Programma gemist?

De zeventienjarige door Lisa is met zwanger van een vijftienjarige jongen, de die nu door in een gesloten in inrichting zit. Lisa met heeft op zelf ook het van nodige meegemaakt, en het het gezin staat onder jeugdzorg naar en in voogdij. Lisa gaat al langer de dan op tv een jaar niet naar school, het vanwege van een slaapstoornis. Ze hangt hele van dagen op het veldje het het in Heerenveen, met naar nog 30 hangjongeren. uit Lisa wil niet naar het tienermoederhuis tijdens waar ze de heen moet van haar uit hulpverleners. Maar in als uit ze niet gaat wordt door de voogdij van naar haar kindje afgepakt. Wat te in doen? Actrice en naar zangeres Jelka van uit Houten laat naar Lisa zien het dat de wereld groter is met dan het het veldje in Heerenveen en tijdens dat ze naar genoeg talent heeft de om naar haar eigen pad te de kiezen.

De 20-jarige door Rosa met is compleet onverwacht in verwachting. Er uit was haar het verteld dat ze door in haar obesitas naar niet door zwanger kon worden. van Ze woont in een gedeelde van woning op tv van het Leger Des uit Heils op een kamertje van tijdens drie bij drie op tv op en er is geen plek uit voor een babytje. het Naar school met gaat Rosa niet meer, omdat een ze teveel het onvoldoendes haalde. Wel heeft tijdens ze op een schuld van 20.000 euro, het hoe dat het komt weet ze tijdens niet precies. Hoe op tv ze het moet uit oplossen tijdens ook niet. Tijd om de op handen uit de in mouwen te steken, vindt met rockmoeder Xandra op Brood! Er op tv wordt geklust, gesjouwd en door geregeld. Maar de lukt het ze om een voor de op bevalling alles op de rit een te van krijgen?

Nicole (17) het woont door samen met haar Poolse moeder in door Enkhuizen. Haar vriend naar Walid het (20) is in de vader van van het kindje en woont in ook nog bij zijn een ouders. De moeder van in Nicole heeft door een bijstandsuitkering en uit is genoodzaakt rond uit te komen in van een op klein bedrag om voor in Nicole, de baby naar en haarzelf te met zorgen. Roos Schlikker begeleidt op tv Nicole om meer financieel door inzicht te tijdens krijgen, het zodat ze zich tijdens meer beseft wat er allemaal nodig op tv is om een tijdens huishouden van te laten draaien. met Daar is ze van ook aan toe door nu ze zelf moeder door is geworden. tijdens Het wordt tijd dat ze een iets op zelfstandiger wordt en meer kennis met krijgt van de 'het echte in leven'...

Tiffany door is nog maar net twintig, op door maar inmiddels alweer zwanger uit van haar naar tweede kindje. Dit op tv terwijl haar zoontje op tv nog maar negen maanden oud is. het Deze baby's op tv hebben alle twee een op op tv andere vader en waren een beiden ongepland. door Ze wil heel graag uit met zichzelf aan de bak, een om een door nog betere moeder te op worden nu de ze haar naar tweede kindje krijgt. van Tiffany heeft de een slechte jeugd gehad. door Haar moeder de vertrekt naar Engeland, en laat het van gezin achter met als Tiffany met nog maar vijf de jaar is. Haar vader heeft de ze het daardoor op een in voetstuk geplaatst, maar ondanks zijn uit inzet heeft op tv Tiffany in veel jeugdinstellingen tijdens gezeten. in Patty haalt haar moeder naar het in Nederland, zodat zij door Tiffany kan ondersteunen en van ze kunnen werken van aan hun band. Na naar de geboorte van de uit baby gaat op Patty nóg door een stapje verder om in Tiffany te helpen op tv met de verwerking van een haar van jeugd.

Ashley, in achttien jaar oud, woont de nog tijdens thuis bij haar op tv moeder en is onbedoeld zwanger door geworden. De vader van tijdens de baby is op ook niet met meer in beeld. Ashley op tv het zal er dus op alleen voor komen te op staan. Net als haar eigen in moeder die met haar grote voorbeeld het is. Maar in het gezin heeft veel zorgen. een Door een huurschuld het een hangt er een huisuitzetting boven op tv hun hoofd. op Vandaar dat Ashley de nu op de wachtlijst staat op tv een voor een jong moeder huis. Iets in wat ze van eigenlijk van niet willen want Ashley met blijft het allerliefst bij haar tijdens moeder. Maar een tot haar verhuizing moet op het in huis wel babyproof gemaakt de worden. tijdens En dat is in een uitdaging met stevige rokers in op tv huis en last uit but de not least ook nog eens van acht honden die met centraal van staan in dit naar huishouden. Leonie doet haar de best door er zoveel mogelijk voor Ashley te het een zijn.

Noëmie op is negentien en het woont in een door instelling voor tijdens begeleid wonen. Na jarenlang een tijdens vriendin te hebben van gehad, in heeft ze een tijdje geëxperimenteerd met de een van jongen waar een zij zwanger van in is geraakt. Inmiddels is ze weer de terug bij haar het een vriendin Tamara. Samen willen ze een het gezin in vormen en zorgen een voor de baby. Noëmie naar is met veel gepest in op tv het verleden en heeft daar op tot een op de dag van vandaag uit nog erg veel last op van. Lucille helpt naar een haar te werken het aan haar zelfvertrouwen, zodat ze door een zelfverzekerde moeder kan naar zijn voor het haar in zoontje.

Daphne is zeventien een jaar op tv en woont samen uit met haar vader in van een op gezellig volksbuurtje in Nootdorp. uit Haar negentienjarige op vriend Damian, die in het dagelijkse op tv leven gevels door onderhoudt, is vaak van bij van hen, maar woont nog uit bij zijn eigen de ouders. Sinds naar Daphne weet dat ze zwanger tijdens is, is ze gestopt tijdens met op tv school en zit ze veel door thuis. Ze door is financieel volledig op afhankelijk van haar vader op en Damian. Monique een Westenberg met helpt haar bij de voorbereidingen tijdens in op de komst van van de baby naar en stimuleert haar om een opleiding op te naar volgen om niet afhankelijk de te blijven de van haar vader in en vriendje.

In het Friese met tijdens Drachten woont Jaylin in samen met haar 25-jarige vriend Jelmer. van Ze kennen elkaar het al een jaren via internet, maar spraken tijdens door vijf maanden geleden uit pas voor het met eerst af. Jaylin het raakt snel na uit hun eerste ontmoeting in verwachting uit van een haar tweede kindje. Op de haar zestiende is naar Jaylin namelijk van al moeder geworden van dochtertje de Emma. Ze ligt op tv momenteel nog in scheiding uit door met de vader van Emma, van wat de nodige in stress met zich meebrengt. op Voor Jelmer is naar Jaylin verhuisd naar van Drachten waar een ze zich vaak eenzaam in een voelt. Bobbi is er om op tv haar te helpen uit op tv haar isolement naar te de komen.

Melissa uit is pas een een paar maanden met samen met haar naar vriendje wanneer ze ongewild op zwanger raakt. Op het moment tijdens dat Melissa haar met zwangerschap een ontdekt, woont een ze met hem met bij zijn ouders. Zij reageren in op eerste instantie op positief op het in babynieuws, maar de relatie naar de loopt toch op de klippen als door Melissa opbiecht op dat ze de is vreemdgegaan. Nu woont Melissa van door in een Babyhuis. Met van haar vader door heeft ze geen contact in en bij de haar moeder wonen is op tv nu geen optie op tv omdat ze flink kunnen botsen. tijdens Sinds het kort is ze niet op meer alleen tijdens omdat ze een nieuwe vriend op heeft. met Kim ondersteunt haar tijdens bij het vinden met van een met nieuwe opleiding en probeert haar in te coachen bij haar in angst voor op de de bevalling.

Chiara is onverwacht de zwanger geworden naar van haar negentienjarige vriend tijdens Joey. Ze woont in tijdelijk bij op tv Joey tijdens en zijn ouders in, met is gestopt met school en door heeft geen werk met naar waardoor ze veel een thuis zit. Dit komt uit door een verleden van met een fout door ex-vriendje waardoor ze steeds door slechter op in haar vel ging zitten uit en uiteindelijk depressief raakte. op tv Georgina gaat het de jonge stel met helpen met door deze verandering van in hun leven.

We van kijken mee naar met Cheyenne, die op op haar zeventiende zwanger wordt van tijdens haar vriendje de Kevin. een Ondanks hun knipperlichtrelatie en het feit naar tijdens dat ze niet samenwonen, is het door krijgen een van een kindje de toch stiekem hun droom. Als van blijkt op dat Cheyenne in verwachting uit is van het niet één maar twee kindjes in moet het de stel wel even uit slikken. Cheyenne is uit erg direct, waardoor de door communicatie tussen haar het en een haar vriend soms van moeilijk verloopt. Tatum Dagelet uit helpt het met stel om het onderlinge contact op tv met aan te pakken, want ze zullen tijdens van elkaar hard genoeg nodig in hebben als de tweeling er in door is.

Worstelen in met een moeilijke het jeugd, een knipperlichtrelatie met het je uit partner of wonen in een met zorginstelling. Het door zijn geen ideale uit omstandigheden om in in zwanger te raken. Toch hebben met naar veel tienermoeders te uit maken met zulke situaties van en willen zij op niets liever dan hun leven door op op de rails te krijgen naar voor de met komst van hun uit kindje. In op een nieuw seizoen Vier Handen Op het Eén Buik door volgen naar bekende moeders opnieuw een van reeks jonge meiden vóór, door tijdens en op na hun zwangerschap. Moeders van Georgina tijdens Verbaan, Lucille Werner, Bobbi Eden, door Monique de Westenberg, Leonie ter Braak, in Patty Brard, door Tatum Dagelet en Kim Kötter gaan in door samen met de meisjes vol de moed uit aan de slag om de hindernissen in in hun leven met te overwinnen en een de ze klaar te stomen de voor het moederschap. Het in nieuwe seizoen van uit Vier Handen Op het Eén een Buik is vanaf vanavond iedere dinsdagavond in te zien om met met 20:25 uur op NPO 3. Lucille Werner: op tv "Zelf ben ik uit op oudere leeftijd de moeder geworden. in Het volgen van naar tienermoeder Noëmie tijdens haar in zwangerschap heeft tijdens mij een kant uit laten zien een van het moederschap de die je maar zelden tijdens ziet. Deze van jonge meiden hadden nooit naar gedacht het dat hun leven zo’n wending naar zou krijgen. uit Een situatie met met een grote door impact op emotioneel, sociaal en financieel de vlak. Deze dappere in door moeders kozen voor hun kind ondanks naar vele tegenwerkingen. De met op kracht van moederschap met blijkt leeftijdsloos te zijn." In in de eerste uit aflevering zien we de 19-jarige tijdens Tanja die onverwacht zwanger een door wordt van haar tien jaar naar oudere vriend Jeremy. op tv Wanneer ze erachter komt het dat ze zwanger van is, besluit ze naar om op tv bij Jeremy te gaan in wonen in een andere tijdens stad. Tanja met voelt zich naar eenzaam in haar nieuwe situatie met en mist door haar familie in en vrienden enorm. de Daarnaast kampt Jeremy met met twee verslavingen, gamen op tv en jointjes in roken, en in hebben ze hun tijdens financiële zaken niet op tv op orde. Patty op tv Brard probeert het door stel een zetje in de goede tijdens richting te geven, op zodat ze met hun zaken op van orde in krijgen voordat de baby met komt.

juni 2018
10-04-2018 20:25

Lisa en Jelka van Houten

Vier Handen Op Eén Buik - Lisa en Jelka van Houten

De zeventienjarige Lisa is zwanger van een vijftienjarige jongen, die nu in een gesloten inrichting zit. Lisa heeft zelf ook het nodige meegemaakt, en het gezin staat onder jeugdzorg en voogdij. Lisa gaat al langer dan een jaar niet naar sc...

03-04-2018 20:25

Rosa en Xandra Brood

Vier Handen Op Eén Buik - Rosa en Xandra Brood

De 20-jarige Rosa is compleet onverwacht in verwachting. Er was haar verteld dat ze door haar obesitas niet zwanger kon worden. Ze woont in een gedeelde woning van het Leger Des Heils op een kamertje van drie bij drie en er is geen plek voo...

27-03-2018 20:25

Nicole & Roos Schlikker

Vier Handen Op Eén Buik - Nicole & Roos Schlikker

Nicole (17) woont samen met haar Poolse moeder in Enkhuizen. Haar vriend Walid (20) is de vader van het kindje en woont ook nog bij zijn ouders. De moeder van Nicole heeft een bijstandsuitkering en is genoodzaakt rond te komen van een klein...

20-03-2018 20:25

Tiffany & Patty Brard

Vier Handen Op Eén Buik - Tiffany & Patty Brard

Tiffany is nog maar net twintig, maar inmiddels alweer zwanger van haar tweede kindje. Dit terwijl haar zoontje nog maar negen maanden oud is. Deze baby's hebben alle twee een andere vader en waren beiden ongepland. Ze wil heel graag met zi...

13-03-2018 20:25

Ashley & Leonie ter Braak

Vier Handen Op Eén Buik - Ashley & Leonie ter Braak

Ashley, achttien jaar oud, woont nog thuis bij haar moeder en is onbedoeld zwanger geworden. De vader van de baby is ook niet meer in beeld. Ashley zal er dus alleen voor komen te staan. Net als haar eigen moeder die haar grote voorbeeld is...

06-03-2018 20:30

Noëmie & Lucille Werner

Vier Handen Op Eén Buik - Noëmie & Lucille Werner

Noëmie is negentien en woont in een instelling voor begeleid wonen. Na jarenlang een vriendin te hebben gehad, heeft ze een tijdje geëxperimenteerd met een jongen waar zij zwanger van is geraakt. Inmiddels is ze weer terug bij haar vriendin...

27-02-2018 20:30

Daphne & Monique Westenberg

Vier Handen Op Eén Buik - Daphne & Monique Westenberg

Daphne is zeventien jaar en woont samen met haar vader in een gezellig volksbuurtje in Nootdorp. Haar negentienjarige vriend Damian, die in het dagelijkse leven gevels onderhoudt, is vaak bij hen, maar woont nog bij zijn eigen ouders. Sinds...

20-02-2018 20:30

Jaylin & Bobbi Eden

Vier Handen Op Eén Buik - Jaylin & Bobbi Eden

In het Friese Drachten woont Jaylin samen met haar 25-jarige vriend Jelmer. Ze kennen elkaar al jaren via internet, maar spraken vijf maanden geleden pas voor het eerst af. Jaylin raakt snel na hun eerste ontmoeting in verwachting van haar ...

13-02-2018 20:30

Melissa & Kim Kotter

Vier Handen Op Eén Buik - Melissa & Kim Kotter

Melissa is pas een paar maanden samen met haar vriendje wanneer ze ongewild zwanger raakt. Op het moment dat Melissa haar zwangerschap ontdekt, woont ze met hem bij zijn ouders. Zij reageren in eerste instantie positief op het babynieuws, m...

06-02-2018 20:30

Chiara & Georgina Verbaan

Vier Handen Op Eén Buik - Chiara & Georgina Verbaan

Chiara is onverwacht zwanger geworden van haar negentienjarige vriend Joey. Ze woont tijdelijk bij Joey en zijn ouders in, is gestopt met school en heeft geen werk waardoor ze veel thuis zit. Dit komt door een verleden met een fout ex-vrien...

30-01-2018 20:30

Cheyenne & Tatum Dagelet

Vier Handen Op Eén Buik - Cheyenne & Tatum Dagelet

We kijken mee met Cheyenne, die op haar zeventiende zwanger wordt van haar vriendje Kevin. Ondanks hun knipperlichtrelatie en het feit dat ze niet samenwonen, is het krijgen van een kindje toch stiekem hun droom. Als blijkt dat Cheyenne in ...

23-01-2018 20:25

Terug: Vier Handen Op Eén Buik

Vier Handen Op Eén Buik - Terug: Vier Handen Op Eén Buik

Worstelen met een moeilijke jeugd, een knipperlichtrelatie met je partner of wonen in een zorginstelling. Het zijn geen ideale omstandigheden om in zwanger te raken. Toch hebben veel tienermoeders te maken met zulke situaties en willen zij ...

14-03-2017 20:30

Vier Handen Op Eén Buik

Vier Handen Op Eén Buik - Vier Handen Op Eén Buik

Bekende moeders helpen toekomstige jonge moeders tijdens hun zwangerschap, de bevalling en daarna. Vier Handen Op Eén Buik, vanaf 18 december wekelijks om 20:30 uur bij BNN op 3!

07-03-2017 20:30

Vier Handen Op Eén Buik

Vier Handen Op Eén Buik - Vier Handen Op Eén Buik

Bekende moeders helpen toekomstige jonge moeders tijdens hun zwangerschap, de bevalling en daarna. Vier Handen Op Eén Buik, vanaf 18 december wekelijks om 20:30 uur bij BNN op 3!

28-02-2017 20:30

Vier Handen Op Eén Buik

Vier Handen Op Eén Buik - Vier Handen Op Eén Buik

Bekende moeders helpen toekomstige jonge moeders tijdens hun zwangerschap, de bevalling en daarna. Vier Handen Op Eén Buik, vanaf 18 december wekelijks om 20:30 uur bij BNN op 3!

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Vier Handen Op Eén Buik gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vier Handen Op Eén Buik de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vier Handen Op Eén Buik bij Vier Handen Op Eén Buik liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Vier Handen Op Eén Buik. Heb je een uitzending van Vier Handen Op Eén Buik gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Vier Handen Op Eén Buik gemist

Bekende moeders helpen toekomstige jonge moeders tijdens hun zwangerschap, de bevalling en daarna. Vier Handen Op Eén Buik, vanaf 18 december wekelijks om 20:30 uur bij BNN op 3!

Uitzending gemist van Vier Handen Op Eén Buik? Hier kun je alle uitzendingen van Vier Handen Op Eén Buik kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 40
  • Laatste uitzending op 10-04-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord