Programma gemist?

Vanavond onder met andere in het EénVandaag: - Eigen Huis wil af van van het asbestwet Het verbod op asbestdaken naar gaat van te ver en moet door worden teruggedraaid. Dat stelt Vereniging een Eigen naar Huis in EenVandaag. op tv De belangenvereniging zegt naar talloze noodkreten te ontvangen naar van woningbezitters het die met torenhoge offertes uit worden geconfronteerd. Vereniging Eigen op Huis pleit op tv voor herbezinning de van de de asbestwet. In deze het wet staat dat in alle asbestdaken voor in 2025 verwijderd moeten zijn. met Volgens de belangenorganisatie is door het verbod naar te absoluut van en houdt het te weinig rekening op door met recente studies waarin de naar risico's van asbestdaken worden op genuanceerd. - Het rapport tijdens van Mueller is van af, maar door het het blijft de vraag op tv of Trump een probleem heeft 675 dagen een op tv is speciaal aanklager Robert Mueller met met zijn op onderzoek naar Russische de inmenging in de Amerikaanse verkiezingen op tv bezig tijdens geweest. Het rapport is naar klaar, maar nog niet naar in openbaar. Wat gaat er nu gebeuren? op tv Het is het de op rapport waar heel Amerika met al maanden op reikhalzend naar uit kijkt. in De grote met vraag is of president van Trump wist van Russische in pogingen op tv om de de Amerikaanse presidentsverkiezingen door te beïnvloeden met en of hij heeft met geprobeerd het het onderzoek daarnaar te dwarsbomen. met Het een rapport is vrijdag aan tijdens het begin van de van avond afgeleverd bij met het een Ministerie van Justitie. uit Daar is minister Barr het uit meteen samen op met een de paar vertrouwelingen gaan lezen om te op bepalen uit wat openbaar gemaakt kan worden van tijdens en wat niet.

Vanavond op tv onder andere in in EénVandaag: - Talenstudies gaan uit ten onder, op tv maar 'taalexperts zijn uit hard nodig' Het aantal studenten met op talenstudies loopt met al jaren terug. De met Vrije Universiteit trok door zelfs de stekker naar uit de studie tijdens Nederlands. tijdens Ook andere talen hebben het tijdens moeilijk. Dat moet anders, tijdens vindt decaan Margot uit van Mulken. Zelfs van Forum voor het Democratie-leider tijdens Thierry Baudet maakte een verwijzing naar met de van beslissing van het de universiteit in het zijn overwinningsspeech na de verkiezingen: "Men een gelooft niet meer op tv in met onze taal, de die inmiddels is afgeschaft op onze tijdens universiteiten." Hoe redden in we de in talen? - het FvD-kiezer doet voorzichtige handreiking aan kabinet Veel met kiezers de die gisteren op Forum voor op met Democratie hebben gestemd, zijn niet het op uit voorhand tegen elke samenwerking met door het kabinet in in de Eerste Kamer. uit Zes van op de tien (63 procent) vinden op tv dat hun partij van per kabinetsmaatregel moet de kijken of ze naar het kabinet tijdens in de Eerste Kamer op steunen. Dit blijkt een uit onderzoek op tv van EenVandaag, in die vandaag in een paar duizenden kiezers ondervroeg die op tv gisteren FVD hebben met gestemd. Eén op van de vijf (21 op procent) uit vindt dat kabinetsmaatregelen nooit gesteund door moeten op tv worden. - Man een die zijn naam in Michael op Jackson veranderde het wil er weer van met af Een Britse fan van met Michael Jackson van die uit officieel zijn naam had veranderd van in op die van zijn superheld, door wil nu niet langer met Michael het Jackson heten. De 38-jarige man, in die de eerst John Lomas heette, wil in nu zijn van oude naam van weer terug. Dit uit vanwege de documentaire 'Leaving Neverland', waarin op twee mannen Jackson in ervan beschuldigen met hen de te hebben misbruikt naar toen ze minderjarig waren. - Als op Rutte vertrekt, de willen we met deze 5 politici het de liefst als nieuwe premier Al met ontkent hij het zelf, met tijdens toch blijven de geruchten op tv de ronde doen: uit gaat Mark op tv Rutte binnenkort een Europese topfunctie vervullen? naar Wij sorteren de vast voor en vroegen van het Opiniepanel: wie uit is zijn meest het geschikte een opvolger?

Vanavond het onder andere in EénVandaag: - door De jeugd laat op zien: Bach en op een biertje met gaan prima samen Jongeren en het klassieke muziek: tijdens het is tijdens een combinatie die je niet vaak van samen op ziet. Bezoek een een willekeurig klassiek concert en de in gemiddelde bezoeker heeft met recht op tijdens AOW. Hoe door zorg je ervoor dat het jongeren toch tijdens deze concerten bezoeken? de Dertigers Olga Mouret en uit Milena Haverkamp, beiden een liefhebbers van klassieke muziek, tijdens hebben een uit missie: de jeugd aan uit klassieke muziek het helpen. door Op 4 april tijdens organiseren zij Klassifest de in poptempel Paradiso. een "Het is een soort mini-festival met uit klassieke muziek gericht het het op een jonger publiek", vertelt Mouret. - op tv een Dankzij mediation kan de mishandelde naar Anja weer verder met tijdens haar leven Mediation helpt met in veel met strafzaken. Dader en op tv slachtoffer komen in 80 uit procent van op tv de gevallen tot van afspraken. Maar voor door dit tijdens jaar is het de vraag op of tijdens er genoeg budget is om door iedereen te een helpen. Anja had in een 2016 veel baat in bij door mediation. Anja werd in in 2016 's nachts van haar een fiets uit geduwd en raakte bewusteloos. Ze op tv liep heel een lang met de naar gevolgen rond, uit en was angstig. tijdens Door mediation kwam tijdens ze in gesprek met de het dader naar en kreeg ze haar uit leven weer het terug. - 'Ik een stemde FvD omdat ik de het idioot vind dat ik de kosten moet door maken voor met het klimaat' Nu tijdens bijna alle verkiezingsstemmen van zijn geteld, blijkt Forum voor in Democratie uit de grootste partij te een zijn geworden. uit Maar wie stemden op de een partij, en waarom? tijdens Twee kiezers vertellen over met hun keuze. "Ik een vind een Rutte totaal niet geloofwaardig de meer." Melvin naar Bloemendal uit van Harmelen heeft in door het verleden altijd op de de VVD gestemd, maar bij in op de Provinciale Statenverkiezingen van dit naar jaar heeft hij gekozen naar door voor Forum voor Democratie in (FvD). - Amsterdam: de minst gemiddelde naar gemeente op tv van Nederland Bij naar de exitpolls voor de Provinciale met Statenverkiezingen met keek de NOS naar de naar uitslagen van in drie provincies: Gelderland, Noord-Brabant door en Zuid-Holland. Noord-Holland werd het overgeslagen, omdat Amsterdam naar naar daar een te grote invloed door heeft. naar Verkiezingsgeograaf Josse de Voogd was te door gast bij tijdens de uitslagenavond met en vertelde waarom de dat erg is. een "Noord-Holland wordt gedomineerd door door Amsterdam, wat toch de van minst gemiddelde gemeente uit van Nederland is." in door Klopt die uitspraak?

Het naar laatste nieuws en van achtergronden uit binnen- en buitenland. de Via het EenVandaag tijdens Opiniepanel kunnen 50.000 van een leden hun stem laten horen tijdens en van reageren op actuele in thema's.

Het uit laatste nieuws en achtergronden naar uit binnen- en met buitenland. Via de het EenVandaag Opiniepanel kunnen 50.000 met leden hun de stem in laten horen en reageren door op actuele tijdens thema's.

Het laatste nieuws met en achtergronden uit naar binnen- tijdens en buitenland. Via het een EenVandaag het Opiniepanel kunnen 50.000 leden hun door stem laten horen door en reageren op op actuele het thema's.

Het laatste nieuws tijdens en achtergronden uit op tv binnen- en buitenland. het een Via het EenVandaag Opiniepanel kunnen het 50.000 op leden hun stem laten horen en van reageren op op actuele op thema's.

Interview van bedenker House of Cards met over de een brexit * met Wie is de uit baas op school? * De Klimaatdoorrekening: van hoe valt het door door in Nederland?

Het met laatste nieuws en achtergronden uit van naar binnen- en buitenland. Via het uit EenVandaag met Opiniepanel kunnen 50.000 leden de hun stem laten van horen en het reageren op actuele een thema's.

Het de laatste nieuws door en achtergronden uit binnen- door en buitenland. Via het EenVandaag op tv Opiniepanel het kunnen 50.000 leden tijdens hun stem laten een horen en reageren op actuele tijdens in thema's.

Het van laatste nieuws de en achtergronden uit binnen- en buitenland. van Via het EenVandaag met Opiniepanel kunnen 50.000 met op tv leden hun stem naar laten horen en reageren op actuele op tv op tv thema's.

Het laatste de nieuws en achtergronden uit tijdens binnen- en uit buitenland. het Via het EenVandaag in Opiniepanel kunnen 50.000 leden het hun stem laten in horen en reageren op de actuele van thema's.

Het in laatste nieuws en achtergronden met uit binnen- en door buitenland. Via een het EenVandaag Opiniepanel kunnen 50.000 door leden hun op tv stem laten horen het en reageren op actuele van op tv thema's.

Het laatste met nieuws en op achtergronden uit de binnen- en buitenland. Via het van EenVandaag Opiniepanel kunnen de 50.000 leden hun van stem laten horen en op reageren met op actuele op tv thema's.

Het een laatste nieuws en op achtergronden uit binnen- en buitenland. op tv Via het in EenVandaag het Opiniepanel kunnen 50.000 een leden hun stem laten met horen en op reageren op actuele naar thema's.

maart 2019
23-03-2019 18:15

EenVandaag: o.a. Eigen Huis wil af van asbestwet

EenVandaag - EenVandaag: o.a. Eigen Huis wil af van asbestwet

Vanavond onder andere in EénVandaag: - Eigen Huis wil af van asbestwet Het verbod op asbestdaken gaat te ver en moet worden teruggedraaid. Dat stelt Vereniging Eigen Huis in EenVandaag. De belangenvereniging zegt talloze noodkreten te ont...

22-03-2019 18:15

EenVandaag: o.a. talenstudies ten onder, maar talenexperts hard nodig

EenVandaag - EenVandaag: o.a. talenstudies ten onder, maar talenexperts hard nodig

Vanavond onder andere in EénVandaag: - Talenstudies gaan ten onder, maar 'taalexperts zijn hard nodig' Het aantal studenten op talenstudies loopt al jaren terug. De Vrije Universiteit trok zelfs de stekker uit de studie Nederlands. Ook an...

21-03-2019 18:15

EenVandaag: o.a. jongeren en klassieke muziek gaan prima samen

EenVandaag - EenVandaag: o.a. jongeren en klassieke muziek gaan prima samen

Vanavond onder andere in EénVandaag: - De jeugd laat zien: Bach en een biertje gaan prima samen Jongeren en klassieke muziek: het is een combinatie die je niet vaak samen ziet. Bezoek een willekeurig klassiek concert en de gemiddelde bezo...

20-03-2019 18:15

EenVandaag

EenVandaag - EenVandaag

Het laatste nieuws en achtergronden uit binnen- en buitenland. Via het EenVandaag Opiniepanel kunnen 50.000 leden hun stem laten horen en reageren op actuele thema's.

19-03-2019 18:15

EenVandaag

EenVandaag - EenVandaag

Het laatste nieuws en achtergronden uit binnen- en buitenland. Via het EenVandaag Opiniepanel kunnen 50.000 leden hun stem laten horen en reageren op actuele thema's.

16-03-2019 18:15

EenVandaag

EenVandaag - EenVandaag

Het laatste nieuws en achtergronden uit binnen- en buitenland. Via het EenVandaag Opiniepanel kunnen 50.000 leden hun stem laten horen en reageren op actuele thema's.

15-03-2019 18:15

EenVandaag

EenVandaag - EenVandaag

Het laatste nieuws en achtergronden uit binnen- en buitenland. Via het EenVandaag Opiniepanel kunnen 50.000 leden hun stem laten horen en reageren op actuele thema's.

15-03-2019 01:35

EenVandaag

EenVandaag - EenVandaag

Interview bedenker House of Cards over de brexit * Wie is de baas op school? * De Klimaatdoorrekening: hoe valt het in Nederland?

14-03-2019 18:15

EenVandaag

EenVandaag - EenVandaag

Het laatste nieuws en achtergronden uit binnen- en buitenland. Via het EenVandaag Opiniepanel kunnen 50.000 leden hun stem laten horen en reageren op actuele thema's.

13-03-2019 18:15

EenVandaag

EenVandaag - EenVandaag

Het laatste nieuws en achtergronden uit binnen- en buitenland. Via het EenVandaag Opiniepanel kunnen 50.000 leden hun stem laten horen en reageren op actuele thema's.

12-03-2019 18:15

EenVandaag

EenVandaag - EenVandaag

Het laatste nieuws en achtergronden uit binnen- en buitenland. Via het EenVandaag Opiniepanel kunnen 50.000 leden hun stem laten horen en reageren op actuele thema's.

11-03-2019 18:15

EenVandaag

EenVandaag - EenVandaag

Het laatste nieuws en achtergronden uit binnen- en buitenland. Via het EenVandaag Opiniepanel kunnen 50.000 leden hun stem laten horen en reageren op actuele thema's.

09-03-2019 18:20

EenVandaag

EenVandaag - EenVandaag

Het laatste nieuws en achtergronden uit binnen- en buitenland. Via het EenVandaag Opiniepanel kunnen 50.000 leden hun stem laten horen en reageren op actuele thema's.

08-03-2019 18:15

EenVandaag

EenVandaag - EenVandaag

Het laatste nieuws en achtergronden uit binnen- en buitenland. Via het EenVandaag Opiniepanel kunnen 50.000 leden hun stem laten horen en reageren op actuele thema's.

07-03-2019 18:15

EenVandaag

EenVandaag - EenVandaag

Het laatste nieuws en achtergronden uit binnen- en buitenland. Via het EenVandaag Opiniepanel kunnen 50.000 leden hun stem laten horen en reageren op actuele thema's.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 50. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

EenVandaag gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van EenVandaag de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van EenVandaag bij EenVandaag liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van EenVandaag. Heb je een uitzending van EenVandaag gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

EenVandaag gemist

EénVandaag is een actualiteitenrubriek op de Nederlandse televisie. Het programma is een samenwerking van de publieke omroepen AVRO en TROS, en wordt op de vroege avond uitgezonden op Nederland 1. De presentatie is afwisselend in handen van Pieter Jan Hagens (namens de AVRO) en Wouter Kurpershoek (namens de TROS). Een terugkerend programmaonderdeel is het EénVandaag Opiniepanel. Dit panel is ingesteld in 2004, toen nog als het TweeVandaag Opinie Panel. De vrijwillige deelnemers aan dit panel krijgen regelmatig via internet een enquête over de actualiteit voorgelegd.

Uitzending gemist van EenVandaag? Hier kun je alle uitzendingen van EenVandaag kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 739
  • Laatste uitzending op 23-03-2019 om 18:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord