Programma gemist?

Marcel het wil zijn uit vijftigste verjaardag niet door onopgemerkt voorbij laten gaan. tijdens Maar omdat de hij niet van van feestjes houdt, besluit hij zijn door ouders naar mee te nemen op de een heerlijke de cruise. Met zijn vrouw Astrid kiest tijdens op hij voor een tijdens achtdaagse reis over de Middellandse Zee, de de met vertrek uit Barcelona. Maar het de feestelijke op week valt al bij door het op inschepen in het water, letterlijk in dit keer. Het gaat tijdens met mis bij het inladen van door de koffers, die uit komen naar in het water terecht en een in van de met koffers zinkt op zelfs. Verder: je boekt op tv een schitterende zeilreis, om op tv Italië te ontdekken de vanaf de uit zee. Maar vlak voor vertrek de wordt met de reis gecanceld en door kun met je naar je geld in fluiten. Wij gaan met in Napels op zoek van naar de het eigenaar van het schip, van in wie inmiddels heel op tv door veel mensen nog van heel veel geld krijgen. En als op tv we op vakantie in op de problemen op komen hebben een we ze hard nodig hebben: op tv de tijdens alarmcentrales. Een een steunpunt voor veel uit vakantie vierende Nederlanders. in Aan het einde van het vakantieseizoen uit maken wij een het op rondgang langs de vier in grootste alarmcentrales van tijdens Nederland: waar gaan uit de meest meldingen het over?

We uit krijgen er veel klachten over: uit uit vlak voor vertrek worden de uit vluchttijden binnen door een pakketreis aangepast en uit dan op zo'n uit manier dat het naar minder gunstig uitpakt. Je een vliegt bijvoorbeeld een ineens de niet meer om 10.00 uur, maar uit tijdens uren later. Mag dat? Verder: totaal op onverwacht overlijdt de van naar oorsprong het Spaanse Rafaela op vakantie in in de Malaga. Ze wil met in haar geboorteland Spanje begraven in worden en naar Spaans uit gebruik gebeurt met dat binnen 24 uur. tijdens Schoondochter met Rebecca neemt de taak op de zich tijdens om voor op tv elf Nederlandse familieleden de vliegtickets te boeken om door er op tijd te zijn, het maar dan in gaat uit het mis bij naar Transavia. En Wim en Wil op tv boeken bij hun cruise langs uit de in Côte d'Azur een transfer de van naar het vliegveld in Nice een naar de boot in de Genua. Extra belangrijk tijdens omdat Wil het met twee krukken loopt. op Goed door geregeld, zou je met zeggen. Totdat de chauffeur zonder met hen wegrijdt in en ze achterlaat op de naar Franse van luchthaven.

Sybrand de Niessen en op tv een team van deskundigen met behandelen deze zomer klachten van op gedupeerde reizigers en door van er wordt alles aan gedaan door om tot een tijdens oplossing het te komen. Daarnaast voert op een mystery guest De Accommodatietest met uit. naar Wekelijks test hij of de zij een het vakantieadres dat op tijdens het internet slecht beoordeeld wordt. door Is de het onvoldoende beoordeling terecht tijdens of is de accommodatie van toch de een positief Groeten van MAX-keurmerk een waard? Nieuw dit de seizoen is de het rubriek Zomer uit in Nederland, waarin verschillende tijdens campings in Nederland worden in bezocht: met weer of geen weer, veel uit mensen een verkiezen de oer-Hollandse uit camping boven het buitenland. de Van volkse op tv campings tot glampings een voor echte luxepaarden en van van grote familiecampings van tot naaktcampings. uit Groeten van van MAX bezoekt allerlei tijdens soorten kampeerplekken en portretteert naar interessante campinggasten.

Het is met de drukste de dag van de zomervakantie op een Schiphol, er uit vliegen ruim 230.000 het mensen. Gevolg: veel wachten op en naar lange rijen bij de incheckbalie's naar en bagage-drop-offs. Bij op tv de Technische een Universiteit in Delft een zijn ze dag in naar dag uit tijdens bezig met door het zoeken naar het manieren om vliegen op tv efficiënter te maken. Zo het moet het binnenkort mogelijk op tv zijn op om een uur het minder te de doen over je vliegreis. Verder: het de 71-jarige Corrie boekt in de met januari een negendaagse cruise bij de reisorganisatie Kras. De reis in doet schitterende bestemmingen door aan als door Dubai, Abu tijdens Dhabi en naar Bahrein. Omdat ze in door een rolstoel in zit gaat ze bij het boeken uit van niet over één nacht ijs. Corrie het bespreekt door met Kras het haar handicap en dat zou het geen probleem zijn tijdens met de cruise. Maar tijdens van een de schitterende locaties tijdens krijgt ze heel weinig te met zien. En al het ruim dertig een jaar gaat met Ria Himpers naar volle de tevredenheid naar Hotel Drim in naar Macedonië. tijdens En ook door dit jaar boekt ze met haar op dochter met Miranda en aanstaande een schoonzoon een heerlijke naar vakantie in het voor door haar zo vertrouwde hotel op tv in waar ze iedereen kent. van Maar deze uit keer verloopt alles naar anders, door onaangekondigde op tv renovatiewerkzaamheden in het uit hotel.

Humphry op en Patsy zijn al twee op uit jaar niet op vakantie geweest. Reden door genoeg dus om een er samen een tijdens week op door uit het te trekken. De met keuze valt op de een reis met Corendon naar de het viersterrenhotel het Castelsardo Resort Village op het naar op tv Italiaanse Sardinië. Bij aankomst een blijkt de tijdens geboekte standaardkamer met van balkon er op naar z'n zachtst gezegd iets door anders uit te zien dan van ze hadden mogen naar verwachten... Verder: er verandert het met iets in de naar reiswereld. Sinds 1 juli geldt voor het elke reis-aanbieder namelijk met de met Europese Richtlijn Pakketreis. een Naast de bekende pakketreis, in wordt hierin een nieuwe op tv term geïntroduceerd, met het zogenaamde gekoppelde reisarrangement. met MAX in Ombudsman Jeanine Janssen legt in door de studio uit naar wat er verandert. En op ellenlange wachttijden, vreselijk de irritante wachtmuziekjes, tijdens gewoon geen gehoor van of uit zelfs de verbinding in verbreken en uiteindelijk een dikke naar telefoonrekening. met Iedereen heeft er weleens van mee te maken tijdens gehad: de klantenservice van door je reisorganisatie. naar En áls door je dan contact met ze hebt een wil op tv je natuurlijk van dat je klacht zo snel in mogelijk verholpen de wordt. Maar helaas, dat naar is de niet altijd het op tv geval.

Sybrand Niessen en op tv een team een van deskundigen behandelen deze het zomer naar klachten van gedupeerde tijdens reizigers en er wordt alles een aan gedaan in om tot een oplossing uit te de komen. Daarnaast tijdens voert een mystery guest De van Accommodatietest uit. Wekelijks test op hij van of zij een vakantieadres door dat op het internet uit slecht beoordeeld wordt. uit Is de onvoldoende op tv beoordeling terecht op of is in de accommodatie toch de een positief Groeten van MAX-keurmerk uit door waard? Nieuw dit seizoen is de op tv rubriek Zomer in Nederland, een waarin uit verschillende campings in Nederland het worden bezocht: weer of uit tijdens geen weer, veel mensen verkiezen naar de tijdens oer-Hollandse camping boven uit het buitenland. Van volkse op campings tot het glampings voor echte een luxepaarden en van uit grote familiecampings tot naaktcampings. Groeten een van MAX bezoekt allerlei naar soorten kampeerplekken op en een portretteert interessante campinggasten.

Sybrand met Niessen en een team op tv van het deskundigen behandelen deze zomer klachten in van gedupeerde reizigers en tijdens er wordt op tv alles aan gedaan door om tot een uit oplossing te komen. Daarnaast met voert een uit mystery guest De op Accommodatietest uit. een Wekelijks test met hij of zij een vakantieadres dat naar op het in internet slecht op beoordeeld wordt. Is op tv de onvoldoende op tv beoordeling terecht of is de accommodatie door door toch een positief Groeten van MAX-keurmerk tijdens waard? Nieuw dit met seizoen is het de rubriek Zomer met in Nederland, een waarin verschillende campings met in Nederland worden bezocht: weer een of geen weer, veel met mensen het verkiezen de oer-Hollandse camping boven van van het buitenland. Van volkse campings met tot glampings voor naar echte luxepaarden het en van grote familiecampings de tot naaktcampings. door Groeten van MAX bezoekt met allerlei soorten kampeerplekken en tijdens portretteert uit interessante campinggasten.

Alleenstaande moeder in Patries wil door met haar dochter de naar reis van haar leven uit maken: in met een camper op rondreis het door Europa. in Maar als de een gehuurde camper ermee in ophoudt, komt er een uit abrupt einde het aan op de vakantie. Verder: een dakkoffer een is een handige van manier om extra de bagageruimte te de creëren. Zo kun je tóch die uit extra barbecue van of voortent uit nog meenemen. Toch moet tijdens je wel weten wat tijdens je doet uit voor een je met een dakkoffer op pad uit gaat, want tijdens er gaat de nog weleens het een met en ander met mis. En een op reisje voor vier personen voor slechts in een 65 euro. Dat in klinkt bijna te mooi het om waar te zijn. Het met uit bedrijf Fly A Way biedt dit met soort reisjes van telefonisch aan. En op vóórdat je überhaupt op tv hebt op tv kunnen bedenken of op tv je interesse hebt, zit de tijdens eerste van factuur al in je mailbox. tijdens Gevolgd door aanmaningen, op tv berichten van incassobureau's en met dreigementen met deurwaarders naar en rechtszaken. Honderden de mensen zijn gedupeerd op door de tijdens praktijken van van Fly A op Way.

Sybrand Niessen op tv en een team tijdens van deskundigen uit behandelen deze zomer uit klachten van gedupeerde reizigers en tijdens er wordt alles naar de aan gedaan om tot een de oplossing te op tv komen. Daarnaast voert een het mystery guest het De Accommodatietest uit. Wekelijks test in de hij of zij een vakantieadres dat door op het met internet slecht van beoordeeld wordt. Is de in onvoldoende een beoordeling terecht of is de accommodatie uit de toch een positief Groeten van tijdens MAX-keurmerk waard? Nieuw dit seizoen van is tijdens de rubriek een Zomer in Nederland, waarin verschillende campings tijdens in Nederland tijdens worden bezocht: op weer of geen een weer, veel mensen verkiezen een de oer-Hollandse camping boven met het buitenland. op tv Van volkse campings tot een glampings voor echte een luxepaarden en het van op grote familiecampings tot door naaktcampings. Groeten van MAX bezoekt allerlei door soorten de kampeerplekken en portretteert tijdens interessante campinggasten.

Vanavond start op het naar elfde seizoen van het op consumentenprogramma Groeten van tijdens MAX. Sybrand met Niessen besteedt in dit programma aandacht van aan in groot en klein het vakantieleed. Sybrand Niessen en naar een team van deskundigen behandelen door deze zomer klachten op tv het van gedupeerde reizigers tijdens en er wordt alles aan gedaan een om tot een naar tijdens oplossing te komen. Daarnaast van voert een mystery guest De het Accomodatietest uit. Wekelijks van test het hij of een zij een vakantieadres dat op het de uit internet slecht beoordeeld wordt. Is de naar onvoldoende in beoordeling terecht of van is de accommodatie toch door een op positief Groeten van MAX-keurmerk waard? Nieuw van dit seizoen door is de rubriek Zomer in tijdens Nederland, waarin tijdens verschillende van campings in Nederland worden bezocht: weer een of geen weer, de veel mensen op tv verkiezen de de oer-Hollandse camping boven met het buitenland. Van volkse campings tijdens tot glampings op tv voor tijdens echte luxepaarden en van grote in familiecampings tot de naaktcampings. Groeten van door MAX bezoekt allerlei op soorten kampeerplekken en een portretteert interessante campinggasten. Groeten de van MAX een is hét informatieve consumentenprogramma waarin op tv vakantieleed tijdens centraal staat. Klachten het van gedupeerde vakantiegangers in worden behandeld en er uit wordt geprobeerd om tijdens een passende oplossing op tv te vinden. De presentatie is de in handen naar van Sybrand op Niessen.

Vanavond is uit de laatste aflevering het van dit uit seizoen van Groeten van op MAX, het consumentenmagazine met de aandacht voor tijdens klein en groot in vakantieleed. Een verhuurder door van een appartementencomplex een op Curaçao is een het groep een meiden maar liefst 24.0000 naar euro de verschuldigd. En bagage met daarin noodzakelijk op tv in medische hulpmiddelen opeens een van boord gehaald. Annie en een Tom Remmerde stappen in mei tijdens 2017 aan het boord van een door vliegtuig. Maar uit vanuit het vliegtuigraam zien tijdens ze naar dat vlak voor vertrek hun van bagage met naar daarin noodzakelijk medische hulpmiddelen, in van boord in wordt gehaald. MAX Ombudsman Jeanine met op Janssen dook in de naar zaak. Wout en Josien verbouwden een een het busje tot camper en gingen met op hun op tv drie kinderen een op paar maanden met op rondreis in Zuid-Amerika. op tv Maar er komt een abrupt van einde het aan deze reis als hun de uit busje door de op tv douane van Bolivia in beslag wordt in genomen. Wij gaan met op onderzoek de uit. Verder: een met verhuurder van op tv een appartementencomplex op Curaçao naar is een groep jonge door meiden maar van liefst 24.000 door euro verschuldigd. Verslaggever Timon zoekt het hem op en uit vraagt het om uitleg. De mysteryguest in gaat terug naar hotels waar op tv hij eerder verbleef op en naar die een nieuw door bezoekje verdienen. Dit uit keer in onze hoofdstad waar hij op tv in zich in 2013 van over verbaasde.

Deze het zomer behandelen Sybrand Niessen de en een team van een deskundigen wederom op klachten een van gedupeerde reizigers en wordt er van alles aan gedaan de om op tv tot een oplossing te het komen. van Ook actuele onderwerpen op het gebied het tijdens van reizen worden behandeld het en uiteraard zal Groeten van van MAX ook de weer veel stof doen op tv opwaaien met uit De Accomodatietest. Nieuw dit van seizoen is de naar serie portretten van uit mensen op weg naar op tv hun vakantiebestemming. de De het Groeten van MAX-verslaggever wacht hen tijdens op met tijdens de tussenstop op een in Franse parkeerplaats. Terwijl op de reizigers even hun door door benen strekken, biedt hij van hen een kopje koffie aan met en vraagt ze op tv het hemd door van het lijf. Ook op op kijken we in de auto: tijdens hoe volgestouwd in is de wagen en een waarom moet dat met allemaal mee op het vakantie?

Deze door zomer behandelen Sybrand naar Niessen en met een team van de deskundigen wederom klachten van gedupeerde reizigers tijdens en wordt door er alles op tv aan gedaan om tot een op tv oplossing de te komen. Ook actuele onderwerpen op tv op op tv het gebied van reizen van worden behandeld uit en uiteraard zal Groeten op tv van de MAX ook weer door veel stof doen op opwaaien met De Accomodatietest. Nieuw dit op tv seizoen is de serie op naar portretten van mensen op weg uit naar de hun vakantiebestemming. De Groeten van MAX-verslaggever de wacht hen uit op een tijdens de tussenstop op tijdens een Franse parkeerplaats. Terwijl van de met reizigers even hun benen op tv strekken, biedt hij hen de een kopje koffie aan uit van en vraagt ze het hemd van naar het lijf. de Ook kijken door we in de auto: hoe naar door volgestouwd is de wagen en de waarom moet tijdens dat allemaal tijdens mee op vakantie?

Deze naar zomer behandelen Sybrand Niessen van en een team van tijdens deskundigen wederom klachten het de van gedupeerde reizigers met en wordt er alles aan van gedaan om tot een een oplossing te komen. een Ook actuele met onderwerpen op uit het gebied van reizen worden op tv behandeld door en uiteraard op tv zal Groeten van met MAX ook weer veel stof het doen op tv opwaaien met De Accomodatietest. Nieuw dit seizoen het tijdens is de serie portretten in van mensen op weg naar op tv hun vakantiebestemming. De de Groeten van de MAX-verslaggever wacht hen door op tijdens de een tussenstop uit op een Franse parkeerplaats. Terwijl een de reizigers uit even hun benen op strekken, biedt het hij hen een kopje met koffie aan de en vraagt ze het hemd van in het lijf. Ook een tijdens kijken we in de auto: van hoe volgestouwd is van de wagen uit en waarom moet dat door allemaal mee op het vakantie?

september 2021
27-08-2018 20:35

Een gezonken koffer

Groeten van MAX - Een gezonken koffer

Marcel wil zijn vijftigste verjaardag niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Maar omdat hij niet van feestjes houdt, besluit hij zijn ouders mee te nemen op een heerlijke cruise. Met zijn vrouw Astrid kiest hij voor een achtdaagse reis over d...

20-08-2018 20:35

Groeten van MAX

Groeten van MAX - Groeten van MAX

13-08-2018 20:35

Mag de vertrektijd vlak voor een reis worden aangepast?

Groeten van MAX - Mag de vertrektijd vlak voor een reis worden aangepast?

We krijgen er veel klachten over: vlak voor vertrek worden de vluchttijden binnen een pakketreis aangepast en dan op zo'n manier dat het minder gunstig uitpakt. Je vliegt bijvoorbeeld ineens niet meer om 10.00 uur, maar uren later. Mag dat?...

06-08-2018 20:35

Groeten van MAX

Groeten van MAX - Groeten van MAX

Sybrand Niessen en een team van deskundigen behandelen deze zomer klachten van gedupeerde reizigers en er wordt alles aan gedaan om tot een oplossing te komen. Daarnaast voert een mystery guest De Accommodatietest uit. Wekelijks test hij of...

30-07-2018 20:35

Kunnen de rijen op Schiphol korter?

Groeten van MAX - Kunnen de rijen op Schiphol korter?

Het is de drukste dag van de zomervakantie op Schiphol, er vliegen ruim 230.000 mensen. Gevolg: veel wachten en lange rijen bij de incheckbalie's en bagage-drop-offs. Bij de Technische Universiteit in Delft zijn ze dag in dag uit bezig met ...

23-07-2018 20:35

Nieuwe regels voor pakketreizen

Groeten van MAX - Nieuwe regels voor pakketreizen

Humphry en Patsy zijn al twee jaar niet op vakantie geweest. Reden genoeg dus om er samen een week op uit te trekken. De keuze valt op een reis met Corendon naar het viersterrenhotel Castelsardo Resort Village op het Italiaanse Sardinië. Bi...

16-07-2018 20:35

Groeten van MAX

Groeten van MAX - Groeten van MAX

Sybrand Niessen en een team van deskundigen behandelen deze zomer klachten van gedupeerde reizigers en er wordt alles aan gedaan om tot een oplossing te komen. Daarnaast voert een mystery guest De Accommodatietest uit. Wekelijks test hij of...

09-07-2018 20:35

Groeten van MAX

Groeten van MAX - Groeten van MAX

Sybrand Niessen en een team van deskundigen behandelen deze zomer klachten van gedupeerde reizigers en er wordt alles aan gedaan om tot een oplossing te komen. Daarnaast voert een mystery guest De Accommodatietest uit. Wekelijks test hij of...

11-06-2018 20:35

Te mooi om waar te zijn

Groeten van MAX - Te mooi om waar te zijn

Alleenstaande moeder Patries wil met haar dochter de reis van haar leven maken: in een camper op rondreis door Europa. Maar als de gehuurde camper ermee ophoudt, komt er een abrupt einde aan de vakantie. Verder: een dakkoffer is een handig...

04-06-2018 20:35

Groeten van MAX

Groeten van MAX - Groeten van MAX

Sybrand Niessen en een team van deskundigen behandelen deze zomer klachten van gedupeerde reizigers en er wordt alles aan gedaan om tot een oplossing te komen. Daarnaast voert een mystery guest De Accommodatietest uit. Wekelijks test hij of...

28-05-2018 20:35

Terug: Groeten van MAX

Groeten van MAX - Terug: Groeten van MAX

Vanavond start het elfde seizoen van het consumentenprogramma Groeten van MAX. Sybrand Niessen besteedt in dit programma aandacht aan groot en klein vakantieleed. Sybrand Niessen en een team van deskundigen behandelen deze zomer klachten v...

28-08-2017 20:35

Slot: Groeten van MAX

Groeten van MAX - Slot: Groeten van MAX

Vanavond is de laatste aflevering van dit seizoen van Groeten van MAX, het consumentenmagazine met aandacht voor klein en groot vakantieleed. Een verhuurder van een appartementencomplex op Curaçao is een groep meiden maar liefst 24.0000 eur...

21-08-2017 20:35

Groeten van MAX

Groeten van MAX - Groeten van MAX

Deze zomer behandelen Sybrand Niessen en een team van deskundigen wederom klachten van gedupeerde reizigers en wordt er alles aan gedaan om tot een oplossing te komen. Ook actuele onderwerpen op het gebied van reizen worden behandeld en uit...

14-08-2017 20:35

Groeten van MAX

Groeten van MAX - Groeten van MAX

Deze zomer behandelen Sybrand Niessen en een team van deskundigen wederom klachten van gedupeerde reizigers en wordt er alles aan gedaan om tot een oplossing te komen. Ook actuele onderwerpen op het gebied van reizen worden behandeld en uit...

07-08-2017 20:35

Groeten van MAX

Groeten van MAX - Groeten van MAX

Deze zomer behandelen Sybrand Niessen en een team van deskundigen wederom klachten van gedupeerde reizigers en wordt er alles aan gedaan om tot een oplossing te komen. Ook actuele onderwerpen op het gebied van reizen worden behandeld en uit...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Groeten van MAX gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Groeten van MAX de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Groeten van MAX bij Groeten van MAX liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Groeten van MAX. Heb je een uitzending van Groeten van MAX gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Groeten van MAX gemist

Uitzending gemist van Groeten van MAX? Hier kun je alle uitzendingen van Groeten van MAX kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 94
  • Laatste uitzending op 27-08-2018 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!