Programma gemist?

De in zeventienjarige Lisa is in zwanger van een uit vijftienjarige jongen, die in nu in een gesloten het inrichting zit. Lisa heeft met zelf ook het in nodige van meegemaakt, en het gezin staat op onder jeugdzorg door en uit voogdij. Lisa gaat al van langer dan een in jaar niet naar school, vanwege het een slaapstoornis. Ze in hangt uit hele dagen op de het veldje in het Heerenveen, met nog een 30 hangjongeren. Lisa wil van niet de naar het tienermoederhuis waar ze heen op moet van haar van uit hulpverleners. Maar als ze een niet gaat in wordt de voogdij van met haar kindje afgepakt. Wat in te doen? het Actrice en zangeres Jelka tijdens van Houten laat de Lisa zien een dat de wereld groter op is dan tijdens het veldje in Heerenveen en in van dat ze genoeg van talent heeft om haar eigen van pad te uit kiezen.

De 20-jarige Rosa tijdens is met compleet onverwacht tijdens in verwachting. Er was een haar verteld in dat ze door haar obesitas een niet zwanger kon worden. op tv Ze woont in op in een gedeelde woning van het Leger door Des Heils op op een kamertje van een naar drie bij drie en er is in geen plek tijdens voor uit een babytje. Naar school gaat op tv Rosa niet meer, omdat een uit ze teveel onvoldoendes haalde. Wel naar heeft ze een schuld de van 20.000 naar euro, hoe naar dat komt op weet ze niet precies. Hoe ze tijdens het moet op oplossen ook in niet. Tijd om de handen de uit een de mouwen te steken, vindt naar rockmoeder in Xandra Brood! Er wordt geklust, naar door gesjouwd en geregeld. Maar door lukt het ze op om voor de het bevalling alles uit op de rit te naar krijgen?

Nicole (17) woont het samen met haar in Poolse de moeder in Enkhuizen. Haar vriend naar Walid een (20) is van de vader van het kindje op tv en woont een ook nog een bij zijn ouders. De moeder van van Nicole heeft een uit bijstandsuitkering en op tv is door genoodzaakt rond te het komen van een uit klein bedrag om door voor Nicole, de baby en tijdens haarzelf te zorgen. een Roos Schlikker begeleidt Nicole op tv de om meer financieel inzicht te krijgen, van zodat ze zich in meer met beseft wat er uit allemaal nodig is om met een uit huishouden te laten tijdens draaien. Daar is ze uit ook aan toe op nu ze zelf moeder is uit geworden. op Het wordt tijd dat uit ze iets met zelfstandiger wordt en op tv meer kennis met krijgt van 'het echte een leven'...

Tiffany van is nog op tv maar net twintig, maar inmiddels alweer het naar zwanger van haar tweede kindje. Dit op tv terwijl op tv haar zoontje met nog maar negen tijdens maanden oud is. Deze op baby's hebben alle twee uit een andere vader het en tijdens waren beiden ongepland. Ze wil op heel graag door met zichzelf aan de in bak, de om een nog betere moeder te op een worden nu ze haar tweede kindje naar krijgt. Tiffany van heeft een slechte jeugd met gehad. naar Haar moeder vertrekt naar Engeland, uit uit en laat het het gezin achter als een Tiffany nog maar vijf jaar is. een Haar vader uit heeft ze daardoor door op een in voetstuk geplaatst, maar ondanks op tv zijn inzet uit heeft Tiffany in veel uit jeugdinstellingen gezeten. Patty haalt op tv haar moeder door naar Nederland, zodat zij een Tiffany kan ondersteunen een en naar ze kunnen werken aan op tv hun band. Na de uit het geboorte van de baby gaat Patty op tv nóg tijdens een stapje van verder om Tiffany te het helpen met op de verwerking van haar tijdens jeugd.

Ashley, achttien naar jaar tijdens oud, woont nog thuis het bij haar moeder en het is met onbedoeld zwanger geworden. De vader van van de baby met is ook niet meer door in het beeld. Ashley zal naar er dus alleen voor komen op tv te van staan. Net van als haar eigen een moeder die haar grote door voorbeeld is. Maar op het gezin heeft veel zorgen. tijdens Door een huurschuld uit hangt er op tv een uit huisuitzetting boven hun met hoofd. Vandaar dat Ashley nu tijdens op de wachtlijst staat van voor het een jong een moeder huis. Iets wat ze eigenlijk op niet tijdens willen want Ashley naar blijft het allerliefst bij op haar moeder. Maar uit tot van haar verhuizing moet het huis wel een babyproof naar gemaakt worden. En dat is op tv een uitdaging met de stevige van rokers in huis en last tijdens op but not least ook nog door eens op tv acht honden die centraal op staan in de dit huishouden. Leonie doet haar op best er zoveel mogelijk door voor van Ashley te op zijn.

Noëmie is van negentien het en woont in een naar instelling voor met begeleid wonen. Na op jarenlang een vriendin te hebben door gehad, door heeft ze een tijdje door geëxperimenteerd met een naar jongen waar zij met zwanger van is geraakt. tijdens Inmiddels is tijdens ze weer terug bij door haar vriendin Tamara. Samen in willen van ze een de gezin vormen en het zorgen voor de baby. naar Noëmie is in veel gepest in het het verleden en van heeft daar tot op het de dag van door vandaag nog erg veel het last van. het Lucille helpt haar te op tv werken aan uit haar zelfvertrouwen, zodat ze een door tijdens zelfverzekerde moeder kan uit zijn voor haar met zoontje.

Daphne het is zeventien uit jaar en woont samen in met haar vader door in een gezellig volksbuurtje in het Nootdorp. Haar negentienjarige het vriend Damian, die van in het van dagelijkse van leven gevels onderhoudt, door is vaak bij hen, op tv maar woont nog bij zijn met eigen ouders. in Sinds Daphne weet uit dat ze de zwanger is, is ze gestopt een door met school en zit het ze veel met thuis. Ze is financieel volledig afhankelijk naar van haar vader uit en Damian. met Monique Westenberg helpt haar de bij uit de voorbereidingen op de komst van van met de baby en stimuleert haar het op om een opleiding te volgen om door niet met afhankelijk te blijven van haar van uit vader en vriendje.

In het door Friese Drachten woont Jaylin uit samen op tv met haar 25-jarige vriend een Jelmer. tijdens Ze kennen elkaar van al jaren via van internet, maar spraken op vijf maanden geleden pas in voor het eerst af. Jaylin naar raakt snel in na tijdens hun eerste ontmoeting in verwachting van naar haar tweede op kindje. Op haar zestiende tijdens is Jaylin de namelijk al met moeder geworden van op dochtertje Emma. Ze van ligt momenteel het nog in scheiding op tv met de vader van Emma, uit wat van de nodige stress met het zich meebrengt. op tv Voor Jelmer is Jaylin op verhuisd naar Drachten het waar ze zich tijdens vaak eenzaam voelt. Bobbi van is er tijdens om haar te helpen uit uit haar isolement op te met komen.

Melissa is naar pas een paar tijdens maanden samen op tv met haar vriendje wanneer ze tijdens ongewild op zwanger raakt. Op het moment in dat Melissa haar van tijdens zwangerschap ontdekt, woont ze van met hem bij zijn ouders. in Zij uit reageren in naar eerste instantie positief op op het babynieuws, een maar de relatie loopt uit toch op de klippen als uit naar Melissa opbiecht dat ze door is vreemdgegaan. Nu woont Melissa het in het een Babyhuis. Met van haar vader heeft ze van geen contact en bij het tijdens haar moeder wonen is uit nu geen met optie omdat ze de flink kunnen botsen. Sinds tijdens kort is ze de niet meer alleen omdat ze de een nieuwe vriend door op tv heeft. Kim ondersteunt naar haar bij het vinden van van een nieuwe naar opleiding en probeert de haar te van coachen bij haar angst voor de uit een bevalling.

Chiara in is onverwacht naar zwanger geworden van door haar negentienjarige vriend Joey. Ze woont naar tijdelijk de bij Joey en zijn ouders een in, met is gestopt de met school en heeft tijdens geen werk waardoor de ze veel thuis het zit. Dit naar komt door een de verleden met een fout ex-vriendje waardoor op ze het steeds slechter in naar haar vel ging het zitten en uiteindelijk met depressief raakte. Georgina gaat van het jonge stel uit helpen met door deze verandering in in hun leven.

We uit kijken mee met Cheyenne, op tv die uit op haar zeventiende zwanger wordt van het haar een vriendje Kevin. Ondanks hun knipperlichtrelatie in van en het feit dat ze niet in op tv samenwonen, is het krijgen van een de kindje toch in stiekem hun een droom. Als blijkt dat op tv Cheyenne in in verwachting is van niet in één maar twee kindjes op tv moet het het stel naar wel even slikken. Cheyenne is van erg tijdens direct, waardoor de communicatie tussen tijdens haar en haar vriend naar de soms moeilijk verloopt. Tatum naar Dagelet helpt op tv het stel om uit het onderlinge contact aan te op pakken, want ze zullen tijdens in elkaar hard genoeg nodig hebben als van de op tv tweeling er tijdens is.

Worstelen met in een naar moeilijke jeugd, een van knipperlichtrelatie met je partner uit of wonen in een zorginstelling. met een Het zijn geen ideale van omstandigheden om in zwanger te uit raken. Toch hebben tijdens veel tienermoeders van te maken met zulke het door situaties en willen zij door niets liever dan hun door leven op de op tv rails te krijgen de voor met de komst van hun kindje. tijdens In een nieuw seizoen naar Vier Handen het Op Eén van Buik volgen bekende moeders opnieuw het in een reeks jonge meiden vóór, uit tijdens en na hun met zwangerschap. Moeders Georgina de door Verbaan, Lucille Werner, Bobbi tijdens Eden, Monique het Westenberg, Leonie ter Braak, Patty van Brard, naar Tatum Dagelet en Kim de Kötter gaan samen het met de meisjes vol moed naar aan de slag door om de hindernissen in een in hun leven te overwinnen en op tv ze klaar op tv te stomen voor tijdens het moederschap. Het naar nieuwe seizoen naar van Vier Handen Op Eén op in Buik is vanaf vanavond iedere dinsdagavond een door te zien om door 20:25 uur op NPO 3. Lucille door Werner: "Zelf ben een ik een op oudere leeftijd moeder in geworden. Het het volgen van tienermoeder de Noëmie tijdens haar zwangerschap heeft door mij een naar kant laten zien van van het moederschap die met je in maar zelden ziet. Deze jonge meiden door hadden nooit gedacht het dat van hun leven zo’n uit wending zou naar krijgen. Een situatie met een met grote impact een op emotioneel, sociaal en financieel tijdens vlak. Deze in dappere moeders kozen van voor hun kind ondanks het een vele tegenwerkingen. De kracht van moederschap in op blijkt leeftijdsloos te zijn." In de door eerste het aflevering zien we de 19-jarige op Tanja die onverwacht zwanger naar wordt van tijdens haar door tien jaar oudere uit vriend Jeremy. Wanneer ze erachter komt in dat ze in zwanger van is, besluit ze om bij de Jeremy te gaan een wonen door in een andere stad. Tanja van voelt zich eenzaam een in haar nieuwe situatie op tv in en mist haar tijdens familie en vrienden enorm. Daarnaast kampt in Jeremy met tijdens twee verslavingen, gamen en het in jointjes roken, en hebben ze op tv hun financiële zaken op niet in op orde. Patty Brard uit probeert het stel tijdens een zetje in de van goede richting te van geven, zodat ze hun met op tv zaken op orde krijgen voordat het de baby tijdens komt.

september 2018
10-04-2018 20:25

Lisa en Jelka van Houten

Vier Handen Op Eén Buik - Lisa en Jelka van Houten

De zeventienjarige Lisa is zwanger van een vijftienjarige jongen, die nu in een gesloten inrichting zit. Lisa heeft zelf ook het nodige meegemaakt, en het gezin staat onder jeugdzorg en voogdij. Lisa gaat al langer dan een jaar niet naar sc...

03-04-2018 20:25

Rosa en Xandra Brood

Vier Handen Op Eén Buik - Rosa en Xandra Brood

De 20-jarige Rosa is compleet onverwacht in verwachting. Er was haar verteld dat ze door haar obesitas niet zwanger kon worden. Ze woont in een gedeelde woning van het Leger Des Heils op een kamertje van drie bij drie en er is geen plek voo...

27-03-2018 20:25

Nicole & Roos Schlikker

Vier Handen Op Eén Buik - Nicole & Roos Schlikker

Nicole (17) woont samen met haar Poolse moeder in Enkhuizen. Haar vriend Walid (20) is de vader van het kindje en woont ook nog bij zijn ouders. De moeder van Nicole heeft een bijstandsuitkering en is genoodzaakt rond te komen van een klein...

20-03-2018 20:25

Tiffany & Patty Brard

Vier Handen Op Eén Buik - Tiffany & Patty Brard

Tiffany is nog maar net twintig, maar inmiddels alweer zwanger van haar tweede kindje. Dit terwijl haar zoontje nog maar negen maanden oud is. Deze baby's hebben alle twee een andere vader en waren beiden ongepland. Ze wil heel graag met zi...

13-03-2018 20:25

Ashley & Leonie ter Braak

Vier Handen Op Eén Buik - Ashley & Leonie ter Braak

Ashley, achttien jaar oud, woont nog thuis bij haar moeder en is onbedoeld zwanger geworden. De vader van de baby is ook niet meer in beeld. Ashley zal er dus alleen voor komen te staan. Net als haar eigen moeder die haar grote voorbeeld is...

06-03-2018 20:30

Noëmie & Lucille Werner

Vier Handen Op Eén Buik - Noëmie & Lucille Werner

Noëmie is negentien en woont in een instelling voor begeleid wonen. Na jarenlang een vriendin te hebben gehad, heeft ze een tijdje geëxperimenteerd met een jongen waar zij zwanger van is geraakt. Inmiddels is ze weer terug bij haar vriendin...

27-02-2018 20:30

Daphne & Monique Westenberg

Vier Handen Op Eén Buik - Daphne & Monique Westenberg

Daphne is zeventien jaar en woont samen met haar vader in een gezellig volksbuurtje in Nootdorp. Haar negentienjarige vriend Damian, die in het dagelijkse leven gevels onderhoudt, is vaak bij hen, maar woont nog bij zijn eigen ouders. Sinds...

20-02-2018 20:30

Jaylin & Bobbi Eden

Vier Handen Op Eén Buik - Jaylin & Bobbi Eden

In het Friese Drachten woont Jaylin samen met haar 25-jarige vriend Jelmer. Ze kennen elkaar al jaren via internet, maar spraken vijf maanden geleden pas voor het eerst af. Jaylin raakt snel na hun eerste ontmoeting in verwachting van haar ...

13-02-2018 20:30

Melissa & Kim Kotter

Vier Handen Op Eén Buik - Melissa & Kim Kotter

Melissa is pas een paar maanden samen met haar vriendje wanneer ze ongewild zwanger raakt. Op het moment dat Melissa haar zwangerschap ontdekt, woont ze met hem bij zijn ouders. Zij reageren in eerste instantie positief op het babynieuws, m...

06-02-2018 20:30

Chiara & Georgina Verbaan

Vier Handen Op Eén Buik - Chiara & Georgina Verbaan

Chiara is onverwacht zwanger geworden van haar negentienjarige vriend Joey. Ze woont tijdelijk bij Joey en zijn ouders in, is gestopt met school en heeft geen werk waardoor ze veel thuis zit. Dit komt door een verleden met een fout ex-vrien...

30-01-2018 20:30

Cheyenne & Tatum Dagelet

Vier Handen Op Eén Buik - Cheyenne & Tatum Dagelet

We kijken mee met Cheyenne, die op haar zeventiende zwanger wordt van haar vriendje Kevin. Ondanks hun knipperlichtrelatie en het feit dat ze niet samenwonen, is het krijgen van een kindje toch stiekem hun droom. Als blijkt dat Cheyenne in ...

23-01-2018 20:25

Terug: Vier Handen Op Eén Buik

Vier Handen Op Eén Buik - Terug: Vier Handen Op Eén Buik

Worstelen met een moeilijke jeugd, een knipperlichtrelatie met je partner of wonen in een zorginstelling. Het zijn geen ideale omstandigheden om in zwanger te raken. Toch hebben veel tienermoeders te maken met zulke situaties en willen zij ...

14-03-2017 20:30

Vier Handen Op Eén Buik

Vier Handen Op Eén Buik - Vier Handen Op Eén Buik

Bekende moeders helpen toekomstige jonge moeders tijdens hun zwangerschap, de bevalling en daarna. Vier Handen Op Eén Buik, vanaf 18 december wekelijks om 20:30 uur bij BNN op 3!

07-03-2017 20:30

Vier Handen Op Eén Buik

Vier Handen Op Eén Buik - Vier Handen Op Eén Buik

Bekende moeders helpen toekomstige jonge moeders tijdens hun zwangerschap, de bevalling en daarna. Vier Handen Op Eén Buik, vanaf 18 december wekelijks om 20:30 uur bij BNN op 3!

28-02-2017 20:30

Vier Handen Op Eén Buik

Vier Handen Op Eén Buik - Vier Handen Op Eén Buik

Bekende moeders helpen toekomstige jonge moeders tijdens hun zwangerschap, de bevalling en daarna. Vier Handen Op Eén Buik, vanaf 18 december wekelijks om 20:30 uur bij BNN op 3!

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Vier Handen Op Eén Buik gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vier Handen Op Eén Buik de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vier Handen Op Eén Buik bij Vier Handen Op Eén Buik liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Vier Handen Op Eén Buik. Heb je een uitzending van Vier Handen Op Eén Buik gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Vier Handen Op Eén Buik gemist

Bekende moeders helpen toekomstige jonge moeders tijdens hun zwangerschap, de bevalling en daarna. Vier Handen Op Eén Buik, vanaf 18 december wekelijks om 20:30 uur bij BNN op 3!

Uitzending gemist van Vier Handen Op Eén Buik? Hier kun je alle uitzendingen van Vier Handen Op Eén Buik kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 40
  • Laatste uitzending op 10-04-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord