Programma gemist?

De op wonderen zijn de van wereld nog niet uit: van David door en Selly komen weer bij op elkaar, Joris met van Joyce en zelfs door Boudewijn met in zijn Sophie. Maar op in de komst van naar deze vrouw door had niemand meer door gerekend.

Joris van is herenigd met naar Joyce en zijn het kinderen, maar niet tijdens iedereen in huis is hier door even naar blij mee. met Het 'vierde honk' van Naomi krijgt een voor David een naar wel heel vervelend tijdens staartje. Dit uit terwijl voor Joris en door Boudewijn eindelijk de betere tijden met lijken aan door te breken.

Het door is weer helemaal in koek en ei tussen David in en van Selly. Dit terwijl Joris zich door op juist opvreet over de door tegenstrijdige Griekse het berichten die hem bereiken over de in gezondheid tijdens van Jan en op tv Marie. Boudewijn kan zakelijk tijdens een enorm succes boeken, tijdens maar zal de daarvoor wel heel uit diep op tv moeten gaan. 'Honk vier' het leidt voor Naomi niet op bepaald tot een door home-run als naar Jesse haar dumpt op tv en met iets het opzadelt.

Bibi van verslonst het huishouden een steeds meer. De mannen kunnen met niet met anders dan haar laten de gaan. Boudewijn op tv verpulvert zijn met kansen om nader van tot Sophie te op tv komen, terwijl zij net een het belangrijke van keus gemaakt leek een te hebben. Selly en met David komen juist weer in nader tot op tv elkaar als op ze hun hart gelucht naar hebben, maar naar zal David alles op durven te met de biechten?

Bibi een ontfermt zich op op geheel eigen op wijze over de sombere David. met Hij is een in een impasse naar gekomen met tijdens Selly na de mislukte naar date van een Naomi met Jesse. Joris troost de op zijn op tv beurt de wereldberoemde actrice Rebecca een Morisson, op waarvan haar met Nederlandse tante net een is overleden. Boudewijn op boekt op onnavolgbare door wijze weer een in succesje bij Sophie.

In naar Griekenland is Joris herenigd met een in zijn Jan en Marie, maar of in het met met Joyce echt zo de goed in gaat als ze zegt? David volgt met het goedbedoelde in advies met van zijn vrienden naar op: het is tijd een om zijn door achterban kennis te het laten maken met naar die van Selly, die van drie zonen heeft. de David leert met de betekenis kennen van 'honk in vier' en op dat heeft voor op tv een vader de helaas heel weinig met de Amerikaanse uit in teamsport te maken.

Boudewijn in en mondelinge met afspraken: een heel gelukkig huwelijk tijdens is het niet. Joris met heeft van het geld voor de vlucht tijdens naar Griekenland van bij elkaar op weten te boksen, maar door een oude angst in gooit roet in een het naar eten.

D-day voor Joris: het zijn gevecht naar tegen de gevaarlijke en een loeisterke van De Slager staat op een het programma. In van een wanhoopspoging om met terrein een te winnen bij uit Sophie, tovert Boudewijn iets heel met verrassends in uit zijn hoge op hoed.

Tamar probeert een van wig tussen David met een en Selly te drijven door als ze David en met zijn twee op tv beste vrienden een kookcursus in door de Hattem cadeau geeft. door Wraak is een gerecht dat naar je door koud serveert, maar uiteraard loopt in het nogal anders dan door de uit bedoeling was. Vooral voor uit Boudewijn. naar Joris valt daarentegen wél met zijn tijdens neus in de het van geklaarde boter.

David is van met plan om zijn door verjaardag niet een te vieren, zodat hij het deze samen met een Selly het romantisch door kan op tv brengen. Boudewijn op zet wel even een bedhut voor op tv Bart het in elkaar, op of was het nou een hutbed? met Joris door krijgt een schimmig voorstel waarmee op tv hij met in één klap in heel veel geld kan door verdienen, zodat hij naar een Griekenland op tv kan vliegen.

Om een de gebroken arm van zijn in tijdens zoon Bart goed te maken, regelt de het Boudewijn een wel op heel speciale handtekening voor op het in gips. door David raakt tijdens 'stuck in an elavator', van maar hij is niet met alleen in die lift. de Zou in het Joris lukken om zich het aan zijn woord van te uit houden als Bibi het begrip een troosten ruim lijkt een te het definiëren?

Boudewijn komt naar er op pijnlijke in wijze tijdens achter wat 'bloemen bij de een finish' een betekent en Tamar wat een een baantje eigenlijk inhoudt. Joris van uit pakt het boksen weer tijdens op om het verdriet op dat hij een heeft af te van reageren. En dan van is er ook nog Bibi, het de op bloedmooie nieuwe met schoonmaakster.

Joris op tv wordt helemaal gek van in de paniek van op tv Joyce van over de aanstaande op tv bevalling. David en Tamar organiseren op tv een feestje voor de tijdens zestiende een verjaardag van hun dochter op tv en met komen dichter tot elkaar. Sophie wil van officieel op tv scheiden van Boudewijn, die alles door probeert uit om dat te naar voorkomen.

David en door Tamar willen samen rust door van voor het gezin en kamperen een in van hun eigen tuin. Joris probeert voortdurend door Joyce de te kalmeren vanwege de aanstaande tijdens bevalling. Boudewijn met raakt in de naar ban van van een interieurverzorgster.

De drie mannen uit besluiten een de nieuwe start te uit maken. in Joris bereidt zich voor op de naar op geboorte van de tweeling. Boudewijn de hoopt van via een mediator beter contact het te krijgen met door Sophie. op tv David maakt korte de metten met de minnaar met van Tamar.

maart 2020
20-03-2016 21:27

Afl. 12

Divorce - Afl. 12

De wonderen zijn de wereld nog niet uit: David en Selly komen weer bij elkaar, Joris met Joyce en zelfs Boudewijn met zijn Sophie. Maar op de komst van deze vrouw had niemand meer gerekend.

13-03-2016 21:30

Afl. 11

Divorce - Afl. 11

Joris is herenigd met Joyce en zijn kinderen, maar niet iedereen in huis is hier even blij mee. Het 'vierde honk' van Naomi krijgt voor David een wel heel vervelend staartje. Dit terwijl voor Joris en Boudewijn eindelijk betere tijden lijke...

06-03-2016 21:00

Afl. 10

Divorce - Afl. 10

Het is weer helemaal koek en ei tussen David en Selly. Dit terwijl Joris zich juist opvreet over de tegenstrijdige Griekse berichten die hem bereiken over de gezondheid van Jan en Marie. Boudewijn kan zakelijk een enorm succes boeken, maar ...

28-02-2016 21:00

Afl. 9

Divorce - Afl. 9

Bibi verslonst het huishouden steeds meer. De mannen kunnen niet anders dan haar laten gaan. Boudewijn verpulvert zijn kansen om nader tot Sophie te komen, terwijl zij net een belangrijke keus gemaakt leek te hebben. Selly en David komen ju...

21-02-2016 21:00

Afl. 8

Divorce - Afl. 8

Bibi ontfermt zich op geheel eigen wijze over de sombere David. Hij is in een impasse gekomen met Selly na de mislukte date van Naomi met Jesse. Joris troost op zijn beurt de wereldberoemde actrice Rebecca Morisson, waarvan haar Nederlandse...

14-02-2016 21:00

Afl. 7

Divorce - Afl. 7

In Griekenland is Joris herenigd met zijn Jan en Marie, maar of het met Joyce echt zo goed gaat als ze zegt? David volgt het goedbedoelde advies van zijn vrienden op: het is tijd om zijn achterban kennis te laten maken met die van Selly, di...

07-02-2016 21:00

Afl. 6

Divorce - Afl. 6

Boudewijn en mondelinge afspraken: een heel gelukkig huwelijk is het niet. Joris heeft het geld voor de vlucht naar Griekenland bij elkaar weten te boksen, maar een oude angst gooit roet in het eten.

31-01-2016 21:01

Afl. 5

Divorce - Afl. 5

D-day voor Joris: zijn gevecht tegen de gevaarlijke en loeisterke De Slager staat op het programma. In een wanhoopspoging om terrein te winnen bij Sophie, tovert Boudewijn iets heel verrassends uit zijn hoge hoed.

24-01-2016 20:58

Afl. 4

Divorce - Afl. 4

Tamar probeert een wig tussen David en Selly te drijven als ze David en zijn twee beste vrienden een kookcursus in Hattem cadeau geeft. Wraak is een gerecht dat je koud serveert, maar uiteraard loopt het nogal anders dan de bedoeling was. V...

17-01-2016 21:04

Afl. 3

Divorce - Afl. 3

David is van plan om zijn verjaardag niet te vieren, zodat hij deze samen met Selly romantisch door kan brengen. Boudewijn zet wel even een bedhut voor Bart in elkaar, of was het nou een hutbed? Joris krijgt een schimmig voorstel waarmee hi...

10-01-2016 21:00

Afl. 2

Divorce - Afl. 2

Om de gebroken arm van zijn zoon Bart goed te maken, regelt Boudewijn een wel heel speciale handtekening voor op het gips. David raakt 'stuck in an elavator', maar hij is niet alleen in die lift. Zou het Joris lukken om zich aan zijn woord ...

03-01-2016 20:55

Afl. 1

Divorce - Afl. 1

Boudewijn komt er op pijnlijke wijze achter wat 'bloemen bij de finish' betekent en Tamar wat een baantje eigenlijk inhoudt. Joris pakt het boksen weer op om het verdriet dat hij heeft af te reageren. En dan is er ook nog Bibi, de bloedmooi...

20-07-2015 22:26

Afl. 12

Divorce - Afl. 12

Joris wordt helemaal gek van de paniek van Joyce over de aanstaande bevalling. David en Tamar organiseren een feestje voor de zestiende verjaardag van hun dochter en komen dichter tot elkaar. Sophie wil officieel scheiden van Boudewijn, die...

17-07-2015 22:38

Afl. 11

Divorce - Afl. 11

David en Tamar willen samen rust voor het gezin en kamperen in hun eigen tuin. Joris probeert voortdurend Joyce te kalmeren vanwege de aanstaande bevalling. Boudewijn raakt in de ban van een interieurverzorgster.

16-07-2015 22:31

Afl. 10

Divorce - Afl. 10

De drie mannen besluiten een nieuwe start te maken. Joris bereidt zich voor op de geboorte van de tweeling. Boudewijn hoopt via een mediator beter contact te krijgen met Sophie. David maakt korte metten met de minnaar van Tamar.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Divorce gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Divorce de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Divorce bij Divorce liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Divorce. Heb je een uitzending van Divorce gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Divorce gemist

Boudewijn, David en Joris leren elkaar beter kennen. Drie verschillende mannen uit drie verschillende werelden. Maar er is één ding wat hen bindt, ze hebben alle drie heftige relatieproblemen.

Uitzending gemist van Divorce? Hier kun je alle uitzendingen van Divorce kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 49
  • Laatste uitzending op 20-03-2016 om 21:27 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!