Programma gemist?

Marcel van wil zijn vijftigste op verjaardag niet onopgemerkt voorbij in laten naar gaan. Maar omdat op hij niet van feestjes houdt, besluit uit hij zijn ouders van mee te de nemen op een heerlijke van cruise. het Met zijn vrouw op Astrid kiest in hij voor een achtdaagse reis met over de Middellandse Zee, met met vertrek uit tijdens in Barcelona. Maar de op feestelijke week valt al naar bij het op inschepen in het water, letterlijk uit dit door keer. Het gaat mis bij de het inladen van de uit koffers, die met komen in het de water terecht en een op van de koffers naar zinkt zelfs. Verder: je van boekt een schitterende op zeilreis, door om Italië te ontdekken naar vanaf de zee. Maar op vlak op voor vertrek wordt met de reis gecanceld met en kun je naar uit je geld fluiten. Wij van gaan in Napels naar op zoek naar door de op tv eigenaar van met het schip, van wie inmiddels door heel veel door mensen nog heel veel geld op op tv krijgen. En als we op vakantie op in de problemen op komen hebben we ze in hard op nodig hebben: door de alarmcentrales. Een steunpunt de voor veel vakantie vierende Nederlanders. in Aan uit het einde van het een vakantieseizoen tijdens maken wij een rondgang langs de met vier grootste alarmcentrales uit een van Nederland: waar uit gaan de meest meldingen in over?

We van krijgen er veel klachten over: een vlak voor met vertrek worden tijdens de vluchttijden op binnen een pakketreis aangepast en dan naar tijdens op zo'n manier op tv dat het minder gunstig uitpakt. uit Je vliegt bijvoorbeeld tijdens ineens niet meer om op een 10.00 uur, maar uren van later. Mag dat? Verder: totaal onverwacht op tv overlijdt de van met oorsprong Spaanse Rafaela naar op vakantie in in het Malaga. Ze wil in op tv haar geboorteland Spanje begraven worden van en naar op Spaans gebruik gebeurt dat met het binnen 24 uur. Schoondochter het Rebecca neemt naar de taak op zich uit om voor het elf Nederlandse familieleden vliegtickets te door boeken om er op het tijd te op zijn, met maar dan gaat het mis van bij tijdens Transavia. En Wim en Wil op boeken bij hun naar cruise langs de uit Côte d'Azur een transfer van naar de het vliegveld in Nice door naar de boot van in Genua. van Extra belangrijk omdat Wil met uit twee krukken loopt. van Goed uit geregeld, zou je met zeggen. Totdat de uit chauffeur zonder hen wegrijdt de en ze achterlaat op het de door Franse luchthaven.

Sybrand van Niessen en een team van het deskundigen van behandelen deze zomer klachten van in gedupeerde reizigers het en er wordt alles de aan gedaan om door tot een oplossing tijdens uit te komen. Daarnaast voert een mystery met guest in De Accommodatietest uit. Wekelijks test op hij of zij naar een vakantieadres naar dat op het van internet slecht een beoordeeld wordt. door Is de onvoldoende beoordeling terecht in of is een de accommodatie toch door een positief Groeten van een MAX-keurmerk waard? Nieuw dit seizoen het is van de rubriek Zomer in naar Nederland, waarin verschillende campings naar in van Nederland worden bezocht: weer op of naar geen weer, veel mensen verkiezen de tijdens oer-Hollandse camping boven door het buitenland. Van van volkse door campings tot door glampings voor echte luxepaarden en op tv van grote familiecampings tot van naaktcampings. Groeten van tijdens MAX bezoekt allerlei het soorten kampeerplekken en in portretteert interessante op campinggasten.

Het op is de drukste dag naar van een de zomervakantie op Schiphol, er op tv vliegen de ruim 230.000 mensen. het Gevolg: veel wachten en op tv lange rijen bij met de incheckbalie's en op tv bagage-drop-offs. Bij de Technische een Universiteit in Delft naar zijn ze dag de in dag uit de bezig met met het zoeken naar met manieren om vliegen naar efficiënter te met maken. Zo moet het binnenkort mogelijk op tv zijn om een een uur minder te naar doen met over je vliegreis. Verder: op tv de 71-jarige Corrie boekt van in januari op een negendaagse een cruise bij reisorganisatie Kras. De naar reis door doet schitterende bestemmingen aan de als Dubai, Abu Dhabi en op Bahrein. het Omdat ze tijdens in een rolstoel zit gaat in ze bij met het boeken een niet over één nacht ijs. Corrie een bespreekt met Kras de haar handicap en het dat zou geen naar probleem op tv zijn tijdens de op tv cruise. Maar tijdens van de schitterende een locaties krijgt ze op heel weinig te zien. En al ruim in dertig jaar gaat op Ria Himpers tijdens naar naar volle tevredenheid naar Hotel Drim in met Macedonië. door En ook dit jaar van boekt ze met van haar dochter Miranda en door aanstaande op schoonzoon een heerlijke vakantie in op tv uit het voor haar zo vertrouwde hotel in waar ze uit iedereen kent. Maar in deze keer uit verloopt alles anders, door een onaangekondigde renovatiewerkzaamheden in door het door hotel.

Humphry en tijdens Patsy zijn uit al twee naar jaar niet op vakantie uit geweest. Reden genoeg dus van om er samen een de week uit op uit de te trekken. De keuze het valt op een reis met op Corendon van naar het viersterrenhotel het Castelsardo Resort Village op op het Italiaanse Sardinië. tijdens Bij aankomst tijdens blijkt de geboekte de standaardkamer met door balkon er op z'n door zachtst gezegd iets anders uit het te zien dan met ze uit hadden mogen verwachten... Verder: er verandert op tv iets in de de door reiswereld. Sinds 1 juli geldt voor door elke op tv reis-aanbieder namelijk de Europese met Richtlijn Pakketreis. op tv Naast de bekende pakketreis, door wordt hierin een nieuwe naar term geïntroduceerd, tijdens het een zogenaamde gekoppelde reisarrangement. MAX door Ombudsman Jeanine van Janssen legt in de studio uit tijdens wat op tv er verandert. En ellenlange wachttijden, vreselijk met irritante wachtmuziekjes, gewoon tijdens door geen gehoor of zelfs de de verbinding verbreken in en uiteindelijk een dikke telefoonrekening. een Iedereen heeft naar er weleens mee te uit het maken gehad: de klantenservice door van je op reisorganisatie. En áls uit je dan contact met ze uit hebt wil naar je natuurlijk dat je klacht door zo op tv snel mogelijk verholpen wordt. Maar met helaas, dat is naar niet naar altijd het van geval.

Sybrand op tv Niessen en een team op tv van deskundigen behandelen op tv deze zomer klachten van met de gedupeerde reizigers en van er wordt alles op aan gedaan om tot een een oplossing te komen. Daarnaast door door voert een mystery guest op tv De Accommodatietest uit. Wekelijks test met de hij of zij een op vakantieadres dat uit op het internet slecht beoordeeld wordt. op tv Is de de onvoldoende beoordeling een terecht of is de accommodatie tijdens toch een de positief Groeten van MAX-keurmerk op tv waard? Nieuw dit het seizoen is in de rubriek het Zomer in Nederland, waarin een verschillende campings op in Nederland worden bezocht: weer van of geen weer, veel met mensen op tv verkiezen de oer-Hollandse het camping boven het buitenland. Van uit volkse campings tot de glampings met voor echte luxepaarden en een van grote familiecampings tijdens tot een naaktcampings. Groeten van MAX op tv bezoekt allerlei soorten kampeerplekken op tv en portretteert op tv interessante campinggasten.

Sybrand Niessen en met een team van naar in deskundigen behandelen deze zomer klachten in van gedupeerde reizigers de en er wordt alles van aan gedaan op om in tot een oplossing te komen. met Daarnaast voert een de mystery guest in De Accommodatietest uit. uit Wekelijks test hij uit of zij met een vakantieadres dat op het internet op tv slecht op beoordeeld wordt. Is de onvoldoende door beoordeling naar terecht of is de met accommodatie toch een positief met Groeten van van MAX-keurmerk waard? Nieuw dit een seizoen tijdens is de rubriek Zomer in met Nederland, tijdens waarin verschillende campings in Nederland naar worden bezocht: uit weer of geen uit weer, veel de mensen verkiezen de oer-Hollandse camping uit boven het buitenland. de Van volkse van campings tot glampings naar voor echte luxepaarden en uit van op tv grote familiecampings tot het naaktcampings. Groeten van MAX bezoekt allerlei met soorten kampeerplekken en op portretteert interessante het campinggasten.

Alleenstaande uit moeder Patries wil uit met haar dochter de op reis in van haar leven op tv maken: in een camper op rondreis door op tv door Europa. Maar als de gehuurde op camper ermee ophoudt, het komt met er een abrupt einde aan door de vakantie. Verder: op tv een dakkoffer is een op tv naar handige manier om extra bagageruimte naar te het creëren. Zo kun je van tóch die van extra barbecue of uit voortent nog meenemen. Toch moet op tv je wel weten in wat je naar doet voor je met een tijdens dakkoffer van op pad gaat, op want er gaat nog op tv weleens het een een en ander mis. En een uit reisje door voor vier personen op voor slechts 65 euro. het Dat klinkt uit bijna te mooi om waar van te in zijn. Het bedrijf Fly een A op tv Way biedt dit soort reisjes door telefonisch op tv aan. En vóórdat je überhaupt de hebt tijdens kunnen bedenken of naar je interesse hebt, zit de op eerste factuur al in uit je mailbox. met Gevolgd naar door aanmaningen, berichten van tijdens incassobureau's en dreigementen met deurwaarders het en rechtszaken. tijdens Honderden mensen in zijn gedupeerd de door de praktijken tijdens van Fly A de Way.

Sybrand de Niessen en een team uit van deskundigen behandelen deze op zomer het klachten van gedupeerde een reizigers en er wordt alles op aan door gedaan om de tot een oplossing te naar komen. Daarnaast voert het een mystery guest het De Accommodatietest tijdens uit. Wekelijks test hij met of zij een uit vakantieadres dat op tijdens het internet slecht beoordeeld tijdens wordt. Is de naar onvoldoende beoordeling terecht of uit is door de accommodatie toch een positief het Groeten de van MAX-keurmerk door waard? Nieuw dit seizoen is uit de rubriek Zomer in op Nederland, in waarin verschillende campings in een Nederland worden bezocht: op tv weer of geen weer, veel het mensen verkiezen door de oer-Hollandse camping boven een het het buitenland. Van volkse campings tot van glampings voor met echte het luxepaarden en van grote familiecampings door tot van naaktcampings. Groeten van MAX bezoekt een allerlei uit soorten kampeerplekken en portretteert interessante een campinggasten.

Vanavond start uit het elfde seizoen tijdens van het naar consumentenprogramma Groeten van MAX. Sybrand door het Niessen besteedt in dit programma aandacht van aan groot de en naar klein vakantieleed. Sybrand Niessen en van een team van deskundigen behandelen het uit deze zomer klachten van uit gedupeerde reizigers en er de wordt alles aan gedaan uit om tijdens tot een oplossing te komen. met Daarnaast voert tijdens een in mystery guest De Accomodatietest een uit. Wekelijks test in hij of zij een vakantieadres een dat tijdens op het op internet slecht beoordeeld met wordt. Is de onvoldoende beoordeling terecht uit of op is de accommodatie de toch een positief in Groeten van MAX-keurmerk door waard? Nieuw dit met seizoen is de rubriek Zomer met in Nederland, waarin door verschillende campings door in Nederland worden bezocht: op tv weer of van geen weer, uit veel mensen verkiezen de oer-Hollandse camping op boven het uit buitenland. de Van volkse campings de tot glampings voor echte luxepaarden en in van door grote familiecampings tot naaktcampings. Groeten het van de MAX bezoekt allerlei naar soorten kampeerplekken en uit portretteert interessante campinggasten. Groeten van op MAX tijdens is hét informatieve consumentenprogramma waarin vakantieleed een op tv centraal staat. Klachten van gedupeerde vakantiegangers uit worden behandeld naar en op er wordt geprobeerd om een passende in oplossing te een vinden. De presentatie uit is in van handen van Sybrand naar Niessen.

Vanavond tijdens is de in laatste aflevering van dit seizoen het van Groeten van MAX, uit het consumentenmagazine met in aandacht voor klein het en groot vakantieleed. door Een verhuurder van door een naar appartementencomplex op Curaçao is een een groep op meiden maar door liefst 24.0000 euro verschuldigd. En uit bagage met met daarin noodzakelijk met medische hulpmiddelen opeens van boord gehaald. Annie op en Tom met Remmerde een stappen in mei 2017 aan boord uit van een vliegtuig. van naar Maar vanuit het vliegtuigraam het zien ze op dat vlak voor tijdens vertrek hun bagage met daarin noodzakelijk van medische hulpmiddelen, de van boord wordt gehaald. met MAX van Ombudsman Jeanine Janssen de dook in op tv de zaak. Wout en tijdens Josien verbouwden een busje tot camper tijdens en gingen met met hun drie kinderen uit een door paar maanden op op tv rondreis in Zuid-Amerika. op tv Maar er het komt een abrupt van einde aan deze in reis als hun busje op door de douane de van Bolivia in tijdens beslag wordt de genomen. Wij gaan op onderzoek uit. Verder: tijdens een een verhuurder van een appartementencomplex op de op Curaçao is een groep van jonge meiden maar uit liefst 24.000 euro verschuldigd. het Verslaggever Timon zoekt op hem naar op en vraagt om van uitleg. De mysteryguest met gaat terug naar hotels waar hij naar op tv eerder verbleef en die een van nieuw een bezoekje verdienen. Dit keer in tijdens onze hoofdstad uit waar hij zich in 2013 op tv over met verbaasde.

Deze naar zomer behandelen Sybrand Niessen en van een team op van deskundigen wederom het klachten tijdens van gedupeerde reizigers en wordt de er op alles aan gedaan op tv om tot een oplossing een te komen. Ook actuele tijdens onderwerpen op met het gebied van reizen op worden behandeld en uiteraard de zal Groeten een van MAX ook de weer veel het stof doen opwaaien met De de Accomodatietest. Nieuw door dit seizoen is de een serie portretten op tv van mensen op weg naar op tv hun op vakantiebestemming. De Groeten van op tv MAX-verslaggever wacht op hen op naar tijdens de tussenstop op met een Franse parkeerplaats. Terwijl de een reizigers even hun de benen strekken, tijdens biedt hij hen naar een kopje koffie tijdens aan van en vraagt ze het hemd van van het lijf. Ook van kijken we in op tv de tijdens auto: hoe volgestouwd is uit de wagen en waarom op tv moet uit dat allemaal door mee op vakantie?

Deze van zomer behandelen het Sybrand Niessen en op een team van deskundigen wederom uit klachten van gedupeerde met reizigers en wordt er het alles aan op tv gedaan uit om tot een oplossing te op tv komen. Ook actuele onderwerpen uit op het gebied van van in reizen worden naar behandeld en uiteraard zal Groeten van op MAX ook weer op de veel stof doen opwaaien het met De Accomodatietest. Nieuw met dit seizoen naar is de serie naar portretten van mensen op met weg naar uit hun vakantiebestemming. De Groeten van MAX-verslaggever uit wacht hen op uit tijdens tijdens de tussenstop op een uit Franse parkeerplaats. uit Terwijl de reizigers even tijdens hun benen strekken, door biedt hij van hen een kopje koffie uit aan en vraagt ze in het op hemd van het het lijf. Ook kijken we in in de auto: op hoe volgestouwd is met de wagen tijdens en waarom moet op tv dat allemaal naar mee op vakantie?

Deze op zomer behandelen een Sybrand Niessen en een team van van de deskundigen wederom klachten van gedupeerde reizigers op tv en wordt er het alles aan naar gedaan om tot het een oplossing het te komen. Ook actuele uit onderwerpen op het tijdens gebied van reizen in worden behandeld en een uiteraard zal Groeten op van MAX ook weer de veel stof doen het opwaaien naar met De met Accomodatietest. Nieuw dit seizoen is de een serie portretten van mensen op tv op tv op weg naar hun de vakantiebestemming. De Groeten van MAX-verslaggever het in wacht hen op tijdens uit de tussenstop op tv op een Franse op tv parkeerplaats. Terwijl de reizigers door even hun het benen strekken, biedt hij hen een het kopje koffie aan in en vraagt ze in het in hemd van tijdens het lijf. Ook kijken we in met de auto: hoe het volgestouwd is door de wagen en waarom met moet dat naar allemaal mee tijdens op vakantie?

juli 2020
27-08-2018 20:35

Een gezonken koffer

Groeten van MAX - Een gezonken koffer

Marcel wil zijn vijftigste verjaardag niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Maar omdat hij niet van feestjes houdt, besluit hij zijn ouders mee te nemen op een heerlijke cruise. Met zijn vrouw Astrid kiest hij voor een achtdaagse reis over d...

20-08-2018 20:35

Groeten van MAX

Groeten van MAX - Groeten van MAX

13-08-2018 20:35

Mag de vertrektijd vlak voor een reis worden aangepast?

Groeten van MAX - Mag de vertrektijd vlak voor een reis worden aangepast?

We krijgen er veel klachten over: vlak voor vertrek worden de vluchttijden binnen een pakketreis aangepast en dan op zo'n manier dat het minder gunstig uitpakt. Je vliegt bijvoorbeeld ineens niet meer om 10.00 uur, maar uren later. Mag dat?...

06-08-2018 20:35

Groeten van MAX

Groeten van MAX - Groeten van MAX

Sybrand Niessen en een team van deskundigen behandelen deze zomer klachten van gedupeerde reizigers en er wordt alles aan gedaan om tot een oplossing te komen. Daarnaast voert een mystery guest De Accommodatietest uit. Wekelijks test hij of...

30-07-2018 20:35

Kunnen de rijen op Schiphol korter?

Groeten van MAX - Kunnen de rijen op Schiphol korter?

Het is de drukste dag van de zomervakantie op Schiphol, er vliegen ruim 230.000 mensen. Gevolg: veel wachten en lange rijen bij de incheckbalie's en bagage-drop-offs. Bij de Technische Universiteit in Delft zijn ze dag in dag uit bezig met ...

23-07-2018 20:35

Nieuwe regels voor pakketreizen

Groeten van MAX - Nieuwe regels voor pakketreizen

Humphry en Patsy zijn al twee jaar niet op vakantie geweest. Reden genoeg dus om er samen een week op uit te trekken. De keuze valt op een reis met Corendon naar het viersterrenhotel Castelsardo Resort Village op het Italiaanse Sardinië. Bi...

16-07-2018 20:35

Groeten van MAX

Groeten van MAX - Groeten van MAX

Sybrand Niessen en een team van deskundigen behandelen deze zomer klachten van gedupeerde reizigers en er wordt alles aan gedaan om tot een oplossing te komen. Daarnaast voert een mystery guest De Accommodatietest uit. Wekelijks test hij of...

09-07-2018 20:35

Groeten van MAX

Groeten van MAX - Groeten van MAX

Sybrand Niessen en een team van deskundigen behandelen deze zomer klachten van gedupeerde reizigers en er wordt alles aan gedaan om tot een oplossing te komen. Daarnaast voert een mystery guest De Accommodatietest uit. Wekelijks test hij of...

11-06-2018 20:35

Te mooi om waar te zijn

Groeten van MAX - Te mooi om waar te zijn

Alleenstaande moeder Patries wil met haar dochter de reis van haar leven maken: in een camper op rondreis door Europa. Maar als de gehuurde camper ermee ophoudt, komt er een abrupt einde aan de vakantie. Verder: een dakkoffer is een handig...

04-06-2018 20:35

Groeten van MAX

Groeten van MAX - Groeten van MAX

Sybrand Niessen en een team van deskundigen behandelen deze zomer klachten van gedupeerde reizigers en er wordt alles aan gedaan om tot een oplossing te komen. Daarnaast voert een mystery guest De Accommodatietest uit. Wekelijks test hij of...

28-05-2018 20:35

Terug: Groeten van MAX

Groeten van MAX - Terug: Groeten van MAX

Vanavond start het elfde seizoen van het consumentenprogramma Groeten van MAX. Sybrand Niessen besteedt in dit programma aandacht aan groot en klein vakantieleed. Sybrand Niessen en een team van deskundigen behandelen deze zomer klachten v...

28-08-2017 20:35

Slot: Groeten van MAX

Groeten van MAX - Slot: Groeten van MAX

Vanavond is de laatste aflevering van dit seizoen van Groeten van MAX, het consumentenmagazine met aandacht voor klein en groot vakantieleed. Een verhuurder van een appartementencomplex op Curaçao is een groep meiden maar liefst 24.0000 eur...

21-08-2017 20:35

Groeten van MAX

Groeten van MAX - Groeten van MAX

Deze zomer behandelen Sybrand Niessen en een team van deskundigen wederom klachten van gedupeerde reizigers en wordt er alles aan gedaan om tot een oplossing te komen. Ook actuele onderwerpen op het gebied van reizen worden behandeld en uit...

14-08-2017 20:35

Groeten van MAX

Groeten van MAX - Groeten van MAX

Deze zomer behandelen Sybrand Niessen en een team van deskundigen wederom klachten van gedupeerde reizigers en wordt er alles aan gedaan om tot een oplossing te komen. Ook actuele onderwerpen op het gebied van reizen worden behandeld en uit...

07-08-2017 20:35

Groeten van MAX

Groeten van MAX - Groeten van MAX

Deze zomer behandelen Sybrand Niessen en een team van deskundigen wederom klachten van gedupeerde reizigers en wordt er alles aan gedaan om tot een oplossing te komen. Ook actuele onderwerpen op het gebied van reizen worden behandeld en uit...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Groeten van MAX gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Groeten van MAX de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Groeten van MAX bij Groeten van MAX liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Groeten van MAX. Heb je een uitzending van Groeten van MAX gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Groeten van MAX gemist

Uitzending gemist van Groeten van MAX? Hier kun je alle uitzendingen van Groeten van MAX kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 94
  • Laatste uitzending op 27-08-2018 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!