Programma gemist?

Nederlandse (NL) naar Comedyserie. Ben Cramer het komt vreselijk het in de zaak en uit Mosje heeft een beetje door naar luizen.

Nederlandse (NL) het Comedyserie. de Henk voelt zich met een belangrijk kunstenaar van en Mosje en in Toros wedden wie uit het eerste blootfoto's van Charlotte kan tijdens op bemachtigen.

september 2021
24-10-2009 15:50

Aflevering 12

Gebak van Krul - Aflevering 12

Nederlandse (NL) Comedyserie. Ben Cramer komt vreselijk in de zaak en Mosje heeft een beetje luizen.

10-10-2009 15:45

Aflevering 11

Gebak van Krul - Aflevering 11

Nederlandse (NL) Comedyserie. Henk voelt zich een belangrijk kunstenaar en Mosje en Toros wedden wie het eerste blootfoto's van Charlotte kan bemachtigen.

01-01-2009 00:00

Bekijk hier alle afleveringen

Gebak van Krul - Bekijk hier alle afleveringen

'Gebak van Krul' speelt zich af in een banketbakkerij in de Amsterdamse Jordaan. Henk Krul (Henk Poort) moet voortdurend opboksen tegen zijn eeneiige tweelingbroer Herman Krul, die recht tegenover de bakkerij een supermarkt heeft. Samen met...

Gebak van Krul gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gebak van Krul de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gebak van Krul bij Gebak van Krul liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gebak van Krul. Heb je een uitzending van Gebak van Krul gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gebak van Krul gemist

'Gebak van Krul' speelt zich af in een banketbakkerij in de Amsterdamse Jordaan. Henk Krul (Henk Poort) moet voortdurend opboksen tegen zijn eeneiige tweelingbroer Herman Krul, die recht tegenover de bakkerij een supermarkt heeft. Samen met zijn vrouw Karin (Mylène d'Anjou) heeft Henk twee dochters: Dora (Dorien Haan) en Charlotte (Céline Purcell). In de keuken werkt verder de ambitieuze Toros (Ara Halici).

Uitzending gemist van Gebak van Krul? Hier kun je alle uitzendingen van Gebak van Krul kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 24-10-2009 om 15:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!