Programma gemist?

In het door jaar de dat hij 50 tijdens wordt volgt de camera het Paul de Leeuw van een seizoen lang op naar de voet en legt met fascinerende het beelden vast van de in worsteling van een tijdens televisie-fenomeen.

december 2021
29-12-2012 22:05

Aflevering van zaterdag 29 december 2012

De Entertainer - Aflevering van zaterdag 29 december 2012

In het jaar dat hij 50 wordt volgt de camera Paul de Leeuw een seizoen lang op de voet en legt fascinerende beelden vast van de worsteling van een televisie-fenomeen.

De Entertainer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Entertainer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Entertainer bij De Entertainer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Entertainer. Heb je een uitzending van De Entertainer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Entertainer gemist

Paul de Leeuw is gevolgd door een cameraploeg in een enerverend jaar van twijfel, emotie en wederopstanding met nieuwe televisieplannen, een autobiografisch kookboek en de opnamen voor een nieuwe cd. Achter de coulissen wordt duidelijk hoe het bedrijf De Leeuw werkt, wie de man is achter de entertainer en hoe eenzaamheid en euforie elkaar opvolgen.

Uitzending gemist van De Entertainer? Hier kun je alle uitzendingen van De Entertainer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-12-2012 om 22:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!