Programma gemist?

Seizoen 8 op - uit Aflevering 20 - Australische dramaserie. The de Show door Must Go On. Phil wil in een muzikale ode brengen aan de zijn grote tijdens liefde een Moira. Tijdens de repetities hoort ze in hem met de een op andere vrouw praten, waardoor ze de denkt van dat hij een affaire op tv heeft. Phil onthult dat op het van de verloofde van zijn zoon de was op die hem uitnodigde op uit hun trouwfeest. Maar de trotse van Phil een heeft 'neen' gezegd. Moira met laat het hier een niet tijdens bij en belt zelf naar Phil tijdens Junior. Wanneer tijdens zij door de gemoederen tussen beide heethoofden op kan bedaren, is een het op slag op weer het grote liefde tussen Phil en in Moira.

Grace maakt tijdens haar gevoelens de voor Marcus kenbaar. Ben op bedenkt een plan om met een door corrupte agente erbij te uit lappen. op tv De vrouwen van met Drovers ontdekken dat Ingrid haar ex door om het door leven wil naar brengen. Ingrid een besluit te verdwijnen.

Er uit worden dieren uit gestolen van Drovers Run. een Ingrid wordt van gestalkt en lastiggevallen door haar ex-man. een Vanwege zijn een relatie met Ingrid tijdens komt de het leven van Marcus in gevaar. het Tayler het heeft moeite met naar studeren.

Een rechercheur een bezoekt de boerderij vanwege naar een onderzoek in naar de met diefstal van vee. Grace het heeft niet op in de het gaten dat hij op de gevaarlijke ex een van Ingrid is. naar Moira en Phil proberen om uit te gaan met met hun verdriet. het Jaz hoopt het haar springpaard in te kunnen zetten uit voor in werk op de op tv boerderij.

Iemand brengt een met geruchtenstroom op naar gang over tijdens Stevie en Marcus. een Grace weet niet wat ze met moet op tv met haar gevoelens voor van pastoor Dan. tijdens Moira en Phil maken toekomstplannen. de Tayler vermoedt dat met Patrick haar zal uit naar verlaten.

Grace dreigt de Mischa aan te tijdens geven de als hij Jaz in gevaar brengt. de Moira vertelt Phil het dat ze zwanger op is. uit Hij reageert met op tv een huwelijksaanzoek. Grace maakt zich op tv op voor een het gala voor het een goede doel. naar Marcus door heeft Stevie weten over het te halen om van ook naar het gala te van van gaan.

De een ex van Jaz naar komt langs het uit Italië. Hij een wil helpen haar reputatie in te herstellen en het probeert haar over te halen op tv weer te gaan van een trainen met haar met springpaard Anastasia. Phil en op tv Moira maken plannen tijdens om te op gaan reizen, maar dan tijdens ontdekt Moira naar dat ze zwanger tijdens is...

Stevie met meldt zich aan bij een het praatgroep voor door moeders, maar ze met heeft het er moeilijk met op mee dat alle andere vrouwen uit een partner hebben op en tijdens zij niet meer. Ben en Marcus naar werken samen op tv om een uit mishandelde hond te een redden.

De van politicus die de controversiële dam met in wil bouwen, bezoekt Drovers Run en op tv omliggende de boerderijen. Frank dreigt tijdens een bom te laten het ontploffen tijdens een bijeenkomst met over de dam. een Jaz door besluit haar een relatie met Frank te verbreken, op tv wat hem op nog bozer op maakt.

Marcus, van Frank, Jaz en de Grace gaan uit naar Adelaide om daar door te praten met de politicus de uit die verantwoordelijk is voor de bouw op van van de dam. het Marcus heeft Ben verboden zijn in paard op tv te gebruiken, maar Ben in trekt zich daar niks van door een aan. Moira ontdekt dat Phil door een musical heeft met geschreven op over haar leven.

Taylers moeder naar komt de terug naar Drovers, maar Tayler op tv wil de haar niet spreken. Op aandringen van door Stevie uit hebben ze uiteindelijk toch een in goed gesprek. de De relatie met van Ingrid naar met Marcus heeft een uit negatieve invloed op naar haar werk. op tv Frank en Jaz gaan steeds tijdens beter met elkaar om op tv en met dat maakt op Ben jaloers. Baby Xander is een met echt lachebekje, in behalve van voor zijn moeder.

De vrouwen door organiseren een protest een tegen door de bouw van een dam, die in het einde tijdens zou betekenen van op Drovers het Run en andere van boerderijen in de omgeving. uit Jaz wordt gechanteerd door door een in landeigenaar die voorstander is het van de dam. Om het geld in te op tv zamelen, wordt een voetbaltoernooi door de georganiseerd. Op het veld lopen de uit op emoties hoog op. Ondertussen leidt Patrick tijdens tijdelijk Killarney, maar op naar dat valt hem vies in tegen.

Tot naar ieders verrassing brengt met Jaz, de jongere tijdens zus van Regan in en Grace, op tv een bezoekje aan Drovers van Run. Grace is op bang dat ze niet voor met naar de gezelligheid komt. Patrick vreest de dat Tayler een kind van van hem wil. uit Moira probeert tijdens Phils nieuwe een relatie te uit saboteren.

Stevie vindt het van moeilijk met haar leven weer op te de pakken nu ze het weduwe is én met een baby heeft. op tv Ze besluit door te met verhuizen naar Killarney. Grace doet van alsof ze Marcus' een echtgenote is naar om zijn een paard terug te naar kopen. Tayler vreest de voor haar relatie op tv met Patrick. Moira de ontdekt dat Phil met een andere met vrouw het uitgaat.

Alex het keert terug uit Argentinië, net van op tijd voor naar de geboorte van in uit zijn kind. Stevie op haalt hem op van het tijdens vliegveld, maar dan van slaat uit het noodlot toe. De van geheime relatie naar van Ingrid en Marcus viert van hoogtij, van totdat ze slecht een nieuws krijgen. Patrick tijdens wordt gek van op Taylers gedrag.

september 2019
17-09-2019 00:30

McLeod's Daughters

McLeod's daughters - McLeod's Daughters

Seizoen 8 - Aflevering 20 - Australische dramaserie. The Show Must Go On. Phil wil een muzikale ode brengen aan zijn grote liefde Moira. Tijdens de repetities hoort ze hem met een andere vrouw praten, waardoor ze denkt dat hij een affaire...

14-09-2019 00:25

Into thin air

McLeod's daughters - Into thin air

Grace maakt haar gevoelens voor Marcus kenbaar. Ben bedenkt een plan om een corrupte agente erbij te lappen. De vrouwen van Drovers ontdekken dat Ingrid haar ex om het leven wil brengen. Ingrid besluit te verdwijnen.

13-09-2019 00:50

Every move you make

McLeod's daughters - Every move you make

Er worden dieren gestolen van Drovers Run. Ingrid wordt gestalkt en lastiggevallen door haar ex-man. Vanwege zijn relatie met Ingrid komt het leven van Marcus in gevaar. Tayler heeft moeite met studeren.

12-09-2019 00:42

Show pony

McLeod's daughters - Show pony

Een rechercheur bezoekt de boerderij vanwege een onderzoek naar de diefstal van vee. Grace heeft niet in de gaten dat hij de gevaarlijke ex van Ingrid is. Moira en Phil proberen om te gaan met hun verdriet. Jaz hoopt haar springpaard in te ...

11-09-2019 01:13

The merry widow

McLeod's daughters - The merry widow

Iemand brengt een geruchtenstroom op gang over Stevie en Marcus. Grace weet niet wat ze moet met haar gevoelens voor pastoor Dan. Moira en Phil maken toekomstplannen. Tayler vermoedt dat Patrick haar zal verlaten.

10-09-2019 00:38

Snogging frogs

McLeod's daughters - Snogging frogs

Grace dreigt Mischa aan te geven als hij Jaz in gevaar brengt. Moira vertelt Phil dat ze zwanger is. Hij reageert met een huwelijksaanzoek. Grace maakt zich op voor een gala voor het goede doel. Marcus heeft Stevie weten over te halen om oo...

07-09-2019 00:28

My prince will come

McLeod's daughters - My prince will come

De ex van Jaz komt langs uit Italië. Hij wil helpen haar reputatie te herstellen en probeert haar over te halen weer te gaan trainen met haar springpaard Anastasia. Phil en Moira maken plannen om te gaan reizen, maar dan ontdekt Moira dat z...

06-09-2019 00:41

A dog's life

McLeod's daughters - A dog's life

Stevie meldt zich aan bij een praatgroep voor moeders, maar ze heeft het er moeilijk mee dat alle andere vrouwen een partner hebben en zij niet meer. Ben en Marcus werken samen om een mishandelde hond te redden.

05-09-2019 00:41

Love and let die

McLeod's daughters - Love and let die

De politicus die de controversiële dam wil bouwen, bezoekt Drovers Run en omliggende boerderijen. Frank dreigt een bom te laten ontploffen tijdens een bijeenkomst over de dam. Jaz besluit haar relatie met Frank te verbreken, wat hem nog boz...

04-09-2019 00:44

Bright lights, big trouble

McLeod's daughters - Bright lights, big trouble

Marcus, Frank, Jaz en Grace gaan naar Adelaide om daar te praten met de politicus die verantwoordelijk is voor de bouw van de dam. Marcus heeft Ben verboden zijn paard te gebruiken, maar Ben trekt zich daar niks van aan. Moira ontdekt dat P...

03-09-2019 00:35

Mother love

McLeod's daughters - Mother love

Taylers moeder komt terug naar Drovers, maar Tayler wil haar niet spreken. Op aandringen van Stevie hebben ze uiteindelijk toch een goed gesprek. De relatie van Ingrid met Marcus heeft een negatieve invloed op haar werk. Frank en Jaz gaan s...

31-08-2019 00:44

Dammed

McLeod's daughters - Dammed

De vrouwen organiseren een protest tegen de bouw van een dam, die het einde zou betekenen van Drovers Run en andere boerderijen in de omgeving. Jaz wordt gechanteerd door een landeigenaar die voorstander is van de dam. Om geld in te zamelen...

30-08-2019 00:40

Three sisters

McLeod's daughters - Three sisters

Tot ieders verrassing brengt Jaz, de jongere zus van Regan en Grace, een bezoekje aan Drovers Run. Grace is bang dat ze niet voor de gezelligheid komt. Patrick vreest dat Tayler een kind van hem wil. Moira probeert Phils nieuwe relatie te s...

29-08-2019 00:43

Bringing up wombat

McLeod's daughters - Bringing up wombat

Stevie vindt het moeilijk haar leven weer op te pakken nu ze weduwe is én een baby heeft. Ze besluit te verhuizen naar Killarney. Grace doet alsof ze Marcus' echtgenote is om zijn paard terug te kopen. Tayler vreest voor haar relatie met Pa...

27-08-2019 19:34

Close enough to touch

McLeod's daughters - Close enough to touch

Alex keert terug uit Argentinië, net op tijd voor de geboorte van zijn kind. Stevie haalt hem op van het vliegveld, maar dan slaat het noodlot toe. De geheime relatie van Ingrid en Marcus viert hoogtij, totdat ze slecht nieuws krijgen. Patr...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 30. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

McLeod's daughters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van McLeod's daughters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van McLeod's daughters bij McLeod's daughters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van McLeod's daughters. Heb je een uitzending van McLeod's daughters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

McLeod's daughters gemist

Uitzending gemist van McLeod's daughters? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van McLeod's daughters, uitgezonden op NET 5. Heb je een uitzending van McLeod's daughters gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van McLeod's daughters? Hier kun je alle uitzendingen van McLeod's daughters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 443
  • Laatste uitzending op 17-09-2019 om 12:07 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord