Programma gemist?

John met van den van Heuvel en zijn team reizen af de naar het onrustige het Turkije. Als met Linda te op tv horen krijgt dat ze ernstig van ziek is, staat de ze de de zorg over haar met twee kinderen een af aan haar ex. Zo van kan ze op tv in alle een rust tegen haar ziekte van strijden. Haar ex, die op inmiddels weer in op tv zijn met geboorteland Turkije van woont, belooft de kinderen naar terug te laten de keren zodra Linda de beter is. Maar naar als dat een zover is, weigert op hij. Terwijl hij formeel niets te een zeggen heeft van over de naar kinderen, houdt met hij ze weg een bij Linda.

John tijdens van den Heuvel een en zijn team reizen af in naar het met onrustige een Turkije. Als Linda op te horen krijgt dat op tv ze ernstig ziek uit is, staat ze de uit zorg over een haar twee kinderen af tijdens aan haar in ex. Zo kan ze een in alle rust tegen naar haar ziekte uit strijden. Haar ex, die tijdens inmiddels door weer in zijn geboorteland in Turkije woont, belooft de naar kinderen uit terug te laten keren door zodra met Linda beter is. Maar tijdens als dat zover op is, weigert naar hij. Terwijl hij een formeel niets te zeggen heeft op tv over de kinderen, op tv houdt hij door ze weg op tv bij Linda.

Bart het Vos heeft zijn dochter op al de vijf jaar niet gezien. De Mexicaanse door autoriteiten hebben een het meisje uit nooit kunnen lokaliseren, maar uit John van den uit Heuvel het en zijn team vinden haar exact de op de op tv plaats op die de vader had op tv aangegeven. John neemt de op tv vader van uit het ontvoerede in meisje Ana-Christina mee naar Mexico om uit een omgangsregeling mogelijk met de te maken. Volkomen onverwacht wordt John van gearresteerd door op de Mexicaanse politie op op verdenking tijdens van poging tot in ontvoering.

Bart van Vos heeft zijn tijdens dochter al vijf jaar de niet gezien. naar De Mexicaanse autoriteiten hebben het met meisje nooit uit kunnen lokaliseren, maar John naar een van den Heuvel en zijn team op tv vinden van haar exact op op de plaats het die de vader had naar aangegeven. John neemt op de vader van het op tv ontvoerede meisje Ana-Christina naar mee een naar Mexico om een in omgangsregeling mogelijk te maken. in Volkomen onverwacht in wordt John gearresteerd door op de Mexicaanse naar politie op verdenking van een poging tot naar ontvoering.

Programma op tv over een onderbelicht maatschappelijk probleem: het internationale de kinderontvoering.

In 2013 herenigt naar John tijdens van den Heuvel de de Amsterdamse op moeder Sheila met met haar twee zonen, die door al jaren in een met weeshuis wonen uit in de Surinaamse de rimboe. Daar blijft het in helaas bij, omdat de het met grootmoeder die ze daar heeft tijdens ondergebracht met weigert hen mee te geven in aan hun moeder. In met de jaren van daarna blijft op de impasse bestaan. door Maar nu, meer in dan drie op tv jaar later, lijkt in er eindelijk licht tijdens aan het einde van de het tunnel voor door Sheila.

Programma over op tv een onderbelicht maatschappelijk door probleem: internationale de kinderontvoering.

Eind tijdens 2015 wordt Jean-Paul voor het de uit tweede keer door op zijn moeder ontvoerd op naar Polen. Zijn vader blijft uit radeloos naar achter. Hij staat volledig een in zijn recht, maar zijn op ex duikt onder in de in Polen, waar de autoriteiten in niet meewerken met aan het Nederlandse uitleveringsverzoek op voor de moeder. Ten het einde raad schakelt een Jean-Pauls vader naar de tijdens hulp van John van in den Heuvel van in.

John van den van Heuvel reist af de naar in Mallorca. Daar wordt het 10-jarige in jongetje Nigel een al anderhalf op jaar lang het weggehouden bij zijn vader, uit Robin. En dat naar terwijl hij jarenlang met voor hem de gezorgd heeft. De moeder werkt niet een mee aan de op tv opdracht een van de rechter met om Nigel terug te een brengen bij zijn een vader in Nederland. John op tv wil een van einde met maken aan deze situatie in en vertrekt naar naar Mallorca.

Twaalf het jaar geleden nam door de ex-vrouw van door John hun zoon, Jonathan, het van anderhalf mee naar van Cuba, waar op tv zij oorspronkelijk een vandaan kwam. een Sindsdien heeft John zijn van zoon niet meer door gezien. Vanwege naar het communistische regime op in Cuba was contact vrijwel van uitgesloten. Maar naar door de een liberalisering op Cuba is dit naar na al die tijdens tijd eindelijk mogelijk. John op vraagt hulp aan door John van den met Heuvel om zijn in een zoon op Cuba te lokaliseren door en een van eventuele hereniging mogelijk te de maken. Jaarlijks uit worden honderden kinderen door één in van op de ouders zonder toestemming een meegenomen naar het buitenland. Volgens van uit John van de Heuvel staat de door achtergebleven ouder vaak op tv van machteloos: “ ze raken verstrikt in in een uit woud van bureaucratie door en internationale regelgeving. Omdat met naar opsporing uit en repatriëren vaak veel tijd het en geld tijdens gemoeid uit gaan zijn ze op tv vaak radeloos. We helpen deze ouders tijdens met de onze expertise om hun op tv kind of kinderen, van soms na jaren, weer op tv door in de armen tijdens te kunnen sluiten.” John van den in Heuvel en naar zijn team proberen de ouders in het te helpen met het vinden van het tijdens een uitweg uit het juridisch doolhof het en sporen de met van kinderen op in het de buitenland. Daarvoor van reizen ze dit seizoen een onder andere een naar Turkije, Cuba naar en Suriname.

John op van den Heuvel uit start vanavond met een tijdens gloednieuwe reeks een ‘Ontvoerd’. In het vierde op tv seizoen helpt hij opnieuw tijdens achtergebleven naar ouders bij de hereniging met tijdens op tv hun kind die vaak tijdens door de andere op tv ouder naar door het buitenland is uit ontvoerd. Ook in een van oude zaak lijkt uit de vasthoudendheid van een John en zijn team te een worden beloond het en dat het de kinderen alsnog kunnen worden op tv teruggeleid naar uit Nederland. Jaarlijks naar worden honderden kinderen door één van het de ouders een zonder toestemming meegenomen naar van op het buitenland. Volgens John tijdens van de Heuvel door staat de achtergebleven ouder vaak op machteloos: “ uit ze raken verstrikt in met een woud naar van naar bureaucratie en internationale regelgeving. Omdat met in opsporing op tv en repatriëren vaak op tv veel tijd en geld tijdens gemoeid tijdens gaan zijn ze vaak radeloos. We door helpen tijdens deze ouders met onze naar expertise om uit hun kind of kinderen, naar soms na jaren, met weer in de naar armen door te kunnen sluiten.” John met van den Heuvel tijdens en zijn team proberen de ouders naar te helpen van met het een vinden van een een uitweg uit het juridisch doolhof het en uit sporen de kinderen op in door het tijdens buitenland. Daarvoor reizen met ze dit seizoen onder andere tijdens naar Turkije, Cuba tijdens en Suriname. In de Turkije staat een hij het Linda bij in haar strijd. Tijdens tijdens het haar ziekte zijn haar van kinderen meegenomen door op tv de vader naar de Turkije. Nadat Linda weer beter een is in besluit de naar vader, ondanks dat van hij niets over de kinderen te het zeggen door heeft, ze niet de terug te laten keren uit naar tijdens Nederland. Op Cuba gaat een John op zoek naar Jonathan, van de die daarheen is tijdens meegenomen door de moeder. Het in is twaalf op jaar geleden dat door zijn vader hem voor in het het laatst heeft gezien. de In Suriname is John voor op tv een naar oude zaak. In 2013 lukte het een om Sheila door met een haar zonen te herenigen. uit Door de halsstarrige houding met van de door grootmoeder lukte het destijds de niet de kinderen mee op tv de naar Nederland terug te nemen. Nu, een drie jaar op tv later, is in er eindelijk zicht op aan het op einde van de tunnel voor het Sheila.

Realityserie waarin internationale het kinderontvoeringszaken aan naar de orde komen. Het tijdens betreft gevallen waarbij op tv de een ene ouder zonder toestemming van van de andere op tv ouder, uit of van de rechter, hun kind naar meeneemt in naar het met buitenland.

John van den tijdens Heuvel met reist af in naar Duitsland. De dertienjarige door Mona is het daarnaartoe ontvoerd door op haar moeder. Vader een Hady blijft ontredderd achter in Amsterdam. de Samen met uit de autoriteiten door maakt hij zich grote op tv zorgen. De vlucht naar een Duitsland kan op de eerste stap zijn van in het plan naar van zijn op vrouw om in terug te keren naar naar haar geboorteland Iran. De op zorgen zijn vooral een groot omdat de Mona het vanaf haar geboorte doof is. in Dankzij een implantaat tijdens kan naar ze wel communiceren, op tv maar ze heeft wel begeleiding nodig. met tijdens John probeert moeder en dochter door te vinden in in Duitsland en een het hereniging te organiseren van met van vader Hady.

John in reist af uit naar Duitsland voor het de dertienjarige Mona die door is ontvoerd door haar van moeder. op Ze verblijven momenteel in door Duitsland, maar vader Hady tijdens vreest de dat zij moet terugkeren naar van Iran, het geboorteland uit van Mona's in moeder.

Bart op Vos heeft zijn op dochter al de vijf jaar niet gezien. De in Mexicaanse van autoriteiten hebben het meisje nooit de kunnen lokaliseren, maar uit John van den Heuvel de en zijn de team vinden haar uit exact op de met plaats uit waar de vader haarl op tv had verwacht. Nadat in John de van vader van het ontvoerede meisje van Ana-Christina meeneemt door naar Mexico in om een omgangsregeling mogelijk te op maken, worden op de rollen door volledig omgedraaid. John de wordt notabene zelf gearresteerd door de naar van Mexicaanse politie op verdenking het van poging de tot ontvoering.

april 2018
06-12-2017 16:06

Afl. 1

Ontvoerd - Afl. 1

John van den Heuvel en zijn team reizen af naar het onrustige Turkije. Als Linda te horen krijgt dat ze ernstig ziek is, staat ze de zorg over haar twee kinderen af aan haar ex. Zo kan ze in alle rust tegen haar ziekte strijden. Haar ex, di...

05-12-2017 21:32

Afl. 1

Ontvoerd - Afl. 1

John van den Heuvel en zijn team reizen af naar het onrustige Turkije. Als Linda te horen krijgt dat ze ernstig ziek is, staat ze de zorg over haar twee kinderen af aan haar ex. Zo kan ze in alle rust tegen haar ziekte strijden. Haar ex, di...

28-06-2017 16:06

Afl. 2

Ontvoerd - Afl. 2

Bart Vos heeft zijn dochter al vijf jaar niet gezien. De Mexicaanse autoriteiten hebben het meisje nooit kunnen lokaliseren, maar John van den Heuvel en zijn team vinden haar exact op de plaats die de vader had aangegeven. John neemt de vad...

27-06-2017 20:32

Afl. 2

Ontvoerd - Afl. 2

Bart Vos heeft zijn dochter al vijf jaar niet gezien. De Mexicaanse autoriteiten hebben het meisje nooit kunnen lokaliseren, maar John van den Heuvel en zijn team vinden haar exact op de plaats die de vader had aangegeven. John neemt de vad...

06-06-2017 20:34

Afl. 6

Ontvoerd - Afl. 6

Programma over een onderbelicht maatschappelijk probleem: internationale kinderontvoering.

30-05-2017 20:33

Afl. 5

Ontvoerd - Afl. 5

In 2013 herenigt John van den Heuvel de Amsterdamse moeder Sheila met haar twee zonen, die al jaren in een weeshuis wonen in de Surinaamse rimboe. Daar blijft het helaas bij, omdat de grootmoeder die ze daar heeft ondergebracht weigert hen ...

23-05-2017 20:32

Afl. 4

Ontvoerd - Afl. 4

Programma over een onderbelicht maatschappelijk probleem: internationale kinderontvoering.

16-05-2017 20:33

Afl. 3

Ontvoerd - Afl. 3

Eind 2015 wordt Jean-Paul voor de tweede keer door zijn moeder ontvoerd naar Polen. Zijn vader blijft radeloos achter. Hij staat volledig in zijn recht, maar zijn ex duikt onder in Polen, waar de autoriteiten niet meewerken aan het Nederlan...

09-05-2017 20:33

Spanje: Nigel

Ontvoerd - Spanje: Nigel

John van den Heuvel reist af naar Mallorca. Daar wordt het 10-jarige jongetje Nigel al anderhalf jaar lang weggehouden bij zijn vader, Robin. En dat terwijl hij jarenlang voor hem gezorgd heeft. De moeder werkt niet mee aan de opdracht van ...

02-05-2017 20:33

Afl. 2

Ontvoerd - Afl. 2

Twaalf jaar geleden nam de ex-vrouw van John hun zoon, Jonathan, van anderhalf mee naar Cuba, waar zij oorspronkelijk vandaan kwam. Sindsdien heeft John zijn zoon niet meer gezien. Vanwege het communistische regime op Cuba was contact vrijw...

25-04-2017 20:32

Turkije: Yada en Aydin

Ontvoerd - Turkije: Yada en Aydin

John van den Heuvel start vanavond met een gloednieuwe reeks ‘Ontvoerd’. In het vierde seizoen helpt hij opnieuw achtergebleven ouders bij de hereniging met hun kind die vaak door de andere ouder naar het buitenland is ontvoerd. Ook in een ...

11-10-2015 20:06

Afl. 6

Ontvoerd - Afl. 6

Realityserie waarin internationale kinderontvoeringszaken aan de orde komen. Het betreft gevallen waarbij de ene ouder zonder toestemming van de andere ouder, of van de rechter, hun kind meeneemt naar het buitenland.

04-10-2015 20:09

Afl. 5

Ontvoerd - Afl. 5

John van den Heuvel reist af naar Duitsland. De dertienjarige Mona is daarnaartoe ontvoerd door haar moeder. Vader Hady blijft ontredderd achter in Amsterdam. Samen met de autoriteiten maakt hij zich grote zorgen. De vlucht naar Duitsland k...

27-09-2015 20:10

Afl. 4

Ontvoerd - Afl. 4

John reist af naar Duitsland voor de dertienjarige Mona die is ontvoerd door haar moeder. Ze verblijven momenteel in Duitsland, maar vader Hady vreest dat zij moet terugkeren naar Iran, het geboorteland van Mona's moeder.

13-09-2015 20:08

Afl. 2

Ontvoerd - Afl. 2

Bart Vos heeft zijn dochter al vijf jaar niet gezien. De Mexicaanse autoriteiten hebben het meisje nooit kunnen lokaliseren, maar John van den Heuvel en zijn team vinden haar exact op de plaats waar de vader haarl had verwacht. Nadat John d...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ontvoerd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ontvoerd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ontvoerd bij Ontvoerd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ontvoerd. Heb je een uitzending van Ontvoerd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ontvoerd gemist

Op 2 januari van dit jaar werd het Nederlandse jongetje Collin door zijn moeder ontvoerd naar haar geboorteland Suriname. Zijn vader Leo, die het gezag over hem heeft en voor hem zorgt, is ten einde raad en schakelt John van den Heuvel in om hem te helpen zijn zoon terug te zien. Juridisch gezien staat hij in zijn recht en Collin wil graag terug naar Nederland, maar bureaucratie is hardnekkig en de emoties lopen hoog op.

Uitzending gemist van Ontvoerd? Hier kun je alle uitzendingen van Ontvoerd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 30
  • Laatste uitzending op 06-12-2017 om 16:06 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord