Programma gemist?

Marcel wil de zijn vijftigste verjaardag niet uit onopgemerkt van voorbij laten gaan. Maar omdat het hij niet van op tv van feestjes houdt, besluit hij tijdens zijn ouders mee te nemen op op een heerlijke een cruise. Met zijn tijdens op tv vrouw Astrid kiest op hij voor een achtdaagse reis over een een de Middellandse Zee, met vertrek het uit het Barcelona. Maar de feestelijke in week valt naar al bij het inschepen in het door water, naar letterlijk dit keer. Het in gaat uit mis bij het het inladen van de een koffers, die komen in het water op terecht en op een van de koffers uit zinkt zelfs. Verder: door je boekt met een schitterende zeilreis, een om Italië te met ontdekken vanaf de zee. in Maar vlak voor van vertrek wordt de reis met gecanceld en kun tijdens je naar het je met geld fluiten. Wij op gaan in Napels op naar zoek naar de eigenaar de van het schip, van het wie inmiddels een heel veel mensen nog van heel naar veel geld krijgen. En als we in op vakantie het in uit de problemen komen hebben in we ze hard nodig tijdens hebben: de op alarmcentrales. Een met steunpunt voor veel vakantie vierende een Nederlanders. Aan het einde tijdens van tijdens het vakantieseizoen maken wij een met rondgang langs de met vier grootste door alarmcentrales van Nederland: van waar gaan in de meest meldingen uit over?

We krijgen op tv er door veel klachten over: vlak voor vertrek van worden de vluchttijden het het binnen een pakketreis aangepast en dan de op zo'n manier uit dat een het minder gunstig met uitpakt. Je in vliegt bijvoorbeeld ineens op tv niet meer om 10.00 uur, met maar uren naar later. Mag dat? Verder: uit totaal onverwacht overlijdt de van naar oorsprong uit Spaanse Rafaela op vakantie in naar naar Malaga. Ze wil in haar geboorteland op Spanje de begraven worden en naar tijdens Spaans gebruik het gebeurt dat binnen van 24 uur. Schoondochter Rebecca neemt de de door taak op zich met om voor elf Nederlandse familieleden van vliegtickets te van boeken om er door op tijd te zijn, tijdens maar dan van gaat het het mis bij Transavia. En Wim naar en Wil in boeken bij hun cruise het langs de Côte door d'Azur op tv een transfer van het vliegveld een in een Nice naar de boot op tv in Genua. op Extra belangrijk omdat Wil met door twee uit krukken loopt. Goed geregeld, zou door je zeggen. Totdat door de door chauffeur zonder hen wegrijdt en ze van achterlaat op de het Franse met luchthaven.

Sybrand Niessen tijdens en op een team van deskundigen door behandelen deze zomer klachten de van tijdens gedupeerde reizigers en er wordt alles van aan gedaan om door tot een oplossing op tv het te komen. Daarnaast voert een mystery in guest De de Accommodatietest uit. Wekelijks de test hij of zij naar met een vakantieadres dat op op het internet slecht naar beoordeeld wordt. Is de onvoldoende uit de beoordeling terecht of is van de accommodatie toch een positief tijdens Groeten van MAX-keurmerk de van waard? Nieuw dit seizoen is tijdens de rubriek op Zomer in Nederland, naar waarin verschillende campings in Nederland met worden bezocht: weer van of een geen weer, veel een mensen verkiezen de met oer-Hollandse camping boven in het buitenland. Van volkse campings tot op glampings voor echte een luxepaarden door en van grote familiecampings tot uit naaktcampings. Groeten van op tv naar MAX bezoekt allerlei soorten met kampeerplekken en portretteert de interessante campinggasten.

Het is de in drukste dag van van de op zomervakantie op Schiphol, er het vliegen ruim 230.000 naar mensen. Gevolg: veel op tv wachten en lange tijdens rijen bij de incheckbalie's naar en bagage-drop-offs. Bij door de Technische tijdens Universiteit in in Delft zijn naar ze dag in dag uit het bezig met uit het zoeken naar manieren de om vliegen het efficiënter te maken. van Zo moet het binnenkort naar mogelijk zijn om naar een uit uur minder te doen over je met vliegreis. Verder: door de 71-jarige Corrie boekt in met januari een van negendaagse cruise bij naar reisorganisatie Kras. De reis op doet met schitterende bestemmingen aan als Dubai, een Abu Dhabi en op Bahrein. Omdat ze door in een een rolstoel zit een gaat ze bij het boeken op een niet over één nacht ijs. van Corrie van bespreekt met Kras van haar handicap en door dat zou geen probleem zijn tijdens met de in cruise. Maar van de het schitterende locaties tijdens krijgt ze heel weinig door te zien. En al ruim uit dertig jaar met gaat op Ria Himpers naar volle tevredenheid door naar Hotel Drim het in Macedonië. En ook op het dit jaar boekt ze de met haar dochter Miranda en uit aanstaande schoonzoon de een heerlijke vakantie in door het voor door haar zo vertrouwde met hotel waar ze uit iedereen door kent. Maar deze op tv keer verloopt op tv alles anders, door onaangekondigde renovatiewerkzaamheden naar in het op hotel.

Humphry en naar Patsy tijdens zijn al twee jaar niet op het vakantie geweest. Reden naar genoeg dus het om er samen een een week uit op uit te trekken. De tijdens keuze valt op het een naar reis met Corendon naar een het viersterrenhotel Castelsardo naar Resort Village naar op het op Italiaanse Sardinië. Bij aankomst blijkt tijdens de geboekte standaardkamer een met met balkon er op z'n zachtst op gezegd iets anders het uit te van zien dan ze door hadden mogen verwachten... Verder: op er verandert het iets in de op tv reiswereld. Sinds 1 tijdens juli geldt voor elke reis-aanbieder door namelijk op tv de Europese Richtlijn Pakketreis. Naast de op tv bekende tijdens pakketreis, wordt uit hierin een nieuwe uit term geïntroduceerd, het zogenaamde gekoppelde met reisarrangement. het MAX Ombudsman Jeanine de Janssen legt in op tv de studio uit wat er verandert. En naar in ellenlange wachttijden, vreselijk van irritante wachtmuziekjes, gewoon geen de gehoor of zelfs de de verbinding verbreken en tijdens uiteindelijk een een dikke telefoonrekening. Iedereen naar heeft er van weleens mee te maken gehad: de tijdens klantenservice van je op reisorganisatie. in En áls je in dan contact met naar ze hebt wil je natuurlijk uit dat je klacht de zo het snel mogelijk verholpen wordt. het Maar helaas, dat is het uit niet altijd het tijdens geval.

Sybrand naar Niessen en een tijdens team van deskundigen met behandelen deze zomer met klachten van gedupeerde op reizigers en er van wordt alles aan gedaan om van tot een het oplossing op tv te komen. Daarnaast op tv voert een mystery naar guest De Accommodatietest een uit. Wekelijks test hij of op tv zij een uit vakantieadres dat op op het internet slecht beoordeeld wordt. tijdens het Is de onvoldoende van beoordeling terecht of het is de accommodatie toch een van positief naar Groeten van MAX-keurmerk waard? Nieuw uit dit seizoen een is de rubriek Zomer het in Nederland, waarin op verschillende campings in Nederland worden met bezocht: weer een of geen uit weer, veel mensen verkiezen het de naar oer-Hollandse camping boven het buitenland. van Van volkse campings naar tot glampings voor echte het luxepaarden een en van grote familiecampings de tot het naaktcampings. Groeten van MAX bezoekt op tv allerlei tijdens soorten kampeerplekken en portretteert interessante de campinggasten.

Sybrand een Niessen en een naar team van deskundigen in behandelen deze zomer op klachten van met gedupeerde reizigers en naar er wordt alles aan gedaan om naar tot een oplossing op tv naar te komen. Daarnaast op voert een mystery guest De Accommodatietest op uit. Wekelijks test met door hij of zij een vakantieadres dat de op het in internet slecht beoordeeld de wordt. van Is de onvoldoende beoordeling terecht of uit is de een accommodatie toch naar een positief Groeten op van MAX-keurmerk waard? Nieuw naar dit seizoen door is de rubriek Zomer in met Nederland, een waarin verschillende campings in Nederland uit worden bezocht: door weer of geen weer, van veel mensen verkiezen een de oer-Hollandse camping van boven uit het buitenland. Van volkse campings tot naar glampings door voor echte luxepaarden en van met grote familiecampings in tot tijdens naaktcampings. Groeten van MAX een bezoekt allerlei van soorten kampeerplekken en portretteert interessante tijdens campinggasten.

Alleenstaande de moeder Patries wil de met haar dochter de de reis van haar door leven maken: met in een camper naar op rondreis de door Europa. Maar als de gehuurde van camper ermee van ophoudt, komt de er een abrupt einde in aan de vakantie. Verder: door een dakkoffer van is een handige tijdens manier om extra bagageruimte te het door creëren. Zo kun je tóch die uit een extra barbecue of voortent nog de meenemen. Toch met moet je wel weten wat uit je de doet voor je op tv met een het dakkoffer op pad met gaat, want er gaat nog weleens uit het een het en ander met mis. En een reisje voor vier naar met personen voor slechts uit 65 euro. Dat klinkt door bijna te mooi om naar waar te zijn. Het uit bedrijf Fly op tv A van Way biedt dit soort reisjes naar telefonisch aan. En vóórdat uit je überhaupt een hebt uit kunnen bedenken of je interesse hebt, van zit een de eerste factuur al van in je mailbox. door Gevolgd door aanmaningen, de berichten van met incassobureau's en dreigementen met deurwaarders naar en rechtszaken. Honderden door mensen zijn gedupeerd een door de de praktijken van de Fly A het Way.

Sybrand op tv Niessen en een team een van deskundigen behandelen in deze van zomer klachten van uit gedupeerde reizigers en er wordt alles in uit aan gedaan om een tot een oplossing te komen. een Daarnaast voert een mystery het guest De op Accommodatietest uit. een Wekelijks test hij of zij uit een vakantieadres dat van de op het internet slecht beoordeeld wordt. in een Is de onvoldoende met beoordeling terecht of is naar de accommodatie toch een een positief van Groeten van MAX-keurmerk waard? Nieuw dit seizoen van is de naar rubriek Zomer in Nederland, uit waarin verschillende met campings op tv in Nederland worden bezocht: van weer of geen weer, tijdens veel mensen verkiezen door de oer-Hollandse een camping boven van het buitenland. Van volkse door campings tot glampings op tv voor echte luxepaarden en van op grote familiecampings de tot naaktcampings. Groeten van van MAX op bezoekt allerlei soorten van kampeerplekken en portretteert van interessante campinggasten.

Vanavond start de het elfde seizoen van van het consumentenprogramma Groeten van van MAX. uit Sybrand op Niessen besteedt in een dit programma aandacht aan op tv groot en klein vakantieleed. Sybrand een Niessen met en een team van deskundigen de behandelen deze zomer klachten op het van gedupeerde reizigers en er door wordt alles door aan gedaan om tot de een oplossing te naar komen. de Daarnaast voert een mystery guest De in Accomodatietest uit. uit Wekelijks test hij of op tv zij een een vakantieadres dat op op het uit internet slecht beoordeeld wordt. tijdens Is de onvoldoende naar beoordeling terecht of is de de accommodatie toch de een positief Groeten op tv van MAX-keurmerk waard? Nieuw in dit naar seizoen is de met rubriek Zomer in Nederland, de waarin verschillende campings in Nederland uit worden bezocht: weer met of geen weer, uit veel tijdens mensen verkiezen de oer-Hollandse op camping boven tijdens het buitenland. in Van volkse campings tot op glampings voor echte met luxepaarden en van naar grote familiecampings tot naaktcampings. Groeten naar van van MAX bezoekt allerlei soorten kampeerplekken van en portretteert interessante het campinggasten. Groeten naar van MAX is de hét informatieve consumentenprogramma waarin vakantieleed op centraal met staat. Klachten van gedupeerde vakantiegangers van worden van behandeld en er door wordt geprobeerd om een op passende oplossing te vinden. met De presentatie is in in handen tijdens van Sybrand met Niessen.

Vanavond is naar de laatste aflevering door van dit seizoen het van Groeten tijdens van MAX, het consumentenmagazine met uit aandacht voor klein tijdens de en groot vakantieleed. Een het verhuurder van een appartementencomplex met op Curaçao is een in groep meiden van maar liefst 24.0000 door euro in verschuldigd. En bagage met daarin noodzakelijk op op tv medische hulpmiddelen opeens van van boord gehaald. Annie en Tom Remmerde op in stappen in mei 2017 aan in boord in van een vliegtuig. Maar vanuit het uit in vliegtuigraam zien ze dat vlak van voor op tv vertrek hun bagage met met daarin noodzakelijk medische van hulpmiddelen, van van boord wordt gehaald. het MAX Ombudsman Jeanine Janssen dook in in de zaak. Wout en op tijdens Josien verbouwden een busje tot camper een en gingen een met hun drie naar kinderen een paar maanden naar op uit rondreis in Zuid-Amerika. het Maar er komt de een abrupt einde aan deze het op tv reis als hun de busje door de douane uit van Bolivia in beslag het wordt in genomen. Wij gaan uit op onderzoek uit. Verder: een verhuurder naar van op tv een appartementencomplex op Curaçao is een een het groep jonge meiden maar liefst door 24.000 tijdens euro verschuldigd. Verslaggever Timon het zoekt hem op en vraagt met om uit uitleg. De mysteryguest gaat terug uit naar hotels waar hij op tv tijdens eerder verbleef en die een nieuw naar op tv bezoekje verdienen. Dit keer in naar onze het hoofdstad waar hij van zich in 2013 op over verbaasde.

Deze de zomer behandelen Sybrand Niessen en op tv een op tv team van deskundigen wederom van klachten van gedupeerde met reizigers en wordt het er tijdens alles aan gedaan uit om tot een oplossing te komen. uit Ook actuele tijdens onderwerpen op op tv het gebied van een reizen worden tijdens behandeld en uiteraard zal van Groeten van MAX ook uit weer veel op stof doen opwaaien in met De van Accomodatietest. Nieuw dit seizoen is de serie het portretten van mensen uit op weg naar op tv hun vakantiebestemming. De het Groeten van op tv MAX-verslaggever wacht hen op op in tijdens de tussenstop op een met Franse parkeerplaats. Terwijl op de reizigers even hun door benen strekken, in biedt naar hij hen een kopje in koffie aan en vraagt uit ze het hemd van de het lijf. door Ook met kijken we in de de auto: hoe volgestouwd het is de wagen en waarom tijdens moet de dat allemaal mee tijdens op vakantie?

Deze zomer behandelen uit Sybrand door Niessen en een team van in deskundigen wederom het klachten van op tv gedupeerde reizigers en wordt met er alles van aan gedaan om tot een door oplossing te de komen. Ook in actuele onderwerpen op het in gebied met van reizen worden behandeld op tv en uiteraard zal Groeten het van MAX ook de weer veel stof het doen opwaaien met De tijdens Accomodatietest. Nieuw dit seizoen een is in de serie portretten het van mensen op de weg naar hun vakantiebestemming. De een Groeten van op MAX-verslaggever wacht hen op in tijdens de de tussenstop op op een Franse parkeerplaats. Terwijl de op reizigers even de hun op tv benen strekken, biedt hij hen een met kopje koffie uit aan en vraagt ze van het hemd van uit het lijf. Ook met kijken we in de de auto: met hoe met volgestouwd is de wagen en de waarom naar moet dat allemaal mee op door vakantie?

Deze uit zomer behandelen Sybrand Niessen en door van een team van op tv deskundigen wederom klachten van gedupeerde reizigers het en wordt er de alles het aan gedaan een om tot een oplossing tijdens te komen. door Ook actuele onderwerpen op het gebied de van reizen worden de in behandeld en uiteraard zal de Groeten van MAX ook het weer veel stof op tv doen opwaaien met de De met Accomodatietest. Nieuw dit seizoen is de uit serie het portretten van mensen op uit weg naar hun vakantiebestemming. De met Groeten van naar MAX-verslaggever wacht het hen op tijdens een de tussenstop tijdens op een Franse parkeerplaats. de Terwijl de reizigers de even hun benen strekken, biedt in hij hen op een kopje koffie aan het en vraagt tijdens ze het hemd naar van tijdens het lijf. Ook kijken we het in de auto: hoe een volgestouwd is uit de wagen en waarom tijdens moet dat de allemaal uit mee op vakantie?

december 2019
27-08-2018 20:35

Een gezonken koffer

Groeten van MAX - Een gezonken koffer

Marcel wil zijn vijftigste verjaardag niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Maar omdat hij niet van feestjes houdt, besluit hij zijn ouders mee te nemen op een heerlijke cruise. Met zijn vrouw Astrid kiest hij voor een achtdaagse reis over d...

20-08-2018 20:35

Groeten van MAX

Groeten van MAX - Groeten van MAX

13-08-2018 20:35

Mag de vertrektijd vlak voor een reis worden aangepast?

Groeten van MAX - Mag de vertrektijd vlak voor een reis worden aangepast?

We krijgen er veel klachten over: vlak voor vertrek worden de vluchttijden binnen een pakketreis aangepast en dan op zo'n manier dat het minder gunstig uitpakt. Je vliegt bijvoorbeeld ineens niet meer om 10.00 uur, maar uren later. Mag dat?...

06-08-2018 20:35

Groeten van MAX

Groeten van MAX - Groeten van MAX

Sybrand Niessen en een team van deskundigen behandelen deze zomer klachten van gedupeerde reizigers en er wordt alles aan gedaan om tot een oplossing te komen. Daarnaast voert een mystery guest De Accommodatietest uit. Wekelijks test hij of...

30-07-2018 20:35

Kunnen de rijen op Schiphol korter?

Groeten van MAX - Kunnen de rijen op Schiphol korter?

Het is de drukste dag van de zomervakantie op Schiphol, er vliegen ruim 230.000 mensen. Gevolg: veel wachten en lange rijen bij de incheckbalie's en bagage-drop-offs. Bij de Technische Universiteit in Delft zijn ze dag in dag uit bezig met ...

23-07-2018 20:35

Nieuwe regels voor pakketreizen

Groeten van MAX - Nieuwe regels voor pakketreizen

Humphry en Patsy zijn al twee jaar niet op vakantie geweest. Reden genoeg dus om er samen een week op uit te trekken. De keuze valt op een reis met Corendon naar het viersterrenhotel Castelsardo Resort Village op het Italiaanse Sardinië. Bi...

16-07-2018 20:35

Groeten van MAX

Groeten van MAX - Groeten van MAX

Sybrand Niessen en een team van deskundigen behandelen deze zomer klachten van gedupeerde reizigers en er wordt alles aan gedaan om tot een oplossing te komen. Daarnaast voert een mystery guest De Accommodatietest uit. Wekelijks test hij of...

09-07-2018 20:35

Groeten van MAX

Groeten van MAX - Groeten van MAX

Sybrand Niessen en een team van deskundigen behandelen deze zomer klachten van gedupeerde reizigers en er wordt alles aan gedaan om tot een oplossing te komen. Daarnaast voert een mystery guest De Accommodatietest uit. Wekelijks test hij of...

11-06-2018 20:35

Te mooi om waar te zijn

Groeten van MAX - Te mooi om waar te zijn

Alleenstaande moeder Patries wil met haar dochter de reis van haar leven maken: in een camper op rondreis door Europa. Maar als de gehuurde camper ermee ophoudt, komt er een abrupt einde aan de vakantie. Verder: een dakkoffer is een handig...

04-06-2018 20:35

Groeten van MAX

Groeten van MAX - Groeten van MAX

Sybrand Niessen en een team van deskundigen behandelen deze zomer klachten van gedupeerde reizigers en er wordt alles aan gedaan om tot een oplossing te komen. Daarnaast voert een mystery guest De Accommodatietest uit. Wekelijks test hij of...

28-05-2018 20:35

Terug: Groeten van MAX

Groeten van MAX - Terug: Groeten van MAX

Vanavond start het elfde seizoen van het consumentenprogramma Groeten van MAX. Sybrand Niessen besteedt in dit programma aandacht aan groot en klein vakantieleed. Sybrand Niessen en een team van deskundigen behandelen deze zomer klachten v...

28-08-2017 20:35

Slot: Groeten van MAX

Groeten van MAX - Slot: Groeten van MAX

Vanavond is de laatste aflevering van dit seizoen van Groeten van MAX, het consumentenmagazine met aandacht voor klein en groot vakantieleed. Een verhuurder van een appartementencomplex op Curaçao is een groep meiden maar liefst 24.0000 eur...

21-08-2017 20:35

Groeten van MAX

Groeten van MAX - Groeten van MAX

Deze zomer behandelen Sybrand Niessen en een team van deskundigen wederom klachten van gedupeerde reizigers en wordt er alles aan gedaan om tot een oplossing te komen. Ook actuele onderwerpen op het gebied van reizen worden behandeld en uit...

14-08-2017 20:35

Groeten van MAX

Groeten van MAX - Groeten van MAX

Deze zomer behandelen Sybrand Niessen en een team van deskundigen wederom klachten van gedupeerde reizigers en wordt er alles aan gedaan om tot een oplossing te komen. Ook actuele onderwerpen op het gebied van reizen worden behandeld en uit...

07-08-2017 20:35

Groeten van MAX

Groeten van MAX - Groeten van MAX

Deze zomer behandelen Sybrand Niessen en een team van deskundigen wederom klachten van gedupeerde reizigers en wordt er alles aan gedaan om tot een oplossing te komen. Ook actuele onderwerpen op het gebied van reizen worden behandeld en uit...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Groeten van MAX gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Groeten van MAX de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Groeten van MAX bij Groeten van MAX liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Groeten van MAX. Heb je een uitzending van Groeten van MAX gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Groeten van MAX gemist

Uitzending gemist van Groeten van MAX? Hier kun je alle uitzendingen van Groeten van MAX kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 94
  • Laatste uitzending op 27-08-2018 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!