Programma gemist?

De Nationale 2012 van Test. Onder door leiding van van Ruben Nicolai en uit Geraldine Kemper maken acht BN'ers op door en een studio een vol publiek deze met test.

oktober 2021
26-12-2012 22:05

Aflevering van woensdag 26 december 2012

De Nationale 2012 Test - Aflevering van woensdag 26 december 2012

De Nationale 2012 Test. Onder leiding van Ruben Nicolai en Geraldine Kemper maken acht BN'ers en een studio vol publiek deze test.

De Nationale 2012 Test gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nationale 2012 Test de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nationale 2012 Test bij De Nationale 2012 Test liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nationale 2012 Test. Heb je een uitzending van De Nationale 2012 Test gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nationale 2012 Test gemist

Hoe lang duurde de bevalling van Barbies baby? Welke onvergefelijke fout maakte de kapitein van de Concordia? En wie stuurde het bericht door dat leidde tot project X Haren? Het is tijd voor De Nationale 2012 Test! Onder leiding van Ruben Nicolai en Geraldine Kemper zweten acht BN'ers en een studio vol publiek op vragen over gebeurtenissen in 2012. Acteur Geza Weisz, judoka Edith Bos, cabaretier Viggo Waas, voetbalanalist Barbara Barend, beautycoach Thijs Willekes, rapper/producer Brownie Dutch, Playmate van de Wereld Zimra Geurts en GTST-actrice Toprak Yalciner kijken terug op het afgelopen jaar. Naast acht BN'ers speelt er een studio vol publiek mee met De Nationale 2012 Test. Er zijn middelbare scholieren uit Haren die alles kunnen vertellen over het uit de hand gelopen feestje in hun thuishonk, voetballende dames die sinds dit jaar als serieuze sportvrouwen worden gezien, ruimtevaart-/fysica-/natuurkundestudenten die André Kuipers op de voet hebben gevolgd en parachutisten die met bewondering naar het record van Felix Baumgartner keken. Presentatie: Geraldine Kemper, Ruben Nicolai.

Uitzending gemist van De Nationale 2012 Test? Hier kun je alle uitzendingen van De Nationale 2012 Test kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-12-2012 om 22:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!