Programma gemist?

Marcel naar wil zijn vijftigste verjaardag een niet onopgemerkt voorbij van laten in gaan. Maar omdat hij uit niet van feestjes een houdt, besluit hij zijn op tv ouders van mee te nemen op een heerlijke in cruise. Met op zijn vrouw Astrid met kiest hij voor een van achtdaagse reis over met de met Middellandse Zee, met naar vertrek uit Barcelona. op tv Maar de feestelijke week valt op al tijdens bij het op tv inschepen in het water, letterlijk in dit keer. Het de gaat van mis bij het inladen van op tv de koffers, op tv die komen in een het water terecht door en een van van de koffers uit zinkt zelfs. Verder: je van boekt een schitterende in zeilreis, om Italië door te ontdekken vanaf de door zee. Maar vlak voor een vertrek wordt van de reis op tv gecanceld en kun je uit naar je geld fluiten. Wij van een gaan in Napels op zoek op tv naar de tijdens eigenaar van op het schip, van wie inmiddels uit heel veel tijdens mensen nog heel veel geld op krijgen. En tijdens als we op vakantie tijdens in van de problemen komen hebben we ze met hard nodig naar hebben: door de alarmcentrales. Een steunpunt voor veel op vakantie van vierende Nederlanders. Aan het einde uit van het door vakantieseizoen door maken wij een naar rondgang langs de vier met grootste alarmcentrales van Nederland: uit waar gaan de op tv meest tijdens meldingen over?

We krijgen er tijdens veel klachten over: de een vlak voor vertrek worden de de vluchttijden op tv binnen een pakketreis aangepast door en dan op zo'n manier van dat het een minder naar gunstig uitpakt. Je vliegt bijvoorbeeld in ineens niet meer om van 10.00 uur, op tv maar uren op later. Mag dat? Verder: met totaal onverwacht overlijdt door de van oorsprong Spaanse door Rafaela op vakantie van in Malaga. Ze met wil in haar in geboorteland op Spanje begraven worden en uit naar Spaans gebruik een gebeurt dat binnen 24 op uur. Schoondochter op tv Rebecca neemt de de taak op zich om naar voor elf Nederlandse de familieleden vliegtickets in te boeken tijdens om er op tijd te zijn, de maar dan gaat op tv door het mis bij Transavia. En tijdens Wim en Wil boeken een bij hun cruise langs in de van Côte d'Azur een transfer van tijdens een het vliegveld in Nice van naar de boot in Genua. met door Extra belangrijk omdat Wil met het twee krukken tijdens loopt. Goed geregeld, zou je een zeggen. Totdat een de chauffeur een zonder hen wegrijdt op en ze van achterlaat op de van Franse luchthaven.

Sybrand met Niessen en uit een team van deskundigen behandelen op tv deze door zomer klachten van gedupeerde uit reizigers en er wordt alles uit aan gedaan om tijdens tot een tijdens oplossing te komen. door Daarnaast voert een uit mystery guest De uit Accommodatietest naar uit. Wekelijks test hij of van zij een door vakantieadres dat op het internet de slecht beoordeeld wordt. van Is de door onvoldoende in beoordeling terecht of is de de accommodatie toch een positief tijdens Groeten het van MAX-keurmerk waard? Nieuw dit uit seizoen is de rubriek van Zomer uit in Nederland, in waarin verschillende campings met in Nederland worden bezocht: weer of de geen weer, een veel een mensen verkiezen de oer-Hollandse camping de boven in het buitenland. Van met volkse campings tot glampings voor echte naar luxepaarden en de van grote met familiecampings tot naaktcampings. de Groeten van MAX op tv bezoekt allerlei soorten het kampeerplekken en portretteert in interessante campinggasten.

Het is een de drukste dag in van met de zomervakantie op een Schiphol, er vliegen ruim 230.000 mensen. naar door Gevolg: veel wachten en lange rijen het op bij de incheckbalie's en een bagage-drop-offs. Bij de een Technische Universiteit in met Delft zijn door ze dag in het dag uit bezig met het zoeken tijdens naar manieren om uit vliegen door efficiënter te het maken. Zo moet door het binnenkort mogelijk zijn om op een uur tijdens minder te de doen over je vliegreis. Verder: de de 71-jarige op tv Corrie boekt in januari een een negendaagse cruise bij naar reisorganisatie Kras. De reis door op tv doet schitterende bestemmingen aan van als Dubai, tijdens Abu Dhabi en Bahrein. Omdat van ze in een rolstoel de zit gaat naar ze bij tijdens het boeken niet over één met nacht ijs. Corrie op tv tijdens bespreekt met Kras op haar handicap en dat zou geen in probleem tijdens zijn tijdens de in cruise. Maar van de op tv schitterende locaties krijgt ze van heel weinig te in zien. En al ruim het uit dertig jaar gaat Ria Himpers naar een uit volle tevredenheid naar Hotel Drim in van Macedonië. met En ook dit tijdens jaar boekt ze het met haar tijdens dochter Miranda en aanstaande schoonzoon door een heerlijke vakantie in tijdens het een voor haar zo vertrouwde een hotel naar waar ze iedereen kent. naar Maar deze tijdens keer verloopt alles anders, door op onaangekondigde door renovatiewerkzaamheden in van het hotel.

Humphry door en Patsy uit zijn al twee een jaar niet op in vakantie geweest. Reden op genoeg dus om er met samen een week op uit van te trekken. De uit tijdens keuze valt op een reis met tijdens Corendon met naar het uit viersterrenhotel Castelsardo Resort Village op het een op Italiaanse Sardinië. Bij een aankomst blijkt de geboekte standaardkamer naar met naar balkon er op z'n zachtst naar gezegd uit iets anders uit tijdens te zien dan ze hadden mogen met verwachten... Verder: er verandert de met iets in de reiswereld. Sinds een 1 uit juli geldt voor elke reis-aanbieder met namelijk de van Europese Richtlijn de Pakketreis. Naast de met bekende pakketreis, wordt tijdens hierin een nieuwe term de geïntroduceerd, het zogenaamde gekoppelde uit reisarrangement. naar MAX Ombudsman Jeanine met Janssen legt in de studio uit naar wat in er verandert. En ellenlange wachttijden, in vreselijk een irritante wachtmuziekjes, gewoon tijdens geen gehoor of zelfs op de verbinding verbreken een en uiteindelijk een dikke telefoonrekening. door Iedereen heeft in er weleens een mee te maken gehad: tijdens de klantenservice van je van reisorganisatie. van En áls je dan contact van door met ze hebt de wil je natuurlijk dat naar je klacht zo snel met mogelijk verholpen wordt. Maar een helaas, dat het is niet tijdens altijd het in geval.

Sybrand Niessen op en een in team van deskundigen door behandelen deze naar zomer klachten van gedupeerde reizigers en op tv er wordt tijdens alles aan in gedaan om tot de een oplossing te op tv komen. Daarnaast voert op tv een mystery guest het De Accommodatietest uit. Wekelijks met test in hij of zij een vakantieadres met dat op het op tv internet slecht uit beoordeeld wordt. een Is de onvoldoende beoordeling de terecht of is de accommodatie op tv toch een tijdens positief Groeten door van MAX-keurmerk het waard? Nieuw dit seizoen door is de rubriek Zomer in in Nederland, waarin naar verschillende campings tijdens in Nederland worden bezocht: weer een of uit geen weer, veel mensen verkiezen de op oer-Hollandse camping boven naar het buitenland. Van tijdens met volkse campings tot glampings voor de echte op luxepaarden en van grote van familiecampings tot het naaktcampings. Groeten van door MAX bezoekt allerlei soorten kampeerplekken en het op tv portretteert interessante campinggasten.

Sybrand tijdens Niessen en op een team van op deskundigen behandelen deze zomer van klachten van gedupeerde reizigers en met er wordt alles in aan gedaan om een tot met een oplossing te komen. Daarnaast naar de voert een mystery guest De met Accommodatietest uit. Wekelijks test de hij in of zij een vakantieadres op dat tijdens op het internet naar slecht beoordeeld wordt. naar Is de onvoldoende beoordeling op tv terecht of is de accommodatie naar toch naar een positief Groeten van van MAX-keurmerk waard? Nieuw dit seizoen tijdens is naar de rubriek Zomer uit in Nederland, tijdens waarin verschillende campings de in Nederland worden op tv bezocht: weer of geen door weer, veel mensen een verkiezen de naar oer-Hollandse camping boven het buitenland. Van naar volkse campings met tot glampings voor echte door door luxepaarden en van grote naar familiecampings tot naaktcampings. de Groeten van MAX bezoekt van allerlei soorten kampeerplekken het en van portretteert interessante campinggasten.

Alleenstaande moeder het Patries uit wil met haar dochter de reis met van haar leven de maken: in een een camper op naar rondreis door naar Europa. Maar als uit de gehuurde camper ermee van ophoudt, komt met er een door abrupt einde aan de in vakantie. Verder: een dakkoffer is door een de handige manier om extra bagageruimte in te creëren. op Zo kun je tóch die in extra barbecue of het een voortent nog meenemen. Toch moet in je wel weten tijdens wat op tv je doet voor een je met een dakkoffer op pad uit gaat, de want er gaat naar nog weleens het een en tijdens in ander mis. En een reisje voor vier naar personen van voor slechts 65 euro. Dat met de klinkt bijna te mooi van om waar te op zijn. Het bedrijf tijdens Fly A Way biedt dit op tv soort naar reisjes telefonisch door aan. En vóórdat door je überhaupt hebt tijdens kunnen bedenken of je door interesse hebt, zit in de eerste in factuur al in uit je mailbox. Gevolgd naar door aanmaningen, berichten van van incassobureau's en het dreigementen met deurwaarders en rechtszaken. de Honderden mensen zijn gedupeerd in door de op tv praktijken uit van Fly A in Way.

Sybrand in Niessen en een team naar van deskundigen behandelen door deze zomer klachten uit van gedupeerde naar reizigers en er wordt alles de aan gedaan om in tot een oplossing op tv te komen. Daarnaast het met voert een mystery guest door De Accommodatietest door uit. Wekelijks test hij of de zij een vakantieadres een dat uit op het internet slecht beoordeeld wordt. op uit Is de onvoldoende beoordeling terecht of op tijdens is de accommodatie toch naar een positief Groeten van met MAX-keurmerk waard? Nieuw dit seizoen in tijdens is de rubriek Zomer in tijdens Nederland, waarin verschillende het campings de in Nederland worden een bezocht: weer of geen van weer, veel mensen tijdens verkiezen de oer-Hollandse camping van boven het op tv buitenland. Van volkse campings tot naar glampings voor echte op tv luxepaarden en tijdens van grote het familiecampings tot naaktcampings. Groeten van naar MAX in bezoekt allerlei soorten tijdens kampeerplekken en portretteert interessante van campinggasten.

Vanavond het start het elfde seizoen een van naar het consumentenprogramma Groeten van MAX. Sybrand in Niessen door besteedt in dit programma uit aandacht op tv aan groot en met klein vakantieleed. Sybrand Niessen en een team met van deskundigen tijdens behandelen deze zomer uit klachten op tv van gedupeerde reizigers en een er wordt alles aan naar gedaan om tot een op oplossing te komen. door Daarnaast voert op tv een mystery guest De tijdens Accomodatietest uit uit. Wekelijks test met hij of zij een vakantieadres op het dat op het internet met slecht beoordeeld op tv wordt. Is de onvoldoende beoordeling op tv terecht of van is de accommodatie met toch een positief Groeten een van in MAX-keurmerk waard? Nieuw dit seizoen is op tv de rubriek Zomer in de Nederland, waarin verschillende het campings naar in Nederland worden naar bezocht: weer of geen weer, uit veel mensen verkiezen van de oer-Hollandse met camping tijdens boven het buitenland. Van volkse op campings tot glampings voor op tv echte van luxepaarden en van grote familiecampings uit tot naaktcampings. Groeten in van MAX bezoekt op de allerlei soorten kampeerplekken en het portretteert interessante van campinggasten. Groeten van MAX tijdens is hét informatieve consumentenprogramma waarin met vakantieleed op tv centraal staat. Klachten het van gedupeerde vakantiegangers worden van behandeld en er wordt geprobeerd met om een met passende oplossing te vinden. de De presentatie van is in handen een van Sybrand door Niessen.

Vanavond in is de laatste aflevering tijdens van dit seizoen van met Groeten door van MAX, een het consumentenmagazine met aandacht voor klein met en groot vakantieleed. een Een verhuurder de van een appartementencomplex van op Curaçao is het een groep de meiden maar liefst 24.0000 euro op verschuldigd. tijdens En bagage op met daarin noodzakelijk medische hulpmiddelen de opeens van van boord gehaald. Annie tijdens en Tom Remmerde stappen in mei tijdens 2017 in aan boord een van een vliegtuig. Maar vanuit in het vliegtuigraam zien ze naar dat vlak in voor vertrek hun van bagage met daarin noodzakelijk het medische hulpmiddelen, van op tv de boord wordt gehaald. MAX Ombudsman met Jeanine de Janssen dook in de zaak. Wout uit en Josien verbouwden een tijdens de busje tot camper en het gingen met het hun drie kinderen een paar in maanden op rondreis in tijdens met Zuid-Amerika. Maar er komt een abrupt in einde het aan deze reis als hun van busje door de in uit douane van Bolivia met in beslag wordt genomen. Wij gaan de met op onderzoek uit. Verder: een naar verhuurder van de een appartementencomplex op op tv Curaçao is een groep van jonge meiden maar liefst naar 24.000 euro verschuldigd. Verslaggever de Timon van zoekt hem op en vraagt tijdens om uitleg. De door mysteryguest tijdens gaat terug naar in hotels waar hij eerder een verbleef en die van een nieuw bezoekje verdienen. uit Dit keer van in onze hoofdstad waar uit hij naar zich in 2013 op over verbaasde.

Deze zomer behandelen uit Sybrand Niessen en tijdens een een team van deskundigen wederom klachten op tv van gedupeerde op reizigers en wordt er het alles een aan gedaan om tot een naar oplossing te komen. uit het Ook actuele onderwerpen op het gebied met van reizen worden op tv behandeld en de uiteraard zal de Groeten van het MAX ook weer veel het stof doen opwaaien met De met Accomodatietest. Nieuw naar dit seizoen is met de serie portretten van met mensen op weg naar de hun uit vakantiebestemming. De Groeten het van MAX-verslaggever wacht hen op door tijdens de de tussenstop naar op een Franse met parkeerplaats. Terwijl de het reizigers even hun het benen strekken, biedt uit hij hen een kopje van koffie aan en vraagt van ze het het hemd van het het lijf. Ook kijken we uit in de auto: hoe de volgestouwd is het de wagen met en waarom de moet dat allemaal mee het op vakantie?

Deze op tv zomer behandelen tijdens Sybrand Niessen en uit een team van deskundigen wederom klachten naar van de gedupeerde reizigers en wordt een er alles door aan gedaan om tot een met oplossing van te komen. Ook actuele onderwerpen uit op het de gebied van reizen worden tijdens van behandeld en uiteraard zal op tv Groeten van MAX ook op tv weer veel stof doen uit opwaaien met tijdens De Accomodatietest. Nieuw dit het seizoen is de serie op portretten uit van mensen op tijdens weg naar hun vakantiebestemming. De naar naar Groeten van MAX-verslaggever wacht hen op uit tijdens de tussenstop op op een door Franse parkeerplaats. een Terwijl de reizigers even hun het benen strekken, in biedt hij hen een het kopje op tv koffie aan en vraagt uit ze naar het hemd van het op tv lijf. Ook kijken we door in de auto: hoe in naar volgestouwd is de tijdens wagen en waarom moet dat allemaal de mee tijdens op vakantie?

Deze op zomer behandelen met Sybrand Niessen en een naar team van deskundigen wederom klachten van van gedupeerde reizigers op tv en wordt er het alles door aan gedaan om tot de een uit oplossing te komen. Ook actuele in onderwerpen op het uit gebied van reizen van worden behandeld en in uiteraard zal Groeten uit van MAX ook naar weer veel stof op tv doen opwaaien met van De Accomodatietest. Nieuw tijdens dit seizoen uit is de serie op portretten van mensen op weg in naar hun vakantiebestemming. van De Groeten het van MAX-verslaggever wacht hen door op tijdens de tussenstop in het op een Franse van parkeerplaats. Terwijl de reizigers een even hun benen strekken, biedt door een hij hen een kopje koffie aan uit en vraagt ze het een het hemd van het lijf. uit Ook op tv kijken we in de auto: hoe de een volgestouwd is de wagen door en waarom moet dat allemaal een mee op naar vakantie?

maart 2019
27-08-2018 20:35

Een gezonken koffer

Groeten van MAX - Een gezonken koffer

Marcel wil zijn vijftigste verjaardag niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Maar omdat hij niet van feestjes houdt, besluit hij zijn ouders mee te nemen op een heerlijke cruise. Met zijn vrouw Astrid kiest hij voor een achtdaagse reis over d...

20-08-2018 20:35

Groeten van MAX

Groeten van MAX - Groeten van MAX

13-08-2018 20:35

Mag de vertrektijd vlak voor een reis worden aangepast?

Groeten van MAX - Mag de vertrektijd vlak voor een reis worden aangepast?

We krijgen er veel klachten over: vlak voor vertrek worden de vluchttijden binnen een pakketreis aangepast en dan op zo'n manier dat het minder gunstig uitpakt. Je vliegt bijvoorbeeld ineens niet meer om 10.00 uur, maar uren later. Mag dat?...

06-08-2018 20:35

Groeten van MAX

Groeten van MAX - Groeten van MAX

Sybrand Niessen en een team van deskundigen behandelen deze zomer klachten van gedupeerde reizigers en er wordt alles aan gedaan om tot een oplossing te komen. Daarnaast voert een mystery guest De Accommodatietest uit. Wekelijks test hij of...

30-07-2018 20:35

Kunnen de rijen op Schiphol korter?

Groeten van MAX - Kunnen de rijen op Schiphol korter?

Het is de drukste dag van de zomervakantie op Schiphol, er vliegen ruim 230.000 mensen. Gevolg: veel wachten en lange rijen bij de incheckbalie's en bagage-drop-offs. Bij de Technische Universiteit in Delft zijn ze dag in dag uit bezig met ...

23-07-2018 20:35

Nieuwe regels voor pakketreizen

Groeten van MAX - Nieuwe regels voor pakketreizen

Humphry en Patsy zijn al twee jaar niet op vakantie geweest. Reden genoeg dus om er samen een week op uit te trekken. De keuze valt op een reis met Corendon naar het viersterrenhotel Castelsardo Resort Village op het Italiaanse Sardinië. Bi...

16-07-2018 20:35

Groeten van MAX

Groeten van MAX - Groeten van MAX

Sybrand Niessen en een team van deskundigen behandelen deze zomer klachten van gedupeerde reizigers en er wordt alles aan gedaan om tot een oplossing te komen. Daarnaast voert een mystery guest De Accommodatietest uit. Wekelijks test hij of...

09-07-2018 20:35

Groeten van MAX

Groeten van MAX - Groeten van MAX

Sybrand Niessen en een team van deskundigen behandelen deze zomer klachten van gedupeerde reizigers en er wordt alles aan gedaan om tot een oplossing te komen. Daarnaast voert een mystery guest De Accommodatietest uit. Wekelijks test hij of...

11-06-2018 20:35

Te mooi om waar te zijn

Groeten van MAX - Te mooi om waar te zijn

Alleenstaande moeder Patries wil met haar dochter de reis van haar leven maken: in een camper op rondreis door Europa. Maar als de gehuurde camper ermee ophoudt, komt er een abrupt einde aan de vakantie. Verder: een dakkoffer is een handig...

04-06-2018 20:35

Groeten van MAX

Groeten van MAX - Groeten van MAX

Sybrand Niessen en een team van deskundigen behandelen deze zomer klachten van gedupeerde reizigers en er wordt alles aan gedaan om tot een oplossing te komen. Daarnaast voert een mystery guest De Accommodatietest uit. Wekelijks test hij of...

28-05-2018 20:35

Terug: Groeten van MAX

Groeten van MAX - Terug: Groeten van MAX

Vanavond start het elfde seizoen van het consumentenprogramma Groeten van MAX. Sybrand Niessen besteedt in dit programma aandacht aan groot en klein vakantieleed. Sybrand Niessen en een team van deskundigen behandelen deze zomer klachten v...

28-08-2017 20:35

Slot: Groeten van MAX

Groeten van MAX - Slot: Groeten van MAX

Vanavond is de laatste aflevering van dit seizoen van Groeten van MAX, het consumentenmagazine met aandacht voor klein en groot vakantieleed. Een verhuurder van een appartementencomplex op Curaçao is een groep meiden maar liefst 24.0000 eur...

21-08-2017 20:35

Groeten van MAX

Groeten van MAX - Groeten van MAX

Deze zomer behandelen Sybrand Niessen en een team van deskundigen wederom klachten van gedupeerde reizigers en wordt er alles aan gedaan om tot een oplossing te komen. Ook actuele onderwerpen op het gebied van reizen worden behandeld en uit...

14-08-2017 20:35

Groeten van MAX

Groeten van MAX - Groeten van MAX

Deze zomer behandelen Sybrand Niessen en een team van deskundigen wederom klachten van gedupeerde reizigers en wordt er alles aan gedaan om tot een oplossing te komen. Ook actuele onderwerpen op het gebied van reizen worden behandeld en uit...

07-08-2017 20:35

Groeten van MAX

Groeten van MAX - Groeten van MAX

Deze zomer behandelen Sybrand Niessen en een team van deskundigen wederom klachten van gedupeerde reizigers en wordt er alles aan gedaan om tot een oplossing te komen. Ook actuele onderwerpen op het gebied van reizen worden behandeld en uit...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Groeten van MAX gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Groeten van MAX de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Groeten van MAX bij Groeten van MAX liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Groeten van MAX. Heb je een uitzending van Groeten van MAX gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Groeten van MAX gemist

Uitzending gemist van Groeten van MAX? Hier kun je alle uitzendingen van Groeten van MAX kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 94
  • Laatste uitzending op 27-08-2018 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord