Programma gemist?

Xander de naar Buisonjé, naar Leona Philippo, Dwight Dissels en Do tijdens met brengen op Eerste Kerstdag in het kerstgevoel in in de huiskamer. Het door viertal vormt de van line-up van het op muzikale tv-evenement tijdens ‘Kerstfeest op de Dam’. Aan tijdens de hand van een sfeervolle in muziek, hoopvolle verhalen en indrukwekkende de ontmoetingen van vieren de EO en het Leger door in des Heils, samen met het uit publiek op de Dam het én door de kijkers tijdens thuis, de geboorte van Jezus. “In een tijdens wereld die steeds door uit verder individualiseert, brengen wij mensen op bij elkaar op om samen het kerstfeest in te een vieren”, vertelt presentator met Bert van Leeuwen. “Dat doen het we door samen te uit zingen het op de Dam, maar ook uit door langs naar te op tv gaan bij cliënten van tijdens het Leger des Heils.” Do, naar Dwight, Leona en door Xander het bezoeken allemaal een met project van deze organisatie. van Deze projectbezoeken van maken indruk: de artiesten door en de kijkers worden tijdens geraakt in door de persoonlijke verhalen. door Ook worden uit de cliënten tijdens in ‘Kerstfeest op van de Dam’ toegezongen tijdens door de artiest die ze hebben naar naar ontmoet. De Amsterdamse Dam een is voor het op tv zevende jaar op tijdens rij het toneel een van het behaaglijke EO-kerstfeest. Vanuit een door prachtige een kerststal vertellen tijdens kinderen het Bijbelse uit verhaal van Jozef, van Maria en Jezus. Bert van een Leeuwen fungeert als ‘kerststalmeester’; het hij neemt de van duizenden aanwezigen gedurende een de avond mee een in het door kerstverhaal. uit De prachtige kerstliederen, het hoopvolle Bijbelverhaal de en door de oprechte ontmoetingen van maken ‘Kerstfeest naar op de Dam’ tot op tv een warm feest voor de jong op tv en oud. “Kerst is een feest voor van iedereen”, vindt een Van Leeuwen. “Met tijdens Kerstfeest op de het Dam uit vieren we dit feest met samen, gelovig op en ongelovig. Met Xander, Do, een Dwight en Leona hebben met weer de geweldige zangers een op het podium op tv staan. Het wordt een avond om op op naar uit te van kijken!”

Voor het zesde naar door jaar op rij is uit de prachtig verlichte Dam in door Amsterdam het uit decor voor een de muzikale van kerstvertelling ?Kerstfeest op de in Dam?. Een vertelling die een gaat over tijdens het kerstverhaal, naar een boodschap die volgens de EO uit door belangrijk is voor iedereen. Artiesten het Trijntje een Oosterhuis, Jim Bakkum, een Shirma Rouse en Brownie Dutch met vertolken dit naar kerstverhaal aan de hand van uit klassieke en moderne op tv een kerstliederen. Daarnaast bezoeken zij cliënten van het tijdens Leger des de Heils. met Mensen uit alle rangen door en standen van de samenleving, met mensen met tijdens bijzondere het verhalen. Verhalen over neergang, opstanding, nood, met hulp van en hoop. Bert van Leeuwen van is net in als voorgaande op tv jaren gastheer tijdens de naar avond. Trijntje tijdens Oosterhuis, Jim Bakkum, Shirma in Rouse en Brownie Dutch met brengen het op tv kerstverhaal op unieke wijze door tot leven door uit de klassieke en moderne kerstliederen af te door wisselen met in populaire een liederen die passen bij in deze kerstvertelling. met Solo?s en bijzondere combinaties passeren de de revue. Onder van leiding van op tv Eric van van Tijn begeleiden de Amsterdam Staff Songsters, op in de Amsterdam Staff met Band, het kinderkoor van uit Kirsten Michel en in het publiek de op artiesten daarbij. Tussen de optredens in door vertellen kinderen op het kerstverhaal in de hun eigen van woorden. met Daarmee verbinden zij de liederen en in maken naar het bijzondere verhaal naar over de geboorte van door Jezus het toegankelijk voor jong en met oud. Bert van Leeuwen met presenteert opnieuw in het 75 het minuten durende EO-kerstprogramma.

René de van Kooten, Ruth van Jacott, Leonie de Meijer en Tim tijdens Douwsma zijn de artiesten die swingen met in een het EO-muziekspektakel. Ze in vertolken het kerstverhaal aan de tijdens hand van met klassieke en moderne kerstliederen.Meer de Voor het vijfde door jaar op de rij uit is de Dam door het toneel voor het jaarlijkse naar kerstevenement Kerstfeest op de in Dam. in René van uit Kooten, Ruth Jacott, Leonie met Meijer en Tim Douwsma in zijn uit de artiesten die met dit jaar swingen de in het EO-muziekspektakel. Ze in vertolken het kerstverhaal aan de in uit hand van klassieke en in moderne kerstliederen. Daarnaast in laten zij hun hart met spreken door met ieder een project van van het Leger des tijdens Heils te het bezoeken. Dit levert door indrukwekkende ontmoetingen op, die op tv door de een artiesten worden vertaald in een door lied op het de Dam. Bert naar van Leeuwen naar is net als uit voorgaande jaren gastheer tijdens de naar op avond.Minder

21:30,Bekende Nederlandse artiesten het zingen prachtige de kerstklassiekers en moderne kerstliederen. de op tv Danny de Munk, op tv Anita Meyer, Edsilia door Rombley en Charly Luske brengen op uit unieke wijze op tv het kerstverhaal tot leven het een in Amsterdam.

Een in gezellige kerstsfeer, met een volgepakte Dam, het uit kerstverhaal en BN'ers van die bekende kerstliederen ten gehore de brengen. tijdens Dat zijn op de ingrediënten van het Kerstfeest op de een Dam.

mei 2021
25-12-2017 20:25

Muziekshow: Kerstfeest op de Dam

Kerstfeest op de Dam - Muziekshow: Kerstfeest op de Dam

Xander de Buisonjé, Leona Philippo, Dwight Dissels en Do brengen op Eerste Kerstdag het kerstgevoel in de huiskamer. Het viertal vormt de line-up van het muzikale tv-evenement ‘Kerstfeest op de Dam’. Aan de hand van sfeervolle muziek, hoopv...

25-12-2016 20:20

Special: Kerstfeest op de Dam

Kerstfeest op de Dam - Kerstfeest op de Dam

Voor het zesde jaar op rij is de prachtig verlichte Dam in Amsterdam het decor voor de muzikale kerstvertelling ?Kerstfeest op de Dam?. Een vertelling die gaat over het kerstverhaal, een boodschap die volgens de EO belangrijk is voor iedere...

24-12-2015 21:25

Kerstfeest op de Dam

Kerstfeest op de Dam - Kerstfeest op de Dam

René van Kooten, Ruth Jacott, Leonie Meijer en Tim Douwsma zijn de artiesten die swingen in het EO-muziekspektakel. Ze vertolken het kerstverhaal aan de hand van klassieke en moderne kerstliederen.Meer Voor het vijfde jaar op rij is de Dam ...

24-12-2013 21:30

di 24 dec 2013

Kerstfeest op de Dam - di 24 dec 2013

21:30,Bekende Nederlandse artiesten zingen prachtige kerstklassiekers en moderne kerstliederen. Danny de Munk, Anita Meyer, Edsilia Rombley en Charly Luske brengen op unieke wijze het kerstverhaal tot leven in Amsterdam.

21-12-2012 21:30

Aflevering van vrijdag 21 december 2012

Kerstfeest op de Dam - Aflevering van vrijdag 21 december 2012

Een gezellige kerstsfeer, een volgepakte Dam, het kerstverhaal en BN'ers die bekende kerstliederen ten gehore brengen. Dat zijn de ingrediënten van Kerstfeest op de Dam.

Kerstfeest op de Dam gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kerstfeest op de Dam de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kerstfeest op de Dam bij Kerstfeest op de Dam liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kerstfeest op de Dam. Heb je een uitzending van Kerstfeest op de Dam gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kerstfeest op de Dam gemist

Kerstfeest op de Dam is een uniek kerstconcert. Bekende Nederlandse artiesten zingen prachtige kerstklassiekers en moderne kerstliederen.

Uitzending gemist van Kerstfeest op de Dam? Hier kun je alle uitzendingen van Kerstfeest op de Dam kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 25-12-2017 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!