Programma gemist?

De uit zeventienjarige Lisa is naar zwanger van een vijftienjarige uit jongen, die nu in naar een gesloten uit inrichting zit. door Lisa heeft zelf ook het van nodige meegemaakt, de en van het gezin staat onder op jeugdzorg en voogdij. de Lisa gaat al naar langer dan een jaar in niet met naar school, vanwege een slaapstoornis. Ze met hangt hele dagen door op het van veldje in Heerenveen, uit met nog 30 hangjongeren. de naar Lisa wil niet naar het tienermoederhuis een waar ze van heen moet van haar uit hulpverleners. naar Maar als het ze niet gaat wordt de uit voogdij van haar op kindje in afgepakt. Wat te doen? Actrice in en zangeres in Jelka van Houten laat Lisa een zien dat op de wereld het groter is het dan het veldje in uit Heerenveen en dat ze genoeg het talent heeft door om haar eigen naar pad te op kiezen.

De 20-jarige de Rosa is tijdens compleet onverwacht in in verwachting. Er was haar verteld op op dat ze door haar obesitas de niet zwanger naar kon worden. Ze uit woont in een gedeelde tijdens woning van naar het Leger door Des Heils op een met kamertje van drie van bij drie en er op tv is geen plek voor door een babytje. de Naar school gaat Rosa op tv niet meer, de omdat ze teveel onvoldoendes door van haalde. Wel heeft op tv ze een schuld van van 20.000 euro, hoe dat op komt uit weet ze niet uit precies. Hoe ze in het moet oplossen ook niet. op Tijd om de handen van uit in de mouwen te steken, vindt door rockmoeder Xandra Brood! met van Er wordt geklust, gesjouwd en het geregeld. Maar in lukt het ze om voor een de bevalling alles op tv de op de rit uit te krijgen?

Nicole op (17) woont samen met haar het uit Poolse moeder in Enkhuizen. Haar vriend met Walid (20) is met door de vader van uit het kindje en woont uit ook nog bij van zijn ouders. De tijdens moeder van Nicole heeft in een bijstandsuitkering de en is genoodzaakt rond de te komen door van een naar klein bedrag om voor Nicole, naar de baby naar en haarzelf te zorgen. Roos naar Schlikker begeleidt in Nicole om meer door financieel inzicht op tv te krijgen, zodat een ze zich meer op beseft wat er allemaal tijdens nodig van is om een uit huishouden te laten draaien. Daar op tv is van ze ook aan toe nu het ze door zelf moeder is geworden. Het wordt van tijd dat ze door op tv iets zelfstandiger wordt en meer kennis op op krijgt van 'het naar echte leven'...

Tiffany naar is nog naar maar net twintig, maar inmiddels uit alweer zwanger van haar op uit tweede kindje. Dit terwijl haar de zoontje van nog maar negen maanden oud is. met in Deze baby's hebben naar alle twee een andere vader op en waren beiden op tv ongepland. Ze uit wil heel graag naar met zichzelf aan uit de bak, in om een nog betere in moeder te worden op nu ze haar uit tweede kindje krijgt. Tiffany tijdens heeft een op tv slechte jeugd gehad. op Haar moeder vertrekt uit naar Engeland, en laat het naar van gezin achter als Tiffany nog op maar vijf jaar van is. Haar vader heeft een ze daardoor op tv op een voetstuk geplaatst, met maar ondanks het zijn inzet heeft Tiffany op in veel met jeugdinstellingen gezeten. een Patty haalt haar moeder naar de Nederland, zodat zij een Tiffany kan door ondersteunen en ze kunnen van werken aan van hun tijdens band. Na de in geboorte van de baby naar gaat Patty nóg op tv een stapje verder om Tiffany van te helpen met met naar de verwerking van uit haar jeugd.

Ashley, achttien jaar tijdens op oud, woont nog thuis bij haar een moeder tijdens en is onbedoeld zwanger het geworden. De vader tijdens van met de baby is ook niet meer door naar in beeld. Ashley zal er dus tijdens alleen naar voor komen te met staan. Net door als haar eigen moeder die een haar grote voorbeeld uit is. Maar het tijdens gezin met heeft veel zorgen. Door een uit huurschuld hangt er een een huisuitzetting boven de hun hoofd. Vandaar dat in het Ashley nu op de wachtlijst staat het voor een met jong moeder huis. Iets op tv wat ze tijdens eigenlijk niet naar willen want in Ashley blijft het op allerliefst bij haar moeder. van Maar tot in haar verhuizing moet het huis wel met babyproof op gemaakt worden. En dat is naar een met uitdaging met stevige de rokers in huis en tijdens last but not het least op ook nog eens acht honden die met centraal staan in de dit huishouden. door Leonie doet haar met best van er zoveel mogelijk voor Ashley van te tijdens zijn.

Noëmie van is negentien en woont uit in een de instelling voor door begeleid wonen. Na jarenlang een vriendin naar te door hebben gehad, heeft ze een uit tijdje geëxperimenteerd tijdens met een jongen waar de zij met zwanger van is geraakt. Inmiddels door is ze weer een terug bij haar op vriendin Tamara. op Samen willen ze met een van gezin vormen en zorgen voor de naar baby. Noëmie de is naar veel gepest in van het verleden en heeft daar tot een op tijdens de dag tijdens van vandaag nog erg veel last door op van. Lucille helpt door haar te werken aan haar zelfvertrouwen, tijdens zodat ze met een de zelfverzekerde moeder kan zijn voor haar in op tv zoontje.

Daphne de is zeventien jaar en woont tijdens op tv samen met haar vader in een op tv gezellig door volksbuurtje in in Nootdorp. Haar negentienjarige het vriend Damian, die op in het dagelijkse leven gevels onderhoudt, naar is naar vaak bij de hen, maar woont uit nog bij zijn eigen ouders. Sinds naar Daphne weet van dat ze met zwanger is, is ze gestopt van van met school en door zit ze veel op tv thuis. Ze is financieel volledig afhankelijk met van haar vader in en Damian. door Monique Westenberg helpt een haar met bij de voorbereidingen op de tijdens komst van op tv de baby en stimuleert uit haar om uit een opleiding te naar volgen om de niet afhankelijk te blijven van uit haar van vader en vriendje.

In het Friese door Drachten naar woont Jaylin samen met uit haar 25-jarige vriend op Jelmer. Ze kennen een elkaar het al jaren via in internet, maar spraken vijf maanden geleden uit pas voor van het eerst af. Jaylin uit naar raakt snel na hun eerste een ontmoeting in verwachting van op tv naar haar tweede kindje. Op met haar zestiende is Jaylin met namelijk al moeder tijdens geworden van dochtertje de Emma. Ze ligt momenteel op nog in naar scheiding met de de vader van het Emma, wat de een nodige stress met op zich meebrengt. een Voor Jelmer is Jaylin met verhuisd naar Drachten waar het ze het zich vaak eenzaam voelt. een Bobbi is het er om haar te helpen een uit op haar isolement te de komen.

Melissa is op tv pas een paar door maanden op samen met haar vriendje wanneer van ze van ongewild zwanger raakt. Op tijdens het moment dat Melissa haar de zwangerschap ontdekt, op tv woont ze met het hem bij zijn in ouders. Zij reageren in een eerste instantie positief op tv op het babynieuws, een maar de relatie van loopt toch op door de klippen op tv als Melissa opbiecht een dat ze is vreemdgegaan. op tv Nu woont op Melissa op tv in een Babyhuis. Met tijdens haar vader heeft ze met geen contact en op bij haar het moeder wonen is nu geen een tijdens optie omdat ze flink in kunnen botsen. Sinds kort is in door ze niet meer alleen omdat van ze op tv een nieuwe vriend heeft. op Kim ondersteunt door haar bij het de vinden van een nieuwe opleiding tijdens en probeert tijdens haar te coachen tijdens bij haar angst voor de op naar bevalling.

Chiara is onverwacht in zwanger naar geworden van haar door negentienjarige vriend Joey. Ze woont door uit tijdelijk bij Joey en zijn ouders van op in, is gestopt met school op tv en naar heeft geen werk waardoor de ze veel thuis zit. de Dit komt door een met verleden met een door fout ex-vriendje waardoor een ze steeds slechter in in haar vel uit ging uit zitten en door uiteindelijk depressief raakte. door Georgina gaat het jonge stel helpen op met door deze verandering in hun uit leven.

We kijken mee door met uit Cheyenne, die op haar zeventiende een van zwanger wordt van haar vriendje een Kevin. Ondanks hun het knipperlichtrelatie en het feit naar dat ze niet op samenwonen, is het in krijgen van een een in kindje toch stiekem het hun droom. Als blijkt naar dat Cheyenne het in verwachting is van niet één naar maar twee kindjes naar moet uit het stel wel even slikken. uit een Cheyenne is erg direct, van waardoor de communicatie tussen haar naar en haar vriend in soms moeilijk verloopt. door Tatum Dagelet de helpt het stel met om in het onderlinge contact aan te uit pakken, want ze op zullen elkaar hard de genoeg nodig in hebben als de tweeling er de van is.

Worstelen met een op door moeilijke jeugd, een de knipperlichtrelatie met je partner of door wonen in een een zorginstelling. Het zijn op tv geen ideale de omstandigheden om naar in zwanger te raken. Toch tijdens hebben veel tienermoeders op te maken met met zulke een situaties en willen zij niets liever naar dan op tv hun leven naar op de rails te krijgen in voor de komst van op tv hun kindje. In in op een nieuw seizoen Vier Handen uit Op Eén Buik volgen op de bekende moeders opnieuw een op reeks jonge meiden vóór, tijdens door en een na hun zwangerschap. de Moeders Georgina op Verbaan, Lucille Werner, Bobbi Eden, Monique van Westenberg, Leonie ter een Braak, een Patty Brard, Tatum Dagelet en van Kim Kötter in gaan samen met in de meisjes uit vol moed aan de van slag om tijdens de hindernissen in in hun leven te overwinnen en een ze naar klaar te naar stomen voor het moederschap. Het nieuwe op tv in seizoen van Vier Handen in Op Eén Buik is vanaf naar vanavond iedere een dinsdagavond te zien om op 20:25 door uur op uit NPO 3. Lucille Werner: "Zelf ben ik een op oudere op tv leeftijd moeder van geworden. Het volgen van tienermoeder de Noëmie naar tijdens haar uit zwangerschap heeft mij een kant door laten zien van het op tv moederschap die je naar maar zelden het ziet. Deze jonge meiden op door hadden nooit gedacht dat tijdens hun leven met zo’n wending zou krijgen. Een situatie op tv met een grote de impact het op emotioneel, sociaal tijdens en financieel op tv vlak. Deze dappere met moeders kozen voor tijdens hun kind ondanks vele tegenwerkingen. het De kracht van op moederschap blijkt leeftijdsloos te de zijn." In op tv de eerste aflevering zien door we de op 19-jarige Tanja die een onverwacht zwanger wordt van haar op tv tien jaar op tv oudere vriend een Jeremy. Wanneer ze tijdens erachter komt dat ze het zwanger het is, besluit ze om de bij Jeremy in te gaan wonen in op een andere stad. Tanja uit voelt zich eenzaam in van op tv haar nieuwe situatie en mist haar met familie van en vrienden enorm. Daarnaast kampt het Jeremy in met twee naar verslavingen, gamen en in jointjes roken, en op tv hebben ze hun financiële een zaken niet op tijdens orde. Patty Brard probeert naar het stel een zetje van naar in de goede het richting te geven, door zodat ze hun uit zaken op orde krijgen voordat de naar baby naar komt.

januari 2019
10-04-2018 20:25

Lisa en Jelka van Houten

Vier Handen Op Eén Buik - Lisa en Jelka van Houten

De zeventienjarige Lisa is zwanger van een vijftienjarige jongen, die nu in een gesloten inrichting zit. Lisa heeft zelf ook het nodige meegemaakt, en het gezin staat onder jeugdzorg en voogdij. Lisa gaat al langer dan een jaar niet naar sc...

03-04-2018 20:25

Rosa en Xandra Brood

Vier Handen Op Eén Buik - Rosa en Xandra Brood

De 20-jarige Rosa is compleet onverwacht in verwachting. Er was haar verteld dat ze door haar obesitas niet zwanger kon worden. Ze woont in een gedeelde woning van het Leger Des Heils op een kamertje van drie bij drie en er is geen plek voo...

27-03-2018 20:25

Nicole & Roos Schlikker

Vier Handen Op Eén Buik - Nicole & Roos Schlikker

Nicole (17) woont samen met haar Poolse moeder in Enkhuizen. Haar vriend Walid (20) is de vader van het kindje en woont ook nog bij zijn ouders. De moeder van Nicole heeft een bijstandsuitkering en is genoodzaakt rond te komen van een klein...

20-03-2018 20:25

Tiffany & Patty Brard

Vier Handen Op Eén Buik - Tiffany & Patty Brard

Tiffany is nog maar net twintig, maar inmiddels alweer zwanger van haar tweede kindje. Dit terwijl haar zoontje nog maar negen maanden oud is. Deze baby's hebben alle twee een andere vader en waren beiden ongepland. Ze wil heel graag met zi...

13-03-2018 20:25

Ashley & Leonie ter Braak

Vier Handen Op Eén Buik - Ashley & Leonie ter Braak

Ashley, achttien jaar oud, woont nog thuis bij haar moeder en is onbedoeld zwanger geworden. De vader van de baby is ook niet meer in beeld. Ashley zal er dus alleen voor komen te staan. Net als haar eigen moeder die haar grote voorbeeld is...

06-03-2018 20:30

Noëmie & Lucille Werner

Vier Handen Op Eén Buik - Noëmie & Lucille Werner

Noëmie is negentien en woont in een instelling voor begeleid wonen. Na jarenlang een vriendin te hebben gehad, heeft ze een tijdje geëxperimenteerd met een jongen waar zij zwanger van is geraakt. Inmiddels is ze weer terug bij haar vriendin...

27-02-2018 20:30

Daphne & Monique Westenberg

Vier Handen Op Eén Buik - Daphne & Monique Westenberg

Daphne is zeventien jaar en woont samen met haar vader in een gezellig volksbuurtje in Nootdorp. Haar negentienjarige vriend Damian, die in het dagelijkse leven gevels onderhoudt, is vaak bij hen, maar woont nog bij zijn eigen ouders. Sinds...

20-02-2018 20:30

Jaylin & Bobbi Eden

Vier Handen Op Eén Buik - Jaylin & Bobbi Eden

In het Friese Drachten woont Jaylin samen met haar 25-jarige vriend Jelmer. Ze kennen elkaar al jaren via internet, maar spraken vijf maanden geleden pas voor het eerst af. Jaylin raakt snel na hun eerste ontmoeting in verwachting van haar ...

13-02-2018 20:30

Melissa & Kim Kotter

Vier Handen Op Eén Buik - Melissa & Kim Kotter

Melissa is pas een paar maanden samen met haar vriendje wanneer ze ongewild zwanger raakt. Op het moment dat Melissa haar zwangerschap ontdekt, woont ze met hem bij zijn ouders. Zij reageren in eerste instantie positief op het babynieuws, m...

06-02-2018 20:30

Chiara & Georgina Verbaan

Vier Handen Op Eén Buik - Chiara & Georgina Verbaan

Chiara is onverwacht zwanger geworden van haar negentienjarige vriend Joey. Ze woont tijdelijk bij Joey en zijn ouders in, is gestopt met school en heeft geen werk waardoor ze veel thuis zit. Dit komt door een verleden met een fout ex-vrien...

30-01-2018 20:30

Cheyenne & Tatum Dagelet

Vier Handen Op Eén Buik - Cheyenne & Tatum Dagelet

We kijken mee met Cheyenne, die op haar zeventiende zwanger wordt van haar vriendje Kevin. Ondanks hun knipperlichtrelatie en het feit dat ze niet samenwonen, is het krijgen van een kindje toch stiekem hun droom. Als blijkt dat Cheyenne in ...

23-01-2018 20:25

Terug: Vier Handen Op Eén Buik

Vier Handen Op Eén Buik - Terug: Vier Handen Op Eén Buik

Worstelen met een moeilijke jeugd, een knipperlichtrelatie met je partner of wonen in een zorginstelling. Het zijn geen ideale omstandigheden om in zwanger te raken. Toch hebben veel tienermoeders te maken met zulke situaties en willen zij ...

14-03-2017 20:30

Vier Handen Op Eén Buik

Vier Handen Op Eén Buik - Vier Handen Op Eén Buik

Bekende moeders helpen toekomstige jonge moeders tijdens hun zwangerschap, de bevalling en daarna. Vier Handen Op Eén Buik, vanaf 18 december wekelijks om 20:30 uur bij BNN op 3!

07-03-2017 20:30

Vier Handen Op Eén Buik

Vier Handen Op Eén Buik - Vier Handen Op Eén Buik

Bekende moeders helpen toekomstige jonge moeders tijdens hun zwangerschap, de bevalling en daarna. Vier Handen Op Eén Buik, vanaf 18 december wekelijks om 20:30 uur bij BNN op 3!

28-02-2017 20:30

Vier Handen Op Eén Buik

Vier Handen Op Eén Buik - Vier Handen Op Eén Buik

Bekende moeders helpen toekomstige jonge moeders tijdens hun zwangerschap, de bevalling en daarna. Vier Handen Op Eén Buik, vanaf 18 december wekelijks om 20:30 uur bij BNN op 3!

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Vier Handen Op Eén Buik gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vier Handen Op Eén Buik de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vier Handen Op Eén Buik bij Vier Handen Op Eén Buik liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Vier Handen Op Eén Buik. Heb je een uitzending van Vier Handen Op Eén Buik gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Vier Handen Op Eén Buik gemist

Bekende moeders helpen toekomstige jonge moeders tijdens hun zwangerschap, de bevalling en daarna. Vier Handen Op Eén Buik, vanaf 18 december wekelijks om 20:30 uur bij BNN op 3!

Uitzending gemist van Vier Handen Op Eén Buik? Hier kun je alle uitzendingen van Vier Handen Op Eén Buik kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 40
  • Laatste uitzending op 10-04-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord