Programma gemist?

Na een een break in op tv 2011 is dit alweer het de met zesde keer dat het Guido Weijers De Oudejaarsconference voor zijn door rekening op neemt, ditmaal vanuit het in Luxor Theater een in Rotterdam.

augustus 2020
30-12-2012 21:20

Aflevering van zondag 30 december 2012

Oudejaarsshow Guido Weijers - Aflevering van zondag 30 december 2012

Na een break in 2011 is dit alweer de zesde keer dat Guido Weijers De Oudejaarsconference voor zijn rekening neemt, ditmaal vanuit het Luxor Theater in Rotterdam.

Oudejaarsshow Guido Weijers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Oudejaarsshow Guido Weijers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Oudejaarsshow Guido Weijers bij Oudejaarsshow Guido Weijers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Oudejaarsshow Guido Weijers. Heb je een uitzending van Oudejaarsshow Guido Weijers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Oudejaarsshow Guido Weijers gemist

Na een break in 2011 is dit alweer de zesde keer dat Guido Weijers De Oudejaarsconference voor zijn rekening neemt, ditmaal vanuit het Luxor Theater in Rotterdam. De miljoenen kijkers naar Guido Weijers' eerdere oudejaarsconferences weten dat ze een stortvloed aan actuele grappen, slimme doordenkertjes en recht voor zijn raap humor kunnen verwachten. Het motto dat Guido zelf aan zijn voorstelling meegeeft is: 2012 het eind van de wereld? Nee joh, dit is pas het begin!

Uitzending gemist van Oudejaarsshow Guido Weijers? Hier kun je alle uitzendingen van Oudejaarsshow Guido Weijers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-12-2012 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!