Programma gemist?

Baby van Xander viert z'n eerste het verjaardag en iedereen komt een samen tijdens op Drovers Run. Patrick in en Tayler besluiten naar het Patricks broer naar Dave in het Afrika te gaan. de Ben wijst zijn met ex af en een kiest voor een nieuw in leven met Jaz. Grace tijdens een gaat niet langer met achter Marcus aan en hoopt het dat hij op tv gelukkig wordt met op tv Ingrid. Moira heeft een slecht een met voorgevoel en hoopt dat een ze op tijd is de om Phil het te waarschuwen voor met naderend onheil.

Een jaar in na de door dood van Alex in moet Stevie tijdens erkennen dat Drovers Run in naar een diepe financiële crisis op zit. door Ze vraagt de andere door vrouwen om op tv hulp. Grace vertelt Patrick op dat ze Ingrid op heeft gezien. Voor wie met zal hij op kiezen? Tayler mag diergeneeskunde een uit gaan studeren, maar hoe moet het naar dan verder met een het Patrick?

Moira maakt in zich klaar voor op tv een optreden in het Phils tijdens musical, maar op privégebied op tv gaat het in helemaal mis. Grace realiseert zich een dat de Marcus niet hetzelfde voelt voor het haar op tv als zij voor hem: hij de is op zoek naar van Ingrid. door Stevie vindt naar de nieuwe dierenarts heel het aantrekkelijk, maar weet niet op tv of ze klaar tijdens is voor een nieuwe op tv relatie. een Jaz geeft Ben naar dansles.

Grace maakt uit haar in gevoelens voor Marcus kenbaar. Ben bedenkt uit een plan van om een corrupte tijdens agente erbij op te lappen. De vrouwen van op Drovers ontdekken dat tijdens Ingrid tijdens haar ex om het leven op op wil brengen. Ingrid besluit te op tv verdwijnen.

Er op tv worden dieren gestolen van Drovers het Run. uit Ingrid wordt gestalkt een en lastiggevallen het door haar ex-man. Vanwege in zijn relatie met Ingrid op komt het leven van op tv Marcus in gevaar. tijdens Tayler door heeft moeite met de studeren.

Een de rechercheur bezoekt de boerderij vanwege door een onderzoek in naar in de diefstal van door vee. Grace heeft niet in de tijdens in gaten dat hij de door gevaarlijke ex van Ingrid is. op tv Moira en op tv Phil tijdens proberen om te gaan met hun het verdriet. Jaz van hoopt haar naar springpaard in te kunnen naar zetten voor werk op tijdens de tijdens boerderij.

Iemand het brengt een geruchtenstroom op op tv gang over Stevie en naar Marcus. Grace weet naar niet in wat ze moet met op haar gevoelens voor de pastoor Dan. van Moira en Phil maken in toekomstplannen. Tayler op vermoedt dat Patrick haar op zal door verlaten.

Grace dreigt op Mischa aan te geven door het als hij Jaz in een gevaar brengt. Moira vertelt in Phil in dat ze zwanger is. Hij reageert met met door een huwelijksaanzoek. door Grace maakt zich op voor een een gala een voor het goede doel. Marcus in heeft Stevie weten op tv over te halen op tv om ook naar op tv het een gala te de gaan.

De ex van in Jaz de komt langs uit Italië. het Hij wil helpen met haar een reputatie te herstellen in en probeert haar over te op tv halen weer te gaan de de trainen met haar de springpaard Anastasia. Phil en Moira op tv maken plannen om van te op gaan reizen, maar dan ontdekt op tv Moira dat ze zwanger in van is...

Stevie meldt zich de aan in bij een praatgroep met voor moeders, maar ze het heeft de het er moeilijk mee dat alle in het andere vrouwen een partner de hebben en door zij niet meer. Ben tijdens en Marcus werken samen om met een op mishandelde hond een te redden.

De politicus in die de het controversiële dam wil bouwen, met bezoekt Drovers Run een en omliggende boerderijen. Frank tijdens dreigt een bom uit te laten ontploffen van tijdens een bijeenkomst de over in de dam. Jaz besluit haar uit van relatie met Frank te verbreken, wat op hem nog op tv bozer naar maakt.

Marcus, Frank, Jaz naar en Grace gaan het naar naar Adelaide om van daar te praten met de het politicus die verantwoordelijk tijdens is voor de bouw op van de dam. in Marcus op tv heeft Ben verboden zijn door paard te gebruiken, het maar tijdens Ben trekt zich daar door niks van aan. Moira van ontdekt naar dat Phil een musical het heeft geschreven uit over haar leven.

Taylers moeder komt uit terug van naar Drovers, maar Tayler uit wil haar uit niet spreken. Op aandringen uit van Stevie hebben ze met op uiteindelijk toch een uit goed gesprek. De relatie naar van Ingrid met het Marcus heeft een negatieve invloed naar op haar op tv werk. Frank en Jaz in gaan steeds tijdens beter met elkaar om van en uit dat maakt Ben jaloers. Baby van Xander is een op echt lachebekje, een behalve naar voor zijn moeder.

De een vrouwen organiseren een protest tegen in de bouw de van een dam, naar die het op einde zou betekenen met van Drovers Run de en andere tijdens boerderijen in de omgeving. Jaz tijdens wordt gechanteerd door een een landeigenaar die voorstander op tv is van in de dam. Om geld op tv in te uit zamelen, wordt in een voetbaltoernooi georganiseerd. op tv Op het veld lopen de uit emoties door hoog op. Ondertussen leidt Patrick een tijdelijk Killarney, maar uit dat valt hem de vies tijdens tegen.

Tot de ieders verrassing het brengt Jaz, de jongere zus naar van de Regan en Grace, door een bezoekje aan de Drovers Run. Grace het is bang dat ze niet voor op de gezelligheid op tv komt. Patrick vreest dat een Tayler een kind naar door van hem wil. Moira probeert Phils door nieuwe tijdens relatie te uit saboteren.

oktober 2020
19-09-2019 00:44

The long paddock

McLeod's daughters - The long paddock

Baby Xander viert z'n eerste verjaardag en iedereen komt samen op Drovers Run. Patrick en Tayler besluiten naar Patricks broer Dave in Afrika te gaan. Ben wijst zijn ex af en kiest voor een nieuw leven met Jaz. Grace gaat niet langer achter...

18-09-2019 00:35

Into the valley of the shadow

McLeod's daughters - Into the valley of the shadow

Een jaar na de dood van Alex moet Stevie erkennen dat Drovers Run in een diepe financiële crisis zit. Ze vraagt de andere vrouwen om hulp. Grace vertelt Patrick dat ze Ingrid heeft gezien. Voor wie zal hij kiezen? Tayler mag diergeneeskunde...

17-09-2019 00:31

The show must go on

McLeod's daughters - The show must go on

Moira maakt zich klaar voor een optreden in Phils musical, maar op privégebied gaat het helemaal mis. Grace realiseert zich dat Marcus niet hetzelfde voelt voor haar als zij voor hem: hij is op zoek naar Ingrid. Stevie vindt de nieuwe diere...

14-09-2019 00:25

Into thin air

McLeod's daughters - Into thin air

Grace maakt haar gevoelens voor Marcus kenbaar. Ben bedenkt een plan om een corrupte agente erbij te lappen. De vrouwen van Drovers ontdekken dat Ingrid haar ex om het leven wil brengen. Ingrid besluit te verdwijnen.

13-09-2019 00:50

Every move you make

McLeod's daughters - Every move you make

Er worden dieren gestolen van Drovers Run. Ingrid wordt gestalkt en lastiggevallen door haar ex-man. Vanwege zijn relatie met Ingrid komt het leven van Marcus in gevaar. Tayler heeft moeite met studeren.

12-09-2019 00:42

Show pony

McLeod's daughters - Show pony

Een rechercheur bezoekt de boerderij vanwege een onderzoek naar de diefstal van vee. Grace heeft niet in de gaten dat hij de gevaarlijke ex van Ingrid is. Moira en Phil proberen om te gaan met hun verdriet. Jaz hoopt haar springpaard in te ...

11-09-2019 01:13

The merry widow

McLeod's daughters - The merry widow

Iemand brengt een geruchtenstroom op gang over Stevie en Marcus. Grace weet niet wat ze moet met haar gevoelens voor pastoor Dan. Moira en Phil maken toekomstplannen. Tayler vermoedt dat Patrick haar zal verlaten.

10-09-2019 00:38

Snogging frogs

McLeod's daughters - Snogging frogs

Grace dreigt Mischa aan te geven als hij Jaz in gevaar brengt. Moira vertelt Phil dat ze zwanger is. Hij reageert met een huwelijksaanzoek. Grace maakt zich op voor een gala voor het goede doel. Marcus heeft Stevie weten over te halen om oo...

07-09-2019 00:28

My prince will come

McLeod's daughters - My prince will come

De ex van Jaz komt langs uit Italië. Hij wil helpen haar reputatie te herstellen en probeert haar over te halen weer te gaan trainen met haar springpaard Anastasia. Phil en Moira maken plannen om te gaan reizen, maar dan ontdekt Moira dat z...

06-09-2019 00:41

A dog's life

McLeod's daughters - A dog's life

Stevie meldt zich aan bij een praatgroep voor moeders, maar ze heeft het er moeilijk mee dat alle andere vrouwen een partner hebben en zij niet meer. Ben en Marcus werken samen om een mishandelde hond te redden.

05-09-2019 00:41

Love and let die

McLeod's daughters - Love and let die

De politicus die de controversiële dam wil bouwen, bezoekt Drovers Run en omliggende boerderijen. Frank dreigt een bom te laten ontploffen tijdens een bijeenkomst over de dam. Jaz besluit haar relatie met Frank te verbreken, wat hem nog boz...

04-09-2019 00:44

Bright lights, big trouble

McLeod's daughters - Bright lights, big trouble

Marcus, Frank, Jaz en Grace gaan naar Adelaide om daar te praten met de politicus die verantwoordelijk is voor de bouw van de dam. Marcus heeft Ben verboden zijn paard te gebruiken, maar Ben trekt zich daar niks van aan. Moira ontdekt dat P...

03-09-2019 00:35

Mother love

McLeod's daughters - Mother love

Taylers moeder komt terug naar Drovers, maar Tayler wil haar niet spreken. Op aandringen van Stevie hebben ze uiteindelijk toch een goed gesprek. De relatie van Ingrid met Marcus heeft een negatieve invloed op haar werk. Frank en Jaz gaan s...

31-08-2019 00:44

Dammed

McLeod's daughters - Dammed

De vrouwen organiseren een protest tegen de bouw van een dam, die het einde zou betekenen van Drovers Run en andere boerderijen in de omgeving. Jaz wordt gechanteerd door een landeigenaar die voorstander is van de dam. Om geld in te zamelen...

30-08-2019 00:40

Three sisters

McLeod's daughters - Three sisters

Tot ieders verrassing brengt Jaz, de jongere zus van Regan en Grace, een bezoekje aan Drovers Run. Grace is bang dat ze niet voor de gezelligheid komt. Patrick vreest dat Tayler een kind van hem wil. Moira probeert Phils nieuwe relatie te s...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 30. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

McLeod's daughters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van McLeod's daughters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van McLeod's daughters bij McLeod's daughters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van McLeod's daughters. Heb je een uitzending van McLeod's daughters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

McLeod's daughters gemist

Uitzending gemist van McLeod's daughters? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van McLeod's daughters, uitgezonden op NET 5. Heb je een uitzending van McLeod's daughters gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van McLeod's daughters? Hier kun je alle uitzendingen van McLeod's daughters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 445
  • Laatste uitzending op 19-09-2019 om 12:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!