Programma gemist?

De wonderen zijn uit de wereld nog de niet uit: David de op en Selly komen weer de bij elkaar, naar Joris met Joyce en zelfs Boudewijn een met zijn Sophie. een Maar op op tv de komst van tijdens deze vrouw op tv had niemand meer de gerekend.

Joris is herenigd op tv met door Joyce en zijn kinderen, maar een niet van iedereen in huis is uit hier even blij op tv mee. Het 'vierde de honk' van Naomi krijgt op voor naar David een wel heel door vervelend staartje. Dit terwijl van voor Joris en de Boudewijn de eindelijk betere tijden lijken van aan te door breken.

Het een is weer helemaal de koek en ei tussen tijdens David en Selly. van Dit terwijl op Joris zich juist opvreet van over de tegenstrijdige Griekse een berichten die van hem naar bereiken over de gezondheid een van Jan en Marie. Boudewijn een kan zakelijk de een naar enorm succes boeken, maar met zal daarvoor wel heel met diep moeten gaan. 'Honk van vier' leidt voor van Naomi niet een bepaald tot een van home-run als Jesse haar door dumpt op en met iets een opzadelt.

Bibi verslonst het naar huishouden steeds meer. in De op tv mannen kunnen niet anders een dan haar de laten gaan. het Boudewijn verpulvert zijn kansen uit om nader door tot Sophie te komen, de terwijl zij net een belangrijke de keus naar gemaakt leek te met hebben. Selly en David in komen juist weer nader het door tot elkaar als ze naar hun hart op tv gelucht hebben, maar met zal David alles op een durven te een biechten?

Bibi naar ontfermt zich op geheel van eigen een wijze over de sombere David. Hij in is in de een impasse gekomen met op met Selly na de mislukte date van in Naomi tijdens met Jesse. Joris troost op door zijn beurt op de op tv wereldberoemde actrice Rebecca Morisson, de waarvan haar in Nederlandse tante net naar is overleden. Boudewijn boekt op onnavolgbare het wijze weer het een succesje bij tijdens Sophie.

In de Griekenland is van Joris herenigd met tijdens zijn Jan en Marie, maar op of het met Joyce uit echt zo goed op gaat naar als ze zegt? David volgt een het goedbedoelde een advies van in zijn vrienden naar op: het is tijd om zijn uit achterban kennis te op tv laten het maken met die van een Selly, die het drie zonen heeft. David de leert de betekenis naar kennen van 'honk vier' tijdens van en dat heeft voor een vader een helaas door heel weinig een met de Amerikaanse teamsport een te maken.

Boudewijn en mondelinge van afspraken: een met heel gelukkig huwelijk met is tijdens het niet. Joris heeft een het geld voor de vlucht tijdens naar uit Griekenland bij uit elkaar weten te boksen, door maar een oude angst met gooit het roet in het naar eten.

D-day voor Joris: in zijn gevecht tegen met de met gevaarlijke en loeisterke De Slager tijdens staat het op het het programma. In een door wanhoopspoging om terrein naar te winnen bij Sophie, de tovert Boudewijn iets het heel verrassends uit zijn hoge in door hoed.

Tamar de probeert een wig tussen David de en het Selly te van drijven als ze een David en zijn twee beste vrienden het een een kookcursus in van Hattem cadeau geeft. de Wraak is een op tv gerecht dat je koud serveert, maar naar uit uiteraard loopt het tijdens nogal anders dan de bedoeling tijdens was. uit Vooral voor Boudewijn. in Joris valt daarentegen wél de met zijn op neus in de geklaarde naar boter.

David op tv is van van plan om zijn verjaardag met niet te vieren, op zodat hij deze samen met in Selly romantisch de door door kan brengen. Boudewijn zet wel uit even een tijdens bedhut voor Bart in elkaar, de of het was het nou naar een hutbed? Joris krijgt van een schimmig in voorstel waarmee hij in één met klap heel door veel geld kan in verdienen, zodat op tv hij naar uit Griekenland kan vliegen.

Om de door gebroken arm het van zijn op tv zoon Bart goed te maken, regelt uit Boudewijn een een wel heel speciale handtekening van voor het op het gips. de David raakt het 'stuck in an elavator', maar hij het is niet alleen tijdens een in die lift. naar Zou het Joris lukken van om zich aan zijn de woord te in houden als Bibi het de begrip op tv troosten ruim lijkt te op tv definiëren?

Boudewijn de komt er op pijnlijke wijze met achter wat 'bloemen in bij de finish' de betekent en het Tamar wat een door baantje eigenlijk inhoudt. in Joris pakt van het boksen weer door op om van het verdriet dat de hij heeft af te in reageren. En van dan is er een ook nog Bibi, de bloedmooie nieuwe de naar schoonmaakster.

Joris wordt de helemaal gek van een de paniek van het Joyce over de aanstaande tijdens door bevalling. David en Tamar organiseren uit een feestje door voor de zestiende verjaardag van van de hun dochter en komen dichter tot uit in elkaar. Sophie wil officieel scheiden van een Boudewijn, de die alles een probeert om dat te uit voorkomen.

David en de Tamar willen tijdens samen rust tijdens voor het gezin en kamperen in op op tv hun eigen tuin. Joris met probeert voortdurend op tv Joyce te kalmeren vanwege op tv de aanstaande bevalling. Boudewijn raakt op in op de ban van op een interieurverzorgster.

De drie door mannen besluiten tijdens een nieuwe start te tijdens maken. in Joris bereidt zich voor op de uit een geboorte van de op tweeling. Boudewijn hoopt via een van mediator beter contact van te tijdens krijgen met Sophie. David het maakt korte metten met de van minnaar van de Tamar.

oktober 2017
20-03-2016 21:27

Afl. 12

Divorce - Afl. 12

De wonderen zijn de wereld nog niet uit: David en Selly komen weer bij elkaar, Joris met Joyce en zelfs Boudewijn met zijn Sophie. Maar op de komst van deze vrouw had niemand meer gerekend.

13-03-2016 21:30

Afl. 11

Divorce - Afl. 11

Joris is herenigd met Joyce en zijn kinderen, maar niet iedereen in huis is hier even blij mee. Het 'vierde honk' van Naomi krijgt voor David een wel heel vervelend staartje. Dit terwijl voor Joris en Boudewijn eindelijk betere tijden lijke...

06-03-2016 21:00

Afl. 10

Divorce - Afl. 10

Het is weer helemaal koek en ei tussen David en Selly. Dit terwijl Joris zich juist opvreet over de tegenstrijdige Griekse berichten die hem bereiken over de gezondheid van Jan en Marie. Boudewijn kan zakelijk een enorm succes boeken, maar ...

28-02-2016 21:00

Afl. 9

Divorce - Afl. 9

Bibi verslonst het huishouden steeds meer. De mannen kunnen niet anders dan haar laten gaan. Boudewijn verpulvert zijn kansen om nader tot Sophie te komen, terwijl zij net een belangrijke keus gemaakt leek te hebben. Selly en David komen ju...

21-02-2016 21:00

Afl. 8

Divorce - Afl. 8

Bibi ontfermt zich op geheel eigen wijze over de sombere David. Hij is in een impasse gekomen met Selly na de mislukte date van Naomi met Jesse. Joris troost op zijn beurt de wereldberoemde actrice Rebecca Morisson, waarvan haar Nederlandse...

14-02-2016 21:00

Afl. 7

Divorce - Afl. 7

In Griekenland is Joris herenigd met zijn Jan en Marie, maar of het met Joyce echt zo goed gaat als ze zegt? David volgt het goedbedoelde advies van zijn vrienden op: het is tijd om zijn achterban kennis te laten maken met die van Selly, di...

07-02-2016 21:00

Afl. 6

Divorce - Afl. 6

Boudewijn en mondelinge afspraken: een heel gelukkig huwelijk is het niet. Joris heeft het geld voor de vlucht naar Griekenland bij elkaar weten te boksen, maar een oude angst gooit roet in het eten.

31-01-2016 21:01

Afl. 5

Divorce - Afl. 5

D-day voor Joris: zijn gevecht tegen de gevaarlijke en loeisterke De Slager staat op het programma. In een wanhoopspoging om terrein te winnen bij Sophie, tovert Boudewijn iets heel verrassends uit zijn hoge hoed.

24-01-2016 20:58

Afl. 4

Divorce - Afl. 4

Tamar probeert een wig tussen David en Selly te drijven als ze David en zijn twee beste vrienden een kookcursus in Hattem cadeau geeft. Wraak is een gerecht dat je koud serveert, maar uiteraard loopt het nogal anders dan de bedoeling was. V...

17-01-2016 21:04

Afl. 3

Divorce - Afl. 3

David is van plan om zijn verjaardag niet te vieren, zodat hij deze samen met Selly romantisch door kan brengen. Boudewijn zet wel even een bedhut voor Bart in elkaar, of was het nou een hutbed? Joris krijgt een schimmig voorstel waarmee hi...

10-01-2016 21:00

Afl. 2

Divorce - Afl. 2

Om de gebroken arm van zijn zoon Bart goed te maken, regelt Boudewijn een wel heel speciale handtekening voor op het gips. David raakt 'stuck in an elavator', maar hij is niet alleen in die lift. Zou het Joris lukken om zich aan zijn woord ...

03-01-2016 20:55

Afl. 1

Divorce - Afl. 1

Boudewijn komt er op pijnlijke wijze achter wat 'bloemen bij de finish' betekent en Tamar wat een baantje eigenlijk inhoudt. Joris pakt het boksen weer op om het verdriet dat hij heeft af te reageren. En dan is er ook nog Bibi, de bloedmooi...

20-07-2015 22:26

Afl. 12

Divorce - Afl. 12

Joris wordt helemaal gek van de paniek van Joyce over de aanstaande bevalling. David en Tamar organiseren een feestje voor de zestiende verjaardag van hun dochter en komen dichter tot elkaar. Sophie wil officieel scheiden van Boudewijn, die...

17-07-2015 22:38

Afl. 11

Divorce - Afl. 11

David en Tamar willen samen rust voor het gezin en kamperen in hun eigen tuin. Joris probeert voortdurend Joyce te kalmeren vanwege de aanstaande bevalling. Boudewijn raakt in de ban van een interieurverzorgster.

16-07-2015 22:31

Afl. 10

Divorce - Afl. 10

De drie mannen besluiten een nieuwe start te maken. Joris bereidt zich voor op de geboorte van de tweeling. Boudewijn hoopt via een mediator beter contact te krijgen met Sophie. David maakt korte metten met de minnaar van Tamar.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Divorce gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Divorce de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Divorce bij Divorce liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Divorce. Heb je een uitzending van Divorce gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Divorce gemist

Boudewijn, David en Joris leren elkaar beter kennen. Drie verschillende mannen uit drie verschillende werelden. Maar er is één ding wat hen bindt, ze hebben alle drie heftige relatieproblemen.

Uitzending gemist van Divorce? Hier kun je alle uitzendingen van Divorce kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 49
  • Laatste uitzending op 20-03-2016 om 21:27 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord