Programma gemist?

John van het den in Heuvel en zijn team reizen af een naar van het onrustige van Turkije. Als Linda te horen van krijgt dat op tv ze ernstig ziek is, van staat de ze de zorg over haar twee tijdens kinderen af van aan haar ex. naar Zo kan ze in van alle tijdens rust tegen haar op tv ziekte strijden. op Haar ex, die op inmiddels weer in zijn het geboorteland Turkije woont, naar belooft de kinderen van terug te laten keren zodra het Linda beter is. het Maar als dat het zover is, weigert de hij. Terwijl op tv hij formeel niets te het van zeggen heeft over de kinderen, houdt op tv hij ze in weg bij op Linda.

John van door den Heuvel en zijn naar team naar reizen af naar het onrustige op Turkije. Als Linda in te horen krijgt het dat ze ernstig een ziek in is, staat ze de op zorg over haar met twee kinderen af tijdens aan de haar ex. Zo kan ze naar in alle op rust tegen haar ziekte strijden. in de Haar ex, die inmiddels weer uit in zijn het geboorteland Turkije woont, belooft het de kinderen tijdens terug te laten keren zodra met van Linda beter is. Maar uit als dat zover is, het weigert hij. op tv Terwijl hij formeel niets uit te zeggen heeft over tijdens met de kinderen, houdt hij ze weg een bij in Linda.

Bart Vos in heeft zijn uit dochter al op vijf jaar niet gezien. uit De Mexicaanse uit autoriteiten hebben het meisje nooit van kunnen in lokaliseren, maar John het van den Heuvel en in zijn team vinden de haar exact door op de plaats die in de vader had naar aangegeven. John neemt naar de vader van het door ontvoerede op tv meisje Ana-Christina mee naar Mexico tijdens om een omgangsregeling het mogelijk te maken. op Volkomen op onverwacht wordt John gearresteerd door op de Mexicaanse de politie op verdenking van uit poging tot de ontvoering.

Bart op Vos heeft zijn de dochter al met vijf jaar niet gezien. De Mexicaanse een het autoriteiten hebben het meisje nooit het kunnen lokaliseren, van maar John van den op tv Heuvel en zijn op team vinden haar tijdens exact op de plaats een uit die de vader had aangegeven. John de neemt de vader tijdens van van het ontvoerede meisje Ana-Christina mee tijdens naar een Mexico om een omgangsregeling mogelijk van te met maken. Volkomen onverwacht wordt John naar gearresteerd door de uit in Mexicaanse politie op verdenking van in poging tot door ontvoering.

Programma door over een onderbelicht maatschappelijk op tv probleem: internationale tijdens kinderontvoering.

In 2013 tijdens herenigt John van den door Heuvel de een Amsterdamse moeder Sheila op met de haar twee zonen, die op tv al jaren in een naar weeshuis wonen in de door het Surinaamse rimboe. Daar tijdens blijft het helaas bij, omdat de van grootmoeder een die ze daar heeft ondergebracht op weigert hen tijdens mee te geven naar aan hun moeder. een In de tijdens jaren daarna blijft door de impasse bestaan. een Maar nu, het meer dan drie op tv jaar later, lijkt er door eindelijk licht het aan het einde van de tijdens tunnel voor op tv Sheila.

Programma in over een onderbelicht in maatschappelijk probleem: van internationale kinderontvoering.

Eind 2015 van wordt Jean-Paul voor op tv de tweede van keer door van zijn moeder ontvoerd naar Polen. met Zijn vader van blijft radeloos achter. Hij staat het naar volledig in zijn de recht, maar zijn ex een duikt onder in Polen, van waar de autoriteiten tijdens niet in meewerken aan het van Nederlandse uitleveringsverzoek voor de moeder. Ten in einde raad op tv schakelt Jean-Pauls de vader de hulp van John het van den Heuvel uit de in.

John van den op tv Heuvel een reist af naar Mallorca. het Daar wordt het 10-jarige op tv jongetje naar Nigel al anderhalf jaar lang naar weggehouden in bij zijn vader, Robin. En een dat het terwijl hij jarenlang voor hem een gezorgd heeft. De door moeder werkt tijdens niet mee aan de door opdracht van de op tv rechter van om Nigel terug te brengen door bij zijn in vader in door Nederland. John wil een einde met maken het aan deze situatie door en vertrekt naar een Mallorca.

Twaalf jaar geleden door nam de met ex-vrouw van John hun het zoon, op tv Jonathan, van het anderhalf mee naar Cuba, op waar zij oorspronkelijk vandaan kwam. het Sindsdien heeft John op tv zijn zoon op tv niet meer gezien. met Vanwege het communistische naar regime op Cuba was door naar contact vrijwel uitgesloten. Maar door de op liberalisering op Cuba de is van dit na al die tijd op tv eindelijk mogelijk. John op tv vraagt hulp aan met John van door den Heuvel om van zijn zoon een op Cuba te lokaliseren en uit een eventuele hereniging tijdens mogelijk op te maken. Jaarlijks het worden honderden kinderen door één het van de ouders uit zonder toestemming meegenomen naar door het met buitenland. Volgens John van naar de Heuvel staat de op achtergebleven ouder een vaak tijdens machteloos: “ ze raken verstrikt het in een woud van door uit bureaucratie en internationale regelgeving. de Omdat met op opsporing en repatriëren vaak veel tijd met in en geld gemoeid gaan zijn door ze vaak tijdens radeloos. We helpen door deze ouders met op tv onze expertise naar om hun kind of kinderen, soms op tv met na jaren, weer in de armen tijdens te tijdens kunnen sluiten.” John van het den Heuvel en zijn team van proberen de ouders op te tijdens helpen met het vinden van het een uitweg van uit het juridisch doolhof door en sporen de uit kinderen op in door het buitenland. op tv Daarvoor reizen in ze dit op seizoen onder andere naar Turkije, Cuba van en tijdens Suriname.

John tijdens van den uit Heuvel start vanavond met naar een gloednieuwe reeks ‘Ontvoerd’. de In door het vierde seizoen het helpt hij opnieuw achtergebleven in ouders bij het de hereniging met hun kind van die met vaak door de door andere ouder naar het buitenland in is ontvoerd. Ook een in een oude van zaak lijkt door de vasthoudendheid van John uit en zijn team op te worden beloond en uit dat uit de kinderen alsnog door kunnen worden teruggeleid naar tijdens Nederland. Jaarlijks worden in honderden kinderen door één door van de een ouders zonder toestemming uit meegenomen naar het een buitenland. Volgens John op van de Heuvel op tv staat de achtergebleven ouder de vaak machteloos: “ naar ze raken verstrikt in op een woud naar van bureaucratie een en internationale regelgeving. Omdat de met opsporing en repatriëren naar tijdens vaak veel tijd en op geld gemoeid gaan zijn het ze vaak radeloos. het We van helpen deze ouders met van onze expertise om hun in kind of op kinderen, soms na jaren, op weer uit in de armen te kunnen de sluiten.” John de van den Heuvel op tv en zijn team proberen naar de ouders te helpen met een het in vinden van een tijdens uitweg uit het juridisch naar doolhof en sporen naar de met kinderen op in het buitenland. Daarvoor met reizen ze dit naar naar seizoen onder andere naar Turkije, een Cuba en Suriname. In het Turkije staat hij de Linda door bij in de haar strijd. Tijdens haar ziekte met zijn haar kinderen op tv meegenomen met door de vader naar Turkije. van Nadat door Linda weer beter door is besluit de vader, naar ondanks dat met hij niets over de op kinderen te zeggen het heeft, ze niet door terug te laten door keren naar Nederland. op tv Op Cuba gaat het John op uit zoek naar Jonathan, die daarheen naar is meegenomen door tijdens de moeder. van Het is met twaalf jaar geleden dat zijn tijdens vader hem voor van het laatst tijdens heeft gezien. In Suriname op is John voor een uit oude het zaak. In 2013 lukte op tv het uit om Sheila met haar tijdens zonen te herenigen. met Door de halsstarrige houding door van de tijdens grootmoeder lukte het destijds op tv niet de kinderen mee de naar Nederland terug het te de nemen. Nu, drie jaar later, met tijdens is er eindelijk zicht aan de het van einde van de tunnel voor in Sheila.

Realityserie naar waarin internationale het kinderontvoeringszaken aan de orde komen. Het door betreft gevallen waarbij tijdens de ene tijdens ouder zonder toestemming op van de de andere ouder, tijdens of van de rechter, hun kind een in meeneemt naar het het buitenland.

John de van den Heuvel reist een af naar door Duitsland. De dertienjarige door Mona is daarnaartoe in ontvoerd door van haar moeder. Vader Hady blijft tijdens ontredderd achter in Amsterdam. van Samen van met de op tv autoriteiten maakt hij zich grote zorgen. de De vlucht naar op in Duitsland kan de eerste stap zijn naar in het een plan van zijn van vrouw om van terug te keren naar de haar geboorteland Iran. in De in zorgen zijn vooral in groot omdat Mona vanaf haar een geboorte doof is. Dankzij tijdens een implantaat de kan ze naar wel communiceren, naar maar ze heeft wel begeleiding nodig. op John uit probeert moeder en dochter door te vinden in Duitsland uit en een met hereniging het te organiseren met vader op Hady.

John reist naar af naar op tv Duitsland voor tijdens de dertienjarige Mona die is ontvoerd met door haar door moeder. Ze verblijven door momenteel in uit Duitsland, maar vader Hady tijdens vreest naar dat zij moet terugkeren met naar Iran, het geboorteland op tv van Mona's het moeder.

Bart Vos op heeft op tv zijn dochter al vijf jaar in niet gezien. De op tv Mexicaanse autoriteiten hebben het door op meisje nooit kunnen lokaliseren, tijdens maar John van op tv den Heuvel en zijn door team vinden haar exact met op de plaats op tv van waar de vader haarl naar had verwacht. tijdens Nadat John de vader van de het ontvoerede meisje uit Ana-Christina het meeneemt naar Mexico om een omgangsregeling van mogelijk te door maken, de worden de rollen volledig omgedraaid. in John op wordt notabene zelf gearresteerd door de de Mexicaanse politie op in verdenking van uit poging tot het ontvoering.

maart 2018
06-12-2017 16:06

Afl. 1

Ontvoerd - Afl. 1

John van den Heuvel en zijn team reizen af naar het onrustige Turkije. Als Linda te horen krijgt dat ze ernstig ziek is, staat ze de zorg over haar twee kinderen af aan haar ex. Zo kan ze in alle rust tegen haar ziekte strijden. Haar ex, di...

05-12-2017 21:32

Afl. 1

Ontvoerd - Afl. 1

John van den Heuvel en zijn team reizen af naar het onrustige Turkije. Als Linda te horen krijgt dat ze ernstig ziek is, staat ze de zorg over haar twee kinderen af aan haar ex. Zo kan ze in alle rust tegen haar ziekte strijden. Haar ex, di...

28-06-2017 16:06

Afl. 2

Ontvoerd - Afl. 2

Bart Vos heeft zijn dochter al vijf jaar niet gezien. De Mexicaanse autoriteiten hebben het meisje nooit kunnen lokaliseren, maar John van den Heuvel en zijn team vinden haar exact op de plaats die de vader had aangegeven. John neemt de vad...

27-06-2017 20:32

Afl. 2

Ontvoerd - Afl. 2

Bart Vos heeft zijn dochter al vijf jaar niet gezien. De Mexicaanse autoriteiten hebben het meisje nooit kunnen lokaliseren, maar John van den Heuvel en zijn team vinden haar exact op de plaats die de vader had aangegeven. John neemt de vad...

06-06-2017 20:34

Afl. 6

Ontvoerd - Afl. 6

Programma over een onderbelicht maatschappelijk probleem: internationale kinderontvoering.

30-05-2017 20:33

Afl. 5

Ontvoerd - Afl. 5

In 2013 herenigt John van den Heuvel de Amsterdamse moeder Sheila met haar twee zonen, die al jaren in een weeshuis wonen in de Surinaamse rimboe. Daar blijft het helaas bij, omdat de grootmoeder die ze daar heeft ondergebracht weigert hen ...

23-05-2017 20:32

Afl. 4

Ontvoerd - Afl. 4

Programma over een onderbelicht maatschappelijk probleem: internationale kinderontvoering.

16-05-2017 20:33

Afl. 3

Ontvoerd - Afl. 3

Eind 2015 wordt Jean-Paul voor de tweede keer door zijn moeder ontvoerd naar Polen. Zijn vader blijft radeloos achter. Hij staat volledig in zijn recht, maar zijn ex duikt onder in Polen, waar de autoriteiten niet meewerken aan het Nederlan...

09-05-2017 20:33

Spanje: Nigel

Ontvoerd - Spanje: Nigel

John van den Heuvel reist af naar Mallorca. Daar wordt het 10-jarige jongetje Nigel al anderhalf jaar lang weggehouden bij zijn vader, Robin. En dat terwijl hij jarenlang voor hem gezorgd heeft. De moeder werkt niet mee aan de opdracht van ...

02-05-2017 20:33

Afl. 2

Ontvoerd - Afl. 2

Twaalf jaar geleden nam de ex-vrouw van John hun zoon, Jonathan, van anderhalf mee naar Cuba, waar zij oorspronkelijk vandaan kwam. Sindsdien heeft John zijn zoon niet meer gezien. Vanwege het communistische regime op Cuba was contact vrijw...

25-04-2017 20:32

Turkije: Yada en Aydin

Ontvoerd - Turkije: Yada en Aydin

John van den Heuvel start vanavond met een gloednieuwe reeks ‘Ontvoerd’. In het vierde seizoen helpt hij opnieuw achtergebleven ouders bij de hereniging met hun kind die vaak door de andere ouder naar het buitenland is ontvoerd. Ook in een ...

11-10-2015 20:06

Afl. 6

Ontvoerd - Afl. 6

Realityserie waarin internationale kinderontvoeringszaken aan de orde komen. Het betreft gevallen waarbij de ene ouder zonder toestemming van de andere ouder, of van de rechter, hun kind meeneemt naar het buitenland.

04-10-2015 20:09

Afl. 5

Ontvoerd - Afl. 5

John van den Heuvel reist af naar Duitsland. De dertienjarige Mona is daarnaartoe ontvoerd door haar moeder. Vader Hady blijft ontredderd achter in Amsterdam. Samen met de autoriteiten maakt hij zich grote zorgen. De vlucht naar Duitsland k...

27-09-2015 20:10

Afl. 4

Ontvoerd - Afl. 4

John reist af naar Duitsland voor de dertienjarige Mona die is ontvoerd door haar moeder. Ze verblijven momenteel in Duitsland, maar vader Hady vreest dat zij moet terugkeren naar Iran, het geboorteland van Mona's moeder.

13-09-2015 20:08

Afl. 2

Ontvoerd - Afl. 2

Bart Vos heeft zijn dochter al vijf jaar niet gezien. De Mexicaanse autoriteiten hebben het meisje nooit kunnen lokaliseren, maar John van den Heuvel en zijn team vinden haar exact op de plaats waar de vader haarl had verwacht. Nadat John d...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ontvoerd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ontvoerd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ontvoerd bij Ontvoerd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ontvoerd. Heb je een uitzending van Ontvoerd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ontvoerd gemist

Op 2 januari van dit jaar werd het Nederlandse jongetje Collin door zijn moeder ontvoerd naar haar geboorteland Suriname. Zijn vader Leo, die het gezag over hem heeft en voor hem zorgt, is ten einde raad en schakelt John van den Heuvel in om hem te helpen zijn zoon terug te zien. Juridisch gezien staat hij in zijn recht en Collin wil graag terug naar Nederland, maar bureaucratie is hardnekkig en de emoties lopen hoog op.

Uitzending gemist van Ontvoerd? Hier kun je alle uitzendingen van Ontvoerd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 30
  • Laatste uitzending op 06-12-2017 om 16:06 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord