Programma gemist?

Xander de op Buisonjé, Leona op tv Philippo, Dwight Dissels en Do een uit brengen op Eerste uit Kerstdag het kerstgevoel in de van huiskamer. Het viertal met vormt de op tv line-up van het in muzikale tv-evenement ‘Kerstfeest op door de Dam’. Aan de met het hand van sfeervolle muziek, hoopvolle van verhalen en indrukwekkende op tv ontmoetingen met vieren de EO door en het Leger des Heils, samen uit met op het publiek op op de Dam én de een kijkers van thuis, de geboorte van de Jezus. “In een met wereld die steeds een verder individualiseert, brengen wij op mensen bij met elkaar om samen van het kerstfeest te met vieren”, vertelt presentator op tv Bert van Leeuwen. “Dat doen we het door samen een te zingen op op de de Dam, maar ook door langs tijdens te van gaan bij cliënten van het Leger naar des tijdens Heils.” Do, Dwight, Leona en op Xander bezoeken door allemaal een de project van deze organisatie. de Deze de projectbezoeken maken indruk: het de artiesten en de van kijkers worden geraakt door de de in persoonlijke verhalen. Ook worden de op cliënten een tijdens ‘Kerstfeest op de Dam’ toegezongen in door de artiest van van die ze hebben uit ontmoet. De Amsterdamse Dam is voor door het zevende jaar op de met rij het toneel van het behaaglijke het EO-kerstfeest. met Vanuit een tijdens prachtige kerststal vertellen het kinderen het Bijbelse verhaal een van Jozef, Maria en Jezus. op tv Bert door van Leeuwen fungeert als ‘kerststalmeester’; tijdens hij neemt de met duizenden aanwezigen gedurende het op tv de avond mee in een het kerstverhaal. De het prachtige kerstliederen, het hoopvolle Bijbelverhaal door en de van oprechte van ontmoetingen maken ‘Kerstfeest op tv op de Dam’ naar tot een warm feest voor tijdens jong en oud. “Kerst in is een tijdens feest voor het iedereen”, vindt Van Leeuwen. op “Met Kerstfeest op de Dam door tijdens vieren we dit feest het samen, gelovig en ongelovig. met Met Xander, uit Do, Dwight en de Leona hebben op weer geweldige zangers op een het podium staan. Het wordt uit een avond het om naar uit te door het kijken!”

Voor het uit zesde jaar op uit rij is een de prachtig verlichte Dam in op tv Amsterdam op het decor voor in de muzikale kerstvertelling ?Kerstfeest op tijdens van de Dam?. Een vertelling in die gaat over het kerstverhaal, uit een boodschap die in een volgens de EO belangrijk is de voor iedereen. Artiesten naar Trijntje Oosterhuis, het Jim Bakkum, Shirma Rouse naar en Brownie Dutch de vertolken door dit kerstverhaal aan de hand van door klassieke naar en moderne kerstliederen. Daarnaast bezoeken van zij cliënten het van het Leger des door Heils. Mensen uit alle uit in rangen en standen van de samenleving, door mensen met bijzondere de verhalen. Verhalen over naar op tv neergang, opstanding, nood, hulp en hoop. door op Bert van Leeuwen is net op als voorgaande op tv jaren gastheer tijdens de op avond. Trijntje in Oosterhuis, Jim Bakkum, Shirma Rouse de en Brownie een Dutch brengen het kerstverhaal uit op door unieke wijze tot met leven door klassieke en moderne met in kerstliederen af te wisselen met populaire de uit liederen die passen bij in deze kerstvertelling. Solo?s en in bijzondere combinaties passeren van de op tv revue. Onder leiding van Eric van een naar Tijn begeleiden de met Amsterdam Staff Songsters, uit de Amsterdam Staff uit Band, het kinderkoor op tv van Kirsten Michel op tv en het publiek met de artiesten daarbij. Tussen de optredens de door vertellen naar kinderen de het kerstverhaal in door hun eigen woorden. Daarmee verbinden op tv zij op tv de liederen en maken het bijzondere door verhaal over de door geboorte van Jezus het toegankelijk voor op jong de en oud. Bert van naar Leeuwen presenteert opnieuw het op 75 minuten durende de EO-kerstprogramma.

René een van Kooten, Ruth Jacott, Leonie een Meijer en het Tim Douwsma in zijn de artiesten op tv die swingen in de het EO-muziekspektakel. in Ze vertolken het kerstverhaal naar aan de in hand van klassieke en moderne kerstliederen.Meer van Voor uit het vijfde uit jaar op rij op is de Dam tijdens het toneel voor het het jaarlijkse kerstevenement Kerstfeest op tijdens de Dam. René van de op tv Kooten, Ruth Jacott, Leonie Meijer en door Tim een Douwsma zijn de artiesten die in dit door jaar swingen in naar het EO-muziekspektakel. Ze vertolken het een kerstverhaal door aan de hand naar van klassieke en moderne de kerstliederen. Daarnaast laten met zij de hun hart spreken door door ieder een naar project van het in Leger des Heils te bezoeken. Dit de naar levert indrukwekkende ontmoetingen op, die in door de tijdens artiesten worden op vertaald in een in lied op de Dam. de Bert van Leeuwen is in net als op voorgaande jaren een gastheer tijdens de uit avond.Minder

21:30,Bekende Nederlandse artiesten uit zingen prachtige kerstklassiekers het de en moderne kerstliederen. Danny naar de Munk, Anita Meyer, uit Edsilia van Rombley en Charly op tv Luske brengen op unieke wijze het in kerstverhaal op tv tot leven in met Amsterdam.

Een uit gezellige kerstsfeer, een volgepakte Dam, een het kerstverhaal en met BN'ers die een bekende kerstliederen ten het gehore brengen. op tv Dat zijn de de ingrediënten van naar Kerstfeest op de naar Dam.

januari 2021
25-12-2017 20:25

Muziekshow: Kerstfeest op de Dam

Kerstfeest op de Dam - Muziekshow: Kerstfeest op de Dam

Xander de Buisonjé, Leona Philippo, Dwight Dissels en Do brengen op Eerste Kerstdag het kerstgevoel in de huiskamer. Het viertal vormt de line-up van het muzikale tv-evenement ‘Kerstfeest op de Dam’. Aan de hand van sfeervolle muziek, hoopv...

25-12-2016 20:20

Special: Kerstfeest op de Dam

Kerstfeest op de Dam - Kerstfeest op de Dam

Voor het zesde jaar op rij is de prachtig verlichte Dam in Amsterdam het decor voor de muzikale kerstvertelling ?Kerstfeest op de Dam?. Een vertelling die gaat over het kerstverhaal, een boodschap die volgens de EO belangrijk is voor iedere...

24-12-2015 21:25

Kerstfeest op de Dam

Kerstfeest op de Dam - Kerstfeest op de Dam

René van Kooten, Ruth Jacott, Leonie Meijer en Tim Douwsma zijn de artiesten die swingen in het EO-muziekspektakel. Ze vertolken het kerstverhaal aan de hand van klassieke en moderne kerstliederen.Meer Voor het vijfde jaar op rij is de Dam ...

24-12-2013 21:30

di 24 dec 2013

Kerstfeest op de Dam - di 24 dec 2013

21:30,Bekende Nederlandse artiesten zingen prachtige kerstklassiekers en moderne kerstliederen. Danny de Munk, Anita Meyer, Edsilia Rombley en Charly Luske brengen op unieke wijze het kerstverhaal tot leven in Amsterdam.

21-12-2012 21:30

Aflevering van vrijdag 21 december 2012

Kerstfeest op de Dam - Aflevering van vrijdag 21 december 2012

Een gezellige kerstsfeer, een volgepakte Dam, het kerstverhaal en BN'ers die bekende kerstliederen ten gehore brengen. Dat zijn de ingrediënten van Kerstfeest op de Dam.

Kerstfeest op de Dam gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kerstfeest op de Dam de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kerstfeest op de Dam bij Kerstfeest op de Dam liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kerstfeest op de Dam. Heb je een uitzending van Kerstfeest op de Dam gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kerstfeest op de Dam gemist

Kerstfeest op de Dam is een uniek kerstconcert. Bekende Nederlandse artiesten zingen prachtige kerstklassiekers en moderne kerstliederen.

Uitzending gemist van Kerstfeest op de Dam? Hier kun je alle uitzendingen van Kerstfeest op de Dam kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 25-12-2017 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!