Programma gemist?

Gerard met de Rooy wist naar in 2012 de tijdens loodzware Dakar-rally het te winnen bij met de vrachtwagens. En door daar mag Nederland de trots op zijn! Om deze topprestatie met te eren het zendt RTL GP uit een speciale tijdens editie uit.

november 2021
30-12-2012 14:56

Aflevering 1

RTL GP: Retro - Gerard De Rooy - Aflevering 1

Gerard de Rooy wist in 2012 de loodzware Dakar-rally te winnen bij de vrachtwagens. En daar mag Nederland trots op zijn! Om deze topprestatie te eren zendt RTL GP een speciale editie uit.

RTL GP: Retro - Gerard De Rooy gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL GP: Retro - Gerard De Rooy de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL GP: Retro - Gerard De Rooy bij RTL GP: Retro - Gerard De Rooy liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL GP: Retro - Gerard De Rooy. Heb je een uitzending van RTL GP: Retro - Gerard De Rooy gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL GP: Retro - Gerard De Rooy gemist

Gerard de Rooy wist in 2012 de loodzware Dakar-rally te winnen bij de vrachtwagens. En daar mag Nederland trots op zijn! Om deze topprestatie te eren zendt RTL GP een speciale editie uit.

Uitzending gemist van RTL GP: Retro - Gerard De Rooy? Hier kun je alle uitzendingen van RTL GP: Retro - Gerard De Rooy kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-12-2012 om 14:56 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!