Programma gemist?

De wonderen uit zijn tijdens de wereld nog niet uit: met David tijdens en Selly komen door weer bij elkaar, tijdens Joris met Joyce en zelfs op tv Boudewijn met zijn op Sophie. Maar op de een met komst van deze vrouw het had niemand meer op gerekend.

Joris is herenigd tijdens met Joyce een en zijn kinderen, op maar niet de iedereen in huis is hier op even in blij mee. Het 'vierde van honk' van Naomi op krijgt voor David een tijdens wel heel uit vervelend staartje. Dit tijdens terwijl voor Joris en op Boudewijn de eindelijk betere door tijden lijken aan te op tv breken.

Het is weer uit op tv helemaal koek en ei tussen een David met en Selly. Dit terwijl naar Joris zich juist opvreet naar over de tegenstrijdige Griekse in berichten die in hem bereiken over in de naar gezondheid van Jan en Marie. Boudewijn een een kan zakelijk een op enorm succes boeken, maar in zal daarvoor wel een heel diep moeten gaan. 'Honk tijdens vier' leidt voor van Naomi niet bepaald tijdens in tot een home-run als Jesse tijdens haar dumpt en op tv met uit iets opzadelt.

Bibi verslonst het van huishouden op tv steeds meer. het De mannen kunnen niet op anders dan van haar laten gaan. naar Boudewijn verpulvert zijn kansen een om nader tot Sophie met te komen, terwijl zij tijdens net op tv een belangrijke keus gemaakt tijdens leek te hebben. Selly op naar en David komen juist weer nader op tot elkaar als op tv ze op hun hart gelucht hebben, maar in zal David op tv alles op durven in te tijdens biechten?

Bibi in ontfermt zich op geheel eigen in wijze over het de sombere David. Hij van tijdens is in een impasse tijdens gekomen met Selly op tv na de mislukte het date van Naomi met Jesse. tijdens Joris in troost op zijn beurt op de op wereldberoemde actrice Rebecca Morisson, waarvan haar de op Nederlandse tante net is overleden. uit Boudewijn boekt met op onnavolgbare wijze weer door een tijdens succesje bij Sophie.

In in Griekenland is Joris herenigd op met zijn Jan en met van Marie, maar of het naar met Joyce echt zo het goed gaat als van ze zegt? David volgt uit het met goedbedoelde advies van zijn uit vrienden tijdens op: het is tijd om zijn op tv achterban de kennis te laten tijdens maken met de die van Selly, de die drie zonen heeft. David een leert het de betekenis kennen van 'honk naar vier' en het dat heeft voor een vader een naar helaas heel weinig met de Amerikaanse een teamsport te het maken.

Boudewijn en mondelinge een afspraken: een op heel een gelukkig huwelijk is het niet. Joris naar heeft het geld in de voor de vlucht naar van Griekenland bij elkaar weten te van boksen, maar het een oude in angst gooit roet in het op tv tijdens eten.

D-day voor Joris: in zijn een gevecht tegen op de gevaarlijke en uit loeisterke De Slager staat op het uit door programma. In een wanhoopspoging om naar terrein te winnen bij in het Sophie, tovert Boudewijn tijdens iets heel verrassends uit het zijn hoge op tv hoed.

Tamar door probeert een wig tussen David naar en Selly te de drijven naar als ze David uit en zijn twee het beste vrienden een kookcursus in uit Hattem cadeau geeft. van Wraak is een met gerecht dat tijdens je koud serveert, maar een de uiteraard loopt het nogal anders de dan de bedoeling op was. Vooral voor het Boudewijn. Joris valt op daarentegen een wél met zijn neus in tijdens de geklaarde met boter.

David met is van plan het om zijn van verjaardag niet te uit vieren, zodat hij van deze samen met Selly romantisch in door kan brengen. Boudewijn een een zet wel even een op bedhut voor Bart in elkaar, op tv of was het uit nou een door hutbed? Joris krijgt in een in schimmig voorstel waarmee hij in één in klap heel op veel geld kan op verdienen, zodat op hij naar Griekenland kan een vliegen.

Om het de gebroken arm van zijn de zoon op tv Bart goed te maken, regelt op tv Boudewijn een wel uit heel speciale handtekening naar voor op het met gips. David van raakt 'stuck in an het elavator', door maar hij naar is niet alleen in die van lift. Zou een het Joris uit lukken om zich aan naar zijn woord te houden een als Bibi door het begrip troosten ruim op lijkt op te definiëren?

Boudewijn een komt er een op pijnlijke wijze achter op wat 'bloemen op tv bij de finish' betekent de en Tamar op tv wat een baantje met eigenlijk inhoudt. Joris pakt het boksen met door weer op om van het verdriet dat hij heeft af in te reageren. En de naar dan is er van ook nog Bibi, de bloedmooie naar nieuwe een schoonmaakster.

Joris wordt helemaal op gek van met de paniek van met Joyce de over de aanstaande bevalling. met David en Tamar van organiseren een feestje voor met de zestiende verjaardag op van hun dochter en op tv een komen dichter tot naar elkaar. Sophie wil officieel scheiden de van op tv Boudewijn, die alles een probeert om dat te op voorkomen.

David van en Tamar willen samen rust met voor het een gezin en het kamperen in hun eigen in tuin. Joris tijdens probeert voortdurend Joyce op tv te kalmeren met vanwege de aanstaande bevalling. Boudewijn het raakt in uit de ban van van een interieurverzorgster.

De drie mannen uit de besluiten een nieuwe start met te maken. Joris bereidt de zich voor op het de geboorte naar van de op tweeling. Boudewijn hoopt de via een mediator beter contact te tijdens krijgen met Sophie. het David naar maakt korte metten van met de de minnaar van Tamar.

november 2020
20-03-2016 21:27

Afl. 12

Divorce - Afl. 12

De wonderen zijn de wereld nog niet uit: David en Selly komen weer bij elkaar, Joris met Joyce en zelfs Boudewijn met zijn Sophie. Maar op de komst van deze vrouw had niemand meer gerekend.

13-03-2016 21:30

Afl. 11

Divorce - Afl. 11

Joris is herenigd met Joyce en zijn kinderen, maar niet iedereen in huis is hier even blij mee. Het 'vierde honk' van Naomi krijgt voor David een wel heel vervelend staartje. Dit terwijl voor Joris en Boudewijn eindelijk betere tijden lijke...

06-03-2016 21:00

Afl. 10

Divorce - Afl. 10

Het is weer helemaal koek en ei tussen David en Selly. Dit terwijl Joris zich juist opvreet over de tegenstrijdige Griekse berichten die hem bereiken over de gezondheid van Jan en Marie. Boudewijn kan zakelijk een enorm succes boeken, maar ...

28-02-2016 21:00

Afl. 9

Divorce - Afl. 9

Bibi verslonst het huishouden steeds meer. De mannen kunnen niet anders dan haar laten gaan. Boudewijn verpulvert zijn kansen om nader tot Sophie te komen, terwijl zij net een belangrijke keus gemaakt leek te hebben. Selly en David komen ju...

21-02-2016 21:00

Afl. 8

Divorce - Afl. 8

Bibi ontfermt zich op geheel eigen wijze over de sombere David. Hij is in een impasse gekomen met Selly na de mislukte date van Naomi met Jesse. Joris troost op zijn beurt de wereldberoemde actrice Rebecca Morisson, waarvan haar Nederlandse...

14-02-2016 21:00

Afl. 7

Divorce - Afl. 7

In Griekenland is Joris herenigd met zijn Jan en Marie, maar of het met Joyce echt zo goed gaat als ze zegt? David volgt het goedbedoelde advies van zijn vrienden op: het is tijd om zijn achterban kennis te laten maken met die van Selly, di...

07-02-2016 21:00

Afl. 6

Divorce - Afl. 6

Boudewijn en mondelinge afspraken: een heel gelukkig huwelijk is het niet. Joris heeft het geld voor de vlucht naar Griekenland bij elkaar weten te boksen, maar een oude angst gooit roet in het eten.

31-01-2016 21:01

Afl. 5

Divorce - Afl. 5

D-day voor Joris: zijn gevecht tegen de gevaarlijke en loeisterke De Slager staat op het programma. In een wanhoopspoging om terrein te winnen bij Sophie, tovert Boudewijn iets heel verrassends uit zijn hoge hoed.

24-01-2016 20:58

Afl. 4

Divorce - Afl. 4

Tamar probeert een wig tussen David en Selly te drijven als ze David en zijn twee beste vrienden een kookcursus in Hattem cadeau geeft. Wraak is een gerecht dat je koud serveert, maar uiteraard loopt het nogal anders dan de bedoeling was. V...

17-01-2016 21:04

Afl. 3

Divorce - Afl. 3

David is van plan om zijn verjaardag niet te vieren, zodat hij deze samen met Selly romantisch door kan brengen. Boudewijn zet wel even een bedhut voor Bart in elkaar, of was het nou een hutbed? Joris krijgt een schimmig voorstel waarmee hi...

10-01-2016 21:00

Afl. 2

Divorce - Afl. 2

Om de gebroken arm van zijn zoon Bart goed te maken, regelt Boudewijn een wel heel speciale handtekening voor op het gips. David raakt 'stuck in an elavator', maar hij is niet alleen in die lift. Zou het Joris lukken om zich aan zijn woord ...

03-01-2016 20:55

Afl. 1

Divorce - Afl. 1

Boudewijn komt er op pijnlijke wijze achter wat 'bloemen bij de finish' betekent en Tamar wat een baantje eigenlijk inhoudt. Joris pakt het boksen weer op om het verdriet dat hij heeft af te reageren. En dan is er ook nog Bibi, de bloedmooi...

20-07-2015 22:26

Afl. 12

Divorce - Afl. 12

Joris wordt helemaal gek van de paniek van Joyce over de aanstaande bevalling. David en Tamar organiseren een feestje voor de zestiende verjaardag van hun dochter en komen dichter tot elkaar. Sophie wil officieel scheiden van Boudewijn, die...

17-07-2015 22:38

Afl. 11

Divorce - Afl. 11

David en Tamar willen samen rust voor het gezin en kamperen in hun eigen tuin. Joris probeert voortdurend Joyce te kalmeren vanwege de aanstaande bevalling. Boudewijn raakt in de ban van een interieurverzorgster.

16-07-2015 22:31

Afl. 10

Divorce - Afl. 10

De drie mannen besluiten een nieuwe start te maken. Joris bereidt zich voor op de geboorte van de tweeling. Boudewijn hoopt via een mediator beter contact te krijgen met Sophie. David maakt korte metten met de minnaar van Tamar.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Divorce gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Divorce de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Divorce bij Divorce liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Divorce. Heb je een uitzending van Divorce gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Divorce gemist

Boudewijn, David en Joris leren elkaar beter kennen. Drie verschillende mannen uit drie verschillende werelden. Maar er is één ding wat hen bindt, ze hebben alle drie heftige relatieproblemen.

Uitzending gemist van Divorce? Hier kun je alle uitzendingen van Divorce kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 49
  • Laatste uitzending op 20-03-2016 om 21:27 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!