Programma gemist?

Deze zomer behandelen het uit Sybrand Niessen en het een team van deskundigen wederom het klachten van gedupeerde naar reizigers en wordt in er alles op tv aan gedaan om tot van een oplossing uit te komen. Ook actuele onderwerpen van op door het gebied van reizen worden tijdens behandeld en van uiteraard op tv zal Groeten van MAX ook weer op tv veel stof met doen opwaaien met door De Accomodatietest. Nieuw tijdens dit seizoen is de naar serie van portretten van mensen op door weg naar hun een vakantiebestemming. De Groeten van naar MAX-verslaggever wacht de hen op tijdens de de tussenstop op een Franse een parkeerplaats. het Terwijl de naar reizigers even hun benen strekken, biedt naar hij hen een op uit kopje koffie aan en vraagt op ze het het hemd van het lijf. naar Ook kijken we in een de het auto: hoe uit volgestouwd is de naar wagen en waarom moet in dat allemaal op mee op vakantie?

Deze het zomer behandelen Sybrand Niessen uit en een team op tv van door deskundigen wederom klachten van gedupeerde met reizigers en naar wordt er alles aan de gedaan om tot een naar oplossing uit te komen. Ook actuele onderwerpen tijdens op het gebied de van op tv reizen worden behandeld en uiteraard naar tijdens zal Groeten van op tv MAX ook weer veel stof doen op opwaaien met De door Accomodatietest. Nieuw dit de seizoen is de serie een het portretten van mensen op weg naar van naar hun vakantiebestemming. De op tv Groeten van MAX-verslaggever op wacht hen op tijdens de het tussenstop op uit een Franse parkeerplaats. Terwijl van de tijdens reizigers even hun benen naar strekken, biedt tijdens hij hen een kopje koffie het aan en vraagt ze een het hemd van van het lijf. Ook met kijken de we in de auto: hoe op volgestouwd is op tv de wagen en waarom op tv van moet dat allemaal mee met op vakantie?

Vakantiegangers op die dachten op tv een prachtige vakantievilla in op tv Zuid-Spanje gehuurd een te hebben, kwamen bedrogen tijdens uit. Vlak voor vertrek met werden ze afgezegd op tv maar hun het geld waren ze kwijt. een Verslaggever Timon trekt het ten strijde op tv voor de gedupeerden. Een grote groep een door reizigers eist compensatie van een op reisorganisatie. Ze zaten tijdens uren vast uit op een naar vervuild vliegveld en met kregen amper te eten van en te drinken. Ze vertellen van in de uitzending naar hun de verhaal. Dokter Ted van Essen schuift tijdens ook aan. Hij uit vertelt wat uit je het het beste kunt doen, tijdens wanneer je kind ziek wordt naar vlak voor op de vakantie. in Mag je dan wel een op reis? Onze mysterieguest heeft de de afgelopen de jaren heel op wat vieze hotels gezien met van achterstallig onderhoud. Een tijdens aantal van deze in door hotels verdient volgens naar ons een nieuw bezoek. Dit keer door naar gaat hij naar Noordwijk aan tijdens Zee.

Extra op feestelijk, tiende seizoen uit van hét consumentenprogramma met aandacht de in voor klein- en met groot vakantieleed. Deze zomer door behandelen Sybrand tijdens Niessen en een team van deskundigen op wederom een klachten van gedupeerde door reizigers en wordt er van alles aan gedaan om tijdens tot een een oplossing te naar komen. Ook met actuele onderwerpen op naar het gebied van reizen worden naar behandeld tijdens en uiteraard zal door Groeten van MAX uit ook weer veel stof doen opwaaien door tijdens met De Accomodatietest. Nieuw dit seizoen is op in de serie portretten van met mensen op de weg naar hun vakantiebestemming. De Groeten door van MAX-verslaggever wacht door van hen op tijdens de tussenstop op naar een Franse op parkeerplaats. Terwijl de het reizigers op even hun benen op strekken, biedt hij hen een van kopje koffie van aan en op tv vraagt ze het tijdens hemd van het lijf. het Ook kijken we in de in auto: hoe door volgestouwd is het de wagen en de waarom moet op tv dat allemaal mee uit op vakantie?

Een in teleurstellende reis naar op Cuba, een in vergoeding laat lang van op zich wachten, op de afschaffing van roamingkosten met en de mysterieguest op naar Rotterdam. op De 70-jarige Ellie durft een op tv reis naar Cuba aan het omdat het haar beloofd op tv was dat de reisleider Nederlands op tv zou spreken. de Maar eenmaal in de Cuba blijkt die met belofte niet veel waard. de Hij spreekt het maar een paar door woorden Nederlands. Hierdoor is tijdens de vakantie van het Ellie op tv een grote teleurstelling. Hoe in wordt dit een opgelost? Vriendinnen Meggy, Anouk en Sofie op tv hebben op hun reis door in naar Zuid-Afrika een uit vertraging van maar liefst het 14 uur. Maar de uit vergoeding die ze door voor op die vertraging zouden moeten krijgen, door laat voor met Meggie nog door veel langer op een zich wachten. Verslaggever Timon gaat verhaal tijdens halen bij de op tv vliegtuigmaatschappij. De het roamingkosten zijn op tv sinds 15 juni een 2017 afgeschaft en de hierdoor betaal je voor internetten, op bellen en in sms’en in andere op tv EU-landen evenveel als in van eigen land. uit Ook voor het ontvangen van in telefoontjes in door het buitenland op betaal je niets, net naar als thuis. Jeanine tijdens Janssen geeft uitleg hierover. Onze het mysterieguest naar gaat dit het jaar naar hotels waar hij eerder op te gast een was en uit die om naar verschillende redenen een in nieuw bezoek verdienen. Sit naar keer gaat hij naar met Rotterdam.

Extra op feestelijk, tiende tijdens seizoen van hét consumentenprogramma met aandacht op tv met voor klein- en groot tijdens vakantieleed. Deze zomer behandelen Sybrand uit Niessen en een in naar team van deskundigen wederom klachten van op tv gedupeerde reizigers en het wordt er uit alles aan gedaan om uit tot een oplossing op tv te tijdens komen. Ook actuele onderwerpen op op naar het gebied van naar reizen worden behandeld en met uiteraard zal Groeten van MAX in ook het weer veel op tv stof doen opwaaien in met De Accomodatietest. Nieuw dit seizoen is naar de serie tijdens portretten van mensen op op tv de weg naar hun van vakantiebestemming. De Groeten van MAX-verslaggever uit wacht hen in op tijdens de tussenstop op met van een Franse parkeerplaats. Terwijl van de reizigers een even hun benen strekken, biedt hij de hen een door kopje het koffie aan en vraagt ze het het hemd op tv van het lijf. Ook kijken de we in in de auto: hoe een volgestouwd is de wagen op tv en waarom het moet dat van allemaal mee op een vakantie?

Vanavond in door Groeten van naar MAX, het met consumentenmagazine met aandacht voor klein en op tv groot vakantieleed: Din op tv en Mary Jaspers de gaan op naar een cruise. Ze vliegen naar tijdens Barcelona en stappen de daar aan boord. tijdens naar Op de luchthaven komen ze erachter het dat hun bagage uit er niet de is. Omdat de cruise uit de al snel vertrekt, op moeten ze doorreizen. Hoewel de bagage op al op boven water is uit op de luchthaven, blijven met zij 2 weken van verstoken een van hun spullen. op tv Ze verwijten reisorganisatie Cruisewinkel op tv dat zij te weinig hulp de en bijstand hebben op op gegeven. Wanneer reizigers deze zomer met op de auto tijdens of camper op vakantie door gaan, moeten ze de eerst hun het huiswerk maken. Voor naar veel grote tijdens Europese steden moet er namelijk de ruim voor vertrek op tv een milieusticker besteld met worden. Weten op mensen überhaupt van het op tv bestaan van naar deze de stickers af? Ria van tijdens Oosten boekt met haar op tv man Frederik een reis van naar Benidorm op bij hun vertrouwde reisbureau, TUI naar in uit Emmen. Ze boeken een rolstoelvriendelijk het hotel, maar toch van weigert in het hotel haar elektrische rolstoel een toe het te laten. Ria moet het de tijdens hele vakantie doorbrengen in door een 35 jaar oude rolstoel in zonder enig comfort. in Ze eist de door helft van de het volledige reissom terug. Nederlanders naar trekken graag de tijdens in bergen in. Toch onderschatten we door regelmatig de in gevaren in van de bergen, zoals het veranderlijke in weer. Waar moet je een op in letten? Tot slot is tijdens er weer een nieuwe in accommodatietest, een ditmaal in op Amsterdam.

Vanavond het start het extra op tv feestelijke tiende seizoen van van Groeten van MAX, het tijdens consumentenprogramma het met aandacht in voor klein- en groot op vakantieleed. Deze zomer behandelen tijdens Sybrand Niessen door en een team van deskundigen wederom door klachten van door gedupeerde reizigers en wordt op naar er alles aan gedaan om het tot uit een oplossing te de komen. Ook actuele onderwerpen op het door gebied van uit reizen worden behandeld naar en in uiteraard zal Groeten van MAX in ook weer van veel stof uit doen opwaaien met De met Accomodatietest. Nieuw dit naar seizoen is de serie portretten uit van mensen in op weg naar naar hun vakantiebestemming. De Groeten naar van MAX-verslaggever wacht hen op tv op tijdens de naar tussenstop op een een Franse parkeerplaats. uit Terwijl de reizigers even in hun naar benen strekken, biedt uit hij hen tijdens een kopje koffie op tv aan en vraagt tijdens ze het hemd van het lijf. van een Ook kijken we in op tv de auto: hoe volgestouwd een is de tijdens wagen en waarom moet met dat door allemaal mee op van vakantie?

Spotreis smeert naar via de telefoon abonnementen met aan en de wanneer er tijdens niet betaald wordt, uit komt er een tijdens incassobureau aan de naar deur. En Patricia van de uit Bogert en haar tijdens zoontje raakten tijdens op van een busreis betrokken van bij een ernstig naar verkeersongeluk.Meer Frankrijk werd donderdag in het tijdens hart getroffen uit door een aanslag naar op met de nationale feestdag 14 juli. uit Vele in feestvierders overleden op de boulevard met van Nice, in honderden mensen raakten tijdens gewond. Er van kwamen talloze de klachten binnen over van Spotreis, het bedrijf biedt een deal op tv aan waarbij voor op tv een kleine in 200 euro per jaar, uit twee personen het tweemaal op vakantie kunnen. op tv de Het bedrijf in belt potentiële klanten op uit met een mooi van praatje over het hun reisconcept, maar nog voor een de akkoord, van schrijft Spotreis al geld op tv af. uit Het is alweer twee jaar op geleden dat uit de MH17 in met 298 passagiers aan de boord werd neergehaald op in op tv Oost-Oekraïne. Maar de in kous is nog niet af. door Volgens brancheorganisatie BOVAG op tv werden er in een de eerste helft op tv van op tv 2016 opvallend veel met nieuwe caravans de verkocht. In juni werden al tijdens 750 gloednieuwe op tv caravans geregistreerd, 7 procent meer met een dan in 2015. Hoe met gaat u voorbereid op pad? een Patricia met van de Bogert en van de haar zoontje verheugden zich enorm uit op de stedenreis naar uit Parijs en een met bezoek aan naar Disneyland, op maar ze kwamen nooit aan. Op van de E17 de in met België, raakte de bus waarin ze een zaten, betrokken bij met een ernstig van verkeersongeluk. van En de mystery op guest logeerde een nachtje in op tv Hotel Willebrord in op tijdens Zoutelande. Krijgt het hotel het Groeten op van op tv MAX-keurmerk?Minder

Oplichters met die huizen verhuren het die niet op tv van hen zijn met en wat te doen als u in op vakantie iets uit in heel anders aantreft, dan u naar had op tv geboekt?Meer Eerder werd een al aandacht besteed aan het oplichters die gebruik maken van in online een platforms. Onder een in valse naam bieden de ze andermans vakantiehuis aan en tijdens na de betaling op tv kunnen de met klanten op met geen enkele van manier meer contact krijgen. naar Hebben tijdens oplichters vrij spel? de Door de zachte winter lijkt door er een uit toename te uit zijn in het aantal naar teken in Nederland. Hoe van is een tekenbeet op tv te van voorkomen en wat naar te doen als uit u toch bent gebeten? met in In IJsland staat vulkaan Hekla op door uitbarsten, daarvoor waarschuwt met professor Páll naar Einarsson van op de Universiteit van Reykjavik. in Want niet het alleen de inwoners van IJsland door tijdens hebben last van een van dergelijke uitbarsting, ook in Europa kan door op flinke problemen rekenen. de Ook de Hoteltest het vindt tijdens deze week weer tijdens plaats. Dit keer logeert de in mysteryguest een nachtje in op tv in Zeist. Al vanaf hun 16e op uit jaar gaan beste vriendinnen op tv Mariska, Michelle, Shauni, Guusje en het Nicole samen de op vakantie. Dit jaar door zijn de de meiden van het plan Mallorca onveilig te in maken, maar het op appartement van dat ze bij Corendon op boekten, bleek een de spookhuis.Minder

De vakantie de van de familie Van naar Hoof verandert in tijdens een nachtmerrie als met mevrouw van met Hoof in wordt aangereden door een touringcar en op tv verslaggever Timon krijgt uit het aan de tijdens stok met een naar agressieve op tv hoteleigenaar.Meer De aanslagen in Europa tijdens houden een ons in de greep en van de maken ons angstig om te naar reizen. Vorige week was een het weer raak het en werd de van luchthaven van het Istanbul doelwit van een met terroristische aanslag. op De Tilburgse Els op tv Koster betaalt een tot met twee keer toe voor van een hotel, met de de belofte dat de tweede door betaling teruggeboekt zou het de worden. Dan blijkt dat de betalingsbevestiging het op die mevrouw Koster van door het hotel krijgt, een de vervalsing is. de Verslaggever Timon Moll gaat met verhaal de halen met een heftige confrontatie met tot gevolg. tijdens Wat is van het gevolg uit van de Brexit voor met het reizen naar het Verenigd met Koninkrijk? Veel met Nederlanders bezoeken van het land nu een graag voor een op stedentrip naar een Londen of Belfast, maar de uit vraag met is of deze van reisjes zo aantrekkelijk blijven, nu met Groot-Brittannië het uit de EU stapt. Je een naaste verliezen op tijdens vakantie de is de nachtmerrie voor het iedere een reiziger. Het overkwam Theo van met Hoof, naar toen zijn vrouw Hanneke tijdens een op tv vakantie op door Lanzarote werd aangereden door op tv een touringcar en met de overleed.Minder

Jaap van en Elly Legerstee kijken maanden naar uit naar van een boot naar trip over het Australische met Great naar Barrier Reef. Maar wat op tv zo mooi begint verandert van in een klap het in op de meest vreselijke ervaring de van hun leven. Hun boot op tv gaat in naar vlammen op op en radeloos dobberen met ze uren het lang op open zee. op Duurzame toerisme is op tv populair. Maar tijdens door de enorme uit hoeveelheid toeristen is door de natuur op sommige van plaatsen ernstig b...Meer uit Jaap en naar Elly Legerstee kijken maanden uit een van naar een boot trip over een het Australische Great door Barrier Reef. Maar wat van zo het mooi begint van verandert in een tijdens klap in de meest van vreselijke ervaring van met hun leven. Hun boot tijdens gaat in op vlammen op en het radeloos dobberen ze uit uren lang op open zee. op tv naar Duurzame toerisme is populair. Maar naar door de enorme uit hoeveelheid toeristen is naar de natuur van op naar sommige plaatsen ernstig beschadigd en de gaan vakantiebestemmingen op slot. de Wat kunnen tijdens toeristen zelf doen op tv om het cultureel erfgoed de uit op de favoriete uit vakantiebestemmingen te behouden? de Dat op tv het afgeven van een paspoort uit in een hotel met grote gevolgen met kan hebben, ondervond Kevin Goes. op Met een uit kopie van met zijn paspoort wist een volslagen door vreemde een zijn identiteit aan met te nemen en zo hoge een door schulden te maken. Hoe doen ze tijdens dat? Yda Matthijssen uit een legt uit en met geeft tips! De van accommodatietest gaat op deze week naar uit Leiden. En we kijken van wat er op op het menu staat bij tijdens de op Nederlandse vakantiegangers in de van Franse Dordogne.Minder

Premie door betalen voor een reisverzekering, maar de geen op tv claims in mogen dienen? van Het op overkwam Henry Evers. En met hoe veilig is het om een een huis op te van huren van een particulier via Wimdu?Meer met in Via Wimdu kun je huizen huren een tijdens van particulieren, maar helaas op plaatsen ook slinkse een oplichters advertenties op het uit platform. Talloze argeloze op tv vakantiegangers werden de op tv dupe door van oplichters via het Duitse op tv bedrijf. uit De Franse Dordogne wordt een jaarlijks bezocht door duizenden met Nederlandse een vakantiegangers. Wat staat er naar bij deze een kampeerders op het menu? een Campers worden steeds de populairder, maar uit voor de aanschaf uit van zo'n rijdend met huis door moet diep in de buidel het worden getast in en de mogelijkheden zijn het legio. Waar op tv moet op worden gelet uit tijdens het uitzoeken van uit een camper? het Ook deze week op wordt er weer een een hotel nauwkeurig de getest. Hoe met komt het Amsterdamse hotel met Alfa uit de op tv test? op tv En een bizar verhaal tijdens van tijdens Henry Evers. Hij een betaalt premie naar voor een reisverzekering, maar de tijdens verzekeringsmaatschappij van heeft liever niet dat hij ook door daadwerkelijk claims door indient. het Na drie keer een op claim te hebben tijdens ingediend, ontvangt hij een het waarschuwingsbrief.Minder

augustus 2019
31-07-2017 20:35

Groeten van MAX

Groeten van MAX - Groeten van MAX

Deze zomer behandelen Sybrand Niessen en een team van deskundigen wederom klachten van gedupeerde reizigers en wordt er alles aan gedaan om tot een oplossing te komen. Ook actuele onderwerpen op het gebied van reizen worden behandeld en uit...

17-07-2017 20:35

Groeten van MAX

Groeten van MAX - Groeten van MAX

Deze zomer behandelen Sybrand Niessen en een team van deskundigen wederom klachten van gedupeerde reizigers en wordt er alles aan gedaan om tot een oplossing te komen. Ook actuele onderwerpen op het gebied van reizen worden behandeld en uit...

10-07-2017 20:35

Bedrogen vakantiegangers

Groeten van MAX - Bedrogen vakantiegangers

Vakantiegangers die dachten een prachtige vakantievilla in Zuid-Spanje gehuurd te hebben, kwamen bedrogen uit. Vlak voor vertrek werden ze afgezegd maar hun geld waren ze kwijt. Verslaggever Timon trekt ten strijde voor de gedupeerden. Een...

03-07-2017 20:35

Groeten van MAX

Groeten van MAX - Groeten van MAX

Extra feestelijk, tiende seizoen van hét consumentenprogramma met aandacht voor klein- en groot vakantieleed. Deze zomer behandelen Sybrand Niessen en een team van deskundigen wederom klachten van gedupeerde reizigers en wordt er alles aan ...

26-06-2017 20:30

Reisleider spreekt geen Nederlands

Groeten van MAX - Reisleider spreekt geen Nederlands

Een teleurstellende reis naar Cuba, een vergoeding laat lang op zich wachten, de afschaffing van roamingkosten en de mysterieguest naar Rotterdam. De 70-jarige Ellie durft een reis naar Cuba aan omdat haar beloofd was dat de reisleider Nede...

19-06-2017 20:35

Groeten van MAX

Groeten van MAX - Groeten van MAX

Extra feestelijk, tiende seizoen van hét consumentenprogramma met aandacht voor klein- en groot vakantieleed. Deze zomer behandelen Sybrand Niessen en een team van deskundigen wederom klachten van gedupeerde reizigers en wordt er alles aan ...

12-06-2017 20:35

Bagage vermist

Groeten van MAX - Bagage vermist

Vanavond in Groeten van MAX, het consumentenmagazine met aandacht voor klein en groot vakantieleed: Din en Mary Jaspers gaan op een cruise. Ze vliegen naar Barcelona en stappen daar aan boord. Op de luchthaven komen ze erachter dat hun bag...

05-06-2017 20:25

Drukte op Schiphol en reizen naar Tunesië

Groeten van MAX - Drukte op Schiphol en reizen naar Tunesië

Vanavond start het extra feestelijke tiende seizoen van Groeten van MAX, het consumentenprogramma met aandacht voor klein- en groot vakantieleed. Deze zomer behandelen Sybrand Niessen en een team van deskundigen wederom klachten van gedupe...

01-08-2016 20:30

Groeten van MAX

Groeten van MAX - Groeten van MAX

25-07-2016 20:30

Groeten van MAX

Groeten van MAX - Groeten van MAX

18-07-2016 20:30

Groeten van MAX

Groeten van MAX - Groeten van MAX

Spotreis smeert via de telefoon abonnementen aan en wanneer er niet betaald wordt, komt er een incassobureau aan de deur. En Patricia van de Bogert en haar zoontje raakten tijdens een busreis betrokken bij een ernstig verkeersongeluk.Meer F...

11-07-2016 20:30

Groeten van MAX

Groeten van MAX - Groeten van MAX

Oplichters die huizen verhuren die niet van hen zijn en wat te doen als u op vakantie iets heel anders aantreft, dan u had geboekt?Meer Eerder werd al aandacht besteed aan oplichters die gebruik maken van online platforms. Onder een valse n...

04-07-2016 20:30

Groeten van MAX

Groeten van MAX - Groeten van MAX

De vakantie van de familie Van Hoof verandert in een nachtmerrie als mevrouw van Hoof wordt aangereden door een touringcar en verslaggever Timon krijgt het aan de stok met een agressieve hoteleigenaar.Meer De aanslagen in Europa houden ons ...

06-06-2016 20:30

Groeten van MAX

Groeten van MAX - Groeten van MAX

Jaap en Elly Legerstee kijken maanden uit naar een boot trip over het Australische Great Barrier Reef. Maar wat zo mooi begint verandert in een klap in de meest vreselijke ervaring van hun leven. Hun boot gaat in vlammen op en radeloos dobb...

30-05-2016 20:35

Groeten van MAX

Groeten van MAX - Groeten van MAX

Premie betalen voor een reisverzekering, maar geen claims in mogen dienen? Het overkwam Henry Evers. En hoe veilig is het om een huis te huren van een particulier via Wimdu?Meer Via Wimdu kun je huizen huren van particulieren, maar helaas p...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Groeten van MAX gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Groeten van MAX de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Groeten van MAX bij Groeten van MAX liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Groeten van MAX. Heb je een uitzending van Groeten van MAX gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Groeten van MAX gemist

Uitzending gemist van Groeten van MAX? Hier kun je alle uitzendingen van Groeten van MAX kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 94
  • Laatste uitzending op 27-08-2018 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord