Programma gemist?

De op wonderen zijn de het wereld nog niet uit: David door door en Selly komen weer bij elkaar, een Joris met Joyce op op tv en zelfs Boudewijn met op zijn Sophie. Maar op de van komst van in deze vrouw had van niemand meer op gerekend.

Joris is herenigd naar van met Joyce en het zijn kinderen, maar niet uit iedereen in huis is hier op tv even blij in mee. Het 'vierde naar honk' van Naomi krijgt naar voor van David een wel van heel vervelend staartje. Dit met terwijl voor Joris naar en Boudewijn eindelijk een betere door tijden lijken aan in te breken.

Het naar is weer helemaal koek de en ei tussen David de en Selly. Dit het terwijl Joris zich het juist in opvreet over de tijdens tegenstrijdige Griekse berichten met die hem bereiken over de naar het gezondheid van Jan en Marie. uit Boudewijn kan naar zakelijk een enorm succes van boeken, maar met zal daarvoor wel heel diep de moeten de gaan. 'Honk vier' leidt naar voor een Naomi niet bepaald tot een home-run op tv op tv als Jesse haar dumpt en met met iets het opzadelt.

Bibi verslonst het door huishouden in steeds meer. De mannen kunnen door niet anders de dan haar laten op tv gaan. Boudewijn verpulvert zijn op van kansen om nader tijdens tot Sophie te komen, terwijl op tv zij net een belangrijke door keus gemaakt de leek te van hebben. Selly en David in komen juist weer nader het tot elkaar als naar ze hun hart door het gelucht hebben, maar zal naar David alles op durven te in door biechten?

Bibi naar ontfermt zich op een geheel eigen naar wijze over de sombere met David. Hij is in een van impasse de gekomen met een Selly na de mislukte met date van Naomi met in Jesse. Joris troost op de zijn beurt de de het wereldberoemde actrice Rebecca Morisson, waarvan de haar Nederlandse tante op net is overleden. Boudewijn in boekt uit op onnavolgbare wijze weer tijdens een succesje bij door Sophie.

In in Griekenland is de Joris herenigd met zijn Jan en van Marie, met maar of het met Joyce door naar echt zo goed gaat als het ze door zegt? David volgt de het goedbedoelde advies van zijn de vrienden op: het is tijdens een tijd om zijn achterban kennis te met laten maken door met die van het Selly, die het drie zonen heeft. op tv David leert de betekenis door kennen van op 'honk vier' en dat op tv heeft voor een vader tijdens helaas heel op tv weinig met de Amerikaanse op tv teamsport te op tv maken.

Boudewijn met en mondelinge afspraken: een heel op gelukkig in huwelijk is het op tv niet. Joris heeft uit het geld voor de een vlucht naar Griekenland naar bij het elkaar weten te boksen, door maar een oude angst gooit een roet in het met de eten.

D-day voor met Joris: zijn gevecht met tegen de uit gevaarlijke en loeisterke De Slager met staat op het een programma. In een in wanhoopspoging om terrein op de te winnen bij Sophie, uit tovert Boudewijn iets heel verrassends uit een uit zijn hoge in hoed.

Tamar van probeert een door wig tussen David uit en Selly te naar drijven als ze de David en zijn twee beste vrienden de een op tv kookcursus in op tv Hattem cadeau geeft. Wraak het is een gerecht dat je de koud serveert, op maar uit uiteraard loopt het nogal anders een dan de bedoeling tijdens was. met Vooral voor Boudewijn. Joris valt op tv daarentegen de wél met zijn neus door in de geklaarde de boter.

David is van van van plan om zijn verjaardag door niet te tijdens vieren, zodat hij deze samen met op Selly romantisch op tv door kan brengen. Boudewijn naar op zet wel even een een bedhut voor Bart in elkaar, op tv of was door het nou een het hutbed? Joris met krijgt een schimmig voorstel naar waarmee hij in in één klap heel door veel geld kan door verdienen, zodat op hij naar Griekenland kan in vliegen.

Om in de gebroken een arm van zijn zoon Bart goed op naar te maken, regelt op tv Boudewijn een wel heel speciale een handtekening voor op met het naar gips. David raakt op tv 'stuck in an elavator', maar tijdens hij door is niet alleen in die een lift. Zou tijdens het Joris van lukken om zich aan zijn woord de te de houden als Bibi het begrip met uit troosten ruim lijkt te op definiëren?

Boudewijn het komt er tijdens op pijnlijke wijze achter wat de 'bloemen bij door de finish' betekent in en Tamar wat met een baantje eigenlijk inhoudt. Joris naar pakt het met boksen weer op om uit het verdriet dat op tv hij tijdens heeft af te reageren. een En dan de is er ook nog Bibi, tijdens de bloedmooie nieuwe het tijdens schoonmaakster.

Joris tijdens wordt helemaal uit gek van de van paniek van Joyce over naar de aanstaande bevalling. op tv David en Tamar organiseren uit een tijdens feestje voor de zestiende verjaardag van op tijdens hun dochter en komen dichter van tot elkaar. Sophie wil op officieel scheiden naar van Boudewijn, die van alles probeert om dat tijdens te uit voorkomen.

David een en Tamar willen op samen rust naar voor het gezin door en kamperen in hun eigen tuin. met Joris probeert een voortdurend op tv Joyce te kalmeren vanwege de op tv aanstaande bevalling. naar Boudewijn raakt met in de ban van op een interieurverzorgster.

De naar drie mannen besluiten een op tv nieuwe start van te maken. door Joris bereidt zich voor in op de geboorte de van de naar tweeling. Boudewijn hoopt via een op tv mediator beter contact een te door krijgen met Sophie. David het maakt korte metten de met de minnaar van tijdens Tamar.

december 2018
20-03-2016 21:27

Afl. 12

Divorce - Afl. 12

De wonderen zijn de wereld nog niet uit: David en Selly komen weer bij elkaar, Joris met Joyce en zelfs Boudewijn met zijn Sophie. Maar op de komst van deze vrouw had niemand meer gerekend.

13-03-2016 21:30

Afl. 11

Divorce - Afl. 11

Joris is herenigd met Joyce en zijn kinderen, maar niet iedereen in huis is hier even blij mee. Het 'vierde honk' van Naomi krijgt voor David een wel heel vervelend staartje. Dit terwijl voor Joris en Boudewijn eindelijk betere tijden lijke...

06-03-2016 21:00

Afl. 10

Divorce - Afl. 10

Het is weer helemaal koek en ei tussen David en Selly. Dit terwijl Joris zich juist opvreet over de tegenstrijdige Griekse berichten die hem bereiken over de gezondheid van Jan en Marie. Boudewijn kan zakelijk een enorm succes boeken, maar ...

28-02-2016 21:00

Afl. 9

Divorce - Afl. 9

Bibi verslonst het huishouden steeds meer. De mannen kunnen niet anders dan haar laten gaan. Boudewijn verpulvert zijn kansen om nader tot Sophie te komen, terwijl zij net een belangrijke keus gemaakt leek te hebben. Selly en David komen ju...

21-02-2016 21:00

Afl. 8

Divorce - Afl. 8

Bibi ontfermt zich op geheel eigen wijze over de sombere David. Hij is in een impasse gekomen met Selly na de mislukte date van Naomi met Jesse. Joris troost op zijn beurt de wereldberoemde actrice Rebecca Morisson, waarvan haar Nederlandse...

14-02-2016 21:00

Afl. 7

Divorce - Afl. 7

In Griekenland is Joris herenigd met zijn Jan en Marie, maar of het met Joyce echt zo goed gaat als ze zegt? David volgt het goedbedoelde advies van zijn vrienden op: het is tijd om zijn achterban kennis te laten maken met die van Selly, di...

07-02-2016 21:00

Afl. 6

Divorce - Afl. 6

Boudewijn en mondelinge afspraken: een heel gelukkig huwelijk is het niet. Joris heeft het geld voor de vlucht naar Griekenland bij elkaar weten te boksen, maar een oude angst gooit roet in het eten.

31-01-2016 21:01

Afl. 5

Divorce - Afl. 5

D-day voor Joris: zijn gevecht tegen de gevaarlijke en loeisterke De Slager staat op het programma. In een wanhoopspoging om terrein te winnen bij Sophie, tovert Boudewijn iets heel verrassends uit zijn hoge hoed.

24-01-2016 20:58

Afl. 4

Divorce - Afl. 4

Tamar probeert een wig tussen David en Selly te drijven als ze David en zijn twee beste vrienden een kookcursus in Hattem cadeau geeft. Wraak is een gerecht dat je koud serveert, maar uiteraard loopt het nogal anders dan de bedoeling was. V...

17-01-2016 21:04

Afl. 3

Divorce - Afl. 3

David is van plan om zijn verjaardag niet te vieren, zodat hij deze samen met Selly romantisch door kan brengen. Boudewijn zet wel even een bedhut voor Bart in elkaar, of was het nou een hutbed? Joris krijgt een schimmig voorstel waarmee hi...

10-01-2016 21:00

Afl. 2

Divorce - Afl. 2

Om de gebroken arm van zijn zoon Bart goed te maken, regelt Boudewijn een wel heel speciale handtekening voor op het gips. David raakt 'stuck in an elavator', maar hij is niet alleen in die lift. Zou het Joris lukken om zich aan zijn woord ...

03-01-2016 20:55

Afl. 1

Divorce - Afl. 1

Boudewijn komt er op pijnlijke wijze achter wat 'bloemen bij de finish' betekent en Tamar wat een baantje eigenlijk inhoudt. Joris pakt het boksen weer op om het verdriet dat hij heeft af te reageren. En dan is er ook nog Bibi, de bloedmooi...

20-07-2015 22:26

Afl. 12

Divorce - Afl. 12

Joris wordt helemaal gek van de paniek van Joyce over de aanstaande bevalling. David en Tamar organiseren een feestje voor de zestiende verjaardag van hun dochter en komen dichter tot elkaar. Sophie wil officieel scheiden van Boudewijn, die...

17-07-2015 22:38

Afl. 11

Divorce - Afl. 11

David en Tamar willen samen rust voor het gezin en kamperen in hun eigen tuin. Joris probeert voortdurend Joyce te kalmeren vanwege de aanstaande bevalling. Boudewijn raakt in de ban van een interieurverzorgster.

16-07-2015 22:31

Afl. 10

Divorce - Afl. 10

De drie mannen besluiten een nieuwe start te maken. Joris bereidt zich voor op de geboorte van de tweeling. Boudewijn hoopt via een mediator beter contact te krijgen met Sophie. David maakt korte metten met de minnaar van Tamar.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Divorce gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Divorce de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Divorce bij Divorce liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Divorce. Heb je een uitzending van Divorce gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Divorce gemist

Boudewijn, David en Joris leren elkaar beter kennen. Drie verschillende mannen uit drie verschillende werelden. Maar er is één ding wat hen bindt, ze hebben alle drie heftige relatieproblemen.

Uitzending gemist van Divorce? Hier kun je alle uitzendingen van Divorce kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 49
  • Laatste uitzending op 20-03-2016 om 21:27 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord