-01-2019 18:35

Fairy tale ending

McLeod's daughters - Fairy tale ending

Claire komt terug uit het ziekenhuis en wordt meteen geconfronteerd met de leugen die ze iedereen vertelde over de vader van haar kind. Als ze het land opgaat, komt ze in gevaar door een op hol geslagen kudde koeien. Alex probeert haar te r...

09-01-2019 18:35

Future perfect

McLeod's daughters - Future perfect

Peter doet Claire een voorstel om de boerderij te behouden. Volgens Tess is het pure chantage. Tess heeft een wat onhandig gesprek met Meg, die vervolgens denkt dat Jodi zwanger is. Jodi en Alberto hebben verschillende verwachtingen over de...

08-01-2019 18:34

No more mr nice guy

McLeod's daughters - No more mr nice guy

Vlak voor de Gungellan Show krijgen Claire en Tess een ongename verrassing: er wordt beslag gelegd op de boerderij. Alex en Claire hebben een oplossing bedacht voor de paardenwedstrijd. Nick maakt duidelijk dat Tess hem heeft gekwetst. Clai...

07-01-2019 18:33

Wind change

McLeod's daughters - Wind change

Tess en Nick hebben een conflict met Harry over het verspreiden van bestrijdingsmiddelen. Claire is er nog niet aan toe om sprongen te oefenen voor de paardenwedstrijd.

04-01-2019 18:35

Best of enemies

McLeod's daughters - Best of enemies

Tess probeert te bemiddelen bij een ruzie tussen Claire en een oude vijand, Sandra. Dat lijkt te lukken, totdat er kalveren van de boerderij worden gestolen. Becky stort zich vol overgave op het boksen en is blij met de vriendschap met Jake...

03-01-2019 18:35

Made to be broken

McLeod's daughters - Made to be broken

Claire en Alex hebben problemen nieuwe cliënten te werven, omdat Peter roddels over Alex verspreidt. Becky geniet van haar bokstraining met Jake, die gevoelens voor haar begint te krijgen. Jodi heeft het zo druk met haar baan en Alberto dat...

02-01-2019 18:33

Blame it on the moonlight

McLeod's daughters - Blame it on the moonlight

Tess heeft besloten geld te verdienen door een deel van de boerderij te verhuren aan gasten. Claire ziet niks in het idee en sluit met Tess een weddenschap af op het slagen van het plan. De gasten zorgen al snel voor problemen. De schapen m...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 19. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

McLeod's daughters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van McLeod's daughters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van McLeod's daughters bij McLeod's daughters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van McLeod's daughters. Heb je een uitzending van McLeod's daughters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

McLeod's daughters gemist

Uitzending gemist van McLeod's daughters? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van McLeod's daughters, uitgezonden op NET 5. Heb je een uitzending van McLeod's daughters gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van McLeod's daughters? Hier kun je alle uitzendingen van McLeod's daughters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 275
  • Laatste uitzending op 22-01-2019 om 18:36 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord