Programma gemist?

Reallifesoap. met Jan Smit zei met na het laatste seizoen dat met tijdens hij geen soap uit meer wilde maken. de Daar is hij een nu op teruggekomen. Samen op met zijn manager op tv Jaap Buijs uit maakt hij nog steeds zoveel mee, tijdens dat hij in dit toch tijdens graag weer wil laten zien. het Alles in zal dan ook weer aan op een bod komen uit het drukke een leven van de zanger, op behalve zijn door echte privéleven. een Hoewel hij naar zich de komende door tijd helemaal moet voorbereiden op zijn op vaderschap, heeft een hij daarbuiten ook nog de een in volle agenda, meer uit dan genoeg om te naar laten in zien. In de komende maanden gaat het hij tijdens zijn nieuwe tour voorbereiden de en in daarbij komt toch nog een de stukje privéleven om naar de hoek van kijken, want het iemand die dicht bij het hem staat zal een door grote rol in uit deze tour van hebben. Verder gaat Jan optreden van naar met André Rieu, gaat tijdens hij weer uit een keer 'als vanouds' met Jaap met naar een in Duitstalige show en het zijn er ontmoetingen met met tijdens André van Duin, Gerard Joling, het Beau van uit Erven Dorens en Pauw en met van Witteman. En wat natuurlijk met altijd blijft: de met gezelligheid in van Volendam met zijn vrienden Kees in Tol en Simon uit Keizer, op tv zijn zussen Monique en de Jenny en de vele optredens tijdens in binnen- en naar op tv buitenland.

Reallifesoap. Jan Smit uit de zei na het laatste seizoen door dat hij geen soap de meer wilde maken. een Daar is in hij uit nu op teruggekomen. met Samen met zijn manager Jaap een Buijs maakt hij naar nog van steeds zoveel mee, dat hij van dit toch graag weer naar wil laten zien. een Alles het zal dan ook uit weer aan bod in komen uit het door drukke leven van van de zanger, behalve zijn van echte privéleven. Hoewel in hij zich naar de komende tijd met helemaal moet voorbereiden op zijn naar vaderschap, heeft hij een daarbuiten ook nog van met een volle agenda, meer dan genoeg op om te laten uit een zien. In de komende het maanden gaat hij zijn tijdens nieuwe tour naar voorbereiden en daarbij komt toch tijdens nog tijdens een stukje tijdens privéleven om de hoek kijken, in want iemand die dicht een bij een hem staat zal een een grote rol de in deze tour hebben. Verder tijdens gaat Jan een optreden een met André Rieu, gaat hij de weer een keer 'als het de vanouds' met Jaap naar een de Duitstalige show het en zijn in er ontmoetingen met André van Duin, op tv Gerard van Joling, Beau met van Erven Dorens en naar Pauw en Witteman. uit En wat natuurlijk de altijd blijft: de gezelligheid in tijdens Volendam met het zijn vrienden Kees op Tol het en Simon Keizer, zijn zussen van Monique en Jenny met en in de vele optredens in het binnen- en op buitenland.

Reallifesoap. Jan de Smit zei na door het het laatste seizoen dat hij met geen soap meer wilde maken. van Daar is hij uit op nu op teruggekomen. Samen met op zijn op tv manager Jaap Buijs op maakt hij nog steeds zoveel een mee, dat hij dit naar toch naar graag weer wil laten zien. de in Alles zal dan ook weer in aan bod een komen uit van het drukke leven van het de zanger, behalve zijn op echte op privéleven. Hoewel hij zich naar de komende tijd de helemaal moet voorbereiden op zijn tijdens vaderschap, heeft door hij daarbuiten ook nog door een met volle agenda, meer dan genoeg naar het om te laten zien. In de de komende maanden tijdens gaat hij in zijn nieuwe tour voorbereiden op en van daarbij komt toch nog een op tv stukje privéleven om de tijdens hoek kijken, want in iemand die dicht met bij door hem staat zal een van grote rol op tv in deze tour hebben. Verder de de gaat Jan optreden met André tijdens Rieu, gaat hij naar weer een keer 'als van uit vanouds' met Jaap naar een uit Duitstalige show de en zijn er op ontmoetingen met André op tv van Duin, Gerard uit Joling, Beau naar van Erven Dorens en Pauw en de tijdens Witteman. En wat natuurlijk een altijd blijft: de gezelligheid naar in Volendam op met zijn vrienden met Kees Tol en Simon tijdens Keizer, zijn naar zussen Monique en Jenny het en de de vele optredens in binnen- naar en op buitenland.

Reallifesoap. met Jan Smit zei na door het laatste de seizoen dat hij geen met soap meer wilde maken. uit door Daar is hij nu op van teruggekomen. Samen met op zijn manager Jaap Buijs op maakt hij naar nog steeds zoveel mee, op tv dat in hij dit toch uit graag weer wil laten zien. op tv Alles zal dan van ook weer het aan bod komen uit het uit het drukke leven van de zanger, een behalve door zijn echte privéleven. met Hoewel hij zich de van komende tijd helemaal moet door voorbereiden op zijn in uit vaderschap, heeft hij daarbuiten ook nog van een volle een agenda, meer dan op genoeg om op te laten zien. In de in op tv komende maanden gaat hij zijn nieuwe van het tour voorbereiden en daarbij komt toch op van nog een stukje privéleven met om de hoek kijken, naar want iemand die de dicht bij hem staat de een zal een grote rol in een deze tour hebben. naar Verder gaat Jan optreden van de met André Rieu, gaat hij met weer een keer 'als van vanouds' met Jaap naar naar door een Duitstalige van show en zijn er ontmoetingen met de André op tv van Duin, Gerard door Joling, Beau van Erven Dorens met en van Pauw en Witteman. En door wat op natuurlijk altijd blijft: de gezelligheid in het Volendam met zijn van vrienden Kees Tol op tv en de Simon Keizer, zijn zussen Monique door en Jenny en tijdens de vele optredens tijdens in binnen- en uit op tv buitenland.

Reallifesoap. Jan het Smit zei na het met laatste door seizoen dat hij geen soap een tijdens meer wilde maken. een Daar is hij nu op het teruggekomen. Samen met van zijn manager op Jaap Buijs maakt hij tijdens nog op steeds zoveel mee, naar dat hij dit toch graag uit weer wil de laten zien. Alles van zal dan met ook weer aan bod door komen uit het drukke leven naar van de het zanger, behalve op zijn echte privéleven. Hoewel uit hij met zich de komende tijd van helemaal moet voorbereiden op zijn uit vaderschap, heeft op hij daarbuiten ook nog een een naar volle agenda, meer dan op genoeg om te laten op het zien. In de komende maanden gaat uit hij zijn van nieuwe een tour voorbereiden en daarbij in komt toch nog een op tv stukje privéleven om de in de hoek kijken, want iemand die dicht van op bij hem staat zal een grote van naar rol in deze tour hebben. met Verder een gaat Jan optreden met André Rieu, in gaat hij een weer een een keer 'als vanouds' met Jaap op tv naar naar een Duitstalige show en van zijn er ontmoetingen een met André van met Duin, Gerard Joling, de Beau een van Erven Dorens en Pauw en het Witteman. op En wat natuurlijk altijd met blijft: de een gezelligheid in Volendam door met zijn vrienden Kees Tol de en Simon op Keizer, zijn zussen Monique tijdens in en Jenny en de vele optredens een in op tv binnen- en op tv buitenland.

Reallifesoap. Jan Smit tijdens de zei na het op laatste seizoen dat hij een geen soap meer naar wilde maken. Daar naar is hij nu op een teruggekomen. Samen met zijn in op tv manager Jaap Buijs maakt hij nog in steeds van zoveel mee, dat hij een dit toch op tv graag weer wil laten met zien. Alles zal naar dan ook weer tijdens aan op tv bod komen uit door het drukke leven het van de zanger, op tv behalve zijn echte privéleven. van Hoewel hij zich naar de komende tijd helemaal uit moet voorbereiden op zijn met vaderschap, heeft in hij daarbuiten ook nog de een op tv volle agenda, meer dan de genoeg in om te laten zien. In het de komende op maanden gaat uit hij zijn nieuwe de tour voorbereiden en het daarbij komt toch tijdens nog een stukje privéleven om de de hoek kijken, op tv want door iemand die dicht bij met hem staat zal in een grote van rol in deze tour hebben. in Verder gaat Jan optreden de met André uit Rieu, een gaat hij weer van een keer 'als vanouds' met van Jaap naar in een Duitstalige show met en zijn van er ontmoetingen met André van Duin, met Gerard Joling, met Beau van op Erven Dorens op en Pauw en Witteman. En het wat natuurlijk altijd op tv blijft: de gezelligheid in door Volendam een met zijn vrienden Kees Tol een en een Simon Keizer, zijn op tv zussen Monique uit en Jenny en de naar vele optredens in de binnen- en uit buitenland.

Reallifesoap. Jan de Smit zei na op het van laatste seizoen dat naar hij geen soap op meer wilde maken. Daar is van hij op nu op teruggekomen. Samen met zijn door in manager Jaap Buijs maakt hij van nog steeds van zoveel mee, dat hij dit naar toch graag weer uit wil de laten zien. uit Alles zal dan een ook weer aan bod komen het uit op tv het drukke leven op van de zanger, behalve tijdens zijn echte privéleven. Hoewel op hij uit zich de komende tijd helemaal tijdens moet voorbereiden op van zijn vaderschap, heeft tijdens hij daarbuiten ook nog van een volle agenda, uit van meer dan genoeg om te laten van zien. In uit de komende maanden met gaat op hij zijn nieuwe tour op tv voorbereiden en daarbij de komt toch met nog een stukje een privéleven om de uit hoek kijken, want iemand met die dicht door bij hem staat zal op tv een grote rol naar in deze tour hebben. uit Verder gaat een Jan optreden met André door Rieu, gaat hij weer in een de keer 'als vanouds' een met Jaap naar op tv een Duitstalige show op en zijn er op tv ontmoetingen met André van Duin, naar Gerard de Joling, Beau het van Erven Dorens van en Pauw en op Witteman. En wat natuurlijk altijd blijft: tijdens de gezelligheid in in door Volendam met zijn vrienden Kees uit Tol en Simon Keizer, tijdens zijn zussen Monique een en Jenny en door met de vele optredens in binnen- en uit een buitenland.

Reallifesoap. Jan Smit met zei naar na het laatste van seizoen dat een hij geen soap meer wilde maken. een Daar is hij van nu met op teruggekomen. Samen op tv met zijn op manager Jaap Buijs maakt hij nog uit van steeds zoveel mee, dat naar hij dit toch graag met weer wil naar laten zien. Alles zal het dan ook weer aan op naar bod komen uit het drukke tijdens leven van de naar zanger, behalve zijn echte een met privéleven. Hoewel hij zich de van komende van tijd helemaal moet voorbereiden op zijn in vaderschap, heeft uit hij van daarbuiten ook nog een naar volle agenda, een meer dan genoeg om te uit laten zien. In de met komende maanden het gaat hij zijn op tv nieuwe tour voorbereiden het en daarbij de komt toch naar nog een stukje privéleven om de van hoek kijken, in want iemand die dicht met de bij hem staat zal een op grote tijdens rol in deze tour hebben. Verder uit gaat Jan het optreden de met André Rieu, gaat naar hij weer een keer in 'als in vanouds' met Jaap naar het een Duitstalige tijdens show en zijn er ontmoetingen in met André door van Duin, Gerard het Joling, Beau van Erven Dorens uit tijdens en Pauw en Witteman. de En wat een natuurlijk altijd blijft: de gezelligheid in van Volendam met zijn met vrienden Kees een Tol en Simon Keizer, naar zijn op tv zussen Monique met en Jenny en de vele uit optredens in binnen- en op tv tijdens buitenland.

Reallifesoap. tijdens Jan Smit zei dat hij op tv geen soap meer met van wilde maken. Daar is hij nu met op de teruggekomen. Samen met het zijn manager Jaap Buijs maakt de hij tijdens nog steeds zoveel mee, het dat naar hij dit toch met graag weer wil laten op zien. Hoewel hij de zich de komende tijd het helemaal moet voorbereiden van op een zijn vaderschap, heeft hij daarbuiten ook op tv nog een de volle tijdens agenda, meer dan genoeg op om te laten zien op in een nieuw en tijdens dus vernieuwd seizoen. het Jan en Jaap met Buijs door blikken terug op alles wat met door ze tot nu de toe samen hebben door meegemaakt. De camera's uit van de soap waren uit er bij vanaf van dat Jan zestien jaar de was, dus op alle herinneringen kunnen ook van nog met met beeld erbij bekeken worden. We met zien tijdens Jan en Jaap veranderen, in met op uiterlijk, maar ook in activiteiten: eerst van heel veel in bezoeken aan Duitsland, daarna tijdens verder Europa op in en uiteindelijk hebben van ze van samen een groot uit deel van de wereld gezien. door De vele met uren die hij, al het dan het niet in uit een auto, met met Jaap heeft doorgebracht, mensen om Jan in heen een die ook in de soap naar naar voorkwamen tot en met de door stembandproblemen, een alles is gefilmd op en is nog eens door terug te met zien.

augustus 2019
05-11-2010 22:25

Aflevering 9

Gewoon Jan Smit - Aflevering 9

Reallifesoap. Jan Smit zei na het laatste seizoen dat hij geen soap meer wilde maken. Daar is hij nu op teruggekomen. Samen met zijn manager Jaap Buijs maakt hij nog steeds zoveel mee, dat hij dit toch graag weer wil laten zien. Alles zal d...

29-10-2010 22:30

Aflevering 8

Gewoon Jan Smit - Aflevering 8

Reallifesoap. Jan Smit zei na het laatste seizoen dat hij geen soap meer wilde maken. Daar is hij nu op teruggekomen. Samen met zijn manager Jaap Buijs maakt hij nog steeds zoveel mee, dat hij dit toch graag weer wil laten zien. Alles zal d...

15-10-2010 22:25

Aflevering 7

Gewoon Jan Smit - Aflevering 7

Reallifesoap. Jan Smit zei na het laatste seizoen dat hij geen soap meer wilde maken. Daar is hij nu op teruggekomen. Samen met zijn manager Jaap Buijs maakt hij nog steeds zoveel mee, dat hij dit toch graag weer wil laten zien. Alles zal d...

08-10-2010 22:25

Aflevering 6

Gewoon Jan Smit - Aflevering 6

Reallifesoap. Jan Smit zei na het laatste seizoen dat hij geen soap meer wilde maken. Daar is hij nu op teruggekomen. Samen met zijn manager Jaap Buijs maakt hij nog steeds zoveel mee, dat hij dit toch graag weer wil laten zien. Alles zal d...

01-10-2010 22:30

Aflevering 5

Gewoon Jan Smit - Aflevering 5

Reallifesoap. Jan Smit zei na het laatste seizoen dat hij geen soap meer wilde maken. Daar is hij nu op teruggekomen. Samen met zijn manager Jaap Buijs maakt hij nog steeds zoveel mee, dat hij dit toch graag weer wil laten zien. Alles zal d...

24-09-2010 22:20

Aflevering 4

Gewoon Jan Smit - Aflevering 4

Reallifesoap. Jan Smit zei na het laatste seizoen dat hij geen soap meer wilde maken. Daar is hij nu op teruggekomen. Samen met zijn manager Jaap Buijs maakt hij nog steeds zoveel mee, dat hij dit toch graag weer wil laten zien. Alles zal d...

17-09-2010 22:25

Aflevering 3

Gewoon Jan Smit - Aflevering 3

Reallifesoap. Jan Smit zei na het laatste seizoen dat hij geen soap meer wilde maken. Daar is hij nu op teruggekomen. Samen met zijn manager Jaap Buijs maakt hij nog steeds zoveel mee, dat hij dit toch graag weer wil laten zien. Alles zal d...

10-09-2010 22:30

Aflevering 2

Gewoon Jan Smit - Aflevering 2

Reallifesoap. Jan Smit zei na het laatste seizoen dat hij geen soap meer wilde maken. Daar is hij nu op teruggekomen. Samen met zijn manager Jaap Buijs maakt hij nog steeds zoveel mee, dat hij dit toch graag weer wil laten zien. Alles zal d...

03-09-2010 22:30

Aflevering 1

Gewoon Jan Smit - Aflevering 1

Reallifesoap. Jan Smit zei dat hij geen soap meer wilde maken. Daar is hij nu op teruggekomen. Samen met zijn manager Jaap Buijs maakt hij nog steeds zoveel mee, dat hij dit toch graag weer wil laten zien. Hoewel hij zich de komende tijd he...

01-01-2009 00:00

Bekijk hier alle afleveringen

Gewoon Jan Smit - Bekijk hier alle afleveringen

Gewoon Jan Smit was een reallifeserie van de TROS rond de Volendamse volkszanger Jan Smit. In de serie is te zien waar het leven van de zanger, die populariteit in Nederland en Duitstalige gebieden geniet, uit bestaat. De serie, die vanaf e...

Gewoon Jan Smit gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gewoon Jan Smit de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gewoon Jan Smit bij Gewoon Jan Smit liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gewoon Jan Smit. Heb je een uitzending van Gewoon Jan Smit gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gewoon Jan Smit gemist

Gewoon Jan Smit was een reallifeserie van de TROS rond de Volendamse volkszanger Jan Smit. In de serie is te zien waar het leven van de zanger, die populariteit in Nederland en Duitstalige gebieden geniet, uit bestaat. De serie, die vanaf eind maart 2005 werd uitgezonden, was een groot succes en werd beloond met een Gouden Televizierring. Inmiddels is men bezig een tweede serie op te nemen. De eerste serie zal ook worden uitgezonden op verschillende Duitse en Oostenrijkse televisiezenders. Smit zal zijn eigen stem in het Duits nasynchroniseren voor de serie die daar Normal Jan Smit gaat heten.

Uitzending gemist van Gewoon Jan Smit? Hier kun je alle uitzendingen van Gewoon Jan Smit kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 05-11-2010 om 22:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord