Programma gemist?

Portret Dit jaar het is het veertig in jaar geleden van dat het Tom Manders overleed. We blikken terug het in op de carrière van op tv ‘Dorus’.

december 2021
26-12-2012 12:10

Herinneringen aan Dorus

Herinneringen aan Dorus - Herinneringen aan Dorus

Portret Dit jaar is het veertig jaar geleden dat Tom Manders overleed. We blikken terug op de carrière van ‘Dorus’.

Herinneringen aan Dorus gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herinneringen aan Dorus de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herinneringen aan Dorus bij Herinneringen aan Dorus liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herinneringen aan Dorus. Heb je een uitzending van Herinneringen aan Dorus gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herinneringen aan Dorus gemist

In deze hommage laten wij zien wat Dorus voor de Nederlandse televisie heeft betekend. Wat hij heeft betekend voor Herman van Veen, Karel de Rooy, Peter de Jong, Andre van Duin Willeke Alberti en Alfred van den Heuvel. Bovenal laten we de kijker weer genieten van dat prachtige mannetje Dorus.Vanaf het eerste- tot en met het laatste beeld volgen we een ritme, een beweging die de kijker meeneemt door het programma.

Uitzending gemist van Herinneringen aan Dorus? Hier kun je alle uitzendingen van Herinneringen aan Dorus kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-12-2012 om 12:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!