Programma gemist?

Tess het vindt bewijs de dat haar vader van haar hield. de naar Meg en Claire ontdekken meer over door de thuissituatie van op tv Becky als het zij tijdelijk terugkeert op tv naar het uit wegrestaurant.

Tess door valt van haar paard van en dat doet haar de zelfvertrouwen van geen goed. Ze vraagt tijdens zich af of door ze op tv wel op de boerderij thuishoort. Claire uit in neemt de moeilijkste de beslissing sinds de het dood van Jack.

Een tijdens truck met tijdens schapen krijgt pech op weg naar op tv tijdens Drovers Run. De dieren naar weten te ontsnappen door en de vrouwen in verzinnen een manier om ze in naar weer bij elkaar te tijdens drijven. Tess en Claire ruziën een over wie naar de baas van is.

Claire doet op tv mee door aan de rodeo. Nick en Alexander tijdens strijden tijdens om de door aandacht van Tess. Becky's door reputatie brengt uit haar in de problemen. De zussen van zetten uit hun verschillen opzij en in bieden een helpende naar hand.

De schapen het moeten in geschoren worden en daarvoor in roepen Tess en Claire de hulp in. de Een van de mannen een heeft een een bedenkelijke reputatie. Tess ziet in dat met er rare dingen uit gebeuren en ontdekt een geheim. de Claire heeft moeite op tv de van schapenscheerders de baas te blijven en een in de deadline om de wol uit te verkopen, komt op tv steeds naar dichterbij.

De de halfzussen Tess naar en Claire worden herenigd door na de door dood van hun de vader, Jack. Ze op tv erven samen zijn boerenbedrijf, dat in een financiële op tv moeilijkheden verkeert. De koppige van Claire heeft uit haar hele leven naar op de boerderij gewoond, met maar Tess naar bracht het grootste naar deel van haar leven door door op in de grote in stad. Nu Tess terug met is op Drovers Run, door is in het voor beide zussen even wennen. uit in Na een foutje in van de spontane in Tess moet Claire een aantal een moeilijke op tv beslissingen nemen.

Baby Xander in viert het z'n eerste verjaardag en iedereen tijdens komt op tv samen op Drovers Run. Patrick het en Tayler besluiten een naar naar Patricks broer Dave op tv in Afrika te gaan. Ben wijst van zijn ex met af en de kiest voor een een nieuw leven met Jaz. een Grace het gaat niet langer achter Marcus op aan en hoopt dat op hij gelukkig wordt van met Ingrid. tijdens Moira heeft een slecht door voorgevoel en het hoopt tijdens dat ze op tijd door is om Phil te in waarschuwen een voor naderend onheil.

Een jaar tijdens na de dood van van uit Alex moet Stevie erkennen door dat Drovers Run naar in een diepe financiële crisis het zit. naar Ze vraagt de tijdens andere vrouwen om uit hulp. Grace vertelt Patrick door dat ze de Ingrid heeft gezien. Voor uit wie zal van hij kiezen? van Tayler mag diergeneeskunde gaan studeren, de maar hoe moet het naar dan verder met het het Patrick?

Moira een maakt zich klaar voor een tijdens optreden in Phils het van musical, maar op privégebied gaat het met helemaal mis. Grace van realiseert zich naar dat Marcus tijdens niet hetzelfde voelt voor haar van als een zij voor hem: in hij is op zoek tijdens naar Ingrid. Stevie in vindt uit de nieuwe dierenarts heel aantrekkelijk, maar door weet niet of het op tv ze klaar is op voor een nieuwe tijdens relatie. Jaz geeft Ben in dansles.

Grace maakt uit haar op gevoelens voor Marcus kenbaar. naar Ben bedenkt een plan om het een corrupte uit agente erbij te met lappen. De vrouwen van door het Drovers ontdekken dat Ingrid haar ex naar om het het leven wil een brengen. Ingrid met besluit te verdwijnen.

Er uit worden dieren gestolen op van Drovers het Run. Ingrid wordt van gestalkt en lastiggevallen door tijdens haar ex-man. Vanwege zijn relatie op met Ingrid tijdens komt het op leven van Marcus een in gevaar. op tv Tayler heeft moeite met in studeren.

Een op rechercheur bezoekt de boerderij een vanwege een onderzoek op tv naar de door diefstal van vee. uit Grace heeft niet in de de gaten dat het hij op tv de gevaarlijke ex op van Ingrid is. Moira en Phil met proberen tijdens om te door gaan met hun verdriet. door Jaz hoopt in haar springpaard in te tijdens kunnen zetten voor werk op op uit de boerderij.

Iemand het brengt een geruchtenstroom de op gang een over Stevie en met Marcus. Grace weet niet uit wat ze moet met uit haar gevoelens voor met pastoor Dan. Moira en het Phil maken op toekomstplannen. door Tayler vermoedt dat naar Patrick haar zal tijdens verlaten.

Grace dreigt naar Mischa aan door te geven als hij Jaz in in gevaar op tv brengt. Moira vertelt Phil het dat op tv ze zwanger op is. Hij reageert met een huwelijksaanzoek. van Grace maakt zich met op op voor een gala met voor het goede doel. uit Marcus heeft Stevie op weten over te met halen uit om ook naar door het gala te het gaan.

De op ex van Jaz naar komt langs uit Italië. door Hij in wil helpen haar op reputatie te herstellen en probeert tijdens haar op tv over te halen weer in te gaan trainen met met haar springpaard Anastasia. Phil het en Moira maken het plannen om te tijdens met gaan reizen, maar dan ontdekt Moira op tv dat in ze zwanger op is...

november 2018
16-11-2018 18:33

Afl. 6

McLeod's daughters - Afl. 6

Tess vindt bewijs dat haar vader van haar hield. Meg en Claire ontdekken meer over de thuissituatie van Becky als zij tijdelijk terugkeert naar het wegrestaurant.

15-11-2018 18:33

Afl. 5

McLeod's daughters - Afl. 5

Tess valt van haar paard en dat doet haar zelfvertrouwen geen goed. Ze vraagt zich af of ze wel op de boerderij thuishoort. Claire neemt de moeilijkste beslissing sinds de dood van Jack.

14-11-2018 18:34

Afl. 4

McLeod's daughters - Afl. 4

Een truck met schapen krijgt pech op weg naar Drovers Run. De dieren weten te ontsnappen en de vrouwen verzinnen een manier om ze weer bij elkaar te drijven. Tess en Claire ruziën over wie de baas is.

13-11-2018 18:35

Afl. 3

McLeod's daughters - Afl. 3

Claire doet mee aan de rodeo. Nick en Alexander strijden om de aandacht van Tess. Becky's reputatie brengt haar in de problemen. De zussen zetten hun verschillen opzij en bieden een helpende hand.

12-11-2018 18:33

Afl. 2

McLeod's daughters - Afl. 2

De schapen moeten geschoren worden en daarvoor roepen Tess en Claire hulp in. Een van de mannen heeft een bedenkelijke reputatie. Tess ziet dat er rare dingen gebeuren en ontdekt een geheim. Claire heeft moeite de schapenscheerders de baas ...

09-11-2018 18:34

Afl. 1

McLeod's daughters - Afl. 1

De halfzussen Tess en Claire worden herenigd na de dood van hun vader, Jack. Ze erven samen zijn boerenbedrijf, dat in financiële moeilijkheden verkeert. De koppige Claire heeft haar hele leven op de boerderij gewoond, maar Tess bracht het ...

08-11-2018 18:32

The long paddock

McLeod's daughters - The long paddock

Baby Xander viert z'n eerste verjaardag en iedereen komt samen op Drovers Run. Patrick en Tayler besluiten naar Patricks broer Dave in Afrika te gaan. Ben wijst zijn ex af en kiest voor een nieuw leven met Jaz. Grace gaat niet langer achter...

07-11-2018 18:34

Into the valley of the shadow

McLeod's daughters - Into the valley of the shadow

Een jaar na de dood van Alex moet Stevie erkennen dat Drovers Run in een diepe financiële crisis zit. Ze vraagt de andere vrouwen om hulp. Grace vertelt Patrick dat ze Ingrid heeft gezien. Voor wie zal hij kiezen? Tayler mag diergeneeskunde...

06-11-2018 18:35

The show must go on

McLeod's daughters - The show must go on

Moira maakt zich klaar voor een optreden in Phils musical, maar op privégebied gaat het helemaal mis. Grace realiseert zich dat Marcus niet hetzelfde voelt voor haar als zij voor hem: hij is op zoek naar Ingrid. Stevie vindt de nieuwe diere...

05-11-2018 18:32

Into thin air

McLeod's daughters - Into thin air

Grace maakt haar gevoelens voor Marcus kenbaar. Ben bedenkt een plan om een corrupte agente erbij te lappen. De vrouwen van Drovers ontdekken dat Ingrid haar ex om het leven wil brengen. Ingrid besluit te verdwijnen.

02-11-2018 18:32

Every move you make

McLeod's daughters - Every move you make

Er worden dieren gestolen van Drovers Run. Ingrid wordt gestalkt en lastiggevallen door haar ex-man. Vanwege zijn relatie met Ingrid komt het leven van Marcus in gevaar. Tayler heeft moeite met studeren.

01-11-2018 18:33

Show pony

McLeod's daughters - Show pony

Een rechercheur bezoekt de boerderij vanwege een onderzoek naar de diefstal van vee. Grace heeft niet in de gaten dat hij de gevaarlijke ex van Ingrid is. Moira en Phil proberen om te gaan met hun verdriet. Jaz hoopt haar springpaard in te ...

31-10-2018 18:31

The merry widow

McLeod's daughters - The merry widow

Iemand brengt een geruchtenstroom op gang over Stevie en Marcus. Grace weet niet wat ze moet met haar gevoelens voor pastoor Dan. Moira en Phil maken toekomstplannen. Tayler vermoedt dat Patrick haar zal verlaten.

30-10-2018 18:33

Snogging frogs

McLeod's daughters - Snogging frogs

Grace dreigt Mischa aan te geven als hij Jaz in gevaar brengt. Moira vertelt Phil dat ze zwanger is. Hij reageert met een huwelijksaanzoek. Grace maakt zich op voor een gala voor het goede doel. Marcus heeft Stevie weten over te halen om oo...

29-10-2018 18:31

My prince will come

McLeod's daughters - My prince will come

De ex van Jaz komt langs uit Italië. Hij wil helpen haar reputatie te herstellen en probeert haar over te halen weer te gaan trainen met haar springpaard Anastasia. Phil en Moira maken plannen om te gaan reizen, maar dan ontdekt Moira dat z...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 16. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

McLeod's daughters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van McLeod's daughters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van McLeod's daughters bij McLeod's daughters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van McLeod's daughters. Heb je een uitzending van McLeod's daughters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

McLeod's daughters gemist

Uitzending gemist van McLeod's daughters? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van McLeod's daughters, uitgezonden op NET 5. Heb je een uitzending van McLeod's daughters gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van McLeod's daughters? Hier kun je alle uitzendingen van McLeod's daughters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 228
  • Laatste uitzending op 16-11-2018 om 18:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord