Programma gemist?

Marcel het wil zijn vijftigste verjaardag niet een onopgemerkt voorbij laten van gaan. Maar omdat op tv hij niet van in een feestjes houdt, besluit hij zijn een ouders mee te met nemen op een heerlijke naar de cruise. Met zijn vrouw Astrid kiest uit hij voor een door achtdaagse reis de over de Middellandse in Zee, van met vertrek uit Barcelona. Maar de naar feestelijke op tv week valt al uit bij het inschepen het in het water, letterlijk dit op keer. van Het gaat uit mis bij het inladen van uit de koffers, met die komen in uit het water terecht uit en een naar van de koffers zinkt tijdens zelfs. Verder: je naar boekt een schitterende zeilreis, om Italië in een te ontdekken vanaf de met zee. Maar naar vlak voor vertrek door wordt de reis van gecanceld en kun je van naar je geld fluiten. Wij naar gaan in Napels door op op zoek naar de door eigenaar van het schip, van in wie inmiddels heel uit veel op tv mensen nog heel van veel geld uit krijgen. En als we op op tv vakantie in de door problemen komen hebben we ze de uit hard nodig hebben: de alarmcentrales. Een uit naar steunpunt voor veel door vakantie vierende Nederlanders. Aan het einde de door van het vakantieseizoen maken wij een met rondgang langs met de vier tijdens grootste alarmcentrales in van Nederland: waar gaan de meest uit meldingen een over?

We de krijgen er veel uit klachten over: vlak voor uit vertrek worden een de vluchttijden binnen een pakketreis van aangepast en dan de op naar zo'n manier dat het het minder gunstig uitpakt. op tv Je op vliegt bijvoorbeeld ineens niet meer om tijdens 10.00 uur, tijdens maar uren later. Mag de dat? Verder: totaal onverwacht door overlijdt de van het van oorsprong Spaanse Rafaela op vakantie in op Malaga. in Ze wil in haar door geboorteland met Spanje begraven worden en naar Spaans op gebruik gebeurt tijdens dat naar binnen 24 uur. Schoondochter Rebecca door neemt naar de taak op zich op om voor elf Nederlandse een familieleden vliegtickets te boeken door om er op naar tijd te zijn, tijdens een maar dan gaat het mis bij met Transavia. En Wim door en Wil op boeken bij het hun cruise langs de Côte d'Azur tijdens een transfer de van een het vliegveld in Nice naar de op boot met in Genua. op tv Extra belangrijk omdat Wil met twee het krukken loopt. Goed tijdens met geregeld, zou je zeggen. Totdat tijdens de van chauffeur zonder hen wegrijdt op tv en ze achterlaat met op de Franse door luchthaven.

Sybrand in Niessen en een naar team van deskundigen naar behandelen deze de zomer klachten van gedupeerde reizigers en op tv een er wordt alles aan gedaan op tv om tot een een oplossing te uit komen. Daarnaast voert een mystery op tv uit guest De Accommodatietest een uit. Wekelijks test hij de of zij uit een vakantieadres dat op het internet naar slecht een beoordeeld wordt. Is de onvoldoende door beoordeling van terecht of is de op tv accommodatie met toch een positief Groeten in van MAX-keurmerk waard? Nieuw met dit seizoen door is de rubriek Zomer in op tv Nederland, waarin verschillende het campings in Nederland worden uit bezocht: weer een of geen een weer, veel mensen verkiezen de van door oer-Hollandse camping boven van het buitenland. Van volkse campings het tot in glampings voor echte luxepaarden en van het het grote familiecampings tot naaktcampings. Groeten het van de MAX bezoekt allerlei soorten naar kampeerplekken en portretteert interessante van campinggasten.

Het met is de drukste van dag van de met zomervakantie op Schiphol, er vliegen een ruim tijdens 230.000 mensen. Gevolg: veel de wachten en lange de rijen bij door de incheckbalie's en bagage-drop-offs. tijdens Bij de Technische Universiteit uit in Delft zijn tijdens met ze dag in dag uit het bezig met het zoeken met naar manieren om het met vliegen efficiënter te in maken. Zo moet op tv het binnenkort mogelijk zijn om op tv een uur het minder te het doen over je op vliegreis. Verder: de 71-jarige Corrie boekt in een januari een in negendaagse cruise van bij reisorganisatie Kras. uit De reis doet schitterende bestemmingen de aan tijdens als Dubai, een Abu Dhabi en Bahrein. Omdat ze uit in een in rolstoel zit gaat ze op naar bij het boeken niet over één door nacht ijs. Corrie het bespreekt met Kras door haar tijdens handicap en dat zou door geen het probleem zijn tijdens de cruise. in Maar van de schitterende de naar locaties krijgt ze heel weinig op te zien. En met al ruim dertig naar jaar gaat Ria Himpers naar het volle tevredenheid op naar Hotel Drim in op naar Macedonië. En ook dit door jaar boekt ze een met haar dochter Miranda en het aanstaande de schoonzoon een heerlijke vakantie in een het voor haar het zo vertrouwde hotel naar waar ze iedereen uit kent. de Maar deze keer verloopt op tv een alles anders, door met onaangekondigde renovatiewerkzaamheden in met het hotel.

Humphry en door Patsy zijn tijdens al twee jaar niet het op vakantie geweest. Reden de genoeg dus van om er een samen een week op door uit uit te trekken. De keuze valt op tv op een reis tijdens met tijdens Corendon naar het viersterrenhotel Castelsardo Resort het Village op de het Italiaanse uit Sardinië. Bij aankomst een blijkt de een geboekte standaardkamer met balkon er tijdens op met z'n zachtst gezegd iets anders door uit op tv te zien dan ze hadden mogen van verwachten... Verder: op er verandert in iets in de reiswereld. Sinds uit 1 juli geldt voor tijdens elke reis-aanbieder de namelijk van de Europese Richtlijn in Pakketreis. Naast de bekende pakketreis, wordt op met hierin een nieuwe de term geïntroduceerd, het zogenaamde gekoppelde reisarrangement. met MAX op Ombudsman Jeanine Janssen legt naar in de van studio uit in wat er verandert. En ellenlange wachttijden, vreselijk op tv uit irritante wachtmuziekjes, gewoon geen een gehoor of zelfs de het verbinding verbreken uit en uiteindelijk een dikke telefoonrekening. met Iedereen tijdens heeft er door weleens mee te maken naar gehad: de klantenservice van je tijdens op reisorganisatie. En áls je dan van contact op met ze hebt wil je uit natuurlijk op tv dat je klacht zo snel tijdens mogelijk verholpen wordt. door Maar op tv helaas, dat is niet altijd in het uit geval.

Sybrand van Niessen en een op tv team van deskundigen behandelen deze van zomer klachten van in van gedupeerde reizigers en uit er wordt alles aan het gedaan om tijdens tot een oplossing te met komen. Daarnaast voert een uit mystery guest De Accommodatietest een uit. uit Wekelijks test hij of zij op tv een vakantieadres dat door een op het internet slecht met beoordeeld wordt. door Is de onvoldoende beoordeling naar terecht of is de de accommodatie toch naar een positief Groeten door van MAX-keurmerk waard? Nieuw dit seizoen tijdens van is de rubriek Zomer met in Nederland, waarin verschillende campings naar een in Nederland worden bezocht: weer of op tv geen weer, uit veel mensen verkiezen door de oer-Hollandse camping boven door op het buitenland. Van volkse campings op tv tot glampings voor echte het luxepaarden en van op tv grote familiecampings tot op tv naaktcampings. Groeten van van MAX bezoekt allerlei tijdens soorten kampeerplekken in en portretteert interessante met campinggasten.

Sybrand Niessen tijdens en een naar team van de deskundigen behandelen deze van zomer klachten van gedupeerde reizigers van en door er wordt alles aan naar gedaan om tot uit een oplossing te de komen. Daarnaast voert een een mystery van guest De Accommodatietest uit. de Wekelijks test hij of zij met een op vakantieadres dat van op het internet een slecht beoordeeld wordt. Is de onvoldoende tijdens een beoordeling terecht of is de accommodatie in toch een positief uit op Groeten van MAX-keurmerk een waard? Nieuw dit seizoen is de rubriek een Zomer naar in Nederland, het waarin verschillende campings in met Nederland worden bezocht: op tv weer of geen weer, het veel het mensen verkiezen de op tv oer-Hollandse camping boven het buitenland. Van het door volkse campings tot glampings op tv voor echte luxepaarden op tv en van naar grote familiecampings tot naaktcampings. Groeten uit van MAX bezoekt allerlei op tv soorten van kampeerplekken en portretteert tijdens interessante campinggasten.

Alleenstaande moeder Patries uit wil met haar van dochter de de reis met van haar leven maken: in een de camper op rondreis door door Europa. Maar uit als op tv de gehuurde camper ermee op tv ophoudt, komt er tijdens een in abrupt einde aan op de vakantie. Verder: een dakkoffer een is een handige manier de om op extra bagageruimte te creëren. Zo door kun uit je tóch die extra het barbecue of voortent nog meenemen. met Toch het moet je wel weten op wat je doet voor een je met een de naar dakkoffer op pad gaat, want er op tv gaat nog in weleens met het een en ander het mis. En een op reisje voor vier op personen voor slechts tijdens 65 euro. Dat klinkt een bijna te mooi van om waar te zijn. het Het bedrijf Fly A de naar Way biedt dit een soort reisjes telefonisch aan. En uit vóórdat je het überhaupt hebt door kunnen bedenken of tijdens je interesse hebt, zit door de eerste factuur al in in je mailbox. Gevolgd van door aanmaningen, berichten op tv van incassobureau's en door dreigementen met door deurwaarders naar en rechtszaken. Honderden mensen een zijn gedupeerd in door de praktijken een van Fly A een Way.

Sybrand met Niessen en een team van met tijdens deskundigen behandelen deze zomer klachten met van gedupeerde reizigers en op er het wordt alles uit aan gedaan om tot een van oplossing te komen. tijdens Daarnaast tijdens voert een mystery naar guest De Accommodatietest uit. Wekelijks test op tv hij of zij in uit een vakantieadres dat op tijdens het internet slecht door beoordeeld wordt. in Is de onvoldoende beoordeling tijdens terecht of het is de accommodatie toch van een positief Groeten van MAX-keurmerk op tv van waard? Nieuw dit seizoen tijdens is de rubriek Zomer in in Nederland, waarin op verschillende campings in Nederland door worden bezocht: weer van of geen weer, veel met mensen verkiezen de de oer-Hollandse camping van boven het buitenland. in Van volkse campings tot uit glampings voor echte in luxepaarden tijdens en van grote het familiecampings tot naaktcampings. Groeten met van door MAX bezoekt allerlei soorten kampeerplekken en tijdens portretteert interessante uit campinggasten.

Vanavond start het tijdens een elfde seizoen van het door consumentenprogramma Groeten van MAX. Sybrand uit met Niessen besteedt in een dit programma aandacht de aan groot en klein vakantieleed. Sybrand een Niessen en een op tv team van deskundigen tijdens behandelen deze zomer het klachten naar van gedupeerde reizigers op tv en er wordt alles aan door gedaan om tot een een oplossing op te komen. Daarnaast voert het een mystery guest de De Accomodatietest uit. naar Wekelijks test naar hij of zij uit een vakantieadres dat op het een internet slecht met beoordeeld wordt. Is van de tijdens onvoldoende beoordeling terecht tijdens of is de accommodatie op tv toch een positief naar Groeten van MAX-keurmerk waard? Nieuw dit een van seizoen is de rubriek Zomer in uit Nederland, de waarin verschillende campings in Nederland een met worden bezocht: weer of geen weer, het naar veel mensen verkiezen de oer-Hollandse in camping boven het op buitenland. Van volkse campings de tot op tv glampings voor op tv echte luxepaarden en op tv van grote familiecampings tot naaktcampings. Groeten op van MAX bezoekt met allerlei soorten kampeerplekken een en portretteert interessante in campinggasten. Groeten de van MAX is hét naar informatieve uit consumentenprogramma waarin vakantieleed centraal staat. Klachten met van gedupeerde op vakantiegangers op worden behandeld en op tv er wordt geprobeerd om een een passende oplossing te tijdens vinden. De presentatie is op op tv in handen van Sybrand met Niessen.

Vanavond is de van uit laatste aflevering van een dit seizoen van uit Groeten van MAX, het consumentenmagazine met een aandacht voor klein het en groot vakantieleed. op Een verhuurder op tv van de een appartementencomplex op Curaçao op is een groep meiden op tv maar liefst 24.0000 euro een verschuldigd. En bagage van met daarin noodzakelijk een medische hulpmiddelen opeens in in van boord gehaald. Annie en Tom tijdens Remmerde stappen naar in mei 2017 aan boord naar van een de vliegtuig. Maar op tv vanuit het vliegtuigraam zien ze met dat vlak door voor vertrek hun bagage het met daarin noodzakelijk de op tv medische hulpmiddelen, van boord naar wordt gehaald. in MAX Ombudsman Jeanine Janssen tijdens dook in de zaak. Wout met en Josien verbouwden een de busje tot op tv camper op en gingen met van hun drie kinderen een paar maanden met op uit rondreis in Zuid-Amerika. naar Maar er komt een van abrupt einde aan de deze reis als de hun busje door de uit douane van de Bolivia in beslag wordt in door genomen. Wij gaan op onderzoek naar uit. Verder: het een verhuurder van een door appartementencomplex op Curaçao uit is een groep op tv jonge meiden maar liefst 24.000 in euro op tv verschuldigd. Verslaggever met Timon zoekt hem op en vraagt op tv om uitleg. De van mysteryguest gaat terug naar naar hotels van waar hij eerder verbleef en een die een nieuw tijdens bezoekje het verdienen. Dit keer in onze met hoofdstad waar naar hij uit zich in 2013 over door verbaasde.

Deze op zomer behandelen het Sybrand Niessen en een team het van door deskundigen wederom klachten van gedupeerde het reizigers met en wordt er in alles aan gedaan om tot het een op tv oplossing te komen. Ook actuele van onderwerpen op door het gebied in van reizen worden behandeld in en uiteraard zal Groeten door van van MAX ook weer op tv veel stof doen opwaaien met in De met Accomodatietest. Nieuw dit seizoen op tv is de serie portretten van tijdens mensen op weg het naar hun vakantiebestemming. De uit Groeten een van MAX-verslaggever door wacht hen op tijdens met de tussenstop op uit een Franse parkeerplaats. Terwijl de op tv reizigers de even hun benen strekken, biedt door hij hen het een kopje op tv koffie aan en in vraagt ze het hemd op tv van het lijf. van Ook kijken we in het de auto: hoe van volgestouwd is het de wagen en op waarom moet het dat allemaal mee tijdens op vakantie?

Deze zomer van behandelen Sybrand van Niessen en een team van naar de deskundigen wederom klachten van van gedupeerde reizigers en wordt er tijdens alles aan gedaan naar om het tot een oplossing tijdens te komen. op Ook actuele onderwerpen op de het gebied van reizen met worden tijdens behandeld en uiteraard zal Groeten van op tv uit MAX ook weer veel op stof doen opwaaien op tv met De Accomodatietest. Nieuw met dit seizoen is de serie op tv portretten van mensen met op met weg naar op hun vakantiebestemming. De Groeten van MAX-verslaggever op tv wacht hen de op tijdens de tussenstop van op een naar Franse parkeerplaats. Terwijl de een reizigers even hun een de benen strekken, biedt hij naar hen een op tv kopje koffie aan en vraagt in ze het hemd van van het van lijf. Ook kijken een we in met de auto: hoe volgestouwd is de de wagen van en waarom moet dat allemaal van mee op het vakantie?

Deze naar zomer behandelen Sybrand Niessen in en een naar team van deskundigen wederom een klachten door van gedupeerde reizigers en wordt er tijdens alles aan in gedaan om tot een met oplossing te komen. met Ook actuele tijdens onderwerpen op het het gebied van reizen worden in van behandeld en uiteraard zal Groeten van uit MAX ook naar weer met veel stof doen opwaaien met De het naar Accomodatietest. Nieuw dit seizoen uit is de serie portretten van mensen van op weg uit naar hun in vakantiebestemming. De Groeten van van MAX-verslaggever wacht hen de op uit tijdens de tussenstop het op een Franse tijdens parkeerplaats. Terwijl de reizigers even hun op naar benen strekken, biedt uit hij hen een kopje met koffie aan en vraagt naar ze het hemd uit van het lijf. het Ook kijken op tv we in de de auto: hoe volgestouwd is de de wagen en op waarom moet dat allemaal een met mee op vakantie?

mei 2020
27-08-2018 20:35

Een gezonken koffer

Groeten van MAX - Een gezonken koffer

Marcel wil zijn vijftigste verjaardag niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Maar omdat hij niet van feestjes houdt, besluit hij zijn ouders mee te nemen op een heerlijke cruise. Met zijn vrouw Astrid kiest hij voor een achtdaagse reis over d...

20-08-2018 20:35

Groeten van MAX

Groeten van MAX - Groeten van MAX

13-08-2018 20:35

Mag de vertrektijd vlak voor een reis worden aangepast?

Groeten van MAX - Mag de vertrektijd vlak voor een reis worden aangepast?

We krijgen er veel klachten over: vlak voor vertrek worden de vluchttijden binnen een pakketreis aangepast en dan op zo'n manier dat het minder gunstig uitpakt. Je vliegt bijvoorbeeld ineens niet meer om 10.00 uur, maar uren later. Mag dat?...

06-08-2018 20:35

Groeten van MAX

Groeten van MAX - Groeten van MAX

Sybrand Niessen en een team van deskundigen behandelen deze zomer klachten van gedupeerde reizigers en er wordt alles aan gedaan om tot een oplossing te komen. Daarnaast voert een mystery guest De Accommodatietest uit. Wekelijks test hij of...

30-07-2018 20:35

Kunnen de rijen op Schiphol korter?

Groeten van MAX - Kunnen de rijen op Schiphol korter?

Het is de drukste dag van de zomervakantie op Schiphol, er vliegen ruim 230.000 mensen. Gevolg: veel wachten en lange rijen bij de incheckbalie's en bagage-drop-offs. Bij de Technische Universiteit in Delft zijn ze dag in dag uit bezig met ...

23-07-2018 20:35

Nieuwe regels voor pakketreizen

Groeten van MAX - Nieuwe regels voor pakketreizen

Humphry en Patsy zijn al twee jaar niet op vakantie geweest. Reden genoeg dus om er samen een week op uit te trekken. De keuze valt op een reis met Corendon naar het viersterrenhotel Castelsardo Resort Village op het Italiaanse Sardinië. Bi...

16-07-2018 20:35

Groeten van MAX

Groeten van MAX - Groeten van MAX

Sybrand Niessen en een team van deskundigen behandelen deze zomer klachten van gedupeerde reizigers en er wordt alles aan gedaan om tot een oplossing te komen. Daarnaast voert een mystery guest De Accommodatietest uit. Wekelijks test hij of...

09-07-2018 20:35

Groeten van MAX

Groeten van MAX - Groeten van MAX

Sybrand Niessen en een team van deskundigen behandelen deze zomer klachten van gedupeerde reizigers en er wordt alles aan gedaan om tot een oplossing te komen. Daarnaast voert een mystery guest De Accommodatietest uit. Wekelijks test hij of...

11-06-2018 20:35

Te mooi om waar te zijn

Groeten van MAX - Te mooi om waar te zijn

Alleenstaande moeder Patries wil met haar dochter de reis van haar leven maken: in een camper op rondreis door Europa. Maar als de gehuurde camper ermee ophoudt, komt er een abrupt einde aan de vakantie. Verder: een dakkoffer is een handig...

04-06-2018 20:35

Groeten van MAX

Groeten van MAX - Groeten van MAX

Sybrand Niessen en een team van deskundigen behandelen deze zomer klachten van gedupeerde reizigers en er wordt alles aan gedaan om tot een oplossing te komen. Daarnaast voert een mystery guest De Accommodatietest uit. Wekelijks test hij of...

28-05-2018 20:35

Terug: Groeten van MAX

Groeten van MAX - Terug: Groeten van MAX

Vanavond start het elfde seizoen van het consumentenprogramma Groeten van MAX. Sybrand Niessen besteedt in dit programma aandacht aan groot en klein vakantieleed. Sybrand Niessen en een team van deskundigen behandelen deze zomer klachten v...

28-08-2017 20:35

Slot: Groeten van MAX

Groeten van MAX - Slot: Groeten van MAX

Vanavond is de laatste aflevering van dit seizoen van Groeten van MAX, het consumentenmagazine met aandacht voor klein en groot vakantieleed. Een verhuurder van een appartementencomplex op Curaçao is een groep meiden maar liefst 24.0000 eur...

21-08-2017 20:35

Groeten van MAX

Groeten van MAX - Groeten van MAX

Deze zomer behandelen Sybrand Niessen en een team van deskundigen wederom klachten van gedupeerde reizigers en wordt er alles aan gedaan om tot een oplossing te komen. Ook actuele onderwerpen op het gebied van reizen worden behandeld en uit...

14-08-2017 20:35

Groeten van MAX

Groeten van MAX - Groeten van MAX

Deze zomer behandelen Sybrand Niessen en een team van deskundigen wederom klachten van gedupeerde reizigers en wordt er alles aan gedaan om tot een oplossing te komen. Ook actuele onderwerpen op het gebied van reizen worden behandeld en uit...

07-08-2017 20:35

Groeten van MAX

Groeten van MAX - Groeten van MAX

Deze zomer behandelen Sybrand Niessen en een team van deskundigen wederom klachten van gedupeerde reizigers en wordt er alles aan gedaan om tot een oplossing te komen. Ook actuele onderwerpen op het gebied van reizen worden behandeld en uit...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Groeten van MAX gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Groeten van MAX de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Groeten van MAX bij Groeten van MAX liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Groeten van MAX. Heb je een uitzending van Groeten van MAX gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Groeten van MAX gemist

Uitzending gemist van Groeten van MAX? Hier kun je alle uitzendingen van Groeten van MAX kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 94
  • Laatste uitzending op 27-08-2018 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!