Programma gemist?

De op tv wonderen zijn de wereld met nog met niet uit: David en op Selly komen weer de bij elkaar, Joris met een Joyce van en zelfs Boudewijn met uit zijn Sophie. Maar op naar de komst van deze met op vrouw had niemand op tv meer gerekend.

Joris is een herenigd naar met Joyce en zijn kinderen, maar in niet iedereen in met huis is hier in even blij mee. een Het in 'vierde honk' van Naomi van krijgt naar voor David een wel heel vervelend naar naar staartje. Dit terwijl voor Joris en op tv een Boudewijn eindelijk betere tijden op lijken aan op tv te breken.

Het is weer het helemaal het koek en ei tussen David een een en Selly. Dit terwijl tijdens Joris zich juist opvreet tijdens over op tv de tegenstrijdige Griekse berichten die hem een bereiken over de met gezondheid van Jan op en naar Marie. Boudewijn kan tijdens zakelijk een enorm succes op tv boeken, maar door zal daarvoor wel op heel diep moeten met gaan. 'Honk vier' in leidt voor naar Naomi niet bepaald de tot een home-run op tv als Jesse haar dumpt en van met iets uit opzadelt.

Bibi door verslonst het huishouden tijdens steeds meer. een De mannen kunnen niet anders met dan haar laten een gaan. uit Boudewijn verpulvert zijn op tv kansen om nader tot Sophie te met uit komen, terwijl zij net van een belangrijke keus gemaakt uit leek te hebben. het Selly en naar David komen juist van weer nader tot elkaar als op tv ze uit hun hart uit gelucht hebben, maar zal David alles met op durven te door met biechten?

Bibi tijdens ontfermt zich op geheel eigen het wijze over de door sombere tijdens David. Hij is het in een impasse gekomen met met Selly naar na de mislukte op tv date van Naomi met Jesse. een Joris troost tijdens op zijn de beurt de wereldberoemde naar actrice Rebecca Morisson, op waarvan haar Nederlandse uit tante net is van overleden. Boudewijn uit boekt op onnavolgbare wijze de weer een succesje met bij Sophie.

In Griekenland door is door Joris herenigd met zijn op tv Jan en Marie, met maar of het met door Joyce echt in zo goed gaat als ze van zegt? David door volgt het in goedbedoelde advies van zijn vrienden op op: het is van tijd om zijn uit in achterban kennis te laten op maken met die van een Selly, die het drie zonen heeft. de David leert de met betekenis kennen naar van 'honk vier' en dat op heeft voor een door vader helaas heel weinig de met uit de Amerikaanse teamsport te met maken.

Boudewijn en mondelinge een van afspraken: een heel gelukkig huwelijk uit is het niet. Joris een met heeft het geld een voor de vlucht naar Griekenland naar bij elkaar tijdens weten te boksen, van maar een oude angst gooit uit roet in het de uit eten.

D-day een voor Joris: op tv zijn gevecht tegen de gevaarlijke en uit een loeisterke De Slager staat op het tijdens programma. In een van wanhoopspoging de om terrein een te winnen bij in Sophie, tovert Boudewijn van iets heel verrassends uit zijn hoge uit uit hoed.

Tamar door probeert een in wig tussen David en het Selly te op tv drijven als ze David en van zijn naar twee beste vrienden een kookcursus in uit op Hattem cadeau geeft. Wraak een is een uit gerecht dat je in koud serveert, maar uiteraard van loopt het de nogal anders dan de met bedoeling was. Vooral in voor Boudewijn. Joris tijdens valt daarentegen wél met met zijn neus in uit de geklaarde uit boter.

David is van door plan om tijdens zijn de verjaardag niet te het vieren, zodat hij met deze samen met Selly romantisch naar door kan brengen. door Boudewijn zet wel in even naar een bedhut voor Bart uit in elkaar, de of was het nou een met hutbed? Joris krijgt een een op tv schimmig voorstel waarmee hij in uit één klap op heel veel geld het kan verdienen, zodat tijdens hij naar door Griekenland kan vliegen.

Om het de gebroken arm van de zijn zoon Bart goed door te uit maken, regelt Boudewijn in een wel heel speciale handtekening in voor op op het gips. het David raakt van 'stuck in an elavator', maar op tv hij is niet alleen op tv in die lift. het Zou het het Joris lukken om zich de aan het zijn woord te houden als het van Bibi het begrip een troosten ruim lijkt te in definiëren?

Boudewijn komt er uit op pijnlijke wijze door op achter wat 'bloemen bij de de finish' betekent en een Tamar wat een een baantje eigenlijk inhoudt. Joris tijdens op tv pakt het boksen door weer op om uit het verdriet dat hij heeft tijdens af te reageren. een En dan met is er ook het nog Bibi, de bloedmooie een nieuwe op tv schoonmaakster.

Joris op wordt helemaal van gek van de paniek een van Joyce over de op tv aanstaande bevalling. David tijdens en Tamar organiseren het een feestje tijdens voor de zestiende in verjaardag van hun met dochter en komen met dichter tot elkaar. Sophie wil door officieel door scheiden van Boudewijn, die door alles probeert om dat op te met voorkomen.

David uit en Tamar willen samen op rust voor van het gezin en kamperen naar in hun eigen tuin. op tv Joris door probeert voortdurend Joyce naar te kalmeren vanwege de op aanstaande bevalling. Boudewijn raakt op tv in op tv de ban van een de interieurverzorgster.

De in drie mannen met besluiten een nieuwe van start te maken. naar Joris bereidt zich voor op de het geboorte een van de tweeling. op Boudewijn hoopt via op tv een mediator beter de contact te krijgen met in Sophie. David maakt de korte tijdens metten met de minnaar naar van Tamar.

juli 2021
20-03-2016 21:27

Afl. 12

Divorce - Afl. 12

De wonderen zijn de wereld nog niet uit: David en Selly komen weer bij elkaar, Joris met Joyce en zelfs Boudewijn met zijn Sophie. Maar op de komst van deze vrouw had niemand meer gerekend.

13-03-2016 21:30

Afl. 11

Divorce - Afl. 11

Joris is herenigd met Joyce en zijn kinderen, maar niet iedereen in huis is hier even blij mee. Het 'vierde honk' van Naomi krijgt voor David een wel heel vervelend staartje. Dit terwijl voor Joris en Boudewijn eindelijk betere tijden lijke...

06-03-2016 21:00

Afl. 10

Divorce - Afl. 10

Het is weer helemaal koek en ei tussen David en Selly. Dit terwijl Joris zich juist opvreet over de tegenstrijdige Griekse berichten die hem bereiken over de gezondheid van Jan en Marie. Boudewijn kan zakelijk een enorm succes boeken, maar ...

28-02-2016 21:00

Afl. 9

Divorce - Afl. 9

Bibi verslonst het huishouden steeds meer. De mannen kunnen niet anders dan haar laten gaan. Boudewijn verpulvert zijn kansen om nader tot Sophie te komen, terwijl zij net een belangrijke keus gemaakt leek te hebben. Selly en David komen ju...

21-02-2016 21:00

Afl. 8

Divorce - Afl. 8

Bibi ontfermt zich op geheel eigen wijze over de sombere David. Hij is in een impasse gekomen met Selly na de mislukte date van Naomi met Jesse. Joris troost op zijn beurt de wereldberoemde actrice Rebecca Morisson, waarvan haar Nederlandse...

14-02-2016 21:00

Afl. 7

Divorce - Afl. 7

In Griekenland is Joris herenigd met zijn Jan en Marie, maar of het met Joyce echt zo goed gaat als ze zegt? David volgt het goedbedoelde advies van zijn vrienden op: het is tijd om zijn achterban kennis te laten maken met die van Selly, di...

07-02-2016 21:00

Afl. 6

Divorce - Afl. 6

Boudewijn en mondelinge afspraken: een heel gelukkig huwelijk is het niet. Joris heeft het geld voor de vlucht naar Griekenland bij elkaar weten te boksen, maar een oude angst gooit roet in het eten.

31-01-2016 21:01

Afl. 5

Divorce - Afl. 5

D-day voor Joris: zijn gevecht tegen de gevaarlijke en loeisterke De Slager staat op het programma. In een wanhoopspoging om terrein te winnen bij Sophie, tovert Boudewijn iets heel verrassends uit zijn hoge hoed.

24-01-2016 20:58

Afl. 4

Divorce - Afl. 4

Tamar probeert een wig tussen David en Selly te drijven als ze David en zijn twee beste vrienden een kookcursus in Hattem cadeau geeft. Wraak is een gerecht dat je koud serveert, maar uiteraard loopt het nogal anders dan de bedoeling was. V...

17-01-2016 21:04

Afl. 3

Divorce - Afl. 3

David is van plan om zijn verjaardag niet te vieren, zodat hij deze samen met Selly romantisch door kan brengen. Boudewijn zet wel even een bedhut voor Bart in elkaar, of was het nou een hutbed? Joris krijgt een schimmig voorstel waarmee hi...

10-01-2016 21:00

Afl. 2

Divorce - Afl. 2

Om de gebroken arm van zijn zoon Bart goed te maken, regelt Boudewijn een wel heel speciale handtekening voor op het gips. David raakt 'stuck in an elavator', maar hij is niet alleen in die lift. Zou het Joris lukken om zich aan zijn woord ...

03-01-2016 20:55

Afl. 1

Divorce - Afl. 1

Boudewijn komt er op pijnlijke wijze achter wat 'bloemen bij de finish' betekent en Tamar wat een baantje eigenlijk inhoudt. Joris pakt het boksen weer op om het verdriet dat hij heeft af te reageren. En dan is er ook nog Bibi, de bloedmooi...

20-07-2015 22:26

Afl. 12

Divorce - Afl. 12

Joris wordt helemaal gek van de paniek van Joyce over de aanstaande bevalling. David en Tamar organiseren een feestje voor de zestiende verjaardag van hun dochter en komen dichter tot elkaar. Sophie wil officieel scheiden van Boudewijn, die...

17-07-2015 22:38

Afl. 11

Divorce - Afl. 11

David en Tamar willen samen rust voor het gezin en kamperen in hun eigen tuin. Joris probeert voortdurend Joyce te kalmeren vanwege de aanstaande bevalling. Boudewijn raakt in de ban van een interieurverzorgster.

16-07-2015 22:31

Afl. 10

Divorce - Afl. 10

De drie mannen besluiten een nieuwe start te maken. Joris bereidt zich voor op de geboorte van de tweeling. Boudewijn hoopt via een mediator beter contact te krijgen met Sophie. David maakt korte metten met de minnaar van Tamar.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Divorce gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Divorce de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Divorce bij Divorce liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Divorce. Heb je een uitzending van Divorce gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Divorce gemist

Boudewijn, David en Joris leren elkaar beter kennen. Drie verschillende mannen uit drie verschillende werelden. Maar er is één ding wat hen bindt, ze hebben alle drie heftige relatieproblemen.

Uitzending gemist van Divorce? Hier kun je alle uitzendingen van Divorce kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 49
  • Laatste uitzending op 20-03-2016 om 21:27 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!