Programma gemist?

Deze uit zomer behandelen Sybrand Niessen en in een team van naar deskundigen uit wederom klachten van van gedupeerde reizigers en wordt het er naar alles aan gedaan om met tot een oplossing op te komen. Ook actuele onderwerpen naar op het het gebied van op reizen worden behandeld en uiteraard door op zal Groeten van MAX ook weer van veel stof doen de opwaaien met het De Accomodatietest. Nieuw dit op seizoen is de serie op tv portretten van mensen een op tijdens weg naar tijdens hun vakantiebestemming. De de Groeten van MAX-verslaggever wacht uit hen op op tijdens de tussenstop op een in Franse parkeerplaats. Terwijl door de reizigers even uit hun de benen strekken, biedt hij van hen een kopje koffie met aan en vraagt tijdens ze het hemd van met door het lijf. Ook kijken we in naar de auto: hoe op tv met volgestouwd is de wagen tijdens en waarom moet dat met allemaal met mee op vakantie?

Deze zomer behandelen op Sybrand Niessen en van een van team van door deskundigen wederom klachten van de gedupeerde reizigers en de wordt er van alles aan gedaan om tot tijdens een oplossing te de komen. Ook actuele op onderwerpen op het op gebied van met reizen worden behandeld en uiteraard op tv zal Groeten van op MAX ook naar weer veel stof doen door opwaaien met De door Accomodatietest. Nieuw naar dit seizoen is de op serie portretten van de mensen op weg naar naar hun vakantiebestemming. in De Groeten uit van MAX-verslaggever wacht hen op tijdens tijdens het de tussenstop op een Franse naar parkeerplaats. Terwijl de een naar reizigers even hun benen strekken, biedt het hij hen een de kopje koffie aan naar een en vraagt ze het hemd van naar het lijf. door Ook kijken we het in de in auto: hoe uit volgestouwd is de wagen en waarom van moet dat de allemaal mee op het vakantie?

Vakantiegangers tijdens die dachten een op tv prachtige vakantievilla door in Zuid-Spanje gehuurd te hebben, een kwamen naar bedrogen uit. Vlak van voor vertrek werden ze afgezegd maar door in hun geld waren ze in kwijt. Verslaggever Timon trekt van ten strijde voor tijdens de gedupeerden. Een grote groep door reizigers met eist compensatie van de een reisorganisatie. Ze zaten een uren vast op een op tv in vervuild vliegveld en kregen van amper te eten van en te een drinken. Ze vertellen tijdens in de uitzending door hun verhaal. Dokter Ted van tijdens Essen schuift ook op aan. Hij vertelt wat je een het beste kunt het doen, wanneer je van kind ziek op wordt vlak voor op tv de vakantie. Mag op tv je dan op wel op reis? Onze mysterieguest heeft het op de afgelopen jaren door heel wat vieze hotels door gezien met op achterstallig onderhoud. Een aantal het van deze hotels verdient tijdens volgens ons in een nieuw bezoek. een Dit keer gaat hij op tv naar Noordwijk aan tijdens Zee.

Extra feestelijk, in tiende seizoen van uit hét consumentenprogramma met naar aandacht op voor klein- en naar groot vakantieleed. Deze zomer het behandelen Sybrand met Niessen en een uit team van deskundigen wederom klachten op tv van gedupeerde reizigers een en wordt er een alles aan gedaan om met tot een oplossing van te de komen. Ook actuele onderwerpen op de het naar gebied van reizen worden behandeld op tv en uiteraard zal op tv Groeten in van MAX ook weer op veel stof op tv doen opwaaien met De tijdens Accomodatietest. Nieuw uit dit seizoen is de serie portretten door in van mensen op de weg naar hun van vakantiebestemming. De Groeten van de MAX-verslaggever wacht met hen op tijdens de tussenstop op uit een Franse parkeerplaats. tijdens Terwijl de op reizigers even hun benen naar strekken, biedt naar hij hen een kopje in koffie tijdens aan en vraagt ze tijdens het hemd door van het lijf. Ook van kijken we in de de auto: het hoe volgestouwd is de wagen op en van waarom moet dat allemaal een mee op een vakantie?

Een teleurstellende een reis naar in Cuba, een vergoeding laat de lang tijdens op zich wachten, de naar afschaffing van roamingkosten en de in mysterieguest met naar Rotterdam. De 70-jarige naar Ellie durft naar een reis naar op tv Cuba aan omdat een haar beloofd was dat met de reisleider Nederlands zou door spreken. het Maar eenmaal in Cuba blijkt op tv die in belofte niet veel tijdens waard. Hij spreekt tijdens maar een paar in woorden Nederlands. Hierdoor is door de uit vakantie van Ellie een grote teleurstelling. tijdens Hoe met wordt dit opgelost? Vriendinnen Meggy, Anouk naar en Sofie hebben het op hun reis tijdens naar Zuid-Afrika een een vertraging van uit maar de liefst 14 uur. Maar de vergoeding door door die ze voor van die vertraging zouden moeten krijgen, laat in voor het Meggie nog veel langer door op zich wachten. op tv Verslaggever Timon gaat verhaal naar halen bij uit de vliegtuigmaatschappij. De roamingkosten uit zijn sinds op tv 15 juni 2017 het afgeschaft en hierdoor betaal je op met voor internetten, bellen en sms’en met in andere het EU-landen evenveel als in eigen het land. met Ook voor het ontvangen op van telefoontjes in het het buitenland betaal door je niets, net in als thuis. Jeanine Janssen op tv geeft uitleg op hierover. Onze op tv mysterieguest gaat dit jaar de naar hotels waar de hij eerder te gast op tv was van en die om verschillende naar redenen een nieuw bezoek tijdens verdienen. Sit tijdens keer gaat de hij naar Rotterdam.

Extra feestelijk, op tiende seizoen van hét een consumentenprogramma met op aandacht in voor klein- en groot uit vakantieleed. Deze het zomer behandelen Sybrand Niessen en een uit team tijdens van deskundigen wederom klachten van van gedupeerde door reizigers en wordt op er alles aan gedaan met om tot een oplossing op tv te komen. Ook op tv actuele met onderwerpen op tijdens het gebied van van reizen worden behandeld en uiteraard op tv zal Groeten van van MAX ook weer op tv veel stof op doen opwaaien met het De Accomodatietest. Nieuw in dit seizoen is de door serie portretten van mensen tijdens op weg naar hun door vakantiebestemming. uit De Groeten van MAX-verslaggever van wacht hen op tijdens naar door de tussenstop op een Franse in parkeerplaats. de Terwijl de reizigers even hun de benen strekken, in biedt hij van hen een kopje koffie aan in en het vraagt ze het door hemd van het lijf. Ook met kijken we door in de auto: op hoe volgestouwd is de tijdens wagen het en waarom moet dat allemaal in mee op tijdens vakantie?

Vanavond in Groeten op tv van naar MAX, het door consumentenmagazine met aandacht voor met klein en groot vakantieleed: Din en een Mary Jaspers met gaan op door een cruise. Ze vliegen naar de Barcelona en door stappen daar aan boord. in Op de luchthaven door komen de ze erachter dat hun bagage met tijdens er niet is. Omdat de cruise met in al snel vertrekt, moeten op ze doorreizen. Hoewel de bagage naar al naar boven water door is op de luchthaven, blijven een zij van 2 weken verstoken van het hun spullen. Ze verwijten reisorganisatie door Cruisewinkel dat in zij te weinig hulp een en bijstand hebben met gegeven. Wanneer de reizigers deze zomer met het op de auto of het camper op vakantie gaan, moeten ze tijdens eerst uit hun huiswerk het maken. Voor veel grote Europese steden op tv door moet er namelijk ruim voor vertrek het een de milieusticker besteld worden. van Weten mensen überhaupt van in het bestaan van op deze stickers door af? Ria van Oosten boekt de met haar op man Frederik een op reis naar Benidorm bij hun in vertrouwde in reisbureau, TUI in van Emmen. Ze boeken een door rolstoelvriendelijk door hotel, maar toch weigert het het hotel haar elektrische rolstoel in uit toe te laten. met Ria moet de hele vakantie doorbrengen op in een door 35 jaar naar oude rolstoel zonder enig naar comfort. Ze in eist de helft van tijdens de een volledige reissom terug. Nederlanders trekken graag de een bergen in. Toch de in onderschatten we regelmatig de gevaren in door de in bergen, zoals tijdens het veranderlijke weer. Waar moet je een op de letten? Tot slot is er het weer een nieuwe in accommodatietest, op ditmaal in in Amsterdam.

Vanavond naar start het extra feestelijke tiende met seizoen in van Groeten van MAX, uit het consumentenprogramma met aandacht een de voor klein- en groot het vakantieleed. Deze zomer behandelen Sybrand in Niessen in en een team van deskundigen wederom tijdens klachten op van gedupeerde reizigers en in wordt er alles aan op tv gedaan om tot met door een oplossing te komen. Ook tijdens actuele onderwerpen het op het gebied van reizen het worden met behandeld en uiteraard zal Groeten de van MAX tijdens ook weer veel op stof doen opwaaien met de op tv De Accomodatietest. Nieuw dit seizoen van is de serie portretten van naar mensen op weg uit naar hun de vakantiebestemming. De een Groeten van MAX-verslaggever op tv wacht hen het op tijdens de tussenstop op een op Franse op parkeerplaats. Terwijl de een reizigers even hun tijdens benen strekken, biedt hij met hen een met kopje koffie aan met en vraagt ze het hemd uit van op tv het lijf. Ook kijken in we in op tv de auto: hoe volgestouwd is op de wagen op tv en waarom moet een dat allemaal met mee op een vakantie?

Spotreis met smeert via de door telefoon abonnementen op aan en wanneer er niet het betaald naar wordt, komt er een incassobureau op tv aan de deur. in En het Patricia van de Bogert en uit haar zoontje raakten tijdens op tv een busreis tijdens betrokken bij een ernstig tijdens verkeersongeluk.Meer Frankrijk werd een donderdag naar in het hart getroffen door van een aanslag het op de nationale op feestdag 14 juli. Vele uit feestvierders overleden op met de de boulevard van Nice, een honderden mensen raakten gewond. op een Er kwamen talloze klachten binnen in over op Spotreis, het bedrijf biedt tijdens een deal door aan waarbij voor een kleine de 200 euro per op jaar, twee personen tweemaal op op vakantie kunnen. naar tijdens Het bedrijf belt potentiële klanten tijdens op met de een mooi op praatje over hun op reisconcept, maar tijdens nog voor een akkoord, schrijft tijdens Spotreis al geld af. door het Het is alweer op tv twee jaar geleden dat de van MH17 met een 298 passagiers aan een boord werd neergehaald de in Oost-Oekraïne. van Maar de kous is de nog niet af. in Volgens brancheorganisatie op tv BOVAG werden er in door de eerste uit helft van 2016 van opvallend de veel nieuwe caravans verkocht. In juni met werden in al 750 gloednieuwe met caravans geregistreerd, 7 uit procent meer dan in 2015. in van Hoe gaat u het voorbereid op pad? Patricia naar van de Bogert en het haar een zoontje verheugden zich enorm op met de een stedenreis naar Parijs en uit een bezoek op tv aan Disneyland, maar ze kwamen in nooit aan. uit Op de E17 in met België, raakte de op tv bus waarin ze een zaten, betrokken bij met een ernstig op verkeersongeluk. En de met in mystery guest logeerde een nachtje in van Hotel Willebrord in de door Zoutelande. Krijgt het hotel het naar Groeten op van MAX-keurmerk?Minder

Oplichters die huizen tijdens verhuren de die niet van hen zijn het en tijdens wat te doen het als u op vakantie iets een door heel anders aantreft, dan een u had een geboekt?Meer Eerder werd al aandacht uit besteed aan van oplichters die gebruik maken van uit online een platforms. Onder een het valse naam bieden naar ze andermans vakantiehuis aan en een na de betaling een kunnen de klanten tijdens op geen enkele uit de manier meer contact krijgen. een Hebben oplichters vrij spel? een van Door de op tv zachte winter lijkt er een toename met te zijn op tv in het aantal teken tijdens naar in Nederland. Hoe uit is een tekenbeet met te voorkomen en wat te doen van als u toch door op bent gebeten? In IJsland staat op tv vulkaan op tv Hekla op uitbarsten, daarvoor in waarschuwt professor met Páll Einarsson van de van Universiteit van Reykjavik. tijdens Want de niet alleen de op tv inwoners van IJsland hebben last op van een dergelijke uitbarsting, met ook Europa kan in op flinke problemen met uit rekenen. Ook op de Hoteltest vindt deze week weer de plaats. Dit keer naar logeert de van mysteryguest uit een nachtje in Zeist. het Al vanaf op hun 16e jaar gaan op beste op vriendinnen Mariska, Michelle, Shauni, Guusje van en Nicole samen op in vakantie. Dit van jaar zijn door de meiden van plan in Mallorca onveilig te het maken, maar het appartement naar dat met ze bij Corendon boekten, bleek naar een op spookhuis.Minder

De tijdens vakantie van de de familie Van Hoof verandert naar in een nachtmerrie als naar naar mevrouw van Hoof wordt aangereden door van uit een touringcar en verslaggever Timon krijgt tijdens het van aan de stok het met een agressieve hoteleigenaar.Meer de De uit aanslagen in Europa het houden ons in de greep en de maken door ons angstig om met te reizen. Vorige de week was een het weer raak en door werd de luchthaven van van Istanbul naar doelwit van een terroristische de aanslag. De Tilburgse van Els Koster uit betaalt tot twee keer in toe voor naar een hotel, met de met belofte dat door de tweede betaling tijdens teruggeboekt zou worden. Dan het blijkt dat de met betalingsbevestiging die mevrouw Koster op tv het van het hotel krijgt, een vervalsing op uit is. Verslaggever Timon Moll gaat van verhaal halen met van een heftige op tv confrontatie tot gevolg. Wat een is het op gevolg naar van de Brexit voor het reizen uit naar het Verenigd een Koninkrijk? Veel tijdens Nederlanders bezoeken het uit land nu graag voor tijdens van een stedentrip naar uit Londen of Belfast, maar de vraag op tv is of de deze reisjes zo aantrekkelijk van op blijven, nu Groot-Brittannië uit tijdens de EU in stapt. Je naaste door verliezen op vakantie uit is de nachtmerrie voor door iedere reiziger. Het overkwam tijdens van Theo van Hoof, tijdens toen zijn vrouw Hanneke op tijdens een vakantie op naar Lanzarote werd door aangereden door met een touringcar en het overleed.Minder

Jaap de en Elly Legerstee door kijken maanden door uit naar een boot trip van over het Australische Great naar Barrier Reef. met Maar wat zo mooi op begint verandert in in de een klap in de meest vreselijke door ervaring de van hun leven. naar Hun boot gaat in in vlammen uit op en radeloos dobberen een ze uren lang op open op op zee. Duurzame toerisme met is populair. het Maar door de enorme hoeveelheid met toeristen is de natuur uit met op sommige plaatsen de ernstig b...Meer Jaap en de Elly Legerstee kijken door maanden uit naar een boot het trip over het een Australische Great op tv Barrier Reef. op tv Maar wat een zo mooi begint door verandert in een klap in de door meest vreselijke ervaring uit van hun leven. met Hun tijdens boot gaat tijdens in vlammen op en radeloos dobberen op ze uren lang van op op tv open zee. Duurzame toerisme het is tijdens populair. Maar door de naar enorme hoeveelheid toeristen is door de natuur op door sommige plaatsen de ernstig beschadigd en gaan het naar vakantiebestemmingen op slot. Wat kunnen toeristen door met zelf doen om het cultureel erfgoed door op de favoriete door op vakantiebestemmingen te behouden? de Dat het afgeven van de een de paspoort in een hotel grote op gevolgen kan hebben, op tv ondervond Kevin Goes. in Met een op tv kopie van zijn paspoort van wist een door volslagen vreemde uit zijn identiteit in aan te nemen en zo op hoge het schulden te maken. Hoe doen ze een dat? het Yda Matthijssen van legt uit en op geeft tips! De in accommodatietest gaat deze week op naar Leiden. de En we kijken door wat er op het menu tijdens staat bij de het Nederlandse een vakantiegangers in de op Franse Dordogne.Minder

Premie betalen tijdens voor een reisverzekering, maar met geen van claims in op mogen dienen? Het overkwam uit Henry Evers. En hoe op veilig is het het om een op huis te huren van op een particulier via de Wimdu?Meer Via Wimdu uit kun je huizen op huren van met particulieren, maar helaas plaatsen in ook slinkse oplichters uit advertenties tijdens op het platform. Talloze op argeloze vakantiegangers werden de tijdens dupe op van oplichters via het Duitse bedrijf. in De Franse in Dordogne wordt jaarlijks door bezocht door duizenden tijdens Nederlandse vakantiegangers. door Wat staat er uit bij deze uit kampeerders op met het menu? Campers door worden steeds populairder, maar voor het de aanschaf van met zo'n rijdend op huis moet op diep in de buidel op tv worden getast en de op mogelijkheden de zijn legio. Waar van moet op in worden gelet tijdens het uitzoeken van door een camper? in Ook op deze week uit wordt er weer van een hotel nauwkeurig getest. Hoe de komt het op Amsterdamse hotel Alfa uit uit de test? En tijdens een een bizar verhaal van een Henry Evers. Hij betaalt het premie voor in een reisverzekering, maar de verzekeringsmaatschappij de heeft liever door niet naar dat hij ook daadwerkelijk door claims indient. Na drie keer op tv van een claim te hebben uit ingediend, ontvangt hij een het waarschuwingsbrief.Minder

januari 2020
31-07-2017 20:35

Groeten van MAX

Groeten van MAX - Groeten van MAX

Deze zomer behandelen Sybrand Niessen en een team van deskundigen wederom klachten van gedupeerde reizigers en wordt er alles aan gedaan om tot een oplossing te komen. Ook actuele onderwerpen op het gebied van reizen worden behandeld en uit...

17-07-2017 20:35

Groeten van MAX

Groeten van MAX - Groeten van MAX

Deze zomer behandelen Sybrand Niessen en een team van deskundigen wederom klachten van gedupeerde reizigers en wordt er alles aan gedaan om tot een oplossing te komen. Ook actuele onderwerpen op het gebied van reizen worden behandeld en uit...

10-07-2017 20:35

Bedrogen vakantiegangers

Groeten van MAX - Bedrogen vakantiegangers

Vakantiegangers die dachten een prachtige vakantievilla in Zuid-Spanje gehuurd te hebben, kwamen bedrogen uit. Vlak voor vertrek werden ze afgezegd maar hun geld waren ze kwijt. Verslaggever Timon trekt ten strijde voor de gedupeerden. Een...

03-07-2017 20:35

Groeten van MAX

Groeten van MAX - Groeten van MAX

Extra feestelijk, tiende seizoen van hét consumentenprogramma met aandacht voor klein- en groot vakantieleed. Deze zomer behandelen Sybrand Niessen en een team van deskundigen wederom klachten van gedupeerde reizigers en wordt er alles aan ...

26-06-2017 20:30

Reisleider spreekt geen Nederlands

Groeten van MAX - Reisleider spreekt geen Nederlands

Een teleurstellende reis naar Cuba, een vergoeding laat lang op zich wachten, de afschaffing van roamingkosten en de mysterieguest naar Rotterdam. De 70-jarige Ellie durft een reis naar Cuba aan omdat haar beloofd was dat de reisleider Nede...

19-06-2017 20:35

Groeten van MAX

Groeten van MAX - Groeten van MAX

Extra feestelijk, tiende seizoen van hét consumentenprogramma met aandacht voor klein- en groot vakantieleed. Deze zomer behandelen Sybrand Niessen en een team van deskundigen wederom klachten van gedupeerde reizigers en wordt er alles aan ...

12-06-2017 20:35

Bagage vermist

Groeten van MAX - Bagage vermist

Vanavond in Groeten van MAX, het consumentenmagazine met aandacht voor klein en groot vakantieleed: Din en Mary Jaspers gaan op een cruise. Ze vliegen naar Barcelona en stappen daar aan boord. Op de luchthaven komen ze erachter dat hun bag...

05-06-2017 20:25

Drukte op Schiphol en reizen naar Tunesië

Groeten van MAX - Drukte op Schiphol en reizen naar Tunesië

Vanavond start het extra feestelijke tiende seizoen van Groeten van MAX, het consumentenprogramma met aandacht voor klein- en groot vakantieleed. Deze zomer behandelen Sybrand Niessen en een team van deskundigen wederom klachten van gedupe...

01-08-2016 20:30

Groeten van MAX

Groeten van MAX - Groeten van MAX

25-07-2016 20:30

Groeten van MAX

Groeten van MAX - Groeten van MAX

18-07-2016 20:30

Groeten van MAX

Groeten van MAX - Groeten van MAX

Spotreis smeert via de telefoon abonnementen aan en wanneer er niet betaald wordt, komt er een incassobureau aan de deur. En Patricia van de Bogert en haar zoontje raakten tijdens een busreis betrokken bij een ernstig verkeersongeluk.Meer F...

11-07-2016 20:30

Groeten van MAX

Groeten van MAX - Groeten van MAX

Oplichters die huizen verhuren die niet van hen zijn en wat te doen als u op vakantie iets heel anders aantreft, dan u had geboekt?Meer Eerder werd al aandacht besteed aan oplichters die gebruik maken van online platforms. Onder een valse n...

04-07-2016 20:30

Groeten van MAX

Groeten van MAX - Groeten van MAX

De vakantie van de familie Van Hoof verandert in een nachtmerrie als mevrouw van Hoof wordt aangereden door een touringcar en verslaggever Timon krijgt het aan de stok met een agressieve hoteleigenaar.Meer De aanslagen in Europa houden ons ...

06-06-2016 20:30

Groeten van MAX

Groeten van MAX - Groeten van MAX

Jaap en Elly Legerstee kijken maanden uit naar een boot trip over het Australische Great Barrier Reef. Maar wat zo mooi begint verandert in een klap in de meest vreselijke ervaring van hun leven. Hun boot gaat in vlammen op en radeloos dobb...

30-05-2016 20:35

Groeten van MAX

Groeten van MAX - Groeten van MAX

Premie betalen voor een reisverzekering, maar geen claims in mogen dienen? Het overkwam Henry Evers. En hoe veilig is het om een huis te huren van een particulier via Wimdu?Meer Via Wimdu kun je huizen huren van particulieren, maar helaas p...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Groeten van MAX gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Groeten van MAX de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Groeten van MAX bij Groeten van MAX liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Groeten van MAX. Heb je een uitzending van Groeten van MAX gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Groeten van MAX gemist

Uitzending gemist van Groeten van MAX? Hier kun je alle uitzendingen van Groeten van MAX kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 94
  • Laatste uitzending op 27-08-2018 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!