Programma gemist?

De de zeventienjarige Lisa uit is zwanger van een vijftienjarige in jongen, die een nu in een gesloten inrichting het het zit. Lisa heeft zelf ook met het nodige meegemaakt, het en het het gezin staat onder jeugdzorg door en voogdij. Lisa gaat op tv al langer dan naar een jaar door niet tijdens naar school, vanwege een een slaapstoornis. Ze hangt in hele dagen op het uit veldje in Heerenveen, het met nog 30 in hangjongeren. Lisa van wil niet naar het tienermoederhuis het waar ze heen van moet de van haar hulpverleners. Maar tijdens als ze niet gaat een wordt de voogdij de tijdens van haar kindje afgepakt. Wat te de doen? op tv Actrice en de zangeres Jelka van Houten laat Lisa in zien dat van de wereld van groter is uit dan het veldje een in Heerenveen en dat ze het genoeg de talent heeft om haar eigen pad van te naar kiezen.

De 20-jarige een Rosa is van compleet onverwacht in verwachting. Er uit was haar verteld de dat ze naar door haar obesitas niet met zwanger kon worden. naar een Ze woont in een gedeelde woning op tv van op tv het Leger van Des Heils op een op tv kamertje van drie bij van drie en de er is geen door plek voor een tijdens babytje. Naar school op gaat Rosa een niet meer, omdat door ze teveel onvoldoendes haalde. Wel het heeft ze een schuld een van 20.000 een euro, hoe dat in komt weet ze uit niet precies. een Hoe ze het moet oplossen de in ook niet. Tijd in om de handen in uit de mouwen het te steken, vindt rockmoeder Xandra op Brood! tijdens Er wordt geklust, gesjouwd en in geregeld. Maar uit lukt het ze om voor van de bevalling de alles op door de rit te op tv krijgen?

Nicole (17) op tv woont in samen met haar Poolse het moeder in naar Enkhuizen. Haar vriend Walid uit (20) is de vader van van het kindje en tijdens woont ook nog tijdens bij zijn op ouders. De moeder van van Nicole heeft een van bijstandsuitkering en van is genoodzaakt rond het te komen een van een klein tijdens bedrag om voor Nicole, de op tv baby de en haarzelf te zorgen. naar Roos Schlikker begeleidt met Nicole om meer uit financieel inzicht te van krijgen, zodat uit ze zich meer beseft op tv wat in er allemaal nodig is om uit een huishouden te laten in een draaien. Daar is ze uit ook aan een toe nu ze op zelf moeder is geworden. Het wordt in door tijd dat ze iets zelfstandiger van wordt en meer kennis van krijgt in van 'het echte met leven'...

Tiffany de is nog maar net twintig, in maar inmiddels alweer naar zwanger van haar op tv het tweede kindje. Dit op tv terwijl haar zoontje nog maar negen het maanden oud is. door Deze baby's hebben de alle twee op een andere tijdens vader en waren naar beiden ongepland. Ze wil op tv heel graag met zichzelf naar aan de op bak, in om een nog betere moeder te een worden nu ze door haar tweede op kindje krijgt. Tiffany heeft tijdens een de slechte jeugd gehad. Haar in moeder vertrekt naar Engeland, met en op laat het gezin achter het als Tiffany nog maar met vijf jaar tijdens is. Haar in vader heeft ze tijdens daardoor op een voetstuk geplaatst, tijdens door maar ondanks zijn van inzet heeft Tiffany door in veel jeugdinstellingen gezeten. het Patty haalt haar moeder naar in Nederland, zodat in zij de Tiffany kan ondersteunen en met ze kunnen tijdens werken aan hun band. Na de in op tv geboorte van de baby gaat Patty op op tv nóg een stapje verder op tv om Tiffany te helpen met het de verwerking op tv van haar met jeugd.

Ashley, achttien door jaar oud, woont nog door met thuis bij haar de moeder en is onbedoeld in zwanger geworden. De een vader van de baby is een de ook niet meer in uit beeld. Ashley zal er dus in op alleen voor komen te staan. in Net als tijdens haar eigen moeder een die haar grote voorbeeld uit is. met Maar het gezin heeft naar veel zorgen. Door een huurschuld in uit hangt er een huisuitzetting boven hun door de hoofd. Vandaar dat een Ashley nu op de wachtlijst staat met voor uit een jong moeder naar huis. Iets wat ze een eigenlijk niet van willen want naar Ashley blijft het in allerliefst bij haar moeder. Maar tot naar haar verhuizing moet van op tv het huis wel babyproof gemaakt worden. uit in En dat is een van uitdaging met de stevige rokers in het huis en last but not naar least in ook nog eens acht in honden die centraal staan op in de dit huishouden. Leonie doet van haar best van er zoveel mogelijk voor Ashley uit te met zijn.

Noëmie in is negentien de en woont in een uit instelling voor begeleid wonen. naar Na in jarenlang een vriendin te hebben van gehad, heeft ze met een tijdje geëxperimenteerd een met op een jongen waar zij zwanger op tv van naar is geraakt. Inmiddels het is ze weer terug met bij haar vriendin Tamara. Samen naar willen ze een het gezin vormen op en zorgen voor de door baby. Noëmie is met veel van gepest in uit het verleden en heeft door daar tot op de de dag van vandaag nog uit erg veel last uit van. een Lucille helpt haar te werken met de aan haar zelfvertrouwen, naar zodat ze een zelfverzekerde de moeder kan zijn voor haar een uit zoontje.

Daphne is op tv zeventien jaar en naar woont samen door met haar vader met in een gezellig volksbuurtje naar in uit Nootdorp. Haar negentienjarige vriend van Damian, die in het dagelijkse van een leven gevels onderhoudt, is vaak naar bij hen, de maar woont nog bij zijn op tv van eigen ouders. Sinds met Daphne weet dat een ze zwanger is, is ze in gestopt uit met school en zit ze op tv veel door thuis. Ze is financieel volledig afhankelijk op een van haar vader een en Damian. Monique Westenberg de helpt haar bij de uit voorbereidingen tijdens op de komst van de baby van en stimuleert haar het om een opleiding tijdens tijdens te volgen om naar niet afhankelijk te blijven van op tv haar vader met en vriendje.

In het naar Friese Drachten uit woont Jaylin in samen met haar 25-jarige op vriend Jelmer. een Ze kennen elkaar al jaren op tv via internet, maar spraken tijdens vijf tijdens maanden geleden een pas voor het eerst af. Jaylin de raakt uit snel na hun eerste ontmoeting de in verwachting van in op tv haar tweede kindje. Op haar in zestiende is Jaylin namelijk op al moeder het geworden van dochtertje in Emma. Ze ligt momenteel tijdens nog in scheiding een met de op vader met van Emma, wat door de nodige stress met zich meebrengt. een Voor Jelmer is van Jaylin verhuisd op tv naar Drachten van waar ze in zich vaak eenzaam voelt. van Bobbi is op tv er om haar te door helpen uit haar isolement te met met komen.

Melissa met is pas een paar maanden tijdens samen met door haar vriendje wanneer door ze ongewild zwanger op tv raakt. Op het moment door tijdens dat Melissa haar zwangerschap op tv ontdekt, woont ze naar met hem bij zijn ouders. het Zij een reageren in in eerste instantie positief een op het babynieuws, maar de met relatie de loopt toch op de klippen als het Melissa opbiecht tijdens dat ze is van vreemdgegaan. Nu met woont Melissa door in een Babyhuis. de Met haar vader de heeft ze geen contact de en bij haar moeder tijdens wonen naar is nu geen een optie omdat ze flink kunnen botsen. tijdens op Sinds kort is ze niet meer naar alleen in omdat ze tijdens een nieuwe vriend heeft. in Kim ondersteunt haar een bij het een vinden van een nieuwe opleiding op tv en probeert haar te een coachen bij haar van angst voor de naar in bevalling.

Chiara op is onverwacht zwanger met geworden van haar negentienjarige op vriend Joey. met Ze woont van tijdelijk bij Joey en van zijn ouders in, van is gestopt een met school en heeft tijdens geen werk waardoor ze naar veel thuis zit. tijdens Dit komt uit door een verleden met een op tv een fout ex-vriendje waardoor ze de steeds slechter in haar vel op op ging zitten en uiteindelijk depressief met raakte. Georgina tijdens gaat het jonge stel van helpen in met deze verandering in hun in leven.

We kijken het mee met met Cheyenne, die naar op haar zeventiende zwanger tijdens wordt van haar op tv vriendje Kevin. Ondanks hun in knipperlichtrelatie en het feit door dat ze naar niet samenwonen, is het naar krijgen van een tijdens kindje toch stiekem op hun in droom. Als blijkt met dat Cheyenne in verwachting de is van niet één met maar de twee kindjes moet het stel met wel even met slikken. met Cheyenne is erg direct, waardoor de een communicatie tussen haar een en het haar vriend met soms moeilijk verloopt. het Tatum Dagelet helpt het stel het om het het onderlinge contact aan tijdens te pakken, want ze door zullen elkaar hard genoeg naar een nodig hebben als de naar tweeling er het is.

Worstelen uit met een moeilijke jeugd, een het naar knipperlichtrelatie met je partner of uit wonen de in een zorginstelling. Het zijn geen in door ideale omstandigheden om in zwanger te op raken. Toch tijdens hebben veel met tienermoeders te op maken met zulke op situaties en willen zij niets liever het dan hun uit leven op in de rails te krijgen voor op tv de een komst van hun het kindje. In naar een nieuw seizoen Vier op Handen Op Eén Buik volgen met bekende moeders op opnieuw een reeks tijdens jonge het meiden vóór, tijdens en na het hun zwangerschap. Moeders Georgina in Verbaan, Lucille van Werner, van Bobbi Eden, Monique Westenberg, op tv Leonie ter Braak, naar Patty Brard, de Tatum Dagelet en Kim tijdens Kötter gaan op tv samen met de van meisjes vol moed van aan de slag om naar de hindernissen in hun een leven te overwinnen en het ze klaar te naar stomen voor op het moederschap. Het het nieuwe het seizoen van Vier de Handen Op Eén Buik naar is vanaf uit vanavond iedere dinsdagavond in te zien om 20:25 uur op de tijdens NPO 3. Lucille Werner: "Zelf door ben ik op oudere leeftijd tijdens moeder tijdens geworden. Het op volgen van tienermoeder in Noëmie tijdens haar een zwangerschap heeft mij een door kant laten zien van het naar moederschap in die je maar de zelden ziet. Deze naar jonge meiden hadden nooit gedacht met dat hun leven met zo’n wending zou op tv krijgen. van Een situatie met de een grote van impact op emotioneel, sociaal van en financieel van vlak. Deze dappere moeders van kozen voor hun kind ondanks een vele tegenwerkingen. van De kracht van moederschap in blijkt op tv leeftijdsloos te op zijn." In de eerste naar aflevering zien we de 19-jarige het Tanja die onverwacht zwanger met wordt van het haar tien met jaar oudere vriend met Jeremy. Wanneer ze erachter komt uit dat ze op tv zwanger is, besluit ze door om bij tijdens Jeremy te een gaan wonen in tijdens een andere stad. op Tanja voelt zich eenzaam in het haar op nieuwe situatie en mist in haar familie en vrienden een tijdens enorm. Daarnaast kampt Jeremy tijdens met twee het verslavingen, gamen en op tv jointjes roken, en uit hebben ze hun financiële op tv zaken niet op orde. Patty op Brard van probeert het tijdens stel een zetje in in de goede door richting te geven, zodat ze hun op tv op zaken op orde tijdens krijgen voordat de baby met komt.

november 2018
10-04-2018 20:25

Lisa en Jelka van Houten

Vier Handen Op Eén Buik - Lisa en Jelka van Houten

De zeventienjarige Lisa is zwanger van een vijftienjarige jongen, die nu in een gesloten inrichting zit. Lisa heeft zelf ook het nodige meegemaakt, en het gezin staat onder jeugdzorg en voogdij. Lisa gaat al langer dan een jaar niet naar sc...

03-04-2018 20:25

Rosa en Xandra Brood

Vier Handen Op Eén Buik - Rosa en Xandra Brood

De 20-jarige Rosa is compleet onverwacht in verwachting. Er was haar verteld dat ze door haar obesitas niet zwanger kon worden. Ze woont in een gedeelde woning van het Leger Des Heils op een kamertje van drie bij drie en er is geen plek voo...

27-03-2018 20:25

Nicole & Roos Schlikker

Vier Handen Op Eén Buik - Nicole & Roos Schlikker

Nicole (17) woont samen met haar Poolse moeder in Enkhuizen. Haar vriend Walid (20) is de vader van het kindje en woont ook nog bij zijn ouders. De moeder van Nicole heeft een bijstandsuitkering en is genoodzaakt rond te komen van een klein...

20-03-2018 20:25

Tiffany & Patty Brard

Vier Handen Op Eén Buik - Tiffany & Patty Brard

Tiffany is nog maar net twintig, maar inmiddels alweer zwanger van haar tweede kindje. Dit terwijl haar zoontje nog maar negen maanden oud is. Deze baby's hebben alle twee een andere vader en waren beiden ongepland. Ze wil heel graag met zi...

13-03-2018 20:25

Ashley & Leonie ter Braak

Vier Handen Op Eén Buik - Ashley & Leonie ter Braak

Ashley, achttien jaar oud, woont nog thuis bij haar moeder en is onbedoeld zwanger geworden. De vader van de baby is ook niet meer in beeld. Ashley zal er dus alleen voor komen te staan. Net als haar eigen moeder die haar grote voorbeeld is...

06-03-2018 20:30

Noëmie & Lucille Werner

Vier Handen Op Eén Buik - Noëmie & Lucille Werner

Noëmie is negentien en woont in een instelling voor begeleid wonen. Na jarenlang een vriendin te hebben gehad, heeft ze een tijdje geëxperimenteerd met een jongen waar zij zwanger van is geraakt. Inmiddels is ze weer terug bij haar vriendin...

27-02-2018 20:30

Daphne & Monique Westenberg

Vier Handen Op Eén Buik - Daphne & Monique Westenberg

Daphne is zeventien jaar en woont samen met haar vader in een gezellig volksbuurtje in Nootdorp. Haar negentienjarige vriend Damian, die in het dagelijkse leven gevels onderhoudt, is vaak bij hen, maar woont nog bij zijn eigen ouders. Sinds...

20-02-2018 20:30

Jaylin & Bobbi Eden

Vier Handen Op Eén Buik - Jaylin & Bobbi Eden

In het Friese Drachten woont Jaylin samen met haar 25-jarige vriend Jelmer. Ze kennen elkaar al jaren via internet, maar spraken vijf maanden geleden pas voor het eerst af. Jaylin raakt snel na hun eerste ontmoeting in verwachting van haar ...

13-02-2018 20:30

Melissa & Kim Kotter

Vier Handen Op Eén Buik - Melissa & Kim Kotter

Melissa is pas een paar maanden samen met haar vriendje wanneer ze ongewild zwanger raakt. Op het moment dat Melissa haar zwangerschap ontdekt, woont ze met hem bij zijn ouders. Zij reageren in eerste instantie positief op het babynieuws, m...

06-02-2018 20:30

Chiara & Georgina Verbaan

Vier Handen Op Eén Buik - Chiara & Georgina Verbaan

Chiara is onverwacht zwanger geworden van haar negentienjarige vriend Joey. Ze woont tijdelijk bij Joey en zijn ouders in, is gestopt met school en heeft geen werk waardoor ze veel thuis zit. Dit komt door een verleden met een fout ex-vrien...

30-01-2018 20:30

Cheyenne & Tatum Dagelet

Vier Handen Op Eén Buik - Cheyenne & Tatum Dagelet

We kijken mee met Cheyenne, die op haar zeventiende zwanger wordt van haar vriendje Kevin. Ondanks hun knipperlichtrelatie en het feit dat ze niet samenwonen, is het krijgen van een kindje toch stiekem hun droom. Als blijkt dat Cheyenne in ...

23-01-2018 20:25

Terug: Vier Handen Op Eén Buik

Vier Handen Op Eén Buik - Terug: Vier Handen Op Eén Buik

Worstelen met een moeilijke jeugd, een knipperlichtrelatie met je partner of wonen in een zorginstelling. Het zijn geen ideale omstandigheden om in zwanger te raken. Toch hebben veel tienermoeders te maken met zulke situaties en willen zij ...

14-03-2017 20:30

Vier Handen Op Eén Buik

Vier Handen Op Eén Buik - Vier Handen Op Eén Buik

Bekende moeders helpen toekomstige jonge moeders tijdens hun zwangerschap, de bevalling en daarna. Vier Handen Op Eén Buik, vanaf 18 december wekelijks om 20:30 uur bij BNN op 3!

07-03-2017 20:30

Vier Handen Op Eén Buik

Vier Handen Op Eén Buik - Vier Handen Op Eén Buik

Bekende moeders helpen toekomstige jonge moeders tijdens hun zwangerschap, de bevalling en daarna. Vier Handen Op Eén Buik, vanaf 18 december wekelijks om 20:30 uur bij BNN op 3!

28-02-2017 20:30

Vier Handen Op Eén Buik

Vier Handen Op Eén Buik - Vier Handen Op Eén Buik

Bekende moeders helpen toekomstige jonge moeders tijdens hun zwangerschap, de bevalling en daarna. Vier Handen Op Eén Buik, vanaf 18 december wekelijks om 20:30 uur bij BNN op 3!

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Vier Handen Op Eén Buik gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vier Handen Op Eén Buik de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vier Handen Op Eén Buik bij Vier Handen Op Eén Buik liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Vier Handen Op Eén Buik. Heb je een uitzending van Vier Handen Op Eén Buik gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Vier Handen Op Eén Buik gemist

Bekende moeders helpen toekomstige jonge moeders tijdens hun zwangerschap, de bevalling en daarna. Vier Handen Op Eén Buik, vanaf 18 december wekelijks om 20:30 uur bij BNN op 3!

Uitzending gemist van Vier Handen Op Eén Buik? Hier kun je alle uitzendingen van Vier Handen Op Eén Buik kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 40
  • Laatste uitzending op 10-04-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord