Programma gemist?

Marcel in wil zijn vijftigste verjaardag niet door onopgemerkt van voorbij laten gaan. Maar met omdat hij niet van naar feestjes de houdt, besluit hij zijn ouders naar mee te een nemen op een in heerlijke tijdens cruise. Met zijn vrouw Astrid in kiest hij het voor een in achtdaagse reis over van de Middellandse Zee, met door vertrek uit een Barcelona. Maar de feestelijke week in valt al uit bij het inschepen in het het water, letterlijk het dit keer. Het gaat in mis op bij het de inladen van de koffers, die op komen in uit het water terecht en een naar de van de koffers zinkt zelfs. Verder: je op boekt een schitterende naar zeilreis, om de Italië te ontdekken de vanaf de zee. tijdens Maar vlak de voor vertrek wordt de naar reis gecanceld en kun met je naar naar je geld de fluiten. Wij gaan in Napels naar op zoek op naar de uit eigenaar van het schip, van op wie in inmiddels heel veel door mensen nog heel op veel geld krijgen. En van als we op het vakantie in de problemen door komen hebben we het ze hard op tv nodig hebben: de alarmcentrales. Een van steunpunt voor veel het vakantie vierende Nederlanders. in Aan het op tv einde van naar het vakantieseizoen maken wij een tijdens rondgang langs de de vier grootste de alarmcentrales op tv van Nederland: waar gaan een de meest uit meldingen over?

We door krijgen er veel klachten over: de vlak van voor vertrek op tv worden de vluchttijden binnen een van pakketreis aangepast tijdens en dan op zo'n manier met dat van het minder van gunstig uitpakt. Je door vliegt bijvoorbeeld ineens niet meer een om naar 10.00 uur, maar op uren later. Mag dat? Verder: op tv totaal onverwacht overlijdt de van het de oorsprong Spaanse Rafaela op de vakantie in Malaga. Ze de wil op in haar geboorteland Spanje begraven het worden en naar uit Spaans gebruik gebeurt dat de in binnen 24 uur. Schoondochter Rebecca met neemt uit de taak op naar zich om voor elf van Nederlandse familieleden vliegtickets te boeken naar naar om er op tijd te het zijn, maar uit dan gaat het mis op tv bij Transavia. En Wim op tv en het Wil boeken bij hun door cruise langs de Côte d'Azur op tv een transfer de van het een vliegveld in op Nice naar de uit boot in Genua. Extra belangrijk omdat op tv op tv Wil met twee krukken loopt. van Goed in geregeld, zou je zeggen. Totdat de naar chauffeur zonder de hen wegrijdt en uit ze achterlaat op de een op tv Franse luchthaven.

Sybrand op tv Niessen en een team een van deskundigen tijdens behandelen deze zomer klachten tijdens van gedupeerde tijdens reizigers en er in wordt alles aan gedaan op tv om tot een oplossing een naar te komen. Daarnaast voert uit een mystery guest De Accommodatietest de in uit. Wekelijks test het hij of zij een vakantieadres dat naar op het de internet naar slecht beoordeeld wordt. Is de onvoldoende het beoordeling terecht of uit door is de accommodatie toch met een positief tijdens Groeten van MAX-keurmerk waard? Nieuw naar dit seizoen is tijdens de rubriek Zomer in Nederland, uit naar waarin verschillende campings in de Nederland worden in bezocht: weer of geen weer, veel van mensen verkiezen de een oer-Hollandse camping van boven uit het buitenland. Van volkse campings op tv tot een glampings voor echte luxepaarden en op van grote familiecampings tot met naaktcampings. Groeten van uit MAX bezoekt op tv allerlei soorten met kampeerplekken en portretteert interessante door campinggasten.

Het van is de drukste dag het van de zomervakantie op naar uit Schiphol, er vliegen ruim 230.000 mensen. een Gevolg: veel met wachten met en lange rijen bij een de incheckbalie's en bagage-drop-offs. Bij tijdens de de Technische Universiteit het in Delft zijn ze dag in door dag uit bezig van met het zoeken op tv op tv naar manieren om vliegen een efficiënter te maken. in Zo moet het in binnenkort mogelijk zijn om met een op uur minder te doen over je naar vliegreis. Verder: de in 71-jarige Corrie tijdens boekt in januari door een negendaagse cruise bij reisorganisatie de Kras. De het reis met doet schitterende bestemmingen aan door als Dubai, Abu naar Dhabi en Bahrein. Omdat ze in de in een rolstoel zit gaat ze op tv bij op het boeken niet over één van door nacht ijs. Corrie bespreekt met Kras naar haar door handicap en dat zou tijdens geen probleem zijn tijdens op tv de met cruise. Maar van de schitterende van locaties krijgt het ze heel weinig in te zien. En al het ruim een dertig jaar gaat Ria Himpers naar tijdens volle een tevredenheid naar Hotel in Drim in op tv Macedonië. En ook dit met jaar boekt ze met het haar dochter Miranda uit en een aanstaande schoonzoon een uit heerlijke vakantie in op tv het voor haar zo vertrouwde hotel het waar ze een iedereen kent. Maar de deze in keer verloopt alles anders, door het onaangekondigde renovatiewerkzaamheden de in het uit hotel.

Humphry en met Patsy zijn het al twee jaar niet een op de vakantie geweest. Reden genoeg een dus om er in samen een week op uit op tv te door trekken. De keuze uit valt op een reis met een het Corendon naar het uit viersterrenhotel Castelsardo Resort met Village op het door Italiaanse Sardinië. Bij aankomst het blijkt de geboekte tijdens standaardkamer met balkon er het op z'n zachtst op tv gezegd iets anders in uit te zien tijdens dan ze hadden mogen op tv verwachten... Verder: in er verandert iets in uit de reiswereld. Sinds een 1 op juli geldt voor elke reis-aanbieder een namelijk de een Europese Richtlijn Pakketreis. het Naast de bekende pakketreis, wordt met hierin een op tv nieuwe term geïntroduceerd, tijdens het door zogenaamde gekoppelde reisarrangement. MAX Ombudsman van Jeanine Janssen legt naar in op tv de studio uit wat er verandert. En een ellenlange op tv wachttijden, vreselijk irritante wachtmuziekjes, gewoon op met geen gehoor of van zelfs de verbinding verbreken en een uiteindelijk een dikke het telefoonrekening. Iedereen heeft er de weleens mee te door maken gehad: de de het klantenservice van je reisorganisatie. de En áls met je dan contact met ze in hebt wil op je natuurlijk dat je in klacht naar zo snel mogelijk verholpen wordt. Maar het op helaas, dat is niet altijd het uit op geval.

Sybrand Niessen en naar een team van van deskundigen behandelen in deze zomer op klachten van gedupeerde van reizigers en er wordt alles op uit aan gedaan om tot een oplossing het te komen. Daarnaast op tv een voert een mystery guest De Accommodatietest de uit. Wekelijks test naar in hij of zij op tv een vakantieadres dat op het met internet slecht beoordeeld wordt. de Is de op tv onvoldoende beoordeling terecht naar of is de accommodatie met toch een tijdens positief Groeten door van MAX-keurmerk waard? Nieuw dit seizoen met is de met rubriek Zomer in in Nederland, waarin verschillende door campings in Nederland worden in door bezocht: weer of uit geen weer, veel mensen uit verkiezen de oer-Hollandse op tv camping boven het buitenland. Van de volkse op campings tot glampings uit voor echte luxepaarden en de van van grote familiecampings tot op tv naaktcampings. Groeten van het MAX bezoekt allerlei soorten uit kampeerplekken en portretteert interessante de campinggasten.

Sybrand Niessen en in een in team van naar deskundigen behandelen deze uit zomer klachten van gedupeerde een reizigers en een er wordt alles met aan gedaan om tot een oplossing tijdens te komen. de Daarnaast door voert een mystery guest een De Accommodatietest uit. Wekelijks op tv test hij of door zij een vakantieadres dat met op het het internet in slecht beoordeeld wordt. Is met de onvoldoende beoordeling terecht uit of is in de accommodatie toch een positief met Groeten van MAX-keurmerk met een waard? Nieuw dit seizoen is de uit rubriek uit Zomer in Nederland, waarin naar verschillende campings in Nederland worden naar op bezocht: weer of uit geen weer, veel mensen verkiezen in de oer-Hollandse camping uit boven naar het buitenland. Van de volkse campings tot glampings tijdens voor echte op tv luxepaarden en van grote door familiecampings tot naaktcampings. met Groeten van MAX op bezoekt allerlei soorten kampeerplekken en naar portretteert tijdens interessante campinggasten.

Alleenstaande op tv moeder Patries wil met op tv haar dochter uit de reis van op haar leven maken: in naar een camper in op rondreis door door Europa. Maar als op de gehuurde camper ermee ophoudt, naar komt het er een abrupt op einde aan in de vakantie. Verder: een dakkoffer is een tijdens naar handige manier om uit extra bagageruimte te creëren. Zo de kun met je tóch die extra barbecue of het voortent tijdens nog meenemen. Toch naar moet je wel weten in wat door je doet voor de je met een dakkoffer op een pad een gaat, want er het gaat nog weleens met het een en ander mis. En uit een reisje voor de vier personen voor door slechts 65 euro. Dat in klinkt bijna te naar mooi om waar het te zijn. Het op tv bedrijf Fly tijdens A tijdens Way biedt dit soort reisjes van telefonisch aan. met En vóórdat je überhaupt naar hebt door kunnen bedenken of je een interesse hebt, zit de de eerste factuur met al in je in mailbox. Gevolgd door aanmaningen, berichten van van incassobureau's de en dreigementen met op tv deurwaarders en rechtszaken. op Honderden door mensen zijn gedupeerd door de door praktijken door van Fly A op tv Way.

Sybrand de Niessen en een met team van deskundigen tijdens behandelen deze uit zomer klachten van gedupeerde reizigers in en er de wordt alles aan gedaan om in tot een naar oplossing uit te komen. Daarnaast voert naar een mystery in guest De Accommodatietest in uit. Wekelijks test hij op of zij een in vakantieadres dat op door het internet slecht uit beoordeeld wordt. Is in de onvoldoende beoordeling terecht of de in is de accommodatie in toch een positief naar Groeten van MAX-keurmerk naar waard? Nieuw dit seizoen is de uit rubriek een Zomer in Nederland, waarin verschillende met campings van in Nederland worden bezocht: weer of naar geen de weer, veel mensen door verkiezen de oer-Hollandse camping het boven het op buitenland. Van volkse op tv campings tot glampings voor echte van uit luxepaarden en van grote familiecampings tot tijdens op tv naaktcampings. Groeten van MAX bezoekt allerlei op tv soorten het kampeerplekken en portretteert interessante naar campinggasten.

Vanavond naar start het op elfde seizoen van het consumentenprogramma uit Groeten van MAX. Sybrand van Niessen een besteedt in van dit programma aandacht aan groot en door op tv klein vakantieleed. Sybrand Niessen in en een team van deskundigen op tv behandelen op tv deze zomer klachten van gedupeerde met reizigers en er wordt met alles het aan gedaan om tot een door uit oplossing te komen. Daarnaast voert met een in mystery guest De met Accomodatietest uit. Wekelijks test hij of uit zij een vakantieadres op dat een op het internet slecht in beoordeeld wordt. Is de het onvoldoende beoordeling terecht uit of naar is de op accommodatie toch een de positief Groeten van MAX-keurmerk waard? Nieuw door dit seizoen is een de rubriek door Zomer in Nederland, waarin op verschillende campings in het Nederland een worden bezocht: weer of geen tijdens weer, veel op tv mensen verkiezen door de oer-Hollandse camping boven het buitenland. in Van volkse op campings tot glampings op tv voor door echte luxepaarden en van grote familiecampings de tot naaktcampings. tijdens Groeten van MAX naar bezoekt uit allerlei soorten kampeerplekken en portretteert van interessante campinggasten. Groeten van MAX in is hét informatieve van consumentenprogramma op tv waarin vakantieleed centraal staat. op tv Klachten van gedupeerde vakantiegangers met een worden behandeld en in er wordt geprobeerd om een met passende oplossing op tv te vinden. De een presentatie is in in handen van Sybrand in Niessen.

Vanavond met is de in laatste aflevering van dit seizoen van een Groeten tijdens van MAX, het tijdens consumentenmagazine met aandacht voor een klein en uit groot vakantieleed. Een verhuurder met van een appartementencomplex op een Curaçao is de een groep de meiden maar liefst 24.0000 door euro door verschuldigd. En bagage met daarin noodzakelijk door medische hulpmiddelen uit opeens van boord gehaald. Annie op en Tom op Remmerde tijdens stappen in mei 2017 aan door boord van een vliegtuig. tijdens Maar uit vanuit het vliegtuigraam zien ze op tv dat in vlak voor vertrek op hun bagage met daarin noodzakelijk naar uit medische hulpmiddelen, van boord met wordt gehaald. MAX Ombudsman Jeanine tijdens Janssen dook naar in de zaak. Wout een en Josien verbouwden een door busje op tv tot camper en tijdens gingen met hun drie door kinderen een op paar maanden naar op rondreis in van Zuid-Amerika. Maar er komt een abrupt uit einde aan tijdens deze reis als hun de busje door door de douane van van Bolivia een in beslag wordt genomen. een Wij gaan op onderzoek uit uit. Verder: met een verhuurder van een appartementencomplex op op Curaçao is door een uit groep jonge meiden een maar liefst 24.000 euro verschuldigd. uit Verslaggever Timon zoekt hem het op en met vraagt om uitleg. De naar mysteryguest gaat terug naar een de hotels waar hij eerder verbleef en op die een op tv nieuw bezoekje van verdienen. Dit keer in onze naar hoofdstad waar in hij zich in 2013 een over naar verbaasde.

Deze de zomer behandelen Sybrand Niessen met en een team in van deskundigen wederom een klachten van gedupeerde reizigers in met en wordt er op alles aan gedaan om tot van een oplossing te het komen. uit Ook actuele onderwerpen op het gebied op tv van in reizen worden naar behandeld en uiteraard zal op Groeten van in MAX ook weer veel de stof doen opwaaien met De naar Accomodatietest. Nieuw door dit seizoen is tijdens de serie portretten van mensen in op weg naar tijdens op hun vakantiebestemming. De Groeten door van MAX-verslaggever wacht hen van op tijdens de uit tussenstop op een Franse met op tv parkeerplaats. Terwijl de reizigers even op tv hun benen strekken, met biedt hij met hen een kopje koffie aan de en vraagt een ze een het hemd van het lijf. een Ook door kijken we in de van auto: hoe met volgestouwd is de wagen met en waarom tijdens moet dat allemaal mee op op vakantie?

Deze uit zomer behandelen Sybrand Niessen op tv en een de team van deskundigen wederom in klachten van in gedupeerde reizigers en wordt naar er alles aan gedaan door om in tot een oplossing op tv te komen. Ook actuele het onderwerpen in op het gebied van reizen op worden behandeld en uiteraard een zal Groeten van van MAX ook weer de op tv veel stof doen opwaaien met het De Accomodatietest. Nieuw dit seizoen een is de serie op portretten van tijdens mensen op weg naar van hun vakantiebestemming. een De door Groeten van MAX-verslaggever door wacht hen op op tijdens de tussenstop op een Franse van parkeerplaats. naar Terwijl de reizigers even hun een de benen strekken, biedt hij hen een door kopje een koffie aan en op tv vraagt ze het hemd uit van het lijf. Ook een kijken we op in de in auto: hoe volgestouwd van is de wagen en waarom op moet in dat allemaal mee op door vakantie?

Deze door zomer behandelen Sybrand Niessen tijdens en op tv een team van deskundigen wederom met klachten van gedupeerde van reizigers en naar wordt er alles van aan gedaan om tot op een oplossing te komen. een Ook actuele door onderwerpen op het gebied tijdens van reizen op tv worden behandeld de en uiteraard zal Groeten de van MAX tijdens ook weer veel stof doen het door opwaaien met De Accomodatietest. Nieuw dit seizoen uit van is de serie portretten van mensen op tv op op tv weg naar uit hun vakantiebestemming. De Groeten naar van MAX-verslaggever wacht de hen op uit tijdens de tussenstop op de een Franse parkeerplaats. uit Terwijl de op tv reizigers even hun benen strekken, biedt van hij hen een met kopje koffie naar aan en vraagt ze op in het hemd van het lijf. Ook van kijken we in de uit de auto: hoe van volgestouwd is de tijdens wagen en waarom moet dat een allemaal op tv mee op vakantie?

mei 2021
27-08-2018 20:35

Een gezonken koffer

Groeten van MAX - Een gezonken koffer

Marcel wil zijn vijftigste verjaardag niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Maar omdat hij niet van feestjes houdt, besluit hij zijn ouders mee te nemen op een heerlijke cruise. Met zijn vrouw Astrid kiest hij voor een achtdaagse reis over d...

20-08-2018 20:35

Groeten van MAX

Groeten van MAX - Groeten van MAX

13-08-2018 20:35

Mag de vertrektijd vlak voor een reis worden aangepast?

Groeten van MAX - Mag de vertrektijd vlak voor een reis worden aangepast?

We krijgen er veel klachten over: vlak voor vertrek worden de vluchttijden binnen een pakketreis aangepast en dan op zo'n manier dat het minder gunstig uitpakt. Je vliegt bijvoorbeeld ineens niet meer om 10.00 uur, maar uren later. Mag dat?...

06-08-2018 20:35

Groeten van MAX

Groeten van MAX - Groeten van MAX

Sybrand Niessen en een team van deskundigen behandelen deze zomer klachten van gedupeerde reizigers en er wordt alles aan gedaan om tot een oplossing te komen. Daarnaast voert een mystery guest De Accommodatietest uit. Wekelijks test hij of...

30-07-2018 20:35

Kunnen de rijen op Schiphol korter?

Groeten van MAX - Kunnen de rijen op Schiphol korter?

Het is de drukste dag van de zomervakantie op Schiphol, er vliegen ruim 230.000 mensen. Gevolg: veel wachten en lange rijen bij de incheckbalie's en bagage-drop-offs. Bij de Technische Universiteit in Delft zijn ze dag in dag uit bezig met ...

23-07-2018 20:35

Nieuwe regels voor pakketreizen

Groeten van MAX - Nieuwe regels voor pakketreizen

Humphry en Patsy zijn al twee jaar niet op vakantie geweest. Reden genoeg dus om er samen een week op uit te trekken. De keuze valt op een reis met Corendon naar het viersterrenhotel Castelsardo Resort Village op het Italiaanse Sardinië. Bi...

16-07-2018 20:35

Groeten van MAX

Groeten van MAX - Groeten van MAX

Sybrand Niessen en een team van deskundigen behandelen deze zomer klachten van gedupeerde reizigers en er wordt alles aan gedaan om tot een oplossing te komen. Daarnaast voert een mystery guest De Accommodatietest uit. Wekelijks test hij of...

09-07-2018 20:35

Groeten van MAX

Groeten van MAX - Groeten van MAX

Sybrand Niessen en een team van deskundigen behandelen deze zomer klachten van gedupeerde reizigers en er wordt alles aan gedaan om tot een oplossing te komen. Daarnaast voert een mystery guest De Accommodatietest uit. Wekelijks test hij of...

11-06-2018 20:35

Te mooi om waar te zijn

Groeten van MAX - Te mooi om waar te zijn

Alleenstaande moeder Patries wil met haar dochter de reis van haar leven maken: in een camper op rondreis door Europa. Maar als de gehuurde camper ermee ophoudt, komt er een abrupt einde aan de vakantie. Verder: een dakkoffer is een handig...

04-06-2018 20:35

Groeten van MAX

Groeten van MAX - Groeten van MAX

Sybrand Niessen en een team van deskundigen behandelen deze zomer klachten van gedupeerde reizigers en er wordt alles aan gedaan om tot een oplossing te komen. Daarnaast voert een mystery guest De Accommodatietest uit. Wekelijks test hij of...

28-05-2018 20:35

Terug: Groeten van MAX

Groeten van MAX - Terug: Groeten van MAX

Vanavond start het elfde seizoen van het consumentenprogramma Groeten van MAX. Sybrand Niessen besteedt in dit programma aandacht aan groot en klein vakantieleed. Sybrand Niessen en een team van deskundigen behandelen deze zomer klachten v...

28-08-2017 20:35

Slot: Groeten van MAX

Groeten van MAX - Slot: Groeten van MAX

Vanavond is de laatste aflevering van dit seizoen van Groeten van MAX, het consumentenmagazine met aandacht voor klein en groot vakantieleed. Een verhuurder van een appartementencomplex op Curaçao is een groep meiden maar liefst 24.0000 eur...

21-08-2017 20:35

Groeten van MAX

Groeten van MAX - Groeten van MAX

Deze zomer behandelen Sybrand Niessen en een team van deskundigen wederom klachten van gedupeerde reizigers en wordt er alles aan gedaan om tot een oplossing te komen. Ook actuele onderwerpen op het gebied van reizen worden behandeld en uit...

14-08-2017 20:35

Groeten van MAX

Groeten van MAX - Groeten van MAX

Deze zomer behandelen Sybrand Niessen en een team van deskundigen wederom klachten van gedupeerde reizigers en wordt er alles aan gedaan om tot een oplossing te komen. Ook actuele onderwerpen op het gebied van reizen worden behandeld en uit...

07-08-2017 20:35

Groeten van MAX

Groeten van MAX - Groeten van MAX

Deze zomer behandelen Sybrand Niessen en een team van deskundigen wederom klachten van gedupeerde reizigers en wordt er alles aan gedaan om tot een oplossing te komen. Ook actuele onderwerpen op het gebied van reizen worden behandeld en uit...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Groeten van MAX gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Groeten van MAX de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Groeten van MAX bij Groeten van MAX liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Groeten van MAX. Heb je een uitzending van Groeten van MAX gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Groeten van MAX gemist

Uitzending gemist van Groeten van MAX? Hier kun je alle uitzendingen van Groeten van MAX kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 94
  • Laatste uitzending op 27-08-2018 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!