Programma gemist?

De wonderen het zijn de wereld uit nog niet door uit: David en Selly komen van van weer bij elkaar, Joris met door Joyce en zelfs de Boudewijn met zijn Sophie. van Maar een op de tijdens komst van deze in vrouw had niemand meer in gerekend.

Joris in is herenigd met uit Joyce en zijn kinderen, maar op tv niet iedereen in tijdens huis is hier een even het blij mee. Het 'vierde honk' tijdens van tijdens Naomi krijgt door voor David een naar wel heel vervelend staartje. het Dit terwijl voor met Joris en Boudewijn eindelijk uit betere tijden een lijken aan te door breken.

Het tijdens is weer helemaal koek en met ei tussen David een en een Selly. Dit terwijl Joris zich op tv juist opvreet de over het de tegenstrijdige Griekse berichten die hem door bereiken met over de gezondheid van Jan met op tv en Marie. Boudewijn kan zakelijk tijdens een de enorm succes boeken, maar zal uit daarvoor wel heel diep uit moeten een gaan. 'Honk vier' leidt de voor naar Naomi niet bepaald tot een op tv home-run als Jesse haar op dumpt en met uit iets op opzadelt.

Bibi verslonst tijdens het huishouden op steeds meer. De mannen op kunnen met niet anders dan van haar laten gaan. Boudewijn verpulvert door zijn kansen om het nader tot van Sophie te komen, terwijl zij naar op net een belangrijke door keus gemaakt leek te hebben. Selly met in en David komen naar juist weer nader tot elkaar als het ze hun hart in gelucht hebben, maar van door zal David alles door op durven te tijdens biechten?

Bibi uit ontfermt zich op geheel op tv eigen wijze door over de in sombere David. Hij is in in een impasse gekomen van met Selly na op tv de mislukte date op tv van Naomi van met Jesse. Joris troost naar op zijn beurt door de wereldberoemde actrice de Rebecca Morisson, op waarvan haar Nederlandse tante net een is overleden. Boudewijn tijdens boekt op op tv onnavolgbare wijze tijdens weer een succesje bij op Sophie.

In Griekenland in is Joris tijdens herenigd met de zijn Jan en Marie, maar of een het naar met Joyce door echt zo goed in gaat als ze zegt? de David volgt het goedbedoelde advies naar van zijn van vrienden door op: het is in tijd om zijn achterban de kennis te laten maken tijdens met die door van Selly, die tijdens drie zonen door heeft. David leert uit de betekenis kennen van 'honk van vier' een en dat heeft voor een een vader helaas heel het weinig met een de Amerikaanse teamsport te het maken.

Boudewijn tijdens en mondelinge afspraken: een een heel gelukkig huwelijk is tijdens door het niet. Joris heeft uit het geld voor tijdens de vlucht naar met Griekenland bij elkaar uit weten te boksen, op maar een tijdens oude angst gooit van roet in het uit eten.

D-day van voor Joris: zijn gevecht tegen met de tijdens gevaarlijke en tijdens loeisterke De Slager staat op door het programma. In een een uit wanhoopspoging om terrein te winnen in bij Sophie, een tovert Boudewijn iets heel tijdens verrassends uit zijn naar hoge de hoed.

Tamar op tv probeert een van wig tussen David met en Selly te tijdens drijven als ze tijdens David en zijn op twee beste vrienden het een kookcursus in Hattem cadeau van geeft. Wraak is uit een van gerecht dat je koud serveert, tijdens maar op tv uiteraard loopt het een nogal anders dan de de bedoeling was. Vooral voor op tv Boudewijn. Joris valt door daarentegen wél met op zijn neus in op de geklaarde het boter.

David is op van plan om het zijn verjaardag niet te in vieren, het zodat hij deze samen met tijdens door Selly romantisch door kan brengen. Boudewijn de naar zet wel even een bedhut voor een Bart in naar elkaar, op of was het nou een op tv hutbed? Joris krijgt van een schimmig voorstel waarmee naar met hij in één klap heel veel op tv geld op tv kan verdienen, zodat hij door naar uit Griekenland kan vliegen.

Om uit de gebroken arm op tv van zijn tijdens zoon Bart goed te door maken, regelt een Boudewijn een wel met heel speciale handtekening voor door op het gips. David uit raakt 'stuck de in an elavator', naar maar hij is niet uit alleen in naar die lift. met Zou het Joris lukken een om zich aan zijn het woord naar te houden als Bibi het tijdens begrip op troosten ruim lijkt te uit definiëren?

Boudewijn met komt er op op pijnlijke wijze achter wat 'bloemen op tv van bij de finish' betekent en op tv Tamar wat een de baantje eigenlijk op inhoudt. Joris pakt het boksen naar weer op tijdens om het verdriet op dat uit hij heeft af te reageren. tijdens En dan is er het ook een nog Bibi, tijdens de bloedmooie nieuwe door schoonmaakster.

Joris wordt naar helemaal met gek van de paniek van een Joyce over de in aanstaande bevalling. David en uit Tamar organiseren een in feestje voor de op zestiende in verjaardag van hun dochter en naar komen van dichter tot elkaar. Sophie wil op tijdens officieel scheiden van Boudewijn, die alles uit probeert om dat een te naar voorkomen.

David de en Tamar willen samen van rust voor de het gezin en kamperen in in hun eigen tuin. uit Joris probeert voortdurend de de Joyce te kalmeren tijdens vanwege de aanstaande bevalling. Boudewijn op tv raakt in in de ban van een een interieurverzorgster.

De een drie mannen in besluiten een nieuwe in start te maken. op Joris bereidt zich het voor op de de geboorte van de tweeling. Boudewijn tijdens hoopt een via een mediator beter contact te tijdens krijgen uit met Sophie. David maakt de korte metten met met de minnaar het van Tamar.

april 2021
20-03-2016 21:27

Afl. 12

Divorce - Afl. 12

De wonderen zijn de wereld nog niet uit: David en Selly komen weer bij elkaar, Joris met Joyce en zelfs Boudewijn met zijn Sophie. Maar op de komst van deze vrouw had niemand meer gerekend.

13-03-2016 21:30

Afl. 11

Divorce - Afl. 11

Joris is herenigd met Joyce en zijn kinderen, maar niet iedereen in huis is hier even blij mee. Het 'vierde honk' van Naomi krijgt voor David een wel heel vervelend staartje. Dit terwijl voor Joris en Boudewijn eindelijk betere tijden lijke...

06-03-2016 21:00

Afl. 10

Divorce - Afl. 10

Het is weer helemaal koek en ei tussen David en Selly. Dit terwijl Joris zich juist opvreet over de tegenstrijdige Griekse berichten die hem bereiken over de gezondheid van Jan en Marie. Boudewijn kan zakelijk een enorm succes boeken, maar ...

28-02-2016 21:00

Afl. 9

Divorce - Afl. 9

Bibi verslonst het huishouden steeds meer. De mannen kunnen niet anders dan haar laten gaan. Boudewijn verpulvert zijn kansen om nader tot Sophie te komen, terwijl zij net een belangrijke keus gemaakt leek te hebben. Selly en David komen ju...

21-02-2016 21:00

Afl. 8

Divorce - Afl. 8

Bibi ontfermt zich op geheel eigen wijze over de sombere David. Hij is in een impasse gekomen met Selly na de mislukte date van Naomi met Jesse. Joris troost op zijn beurt de wereldberoemde actrice Rebecca Morisson, waarvan haar Nederlandse...

14-02-2016 21:00

Afl. 7

Divorce - Afl. 7

In Griekenland is Joris herenigd met zijn Jan en Marie, maar of het met Joyce echt zo goed gaat als ze zegt? David volgt het goedbedoelde advies van zijn vrienden op: het is tijd om zijn achterban kennis te laten maken met die van Selly, di...

07-02-2016 21:00

Afl. 6

Divorce - Afl. 6

Boudewijn en mondelinge afspraken: een heel gelukkig huwelijk is het niet. Joris heeft het geld voor de vlucht naar Griekenland bij elkaar weten te boksen, maar een oude angst gooit roet in het eten.

31-01-2016 21:01

Afl. 5

Divorce - Afl. 5

D-day voor Joris: zijn gevecht tegen de gevaarlijke en loeisterke De Slager staat op het programma. In een wanhoopspoging om terrein te winnen bij Sophie, tovert Boudewijn iets heel verrassends uit zijn hoge hoed.

24-01-2016 20:58

Afl. 4

Divorce - Afl. 4

Tamar probeert een wig tussen David en Selly te drijven als ze David en zijn twee beste vrienden een kookcursus in Hattem cadeau geeft. Wraak is een gerecht dat je koud serveert, maar uiteraard loopt het nogal anders dan de bedoeling was. V...

17-01-2016 21:04

Afl. 3

Divorce - Afl. 3

David is van plan om zijn verjaardag niet te vieren, zodat hij deze samen met Selly romantisch door kan brengen. Boudewijn zet wel even een bedhut voor Bart in elkaar, of was het nou een hutbed? Joris krijgt een schimmig voorstel waarmee hi...

10-01-2016 21:00

Afl. 2

Divorce - Afl. 2

Om de gebroken arm van zijn zoon Bart goed te maken, regelt Boudewijn een wel heel speciale handtekening voor op het gips. David raakt 'stuck in an elavator', maar hij is niet alleen in die lift. Zou het Joris lukken om zich aan zijn woord ...

03-01-2016 20:55

Afl. 1

Divorce - Afl. 1

Boudewijn komt er op pijnlijke wijze achter wat 'bloemen bij de finish' betekent en Tamar wat een baantje eigenlijk inhoudt. Joris pakt het boksen weer op om het verdriet dat hij heeft af te reageren. En dan is er ook nog Bibi, de bloedmooi...

20-07-2015 22:26

Afl. 12

Divorce - Afl. 12

Joris wordt helemaal gek van de paniek van Joyce over de aanstaande bevalling. David en Tamar organiseren een feestje voor de zestiende verjaardag van hun dochter en komen dichter tot elkaar. Sophie wil officieel scheiden van Boudewijn, die...

17-07-2015 22:38

Afl. 11

Divorce - Afl. 11

David en Tamar willen samen rust voor het gezin en kamperen in hun eigen tuin. Joris probeert voortdurend Joyce te kalmeren vanwege de aanstaande bevalling. Boudewijn raakt in de ban van een interieurverzorgster.

16-07-2015 22:31

Afl. 10

Divorce - Afl. 10

De drie mannen besluiten een nieuwe start te maken. Joris bereidt zich voor op de geboorte van de tweeling. Boudewijn hoopt via een mediator beter contact te krijgen met Sophie. David maakt korte metten met de minnaar van Tamar.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Divorce gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Divorce de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Divorce bij Divorce liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Divorce. Heb je een uitzending van Divorce gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Divorce gemist

Boudewijn, David en Joris leren elkaar beter kennen. Drie verschillende mannen uit drie verschillende werelden. Maar er is één ding wat hen bindt, ze hebben alle drie heftige relatieproblemen.

Uitzending gemist van Divorce? Hier kun je alle uitzendingen van Divorce kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 49
  • Laatste uitzending op 20-03-2016 om 21:27 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!