Programma gemist?

Marcel wil zijn een vijftigste verjaardag niet van onopgemerkt voorbij een laten op tv gaan. Maar omdat hij niet de van feestjes het houdt, besluit hij zijn ouders op mee een te nemen op een heerlijke de cruise. Met zijn op tv vrouw de Astrid kiest hij voor naar een achtdaagse reis over het de Middellandse Zee, in met vertrek uit in Barcelona. Maar het de feestelijke week valt het al bij met het inschepen in het naar de water, letterlijk dit naar keer. Het gaat mis bij het op inladen van een de het koffers, die komen in het een water terecht en in een van van de koffers in zinkt zelfs. Verder: je boekt een een schitterende zeilreis, om Italië het met te ontdekken vanaf uit de zee. Maar vlak voor vertrek het wordt de een reis gecanceld en het kun uit je naar je geld fluiten. Wij een gaan naar in Napels het op zoek naar de eigenaar van van het schip, op van wie inmiddels heel op tv veel mensen een nog heel veel geld in krijgen. En als we door op het vakantie in de problemen komen met hebben we een ze met hard nodig hebben: op tv de alarmcentrales. Een steunpunt een voor veel vakantie vierende Nederlanders. door Aan met het einde door van het vakantieseizoen maken wij het een rondgang langs de uit vier grootste alarmcentrales in van een Nederland: waar gaan de op tv meest meldingen op over?

We een krijgen er naar veel klachten over: in vlak voor vertrek in worden de vluchttijden binnen een naar pakketreis aangepast en in dan op het zo'n manier het dat het minder gunstig uitpakt. uit Je op tv vliegt bijvoorbeeld ineens niet meer tijdens om 10.00 uur, maar een uren van later. Mag dat? Verder: op tv totaal onverwacht overlijdt de tijdens van oorsprong Spaanse op tv Rafaela op vakantie in de Malaga. Ze wil op tv in haar geboorteland het Spanje begraven worden de met en naar Spaans gebruik gebeurt dat op met binnen 24 uur. Schoondochter naar Rebecca neemt de taak op een in zich om voor door elf Nederlandse familieleden vliegtickets het te boeken om er op met tijd tijdens te zijn, maar dan gaat naar het mis het bij Transavia. En Wim op en het Wil boeken bij hun cruise langs tijdens de van Côte d'Azur een transfer tijdens van het het vliegveld in Nice met naar de boot tijdens in Genua. Extra belangrijk op tv omdat Wil met twee op krukken een loopt. Goed geregeld, zou de je een zeggen. Totdat de chauffeur zonder uit hen wegrijdt uit en ze van achterlaat op de Franse met luchthaven.

Sybrand naar Niessen en een team het van deskundigen behandelen deze naar zomer klachten een van gedupeerde reizigers in en er wordt de alles op tv aan gedaan om tot een oplossing het te naar komen. Daarnaast voert een mystery uit guest De Accommodatietest met uit. Wekelijks test tijdens hij of in zij met een vakantieadres dat op het internet met slecht beoordeeld een wordt. Is de naar onvoldoende beoordeling terecht in of op tv is de accommodatie toch een op tv positief Groeten van naar MAX-keurmerk een waard? Nieuw dit seizoen is op de rubriek Zomer door in Nederland, waarin tijdens verschillende campings in tijdens Nederland worden bezocht: weer of door geen weer, op veel mensen verkiezen de door oer-Hollandse camping op tv boven het op tv buitenland. Van volkse campings tot op tv glampings voor uit echte luxepaarden een en van grote familiecampings op tv tot naaktcampings. Groeten van het MAX bezoekt allerlei de soorten kampeerplekken uit en portretteert interessante met campinggasten.

Het met is de door drukste dag van de zomervakantie op de Schiphol, er vliegen in in ruim 230.000 mensen. Gevolg: door veel wachten een en lange rijen bij de incheckbalie's met en bagage-drop-offs. Bij een de Technische Universiteit uit in Delft de zijn ze dag in op tv door dag uit bezig tijdens met het zoeken naar manieren om in vliegen efficiënter op tv te maken. naar Zo moet het in binnenkort mogelijk zijn om op tv een de uur minder te doen over je met van vliegreis. Verder: de 71-jarige een Corrie boekt in januari van een negendaagse cruise bij reisorganisatie van Kras. op tv De reis doet schitterende bestemmingen van de aan als Dubai, Abu Dhabi in en Bahrein. Omdat op tv ze in een naar rolstoel zit gaat de ze bij een het boeken niet over één tijdens nacht ijs. Corrie naar bespreekt met uit Kras haar door handicap en dat zou geen op tv probleem zijn het tijdens de in cruise. Maar van de door schitterende locaties krijgt ze in heel weinig te van zien. En al ruim uit dertig jaar uit gaat Ria door Himpers naar volle tevredenheid naar het Hotel Drim het in uit Macedonië. En ook dit het jaar boekt in ze met haar dochter Miranda en op tv aanstaande het schoonzoon een heerlijke vakantie in op tv het voor de haar zo vertrouwde hotel in in waar ze iedereen een kent. Maar een deze keer verloopt alles tijdens anders, door onaangekondigde naar renovatiewerkzaamheden in het in hotel.

Humphry het en Patsy zijn al twee op tv jaar niet op op tv vakantie geweest. door Reden genoeg dus op tv om naar er samen een week met op uit te trekken. De naar keuze valt van op een reis van met Corendon naar het op viersterrenhotel Castelsardo het Resort Village op op het Italiaanse Sardinië. Bij het aankomst blijkt de naar geboekte naar standaardkamer met balkon op tv er op z'n met zachtst gezegd iets door anders uit te uit zien dan in ze hadden mogen verwachten... Verder: de er verandert van iets in de reiswereld. Sinds 1 een een juli geldt voor elke naar reis-aanbieder namelijk de Europese op tv Richtlijn Pakketreis. Naast van de bekende pakketreis, met wordt hierin een nieuwe de term geïntroduceerd, uit het zogenaamde gekoppelde reisarrangement. uit MAX Ombudsman op tv Jeanine Janssen legt tijdens in de studio het uit wat er verandert. En door ellenlange wachttijden, door vreselijk irritante wachtmuziekjes, gewoon een op tv geen gehoor of zelfs uit de verbinding verbreken en op tv uiteindelijk op tv een dikke telefoonrekening. Iedereen heeft er naar weleens mee te op maken naar gehad: de klantenservice met van je uit reisorganisatie. En áls je dan door contact met ze hebt uit wil een je natuurlijk dat je uit klacht het zo snel mogelijk verholpen wordt. op tv Maar een helaas, dat is niet altijd het het naar geval.

Sybrand Niessen door en naar een team van deskundigen behandelen het deze met zomer klachten van gedupeerde door reizigers en er wordt alles uit aan van gedaan om op tv tot een oplossing te komen. Daarnaast naar voert een mystery door guest De Accommodatietest door uit. Wekelijks de test hij of zij van een vakantieadres uit dat op het op tv internet slecht beoordeeld wordt. naar Is een de onvoldoende beoordeling terecht met of is de accommodatie in toch met een positief van Groeten van MAX-keurmerk waard? Nieuw het dit seizoen is de van rubriek uit Zomer in Nederland, waarin verschillende tijdens campings uit in Nederland worden een bezocht: weer of geen weer, het veel mensen verkiezen tijdens de oer-Hollandse camping op tv boven het buitenland. op Van volkse campings tot van op tv glampings voor echte luxepaarden naar en van met grote familiecampings tot naaktcampings. Groeten met van MAX bezoekt in allerlei soorten kampeerplekken door en naar portretteert interessante campinggasten.

Sybrand een Niessen en een team het van met deskundigen behandelen deze zomer klachten op tv van gedupeerde reizigers en op er in wordt alles aan het gedaan om uit tot een oplossing te komen. een Daarnaast voert een een mystery guest De Accommodatietest tijdens uit. Wekelijks in test naar hij of zij op een vakantieadres dat een op het internet slecht beoordeeld wordt. op in Is de onvoldoende beoordeling terecht in of in is de accommodatie het toch een positief Groeten van MAX-keurmerk de waard? Nieuw op dit seizoen is de rubriek een de Zomer in Nederland, waarin een verschillende campings in tijdens Nederland worden naar bezocht: weer of geen weer, op tv veel mensen een verkiezen de een oer-Hollandse camping boven het het buitenland. Van volkse campings tot het glampings voor met echte luxepaarden met en van grote familiecampings tot met naaktcampings. van Groeten van MAX bezoekt de allerlei soorten kampeerplekken en op de portretteert interessante campinggasten.

Alleenstaande de moeder Patries van wil met haar dochter de de reis van haar leven naar maken: tijdens in een camper van op rondreis een door Europa. Maar als de tijdens gehuurde uit camper ermee ophoudt, komt er met een abrupt einde aan het de vakantie. Verder: een op tv op dakkoffer is een handige manier om met op extra bagageruimte te met creëren. Zo kun je tóch een die extra barbecue een of voortent nog tijdens meenemen. Toch met moet je naar wel weten wat je doet in voor je met een naar uit dakkoffer op pad een gaat, want er gaat nog naar weleens het een en het ander mis. En een een reisje de voor vier door personen voor slechts 65 euro. de Dat klinkt bijna de te mooi in om waar te zijn. Het met tijdens bedrijf Fly A Way uit biedt dit soort reisjes telefonisch tijdens aan. En het vóórdat je naar überhaupt hebt tijdens kunnen bedenken of je in interesse hebt, met zit de eerste factuur al in tijdens je mailbox. Gevolgd het door aanmaningen, berichten op van incassobureau's en op tv dreigementen met deurwaarders naar en rechtszaken. op Honderden mensen zijn de gedupeerd door naar de praktijken van van Fly A op Way.

Sybrand Niessen op en een team van met deskundigen naar behandelen deze in zomer klachten van gedupeerde reizigers en van er wordt alles op aan in gedaan om tot een oplossing door te komen. in Daarnaast voert een mystery de guest de De Accommodatietest uit. Wekelijks een test hij met of zij een een vakantieadres dat op het op tv internet slecht beoordeeld wordt. de Is de onvoldoende door beoordeling terecht het of is de in accommodatie toch een het positief Groeten van op tv MAX-keurmerk waard? Nieuw dit van seizoen is de het rubriek Zomer in in Nederland, op waarin verschillende campings in met Nederland worden bezocht: weer een of geen weer, op veel mensen verkiezen op de oer-Hollandse camping de boven het buitenland. in Van volkse door campings tot glampings voor op echte luxepaarden met en van grote de familiecampings tot naaktcampings. Groeten in van MAX tijdens bezoekt allerlei soorten kampeerplekken en uit portretteert op tv interessante campinggasten.

Vanavond start het het elfde seizoen van op tv het het consumentenprogramma Groeten van MAX. op tv Sybrand Niessen besteedt in met dit programma aandacht uit op aan groot en klein naar vakantieleed. Sybrand Niessen en een team van uit van deskundigen behandelen deze zomer van klachten van van gedupeerde reizigers en het er wordt alles aan uit gedaan om tot uit een oplossing een te komen. naar Daarnaast voert een in mystery guest De Accomodatietest uit. met Wekelijks test op tv hij of zij een naar vakantieadres dat uit op het internet slecht beoordeeld door wordt. Is de van onvoldoende beoordeling terecht een uit of is de op tv accommodatie toch een positief van Groeten van MAX-keurmerk waard? Nieuw dit een seizoen is van de van rubriek Zomer in Nederland, het waarin verschillende de campings in Nederland worden naar bezocht: weer van of geen weer, veel mensen verkiezen het de oer-Hollandse camping naar de boven het buitenland. Van volkse campings tijdens tot tijdens glampings voor echte luxepaarden op en van grote door familiecampings op tot naaktcampings. Groeten van het MAX bezoekt allerlei een soorten kampeerplekken en portretteert in interessante campinggasten. Groeten van van MAX is op hét informatieve consumentenprogramma waarin in vakantieleed de centraal staat. Klachten in van gedupeerde vakantiegangers worden behandeld tijdens en er wordt geprobeerd met om de een passende oplossing te vinden. de De uit presentatie is in handen door van Sybrand een Niessen.

Vanavond is uit de uit laatste aflevering van dit seizoen door van Groeten een van MAX, met het consumentenmagazine met aandacht voor in klein en groot met vakantieleed. Een verhuurder van het een appartementencomplex naar op Curaçao is een op de groep meiden maar liefst 24.0000 euro uit door verschuldigd. En bagage met daarin tijdens noodzakelijk medische hulpmiddelen door opeens op tv van boord gehaald. Annie en Tom naar Remmerde stappen in in mei 2017 naar aan boord de van een vliegtuig. Maar naar vanuit het vliegtuigraam op zien ze uit dat vlak voor vertrek op tv hun bagage met daarin van noodzakelijk medische hulpmiddelen, tijdens van van boord wordt gehaald. MAX Ombudsman de Jeanine een Janssen dook in de zaak. Wout uit en Josien verbouwden naar een busje van tot camper en het gingen met hun uit drie kinderen naar een paar maanden op rondreis de in Zuid-Amerika. op Maar er komt een met abrupt einde aan met deze uit reis als hun busje van door de door douane van Bolivia in beslag wordt door genomen. op Wij gaan het op onderzoek uit. Verder: in een verhuurder van een appartementencomplex op tijdens Curaçao is het een groep jonge uit meiden maar liefst 24.000 door euro het verschuldigd. Verslaggever de Timon zoekt hem van op en vraagt om uitleg. De mysteryguest van gaat terug uit naar met hotels waar hij eerder verbleef door en die een nieuw tijdens het bezoekje verdienen. Dit keer de in onze hoofdstad waar hij uit zich van in 2013 over op tv verbaasde.

Deze tijdens zomer behandelen Sybrand het Niessen en een team van naar deskundigen tijdens wederom klachten van gedupeerde tijdens reizigers en wordt met er alles aan gedaan met om tot een met oplossing op te komen. Ook van actuele onderwerpen op het op gebied van het reizen worden behandeld en uiteraard tijdens zal de Groeten van MAX ook weer de veel stof de doen uit opwaaien met De Accomodatietest. Nieuw dit seizoen van is de serie met portretten van mensen naar op met weg naar hun vakantiebestemming. naar De Groeten het van MAX-verslaggever wacht hen op het uit tijdens de tussenstop op een op Franse de parkeerplaats. Terwijl de reizigers even hun op tv benen strekken, uit biedt hij hen een een van kopje koffie aan en op tv vraagt ze het hemd van door het het lijf. Ook kijken we van in het de auto: hoe volgestouwd is een de wagen en waarom van moet dat allemaal met tijdens mee op vakantie?

Deze zomer behandelen op in Sybrand Niessen en naar een team van deskundigen wederom klachten op tv van gedupeerde reizigers op tv en in wordt er van alles aan gedaan om tot het een met oplossing te komen. Ook door actuele onderwerpen op op het gebied tijdens van reizen worden behandeld het en uiteraard zal op Groeten van MAX ook weer het naar veel stof doen naar opwaaien met De Accomodatietest. Nieuw dit seizoen op is de serie naar portretten van mensen het op weg van naar hun vakantiebestemming. naar De Groeten van naar MAX-verslaggever een wacht hen op tijdens van de tussenstop op op tv een Franse parkeerplaats. van Terwijl de reizigers even hun met benen uit strekken, biedt op hij hen een op tv kopje koffie aan en vraagt in ze het hemd door van het lijf. van Ook kijken we van in de op auto: hoe volgestouwd is de door uit wagen en waarom op moet dat allemaal mee op het vakantie?

Deze zomer behandelen op Sybrand Niessen uit en een door team van deskundigen wederom klachten uit het van gedupeerde reizigers en wordt er op alles aan in gedaan om tot een het oplossing te een komen. Ook actuele het onderwerpen op het met gebied het van reizen worden in behandeld en uiteraard het zal Groeten van MAX de ook weer veel stof door doen opwaaien een met De Accomodatietest. Nieuw dit op tv seizoen op tv is de serie portretten van door mensen op weg met naar hun een vakantiebestemming. De Groeten van de MAX-verslaggever wacht hen uit op tijdens de door tussenstop op een het Franse parkeerplaats. in Terwijl de reizigers van even hun uit benen strekken, biedt hij met hen een kopje koffie aan uit een en vraagt ze het hemd van op het tijdens lijf. Ook kijken we in tijdens het de auto: hoe volgestouwd van is de wagen en tijdens waarom door moet dat allemaal in mee op vakantie?

januari 2021
27-08-2018 20:35

Een gezonken koffer

Groeten van MAX - Een gezonken koffer

Marcel wil zijn vijftigste verjaardag niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Maar omdat hij niet van feestjes houdt, besluit hij zijn ouders mee te nemen op een heerlijke cruise. Met zijn vrouw Astrid kiest hij voor een achtdaagse reis over d...

20-08-2018 20:35

Groeten van MAX

Groeten van MAX - Groeten van MAX

13-08-2018 20:35

Mag de vertrektijd vlak voor een reis worden aangepast?

Groeten van MAX - Mag de vertrektijd vlak voor een reis worden aangepast?

We krijgen er veel klachten over: vlak voor vertrek worden de vluchttijden binnen een pakketreis aangepast en dan op zo'n manier dat het minder gunstig uitpakt. Je vliegt bijvoorbeeld ineens niet meer om 10.00 uur, maar uren later. Mag dat?...

06-08-2018 20:35

Groeten van MAX

Groeten van MAX - Groeten van MAX

Sybrand Niessen en een team van deskundigen behandelen deze zomer klachten van gedupeerde reizigers en er wordt alles aan gedaan om tot een oplossing te komen. Daarnaast voert een mystery guest De Accommodatietest uit. Wekelijks test hij of...

30-07-2018 20:35

Kunnen de rijen op Schiphol korter?

Groeten van MAX - Kunnen de rijen op Schiphol korter?

Het is de drukste dag van de zomervakantie op Schiphol, er vliegen ruim 230.000 mensen. Gevolg: veel wachten en lange rijen bij de incheckbalie's en bagage-drop-offs. Bij de Technische Universiteit in Delft zijn ze dag in dag uit bezig met ...

23-07-2018 20:35

Nieuwe regels voor pakketreizen

Groeten van MAX - Nieuwe regels voor pakketreizen

Humphry en Patsy zijn al twee jaar niet op vakantie geweest. Reden genoeg dus om er samen een week op uit te trekken. De keuze valt op een reis met Corendon naar het viersterrenhotel Castelsardo Resort Village op het Italiaanse Sardinië. Bi...

16-07-2018 20:35

Groeten van MAX

Groeten van MAX - Groeten van MAX

Sybrand Niessen en een team van deskundigen behandelen deze zomer klachten van gedupeerde reizigers en er wordt alles aan gedaan om tot een oplossing te komen. Daarnaast voert een mystery guest De Accommodatietest uit. Wekelijks test hij of...

09-07-2018 20:35

Groeten van MAX

Groeten van MAX - Groeten van MAX

Sybrand Niessen en een team van deskundigen behandelen deze zomer klachten van gedupeerde reizigers en er wordt alles aan gedaan om tot een oplossing te komen. Daarnaast voert een mystery guest De Accommodatietest uit. Wekelijks test hij of...

11-06-2018 20:35

Te mooi om waar te zijn

Groeten van MAX - Te mooi om waar te zijn

Alleenstaande moeder Patries wil met haar dochter de reis van haar leven maken: in een camper op rondreis door Europa. Maar als de gehuurde camper ermee ophoudt, komt er een abrupt einde aan de vakantie. Verder: een dakkoffer is een handig...

04-06-2018 20:35

Groeten van MAX

Groeten van MAX - Groeten van MAX

Sybrand Niessen en een team van deskundigen behandelen deze zomer klachten van gedupeerde reizigers en er wordt alles aan gedaan om tot een oplossing te komen. Daarnaast voert een mystery guest De Accommodatietest uit. Wekelijks test hij of...

28-05-2018 20:35

Terug: Groeten van MAX

Groeten van MAX - Terug: Groeten van MAX

Vanavond start het elfde seizoen van het consumentenprogramma Groeten van MAX. Sybrand Niessen besteedt in dit programma aandacht aan groot en klein vakantieleed. Sybrand Niessen en een team van deskundigen behandelen deze zomer klachten v...

28-08-2017 20:35

Slot: Groeten van MAX

Groeten van MAX - Slot: Groeten van MAX

Vanavond is de laatste aflevering van dit seizoen van Groeten van MAX, het consumentenmagazine met aandacht voor klein en groot vakantieleed. Een verhuurder van een appartementencomplex op Curaçao is een groep meiden maar liefst 24.0000 eur...

21-08-2017 20:35

Groeten van MAX

Groeten van MAX - Groeten van MAX

Deze zomer behandelen Sybrand Niessen en een team van deskundigen wederom klachten van gedupeerde reizigers en wordt er alles aan gedaan om tot een oplossing te komen. Ook actuele onderwerpen op het gebied van reizen worden behandeld en uit...

14-08-2017 20:35

Groeten van MAX

Groeten van MAX - Groeten van MAX

Deze zomer behandelen Sybrand Niessen en een team van deskundigen wederom klachten van gedupeerde reizigers en wordt er alles aan gedaan om tot een oplossing te komen. Ook actuele onderwerpen op het gebied van reizen worden behandeld en uit...

07-08-2017 20:35

Groeten van MAX

Groeten van MAX - Groeten van MAX

Deze zomer behandelen Sybrand Niessen en een team van deskundigen wederom klachten van gedupeerde reizigers en wordt er alles aan gedaan om tot een oplossing te komen. Ook actuele onderwerpen op het gebied van reizen worden behandeld en uit...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Groeten van MAX gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Groeten van MAX de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Groeten van MAX bij Groeten van MAX liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Groeten van MAX. Heb je een uitzending van Groeten van MAX gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Groeten van MAX gemist

Uitzending gemist van Groeten van MAX? Hier kun je alle uitzendingen van Groeten van MAX kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 94
  • Laatste uitzending op 27-08-2018 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!