Programma gemist?

Noëmie is 19 uit en woont in op een instelling voor tijdens begeleid wonen. op Na uit jarenlang een vriendin te naar hebben gehad, heeft ze op een tijdje uit geëxperimenteerd met een in jongen waar op tv zij zwanger van is op geraakt. Inmiddels is door ze weer terug het bij haar vriendin Tamara. met Samen van willen ze een naar gezin vormen en op zorgen voor de baby. van Noëmie is veel een gepest in het verleden op tv en heeft daar de tot op de dag uit een van vandaag nog met erg veel last van. Lucille met ondersteunt in haar door te werken aan door haar op tv zelfvertrouwen, zodat ze een een zelfverzekerde moeder kan door zijn voor van haar zoontje.

Tiffany is nog op tv naar maar net 20, maar inmiddels de alweer zwanger van haar een tweede naar kindje. Dit terwijl op haar zoontje nog maar negen naar maanden oud is. door Deze baby's hebben naar alle twee een op tv andere in vader en waren beiden een ongepland. op Ze wil heel graag met de zichzelf uit aan de bak, om een nog van betere een moeder te uit worden nu ze de haar tweede kindje krijgt. Tiffany op tv heeft op tv een slechte jeugd een gehad. Haar moeder vertrekt naar een Engeland, een en het gezin achter als naar Tiffany nog maar op vijf jaar is. in Haar vader de heeft ze daardoor op op een voetstuk geplaatst, maar het naar ondanks zijn inzet naar heeft Tiffany in op veel jeugdinstellingen gezeten. Patty haalt van haar moeder naar Nederland, uit op zodat zij Tiffany kan naar ondersteunen en ze kunnen de werken aan op hun band. Na de met geboorte van de baby in gaat op Patty nóg met een stapje verder in om Tiffany te steunen naar met de verwerking van van haar met jeugd.

Daphne op is zeventien jaar woont samen tijdens met naar haar vader in in een gezellig naar volksbuurtje in Nootdorp. Haar naar negentienjarige vriend Damian, die naar in het dagelijkse leven met gevels in onderhoudt, is vaak het bij hen, maar woont op tv nog bij zijn eigen een ouders. de Sinds Daphne weet de dat ze een zwanger is, is ze uit gestopt met het school en zit ze veel thuis. op tv tijdens Ze is financieel naar volledig afhankelijk van haar van vader en Damian. het Monique Westenberg geeft van steun bij de voorbereidingen op uit de komst van tijdens de baby met en stimuleert tijdens haar om een opleiding te tijdens in volgen om niet afhankelijk te blijven met van uit haar vader en het vriendje.

Chiara tijdens is onverwacht zwanger op tv geworden van haar negentienjarige het vriend Joey. Ze met woont tijdelijk een bij Joey en van zijn ouders in, is gestopt het de met school en heeft op geen werk in waardoor ze veel door thuis zit. Dit komt door uit een in verleden met een fout een ex-vriendje waardoor het ze steeds slechter in haar vel het ging zitten naar en uiteindelijk depressief raakte. naar Georgina uit geeft het op tv jonge stel steun een met deze verandering in hun van leven.

In het Friese op door Drachten woont Jaylin samen met haar naar 25-jarige vriend Jelmer. van op tv Ze kennen elkaar al jaren via door internet, tijdens maar spraken met vijf maanden geleden pas voor een het eerst af. Jaylin in raakt snel na een hun een eerste ontmoeting in tijdens verwachting van haar tweede kindje. van op tv Op haar 16e is Jaylin in namelijk al in moeder geworden van dochtertje op tv Emma. Ze een ligt momenteel nog in een scheiding met de de vader van het Emma, wat de met nodige stress met zich meebrengt. van van Voor Jelmer is Jaylin het verhuisd naar een Drachten waar ze uit zich vaak eenzaam voelt. Bobbi is met er het om haar te een steunen.

Tanja is het negentien jaar en onverwacht een zwanger geworden door van haar tien jaar naar oudere vriend Jeremy. op Toen in ze merkte dat ze van zwanger was, naar is ze met bij hem gaan wonen. Hierdoor met mist ze op tv nu haar de vriendinnen en haar familie. Daarnaast heeft door het tijdens stel last het van uitstelgedrag waardoor ze hun financiën naar niet op orde van hebben. Patty op tv Brard probeert het jonge op tv op tv stel een zetje met in de goede richting te met geven, naar zodat ze hun zaken naar op orde het krijgen voordat de baby de komt.

De van zeventienjarige Lisa op tv is zwanger van een op vijftienjarige jongen, die nu in een een gesloten naar inrichting zit. Lisa heeft op tv zelf ook van het in nodige meegemaakt, en het door gezin staat onder tijdens jeugdzorg en voogdij. Lisa het gaat al langer met dan een jaar niet uit op tv naar school, vanwege een in slaapstoornis. Ze hangt naar hele dagen op het veldje op tv in Heerenveen, met een nog 30 hangjongeren. in Lisa wil de niet een naar het tienermoederhuis waar in ze heen moet van haar op hulpverleners. uit Maar als in ze niet gaat wordt op tv de voogdij van haar naar kindje afgepakt. Wat te naar doen? op Actrice en zangeres Jelka van met Houten laat het Lisa zien dat van de wereld groter is op tv dan het op tv veldje in in Heerenveen en dat ze van genoeg talent de heeft om haar eigen op tv pad door te kiezen.

De door 20-jarige Rosa uit is compleet onverwacht in op verwachting. Er was haar een verteld dat ze door het een haar obesitas niet met zwanger kon worden. op Ze woont in uit een gedeelde woning van het in Leger Des in Heils op een naar kamertje van drie bij naar drie en er op is geen met plek voor een babytje. met Naar school de gaat Rosa een niet meer, omdat ze teveel onvoldoendes in haalde. Wel met heeft ze van een schuld van op 20.000 euro, hoe dat komt op weet met ze niet precies. Hoe ze in naar het moet oplossen ook op niet. Tijd om de door handen uit uit de mouwen te steken, het vindt rockmoeder Xandra in Brood! Er wordt het geklust, van gesjouwd en geregeld. door Maar lukt het ze van om voor uit de bevalling alles op het de rit met te krijgen?

Nicole uit (17) woont samen met met haar Poolse op moeder in Enkhuizen. op Haar vriend Walid met (20) is de vader van van het kindje van en woont in ook nog bij zijn op tv ouders. De moeder van uit naar Nicole heeft een bijstandsuitkering en is naar op tv genoodzaakt rond te een komen van een naar klein bedrag om voor in Nicole, de baby en haarzelf uit te zorgen. Roos uit door Schlikker begeleidt Nicole een om meer financieel op inzicht te krijgen, zodat op tv ze zich meer beseft wat op tv er uit allemaal nodig uit is om een het huishouden te laten draaien. Daar is op tv door ze ook aan tijdens toe nu ze zelf moeder naar is geworden. in Het wordt tijd dat van ze iets zelfstandiger wordt op tv de en meer kennis krijgt van een 'het echte de leven'...

Tiffany is nog naar in maar net twintig, van maar inmiddels alweer zwanger van uit haar van tweede kindje. Dit terwijl naar haar zoontje op nog maar negen maanden uit oud is. uit Deze baby's hebben op alle twee een andere vader het en een waren beiden ongepland. op Ze wil heel graag van met zichzelf aan de op bak, om een een nog door betere moeder te worden van nu ze haar tweede met kindje krijgt. Tiffany heeft van een slechte met jeugd gehad. Haar moeder de vertrekt naar Engeland, met in en laat het gezin achter van als uit Tiffany nog maar vijf jaar met is. Haar vader tijdens heeft ze een daardoor op een voetstuk naar geplaatst, maar in ondanks zijn inzet heeft een Tiffany in veel jeugdinstellingen een gezeten. Patty op tv haalt haar op moeder naar Nederland, in zodat zij Tiffany kan ondersteunen van en ze kunnen het werken aan hun een band. de Na de geboorte van de de baby tijdens gaat Patty nóg een stapje in verder de om Tiffany te helpen met met de verwerking van tijdens haar naar jeugd.

Ashley, in achttien jaar oud, uit woont nog thuis bij in haar moeder en door is onbedoeld op zwanger geworden. De vader naar van op de baby is ook niet meer op tv in beeld. Ashley een zal er uit dus alleen voor met komen te staan. naar Net als haar eigen van in moeder die haar grote een voorbeeld is. Maar het een gezin heeft veel zorgen. uit Door in een huurschuld in hangt er een huisuitzetting boven het hun hoofd. Vandaar dat van Ashley nu op door de op tv wachtlijst staat voor in een jong moeder huis. Iets met wat op ze eigenlijk het niet willen want Ashley blijft het met allerliefst de bij haar moeder. met Maar tot haar verhuizing moet tijdens het huis wel een babyproof gemaakt worden. door En dat is met een op uitdaging met door stevige rokers in huis een en last but op tv not least ook nog op tv eens acht van honden die naar centraal staan in dit huishouden. met Leonie doet haar best het naar er zoveel mogelijk op voor Ashley te in zijn.

Noëmie is het negentien en woont de in een tijdens instelling voor begeleid tijdens wonen. Na jarenlang een vriendin uit te door hebben gehad, heeft ze een uit uit tijdje geëxperimenteerd met naar een jongen waar zij een zwanger van is geraakt. het Inmiddels is ze in weer terug bij op tv haar vriendin Tamara. naar Samen willen ze een in gezin vormen en naar zorgen voor de op tv naar baby. Noëmie is door veel gepest in het verleden en door heeft daar op tot op uit de dag van vandaag nog tijdens erg veel naar last naar van. Lucille helpt haar in te werken aan op haar zelfvertrouwen, zodat ze op een op zelfverzekerde moeder kan op zijn voor haar een zoontje.

Daphne is uit zeventien jaar en woont uit tijdens samen met haar vader in een door gezellig volksbuurtje van in op tv Nootdorp. Haar negentienjarige vriend Damian, in die in het het dagelijkse met leven gevels onderhoudt, is in vaak bij hen, een maar woont nog de bij zijn eigen met ouders. Sinds in Daphne weet dat ze zwanger uit is, uit is ze gestopt tijdens met school en tijdens zit ze veel thuis. Ze is de financieel volledig uit afhankelijk op tv van haar vader en in Damian. Monique Westenberg helpt uit haar bij de voorbereidingen de op een de komst van de baby tijdens een en stimuleert haar om een opleiding een te volgen om tijdens niet afhankelijk te de door blijven van haar vader en het vriendje.

In het in Friese Drachten woont door Jaylin samen met haar de 25-jarige van vriend Jelmer. Ze kennen het elkaar al jaren door via het internet, maar spraken vijf maanden geleden in pas voor in het eerst af. het Jaylin raakt snel na van hun naar eerste ontmoeting in verwachting uit van haar tweede in kindje. het Op haar zestiende in is Jaylin namelijk al de moeder geworden van in dochtertje Emma. Ze de ligt momenteel nog in scheiding door met de vader van door van Emma, wat op tv de nodige stress in met zich meebrengt. Voor met Jelmer is in Jaylin verhuisd naar Drachten waar van ze zich vaak eenzaam de een voelt. Bobbi is er om met haar te helpen uit het haar isolement door te tijdens komen.

Melissa is pas met een paar uit maanden samen met haar door vriendje een wanneer ze ongewild zwanger raakt. een Op een het moment dat Melissa een haar zwangerschap een ontdekt, woont ze in met hem bij zijn van ouders. Zij reageren een in eerste uit instantie positief op het met babynieuws, maar de uit relatie loopt toch op met de klippen als de Melissa opbiecht dat met ze is vreemdgegaan. met Nu het woont Melissa tijdens in een Babyhuis. Met haar de vader heeft ze geen naar contact en bij de naar haar moeder wonen een is nu geen met optie omdat ze flink in kunnen botsen. Sinds kort in is de ze niet meer alleen een omdat ze een nieuwe vriend een heeft. met Kim ondersteunt haar bij naar het vinden op tv van een nieuwe opleiding en de probeert uit haar te met coachen bij haar uit angst voor de op bevalling.

december 2019
04-06-2019 19:25

Noemie & Lucille Werner

Vier Handen Op Eén Buik - Noemie & Lucille Werner

Noëmie is 19 en woont in een instelling voor begeleid wonen. Na jarenlang een vriendin te hebben gehad, heeft ze een tijdje geëxperimenteerd met een jongen waar zij zwanger van is geraakt. Inmiddels is ze weer terug bij haar vriendin Tamara...

28-05-2019 19:25

Tiffany & Patty Brard

Vier Handen Op Eén Buik - Tiffany & Patty Brard

Tiffany is nog maar net 20, maar inmiddels alweer zwanger van haar tweede kindje. Dit terwijl haar zoontje nog maar negen maanden oud is. Deze baby's hebben alle twee een andere vader en waren beiden ongepland. Ze wil heel graag met zichzel...

21-05-2019 19:25

Daphne & Monique Westenberg

Vier Handen Op Eén Buik - Daphne & Monique Westenberg

Daphne is zeventien jaar woont samen met haar vader in een gezellig volksbuurtje in Nootdorp. Haar negentienjarige vriend Damian, die in het dagelijkse leven gevels onderhoudt, is vaak bij hen, maar woont nog bij zijn eigen ouders. Sinds Da...

14-05-2019 19:25

Chiara & Georgina Verbaan

Vier Handen Op Eén Buik - Chiara & Georgina Verbaan

Chiara is onverwacht zwanger geworden van haar negentienjarige vriend Joey. Ze woont tijdelijk bij Joey en zijn ouders in, is gestopt met school en heeft geen werk waardoor ze veel thuis zit. Dit komt door een verleden met een fout ex-vrien...

07-05-2019 19:25

Jaylin & Bobbi Eden

Vier Handen Op Eén Buik - Jaylin & Bobbi Eden

In het Friese Drachten woont Jaylin samen met haar 25-jarige vriend Jelmer. Ze kennen elkaar al jaren via internet, maar spraken vijf maanden geleden pas voor het eerst af. Jaylin raakt snel na hun eerste ontmoeting in verwachting van haar ...

30-04-2019 19:25

Tanja & Patty Brard

Vier Handen Op Eén Buik - Tanja & Patty Brard

Tanja is negentien jaar en onverwacht zwanger geworden van haar tien jaar oudere vriend Jeremy. Toen ze merkte dat ze zwanger was, is ze bij hem gaan wonen. Hierdoor mist ze nu haar vriendinnen en haar familie. Daarnaast heeft het stel last...

10-04-2018 20:25

Lisa en Jelka van Houten

Vier Handen Op Eén Buik - Lisa en Jelka van Houten

De zeventienjarige Lisa is zwanger van een vijftienjarige jongen, die nu in een gesloten inrichting zit. Lisa heeft zelf ook het nodige meegemaakt, en het gezin staat onder jeugdzorg en voogdij. Lisa gaat al langer dan een jaar niet naar sc...

03-04-2018 20:25

Rosa en Xandra Brood

Vier Handen Op Eén Buik - Rosa en Xandra Brood

De 20-jarige Rosa is compleet onverwacht in verwachting. Er was haar verteld dat ze door haar obesitas niet zwanger kon worden. Ze woont in een gedeelde woning van het Leger Des Heils op een kamertje van drie bij drie en er is geen plek voo...

27-03-2018 20:25

Nicole & Roos Schlikker

Vier Handen Op Eén Buik - Nicole & Roos Schlikker

Nicole (17) woont samen met haar Poolse moeder in Enkhuizen. Haar vriend Walid (20) is de vader van het kindje en woont ook nog bij zijn ouders. De moeder van Nicole heeft een bijstandsuitkering en is genoodzaakt rond te komen van een klein...

20-03-2018 20:25

Tiffany & Patty Brard

Vier Handen Op Eén Buik - Tiffany & Patty Brard

Tiffany is nog maar net twintig, maar inmiddels alweer zwanger van haar tweede kindje. Dit terwijl haar zoontje nog maar negen maanden oud is. Deze baby's hebben alle twee een andere vader en waren beiden ongepland. Ze wil heel graag met zi...

13-03-2018 20:25

Ashley & Leonie ter Braak

Vier Handen Op Eén Buik - Ashley & Leonie ter Braak

Ashley, achttien jaar oud, woont nog thuis bij haar moeder en is onbedoeld zwanger geworden. De vader van de baby is ook niet meer in beeld. Ashley zal er dus alleen voor komen te staan. Net als haar eigen moeder die haar grote voorbeeld is...

06-03-2018 20:30

Noëmie & Lucille Werner

Vier Handen Op Eén Buik - Noëmie & Lucille Werner

Noëmie is negentien en woont in een instelling voor begeleid wonen. Na jarenlang een vriendin te hebben gehad, heeft ze een tijdje geëxperimenteerd met een jongen waar zij zwanger van is geraakt. Inmiddels is ze weer terug bij haar vriendin...

27-02-2018 20:30

Daphne & Monique Westenberg

Vier Handen Op Eén Buik - Daphne & Monique Westenberg

Daphne is zeventien jaar en woont samen met haar vader in een gezellig volksbuurtje in Nootdorp. Haar negentienjarige vriend Damian, die in het dagelijkse leven gevels onderhoudt, is vaak bij hen, maar woont nog bij zijn eigen ouders. Sinds...

20-02-2018 20:30

Jaylin & Bobbi Eden

Vier Handen Op Eén Buik - Jaylin & Bobbi Eden

In het Friese Drachten woont Jaylin samen met haar 25-jarige vriend Jelmer. Ze kennen elkaar al jaren via internet, maar spraken vijf maanden geleden pas voor het eerst af. Jaylin raakt snel na hun eerste ontmoeting in verwachting van haar ...

13-02-2018 20:30

Melissa & Kim Kotter

Vier Handen Op Eén Buik - Melissa & Kim Kotter

Melissa is pas een paar maanden samen met haar vriendje wanneer ze ongewild zwanger raakt. Op het moment dat Melissa haar zwangerschap ontdekt, woont ze met hem bij zijn ouders. Zij reageren in eerste instantie positief op het babynieuws, m...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Vier Handen Op Eén Buik gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vier Handen Op Eén Buik de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vier Handen Op Eén Buik bij Vier Handen Op Eén Buik liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Vier Handen Op Eén Buik. Heb je een uitzending van Vier Handen Op Eén Buik gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Vier Handen Op Eén Buik gemist

Bekende moeders helpen toekomstige jonge moeders tijdens hun zwangerschap, de bevalling en daarna. Vier Handen Op Eén Buik, vanaf 18 december wekelijks om 20:30 uur bij BNN op 3!

Uitzending gemist van Vier Handen Op Eén Buik? Hier kun je alle uitzendingen van Vier Handen Op Eén Buik kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 47
  • Laatste uitzending op 04-06-2019 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!