Programma gemist?

Documentaire De een elfjarige Bente met doet mee aan The door Voice Kids een en is opeens heel populair. door Maar hoe in leuk de is zingen onder door druk?

december 2021
19-12-2012 17:10

Aflevering van woensdag 19 december 2012

Bente's stem - Aflevering van woensdag 19 december 2012

Documentaire De elfjarige Bente doet mee aan The Voice Kids en is opeens heel populair. Maar hoe leuk is zingen onder druk?

Bente's stem gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bente's stem de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bente's stem bij Bente's stem liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bente's stem. Heb je een uitzending van Bente's stem gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bente's stem gemist

Documentaire. De elfjarige Bente doet mee aan The Voice Kids en is opeens heel populair. Maar hoe leuk is zingen onder druk? Documentairemaakster Marijn Frank volgt een spannende periode uit het leven van de elfjarige Bente, die meedoet aan The Voice Kids. Terwijl Bente steeds hoger in de competitie komt, wordt ze steeds populairder onder haar leeftijdsgenoten. Maar ze blijft onzeker: vinden haar nieuwe vriendinnen haar ook nog leuk als ze straks niet meer op televisie is? En hoe leuk is zingen onder druk?

Uitzending gemist van Bente's stem? Hier kun je alle uitzendingen van Bente's stem kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-12-2012 om 17:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!