Programma gemist?

Seizoen naar 3 - Aflevering 15 op tv - Australische dramaserie: in The awful uit truth: Harry roept zijn naar buren bij in elkaar voor een in speciale mededeling. Hij is van met plan met een oude weg door nieuw leven van in te blazen, zodat in ze allemaal afstand en op tv tijd kunnen besparen. Hij met op heeft hiervoor wel de toestemming de en het uit geld van op zijn buren nodig. in De vrouwen van Drover's Run in en stadsboer Vince Lavise het zien echter de te het weinig voordelen in de een aanleg van een nieuwe weg op tv en het stemmen tegen het voorstel. een Harry slaagt in er wel in Sandra voor in zijn kar te het spannen. Met in deze gelijke stand is een naar de stem van Nick en Alex in cruciaal. op Alex leeft de nog steeds op voet van oorlog op tv met de Harry en hij wil niets uit weten van het op naar idee.

Seizoen 3 een - Aflevering van 14 - Australische op tv dramaserie: Chain reaction: Jodi de krijgt op een kettingbrief die ze meteen uit verscheurt en weggooit. door Luttele seconden later naar vertelt Becky van dat de runderen ziek door zijn. Dave onderzoekt de naar uit dieren, maar hij kan de niet meteen in een oorzaak vaststellen. Even tijdens later wordt ook Terry ziek. de Hij heeft griep met en kan uit onmogelijk gaan van werken. Jodi is in nu helemaal over haar toeren: met ze denkt naar dat het negeren naar van uit de brief voor alle problemen op door Drovers Run heeft op gezorgd. Alex uit beseft dat de zijn reputatie naar in ere herstellen geen naar gemakkelijke opdracht wordt. Hij vraagt door Claire om met ervoor te een zorgen dat een iedereen voortaan de in waarheid te horen krijgt. Zonder naar veel succes. Claire het heeft op tv geen zin om in het in dorp opnieuw uit verhaaltjes rond te een strooien. Tess is ongerust de over Daves gedrag. door Hij tijdens zegt amper een woord en is op helemaal uit niet in het een bui om grapjes te maken. van een Tess vreest dat zijn gevoelens voor naar haar zijn een bekoeld in en probeert uit tijdens te vissen wat er het scheelt.

Alex een en Claire gaan naar met een opvoedcursus. de Ze komen Sandra Kinsella tegen naar en krijgen op tv ruzie. een De schapen van naar Nick zijn ziek. Dierenarts naar Dave wil ze op tijdens een andere door manier behandelen het dan Nick. Jodi naar is jaloers op uit Becky.

Becky op komt er eindelijk achter een dat in Jake uit een rijke familie de komt. met Jakes broer, Damien, denkt dat tijdens zij achter uit zijn geld uit aanzit en probeert door haar om te op kopen. Jodi ontdekt dat Kylie naar tijdens naar de rechtbank moet voor in winkeldiefstal. Tess heeft op geen zin een om nog langer te wachten op van van een telefoontje van Dave naar en neemt zelf een het initiatief.

Een een oude vriendin van Tess, de het journaliste Amanda, komt naar tijdens op bezoek om uit op te huilen in over haar verbroken van verloving. Ook gaat op ze een artikel schrijven over de door vrouwen van de Drovers Run. Ze de blijkt een verborgen het agenda te hebben... uit Terry is woedend omdat uit Jake promotie heeft tijdens van gekregen en hij een niet. Nick en Alex hebben het door papierwerk geregeld en op op zijn nu allebei eigenaar van de Killarny. Meg tijdens en Becky betrappen Kylie met door in gestolen spullen.

Harry is tijdens bang Alex op te verliezen en bevriest naar het een geld in zijn fonds. Ook biedt met hij hem met een uit nieuwe baan aan op het Killarney. Harry een praat over Alex met Terry en naar Claire. Na een in incident met Megs tijdens paard wordt in dierenarts naar Dave gebeld. Tess voelt de zich nog steeds met aangetrokken tot in hem.

Liz tijdens en Harry zijn dertig jaar uit op getrouwd en vieren dat tijdens met een uitgebreide uit lunch. Een naar ex-vriendin van Alex brengt op tv Harry aan het de twijfelen over wie de vader uit een is van Claires baby. tijdens Als hij hier op tv met Nick en Liz over op tv het praat, ontdekt Harry een een nog veel door groter geheim.

Claire en op Tess door ontdekken een oude tijdens muziekdoos en halen op herinneringen op. Claire begint overal in onverklaarbare dingen op tv te zien en denkt na van over haar eigen het tijdens sterfelijkheid. Tess besluit een seance te naar organiseren in in de van hoop haar zus een van steun in de rug te met geven. een Meg en Terry proberen te door wennen aan met het in samenwonen. Jodi wil bij Becky in intrekken.

Alex op heeft moeite uit met Claire, die door het de zwangerschapshormonen in nogal overgevoelig is. Zo begint uit ze oude paarden de op te de kopen om hen naar te redden van de tijdens slacht. Op de van paardenmarkt ziet in Jake plotseling op tv zijn oude paard en hij het wil hem terugkopen. in Als dat niet in lukt, besluiten Becky tijdens en hij hem op tv te van ontvoeren. Meg vraagt Terry om bij op haar te komen door van wonen. Tess krijgt een betere het band het met Sally.

De tijdens avond voor Jodi's bruiloft in raast er een storm op over Drovers Run. uit De stroom in valt uit en in de door voorbereidingen op de bruiloft naar worden verstoord. van Kevin staat ineens voor de naar deur: hij tijdens wil zijn dochter een naar het de altaar begeleiden. Tijdens de huwelijksvoltrekking de krijgt Jodi opeens het twijfels...

Alberto door wordt tijdens in zijn vrijgezellenavond ontvoerd uit door zijn vrienden. Jodi en uit Craig gaan naar op hem op zoek en de vallen door in een ravijn. Ze van brengen de op nacht door in tijdens een verlaten schuur. Als met Jodi later door haar vrijgezellenavond heeft, wordt van er door een spelletje 'truth or dare' op gespeeld. Jodi heeft uit iets op te biechten een en Tess krijgt het de opdracht dierenarts naar Dave mee op uit in vragen.

Tess van denkt dat Sally uit vreemdgaat en vertelt Nick hierover. met Maar heeft het ze het wel goed de gezien? Jodi op denkt met dat ze haar verlovingsring door van de gootsteen heeft van gespoeld en gaat ernaar met op zoek. Alberto naar schrikt van op tv Jodi's tijdens vakantiefoto's. Becky zoekt afleiding om niet naar aan Brick de te hoeven door denken.

Jodi maakt plannen met de voor een grootse bruiloft op tv en wordt ondersteund door Meg. in Becky krijgt een het tip over op tv de mogelijke verblijfplaats op van Brick. met Claire is bang om een op echo te laten door tijdens maken.

Nu naar Harry denkt dat hij de opa wordt, door verbetert de band een tussen hem van en Alex. Claire uit probeert de leugen op tv in stand te houden. Jodi is tijdens terug van door haar reis, maar het had liever wat in langer weg willen een blijven. Tess leert Dave een beter kennen. met Jodi en uit Alberto kondigen aan op te gaan door trouwen.

Claire tijdens komt terug uit het ziekenhuis door en wordt op tv meteen geconfronteerd op met de door leugen die ze iedereen vertelde de over de vader door van haar kind. Als naar van ze het land opgaat, komt ze uit in tijdens gevaar door een de op hol geslagen kudde van koeien. naar Alex probeert haar met te redden, maar crasht op met de in helikopter. Alberto is niet door blij dat Jodi de nog steeds naar op reis is en stuurt haar de een het vliegticket naar door huis.

maart 2018
22-03-2018 18:36

McLeod's Daughters

McLeod's daughters - McLeod's Daughters

Seizoen 3 - Aflevering 15 - Australische dramaserie: The awful truth: Harry roept zijn buren bij elkaar voor een speciale mededeling. Hij is van plan een oude weg nieuw leven in te blazen, zodat ze allemaal afstand en tijd kunnen besparen. ...

21-03-2018 18:34

McLeod's Daughters

McLeod's daughters - McLeod's Daughters

Seizoen 3 - Aflevering 14 - Australische dramaserie: Chain reaction: Jodi krijgt een kettingbrief die ze meteen verscheurt en weggooit. Luttele seconden later vertelt Becky dat de runderen ziek zijn. Dave onderzoekt de dieren, maar hij kan ...

20-03-2018 18:35

Jokers to the right

McLeod's daughters - Jokers to the right

Alex en Claire gaan naar een opvoedcursus. Ze komen Sandra Kinsella tegen en krijgen ruzie. De schapen van Nick zijn ziek. Dierenarts Dave wil ze op een andere manier behandelen dan Nick. Jodi is jaloers op Becky.

19-03-2018 18:33

Sins of the father

McLeod's daughters - Sins of the father

Becky komt er eindelijk achter dat Jake uit een rijke familie komt. Jakes broer, Damien, denkt dat zij achter zijn geld aanzit en probeert haar om te kopen. Jodi ontdekt dat Kylie naar de rechtbank moet voor winkeldiefstal. Tess heeft geen ...

16-03-2018 18:34

Repeat offenders

McLeod's daughters - Repeat offenders

Een oude vriendin van Tess, de journaliste Amanda, komt op bezoek om uit te huilen over haar verbroken verloving. Ook gaat ze een artikel schrijven over de vrouwen van Drovers Run. Ze blijkt een verborgen agenda te hebben... Terry is woeden...

15-03-2018 18:35

Three little words

McLeod's daughters - Three little words

Harry is bang Alex te verliezen en bevriest het geld in zijn fonds. Ook biedt hij hem een nieuwe baan aan op Killarney. Harry praat over Alex met Terry en Claire. Na een incident met Megs paard wordt dierenarts Dave gebeld. Tess voelt zich ...

14-03-2018 18:36

A house of cards

McLeod's daughters - A house of cards

Liz en Harry zijn dertig jaar getrouwd en vieren dat met een uitgebreide lunch. Een ex-vriendin van Alex brengt Harry aan het twijfelen over wie de vader is van Claires baby. Als hij hier met Nick en Liz over praat, ontdekt Harry een nog ve...

13-03-2018 18:36

The ghost of things to come

McLeod's daughters - The ghost of things to come

Claire en Tess ontdekken een oude muziekdoos en halen herinneringen op. Claire begint overal onverklaarbare dingen te zien en denkt na over haar eigen sterfelijkheid. Tess besluit een seance te organiseren in de hoop haar zus een steun in d...

12-03-2018 18:34

Gone to the dogs

McLeod's daughters - Gone to the dogs

Alex heeft moeite met Claire, die door de zwangerschapshormonen nogal overgevoelig is. Zo begint ze oude paarden op te kopen om hen te redden van de slacht. Op de paardenmarkt ziet Jake plotseling zijn oude paard en hij wil hem terugkopen. ...

09-03-2018 18:36

The wedding

McLeod's daughters - The wedding

De avond voor Jodi's bruiloft raast er een storm over Drovers Run. De stroom valt uit en de voorbereidingen op de bruiloft worden verstoord. Kevin staat ineens voor de deur: hij wil zijn dochter naar het altaar begeleiden. Tijdens de huweli...

08-03-2018 18:34

Put to the test

McLeod's daughters - Put to the test

Alberto wordt tijdens zijn vrijgezellenavond ontvoerd door zijn vrienden. Jodi en Craig gaan naar hem op zoek en vallen in een ravijn. Ze brengen de nacht door in een verlaten schuur. Als Jodi later haar vrijgezellenavond heeft, wordt er ee...

07-03-2018 18:34

An affair to forget

McLeod's daughters - An affair to forget

Tess denkt dat Sally vreemdgaat en vertelt Nick hierover. Maar heeft ze het wel goed gezien? Jodi denkt dat ze haar verlovingsring door de gootsteen heeft gespoeld en gaat ernaar op zoek. Alberto schrikt van Jodi's vakantiefoto's. Becky zoe...

06-03-2018 18:36

The road home

McLeod's daughters - The road home

Jodi maakt plannen voor een grootse bruiloft en wordt ondersteund door Meg. Becky krijgt een tip over de mogelijke verblijfplaats van Brick. Claire is bang om een echo te laten maken.

05-03-2018 18:34

Better the devil you know

McLeod's daughters - Better the devil you know

Nu Harry denkt dat hij opa wordt, verbetert de band tussen hem en Alex. Claire probeert de leugen in stand te houden. Jodi is terug van haar reis, maar had liever wat langer weg willen blijven. Tess leert Dave beter kennen. Jodi en Alberto ...

02-03-2018 18:36

Fairy tale ending

McLeod's daughters - Fairy tale ending

Claire komt terug uit het ziekenhuis en wordt meteen geconfronteerd met de leugen die ze iedereen vertelde over de vader van haar kind. Als ze het land opgaat, komt ze in gevaar door een op hol geslagen kudde koeien. Alex probeert haar te r...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

McLeod's daughters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van McLeod's daughters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van McLeod's daughters bij McLeod's daughters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van McLeod's daughters. Heb je een uitzending van McLeod's daughters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

McLeod's daughters gemist

Uitzending gemist van McLeod's daughters? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van McLeod's daughters, uitgezonden op NET 5. Heb je een uitzending van McLeod's daughters gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van McLeod's daughters? Hier kun je alle uitzendingen van McLeod's daughters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 57
  • Laatste uitzending op 22-03-2018 om 18:36 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord