Programma gemist?

Reallifesoap. met Jan Smit zei na het naar laatste seizoen het dat de hij geen soap van meer wilde maken. Daar de is hij uit nu op teruggekomen. Samen met zijn het manager Jaap Buijs in maakt hij op tv nog tijdens steeds zoveel mee, dat het hij dit toch een graag weer wil laten zien. in met Alles zal dan een ook weer aan bod komen uit naar uit het drukke leven naar van de zanger, behalve zijn echte de privéleven. Hoewel van hij van zich de komende tijd op helemaal moet voorbereiden op door zijn vaderschap, een heeft hij daarbuiten ook op nog de een volle agenda, meer dan genoeg op om uit te laten zien. door In de komende tijdens maanden gaat hij zijn nieuwe het tour voorbereiden en van daarbij door komt toch nog een stukje een met privéleven om de hoek kijken, het want iemand die dicht op tv bij hem door staat zal een het grote rol in op tv deze tour hebben. Verder het het gaat Jan optreden met André Rieu, met gaat hij weer uit een keer tijdens 'als tijdens vanouds' met Jaap naar met een Duitstalige op show en zijn er naar ontmoetingen met André van een Duin, het Gerard Joling, Beau van Erven naar Dorens en Pauw in en Witteman. naar En wat natuurlijk altijd uit blijft: de gezelligheid op tv in Volendam met door zijn vrienden Kees Tol op en tijdens Simon Keizer, zijn de zussen Monique en een Jenny en de met vele optredens in binnen- en uit naar buitenland.

Reallifesoap. tijdens Jan Smit zei na uit het laatste seizoen dat van hij geen de soap meer wilde het maken. Daar de is hij nu op tijdens teruggekomen. Samen tijdens met zijn manager Jaap door Buijs maakt een hij nog steeds op tv zoveel mee, dat naar hij dit toch in graag weer wil laten zien. van Alles zal dan naar ook weer naar aan bod komen op tv uit het drukke het leven op tv van de zanger, de behalve zijn echte op privéleven. Hoewel hij zich de komende een tijd op tv helemaal moet van voorbereiden op zijn door vaderschap, heeft hij daarbuiten op tv ook nog een volle op agenda, op meer dan genoeg tijdens om te laten zien. In de van komende maanden tijdens gaat van hij zijn nieuwe tour met voorbereiden en tijdens daarbij komt toch nog een stukje door privéleven om de op hoek kijken, want met een iemand die dicht op tv bij hem staat zal met een grote rol in deze met tour hebben. in Verder tijdens gaat Jan optreden met naar André Rieu, gaat in hij weer een op tv keer 'als vanouds' met tijdens Jaap naar een het Duitstalige naar show en zijn er ontmoetingen door met André van van Duin, in Gerard Joling, Beau van op Erven Dorens en Pauw uit en Witteman. En wat van natuurlijk altijd de blijft: de gezelligheid met in Volendam het met zijn vrienden Kees Tol uit in en Simon Keizer, het zijn zussen Monique en Jenny naar en de vele optredens door in binnen- en naar het buitenland.

Reallifesoap. het Jan Smit zei een na het laatste seizoen dat het hij door geen soap meer op tv wilde maken. Daar is naar hij van nu op teruggekomen. Samen met op zijn een manager Jaap Buijs maakt hij nog met steeds met zoveel mee, een dat hij dit toch graag een weer wil laten tijdens zien. Alles uit zal dan ook weer van aan bod op tv komen uit het het drukke leven van de met zanger, behalve van zijn echte privéleven. een Hoewel hij zich de door komende tijd helemaal in moet voorbereiden tijdens op zijn vaderschap, heeft het hij tijdens daarbuiten ook nog een volle agenda, op tv meer dan genoeg met om te met laten zien. In de uit komende in maanden gaat hij zijn nieuwe op tv tour voorbereiden en tijdens daarbij komt toch op nog een met stukje privéleven een om de tijdens hoek kijken, want iemand een die dicht bij hem staat naar zal het een grote rol in deze door tour hebben. Verder een gaat op Jan optreden met André Rieu, door met gaat hij weer het een keer 'als vanouds' met de Jaap naar een een Duitstalige show en in zijn er ontmoetingen met door André van Duin, de Gerard Joling, met Beau van Erven Dorens uit en Pauw en met Witteman. En wat tijdens het natuurlijk altijd blijft: de gezelligheid in een Volendam in met zijn vrienden Kees uit Tol en Simon Keizer, de zijn zussen naar Monique en de Jenny en de door vele optredens op in binnen- en naar buitenland.

Reallifesoap. op tv Jan Smit een zei na het laatste met seizoen dat hij geen soap de meer tijdens wilde maken. Daar is de hij nu tijdens op teruggekomen. Samen met zijn van een manager Jaap Buijs uit maakt hij nog steeds door zoveel mee, dat hij door dit toch graag door weer wil op laten zien. Alles zal dan het de ook weer aan bod het komen uit het drukke door leven uit van de zanger, op tv behalve zijn echte het privéleven. Hoewel hij zich de de komende op tv tijd helemaal moet voorbereiden van op zijn vaderschap, heeft het hij daarbuiten ook de nog een volle agenda, tijdens meer het dan genoeg om te op tv laten zien. In in de komende maanden het gaat van hij zijn nieuwe tour voorbereiden en de daarbij komt in toch nog een naar stukje privéleven om de met op tv hoek kijken, want uit iemand die dicht tijdens bij hem staat zal op een grote rol in deze naar tour het hebben. Verder gaat op Jan optreden met André met Rieu, gaat hij weer door een van keer 'als vanouds' met een Jaap van naar een Duitstalige show op en zijn er naar ontmoetingen met André van Duin, naar tijdens Gerard Joling, Beau van op tv Erven Dorens en een Pauw en Witteman. En op tv wat natuurlijk altijd blijft: tijdens een de gezelligheid in Volendam in met zijn vrienden Kees in Tol en Simon Keizer, het zijn de zussen Monique en op Jenny en de de vele optredens in binnen- van en op tv buitenland.

Reallifesoap. tijdens Jan Smit in zei na het laatste seizoen dat met hij door geen soap meer tijdens wilde maken. Daar is door hij nu in op teruggekomen. Samen van met zijn manager Jaap door Buijs maakt hij nog naar steeds zoveel mee, door dat hij van dit toch graag een weer in wil laten zien. Alles zal door dan ook weer met aan bod komen uit uit het drukke leven door van de naar zanger, behalve de zijn echte de privéleven. Hoewel hij zich uit de komende tijd helemaal moet het voorbereiden het op zijn uit vaderschap, heeft hij daarbuiten in ook nog een volle het agenda, meer dan genoeg het om uit te laten naar zien. In de komende maanden gaat door hij zijn in nieuwe tour voorbereiden en op tv daarbij komt toch tijdens van nog een stukje privéleven om de door op hoek kijken, want iemand die in dicht bij hem staat met zal een grote op tv door rol in deze tour het hebben. Verder gaat met Jan optreden met uit André Rieu, met gaat hij weer een de keer 'als vanouds' met Jaap op van naar een Duitstalige show en door zijn naar er ontmoetingen met op André van Duin, Gerard tijdens Joling, Beau met van Erven Dorens en Pauw en uit Witteman. met En wat natuurlijk door altijd blijft: de gezelligheid in uit naar Volendam met zijn vrienden Kees in Tol uit en Simon Keizer, zijn het zussen Monique en Jenny het en door de vele optredens in binnen- naar en uit buitenland.

Reallifesoap. tijdens Jan Smit zei een na het laatste seizoen het dat hij geen soap op tv meer wilde naar maken. tijdens Daar is hij nu op teruggekomen. een Samen met het zijn manager Jaap tijdens Buijs maakt hij nog de steeds zoveel met mee, dat hij naar dit op tv toch graag weer met wil laten zien. een Alles zal dan ook weer aan op bod komen uit het het drukke leven tijdens van een de zanger, van behalve zijn echte privéleven. Hoewel hij op tv zich het de komende tijd helemaal in moet voorbereiden op het zijn vaderschap, heeft hij een daarbuiten ook nog met een een volle agenda, meer dan op genoeg naar om te laten zien. In door de komende maanden tijdens gaat hij met zijn nieuwe in tour voorbereiden en daarbij uit komt toch nog een het stukje privéleven om de op tv hoek kijken, in want tijdens iemand die dicht de bij hem staat tijdens zal een grote rol een in deze tour door hebben. Verder gaat Jan een optreden met tijdens André Rieu, door gaat hij weer een een keer 'als vanouds' op met Jaap naar van een Duitstalige show en zijn tijdens door er ontmoetingen met André op tv van Duin, Gerard in Joling, Beau een van Erven Dorens tijdens en Pauw en Witteman. En op wat de natuurlijk altijd blijft: de gezelligheid in van Volendam met zijn naar vrienden tijdens Kees Tol en naar Simon Keizer, zijn naar zussen Monique naar en Jenny en de in vele optredens in binnen- van en tijdens buitenland.

Reallifesoap. Jan Smit de uit zei na het laatste seizoen dat tijdens de hij geen soap meer wilde een maken. Daar de is hij nu het op teruggekomen. Samen met zijn met manager Jaap uit Buijs maakt hij nog met steeds zoveel mee, door de dat hij dit toch graag van weer wil laten zien. uit op tv Alles zal dan de ook weer aan bod een komen uit het drukke leven de van de naar zanger, behalve zijn echte op tv privéleven. Hoewel een hij zich door de komende tijd helemaal moet in voorbereiden op naar zijn vaderschap, van heeft hij met daarbuiten ook nog een volle in agenda, meer dan door genoeg om van te laten zien. In de de komende maanden gaat het hij door zijn nieuwe tour voorbereiden uit en daarbij naar komt toch naar nog een stukje privéleven een om de hoek kijken, van want iemand de die dicht een bij hem staat zal uit een grote rol in op deze tour hebben. naar Verder uit gaat Jan optreden met André tijdens Rieu, gaat hij op weer een keer in 'als van vanouds' met Jaap naar een Duitstalige in show en door zijn er ontmoetingen met op tv André van Duin, op een Gerard Joling, Beau van op Erven Dorens en het Pauw en het Witteman. En wat natuurlijk altijd blijft: van de gezelligheid met in naar Volendam met zijn naar vrienden Kees Tol en Simon Keizer, met zijn zussen naar Monique en de Jenny en de vele optredens van in naar binnen- en het buitenland.

Reallifesoap. Jan Smit het zei na het in laatste seizoen dat met hij geen naar soap tijdens meer wilde maken. naar Daar is hij nu de op teruggekomen. Samen met zijn met manager Jaap naar Buijs maakt in hij nog steeds zoveel in mee, dat hij het dit toch graag weer tijdens op tv wil laten zien. Alles zal tijdens dan van ook weer aan bod komen naar uit het drukke in leven van de het zanger, tijdens behalve zijn echte de privéleven. Hoewel hij zich de in komende tijd door helemaal moet voorbereiden op zijn naar vaderschap, de heeft hij daarbuiten ook met nog een volle met agenda, meer tijdens dan genoeg om te op laten zien. In op tv de komende maanden de gaat hij zijn nieuwe een het tour voorbereiden en daarbij komt toch met nog een in stukje privéleven om met de hoek door kijken, want uit iemand die dicht het bij hem staat op zal een grote rol op in deze tour de hebben. Verder gaat Jan optreden het uit met André Rieu, gaat hij naar weer naar een keer 'als vanouds' met Jaap door naar een Duitstalige op show in en zijn er ontmoetingen door met een André van Duin, door Gerard Joling, Beau het van Erven Dorens en Pauw door en Witteman. En naar wat natuurlijk op altijd blijft: de gezelligheid op tv in naar Volendam met zijn vrienden Kees een Tol en Simon Keizer, op tv zijn zussen op tv Monique de en Jenny en de door vele optredens in binnen- door en op tv buitenland.

Reallifesoap. het Jan Smit een zei dat hij naar geen soap meer wilde maken. met Daar is hij naar nu op teruggekomen. uit Samen op tv met zijn manager Jaap van Buijs maakt hij nog het steeds zoveel mee, dat uit hij naar dit toch van graag weer wil laten zien. met Hoewel op tv hij zich de komende tijd helemaal met moet uit voorbereiden op van zijn vaderschap, heeft hij daarbuiten met ook nog tijdens een volle agenda, meer van dan tijdens genoeg om te laten een zien in een nieuw en in tijdens dus vernieuwd seizoen. Jan en Jaap naar Buijs blikken terug door op tv op alles wat ze op tv tot nu toe samen door hebben uit meegemaakt. De camera's van de soap met waren er bij de vanaf op tv dat Jan zestien uit jaar was, dus alle herinneringen het kunnen ook de nog met beeld een erbij bekeken worden. van We zien van Jan en van Jaap veranderen, in van uiterlijk, maar ook van in activiteiten: eerst op tv heel veel bezoeken aan Duitsland, op tv daarna verder van Europa in en uiteindelijk hebben van het ze samen een groot deel van in de wereld gezien. het De het vele uren die van hij, al dan niet in op een auto, met met Jaap met heeft doorgebracht, mensen een om Jan heen die in ook in de soap door voorkwamen met tot en met de stembandproblemen, door alles is gefilmd van en naar is nog eens naar terug te een zien.

januari 2020
05-11-2010 22:25

Aflevering 9

Gewoon Jan Smit - Aflevering 9

Reallifesoap. Jan Smit zei na het laatste seizoen dat hij geen soap meer wilde maken. Daar is hij nu op teruggekomen. Samen met zijn manager Jaap Buijs maakt hij nog steeds zoveel mee, dat hij dit toch graag weer wil laten zien. Alles zal d...

29-10-2010 22:30

Aflevering 8

Gewoon Jan Smit - Aflevering 8

Reallifesoap. Jan Smit zei na het laatste seizoen dat hij geen soap meer wilde maken. Daar is hij nu op teruggekomen. Samen met zijn manager Jaap Buijs maakt hij nog steeds zoveel mee, dat hij dit toch graag weer wil laten zien. Alles zal d...

15-10-2010 22:25

Aflevering 7

Gewoon Jan Smit - Aflevering 7

Reallifesoap. Jan Smit zei na het laatste seizoen dat hij geen soap meer wilde maken. Daar is hij nu op teruggekomen. Samen met zijn manager Jaap Buijs maakt hij nog steeds zoveel mee, dat hij dit toch graag weer wil laten zien. Alles zal d...

08-10-2010 22:25

Aflevering 6

Gewoon Jan Smit - Aflevering 6

Reallifesoap. Jan Smit zei na het laatste seizoen dat hij geen soap meer wilde maken. Daar is hij nu op teruggekomen. Samen met zijn manager Jaap Buijs maakt hij nog steeds zoveel mee, dat hij dit toch graag weer wil laten zien. Alles zal d...

01-10-2010 22:30

Aflevering 5

Gewoon Jan Smit - Aflevering 5

Reallifesoap. Jan Smit zei na het laatste seizoen dat hij geen soap meer wilde maken. Daar is hij nu op teruggekomen. Samen met zijn manager Jaap Buijs maakt hij nog steeds zoveel mee, dat hij dit toch graag weer wil laten zien. Alles zal d...

24-09-2010 22:20

Aflevering 4

Gewoon Jan Smit - Aflevering 4

Reallifesoap. Jan Smit zei na het laatste seizoen dat hij geen soap meer wilde maken. Daar is hij nu op teruggekomen. Samen met zijn manager Jaap Buijs maakt hij nog steeds zoveel mee, dat hij dit toch graag weer wil laten zien. Alles zal d...

17-09-2010 22:25

Aflevering 3

Gewoon Jan Smit - Aflevering 3

Reallifesoap. Jan Smit zei na het laatste seizoen dat hij geen soap meer wilde maken. Daar is hij nu op teruggekomen. Samen met zijn manager Jaap Buijs maakt hij nog steeds zoveel mee, dat hij dit toch graag weer wil laten zien. Alles zal d...

10-09-2010 22:30

Aflevering 2

Gewoon Jan Smit - Aflevering 2

Reallifesoap. Jan Smit zei na het laatste seizoen dat hij geen soap meer wilde maken. Daar is hij nu op teruggekomen. Samen met zijn manager Jaap Buijs maakt hij nog steeds zoveel mee, dat hij dit toch graag weer wil laten zien. Alles zal d...

03-09-2010 22:30

Aflevering 1

Gewoon Jan Smit - Aflevering 1

Reallifesoap. Jan Smit zei dat hij geen soap meer wilde maken. Daar is hij nu op teruggekomen. Samen met zijn manager Jaap Buijs maakt hij nog steeds zoveel mee, dat hij dit toch graag weer wil laten zien. Hoewel hij zich de komende tijd he...

01-01-2009 00:00

Bekijk hier alle afleveringen

Gewoon Jan Smit - Bekijk hier alle afleveringen

Gewoon Jan Smit was een reallifeserie van de TROS rond de Volendamse volkszanger Jan Smit. In de serie is te zien waar het leven van de zanger, die populariteit in Nederland en Duitstalige gebieden geniet, uit bestaat. De serie, die vanaf e...

Gewoon Jan Smit gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gewoon Jan Smit de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gewoon Jan Smit bij Gewoon Jan Smit liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gewoon Jan Smit. Heb je een uitzending van Gewoon Jan Smit gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gewoon Jan Smit gemist

Gewoon Jan Smit was een reallifeserie van de TROS rond de Volendamse volkszanger Jan Smit. In de serie is te zien waar het leven van de zanger, die populariteit in Nederland en Duitstalige gebieden geniet, uit bestaat. De serie, die vanaf eind maart 2005 werd uitgezonden, was een groot succes en werd beloond met een Gouden Televizierring. Inmiddels is men bezig een tweede serie op te nemen. De eerste serie zal ook worden uitgezonden op verschillende Duitse en Oostenrijkse televisiezenders. Smit zal zijn eigen stem in het Duits nasynchroniseren voor de serie die daar Normal Jan Smit gaat heten.

Uitzending gemist van Gewoon Jan Smit? Hier kun je alle uitzendingen van Gewoon Jan Smit kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 05-11-2010 om 22:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!