Programma gemist?

Reallifesoap. Jan Smit uit het zei na het naar laatste seizoen dat hij door geen soap meer wilde maken. van door Daar is hij nu op teruggekomen. van Samen met het zijn door manager Jaap Buijs maakt door hij nog steeds zoveel mee, naar dat hij dit de toch graag weer van wil laten tijdens zien. in Alles zal dan door ook weer aan naar bod komen uit van het drukke leven van de op tv zanger, behalve op tv zijn echte privéleven. het Hoewel hij uit zich de komende tijdens tijd helemaal moet voorbereiden op het zijn vaderschap, heeft met hij het daarbuiten ook nog een volle van agenda, meer met dan genoeg tijdens om te laten het zien. In de komende maanden gaat het hij een zijn nieuwe tour voorbereiden en tijdens daarbij komt de toch nog een stukje het privéleven om de van hoek kijken, uit want iemand die dicht op tv bij hem naar staat zal een grote door rol in op deze tour op hebben. Verder gaat een Jan optreden met André op tv Rieu, gaat hij weer op een keer 'als naar vanouds' van met Jaap naar een Duitstalige op tv show het en zijn er op ontmoetingen met André van in Duin, Gerard van Joling, Beau van een Erven Dorens en tijdens Pauw en Witteman. de En wat natuurlijk altijd blijft: naar de gezelligheid in uit Volendam met naar zijn vrienden het Kees Tol in en Simon Keizer, het zijn zussen Monique op en Jenny en de vele optredens naar in binnen- en in door buitenland.

Reallifesoap. de Jan Smit zei na van het laatste door seizoen dat hij door geen soap meer de wilde maken. Daar een is hij het nu op teruggekomen. uit Samen met zijn manager Jaap in Buijs maakt hij een nog de steeds zoveel mee, met dat hij dit toch naar graag weer wil laten tijdens zien. Alles zal in dan met ook weer aan bod de komen uit naar het drukke leven van een de zanger, behalve tijdens zijn echte de privéleven. Hoewel hij zich van de komende tijd helemaal tijdens moet voorbereiden uit op zijn in vaderschap, heeft hij de daarbuiten ook nog een volle agenda, tijdens meer dan naar genoeg de om te laten zien. op tv In de komende op tv maanden gaat hij naar zijn nieuwe tour de voorbereiden en door daarbij komt toch nog een op stukje uit privéleven om de naar hoek kijken, want iemand het die dicht bij hem staat met zal uit een grote tijdens rol in deze tour hebben. Verder een gaat Jan het optreden de met André Rieu, naar gaat hij weer met een keer 'als vanouds' met het Jaap naar een Duitstalige op show en uit zijn in er ontmoetingen met André van in Duin, Gerard in Joling, Beau het van Erven Dorens en op tv Pauw en Witteman. een En wat een natuurlijk altijd blijft: de op gezelligheid in Volendam met in zijn vrienden een Kees Tol en Simon het Keizer, zijn de zussen Monique naar en Jenny en de vele van optredens een in binnen- en in buitenland.

Reallifesoap. Jan op tv Smit zei de na het op tv laatste seizoen dat hij geen soap uit meer wilde maken. tijdens het Daar is hij nu op met teruggekomen. Samen in met zijn manager in Jaap Buijs maakt hij van nog steeds zoveel mee, van het dat hij dit een toch graag weer door wil laten zien. tijdens Alles zal dan ook een weer aan het bod komen uit het drukke op leven naar van de zanger, behalve zijn de echte privéleven. Hoewel hij het zich door de komende tijd helemaal op moet naar voorbereiden op zijn vaderschap, op tv heeft hij daarbuiten ook nog het een volle tijdens agenda, van meer dan genoeg om te laten tijdens zien. door In de komende maanden gaat met hij zijn uit nieuwe de tour voorbereiden en daarbij komt toch van nog een stukje op tv privéleven om van de van hoek kijken, want iemand tijdens die dicht bij hem het staat van zal een grote rol in van deze tour hebben. naar Verder uit gaat Jan optreden naar met André Rieu, gaat hij weer met een keer 'als het vanouds' met het Jaap naar uit een Duitstalige show door en zijn het er ontmoetingen met André tijdens van Duin, Gerard Joling, tijdens Beau van Erven uit Dorens en Pauw en met in Witteman. En wat natuurlijk altijd in blijft: de gezelligheid naar in Volendam met met zijn vrienden Kees de Tol en Simon Keizer, naar zijn zussen op Monique en Jenny op en de vele op tv optredens in in binnen- en de buitenland.

Reallifesoap. Jan de Smit zei na naar het laatste seizoen dat in hij van geen soap meer wilde maken. met Daar van is hij op tv nu op teruggekomen. het Samen met zijn uit manager Jaap Buijs het maakt hij nog steeds zoveel een mee, dat hij een dit toch graag de weer de wil laten zien. Alles zal een dan ook weer in aan van bod komen uit het naar drukke leven van het de zanger, uit behalve zijn echte van privéleven. Hoewel hij uit zich de komende uit tijd helemaal moet van voorbereiden op zijn vaderschap, heeft hij een daarbuiten ook door nog een op tv volle agenda, meer dan genoeg in om te door laten zien. in In de komende uit maanden gaat hij tijdens zijn nieuwe tour het voorbereiden en daarbij uit komt toch tijdens nog een stukje privéleven om de met het hoek kijken, want iemand die in dicht bij uit hem staat in zal een grote rol in deze op tour hebben. door Verder gaat Jan de optreden met André van Rieu, het gaat hij weer een keer in 'als vanouds' tijdens met Jaap naar een de Duitstalige tijdens show en zijn op er ontmoetingen met André van Duin, uit Gerard Joling, op tv Beau van naar Erven Dorens en op tv Pauw en Witteman. door En wat natuurlijk altijd van blijft: met de gezelligheid in Volendam met zijn een van vrienden Kees Tol naar en Simon Keizer, zijn tijdens zussen Monique en Jenny van en de met vele optredens in binnen- en van een buitenland.

Reallifesoap. de Jan Smit zei na de het laatste seizoen door dat met hij geen soap meer wilde een maken. Daar is naar hij op tv nu op teruggekomen. Samen met zijn uit manager Jaap met Buijs maakt hij een nog het steeds zoveel mee, dat hij dit van op tv toch graag weer wil laten met zien. van Alles zal dan ook weer aan naar bod komen op tv uit uit het drukke leven door van de zanger, behalve zijn echte van privéleven. Hoewel het hij zich de de komende tijd in helemaal moet voorbereiden op in zijn vaderschap, heeft hij naar daarbuiten ook met nog een volle agenda, van meer dan genoeg een om tijdens te laten zien. In het de het komende maanden gaat naar hij zijn nieuwe tour voorbereiden en de daarbij komt de toch nog een stukje de privéleven van om de hoek kijken, want op tv iemand met die dicht bij hem staat de zal een door grote rol in van deze tour hebben. Verder uit gaat Jan op tv optreden met van André Rieu, gaat hij op weer het een keer 'als vanouds' een met Jaap naar het een Duitstalige show en zijn op er tijdens ontmoetingen met André tijdens van Duin, Gerard de Joling, Beau van in Erven Dorens en Pauw van en Witteman. uit En wat natuurlijk altijd uit blijft: tijdens de gezelligheid in Volendam op tv met zijn vrienden tijdens Kees Tol en Simon Keizer, het zijn uit zussen Monique op tv en Jenny en de door vele optredens de in binnen- en met buitenland.

Reallifesoap. Jan door Smit zei uit na het laatste seizoen dat de met hij geen soap meer wilde maken. door Daar is op hij nu op teruggekomen. uit Samen in met zijn van manager Jaap Buijs op maakt hij nog steeds tijdens zoveel mee, dat hij dit met toch graag naar weer wil laten een zien. Alles zal dan de naar ook weer aan bod komen uit door het het drukke leven van in de zanger, behalve op zijn echte privéleven. naar Hoewel hij zich de komende door op tv tijd helemaal moet voorbereiden op zijn met vaderschap, heeft hij van daarbuiten een ook nog een op volle agenda, meer dan van genoeg van om te laten het zien. In de komende maanden een gaat door hij zijn nieuwe tour voorbereiden een en daarbij het komt toch tijdens nog een stukje privéleven om de op tv door hoek kijken, want iemand het die dicht bij naar hem staat zal een grote het uit rol in deze in tour hebben. Verder tijdens gaat Jan optreden het met André Rieu, naar gaat hij weer door een keer 'als vanouds' met Jaap de naar een tijdens Duitstalige show en zijn met er ontmoetingen door met André met van Duin, Gerard op Joling, Beau van Erven Dorens op tv en Pauw en van Witteman. En wat naar natuurlijk altijd blijft: in de gezelligheid in van de Volendam met zijn van vrienden Kees Tol en uit Simon Keizer, zijn op tv zussen Monique en Jenny het en door de vele optredens in binnen- uit en op buitenland.

Reallifesoap. Jan Smit het zei na het het laatste op tv seizoen dat hij een geen soap meer van wilde maken. Daar van is hij nu op teruggekomen. tijdens Samen met zijn uit op tv manager Jaap Buijs maakt hij nog met steeds zoveel mee, de dat hij tijdens dit toch graag weer een wil laten zien. tijdens Alles naar zal dan ook weer aan de bod de komen uit op het drukke leven van de zanger, door op behalve zijn echte privéleven. Hoewel hij met de zich de komende tijd helemaal moet een voorbereiden op zijn naar vaderschap, heeft hij in daarbuiten op ook nog een een volle agenda, meer een dan genoeg om uit te laten zien. In van de komende met maanden gaat hij met zijn nieuwe op tv tour voorbereiden en daarbij komt met toch nog een van stukje een privéleven om de hoek uit kijken, want iemand een die dicht bij hem staat tijdens de zal een grote rol met in deze tour hebben. het Verder gaat Jan van optreden met op André Rieu, gaat hij in weer een keer de 'als vanouds' met met Jaap tijdens naar een Duitstalige op show en zijn er ontmoetingen met op tv André van tijdens Duin, Gerard Joling, naar Beau van met Erven Dorens en Pauw en van de Witteman. En wat natuurlijk van altijd blijft: de gezelligheid met in Volendam met van zijn vrienden Kees Tol naar en Simon op tv Keizer, de zijn zussen Monique en Jenny en met de op tv vele optredens uit in binnen- en door buitenland.

Reallifesoap. uit Jan Smit zei na het de laatste een seizoen dat de hij geen soap meer het wilde maken. Daar de is hij tijdens nu op teruggekomen. van Samen met zijn manager uit Jaap Buijs maakt met hij nog steeds een zoveel mee, dat hij tijdens dit toch door graag weer wil laten zien. op tv door Alles zal dan door ook weer aan bod komen van uit op het drukke leven op tv van de zanger, behalve zijn op tv echte van privéleven. Hoewel hij zich de komende op tv tijd helemaal moet op voorbereiden een op zijn vaderschap, heeft uit hij de daarbuiten ook nog een volle het agenda, meer dan met genoeg naar om te laten zien. In de de het komende maanden gaat het hij zijn nieuwe tour op voorbereiden en daarbij op komt toch nog een stukje het privéleven om de naar uit hoek kijken, want iemand die dicht de bij in hem staat zal een tijdens grote rol in deze met naar tour hebben. Verder gaat Jan optreden met met André de Rieu, gaat met hij weer het een keer 'als vanouds' met Jaap op naar een in Duitstalige tijdens show en zijn met er ontmoetingen met op André van Duin, Gerard het Joling, Beau van Erven Dorens uit uit en Pauw en Witteman. En naar wat uit natuurlijk altijd blijft: de een gezelligheid in Volendam met van zijn vrienden Kees Tol in met en Simon Keizer, een zijn zussen Monique naar en Jenny en de het vele optredens in binnen- naar en op buitenland.

Reallifesoap. Jan in Smit van zei dat hij geen op tv soap meer wilde maken. Daar van is hij naar nu op naar teruggekomen. Samen met zijn manager tijdens uit Jaap Buijs maakt een hij nog steeds zoveel naar mee, dat tijdens hij dit toch graag in weer wil door laten zien. Hoewel hij tijdens zich de komende de tijd helemaal moet met voorbereiden op zijn vaderschap, heeft met door hij daarbuiten ook in nog een volle agenda, meer de dan genoeg om uit te laten zien een in op een nieuw en dus vernieuwd op seizoen. Jan en Jaap tijdens een Buijs blikken terug de op alles wat ze met tot nu door toe samen hebben meegemaakt. De naar camera's de van de soap waren naar er bij vanaf dat in Jan zestien naar jaar was, dus alle herinneringen naar kunnen ook nog de het met beeld erbij bekeken worden. We de zien Jan in en het Jaap veranderen, in door uiterlijk, maar ook in activiteiten: een eerst heel veel in bezoeken aan Duitsland, daarna de verder Europa met in en het uiteindelijk hebben ze samen een naar door groot deel van de wereld naar gezien. tijdens De vele uren naar die hij, al met dan niet in een auto, van met op tv Jaap heeft doorgebracht, tijdens mensen om Jan heen die ook van in op tv de soap naar voorkwamen tot en met de uit stembandproblemen, de alles is gefilmd en is uit nog eens terug het te van zien.

december 2021
05-11-2010 22:25

Aflevering 9

Gewoon Jan Smit - Aflevering 9

Reallifesoap. Jan Smit zei na het laatste seizoen dat hij geen soap meer wilde maken. Daar is hij nu op teruggekomen. Samen met zijn manager Jaap Buijs maakt hij nog steeds zoveel mee, dat hij dit toch graag weer wil laten zien. Alles zal d...

29-10-2010 22:30

Aflevering 8

Gewoon Jan Smit - Aflevering 8

Reallifesoap. Jan Smit zei na het laatste seizoen dat hij geen soap meer wilde maken. Daar is hij nu op teruggekomen. Samen met zijn manager Jaap Buijs maakt hij nog steeds zoveel mee, dat hij dit toch graag weer wil laten zien. Alles zal d...

15-10-2010 22:25

Aflevering 7

Gewoon Jan Smit - Aflevering 7

Reallifesoap. Jan Smit zei na het laatste seizoen dat hij geen soap meer wilde maken. Daar is hij nu op teruggekomen. Samen met zijn manager Jaap Buijs maakt hij nog steeds zoveel mee, dat hij dit toch graag weer wil laten zien. Alles zal d...

08-10-2010 22:25

Aflevering 6

Gewoon Jan Smit - Aflevering 6

Reallifesoap. Jan Smit zei na het laatste seizoen dat hij geen soap meer wilde maken. Daar is hij nu op teruggekomen. Samen met zijn manager Jaap Buijs maakt hij nog steeds zoveel mee, dat hij dit toch graag weer wil laten zien. Alles zal d...

01-10-2010 22:30

Aflevering 5

Gewoon Jan Smit - Aflevering 5

Reallifesoap. Jan Smit zei na het laatste seizoen dat hij geen soap meer wilde maken. Daar is hij nu op teruggekomen. Samen met zijn manager Jaap Buijs maakt hij nog steeds zoveel mee, dat hij dit toch graag weer wil laten zien. Alles zal d...

24-09-2010 22:20

Aflevering 4

Gewoon Jan Smit - Aflevering 4

Reallifesoap. Jan Smit zei na het laatste seizoen dat hij geen soap meer wilde maken. Daar is hij nu op teruggekomen. Samen met zijn manager Jaap Buijs maakt hij nog steeds zoveel mee, dat hij dit toch graag weer wil laten zien. Alles zal d...

17-09-2010 22:25

Aflevering 3

Gewoon Jan Smit - Aflevering 3

Reallifesoap. Jan Smit zei na het laatste seizoen dat hij geen soap meer wilde maken. Daar is hij nu op teruggekomen. Samen met zijn manager Jaap Buijs maakt hij nog steeds zoveel mee, dat hij dit toch graag weer wil laten zien. Alles zal d...

10-09-2010 22:30

Aflevering 2

Gewoon Jan Smit - Aflevering 2

Reallifesoap. Jan Smit zei na het laatste seizoen dat hij geen soap meer wilde maken. Daar is hij nu op teruggekomen. Samen met zijn manager Jaap Buijs maakt hij nog steeds zoveel mee, dat hij dit toch graag weer wil laten zien. Alles zal d...

03-09-2010 22:30

Aflevering 1

Gewoon Jan Smit - Aflevering 1

Reallifesoap. Jan Smit zei dat hij geen soap meer wilde maken. Daar is hij nu op teruggekomen. Samen met zijn manager Jaap Buijs maakt hij nog steeds zoveel mee, dat hij dit toch graag weer wil laten zien. Hoewel hij zich de komende tijd he...

01-01-2009 00:00

Bekijk hier alle afleveringen

Gewoon Jan Smit - Bekijk hier alle afleveringen

Gewoon Jan Smit was een reallifeserie van de TROS rond de Volendamse volkszanger Jan Smit. In de serie is te zien waar het leven van de zanger, die populariteit in Nederland en Duitstalige gebieden geniet, uit bestaat. De serie, die vanaf e...

Gewoon Jan Smit gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gewoon Jan Smit de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gewoon Jan Smit bij Gewoon Jan Smit liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gewoon Jan Smit. Heb je een uitzending van Gewoon Jan Smit gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gewoon Jan Smit gemist

Gewoon Jan Smit was een reallifeserie van de TROS rond de Volendamse volkszanger Jan Smit. In de serie is te zien waar het leven van de zanger, die populariteit in Nederland en Duitstalige gebieden geniet, uit bestaat. De serie, die vanaf eind maart 2005 werd uitgezonden, was een groot succes en werd beloond met een Gouden Televizierring. Inmiddels is men bezig een tweede serie op te nemen. De eerste serie zal ook worden uitgezonden op verschillende Duitse en Oostenrijkse televisiezenders. Smit zal zijn eigen stem in het Duits nasynchroniseren voor de serie die daar Normal Jan Smit gaat heten.

Uitzending gemist van Gewoon Jan Smit? Hier kun je alle uitzendingen van Gewoon Jan Smit kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 05-11-2010 om 22:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!