Programma gemist?

Marcel de wil zijn vijftigste verjaardag niet uit onopgemerkt met voorbij laten gaan. het Maar omdat hij niet van in feestjes op houdt, besluit hij zijn ouders uit in mee te nemen op een van heerlijke cruise. met Met zijn vrouw Astrid uit kiest hij voor een op achtdaagse reis over van de met Middellandse Zee, met vertrek een uit Barcelona. Maar naar de feestelijke week naar valt al bij het door naar inschepen in het met water, letterlijk dit keer. van Het gaat mis bij uit het inladen van in de koffers, tijdens die komen in het water in op tv terecht en een een van de koffers zinkt zelfs. Verder: je op tv boekt een schitterende op zeilreis, van om Italië met te ontdekken vanaf de op tv zee. Maar tijdens vlak voor vertrek in wordt de reis naar gecanceld en kun het je naar je geld fluiten. Wij door gaan in door Napels op zoek het naar naar de eigenaar van het schip, op van wie op inmiddels heel veel mensen door nog in heel veel geld krijgen. En als met we op vakantie in met de problemen tijdens komen het hebben we ze hard door nodig hebben: de alarmcentrales. door Een steunpunt voor op tv veel vakantie vierende de Nederlanders. uit Aan het einde van de het vakantieseizoen maken wij een tijdens rondgang de langs de met vier grootste alarmcentrales een van Nederland: waar gaan met de meest meldingen een over?

We krijgen er uit het veel klachten over: vlak voor uit vertrek worden een de vluchttijden het binnen een pakketreis van aangepast en dan op zo'n manier een in dat het minder gunstig uitpakt. een Je uit vliegt bijvoorbeeld ineens niet meer de om 10.00 uur, het maar uren later. Mag in dat? Verder: totaal onverwacht op overlijdt van de van oorsprong Spaanse Rafaela in op van vakantie in naar Malaga. Ze wil met in haar geboorteland tijdens Spanje begraven worden en naar Spaans door op gebruik gebeurt dat binnen op tv 24 uur. in Schoondochter Rebecca neemt tijdens de taak op zich om voor op naar elf Nederlandse familieleden een vliegtickets te boeken om er de op door tijd te zijn, maar dan gaat het het mis bij uit in Transavia. En Wim en Wil tijdens boeken bij door hun cruise langs de Côte d'Azur van een in transfer van met het vliegveld in Nice naar de door boot in Genua. in Extra belangrijk met omdat Wil met twee door krukken naar loopt. Goed door geregeld, zou je zeggen. Totdat de van chauffeur op tv zonder hen wegrijdt en op ze achterlaat op de uit Franse op luchthaven.

Sybrand door Niessen en een de team van deskundigen behandelen deze uit het zomer klachten van op gedupeerde reizigers en er op tv wordt alles met aan gedaan om tot een oplossing het uit te komen. Daarnaast voert in een mystery guest De op tv Accommodatietest tijdens uit. Wekelijks test hij of door zij een vakantieadres dat op tv op met het internet slecht beoordeeld wordt. door Is de onvoldoende naar beoordeling terecht of in in is de accommodatie naar toch een positief van Groeten van MAX-keurmerk waard? Nieuw dit seizoen van is de rubriek op Zomer in Nederland, van waarin verschillende campings een in met Nederland worden bezocht: weer tijdens of van geen weer, veel mensen verkiezen de naar oer-Hollandse tijdens camping boven met het buitenland. Van volkse het campings tot glampings voor op echte luxepaarden naar en van de grote familiecampings tot naaktcampings. Groeten met van MAX bezoekt op allerlei soorten kampeerplekken uit en portretteert naar interessante campinggasten.

Het het is de de drukste dag van de zomervakantie op tijdens Schiphol, uit er vliegen tijdens ruim 230.000 mensen. Gevolg: veel een wachten en lange uit rijen bij de incheckbalie's een en uit bagage-drop-offs. Bij de Technische Universiteit naar in in Delft zijn ze dag in met dag uit door bezig het met het zoeken naar manieren het om vliegen efficiënter te door maken. een Zo moet het binnenkort mogelijk het zijn om een door uur minder in te doen over een je vliegreis. Verder: de in 71-jarige Corrie boekt door in uit januari een negendaagse cruise bij reisorganisatie van Kras. De reis naar doet schitterende bestemmingen met uit aan als Dubai, op Abu Dhabi en Bahrein. Omdat naar ze tijdens in een rolstoel tijdens zit gaat ze bij tijdens het boeken niet over één in nacht het ijs. Corrie bespreekt met het Kras haar handicap de en dat zou geen door in probleem zijn tijdens de cruise. op tv Maar van een de schitterende locaties naar krijgt ze heel weinig te met naar zien. En al ruim dertig met jaar gaat Ria door Himpers naar volle tevredenheid naar door Hotel tijdens Drim in door Macedonië. En ook dit in jaar boekt de ze met haar dochter Miranda de en aanstaande schoonzoon in een heerlijke vakantie met in uit het voor haar zo van vertrouwde hotel waar op ze iedereen op tv kent. Maar deze in keer verloopt alles anders, door door onaangekondigde renovatiewerkzaamheden in in door het hotel.

Humphry en Patsy op zijn op tv al twee het jaar niet op door vakantie geweest. Reden genoeg dus om tijdens er samen door een week met op uit op tv te trekken. De keuze valt op tijdens een reis met van Corendon naar de het viersterrenhotel van Castelsardo Resort Village op het door van Italiaanse Sardinië. Bij aankomst blijkt op de geboekte standaardkamer door met balkon er op tijdens de z'n zachtst gezegd iets anders uit in te zien dan uit door ze hadden mogen verwachten... Verder: door er verandert met iets in de reiswereld. Sinds 1 tijdens juli geldt voor in elke op tv reis-aanbieder namelijk de de Europese Richtlijn Pakketreis. Naast de naar van bekende pakketreis, wordt hierin een nieuwe van term geïntroduceerd, tijdens het zogenaamde gekoppelde reisarrangement. van een MAX Ombudsman Jeanine Janssen legt op tv in de op tv studio uit op wat er verandert. En ellenlange wachttijden, met vreselijk irritante uit wachtmuziekjes, gewoon geen gehoor of van in zelfs de verbinding verbreken en tijdens uiteindelijk op een dikke telefoonrekening. Iedereen heeft op tv er van weleens mee te maken tijdens gehad: de klantenservice van je een reisorganisatie. in En áls je in dan contact de met ze hebt wil je natuurlijk in dat van je klacht een zo snel mogelijk uit verholpen wordt. Maar helaas, dat naar is uit niet altijd het in geval.

Sybrand tijdens Niessen en een van team van uit deskundigen behandelen deze zomer klachten van uit met gedupeerde reizigers en er van wordt alles aan door gedaan om tot een het oplossing te komen. van Daarnaast voert een mystery de guest De Accommodatietest op tv uit. Wekelijks test tijdens hij of naar zij een vakantieadres dat het op het in internet slecht beoordeeld met wordt. Is uit de onvoldoende beoordeling naar terecht of de is de accommodatie toch een positief de Groeten van het MAX-keurmerk waard? Nieuw dit seizoen een is de rubriek op Zomer in uit Nederland, een waarin verschillende campings in Nederland worden met bezocht: weer of uit geen weer, veel uit mensen verkiezen de tijdens oer-Hollandse camping met boven het de buitenland. Van volkse campings tot uit glampings voor naar echte luxepaarden en de van grote familiecampings met tot naaktcampings. Groeten de van met MAX bezoekt allerlei soorten kampeerplekken een en portretteert interessante in campinggasten.

Sybrand Niessen de en een team van van deskundigen tijdens behandelen deze zomer het klachten van gedupeerde door reizigers en er wordt het alles een aan gedaan om tot op een oplossing te komen. Daarnaast uit in voert een mystery op guest De Accommodatietest uit. Wekelijks test op hij of zij van een op tv vakantieadres dat op het internet door naar slecht beoordeeld wordt. Is de onvoldoende op beoordeling terecht een of is de met accommodatie de toch een positief Groeten met van MAX-keurmerk waard? Nieuw dit seizoen het is de rubriek tijdens Zomer een in Nederland, het waarin verschillende campings in Nederland worden door bezocht: uit weer of een geen weer, veel mensen verkiezen de een oer-Hollandse naar camping boven door het buitenland. Van volkse tijdens campings tot glampings voor op tv echte op luxepaarden en van grote op familiecampings tot naaktcampings. een Groeten van MAX een bezoekt allerlei soorten in kampeerplekken en portretteert een interessante campinggasten.

Alleenstaande moeder op Patries wil met een haar dochter met de reis op tv van haar leven maken: in een een camper op naar rondreis door van Europa. Maar als de gehuurde op camper ermee in ophoudt, komt de er een abrupt de einde aan de vakantie. Verder: een door met dakkoffer is een handige manier om tijdens extra in bagageruimte te creëren. Zo kun de in je tóch die uit extra barbecue of voortent van nog meenemen. Toch moet op je het wel weten wat je doet voor op tv tijdens je met een door dakkoffer op pad de gaat, want er gaat van nog weleens het een en tijdens ander mis. En van een reisje voor door vier personen voor slechts van 65 euro. van Dat klinkt van bijna te op mooi om waar te zijn. naar Het bedrijf Fly A een Way biedt dit naar de soort reisjes telefonisch aan. En vóórdat het je überhaupt uit hebt kunnen bedenken of naar je interesse op tv hebt, zit de met eerste factuur al in in je de mailbox. Gevolgd door aanmaningen, berichten met van met incassobureau's en op dreigementen met deurwaarders en in rechtszaken. Honderden mensen zijn gedupeerd op uit door de praktijken van naar Fly A naar Way.

Sybrand Niessen door en een team uit van deskundigen behandelen deze uit zomer klachten van met gedupeerde met reizigers en er wordt met alles aan gedaan om de tot de een oplossing te komen. met Daarnaast voert een tijdens mystery guest De een Accommodatietest tijdens uit. Wekelijks test een hij of zij een vakantieadres op tv dat door op het internet slecht beoordeeld wordt. de Is de uit onvoldoende de beoordeling terecht of is de op tv accommodatie toch een tijdens positief in Groeten van MAX-keurmerk waard? Nieuw door dit seizoen met is de rubriek Zomer in Nederland, tijdens waarin in verschillende campings in Nederland uit worden bezocht: weer of in geen weer, veel de door mensen verkiezen de oer-Hollandse naar camping boven het een buitenland. Van volkse campings met tot glampings voor echte door luxepaarden en in van grote familiecampings tot het naaktcampings. Groeten tijdens van MAX op bezoekt allerlei soorten kampeerplekken en in portretteert interessante door campinggasten.

Vanavond naar start het elfde naar seizoen van het het consumentenprogramma Groeten van uit MAX. Sybrand Niessen besteedt in het met dit programma aandacht aan groot de en in klein vakantieleed. Sybrand Niessen en een team met uit van deskundigen behandelen deze van zomer klachten van gedupeerde reizigers op en er in wordt op tv alles aan gedaan om tot een op tv op oplossing te komen. Daarnaast voert een tijdens mystery guest naar De uit Accomodatietest uit. Wekelijks test uit hij of naar zij een vakantieadres van dat op het internet slecht beoordeeld in tijdens wordt. Is de onvoldoende beoordeling terecht tijdens of is de het accommodatie toch uit een positief door Groeten van MAX-keurmerk waard? Nieuw met dit seizoen is in de rubriek een Zomer in Nederland, waarin tijdens verschillende campings in naar Nederland worden door bezocht: weer of in geen weer, veel een mensen verkiezen de het oer-Hollandse camping boven het van buitenland. Van op tv volkse campings tot glampings in voor het echte luxepaarden en van grote uit familiecampings tot naaktcampings. naar Groeten naar van MAX bezoekt allerlei tijdens soorten kampeerplekken en portretteert interessante het het campinggasten. Groeten van MAX is hét met informatieve consumentenprogramma waarin naar vakantieleed centraal staat. Klachten op van gedupeerde vakantiegangers uit tijdens worden behandeld en er wordt met geprobeerd van om een passende oplossing met te vinden. De in presentatie is op tv in handen van Sybrand het Niessen.

Vanavond uit is de laatste in aflevering van dit seizoen van van Groeten van door MAX, het tijdens consumentenmagazine met aandacht voor de klein en de groot vakantieleed. Een verhuurder uit van een appartementencomplex door op Curaçao is een naar het groep meiden maar met liefst 24.0000 euro verschuldigd. En naar bagage in met daarin noodzakelijk het medische hulpmiddelen opeens van boord met gehaald. Annie en Tom Remmerde in stappen in mei uit 2017 aan boord uit de van een vliegtuig. Maar vanuit van het vliegtuigraam zien ze de het dat vlak voor uit vertrek hun bagage met daarin uit noodzakelijk het medische hulpmiddelen, van boord wordt de gehaald. MAX Ombudsman Jeanine tijdens Janssen een dook in tijdens de zaak. Wout en Josien met verbouwden een busje tot camper het en gingen met uit hun met drie kinderen door een paar maanden in op rondreis in met Zuid-Amerika. Maar er komt een van abrupt einde aan deze met het reis als hun een busje door de op tv douane van Bolivia in beslag uit wordt met genomen. Wij gaan van op onderzoek uit. Verder: een verhuurder van een een een appartementencomplex op Curaçao is een van in groep jonge meiden maar liefst 24.000 op euro verschuldigd. door Verslaggever Timon zoekt door hem op en vraagt met om uitleg. De mysteryguest naar met gaat terug naar hotels tijdens waar hij eerder verbleef met en die door een nieuw bezoekje tijdens verdienen. Dit naar keer in onze hoofdstad waar een hij zich in in 2013 over tijdens verbaasde.

Deze met zomer behandelen op tv Sybrand Niessen en een team op tv van deskundigen de wederom klachten van gedupeerde uit reizigers door en wordt er in alles aan gedaan de om tot een oplossing in te komen. Ook actuele onderwerpen naar tijdens op het gebied van reizen worden in behandeld en tijdens uiteraard tijdens zal Groeten van MAX het ook weer veel stof door doen opwaaien met naar De Accomodatietest. Nieuw dit de seizoen is tijdens de serie portretten naar van mensen op weg naar met hun vakantiebestemming. met De Groeten van MAX-verslaggever in wacht hen op de tijdens met de tussenstop op een in Franse een parkeerplaats. Terwijl de reizigers even hun op benen van strekken, biedt hij hen een in kopje naar koffie aan en vraagt ze tijdens op het hemd van het lijf. Ook door naar kijken we in op de auto: hoe volgestouwd door is de wagen en naar waarom moet dat uit allemaal mee op een vakantie?

Deze met zomer behandelen Sybrand op tv Niessen en een van team van op deskundigen wederom klachten van op tv gedupeerde reizigers en het wordt er alles aan naar gedaan om tot van een oplossing te naar komen. de Ook actuele onderwerpen op het gebied op uit van reizen worden het behandeld en uiteraard zal Groeten de van uit MAX ook weer veel stof op tv doen een opwaaien met De Accomodatietest. Nieuw dit in seizoen is het de serie portretten door van mensen op van weg naar hun op vakantiebestemming. De Groeten het van MAX-verslaggever wacht hen op door op tv tijdens de tussenstop op een Franse naar parkeerplaats. van Terwijl de reizigers even door hun benen de strekken, biedt hij in hen een op tv kopje koffie aan en vraagt in ze het hemd op van het in lijf. Ook kijken tijdens we in de een auto: hoe een volgestouwd is de wagen en waarom van moet naar dat allemaal mee het op vakantie?

Deze zomer behandelen uit een Sybrand Niessen en een team tijdens van deskundigen in wederom klachten de van gedupeerde reizigers en op wordt er alles aan gedaan op tv om met tot een uit oplossing te komen. Ook naar actuele onderwerpen op het gebied de van naar reizen worden behandeld en in uiteraard zal Groeten op tv van uit MAX ook weer op veel stof doen opwaaien met De het in Accomodatietest. Nieuw dit seizoen op is de serie portretten van naar mensen op weg op tv naar hun op tv vakantiebestemming. De Groeten van tijdens MAX-verslaggever wacht hen op door in tijdens de tussenstop de op een Franse parkeerplaats. Terwijl de in reizigers even naar hun benen naar strekken, biedt hij hen een uit kopje koffie aan een en vraagt op tv ze het op hemd van het het lijf. Ook kijken we in in de van auto: hoe volgestouwd is op tv de wagen en met waarom moet dat met allemaal mee op op vakantie?

september 2020
27-08-2018 20:35

Een gezonken koffer

Groeten van MAX - Een gezonken koffer

Marcel wil zijn vijftigste verjaardag niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Maar omdat hij niet van feestjes houdt, besluit hij zijn ouders mee te nemen op een heerlijke cruise. Met zijn vrouw Astrid kiest hij voor een achtdaagse reis over d...

20-08-2018 20:35

Groeten van MAX

Groeten van MAX - Groeten van MAX

13-08-2018 20:35

Mag de vertrektijd vlak voor een reis worden aangepast?

Groeten van MAX - Mag de vertrektijd vlak voor een reis worden aangepast?

We krijgen er veel klachten over: vlak voor vertrek worden de vluchttijden binnen een pakketreis aangepast en dan op zo'n manier dat het minder gunstig uitpakt. Je vliegt bijvoorbeeld ineens niet meer om 10.00 uur, maar uren later. Mag dat?...

06-08-2018 20:35

Groeten van MAX

Groeten van MAX - Groeten van MAX

Sybrand Niessen en een team van deskundigen behandelen deze zomer klachten van gedupeerde reizigers en er wordt alles aan gedaan om tot een oplossing te komen. Daarnaast voert een mystery guest De Accommodatietest uit. Wekelijks test hij of...

30-07-2018 20:35

Kunnen de rijen op Schiphol korter?

Groeten van MAX - Kunnen de rijen op Schiphol korter?

Het is de drukste dag van de zomervakantie op Schiphol, er vliegen ruim 230.000 mensen. Gevolg: veel wachten en lange rijen bij de incheckbalie's en bagage-drop-offs. Bij de Technische Universiteit in Delft zijn ze dag in dag uit bezig met ...

23-07-2018 20:35

Nieuwe regels voor pakketreizen

Groeten van MAX - Nieuwe regels voor pakketreizen

Humphry en Patsy zijn al twee jaar niet op vakantie geweest. Reden genoeg dus om er samen een week op uit te trekken. De keuze valt op een reis met Corendon naar het viersterrenhotel Castelsardo Resort Village op het Italiaanse Sardinië. Bi...

16-07-2018 20:35

Groeten van MAX

Groeten van MAX - Groeten van MAX

Sybrand Niessen en een team van deskundigen behandelen deze zomer klachten van gedupeerde reizigers en er wordt alles aan gedaan om tot een oplossing te komen. Daarnaast voert een mystery guest De Accommodatietest uit. Wekelijks test hij of...

09-07-2018 20:35

Groeten van MAX

Groeten van MAX - Groeten van MAX

Sybrand Niessen en een team van deskundigen behandelen deze zomer klachten van gedupeerde reizigers en er wordt alles aan gedaan om tot een oplossing te komen. Daarnaast voert een mystery guest De Accommodatietest uit. Wekelijks test hij of...

11-06-2018 20:35

Te mooi om waar te zijn

Groeten van MAX - Te mooi om waar te zijn

Alleenstaande moeder Patries wil met haar dochter de reis van haar leven maken: in een camper op rondreis door Europa. Maar als de gehuurde camper ermee ophoudt, komt er een abrupt einde aan de vakantie. Verder: een dakkoffer is een handig...

04-06-2018 20:35

Groeten van MAX

Groeten van MAX - Groeten van MAX

Sybrand Niessen en een team van deskundigen behandelen deze zomer klachten van gedupeerde reizigers en er wordt alles aan gedaan om tot een oplossing te komen. Daarnaast voert een mystery guest De Accommodatietest uit. Wekelijks test hij of...

28-05-2018 20:35

Terug: Groeten van MAX

Groeten van MAX - Terug: Groeten van MAX

Vanavond start het elfde seizoen van het consumentenprogramma Groeten van MAX. Sybrand Niessen besteedt in dit programma aandacht aan groot en klein vakantieleed. Sybrand Niessen en een team van deskundigen behandelen deze zomer klachten v...

28-08-2017 20:35

Slot: Groeten van MAX

Groeten van MAX - Slot: Groeten van MAX

Vanavond is de laatste aflevering van dit seizoen van Groeten van MAX, het consumentenmagazine met aandacht voor klein en groot vakantieleed. Een verhuurder van een appartementencomplex op Curaçao is een groep meiden maar liefst 24.0000 eur...

21-08-2017 20:35

Groeten van MAX

Groeten van MAX - Groeten van MAX

Deze zomer behandelen Sybrand Niessen en een team van deskundigen wederom klachten van gedupeerde reizigers en wordt er alles aan gedaan om tot een oplossing te komen. Ook actuele onderwerpen op het gebied van reizen worden behandeld en uit...

14-08-2017 20:35

Groeten van MAX

Groeten van MAX - Groeten van MAX

Deze zomer behandelen Sybrand Niessen en een team van deskundigen wederom klachten van gedupeerde reizigers en wordt er alles aan gedaan om tot een oplossing te komen. Ook actuele onderwerpen op het gebied van reizen worden behandeld en uit...

07-08-2017 20:35

Groeten van MAX

Groeten van MAX - Groeten van MAX

Deze zomer behandelen Sybrand Niessen en een team van deskundigen wederom klachten van gedupeerde reizigers en wordt er alles aan gedaan om tot een oplossing te komen. Ook actuele onderwerpen op het gebied van reizen worden behandeld en uit...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Groeten van MAX gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Groeten van MAX de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Groeten van MAX bij Groeten van MAX liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Groeten van MAX. Heb je een uitzending van Groeten van MAX gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Groeten van MAX gemist

Uitzending gemist van Groeten van MAX? Hier kun je alle uitzendingen van Groeten van MAX kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 94
  • Laatste uitzending op 27-08-2018 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!