Programma gemist?

Reallifesoap. Jan van Smit zei van na het tijdens laatste seizoen dat hij tijdens geen soap meer wilde maken. uit Daar is hij met nu op naar teruggekomen. Samen met een zijn naar manager Jaap Buijs uit maakt hij nog steeds zoveel met mee, dat de hij dit op toch graag weer wil laten in zien. het Alles zal dan ook weer naar aan bod komen uit op het drukke leven in van van de zanger, behalve zijn echte met privéleven. in Hoewel hij zich uit de komende naar tijd helemaal moet het voorbereiden op zijn vaderschap, in heeft hij daarbuiten met ook nog met een volle agenda, meer dan het genoeg om met te laten zien. In op tv de in komende maanden gaat in hij zijn nieuwe naar tour voorbereiden en daarbij een komt toch een nog een stukje privéleven naar om de hoek door kijken, want in iemand die dicht bij hem het staat op tv zal een grote rol in deze door tour hebben. Verder het gaat Jan optreden naar met met André Rieu, gaat hij het weer een keer 'als de vanouds' met Jaap uit naar een op Duitstalige door show en zijn er ontmoetingen tijdens met André met van Duin, Gerard Joling, het Beau van Erven in Dorens en Pauw en tijdens Witteman. En wat het natuurlijk tijdens altijd blijft: de gezelligheid in in op tv Volendam met zijn vrienden Kees op tv Tol en Simon uit Keizer, de zijn zussen Monique en Jenny en naar de door vele optredens in van binnen- en tijdens buitenland.

Reallifesoap. Jan Smit door uit zei na het laatste seizoen het dat hij op geen soap naar meer wilde maken. Daar is op hij nu op uit teruggekomen. op tv Samen met zijn manager Jaap Buijs tijdens maakt uit hij nog op steeds zoveel mee, dat met hij dit toch graag weer een in wil laten zien. Alles zal het dan ook weer aan het de bod komen uit de het drukke leven naar van de zanger, behalve zijn de echte privéleven. Hoewel hij het met zich de komende tijd de helemaal moet voorbereiden op het zijn vaderschap, heeft hij met daarbuiten ook nog op op een volle agenda, meer op tv dan genoeg om op tv te laten uit zien. In de komende de maanden gaat hij van zijn nieuwe tour voorbereiden het en daarbij komt toch met op nog een stukje privéleven in om de op tv hoek kijken, want iemand die dicht een bij hem staat op zal een naar grote rol in deze op tour hebben. naar Verder gaat Jan van optreden het met André Rieu, gaat hij weer een een keer op tv 'als vanouds' met in Jaap naar een Duitstalige op show en zijn uit er ontmoetingen met uit André van de Duin, Gerard door Joling, Beau van Erven van Dorens van en Pauw en Witteman. En een wat natuurlijk altijd blijft: de de gezelligheid de in Volendam op tv met zijn vrienden op Kees Tol en Simon het Keizer, tijdens zijn zussen Monique en op Jenny en tijdens de vele optredens op in binnen- en op tv buitenland.

Reallifesoap. Jan de Smit zei na een het laatste seizoen door dat hij geen tijdens soap meer wilde maken. het door Daar is hij nu op naar teruggekomen. Samen met zijn van manager Jaap Buijs het maakt hij nog in steeds zoveel uit mee, met dat hij dit toch graag met weer wil het laten zien. Alles zal tijdens dan het ook weer aan op bod komen uit het drukke door leven van de de zanger, behalve zijn door echte privéleven. Hoewel van hij zich tijdens de komende tijd helemaal moet naar voorbereiden op zijn het vaderschap, heeft hij door de daarbuiten ook nog naar een volle agenda, meer dan genoeg met om te naar laten zien. In naar de komende maanden gaat met een hij zijn nieuwe tour voorbereiden en het een daarbij komt toch door nog een stukje privéleven het om de op tv hoek kijken, want iemand die het dicht bij hem staat op tv zal de een grote uit rol in deze tour op hebben. Verder gaat Jan door optreden met André Rieu, van gaat hij weer op een keer 'als van vanouds' met Jaap op naar een met Duitstalige show en zijn op tv er de ontmoetingen met André van Duin, tijdens Gerard Joling, een Beau van Erven het Dorens door en Pauw en Witteman. En wat tijdens natuurlijk altijd de blijft: door de gezelligheid in Volendam met op tv zijn in vrienden Kees Tol en de Simon Keizer, door zijn zussen Monique en een Jenny en de op vele optredens in naar binnen- en met buitenland.

Reallifesoap. een Jan Smit zei na het een laatste seizoen de dat de hij geen soap het meer wilde maken. Daar een is hij nu op teruggekomen. door Samen naar met zijn manager Jaap Buijs in maakt hij nog op tv steeds zoveel mee, met dat hij tijdens dit toch met graag weer wil laten door zien. naar Alles zal dan ook het weer aan bod komen uit op tv het in drukke leven van de zanger, door op tv behalve zijn echte tijdens privéleven. Hoewel hij zich de komende op tv tijd helemaal moet op tv voorbereiden op het zijn het vaderschap, heeft hij van daarbuiten ook nog een volle uit agenda, meer dan met genoeg in om te laten zien. een In de op tv komende maanden gaat hij met zijn nieuwe tour voorbereiden en een daarbij van komt toch nog een stukje tijdens het privéleven om de hoek van kijken, want iemand die dicht op tv het bij hem staat zal het een grote rol op tv in deze van tour hebben. Verder gaat Jan met optreden met André Rieu, van gaat hij weer met een keer met 'als vanouds' met Jaap met naar de een Duitstalige op show en zijn een er ontmoetingen met André van Duin, van Gerard Joling, Beau uit van Erven met Dorens en van Pauw en Witteman. op En wat natuurlijk altijd uit blijft: de gezelligheid in op tv Volendam de met zijn vrienden een Kees Tol en de Simon Keizer, zijn de zussen Monique uit en Jenny en de vele op tv optredens in binnen- en een uit buitenland.

Reallifesoap. tijdens Jan Smit zei na het uit laatste seizoen dat tijdens de hij geen soap meer wilde maken. van Daar een is hij nu op teruggekomen. een Samen door met zijn manager Jaap Buijs tijdens van maakt hij nog steeds zoveel mee, het dat hij dit op tv door toch graag weer wil op tv laten zien. Alles zal dan met ook weer aan tijdens bod komen op uit het drukke leven in op tv van de zanger, behalve het zijn echte privéleven. in Hoewel hij zich de komende op tv tijd helemaal moet naar voorbereiden op zijn door vaderschap, heeft in hij daarbuiten ook nog op een volle agenda, een meer dan genoeg de om te laten door zien. In de de komende maanden van gaat hij het zijn nieuwe tour het voorbereiden en daarbij komt toch het nog een op tv stukje met privéleven om de hoek op kijken, want iemand die dicht op tv bij door hem staat op zal een grote tijdens rol in deze uit tour hebben. Verder gaat Jan optreden de tijdens met André Rieu, gaat het hij weer een op keer 'als vanouds' met Jaap van het naar een Duitstalige tijdens show en zijn er ontmoetingen de met de André van Duin, van Gerard Joling, Beau van Erven uit Dorens de en Pauw en Witteman. En tijdens wat natuurlijk altijd met blijft: de gezelligheid naar in Volendam het met zijn vrienden Kees Tol het en Simon door Keizer, zijn zussen de Monique en tijdens Jenny en de uit vele optredens in binnen- en uit op buitenland.

Reallifesoap. Jan Smit naar zei naar na het van laatste seizoen dat op tv hij geen soap meer wilde tijdens maken. Daar is hij met nu op tv op teruggekomen. Samen met zijn met manager Jaap Buijs in de maakt hij nog steeds in zoveel mee, uit dat hij dit toch graag tijdens weer wil laten zien. van Alles zal dan op de ook weer aan bod komen door uit het drukke leven uit van de naar zanger, tijdens behalve zijn echte privéleven. Hoewel hij door zich naar de komende met tijd helemaal moet van voorbereiden op zijn vaderschap, met heeft hij daarbuiten ook met nog van een volle agenda, het meer dan genoeg om te tijdens laten met zien. In de komende maanden een gaat hij zijn het nieuwe tour voorbereiden en op tv daarbij komt met toch nog een op stukje in privéleven om de hoek kijken, want de iemand die dicht een een bij hem staat zal een door grote rol in de deze tour hebben. de Verder door gaat Jan optreden met André op Rieu, het gaat hij weer een keer op tv 'als vanouds' met tijdens Jaap naar de een Duitstalige show van en zijn er ontmoetingen met met de André van Duin, Gerard Joling, Beau op van Erven op tv Dorens naar en Pauw en Witteman. op En wat het natuurlijk altijd blijft: naar de gezelligheid in naar Volendam met zijn vrienden Kees Tol de en Simon op tv Keizer, zijn zussen Monique met op en Jenny en de vele optredens met in binnen- op en met buitenland.

Reallifesoap. naar Jan Smit het zei na het uit laatste seizoen dat tijdens hij geen soap meer wilde een maken. Daar is met hij nu uit op teruggekomen. naar Samen met zijn manager Jaap Buijs van door maakt hij nog op tv steeds zoveel mee, dat de hij dit toch graag weer van wil van laten zien. het Alles zal dan ook tijdens weer aan bod komen uit uit het drukke in leven van door de zanger, behalve zijn echte tijdens privéleven. het Hoewel hij zich de komende de tijd helemaal het moet voorbereiden door op zijn vaderschap, heeft uit hij een daarbuiten ook nog een volle agenda, uit meer dan een genoeg op om te laten zien. In de tijdens komende maanden gaat uit hij zijn nieuwe door tour voorbereiden en de daarbij komt toch op tv nog op een stukje privéleven om de een het hoek kijken, want naar iemand die dicht bij hem staat naar zal een in grote rol in deze door tour hebben. tijdens Verder gaat Jan het optreden met door André Rieu, van gaat hij weer een keer uit 'als tijdens vanouds' met Jaap naar een een Duitstalige show en zijn op er ontmoetingen met door André van Duin, de Gerard Joling, de Beau van Erven Dorens van en Pauw en de Witteman. En wat door natuurlijk altijd blijft: tijdens de gezelligheid in in op tv Volendam met zijn vrienden Kees op Tol en Simon Keizer, tijdens zijn het zussen Monique en uit Jenny en de vele optredens uit in binnen- van en in buitenland.

Reallifesoap. tijdens Jan Smit zei na het het laatste seizoen dat de het hij geen soap op meer wilde maken. Daar is hij op nu op met teruggekomen. met Samen met zijn manager uit Jaap Buijs maakt tijdens hij nog steeds zoveel mee, uit dat naar hij dit de toch graag weer wil laten zien. naar Alles het zal dan naar ook weer aan bod komen op tv uit het drukke leven in van de zanger, van behalve zijn echte op privéleven. Hoewel op hij zich door de komende tijd helemaal de moet voorbereiden op zijn op tv vaderschap, heeft uit hij een daarbuiten ook nog naar een volle agenda, meer dan genoeg van om te laten in zien. In tijdens de komende maanden op gaat hij op tv zijn nieuwe tour voorbereiden en op de daarbij komt toch tijdens nog een stukje privéleven op tv om de hoek naar kijken, want iemand die tijdens dicht bij hem een staat zal naar een grote rol in op deze tour een hebben. Verder uit gaat Jan optreden met André Rieu, met gaat hij van weer een keer 'als uit vanouds' van met Jaap naar een tijdens Duitstalige show naar en zijn er ontmoetingen met met André van Duin, naar Gerard van Joling, Beau van Erven Dorens een en op Pauw en Witteman. het En wat natuurlijk altijd blijft: uit op tv de gezelligheid in Volendam tijdens met zijn vrienden Kees naar Tol en Simon uit Keizer, uit zijn zussen Monique en Jenny tijdens en met de vele optredens in in binnen- en door buitenland.

Reallifesoap. Jan op Smit zei dat hij van geen soap door meer wilde het maken. Daar is door hij nu op teruggekomen. op tv Samen met een zijn manager Jaap Buijs maakt van hij nog steeds het zoveel op tv mee, dat de hij dit toch door graag weer wil laten de zien. Hoewel hij de zich de de komende tijd helemaal moet voorbereiden van op zijn vaderschap, heeft tijdens op hij daarbuiten ook nog met een volle agenda, met meer dan genoeg om van te laten het zien in van een nieuw en dus naar vernieuwd seizoen. in Jan en Jaap tijdens Buijs blikken terug het op alles wat ze tot een nu toe met samen hebben het meegemaakt. De camera's van de soap een uit waren er bij vanaf dat Jan door zestien uit jaar was, dus alle herinneringen uit uit kunnen ook nog op tv met beeld erbij bekeken worden. in We zien Jan en een Jaap veranderen, in met uiterlijk, maar ook op tv in activiteiten: eerst in heel veel de bezoeken naar aan Duitsland, daarna verder uit Europa in en door uiteindelijk hebben ze samen uit een op tv groot deel van tijdens de wereld gezien. een De vele uren die hij, al op dan de niet in een auto, met door uit Jaap heeft doorgebracht, mensen een om Jan heen die van ook in de door soap voorkwamen tot en naar met de stembandproblemen, van door alles is gefilmd op tv en is nog eens terug met te door zien.

november 2018
05-11-2010 22:25

Aflevering 9

Gewoon Jan Smit - Aflevering 9

Reallifesoap. Jan Smit zei na het laatste seizoen dat hij geen soap meer wilde maken. Daar is hij nu op teruggekomen. Samen met zijn manager Jaap Buijs maakt hij nog steeds zoveel mee, dat hij dit toch graag weer wil laten zien. Alles zal d...

29-10-2010 22:30

Aflevering 8

Gewoon Jan Smit - Aflevering 8

Reallifesoap. Jan Smit zei na het laatste seizoen dat hij geen soap meer wilde maken. Daar is hij nu op teruggekomen. Samen met zijn manager Jaap Buijs maakt hij nog steeds zoveel mee, dat hij dit toch graag weer wil laten zien. Alles zal d...

15-10-2010 22:25

Aflevering 7

Gewoon Jan Smit - Aflevering 7

Reallifesoap. Jan Smit zei na het laatste seizoen dat hij geen soap meer wilde maken. Daar is hij nu op teruggekomen. Samen met zijn manager Jaap Buijs maakt hij nog steeds zoveel mee, dat hij dit toch graag weer wil laten zien. Alles zal d...

08-10-2010 22:25

Aflevering 6

Gewoon Jan Smit - Aflevering 6

Reallifesoap. Jan Smit zei na het laatste seizoen dat hij geen soap meer wilde maken. Daar is hij nu op teruggekomen. Samen met zijn manager Jaap Buijs maakt hij nog steeds zoveel mee, dat hij dit toch graag weer wil laten zien. Alles zal d...

01-10-2010 22:30

Aflevering 5

Gewoon Jan Smit - Aflevering 5

Reallifesoap. Jan Smit zei na het laatste seizoen dat hij geen soap meer wilde maken. Daar is hij nu op teruggekomen. Samen met zijn manager Jaap Buijs maakt hij nog steeds zoveel mee, dat hij dit toch graag weer wil laten zien. Alles zal d...

24-09-2010 22:20

Aflevering 4

Gewoon Jan Smit - Aflevering 4

Reallifesoap. Jan Smit zei na het laatste seizoen dat hij geen soap meer wilde maken. Daar is hij nu op teruggekomen. Samen met zijn manager Jaap Buijs maakt hij nog steeds zoveel mee, dat hij dit toch graag weer wil laten zien. Alles zal d...

17-09-2010 22:25

Aflevering 3

Gewoon Jan Smit - Aflevering 3

Reallifesoap. Jan Smit zei na het laatste seizoen dat hij geen soap meer wilde maken. Daar is hij nu op teruggekomen. Samen met zijn manager Jaap Buijs maakt hij nog steeds zoveel mee, dat hij dit toch graag weer wil laten zien. Alles zal d...

10-09-2010 22:30

Aflevering 2

Gewoon Jan Smit - Aflevering 2

Reallifesoap. Jan Smit zei na het laatste seizoen dat hij geen soap meer wilde maken. Daar is hij nu op teruggekomen. Samen met zijn manager Jaap Buijs maakt hij nog steeds zoveel mee, dat hij dit toch graag weer wil laten zien. Alles zal d...

03-09-2010 22:30

Aflevering 1

Gewoon Jan Smit - Aflevering 1

Reallifesoap. Jan Smit zei dat hij geen soap meer wilde maken. Daar is hij nu op teruggekomen. Samen met zijn manager Jaap Buijs maakt hij nog steeds zoveel mee, dat hij dit toch graag weer wil laten zien. Hoewel hij zich de komende tijd he...

01-01-2009 00:00

Bekijk hier alle afleveringen

Gewoon Jan Smit - Bekijk hier alle afleveringen

Gewoon Jan Smit was een reallifeserie van de TROS rond de Volendamse volkszanger Jan Smit. In de serie is te zien waar het leven van de zanger, die populariteit in Nederland en Duitstalige gebieden geniet, uit bestaat. De serie, die vanaf e...

Gewoon Jan Smit gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gewoon Jan Smit de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gewoon Jan Smit bij Gewoon Jan Smit liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gewoon Jan Smit. Heb je een uitzending van Gewoon Jan Smit gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gewoon Jan Smit gemist

Gewoon Jan Smit was een reallifeserie van de TROS rond de Volendamse volkszanger Jan Smit. In de serie is te zien waar het leven van de zanger, die populariteit in Nederland en Duitstalige gebieden geniet, uit bestaat. De serie, die vanaf eind maart 2005 werd uitgezonden, was een groot succes en werd beloond met een Gouden Televizierring. Inmiddels is men bezig een tweede serie op te nemen. De eerste serie zal ook worden uitgezonden op verschillende Duitse en Oostenrijkse televisiezenders. Smit zal zijn eigen stem in het Duits nasynchroniseren voor de serie die daar Normal Jan Smit gaat heten.

Uitzending gemist van Gewoon Jan Smit? Hier kun je alle uitzendingen van Gewoon Jan Smit kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 05-11-2010 om 22:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord