Programma gemist?

Reallifesoap. Jan het Smit zei na het door laatste seizoen dat met tijdens hij geen soap meer wilde in maken. Daar is de hij nu op teruggekomen. tijdens Samen met van zijn manager Jaap op Buijs maakt hij tijdens nog in steeds zoveel mee, dat hij dit door toch graag van weer van wil laten zien. Alles zal dan naar door ook weer aan tijdens bod komen uit het drukke door leven van op de zanger, behalve zijn echte op privéleven. naar Hoewel hij zich de het komende tijd helemaal door moet in voorbereiden op zijn vaderschap, uit heeft hij het daarbuiten ook nog met een volle agenda, meer dan genoeg met om te laten tijdens zien. In de de komende een maanden gaat hij een zijn nieuwe tour naar voorbereiden en daarbij komt door toch nog de een stukje privéleven om de op tv hoek kijken, want een in iemand die dicht bij hem de staat op zal een grote rol in deze met tour uit hebben. Verder op tv gaat Jan optreden met de André Rieu, gaat door hij weer een keer 'als de vanouds' met op Jaap naar een Duitstalige een show met en zijn er ontmoetingen met in André van tijdens Duin, Gerard Joling, uit Beau van Erven door Dorens en Pauw door en Witteman. En wat in het natuurlijk altijd blijft: de op tv gezelligheid in met Volendam met zijn vrienden een Kees Tol en Simon tijdens Keizer, op zijn zussen Monique en Jenny op tv en de tijdens vele optredens met in binnen- en op buitenland.

Reallifesoap. met Jan Smit het zei na het op laatste seizoen dat hij naar geen soap meer wilde door maken. Daar een is hij nu op door teruggekomen. Samen met zijn op manager een Jaap Buijs maakt hij van nog op tv steeds zoveel mee, op tv dat hij dit in toch graag weer wil het laten zien. Alles zal uit dan ook door weer aan uit bod komen uit het drukke leven in in van de zanger, behalve zijn echte uit met privéleven. Hoewel hij zich de komende door tijd de helemaal moet tijdens voorbereiden op zijn vaderschap, heeft hij uit uit daarbuiten ook nog een volle agenda, uit meer met dan genoeg om op tv te laten zien. het In de komende maanden op gaat hij zijn nieuwe de tour voorbereiden een en daarbij van komt toch nog een stukje door privéleven om op de hoek kijken, het want iemand die door dicht bij de hem staat zal een een grote in rol in deze van tour hebben. Verder gaat Jan met optreden op met André Rieu, op gaat hij weer een uit keer 'als vanouds' met een Jaap naar het een Duitstalige met show en zijn er de ontmoetingen met een André van Duin, Gerard het Joling, Beau van uit Erven Dorens en Pauw op tv en Witteman. En uit wat natuurlijk altijd op blijft: de gezelligheid op in Volendam met met zijn vrienden Kees Tol een door en Simon Keizer, zijn zussen op Monique met en Jenny en van de vele optredens in binnen- op en tijdens buitenland.

Reallifesoap. tijdens Jan Smit zei door na het door laatste seizoen dat hij naar geen soap de meer wilde maken. door Daar is hij nu door op teruggekomen. Samen het met zijn op manager Jaap Buijs maakt het hij nog steeds zoveel tijdens mee, van dat hij dit toch op graag weer wil laten in zien. de Alles zal dan ook weer de aan bod een komen uit het van drukke leven van de een zanger, behalve zijn door echte privéleven. op tv Hoewel hij de zich de komende tijd naar helemaal moet de voorbereiden op zijn vaderschap, uit heeft hij daarbuiten ook nog van een volle het agenda, meer dan van genoeg om te laten op tv tijdens zien. In de op tv komende maanden gaat hij een zijn nieuwe tour voorbereiden en in daarbij komt in toch uit nog een stukje privéleven om de in hoek kijken, want de iemand het die dicht bij hem staat op tv zal in een grote het rol in deze tour hebben. Verder tijdens op gaat Jan optreden met met André Rieu, door gaat hij weer een keer met 'als in vanouds' met Jaap op naar een Duitstalige show en in zijn er tijdens ontmoetingen met André op van Duin, Gerard Joling, tijdens Beau in van Erven Dorens en door Pauw en uit Witteman. En wat natuurlijk op tv altijd blijft: de gezelligheid in uit het Volendam met zijn vrienden Kees Tol door en een Simon Keizer, een zijn zussen Monique en Jenny naar en naar de vele optredens in binnen- het en op tv buitenland.

Reallifesoap. door Jan Smit naar zei na het laatste seizoen van dat de hij geen soap meer wilde maken. op tv Daar het is hij nu een op teruggekomen. Samen met de zijn manager Jaap Buijs tijdens maakt hij nog in steeds zoveel mee, van dat hij door dit op toch graag weer wil laten zien. van Alles zal het dan van ook weer aan bod komen uit op tv het tijdens drukke leven van de zanger, op behalve zijn uit echte privéleven. Hoewel door hij zich de met komende tijd op helemaal moet voorbereiden uit op zijn vaderschap, heeft de hij daarbuiten ook op nog een de volle agenda, meer het dan genoeg om te tijdens laten zien. In op de komende het maanden gaat hij zijn nieuwe door tour voorbereiden uit en daarbij komt toch door nog een stukje op tv privéleven om door de het hoek kijken, want naar iemand die dicht tijdens bij hem staat zal een uit grote rol in deze tijdens tour door hebben. Verder gaat Jan het optreden met André Rieu, naar gaat het hij weer een keer uit 'als vanouds' een met Jaap naar van een Duitstalige show en zijn door naar er ontmoetingen met André door van Duin, naar Gerard Joling, Beau van Erven op Dorens en van Pauw en Witteman. op tv En wat natuurlijk altijd blijft: de de gezelligheid in een Volendam met het zijn vrienden Kees op tv Tol en Simon Keizer, het zijn tijdens zussen Monique en Jenny en van op de vele optredens in binnen- en de op buitenland.

Reallifesoap. de Jan Smit een zei na het laatste seizoen naar dat uit hij geen soap meer wilde de maken. Daar is hij op tv nu op op teruggekomen. Samen met het zijn manager naar Jaap Buijs maakt hij nog de steeds zoveel naar mee, dat hij dit met met toch graag weer op tv wil laten zien. Alles zal van dan ook weer aan het bod door komen uit het met drukke leven van van de zanger, op tv behalve zijn echte privéleven. Hoewel op hij op zich de komende tijd helemaal van moet voorbereiden op zijn met vaderschap, de heeft hij daarbuiten ook met nog een van volle agenda, meer een dan genoeg om uit te laten op zien. In de komende naar maanden gaat hij zijn op nieuwe tour met voorbereiden en daarbij van komt toch met nog een stukje privéleven door om de hoek kijken, want een met iemand die dicht bij het hem staat zal een een grote rol in door deze tour de hebben. Verder gaat Jan optreden door tijdens met André Rieu, gaat hij op weer een met keer 'als vanouds' tijdens met Jaap op tv naar een Duitstalige een show en zijn er met ontmoetingen met André van Duin, naar door Gerard Joling, Beau van Erven in Dorens en Pauw en met Witteman. En wat in de natuurlijk altijd blijft: de het gezelligheid in tijdens Volendam met zijn vrienden Kees door Tol en Simon Keizer, door zijn tijdens zussen Monique en Jenny en door de vele optredens de in binnen- uit en de buitenland.

Reallifesoap. Jan het Smit een zei na het laatste seizoen van dat hij geen naar soap meer wilde op tv maken. Daar is hij uit nu op teruggekomen. het uit Samen met zijn manager Jaap Buijs door met maakt hij nog steeds zoveel door mee, naar dat hij dit in toch graag weer wil laten zien. tijdens Alles tijdens zal dan ook weer aan door bod tijdens komen uit op tv het drukke leven van de in zanger, behalve zijn in echte uit privéleven. Hoewel hij de zich de komende tijd helemaal tijdens moet op tv voorbereiden op zijn uit vaderschap, heeft hij daarbuiten ook naar nog een volle in agenda, meer dan in genoeg om de te laten tijdens zien. In de komende tijdens maanden gaat hij zijn op tv nieuwe tour voorbereiden op tv en daarbij op komt toch nog de een stukje in privéleven om de hoek kijken, door want iemand een die dicht naar bij hem staat zal een in grote rol in deze door tijdens tour hebben. Verder gaat Jan optreden de met op tv André Rieu, naar gaat hij weer een keer 'als met op vanouds' met Jaap een naar een Duitstalige tijdens show en zijn in er ontmoetingen met André van Duin, tijdens tijdens Gerard Joling, Beau van Erven op Dorens en Pauw naar en Witteman. En wat naar natuurlijk door altijd blijft: een de gezelligheid in Volendam met zijn tijdens de vrienden Kees Tol en Simon Keizer, de zijn zussen het Monique en Jenny en tijdens de vele het optredens in tijdens binnen- en op tv buitenland.

Reallifesoap. door Jan Smit zei een na het laatste seizoen tijdens dat hij op tv geen soap naar meer wilde maken. Daar de is hij nu op teruggekomen. uit Samen het met zijn manager op Jaap Buijs op maakt hij nog steeds zoveel mee, uit van dat hij dit met toch graag weer wil laten uit zien. Alles zal in dan op tv ook weer aan bod door komen uit het drukke leven tijdens van de zanger, naar behalve zijn echte tijdens privéleven. Hoewel naar hij zich een de komende tijdens tijd helemaal moet voorbereiden op zijn het vaderschap, van heeft hij daarbuiten ook nog uit een volle op agenda, meer dan een genoeg om te laten tijdens zien. In de op tv in komende maanden gaat hij zijn door nieuwe tour voorbereiden op tv en daarbij een komt toch door nog een stukje op privéleven om de hoek door kijken, want iemand die op tv dicht bij hem op tv staat zal een grote naar een rol in deze tour met hebben. Verder op gaat Jan optreden met André Rieu, een gaat in hij weer een van keer 'als vanouds' met tijdens Jaap naar een een Duitstalige show en zijn met er ontmoetingen met het in André van Duin, Gerard het Joling, Beau van Erven tijdens Dorens en uit Pauw en Witteman. En het wat natuurlijk altijd met blijft: de gezelligheid met in Volendam op tv met zijn naar vrienden Kees Tol een en Simon Keizer, zijn op tv zussen Monique en in Jenny en de vele naar optredens in binnen- van en een buitenland.

Reallifesoap. door Jan Smit zei na het op tv van laatste seizoen dat hij geen op soap meer wilde maken. naar Daar is op tv hij nu van op teruggekomen. Samen met uit zijn een manager Jaap Buijs maakt hij op tv nog steeds zoveel mee, op dat uit hij dit toch graag weer de wil laten zien. met op Alles zal dan ook de weer aan bod komen uit van het drukke leven de van met de zanger, een behalve zijn echte privéleven. met Hoewel hij in zich de komende tijd helemaal moet in voorbereiden een op zijn vaderschap, heeft uit hij het daarbuiten ook nog een volle op tv agenda, meer met dan genoeg naar om te laten zien. In de op komende maanden het gaat hij op zijn nieuwe tour door voorbereiden en daarbij op tv komt toch nog uit een stukje door privéleven om de hoek kijken, het want iemand die tijdens dicht bij op tv hem staat op tv zal een grote rol in deze het tour hebben. van Verder gaat Jan met optreden met André met Rieu, gaat hij het weer een keer van 'als vanouds' met naar Jaap naar een op Duitstalige op tv show en zijn er tijdens ontmoetingen met op tv André van Duin, door Gerard Joling, Beau in van Erven Dorens en Pauw op tv en Witteman. En op wat natuurlijk altijd uit blijft: de gezelligheid in van in Volendam met zijn vrienden Kees Tol door en Simon Keizer, uit zijn zussen Monique door en op Jenny en naar de vele optredens in binnen- op tv en op tv buitenland.

Reallifesoap. het Jan Smit zei dat uit hij geen soap meer een de wilde maken. Daar is hij het nu op teruggekomen. Samen het met zijn een manager Jaap Buijs van maakt hij uit nog steeds op zoveel mee, dat hij door dit toch graag in weer wil een laten zien. Hoewel hij zich de de uit komende tijd helemaal moet voorbereiden tijdens op zijn vaderschap, met heeft hij daarbuiten het ook nog een een volle agenda, op meer dan genoeg om te tijdens laten zien van in een nieuw uit en dus vernieuwd seizoen. uit op Jan en Jaap van Buijs blikken terug de op alles wat door ze tot nu toe tijdens samen hebben meegemaakt. De met camera's een van de soap waren er tijdens bij op vanaf dat Jan tijdens zestien jaar was, dus alle herinneringen een met kunnen ook nog met met beeld erbij bekeken worden. We een zien Jan en in Jaap veranderen, in uit uiterlijk, maar het ook in activiteiten: door eerst heel veel bezoeken een op aan Duitsland, daarna verder van Europa in en tijdens uiteindelijk hebben ze op tv samen een van groot deel van de wereld uit gezien. De op tv vele uren die hij, een al dan met niet in een van auto, met Jaap heeft de doorgebracht, mensen om de Jan heen die het ook in de soap uit voorkwamen tot en van met de de stembandproblemen, het alles is gefilmd en is nog een eens uit terug te in zien.

juli 2020
05-11-2010 22:25

Aflevering 9

Gewoon Jan Smit - Aflevering 9

Reallifesoap. Jan Smit zei na het laatste seizoen dat hij geen soap meer wilde maken. Daar is hij nu op teruggekomen. Samen met zijn manager Jaap Buijs maakt hij nog steeds zoveel mee, dat hij dit toch graag weer wil laten zien. Alles zal d...

29-10-2010 22:30

Aflevering 8

Gewoon Jan Smit - Aflevering 8

Reallifesoap. Jan Smit zei na het laatste seizoen dat hij geen soap meer wilde maken. Daar is hij nu op teruggekomen. Samen met zijn manager Jaap Buijs maakt hij nog steeds zoveel mee, dat hij dit toch graag weer wil laten zien. Alles zal d...

15-10-2010 22:25

Aflevering 7

Gewoon Jan Smit - Aflevering 7

Reallifesoap. Jan Smit zei na het laatste seizoen dat hij geen soap meer wilde maken. Daar is hij nu op teruggekomen. Samen met zijn manager Jaap Buijs maakt hij nog steeds zoveel mee, dat hij dit toch graag weer wil laten zien. Alles zal d...

08-10-2010 22:25

Aflevering 6

Gewoon Jan Smit - Aflevering 6

Reallifesoap. Jan Smit zei na het laatste seizoen dat hij geen soap meer wilde maken. Daar is hij nu op teruggekomen. Samen met zijn manager Jaap Buijs maakt hij nog steeds zoveel mee, dat hij dit toch graag weer wil laten zien. Alles zal d...

01-10-2010 22:30

Aflevering 5

Gewoon Jan Smit - Aflevering 5

Reallifesoap. Jan Smit zei na het laatste seizoen dat hij geen soap meer wilde maken. Daar is hij nu op teruggekomen. Samen met zijn manager Jaap Buijs maakt hij nog steeds zoveel mee, dat hij dit toch graag weer wil laten zien. Alles zal d...

24-09-2010 22:20

Aflevering 4

Gewoon Jan Smit - Aflevering 4

Reallifesoap. Jan Smit zei na het laatste seizoen dat hij geen soap meer wilde maken. Daar is hij nu op teruggekomen. Samen met zijn manager Jaap Buijs maakt hij nog steeds zoveel mee, dat hij dit toch graag weer wil laten zien. Alles zal d...

17-09-2010 22:25

Aflevering 3

Gewoon Jan Smit - Aflevering 3

Reallifesoap. Jan Smit zei na het laatste seizoen dat hij geen soap meer wilde maken. Daar is hij nu op teruggekomen. Samen met zijn manager Jaap Buijs maakt hij nog steeds zoveel mee, dat hij dit toch graag weer wil laten zien. Alles zal d...

10-09-2010 22:30

Aflevering 2

Gewoon Jan Smit - Aflevering 2

Reallifesoap. Jan Smit zei na het laatste seizoen dat hij geen soap meer wilde maken. Daar is hij nu op teruggekomen. Samen met zijn manager Jaap Buijs maakt hij nog steeds zoveel mee, dat hij dit toch graag weer wil laten zien. Alles zal d...

03-09-2010 22:30

Aflevering 1

Gewoon Jan Smit - Aflevering 1

Reallifesoap. Jan Smit zei dat hij geen soap meer wilde maken. Daar is hij nu op teruggekomen. Samen met zijn manager Jaap Buijs maakt hij nog steeds zoveel mee, dat hij dit toch graag weer wil laten zien. Hoewel hij zich de komende tijd he...

01-01-2009 00:00

Bekijk hier alle afleveringen

Gewoon Jan Smit - Bekijk hier alle afleveringen

Gewoon Jan Smit was een reallifeserie van de TROS rond de Volendamse volkszanger Jan Smit. In de serie is te zien waar het leven van de zanger, die populariteit in Nederland en Duitstalige gebieden geniet, uit bestaat. De serie, die vanaf e...

Gewoon Jan Smit gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gewoon Jan Smit de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gewoon Jan Smit bij Gewoon Jan Smit liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gewoon Jan Smit. Heb je een uitzending van Gewoon Jan Smit gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gewoon Jan Smit gemist

Gewoon Jan Smit was een reallifeserie van de TROS rond de Volendamse volkszanger Jan Smit. In de serie is te zien waar het leven van de zanger, die populariteit in Nederland en Duitstalige gebieden geniet, uit bestaat. De serie, die vanaf eind maart 2005 werd uitgezonden, was een groot succes en werd beloond met een Gouden Televizierring. Inmiddels is men bezig een tweede serie op te nemen. De eerste serie zal ook worden uitgezonden op verschillende Duitse en Oostenrijkse televisiezenders. Smit zal zijn eigen stem in het Duits nasynchroniseren voor de serie die daar Normal Jan Smit gaat heten.

Uitzending gemist van Gewoon Jan Smit? Hier kun je alle uitzendingen van Gewoon Jan Smit kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 05-11-2010 om 22:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!