Programma gemist?

Portret een In het voorjaar op tv van 2012 van doet de SP het in het de op tv peilingen beter dan ooit: naar Emile Roemer kan de op tv nieuwe premier in van Nederland worden. op tv Een uniek kijkje in met de het keuken van de in SP-campagne.

mei 2021
23-12-2012 23:10

Aflevering van zondag 23 december 2012

Emile Roemer - tussen pieken en peilen - Aflevering van zondag 23 december 2012

Portret In het voorjaar van 2012 doet de SP het in de peilingen beter dan ooit: Emile Roemer kan de nieuwe premier van Nederland worden. Een uniek kijkje in de keuken van de SP-campagne.

Emile Roemer - tussen pieken en peilen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Emile Roemer - tussen pieken en peilen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Emile Roemer - tussen pieken en peilen bij Emile Roemer - tussen pieken en peilen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Emile Roemer - tussen pieken en peilen. Heb je een uitzending van Emile Roemer - tussen pieken en peilen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Emile Roemer - tussen pieken en peilen gemist

Portret. In het voorjaar van 2012 doet de SP het in de peilingen beter dan ooit: Emile Roemer kan de nieuwe premier van Nederland worden. Documentairemaker Coen Verbraak volgt de SP-leider in zijn voorbereiding naar de verkiezingen en mag filmen waar en wanneer hij wil. Daardoor ontstaat een uniek kijkje in de keuken van de SP-campagne: van de besprekingen van het campagneteam en de voorbereiding van de debatten tot aan de dramatische ontknoping op de avond van de verkiezingen. Ook op het moment dat Roemer beseft dat zijn partij het met vijftien zetels moet doen, is Verbraak erbij. Een indringend portret van Roemer, politiek Den Haag en de rol van de media.

Uitzending gemist van Emile Roemer - tussen pieken en peilen? Hier kun je alle uitzendingen van Emile Roemer - tussen pieken en peilen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-12-2012 om 23:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!