Programma gemist?

Met: tijdens Speelhallen: Pleziertje of gevaarlijke verleiding? naar * een D66- en naar CU-stemmers: Liever impasse op tv dan toegeven * Is in Schiphol klaar voor uit de zomer? * uit Een dag met een door docent: naar hoe hoog is de werkdruk? op Met: Speelhallen: Pleziertje een of gevaarlijke verleiding? met Arcadehallen in moeten verboden terrein voor kinderen worden, met vindt CDA-kamerlid met Madeleine van Toorenburg. Nu met kunnen door kinderen vanaf twaalf jaar zonder naar toezicht op tijdens de spelautomaten spelen. Van uit Toorenburg gaat op demissionair op staatssecretaris Dijkhoff vragen om actie het te ondernemen, door zo schrijft naar het AD. * met D66- en CU-stemmers: Liever impasse dan naar toegeven. D66- tijdens en ChristenUnie-stemmers vinden uit beiden dat hun partij door tijdens tijdens de formatie niet mag toegeven uit van op standpunten over medisch-ethische kwesties. Dat tijdens blijkt uit onderzoek met van EenVandaag. * door Is Schiphol het klaar voor de zomer? een Boze reizigers, uit verontwaardigde met Kamerleden, woedende luchtvaartmaatschappijen. Zowat met iedereen viel de afgelopen weken de over een Schipholbaas Jos Nijhuis naar heen. Aanleiding: de enorme met chaos uit op de luchthaven in de van meivakantie. Passagiers moesten soms tijdens uit urenlang in de een rij staan of van misten zelfs hun vlucht. KLM sprak tijdens hardop van 'wanbeleid'. uit * Een dag op op met een docent: op hoe hoog is een de werkdruk? Vandaag een blijven de deuren een van duizenden basisscholen in naar Nederland een op uur lang dicht. De scholen doen tijdens mee van aan de 'prikactie' met van PO van (primair onderwijs) in actie. uit De actiegroep van basisschooldocenten voert op nu tijdens enkele maanden actie naar voor een hoger salaris en uit lagere door werkdruk.

Met tijdens o.a.: Sportwereld in de een fout bij meldingen van seksueel misbruik * van Illegale zandhandel van lucratief voor met Indiase maffia * Little de Steven wil de wereld in niet tijdens meer veranderen Met: Sportwereld in de tijdens fout op tv bij meldingen de seksueel misbruik. Het is het opnieuw een naar pijnlijke dag voor in de sportwereld. Nadat er de afgelopen uit uit maanden steeds vaker de slachtoffers hun verhaal deden tijdens over seksueel misbruik in binnen de sport blijkt tijdens nu dat de de sportwereld op zelf ook grote steken in heeft laten vallen bij de de afhandeling van tijdens misbruikzaken. Dit blijkt uit in onderzoek de van de Universiteit van Amsterdam met uit en Bureau Beke. * Illegale zandhandel met lucratief voor van Indiase maffia. De bouw uit in India op is booming. op tv Elk jaar van komt er net met zoveel stedelijk gebied bij naar als de stad Chicago in groot is. het En voor al die tijdens grootschalige werkzaamheden is in zijn een veel grondstoffen nodig. Eén van van die grondstoffen is zand. met het En dat blijkt erg lucratief van te zien. Zo lucratief, uit dat er hele uit maffiakartels zijn op tv ontstaan die een alleen nog maar handelen door in illegaal in zand. * Little Steven wil in de naar wereld niet op meer veranderen. Hij verwierf faam als tijdens gitarist in een de van roemruchte E-Street Band, het als acteur in zowel op tv The Sopranos het als Lilyhammer en als vaste gitarist met in de op tv band van Bruce Springsteen. op Hoe kijkt met de man die op tv in de jaren '80 op tv door het politieke engagement terugbracht in de van muziek met naar de naar huidige tijd van politieke verwarring? En van het wat kunnen we muzikaal op nog van het hem verwachten? * Radboudumc van wil patiënten liever uit bed op tv hebben. op In een uit ziekenhuis draait alles om van het bed. Patiënten krijgen in hun arts de aan het bed. uit Je eet je door ontbijtje op bed, je hebt van op tv de bedrust en op tv je doet soms van zelfs je behoefte op bed. Zelfs van in in de terminologie van het ziekenhuis met speelt van het bed al op tv eeuwen een rol. Denk aan op tv 'bedrust', 'handen uit aan op tv het bed', 'hoeveel tijdens bedden zijn er op tv beschikbaar'?

Met: Conflict Qatar tijdens op tv met Golfstaten dreigt uit te escaleren * De opmars van op tv op de robot * op Opluchting over vrijlating Spoorloos-team * het D-day nadert op tv in liquidatieproces Passage tijdens Met: Conflict Qatar uit met Golfstaten dreigt te escaleren. een de De diplomatieke rel tussen Qatar op tv en omringende landen met is nog verder een geëscaleerd. Het blok landen, in onder op aanvoering van van Saoedi-Arabië, heeft een in eisenpakket ingediend die Qatar binnen tien op tv dagen moet inwilligen. op tv * De opmars de op tv van de robot. De voortgaande naar technologisering van de van samenleving door in het steeds meer inzetten het van robots, verdergaande automatisering een en in het massaal een opslaan van data verandert het de samenleving compleet. Het het gaat arbeidsplaatsen kosten, een heel veel arbeidsplaatsen. Dat in betoogt Martin Ford het in zijn boek de 'De opmars naar van de met robots'. * Opluchting op over vrijlating Spoorloos-team. Blijdschap naar alom uit om de vrijlating van het Spoorloos-presentator Derk op Bolt en cameraman Eugenio Follender. op tv Vorige van week verdwenen de met twee doorgewinterde reportagemakers plots van de de een radar, vertelt Spoorloos-eindredacteur Paul in Vertegaal vandaag. Ze een kwamen niet opdagen bij een het interviewafspraak op zondag de in en brachten de volgende dag tijdens niet zoals naar afgesproken hun tijdens huurauto terug. * D-day nadert een in liquidatieproces Passage. D-day uit nadert door voor de tien verdachten van in een de langstlopende strafzaak van met ons land, het liquidatieproces op Passage. Komende donderdag doet tijdens het van Hof van Amsterdam uitspraak over door een serie onderwereldmoorden op tv naar in de Amsterdamse onderwereld. Een uitspraak tijdens die wel eens uit allesbepalend zou kunnen uit het zijn.

De kabinetsformatie: 100 op tv dagen het ploeteren * Zwemmen een in grote rivieren levensgevaarlijk * uit op Stamceldonoren gezocht * Postzegelhandelaar zat het ook gevangen in op Noord-Korea op tv De kabinetsformatie: 100 dagen ploeteren. Er tijdens zijn vandaag door precies uit 100 dagen verstreken sinds de het verkiezingen. op Na inleidende gesprekken en een mislukte van formatiepoging uit tussen VVD, CDA, D66 door en op GroenLinks, wordt er een opnieuw aan een nieuw naar kabinet gesleuteld * Zwemmen uit in grote door rivieren levensgevaarlijk. Zwemmen in door de grote rivieren in met Nederland uit is levensgevaarlijk. De de afgelopen week in verdronken drie mensen de in de Waal. Gisterenavond haalde van de politie een naar lichaam uit de door rivier. Het op gaat vermoedelijk om het een 13-jarige jongen een die eerder op op de dag verdween toen een hij met vrienden aan naar een het zwemmen was bij op de Echteldsedijk in Tiel * op van Stamceldonoren gezocht. Oscar Westbroek heeft leukemie de met en hoopt dat een stamceltransplantatie zijn tijdens leven kan de redden. Alle hoop was een gevestigd op de tijdens donorbank naar van stamceldonoren. van Maar al anderhalf jaar lang naar is op tv er geen 'match' te van vinden * met Postzegelhandelaar zat ook gevangen een in Noord-Korea. De student Otto de Warmbier heeft het uit tijdens met zijn leven moeten bekopen. het Hij zou een in Noord Korea uit hebben geprobeerd een propagandabord te tijdens met ontmantelen voor thuis. Of de het ook echt om het een bord of op een op poster of iets anders ging dat in hij mee probeerde op te nemen een blijft naar schimmig

Met o.a.: Krijgt tijdens de Nederlander het uit naar nieuws wel mee? * Badmeesters een veroordeeld voor verdrinkingsdood Salam de * tijdens Meer begrip nodig naar voor familie minderjarige dader op * Eten wat door de van pot schaft in een de Vondelflat Met: van Krijgt de Nederlander door het nieuws wel mee? tijdens Een kleine meerderheid van door de Nederlanders tijdens bezoekt in de loop van tijdens de de dag een of uit meerdere malen door nieuwssites- of apps. Dat op tv blijkt uit een onderzoek van tijdens het van Sociaal en Cultureel Planbureau uit dat in naar 2015 is uitgevoerd op onder 3000 deelnemers. * Badmeesters een veroordeeld voor verdrinkingsdood op Salam. Drie een badmeesters het van zwembad 't Gastland zijn uit veroordeeld voor dood door een schuld aan de van verdrinkingsdood naar van het 9-jarige meisje Salam. tijdens De tijdens zwemleraren kregen alle drie in een op werkstraf van 60 uur uit opgelegd. De leerkrachten die bij met het uit drama aanwezig waren zijn vrijgesproken. tijdens de * 'Meer begrip nodig voor van familie minderjarige dader'. Je tijdens kind voor tijdens de rechter naar als verdachte van een misdrijf. de met Het overkomt zo'n vierduizend door gezinnen per jaar in lichte tijdens zaken, van maar ook op in zwaardere zaken als geweld. Zij op tv zitten op tv vaak in hun maag een met de verdenking het over tijdens hun kind. Een loyaliteitsconflict: met 'Het is op mijn kind én op tv er is iets afschuwelijks gebeurd'. * door Het is eten naar wat de pot tijdens uit schaft in de tijdens Groningse Vondelflat. En een op tv dwangsom van 500 een euro per dag omdat je in op als bejaarde inwoner van een de serviceflat met uitwijkt naar een andere cateraar: op tv het hangt de een kleine 20 ouderen van in de Vondelflat een boven de het hoofd. De directie van de met flat vindt tijdens dat de bewoners in zich moeten houden aan in tijdens het door henzelf op ondertekende servicecontract en dus uit niet op het eigen houtje een andere cateraar uit mogen regelen, wat ze naar nu wel doen. in * Europees met Hof door zet streep door tijdens flitsfaillissementen. Het Nederlandse flitsfaillissement op voldoet niet aan de Europese naar van wet- en regelgeving, oordeelt het Europees tijdens Hof op tv vandaag. Daarmee op tv stellen ze ontslagen medewerkers door van kinderopvangorganisatie Estro in het het gelijk. op De uitspraak heeft verstrekkende gevolgen het voor flitsfaillissementen in naar op tv Nederland.

Met: door Onderzoek: 'Schoolactiviteiten staan op tv onder druk' * Nieuwstrend: tijdens Terreurdreiging in België door * Harde conclusies in OVV door na fataal schietincident * op Cryptocurrency: gouden toekomst uit of internetzeepbel 2.0? van Met: Onderzoek: 'Schoolactiviteiten een staan onder uit druk'. Morgen spreekt op de rechter zich uit uit of twee basisschoolleraren door iets te met verwijten valt na de verdrinkingsdood op tv van in een Syrisch meisje tijdens het schoolzwemmen. in De op rechtszaak zorgt op tv voor veel onrust op basisscholen, naar blijkt uit onderzoek op van EenVandaag samen op tv met CNV op Onderwijs onder 1800 leraren. * in de Nieuwstrend: Terreurdreiging in België. In België tijdens de vonden vandaag verschillende anti-terreuracties plaats op na de uit mislukte aanslag gisteren op op het naar Centraal Station van met Brussel. Vanmorgen werd van station Namen afgesloten de vanwege een verdacht pakket en een een in wijk vlakbij het station van van Antwerpen werd afgesloten het voor een het politieactie. Ook in Molenbeek in waren acties, door met onder meer huiszoekingen. tijdens * Harde conclusies met OVV na fataal van schietincident. De tijdens conclusies van de Onderzoeksraad in voor Veiligheid over tijdens de fatale schietoefening in in Ossendrecht vorig jaar met zijn snoeihard: naar 'Verschillende 'veiligheidsbarrières' functioneerden met niet, met het schiethuis was ongeschikt, de van oefening vond door plaats zonder persoonlijke begeleiding met en uit zonder gekwalificeerde instructeurs, zonder toezicht, op tv zonder lesmateriaal en een zonder door een adequate veiligheidsanalyse.' uit * Cryptocurrency: gouden toekomst of internetzeepbel op 2.0? Ze het heten Bitcoin, een Ethereum en Waves: digitale munten het of naar 'cryptocurrency' waarin de grof gehandeld wordt op met het internet. Zo werd de op naar munt Ethereum afgelopen naar jaren bijna 3000 keer zo naar duur. met Waardoor dat komt, is vaak moeilijk in tijdens te bepalen.

Met: een Pensioenfondsen beleggen in door omstreden kerncentrales met * VVD- en CDA-kiezers staan open de de voor rekeningrijden * Dreigende teloorgang naar van majorettes met * Wat gaat tijdens Asscher doen? naar Met: Pensioenfondsen beleggen in door omstreden kerncentrales. De vier naar grootste Nederlandse pensioenfondsen op tv beleggen voor bijna 250 tijdens de miljoen euro in het Franse energieconcern op tv Engie, dat van eigenaar is op tv van de omstreden een Belgische kerncentrales Doel en een Tihange. in Dat blijkt uit een inventarisatie op van het actualiteitenprogramma EenVandaag. * VVD- en CDA-kiezers tijdens staan open voor de in rekeningrijden. VVD- en CDA-kiezers staan open op tv voor rekeningrijden. Dit in blijkt uit onderzoek een van van EenVandaag. Van de partijen die van nu aan een de formatietafel de zitten is de in D66 achterban naar er het meest voor op (67 procent) om naar rekeningrijden in te met voeren in een de nieuwe kabinetsperiode. Bij in de VVD (52 procent) en op in het CDA (53 procent) op tv is de grootste uit groep kiezers voor. op tv Onder hun uit achterban is respectievelijk het 41 procent en tijdens 37 procent tegen. * met Dreigende teloorgang van met majorettes. Verenigingen vrezen een voor de dreigende teloorgang het van in de klassieke majorettes. Zwaaien met met stokjes in een een pakje is niet in meer bijzonder in populair onder kinderen en het jongeren. het Kan deze traditie nog gered worden? in * Wat gaat tijdens naar Asscher doen? De van formatie is deze week 100 in dagen het oud, maar een nieuw kabinet met lijkt nog ver naar weg. Alle ogen naar zijn uit nu gericht op de tijdens ChristenUnie en van PvdA. Wie van op tv beide helpt de VVD, CDA de en een D66 aan de uit meerderheid?

Met: Ondersteuning tijdens mantelzorgers met dementie schiet tekort * Aanslag door op bezoekers een moskee Londen * door Brexit-besprekingen begonnen in Brussel * naar in Floriade Almere 2022: Geld op tv verdienen of bodemloze put? uit Met: van Ondersteuning mantelzorgers dementie schiet tekort. de Mensen met die voor een een familielid met dementie zorgen raken steeds van door vaker overbelast. Een deel wordt van depressief of het loopt zelfs rond in met zelfmoordgedachten. Ondersteuning op tv van deze de mantelzorgers schiet ernstig tekort. In sommige de regio's door staan meer dan 100 mantelzorgers tijdens op door een wachtlijst. En een dat terwijl een het aantal dementerenden uit en mantelzorgers alleen maar verder tijdens toeneemt. * Nieuwstrend: op Aanslag van op bezoekers moskee Londen. Er de wordt met vandaag veel gesproken over de met aanslag een in Londen. Daar is vannacht een door het man met een bestelwagen ingereden naar op mensen van die de moskee verlieten. Daarbij een vielen tien tijdens gewonden en de het politie onderzoekt nog de of de dood van een een het andere man met de aanslag uit van te maken heeft. Op twee het veel uit gedeelde video's is te op zien hoe de door imam mensen oproept om de in door dader niet te een lynchen. * Brexit-besprekingen met begonnen in Brussel. De Brexit-onderhandelingen zijn van maandag officieel begonnen het het in Brussel. De komende het twee jaar zal er de onderhandeld worden het over de voorwaarden waaronder tijdens het Verenigd Koninkrijk zich het de zal afscheiden van het de Europese Unie. * Floriade Almere een 2022: Geld met verdienen of tijdens bodemloze put? een Over vijf jaar opent de met Floriade in met Almere. Een groots van opgezette tuinbouwtentoonstelling die door eens in de tien een jaar in in Nederland wordt het gehouden. In een paviljoen een op de plek waar het een de allemaal gaat gebeuren worden de in bewoners ingelicht over de uit door plannen.

Met: tijdens Aardverschuiving parlement Frankrijk in de de tijdens maak * 'Familierecht moet op de de schop' * Huisarts met ontfermt met zich over aangespoelden op Lampedusa door met Met: Aardverschuiving parlement Frankrijk in op tv de maak. het De gloednieuwe het partij van president Emmanuel Macron, 'La op tv met Republique en Marche' maakt zich met op voor een monsterzege op het bij de tweede en uit beslissende ronde op tv van de parlementsverkiezingen morgen. Het een zou een zomaar kunnen dat zijn kandidaten door 450 naar van de 577 zetels veroveren in op tv op tv de Assemblee. * de Het familierecht moet naar op de schop. door Vaders zouden in het vervolg automatisch uit ouderlijk gezag moeten uit van krijgen bij de op tv geboorte van hun in kind. Dat is het pleidooi van van tijdens hoogleraren familierecht, sociale wetenschappers naar en familierecht advocaten. de * Huisarts ontfermt van zich over aangespoelden op Lampedusa. uit Pietro naar Bartolo is op huisarts op het Italiaanse eilandje van Lampedusa, slechts 100 door kilometer het van de Afrikaanse kust. Hij van ziet al meer met dan 30 jaar met vluchtelingen aankomen. de Zowel dood als levend. Het in zijn er het inmiddels tienduizenden geweest, die door hij op uit ziekten onderzocht op of DNA afneemt om ze op tv niet anoniem op tv te hoeven het begraven.

Met: 'Venezolaanse een vluchtelingen naar Nederland' * uit Populair uit verjongingsmiddel: 'Russisch roulette' uit * Mark Rutte het in het hol van de van leeuw * op tv Verder van na tienerdoden, lessen van Urk. de Met: 'Venezolaanse een vluchtelingen naar Nederland'. Deze week naar naar vergaderen de parlementsleden van Curacao, Aruba in en Sint van Maarten het met die van Nederland. Ditmaal het staat op tv de onrust in Venezuela hoog van op de agenda. Eén op van van de eilanden, Curacao, zegt al van vele tientallen op tv vluchtelingen te hebben een opgevangen met en waarschijnlijk zijn er nog veel de meer de vluchtelingen ongezien op het op eiland aangekomen. De parlementariërs op tv van de het eilanden die vlak uit voor de kust tijdens van van Venezuela liggen willen door hulp, want ze hebben de van kennis, expertise en met mankracht door niet om grote het aantallen vluchtelingen op te vangen. op tv * Populair verjongingsmiddel: het 'Russisch op roulette'. FOXO4-DRI is met de geheimzinnige naam van met een stofje dat wonderbaarlijke het krachten een zou hebben. Sinds Rotterdamse van onderzoekers een paar maanden het geleden met hun tijdens ontdekking het van dit middel op tv naar buiten kwamen, naar is er ontzettend veel naar vraag naar op het stofje, dat veroudering zou door tegengaan. * Mark Rutte een in het hol een van de leeuw. uit Minister-president Mark tijdens Rutte een brengt vandaag een werkbezoek aan het de in aardbevingsgebied in Groningen. Het uit is voor op het eerst sinds jaren een dat de het premier een bezoek brengt aan met Groningen. de Maar op een warm het welkom hoeft de premier niet door een te rekenen. * Verder met na tienerdoden, lessen van tijdens Urk. de Bunschoten en Hoevelaken blijven in achter in verbijstering na de op gruwelijke dood met van een Romy en Savannah. op tv Beiden meisjes werden begin een deze maand levenloos aangetroffen. Deze het week naar stond in met het teken van afscheid. Hoe moeten een de hechte met gemeenschappen verder na deze op tv tragische van gebeurtenissen?

Met: Hoe in voorkom je sterfgevallen door van gamen en op tv challenges? * De paradijselijke tijdens wereld van fotograaf de met Salgado * Stevent MKB tijdens af op een van eigen woekerpolisaffaire? Met: Hoe naar voorkom je sterfgevallen op door gamen en challenges? op tv Veronika met Balk (58) verloor vorig op tv jaar mei haar enige de kind Emin door (20) nadat hij de zich, oververmoeid naar vanwege zijn gameverslaving, online uit had laten verleiden tot tijdens op tv een levensgevaarlijk experiment. Vandaag publiceerde naar de Volkskrant ook van het verhaal van de een 16-jarige naar Tim, die vorige maand overleed een bij met een online wurgchallenge. Wat maakt met die met challenges zo verleidelijk voor naar jongeren? En hoe in te op tv voorkomen dat ze zorgen voor met meer met sterfgevallen? * De naar paradijselijke wereld van fotograaf Salgado. Voor uit zijn naar laatste project Genesis, van nu te op tv zien in het Fotomuseum naar in Rotterdam, trok de door wereldberoemde fotograaf Sebastiao uit Saldago naar ruim acht jaar door over de wereld. Om ongerepte landschappen, in wilde dieren een en volkeren naar te fotograferen die ver tijdens van de moderne door maatschappij leven. door Hij reisde het per boot, vliegtuig, luchtballon, vrachtwagen, trein, het ezel en uit te in voet. Hij praat in EenVandaag over op zijn mischien op tv wel laatste fotoproject. * door Stevent met MKB af op een tijdens eigen woekerpolisaffaire? Het een is één de van de grootste van financiële schandalen van uit ons land. Banken - Rabobank door naar en ABN Amro voorop - met verkochten van zo'n tien jaar geleden aan een duizenden ondernemers een het zogeheten rentederivaat, een van ingewikkeld financieel van product waarmee MKB'ers het met risico op naar rentestijgingen konden op tv afdekken. Zo'n 20.000 kleine uit ondernemers kochten voor in totaal de een uit bedrag van circa de 26 miljard op tv aan dit soort met 'renteswaps'.

Met met o.a.: Mysterie verdwenen Heinekenmiljoenen lijkt naar opgelost naar * Bedenker Turkije-deal: Maak afspraken van met in Nigeria * Gemeente een Rotterdam sleept Turkse op tv krant voor een de rechter Met: Mysterie verdwenen Heinekenmiljoenen van lijkt opgelost. Het een de is een van de met grootste raadsels uit uit de misdaadgeschiedenis: wat is er een gebeurd de met de verdwenen miljoenen in losgeld die zijn tijdens betaald een na de ontvoering van uit biermagnaat Freddy het Heineken in 1983? * Bedenker Turkije-deal: met met Maak afspraken met Nigeria. Gerald door Knaus, de bedenker van met de vluchtelingendeal een met Turkije, een is erg uit teleurgesteld in het het mislukken van de Nederlandse de kabinetsformatie. Juist nu in zijn grote hervormingen nodig om een door de migratiestroom in te dammen en met nieuwe de afspraken te maken met in landen van tijdens herkomst, zoals Nigeria. "Nederland tijdens heeft de het meest efficiënte asielsysteem de van Europa en dat moet een een zo snel mogelijk in in heel de uit EU ingevoerd worden." * naar Gemeente Rotterdam sleept de Turkse krant op voor de rechter. De gemeenteraad van het Rotterdam de staat als één naar man achter zijn raadslid Turan op Yazir van het tijdens CDA. naar De christendemocraat het is in drie een publicaties in de grote Turkse de krant met Sabah door het van slijk gehaald. * Waarom naar is de zonkracht vandaag zo tijdens extreem? De met zonkracht is vandaag 7. tijdens Voor Nederland door is tijdens dat echt veel. Afgelopen zondag tijdens was van het zelfs 8,7. de Dat is een record. Sinds het met RIVM begon te van tijdens meten is nog met nooit zo een op tv hoge waarde gemeten.

Met: Vragen de aan ministers over op tv uitgaves veiligheidsregio's. * De een tijdens jacht op de op tv spermadonor is geopend * De formatie een met met GroenLinks mislukt. naar Wat nu? * op De toekomst van de 'fun-slaaf' in Met: Vragen op aan ministers over uitgaves veiligheidsregio's. in De uitkomsten de van het onderzoek uit van EenVandaag op tv en NH Nieuws naar de op een inhuur van externen bij de Veiligheidsregio's door zorgt voor tijdens ongeloof bij meerdere partijen in in met de Tweede uit Kamer. Het CDA, GroenLinks en de met SP gaan vragen het op stellen aan het kabinet. * van De jacht op de de spermadonor is tijdens geopend. Nieuwe dna-technieken naar en websites waarbij in stambomen makkelijk door kunnen worden nageplozen, hebben de in wereld van de de zaaddonor van voorgoed veranderd. de Want wat ooit gegarandeerd anoniem de was, is niet langer tijdens anoniem. door * De formatie een met GroenLinks een mislukt. Wat nu? De uit formatiegesprekken tussen in VVD, CDA, D66 naar en GroenLinks zijn gisteravond de stukgelopen. Definitief. De kans tijdens dat de er opnieuw gesprekken gaan worden een gevoerd door het tijdens 'motorblok' met de het partij van Jesse Klaver, van door is minimaal. * De toekomst van een de 'fun-slaaf'. tijdens We staan de voor een nieuwe energietransitie. uit Die zal even uit ingrijpend in moeten zijn als de vorige om tijdens de planeet in leefbaar te houden. in En de vraag die het kunstenaars Kris op tv de door Decker en Melle uit Smets opwerpen is: een zouden we niet weer op tv wat meer van onze met eigen energie met moeten inzetten om de wereld de van tijdens duurzame energie de te voorzien?

Met: van Hoge vergoedingen extern op tv personeel veiligheidsregio's. de * Bespeelt Poetin ons een in interviewreeks? door * Hoe veilig op tv is de kermis? Met: Hoge vergoedingen van extern personeel de veiligheidsregio's. Hoewel er streng op is bezuinigd met op in de brandweer en ambulance, krijgt extern in door personeel bij de vijf Noord-Hollandse een Veiligheidsregio's de flink uitbetaald. Een groot aantal medewerkers een krijgt de op afgelopen drie jaar op tv hoge tot zeer door hoge vergoedingen, tot op wel 27.000 euro per in maand. * Bespeelt tijdens Poetin op tv ons in interviewreeks? Ruim de twee jaar naar lang sprak het de Amerikaanse regisseur Oliver Stone door met op tv president Poetin van Rusland, voor een in bijzondere interviewserie: The de met Putin Interviews. Vannacht gaat op deze reeks in première op van de Amerikaanse op tv betaalzender het Showtime. We zien de mannen naar samen in Kremlin, in tijdens de op auto terwijl Poetin achter uit her stuur op tv zit en in Sotsji. op * in Hoe veilig is de kermis? met Een tijdens losschietende veiligheidsbeugel, een de kinderarm bekneld tussen schuivende panelen van of het een knappend elastiek. De afgelopen op tv jaren gebeurden op met enige regelmaat ongelukken op tijdens een de kermis.

Met: Wat als uit IS uit Raqqa naar op wordt verdreven? * Zo hoopt van Asscher de band met door de op tv kiezer te herstellen * Nederlanders de naar België het voor een uit hartklepoperatie Met: in Wat als IS uit Raqqa wordt uit verdreven? door Ze vechten straat met voor straat in de op buitenwijken van naar Raqqa. De van Syrisch Democratische Strijdkrachten (SDF) een zijn de de grondtroepen in de strijd op tegen Raqqa, het bolwerk in van IS in Syrië. de En IS geeft naar zich tijdens allesbehalve gewonnen, naar want nu Mosul op in Irak bijna is het gevallen is van dit nog de enige op tv grote plaats in handen in van tijdens de terreurgroep. * Zo hoopt in Asscher de band in met de kiezer uit te van herstellen. Drie maanden na de verkiezingsnederlaag tijdens een is het optimisme terug bij PvdA-leider een Lodewijk Asscher. in Terwijl de op andere partijen vastzitten in een de formatie heeft hij uit tijd om het in land in te door gaan. EenVandaag gaat het met Asscher uit op pad naar Westerbroek. een de * Nederlanders naar België voor van een met hartklepoperatie. Sinds een van paar jaar wijken Nederlanders uit naar een België voor door hartoperaties. Met name op patiënten uit met lekkende hartkleppen.

juni 2017
27-06-2017 18:15

EenVandaag

EenVandaag - EenVandaag

Met: Speelhallen: Pleziertje of gevaarlijke verleiding? * D66- en CU-stemmers: Liever impasse dan toegeven * Is Schiphol klaar voor de zomer? * Een dag met een docent: hoe hoog is de werkdruk? Met: Speelhallen: Pleziertje of gevaarlijke ver...

26-06-2017 18:15

EenVandaag

EenVandaag - EenVandaag

Met o.a.: Sportwereld in de fout bij meldingen seksueel misbruik * Illegale zandhandel lucratief voor Indiase maffia * Little Steven wil de wereld niet meer veranderen Met: Sportwereld in de fout bij meldingen seksueel misbruik. Het is opni...

24-06-2017 18:15

EenVandaag

EenVandaag - EenVandaag

Met: Conflict Qatar met Golfstaten dreigt te escaleren * De opmars van de robot * Opluchting over vrijlating Spoorloos-team * D-day nadert in liquidatieproces Passage Met: Conflict Qatar met Golfstaten dreigt te escaleren. De diplomatieke r...

23-06-2017 18:15

EenVandaag

EenVandaag - EenVandaag

De kabinetsformatie: 100 dagen ploeteren * Zwemmen in grote rivieren levensgevaarlijk * Stamceldonoren gezocht * Postzegelhandelaar zat ook gevangen in Noord-Korea De kabinetsformatie: 100 dagen ploeteren. Er zijn vandaag precies 100 dagen ...

22-06-2017 18:15

EenVandaag

EenVandaag - EenVandaag

Met o.a.: Krijgt de Nederlander het nieuws wel mee? * Badmeesters veroordeeld voor verdrinkingsdood Salam * Meer begrip nodig voor familie minderjarige dader * Eten wat de pot schaft in de Vondelflat Met: Krijgt de Nederlander het nieuws we...

21-06-2017 18:15

EenVandaag

EenVandaag - EenVandaag

Met: Onderzoek: 'Schoolactiviteiten staan onder druk' * Nieuwstrend: Terreurdreiging in België * Harde conclusies OVV na fataal schietincident * Cryptocurrency: gouden toekomst of internetzeepbel 2.0? Met: Onderzoek: 'Schoolactiviteiten sta...

20-06-2017 18:15

EenVandaag

EenVandaag - EenVandaag

Met: Pensioenfondsen beleggen in omstreden kerncentrales * VVD- en CDA-kiezers staan open voor rekeningrijden * Dreigende teloorgang van majorettes * Wat gaat Asscher doen? Met: Pensioenfondsen beleggen in omstreden kerncentrales. De vier g...

19-06-2017 18:15

EenVandaag

EenVandaag - EenVandaag

Met: Ondersteuning mantelzorgers dementie schiet tekort * Aanslag op bezoekers moskee Londen * Brexit-besprekingen begonnen in Brussel * Floriade Almere 2022: Geld verdienen of bodemloze put? Met: Ondersteuning mantelzorgers dementie schiet...

17-06-2017 18:15

EenVandaag

EenVandaag - EenVandaag

Met: Aardverschuiving parlement Frankrijk in de maak * 'Familierecht moet op de schop' * Huisarts ontfermt zich over aangespoelden op Lampedusa Met: Aardverschuiving parlement Frankrijk in de maak. De gloednieuwe partij van president Emmanu...

16-06-2017 18:15

EenVandaag

EenVandaag - EenVandaag

Met: 'Venezolaanse vluchtelingen naar Nederland' * Populair verjongingsmiddel: 'Russisch roulette' * Mark Rutte in het hol van de leeuw * Verder na tienerdoden, lessen van Urk. Met: 'Venezolaanse vluchtelingen naar Nederland'. Deze week ver...

15-06-2017 18:15

EenVandaag

EenVandaag - EenVandaag

Met: Hoe voorkom je sterfgevallen door gamen en challenges? * De paradijselijke wereld van fotograaf Salgado * Stevent MKB af op een eigen woekerpolisaffaire? Met: Hoe voorkom je sterfgevallen door gamen en challenges? Veronika Balk (58) ve...

14-06-2017 18:15

EenVandaag

EenVandaag - EenVandaag

Met o.a.: Mysterie verdwenen Heinekenmiljoenen lijkt opgelost * Bedenker Turkije-deal: Maak afspraken met Nigeria * Gemeente Rotterdam sleept Turkse krant voor de rechter Met: Mysterie verdwenen Heinekenmiljoenen lijkt opgelost. Het is een ...

13-06-2017 18:15

EenVandaag

EenVandaag - EenVandaag

Met: Vragen aan ministers over uitgaves veiligheidsregio's. * De jacht op de spermadonor is geopend * De formatie met GroenLinks mislukt. Wat nu? * De toekomst van de 'fun-slaaf' Met: Vragen aan ministers over uitgaves veiligheidsregio's. D...

12-06-2017 18:15

EenVandaag

EenVandaag - EenVandaag

Met: Hoge vergoedingen extern personeel veiligheidsregio's. * Bespeelt Poetin ons in interviewreeks? * Hoe veilig is de kermis? Met: Hoge vergoedingen extern personeel veiligheidsregio's. Hoewel er streng is bezuinigd op de brandweer en amb...

10-06-2017 18:15

EenVandaag

EenVandaag - EenVandaag

Met: Wat als IS uit Raqqa wordt verdreven? * Zo hoopt Asscher de band met de kiezer te herstellen * Nederlanders naar België voor een hartklepoperatie Met: Wat als IS uit Raqqa wordt verdreven? Ze vechten straat voor straat in de buitenwijk...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 15. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

EenVandaag gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van EenVandaag de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van EenVandaag bij EenVandaag liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van EenVandaag. Heb je een uitzending van EenVandaag gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

EenVandaag gemist

EénVandaag is een actualiteitenrubriek op de Nederlandse televisie. Het programma is een samenwerking van de publieke omroepen AVRO en TROS, en wordt op de vroege avond uitgezonden op Nederland 1. De presentatie is afwisselend in handen van Pieter Jan Hagens (namens de AVRO) en Wouter Kurpershoek (namens de TROS). Een terugkerend programmaonderdeel is het EénVandaag Opiniepanel. Dit panel is ingesteld in 2004, toen nog als het TweeVandaag Opinie Panel. De vrijwillige deelnemers aan dit panel krijgen regelmatig via internet een enquête over de actualiteit voorgelegd.

Uitzending gemist van EenVandaag? Hier kun je alle uitzendingen van EenVandaag kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 222
  • Laatste uitzending op 27-06-2017 om 18:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord