Programma gemist?
juli 2021
20-06-2009 19:17

Voorjaar 2009 aflevering 8

Echte Gooische Meisjes In De Bijstand - Voorjaar 2009 aflevering 8

In april 2009 begon RTL 5 met het uitzenden van Echte Gooische Meisjes in de Bijstand. De meisjes laten het Gooische reservaat achter zich om op bijstandsniveau te gaan leven. Een maand lang zetten zij zich met vrijwilligerswerk in voor hun...

Echte Gooische Meisjes In De Bijstand gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Echte Gooische Meisjes In De Bijstand de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Echte Gooische Meisjes In De Bijstand bij Echte Gooische Meisjes In De Bijstand liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Echte Gooische Meisjes In De Bijstand. Heb je een uitzending van Echte Gooische Meisjes In De Bijstand gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Echte Gooische Meisjes In De Bijstand gemist

In april 2009 begon RTL 5 met het uitzenden van Echte Gooische Meisjes in de Bijstand. De meisjes laten het Gooische reservaat achter zich om op bijstandsniveau te gaan leven. Een maand lang zetten zij zich met vrijwilligerswerk in voor hun medemens en komen ze erachter hoe het leven eraan toegaat in een van de armste wijken van Amsterdam. Het programma was een succes met gemiddeld 500.000 kijkers.

Uitzending gemist van Echte Gooische Meisjes In De Bijstand? Hier kun je alle uitzendingen van Echte Gooische Meisjes In De Bijstand kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-06-2009 om 19:17 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!