Programma gemist?

Bart de Vos heeft zijn dochter al een vijf jaar niet in de gezien. De Mexicaanse autoriteiten naar hebben het meisje nooit kunnen op lokaliseren, een maar John van den een Heuvel en zijn de team vinden haar de exact een op de plaats die de door vader had aangegeven. John naar neemt een de vader van de het ontvoerede meisje Ana-Christina mee de naar Mexico een om tijdens een omgangsregeling mogelijk de te maken. Volkomen in onverwacht wordt John gearresteerd door met de Mexicaanse politie op tijdens verdenking uit van poging tot het ontvoering.

Bart Vos het heeft zijn dochter het al vijf jaar tijdens niet gezien. De naar Mexicaanse autoriteiten hebben tijdens het meisje door nooit kunnen lokaliseren, maar tijdens John van van den Heuvel en het zijn team op vinden haar exact het op de plaats de die de vader tijdens had aangegeven. John van neemt de vader van het het ontvoerede meisje Ana-Christina mee in naar Mexico om tijdens een omgangsregeling van mogelijk te met maken. Volkomen onverwacht wordt uit John gearresteerd door in de een Mexicaanse politie op met verdenking van poging tot door ontvoering.

Programma uit over een door onderbelicht maatschappelijk probleem: met internationale kinderontvoering.

In door 2013 herenigt het John van den Heuvel de het Amsterdamse moeder Sheila van met in haar twee zonen, die op tv al jaren in met een weeshuis door wonen in de Surinaamse rimboe. door Daar blijft het op tv helaas bij, in omdat de grootmoeder die met ze uit daar heeft ondergebracht weigert door hen mee uit te geven aan hun moeder. In de de met jaren daarna op tv blijft de impasse tijdens bestaan. Maar nu, meer dan de drie jaar de later, lijkt op tv er eindelijk licht het aan het einde in van de tunnel de voor Sheila.

Programma door over een onderbelicht maatschappelijk probleem: de van internationale kinderontvoering.

Eind 2015 de wordt Jean-Paul uit voor de tweede een keer door zijn moeder de ontvoerd naar Polen. met Zijn vader blijft radeloos naar achter. Hij staat met een volledig in zijn door recht, maar zijn ex duikt onder op tv in Polen, waar op tv de autoriteiten niet naar meewerken aan in het Nederlandse uitleveringsverzoek op voor de de moeder. Ten einde raad schakelt tijdens een Jean-Pauls vader de hulp een van John van den op tv Heuvel op tv in.

John van den van Heuvel reist af tijdens naar Mallorca. Daar met wordt een het 10-jarige jongetje tijdens Nigel al anderhalf jaar lang het weggehouden bij zijn uit uit vader, Robin. En dat terwijl naar hij tijdens jarenlang voor hem gezorgd heeft. uit De moeder werkt naar niet de mee aan de opdracht van in de rechter uit om Nigel terug te brengen door bij zijn vader met door in Nederland. John wil door een einde maken aan van deze situatie een en vertrekt naar op Mallorca.

Twaalf jaar de geleden nam de in ex-vrouw van John hun uit op tv zoon, Jonathan, van anderhalf naar mee naar naar Cuba, waar zij oorspronkelijk naar vandaan kwam. Sindsdien de heeft John zijn zoon een niet meer op gezien. Vanwege het het communistische regime op een Cuba was contact vrijwel uitgesloten. van Maar door op tv de een liberalisering op Cuba is dit met na van al die tijd de eindelijk mogelijk. John vraagt de hulp aan John van den in op Heuvel om zijn zoon op door Cuba de te lokaliseren en een eventuele in hereniging met mogelijk te maken. Jaarlijks worden honderden kinderen uit van door één van de van ouders zonder toestemming meegenomen in naar tijdens het buitenland. Volgens John de van de Heuvel staat naar de achtergebleven uit ouder vaak door machteloos: “ ze raken verstrikt van in een op woud van bureaucratie naar en internationale van regelgeving. Omdat met opsporing en repatriëren op op tv vaak veel tijd in en geld gemoeid gaan van zijn ze vaak radeloos. We in naar helpen deze ouders met onze met expertise het om hun kind of op kinderen, soms na jaren, weer op tv in door de armen te op kunnen sluiten.” John van op tv den Heuvel uit en zijn team proberen de op tv ouders te helpen met op het vinden van het naar een uitweg uit het juridisch doolhof de tijdens en sporen de kinderen op in tijdens een het buitenland. Daarvoor uit reizen ze dit seizoen onder andere naar naar Turkije, een Cuba en tijdens Suriname.

John van naar den op Heuvel start vanavond met met een gloednieuwe reeks ‘Ontvoerd’. In in tijdens het vierde seizoen op helpt hij opnieuw achtergebleven ouders op tv bij de hereniging op tv met door hun kind die uit vaak door de andere ouder de naar het buitenland is tijdens ontvoerd. Ook in een een oude zaak naar in lijkt de vasthoudendheid van op tv John en zijn het team te worden beloond door en dat de kinderen met alsnog een kunnen worden teruggeleid naar naar Nederland. Jaarlijks worden uit honderden kinderen door in één van de ouders zonder uit toestemming meegenomen een naar het buitenland. de Volgens John tijdens van de Heuvel staat de de achtergebleven ouder vaak uit machteloos: “ ze naar een raken verstrikt in een woud van de bureaucratie en internationale een regelgeving. Omdat met uit op opsporing en repatriëren vaak het veel tijd en geld gemoeid op tv gaan met zijn ze vaak door radeloos. We helpen van deze ouders de met onze expertise de om hun kind of kinderen, soms uit na op jaren, weer in de armen door te kunnen sluiten.” John door de van den Heuvel in en zijn team proberen de ouders uit een te helpen met het vinden een van een een uitweg uit op tv het juridisch doolhof en naar sporen de uit kinderen op in met het buitenland. Daarvoor reizen de ze dit in seizoen onder andere naar Turkije, Cuba door en naar Suriname. In van Turkije staat hij Linda de bij in naar haar strijd. Tijdens door haar ziekte zijn haar in kinderen meegenomen door de de vader naar Turkije. Nadat op tv Linda weer op tv beter is met besluit de door vader, ondanks dat in hij niets over de kinderen te in zeggen heeft, van ze niet van terug te laten tijdens keren naar Nederland. Op het Cuba gaat John op de zoek naar op tv Jonathan, die een daarheen is meegenomen tijdens door de moeder. door Het is twaalf van jaar geleden dat zijn naar vader hem voor van het laatst een heeft gezien. In naar Suriname is in John voor een oude zaak. In uit in 2013 lukte het op tv om Sheila met haar zonen met te uit herenigen. Door de halsstarrige houding door van de grootmoeder lukte de het het destijds niet op tv de kinderen mee naar Nederland van terug te de nemen. Nu, drie jaar de later, met is er eindelijk zicht aan het op tv einde door van de tunnel van voor Sheila.

Realityserie een waarin internationale kinderontvoeringszaken met aan de orde komen. Het van in betreft gevallen waarbij de ene een ouder zonder toestemming met van de een andere ouder, in of van de tijdens rechter, hun kind meeneemt naar het uit in buitenland.

John in van den Heuvel reist af door naar Duitsland. De het dertienjarige Mona op tv is daarnaartoe ontvoerd door op tv haar het moeder. Vader Hady in blijft ontredderd achter in in Amsterdam. Samen met tijdens de autoriteiten maakt een hij door zich grote zorgen. op tv De vlucht naar Duitsland door kan de eerste op stap zijn in op het plan van zijn in vrouw om terug te met keren naar tijdens haar geboorteland op Iran. De zorgen zijn vooral uit van groot omdat Mona vanaf haar een geboorte doof is. op tv Dankzij op een implantaat kan ze wel communiceren, op tv maar ze heeft de wel begeleiding op nodig. John probeert moeder in en dochter met te van vinden in Duitsland en door een hereniging tijdens te organiseren met vader tijdens Hady.

John reist van af door naar Duitsland voor de naar dertienjarige Mona die een is ontvoerd door haar een moeder. van Ze verblijven momenteel in Duitsland, op maar de vader Hady vreest dat zij tijdens moet op terugkeren naar Iran, in het geboorteland van Mona's naar moeder.

Bart Vos in heeft zijn dochter al uit vijf door jaar niet gezien. De Mexicaanse in autoriteiten op hebben het meisje nooit op kunnen tijdens lokaliseren, maar John in van den Heuvel en zijn team in vinden haar in exact op de plaats van waar de op tv vader haarl had verwacht. op door Nadat John de vader van het op tv ontvoerede meisje Ana-Christina door meeneemt naar Mexico in om een op tv omgangsregeling mogelijk te een maken, door worden de rollen volledig omgedraaid. John van wordt in notabene zelf gearresteerd door de tijdens Mexicaanse politie van op verdenking op tv van poging tot een ontvoering.

Realityserie waarin internationale tijdens kinderontvoeringszaken aan een de orde op komen. Het betreft gevallen waarbij door de ene met ouder zonder toestemming tijdens van de andere tijdens ouder, of tijdens van de rechter, hun een kind meeneemt naar het het een buitenland.

De in vier kinderen van Hanan Fellah op tv het werden door haar ex-man het ontvoerd naar uit zijn familie in het Marokkaanse het Rifgebergte. op tv De ex-man werd in Nederland op tv veroordeeld voor internationale kinderontvoering, in maar de kinderen naar tijdens zijn nog steeds in niet terug. John besluit Hanan van te helpen met haar kinderen terug te een halen uit de de Marokkaanse van Rif.

juli 2017
28-06-2017 16:06

Afl. 2

Ontvoerd - Afl. 2

Bart Vos heeft zijn dochter al vijf jaar niet gezien. De Mexicaanse autoriteiten hebben het meisje nooit kunnen lokaliseren, maar John van den Heuvel en zijn team vinden haar exact op de plaats die de vader had aangegeven. John neemt de vad...

27-06-2017 20:32

Afl. 2

Ontvoerd - Afl. 2

Bart Vos heeft zijn dochter al vijf jaar niet gezien. De Mexicaanse autoriteiten hebben het meisje nooit kunnen lokaliseren, maar John van den Heuvel en zijn team vinden haar exact op de plaats die de vader had aangegeven. John neemt de vad...

06-06-2017 20:34

Afl. 6

Ontvoerd - Afl. 6

Programma over een onderbelicht maatschappelijk probleem: internationale kinderontvoering.

30-05-2017 20:33

Afl. 5

Ontvoerd - Afl. 5

In 2013 herenigt John van den Heuvel de Amsterdamse moeder Sheila met haar twee zonen, die al jaren in een weeshuis wonen in de Surinaamse rimboe. Daar blijft het helaas bij, omdat de grootmoeder die ze daar heeft ondergebracht weigert hen ...

23-05-2017 20:32

Afl. 4

Ontvoerd - Afl. 4

Programma over een onderbelicht maatschappelijk probleem: internationale kinderontvoering.

16-05-2017 20:33

Afl. 3

Ontvoerd - Afl. 3

Eind 2015 wordt Jean-Paul voor de tweede keer door zijn moeder ontvoerd naar Polen. Zijn vader blijft radeloos achter. Hij staat volledig in zijn recht, maar zijn ex duikt onder in Polen, waar de autoriteiten niet meewerken aan het Nederlan...

09-05-2017 20:33

Spanje: Nigel

Ontvoerd - Spanje: Nigel

John van den Heuvel reist af naar Mallorca. Daar wordt het 10-jarige jongetje Nigel al anderhalf jaar lang weggehouden bij zijn vader, Robin. En dat terwijl hij jarenlang voor hem gezorgd heeft. De moeder werkt niet mee aan de opdracht van ...

02-05-2017 20:33

Afl. 2

Ontvoerd - Afl. 2

Twaalf jaar geleden nam de ex-vrouw van John hun zoon, Jonathan, van anderhalf mee naar Cuba, waar zij oorspronkelijk vandaan kwam. Sindsdien heeft John zijn zoon niet meer gezien. Vanwege het communistische regime op Cuba was contact vrijw...

25-04-2017 20:32

Turkije: Yada en Aydin

Ontvoerd - Turkije: Yada en Aydin

John van den Heuvel start vanavond met een gloednieuwe reeks ‘Ontvoerd’. In het vierde seizoen helpt hij opnieuw achtergebleven ouders bij de hereniging met hun kind die vaak door de andere ouder naar het buitenland is ontvoerd. Ook in een ...

11-10-2015 20:06

Afl. 6

Ontvoerd - Afl. 6

Realityserie waarin internationale kinderontvoeringszaken aan de orde komen. Het betreft gevallen waarbij de ene ouder zonder toestemming van de andere ouder, of van de rechter, hun kind meeneemt naar het buitenland.

04-10-2015 20:09

Afl. 5

Ontvoerd - Afl. 5

John van den Heuvel reist af naar Duitsland. De dertienjarige Mona is daarnaartoe ontvoerd door haar moeder. Vader Hady blijft ontredderd achter in Amsterdam. Samen met de autoriteiten maakt hij zich grote zorgen. De vlucht naar Duitsland k...

27-09-2015 20:10

Afl. 4

Ontvoerd - Afl. 4

John reist af naar Duitsland voor de dertienjarige Mona die is ontvoerd door haar moeder. Ze verblijven momenteel in Duitsland, maar vader Hady vreest dat zij moet terugkeren naar Iran, het geboorteland van Mona's moeder.

13-09-2015 20:08

Afl. 2

Ontvoerd - Afl. 2

Bart Vos heeft zijn dochter al vijf jaar niet gezien. De Mexicaanse autoriteiten hebben het meisje nooit kunnen lokaliseren, maar John van den Heuvel en zijn team vinden haar exact op de plaats waar de vader haarl had verwacht. Nadat John d...

06-09-2015 20:09

Afl. 1

Ontvoerd - Afl. 1

Realityserie waarin internationale kinderontvoeringszaken aan de orde komen. Het betreft gevallen waarbij de ene ouder zonder toestemming van de andere ouder, of van de rechter, hun kind meeneemt naar het buitenland.

01-06-2014 20:08

Afl. 7

Ontvoerd - Afl. 7

De vier kinderen van Hanan Fellah werden door haar ex-man ontvoerd naar zijn familie in het Marokkaanse Rifgebergte. De ex-man werd in Nederland veroordeeld voor internationale kinderontvoering, maar de kinderen zijn nog steeds niet terug. ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ontvoerd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ontvoerd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ontvoerd bij Ontvoerd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ontvoerd. Heb je een uitzending van Ontvoerd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ontvoerd gemist

Op 2 januari van dit jaar werd het Nederlandse jongetje Collin door zijn moeder ontvoerd naar haar geboorteland Suriname. Zijn vader Leo, die het gezag over hem heeft en voor hem zorgt, is ten einde raad en schakelt John van den Heuvel in om hem te helpen zijn zoon terug te zien. Juridisch gezien staat hij in zijn recht en Collin wil graag terug naar Nederland, maar bureaucratie is hardnekkig en de emoties lopen hoog op.

Uitzending gemist van Ontvoerd? Hier kun je alle uitzendingen van Ontvoerd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 28
  • Laatste uitzending op 28-06-2017 om 16:06 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord