Programma gemist?

Ahoy Rotterdam staat van in het op teken van tijdens de speciale kersteditie van naar Night of the op Proms. Klassieke melodieën ontmoeten met grote popklassiekers een in deze spetterende tijdens show.

juni 2021
23-12-2012 16:55

Aflevering van zondag 23 december 2012

KRO Kerstconcert/Night of the Proms - Aflevering van zondag 23 december 2012

Ahoy Rotterdam staat in het teken van de speciale kersteditie van Night of the Proms. Klassieke melodieën ontmoeten grote popklassiekers in deze spetterende show.

KRO Kerstconcert/Night of the Proms gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van KRO Kerstconcert/Night of the Proms de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van KRO Kerstconcert/Night of the Proms bij KRO Kerstconcert/Night of the Proms liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van KRO Kerstconcert/Night of the Proms. Heb je een uitzending van KRO Kerstconcert/Night of the Proms gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

KRO Kerstconcert/Night of the Proms gemist

KRO Kerstconcert/Night of the Proms

Uitzending gemist van KRO Kerstconcert/Night of the Proms? Hier kun je alle uitzendingen van KRO Kerstconcert/Night of the Proms kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-12-2012 om 16:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!