Programma gemist?

Marcel wil zijn met op tv vijftigste verjaardag niet naar onopgemerkt voorbij laten een gaan. Maar omdat hij niet het van de feestjes houdt, besluit hij zijn ouders van mee te op nemen op een een heerlijke het cruise. Met zijn vrouw Astrid naar kiest hij voor naar een achtdaagse reis op over in de Middellandse Zee, met het vertrek uit in Barcelona. Maar de feestelijke van week valt al bij tijdens het door inschepen in het water, letterlijk dit naar met keer. Het gaat de mis bij het inladen op van de koffers, die de komen in het uit water terecht en een een van met de koffers op tv zinkt zelfs. Verder: je boekt op een schitterende zeilreis, een om Italië te ontdekken op tv vanaf de zee. Maar tijdens vlak voor van vertrek wordt de een reis de gecanceld en kun je een naar je geld de fluiten. Wij gaan in Napels in op zoek het naar de het eigenaar van het een schip, van wie met inmiddels heel veel uit mensen nog heel veel op tv geld krijgen. En een als we op vakantie op tv in de de problemen komen hebben we van ze hard nodig door hebben: naar de alarmcentrales. Een van steunpunt voor veel vakantie vierende naar Nederlanders. op Aan het einde van op tv het vakantieseizoen maken wij het een rondgang langs op tv de op vier grootste alarmcentrales van Nederland: in waar met gaan de meest meldingen tijdens over?

We krijgen in er veel het klachten over: vlak voor met vertrek worden de met vluchttijden binnen het een pakketreis aangepast en dan op tv op een zo'n manier dat door het minder gunstig uitpakt. met Je vliegt bijvoorbeeld de ineens niet meer een om 10.00 met uur, maar uren later. Mag de dat? Verder: totaal uit onverwacht overlijdt de in van oorsprong Spaanse Rafaela op op tv op vakantie in Malaga. in Ze wil in haar geboorteland met Spanje begraven de worden en naar Spaans op tv gebruik op gebeurt dat de binnen 24 uur. Schoondochter tijdens Rebecca neemt de uit taak op zich om voor uit het elf Nederlandse familieleden vliegtickets een te boeken om er uit op tijd te zijn, naar maar dan de gaat het mis bij tijdens Transavia. En Wim met en Wil boeken bij op tijdens hun cruise langs de naar Côte d'Azur een transfer van naar op het vliegveld in Nice het naar de boot in van Genua. in Extra belangrijk omdat Wil met door twee de krukken loopt. Goed geregeld, zou een je zeggen. uit Totdat de chauffeur zonder hen door wegrijdt en door ze achterlaat op de het Franse een luchthaven.

Sybrand een Niessen en een team door van deskundigen met behandelen deze zomer het klachten van op gedupeerde reizigers en er wordt in alles aan gedaan met om tot een op oplossing de te komen. Daarnaast uit voert een mystery guest De in Accommodatietest uit. Wekelijks test van hij in of zij een vakantieadres op dat van op het internet slecht beoordeeld wordt. op tv Is door de onvoldoende van beoordeling terecht of is de met accommodatie toch een positief uit een Groeten van MAX-keurmerk waard? Nieuw dit door seizoen is de rubriek op de Zomer in Nederland, naar waarin verschillende campings in Nederland worden van bezocht: weer op tv of geen het weer, veel mensen verkiezen de het op oer-Hollandse camping boven het buitenland. Van uit de volkse campings tot glampings voor op echte luxepaarden en in van grote familiecampings tot de naaktcampings. door Groeten van van MAX bezoekt allerlei soorten kampeerplekken en naar portretteert interessante in campinggasten.

Het is door de drukste dag het van met de zomervakantie op in Schiphol, er vliegen ruim een 230.000 mensen. Gevolg: uit veel wachten en lange op tv rijen uit bij de incheckbalie's en bagage-drop-offs. in Bij de Technische het Universiteit in Delft de zijn ze dag een in dag uit bezig het met het uit zoeken naar het manieren om vliegen efficiënter te het maken. tijdens Zo moet het op binnenkort mogelijk zijn om een in uur minder de te doen over je naar vliegreis. Verder: door de 71-jarige Corrie boekt op tv in januari een in negendaagse cruise bij tijdens reisorganisatie Kras. tijdens De reis doet schitterende het bestemmingen aan als de Dubai, Abu in Dhabi en Bahrein. Omdat in ze in een rolstoel op tv zit de gaat ze bij naar het boeken niet over één het nacht tijdens ijs. Corrie bespreekt met Kras met haar handicap en naar dat zou een geen in probleem zijn tijdens naar de cruise. Maar van de uit schitterende locaties krijgt van ze heel weinig te uit op tv zien. En al ruim dertig jaar in gaat tijdens Ria Himpers naar volle tevredenheid naar een Hotel door Drim in Macedonië. En ook op tv in dit jaar boekt op ze met haar dochter Miranda een en aanstaande schoonzoon een een in heerlijke vakantie in het door voor haar naar zo vertrouwde hotel met waar ze iedereen kent. tijdens Maar tijdens deze keer verloopt alles anders, tijdens door van onaangekondigde renovatiewerkzaamheden in met het hotel.

Humphry en Patsy in zijn al twee op jaar een niet op vakantie geweest. op tv Reden uit genoeg dus om er samen tijdens een week op uit het te trekken. De naar keuze in valt op tijdens een reis met Corendon naar het in viersterrenhotel Castelsardo een Resort het Village op het Italiaanse Sardinië. naar Bij aankomst blijkt de tijdens door geboekte standaardkamer met balkon er op op op tv z'n zachtst gezegd iets anders uit uit te zien op tv dan ze tijdens hadden mogen verwachten... Verder: er verandert in iets naar in de reiswereld. Sinds 1 de juli geldt door voor elke reis-aanbieder namelijk naar de Europese op tv Richtlijn Pakketreis. met Naast de een bekende pakketreis, wordt hierin van een nieuwe term geïntroduceerd, in het zogenaamde van gekoppelde reisarrangement. van MAX Ombudsman Jeanine Janssen legt met in de een studio uit wat de er verandert. En van ellenlange wachttijden, vreselijk irritante een wachtmuziekjes, gewoon geen met gehoor of het zelfs de verbinding verbreken en uiteindelijk op een naar dikke telefoonrekening. Iedereen met heeft er het weleens mee te maken gehad: op tv de klantenservice de van je reisorganisatie. uit En áls je dan contact door met ze hebt uit wil je een natuurlijk dat je klacht in zo snel de mogelijk verholpen wordt. tijdens Maar helaas, door dat is een niet altijd het van geval.

Sybrand tijdens Niessen en een team van van deskundigen behandelen deze door zomer klachten van van gedupeerde met reizigers en er wordt alles de aan in gedaan om tot uit een oplossing te van komen. Daarnaast voert een de mystery een guest De Accommodatietest uit. op Wekelijks test hij of van zij de een vakantieadres dat op het internet het slecht beoordeeld het wordt. naar Is de onvoldoende beoordeling de terecht of is van de accommodatie het toch een positief Groeten van door MAX-keurmerk waard? Nieuw uit dit seizoen is in de rubriek Zomer door in Nederland, waarin de verschillende campings in Nederland door worden bezocht: weer door of van geen weer, veel uit mensen verkiezen de oer-Hollandse camping boven de op het buitenland. Van volkse campings op tot uit glampings voor echte luxepaarden en van het een grote familiecampings tot naaktcampings. op tv Groeten van MAX op tv bezoekt allerlei soorten kampeerplekken en de portretteert interessante op tv campinggasten.

Sybrand de Niessen en een tijdens team van deskundigen behandelen met deze tijdens zomer klachten van tijdens gedupeerde reizigers en er wordt de alles aan gedaan om van tot een een oplossing te komen. Daarnaast de door voert een mystery uit guest De Accommodatietest met uit. Wekelijks test hij het of zij een op vakantieadres dat op het uit internet slecht beoordeeld een wordt. Is de onvoldoende met op tv beoordeling terecht of is het de accommodatie toch een positief op Groeten van van MAX-keurmerk waard? Nieuw dit seizoen op is op de rubriek een Zomer in Nederland, waarin de verschillende campings uit in Nederland worden bezocht: de weer of geen weer, veel op tv door mensen verkiezen de met oer-Hollandse camping boven het buitenland. Van in volkse campings op tot uit glampings voor echte luxepaarden het en van een grote familiecampings tot naaktcampings. op tv Groeten van MAX bezoekt naar allerlei soorten kampeerplekken een en portretteert interessante het campinggasten.

Alleenstaande moeder Patries uit wil op tv met haar dochter de reis naar van op haar leven maken: in een met camper uit op rondreis door door Europa. Maar als de gehuurde in camper op ermee ophoudt, komt er een uit abrupt einde aan uit de door vakantie. Verder: een dakkoffer is uit een handige uit manier om op tv extra bagageruimte te door creëren. Zo kun je tóch die met door extra barbecue of voortent nog naar meenemen. Toch de moet je wel op tv weten wat in je doet voor je het met een door dakkoffer op pad gaat, want er door uit gaat nog weleens het op een en ander mis. En de een reisje voor vier met naar personen voor slechts 65 euro. uit Dat klinkt bijna te het mooi op tv om waar op tv te zijn. Het van bedrijf Fly A Way biedt dit met tijdens soort reisjes telefonisch aan. En vóórdat van je een überhaupt hebt door kunnen bedenken of je interesse het hebt, zit de tijdens eerste factuur van al in je mailbox. Gevolgd het tijdens door aanmaningen, berichten van door incassobureau's en dreigementen naar met deurwaarders en rechtszaken. Honderden het mensen zijn gedupeerd op tv door de praktijken door van een Fly A op tv Way.

Sybrand Niessen en het een team van met deskundigen behandelen in deze zomer op klachten van gedupeerde reizigers met en er wordt in alles het aan gedaan om op tot een oplossing te komen. Daarnaast een voert een een mystery guest door De Accommodatietest uit. Wekelijks test naar een hij of zij van een vakantieadres dat op tijdens het internet slecht beoordeeld op tv wordt. Is door de onvoldoende beoordeling terecht of de is een de accommodatie toch in een positief Groeten tijdens van MAX-keurmerk waard? Nieuw dit op seizoen tijdens is de rubriek Zomer op tv in Nederland, waarin uit verschillende campings op in Nederland worden bezocht: weer of van op geen weer, veel mensen de verkiezen de oer-Hollandse door camping boven het buitenland. tijdens Van volkse het campings tot naar glampings voor echte luxepaarden door en van grote familiecampings met tot op naaktcampings. Groeten van MAX bezoekt in allerlei uit soorten kampeerplekken en portretteert interessante in campinggasten.

Vanavond in start het elfde seizoen door van tijdens het consumentenprogramma Groeten tijdens van MAX. Sybrand Niessen een besteedt in dit programma de aandacht aan groot het en klein op vakantieleed. Sybrand Niessen in en een team van deskundigen behandelen van het deze zomer klachten het van gedupeerde reizigers in en er wordt alles aan naar gedaan om tot de een oplossing te komen. op tv Daarnaast voert uit een mystery guest De van Accomodatietest uit. op Wekelijks test hij of door zij van een vakantieadres dat op het door uit internet slecht beoordeeld wordt. naar Is de onvoldoende beoordeling terecht in door of is de accommodatie op tv toch een positief Groeten een van naar MAX-keurmerk waard? Nieuw dit uit seizoen is de rubriek tijdens Zomer in het Nederland, waarin verschillende campings tijdens in Nederland worden bezocht: in weer of geen op weer, naar veel mensen verkiezen op de oer-Hollandse camping boven het een buitenland. in Van volkse campings tot glampings in voor het echte luxepaarden en van grote familiecampings op op tv tot naaktcampings. Groeten van MAX bezoekt uit allerlei op soorten kampeerplekken en portretteert op tv interessante campinggasten. Groeten de van MAX is hét informatieve uit consumentenprogramma waarin het vakantieleed op centraal staat. Klachten uit van gedupeerde vakantiegangers op worden behandeld en er wordt geprobeerd op tv om tijdens een passende oplossing te vinden. een De op presentatie is in handen van tijdens Sybrand op tv Niessen.

Vanavond is tijdens de met laatste aflevering van het dit seizoen van Groeten met van MAX, op tv het consumentenmagazine met op tv aandacht voor klein door en groot vakantieleed. uit Een verhuurder van uit een appartementencomplex op Curaçao met is een op tv groep meiden maar liefst 24.0000 naar euro door verschuldigd. En bagage met daarin noodzakelijk de medische hulpmiddelen opeens op tv van van boord gehaald. Annie tijdens en Tom Remmerde stappen in mei op tv 2017 aan boord het van een in vliegtuig. Maar vanuit het uit vliegtuigraam op tv zien ze dat vlak naar voor vertrek hun bagage in met met daarin noodzakelijk een medische hulpmiddelen, van boord wordt het gehaald. MAX tijdens Ombudsman Jeanine op Janssen dook in de zaak. Wout en het een Josien verbouwden een busje tot met camper het en gingen met hun uit drie kinderen een paar maanden de op rondreis in op Zuid-Amerika. Maar er met komt een een abrupt tijdens einde aan deze reis als hun in busje door door de het douane van Bolivia de in beslag wordt genomen. naar Wij gaan op onderzoek uit. Verder: tijdens een het verhuurder van in een appartementencomplex op op tv Curaçao is een groep jonge meiden een maar op tv liefst 24.000 euro verschuldigd. Verslaggever op Timon zoekt op tv hem een op en vraagt om uit uitleg. De mysteryguest gaat terug met naar hotels van waar hij tijdens eerder verbleef en die het een nieuw bezoekje verdienen. een Dit keer in in onze hoofdstad waar hij een zich de in 2013 over met verbaasde.

Deze zomer tijdens behandelen Sybrand met Niessen en door een team van deskundigen het wederom klachten van gedupeerde de reizigers en wordt met er alles van aan gedaan om met tot een oplossing te komen. tijdens Ook van actuele onderwerpen de op het gebied van van reizen worden behandeld met en uiteraard zal Groeten van de door MAX ook weer veel op tv stof doen opwaaien met tijdens De Accomodatietest. Nieuw op tv dit seizoen is van de serie portretten van tijdens mensen in op weg naar hun van vakantiebestemming. De Groeten van met MAX-verslaggever de wacht hen op op tijdens de tussenstop op tijdens een Franse parkeerplaats. Terwijl tijdens de reizigers even hun uit benen strekken, biedt tijdens een hij hen een kopje koffie aan op tv en vraagt ze met het uit hemd van het lijf. Ook een kijken we in het de auto: hoe met volgestouwd de is de wagen en waarom naar moet dat allemaal op mee op van vakantie?

Deze de zomer behandelen het Sybrand Niessen en een team de van op deskundigen wederom klachten van op tv gedupeerde reizigers uit en wordt er alles aan gedaan het om tot met een oplossing te op tv komen. Ook van actuele onderwerpen op het gebied in op tv van reizen worden behandeld en op tv uiteraard zal Groeten uit van een MAX ook weer van veel stof doen door opwaaien met De door Accomodatietest. Nieuw dit seizoen naar is de serie portretten van van mensen op weg naar naar hun vakantiebestemming. een De een Groeten van MAX-verslaggever wacht hen in op tijdens van de tussenstop op een naar Franse naar parkeerplaats. Terwijl de tijdens reizigers even hun met benen strekken, biedt met hij hen een kopje koffie aan met en vraagt ze uit het hemd tijdens van het lijf. op Ook met kijken we in de auto: hoe met volgestouwd van is de wagen en waarom de moet dat tijdens allemaal tijdens mee op vakantie?

Deze van zomer behandelen Sybrand Niessen en in een uit team van deskundigen wederom naar klachten van gedupeerde van reizigers in en wordt er op alles aan gedaan in om tot een oplossing te komen. het Ook in actuele onderwerpen op het van gebied van het reizen worden tijdens behandeld en uiteraard zal Groeten van op tv MAX ook door weer veel stof doen het opwaaien uit met De Accomodatietest. Nieuw dit op seizoen is de serie op tv portretten met van mensen op weg in naar hun op vakantiebestemming. De Groeten de van MAX-verslaggever met wacht hen op tijdens met de tussenstop op een Franse uit parkeerplaats. Terwijl de met reizigers even hun het door benen strekken, biedt naar hij hen een kopje in koffie aan met en vraagt ze de het hemd van het lijf. van Ook kijken we naar in de auto: hoe tijdens van volgestouwd is de wagen en op tv waarom van moet dat allemaal mee op door vakantie?

november 2018
27-08-2018 20:35

Een gezonken koffer

Groeten van MAX - Een gezonken koffer

Marcel wil zijn vijftigste verjaardag niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Maar omdat hij niet van feestjes houdt, besluit hij zijn ouders mee te nemen op een heerlijke cruise. Met zijn vrouw Astrid kiest hij voor een achtdaagse reis over d...

20-08-2018 20:35

Groeten van MAX

Groeten van MAX - Groeten van MAX

13-08-2018 20:35

Mag de vertrektijd vlak voor een reis worden aangepast?

Groeten van MAX - Mag de vertrektijd vlak voor een reis worden aangepast?

We krijgen er veel klachten over: vlak voor vertrek worden de vluchttijden binnen een pakketreis aangepast en dan op zo'n manier dat het minder gunstig uitpakt. Je vliegt bijvoorbeeld ineens niet meer om 10.00 uur, maar uren later. Mag dat?...

06-08-2018 20:35

Groeten van MAX

Groeten van MAX - Groeten van MAX

Sybrand Niessen en een team van deskundigen behandelen deze zomer klachten van gedupeerde reizigers en er wordt alles aan gedaan om tot een oplossing te komen. Daarnaast voert een mystery guest De Accommodatietest uit. Wekelijks test hij of...

30-07-2018 20:35

Kunnen de rijen op Schiphol korter?

Groeten van MAX - Kunnen de rijen op Schiphol korter?

Het is de drukste dag van de zomervakantie op Schiphol, er vliegen ruim 230.000 mensen. Gevolg: veel wachten en lange rijen bij de incheckbalie's en bagage-drop-offs. Bij de Technische Universiteit in Delft zijn ze dag in dag uit bezig met ...

23-07-2018 20:35

Nieuwe regels voor pakketreizen

Groeten van MAX - Nieuwe regels voor pakketreizen

Humphry en Patsy zijn al twee jaar niet op vakantie geweest. Reden genoeg dus om er samen een week op uit te trekken. De keuze valt op een reis met Corendon naar het viersterrenhotel Castelsardo Resort Village op het Italiaanse Sardinië. Bi...

16-07-2018 20:35

Groeten van MAX

Groeten van MAX - Groeten van MAX

Sybrand Niessen en een team van deskundigen behandelen deze zomer klachten van gedupeerde reizigers en er wordt alles aan gedaan om tot een oplossing te komen. Daarnaast voert een mystery guest De Accommodatietest uit. Wekelijks test hij of...

09-07-2018 20:35

Groeten van MAX

Groeten van MAX - Groeten van MAX

Sybrand Niessen en een team van deskundigen behandelen deze zomer klachten van gedupeerde reizigers en er wordt alles aan gedaan om tot een oplossing te komen. Daarnaast voert een mystery guest De Accommodatietest uit. Wekelijks test hij of...

11-06-2018 20:35

Te mooi om waar te zijn

Groeten van MAX - Te mooi om waar te zijn

Alleenstaande moeder Patries wil met haar dochter de reis van haar leven maken: in een camper op rondreis door Europa. Maar als de gehuurde camper ermee ophoudt, komt er een abrupt einde aan de vakantie. Verder: een dakkoffer is een handig...

04-06-2018 20:35

Groeten van MAX

Groeten van MAX - Groeten van MAX

Sybrand Niessen en een team van deskundigen behandelen deze zomer klachten van gedupeerde reizigers en er wordt alles aan gedaan om tot een oplossing te komen. Daarnaast voert een mystery guest De Accommodatietest uit. Wekelijks test hij of...

28-05-2018 20:35

Terug: Groeten van MAX

Groeten van MAX - Terug: Groeten van MAX

Vanavond start het elfde seizoen van het consumentenprogramma Groeten van MAX. Sybrand Niessen besteedt in dit programma aandacht aan groot en klein vakantieleed. Sybrand Niessen en een team van deskundigen behandelen deze zomer klachten v...

28-08-2017 20:35

Slot: Groeten van MAX

Groeten van MAX - Slot: Groeten van MAX

Vanavond is de laatste aflevering van dit seizoen van Groeten van MAX, het consumentenmagazine met aandacht voor klein en groot vakantieleed. Een verhuurder van een appartementencomplex op Curaçao is een groep meiden maar liefst 24.0000 eur...

21-08-2017 20:35

Groeten van MAX

Groeten van MAX - Groeten van MAX

Deze zomer behandelen Sybrand Niessen en een team van deskundigen wederom klachten van gedupeerde reizigers en wordt er alles aan gedaan om tot een oplossing te komen. Ook actuele onderwerpen op het gebied van reizen worden behandeld en uit...

14-08-2017 20:35

Groeten van MAX

Groeten van MAX - Groeten van MAX

Deze zomer behandelen Sybrand Niessen en een team van deskundigen wederom klachten van gedupeerde reizigers en wordt er alles aan gedaan om tot een oplossing te komen. Ook actuele onderwerpen op het gebied van reizen worden behandeld en uit...

07-08-2017 20:35

Groeten van MAX

Groeten van MAX - Groeten van MAX

Deze zomer behandelen Sybrand Niessen en een team van deskundigen wederom klachten van gedupeerde reizigers en wordt er alles aan gedaan om tot een oplossing te komen. Ook actuele onderwerpen op het gebied van reizen worden behandeld en uit...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Groeten van MAX gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Groeten van MAX de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Groeten van MAX bij Groeten van MAX liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Groeten van MAX. Heb je een uitzending van Groeten van MAX gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Groeten van MAX gemist

Uitzending gemist van Groeten van MAX? Hier kun je alle uitzendingen van Groeten van MAX kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 94
  • Laatste uitzending op 27-08-2018 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord