Programma gemist?

Marcel wil zijn in vijftigste door verjaardag niet onopgemerkt de voorbij laten gaan. op Maar omdat uit hij niet van feestjes houdt, besluit naar hij zijn op tv ouders mee te nemen op tv op een heerlijke uit cruise. Met zijn op vrouw Astrid op tv kiest hij voor met een achtdaagse de reis over de Middellandse Zee, tijdens met vertrek de uit Barcelona. naar Maar de feestelijke week valt het een al bij het de inschepen in het water, letterlijk dit de de keer. Het gaat in mis bij het tijdens inladen van de koffers, die het komen in op tv het water terecht en op tv een van de tijdens koffers zinkt zelfs. Verder: naar je het boekt een schitterende zeilreis, het om Italië te ontdekken door vanaf de zee. tijdens Maar vlak naar voor vertrek wordt de naar reis gecanceld en van kun je naar je het geld fluiten. op tv Wij met gaan in Napels op zoek naar met de eigenaar uit van het schip, tijdens van wie in inmiddels heel veel op mensen nog heel veel geld van krijgen. En als door we op vakantie op tv in de problemen naar komen hebben van we ze hard nodig hebben: met de alarmcentrales. door Een door steunpunt voor veel vakantie op tv vierende Nederlanders. Aan het op einde van op tv het vakantieseizoen het maken wij een rondgang langs de de vier een grootste alarmcentrales van Nederland: waar naar gaan op de meest meldingen met over?

We krijgen er naar veel klachten over: op vlak tijdens voor vertrek worden de vluchttijden door het binnen een pakketreis aangepast en de dan op het zo'n manier dat het het minder gunstig uitpakt. Je op de vliegt bijvoorbeeld ineens niet op meer om 10.00 uur, maar tijdens uren later. op Mag dat? Verder: totaal tijdens onverwacht overlijdt de van van oorsprong Spaanse Rafaela op in op vakantie in Malaga. Ze op tv wil in met haar geboorteland Spanje begraven van worden en op tv naar Spaans gebruik gebeurt dat tijdens binnen 24 uur. de Schoondochter Rebecca neemt in de taak in op zich om voor door elf Nederlandse familieleden tijdens door vliegtickets te boeken om er op door tijd het te zijn, maar dan een gaat het mis bij tijdens in Transavia. En Wim en Wil boeken bij het hun cruise op tv langs de Côte naar d'Azur een transfer een van het van vliegveld in Nice de naar de boot in Genua. op Extra belangrijk door omdat Wil met in twee krukken op loopt. Goed geregeld, zou door je zeggen. Totdat met de chauffeur zonder naar hen wegrijdt en ze met achterlaat op de naar van Franse luchthaven.

Sybrand Niessen en het in een team van de deskundigen behandelen deze zomer tijdens klachten van gedupeerde reizigers en de er wordt tijdens alles aan gedaan in om op tv tot een oplossing naar te komen. Daarnaast voert een tijdens mystery guest De naar Accommodatietest uit. Wekelijks uit test hij of een zij een van vakantieadres dat op de het internet op tv slecht beoordeeld wordt. de Is de onvoldoende beoordeling terecht met of in is de accommodatie toch een op positief Groeten in van MAX-keurmerk waard? Nieuw dit naar seizoen naar is de rubriek Zomer in het Nederland, van waarin verschillende campings in Nederland worden met uit bezocht: weer of geen weer, veel de mensen verkiezen tijdens de oer-Hollandse de camping boven het naar buitenland. Van volkse campings van tot glampings voor een echte luxepaarden en van op tv grote familiecampings tot naar naar naaktcampings. Groeten van tijdens MAX bezoekt allerlei op soorten kampeerplekken en portretteert naar interessante campinggasten.

Het is de de uit drukste dag van naar de zomervakantie op een Schiphol, er vliegen ruim op tv 230.000 mensen. Gevolg: veel door wachten van en lange rijen bij de de incheckbalie's en door bagage-drop-offs. Bij de Technische uit Universiteit in Delft zijn in ze een dag in dag uit bezig op tv met het op zoeken naar in manieren om tijdens vliegen efficiënter te maken. Zo moet op tv een het binnenkort mogelijk zijn om tijdens een uur door minder te doen over naar je vliegreis. Verder: de de 71-jarige Corrie boekt naar in januari een negendaagse een cruise bij reisorganisatie door Kras. De van reis doet schitterende op bestemmingen aan in als Dubai, Abu op Dhabi en Bahrein. van Omdat ze in een door rolstoel zit het gaat ze bij het boeken van niet over uit één nacht op ijs. Corrie bespreekt met Kras door haar met handicap en dat zou op tv geen probleem door zijn tijdens de cruise. Maar een op van de schitterende locaties uit krijgt ze naar heel weinig te zien. En al ruim door door dertig jaar gaat Ria een Himpers naar volle een tevredenheid naar Hotel tijdens Drim in Macedonië. En van ook dit jaar tijdens boekt ze met haar de dochter Miranda en van het aanstaande schoonzoon een heerlijke het vakantie in het in voor haar het zo vertrouwde hotel waar in ze iedereen kent. in Maar deze keer verloopt tijdens alles anders, door tijdens op tv onaangekondigde renovatiewerkzaamheden in het het hotel.

Humphry door en Patsy zijn een al twee met jaar niet op vakantie geweest. Reden van genoeg dus door om er samen een op tv week op met uit te trekken. met De naar keuze valt op een een reis met Corendon naar het tijdens viersterrenhotel uit Castelsardo Resort Village met op het Italiaanse op tv Sardinië. Bij aankomst blijkt op de geboekte standaardkamer met met balkon er op met z'n zachtst het gezegd iets anders uit tijdens te uit zien dan ze hadden de mogen verwachten... Verder: de er verandert iets in in de reiswereld. Sinds tijdens 1 juli geldt met voor elke reis-aanbieder namelijk op tv de Europese in Richtlijn Pakketreis. Naast op de op bekende pakketreis, wordt hierin van een nieuwe term geïntroduceerd, door het op tv zogenaamde gekoppelde reisarrangement. MAX Ombudsman Jeanine tijdens Janssen legt op in de studio uit op tv wat er verandert. En op ellenlange wachttijden, vreselijk naar irritante wachtmuziekjes, gewoon het geen het gehoor of door zelfs de verbinding verbreken door en uiteindelijk naar een dikke telefoonrekening. met Iedereen heeft er tijdens weleens mee te maken uit gehad: de klantenservice naar van je reisorganisatie. En het áls op tv je dan contact met de ze hebt het wil je natuurlijk dat je een klacht op tv zo snel mogelijk op verholpen wordt. Maar helaas, dat uit is niet altijd door het op geval.

Sybrand Niessen en van een naar team van naar deskundigen behandelen deze zomer tijdens klachten van met gedupeerde reizigers en in er wordt alles met aan gedaan om tot een oplossing van te komen. Daarnaast het de voert een mystery tijdens guest De Accommodatietest uit. Wekelijks de test met hij of zij een vakantieadres van dat op in het internet slecht beoordeeld wordt. met door Is de onvoldoende het beoordeling terecht of is de naar accommodatie toch in een positief op Groeten van MAX-keurmerk waard? Nieuw de dit seizoen is de naar rubriek tijdens Zomer in Nederland, door waarin verschillende campings in Nederland worden een bezocht: weer van of op tv geen weer, veel mensen tijdens verkiezen de oer-Hollandse camping boven van het buitenland. Van uit volkse campings naar tot glampings het voor echte op luxepaarden en van grote familiecampings op tot naaktcampings. van Groeten van MAX bezoekt naar allerlei de soorten kampeerplekken en in portretteert interessante campinggasten.

Sybrand op tv Niessen en een door team van deskundigen behandelen in deze zomer de klachten van gedupeerde reizigers op tv en er naar wordt alles aan gedaan om in tot in een oplossing te in komen. Daarnaast voert een een mystery guest door De Accommodatietest uit. Wekelijks tijdens test hij of naar zij een vakantieadres dat in op het uit internet in slecht beoordeeld wordt. Is een de onvoldoende beoordeling terecht op tv of is de accommodatie een toch een een positief Groeten van met MAX-keurmerk de waard? Nieuw dit seizoen is op tv de rubriek Zomer op tv in Nederland, waarin uit verschillende campings op tv in Nederland worden bezocht: tijdens weer of geen weer, een veel in mensen verkiezen de oer-Hollandse camping met boven het tijdens buitenland. Van volkse campings tot in op tv glampings voor echte een luxepaarden en van grote familiecampings tot de naaktcampings. Groeten op van MAX bezoekt tijdens allerlei soorten de kampeerplekken en portretteert interessante met campinggasten.

Alleenstaande moeder naar Patries wil met een haar het dochter de reis van het haar leven uit maken: in een camper op tijdens rondreis door het Europa. Maar als de de gehuurde camper ermee ophoudt, op tv komt er een naar abrupt einde in aan de vakantie. Verder: op een dakkoffer het is een het handige manier om door extra bagageruimte te creëren. Zo in kun je tóch die naar extra barbecue door of van voortent nog meenemen. Toch van moet je wel het weten wat je doet voor naar door je met een dakkoffer op pad in gaat, met want er gaat nog weleens door het een en met in ander mis. En een reisje tijdens voor vier personen de voor slechts 65 euro. Dat met klinkt bijna door te mooi om door waar te zijn. in Het bedrijf van Fly A Way biedt dit met soort reisjes telefonisch uit aan. tijdens En vóórdat naar je überhaupt hebt kunnen bedenken of de je interesse hebt, met zit de naar eerste factuur al het in met je mailbox. Gevolgd door uit aanmaningen, berichten van in incassobureau's en dreigementen met op tv deurwaarders en een rechtszaken. Honderden naar mensen zijn gedupeerd door de praktijken uit in van Fly A op tv Way.

Sybrand Niessen en tijdens de een team van deskundigen behandelen deze uit zomer klachten het van gedupeerde een reizigers en er tijdens wordt alles aan naar gedaan om tot tijdens een oplossing te komen. Daarnaast uit door voert een mystery guest De in Accommodatietest uit. Wekelijks test van hij of zij op tv een met vakantieadres dat op het van internet slecht op tv beoordeeld wordt. Is in de onvoldoende beoordeling terecht door of is de op accommodatie met toch een positief Groeten uit van MAX-keurmerk waard? Nieuw van dit seizoen met is de rubriek Zomer in in Nederland, van waarin verschillende campings in Nederland van worden bezocht: weer of door de geen weer, veel een mensen verkiezen de een oer-Hollandse camping boven het buitenland. Van met volkse campings naar tot glampings voor echte een luxepaarden de en van grote familiecampings uit tot naaktcampings. Groeten een van MAX bezoekt allerlei de soorten de kampeerplekken en het portretteert interessante campinggasten.

Vanavond start op het elfde seizoen van een het consumentenprogramma Groeten tijdens van MAX. Sybrand met Niessen op tv besteedt in dit programma aandacht op tv aan groot naar en klein vakantieleed. Sybrand Niessen door en een team uit het van deskundigen behandelen door deze zomer klachten tijdens van gedupeerde reizigers het en er wordt alles aan gedaan in om het tot een oplossing te naar komen. Daarnaast de voert een mystery guest op tv De Accomodatietest uit. Wekelijks de test hij de of zij een een vakantieadres dat op het tijdens internet naar slecht beoordeeld wordt. op Is de onvoldoende beoordeling terecht de of is de op tv met accommodatie toch een in positief Groeten van MAX-keurmerk waard? Nieuw dit op tv tijdens seizoen is de rubriek Zomer in de uit Nederland, waarin verschillende campings in Nederland uit worden met bezocht: weer het of geen weer, veel mensen op verkiezen de oer-Hollandse tijdens camping boven het naar buitenland. naar Van volkse campings tot tijdens glampings voor echte luxepaarden op tv en van in grote familiecampings tot naaktcampings. Groeten op tv in van MAX bezoekt allerlei van soorten kampeerplekken en portretteert interessante op campinggasten. Groeten van van MAX is door hét informatieve consumentenprogramma waarin vakantieleed een centraal staat. een Klachten op van gedupeerde vakantiegangers een worden behandeld en er op tv wordt geprobeerd om een uit passende oplossing te vinden. op De in presentatie is in handen het van Sybrand van Niessen.

Vanavond is door de laatste tijdens aflevering van de dit seizoen van op Groeten van MAX, het consumentenmagazine met het op aandacht voor klein en groot in vakantieleed. Een verhuurder met van tijdens een appartementencomplex op Curaçao is een uit groep meiden maar op tv liefst tijdens 24.0000 euro verschuldigd. met En bagage met daarin met noodzakelijk in medische hulpmiddelen opeens van boord van gehaald. Annie tijdens en Tom Remmerde stappen met in mei 2017 de aan boord van een vliegtuig. een Maar vanuit met het het vliegtuigraam zien ze een dat vlak voor vertrek hun het bagage met op tv daarin noodzakelijk medische een hulpmiddelen, van een boord wordt gehaald. op MAX Ombudsman Jeanine de Janssen dook in de zaak. Wout een en de Josien verbouwden een busje tot naar camper en gingen met op tv hun op tv drie kinderen een een paar maanden op rondreis in het op tv Zuid-Amerika. Maar er tijdens komt een abrupt einde aan deze naar reis in als hun busje door door de douane op van Bolivia in in beslag wordt genomen. op Wij gaan op onderzoek op tv uit. Verder: een op verhuurder van een appartementencomplex op met Curaçao is een door groep de jonge meiden maar door liefst 24.000 euro op tv verschuldigd. Verslaggever Timon zoekt tijdens hem een op en vraagt om uitleg. De mysteryguest van gaat terug naar op tv hotels de waar hij eerder verbleef en door in die een nieuw bezoekje verdienen. Dit in keer in onze tijdens hoofdstad waar hij in zich in 2013 een over door verbaasde.

Deze zomer door behandelen Sybrand Niessen en uit een uit team van deskundigen wederom op tv klachten door van gedupeerde reizigers en op tv wordt er alles aan gedaan een om op tv tot een oplossing te komen. het Ook actuele naar onderwerpen op het het gebied van reizen het worden tijdens behandeld en uiteraard zal op Groeten van MAX ook weer op tijdens veel stof doen opwaaien met De met naar Accomodatietest. Nieuw dit seizoen is de uit serie portretten naar van mensen op weg naar naar hun vakantiebestemming. De het Groeten van van MAX-verslaggever in wacht hen op tijdens de tussenstop uit in op een Franse parkeerplaats. Terwijl in de met reizigers even hun tijdens benen strekken, biedt hij hen op een kopje koffie aan in in en vraagt ze het hemd van door het tijdens lijf. Ook het kijken we in de auto: hoe van volgestouwd is de met wagen en waarom de moet met dat allemaal mee op een vakantie?

Deze zomer in behandelen Sybrand Niessen en door een de team van naar deskundigen wederom klachten van gedupeerde reizigers uit en wordt er het alles aan gedaan van in om tot een oplossing te met komen. Ook actuele onderwerpen in op het gebied de van het reizen worden op behandeld en uiteraard zal het Groeten van MAX ook weer uit uit veel stof doen een opwaaien met De Accomodatietest. Nieuw dit tijdens seizoen is de serie op portretten naar van mensen op weg naar de hun vakantiebestemming. door De de Groeten van MAX-verslaggever wacht hen op op tijdens de het tussenstop op naar een Franse parkeerplaats. van Terwijl de op tv reizigers even hun benen strekken, biedt op van hij hen een kopje door koffie aan de en vraagt ze het hemd een van op tv het lijf. Ook kijken we in naar de auto: op tv hoe volgestouwd is de van wagen het en waarom moet door dat allemaal mee op de vakantie?

Deze zomer uit behandelen Sybrand Niessen en op een team van een deskundigen van wederom klachten van op tv gedupeerde reizigers en wordt in er met alles aan gedaan in om tot een oplossing het te komen. Ook actuele onderwerpen in op naar het gebied van reizen van worden behandeld en uiteraard tijdens zal naar Groeten van MAX ook weer op de veel stof doen opwaaien met met De Accomodatietest. Nieuw met dit seizoen is de het serie een portretten van mensen op weg op naar hun vakantiebestemming. De uit Groeten van MAX-verslaggever naar wacht hen op op een tijdens de tussenstop van op een Franse parkeerplaats. van Terwijl de op tv reizigers even hun benen van strekken, biedt hij hen een een kopje koffie op aan en vraagt een ze het tijdens hemd van uit het lijf. Ook kijken we in met de met auto: hoe volgestouwd met is de wagen en de waarom moet tijdens dat allemaal op mee op vakantie?

juli 2019
27-08-2018 20:35

Een gezonken koffer

Groeten van MAX - Een gezonken koffer

Marcel wil zijn vijftigste verjaardag niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Maar omdat hij niet van feestjes houdt, besluit hij zijn ouders mee te nemen op een heerlijke cruise. Met zijn vrouw Astrid kiest hij voor een achtdaagse reis over d...

20-08-2018 20:35

Groeten van MAX

Groeten van MAX - Groeten van MAX

13-08-2018 20:35

Mag de vertrektijd vlak voor een reis worden aangepast?

Groeten van MAX - Mag de vertrektijd vlak voor een reis worden aangepast?

We krijgen er veel klachten over: vlak voor vertrek worden de vluchttijden binnen een pakketreis aangepast en dan op zo'n manier dat het minder gunstig uitpakt. Je vliegt bijvoorbeeld ineens niet meer om 10.00 uur, maar uren later. Mag dat?...

06-08-2018 20:35

Groeten van MAX

Groeten van MAX - Groeten van MAX

Sybrand Niessen en een team van deskundigen behandelen deze zomer klachten van gedupeerde reizigers en er wordt alles aan gedaan om tot een oplossing te komen. Daarnaast voert een mystery guest De Accommodatietest uit. Wekelijks test hij of...

30-07-2018 20:35

Kunnen de rijen op Schiphol korter?

Groeten van MAX - Kunnen de rijen op Schiphol korter?

Het is de drukste dag van de zomervakantie op Schiphol, er vliegen ruim 230.000 mensen. Gevolg: veel wachten en lange rijen bij de incheckbalie's en bagage-drop-offs. Bij de Technische Universiteit in Delft zijn ze dag in dag uit bezig met ...

23-07-2018 20:35

Nieuwe regels voor pakketreizen

Groeten van MAX - Nieuwe regels voor pakketreizen

Humphry en Patsy zijn al twee jaar niet op vakantie geweest. Reden genoeg dus om er samen een week op uit te trekken. De keuze valt op een reis met Corendon naar het viersterrenhotel Castelsardo Resort Village op het Italiaanse Sardinië. Bi...

16-07-2018 20:35

Groeten van MAX

Groeten van MAX - Groeten van MAX

Sybrand Niessen en een team van deskundigen behandelen deze zomer klachten van gedupeerde reizigers en er wordt alles aan gedaan om tot een oplossing te komen. Daarnaast voert een mystery guest De Accommodatietest uit. Wekelijks test hij of...

09-07-2018 20:35

Groeten van MAX

Groeten van MAX - Groeten van MAX

Sybrand Niessen en een team van deskundigen behandelen deze zomer klachten van gedupeerde reizigers en er wordt alles aan gedaan om tot een oplossing te komen. Daarnaast voert een mystery guest De Accommodatietest uit. Wekelijks test hij of...

11-06-2018 20:35

Te mooi om waar te zijn

Groeten van MAX - Te mooi om waar te zijn

Alleenstaande moeder Patries wil met haar dochter de reis van haar leven maken: in een camper op rondreis door Europa. Maar als de gehuurde camper ermee ophoudt, komt er een abrupt einde aan de vakantie. Verder: een dakkoffer is een handig...

04-06-2018 20:35

Groeten van MAX

Groeten van MAX - Groeten van MAX

Sybrand Niessen en een team van deskundigen behandelen deze zomer klachten van gedupeerde reizigers en er wordt alles aan gedaan om tot een oplossing te komen. Daarnaast voert een mystery guest De Accommodatietest uit. Wekelijks test hij of...

28-05-2018 20:35

Terug: Groeten van MAX

Groeten van MAX - Terug: Groeten van MAX

Vanavond start het elfde seizoen van het consumentenprogramma Groeten van MAX. Sybrand Niessen besteedt in dit programma aandacht aan groot en klein vakantieleed. Sybrand Niessen en een team van deskundigen behandelen deze zomer klachten v...

28-08-2017 20:35

Slot: Groeten van MAX

Groeten van MAX - Slot: Groeten van MAX

Vanavond is de laatste aflevering van dit seizoen van Groeten van MAX, het consumentenmagazine met aandacht voor klein en groot vakantieleed. Een verhuurder van een appartementencomplex op Curaçao is een groep meiden maar liefst 24.0000 eur...

21-08-2017 20:35

Groeten van MAX

Groeten van MAX - Groeten van MAX

Deze zomer behandelen Sybrand Niessen en een team van deskundigen wederom klachten van gedupeerde reizigers en wordt er alles aan gedaan om tot een oplossing te komen. Ook actuele onderwerpen op het gebied van reizen worden behandeld en uit...

14-08-2017 20:35

Groeten van MAX

Groeten van MAX - Groeten van MAX

Deze zomer behandelen Sybrand Niessen en een team van deskundigen wederom klachten van gedupeerde reizigers en wordt er alles aan gedaan om tot een oplossing te komen. Ook actuele onderwerpen op het gebied van reizen worden behandeld en uit...

07-08-2017 20:35

Groeten van MAX

Groeten van MAX - Groeten van MAX

Deze zomer behandelen Sybrand Niessen en een team van deskundigen wederom klachten van gedupeerde reizigers en wordt er alles aan gedaan om tot een oplossing te komen. Ook actuele onderwerpen op het gebied van reizen worden behandeld en uit...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Groeten van MAX gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Groeten van MAX de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Groeten van MAX bij Groeten van MAX liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Groeten van MAX. Heb je een uitzending van Groeten van MAX gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Groeten van MAX gemist

Uitzending gemist van Groeten van MAX? Hier kun je alle uitzendingen van Groeten van MAX kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 94
  • Laatste uitzending op 27-08-2018 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord