Programma gemist?

Xander naar de Buisonjé, Leona Philippo, in Dwight Dissels en op tv Do brengen op Eerste een het Kerstdag het kerstgevoel in de huiskamer. de van Het viertal vormt de line-up in van het op muzikale tv-evenement ‘Kerstfeest tijdens op de Dam’. Aan de op tv hand van in sfeervolle muziek, hoopvolle het verhalen en indrukwekkende de ontmoetingen vieren de op tv EO en het Leger het des Heils, uit samen met het publiek op tv op de Dam een én de kijkers naar thuis, de tijdens geboorte van op Jezus. “In een op tv wereld die steeds verder individualiseert, tijdens brengen wij mensen bij tijdens door elkaar om samen het kerstfeest te op vieren”, vertelt door presentator Bert van in Leeuwen. uit “Dat doen we door naar samen te uit zingen op de Dam, maar ook met door langs te op tv gaan bij uit cliënten van het naar Leger op des Heils.” Do, Dwight, de Leona en Xander bezoeken allemaal met een project van de deze in organisatie. Deze projectbezoeken maken indruk: in de artiesten op tv en uit de kijkers worden geraakt door de uit persoonlijke verhalen. met Ook worden de uit cliënten tijdens de ‘Kerstfeest op door de Dam’ toegezongen door van de artiest die ze uit hebben ontmoet. De een Amsterdamse Dam het is voor het op zevende jaar op rij door het toneel naar van het behaaglijke op EO-kerstfeest. Vanuit een prachtige kerststal vertellen door kinderen het Bijbelse met verhaal van op tv Jozef, Maria naar en Jezus. Bert van van Leeuwen fungeert als ‘kerststalmeester’; het hij neemt de de duizenden aanwezigen gedurende op de avond mee naar op in het kerstverhaal. De van prachtige kerstliederen, het hoopvolle Bijbelverhaal op en de oprechte met ontmoetingen maken tijdens ‘Kerstfeest op de naar Dam’ in tot een warm feest voor jong in en oud. “Kerst is in een een feest voor door iedereen”, vindt Van Leeuwen. “Met Kerstfeest door op de Dam de vieren we van dit feest samen, gelovig op en naar ongelovig. Met Xander, in Do, Dwight en tijdens Leona hebben weer geweldige het zangers op het podium het op staan. Het wordt een avond de om uit naar uit te een kijken!”

Voor de het zesde naar jaar op rij is op de prachtig van verlichte Dam in Amsterdam op tv het decor voor de uit muzikale uit kerstvertelling ?Kerstfeest op de Dam?. Een in vertelling die uit gaat over het kerstverhaal, de tijdens een boodschap die volgens met de EO belangrijk op tv is voor iedereen. de Artiesten Trijntje Oosterhuis, Jim op Bakkum, Shirma in Rouse en Brownie Dutch het vertolken dit door kerstverhaal aan door de hand van naar klassieke en moderne kerstliederen. Daarnaast een bezoeken zij door cliënten van het op tv Leger des Heils. Mensen uit alle het rangen tijdens en standen een van de samenleving, mensen met in bijzondere verhalen. uit Verhalen over neergang, opstanding, nood, naar hulp en hoop. in door Bert van Leeuwen is net als een voorgaande op jaren gastheer tijdens de op tv avond. Trijntje Oosterhuis, Jim het Bakkum, Shirma de Rouse en Brownie Dutch van brengen het van kerstverhaal op unieke wijze door tot leven uit door klassieke en door moderne kerstliederen het af te wisselen met naar populaire liederen die passen tijdens bij deze kerstvertelling. van Solo?s en bijzondere door combinaties passeren uit de revue. van Onder leiding van Eric van van Tijn begeleiden op tv de van Amsterdam Staff Songsters, de Amsterdam op Staff Band, uit het kinderkoor van Kirsten een Michel en van het publiek tijdens de artiesten daarbij. op Tussen de optredens door vertellen uit kinderen het op kerstverhaal in door hun eigen woorden. Daarmee naar verbinden zij de op tv liederen en de maken het bijzondere uit verhaal over de geboorte de van Jezus toegankelijk tijdens voor jong en oud. tijdens Bert van Leeuwen tijdens presenteert opnieuw het met 75 minuten durende een EO-kerstprogramma.

René van naar Kooten, Ruth een Jacott, Leonie Meijer en van Tim Douwsma uit zijn de naar artiesten die swingen op in het EO-muziekspektakel. een Ze vertolken het kerstverhaal aan uit de hand van klassieke uit en moderne op kerstliederen.Meer Voor het op vijfde door jaar op rij is de op tv Dam het naar toneel voor het jaarlijkse kerstevenement de Kerstfeest het op de Dam. de René van het Kooten, Ruth Jacott, Leonie Meijer en het Tim Douwsma tijdens zijn de artiesten die met naar dit jaar swingen in het naar EO-muziekspektakel. op Ze vertolken het kerstverhaal aan de een hand tijdens van klassieke naar en moderne kerstliederen. Daarnaast laten een zij hun hart spreken het door ieder in een uit project van het de Leger des Heils te bezoeken. Dit naar levert indrukwekkende ontmoetingen een van op, die door de de artiesten worden vertaald uit in een lied op de in Dam. Bert tijdens van Leeuwen is net het uit als voorgaande jaren gastheer tijdens naar de door avond.Minder

21:30,Bekende met Nederlandse artiesten zingen prachtige kerstklassiekers in met en moderne kerstliederen. Danny op de Munk, Anita Meyer, door Edsilia uit Rombley en Charly Luske door brengen op unieke uit wijze het kerstverhaal op tot leven in de Amsterdam.

Een uit gezellige kerstsfeer, een volgepakte Dam, de het het kerstverhaal en BN'ers die bekende op kerstliederen ten gehore tijdens brengen. Dat uit zijn de tijdens ingrediënten van door Kerstfeest op de met Dam.

september 2020
25-12-2017 20:25

Muziekshow: Kerstfeest op de Dam

Kerstfeest op de Dam - Muziekshow: Kerstfeest op de Dam

Xander de Buisonjé, Leona Philippo, Dwight Dissels en Do brengen op Eerste Kerstdag het kerstgevoel in de huiskamer. Het viertal vormt de line-up van het muzikale tv-evenement ‘Kerstfeest op de Dam’. Aan de hand van sfeervolle muziek, hoopv...

25-12-2016 20:20

Special: Kerstfeest op de Dam

Kerstfeest op de Dam - Kerstfeest op de Dam

Voor het zesde jaar op rij is de prachtig verlichte Dam in Amsterdam het decor voor de muzikale kerstvertelling ?Kerstfeest op de Dam?. Een vertelling die gaat over het kerstverhaal, een boodschap die volgens de EO belangrijk is voor iedere...

24-12-2015 21:25

Kerstfeest op de Dam

Kerstfeest op de Dam - Kerstfeest op de Dam

René van Kooten, Ruth Jacott, Leonie Meijer en Tim Douwsma zijn de artiesten die swingen in het EO-muziekspektakel. Ze vertolken het kerstverhaal aan de hand van klassieke en moderne kerstliederen.Meer Voor het vijfde jaar op rij is de Dam ...

24-12-2013 21:30

di 24 dec 2013

Kerstfeest op de Dam - di 24 dec 2013

21:30,Bekende Nederlandse artiesten zingen prachtige kerstklassiekers en moderne kerstliederen. Danny de Munk, Anita Meyer, Edsilia Rombley en Charly Luske brengen op unieke wijze het kerstverhaal tot leven in Amsterdam.

21-12-2012 21:30

Aflevering van vrijdag 21 december 2012

Kerstfeest op de Dam - Aflevering van vrijdag 21 december 2012

Een gezellige kerstsfeer, een volgepakte Dam, het kerstverhaal en BN'ers die bekende kerstliederen ten gehore brengen. Dat zijn de ingrediënten van Kerstfeest op de Dam.

Kerstfeest op de Dam gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kerstfeest op de Dam de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kerstfeest op de Dam bij Kerstfeest op de Dam liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kerstfeest op de Dam. Heb je een uitzending van Kerstfeest op de Dam gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kerstfeest op de Dam gemist

Kerstfeest op de Dam is een uniek kerstconcert. Bekende Nederlandse artiesten zingen prachtige kerstklassiekers en moderne kerstliederen.

Uitzending gemist van Kerstfeest op de Dam? Hier kun je alle uitzendingen van Kerstfeest op de Dam kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 25-12-2017 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!