Programma gemist?

In een deze uitzending het naar verhaal van van meerdere vakantiegangers die voor van duizenden euro’s gedupeerd zijn op tv door hun Australische camperverhuurder. een Verder de zoektocht op tv de naar de eigenaar van een Amsterdams op naar reisbureau die ongeldige door tickets verkoopt en er inmiddels door met op tv de buit vandoor in is. Tientallen reizigers zijn hun het geld kwijt in en zitten op tv met hun handen in het een haar. En een Nederlanders in beeld die de van WK-finale bekijken in op tv het hol van van de leeuw: Spanje!Presentatie: in een Sybrand Niessen

Na een het heerlijke vakantie op Gran door uit Canaria, kan de het terugreis niet snel uit genoeg gaan. Transavia laat de door passagiers echter door middel op tv van een op tv tussenlanding op de van luchthaven Bordeaux, urenlang het in van een lege vetrekhal het wachten, omdat de tijdens crew moet slapen. de Door een vertraging door van 3 uur op de de heenvlucht, staat u voor van een dichte uit deur tijdens bij het autoverhuurbedrijf op uit uw vakantiebestemming. En Tineke in van Walraven maakt met uit haar moeder van van 96 op en haar dochter een luxe een uit cruise van Amsterdam naar de Noorse van fjorden. Maar nachten op tv tijdens wakker liggen door van de bar beneden, past het niet in de deze droomreis. Presentatie: door Sybrand Niessen.

Studioprogramma waarin van onder andere geprobeerd door wordt vakantieleed op in te lossen. Sybrand met roept reisorganisaties die een onverschillig met een hun klanten omgaan op het in van matje en geeft informatie het waar je op in moet letten de als je een vakantie naar boekt. Ook zullen uit 'deskundigen' in op tv verschillende vakantielanden de proef op naar de op tv som nemen: welke koffie is uit het lekkerst, waar is het bier door het goedkoopst en hoe zit de het met naar taxichauffeurs in het de buitenland. En natuurlijk komen door ook het de leuke vakantieverhalen aan bod: op tijdens vakantieliefdes, onontdekte plekjes en tijdens mooie reisverhalen. Kortom, eindelijk weer met eens een tijdens leuk en informatief naar programma voor uit de Nederlandse vakantieganger. de -De eerste mensen van komen terug van een vakantie, nadat ze op hun het vakantie-adres te horen de krijgen dat naar hun naar reisorganisatie Tourmax failliet is. -'Wilt uit u de rolstoel naar meenemen als handbagage?' Deze het uit vraag kreeg een mevrouw tijdens te horen naar toen zij een reis op bij Arkefly het boekte. Dit was het het begin van alle ellende. in -Op een door wandelvakantie op Bali, tijdens breekt u op de een tweede met dag uw enkel. U mag met eerder naar terug naar huis, maar door achteraf zegt van de verzekering dat u best had in tijdens kunnen blijven. De door kosten zijn dan ook voor eigen tijdens rekening. -En met we leggen u uit van hoe door u online op kunt inchecken als van u met het vliegtuig gaat. het Presentatie: Sybrand naar Niessen.

januari 2020
12-07-2010 21:20

Aflevering 22

Groeten van MAX - Aflevering 22

In deze uitzending het verhaal van meerdere vakantiegangers die voor duizenden euro’s gedupeerd zijn door hun Australische camperverhuurder. Verder de zoektocht naar de eigenaar van een Amsterdams reisbureau die ongeldige tickets verkoopt e...

17-08-2009 21:30

Aflevering 20

Groeten van MAX - Aflevering 20

Na een heerlijke vakantie op Gran Canaria, kan de terugreis niet snel genoeg gaan. Transavia laat de passagiers echter door middel van een tussenlanding op de luchthaven Bordeaux, urenlang in een lege vetrekhal wachten, omdat de crew moet s...

10-08-2009 21:20

Aflevering 17

Groeten van MAX - Aflevering 17

Studioprogramma waarin onder andere geprobeerd wordt vakantieleed op te lossen. Sybrand roept reisorganisaties die onverschillig met hun klanten omgaan op het matje en geeft informatie waar je op moet letten als je een vakantie boekt. Ook z...

Je bekijkt momenteel pagina 7 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Groeten van MAX gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Groeten van MAX de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Groeten van MAX bij Groeten van MAX liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Groeten van MAX. Heb je een uitzending van Groeten van MAX gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Groeten van MAX gemist

Uitzending gemist van Groeten van MAX? Hier kun je alle uitzendingen van Groeten van MAX kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 94
  • Laatste uitzending op 27-08-2018 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!