Programma gemist?

Daphne is de zeventien jaar woont uit samen met de haar vader op in een gezellig volksbuurtje in Nootdorp. van Haar negentienjarige het vriend Damian, die in een het met dagelijkse leven gevels onderhoudt, van is vaak bij met hen, maar tijdens woont nog het bij zijn eigen ouders. Sinds Daphne de van weet dat ze zwanger is, op tv is het ze gestopt met school en van zit ze veel thuis. het Ze is op financieel volledig afhankelijk in van op haar vader en Damian. Monique tijdens Westenberg geeft steun door bij de de voorbereidingen op de komst in van van de baby en stimuleert in haar om een naar opleiding te tijdens volgen om niet afhankelijk naar te blijven de van haar vader en tijdens vriendje.

Chiara het is onverwacht zwanger met geworden van haar negentienjarige vriend tijdens Joey. Ze op woont tijdelijk op bij Joey en zijn op ouders op tv in, is gestopt met op school en heeft geen werk tijdens waardoor ze veel naar thuis zit. in Dit een komt door een verleden tijdens met een op fout ex-vriendje waardoor naar ze steeds slechter in haar het vel ging naar zitten en naar uiteindelijk depressief raakte. Georgina geeft het in jonge stel de steun met deze met verandering in hun de leven.

In door het Friese Drachten van woont Jaylin in samen met haar op tv 25-jarige vriend Jelmer. Ze kennen elkaar door al de jaren via internet, maar spraken een vijf maanden van geleden pas voor het uit eerst af. Jaylin van raakt uit snel na hun eerste met ontmoeting uit in verwachting van op tv haar tweede kindje. het Op haar 16e de is Jaylin namelijk al moeder geworden een een van dochtertje Emma. Ze ligt momenteel tijdens nog in op scheiding met met de vader op tv van Emma, wat de nodige stress het een met zich meebrengt. Voor Jelmer op is Jaylin een verhuisd naar Drachten door waar ze zich vaak met eenzaam voelt. Bobbi op tv is op tv er om haar tijdens te steunen.

Tanja uit is negentien jaar en op onverwacht zwanger geworden van door in haar tien jaar oudere vriend Jeremy. op tv in Toen ze merkte op tv dat ze zwanger tijdens was, is ze bij hem gaan een wonen. het Hierdoor mist ze nu tijdens haar op vriendinnen en haar familie. Daarnaast heeft met het stel het last van op uitstelgedrag waardoor ze hun financiën uit door niet op orde van hebben. Patty Brard probeert het jonge het stel op een zetje in het de goede richting te geven, het zodat naar ze hun zaken op met orde krijgen voordat in de van baby komt.

De op tv zeventienjarige Lisa is zwanger van van een vijftienjarige jongen, door die nu met in een uit gesloten inrichting van zit. Lisa heeft de zelf ook het nodige de meegemaakt, en in het gezin staat met onder jeugdzorg en voogdij. Lisa uit gaat al langer dan in van een jaar niet op naar school, vanwege een slaapstoornis. Ze in hangt hele dagen naar uit op het veldje in Heerenveen, met op tv nog 30 van hangjongeren. op tv Lisa wil niet naar het een tienermoederhuis waar ze het heen op tv moet van haar op hulpverleners. Maar als ze naar niet gaat wordt de voogdij een van haar in kindje afgepakt. Wat naar te doen? Actrice en op zangeres door Jelka van tijdens Houten laat Lisa in zien dat de wereld een groter is op tv dan het veldje in Heerenveen en door dat ze genoeg met talent heeft de om haar de eigen pad te op kiezen.

De 20-jarige Rosa van van is compleet onverwacht in met verwachting. Er was haar op verteld dat de ze door haar obesitas niet met zwanger kon met worden. Ze woont in een een gedeelde tijdens woning op van het Leger Des Heils op het een kamertje van naar drie bij drie uit en er tijdens is geen op plek voor een op babytje. Naar school gaat Rosa het niet meer, omdat naar ze met teveel onvoldoendes haalde. op Wel heeft door ze een schuld van in 20.000 euro, hoe dat komt tijdens op tv weet ze niet naar precies. Hoe ze het moet oplossen de tijdens ook niet. Tijd om de handen van tijdens uit de mouwen het te steken, vindt rockmoeder Xandra Brood! een Er wordt tijdens geklust, gesjouwd en het geregeld. Maar lukt op het de ze om voor de uit bevalling alles op de rit van te een krijgen?

Nicole op tv (17) woont samen met haar door Poolse moeder in naar Enkhuizen. Haar een vriend Walid in (20) is de vader van een het op tv kindje en woont ook nog door bij zijn ouders. van De moeder in van Nicole naar heeft een bijstandsuitkering en met is genoodzaakt rond te uit komen van een door naar klein bedrag om met voor Nicole, de baby en het haarzelf te zorgen. Roos naar Schlikker begeleidt Nicole op om meer financieel door inzicht te krijgen, een zodat ze met zich meer beseft door wat er allemaal nodig een is het om een huishouden te op tv laten een draaien. Daar is ze ook door aan een toe nu ze zelf in moeder is geworden. Het in wordt tijd dat ze een iets zelfstandiger wordt het op tv en meer kennis krijgt een van 'het echte uit leven'...

Tiffany is in nog maar net twintig, op maar inmiddels alweer de zwanger een van haar tweede op tv kindje. Dit terwijl met haar zoontje nog maar het negen naar maanden oud is. Deze baby's op hebben alle twee van een andere vader en uit naar waren beiden ongepland. Ze met wil heel in graag met zichzelf met aan de bak, het om een nog betere moeder op tv te tijdens worden nu ze haar tweede kindje tijdens krijgt. met Tiffany heeft een slechte jeugd een gehad. Haar op tv moeder tijdens vertrekt naar Engeland, en laat het op tv gezin achter het als Tiffany nog maar naar vijf jaar is. uit Haar vader naar heeft ze daardoor op een een tijdens voetstuk geplaatst, maar ondanks tijdens zijn in inzet heeft Tiffany in veel jeugdinstellingen met gezeten. Patty haalt een haar moeder in naar Nederland, in zodat zij Tiffany kan ondersteunen de en ze van kunnen werken aan een hun op band. Na de geboorte door van de van baby gaat Patty nóg een in stapje verder door om Tiffany te helpen een met de een verwerking van haar tijdens jeugd.

Ashley, achttien van jaar van oud, woont nog thuis bij het haar tijdens moeder en is onbedoeld zwanger geworden. tijdens De een vader van naar de baby is ook niet met meer in beeld. Ashley van zal er dus de alleen voor komen uit te staan. uit Net een als haar eigen moeder die haar door met grote voorbeeld is. Maar op tv het gezin heeft veel door zorgen. Door een naar huurschuld hangt er een van huisuitzetting boven door hun met hoofd. Vandaar dat Ashley nu door op op tv de wachtlijst staat voor een van jong de moeder huis. Iets wat ze van eigenlijk niet willen want met in Ashley blijft het naar allerliefst bij haar moeder. met Maar tot haar verhuizing moet door het op tv huis wel babyproof gemaakt tijdens worden. En dat tijdens is een uitdaging het met in stevige rokers in huis tijdens en last but not met least ook nog op tv eens acht honden die de centraal staan een in dit huishouden. met Leonie op doet haar best er zoveel mogelijk op het voor Ashley te van zijn.

Noëmie tijdens is negentien en woont uit in een instelling voor op van begeleid wonen. Na met jarenlang een vriendin te door hebben gehad, heeft ze een de tijdje het geëxperimenteerd met een jongen op tv waar zij zwanger op tv van is van geraakt. Inmiddels naar is ze weer terug bij haar op tv de vriendin Tamara. Samen willen ze op tv een gezin vormen naar en zorgen voor de de baby. Noëmie het is veel gepest op in het verleden en in heeft daar tot van op de met dag van vandaag nog een erg een veel last van. Lucille het helpt tijdens haar te werken aan haar met zelfvertrouwen, zodat ze naar een zelfverzekerde tijdens moeder kan zijn voor van haar met zoontje.

Daphne naar is zeventien jaar en woont door op samen met haar vader in door een gezellig het volksbuurtje in een Nootdorp. Haar negentienjarige tijdens vriend Damian, die in het naar dagelijkse leven gevels onderhoudt, met is vaak bij in hen, maar woont uit nog bij zijn van de eigen ouders. Sinds een Daphne weet dat ze op tv zwanger is, is ze tijdens gestopt met school uit en zit naar ze veel thuis. met Ze is op tv financieel volledig afhankelijk van haar door vader en Damian. Monique de Westenberg naar helpt haar bij de voorbereidingen met op de op komst van de baby op tv en in stimuleert haar om een uit opleiding te volgen om naar niet afhankelijk te uit naar blijven van haar in vader en vriendje.

In door het Friese Drachten in woont Jaylin samen met haar het naar 25-jarige vriend Jelmer. Ze kennen elkaar van al tijdens jaren via internet, tijdens maar spraken met vijf maanden geleden pas een voor het eerst af. tijdens Jaylin van raakt snel na hun eerste een ontmoeting in verwachting van naar door haar tweede kindje. uit Op haar zestiende is de Jaylin namelijk het al moeder geworden van dochtertje op Emma. met Ze ligt momenteel nog in scheiding naar met de vader uit van Emma, wat van de nodige tijdens stress met met zich meebrengt. Voor van Jelmer is Jaylin verhuisd op naar op Drachten waar ze zich vaak een eenzaam in voelt. Bobbi is er om uit haar te helpen een uit haar isolement in te met komen.

Melissa is pas van een een paar maanden van samen met haar vriendje met wanneer ze ongewild zwanger raakt. in Op het op tv moment dat Melissa haar van een zwangerschap ontdekt, woont ze in met hem tijdens bij zijn ouders. Zij reageren van in eerste instantie van positief op het uit babynieuws, tijdens maar de relatie loopt op toch op de tijdens klippen als Melissa opbiecht de dat tijdens ze is vreemdgegaan. Nu woont Melissa op het in een Babyhuis. Met haar op tv vader heeft van ze geen op tv contact en bij haar moeder de wonen is nu geen op optie omdat op tv ze flink kunnen botsen. tijdens tijdens Sinds kort is ze niet door meer alleen omdat ze tijdens op tv een nieuwe vriend heeft. naar Kim ondersteunt van haar bij het van vinden van een nieuwe tijdens opleiding en probeert haar de te coachen op tv bij haar angst voor de door naar bevalling.

Chiara is onverwacht het zwanger geworden een van haar negentienjarige vriend tijdens Joey. tijdens Ze woont de tijdelijk bij Joey en op zijn ouders in, met is gestopt met door school en een heeft geen werk waardoor ze veel met thuis een zit. Dit komt door door een verleden met een naar naar fout ex-vriendje waardoor ze steeds naar slechter in haar uit vel ging zitten en tijdens uiteindelijk depressief tijdens raakte. Georgina gaat het op tv jonge stel helpen van met deze verandering uit de in hun leven.

We kijken mee naar met Cheyenne, die het op haar zeventiende in zwanger op wordt van haar vriendje Kevin. de Ondanks tijdens hun knipperlichtrelatie en het het feit dat ze van niet samenwonen, is het op van krijgen van een kindje toch stiekem op tv tijdens hun droom. Als blijkt dat uit Cheyenne op in verwachting is van niet één met maar twee kindjes op moet op tv het stel in wel even slikken. Cheyenne is een erg direct, waardoor van de communicatie tussen haar door en haar op tv vriend soms moeilijk met verloopt. Tatum Dagelet het helpt het het stel om het onderlinge tijdens contact aan te op pakken, in want ze zullen elkaar hard het genoeg met nodig hebben als de tweeling er in naar is.

mei 2019
21-05-2019 19:25

Daphne & Monique Westenberg

Vier Handen Op Eén Buik - Daphne & Monique Westenberg

Daphne is zeventien jaar woont samen met haar vader in een gezellig volksbuurtje in Nootdorp. Haar negentienjarige vriend Damian, die in het dagelijkse leven gevels onderhoudt, is vaak bij hen, maar woont nog bij zijn eigen ouders. Sinds Da...

14-05-2019 19:25

Chiara & Georgina Verbaan

Vier Handen Op Eén Buik - Chiara & Georgina Verbaan

Chiara is onverwacht zwanger geworden van haar negentienjarige vriend Joey. Ze woont tijdelijk bij Joey en zijn ouders in, is gestopt met school en heeft geen werk waardoor ze veel thuis zit. Dit komt door een verleden met een fout ex-vrien...

07-05-2019 19:25

Jaylin & Bobbi Eden

Vier Handen Op Eén Buik - Jaylin & Bobbi Eden

In het Friese Drachten woont Jaylin samen met haar 25-jarige vriend Jelmer. Ze kennen elkaar al jaren via internet, maar spraken vijf maanden geleden pas voor het eerst af. Jaylin raakt snel na hun eerste ontmoeting in verwachting van haar ...

30-04-2019 19:25

Tanja & Patty Brard

Vier Handen Op Eén Buik - Tanja & Patty Brard

Tanja is negentien jaar en onverwacht zwanger geworden van haar tien jaar oudere vriend Jeremy. Toen ze merkte dat ze zwanger was, is ze bij hem gaan wonen. Hierdoor mist ze nu haar vriendinnen en haar familie. Daarnaast heeft het stel last...

10-04-2018 20:25

Lisa en Jelka van Houten

Vier Handen Op Eén Buik - Lisa en Jelka van Houten

De zeventienjarige Lisa is zwanger van een vijftienjarige jongen, die nu in een gesloten inrichting zit. Lisa heeft zelf ook het nodige meegemaakt, en het gezin staat onder jeugdzorg en voogdij. Lisa gaat al langer dan een jaar niet naar sc...

03-04-2018 20:25

Rosa en Xandra Brood

Vier Handen Op Eén Buik - Rosa en Xandra Brood

De 20-jarige Rosa is compleet onverwacht in verwachting. Er was haar verteld dat ze door haar obesitas niet zwanger kon worden. Ze woont in een gedeelde woning van het Leger Des Heils op een kamertje van drie bij drie en er is geen plek voo...

27-03-2018 20:25

Nicole & Roos Schlikker

Vier Handen Op Eén Buik - Nicole & Roos Schlikker

Nicole (17) woont samen met haar Poolse moeder in Enkhuizen. Haar vriend Walid (20) is de vader van het kindje en woont ook nog bij zijn ouders. De moeder van Nicole heeft een bijstandsuitkering en is genoodzaakt rond te komen van een klein...

20-03-2018 20:25

Tiffany & Patty Brard

Vier Handen Op Eén Buik - Tiffany & Patty Brard

Tiffany is nog maar net twintig, maar inmiddels alweer zwanger van haar tweede kindje. Dit terwijl haar zoontje nog maar negen maanden oud is. Deze baby's hebben alle twee een andere vader en waren beiden ongepland. Ze wil heel graag met zi...

13-03-2018 20:25

Ashley & Leonie ter Braak

Vier Handen Op Eén Buik - Ashley & Leonie ter Braak

Ashley, achttien jaar oud, woont nog thuis bij haar moeder en is onbedoeld zwanger geworden. De vader van de baby is ook niet meer in beeld. Ashley zal er dus alleen voor komen te staan. Net als haar eigen moeder die haar grote voorbeeld is...

06-03-2018 20:30

Noëmie & Lucille Werner

Vier Handen Op Eén Buik - Noëmie & Lucille Werner

Noëmie is negentien en woont in een instelling voor begeleid wonen. Na jarenlang een vriendin te hebben gehad, heeft ze een tijdje geëxperimenteerd met een jongen waar zij zwanger van is geraakt. Inmiddels is ze weer terug bij haar vriendin...

27-02-2018 20:30

Daphne & Monique Westenberg

Vier Handen Op Eén Buik - Daphne & Monique Westenberg

Daphne is zeventien jaar en woont samen met haar vader in een gezellig volksbuurtje in Nootdorp. Haar negentienjarige vriend Damian, die in het dagelijkse leven gevels onderhoudt, is vaak bij hen, maar woont nog bij zijn eigen ouders. Sinds...

20-02-2018 20:30

Jaylin & Bobbi Eden

Vier Handen Op Eén Buik - Jaylin & Bobbi Eden

In het Friese Drachten woont Jaylin samen met haar 25-jarige vriend Jelmer. Ze kennen elkaar al jaren via internet, maar spraken vijf maanden geleden pas voor het eerst af. Jaylin raakt snel na hun eerste ontmoeting in verwachting van haar ...

13-02-2018 20:30

Melissa & Kim Kotter

Vier Handen Op Eén Buik - Melissa & Kim Kotter

Melissa is pas een paar maanden samen met haar vriendje wanneer ze ongewild zwanger raakt. Op het moment dat Melissa haar zwangerschap ontdekt, woont ze met hem bij zijn ouders. Zij reageren in eerste instantie positief op het babynieuws, m...

06-02-2018 20:30

Chiara & Georgina Verbaan

Vier Handen Op Eén Buik - Chiara & Georgina Verbaan

Chiara is onverwacht zwanger geworden van haar negentienjarige vriend Joey. Ze woont tijdelijk bij Joey en zijn ouders in, is gestopt met school en heeft geen werk waardoor ze veel thuis zit. Dit komt door een verleden met een fout ex-vrien...

30-01-2018 20:30

Cheyenne & Tatum Dagelet

Vier Handen Op Eén Buik - Cheyenne & Tatum Dagelet

We kijken mee met Cheyenne, die op haar zeventiende zwanger wordt van haar vriendje Kevin. Ondanks hun knipperlichtrelatie en het feit dat ze niet samenwonen, is het krijgen van een kindje toch stiekem hun droom. Als blijkt dat Cheyenne in ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Vier Handen Op Eén Buik gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vier Handen Op Eén Buik de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vier Handen Op Eén Buik bij Vier Handen Op Eén Buik liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Vier Handen Op Eén Buik. Heb je een uitzending van Vier Handen Op Eén Buik gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Vier Handen Op Eén Buik gemist

Bekende moeders helpen toekomstige jonge moeders tijdens hun zwangerschap, de bevalling en daarna. Vier Handen Op Eén Buik, vanaf 18 december wekelijks om 20:30 uur bij BNN op 3!

Uitzending gemist van Vier Handen Op Eén Buik? Hier kun je alle uitzendingen van Vier Handen Op Eén Buik kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 45
  • Laatste uitzending op 21-05-2019 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord