Programma gemist?

De wonderen zijn in de in wereld nog niet uit: David uit en Selly komen op weer bij het elkaar, Joris met Joyce naar door en zelfs Boudewijn met zijn Sophie. in Maar op naar de komst van met deze vrouw had niemand het meer tijdens gerekend.

Joris is uit herenigd met Joyce en in zijn kinderen, tijdens maar niet iedereen van in naar huis is hier het even blij mee. een Het 'vierde honk' van een Naomi krijgt voor David een uit wel heel uit vervelend staartje. op tv Dit terwijl voor Joris uit en Boudewijn de eindelijk betere tijden in lijken aan van te breken.

Het is weer het met helemaal koek en ei de tussen David en Selly. Dit op tv terwijl Joris met zich juist met opvreet over de het tegenstrijdige Griekse berichten die hem in bereiken over de op op gezondheid van Jan door en Marie. Boudewijn kan zakelijk naar een enorm in succes boeken, maar zal daarvoor het naar wel heel diep moeten gaan. naar 'Honk vier' leidt voor tijdens met Naomi niet bepaald tot een home-run naar als Jesse haar van op dumpt en met iets door opzadelt.

Bibi verslonst het uit huishouden steeds meer. op tv de De mannen kunnen niet op tv anders dan haar het laten gaan. Boudewijn tijdens verpulvert zijn kansen om nader met tot een Sophie te komen, terwijl zij door net een belangrijke met keus gemaakt leek in te hebben. Selly het en David tijdens komen juist weer het nader tot uit elkaar als ze van hun hart gelucht hebben, maar uit een zal David alles op een durven te de biechten?

Bibi ontfermt zich tijdens tijdens op geheel eigen wijze over tijdens de uit sombere David. Hij is in tijdens een impasse op gekomen met Selly in na de mislukte date tijdens van Naomi met een Jesse. Joris troost op het zijn beurt uit de in wereldberoemde actrice Rebecca uit Morisson, waarvan haar Nederlandse tante net door op is overleden. Boudewijn boekt op onnavolgbare het een wijze weer een het succesje bij Sophie.

In Griekenland een is Joris herenigd met het zijn uit Jan en Marie, maar of uit het met Joyce tijdens in echt zo goed gaat het als ze in zegt? David volgt het goedbedoelde de advies van zijn een vrienden op: het een is tijd om van zijn achterban op kennis te laten maken met het die van Selly, in die drie zonen tijdens heeft. David het leert de betekenis op tv kennen van naar 'honk vier' en dat heeft naar tijdens voor een vader helaas heel weinig op tv met op tv de Amerikaanse teamsport te uit maken.

Boudewijn tijdens en mondelinge een afspraken: een heel gelukkig huwelijk is uit het in niet. Joris met heeft het geld voor de uit vlucht naar het Griekenland bij elkaar van weten te boksen, in maar een tijdens oude angst gooit roet in het uit op eten.

D-day de voor Joris: zijn de gevecht tegen de gevaarlijke en door op loeisterke De Slager op tv staat op het programma. In een uit wanhoopspoging om terrein de te winnen door bij Sophie, tovert de Boudewijn uit iets heel verrassends de uit zijn hoge het hoed.

Tamar van probeert een wig tussen tijdens David en Selly te met op drijven als ze tijdens David en zijn het twee beste vrienden een kookcursus in een Hattem het cadeau geeft. uit Wraak is een gerecht dat je naar uit koud serveert, maar uiteraard loopt door het nogal de anders dan van de bedoeling was. Vooral voor van Boudewijn. Joris valt de daarentegen wél met zijn de neus in in de geklaarde een boter.

David is van uit plan van om zijn het verjaardag niet te van vieren, zodat hij deze samen tijdens met Selly het romantisch door kan brengen. van Boudewijn zet wel van even een op bedhut voor in Bart in elkaar, of van was het nou een hutbed? de het Joris krijgt een een schimmig voorstel waarmee hij in met één klap heel in veel geld kan het verdienen, zodat de hij naar Griekenland kan op tv vliegen.

Om naar de gebroken arm van uit zijn zoon Bart op goed tijdens te maken, regelt Boudewijn een wel een met heel speciale handtekening voor op een het gips. David raakt een 'stuck uit in an elavator', een maar hij is niet op alleen in die lift. het Zou in het Joris lukken om zich naar aan zijn het woord een te houden als Bibi het op begrip in troosten ruim lijkt te uit definiëren?

Boudewijn komt er uit op pijnlijke het wijze op tv achter wat 'bloemen bij de met finish' door betekent en Tamar wat een baantje op eigenlijk op inhoudt. Joris pakt de het boksen weer op het om het verdriet dat tijdens hij heeft in af van te reageren. En van dan is er ook nog Bibi, de de bloedmooie naar nieuwe op schoonmaakster.

Joris wordt tijdens helemaal de gek van de paniek van in Joyce uit over de aanstaande bevalling. tijdens David en Tamar organiseren een door feestje voor het de zestiende de verjaardag van hun in dochter en op tv komen dichter tot elkaar. Sophie wil van officieel uit scheiden van Boudewijn, die met alles probeert om tijdens dat te van voorkomen.

David door en Tamar willen door samen rust met voor het gezin en kamperen van in hun eigen tuin. naar Joris uit probeert voortdurend Joyce te op tv kalmeren vanwege met de aanstaande bevalling. Boudewijn een raakt naar in de ban tijdens van een interieurverzorgster.

De met drie mannen besluiten een tijdens nieuwe start een te maken. Joris bereidt zich door voor op de op tv geboorte van tijdens de tweeling. Boudewijn op tv hoopt naar via een mediator beter contact het te krijgen met een Sophie. David tijdens maakt korte metten met uit de de minnaar van Tamar.

mei 2019
20-03-2016 21:27

Afl. 12

Divorce - Afl. 12

De wonderen zijn de wereld nog niet uit: David en Selly komen weer bij elkaar, Joris met Joyce en zelfs Boudewijn met zijn Sophie. Maar op de komst van deze vrouw had niemand meer gerekend.

13-03-2016 21:30

Afl. 11

Divorce - Afl. 11

Joris is herenigd met Joyce en zijn kinderen, maar niet iedereen in huis is hier even blij mee. Het 'vierde honk' van Naomi krijgt voor David een wel heel vervelend staartje. Dit terwijl voor Joris en Boudewijn eindelijk betere tijden lijke...

06-03-2016 21:00

Afl. 10

Divorce - Afl. 10

Het is weer helemaal koek en ei tussen David en Selly. Dit terwijl Joris zich juist opvreet over de tegenstrijdige Griekse berichten die hem bereiken over de gezondheid van Jan en Marie. Boudewijn kan zakelijk een enorm succes boeken, maar ...

28-02-2016 21:00

Afl. 9

Divorce - Afl. 9

Bibi verslonst het huishouden steeds meer. De mannen kunnen niet anders dan haar laten gaan. Boudewijn verpulvert zijn kansen om nader tot Sophie te komen, terwijl zij net een belangrijke keus gemaakt leek te hebben. Selly en David komen ju...

21-02-2016 21:00

Afl. 8

Divorce - Afl. 8

Bibi ontfermt zich op geheel eigen wijze over de sombere David. Hij is in een impasse gekomen met Selly na de mislukte date van Naomi met Jesse. Joris troost op zijn beurt de wereldberoemde actrice Rebecca Morisson, waarvan haar Nederlandse...

14-02-2016 21:00

Afl. 7

Divorce - Afl. 7

In Griekenland is Joris herenigd met zijn Jan en Marie, maar of het met Joyce echt zo goed gaat als ze zegt? David volgt het goedbedoelde advies van zijn vrienden op: het is tijd om zijn achterban kennis te laten maken met die van Selly, di...

07-02-2016 21:00

Afl. 6

Divorce - Afl. 6

Boudewijn en mondelinge afspraken: een heel gelukkig huwelijk is het niet. Joris heeft het geld voor de vlucht naar Griekenland bij elkaar weten te boksen, maar een oude angst gooit roet in het eten.

31-01-2016 21:01

Afl. 5

Divorce - Afl. 5

D-day voor Joris: zijn gevecht tegen de gevaarlijke en loeisterke De Slager staat op het programma. In een wanhoopspoging om terrein te winnen bij Sophie, tovert Boudewijn iets heel verrassends uit zijn hoge hoed.

24-01-2016 20:58

Afl. 4

Divorce - Afl. 4

Tamar probeert een wig tussen David en Selly te drijven als ze David en zijn twee beste vrienden een kookcursus in Hattem cadeau geeft. Wraak is een gerecht dat je koud serveert, maar uiteraard loopt het nogal anders dan de bedoeling was. V...

17-01-2016 21:04

Afl. 3

Divorce - Afl. 3

David is van plan om zijn verjaardag niet te vieren, zodat hij deze samen met Selly romantisch door kan brengen. Boudewijn zet wel even een bedhut voor Bart in elkaar, of was het nou een hutbed? Joris krijgt een schimmig voorstel waarmee hi...

10-01-2016 21:00

Afl. 2

Divorce - Afl. 2

Om de gebroken arm van zijn zoon Bart goed te maken, regelt Boudewijn een wel heel speciale handtekening voor op het gips. David raakt 'stuck in an elavator', maar hij is niet alleen in die lift. Zou het Joris lukken om zich aan zijn woord ...

03-01-2016 20:55

Afl. 1

Divorce - Afl. 1

Boudewijn komt er op pijnlijke wijze achter wat 'bloemen bij de finish' betekent en Tamar wat een baantje eigenlijk inhoudt. Joris pakt het boksen weer op om het verdriet dat hij heeft af te reageren. En dan is er ook nog Bibi, de bloedmooi...

20-07-2015 22:26

Afl. 12

Divorce - Afl. 12

Joris wordt helemaal gek van de paniek van Joyce over de aanstaande bevalling. David en Tamar organiseren een feestje voor de zestiende verjaardag van hun dochter en komen dichter tot elkaar. Sophie wil officieel scheiden van Boudewijn, die...

17-07-2015 22:38

Afl. 11

Divorce - Afl. 11

David en Tamar willen samen rust voor het gezin en kamperen in hun eigen tuin. Joris probeert voortdurend Joyce te kalmeren vanwege de aanstaande bevalling. Boudewijn raakt in de ban van een interieurverzorgster.

16-07-2015 22:31

Afl. 10

Divorce - Afl. 10

De drie mannen besluiten een nieuwe start te maken. Joris bereidt zich voor op de geboorte van de tweeling. Boudewijn hoopt via een mediator beter contact te krijgen met Sophie. David maakt korte metten met de minnaar van Tamar.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Divorce gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Divorce de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Divorce bij Divorce liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Divorce. Heb je een uitzending van Divorce gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Divorce gemist

Boudewijn, David en Joris leren elkaar beter kennen. Drie verschillende mannen uit drie verschillende werelden. Maar er is één ding wat hen bindt, ze hebben alle drie heftige relatieproblemen.

Uitzending gemist van Divorce? Hier kun je alle uitzendingen van Divorce kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 49
  • Laatste uitzending op 20-03-2016 om 21:27 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord