Programma gemist?

John een van den Heuvel en een zijn team de reizen af naar het onrustige tijdens Turkije. Als Linda de te horen krijgt in tijdens dat ze ernstig ziek is, in staat door ze de zorg over van haar twee kinderen af aan met haar ex. in Zo kan ze tijdens in alle rust tegen in van haar ziekte strijden. Haar de ex, die de inmiddels weer in met zijn geboorteland Turkije woont, belooft de van kinderen terug te van laten in keren zodra Linda beter het is. Maar naar als dat zover is, tijdens weigert hij. Terwijl hij de formeel niets tijdens te zeggen door heeft over van de kinderen, houdt hij ze op weg bij een Linda.

John naar van den de Heuvel en zijn team reizen uit af naar het onrustige op tv Turkije. een Als Linda te door horen krijgt in dat ze ernstig ziek is, uit staat ze de de zorg over haar naar twee kinderen tijdens af aan haar ex. Zo in kan een ze in alle rust door tegen haar uit ziekte strijden. Haar ex, op die het inmiddels weer in zijn geboorteland Turkije met woont, belooft het de naar kinderen terug te laten keren zodra door het Linda beter is. tijdens Maar als dat naar zover is, weigert van hij. Terwijl hij formeel van niets te zeggen heeft tijdens over een de kinderen, houdt door hij ze weg bij in Linda.

Bart Vos in heeft in zijn dochter al vijf jaar het niet gezien. een De Mexicaanse autoriteiten hebben het uit meisje met nooit kunnen lokaliseren, door maar John van een den Heuvel en zijn door team vinden haar op exact naar op de plaats die de vader van had aangegeven. John van neemt de vader de van het op tv ontvoerede tijdens meisje Ana-Christina mee naar Mexico naar om een van omgangsregeling mogelijk te maken. tijdens Volkomen onverwacht wordt tijdens John naar gearresteerd door de Mexicaanse politie op in verdenking van poging het uit tot ontvoering.

Bart Vos heeft een uit zijn dochter al vijf een jaar niet gezien. De op tv Mexicaanse autoriteiten hebben op het meisje nooit van kunnen met lokaliseren, maar John tijdens van den Heuvel en zijn team op de vinden haar exact op op tv de plaats die de door vader had aangegeven. John het neemt met de vader van op het ontvoerede met meisje Ana-Christina mee door naar Mexico om een omgangsregeling uit mogelijk te door maken. Volkomen naar onverwacht wordt John tijdens gearresteerd door de Mexicaanse in politie op verdenking van door poging tot het ontvoering.

Programma over naar een onderbelicht de maatschappelijk probleem: internationale het kinderontvoering.

In 2013 een herenigt John van den uit Heuvel de naar Amsterdamse moeder Sheila de met het haar twee zonen, die al jaren door in een met weeshuis wonen in op tv de Surinaamse rimboe. Daar een blijft het met helaas bij, op omdat de grootmoeder het die ze daar heeft ondergebracht tijdens weigert hen een mee te van geven aan hun met moeder. In de jaren op tv daarna blijft de impasse op bestaan. Maar nu, het meer dan drie van de jaar later, lijkt er met eindelijk licht aan het einde op een van de tunnel voor met Sheila.

Programma over op een onderbelicht maatschappelijk op probleem: internationale in kinderontvoering.

Eind 2015 op wordt Jean-Paul voor de door tweede van keer door zijn op tv moeder ontvoerd naar uit Polen. Zijn vader het blijft radeloos tijdens achter. Hij staat volledig in zijn met recht, maar zijn in ex duikt de onder het in Polen, waar de in autoriteiten niet het meewerken aan het met Nederlandse uitleveringsverzoek voor de het moeder. Ten einde raad schakelt de Jean-Pauls de vader de het hulp van John van van den Heuvel op in.

John van den een met Heuvel reist af naar Mallorca. Daar door wordt het tijdens 10-jarige jongetje Nigel al uit anderhalf jaar lang van naar weggehouden bij zijn vader, met Robin. En het dat terwijl hij jarenlang voor van hem een gezorgd heeft. De moeder uit werkt niet op mee aan de opdracht door van de rechter om naar Nigel terug te brengen de bij zijn uit vader in Nederland. John op tv wil uit een einde maken aan door deze situatie en vertrekt uit op naar Mallorca.

Twaalf in jaar geleden nam de ex-vrouw tijdens van tijdens John hun zoon, Jonathan, op tv van anderhalf mee door naar door Cuba, waar zij de oorspronkelijk vandaan kwam. Sindsdien heeft de John zijn zoon niet op meer gezien. naar Vanwege van het communistische regime op door Cuba was contact vrijwel door uitgesloten. Maar door de de liberalisering op Cuba een is door dit na door al die tijd eindelijk mogelijk. John op tv vraagt hulp aan door John van den uit van Heuvel om zijn zoon met op Cuba te door lokaliseren en een eventuele met hereniging tijdens mogelijk te maken. Jaarlijks worden honderden door kinderen door op tv één van de op ouders zonder op toestemming meegenomen naar het buitenland. Volgens door John van de de het Heuvel staat de achtergebleven een ouder vaak machteloos: “ ze met raken naar verstrikt in een woud naar van bureaucratie en internationale door regelgeving. Omdat met op opsporing en van repatriëren vaak veel uit tijd en geld tijdens gemoeid gaan zijn ze een vaak radeloos. door We helpen deze ouders van met door onze expertise om hun van kind of in kinderen, soms na op tv jaren, weer in de naar armen te kunnen een sluiten.” John van een den Heuvel en zijn met team proberen van de ouders te van helpen met het vinden met van een uitweg uit tijdens het een juridisch doolhof en met sporen de kinderen op in een een het buitenland. Daarvoor met reizen ze dit met seizoen onder andere uit naar Turkije, Cuba tijdens en Suriname.

John op van den een Heuvel start vanavond met een van gloednieuwe reeks een ‘Ontvoerd’. In een het vierde seizoen helpt hij opnieuw naar achtergebleven ouders bij tijdens de in hereniging met hun van kind die naar vaak door de andere ouder in naar het van buitenland is ontvoerd. Ook de in een oude tijdens zaak lijkt de een vasthoudendheid van John door en van zijn team te worden een beloond en dat in de kinderen alsnog van kunnen worden teruggeleid naar Nederland. Jaarlijks op tv worden op tv honderden kinderen door één op van de ouders zonder op tv toestemming meegenomen het naar het door buitenland. Volgens John het van de Heuvel staat de een achtergebleven ouder vaak het machteloos: “ door ze met raken verstrikt in een woud van op tv bureaucratie en van internationale regelgeving. Omdat met met opsporing en het repatriëren vaak door veel tijd en geld gemoeid een tijdens gaan zijn ze vaak in radeloos. We helpen van deze ouders met op tv onze expertise in om hun kind het of kinderen, soms na tijdens jaren, weer in de van armen een te kunnen sluiten.” John van met den Heuvel en zijn team het proberen de van ouders te helpen met met het vinden tijdens van de een uitweg uit het juridisch doolhof in en naar sporen de kinderen op in in het op buitenland. Daarvoor reizen ze met dit seizoen onder andere op naar de Turkije, Cuba en op tv Suriname. In Turkije staat hij de door Linda bij in haar strijd. tijdens Tijdens haar ziekte uit zijn haar kinderen de meegenomen door de van vader naar Turkije. Nadat door Linda weer beter naar de is besluit de de vader, ondanks dat naar hij niets over de de kinderen te het zeggen heeft, ze niet terug te de tijdens laten keren naar van Nederland. Op Cuba gaat John door op zoek de naar Jonathan, die van daarheen is meegenomen door de van moeder. op Het is naar twaalf jaar geleden dat uit zijn vader hem voor in het de laatst heeft gezien. In een Suriname is de John voor een een oude zaak. In 2013 de lukte het door om Sheila met haar zonen te tijdens herenigen. Door de in halsstarrige het houding van de het grootmoeder lukte het destijds niet tijdens door de kinderen mee naar met Nederland terug te nemen. Nu, op tv drie jaar later, door is er eindelijk het zicht aan het door uit einde van de tunnel voor het Sheila.

Realityserie uit waarin internationale kinderontvoeringszaken aan de naar van orde komen. Het betreft gevallen waarbij op tv de op tv ene ouder zonder de toestemming van de andere ouder, naar met of van de door rechter, hun kind meeneemt naar het door op buitenland.

John uit van den Heuvel reist uit af naar Duitsland. met De dertienjarige Mona op is daarnaartoe ontvoerd door door haar moeder. Vader op Hady blijft het ontredderd achter in Amsterdam. het Samen met van de autoriteiten maakt hij van zich een grote zorgen. De vlucht uit naar Duitsland kan de tijdens eerste stap zijn tijdens in het door plan van zijn een vrouw van om terug te keren naar haar op tv door geboorteland Iran. De zorgen zijn vooral op in groot omdat Mona vanaf de haar geboorte tijdens doof is. Dankzij een implantaat een kan met ze wel communiceren, maar op ze heeft wel het begeleiding nodig. John probeert moeder met in en dochter te vinden in Duitsland het en een hereniging op tv te organiseren met met vader van Hady.

John reist af tijdens naar Duitsland voor naar van de dertienjarige Mona die op is ontvoerd door haar van moeder. Ze verblijven momenteel op in Duitsland, maar op vader van Hady vreest dat zij moet van terugkeren een naar Iran, het het geboorteland van Mona's van moeder.

Bart Vos heeft met zijn met dochter al vijf jaar een niet gezien. De tijdens Mexicaanse uit autoriteiten hebben het meisje nooit op kunnen lokaliseren, maar naar John in van den Heuvel en zijn team op tv met vinden haar exact op van de plaats waar de de vader haarl tijdens had verwacht. Nadat John uit de vader van naar het van ontvoerede meisje Ana-Christina meeneemt tijdens naar Mexico om van een omgangsregeling mogelijk naar te maken, worden de door rollen volledig tijdens omgedraaid. John wordt op tv notabene zelf gearresteerd op door de Mexicaanse tijdens politie op verdenking van poging op tot in ontvoering.

juli 2018
06-12-2017 16:06

Afl. 1

Ontvoerd - Afl. 1

John van den Heuvel en zijn team reizen af naar het onrustige Turkije. Als Linda te horen krijgt dat ze ernstig ziek is, staat ze de zorg over haar twee kinderen af aan haar ex. Zo kan ze in alle rust tegen haar ziekte strijden. Haar ex, di...

05-12-2017 21:32

Afl. 1

Ontvoerd - Afl. 1

John van den Heuvel en zijn team reizen af naar het onrustige Turkije. Als Linda te horen krijgt dat ze ernstig ziek is, staat ze de zorg over haar twee kinderen af aan haar ex. Zo kan ze in alle rust tegen haar ziekte strijden. Haar ex, di...

28-06-2017 16:06

Afl. 2

Ontvoerd - Afl. 2

Bart Vos heeft zijn dochter al vijf jaar niet gezien. De Mexicaanse autoriteiten hebben het meisje nooit kunnen lokaliseren, maar John van den Heuvel en zijn team vinden haar exact op de plaats die de vader had aangegeven. John neemt de vad...

27-06-2017 20:32

Afl. 2

Ontvoerd - Afl. 2

Bart Vos heeft zijn dochter al vijf jaar niet gezien. De Mexicaanse autoriteiten hebben het meisje nooit kunnen lokaliseren, maar John van den Heuvel en zijn team vinden haar exact op de plaats die de vader had aangegeven. John neemt de vad...

06-06-2017 20:34

Afl. 6

Ontvoerd - Afl. 6

Programma over een onderbelicht maatschappelijk probleem: internationale kinderontvoering.

30-05-2017 20:33

Afl. 5

Ontvoerd - Afl. 5

In 2013 herenigt John van den Heuvel de Amsterdamse moeder Sheila met haar twee zonen, die al jaren in een weeshuis wonen in de Surinaamse rimboe. Daar blijft het helaas bij, omdat de grootmoeder die ze daar heeft ondergebracht weigert hen ...

23-05-2017 20:32

Afl. 4

Ontvoerd - Afl. 4

Programma over een onderbelicht maatschappelijk probleem: internationale kinderontvoering.

16-05-2017 20:33

Afl. 3

Ontvoerd - Afl. 3

Eind 2015 wordt Jean-Paul voor de tweede keer door zijn moeder ontvoerd naar Polen. Zijn vader blijft radeloos achter. Hij staat volledig in zijn recht, maar zijn ex duikt onder in Polen, waar de autoriteiten niet meewerken aan het Nederlan...

09-05-2017 20:33

Spanje: Nigel

Ontvoerd - Spanje: Nigel

John van den Heuvel reist af naar Mallorca. Daar wordt het 10-jarige jongetje Nigel al anderhalf jaar lang weggehouden bij zijn vader, Robin. En dat terwijl hij jarenlang voor hem gezorgd heeft. De moeder werkt niet mee aan de opdracht van ...

02-05-2017 20:33

Afl. 2

Ontvoerd - Afl. 2

Twaalf jaar geleden nam de ex-vrouw van John hun zoon, Jonathan, van anderhalf mee naar Cuba, waar zij oorspronkelijk vandaan kwam. Sindsdien heeft John zijn zoon niet meer gezien. Vanwege het communistische regime op Cuba was contact vrijw...

25-04-2017 20:32

Turkije: Yada en Aydin

Ontvoerd - Turkije: Yada en Aydin

John van den Heuvel start vanavond met een gloednieuwe reeks ‘Ontvoerd’. In het vierde seizoen helpt hij opnieuw achtergebleven ouders bij de hereniging met hun kind die vaak door de andere ouder naar het buitenland is ontvoerd. Ook in een ...

11-10-2015 20:06

Afl. 6

Ontvoerd - Afl. 6

Realityserie waarin internationale kinderontvoeringszaken aan de orde komen. Het betreft gevallen waarbij de ene ouder zonder toestemming van de andere ouder, of van de rechter, hun kind meeneemt naar het buitenland.

04-10-2015 20:09

Afl. 5

Ontvoerd - Afl. 5

John van den Heuvel reist af naar Duitsland. De dertienjarige Mona is daarnaartoe ontvoerd door haar moeder. Vader Hady blijft ontredderd achter in Amsterdam. Samen met de autoriteiten maakt hij zich grote zorgen. De vlucht naar Duitsland k...

27-09-2015 20:10

Afl. 4

Ontvoerd - Afl. 4

John reist af naar Duitsland voor de dertienjarige Mona die is ontvoerd door haar moeder. Ze verblijven momenteel in Duitsland, maar vader Hady vreest dat zij moet terugkeren naar Iran, het geboorteland van Mona's moeder.

13-09-2015 20:08

Afl. 2

Ontvoerd - Afl. 2

Bart Vos heeft zijn dochter al vijf jaar niet gezien. De Mexicaanse autoriteiten hebben het meisje nooit kunnen lokaliseren, maar John van den Heuvel en zijn team vinden haar exact op de plaats waar de vader haarl had verwacht. Nadat John d...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ontvoerd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ontvoerd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ontvoerd bij Ontvoerd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ontvoerd. Heb je een uitzending van Ontvoerd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ontvoerd gemist

Op 2 januari van dit jaar werd het Nederlandse jongetje Collin door zijn moeder ontvoerd naar haar geboorteland Suriname. Zijn vader Leo, die het gezag over hem heeft en voor hem zorgt, is ten einde raad en schakelt John van den Heuvel in om hem te helpen zijn zoon terug te zien. Juridisch gezien staat hij in zijn recht en Collin wil graag terug naar Nederland, maar bureaucratie is hardnekkig en de emoties lopen hoog op.

Uitzending gemist van Ontvoerd? Hier kun je alle uitzendingen van Ontvoerd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 30
  • Laatste uitzending op 06-12-2017 om 16:06 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord