Programma gemist?

21:30,De naar belangrijkste gebeurtenissen waar de koninklijke van op tv familie bij betrokken was op op een rij. Met naar o.a. de met troonswisseling, het overlijden van een prins tijdens Friso en de start op tv van de viering van op tv 200 jaar het koninkrijk.

De het NOS zet aan het einde een door van het kalenderjaar de de belangrijkste gebeurtenissen waar het koningin Beatrix en tijdens haar familie bij betrokken op waren, op tv nog eens op in een rij.

oktober 2019
22-12-2013 21:30

Zo 22 dec 2013

NOS Oranje Jaaroverzicht - Zo 22 dec 2013

21:30,De belangrijkste gebeurtenissen waar de koninklijke familie bij betrokken was op een rij. Met o.a. de troonswisseling, het overlijden van prins Friso en de start van de viering van 200 jaar koninkrijk.

23-12-2012 21:20

Aflevering van zondag 23 december 2012

NOS Oranje Jaaroverzicht - Aflevering van zondag 23 december 2012

De NOS zet aan het einde van het kalenderjaar de belangrijkste gebeurtenissen waar koningin Beatrix en haar familie bij betrokken waren, nog eens op een rij.

NOS Oranje Jaaroverzicht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Oranje Jaaroverzicht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Oranje Jaaroverzicht bij NOS Oranje Jaaroverzicht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Oranje Jaaroverzicht. Heb je een uitzending van NOS Oranje Jaaroverzicht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Oranje Jaaroverzicht gemist

Jaaroverzicht met de belangrijkste gebeurtenissen waar koningin Beatrix en haar familie bij betrokken waren. Astrid Kersseboom blikt aan de hand van oude en nieuwe beelden terug. Er wordt onder meer de rol en het optreden van de Koningin bij de recente kabinetsformatie belicht en er is nog niet eerder uitgezonden beeldmateriaal te zien van de traditionele fotosessie met Prins Willem-Alexander, Prinses Máxima en de prinsesjes Amalia, Alexia en Ariane. Ook wordt stilgestaan bij de Damschreeuwer tijdens de Nationale Dodenherdenking op 4 mei in Amsterdam, het 'theelichtjesincident' op Prinsjesdag en het staatsbezoek van Koningin Beatrix aan Noorwegen. Tenslotte staat de NOS stil bij de groeiende belangstelling bij de makers van dramaseries waarin de koninklijke familie figureert. Presentatie: Astrid Kersseboom.

Uitzending gemist van NOS Oranje Jaaroverzicht? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Oranje Jaaroverzicht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 23-12-2017 om 19:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!