Programma gemist?

Concertregistratie op van een concert vol musicalmuziek een met o.a. Pia met Douwes, Henk een Poort, door Tony Neef, Linda Wagenmakers, Willeke op Alberti en Anita op tv Meyer, begeleid door een The New Symphonics een o.l.v. Maurice een Luttikhuis.

mei 2021
24-12-2012 22:45

Aflevering van maandag 24 december 2012

Musical Classics - Aflevering van maandag 24 december 2012

Concertregistratie van een concert vol musicalmuziek met o.a. Pia Douwes, Henk Poort, Tony Neef, Linda Wagenmakers, Willeke Alberti en Anita Meyer, begeleid door The New Symphonics o.l.v. Maurice Luttikhuis.

Musical Classics gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Musical Classics de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Musical Classics bij Musical Classics liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Musical Classics. Heb je een uitzending van Musical Classics gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Musical Classics gemist

Concertregistratie van een concert gegeven op 30 maart 2012, waarbij ruim 20.000 mensen genoten van een avond vol musicalmuziek van nu en weleer. Te bewonderen waren sterren als Pia Douwes, Henk Poort, Tony Neef en Linda Wagenmakers, maar ook verrassende namen als Willeke Alberti en Anita Meyer. De artiesten werden tijdens Musical Classics muzikaal begeleid door The New Symphonics, een 55-koppig orkest o.l.v. dirigent Maurice Luttikhuis. Presentatie: Frits Sissing.

Uitzending gemist van Musical Classics? Hier kun je alle uitzendingen van Musical Classics kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-12-2012 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!