Programma gemist?

De gasten uit zijn Eva in Crutzen en in Evi Hanssen.

Te gast: het Özcan Akyol van en Rivkah op van 't Veld.

Harm Edens, Jan een Jaap van der uit Wal en Peter in tijdens Pannekoek leggen het uit nieuws van de op tv afgelopen week onder de de satirische loep. De gasten zijn op een Hans Jaap Melissen en Tex op de in Wit.

De het gasten zijn Frank in Evenblij en Erik met Dijkstra.

Na twee een jaar is tijdens het satirische tv-programma op Dit Was Het in Nieuws terug met op tv. Dit in keer niet bij RTL 4, maar uit weer het bij de publieke op omroep, waar het programma op tussen 1996 en 2009 de werd uitgezonden. tijdens In het nieuwe het seizoen ontvangt naar presentator Harm Edens wekelijks op tv de de vaste cabaretiers Jan Jaap op van der Wal en Peter in Pannekoek met uit wisselende gasten. In naar de eerste aflevering zijn op naar Janine Abbring en Nynke de het Jong te gast. Vanaf tijdens vanavond wordt het op nieuws op van de week naar weer onder de satirische de loep gelegd in Dit Was op tv Het het Nieuws. Het programma wordt de uitgezonden op door AVROTROS op door NPO 1. Peter een Pannekoek is de enige nieuwe een naam in het van vaste team tijdens en voelt zich vereerd: "Dit in Was Het uit Nieuws met was van jongs af aan met mijn het favoriete programma. Een tijdens droom dus die in uitkomt. Tevens vind ik dat de we de het afgelopen jaren zo'n programma enorm de gemist hebben door op televisie. Ik in ben dus heel blij op tv dat uit we terugkomen bij naar AVROTROS. Een op tv grote eer als niet-Volendammer." Ook Jan in Jaap van de der Wal voelt zich al tijdens thuis bij op tv AVROTROS. "Dit Was met Het Nieuws, op tv het grote op tv Satirefeest op het het Plein", aldus Jan Jaap, die de tussen 2001 op tv en 2009 op tv ook al vaste sidekick met in het programma was. in In het laatste op tv seizoen van van Dit Was Het Nieuws, in in 2015 op uit RTL 4, waren Martijn uit Koning en uit Daniël naar Arends de cabaretiers die met Harm Edens een bijstonden.

juni 2021
21-01-2018 21:15

Dit Was Het Nieuws

Dit Was Het Nieuws - Dit Was Het Nieuws

De gasten zijn Eva Crutzen en Evi Hanssen.

14-01-2018 21:15

Dit Was Het Nieuws

Dit Was Het Nieuws - Dit Was Het Nieuws

Te gast: Özcan Akyol en Rivkah op 't Veld.

07-01-2018 21:25

Dit Was Het Nieuws

Dit Was Het Nieuws - Dit Was Het Nieuws

Harm Edens, Jan Jaap van der Wal en Peter Pannekoek leggen het nieuws van de afgelopen week onder de satirische loep. De gasten zijn Hans Jaap Melissen en Tex de Wit.

24-12-2017 22:00

Dit Was Het Nieuws

Dit Was Het Nieuws - Dit Was Het Nieuws

De gasten zijn Frank Evenblij en Erik Dijkstra.

17-12-2017 21:35

Terug: Dit Was Het Nieuws

Dit Was Het Nieuws - Terug: Dit Was Het Nieuws

Na twee jaar is het satirische tv-programma Dit Was Het Nieuws terug op tv. Dit keer niet bij RTL 4, maar weer bij de publieke omroep, waar het programma tussen 1996 en 2009 werd uitgezonden. In het nieuwe seizoen ontvangt presentator Harm ...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dit Was Het Nieuws gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dit Was Het Nieuws de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dit Was Het Nieuws bij Dit Was Het Nieuws liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dit Was Het Nieuws. Heb je een uitzending van Dit Was Het Nieuws gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dit Was Het Nieuws gemist

Dit was het nieuws is een televisieprogramma van de TROS, waarin twee teams satirische opmerkingen maken over het nieuws van de voorgaande week. Het programma heeft de vorm van een spelprogramma, waarin twee teams onder leiding van een spelleider tegen elkaar strijden. De puntentelling is echter nooit serieus; na de eerste ronde staat het bijvoorbeeld altijd 4-4. Elk team bestaat uit een vaste teamleider en een wekelijkse gast.

Uitzending gemist van Dit Was Het Nieuws? Hier kun je alle uitzendingen van Dit Was Het Nieuws kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 20
  • Laatste uitzending op 05-10-2019 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!