Programma gemist?

Special in waarin Dr. Christian de twee vrouwen ontmoet uit die voor naar een sekseverandering hebben gekozen. De extreme het medische op tv ingrepen die ze moeten ondergaan, in naar worden belicht.

juli 2021
18-12-2012 22:21

Aflevering 1

Gênante Lijven - Aflevering 1

Special waarin Dr. Christian twee vrouwen ontmoet die voor een sekseverandering hebben gekozen. De extreme medische ingrepen die ze moeten ondergaan, worden belicht.

Gênante Lijven gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gênante Lijven de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gênante Lijven bij Gênante Lijven liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gênante Lijven. Heb je een uitzending van Gênante Lijven gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gênante Lijven gemist

Special waarin Dr. Christian twee vrouwen ontmoet die voor een sekseverandering hebben gekozen. De extreme medische ingrepen die ze moeten ondergaan, worden belicht.

Uitzending gemist van Gênante Lijven? Hier kun je alle uitzendingen van Gênante Lijven kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-12-2012 om 22:21 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!