Programma gemist?

Moderne van kerstvertelling. In de heilige nacht in gaat Annemiek door Schrijver op pelgrimage. Zij een naar brengt een bezoek aan zes tijdens wijzen, de die vol heilig vuur hun dromen het en visioenen over op tv in een betere wereld uit delen.

september 2021
19-08-2016 11:25

Close Up: Tony Curtis - Driven to Stardom

Heilige Nacht - Close Up: Tony Curtis - Driven to Stardom

Moderne kerstvertelling. In de heilige nacht gaat Annemiek Schrijver op pelgrimage. Zij brengt een bezoek aan zes wijzen, die vol heilig vuur hun dromen en visioenen over een betere wereld met haar delen. Intieme verhalen en sfeervolle muzi...

20-12-2014 11:20

Close Up: Tony Curtis - Driven to Stardom

Heilige Nacht - Close Up: Tony Curtis - Driven to Stardom

Moderne kerstvertelling. In de heilige nacht gaat Annemiek Schrijver op pelgrimage. Zij brengt een bezoek aan zes wijzen, die vol heilig vuur hun dromen en visioenen over een betere wereld met haar delen. Intieme verhalen en sfeervolle muzi...

24-12-2012 22:15

Aflevering van maandag 24 december 2012

Heilige Nacht - Aflevering van maandag 24 december 2012

Moderne kerstvertelling. In de heilige nacht gaat Annemiek Schrijver op pelgrimage. Zij brengt een bezoek aan zes wijzen, die vol heilig vuur hun dromen en visioenen over een betere wereld delen.

Heilige Nacht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Heilige Nacht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Heilige Nacht bij Heilige Nacht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Heilige Nacht. Heb je een uitzending van Heilige Nacht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Heilige Nacht gemist

Moderne kerstvertelling. In de heilige nacht gaat Annemiek Schrijver op pelgrimage. Zij brengt een bezoek aan zes wijzen, die vol heilig vuur hun dromen en visioenen over een betere wereld met haar delen. Intieme verhalen en sfeervolle muziek over verwachting, vertrouwen en geloof in het leven, vergezellen ons deze kerstavond. 'Let us come together', zingt How to throw a Christmas Party ons toe. Gesterkt trekt Schrijver de nacht in en bezoekt achtereenvolgens de volgende inspirerende personen; frater Wim Verschuren, oprichter van de beweging van barmhartigheid; Nassira Boudhan, die Nederland met Marokko verbindt door vrouwen daar te ondersteunen, zodat hun kinderen door goed onderwijs een nieuw begin krijgen; theatermaker Bright O. Richards die jonge asielzoekers, zogenaamde ongedocumenteerden, weer geloof en vertrouwen in zichzelf en hun toekomst geeft; Adelheid Roosen, eveneens theatermaker, die voorbij gaat aan de angst op zoek naar wat de ander zo anders maakt en de Belg Jan de Cock, bekend als 'de tralietrotter', die als pastor 164 gevangenissen over de hele wereld bezocht en die de omstandigheden van gedetineerden wil verbeteren. De reis eindigt in een kerkje waar Schrijver de oudste wijze van deze kerstnacht ontmoet: de inmiddels 91-jarige Johannes Witteveen, oud-minister van financiƫn, voormalig IMF directeur en soefi. Hij verlicht onze geest in tijden van crisis en biedt ons uitzicht op betere tijden. Een moderne kerstvertelling die ons met nieuwe ogen het aloude verhaal laat zien. Deze nacht wordt het Licht opnieuw geboren. Met muziek door: Nynke Laverman, How to throw a Christmas Party, Schola Luventatis, Jeroen Zijlstra en band, Ilonka Ory & kindergospelkoor ZO! Presentatie: Annemiek Schrijver.

Uitzending gemist van Heilige Nacht? Hier kun je alle uitzendingen van Heilige Nacht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 19-08-2016 om 11:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!