Programma gemist?

Xander op tv de Buisonjé, Leona Philippo, op tv Dwight Dissels en Do een brengen op Eerste in Kerstdag tijdens het kerstgevoel in de huiskamer. met Het viertal vormt op tv de line-up op van met het muzikale tv-evenement uit ‘Kerstfeest op de Dam’. op Aan de hand van in sfeervolle muziek, hoopvolle tijdens verhalen en indrukwekkende op ontmoetingen een vieren de EO en het Leger naar des Heils, samen het met het publiek door naar op de Dam én de kijkers in thuis, de de geboorte van Jezus. “In een een wereld die in steeds verder individualiseert, een brengen van wij mensen bij elkaar om samen de het kerstfeest te met vieren”, uit vertelt presentator Bert van Leeuwen. door “Dat de doen we door samen te met zingen op de op Dam, maar de ook door langs te de gaan bij cliënten op van het in Leger des Heils.” door Do, Dwight, de Leona en een Xander bezoeken allemaal een uit project van deze organisatie. door Deze projectbezoeken maken in indruk: de artiesten op en de in kijkers worden naar geraakt door de persoonlijke verhalen. Ook op tv worden de cliënten uit tijdens ‘Kerstfeest op uit de Dam’ tijdens toegezongen door de artiest door die het ze hebben ontmoet. De Amsterdamse van Dam is een voor het zevende jaar op met rij het toneel op van in het behaaglijke het EO-kerstfeest. Vanuit een prachtige van kerststal vertellen kinderen het Bijbelse op tv verhaal door van Jozef, Maria en Jezus. naar op tv Bert van Leeuwen fungeert op tv als ‘kerststalmeester’; hij uit neemt de met duizenden aanwezigen gedurende de avond het mee in tijdens het kerstverhaal. De prachtige op tv kerstliederen, het hoopvolle Bijbelverhaal een de en de oprechte ontmoetingen op maken ‘Kerstfeest op de Dam’ naar tot in een warm feest voor jong met en oud. “Kerst is een een feest naar voor uit iedereen”, vindt Van Leeuwen. naar “Met Kerstfeest op de naar Dam vieren we op dit feest samen, gelovig uit en ongelovig. het Met Xander, van Do, Dwight tijdens en Leona hebben tijdens weer geweldige zangers het op het podium staan. tijdens Het wordt een avond om op naar uit tijdens te op kijken!”

Voor op het zesde naar jaar op rij met is de prachtig verlichte Dam het in Amsterdam het decor uit voor in de muzikale kerstvertelling ?Kerstfeest op door de Dam?. het Een vertelling die gaat door over de het kerstverhaal, naar een boodschap die volgens de EO het belangrijk uit is voor met iedereen. Artiesten Trijntje Oosterhuis, Jim Bakkum, op Shirma Rouse en tijdens Brownie Dutch op vertolken dit kerstverhaal van aan een de hand van klassieke en het moderne kerstliederen. Daarnaast bezoeken op tv zij naar cliënten van het Leger des op tv Heils. Mensen uit alle uit rangen en standen uit van de samenleving, met mensen met bijzondere naar verhalen. Verhalen over van neergang, van opstanding, nood, hulp en in hoop. Bert van Leeuwen de uit is net als voorgaande op jaren gastheer tijdens de door avond. Trijntje Oosterhuis, met Jim een Bakkum, Shirma Rouse en Brownie Dutch uit uit brengen het kerstverhaal op unieke naar wijze de tot leven door klassieke en de moderne kerstliederen af te op tv wisselen met uit populaire liederen met die passen bij met deze kerstvertelling. Solo?s en bijzondere in combinaties passeren de van revue. het Onder leiding van Eric met van van Tijn begeleiden de uit Amsterdam Staff Songsters, de uit Amsterdam Staff Band, het op tv kinderkoor van Kirsten in Michel door en het publiek de artiesten daarbij. naar een Tussen de optredens door vertellen kinderen door in het kerstverhaal in hun eigen woorden. door Daarmee verbinden tijdens zij de het liederen en maken in het bijzondere de verhaal over de een geboorte van Jezus toegankelijk voor van jong het en oud. Bert van Leeuwen op tv presenteert tijdens opnieuw het 75 minuten van durende EO-kerstprogramma.

René een van Kooten, Ruth Jacott, de Leonie het Meijer en Tim Douwsma zijn de op artiesten die door swingen in een het EO-muziekspektakel. Ze vertolken uit het kerstverhaal aan van de hand van van klassieke en moderne kerstliederen.Meer naar Voor het het vijfde het jaar op rij van is de Dam naar het toneel voor het jaarlijkse kerstevenement het Kerstfeest op de op Dam. René van op Kooten, de Ruth Jacott, het Leonie Meijer en Tim Douwsma zijn in de de artiesten die dit met jaar swingen in met het EO-muziekspektakel. Ze vertolken het in kerstverhaal aan op de hand van van klassieke en moderne een kerstliederen. Daarnaast laten zij op hun naar hart spreken door ieder een een op tv project van het Leger des Heils op tv te uit bezoeken. Dit uit levert indrukwekkende ontmoetingen op, die door een door de artiesten worden vertaald in een een van lied op de Dam. Bert in van Leeuwen is net een als voorgaande jaren op tv op gastheer tijdens de in avond.Minder

21:30,Bekende Nederlandse artiesten het zingen prachtige van kerstklassiekers en door moderne kerstliederen. Danny de Munk, door Anita in Meyer, Edsilia Rombley en van Charly Luske door brengen op unieke wijze het het kerstverhaal het tot leven in de Amsterdam.

Een op tv gezellige kerstsfeer, naar een volgepakte Dam, het tijdens kerstverhaal en BN'ers die het bekende kerstliederen met ten gehore brengen. Dat door zijn de ingrediënten van een Kerstfeest op van de in Dam.

juni 2020
25-12-2017 20:25

Muziekshow: Kerstfeest op de Dam

Kerstfeest op de Dam - Muziekshow: Kerstfeest op de Dam

Xander de Buisonjé, Leona Philippo, Dwight Dissels en Do brengen op Eerste Kerstdag het kerstgevoel in de huiskamer. Het viertal vormt de line-up van het muzikale tv-evenement ‘Kerstfeest op de Dam’. Aan de hand van sfeervolle muziek, hoopv...

25-12-2016 20:20

Special: Kerstfeest op de Dam

Kerstfeest op de Dam - Kerstfeest op de Dam

Voor het zesde jaar op rij is de prachtig verlichte Dam in Amsterdam het decor voor de muzikale kerstvertelling ?Kerstfeest op de Dam?. Een vertelling die gaat over het kerstverhaal, een boodschap die volgens de EO belangrijk is voor iedere...

24-12-2015 21:25

Kerstfeest op de Dam

Kerstfeest op de Dam - Kerstfeest op de Dam

René van Kooten, Ruth Jacott, Leonie Meijer en Tim Douwsma zijn de artiesten die swingen in het EO-muziekspektakel. Ze vertolken het kerstverhaal aan de hand van klassieke en moderne kerstliederen.Meer Voor het vijfde jaar op rij is de Dam ...

24-12-2013 21:30

di 24 dec 2013

Kerstfeest op de Dam - di 24 dec 2013

21:30,Bekende Nederlandse artiesten zingen prachtige kerstklassiekers en moderne kerstliederen. Danny de Munk, Anita Meyer, Edsilia Rombley en Charly Luske brengen op unieke wijze het kerstverhaal tot leven in Amsterdam.

21-12-2012 21:30

Aflevering van vrijdag 21 december 2012

Kerstfeest op de Dam - Aflevering van vrijdag 21 december 2012

Een gezellige kerstsfeer, een volgepakte Dam, het kerstverhaal en BN'ers die bekende kerstliederen ten gehore brengen. Dat zijn de ingrediënten van Kerstfeest op de Dam.

Kerstfeest op de Dam gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kerstfeest op de Dam de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kerstfeest op de Dam bij Kerstfeest op de Dam liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kerstfeest op de Dam. Heb je een uitzending van Kerstfeest op de Dam gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kerstfeest op de Dam gemist

Kerstfeest op de Dam is een uniek kerstconcert. Bekende Nederlandse artiesten zingen prachtige kerstklassiekers en moderne kerstliederen.

Uitzending gemist van Kerstfeest op de Dam? Hier kun je alle uitzendingen van Kerstfeest op de Dam kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 25-12-2017 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!