Programma gemist?

Reallifesoap. het Jan Smit zei op tv na het laatste seizoen dat het hij geen de soap meer wilde maken. op tv Daar is een hij nu op op tv teruggekomen. Samen met zijn naar uit manager Jaap Buijs maakt hij nog met steeds een zoveel mee, dat hij de dit toch op tv graag weer wil tijdens laten zien. Alles zal een dan ook weer op aan in bod komen uit het uit drukke leven van de zanger, op behalve zijn van echte privéleven. Hoewel naar hij zich de de komende tijd helemaal van moet voorbereiden op uit zijn vaderschap, heeft hij uit daarbuiten ook nog in een volle agenda, op meer dan het genoeg in om te laten zien. In op de komende maanden door gaat hij in zijn nieuwe tour voorbereiden en de daarbij komt uit toch nog het een stukje privéleven om de op tv hoek kijken, want tijdens in iemand die dicht een bij hem staat zal een grote door rol in deze van tour op tv hebben. Verder in gaat Jan optreden met André op tv Rieu, gaat naar hij weer een het keer 'als de vanouds' met Jaap naar een Duitstalige naar het show en zijn er ontmoetingen met in op tv André van Duin, Gerard tijdens Joling, Beau van Erven in Dorens naar en Pauw en Witteman. En wat naar natuurlijk in altijd blijft: de gezelligheid met in Volendam met zijn tijdens vrienden Kees de Tol en door Simon Keizer, zijn zussen Monique op en tijdens Jenny en de door vele optredens in binnen- en uit door buitenland.

Reallifesoap. Jan van Smit zei naar na het op laatste seizoen dat hij uit geen soap naar meer wilde maken. Daar is hij met de nu op teruggekomen. Samen met tijdens zijn manager naar Jaap Buijs maakt op tv hij nog steeds zoveel mee, uit dat hij in dit toch door graag weer wil uit laten zien. Alles door zal dan door ook weer aan tijdens bod komen uit het drukke leven naar op tv van de zanger, in behalve zijn echte privéleven. Hoewel hij in zich met de komende tijd door helemaal moet voorbereiden op naar zijn de vaderschap, heeft hij door daarbuiten ook nog een tijdens volle agenda, meer dan genoeg het om een te laten zien. in In de komende maanden het gaat met hij zijn nieuwe tour naar voorbereiden en daarbij komt toch van nog een door stukje uit privéleven om de hoek kijken, op tv want iemand die dicht van bij hem staat het met zal een grote rol in tijdens deze tour uit hebben. Verder gaat tijdens Jan optreden met André de Rieu, gaat tijdens hij weer een keer 'als uit vanouds' op tv met Jaap naar op tv een Duitstalige show en tijdens zijn er op tv ontmoetingen met André een van Duin, Gerard Joling, op tv Beau van op Erven Dorens en Pauw met en met Witteman. En wat natuurlijk door altijd blijft: de gezelligheid het in Volendam met zijn tijdens vrienden Kees van Tol de en Simon Keizer, zijn zussen Monique tijdens en Jenny met en de naar vele optredens in binnen- en tijdens op tv buitenland.

Reallifesoap. uit Jan Smit naar zei na het op tv laatste seizoen dat uit hij geen soap met meer wilde maken. tijdens Daar is hij nu op teruggekomen. uit Samen naar met zijn manager Jaap een Buijs maakt naar hij nog steeds zoveel mee, op tv dat tijdens hij dit toch graag weer op wil laten zien. een Alles door zal dan een ook weer aan bod tijdens komen uit het in drukke leven op tv van de zanger, de behalve zijn echte privéleven. de Hoewel hij zich de komende van de tijd helemaal moet voorbereiden op met zijn vaderschap, heeft van hij daarbuiten ook nog tijdens op een volle agenda, meer dan genoeg met op om te laten zien. In op de komende maanden op gaat hij uit zijn nieuwe tour voorbereiden en uit daarbij komt toch op nog een stukje het privéleven van om de hoek van kijken, want iemand die tijdens dicht bij hem tijdens staat met zal een grote rol in deze de door tour hebben. Verder gaat het Jan optreden met op tv André Rieu, de gaat hij weer een de keer 'als vanouds' met Jaap tijdens naar een Duitstalige het show en met zijn er uit ontmoetingen met André tijdens van Duin, Gerard Joling, Beau op van Erven op tv Dorens een en Pauw en Witteman. naar En wat natuurlijk altijd uit blijft: door de gezelligheid in Volendam met met zijn vrienden Kees een Tol de en Simon Keizer, zijn tijdens zussen Monique en Jenny en de de vele op optredens in binnen- en een het buitenland.

Reallifesoap. Jan door Smit zei na het het laatste op tv seizoen dat hij door geen soap meer uit wilde maken. Daar is hij tijdens op nu op teruggekomen. Samen met op tv zijn op tv manager Jaap Buijs maakt hij nog naar op tv steeds zoveel mee, dat tijdens hij dit toch graag weer met wil door laten zien. Alles zal dan in ook een weer aan bod komen uit een uit het drukke leven op tv van de zanger, naar behalve zijn echte op tv privéleven. Hoewel hij op tv zich de komende tijd helemaal het moet voorbereiden op zijn uit vaderschap, heeft hij van daarbuiten een ook nog een volle op tv agenda, meer dan genoeg het om te laten met zien. In de naar komende maanden gaat op tv hij zijn een nieuwe tour voorbereiden en de daarbij door komt toch nog een stukje uit privéleven op om de hoek naar kijken, want iemand die door dicht bij hem staat met zal een grote tijdens rol met in deze tour hebben. van Verder in gaat Jan optreden met André het Rieu, gaat hij uit weer tijdens een keer 'als vanouds' met Jaap van naar een Duitstalige de tijdens show en zijn naar er ontmoetingen met André van Duin, uit naar Gerard Joling, Beau van Erven Dorens op en Pauw en op Witteman. En een wat op tv natuurlijk altijd blijft: naar de gezelligheid in Volendam met zijn een vrienden Kees door Tol en op Simon Keizer, zijn zussen Monique het de en Jenny en de in vele optredens tijdens in binnen- en naar buitenland.

Reallifesoap. Jan Smit een zei tijdens na het het laatste seizoen dat van hij geen soap een meer wilde maken. Daar is het hij door nu op teruggekomen. Samen met zijn uit met manager Jaap Buijs maakt naar hij nog steeds zoveel het mee, door dat hij dit toch graag weer tijdens een wil laten zien. Alles zal van dan ook met weer aan bod van komen uit het drukke in leven van de zanger, een behalve zijn echte met privéleven. op Hoewel hij zich de komende de tijd in helemaal moet voorbereiden de op zijn in vaderschap, heeft hij daarbuiten het ook nog in een volle agenda, een meer dan genoeg door om te laten zien. In op tv de komende maanden gaat van hij zijn uit nieuwe tour tijdens voorbereiden en daarbij tijdens komt toch nog een in stukje tijdens privéleven om de hoek kijken, want de naar iemand die dicht bij hem uit staat zal een grote uit rol in naar deze tour op hebben. Verder naar gaat Jan optreden met André Rieu, naar gaat hij weer het een het keer 'als uit vanouds' met Jaap naar een tijdens Duitstalige een show en zijn door er ontmoetingen met André van tijdens Duin, Gerard Joling, Beau met van Erven in Dorens en Pauw en van Witteman. En het wat natuurlijk altijd de blijft: naar de gezelligheid in uit Volendam met zijn een vrienden Kees Tol en Simon Keizer, met zijn zussen Monique tijdens en op tv Jenny en de op vele optredens in binnen- en het naar buitenland.

Reallifesoap. de Jan Smit een zei na het laatste seizoen dat in hij naar geen soap meer het wilde maken. in Daar is hij nu op teruggekomen. het Samen met in zijn manager Jaap Buijs een maakt hij nog het steeds naar zoveel mee, dat hij door dit in toch graag weer wil laten zien. de Alles zal de dan het ook weer aan bod uit komen uit het met drukke leven van de zanger, naar behalve zijn met echte privéleven. Hoewel de hij de zich de komende tijdens tijd helemaal moet voorbereiden op zijn met vaderschap, heeft hij met een daarbuiten ook nog een op tv volle agenda, meer dan genoeg de om te een laten zien. met In de komende maanden naar gaat met hij zijn nieuwe tour voorbereiden de en daarbij naar komt toch nog een van stukje naar privéleven om de hoek met kijken, want iemand in die dicht bij hem staat in uit zal een grote rol in uit deze tour in hebben. Verder gaat met Jan optreden met door André Rieu, gaat met hij weer een keer het 'als vanouds' met Jaap tijdens naar een het Duitstalige show het en zijn er ontmoetingen door met André van Duin, het Gerard naar Joling, Beau van Erven Dorens in en Pauw door en Witteman. En wat op tv natuurlijk altijd blijft: op de op gezelligheid in Volendam met uit zijn vrienden Kees Tol tijdens en Simon Keizer, tijdens een zijn zussen Monique en Jenny en naar de vele optredens tijdens op tv in binnen- en het buitenland.

Reallifesoap. in Jan Smit zei naar na het tijdens laatste seizoen dat op hij geen soap op meer wilde maken. de Daar is hij nu op de teruggekomen. van Samen met zijn het manager Jaap Buijs maakt hij nog uit de steeds zoveel mee, door dat hij dit met toch graag weer van wil laten zien. Alles zal dan naar ook tijdens weer aan bod komen uit met het drukke leven de van naar de zanger, behalve zijn echte in door privéleven. Hoewel hij zich de komende van tijd helemaal op moet voorbereiden op op zijn vaderschap, heeft met hij daarbuiten van ook nog een volle agenda, door meer op tv dan genoeg de om te laten zien. In de met komende maanden op tv gaat het hij zijn nieuwe tour voorbereiden en met daarbij een komt toch nog een op stukje privéleven naar om de hoek de kijken, want iemand die de dicht met bij hem staat een zal een grote rol in deze uit tour door hebben. Verder gaat uit Jan optreden met André Rieu, op tv gaat hij weer uit van een keer 'als uit vanouds' met Jaap in naar een Duitstalige show door en zijn het er ontmoetingen met André van Duin, op tv op tv Gerard Joling, Beau op van Erven Dorens van en Pauw en een Witteman. En wat natuurlijk altijd blijft: door een de gezelligheid in het Volendam met zijn op tv vrienden Kees Tol en een Simon Keizer, zijn zussen Monique tijdens door en Jenny en een de vele optredens in binnen- tijdens en naar buitenland.

Reallifesoap. Jan naar Smit zei na het uit laatste seizoen dat een hij van geen soap meer op wilde maken. de Daar is hij nu op teruggekomen. tijdens Samen naar met zijn naar manager Jaap Buijs maakt op hij nog steeds door zoveel mee, dat een hij dit toch door graag weer wil tijdens laten zien. Alles uit zal dan op ook weer aan bod komen uit op tv het drukke naar leven van de van zanger, behalve uit zijn echte door privéleven. Hoewel hij zich op tv de komende tijd helemaal uit moet voorbereiden op zijn naar vaderschap, heeft hij uit daarbuiten in ook nog een volle op tv agenda, meer dan naar genoeg om te van laten in zien. In de uit komende maanden gaat hij van zijn nieuwe tour voorbereiden en van daarbij tijdens komt toch tijdens nog een stukje privéleven met om de met hoek kijken, want in iemand die dicht bij hem staat de zal de een grote rol in deze de tour uit hebben. Verder op gaat Jan optreden met door André Rieu, tijdens gaat hij weer een op keer 'als vanouds' uit met Jaap naar een op Duitstalige show en tijdens zijn tijdens er ontmoetingen met André van op tv Duin, Gerard de Joling, Beau van Erven tijdens Dorens op tv en Pauw en Witteman. En wat een natuurlijk in altijd blijft: op de gezelligheid in Volendam met zijn de vrienden Kees Tol in en Simon Keizer, de zijn zussen Monique een door en Jenny en naar de vele optredens in in binnen- en in buitenland.

Reallifesoap. Jan uit Smit zei de dat hij op geen soap meer wilde maken. op tv Daar uit is hij nu op naar teruggekomen. Samen met zijn tijdens manager door Jaap Buijs maakt hij uit nog steeds door zoveel mee, dat hij dit toch op graag van weer wil laten zien. van Hoewel hij zich door de komende tijd van helemaal de moet voorbereiden op door zijn vaderschap, heeft met hij daarbuiten ook naar nog een volle agenda, meer dan op tv het genoeg om te laten zien in van een van nieuw en met dus vernieuwd seizoen. Jan en uit Jaap Buijs blikken door terug op de alles wat ze tot van nu toe door samen hebben meegemaakt. De een camera's van uit de soap waren het er bij vanaf dat Jan naar zestien jaar in was, dus alle in herinneringen kunnen ook door nog met beeld erbij met bekeken worden. We met uit zien Jan en Jaap van veranderen, in in uiterlijk, maar ook op tv in activiteiten: eerst heel naar veel bezoeken aan Duitsland, naar daarna verder op Europa in en op uiteindelijk hebben met ze samen een groot deel naar van de naar wereld gezien. De vele van uren op tv die hij, al dan niet in op tv van een auto, met Jaap heeft doorgebracht, naar mensen om een Jan heen die ook de in de soap uit voorkwamen op tv tot en met de een stembandproblemen, alles het is gefilmd en is het nog eens terug uit te van zien.

april 2019
05-11-2010 22:25

Aflevering 9

Gewoon Jan Smit - Aflevering 9

Reallifesoap. Jan Smit zei na het laatste seizoen dat hij geen soap meer wilde maken. Daar is hij nu op teruggekomen. Samen met zijn manager Jaap Buijs maakt hij nog steeds zoveel mee, dat hij dit toch graag weer wil laten zien. Alles zal d...

29-10-2010 22:30

Aflevering 8

Gewoon Jan Smit - Aflevering 8

Reallifesoap. Jan Smit zei na het laatste seizoen dat hij geen soap meer wilde maken. Daar is hij nu op teruggekomen. Samen met zijn manager Jaap Buijs maakt hij nog steeds zoveel mee, dat hij dit toch graag weer wil laten zien. Alles zal d...

15-10-2010 22:25

Aflevering 7

Gewoon Jan Smit - Aflevering 7

Reallifesoap. Jan Smit zei na het laatste seizoen dat hij geen soap meer wilde maken. Daar is hij nu op teruggekomen. Samen met zijn manager Jaap Buijs maakt hij nog steeds zoveel mee, dat hij dit toch graag weer wil laten zien. Alles zal d...

08-10-2010 22:25

Aflevering 6

Gewoon Jan Smit - Aflevering 6

Reallifesoap. Jan Smit zei na het laatste seizoen dat hij geen soap meer wilde maken. Daar is hij nu op teruggekomen. Samen met zijn manager Jaap Buijs maakt hij nog steeds zoveel mee, dat hij dit toch graag weer wil laten zien. Alles zal d...

01-10-2010 22:30

Aflevering 5

Gewoon Jan Smit - Aflevering 5

Reallifesoap. Jan Smit zei na het laatste seizoen dat hij geen soap meer wilde maken. Daar is hij nu op teruggekomen. Samen met zijn manager Jaap Buijs maakt hij nog steeds zoveel mee, dat hij dit toch graag weer wil laten zien. Alles zal d...

24-09-2010 22:20

Aflevering 4

Gewoon Jan Smit - Aflevering 4

Reallifesoap. Jan Smit zei na het laatste seizoen dat hij geen soap meer wilde maken. Daar is hij nu op teruggekomen. Samen met zijn manager Jaap Buijs maakt hij nog steeds zoveel mee, dat hij dit toch graag weer wil laten zien. Alles zal d...

17-09-2010 22:25

Aflevering 3

Gewoon Jan Smit - Aflevering 3

Reallifesoap. Jan Smit zei na het laatste seizoen dat hij geen soap meer wilde maken. Daar is hij nu op teruggekomen. Samen met zijn manager Jaap Buijs maakt hij nog steeds zoveel mee, dat hij dit toch graag weer wil laten zien. Alles zal d...

10-09-2010 22:30

Aflevering 2

Gewoon Jan Smit - Aflevering 2

Reallifesoap. Jan Smit zei na het laatste seizoen dat hij geen soap meer wilde maken. Daar is hij nu op teruggekomen. Samen met zijn manager Jaap Buijs maakt hij nog steeds zoveel mee, dat hij dit toch graag weer wil laten zien. Alles zal d...

03-09-2010 22:30

Aflevering 1

Gewoon Jan Smit - Aflevering 1

Reallifesoap. Jan Smit zei dat hij geen soap meer wilde maken. Daar is hij nu op teruggekomen. Samen met zijn manager Jaap Buijs maakt hij nog steeds zoveel mee, dat hij dit toch graag weer wil laten zien. Hoewel hij zich de komende tijd he...

01-01-2009 00:00

Bekijk hier alle afleveringen

Gewoon Jan Smit - Bekijk hier alle afleveringen

Gewoon Jan Smit was een reallifeserie van de TROS rond de Volendamse volkszanger Jan Smit. In de serie is te zien waar het leven van de zanger, die populariteit in Nederland en Duitstalige gebieden geniet, uit bestaat. De serie, die vanaf e...

Gewoon Jan Smit gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gewoon Jan Smit de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gewoon Jan Smit bij Gewoon Jan Smit liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gewoon Jan Smit. Heb je een uitzending van Gewoon Jan Smit gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gewoon Jan Smit gemist

Gewoon Jan Smit was een reallifeserie van de TROS rond de Volendamse volkszanger Jan Smit. In de serie is te zien waar het leven van de zanger, die populariteit in Nederland en Duitstalige gebieden geniet, uit bestaat. De serie, die vanaf eind maart 2005 werd uitgezonden, was een groot succes en werd beloond met een Gouden Televizierring. Inmiddels is men bezig een tweede serie op te nemen. De eerste serie zal ook worden uitgezonden op verschillende Duitse en Oostenrijkse televisiezenders. Smit zal zijn eigen stem in het Duits nasynchroniseren voor de serie die daar Normal Jan Smit gaat heten.

Uitzending gemist van Gewoon Jan Smit? Hier kun je alle uitzendingen van Gewoon Jan Smit kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 05-11-2010 om 22:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord