Programma gemist?

Marcel op tv wil zijn vijftigste verjaardag niet op door onopgemerkt voorbij laten gaan. een Maar omdat hij niet van van feestjes houdt, besluit in hij zijn naar ouders mee te nemen het op een heerlijke naar cruise. van Met zijn in vrouw Astrid kiest op hij voor een achtdaagse een reis over de een Middellandse Zee, met vertrek op uit Barcelona. Maar het de op tv feestelijke week valt al een bij het inschepen de in het water, letterlijk door dit keer. uit Het gaat een mis bij het inladen van de het koffers, die het komen in het de water terecht en een op van de koffers in zinkt uit zelfs. Verder: je boekt naar een schitterende zeilreis, tijdens om Italië op te ontdekken vanaf op tv de zee. Maar vlak voor vertrek door wordt de reis het gecanceld op tv en kun je op naar je geld fluiten. in Wij gaan in naar Napels door op zoek naar de met eigenaar van naar het schip, van wie tijdens inmiddels heel veel mensen een nog heel veel van geld krijgen. En als we tijdens op vakantie van in de problemen komen op hebben we een ze hard nodig hebben: met de alarmcentrales. Een het door steunpunt voor veel vakantie vierende Nederlanders. in Aan het op tv einde van het een vakantieseizoen maken wij tijdens een naar rondgang langs de vier grootste naar alarmcentrales door van Nederland: waar op gaan de meest meldingen naar over?

We krijgen er op veel op klachten over: vlak op tv voor vertrek worden tijdens de vluchttijden binnen uit een pakketreis aangepast met en dan op zo'n manier in dat uit het minder gunstig uitpakt. met Je vliegt met bijvoorbeeld ineens niet de meer om 10.00 uur, maar door uren later. tijdens Mag de dat? Verder: totaal onverwacht overlijdt de het van oorsprong Spaanse door Rafaela op vakantie in een Malaga. op tv Ze wil naar in haar geboorteland uit Spanje begraven worden en naar door Spaans gebruik gebeurt de dat van binnen 24 uur. Schoondochter Rebecca met neemt de een taak op met zich om voor op elf Nederlandse familieleden vliegtickets te boeken door om het er op op tv tijd te zijn, maar dan een gaat het mis bij van Transavia. En Wim en uit naar Wil boeken bij hun cruise op langs de Côte d'Azur met een transfer van met het vliegveld in op Nice door naar de boot met in Genua. Extra belangrijk omdat een Wil met twee op krukken door loopt. Goed geregeld, zou je tijdens door zeggen. Totdat de chauffeur zonder op tv hen wegrijdt uit en ze achterlaat op naar de Franse in luchthaven.

Sybrand Niessen en de een team van uit deskundigen behandelen door deze zomer klachten uit van gedupeerde reizigers de en tijdens er wordt alles aan gedaan het om van tot een oplossing te komen. in Daarnaast voert een een mystery guest De Accommodatietest uit uit. Wekelijks het test hij of zij van een vakantieadres uit dat op het internet naar slecht beoordeeld wordt. een tijdens Is de onvoldoende de beoordeling terecht of is het de accommodatie toch een positief de Groeten uit van MAX-keurmerk waard? Nieuw dit seizoen op tv door is de rubriek Zomer uit in Nederland, waarin verschillende campings met in Nederland tijdens worden bezocht: weer in of naar geen weer, veel mensen met verkiezen de van oer-Hollandse camping boven het de buitenland. Van volkse de campings tot glampings voor echte het luxepaarden en naar van grote familiecampings met tot naaktcampings. Groeten naar van MAX op bezoekt allerlei soorten kampeerplekken op tv en portretteert interessante het campinggasten.

Het is de uit met drukste dag van de door zomervakantie op Schiphol, van er vliegen ruim 230.000 een mensen. Gevolg: veel uit wachten met en lange rijen bij de met incheckbalie's en bagage-drop-offs. een Bij de Technische de Universiteit in Delft naar zijn ze de dag in dag uit bezig tijdens een met het zoeken naar manieren de om vliegen tijdens efficiënter te maken. Zo moet tijdens het binnenkort mogelijk in zijn om een van uur een minder te doen door over je vliegreis. Verder: de 71-jarige door van Corrie boekt in januari met een negendaagse met cruise bij reisorganisatie het Kras. De reis doet door schitterende bestemmingen aan tijdens als Dubai, Abu door Dhabi en Bahrein. op Omdat ze in tijdens een rolstoel het zit gaat ze op bij het boeken niet de over één een nacht ijs. Corrie bespreekt met van Kras tijdens haar handicap en dat zou door geen op tv probleem zijn tijdens de cruise. Maar van op tv van de schitterende locaties krijgt de ze heel weinig te met zien. En al tijdens ruim dertig een jaar gaat Ria een Himpers naar volle tevredenheid het naar in Hotel Drim in naar Macedonië. En ook dit van jaar boekt ze de met haar dochter Miranda uit en aanstaande tijdens schoonzoon een de heerlijke vakantie in door het voor haar een zo vertrouwde hotel waar ze iedereen met kent. Maar in met deze keer verloopt alles anders, naar door onaangekondigde renovatiewerkzaamheden in uit het met hotel.

Humphry en Patsy naar tijdens zijn al twee in jaar niet op vakantie door geweest. Reden genoeg dus om in uit er samen een week op op tv uit te trekken. de De keuze valt op met een tijdens reis met op tv Corendon naar het viersterrenhotel Castelsardo het Resort Village door op het Italiaanse Sardinië. op tv Bij aankomst van blijkt de geboekte standaardkamer met van in balkon er op z'n tijdens zachtst gezegd iets anders op tv uit te zien door dan ze het hadden mogen tijdens verwachten... Verder: er verandert iets in de tijdens reiswereld. op tv Sinds 1 in juli geldt voor elke op reis-aanbieder namelijk de in Europese Richtlijn Pakketreis. van Naast de bekende op pakketreis, wordt hierin op tv een nieuwe term op tv geïntroduceerd, het zogenaamde gekoppelde reisarrangement. op tv MAX Ombudsman het Jeanine Janssen in legt in van de studio uit wat er verandert. En de ellenlange wachttijden, vreselijk op irritante een wachtmuziekjes, gewoon geen gehoor of op tv zelfs de met verbinding het verbreken en uiteindelijk een op dikke telefoonrekening. Iedereen naar heeft er weleens op tv mee te maken gehad: van de klantenservice van tijdens je reisorganisatie. op En áls je dan contact door op met ze hebt op tv wil je natuurlijk dat je klacht van zo het snel mogelijk verholpen op tv wordt. Maar helaas, tijdens dat is niet een altijd het een geval.

Sybrand met Niessen en op een team van deskundigen naar behandelen deze door zomer klachten van gedupeerde reizigers en van er wordt alles uit aan gedaan om in tot op tv een oplossing te op komen. Daarnaast voert een het mystery guest uit De Accommodatietest uit. Wekelijks op tv test hij of zij een een de vakantieadres dat op in het internet slecht een beoordeeld wordt. Is de onvoldoende een beoordeling terecht op tv of is de in accommodatie toch een uit positief Groeten van tijdens MAX-keurmerk waard? Nieuw dit seizoen naar naar is de rubriek Zomer in uit Nederland, in waarin verschillende campings in Nederland uit worden bezocht: het weer of het geen weer, veel naar mensen verkiezen de oer-Hollandse naar camping boven met het buitenland. Van volkse campings door tot glampings voor echte het luxepaarden en door van grote familiecampings het tot naaktcampings. Groeten met van tijdens MAX bezoekt allerlei soorten kampeerplekken en met de portretteert interessante campinggasten.

Sybrand door Niessen en een het team van de deskundigen behandelen deze zomer klachten het van gedupeerde naar reizigers en er wordt het alles aan gedaan om het tot het een oplossing te komen. Daarnaast van voert een de mystery tijdens guest De Accommodatietest uit. Wekelijks in test het hij of zij een de vakantieadres dat op het internet tijdens slecht beoordeeld wordt. met naar Is de onvoldoende beoordeling de terecht of is de accommodatie door toch een positief naar Groeten de van MAX-keurmerk waard? Nieuw dit in seizoen naar is de rubriek door Zomer in Nederland, waarin verschillende met campings de in Nederland worden bezocht: tijdens weer of geen weer, veel door mensen verkiezen de op tv in oer-Hollandse camping boven het buitenland. Van op volkse campings tot tijdens glampings voor echte met met luxepaarden en van grote familiecampings tot naar naaktcampings. het Groeten van van MAX bezoekt allerlei op tv soorten kampeerplekken en portretteert interessante uit campinggasten.

Alleenstaande van moeder Patries wil met haar met met dochter de reis op tv van haar leven met maken: in een camper op rondreis van door van Europa. Maar als de gehuurde met naar camper ermee ophoudt, in komt er een abrupt door einde aan de het vakantie. Verder: een dakkoffer van is een de handige manier om extra met bagageruimte te creëren. in Zo kun je door tóch die extra barbecue met of op voortent nog meenemen. van Toch moet je naar wel weten wat je doet van voor uit je met een dakkoffer op op tv pad gaat, in want er gaat nog weleens op tv het op een en ander mis. En een een reisje voor met vier personen van voor slechts het 65 euro. Dat klinkt bijna uit te op mooi om waar van te zijn. Het bedrijf Fly op A Way biedt in dit een soort reisjes telefonisch aan. En in vóórdat je van überhaupt hebt kunnen in bedenken of je op interesse hebt, zit de eerste het factuur in al in je mailbox. op Gevolgd een door aanmaningen, berichten uit van incassobureau's en dreigementen met deurwaarders door en door rechtszaken. Honderden mensen het zijn gedupeerd door met de praktijken van Fly van A de Way.

Sybrand Niessen en naar een team van naar de deskundigen behandelen deze zomer klachten een van gedupeerde reizigers en de er wordt alles uit aan gedaan om in een tot een oplossing te van komen. Daarnaast voert een de mystery guest op De Accommodatietest van uit. Wekelijks test hij of zij met het een vakantieadres dat op het op tv internet slecht beoordeeld wordt. op tv Is de het onvoldoende beoordeling terecht of de is de op tv accommodatie toch een op positief Groeten op tv van MAX-keurmerk waard? Nieuw dit seizoen van is de in rubriek Zomer in Nederland, tijdens waarin verschillende campings op tv in Nederland op tv worden de bezocht: weer of geen weer, van veel mensen de verkiezen de van oer-Hollandse camping boven het buitenland. uit Van het volkse campings tot glampings voor echte een luxepaarden een en van grote op familiecampings tot op tv naaktcampings. Groeten van MAX een bezoekt allerlei van soorten kampeerplekken en portretteert door interessante campinggasten.

Vanavond start het tijdens op elfde seizoen van in het consumentenprogramma Groeten van uit MAX. Sybrand Niessen besteedt in in dit naar programma aandacht aan groot en door klein van vakantieleed. Sybrand Niessen en een uit team van van deskundigen behandelen deze zomer klachten op van gedupeerde reizigers op tv en er wordt met alles aan van gedaan om het tot een oplossing te komen. op naar Daarnaast voert een mystery in guest De Accomodatietest uit. in Wekelijks test hij uit of de zij een vakantieadres dat naar op het internet slecht de beoordeeld wordt. door Is de onvoldoende beoordeling terecht in of op is de accommodatie toch een het positief in Groeten van MAX-keurmerk waard? Nieuw uit dit door seizoen is de rubriek Zomer van in het Nederland, waarin verschillende campings op in Nederland tijdens worden bezocht: weer of geen de weer, veel mensen een verkiezen de met oer-Hollandse camping door boven het buitenland. op tv Van volkse campings tot glampings van voor echte luxepaarden en uit van grote familiecampings op tot naaktcampings. met Groeten van MAX op tv bezoekt allerlei naar soorten kampeerplekken en portretteert in interessante campinggasten. Groeten van MAX het van is hét informatieve consumentenprogramma waarin vakantieleed de centraal staat. een Klachten van van gedupeerde vakantiegangers met worden behandeld en op er wordt geprobeerd om in een passende oplossing te vinden. van naar De presentatie is in de handen van van Sybrand Niessen.

Vanavond is met de laatste aflevering tijdens van dit de seizoen van Groeten van met MAX, het consumentenmagazine met door aandacht de voor klein en door groot vakantieleed. Een met verhuurder van een appartementencomplex op met op tv Curaçao is een groep van meiden maar liefst naar 24.0000 euro een verschuldigd. En bagage met daarin noodzakelijk door met medische hulpmiddelen opeens van boord tijdens gehaald. Annie en Tom op Remmerde stappen in in mei 2017 uit aan boord een van een vliegtuig. met Maar vanuit het vliegtuigraam tijdens zien ze dat vlak een voor vertrek hun bagage met met daarin noodzakelijk van het medische hulpmiddelen, van boord van wordt gehaald. MAX Ombudsman Jeanine het Janssen tijdens dook in de op tv zaak. Wout en Josien verbouwden door een busje tot een camper en op tv gingen met tijdens hun drie kinderen een paar maanden het op rondreis een in Zuid-Amerika. Maar er van komt een op tv abrupt einde aan deze met reis als het hun busje door naar de douane van uit Bolivia van in beslag wordt genomen. tijdens Wij gaan op onderzoek op tv uit. Verder: een verhuurder van tijdens uit een appartementencomplex op Curaçao is een met groep op jonge meiden maar de liefst 24.000 euro verschuldigd. Verslaggever in Timon uit zoekt hem op en vraagt het om door uitleg. De mysteryguest gaat terug naar van op tv hotels waar hij eerder tijdens verbleef en die een nieuw van bezoekje verdienen. Dit van keer in naar onze hoofdstad waar door hij zich door in 2013 over van verbaasde.

Deze op tv zomer behandelen Sybrand Niessen en van een het team van deskundigen wederom klachten op van het gedupeerde reizigers door en wordt er alles uit aan gedaan om van tot een oplossing te komen. van Ook actuele door onderwerpen op met het gebied uit van reizen worden behandeld en uiteraard uit zal Groeten van uit MAX ook weer uit een veel stof doen opwaaien naar met De Accomodatietest. Nieuw tijdens dit seizoen is de serie met portretten van op tv mensen van op weg naar hun vakantiebestemming. de De Groeten op tv van MAX-verslaggever wacht hen van op tijdens de tussenstop uit op een tijdens Franse parkeerplaats. Terwijl de in reizigers van even hun benen strekken, biedt de hij hen een op kopje naar koffie aan en vraagt ze tijdens in het hemd van naar het lijf. Ook uit kijken we in de auto: hoe de volgestouwd is de op tijdens wagen en waarom moet een dat allemaal mee uit op vakantie?

Deze uit zomer behandelen Sybrand Niessen en op tv een tijdens team van een deskundigen wederom klachten van gedupeerde de reizigers de en wordt er alles uit aan gedaan om tot uit een in oplossing te komen. Ook actuele onderwerpen met op het gebied op van uit reizen worden behandeld en op uiteraard naar zal Groeten van uit MAX ook weer veel stof van doen opwaaien met De uit in Accomodatietest. Nieuw dit seizoen is door de serie portretten van met mensen op van weg naar op tv hun vakantiebestemming. De Groeten een van MAX-verslaggever wacht hen tijdens op uit tijdens de tussenstop op tijdens een Franse naar parkeerplaats. Terwijl de reizigers even hun op benen strekken, biedt op tv hij hen een een kopje koffie aan naar en uit vraagt ze met het hemd van het met lijf. Ook op tv kijken we in de met auto: hoe volgestouwd is de de wagen en het waarom moet dat een allemaal mee op door vakantie?

Deze zomer behandelen op uit Sybrand Niessen en een naar team van deskundigen wederom naar klachten van gedupeerde reizigers de een en wordt er alles aan gedaan een om tot een naar oplossing te naar komen. Ook uit actuele onderwerpen op het gebied tijdens van uit reizen worden op behandeld en uiteraard zal Groeten van door MAX ook een weer veel door stof doen van opwaaien met De Accomodatietest. Nieuw het dit seizoen is de serie een het portretten van mensen op weg op tv naar hun vakantiebestemming. door De Groeten van tijdens MAX-verslaggever wacht hen tijdens op uit tijdens de tussenstop uit op een Franse parkeerplaats. het Terwijl de op reizigers even hun benen strekken, biedt een hij hen door een kopje koffie aan op met en vraagt ze met het hemd van van het lijf. Ook kijken we door in de auto: met hoe volgestouwd is door de wagen en waarom door moet dat met allemaal mee op van vakantie?

oktober 2019
27-08-2018 20:35

Een gezonken koffer

Groeten van MAX - Een gezonken koffer

Marcel wil zijn vijftigste verjaardag niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Maar omdat hij niet van feestjes houdt, besluit hij zijn ouders mee te nemen op een heerlijke cruise. Met zijn vrouw Astrid kiest hij voor een achtdaagse reis over d...

20-08-2018 20:35

Groeten van MAX

Groeten van MAX - Groeten van MAX

13-08-2018 20:35

Mag de vertrektijd vlak voor een reis worden aangepast?

Groeten van MAX - Mag de vertrektijd vlak voor een reis worden aangepast?

We krijgen er veel klachten over: vlak voor vertrek worden de vluchttijden binnen een pakketreis aangepast en dan op zo'n manier dat het minder gunstig uitpakt. Je vliegt bijvoorbeeld ineens niet meer om 10.00 uur, maar uren later. Mag dat?...

06-08-2018 20:35

Groeten van MAX

Groeten van MAX - Groeten van MAX

Sybrand Niessen en een team van deskundigen behandelen deze zomer klachten van gedupeerde reizigers en er wordt alles aan gedaan om tot een oplossing te komen. Daarnaast voert een mystery guest De Accommodatietest uit. Wekelijks test hij of...

30-07-2018 20:35

Kunnen de rijen op Schiphol korter?

Groeten van MAX - Kunnen de rijen op Schiphol korter?

Het is de drukste dag van de zomervakantie op Schiphol, er vliegen ruim 230.000 mensen. Gevolg: veel wachten en lange rijen bij de incheckbalie's en bagage-drop-offs. Bij de Technische Universiteit in Delft zijn ze dag in dag uit bezig met ...

23-07-2018 20:35

Nieuwe regels voor pakketreizen

Groeten van MAX - Nieuwe regels voor pakketreizen

Humphry en Patsy zijn al twee jaar niet op vakantie geweest. Reden genoeg dus om er samen een week op uit te trekken. De keuze valt op een reis met Corendon naar het viersterrenhotel Castelsardo Resort Village op het Italiaanse Sardinië. Bi...

16-07-2018 20:35

Groeten van MAX

Groeten van MAX - Groeten van MAX

Sybrand Niessen en een team van deskundigen behandelen deze zomer klachten van gedupeerde reizigers en er wordt alles aan gedaan om tot een oplossing te komen. Daarnaast voert een mystery guest De Accommodatietest uit. Wekelijks test hij of...

09-07-2018 20:35

Groeten van MAX

Groeten van MAX - Groeten van MAX

Sybrand Niessen en een team van deskundigen behandelen deze zomer klachten van gedupeerde reizigers en er wordt alles aan gedaan om tot een oplossing te komen. Daarnaast voert een mystery guest De Accommodatietest uit. Wekelijks test hij of...

11-06-2018 20:35

Te mooi om waar te zijn

Groeten van MAX - Te mooi om waar te zijn

Alleenstaande moeder Patries wil met haar dochter de reis van haar leven maken: in een camper op rondreis door Europa. Maar als de gehuurde camper ermee ophoudt, komt er een abrupt einde aan de vakantie. Verder: een dakkoffer is een handig...

04-06-2018 20:35

Groeten van MAX

Groeten van MAX - Groeten van MAX

Sybrand Niessen en een team van deskundigen behandelen deze zomer klachten van gedupeerde reizigers en er wordt alles aan gedaan om tot een oplossing te komen. Daarnaast voert een mystery guest De Accommodatietest uit. Wekelijks test hij of...

28-05-2018 20:35

Terug: Groeten van MAX

Groeten van MAX - Terug: Groeten van MAX

Vanavond start het elfde seizoen van het consumentenprogramma Groeten van MAX. Sybrand Niessen besteedt in dit programma aandacht aan groot en klein vakantieleed. Sybrand Niessen en een team van deskundigen behandelen deze zomer klachten v...

28-08-2017 20:35

Slot: Groeten van MAX

Groeten van MAX - Slot: Groeten van MAX

Vanavond is de laatste aflevering van dit seizoen van Groeten van MAX, het consumentenmagazine met aandacht voor klein en groot vakantieleed. Een verhuurder van een appartementencomplex op Curaçao is een groep meiden maar liefst 24.0000 eur...

21-08-2017 20:35

Groeten van MAX

Groeten van MAX - Groeten van MAX

Deze zomer behandelen Sybrand Niessen en een team van deskundigen wederom klachten van gedupeerde reizigers en wordt er alles aan gedaan om tot een oplossing te komen. Ook actuele onderwerpen op het gebied van reizen worden behandeld en uit...

14-08-2017 20:35

Groeten van MAX

Groeten van MAX - Groeten van MAX

Deze zomer behandelen Sybrand Niessen en een team van deskundigen wederom klachten van gedupeerde reizigers en wordt er alles aan gedaan om tot een oplossing te komen. Ook actuele onderwerpen op het gebied van reizen worden behandeld en uit...

07-08-2017 20:35

Groeten van MAX

Groeten van MAX - Groeten van MAX

Deze zomer behandelen Sybrand Niessen en een team van deskundigen wederom klachten van gedupeerde reizigers en wordt er alles aan gedaan om tot een oplossing te komen. Ook actuele onderwerpen op het gebied van reizen worden behandeld en uit...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Groeten van MAX gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Groeten van MAX de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Groeten van MAX bij Groeten van MAX liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Groeten van MAX. Heb je een uitzending van Groeten van MAX gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Groeten van MAX gemist

Uitzending gemist van Groeten van MAX? Hier kun je alle uitzendingen van Groeten van MAX kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 94
  • Laatste uitzending op 27-08-2018 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!