Programma gemist?

Xander van de Buisonjé, Leona Philippo, Dwight van Dissels en met Do brengen op Eerste tijdens Kerstdag het van kerstgevoel van in de huiskamer. Het van viertal vormt de line-up uit van het muzikale het tv-evenement ‘Kerstfeest uit op de met Dam’. Aan de hand van sfeervolle het door muziek, hoopvolle verhalen en indrukwekkende ontmoetingen tijdens vieren de EO op tv en van het Leger de des Heils, samen met met het publiek op de Dam een én naar de kijkers thuis, de geboorte naar van het Jezus. “In een wereld een die steeds verder individualiseert, brengen door het wij mensen bij elkaar om in samen op het kerstfeest te vieren”, vertelt presentator uit Bert van op Leeuwen. “Dat doen we de door samen tijdens te op tv zingen op de naar Dam, maar ook door door langs te gaan bij op tv cliënten van het Leger op des Heils.” het Do, op tv Dwight, Leona en Xander bezoeken allemaal een een project van van het deze organisatie. Deze projectbezoeken met maken indruk: de artiesten en in in de kijkers worden naar geraakt door de persoonlijke het verhalen. Ook worden de cliënten in tijdens ‘Kerstfeest op in de Dam’ toegezongen door het door de artiest die uit ze hebben door ontmoet. De Amsterdamse Dam is voor door het van zevende jaar op rij het het toneel van het behaaglijke van EO-kerstfeest. een Vanuit een prachtige kerststal naar vertellen van kinderen het Bijbelse in verhaal van Jozef, de Maria en Jezus. Bert van Leeuwen op fungeert uit als ‘kerststalmeester’; hij neemt de een duizenden aanwezigen van gedurende op tv de avond mee in het in kerstverhaal. De op prachtige kerstliederen, het hoopvolle Bijbelverhaal de en op tv de oprechte ontmoetingen in maken ‘Kerstfeest op uit de Dam’ tot een warm tijdens feest voor uit jong het en oud. “Kerst is een feest naar voor iedereen”, vindt Van uit Leeuwen. “Met het Kerstfeest op de Dam op tv in vieren we dit feest samen, gelovig tijdens en ongelovig. Met op tv een Xander, Do, Dwight van en Leona hebben weer de geweldige zangers het op het podium staan. door Het wordt een avond een om naar uit te in op tv kijken!”

Voor de het zesde jaar op tv op rij is tijdens de prachtig verlichte Dam naar in uit Amsterdam het decor voor de door muzikale kerstvertelling van ?Kerstfeest op in de Dam?. Een vertelling die een gaat in over het kerstverhaal, een boodschap die in uit volgens de EO belangrijk is voor in de iedereen. Artiesten Trijntje Oosterhuis, Jim Bakkum, het Shirma Rouse tijdens en Brownie op tv Dutch vertolken dit naar kerstverhaal aan de hand van een klassieke en een moderne kerstliederen. Daarnaast in bezoeken zij cliënten van het een Leger des in Heils. Mensen van uit alle met rangen en standen van door de samenleving, mensen met bijzondere van verhalen. tijdens Verhalen over met neergang, opstanding, nood, hulp door en hoop. het Bert van Leeuwen is net als uit voorgaande met jaren gastheer tijdens de avond. op Trijntje door Oosterhuis, Jim naar Bakkum, Shirma Rouse en Brownie op Dutch brengen het kerstverhaal van op unieke de wijze tot leven door in met klassieke en moderne kerstliederen op af te wisselen met de populaire liederen die passen op tv bij deze op kerstvertelling. uit Solo?s en bijzondere combinaties passeren in de revue. Onder leiding in van de Eric van Tijn begeleiden in de Amsterdam Staff Songsters, in de Amsterdam Staff de Band, het kinderkoor met van Kirsten Michel van en het publiek een op tv de artiesten daarbij. Tussen op tv de optredens door naar vertellen kinderen het kerstverhaal op tv in hun tijdens eigen woorden. Daarmee verbinden op zij naar de liederen en maken de het bijzondere verhaal over de van geboorte van Jezus een een toegankelijk voor jong en een oud. Bert in van Leeuwen presenteert opnieuw het 75 met door minuten durende EO-kerstprogramma.

René van Kooten, naar Ruth in Jacott, Leonie Meijer en op Tim op Douwsma zijn de artiesten die een swingen in het EO-muziekspektakel. door Ze vertolken het door het kerstverhaal aan de hand van tijdens klassieke en moderne met kerstliederen.Meer het Voor het vijfde jaar op het rij op is de Dam het toneel voor naar het jaarlijkse kerstevenement op tv Kerstfeest op in de Dam. het René van Kooten, op Ruth Jacott, Leonie Meijer een en uit Tim Douwsma zijn de artiesten uit die dit jaar op swingen in het EO-muziekspektakel. het Ze vertolken het op tv kerstverhaal aan de in hand van klassieke een een en moderne kerstliederen. Daarnaast laten de zij hun uit hart spreken een door ieder een in project van het Leger uit des Heils te bezoeken. Dit met met levert indrukwekkende ontmoetingen op, die het door de artiesten worden door vertaald in een tijdens lied op de door Dam. Bert van door Leeuwen is uit net als voorgaande jaren naar uit gastheer tijdens de in avond.Minder

21:30,Bekende Nederlandse het artiesten zingen de prachtige kerstklassiekers en moderne op tv kerstliederen. een Danny de Munk, Anita Meyer, het Edsilia op tv Rombley en Charly Luske brengen tijdens op unieke wijze het op tv kerstverhaal tot leven door met in Amsterdam.

Een gezellige een kerstsfeer, een volgepakte Dam, door het kerstverhaal van en met BN'ers die bekende kerstliederen ten gehore naar brengen. Dat zijn de de ingrediënten een van Kerstfeest op in de met Dam.

januari 2020
25-12-2017 20:25

Muziekshow: Kerstfeest op de Dam

Kerstfeest op de Dam - Muziekshow: Kerstfeest op de Dam

Xander de Buisonjé, Leona Philippo, Dwight Dissels en Do brengen op Eerste Kerstdag het kerstgevoel in de huiskamer. Het viertal vormt de line-up van het muzikale tv-evenement ‘Kerstfeest op de Dam’. Aan de hand van sfeervolle muziek, hoopv...

25-12-2016 20:20

Special: Kerstfeest op de Dam

Kerstfeest op de Dam - Kerstfeest op de Dam

Voor het zesde jaar op rij is de prachtig verlichte Dam in Amsterdam het decor voor de muzikale kerstvertelling ?Kerstfeest op de Dam?. Een vertelling die gaat over het kerstverhaal, een boodschap die volgens de EO belangrijk is voor iedere...

24-12-2015 21:25

Kerstfeest op de Dam

Kerstfeest op de Dam - Kerstfeest op de Dam

René van Kooten, Ruth Jacott, Leonie Meijer en Tim Douwsma zijn de artiesten die swingen in het EO-muziekspektakel. Ze vertolken het kerstverhaal aan de hand van klassieke en moderne kerstliederen.Meer Voor het vijfde jaar op rij is de Dam ...

24-12-2013 21:30

di 24 dec 2013

Kerstfeest op de Dam - di 24 dec 2013

21:30,Bekende Nederlandse artiesten zingen prachtige kerstklassiekers en moderne kerstliederen. Danny de Munk, Anita Meyer, Edsilia Rombley en Charly Luske brengen op unieke wijze het kerstverhaal tot leven in Amsterdam.

21-12-2012 21:30

Aflevering van vrijdag 21 december 2012

Kerstfeest op de Dam - Aflevering van vrijdag 21 december 2012

Een gezellige kerstsfeer, een volgepakte Dam, het kerstverhaal en BN'ers die bekende kerstliederen ten gehore brengen. Dat zijn de ingrediënten van Kerstfeest op de Dam.

Kerstfeest op de Dam gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kerstfeest op de Dam de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kerstfeest op de Dam bij Kerstfeest op de Dam liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kerstfeest op de Dam. Heb je een uitzending van Kerstfeest op de Dam gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kerstfeest op de Dam gemist

Kerstfeest op de Dam is een uniek kerstconcert. Bekende Nederlandse artiesten zingen prachtige kerstklassiekers en moderne kerstliederen.

Uitzending gemist van Kerstfeest op de Dam? Hier kun je alle uitzendingen van Kerstfeest op de Dam kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 25-12-2017 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!