Programma gemist?

TV-special op tv Syb van tijdens der Ploeg, de populaire met zanger van De Kast, tijdens reist naar een Uganda. Hij doet dit op voor Kerk van in Actie, de hulporganisatie uit van de door Protestantse Kerk in in Nederland.

oktober 2021
16-12-2012 12:00

Advent Cambridge

Do they know it's Christmas time? - Advent Cambridge

TV-special Syb van der Ploeg, de populaire zanger van De Kast, reist naar Uganda. Hij doet dit voor Kerk in Actie, de hulporganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland.

Do they know it's Christmas time? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Do they know it's Christmas time? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Do they know it's Christmas time? bij Do they know it's Christmas time? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Do they know it's Christmas time?. Heb je een uitzending van Do they know it's Christmas time? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Do they know it's Christmas time? gemist

TV-special. Syb van der Ploeg, de populaire zanger van De Kast, reist naar Uganda. Hij doet dit voor Kerk in Actie, de hulporganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland. In Uganda gaat hij langs bij kinderen en jongeren die opgevangen worden door het project 'Dwelling Places'. Samen met de jongeren maakt Syb een bijzondere versie van de kerstkraker 'Do They Know It's Christmas Time'. In deze context wordt het overbekende kerstlied een krachtige protestsong die deze Ugandese kinderen en jongeren een stem geeft. Van der Ploeg, die momenteel met het jubileumconcert 'The Beatles are back!' van het Noord Nederlands Orkest door het land toert, werkt graag mee aan de tv-reportage: 'Het enorme leed dat deze kinderen in hun korte leven al hebben moeten doorstaan raakt me enorm. Soms het verliezen van hun ouders, broers of zusjes, maar ook het harde leven op straat. Ik verwacht dat het een heel emotionele reis zal worden waarin ik veel leed zal tegenkomen, maar ook veel liefde en hoop op een toekomstperspectief'. Dwelling Places (= thuishavens) is een organisatie die straatkinderen opvangt in de Ugandese hoofdstad Kampala en wordt ondersteund door Kerk in Actie. Het project is erop gericht dat de kinderen weer een thuis krijgen. Onder het motto 'Zij zijn met kerst ook het liefst lekker thuis' roept Kerk in Actie iedereen op om dit project te steunen. De opbrengst is bestemd voor Dwelling Places en andere kinderprojecten van Kerk in Actie. Afl.: Advent Cambridge.

Uitzending gemist van Do they know it's Christmas time?? Hier kun je alle uitzendingen van Do they know it's Christmas time? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-12-2012 om 12:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!