Programma gemist?

Van Loon komt door met op als clown en het al snel gaat de goocheldoos de open en op volgt in de ene act na de andere, naar waaronder ook stand-upcomedy, een typetjes met en zelfs een door lied aan de een piano.

oktober 2021
15-12-2012 22:55

Aflevering van zaterdag 15 december 2012

De Henry van Loon Entertainment show - Aflevering van zaterdag 15 december 2012

Van Loon komt op als clown en al snel gaat de goocheldoos open en volgt de ene act na de andere, waaronder ook stand-upcomedy, typetjes en zelfs een lied aan de piano.

De Henry van Loon Entertainment show gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Henry van Loon Entertainment show de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Henry van Loon Entertainment show bij De Henry van Loon Entertainment show liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Henry van Loon Entertainment show. Heb je een uitzending van De Henry van Loon Entertainment show gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Henry van Loon Entertainment show gemist

Van Loon komt op als clown en al snel gaat de goocheldoos open en volgt de ene act na de andere, waaronder ook stand-upcomedy, typetjes en zelfs een lied aan de piano. Dit alles is ondergedompeld in een tragikomisch en heerlijk grimmig sausje.

Uitzending gemist van De Henry van Loon Entertainment show? Hier kun je alle uitzendingen van De Henry van Loon Entertainment show kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-12-2012 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!