Programma gemist?

Baby in Xander viert door z'n eerste verjaardag en iedereen komt uit met samen op Drovers Run. Patrick in en Tayler besluiten het naar Patricks broer van Dave in op Afrika te gaan. Ben wijst een de zijn ex af en kiest voor het een nieuw naar leven met Jaz. het Grace gaat op niet langer achter Marcus aan met en hoopt met dat een hij gelukkig wordt met op Ingrid. Moira heeft een slecht op tv voorgevoel tijdens en hoopt dat ze op een tijd een is om Phil te van waarschuwen uit voor naderend onheil.

Een jaar na uit de dood van de Alex moet Stevie in erkennen dat Drovers van in Run in een diepe financiële crisis tijdens zit. Ze tijdens vraagt het de andere vrouwen om hulp. door Grace een vertelt Patrick dat ze Ingrid met heeft naar gezien. Voor wie zal uit hij kiezen? op tv Tayler mag diergeneeskunde gaan studeren, een maar hoe moet op tv het dan uit verder met uit Patrick?

Moira tijdens maakt zich klaar voor een met optreden in uit Phils musical, in maar op in privégebied gaat het helemaal mis. van Grace een realiseert zich dat een Marcus niet hetzelfde voelt voor in haar het als zij voor hem: hij van is op zoek met naar Ingrid. Stevie vindt tijdens de uit nieuwe dierenarts naar heel aantrekkelijk, maar weet niet of de ze klaar is door voor een nieuwe op tv relatie. Jaz geeft van Ben door dansles.

Grace een maakt haar van gevoelens voor Marcus kenbaar. Ben bedenkt het een plan naar om een corrupte agente uit erbij het te lappen. uit De vrouwen van Drovers ontdekken dat van op tv Ingrid haar ex om het leven op tv wil brengen. Ingrid door besluit op tv te verdwijnen.

Er door worden dieren op tv gestolen van Drovers Run. op tv Ingrid wordt gestalkt naar en lastiggevallen door haar ex-man. met Vanwege zijn in relatie met van Ingrid komt het leven naar van Marcus tijdens in gevaar. Tayler heeft de moeite van met studeren.

Een een rechercheur bezoekt de boerderij vanwege van een onderzoek naar door de diefstal het van vee. Grace de heeft niet een in de gaten tijdens dat hij de gevaarlijke het ex van in Ingrid is. van Moira en Phil uit proberen om te gaan met op hun tijdens verdriet. Jaz hoopt haar springpaard in tijdens te kunnen in zetten voor op tv werk op de naar boerderij.

Iemand brengt een door geruchtenstroom op gang in over Stevie en door op Marcus. Grace weet niet wat ze met met moet met haar gevoelens voor naar pastoor Dan. Moira op tv en met Phil maken toekomstplannen. Tayler vermoedt dat de Patrick naar haar zal van verlaten.

Grace dreigt tijdens Mischa aan te geven met als hij van Jaz in gevaar brengt. door Moira vertelt naar Phil dat ze zwanger naar is. Hij reageert de met een in huwelijksaanzoek. Grace maakt tijdens zich op voor een naar gala van voor het goede een doel. Marcus heeft Stevie de weten over te het halen met om ook naar van het gala te van gaan.

De naar ex van Jaz komt uit langs uit tijdens Italië. Hij wil helpen uit haar reputatie te herstellen naar en het probeert haar over op tv te halen op weer te gaan trainen in met haar door springpaard Anastasia. Phil op tv en Moira maken plannen tijdens om te van gaan reizen, maar dan tijdens ontdekt Moira in dat ze zwanger een is...

Stevie meldt zich van aan bij een op tv de praatgroep voor moeders, uit maar ze heeft het er de moeilijk mee dat alle door andere door vrouwen een partner hebben en op het zij niet meer. met Ben en Marcus werken samen om het een mishandelde hond op te op tv redden.

De politicus van die de controversiële tijdens dam wil bouwen, in bezoekt Drovers in Run en omliggende boerderijen. naar Frank dreigt het een bom te laten ontploffen de tijdens een bijeenkomst met met over de dam. het Jaz besluit haar relatie met Frank op te op verbreken, wat hem door nog bozer door maakt.

Marcus, op tv Frank, Jaz en Grace op gaan naar Adelaide in om met daar te praten naar met de politicus die door verantwoordelijk is door voor de bouw het van de dam. met Marcus heeft Ben verboden zijn paard op op tv te gebruiken, maar in Ben trekt zich door daar niks van aan. Moira ontdekt door dat tijdens Phil een de musical heeft geschreven over haar met leven.

Taylers moeder komt naar de terug naar Drovers, maar in Tayler wil haar niet op tv spreken. Op aandringen van met Stevie hebben in ze uiteindelijk toch met een goed van gesprek. De van relatie van Ingrid met Marcus heeft op een negatieve op invloed op haar werk. naar het Frank en Jaz op tv gaan steeds beter met van elkaar om en dat met maakt Ben jaloers. tijdens Baby op Xander is een echt op lachebekje, behalve op tv voor zijn moeder.

De vrouwen organiseren de een protest uit tegen op de bouw van een uit dam, die het de einde zou betekenen van Drovers het Run en de andere uit boerderijen in de omgeving. Jaz wordt op tv gechanteerd door een tijdens landeigenaar die van voorstander is de van de dam. Om geld een in in te zamelen, wordt het een voetbaltoernooi georganiseerd. op tv Op het door veld lopen de emoties hoog de op. Ondertussen leidt door Patrick tijdelijk Killarney, door maar het dat valt hem op vies tegen.

Tot uit ieders verrassing brengt op tv Jaz, de jongere door zus van Regan tijdens en Grace, een bezoekje het aan Drovers Run. Grace van is bang dat met met ze niet voor op de gezelligheid komt. Patrick door vreest dat Tayler de een kind van hem wil. met Moira door probeert Phils naar nieuwe relatie te van saboteren.

december 2019
19-09-2019 00:44

The long paddock

McLeod's daughters - The long paddock

Baby Xander viert z'n eerste verjaardag en iedereen komt samen op Drovers Run. Patrick en Tayler besluiten naar Patricks broer Dave in Afrika te gaan. Ben wijst zijn ex af en kiest voor een nieuw leven met Jaz. Grace gaat niet langer achter...

18-09-2019 00:35

Into the valley of the shadow

McLeod's daughters - Into the valley of the shadow

Een jaar na de dood van Alex moet Stevie erkennen dat Drovers Run in een diepe financiële crisis zit. Ze vraagt de andere vrouwen om hulp. Grace vertelt Patrick dat ze Ingrid heeft gezien. Voor wie zal hij kiezen? Tayler mag diergeneeskunde...

17-09-2019 00:31

The show must go on

McLeod's daughters - The show must go on

Moira maakt zich klaar voor een optreden in Phils musical, maar op privégebied gaat het helemaal mis. Grace realiseert zich dat Marcus niet hetzelfde voelt voor haar als zij voor hem: hij is op zoek naar Ingrid. Stevie vindt de nieuwe diere...

14-09-2019 00:25

Into thin air

McLeod's daughters - Into thin air

Grace maakt haar gevoelens voor Marcus kenbaar. Ben bedenkt een plan om een corrupte agente erbij te lappen. De vrouwen van Drovers ontdekken dat Ingrid haar ex om het leven wil brengen. Ingrid besluit te verdwijnen.

13-09-2019 00:50

Every move you make

McLeod's daughters - Every move you make

Er worden dieren gestolen van Drovers Run. Ingrid wordt gestalkt en lastiggevallen door haar ex-man. Vanwege zijn relatie met Ingrid komt het leven van Marcus in gevaar. Tayler heeft moeite met studeren.

12-09-2019 00:42

Show pony

McLeod's daughters - Show pony

Een rechercheur bezoekt de boerderij vanwege een onderzoek naar de diefstal van vee. Grace heeft niet in de gaten dat hij de gevaarlijke ex van Ingrid is. Moira en Phil proberen om te gaan met hun verdriet. Jaz hoopt haar springpaard in te ...

11-09-2019 01:13

The merry widow

McLeod's daughters - The merry widow

Iemand brengt een geruchtenstroom op gang over Stevie en Marcus. Grace weet niet wat ze moet met haar gevoelens voor pastoor Dan. Moira en Phil maken toekomstplannen. Tayler vermoedt dat Patrick haar zal verlaten.

10-09-2019 00:38

Snogging frogs

McLeod's daughters - Snogging frogs

Grace dreigt Mischa aan te geven als hij Jaz in gevaar brengt. Moira vertelt Phil dat ze zwanger is. Hij reageert met een huwelijksaanzoek. Grace maakt zich op voor een gala voor het goede doel. Marcus heeft Stevie weten over te halen om oo...

07-09-2019 00:28

My prince will come

McLeod's daughters - My prince will come

De ex van Jaz komt langs uit Italië. Hij wil helpen haar reputatie te herstellen en probeert haar over te halen weer te gaan trainen met haar springpaard Anastasia. Phil en Moira maken plannen om te gaan reizen, maar dan ontdekt Moira dat z...

06-09-2019 00:41

A dog's life

McLeod's daughters - A dog's life

Stevie meldt zich aan bij een praatgroep voor moeders, maar ze heeft het er moeilijk mee dat alle andere vrouwen een partner hebben en zij niet meer. Ben en Marcus werken samen om een mishandelde hond te redden.

05-09-2019 00:41

Love and let die

McLeod's daughters - Love and let die

De politicus die de controversiële dam wil bouwen, bezoekt Drovers Run en omliggende boerderijen. Frank dreigt een bom te laten ontploffen tijdens een bijeenkomst over de dam. Jaz besluit haar relatie met Frank te verbreken, wat hem nog boz...

04-09-2019 00:44

Bright lights, big trouble

McLeod's daughters - Bright lights, big trouble

Marcus, Frank, Jaz en Grace gaan naar Adelaide om daar te praten met de politicus die verantwoordelijk is voor de bouw van de dam. Marcus heeft Ben verboden zijn paard te gebruiken, maar Ben trekt zich daar niks van aan. Moira ontdekt dat P...

03-09-2019 00:35

Mother love

McLeod's daughters - Mother love

Taylers moeder komt terug naar Drovers, maar Tayler wil haar niet spreken. Op aandringen van Stevie hebben ze uiteindelijk toch een goed gesprek. De relatie van Ingrid met Marcus heeft een negatieve invloed op haar werk. Frank en Jaz gaan s...

31-08-2019 00:44

Dammed

McLeod's daughters - Dammed

De vrouwen organiseren een protest tegen de bouw van een dam, die het einde zou betekenen van Drovers Run en andere boerderijen in de omgeving. Jaz wordt gechanteerd door een landeigenaar die voorstander is van de dam. Om geld in te zamelen...

30-08-2019 00:40

Three sisters

McLeod's daughters - Three sisters

Tot ieders verrassing brengt Jaz, de jongere zus van Regan en Grace, een bezoekje aan Drovers Run. Grace is bang dat ze niet voor de gezelligheid komt. Patrick vreest dat Tayler een kind van hem wil. Moira probeert Phils nieuwe relatie te s...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 30. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

McLeod's daughters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van McLeod's daughters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van McLeod's daughters bij McLeod's daughters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van McLeod's daughters. Heb je een uitzending van McLeod's daughters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

McLeod's daughters gemist

Uitzending gemist van McLeod's daughters? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van McLeod's daughters, uitgezonden op NET 5. Heb je een uitzending van McLeod's daughters gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van McLeod's daughters? Hier kun je alle uitzendingen van McLeod's daughters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 445
  • Laatste uitzending op 19-09-2019 om 12:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!