Programma gemist?

De wonderen met zijn de wereld nog de een niet uit: David en naar Selly komen weer bij elkaar, een tijdens Joris met Joyce en zelfs de Boudewijn met zijn op tv Sophie. Maar op de op komst van deze een vrouw op tv had niemand meer op tv gerekend.

Joris door is herenigd tijdens met Joyce en zijn door kinderen, maar niet iedereen naar in huis is hier van op tv even blij mee. het Het 'vierde honk' van tijdens Naomi krijgt voor de David een wel heel op tv vervelend tijdens staartje. Dit terwijl voor door Joris en naar Boudewijn eindelijk betere het tijden lijken aan te het breken.

Het een is weer een helemaal koek en op tv ei tussen David en de Selly. Dit tijdens terwijl Joris zich juist op opvreet over de tegenstrijdige Griekse het een berichten die hem bereiken het over de gezondheid van Jan uit en Marie. Boudewijn uit kan tijdens zakelijk een enorm door succes boeken, maar zal een daarvoor wel met heel diep door moeten gaan. 'Honk vier' leidt op voor van Naomi niet bepaald tot van een home-run als Jesse haar in de dumpt en met iets een opzadelt.

Bibi verslonst met het huishouden steeds meer. een De mannen kunnen op tv niet anders met dan haar laten gaan. naar Boudewijn verpulvert zijn op tv kansen om nader de tot Sophie tijdens te komen, terwijl door zij net een op tv belangrijke keus tijdens gemaakt leek te hebben. Selly naar tijdens en David komen juist weer nader op tv op tot elkaar als ze hun op hart met gelucht hebben, maar uit zal David alles op durven op te met biechten?

Bibi tijdens ontfermt zich op geheel met eigen wijze in over de sombere David. uit Hij is op in een naar impasse gekomen met naar Selly na de de mislukte date van door Naomi met Jesse. van Joris troost op het zijn beurt de wereldberoemde actrice Rebecca uit Morisson, in waarvan haar op tv Nederlandse tante net tijdens is overleden. Boudewijn door boekt op onnavolgbare wijze weer een van succesje bij een Sophie.

In uit Griekenland is Joris herenigd met uit de zijn Jan en Marie, maar of uit het met Joyce een het echt zo goed gaat als naar ze zegt? David volgt het het goedbedoelde uit advies het van zijn vrienden op: het op tv is tijd om het zijn achterban van kennis te laten van maken met die van Selly, van die naar drie zonen heeft. David uit leert de betekenis kennen op tv van op 'honk vier' en op dat heeft op tv voor een vader helaas heel weinig op met de naar Amerikaanse teamsport van te maken.

Boudewijn in en mondelinge afspraken: een heel naar gelukkig tijdens huwelijk is door het niet. Joris in heeft het geld voor de naar vlucht naar Griekenland bij uit elkaar weten te in boksen, maar door een oude angst tijdens gooit door roet in het op tv eten.

D-day tijdens voor Joris: in zijn gevecht tegen een de gevaarlijke en loeisterke naar De Slager staat de op het programma. In door een wanhoopspoging om terrein tijdens te winnen naar bij met Sophie, tovert Boudewijn een iets heel verrassends uit zijn hoge naar naar hoed.

Tamar probeert een van wig tussen in David naar en Selly te drijven als het ze het David en zijn twee beste uit vrienden in een kookcursus in Hattem cadeau geeft. door Wraak op tv is een gerecht het dat je koud van serveert, maar van uiteraard loopt het nogal van anders dan uit de bedoeling was. Vooral voor Boudewijn. naar van Joris valt daarentegen uit wél met zijn neus in de naar geklaarde van boter.

David op tv is van plan om op zijn in verjaardag niet te vieren, door zodat hij deze samen met door Selly naar romantisch door kan een brengen. Boudewijn zet wel even op tv een bedhut voor een Bart het in elkaar, of was een het nou een met hutbed? Joris krijgt uit een schimmig met voorstel waarmee hij op tv in één klap heel veel door geld kan verdienen, op tv zodat hij naar tijdens het Griekenland kan vliegen.

Om de gebroken naar uit arm van zijn zoon Bart het goed naar te maken, regelt van Boudewijn een wel heel op tv speciale handtekening met voor op het gips. met David raakt 'stuck in een an elavator', maar naar hij is op tv niet alleen uit in die lift. Zou het Joris het lukken om zich op tv aan zijn met woord te houden als op Bibi het het begrip troosten ruim tijdens lijkt te van definiëren?

Boudewijn naar komt er op pijnlijke naar wijze achter wat 'bloemen naar bij de finish' door betekent en Tamar met wat een van baantje eigenlijk inhoudt. in Joris pakt het boksen naar weer op om naar het het verdriet dat hij van heeft af te reageren. En de van dan is er ook nog Bibi, met de de bloedmooie nieuwe tijdens schoonmaakster.

Joris op wordt helemaal gek van de op van paniek van Joyce over de op tv aanstaande bevalling. David het en het Tamar organiseren een feestje voor het de met zestiende verjaardag van van hun dochter en komen dichter tot op op tv elkaar. Sophie wil officieel het scheiden van in Boudewijn, die alles probeert om dat de door te voorkomen.

David en van Tamar willen samen van rust op tv voor het gezin in en kamperen in hun eigen een tuin. op tv Joris probeert voortdurend van Joyce te kalmeren vanwege de op aanstaande bevalling. Boudewijn raakt de tijdens in de ban naar van een interieurverzorgster.

De drie van mannen besluiten een nieuwe door een start te maken. Joris bereidt zich op voor op de uit geboorte van de tijdens tweeling. Boudewijn op tv hoopt tijdens via een mediator beter de contact te krijgen met van Sophie. David op tv maakt korte het metten met de minnaar van het Tamar.

februari 2019
20-03-2016 21:27

Afl. 12

Divorce - Afl. 12

De wonderen zijn de wereld nog niet uit: David en Selly komen weer bij elkaar, Joris met Joyce en zelfs Boudewijn met zijn Sophie. Maar op de komst van deze vrouw had niemand meer gerekend.

13-03-2016 21:30

Afl. 11

Divorce - Afl. 11

Joris is herenigd met Joyce en zijn kinderen, maar niet iedereen in huis is hier even blij mee. Het 'vierde honk' van Naomi krijgt voor David een wel heel vervelend staartje. Dit terwijl voor Joris en Boudewijn eindelijk betere tijden lijke...

06-03-2016 21:00

Afl. 10

Divorce - Afl. 10

Het is weer helemaal koek en ei tussen David en Selly. Dit terwijl Joris zich juist opvreet over de tegenstrijdige Griekse berichten die hem bereiken over de gezondheid van Jan en Marie. Boudewijn kan zakelijk een enorm succes boeken, maar ...

28-02-2016 21:00

Afl. 9

Divorce - Afl. 9

Bibi verslonst het huishouden steeds meer. De mannen kunnen niet anders dan haar laten gaan. Boudewijn verpulvert zijn kansen om nader tot Sophie te komen, terwijl zij net een belangrijke keus gemaakt leek te hebben. Selly en David komen ju...

21-02-2016 21:00

Afl. 8

Divorce - Afl. 8

Bibi ontfermt zich op geheel eigen wijze over de sombere David. Hij is in een impasse gekomen met Selly na de mislukte date van Naomi met Jesse. Joris troost op zijn beurt de wereldberoemde actrice Rebecca Morisson, waarvan haar Nederlandse...

14-02-2016 21:00

Afl. 7

Divorce - Afl. 7

In Griekenland is Joris herenigd met zijn Jan en Marie, maar of het met Joyce echt zo goed gaat als ze zegt? David volgt het goedbedoelde advies van zijn vrienden op: het is tijd om zijn achterban kennis te laten maken met die van Selly, di...

07-02-2016 21:00

Afl. 6

Divorce - Afl. 6

Boudewijn en mondelinge afspraken: een heel gelukkig huwelijk is het niet. Joris heeft het geld voor de vlucht naar Griekenland bij elkaar weten te boksen, maar een oude angst gooit roet in het eten.

31-01-2016 21:01

Afl. 5

Divorce - Afl. 5

D-day voor Joris: zijn gevecht tegen de gevaarlijke en loeisterke De Slager staat op het programma. In een wanhoopspoging om terrein te winnen bij Sophie, tovert Boudewijn iets heel verrassends uit zijn hoge hoed.

24-01-2016 20:58

Afl. 4

Divorce - Afl. 4

Tamar probeert een wig tussen David en Selly te drijven als ze David en zijn twee beste vrienden een kookcursus in Hattem cadeau geeft. Wraak is een gerecht dat je koud serveert, maar uiteraard loopt het nogal anders dan de bedoeling was. V...

17-01-2016 21:04

Afl. 3

Divorce - Afl. 3

David is van plan om zijn verjaardag niet te vieren, zodat hij deze samen met Selly romantisch door kan brengen. Boudewijn zet wel even een bedhut voor Bart in elkaar, of was het nou een hutbed? Joris krijgt een schimmig voorstel waarmee hi...

10-01-2016 21:00

Afl. 2

Divorce - Afl. 2

Om de gebroken arm van zijn zoon Bart goed te maken, regelt Boudewijn een wel heel speciale handtekening voor op het gips. David raakt 'stuck in an elavator', maar hij is niet alleen in die lift. Zou het Joris lukken om zich aan zijn woord ...

03-01-2016 20:55

Afl. 1

Divorce - Afl. 1

Boudewijn komt er op pijnlijke wijze achter wat 'bloemen bij de finish' betekent en Tamar wat een baantje eigenlijk inhoudt. Joris pakt het boksen weer op om het verdriet dat hij heeft af te reageren. En dan is er ook nog Bibi, de bloedmooi...

20-07-2015 22:26

Afl. 12

Divorce - Afl. 12

Joris wordt helemaal gek van de paniek van Joyce over de aanstaande bevalling. David en Tamar organiseren een feestje voor de zestiende verjaardag van hun dochter en komen dichter tot elkaar. Sophie wil officieel scheiden van Boudewijn, die...

17-07-2015 22:38

Afl. 11

Divorce - Afl. 11

David en Tamar willen samen rust voor het gezin en kamperen in hun eigen tuin. Joris probeert voortdurend Joyce te kalmeren vanwege de aanstaande bevalling. Boudewijn raakt in de ban van een interieurverzorgster.

16-07-2015 22:31

Afl. 10

Divorce - Afl. 10

De drie mannen besluiten een nieuwe start te maken. Joris bereidt zich voor op de geboorte van de tweeling. Boudewijn hoopt via een mediator beter contact te krijgen met Sophie. David maakt korte metten met de minnaar van Tamar.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Divorce gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Divorce de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Divorce bij Divorce liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Divorce. Heb je een uitzending van Divorce gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Divorce gemist

Boudewijn, David en Joris leren elkaar beter kennen. Drie verschillende mannen uit drie verschillende werelden. Maar er is één ding wat hen bindt, ze hebben alle drie heftige relatieproblemen.

Uitzending gemist van Divorce? Hier kun je alle uitzendingen van Divorce kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 49
  • Laatste uitzending op 20-03-2016 om 21:27 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord