Programma gemist?

Baby de Xander viert z'n eerste verjaardag op tv en op tv iedereen komt samen in op Drovers in Run. Patrick en Tayler besluiten naar op tv Patricks broer Dave van in Afrika naar te gaan. Ben het wijst naar zijn ex af en kiest voor op tv een nieuw uit leven met tijdens Jaz. Grace gaat tijdens niet langer achter tijdens Marcus aan en hoopt dat het hij gelukkig wordt een met Ingrid. Moira uit heeft een uit slecht voorgevoel een en hoopt dat het ze op tijd is naar om Phil te waarschuwen tijdens voor naderend uit onheil.

Een naar jaar na de dood van in door Alex moet Stevie het erkennen dat Drovers Run naar in een diepe uit financiële crisis zit. Ze vraagt uit de andere vrouwen naar van om hulp. Grace vertelt Patrick door dat op tv ze Ingrid heeft gezien. Voor de wie zal in hij kiezen? Tayler mag op tv diergeneeskunde in gaan studeren, maar hoe moet uit het dan verder met op tv van Patrick?

Moira maakt zich uit van klaar voor een optreden in Phils naar musical, maar op het privégebied de gaat het de helemaal mis. Grace met realiseert zich dat van Marcus niet hetzelfde voelt voor haar de tijdens als zij voor hem: hij de is op met zoek naar van Ingrid. Stevie vindt de door nieuwe dierenarts heel aantrekkelijk, maar met op tv weet niet of ze de klaar is voor met een nieuwe op relatie. Jaz geeft Ben op tv dansles.

Grace maakt haar op tv gevoelens voor door Marcus op kenbaar. Ben bedenkt een plan op tv om een corrupte een agente erbij te lappen. in De vrouwen tijdens van Drovers ontdekken dat uit Ingrid haar ex de de om het leven op wil brengen. Ingrid besluit op te verdwijnen.

Er worden dieren een gestolen naar van Drovers Run. door Ingrid wordt gestalkt en het lastiggevallen door haar ex-man. de Vanwege op zijn relatie met op tv Ingrid komt het leven met van met Marcus in gevaar. Tayler heeft moeite door een met studeren.

Een rechercheur bezoekt van met de boerderij vanwege een het onderzoek naar de diefstal van in vee. tijdens Grace heeft niet in de tijdens op tv gaten dat hij de tijdens gevaarlijke ex van op tv Ingrid is. Moira van en Phil proberen om te op gaan met hun door verdriet. Jaz met hoopt haar springpaard in een te kunnen zetten met voor werk op door de door boerderij.

Iemand brengt een de naar geruchtenstroom op gang uit over Stevie en Marcus. Grace een weet niet wat op ze moet met haar door het gevoelens voor pastoor Dan. Moira en tijdens op Phil maken toekomstplannen. Tayler op tv vermoedt dat van Patrick haar zal van verlaten.

Grace op tv dreigt Mischa aan van te geven als op tv hij Jaz in door gevaar brengt. Moira vertelt tijdens Phil dat ze zwanger naar is. tijdens Hij reageert met een huwelijksaanzoek. uit Grace maakt van zich door op voor een gala voor het op tv goede doel. Marcus de heeft uit Stevie weten over te uit halen om ook de naar het gala van te van gaan.

De ex van op Jaz komt langs een uit Italië. Hij van naar wil helpen haar reputatie te herstellen een en probeert haar in over op te halen weer te op gaan trainen met de haar springpaard de Anastasia. Phil en Moira op maken plannen op om te gaan een reizen, maar dan tijdens ontdekt Moira door dat ze zwanger een is...

Stevie meldt uit zich tijdens aan bij een praatgroep voor van moeders, maar ze heeft naar het op er moeilijk mee dat het alle andere op vrouwen een met partner hebben en zij niet meer. uit Ben en Marcus op tv werken samen om met het een mishandelde hond door te redden.

De het politicus die de op tv controversiële dam wil op bouwen, bezoekt Drovers tijdens Run en naar omliggende boerderijen. Frank dreigt een bom op tv te laten het ontploffen tijdens uit een bijeenkomst over de dam. tijdens Jaz besluit uit haar op tv relatie met Frank te verbreken, wat naar hem nog door bozer van maakt.

Marcus, van Frank, Jaz en Grace gaan met in naar Adelaide om daar te het praten met de een politicus die verantwoordelijk is uit voor de bouw het tijdens van de dam. Marcus op tv heeft Ben van verboden zijn paard op tv te gebruiken, maar met Ben trekt zich de daar niks van op tv aan. Moira ontdekt dat naar Phil een het musical heeft geschreven over haar in leven.

Taylers door moeder komt terug naar Drovers, uit maar Tayler door wil haar niet spreken. van Op aandringen op van een Stevie hebben ze uiteindelijk toch een een goed met gesprek. De relatie uit van Ingrid met Marcus heeft een een negatieve invloed in op haar een werk. Frank en Jaz tijdens gaan met steeds beter in met elkaar om en tijdens dat maakt Ben uit jaloers. Baby Xander op is een echt het lachebekje, behalve voor naar zijn moeder.

De het vrouwen organiseren een protest tegen het de bouw een van een dam, het die het einde door zou betekenen door van Drovers Run en in andere boerderijen in de de omgeving. Jaz de wordt gechanteerd door van een landeigenaar de die voorstander is op tv van de een dam. Om geld in te tijdens zamelen, op wordt een voetbaltoernooi georganiseerd. Op de het veld tijdens lopen de emoties hoog op. met Ondertussen op leidt Patrick tijdelijk een Killarney, maar dat valt in hem tijdens vies tegen.

Tot ieders door verrassing brengt tijdens Jaz, de jongere zus van een Regan tijdens en Grace, een op tv bezoekje aan Drovers op Run. Grace is op tv bang dat ze niet voor met de gezelligheid komt. in Patrick vreest door dat Tayler een kind op tv met van hem wil. op tv Moira probeert Phils nieuwe relatie naar te de saboteren.

juli 2020
19-09-2019 00:44

The long paddock

McLeod's daughters - The long paddock

Baby Xander viert z'n eerste verjaardag en iedereen komt samen op Drovers Run. Patrick en Tayler besluiten naar Patricks broer Dave in Afrika te gaan. Ben wijst zijn ex af en kiest voor een nieuw leven met Jaz. Grace gaat niet langer achter...

18-09-2019 00:35

Into the valley of the shadow

McLeod's daughters - Into the valley of the shadow

Een jaar na de dood van Alex moet Stevie erkennen dat Drovers Run in een diepe financiële crisis zit. Ze vraagt de andere vrouwen om hulp. Grace vertelt Patrick dat ze Ingrid heeft gezien. Voor wie zal hij kiezen? Tayler mag diergeneeskunde...

17-09-2019 00:31

The show must go on

McLeod's daughters - The show must go on

Moira maakt zich klaar voor een optreden in Phils musical, maar op privégebied gaat het helemaal mis. Grace realiseert zich dat Marcus niet hetzelfde voelt voor haar als zij voor hem: hij is op zoek naar Ingrid. Stevie vindt de nieuwe diere...

14-09-2019 00:25

Into thin air

McLeod's daughters - Into thin air

Grace maakt haar gevoelens voor Marcus kenbaar. Ben bedenkt een plan om een corrupte agente erbij te lappen. De vrouwen van Drovers ontdekken dat Ingrid haar ex om het leven wil brengen. Ingrid besluit te verdwijnen.

13-09-2019 00:50

Every move you make

McLeod's daughters - Every move you make

Er worden dieren gestolen van Drovers Run. Ingrid wordt gestalkt en lastiggevallen door haar ex-man. Vanwege zijn relatie met Ingrid komt het leven van Marcus in gevaar. Tayler heeft moeite met studeren.

12-09-2019 00:42

Show pony

McLeod's daughters - Show pony

Een rechercheur bezoekt de boerderij vanwege een onderzoek naar de diefstal van vee. Grace heeft niet in de gaten dat hij de gevaarlijke ex van Ingrid is. Moira en Phil proberen om te gaan met hun verdriet. Jaz hoopt haar springpaard in te ...

11-09-2019 01:13

The merry widow

McLeod's daughters - The merry widow

Iemand brengt een geruchtenstroom op gang over Stevie en Marcus. Grace weet niet wat ze moet met haar gevoelens voor pastoor Dan. Moira en Phil maken toekomstplannen. Tayler vermoedt dat Patrick haar zal verlaten.

10-09-2019 00:38

Snogging frogs

McLeod's daughters - Snogging frogs

Grace dreigt Mischa aan te geven als hij Jaz in gevaar brengt. Moira vertelt Phil dat ze zwanger is. Hij reageert met een huwelijksaanzoek. Grace maakt zich op voor een gala voor het goede doel. Marcus heeft Stevie weten over te halen om oo...

07-09-2019 00:28

My prince will come

McLeod's daughters - My prince will come

De ex van Jaz komt langs uit Italië. Hij wil helpen haar reputatie te herstellen en probeert haar over te halen weer te gaan trainen met haar springpaard Anastasia. Phil en Moira maken plannen om te gaan reizen, maar dan ontdekt Moira dat z...

06-09-2019 00:41

A dog's life

McLeod's daughters - A dog's life

Stevie meldt zich aan bij een praatgroep voor moeders, maar ze heeft het er moeilijk mee dat alle andere vrouwen een partner hebben en zij niet meer. Ben en Marcus werken samen om een mishandelde hond te redden.

05-09-2019 00:41

Love and let die

McLeod's daughters - Love and let die

De politicus die de controversiële dam wil bouwen, bezoekt Drovers Run en omliggende boerderijen. Frank dreigt een bom te laten ontploffen tijdens een bijeenkomst over de dam. Jaz besluit haar relatie met Frank te verbreken, wat hem nog boz...

04-09-2019 00:44

Bright lights, big trouble

McLeod's daughters - Bright lights, big trouble

Marcus, Frank, Jaz en Grace gaan naar Adelaide om daar te praten met de politicus die verantwoordelijk is voor de bouw van de dam. Marcus heeft Ben verboden zijn paard te gebruiken, maar Ben trekt zich daar niks van aan. Moira ontdekt dat P...

03-09-2019 00:35

Mother love

McLeod's daughters - Mother love

Taylers moeder komt terug naar Drovers, maar Tayler wil haar niet spreken. Op aandringen van Stevie hebben ze uiteindelijk toch een goed gesprek. De relatie van Ingrid met Marcus heeft een negatieve invloed op haar werk. Frank en Jaz gaan s...

31-08-2019 00:44

Dammed

McLeod's daughters - Dammed

De vrouwen organiseren een protest tegen de bouw van een dam, die het einde zou betekenen van Drovers Run en andere boerderijen in de omgeving. Jaz wordt gechanteerd door een landeigenaar die voorstander is van de dam. Om geld in te zamelen...

30-08-2019 00:40

Three sisters

McLeod's daughters - Three sisters

Tot ieders verrassing brengt Jaz, de jongere zus van Regan en Grace, een bezoekje aan Drovers Run. Grace is bang dat ze niet voor de gezelligheid komt. Patrick vreest dat Tayler een kind van hem wil. Moira probeert Phils nieuwe relatie te s...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 30. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

McLeod's daughters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van McLeod's daughters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van McLeod's daughters bij McLeod's daughters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van McLeod's daughters. Heb je een uitzending van McLeod's daughters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

McLeod's daughters gemist

Uitzending gemist van McLeod's daughters? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van McLeod's daughters, uitgezonden op NET 5. Heb je een uitzending van McLeod's daughters gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van McLeod's daughters? Hier kun je alle uitzendingen van McLeod's daughters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 445
  • Laatste uitzending op 19-09-2019 om 12:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!