Programma gemist?

Reallifesoap. op tv Jan Smit zei het na het laatste seizoen dat door hij geen soap tijdens meer wilde maken. het Daar is de hij nu op met teruggekomen. op Samen met zijn manager Jaap op Buijs naar maakt hij nog steeds een zoveel mee, dat hij dit uit toch graag van weer wil laten zien. een een Alles zal dan ook weer aan naar bod komen uit op tv het drukke leven op van met de zanger, uit behalve zijn echte privéleven. Hoewel de hij zich de komende door tijd helemaal de moet voorbereiden op met zijn vaderschap, heeft hij op de daarbuiten ook nog een volle naar agenda, meer dan genoeg de om te tijdens laten zien. op tv In de komende tijdens maanden gaat hij door zijn nieuwe tour voorbereiden en op daarbij komt toch met nog een stukje tijdens door privéleven om de hoek kijken, de want iemand uit die dicht de bij hem staat het zal een grote van rol in deze tour hebben. tijdens Verder gaat naar Jan optreden uit met André Rieu, tijdens gaat hij weer op tv een keer 'als vanouds' met Jaap in naar met een Duitstalige uit show en zijn uit er ontmoetingen met André van tijdens Duin, Gerard van Joling, Beau tijdens van Erven Dorens in en Pauw en de Witteman. En wat tijdens natuurlijk altijd blijft: de gezelligheid in in Volendam met een zijn vrienden Kees naar Tol en een Simon Keizer, tijdens zijn zussen Monique en Jenny in en de vele van optredens in een binnen- en met buitenland.

Reallifesoap. Jan Smit met het zei na het laatste seizoen dat in hij geen soap in meer wilde maken. uit Daar is op tv hij nu op teruggekomen. naar Samen met zijn de manager Jaap met Buijs maakt hij nog van door steeds zoveel mee, naar dat hij dit toch met graag weer wil laten met zien. Alles op tv zal dan ook weer aan het bod komen uit op het drukke leven het van de de zanger, met behalve zijn echte privéleven. Hoewel het hij de zich de komende tijd helemaal moet op tv voorbereiden op zijn op vaderschap, heeft hij het daarbuiten ook nog de op een volle agenda, meer dan genoeg uit op tv om te laten zien. In een de het komende maanden gaat hij van zijn nieuwe tour voorbereiden een en daarbij komt met toch nog op tv een stukje privéleven tijdens om de hoek kijken, want tijdens iemand die met dicht bij hem met staat zal in een grote rol in deze een door tour hebben. Verder gaat naar Jan optreden met een André Rieu, gaat hij weer op tv een keer van 'als vanouds' op tv met Jaap naar een Duitstalige tijdens een show en zijn er ontmoetingen een met André van Duin, door Gerard Joling, met Beau van door Erven Dorens de en Pauw en Witteman. En van wat een natuurlijk altijd blijft: de met gezelligheid in Volendam de met zijn vrienden een Kees Tol en op tv Simon Keizer, in zijn zussen Monique en Jenny het en de vele een optredens in naar binnen- en in buitenland.

Reallifesoap. door Jan Smit zei na het van laatste uit seizoen dat hij tijdens geen soap door meer wilde maken. Daar door is hij in nu op teruggekomen. Samen tijdens met zijn manager Jaap tijdens Buijs maakt hij nog tijdens steeds zoveel mee, naar dat met hij dit toch graag het weer wil laten zien. met Alles zal tijdens dan ook weer de aan bod komen naar uit met het drukke leven van de zanger, van een behalve zijn echte privéleven. Hoewel hij van zich de komende het tijd uit helemaal moet een voorbereiden op zijn vaderschap, heeft hij door in daarbuiten ook nog een de volle agenda, meer dan op tv genoeg om te van laten een zien. In de komende de maanden gaat hij zijn van nieuwe in tour voorbereiden en daarbij tijdens komt toch nog een op stukje het privéleven om de hoek een kijken, want iemand door die dicht uit bij hem staat zal een grote de van rol in deze tour met hebben. Verder gaat Jan de optreden met het André Rieu, op tv gaat hij weer een keer op 'als vanouds' met met Jaap naar een Duitstalige van show en zijn met er door ontmoetingen met André van Duin, de Gerard Joling, van Beau van Erven Dorens tijdens en naar Pauw en Witteman. En uit wat natuurlijk op tv altijd blijft: de gezelligheid in het Volendam met zijn naar vrienden op Kees Tol in en Simon Keizer, zijn zussen van Monique en Jenny uit en de een vele optredens in binnen- tijdens en in buitenland.

Reallifesoap. Jan in Smit op zei na het op tv laatste seizoen dat hij geen in soap het meer wilde maken. de Daar is hij nu op het teruggekomen. tijdens Samen met zijn een manager Jaap Buijs door maakt hij nog steeds zoveel mee, met dat door hij dit toch het graag weer naar wil laten zien. uit Alles zal dan ook weer het aan bod met komen uit het drukke tijdens leven van op de zanger, op behalve zijn echte privéleven. Hoewel hij in zich de komende op tijd naar helemaal moet van voorbereiden op zijn vaderschap, tijdens heeft hij daarbuiten ook nog op een op volle agenda, meer dan het genoeg om op te laten zien. van In de komende maanden gaat van van hij zijn nieuwe tour voorbereiden op en van daarbij komt toch nog door een stukje in privéleven om de hoek van kijken, want op tv iemand die dicht bij hem staat op tv zal een grote tijdens rol in uit deze met tour hebben. Verder gaat Jan de optreden op met André Rieu, gaat hij met weer een keer 'als uit vanouds' op met Jaap naar een Duitstalige met show en op zijn uit er ontmoetingen met André van door Duin, Gerard Joling, de Beau van Erven Dorens van op tv en Pauw en Witteman. En wat naar natuurlijk altijd met blijft: de gezelligheid een in Volendam een met zijn vrienden Kees Tol met op en Simon Keizer, zijn zussen het Monique en Jenny tijdens en de vele optredens tijdens in binnen- en een het buitenland.

Reallifesoap. Jan Smit de zei na van het laatste seizoen een dat hij geen op tv soap meer wilde de maken. Daar door is hij nu op teruggekomen. uit Samen met zijn van op tv manager Jaap Buijs maakt op tv hij nog steeds van zoveel mee, naar dat hij dit toch graag met weer met wil laten zien. Alles tijdens zal dan ook weer van aan bod komen uit uit het drukke naar leven van de zanger, op tv behalve zijn in echte privéleven. door Hoewel hij tijdens zich de komende uit tijd helemaal moet voorbereiden op op tv zijn vaderschap, het heeft hij daarbuiten een ook nog een met volle agenda, naar meer dan genoeg om uit te laten tijdens zien. In de komende naar maanden gaat hij een zijn nieuwe tour van voorbereiden en daarbij komt toch van nog het een stukje privéleven om de de hoek kijken, met want iemand die dicht het bij in hem staat een zal een grote op tv rol in deze tour hebben. Verder met van gaat Jan optreden met met André Rieu, gaat hij weer naar met een keer 'als vanouds' met Jaap tijdens van naar een Duitstalige door show en zijn er ontmoetingen met met op tv André van Duin, het Gerard Joling, Beau de van Erven Dorens en door Pauw en Witteman. op tv En wat natuurlijk altijd tijdens blijft: de gezelligheid op tv in door Volendam met zijn vrienden uit Kees Tol en Simon van Keizer, in zijn zussen Monique de en Jenny en de vele optredens op tv in binnen- een en door buitenland.

Reallifesoap. Jan in Smit met zei na het laatste seizoen het dat hij geen soap de in meer wilde maken. Daar is hij het nu uit op teruggekomen. Samen met zijn naar manager Jaap Buijs op tv maakt het hij nog steeds zoveel op mee, dat op tv hij dit toch graag weer naar wil in laten zien. Alles zal dan naar de ook weer aan bod komen uit door op het drukke leven de van de zanger, behalve zijn van echte privéleven. Hoewel door hij in zich de komende tijd helemaal een moet voorbereiden op tijdens zijn vaderschap, op heeft hij daarbuiten in ook nog een volle agenda, in meer dan op tv genoeg om te laten op tv zien. In de van komende maanden gaat uit met hij zijn nieuwe tour voorbereiden en van daarbij van komt toch nog een tijdens stukje privéleven om de tijdens hoek in kijken, want een iemand die dicht met bij hem staat zal met een grote rol in een deze tour op tv hebben. Verder gaat Jan de optreden met André naar Rieu, gaat door hij weer de een keer 'als vanouds' met Jaap met met naar een Duitstalige show en zijn van er tijdens ontmoetingen met André van in Duin, Gerard in Joling, Beau van Erven Dorens op en Pauw en een Witteman. op tv En wat natuurlijk door altijd blijft: met de gezelligheid in Volendam met zijn door vrienden Kees Tol naar en Simon naar Keizer, zijn zussen met Monique door en Jenny en de vele optredens door in binnen- uit en met buitenland.

Reallifesoap. Jan uit Smit zei na het het laatste tijdens seizoen dat hij naar geen soap meer van wilde maken. Daar door is hij van nu op teruggekomen. naar Samen met zijn manager Jaap door Buijs maakt hij een nog steeds zoveel de mee, dat hij op dit toch graag op tv weer wil laten met zien. Alles zal dan de ook weer naar aan bod komen met uit het de drukke leven van door de zanger, behalve zijn met echte privéleven. Hoewel hij van zich de komende tijdens tijd helemaal moet uit voorbereiden op tijdens zijn vaderschap, in heeft hij tijdens daarbuiten ook nog een het volle agenda, meer dan genoeg in om te laten op zien. In de naar komende maanden op gaat hij zijn de nieuwe door tour voorbereiden en daarbij komt door toch in nog een stukje privéleven om de naar met hoek kijken, want iemand die dicht een bij hem in staat zal een grote op rol in deze op tv door tour hebben. Verder gaat Jan naar optreden met André van Rieu, gaat hij weer in van een keer 'als vanouds' met Jaap in door naar een Duitstalige naar show en zijn er ontmoetingen door met André de van Duin, Gerard door Joling, Beau van Erven in Dorens en Pauw en met Witteman. op tv En wat een natuurlijk altijd blijft: de gezelligheid in met Volendam met zijn tijdens vrienden Kees Tol de het en Simon Keizer, zijn zussen uit Monique op en Jenny en de vele optredens een in binnen- het en de buitenland.

Reallifesoap. Jan door Smit zei na op het met laatste seizoen dat op tv hij geen soap de meer wilde maken. tijdens Daar is hij nu op teruggekomen. op tv Samen met uit zijn manager Jaap Buijs tijdens maakt hij tijdens nog steeds een zoveel mee, op dat hij dit toch graag naar weer wil laten door zien. Alles met zal dan ook weer door aan met bod komen uit het het drukke leven uit van de zanger, behalve zijn van echte privéleven. Hoewel hij tijdens zich naar de komende tijdens tijd helemaal moet voorbereiden op een zijn vaderschap, door heeft hij van daarbuiten ook nog een volle naar agenda, meer dan een genoeg om op tv te laten zien. In naar de komende maanden gaat met tijdens hij zijn nieuwe tour voorbereiden en tijdens daarbij komt toch het van nog een stukje door privéleven om de naar hoek kijken, want iemand die tijdens dicht bij hem staat op zal een grote door rol naar in deze tour hebben. Verder door gaat Jan uit optreden naar met André Rieu, gaat hij op tv weer naar een keer 'als vanouds' naar met Jaap naar op een Duitstalige show en een zijn tijdens er ontmoetingen met André op van Duin, Gerard van Joling, Beau van met Erven Dorens uit en Pauw en op tv Witteman. En wat natuurlijk altijd een blijft: de gezelligheid het in Volendam met op tv zijn vrienden de Kees Tol en Simon Keizer, door naar zijn zussen Monique en uit Jenny en de vele optredens met in binnen- en op tv met buitenland.

Reallifesoap. Jan een Smit zei dat hij de geen soap uit meer het wilde maken. Daar is door hij nu op door teruggekomen. Samen tijdens met zijn manager van Jaap Buijs maakt hij nog steeds tijdens zoveel op tv mee, dat hij dit met toch graag weer tijdens wil laten zien. met Hoewel hij tijdens zich de komende tijd helemaal uit moet tijdens voorbereiden op zijn vaderschap, heeft van hij daarbuiten ook op op nog een volle agenda, tijdens meer dan genoeg om te door tijdens laten zien in een een nieuw en de dus vernieuwd seizoen. de Jan en Jaap Buijs blikken terug op op alles een wat ze tijdens tot nu toe naar samen hebben meegemaakt. op De camera's tijdens van de soap waren door er bij met vanaf dat Jan zestien het jaar was, dus alle van herinneringen kunnen ook door nog in met beeld erbij bekeken worden. naar We zien het Jan en Jaap uit veranderen, in uiterlijk, door maar ook in het activiteiten: eerst heel veel van bezoeken aan in Duitsland, daarna verder uit Europa in en uiteindelijk hebben uit ze naar samen een groot deel van uit tijdens de wereld gezien. De door vele uren het die hij, al dan niet van in een auto, van met Jaap heeft op doorgebracht, door mensen om Jan heen die ook in in de soap de voorkwamen met tot en met op tv de stembandproblemen, alles is een gefilmd en is met nog eens terug te naar in zien.

februari 2021
05-11-2010 22:25

Aflevering 9

Gewoon Jan Smit - Aflevering 9

Reallifesoap. Jan Smit zei na het laatste seizoen dat hij geen soap meer wilde maken. Daar is hij nu op teruggekomen. Samen met zijn manager Jaap Buijs maakt hij nog steeds zoveel mee, dat hij dit toch graag weer wil laten zien. Alles zal d...

29-10-2010 22:30

Aflevering 8

Gewoon Jan Smit - Aflevering 8

Reallifesoap. Jan Smit zei na het laatste seizoen dat hij geen soap meer wilde maken. Daar is hij nu op teruggekomen. Samen met zijn manager Jaap Buijs maakt hij nog steeds zoveel mee, dat hij dit toch graag weer wil laten zien. Alles zal d...

15-10-2010 22:25

Aflevering 7

Gewoon Jan Smit - Aflevering 7

Reallifesoap. Jan Smit zei na het laatste seizoen dat hij geen soap meer wilde maken. Daar is hij nu op teruggekomen. Samen met zijn manager Jaap Buijs maakt hij nog steeds zoveel mee, dat hij dit toch graag weer wil laten zien. Alles zal d...

08-10-2010 22:25

Aflevering 6

Gewoon Jan Smit - Aflevering 6

Reallifesoap. Jan Smit zei na het laatste seizoen dat hij geen soap meer wilde maken. Daar is hij nu op teruggekomen. Samen met zijn manager Jaap Buijs maakt hij nog steeds zoveel mee, dat hij dit toch graag weer wil laten zien. Alles zal d...

01-10-2010 22:30

Aflevering 5

Gewoon Jan Smit - Aflevering 5

Reallifesoap. Jan Smit zei na het laatste seizoen dat hij geen soap meer wilde maken. Daar is hij nu op teruggekomen. Samen met zijn manager Jaap Buijs maakt hij nog steeds zoveel mee, dat hij dit toch graag weer wil laten zien. Alles zal d...

24-09-2010 22:20

Aflevering 4

Gewoon Jan Smit - Aflevering 4

Reallifesoap. Jan Smit zei na het laatste seizoen dat hij geen soap meer wilde maken. Daar is hij nu op teruggekomen. Samen met zijn manager Jaap Buijs maakt hij nog steeds zoveel mee, dat hij dit toch graag weer wil laten zien. Alles zal d...

17-09-2010 22:25

Aflevering 3

Gewoon Jan Smit - Aflevering 3

Reallifesoap. Jan Smit zei na het laatste seizoen dat hij geen soap meer wilde maken. Daar is hij nu op teruggekomen. Samen met zijn manager Jaap Buijs maakt hij nog steeds zoveel mee, dat hij dit toch graag weer wil laten zien. Alles zal d...

10-09-2010 22:30

Aflevering 2

Gewoon Jan Smit - Aflevering 2

Reallifesoap. Jan Smit zei na het laatste seizoen dat hij geen soap meer wilde maken. Daar is hij nu op teruggekomen. Samen met zijn manager Jaap Buijs maakt hij nog steeds zoveel mee, dat hij dit toch graag weer wil laten zien. Alles zal d...

03-09-2010 22:30

Aflevering 1

Gewoon Jan Smit - Aflevering 1

Reallifesoap. Jan Smit zei dat hij geen soap meer wilde maken. Daar is hij nu op teruggekomen. Samen met zijn manager Jaap Buijs maakt hij nog steeds zoveel mee, dat hij dit toch graag weer wil laten zien. Hoewel hij zich de komende tijd he...

01-01-2009 00:00

Bekijk hier alle afleveringen

Gewoon Jan Smit - Bekijk hier alle afleveringen

Gewoon Jan Smit was een reallifeserie van de TROS rond de Volendamse volkszanger Jan Smit. In de serie is te zien waar het leven van de zanger, die populariteit in Nederland en Duitstalige gebieden geniet, uit bestaat. De serie, die vanaf e...

Gewoon Jan Smit gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gewoon Jan Smit de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gewoon Jan Smit bij Gewoon Jan Smit liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gewoon Jan Smit. Heb je een uitzending van Gewoon Jan Smit gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gewoon Jan Smit gemist

Gewoon Jan Smit was een reallifeserie van de TROS rond de Volendamse volkszanger Jan Smit. In de serie is te zien waar het leven van de zanger, die populariteit in Nederland en Duitstalige gebieden geniet, uit bestaat. De serie, die vanaf eind maart 2005 werd uitgezonden, was een groot succes en werd beloond met een Gouden Televizierring. Inmiddels is men bezig een tweede serie op te nemen. De eerste serie zal ook worden uitgezonden op verschillende Duitse en Oostenrijkse televisiezenders. Smit zal zijn eigen stem in het Duits nasynchroniseren voor de serie die daar Normal Jan Smit gaat heten.

Uitzending gemist van Gewoon Jan Smit? Hier kun je alle uitzendingen van Gewoon Jan Smit kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 05-11-2010 om 22:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!