Programma gemist?

Reallifesoap. naar Jan Smit zei uit na het laatste seizoen op dat hij geen door soap tijdens meer wilde maken. Daar is hij de het nu op teruggekomen. Samen door met zijn manager Jaap door Buijs maakt door hij nog steeds zoveel mee, uit dat het hij dit toch op tv graag weer een wil laten zien. Alles zal op tv dan ook weer tijdens aan bod in komen uit uit het drukke leven van de zanger, het behalve op zijn echte privéleven. uit Hoewel hij zich de komende een tijd van helemaal moet voorbereiden op van zijn vaderschap, heeft in hij daarbuiten ook door nog op tv een volle agenda, meer dan het genoeg naar om te laten zien. In de de komende op maanden gaat hij het zijn nieuwe tour door voorbereiden en daarbij komt door toch een nog een stukje privéleven om de een een hoek kijken, want iemand die dicht het bij naar hem staat zal een grote op tv rol uit in deze tour hebben. Verder met gaat Jan optreden door tijdens met André Rieu, gaat tijdens hij weer een een keer 'als van vanouds' met Jaap naar een Duitstalige naar show en zijn naar er met ontmoetingen met André van Duin, op het Gerard Joling, Beau tijdens van Erven Dorens en een Pauw en Witteman. En wat de tijdens natuurlijk altijd blijft: de gezelligheid een in Volendam met een zijn vrienden op tv Kees Tol en Simon Keizer, uit het zijn zussen Monique en van Jenny en de de vele optredens in binnen- en in op buitenland.

Reallifesoap. Jan in Smit zei door na het op tv laatste seizoen dat hij geen naar soap meer wilde maken. van Daar is hij op nu op door teruggekomen. Samen tijdens met zijn manager Jaap op Buijs maakt hij op tv nog steeds het zoveel mee, dat in hij dit toch graag een weer door wil laten zien. Alles op tv zal dan ook weer aan het bod in komen uit het van drukke leven van de een zanger, behalve zijn echte een privéleven. Hoewel door hij van zich de komende tijd in helemaal moet voorbereiden door op zijn vaderschap, met heeft hij daarbuiten ook nog in tijdens een volle agenda, meer van dan genoeg om te laten op zien. op tv In de komende naar maanden gaat hij zijn nieuwe door tour voorbereiden naar en met daarbij komt toch nog een de stukje privéleven door om de hoek kijken, want door iemand die dicht het bij hem staat uit zal uit een grote rol in deze een tour hebben. Verder met gaat tijdens Jan optreden met André een Rieu, door gaat hij weer een keer op 'als vanouds' op met Jaap naar een door Duitstalige show en in zijn er op tv ontmoetingen met André van in Duin, Gerard op tv Joling, Beau van Erven een Dorens en Pauw in en Witteman. En op wat natuurlijk altijd blijft: op tv de gezelligheid van in het Volendam met zijn vrienden Kees Tol de en Simon met Keizer, zijn zussen het Monique met en Jenny en de vele een optredens in binnen- van en het buitenland.

Reallifesoap. Jan naar Smit zei na uit het laatste seizoen dat in hij geen soap met meer van wilde maken. Daar uit is hij nu op teruggekomen. in Samen met zijn de manager tijdens Jaap Buijs maakt hij nog naar steeds zoveel op tv mee, dat hij dit een toch graag weer de op wil laten zien. Alles zal door dan in ook weer aan bod komen uit in het het drukke leven van de naar zanger, in behalve zijn echte privéleven. Hoewel tijdens hij zich de komende uit tijd naar helemaal moet voorbereiden op zijn op vaderschap, heeft de hij uit daarbuiten ook nog het een volle agenda, naar meer dan genoeg tijdens om te laten uit zien. In de komende maanden op gaat tijdens hij zijn nieuwe op tv tour voorbereiden en daarbij naar komt toch nog een stukje op privéleven in om de hoek met kijken, want iemand tijdens die dicht bij hem in staat zal een grote op een rol in deze tour het hebben. Verder gaat tijdens Jan optreden met André Rieu, naar gaat naar hij weer een keer 'als op met vanouds' met Jaap in naar een Duitstalige show op tv en zijn er ontmoetingen tijdens met André van Duin, tijdens Gerard Joling, Beau met van Erven in Dorens en een Pauw en Witteman. op tv En wat natuurlijk altijd blijft: met in de gezelligheid in Volendam met een zijn vrienden naar Kees Tol een en Simon Keizer, op tv zijn zussen Monique van en Jenny en de op vele optredens in het binnen- en het buitenland.

Reallifesoap. de Jan Smit uit zei na het laatste seizoen met dat hij met geen soap meer wilde maken. uit Daar is hij naar nu op teruggekomen. een Samen in met zijn manager het Jaap Buijs maakt van hij nog steeds uit zoveel mee, dat hij dit met toch graag weer uit een wil laten zien. Alles zal dan op tv een ook weer aan met bod komen uit het drukke tijdens leven van de zanger, in met behalve zijn echte privéleven. Hoewel een hij zich de van komende met tijd helemaal moet voorbereiden op op zijn vaderschap, heeft hij uit uit daarbuiten ook nog een volle agenda, uit meer dan genoeg van om te de laten zien. In op tv de naar komende maanden gaat van hij zijn nieuwe uit tour voorbereiden en daarbij komt toch een het nog een stukje privéleven in om de hoek kijken, het want iemand die van dicht bij hem staat met zal een een grote rol in het deze op tv tour hebben. Verder gaat Jan in optreden het met André Rieu, gaat hij door weer een keer uit 'als vanouds' met Jaap naar naar in een Duitstalige show en tijdens zijn er ontmoetingen met naar André van tijdens Duin, Gerard uit Joling, Beau van door Erven Dorens en Pauw het en Witteman. de En wat natuurlijk altijd op tv blijft: de gezelligheid in in Volendam met met zijn vrienden met Kees Tol en Simon Keizer, een in zijn zussen Monique en Jenny van en de het vele optredens in op binnen- en in buitenland.

Reallifesoap. Jan Smit van de zei na het laatste naar seizoen dat hij geen soap van meer tijdens wilde maken. Daar is het hij nu op op teruggekomen. Samen op met zijn op tv manager Jaap Buijs maakt hij op tv nog op steeds zoveel mee, dat hij het dit door toch graag weer wil laten zien. een op Alles zal dan ook weer aan in bod de komen uit op het drukke leven van de zanger, met behalve in zijn echte privéleven. Hoewel het hij zich de komende op tijd helemaal moet in door voorbereiden op zijn van vaderschap, heeft hij daarbuiten ook nog op op tv een volle agenda, meer de dan genoeg om te laten met de zien. In de op tv komende maanden gaat hij in zijn nieuwe tour door voorbereiden en daarbij een komt toch nog een stukje de privéleven het om de hoek kijken, met want iemand die dicht het bij hem naar staat zal door een grote rol in deze uit tour hebben. tijdens Verder gaat Jan van optreden met André Rieu, met gaat de hij weer een keer naar 'als vanouds' met uit Jaap naar een van Duitstalige show op en zijn er tijdens ontmoetingen met André van naar Duin, Gerard Joling, Beau het met van Erven Dorens en Pauw in en van Witteman. En wat natuurlijk altijd blijft: door de tijdens gezelligheid in Volendam op met zijn het vrienden Kees Tol door en Simon Keizer, zijn op zussen Monique en tijdens Jenny en van de vele optredens in binnen- en door naar buitenland.

Reallifesoap. Jan tijdens Smit zei na naar het laatste met seizoen dat hij geen soap door meer wilde de maken. Daar is hij de nu op teruggekomen. op tv Samen met in zijn manager in Jaap Buijs maakt hij nog uit steeds zoveel mee, van dat hij naar dit toch de graag weer wil laten zien. tijdens Alles zal door dan ook op weer aan bod met komen uit op het drukke leven van de een zanger, behalve op zijn echte privéleven. Hoewel in hij in zich de komende tijd een helemaal moet voorbereiden op een zijn vaderschap, heeft hij met op daarbuiten ook nog een een volle agenda, meer de dan genoeg om door te laten zien. In de door de komende maanden gaat hij zijn van nieuwe door tour voorbereiden en daarbij komt op toch nog een een stukje privéleven om door de hoek op tv kijken, want iemand die tijdens dicht bij hem van staat zal een op tv grote rol in deze in van tour hebben. Verder in gaat Jan optreden met op tv André Rieu, gaat hij door weer een het keer 'als vanouds' met naar Jaap naar een naar Duitstalige show en een zijn een er ontmoetingen met André op van Duin, in Gerard Joling, Beau van Erven Dorens de en Pauw door en Witteman. En wat van natuurlijk altijd blijft: met de gezelligheid tijdens in Volendam met zijn een vrienden Kees Tol een en Simon Keizer, van op tv zijn zussen Monique en een Jenny en de vele naar optredens op tv in binnen- en van buitenland.

Reallifesoap. met Jan Smit het zei na het laatste seizoen dat op tv uit hij geen soap meer wilde in maken. Daar is hij door nu het op teruggekomen. Samen met zijn met manager Jaap van Buijs maakt hij nog tijdens steeds zoveel van mee, dat hij op tv dit toch graag op tv weer wil laten tijdens zien. Alles zal dan tijdens uit ook weer aan bod komen uit het het drukke naar leven van de zanger, in het behalve zijn echte in privéleven. Hoewel hij zich de naar komende tijd helemaal het moet voorbereiden op zijn door vaderschap, heeft hij uit daarbuiten ook nog met op tv een volle agenda, meer dan genoeg op tv om te laten met zien. In de van komende maanden in gaat hij zijn een nieuwe tour voorbereiden de en uit daarbij komt toch nog op een stukje privéleven op om de hoek uit kijken, want het iemand die dicht de bij hem staat zal een grote in rol op in deze tour hebben. tijdens Verder gaat Jan optreden met met André door Rieu, gaat hij weer een een keer de 'als vanouds' met Jaap van naar een tijdens Duitstalige uit show en zijn er ontmoetingen op met André van van Duin, Gerard Joling, Beau van van Erven op tv Dorens met en Pauw en Witteman. op tv En wat natuurlijk altijd uit blijft: van de gezelligheid in Volendam met zijn tijdens vrienden Kees op Tol en Simon met Keizer, zijn tijdens zussen Monique van en Jenny en de vele een optredens het in binnen- en in buitenland.

Reallifesoap. Jan op tv Smit zei na het het op tv laatste seizoen dat hij geen uit soap meer uit wilde maken. met Daar is hij nu tijdens op teruggekomen. in Samen met zijn manager Jaap naar Buijs tijdens maakt hij nog steeds zoveel mee, uit dat hij dit uit toch graag door weer wil laten van zien. een Alles zal dan het ook weer aan bod tijdens komen uit van het drukke leven van een de zanger, met behalve zijn echte privéleven. Hoewel hij met zich in de komende door tijd helemaal moet voorbereiden op op zijn vaderschap, heeft naar hij daarbuiten de ook nog op een volle agenda, meer met dan genoeg om te de laten zien. In de met komende maanden door gaat hij zijn nieuwe van tour voorbereiden van en daarbij komt op toch nog een op stukje op tv privéleven om de hoek kijken, want tijdens iemand tijdens die dicht bij hem in staat zal een in grote met rol in deze naar tour hebben. Verder gaat Jan optreden op met André de Rieu, gaat in hij weer van een keer 'als van vanouds' met Jaap naar door een Duitstalige show en een zijn er ontmoetingen een met op André van Duin, Gerard Joling, Beau uit van Erven Dorens tijdens in en Pauw en Witteman. En met wat natuurlijk in altijd blijft: de de gezelligheid in Volendam in met zijn vrienden Kees met Tol en in Simon Keizer, door zijn zussen Monique op en Jenny en de vele optredens van in op binnen- en op tv buitenland.

Reallifesoap. Jan het Smit zei dat door hij geen soap meer in wilde maken. in Daar is hij nu naar op teruggekomen. de Samen in met zijn manager Jaap Buijs maakt het met hij nog steeds zoveel een mee, dat hij dit het toch graag weer wil op laten zien. Hoewel met hij met zich de komende tijd naar helemaal moet met voorbereiden op in zijn vaderschap, heeft hij op daarbuiten ook de nog een volle agenda, meer door dan genoeg om te de op tv laten zien in een nieuw en op dus vernieuwd seizoen. tijdens Jan en Jaap naar Buijs blikken uit terug op alles een wat ze tot van nu toe naar samen hebben meegemaakt. naar De camera's van uit de soap waren de er bij het vanaf dat Jan zestien jaar op was, dus alle herinneringen een door kunnen ook nog met beeld erbij het bekeken worden. op We zien het Jan en uit Jaap veranderen, in uiterlijk, op maar ook in in activiteiten: eerst heel veel in bezoeken door aan Duitsland, daarna verder op Europa in in en uiteindelijk hebben ze een samen een groot een deel van de op wereld gezien. De van vele uren die het hij, al tijdens dan niet in een auto, met het Jaap heeft naar doorgebracht, mensen om Jan van heen de die ook in op tv de soap met voorkwamen tot en met de naar stembandproblemen, alles is gefilmd van tijdens en is nog eens terug te op tv op tv zien.

september 2017
05-11-2010 22:25

Aflevering 9

Gewoon Jan Smit - Aflevering 9

Reallifesoap. Jan Smit zei na het laatste seizoen dat hij geen soap meer wilde maken. Daar is hij nu op teruggekomen. Samen met zijn manager Jaap Buijs maakt hij nog steeds zoveel mee, dat hij dit toch graag weer wil laten zien. Alles zal d...

29-10-2010 22:30

Aflevering 8

Gewoon Jan Smit - Aflevering 8

Reallifesoap. Jan Smit zei na het laatste seizoen dat hij geen soap meer wilde maken. Daar is hij nu op teruggekomen. Samen met zijn manager Jaap Buijs maakt hij nog steeds zoveel mee, dat hij dit toch graag weer wil laten zien. Alles zal d...

15-10-2010 22:25

Aflevering 7

Gewoon Jan Smit - Aflevering 7

Reallifesoap. Jan Smit zei na het laatste seizoen dat hij geen soap meer wilde maken. Daar is hij nu op teruggekomen. Samen met zijn manager Jaap Buijs maakt hij nog steeds zoveel mee, dat hij dit toch graag weer wil laten zien. Alles zal d...

08-10-2010 22:25

Aflevering 6

Gewoon Jan Smit - Aflevering 6

Reallifesoap. Jan Smit zei na het laatste seizoen dat hij geen soap meer wilde maken. Daar is hij nu op teruggekomen. Samen met zijn manager Jaap Buijs maakt hij nog steeds zoveel mee, dat hij dit toch graag weer wil laten zien. Alles zal d...

01-10-2010 22:30

Aflevering 5

Gewoon Jan Smit - Aflevering 5

Reallifesoap. Jan Smit zei na het laatste seizoen dat hij geen soap meer wilde maken. Daar is hij nu op teruggekomen. Samen met zijn manager Jaap Buijs maakt hij nog steeds zoveel mee, dat hij dit toch graag weer wil laten zien. Alles zal d...

24-09-2010 22:20

Aflevering 4

Gewoon Jan Smit - Aflevering 4

Reallifesoap. Jan Smit zei na het laatste seizoen dat hij geen soap meer wilde maken. Daar is hij nu op teruggekomen. Samen met zijn manager Jaap Buijs maakt hij nog steeds zoveel mee, dat hij dit toch graag weer wil laten zien. Alles zal d...

17-09-2010 22:25

Aflevering 3

Gewoon Jan Smit - Aflevering 3

Reallifesoap. Jan Smit zei na het laatste seizoen dat hij geen soap meer wilde maken. Daar is hij nu op teruggekomen. Samen met zijn manager Jaap Buijs maakt hij nog steeds zoveel mee, dat hij dit toch graag weer wil laten zien. Alles zal d...

10-09-2010 22:30

Aflevering 2

Gewoon Jan Smit - Aflevering 2

Reallifesoap. Jan Smit zei na het laatste seizoen dat hij geen soap meer wilde maken. Daar is hij nu op teruggekomen. Samen met zijn manager Jaap Buijs maakt hij nog steeds zoveel mee, dat hij dit toch graag weer wil laten zien. Alles zal d...

03-09-2010 22:30

Aflevering 1

Gewoon Jan Smit - Aflevering 1

Reallifesoap. Jan Smit zei dat hij geen soap meer wilde maken. Daar is hij nu op teruggekomen. Samen met zijn manager Jaap Buijs maakt hij nog steeds zoveel mee, dat hij dit toch graag weer wil laten zien. Hoewel hij zich de komende tijd he...

01-01-2009 00:00

Bekijk hier alle afleveringen

Gewoon Jan Smit - Bekijk hier alle afleveringen

Gewoon Jan Smit was een reallifeserie van de TROS rond de Volendamse volkszanger Jan Smit. In de serie is te zien waar het leven van de zanger, die populariteit in Nederland en Duitstalige gebieden geniet, uit bestaat. De serie, die vanaf e...

Gewoon Jan Smit gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gewoon Jan Smit de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gewoon Jan Smit bij Gewoon Jan Smit liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gewoon Jan Smit. Heb je een uitzending van Gewoon Jan Smit gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gewoon Jan Smit gemist

Gewoon Jan Smit was een reallifeserie van de TROS rond de Volendamse volkszanger Jan Smit. In de serie is te zien waar het leven van de zanger, die populariteit in Nederland en Duitstalige gebieden geniet, uit bestaat. De serie, die vanaf eind maart 2005 werd uitgezonden, was een groot succes en werd beloond met een Gouden Televizierring. Inmiddels is men bezig een tweede serie op te nemen. De eerste serie zal ook worden uitgezonden op verschillende Duitse en Oostenrijkse televisiezenders. Smit zal zijn eigen stem in het Duits nasynchroniseren voor de serie die daar Normal Jan Smit gaat heten.

Uitzending gemist van Gewoon Jan Smit? Hier kun je alle uitzendingen van Gewoon Jan Smit kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 05-11-2010 om 22:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord