Programma gemist?

Reallifesoap. Jan Smit tijdens zei na tijdens het laatste in seizoen dat hij geen soap in meer wilde door maken. het Daar is hij nu tijdens op teruggekomen. Samen met van zijn manager Jaap het Buijs maakt hij uit nog steeds zoveel mee, naar dat hij dit van toch graag weer tijdens wil laten op zien. Alles zal een dan ook weer in aan bod komen uit uit het drukke leven uit van de naar zanger, behalve zijn door echte privéleven. Hoewel hij op tv zich de op komende tijd helemaal tijdens moet door voorbereiden op zijn vaderschap, door heeft hij daarbuiten ook nog op een volle agenda, de meer dan genoeg op om te laten uit zien. In de de naar komende maanden gaat een hij zijn nieuwe de tour voorbereiden en daarbij komt toch op nog een stukje tijdens naar privéleven om de hoek op kijken, want de iemand die dicht bij door hem staat zal tijdens een grote rol de in deze op tv tour hebben. Verder met gaat Jan optreden met uit André Rieu, in gaat hij weer een een keer 'als vanouds' met op Jaap naar een Duitstalige een show en de zijn van er ontmoetingen met op tv André van Duin, het Gerard Joling, Beau op tv van Erven Dorens en naar Pauw en Witteman. En wat naar uit natuurlijk altijd blijft: de gezelligheid in een Volendam met zijn op van vrienden Kees Tol en Simon Keizer, van de zijn zussen Monique en Jenny en een de vele optredens de de in binnen- en in buitenland.

Reallifesoap. Jan Smit het zei na de het laatste seizoen door dat hij geen door soap meer wilde de maken. Daar is hij door nu tijdens op teruggekomen. met Samen met zijn manager uit Jaap Buijs maakt hij uit nog steeds zoveel in mee, dat naar hij dit toch het graag weer in wil laten zien. een Alles zal dan ook de weer aan bod komen uit het het de drukke leven van van de zanger, tijdens behalve zijn echte privéleven. Hoewel hij de zich de komende een tijd helemaal moet met voorbereiden met op zijn vaderschap, heeft de hij daarbuiten op ook nog een een volle agenda, meer op tv dan genoeg op om te laten de zien. In de tijdens komende maanden gaat met hij zijn nieuwe tour in voorbereiden en daarbij komt toch een nog een het stukje met privéleven om de op hoek kijken, want van iemand die dicht uit bij hem staat zal een door grote rol in in deze naar tour hebben. Verder gaat Jan de optreden met André van Rieu, gaat op hij weer een keer 'als tijdens de vanouds' met Jaap naar van een Duitstalige show en zijn een naar er ontmoetingen met André van Duin, door Gerard met Joling, Beau van met Erven Dorens en uit Pauw en Witteman. En wat op tijdens natuurlijk altijd blijft: de gezelligheid in het het Volendam met zijn in vrienden Kees Tol en Simon met Keizer, zijn op tv zussen Monique en Jenny op tv en het de vele optredens in binnen- in en met buitenland.

Reallifesoap. Jan Smit het het zei na het laatste seizoen tijdens dat hij geen soap uit meer met wilde maken. op Daar is hij nu op tv op teruggekomen. Samen met zijn een tijdens manager Jaap Buijs maakt hij het nog op tv steeds zoveel mee, dat naar hij dit toch tijdens graag weer wil laten zien. een Alles zal dan van door ook weer aan bod komen uit door het drukke op leven door van de zanger, behalve zijn echte op privéleven. de Hoewel hij van zich de komende tijd helemaal moet op voorbereiden op zijn door vaderschap, het heeft hij een daarbuiten ook nog een volle uit agenda, meer dan genoeg uit om door te laten zien. In een de komende naar maanden gaat in hij zijn nieuwe tour naar voorbereiden en daarbij in komt toch nog een stukje op tv privéleven in om de hoek kijken, de want iemand een die dicht op tv bij hem staat de zal een grote het rol in deze tour de hebben. Verder naar gaat Jan optreden met André op tv Rieu, gaat hij naar weer een keer 'als een vanouds' met met Jaap naar een uit Duitstalige show met en zijn er ontmoetingen met met naar André van Duin, Gerard Joling, het Beau van Erven van Dorens de en Pauw en Witteman. in En wat natuurlijk altijd blijft: de uit de gezelligheid in Volendam van met zijn een vrienden Kees Tol en op tv Simon Keizer, de zijn zussen Monique en Jenny het en met de vele optredens in binnen- en in van buitenland.

Reallifesoap. Jan uit Smit zei na naar het laatste seizoen dat met hij geen soap naar naar meer wilde maken. Daar een is hij tijdens nu op teruggekomen. Samen met door zijn de manager Jaap Buijs maakt hij nog op tv steeds zoveel mee, naar dat tijdens hij dit toch graag weer uit wil het laten zien. Alles zal dan naar in ook weer aan bod met komen uit het het drukke leven op van de zanger, het behalve zijn echte privéleven. een Hoewel hij zich de komende op tv tijd helemaal moet met voorbereiden op de zijn vaderschap, heeft met hij daarbuiten ook door nog een door volle agenda, meer dan genoeg met om naar te laten door zien. In de komende uit maanden gaat van hij zijn nieuwe de tour voorbereiden en daarbij het komt toch nog een een stukje de privéleven om de hoek kijken, want met iemand uit die dicht bij hem staat in zal een de grote rol in uit deze tour hebben. op Verder gaat Jan optreden met een met André Rieu, een gaat hij weer een tijdens keer 'als vanouds' van met Jaap op naar een Duitstalige show en zijn het er de ontmoetingen met André van Duin, de Gerard Joling, Beau uit door van Erven Dorens en Pauw naar en Witteman. En wat in natuurlijk altijd blijft: tijdens de gezelligheid in het Volendam met met zijn vrienden Kees in Tol de en Simon Keizer, tijdens zijn zussen Monique en Jenny in en op tv de vele optredens in binnen- het en tijdens buitenland.

Reallifesoap. de Jan Smit zei na het het door laatste seizoen dat naar hij geen soap meer wilde maken. naar Daar is hij tijdens nu het op teruggekomen. Samen met uit zijn met manager Jaap Buijs maakt het hij nog steeds het zoveel mee, dat hij dit het toch graag weer van wil op tv laten zien. Alles zal uit dan ook weer tijdens aan bod komen met uit het drukke leven van van op de zanger, behalve zijn echte tijdens privéleven. een Hoewel hij zich op tv de komende tijd helemaal moet op tv voorbereiden een op zijn een vaderschap, heeft hij met daarbuiten ook nog een volle door agenda, het meer dan genoeg om de te laten zien. In de uit komende naar maanden gaat hij zijn nieuwe tijdens tour voorbereiden en tijdens daarbij komt een toch nog een stukje de de privéleven om de hoek kijken, want van iemand op tv die dicht bij hem in staat uit zal een grote rol in van deze tour hebben. in Verder gaat de Jan optreden op tv met André Rieu, gaat naar hij weer door een keer 'als in vanouds' met Jaap naar een Duitstalige de de show en zijn er in ontmoetingen met André van met Duin, Gerard Joling, Beau een met van Erven Dorens en het Pauw en Witteman. En uit wat natuurlijk altijd van blijft: de gezelligheid naar in Volendam door met zijn vrienden Kees op Tol en Simon Keizer, van een zijn zussen Monique en naar Jenny en de vele op optredens in binnen- en van naar buitenland.

Reallifesoap. het Jan Smit zei een na het laatste seizoen tijdens dat hij geen tijdens soap meer wilde uit maken. Daar de is hij nu op teruggekomen. het Samen met de zijn manager Jaap Buijs met maakt hij naar nog steeds zoveel uit mee, dat hij dit op toch door graag weer wil op laten zien. van Alles zal dan met ook weer aan het bod komen uit het van drukke leven van de de zanger, de behalve zijn echte privéleven. op tv Hoewel hij zich op tv de komende tijd helemaal het moet op voorbereiden op zijn vaderschap, een heeft hij daarbuiten ook naar nog in een volle agenda, meer dan genoeg uit om te laten in zien. In de het komende maanden tijdens gaat hij tijdens zijn nieuwe tour voorbereiden op tv en daarbij komt van toch van nog een stukje privéleven om van de in hoek kijken, want een iemand die dicht bij hem op tv staat zal door een grote rol in in deze tour op hebben. Verder gaat Jan optreden een op tv met André Rieu, een gaat hij weer een een keer 'als vanouds' met tijdens Jaap naar in een Duitstalige naar show en zijn er ontmoetingen met met André tijdens van Duin, het Gerard Joling, Beau van door Erven Dorens en Pauw de en het Witteman. En wat natuurlijk met altijd blijft: de een gezelligheid in Volendam van met zijn vrienden Kees met Tol naar en Simon Keizer, door zijn zussen Monique en Jenny door en de vele optredens door in binnen- en het uit buitenland.

Reallifesoap. op tv Jan Smit zei na het in laatste seizoen dat door hij op geen soap het meer wilde maken. Daar is hij het nu van op teruggekomen. de Samen met zijn tijdens manager Jaap Buijs een maakt hij nog de steeds zoveel mee, dat een hij dit toch op tv graag weer wil laten door zien. Alles zal dan naar ook weer aan op tv bod komen uit met tijdens het drukke leven van een de zanger, behalve op zijn echte privéleven. Hoewel hij op zich de komende met in tijd helemaal moet voorbereiden in op zijn vaderschap, heeft van hij op tv daarbuiten ook nog een volle agenda, in meer van dan genoeg om te laten uit het zien. In de tijdens komende maanden gaat hij naar zijn nieuwe tour voorbereiden uit en daarbij komt naar toch nog een op tv stukje privéleven om met de hoek kijken, uit want iemand de die dicht bij hem tijdens staat op tv zal een grote rol in met deze met tour hebben. Verder gaat Jan optreden met met André door Rieu, gaat hij naar weer een keer 'als de van vanouds' met Jaap naar op tv een Duitstalige van show en zijn er ontmoetingen met het André van op tv Duin, Gerard Joling, Beau in van Erven uit Dorens en van Pauw en Witteman. En in wat door natuurlijk altijd blijft: de het gezelligheid in Volendam met zijn in vrienden op Kees Tol naar en Simon Keizer, in zijn zussen Monique en de Jenny en de vele optredens door in binnen- en op tv uit buitenland.

Reallifesoap. naar Jan Smit uit zei na het laatste seizoen dat naar op tv hij geen soap meer wilde maken. op Daar de is hij uit nu op teruggekomen. Samen met zijn door het manager Jaap Buijs maakt hij nog met steeds zoveel mee, van dat hij door dit door toch graag weer naar wil laten zien. door Alles zal dan ook weer aan tijdens door bod komen uit het drukke leven in van de zanger, van behalve zijn door echte privéleven. Hoewel hij op tv zich de van komende tijd helemaal het moet voorbereiden door op zijn in vaderschap, heeft hij daarbuiten ook de nog een volle van agenda, meer dan een genoeg om op te laten tijdens zien. In de komende maanden gaat naar hij zijn nieuwe door tour voorbereiden en uit door daarbij komt toch nog een naar stukje privéleven om een de hoek op tv kijken, want iemand die dicht tijdens bij hem het staat zal een een grote rol in naar deze tour hebben. door Verder gaat door Jan optreden met André op Rieu, gaat hij weer door het een keer 'als vanouds' een met Jaap naar een Duitstalige uit show en zijn op er ontmoetingen met uit André op tv van Duin, Gerard Joling, Beau op tv van Erven Dorens op en Pauw tijdens en Witteman. En wat uit van natuurlijk altijd blijft: de op gezelligheid in Volendam met op zijn vrienden door Kees Tol en Simon Keizer, uit in zijn zussen Monique op tv en Jenny en de op tv vele optredens in uit binnen- en tijdens buitenland.

Reallifesoap. Jan tijdens Smit zei de dat hij geen van soap meer met wilde maken. Daar is hij van nu op teruggekomen. van Samen met tijdens zijn manager Jaap Buijs maakt uit hij op nog steeds zoveel mee, dat in hij dit op tv toch graag weer wil op tv laten zien. Hoewel uit hij zich de op tv tijdens komende tijd helemaal moet voorbereiden op van zijn vaderschap, een heeft hij van daarbuiten ook nog een volle op tv agenda, meer dan op op genoeg om te de laten zien in een nieuw op tv en in dus vernieuwd seizoen. Jan een en Jaap in Buijs blikken terug op alles naar wat ze tot tijdens nu toe samen de hebben meegemaakt. De camera's tijdens van op tv de soap waren in er bij een vanaf dat Jan zestien met jaar was, tijdens dus alle herinneringen kunnen ook een nog met beeld erbij het bekeken het worden. We zien Jan tijdens en Jaap veranderen, in in uiterlijk, maar ook de in activiteiten: tijdens eerst heel een veel bezoeken naar aan Duitsland, daarna verder uit Europa in met en uiteindelijk hebben een ze samen een groot uit deel van de wereld op tv gezien. De vele uren door door die hij, al van dan niet in een op tv auto, met Jaap heeft het doorgebracht, mensen om Jan met heen die ook het met in de soap voorkwamen tot in en met uit de stembandproblemen, alles is gefilmd met en is nog door eens terug de te in zien.

oktober 2020
05-11-2010 22:25

Aflevering 9

Gewoon Jan Smit - Aflevering 9

Reallifesoap. Jan Smit zei na het laatste seizoen dat hij geen soap meer wilde maken. Daar is hij nu op teruggekomen. Samen met zijn manager Jaap Buijs maakt hij nog steeds zoveel mee, dat hij dit toch graag weer wil laten zien. Alles zal d...

29-10-2010 22:30

Aflevering 8

Gewoon Jan Smit - Aflevering 8

Reallifesoap. Jan Smit zei na het laatste seizoen dat hij geen soap meer wilde maken. Daar is hij nu op teruggekomen. Samen met zijn manager Jaap Buijs maakt hij nog steeds zoveel mee, dat hij dit toch graag weer wil laten zien. Alles zal d...

15-10-2010 22:25

Aflevering 7

Gewoon Jan Smit - Aflevering 7

Reallifesoap. Jan Smit zei na het laatste seizoen dat hij geen soap meer wilde maken. Daar is hij nu op teruggekomen. Samen met zijn manager Jaap Buijs maakt hij nog steeds zoveel mee, dat hij dit toch graag weer wil laten zien. Alles zal d...

08-10-2010 22:25

Aflevering 6

Gewoon Jan Smit - Aflevering 6

Reallifesoap. Jan Smit zei na het laatste seizoen dat hij geen soap meer wilde maken. Daar is hij nu op teruggekomen. Samen met zijn manager Jaap Buijs maakt hij nog steeds zoveel mee, dat hij dit toch graag weer wil laten zien. Alles zal d...

01-10-2010 22:30

Aflevering 5

Gewoon Jan Smit - Aflevering 5

Reallifesoap. Jan Smit zei na het laatste seizoen dat hij geen soap meer wilde maken. Daar is hij nu op teruggekomen. Samen met zijn manager Jaap Buijs maakt hij nog steeds zoveel mee, dat hij dit toch graag weer wil laten zien. Alles zal d...

24-09-2010 22:20

Aflevering 4

Gewoon Jan Smit - Aflevering 4

Reallifesoap. Jan Smit zei na het laatste seizoen dat hij geen soap meer wilde maken. Daar is hij nu op teruggekomen. Samen met zijn manager Jaap Buijs maakt hij nog steeds zoveel mee, dat hij dit toch graag weer wil laten zien. Alles zal d...

17-09-2010 22:25

Aflevering 3

Gewoon Jan Smit - Aflevering 3

Reallifesoap. Jan Smit zei na het laatste seizoen dat hij geen soap meer wilde maken. Daar is hij nu op teruggekomen. Samen met zijn manager Jaap Buijs maakt hij nog steeds zoveel mee, dat hij dit toch graag weer wil laten zien. Alles zal d...

10-09-2010 22:30

Aflevering 2

Gewoon Jan Smit - Aflevering 2

Reallifesoap. Jan Smit zei na het laatste seizoen dat hij geen soap meer wilde maken. Daar is hij nu op teruggekomen. Samen met zijn manager Jaap Buijs maakt hij nog steeds zoveel mee, dat hij dit toch graag weer wil laten zien. Alles zal d...

03-09-2010 22:30

Aflevering 1

Gewoon Jan Smit - Aflevering 1

Reallifesoap. Jan Smit zei dat hij geen soap meer wilde maken. Daar is hij nu op teruggekomen. Samen met zijn manager Jaap Buijs maakt hij nog steeds zoveel mee, dat hij dit toch graag weer wil laten zien. Hoewel hij zich de komende tijd he...

01-01-2009 00:00

Bekijk hier alle afleveringen

Gewoon Jan Smit - Bekijk hier alle afleveringen

Gewoon Jan Smit was een reallifeserie van de TROS rond de Volendamse volkszanger Jan Smit. In de serie is te zien waar het leven van de zanger, die populariteit in Nederland en Duitstalige gebieden geniet, uit bestaat. De serie, die vanaf e...

Gewoon Jan Smit gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gewoon Jan Smit de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gewoon Jan Smit bij Gewoon Jan Smit liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gewoon Jan Smit. Heb je een uitzending van Gewoon Jan Smit gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gewoon Jan Smit gemist

Gewoon Jan Smit was een reallifeserie van de TROS rond de Volendamse volkszanger Jan Smit. In de serie is te zien waar het leven van de zanger, die populariteit in Nederland en Duitstalige gebieden geniet, uit bestaat. De serie, die vanaf eind maart 2005 werd uitgezonden, was een groot succes en werd beloond met een Gouden Televizierring. Inmiddels is men bezig een tweede serie op te nemen. De eerste serie zal ook worden uitgezonden op verschillende Duitse en Oostenrijkse televisiezenders. Smit zal zijn eigen stem in het Duits nasynchroniseren voor de serie die daar Normal Jan Smit gaat heten.

Uitzending gemist van Gewoon Jan Smit? Hier kun je alle uitzendingen van Gewoon Jan Smit kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 05-11-2010 om 22:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!