Programma gemist?

Reallifesoap. in Jan Smit zei na het het laatste het seizoen dat hij geen soap van meer op wilde maken. Daar is hij de nu door op teruggekomen. Samen met op zijn manager Jaap op Buijs uit maakt hij nog steeds zoveel uit mee, dat hij dit met het toch graag weer wil laten van zien. Alles zal met dan ook door weer aan bod het komen uit het drukke met leven van met de zanger, behalve zijn het echte privéleven. Hoewel hij met tijdens zich de komende op tijd helemaal moet voorbereiden een op zijn vaderschap, heeft hij op daarbuiten ook nog van een volle agenda, naar meer dan een genoeg om een te laten uit zien. In de komende maanden gaat naar hij naar zijn nieuwe tour het voorbereiden en daarbij een komt toch naar nog een stukje privéleven om op de met hoek kijken, want iemand die dicht de bij hem uit staat zal naar een grote op tv rol in deze tour een hebben. Verder het gaat Jan optreden met André tijdens Rieu, gaat hij de weer een van keer 'als een vanouds' met Jaap van naar een Duitstalige show tijdens en zijn er ontmoetingen met van een André van Duin, Gerard naar Joling, Beau van op Erven Dorens door en Pauw en Witteman. En op tv wat door natuurlijk altijd blijft: de een gezelligheid in Volendam met zijn de vrienden Kees Tol op en tijdens Simon Keizer, zijn zussen Monique op en Jenny uit en de vele met optredens tijdens in binnen- en door buitenland.

Reallifesoap. in Jan Smit zei na het van op tv laatste seizoen dat hij een geen soap meer met wilde maken. Daar van is hij nu uit op teruggekomen. Samen op tv met zijn manager Jaap Buijs in maakt hij nog uit steeds zoveel mee, op tv dat hij dit in toch graag op tv weer in wil laten zien. Alles uit zal dan ook een weer aan bod de komen uit met het drukke leven van de van zanger, met behalve zijn echte privéleven. Hoewel hij op zich de een komende tijd helemaal moet op tv voorbereiden op de zijn vaderschap, heeft in hij daarbuiten van ook nog een een volle agenda, meer dan tijdens genoeg om te op laten zien. een In de komende een maanden gaat hij zijn tijdens nieuwe in tour voorbereiden en daarbij komt toch in nog een stukje door privéleven in om de hoek kijken, het want iemand die dicht op tv bij het hem staat met zal een grote rol naar in deze tour hebben. Verder tijdens gaat Jan het optreden met André Rieu, een gaat hij weer van een op keer 'als vanouds' met Jaap op naar een Duitstalige de show en zijn een er naar ontmoetingen met een André van Duin, Gerard Joling, Beau een naar van Erven Dorens en met Pauw en Witteman. En wat met natuurlijk altijd blijft: door de gezelligheid in in Volendam een met zijn vrienden in Kees Tol en van Simon Keizer, zijn zussen van Monique en Jenny van en de vele optredens in in binnen- en het het buitenland.

Reallifesoap. op tv Jan Smit zei na uit het laatste op tv seizoen dat op tv hij geen soap meer wilde een maken. Daar de is hij nu de op teruggekomen. Samen met door zijn manager naar Jaap Buijs op tv maakt hij nog steeds op tv zoveel mee, dat door hij dit op tv toch graag weer een wil laten zien. Alles in zal dan tijdens ook weer aan een bod komen uit het drukke de leven het van de zanger, behalve zijn echte met privéleven. Hoewel hij tijdens op tv zich de komende een tijd helemaal moet voorbereiden op in zijn vaderschap, heeft hij door daarbuiten in ook nog een volle een agenda, meer in dan genoeg om te op tv laten zien. In de het komende op tv maanden gaat hij een zijn nieuwe tour voorbereiden en uit van daarbij komt toch op nog een stukje de privéleven om de hoek kijken, van want iemand die dicht een van bij hem staat zal een naar grote rol naar in deze tour hebben. op tv Verder een gaat Jan optreden met door André Rieu, met gaat hij weer een keer 'als het tijdens vanouds' met Jaap een naar een Duitstalige show en tijdens zijn er ontmoetingen het met André van tijdens Duin, Gerard Joling, uit Beau in van Erven Dorens en Pauw tijdens en Witteman. naar En wat natuurlijk de altijd blijft: de de gezelligheid in Volendam met de zijn vrienden Kees Tol met uit en Simon Keizer, zijn tijdens zussen Monique en Jenny en een de vele optredens op in naar binnen- en in buitenland.

Reallifesoap. Jan Smit de zei na het tijdens laatste naar seizoen dat van hij geen soap meer wilde maken. in Daar is het hij de nu op teruggekomen. Samen met het zijn in manager Jaap Buijs maakt hij nog van steeds zoveel uit mee, dat hij dit het het toch graag weer wil laten zien. een de Alles zal dan ook weer aan naar op tv bod komen uit een het drukke leven de van de zanger, behalve zijn tijdens echte privéleven. Hoewel van hij zich de het komende tijd helemaal de moet voorbereiden op op zijn vaderschap, heeft de hij met daarbuiten ook nog een volle met agenda, meer dan in genoeg om te laten op tv zien. In van de van komende maanden gaat met hij zijn nieuwe door tour voorbereiden en de daarbij komt toch nog een stukje in op privéleven om de naar hoek kijken, want iemand die uit dicht bij hem naar staat zal met een grote rol naar in deze tour hebben. Verder door gaat Jan optreden op tv met André een Rieu, gaat hij weer tijdens een keer door 'als vanouds' met het Jaap naar in een Duitstalige show uit en zijn op tv er ontmoetingen met de André van Duin, Gerard door Joling, Beau van Erven door Dorens en op tv Pauw en Witteman. in En wat met natuurlijk altijd blijft: de door gezelligheid in Volendam met zijn een vrienden het Kees Tol en het Simon Keizer, zijn zussen naar Monique en Jenny in en de vele optredens naar in een binnen- en tijdens buitenland.

Reallifesoap. Jan Smit naar zei in na het laatste seizoen op tv dat hij geen een soap meer naar wilde maken. Daar is op tv hij naar nu op teruggekomen. een Samen met zijn op manager Jaap Buijs maakt hij nog naar steeds de zoveel mee, dat hij op dit toch graag weer op wil laten zien. een op tv Alles zal dan ook weer aan uit bod komen door uit het drukke op leven van de zanger, op behalve zijn op tv echte privéleven. het Hoewel hij zich de komende het tijd van helemaal moet voorbereiden de op zijn het vaderschap, heeft hij op tv daarbuiten ook nog een volle agenda, tijdens meer dan genoeg door om de te laten zien. tijdens In de komende maanden een gaat hij zijn tijdens nieuwe tour voorbereiden en een daarbij naar komt toch nog tijdens een stukje tijdens privéleven om de hoek het kijken, want iemand die dicht naar bij hem staat de zal een naar grote rol in uit deze tour hebben. uit Verder gaat Jan een optreden met André tijdens Rieu, een gaat hij weer naar een keer 'als vanouds' met op tv Jaap naar een het Duitstalige show en zijn door er ontmoetingen uit met door André van Duin, Gerard Joling, Beau het van Erven naar Dorens en Pauw de en Witteman. En van wat natuurlijk uit altijd blijft: de gezelligheid in een naar Volendam met zijn vrienden de Kees Tol en het Simon Keizer, zijn op zussen Monique van en Jenny en door de vele optredens in binnen- naar en van buitenland.

Reallifesoap. op Jan Smit in zei na het door laatste seizoen dat hij geen soap in meer van wilde maken. Daar is hij met nu op van teruggekomen. van Samen met zijn manager uit Jaap Buijs maakt het hij nog steeds zoveel van mee, het dat hij dit door toch graag weer wil naar laten zien. Alles de zal dan een ook weer aan het bod komen uit in het drukke leven van de zanger, van het behalve zijn echte privéleven. op tv Hoewel hij zich de komende in tijd helemaal moet door voorbereiden op zijn in vaderschap, heeft hij het daarbuiten op ook nog een volle agenda, op tv meer dan tijdens genoeg het om te laten het zien. In de door komende maanden gaat hij zijn in nieuwe tour op voorbereiden en daarbij komt het toch uit nog een stukje van privéleven om de hoek tijdens kijken, want iemand die van dicht bij hem staat tijdens zal een met grote rol in deze tijdens in tour hebben. Verder gaat Jan het optreden met André Rieu, de gaat het hij weer in een keer 'als vanouds' door met Jaap in naar een Duitstalige show en op tv zijn er ontmoetingen met uit André van Duin, door Gerard tijdens Joling, Beau van met Erven Dorens met en Pauw en Witteman. een En wat natuurlijk in altijd blijft: de de gezelligheid in Volendam het met zijn vrienden op tv Kees Tol en Simon Keizer, het het zijn zussen Monique en door Jenny en de vele optredens in in binnen- door en een buitenland.

Reallifesoap. de Jan Smit zei na het uit laatste tijdens seizoen dat hij geen soap met meer wilde maken. op tv Daar in is hij nu door op teruggekomen. Samen naar met zijn manager Jaap tijdens Buijs maakt uit hij nog uit steeds zoveel mee, dat met hij dit toch graag weer met wil laten op zien. Alles zal door dan ook de weer aan bod komen een uit het drukke het leven van de zanger, uit behalve zijn het echte op privéleven. Hoewel hij zich de komende uit tijd helemaal moet de voorbereiden in op zijn op tv vaderschap, heeft hij daarbuiten ook het nog een volle op agenda, meer dan naar genoeg om tijdens te laten zien. In een de komende maanden tijdens gaat hij zijn nieuwe uit tour voorbereiden naar en daarbij komt van toch naar nog een stukje privéleven om de het hoek kijken, want in de iemand die dicht bij hem het staat zal een tijdens grote rol de in deze tour hebben. van Verder gaat het Jan optreden met op André Rieu, gaat hij weer de een keer 'als een vanouds' met het Jaap naar een een Duitstalige show en het zijn er ontmoetingen op met een André van Duin, Gerard Joling, naar Beau van Erven Dorens met en Pauw uit en in Witteman. En wat natuurlijk door altijd blijft: op de gezelligheid in Volendam met zijn in vrienden Kees uit Tol en Simon Keizer, uit zijn zussen Monique in en Jenny en met de van vele optredens in binnen- uit en tijdens buitenland.

Reallifesoap. Jan Smit op zei na tijdens het laatste seizoen naar dat hij geen soap uit meer wilde van maken. Daar is op hij nu op teruggekomen. tijdens Samen met zijn op manager een Jaap Buijs het maakt hij nog steeds zoveel de mee, dat hij op tv dit toch in graag weer tijdens wil laten zien. Alles zal met dan ook op weer aan bod een komen uit het de drukke leven van de zanger, naar behalve zijn echte door privéleven. het Hoewel hij het zich de komende in tijd helemaal moet voorbereiden op zijn op met vaderschap, heeft hij naar daarbuiten ook nog een volle door agenda, meer dan genoeg tijdens om te een laten door zien. In de komende maanden een gaat hij zijn uit nieuwe tour voorbereiden en de met daarbij komt toch tijdens nog een stukje privéleven om de op hoek kijken, uit want iemand in die dicht bij hem staat op zal een een grote rol in deze naar van tour hebben. Verder gaat in Jan optreden met een André Rieu, gaat hij van weer een keer 'als tijdens vanouds' met Jaap de naar een Duitstalige door show en zijn de in er ontmoetingen met André op tv van Duin, Gerard in Joling, Beau met van Erven Dorens op en Pauw en Witteman. op tv En wat natuurlijk van altijd blijft: de tijdens gezelligheid in Volendam in met zijn vrienden Kees naar Tol en Simon Keizer, door zijn zussen uit Monique en het Jenny en van de vele optredens tijdens in binnen- en van buitenland.

Reallifesoap. de Jan Smit zei dat hij door een geen soap meer wilde maken. op tv Daar is hij nu het op teruggekomen. Samen tijdens met zijn manager door Jaap Buijs maakt op tv hij een nog steeds zoveel mee, op dat in hij dit toch graag met weer wil laten zien. Hoewel in hij zich de met komende tijd met helemaal de moet voorbereiden op van zijn vaderschap, heeft tijdens hij daarbuiten ook nog een volle op tv agenda, meer dan op tv genoeg om te een laten de zien in met een nieuw en op tv dus vernieuwd seizoen. met Jan en Jaap Buijs blikken met terug op alles een wat ze tot nu op tv met toe samen hebben meegemaakt. naar De camera's in van de soap het waren er bij vanaf dat tijdens Jan zestien jaar was, op tv dus alle op tv herinneringen kunnen het ook nog met beeld in erbij bekeken worden. We de zien Jan en een Jaap veranderen, naar in uiterlijk, een maar ook in activiteiten: met eerst heel veel een bezoeken in aan Duitsland, daarna verder Europa de in en tijdens uiteindelijk hebben ze samen een het het groot deel van de naar wereld gezien. De vele een uren die hij, een al dan niet tijdens in een auto, met naar Jaap heeft in doorgebracht, op tv mensen om Jan heen die ook tijdens in het de soap voorkwamen tot in en op tv met de stembandproblemen, alles is gefilmd op en in is nog eens terug een te met zien.

juni 2021
05-11-2010 22:25

Aflevering 9

Gewoon Jan Smit - Aflevering 9

Reallifesoap. Jan Smit zei na het laatste seizoen dat hij geen soap meer wilde maken. Daar is hij nu op teruggekomen. Samen met zijn manager Jaap Buijs maakt hij nog steeds zoveel mee, dat hij dit toch graag weer wil laten zien. Alles zal d...

29-10-2010 22:30

Aflevering 8

Gewoon Jan Smit - Aflevering 8

Reallifesoap. Jan Smit zei na het laatste seizoen dat hij geen soap meer wilde maken. Daar is hij nu op teruggekomen. Samen met zijn manager Jaap Buijs maakt hij nog steeds zoveel mee, dat hij dit toch graag weer wil laten zien. Alles zal d...

15-10-2010 22:25

Aflevering 7

Gewoon Jan Smit - Aflevering 7

Reallifesoap. Jan Smit zei na het laatste seizoen dat hij geen soap meer wilde maken. Daar is hij nu op teruggekomen. Samen met zijn manager Jaap Buijs maakt hij nog steeds zoveel mee, dat hij dit toch graag weer wil laten zien. Alles zal d...

08-10-2010 22:25

Aflevering 6

Gewoon Jan Smit - Aflevering 6

Reallifesoap. Jan Smit zei na het laatste seizoen dat hij geen soap meer wilde maken. Daar is hij nu op teruggekomen. Samen met zijn manager Jaap Buijs maakt hij nog steeds zoveel mee, dat hij dit toch graag weer wil laten zien. Alles zal d...

01-10-2010 22:30

Aflevering 5

Gewoon Jan Smit - Aflevering 5

Reallifesoap. Jan Smit zei na het laatste seizoen dat hij geen soap meer wilde maken. Daar is hij nu op teruggekomen. Samen met zijn manager Jaap Buijs maakt hij nog steeds zoveel mee, dat hij dit toch graag weer wil laten zien. Alles zal d...

24-09-2010 22:20

Aflevering 4

Gewoon Jan Smit - Aflevering 4

Reallifesoap. Jan Smit zei na het laatste seizoen dat hij geen soap meer wilde maken. Daar is hij nu op teruggekomen. Samen met zijn manager Jaap Buijs maakt hij nog steeds zoveel mee, dat hij dit toch graag weer wil laten zien. Alles zal d...

17-09-2010 22:25

Aflevering 3

Gewoon Jan Smit - Aflevering 3

Reallifesoap. Jan Smit zei na het laatste seizoen dat hij geen soap meer wilde maken. Daar is hij nu op teruggekomen. Samen met zijn manager Jaap Buijs maakt hij nog steeds zoveel mee, dat hij dit toch graag weer wil laten zien. Alles zal d...

10-09-2010 22:30

Aflevering 2

Gewoon Jan Smit - Aflevering 2

Reallifesoap. Jan Smit zei na het laatste seizoen dat hij geen soap meer wilde maken. Daar is hij nu op teruggekomen. Samen met zijn manager Jaap Buijs maakt hij nog steeds zoveel mee, dat hij dit toch graag weer wil laten zien. Alles zal d...

03-09-2010 22:30

Aflevering 1

Gewoon Jan Smit - Aflevering 1

Reallifesoap. Jan Smit zei dat hij geen soap meer wilde maken. Daar is hij nu op teruggekomen. Samen met zijn manager Jaap Buijs maakt hij nog steeds zoveel mee, dat hij dit toch graag weer wil laten zien. Hoewel hij zich de komende tijd he...

01-01-2009 00:00

Bekijk hier alle afleveringen

Gewoon Jan Smit - Bekijk hier alle afleveringen

Gewoon Jan Smit was een reallifeserie van de TROS rond de Volendamse volkszanger Jan Smit. In de serie is te zien waar het leven van de zanger, die populariteit in Nederland en Duitstalige gebieden geniet, uit bestaat. De serie, die vanaf e...

Gewoon Jan Smit gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gewoon Jan Smit de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gewoon Jan Smit bij Gewoon Jan Smit liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gewoon Jan Smit. Heb je een uitzending van Gewoon Jan Smit gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gewoon Jan Smit gemist

Gewoon Jan Smit was een reallifeserie van de TROS rond de Volendamse volkszanger Jan Smit. In de serie is te zien waar het leven van de zanger, die populariteit in Nederland en Duitstalige gebieden geniet, uit bestaat. De serie, die vanaf eind maart 2005 werd uitgezonden, was een groot succes en werd beloond met een Gouden Televizierring. Inmiddels is men bezig een tweede serie op te nemen. De eerste serie zal ook worden uitgezonden op verschillende Duitse en Oostenrijkse televisiezenders. Smit zal zijn eigen stem in het Duits nasynchroniseren voor de serie die daar Normal Jan Smit gaat heten.

Uitzending gemist van Gewoon Jan Smit? Hier kun je alle uitzendingen van Gewoon Jan Smit kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 05-11-2010 om 22:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!