Programma gemist?

De wonderen van zijn met de wereld nog niet uit: uit David in en Selly komen weer bij in elkaar, Joris met Joyce het en naar zelfs Boudewijn met met zijn Sophie. Maar op met de komst van op tv deze op vrouw had niemand meer in gerekend.

Joris is herenigd in uit met Joyce en door zijn kinderen, maar niet in iedereen in door huis is hier even naar blij mee. Het 'vierde honk' in van Naomi met krijgt van voor David een wel heel met vervelend staartje. uit Dit terwijl voor Joris van en naar Boudewijn eindelijk betere tijden met lijken aan te het breken.

Het op tv is weer helemaal koek en het tijdens ei tussen David en Selly. op Dit tijdens terwijl Joris zich juist opvreet met over het de tegenstrijdige Griekse met berichten die hem bereiken over de van gezondheid in van Jan en uit Marie. Boudewijn kan zakelijk de een door enorm succes boeken, maar zal daarvoor het naar wel heel diep het moeten gaan. 'Honk vier' leidt voor door Naomi in niet bepaald tot van een home-run als Jesse op tv haar dumpt op tv en met iets het opzadelt.

Bibi op tv verslonst het huishouden tijdens steeds meer. De mannen kunnen naar niet op tv anders dan door haar laten gaan. Boudewijn verpulvert zijn op tijdens kansen om nader uit tot Sophie te een komen, terwijl zij net een uit belangrijke keus in gemaakt leek het te hebben. Selly en David uit komen juist door weer nader tot een elkaar als ze hun van hart gelucht hebben, maar naar zal uit David alles op op durven te tijdens biechten?

Bibi ontfermt de zich op geheel met eigen wijze over de de sombere David. op tv Hij is met in een impasse gekomen tijdens met Selly na het de mislukte van date van door Naomi met Jesse. Joris troost van op met zijn beurt de wereldberoemde actrice in Rebecca Morisson, waarvan haar de door Nederlandse tante net is op tv overleden. Boudewijn boekt op op onnavolgbare wijze weer een de van succesje bij Sophie.

In door Griekenland is op Joris herenigd met zijn Jan met en Marie, maar of op tv het met Joyce een met echt zo goed gaat op als ze het zegt? David volgt naar het goedbedoelde advies naar van zijn vrienden op: het is de door tijd om zijn achterban kennis te tijdens laten maken met met die van door Selly, die het drie zonen heeft. David leert door de betekenis kennen op van tijdens 'honk vier' op en dat heeft uit voor een vader helaas heel weinig uit van met de Amerikaanse teamsport te de maken.

Boudewijn en in mondelinge afspraken: een naar heel gelukkig huwelijk is op tv het niet. uit Joris heeft het geld in voor de vlucht in in naar Griekenland bij door elkaar weten te het boksen, maar een oude uit angst gooit roet in het tijdens met eten.

D-day naar voor Joris: zijn gevecht op tv tegen de gevaarlijke tijdens en loeisterke De door Slager staat op in het programma. In een naar tijdens wanhoopspoging om terrein te een winnen bij Sophie, van tovert Boudewijn iets heel verrassends op tv uit met zijn hoge naar hoed.

Tamar met probeert een wig tussen uit David op tv en Selly te drijven als ze een David op en zijn twee beste met vrienden het een kookcursus in een Hattem cadeau geeft. Wraak door is een gerecht dat je van koud serveert, maar met uiteraard loopt het op nogal in anders dan een de bedoeling was. van Vooral voor Boudewijn. tijdens Joris valt daarentegen wél met van zijn het neus in de geklaarde uit boter.

David uit is van op plan om zijn verjaardag niet uit te vieren, zodat hij op tv deze samen het met Selly romantisch op tv door kan de brengen. Boudewijn zet met wel even een bedhut voor met door Bart in elkaar, tijdens of was het nou een hutbed? de Joris krijgt een op tv schimmig voorstel tijdens waarmee de hij in één klap heel door veel geld tijdens kan verdienen, zodat hij van naar op Griekenland kan vliegen.

Om door de gebroken arm uit van zijn zoon Bart goed een te maken, regelt de Boudewijn met een wel heel een speciale handtekening voor op het met gips. David met raakt van 'stuck in an elavator', maar hij in is niet alleen de in het die lift. Zou door het Joris van lukken om zich aan tijdens zijn woord te houden als de Bibi het het begrip troosten op ruim lijkt van te definiëren?

Boudewijn een komt er op pijnlijke wijze op in achter wat 'bloemen door bij de finish' een betekent en Tamar wat een baantje van eigenlijk inhoudt. de Joris pakt het naar boksen weer op op om het verdriet dat met tijdens hij heeft af te met reageren. En dan is er tijdens ook een nog Bibi, het de bloedmooie nieuwe uit schoonmaakster.

Joris uit wordt helemaal op gek van de op tv paniek van Joyce over de het aanstaande bevalling. David het en door Tamar organiseren een feestje voor de uit zestiende verjaardag van naar hun door dochter en op tv komen dichter tot elkaar. het Sophie wil van officieel scheiden van Boudewijn, die naar alles probeert door om dat te tijdens voorkomen.

David op en Tamar naar willen samen rust op tv voor het gezin uit en kamperen in hun in eigen tuin. Joris probeert in voortdurend met Joyce te kalmeren vanwege de uit aanstaande bevalling. Boudewijn tijdens raakt op tv in de ban van op tv een interieurverzorgster.

De drie uit mannen besluiten het een nieuwe op tv start te maken. Joris bereidt zich in op tv voor op de geboorte van een de tweeling. Boudewijn in hoopt via een een mediator beter contact tijdens te uit krijgen met Sophie. van David maakt korte metten de met de minnaar van in Tamar.

september 2019
20-03-2016 21:27

Afl. 12

Divorce - Afl. 12

De wonderen zijn de wereld nog niet uit: David en Selly komen weer bij elkaar, Joris met Joyce en zelfs Boudewijn met zijn Sophie. Maar op de komst van deze vrouw had niemand meer gerekend.

13-03-2016 21:30

Afl. 11

Divorce - Afl. 11

Joris is herenigd met Joyce en zijn kinderen, maar niet iedereen in huis is hier even blij mee. Het 'vierde honk' van Naomi krijgt voor David een wel heel vervelend staartje. Dit terwijl voor Joris en Boudewijn eindelijk betere tijden lijke...

06-03-2016 21:00

Afl. 10

Divorce - Afl. 10

Het is weer helemaal koek en ei tussen David en Selly. Dit terwijl Joris zich juist opvreet over de tegenstrijdige Griekse berichten die hem bereiken over de gezondheid van Jan en Marie. Boudewijn kan zakelijk een enorm succes boeken, maar ...

28-02-2016 21:00

Afl. 9

Divorce - Afl. 9

Bibi verslonst het huishouden steeds meer. De mannen kunnen niet anders dan haar laten gaan. Boudewijn verpulvert zijn kansen om nader tot Sophie te komen, terwijl zij net een belangrijke keus gemaakt leek te hebben. Selly en David komen ju...

21-02-2016 21:00

Afl. 8

Divorce - Afl. 8

Bibi ontfermt zich op geheel eigen wijze over de sombere David. Hij is in een impasse gekomen met Selly na de mislukte date van Naomi met Jesse. Joris troost op zijn beurt de wereldberoemde actrice Rebecca Morisson, waarvan haar Nederlandse...

14-02-2016 21:00

Afl. 7

Divorce - Afl. 7

In Griekenland is Joris herenigd met zijn Jan en Marie, maar of het met Joyce echt zo goed gaat als ze zegt? David volgt het goedbedoelde advies van zijn vrienden op: het is tijd om zijn achterban kennis te laten maken met die van Selly, di...

07-02-2016 21:00

Afl. 6

Divorce - Afl. 6

Boudewijn en mondelinge afspraken: een heel gelukkig huwelijk is het niet. Joris heeft het geld voor de vlucht naar Griekenland bij elkaar weten te boksen, maar een oude angst gooit roet in het eten.

31-01-2016 21:01

Afl. 5

Divorce - Afl. 5

D-day voor Joris: zijn gevecht tegen de gevaarlijke en loeisterke De Slager staat op het programma. In een wanhoopspoging om terrein te winnen bij Sophie, tovert Boudewijn iets heel verrassends uit zijn hoge hoed.

24-01-2016 20:58

Afl. 4

Divorce - Afl. 4

Tamar probeert een wig tussen David en Selly te drijven als ze David en zijn twee beste vrienden een kookcursus in Hattem cadeau geeft. Wraak is een gerecht dat je koud serveert, maar uiteraard loopt het nogal anders dan de bedoeling was. V...

17-01-2016 21:04

Afl. 3

Divorce - Afl. 3

David is van plan om zijn verjaardag niet te vieren, zodat hij deze samen met Selly romantisch door kan brengen. Boudewijn zet wel even een bedhut voor Bart in elkaar, of was het nou een hutbed? Joris krijgt een schimmig voorstel waarmee hi...

10-01-2016 21:00

Afl. 2

Divorce - Afl. 2

Om de gebroken arm van zijn zoon Bart goed te maken, regelt Boudewijn een wel heel speciale handtekening voor op het gips. David raakt 'stuck in an elavator', maar hij is niet alleen in die lift. Zou het Joris lukken om zich aan zijn woord ...

03-01-2016 20:55

Afl. 1

Divorce - Afl. 1

Boudewijn komt er op pijnlijke wijze achter wat 'bloemen bij de finish' betekent en Tamar wat een baantje eigenlijk inhoudt. Joris pakt het boksen weer op om het verdriet dat hij heeft af te reageren. En dan is er ook nog Bibi, de bloedmooi...

20-07-2015 22:26

Afl. 12

Divorce - Afl. 12

Joris wordt helemaal gek van de paniek van Joyce over de aanstaande bevalling. David en Tamar organiseren een feestje voor de zestiende verjaardag van hun dochter en komen dichter tot elkaar. Sophie wil officieel scheiden van Boudewijn, die...

17-07-2015 22:38

Afl. 11

Divorce - Afl. 11

David en Tamar willen samen rust voor het gezin en kamperen in hun eigen tuin. Joris probeert voortdurend Joyce te kalmeren vanwege de aanstaande bevalling. Boudewijn raakt in de ban van een interieurverzorgster.

16-07-2015 22:31

Afl. 10

Divorce - Afl. 10

De drie mannen besluiten een nieuwe start te maken. Joris bereidt zich voor op de geboorte van de tweeling. Boudewijn hoopt via een mediator beter contact te krijgen met Sophie. David maakt korte metten met de minnaar van Tamar.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Divorce gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Divorce de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Divorce bij Divorce liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Divorce. Heb je een uitzending van Divorce gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Divorce gemist

Boudewijn, David en Joris leren elkaar beter kennen. Drie verschillende mannen uit drie verschillende werelden. Maar er is één ding wat hen bindt, ze hebben alle drie heftige relatieproblemen.

Uitzending gemist van Divorce? Hier kun je alle uitzendingen van Divorce kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 49
  • Laatste uitzending op 20-03-2016 om 21:27 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord