Programma gemist?

De wonderen zijn op tv in de wereld nog niet uit: het David en Selly komen het door weer bij elkaar, Joris met Joyce een en zelfs met Boudewijn met op zijn Sophie. Maar op naar de komst van deze met vrouw had niemand een de meer gerekend.

Joris in is herenigd met Joyce en met zijn een kinderen, maar niet iedereen van in huis is hier op tv op tv even blij mee. een Het 'vierde honk' van de Naomi krijgt van voor David een van wel heel vervelend op tv staartje. Dit terwijl voor Joris en op naar Boudewijn eindelijk betere tijden lijken op tv aan te tijdens breken.

Het met is weer een helemaal koek en ei tussen het David en Selly. naar Dit op tv terwijl Joris zich juist uit opvreet over uit de tegenstrijdige Griekse berichten op die hem bereiken over de met de gezondheid van Jan en Marie. van Boudewijn kan zakelijk een door naar enorm succes boeken, tijdens maar zal daarvoor op tv wel heel diep moeten gaan. met 'Honk vier' op tv leidt voor Naomi niet een bepaald tot een door home-run op tv als Jesse haar dumpt en met uit naar iets opzadelt.

Bibi verslonst naar het door huishouden steeds meer. op De mannen kunnen niet een anders dan op haar laten gaan. Boudewijn op verpulvert zijn de kansen om nader tot Sophie van te tijdens komen, terwijl zij net uit een belangrijke keus gemaakt de leek te de hebben. Selly en van David komen juist weer uit nader tot elkaar als van ze de hun hart gelucht hebben, van maar de zal David alles op durven te van tijdens biechten?

Bibi uit ontfermt zich op tv op geheel eigen op tv wijze over de door sombere David. Hij is in een van een impasse gekomen met Selly na de van mislukte date van op Naomi met van Jesse. Joris troost een op zijn de beurt de een wereldberoemde actrice Rebecca Morisson, tijdens waarvan haar Nederlandse tante met net is overleden. Boudewijn uit boekt door op onnavolgbare naar wijze weer een succesje bij tijdens Sophie.

In op Griekenland is op Joris herenigd met zijn Jan tijdens en Marie, maar uit of het met met Joyce het echt zo goed een gaat als ze een zegt? David volgt het goedbedoelde advies een van tijdens zijn vrienden op: het door is tijd uit om zijn achterban door kennis te de laten maken met die de van Selly, de die drie zonen heeft. de David leert de naar betekenis kennen een van 'honk vier' en dat een heeft op tv voor een vader uit helaas heel weinig met de met Amerikaanse teamsport te van maken.

Boudewijn en op mondelinge afspraken: een heel een gelukkig huwelijk is van op tv het niet. Joris heeft een het geld voor de vlucht op een naar Griekenland bij naar elkaar weten te boksen, maar een de oude door angst gooit roet op tv in het naar eten.

D-day door voor Joris: met zijn gevecht tegen de gevaarlijke een en loeisterke De met Slager staat met op het programma. In in een wanhoopspoging om met terrein te winnen bij tijdens Sophie, tovert naar Boudewijn iets heel verrassends het uit zijn hoge van op tv hoed.

Tamar probeert een op wig tussen David van op tv en Selly te drijven in als ze David en zijn tijdens twee beste in vrienden een met kookcursus in Hattem in cadeau geeft. Wraak de is een gerecht naar dat je koud door serveert, maar uiteraard op tv loopt het nogal anders dan van de bedoeling het was. Vooral naar voor Boudewijn. Joris valt daarentegen op wél met van zijn neus in in de geklaarde met boter.

David tijdens is van plan door om zijn verjaardag in niet te vieren, zodat de hij een deze samen met Selly romantisch de door kan het brengen. Boudewijn zet wel even de een in bedhut voor de Bart in elkaar, of op tv was het de nou een hutbed? een Joris krijgt een door schimmig voorstel waarmee hij in één op tv klap met heel veel een geld kan verdienen, zodat hij met naar Griekenland kan van vliegen.

Om de tijdens gebroken arm door van zijn zoon met Bart goed te met maken, regelt op tv Boudewijn een wel heel speciale op tv handtekening voor op het in gips. op tv David raakt 'stuck in naar an elavator', op tv maar hij is niet alleen een naar in die lift. uit Zou het Joris uit lukken om zich aan zijn de woord te houden naar als Bibi het op begrip troosten ruim uit lijkt te op tv definiëren?

Boudewijn in komt er tijdens op pijnlijke wijze achter wat tijdens 'bloemen bij het de finish' betekent naar en Tamar de wat een baantje eigenlijk inhoudt. van Joris pakt het boksen in op weer op om het verdriet dat tijdens hij op heeft af een te reageren. En dan is op er ook nog uit Bibi, het de bloedmooie nieuwe tijdens schoonmaakster.

Joris in wordt helemaal gek van de met paniek van een Joyce over de aanstaande tijdens bevalling. van David en met Tamar organiseren een tijdens feestje voor de op tv zestiende verjaardag van hun dochter en een komen dichter uit tot elkaar. door Sophie wil officieel scheiden van door Boudewijn, die alles van uit probeert om dat te een voorkomen.

David en op tv Tamar willen samen rust tijdens voor het de gezin en kamperen de in op hun eigen tuin. van Joris probeert voortdurend van Joyce te kalmeren vanwege de op tv aanstaande bevalling. Boudewijn door raakt in in de ban een van een interieurverzorgster.

De drie mannen uit besluiten een een nieuwe start door te maken. Joris tijdens bereidt zich voor op op tv de geboorte van van de tweeling. in Boudewijn hoopt via op tv een mediator beter contact te het krijgen op met Sophie. David maakt korte het metten naar met de minnaar uit van Tamar.

augustus 2020
20-03-2016 21:27

Afl. 12

Divorce - Afl. 12

De wonderen zijn de wereld nog niet uit: David en Selly komen weer bij elkaar, Joris met Joyce en zelfs Boudewijn met zijn Sophie. Maar op de komst van deze vrouw had niemand meer gerekend.

13-03-2016 21:30

Afl. 11

Divorce - Afl. 11

Joris is herenigd met Joyce en zijn kinderen, maar niet iedereen in huis is hier even blij mee. Het 'vierde honk' van Naomi krijgt voor David een wel heel vervelend staartje. Dit terwijl voor Joris en Boudewijn eindelijk betere tijden lijke...

06-03-2016 21:00

Afl. 10

Divorce - Afl. 10

Het is weer helemaal koek en ei tussen David en Selly. Dit terwijl Joris zich juist opvreet over de tegenstrijdige Griekse berichten die hem bereiken over de gezondheid van Jan en Marie. Boudewijn kan zakelijk een enorm succes boeken, maar ...

28-02-2016 21:00

Afl. 9

Divorce - Afl. 9

Bibi verslonst het huishouden steeds meer. De mannen kunnen niet anders dan haar laten gaan. Boudewijn verpulvert zijn kansen om nader tot Sophie te komen, terwijl zij net een belangrijke keus gemaakt leek te hebben. Selly en David komen ju...

21-02-2016 21:00

Afl. 8

Divorce - Afl. 8

Bibi ontfermt zich op geheel eigen wijze over de sombere David. Hij is in een impasse gekomen met Selly na de mislukte date van Naomi met Jesse. Joris troost op zijn beurt de wereldberoemde actrice Rebecca Morisson, waarvan haar Nederlandse...

14-02-2016 21:00

Afl. 7

Divorce - Afl. 7

In Griekenland is Joris herenigd met zijn Jan en Marie, maar of het met Joyce echt zo goed gaat als ze zegt? David volgt het goedbedoelde advies van zijn vrienden op: het is tijd om zijn achterban kennis te laten maken met die van Selly, di...

07-02-2016 21:00

Afl. 6

Divorce - Afl. 6

Boudewijn en mondelinge afspraken: een heel gelukkig huwelijk is het niet. Joris heeft het geld voor de vlucht naar Griekenland bij elkaar weten te boksen, maar een oude angst gooit roet in het eten.

31-01-2016 21:01

Afl. 5

Divorce - Afl. 5

D-day voor Joris: zijn gevecht tegen de gevaarlijke en loeisterke De Slager staat op het programma. In een wanhoopspoging om terrein te winnen bij Sophie, tovert Boudewijn iets heel verrassends uit zijn hoge hoed.

24-01-2016 20:58

Afl. 4

Divorce - Afl. 4

Tamar probeert een wig tussen David en Selly te drijven als ze David en zijn twee beste vrienden een kookcursus in Hattem cadeau geeft. Wraak is een gerecht dat je koud serveert, maar uiteraard loopt het nogal anders dan de bedoeling was. V...

17-01-2016 21:04

Afl. 3

Divorce - Afl. 3

David is van plan om zijn verjaardag niet te vieren, zodat hij deze samen met Selly romantisch door kan brengen. Boudewijn zet wel even een bedhut voor Bart in elkaar, of was het nou een hutbed? Joris krijgt een schimmig voorstel waarmee hi...

10-01-2016 21:00

Afl. 2

Divorce - Afl. 2

Om de gebroken arm van zijn zoon Bart goed te maken, regelt Boudewijn een wel heel speciale handtekening voor op het gips. David raakt 'stuck in an elavator', maar hij is niet alleen in die lift. Zou het Joris lukken om zich aan zijn woord ...

03-01-2016 20:55

Afl. 1

Divorce - Afl. 1

Boudewijn komt er op pijnlijke wijze achter wat 'bloemen bij de finish' betekent en Tamar wat een baantje eigenlijk inhoudt. Joris pakt het boksen weer op om het verdriet dat hij heeft af te reageren. En dan is er ook nog Bibi, de bloedmooi...

20-07-2015 22:26

Afl. 12

Divorce - Afl. 12

Joris wordt helemaal gek van de paniek van Joyce over de aanstaande bevalling. David en Tamar organiseren een feestje voor de zestiende verjaardag van hun dochter en komen dichter tot elkaar. Sophie wil officieel scheiden van Boudewijn, die...

17-07-2015 22:38

Afl. 11

Divorce - Afl. 11

David en Tamar willen samen rust voor het gezin en kamperen in hun eigen tuin. Joris probeert voortdurend Joyce te kalmeren vanwege de aanstaande bevalling. Boudewijn raakt in de ban van een interieurverzorgster.

16-07-2015 22:31

Afl. 10

Divorce - Afl. 10

De drie mannen besluiten een nieuwe start te maken. Joris bereidt zich voor op de geboorte van de tweeling. Boudewijn hoopt via een mediator beter contact te krijgen met Sophie. David maakt korte metten met de minnaar van Tamar.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Divorce gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Divorce de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Divorce bij Divorce liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Divorce. Heb je een uitzending van Divorce gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Divorce gemist

Boudewijn, David en Joris leren elkaar beter kennen. Drie verschillende mannen uit drie verschillende werelden. Maar er is één ding wat hen bindt, ze hebben alle drie heftige relatieproblemen.

Uitzending gemist van Divorce? Hier kun je alle uitzendingen van Divorce kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 49
  • Laatste uitzending op 20-03-2016 om 21:27 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!