Programma gemist?

Marcel de wil zijn vijftigste door verjaardag niet onopgemerkt voorbij tijdens laten gaan. Maar omdat met hij niet met van feestjes houdt, besluit in hij zijn ouders tijdens mee te uit nemen op het een heerlijke cruise. op tv Met zijn vrouw Astrid kiest naar hij voor op tv een achtdaagse reis op over tijdens de Middellandse Zee, met vertrek het uit een Barcelona. Maar de feestelijke week de valt al bij op tv het een inschepen in het in water, letterlijk dit keer. Het tijdens gaat mis bij het het inladen van de op tv koffers, tijdens die komen in het op tv water terecht en een de door van de koffers zinkt zelfs. Verder: je met boekt een tijdens schitterende zeilreis, door om Italië te ontdekken door vanaf de tijdens zee. Maar vlak voor van vertrek wordt naar de reis gecanceld en kun het je naar op tv je geld de fluiten. Wij gaan door in Napels op zoek op naar van de eigenaar van het de schip, van wie inmiddels heel in veel mensen nog op heel veel op geld krijgen. En als naar we op de vakantie in de problemen op komen hebben het we ze hard nodig hebben: door de alarmcentrales. Een naar op tv steunpunt voor veel vakantie vierende Nederlanders. tijdens Aan het einde in van het met vakantieseizoen maken wij het een rondgang de langs de vier grootste alarmcentrales de tijdens van Nederland: waar gaan naar de meest de meldingen over?

We krijgen er door op tv veel klachten over: op vlak voor vertrek worden de op vluchttijden binnen een pakketreis uit aangepast en dan naar op naar zo'n manier dat van het minder gunstig door uitpakt. Je vliegt in bijvoorbeeld ineens van niet meer om in 10.00 uur, maar uren later. in Mag dat? Verder: totaal een onverwacht overlijdt de met van oorsprong naar Spaanse Rafaela op naar vakantie in Malaga. een Ze wil in haar geboorteland naar Spanje van begraven worden en naar van Spaans gebruik op gebeurt dat binnen naar 24 uur. Schoondochter op Rebecca neemt de taak op op tv zich een om voor elf Nederlandse in familieleden vliegtickets te het boeken om op tv er op tijd naar te zijn, maar van dan gaat het mis door bij naar Transavia. En Wim en van Wil boeken bij hun cruise van langs de Côte d'Azur een een transfer door van op het vliegveld in Nice naar uit de door boot in Genua. Extra belangrijk omdat van Wil de met twee het krukken loopt. Goed geregeld, zou op tv je naar zeggen. Totdat de chauffeur uit zonder hen wegrijdt en ze tijdens achterlaat uit op de Franse van luchthaven.

Sybrand een Niessen en een team door van deskundigen behandelen in deze tijdens zomer klachten van gedupeerde reizigers en in er wordt het alles aan gedaan in om tot een oplossing van het te komen. Daarnaast voert door een mystery guest uit De Accommodatietest uit. Wekelijks test met hij of zij van een vakantieadres dat door tijdens op het internet slecht beoordeeld de wordt. op Is de onvoldoende beoordeling het terecht of is in de accommodatie toch een positief op tv Groeten van MAX-keurmerk tijdens waard? Nieuw op dit seizoen is de van rubriek Zomer het in Nederland, waarin verschillende campings door in in Nederland worden bezocht: weer een of uit geen weer, veel mensen verkiezen het de door oer-Hollandse camping boven het uit buitenland. Van volkse op tv campings tot glampings het voor echte in luxepaarden en van grote de familiecampings tot in naaktcampings. Groeten van uit MAX bezoekt allerlei soorten kampeerplekken en met portretteert met interessante campinggasten.

Het een is de drukste dag van uit de de zomervakantie op Schiphol, er het vliegen ruim 230.000 mensen. van Gevolg: veel wachten in en lange rijen een de bij de incheckbalie's en tijdens bagage-drop-offs. Bij de in Technische Universiteit in Delft zijn de ze dag in op dag in uit bezig met het zoeken van naar manieren tijdens om van vliegen efficiënter te maken. door Zo moet het in binnenkort mogelijk zijn om van een uur de minder te in doen over je vliegreis. Verder: door de 71-jarige Corrie met boekt in januari uit een negendaagse cruise bij reisorganisatie het Kras. De reis de doet tijdens schitterende bestemmingen aan als naar Dubai, Abu Dhabi en naar Bahrein. Omdat met ze in een met rolstoel zit gaat ze naar bij het door boeken niet met over één nacht uit ijs. Corrie bespreekt met Kras door haar met handicap en op dat zou geen probleem op zijn tijdens uit de cruise. Maar van de schitterende op locaties krijgt ze met de heel weinig te zien. En al in ruim dertig jaar gaat een Ria Himpers door naar volle op tv tevredenheid naar Hotel Drim in de Macedonië. En naar ook dit op jaar boekt ze naar met haar dochter naar Miranda en aanstaande schoonzoon een in heerlijke de vakantie in het het voor haar zo uit vertrouwde hotel waar ze uit iedereen kent. Maar door deze keer verloopt het uit alles anders, door in onaangekondigde renovatiewerkzaamheden in het op hotel.

Humphry met en Patsy in zijn al twee jaar niet het op vakantie geweest. de Reden genoeg dus om met in er samen een van week op uit te trekken. De op keuze van valt op een naar reis met Corendon naar een het viersterrenhotel Castelsardo tijdens Resort van Village op het naar Italiaanse Sardinië. Bij een aankomst blijkt de geboekte door standaardkamer met balkon er op op z'n op zachtst gezegd op iets anders uit te het zien dan op ze hadden mogen verwachten... Verder: er een verandert iets in het de reiswereld. in Sinds 1 juli geldt voor van elke reis-aanbieder namelijk een de Europese Richtlijn in Pakketreis. Naast de tijdens bekende pakketreis, naar wordt hierin een een nieuwe term in geïntroduceerd, het zogenaamde gekoppelde de reisarrangement. door MAX Ombudsman Jeanine Janssen het legt in de studio van uit wat er door verandert. En ellenlange wachttijden, vreselijk op irritante wachtmuziekjes, in gewoon geen de gehoor of zelfs de op tv verbinding in verbreken en uiteindelijk een op dikke telefoonrekening. Iedereen heeft met er weleens mee te tijdens maken naar gehad: de klantenservice van je van reisorganisatie. in En áls op tv je dan contact uit met ze hebt wil je in natuurlijk dat met je klacht van zo snel mogelijk verholpen wordt. een Maar helaas, dat met is met niet altijd het in geval.

Sybrand met Niessen en een team uit van deskundigen behandelen deze van zomer klachten van de gedupeerde reizigers en tijdens er wordt alles het naar aan gedaan om tot een oplossing door te komen. Daarnaast door voert een naar mystery guest De met Accommodatietest uit. Wekelijks test de hij of het zij een in vakantieadres dat op het internet uit slecht beoordeeld het wordt. Is de onvoldoende naar beoordeling terecht naar of is de accommodatie op naar toch een positief Groeten van een MAX-keurmerk waard? Nieuw dit seizoen een is op de rubriek Zomer in Nederland, tijdens waarin verschillende campings van door in Nederland worden bezocht: weer of een geen weer, het veel mensen op verkiezen de oer-Hollandse camping boven tijdens naar het buitenland. Van volkse campings tot naar glampings voor echte op luxepaarden en op tv van grote familiecampings tot met naaktcampings. Groeten van op MAX door bezoekt allerlei soorten kampeerplekken en van portretteert interessante in campinggasten.

Sybrand Niessen en een een uit team van deskundigen behandelen deze naar zomer op klachten van gedupeerde reizigers en het van er wordt alles aan gedaan van om door tot een oplossing te komen. Daarnaast in voert naar een mystery door guest De Accommodatietest uit. Wekelijks een test het hij of zij een op vakantieadres dat op het met internet slecht beoordeeld de wordt. Is de de onvoldoende beoordeling terecht of van het is de accommodatie toch de een positief Groeten van MAX-keurmerk van waard? Nieuw dit seizoen een is de de rubriek Zomer het in Nederland, waarin verschillende door campings in Nederland worden een bezocht: met weer of geen weer, veel tijdens van mensen verkiezen de oer-Hollandse camping boven de het buitenland. in Van volkse in campings tot glampings voor echte het luxepaarden en op tv van op grote familiecampings tot een naaktcampings. Groeten van op MAX bezoekt allerlei soorten kampeerplekken en op de portretteert interessante campinggasten.

Alleenstaande moeder op Patries wil met haar met dochter de uit reis een van haar leven maken: in op een camper op rondreis door door Europa. op tv Maar een als de gehuurde camper ermee door ophoudt, komt er het een abrupt tijdens einde aan de vakantie. Verder: een de van dakkoffer is een handige op tv manier om extra uit bagageruimte te creëren. Zo kun uit een je tóch die extra met barbecue of voortent naar nog meenemen. op Toch moet je wel weten op wat je doet een voor je met een van dakkoffer op het pad gaat, op want er gaat nog naar weleens het een en in ander mis. En naar een reisje voor vier door personen voor slechts het 65 euro. de Dat klinkt op tv bijna te mooi om naar waar te zijn. Het in bedrijf Fly A tijdens Way uit biedt dit soort reisjes telefonisch in aan. op tv En vóórdat je überhaupt uit hebt kunnen tijdens bedenken of je interesse op hebt, zit de het eerste factuur al in van je mailbox. het Gevolgd door op aanmaningen, berichten van incassobureau's van en dreigementen met naar deurwaarders en rechtszaken. Honderden op tv mensen zijn door gedupeerd in door de praktijken van in Fly A de Way.

Sybrand van Niessen en een team van het deskundigen in behandelen deze van zomer klachten van op tv gedupeerde reizigers en er tijdens wordt alles aan gedaan om in tot het een oplossing te komen. een Daarnaast voert een met mystery guest het De Accommodatietest uit. Wekelijks het test hij of zij het de een vakantieadres dat op het tijdens internet met slecht beoordeeld wordt. Is de onvoldoende het beoordeling naar terecht of op is de accommodatie toch een in positief uit Groeten van MAX-keurmerk waard? Nieuw van dit seizoen is de rubriek uit Zomer van in Nederland, waarin de verschillende campings in van Nederland worden bezocht: op weer of op tv geen weer, veel mensen met verkiezen de oer-Hollandse camping boven op tv het buitenland. Van op volkse campings tijdens tot glampings met voor echte van luxepaarden en van grote familiecampings tot door naaktcampings. Groeten van van een MAX bezoekt allerlei tijdens soorten kampeerplekken en portretteert interessante op tv campinggasten.

Vanavond met start het elfde seizoen naar van het consumentenprogramma het Groeten van MAX. door Sybrand de Niessen besteedt in het dit programma aandacht aan groot op en op tv klein vakantieleed. Sybrand Niessen en een op team van deskundigen tijdens behandelen uit deze zomer klachten van gedupeerde op reizigers en door er wordt alles aan naar gedaan om tot een op tv oplossing te komen. op Daarnaast voert de een mystery de guest De van Accomodatietest uit. Wekelijks test hij door of een zij een vakantieadres dat op het van internet slecht beoordeeld het wordt. Is de in een onvoldoende beoordeling terecht naar of is de accommodatie naar toch een positief Groeten op van MAX-keurmerk waard? Nieuw de dit seizoen is de in van rubriek Zomer in de Nederland, waarin verschillende de campings in Nederland in worden bezocht: weer de of geen weer, veel mensen met verkiezen de oer-Hollandse camping de boven met het buitenland. een Van volkse campings tot glampings voor tijdens echte van luxepaarden en uit van grote familiecampings tot naaktcampings. de Groeten op van MAX bezoekt de allerlei soorten kampeerplekken op en portretteert interessante met campinggasten. Groeten van MAX is hét de informatieve naar consumentenprogramma waarin vakantieleed op centraal staat. Klachten van met gedupeerde vakantiegangers van worden behandeld en er wordt door geprobeerd om een van passende oplossing te vinden. tijdens uit De presentatie is uit in handen van Sybrand de Niessen.

Vanavond door is de laatste van aflevering van dit seizoen tijdens van door Groeten van MAX, door het consumentenmagazine met aandacht naar voor klein en van groot vakantieleed. Een verhuurder van een op tv een appartementencomplex op van Curaçao is een groep op meiden maar liefst 24.0000 de euro uit verschuldigd. En bagage een met daarin noodzakelijk het medische hulpmiddelen opeens uit van boord gehaald. Annie de en Tom Remmerde stappen in op tv mei 2017 aan boord tijdens van een vliegtuig. met Maar het vanuit het vliegtuigraam een zien ze het dat vlak voor het vertrek hun bagage naar met daarin noodzakelijk de medische hulpmiddelen, van boord wordt gehaald. door MAX Ombudsman Jeanine de Janssen dook in naar de zaak. Wout en op Josien van verbouwden een busje tot camper door en gingen met het hun drie tijdens kinderen een een paar maanden op rondreis door in Zuid-Amerika. Maar naar er komt een abrupt van einde aan deze het op tv reis als hun busje door de tijdens douane van Bolivia op van in beslag wordt genomen. Wij gaan door op onderzoek uit uit. Verder: een een verhuurder van een appartementencomplex naar op Curaçao is in een groep jonge een meiden maar een liefst 24.000 euro verschuldigd. Verslaggever met Timon zoekt hem op op en vraagt naar om uitleg. De mysteryguest op tv van gaat terug naar op tv hotels waar hij eerder verbleef door en die uit een nieuw bezoekje verdienen. in Dit keer in onze tijdens hoofdstad waar hij door zich in uit 2013 over naar verbaasde.

Deze zomer behandelen van met Sybrand Niessen en een een team van deskundigen uit wederom klachten van door gedupeerde reizigers en op tv wordt er alles aan naar gedaan om tijdens tot een van oplossing te komen. Ook actuele tijdens onderwerpen op het gebied naar van van reizen worden in behandeld en uiteraard zal Groeten een van met MAX ook weer veel naar stof doen opwaaien naar met De Accomodatietest. Nieuw naar dit seizoen naar is de serie portretten van mensen tijdens een op weg naar hun vakantiebestemming. naar De Groeten van MAX-verslaggever naar wacht hen op naar door tijdens de tussenstop op een op Franse op tv parkeerplaats. Terwijl de reizigers even hun een benen strekken, biedt het hij op tv hen een kopje koffie door aan van en vraagt ze het hemd naar van het een lijf. Ook kijken we naar in de auto: hoe op tv volgestouwd is uit de wagen een en waarom met moet dat allemaal op tv mee op vakantie?

Deze het zomer behandelen Sybrand op Niessen en een team op tv van de deskundigen wederom klachten op van gedupeerde reizigers en wordt er op alles door aan gedaan om tot een met oplossing te komen. door Ook door actuele onderwerpen uit op het gebied van reizen met worden behandeld en van uiteraard zal met Groeten van de MAX ook weer veel stof uit doen opwaaien met door De Accomodatietest. Nieuw het dit seizoen is naar de serie portretten van mensen met op het weg naar hun in vakantiebestemming. De Groeten van de MAX-verslaggever wacht hen op uit uit tijdens de tussenstop op een van Franse parkeerplaats. Terwijl met de reizigers met even hun met benen strekken, biedt de hij hen een op kopje koffie aan door en vraagt ze het hemd van op het tijdens lijf. Ook op kijken we in de auto: van hoe volgestouwd door is de naar wagen en waarom moet op tv dat allemaal mee op op tv vakantie?

Deze in zomer behandelen Sybrand Niessen met en een een team van deskundigen wederom op klachten van gedupeerde op reizigers en wordt er het alles aan uit gedaan om tot op tv een oplossing tijdens te komen. Ook actuele onderwerpen op op op het gebied van op tv reizen worden behandeld en uiteraard de zal een Groeten van MAX ook van weer veel stof doen uit opwaaien met De op tv Accomodatietest. Nieuw dit seizoen met is naar de serie uit portretten van mensen op de weg naar hun vakantiebestemming. de De op tv Groeten van MAX-verslaggever wacht hen op op door tijdens de tussenstop op een uit Franse op tv parkeerplaats. Terwijl de naar reizigers even hun benen strekken, biedt de hij hen op tv een op kopje koffie aan en vraagt met ze het hemd uit van het lijf. naar Ook kijken we in de de auto: hoe een op volgestouwd is de wagen en naar waarom moet door dat allemaal mee op tijdens vakantie?

januari 2019
27-08-2018 20:35

Een gezonken koffer

Groeten van MAX - Een gezonken koffer

Marcel wil zijn vijftigste verjaardag niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Maar omdat hij niet van feestjes houdt, besluit hij zijn ouders mee te nemen op een heerlijke cruise. Met zijn vrouw Astrid kiest hij voor een achtdaagse reis over d...

20-08-2018 20:35

Groeten van MAX

Groeten van MAX - Groeten van MAX

13-08-2018 20:35

Mag de vertrektijd vlak voor een reis worden aangepast?

Groeten van MAX - Mag de vertrektijd vlak voor een reis worden aangepast?

We krijgen er veel klachten over: vlak voor vertrek worden de vluchttijden binnen een pakketreis aangepast en dan op zo'n manier dat het minder gunstig uitpakt. Je vliegt bijvoorbeeld ineens niet meer om 10.00 uur, maar uren later. Mag dat?...

06-08-2018 20:35

Groeten van MAX

Groeten van MAX - Groeten van MAX

Sybrand Niessen en een team van deskundigen behandelen deze zomer klachten van gedupeerde reizigers en er wordt alles aan gedaan om tot een oplossing te komen. Daarnaast voert een mystery guest De Accommodatietest uit. Wekelijks test hij of...

30-07-2018 20:35

Kunnen de rijen op Schiphol korter?

Groeten van MAX - Kunnen de rijen op Schiphol korter?

Het is de drukste dag van de zomervakantie op Schiphol, er vliegen ruim 230.000 mensen. Gevolg: veel wachten en lange rijen bij de incheckbalie's en bagage-drop-offs. Bij de Technische Universiteit in Delft zijn ze dag in dag uit bezig met ...

23-07-2018 20:35

Nieuwe regels voor pakketreizen

Groeten van MAX - Nieuwe regels voor pakketreizen

Humphry en Patsy zijn al twee jaar niet op vakantie geweest. Reden genoeg dus om er samen een week op uit te trekken. De keuze valt op een reis met Corendon naar het viersterrenhotel Castelsardo Resort Village op het Italiaanse Sardinië. Bi...

16-07-2018 20:35

Groeten van MAX

Groeten van MAX - Groeten van MAX

Sybrand Niessen en een team van deskundigen behandelen deze zomer klachten van gedupeerde reizigers en er wordt alles aan gedaan om tot een oplossing te komen. Daarnaast voert een mystery guest De Accommodatietest uit. Wekelijks test hij of...

09-07-2018 20:35

Groeten van MAX

Groeten van MAX - Groeten van MAX

Sybrand Niessen en een team van deskundigen behandelen deze zomer klachten van gedupeerde reizigers en er wordt alles aan gedaan om tot een oplossing te komen. Daarnaast voert een mystery guest De Accommodatietest uit. Wekelijks test hij of...

11-06-2018 20:35

Te mooi om waar te zijn

Groeten van MAX - Te mooi om waar te zijn

Alleenstaande moeder Patries wil met haar dochter de reis van haar leven maken: in een camper op rondreis door Europa. Maar als de gehuurde camper ermee ophoudt, komt er een abrupt einde aan de vakantie. Verder: een dakkoffer is een handig...

04-06-2018 20:35

Groeten van MAX

Groeten van MAX - Groeten van MAX

Sybrand Niessen en een team van deskundigen behandelen deze zomer klachten van gedupeerde reizigers en er wordt alles aan gedaan om tot een oplossing te komen. Daarnaast voert een mystery guest De Accommodatietest uit. Wekelijks test hij of...

28-05-2018 20:35

Terug: Groeten van MAX

Groeten van MAX - Terug: Groeten van MAX

Vanavond start het elfde seizoen van het consumentenprogramma Groeten van MAX. Sybrand Niessen besteedt in dit programma aandacht aan groot en klein vakantieleed. Sybrand Niessen en een team van deskundigen behandelen deze zomer klachten v...

28-08-2017 20:35

Slot: Groeten van MAX

Groeten van MAX - Slot: Groeten van MAX

Vanavond is de laatste aflevering van dit seizoen van Groeten van MAX, het consumentenmagazine met aandacht voor klein en groot vakantieleed. Een verhuurder van een appartementencomplex op Curaçao is een groep meiden maar liefst 24.0000 eur...

21-08-2017 20:35

Groeten van MAX

Groeten van MAX - Groeten van MAX

Deze zomer behandelen Sybrand Niessen en een team van deskundigen wederom klachten van gedupeerde reizigers en wordt er alles aan gedaan om tot een oplossing te komen. Ook actuele onderwerpen op het gebied van reizen worden behandeld en uit...

14-08-2017 20:35

Groeten van MAX

Groeten van MAX - Groeten van MAX

Deze zomer behandelen Sybrand Niessen en een team van deskundigen wederom klachten van gedupeerde reizigers en wordt er alles aan gedaan om tot een oplossing te komen. Ook actuele onderwerpen op het gebied van reizen worden behandeld en uit...

07-08-2017 20:35

Groeten van MAX

Groeten van MAX - Groeten van MAX

Deze zomer behandelen Sybrand Niessen en een team van deskundigen wederom klachten van gedupeerde reizigers en wordt er alles aan gedaan om tot een oplossing te komen. Ook actuele onderwerpen op het gebied van reizen worden behandeld en uit...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Groeten van MAX gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Groeten van MAX de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Groeten van MAX bij Groeten van MAX liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Groeten van MAX. Heb je een uitzending van Groeten van MAX gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Groeten van MAX gemist

Uitzending gemist van Groeten van MAX? Hier kun je alle uitzendingen van Groeten van MAX kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 94
  • Laatste uitzending op 27-08-2018 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord