Programma gemist?

De wonderen zijn naar de tijdens wereld nog op niet uit: David en van Selly komen in weer bij elkaar, op Joris met Joyce en zelfs tijdens Boudewijn in met zijn Sophie. Maar op op de komst een van deze vrouw had de niemand meer van gerekend.

Joris is herenigd op met Joyce en tijdens zijn kinderen, maar met niet iedereen in op in huis is hier even blij op mee. Het 'vierde naar honk' van Naomi met krijgt voor van David een met wel heel vervelend staartje. Dit terwijl met voor Joris van en Boudewijn eindelijk betere door tijden met lijken aan uit te breken.

Het in is weer helemaal koek en een ei tussen uit David en Selly. Dit naar terwijl het Joris zich door juist opvreet over de tegenstrijdige Griekse de berichten die van hem met bereiken over de in gezondheid van Jan en naar Marie. Boudewijn kan zakelijk een uit enorm succes door boeken, maar in zal daarvoor wel heel diep naar uit moeten gaan. 'Honk het vier' leidt voor Naomi niet bepaald tijdens op tv tot een home-run als Jesse haar met dumpt op tv en met iets van opzadelt.

Bibi verslonst een het huishouden steeds meer. op De mannen op tv kunnen niet anders dan een haar laten met gaan. Boudewijn verpulvert zijn naar een kansen om nader tot Sophie te naar komen, terwijl tijdens zij net een belangrijke op keus gemaakt leek uit tijdens te hebben. Selly en uit David komen juist weer nader uit tot elkaar door als ze hun hart op gelucht naar hebben, maar zal David alles door op durven te het met biechten?

Bibi de ontfermt zich op geheel eigen met het wijze over de sombere David. op tv Hij is in met een impasse gekomen in met Selly na met de mislukte date van van Naomi op tv met Jesse. Joris een troost op zijn beurt de naar in wereldberoemde actrice Rebecca Morisson, waarvan haar het Nederlandse tante net op naar is overleden. Boudewijn boekt op tv op onnavolgbare wijze weer een een succesje bij met Sophie.

In Griekenland is op tv Joris herenigd met op zijn Jan en naar uit Marie, maar of het met Joyce op tv van echt zo goed tijdens gaat als ze zegt? op tv David volgt het op goedbedoelde advies in van zijn vrienden op: in het is tijd met om zijn achterban kennis op tv te laten maken het met naar die van Selly, die drie zonen door heeft. David leert uit de tijdens betekenis kennen van 'honk vier' een en dat het heeft voor een in vader helaas heel op weinig met tijdens de Amerikaanse teamsport te de maken.

Boudewijn op en mondelinge afspraken: een heel een een gelukkig huwelijk is het het niet. Joris heeft het geld naar tijdens voor de vlucht naar een Griekenland bij uit elkaar weten te boksen, maar een de oude angst gooit van roet in uit het van eten.

D-day voor Joris: van zijn naar gevecht tegen de het gevaarlijke en door loeisterke De Slager een staat op het naar programma. In een wanhoopspoging om terrein naar te het winnen bij Sophie, tovert Boudewijn tijdens iets heel verrassends naar uit zijn op tv hoge de hoed.

Tamar probeert een van wig door tussen David en Selly de te drijven als een ze David en met zijn naar twee beste vrienden een kookcursus op tv in Hattem naar cadeau geeft. Wraak uit is een gerecht dat je met koud serveert, maar een uit uiteraard loopt het nogal anders van dan de de bedoeling was. Vooral het voor Boudewijn. Joris valt een daarentegen wél met zijn naar neus in uit de geklaarde naar boter.

David naar is van plan om in zijn verjaardag niet de te tijdens vieren, zodat hij deze samen met op tv Selly op tv romantisch door kan brengen. een Boudewijn zet tijdens wel even door een bedhut voor Bart in het elkaar, of op was het door nou een hutbed? Joris op tv krijgt een schimmig voorstel waarmee tijdens hij in één door naar klap heel veel geld op tv kan verdienen, zodat hij naar door Griekenland kan in vliegen.

Om op tv de gebroken arm van zijn in zoon Bart op tv goed te het maken, regelt op tv Boudewijn een wel de heel speciale handtekening voor op het uit met gips. David raakt 'stuck in an door het elavator', maar hij is niet de alleen op in die lift. Zou het Joris met lukken om op zich aan op tv zijn woord te de houden als Bibi het van begrip naar troosten ruim lijkt te op tv definiëren?

Boudewijn komt van er op pijnlijke wijze van achter wat de 'bloemen bij de tijdens finish' betekent het en Tamar wat een tijdens baantje eigenlijk uit inhoudt. Joris een pakt het boksen weer op van om tijdens het verdriet dat hij heeft af met van te reageren. En op tv dan is er ook van nog Bibi, de bloedmooie tijdens nieuwe van schoonmaakster.

Joris wordt uit helemaal de gek van de paniek op tv van Joyce over de aanstaande de bevalling. David naar en Tamar organiseren van een feestje voor op de zestiende in verjaardag van hun de dochter en de komen dichter tot elkaar. Sophie wil door officieel scheiden van uit Boudewijn, die alles een tijdens probeert om dat op tv te voorkomen.

David en Tamar tijdens willen een samen rust voor het gezin met en kamperen in de met hun eigen tuin. Joris probeert voortdurend in Joyce te met kalmeren vanwege de aanstaande op tv door bevalling. Boudewijn raakt op in de ban van in een interieurverzorgster.

De drie mannen op besluiten op een nieuwe start te de maken. Joris bereidt tijdens zich tijdens voor op de geboorte van uit de tweeling. in Boudewijn hoopt via een mediator van beter uit contact te krijgen door met Sophie. David maakt korte in metten met in de minnaar van op Tamar.

december 2019
20-03-2016 21:27

Afl. 12

Divorce - Afl. 12

De wonderen zijn de wereld nog niet uit: David en Selly komen weer bij elkaar, Joris met Joyce en zelfs Boudewijn met zijn Sophie. Maar op de komst van deze vrouw had niemand meer gerekend.

13-03-2016 21:30

Afl. 11

Divorce - Afl. 11

Joris is herenigd met Joyce en zijn kinderen, maar niet iedereen in huis is hier even blij mee. Het 'vierde honk' van Naomi krijgt voor David een wel heel vervelend staartje. Dit terwijl voor Joris en Boudewijn eindelijk betere tijden lijke...

06-03-2016 21:00

Afl. 10

Divorce - Afl. 10

Het is weer helemaal koek en ei tussen David en Selly. Dit terwijl Joris zich juist opvreet over de tegenstrijdige Griekse berichten die hem bereiken over de gezondheid van Jan en Marie. Boudewijn kan zakelijk een enorm succes boeken, maar ...

28-02-2016 21:00

Afl. 9

Divorce - Afl. 9

Bibi verslonst het huishouden steeds meer. De mannen kunnen niet anders dan haar laten gaan. Boudewijn verpulvert zijn kansen om nader tot Sophie te komen, terwijl zij net een belangrijke keus gemaakt leek te hebben. Selly en David komen ju...

21-02-2016 21:00

Afl. 8

Divorce - Afl. 8

Bibi ontfermt zich op geheel eigen wijze over de sombere David. Hij is in een impasse gekomen met Selly na de mislukte date van Naomi met Jesse. Joris troost op zijn beurt de wereldberoemde actrice Rebecca Morisson, waarvan haar Nederlandse...

14-02-2016 21:00

Afl. 7

Divorce - Afl. 7

In Griekenland is Joris herenigd met zijn Jan en Marie, maar of het met Joyce echt zo goed gaat als ze zegt? David volgt het goedbedoelde advies van zijn vrienden op: het is tijd om zijn achterban kennis te laten maken met die van Selly, di...

07-02-2016 21:00

Afl. 6

Divorce - Afl. 6

Boudewijn en mondelinge afspraken: een heel gelukkig huwelijk is het niet. Joris heeft het geld voor de vlucht naar Griekenland bij elkaar weten te boksen, maar een oude angst gooit roet in het eten.

31-01-2016 21:01

Afl. 5

Divorce - Afl. 5

D-day voor Joris: zijn gevecht tegen de gevaarlijke en loeisterke De Slager staat op het programma. In een wanhoopspoging om terrein te winnen bij Sophie, tovert Boudewijn iets heel verrassends uit zijn hoge hoed.

24-01-2016 20:58

Afl. 4

Divorce - Afl. 4

Tamar probeert een wig tussen David en Selly te drijven als ze David en zijn twee beste vrienden een kookcursus in Hattem cadeau geeft. Wraak is een gerecht dat je koud serveert, maar uiteraard loopt het nogal anders dan de bedoeling was. V...

17-01-2016 21:04

Afl. 3

Divorce - Afl. 3

David is van plan om zijn verjaardag niet te vieren, zodat hij deze samen met Selly romantisch door kan brengen. Boudewijn zet wel even een bedhut voor Bart in elkaar, of was het nou een hutbed? Joris krijgt een schimmig voorstel waarmee hi...

10-01-2016 21:00

Afl. 2

Divorce - Afl. 2

Om de gebroken arm van zijn zoon Bart goed te maken, regelt Boudewijn een wel heel speciale handtekening voor op het gips. David raakt 'stuck in an elavator', maar hij is niet alleen in die lift. Zou het Joris lukken om zich aan zijn woord ...

03-01-2016 20:55

Afl. 1

Divorce - Afl. 1

Boudewijn komt er op pijnlijke wijze achter wat 'bloemen bij de finish' betekent en Tamar wat een baantje eigenlijk inhoudt. Joris pakt het boksen weer op om het verdriet dat hij heeft af te reageren. En dan is er ook nog Bibi, de bloedmooi...

20-07-2015 22:26

Afl. 12

Divorce - Afl. 12

Joris wordt helemaal gek van de paniek van Joyce over de aanstaande bevalling. David en Tamar organiseren een feestje voor de zestiende verjaardag van hun dochter en komen dichter tot elkaar. Sophie wil officieel scheiden van Boudewijn, die...

17-07-2015 22:38

Afl. 11

Divorce - Afl. 11

David en Tamar willen samen rust voor het gezin en kamperen in hun eigen tuin. Joris probeert voortdurend Joyce te kalmeren vanwege de aanstaande bevalling. Boudewijn raakt in de ban van een interieurverzorgster.

16-07-2015 22:31

Afl. 10

Divorce - Afl. 10

De drie mannen besluiten een nieuwe start te maken. Joris bereidt zich voor op de geboorte van de tweeling. Boudewijn hoopt via een mediator beter contact te krijgen met Sophie. David maakt korte metten met de minnaar van Tamar.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Divorce gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Divorce de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Divorce bij Divorce liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Divorce. Heb je een uitzending van Divorce gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Divorce gemist

Boudewijn, David en Joris leren elkaar beter kennen. Drie verschillende mannen uit drie verschillende werelden. Maar er is één ding wat hen bindt, ze hebben alle drie heftige relatieproblemen.

Uitzending gemist van Divorce? Hier kun je alle uitzendingen van Divorce kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 49
  • Laatste uitzending op 20-03-2016 om 21:27 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!