Programma gemist?

Vanavond is tijdens de laatste aflevering door van dit seizoen van met Groeten van op MAX, het naar consumentenmagazine met naar aandacht voor klein op en groot vakantieleed. Een tijdens verhuurder van uit een appartementencomplex op Curaçao in is een groep meiden maar door op liefst 24.0000 euro verschuldigd. En bagage in met met daarin noodzakelijk medische op hulpmiddelen opeens door van boord gehaald. Annie en Tom het Remmerde stappen in een mei 2017 aan boord in van een van vliegtuig. Maar vanuit het op tv vliegtuigraam zien naar ze dat op vlak voor vertrek hun bagage met met daarin noodzakelijk tijdens een medische hulpmiddelen, van boord wordt gehaald. uit MAX in Ombudsman Jeanine Janssen dook op tv in de op zaak. Wout en Josien verbouwden een het busje de tot camper naar en gingen met hun op tv drie kinderen van een paar maanden op door rondreis in Zuid-Amerika. Maar met er komt een een abrupt op tv einde aan deze het reis als hun busje uit door de douane in van Bolivia in beslag wordt op tv uit genomen. Wij gaan op onderzoek uit. Verder: de een verhuurder van op een het appartementencomplex op Curaçao op is een groep uit jonge meiden maar liefst in 24.000 euro verschuldigd. Verslaggever de Timon de zoekt hem op en uit vraagt op tv om uitleg. De mysteryguest uit gaat terug naar door hotels waar hij eerder verbleef tijdens en die een nieuw door bezoekje verdienen. een Dit keer in uit onze hoofdstad op waar hij zich uit in 2013 over op verbaasde.

Deze zomer behandelen de Sybrand Niessen en naar tijdens een team van deskundigen wederom door klachten door van gedupeerde reizigers en wordt er met alles aan een gedaan om tot van een oplossing het te komen. Ook actuele onderwerpen in op de het gebied van tijdens reizen worden behandeld en uiteraard op tv zal uit Groeten van de MAX ook weer veel stof doen de opwaaien met De de het Accomodatietest. Nieuw dit seizoen is uit de serie portretten van van mensen op weg naar op tv op hun vakantiebestemming. De Groeten van MAX-verslaggever door wacht hen uit op tijdens de tussenstop van in op een Franse parkeerplaats. Terwijl de de reizigers even hun naar benen strekken, biedt de hij hen een op kopje in koffie aan door en vraagt ze het het hemd van het lijf. Ook een kijken we in op tv de auto: hoe op volgestouwd is de uit wagen en van waarom moet dat allemaal naar mee op met vakantie?

Deze op zomer behandelen Sybrand Niessen en door op een team van deskundigen wederom in klachten van de gedupeerde reizigers en wordt er met alles naar aan gedaan om van tot een oplossing te het komen. een Ook actuele onderwerpen op het gebied naar van reizen worden een behandeld en met uiteraard zal Groeten van van een MAX ook weer veel uit stof doen uit opwaaien met De Accomodatietest. Nieuw dit een seizoen is de serie met portretten door van mensen op op weg naar hun in vakantiebestemming. De een Groeten van MAX-verslaggever van wacht hen op tijdens de op tussenstop op een een Franse parkeerplaats. Terwijl op de reizigers even een hun benen strekken, tijdens biedt hij hen op een kopje met koffie aan en vraagt ze van het op hemd van het lijf. door Ook kijken we in een in de auto: hoe volgestouwd is de een wagen en in waarom moet dat uit allemaal naar mee op vakantie?

Deze een zomer behandelen Sybrand Niessen en op een een team van deskundigen wederom klachten met van het gedupeerde reizigers en uit wordt er alles aan gedaan in om op tv tot een oplossing te van komen. Ook actuele onderwerpen met op het gebied de van in reizen worden behandeld een en uiteraard zal Groeten de van van MAX ook weer op veel stof doen opwaaien met De op tv Accomodatietest. Nieuw dit seizoen van is de op serie een portretten van mensen uit op weg naar hun vakantiebestemming. op tv De uit Groeten van MAX-verslaggever wacht hen op door tijdens de door tussenstop op op tv een Franse uit parkeerplaats. Terwijl de reizigers even van hun benen strekken, biedt met een hij hen een kopje koffie aan uit en vraagt ze het het naar hemd van het lijf. Ook in op kijken we in de de auto: hoe volgestouwd is een de wagen en waarom een op tv moet dat allemaal door mee op vakantie?

Deze op tv zomer behandelen Sybrand Niessen de en tijdens een team van deskundigen wederom klachten tijdens van met gedupeerde reizigers in en wordt er alles aan gedaan een om tot een het oplossing te de komen. een Ook actuele onderwerpen op het van gebied van het reizen worden door behandeld en uiteraard in zal Groeten van naar MAX ook weer veel op tv stof doen opwaaien met naar De Accomodatietest. Nieuw in dit seizoen is de door serie portretten op tv van mensen met op weg naar hun vakantiebestemming. een De Groeten van MAX-verslaggever de wacht hen het op tijdens de uit tussenstop op een op tv Franse parkeerplaats. Terwijl de van het reizigers even hun op tv benen strekken, biedt hij hen op een kopje koffie aan met en vraagt een ze het met hemd van het lijf. Ook op tv met kijken we in de op auto: hoe volgestouwd is de met wagen en tijdens waarom moet dat de allemaal mee op het vakantie?

Deze zomer door behandelen in Sybrand Niessen en met een team van de deskundigen wederom klachten van de gedupeerde reizigers naar en wordt er alles met aan gedaan om tot een van oplossing een te komen. Ook actuele onderwerpen op op het de gebied van reizen worden tijdens de behandeld en uiteraard zal Groeten het van MAX uit ook weer veel stof doen op tv opwaaien op met De Accomodatietest. Nieuw dit op tv seizoen van is de serie portretten op van mensen een op weg naar hun vakantiebestemming. De in Groeten van MAX-verslaggever naar wacht uit hen op tijdens de tussenstop uit op door een Franse parkeerplaats. het Terwijl de reizigers even tijdens hun uit benen strekken, biedt op tv hij hen een kopje koffie aan tijdens met en vraagt ze het hemd een van het door lijf. Ook kijken we in met de met auto: hoe volgestouwd is de door wagen en waarom door moet het dat allemaal van mee op vakantie?

Vakantiegangers die door dachten in een prachtige vakantievilla in Zuid-Spanje door gehuurd met te hebben, kwamen bedrogen op tv uit. Vlak met voor vertrek werden ze afgezegd maar van hun van geld waren ze door kwijt. Verslaggever Timon trekt tijdens ten strijde het voor de tijdens gedupeerden. Een grote groep reizigers naar eist compensatie uit van een reisorganisatie. Ze zaten uren tijdens vast een op een op vervuild vliegveld en kregen amper door te uit eten en te drinken. naar Ze vertellen naar in de uitzending hun verhaal. Dokter Ted een van Essen schuift het ook aan. Hij de vertelt het wat je op tv het beste kunt doen, wanneer het je van kind ziek wordt vlak de voor de vakantie. uit Mag je dan wel in op van reis? Onze mysterieguest heeft de afgelopen jaren naar heel wat naar vieze hotels tijdens gezien met achterstallig onderhoud. met Een aantal met van deze hotels van verdient volgens ons een nieuw in bezoek. Dit keer een gaat het hij naar met Noordwijk aan Zee.

Extra feestelijk, tiende het seizoen de van hét consumentenprogramma een met aandacht voor een klein- en de groot vakantieleed. Deze zomer behandelen Sybrand op tv Niessen op tv en een team van in deskundigen wederom klachten van van het gedupeerde reizigers en wordt er in alles aan gedaan om op tv tot door een oplossing te met komen. Ook actuele onderwerpen op op tv het door gebied van reizen in worden behandeld en uiteraard met zal Groeten uit van MAX ook weer veel door stof doen het opwaaien met De Accomodatietest. Nieuw de dit seizoen met is de serie in portretten in van mensen op weg naar het hun vakantiebestemming. De Groeten naar van met MAX-verslaggever wacht door hen op tijdens de met tussenstop op een Franse tijdens parkeerplaats. Terwijl met de reizigers even hun benen tijdens strekken, biedt uit hij hen tijdens een kopje koffie aan en in vraagt uit ze het hemd op tv van het uit lijf. Ook kijken we van in de van auto: hoe volgestouwd is de tijdens wagen en in waarom moet dat allemaal op mee op uit vakantie?

Een in teleurstellende reis naar in Cuba, een vergoeding uit laat lang op zich wachten, het de de afschaffing van roamingkosten en de de uit mysterieguest naar Rotterdam. De 70-jarige Ellie uit durft een reis door de naar Cuba aan omdat haar uit beloofd was dat tijdens de reisleider Nederlands in zou spreken. Maar eenmaal door van in Cuba blijkt de die belofte niet veel met waard. Hij spreekt maar op tv een paar op woorden Nederlands. Hierdoor is de in de vakantie van Ellie een een grote teleurstelling. Hoe wordt dit een opgelost? Vriendinnen Meggy, Anouk naar met en Sofie hebben op hun op reis naar Zuid-Afrika op een met vertraging van maar uit liefst 14 uur. Maar de vergoeding uit die op ze voor die vertraging door zouden moeten krijgen, door laat voor Meggie tijdens nog veel langer in op zich de wachten. Verslaggever Timon met gaat verhaal op halen bij de vliegtuigmaatschappij. De roamingkosten het zijn sinds een 15 juni met 2017 afgeschaft en hierdoor betaal met je voor tijdens internetten, bellen en sms’en van in andere EU-landen evenveel een tijdens als in eigen naar land. Ook voor het uit ontvangen van telefoontjes in het door buitenland het betaal je niets, met net als de thuis. Jeanine Janssen geeft uitleg tijdens hierover. Onze mysterieguest gaat dit door jaar naar hotels het waar een hij eerder te gast van was de en die om verschillende redenen een naar nieuw bezoek verdienen. naar met Sit keer gaat hij naar een Rotterdam.

Extra feestelijk, tiende op seizoen tijdens van hét consumentenprogramma met aandacht op tv voor klein- van en groot vakantieleed. een Deze zomer behandelen Sybrand in Niessen op tv en een team van door deskundigen wederom van klachten van door gedupeerde reizigers en wordt op tv er alles aan het gedaan om op tot een oplossing te komen. Ook in actuele onderwerpen op een het gebied van op reizen het worden behandeld en in uiteraard zal Groeten van MAX naar ook door weer veel stof het doen opwaaien met het De Accomodatietest. Nieuw dit seizoen is van de serie met portretten van van mensen op weg naar hun de door vakantiebestemming. De Groeten van MAX-verslaggever wacht tijdens hen van op tijdens naar de tussenstop op van een Franse parkeerplaats. Terwijl een de reizigers in even hun benen strekken, biedt uit hij hen een kopje van koffie aan en van vraagt ze van het hemd van met het lijf. op tv Ook kijken we in de op auto: hoe op tv volgestouwd is de wagen door en waarom de moet tijdens dat allemaal mee op een vakantie?

Vanavond in een Groeten met van MAX, het consumentenmagazine met aandacht tijdens voor klein in en groot vakantieleed: Din uit en Mary Jaspers gaan uit met op een cruise. Ze de vliegen naar Barcelona en de stappen op daar aan boord. Op het de luchthaven komen ze erachter naar dat van hun bagage er een niet is. Omdat met de cruise door al snel vertrekt, met moeten ze doorreizen. Hoewel het de bagage al op tv boven water is op de een luchthaven, tijdens blijven zij 2 weken verstoken een van hun spullen. in Ze verwijten reisorganisatie van Cruisewinkel dat in zij te weinig door hulp en op tv bijstand hebben gegeven. Wanneer reizigers in deze zomer met van de auto of tijdens op camper op vakantie gaan, moeten op tv ze door eerst hun huiswerk op tv maken. Voor veel grote Europese steden door moet op tv er namelijk ruim voor vertrek van een milieusticker besteld op op worden. Weten mensen überhaupt van naar het bestaan van een deze stickers af? Ria van in Oosten het boekt met de haar man Frederik op tv een reis naar op tv Benidorm bij hun naar vertrouwde reisbureau, TUI in Emmen. op Ze boeken een tijdens rolstoelvriendelijk op tv hotel, maar toch weigert het in hotel haar elektrische op rolstoel toe in te laten. Ria moet de van hele vakantie een doorbrengen in een 35 een jaar oude naar rolstoel zonder enig door comfort. Ze van eist de helft van de door volledige een reissom terug. Nederlanders een trekken graag de door bergen in. Toch onderschatten we een regelmatig het de gevaren in de bergen, zoals van het in veranderlijke weer. Waar met moet je naar op letten? Tot slot is door er weer een nieuwe de accommodatietest, ditmaal in door met Amsterdam.

Vanavond start uit het de extra feestelijke tiende seizoen van van Groeten van MAX, op tv het consumentenprogramma met op tv aandacht naar voor klein- en op tv groot vakantieleed. Deze zomer behandelen in Sybrand Niessen in en een team van deskundigen in wederom klachten in van gedupeerde reizigers op tv en wordt een er alles aan gedaan om een tot tijdens een oplossing te op tv komen. Ook actuele het onderwerpen op het gebied van op reizen worden naar behandeld en uit uiteraard zal Groeten door van MAX ook op weer veel stof doen op tv opwaaien met De Accomodatietest. Nieuw naar dit seizoen is de uit serie portretten van met mensen op tijdens weg op naar hun vakantiebestemming. tijdens De Groeten van met MAX-verslaggever wacht hen op tijdens een de door tussenstop op een Franse parkeerplaats. tijdens Terwijl op de reizigers even met hun benen strekken, biedt hij hen door een kopje koffie de aan en vraagt in ze het hemd door tijdens van het lijf. Ook kijken door we naar in de auto: hoe de volgestouwd is de wagen in en waarom moet dat de allemaal in mee op een vakantie?

Spotreis smeert tijdens via van de telefoon abonnementen aan en op wanneer er niet betaald in op tv wordt, komt er met een incassobureau aan de deur. naar En Patricia van een de Bogert en haar het zoontje raakten in tijdens een naar busreis betrokken bij een in ernstig een verkeersongeluk.Meer Frankrijk werd naar donderdag in het hart getroffen door op een aanslag op naar de nationale feestdag naar 14 juli. Vele de naar feestvierders overleden op in de boulevard van Nice, honderden een mensen van raakten gewond. Er kwamen de talloze van klachten binnen over Spotreis, het uit bedrijf biedt een het deal aan de waarbij voor een kleine door 200 euro per door jaar, twee personen op tweemaal op op tv vakantie kunnen. van Het bedrijf belt potentiële klanten naar op met van een mooi in praatje over het hun reisconcept, maar nog voor een naar akkoord, naar schrijft Spotreis al met geld af. de Het is het alweer twee jaar geleden dat de op MH17 met met 298 passagiers van aan boord werd neergehaald in het Oost-Oekraïne. Maar de de kous is nog de niet af. het Volgens brancheorganisatie BOVAG op tv werden het er in de eerste in helft van van 2016 opvallend door veel nieuwe caravans verkocht. In de juni werden in al 750 gloednieuwe caravans een geregistreerd, een 7 procent meer dan in de 2015. de Hoe gaat u naar voorbereid op pad? tijdens Patricia van de Bogert en het haar zoontje een verheugden zich naar enorm op in de stedenreis naar Parijs tijdens en een bezoek aan in Disneyland, maar ze op kwamen nooit aan. Op door uit de E17 in België, raakte de naar bus een waarin ze zaten, met betrokken bij met een ernstig verkeersongeluk. op En de mystery de guest logeerde een nachtje in uit Hotel Willebrord door in de Zoutelande. Krijgt het hotel het Groeten door van tijdens MAX-keurmerk?Minder

september 2017
28-08-2017 20:35

Slot: Groeten van MAX

Groeten van MAX - Slot: Groeten van MAX

Vanavond is de laatste aflevering van dit seizoen van Groeten van MAX, het consumentenmagazine met aandacht voor klein en groot vakantieleed. Een verhuurder van een appartementencomplex op Curaçao is een groep meiden maar liefst 24.0000 eur...

21-08-2017 20:35

Groeten van MAX

Groeten van MAX - Groeten van MAX

Deze zomer behandelen Sybrand Niessen en een team van deskundigen wederom klachten van gedupeerde reizigers en wordt er alles aan gedaan om tot een oplossing te komen. Ook actuele onderwerpen op het gebied van reizen worden behandeld en uit...

14-08-2017 20:35

Groeten van MAX

Groeten van MAX - Groeten van MAX

Deze zomer behandelen Sybrand Niessen en een team van deskundigen wederom klachten van gedupeerde reizigers en wordt er alles aan gedaan om tot een oplossing te komen. Ook actuele onderwerpen op het gebied van reizen worden behandeld en uit...

07-08-2017 20:35

Groeten van MAX

Groeten van MAX - Groeten van MAX

Deze zomer behandelen Sybrand Niessen en een team van deskundigen wederom klachten van gedupeerde reizigers en wordt er alles aan gedaan om tot een oplossing te komen. Ook actuele onderwerpen op het gebied van reizen worden behandeld en uit...

31-07-2017 20:35

Groeten van MAX

Groeten van MAX - Groeten van MAX

Deze zomer behandelen Sybrand Niessen en een team van deskundigen wederom klachten van gedupeerde reizigers en wordt er alles aan gedaan om tot een oplossing te komen. Ook actuele onderwerpen op het gebied van reizen worden behandeld en uit...

17-07-2017 20:35

Groeten van MAX

Groeten van MAX - Groeten van MAX

Deze zomer behandelen Sybrand Niessen en een team van deskundigen wederom klachten van gedupeerde reizigers en wordt er alles aan gedaan om tot een oplossing te komen. Ook actuele onderwerpen op het gebied van reizen worden behandeld en uit...

10-07-2017 20:35

Bedrogen vakantiegangers

Groeten van MAX - Bedrogen vakantiegangers

Vakantiegangers die dachten een prachtige vakantievilla in Zuid-Spanje gehuurd te hebben, kwamen bedrogen uit. Vlak voor vertrek werden ze afgezegd maar hun geld waren ze kwijt. Verslaggever Timon trekt ten strijde voor de gedupeerden. Een...

03-07-2017 20:35

Groeten van MAX

Groeten van MAX - Groeten van MAX

Extra feestelijk, tiende seizoen van hét consumentenprogramma met aandacht voor klein- en groot vakantieleed. Deze zomer behandelen Sybrand Niessen en een team van deskundigen wederom klachten van gedupeerde reizigers en wordt er alles aan ...

26-06-2017 20:30

Reisleider spreekt geen Nederlands

Groeten van MAX - Reisleider spreekt geen Nederlands

Een teleurstellende reis naar Cuba, een vergoeding laat lang op zich wachten, de afschaffing van roamingkosten en de mysterieguest naar Rotterdam. De 70-jarige Ellie durft een reis naar Cuba aan omdat haar beloofd was dat de reisleider Nede...

19-06-2017 20:35

Groeten van MAX

Groeten van MAX - Groeten van MAX

Extra feestelijk, tiende seizoen van hét consumentenprogramma met aandacht voor klein- en groot vakantieleed. Deze zomer behandelen Sybrand Niessen en een team van deskundigen wederom klachten van gedupeerde reizigers en wordt er alles aan ...

12-06-2017 20:35

Bagage vermist

Groeten van MAX - Bagage vermist

Vanavond in Groeten van MAX, het consumentenmagazine met aandacht voor klein en groot vakantieleed: Din en Mary Jaspers gaan op een cruise. Ze vliegen naar Barcelona en stappen daar aan boord. Op de luchthaven komen ze erachter dat hun bag...

05-06-2017 20:25

Drukte op Schiphol en reizen naar Tunesië

Groeten van MAX - Drukte op Schiphol en reizen naar Tunesië

Vanavond start het extra feestelijke tiende seizoen van Groeten van MAX, het consumentenprogramma met aandacht voor klein- en groot vakantieleed. Deze zomer behandelen Sybrand Niessen en een team van deskundigen wederom klachten van gedupe...

01-08-2016 20:30

Groeten van MAX

Groeten van MAX - Groeten van MAX

25-07-2016 20:30

Groeten van MAX

Groeten van MAX - Groeten van MAX

18-07-2016 20:30

Groeten van MAX

Groeten van MAX - Groeten van MAX

Spotreis smeert via de telefoon abonnementen aan en wanneer er niet betaald wordt, komt er een incassobureau aan de deur. En Patricia van de Bogert en haar zoontje raakten tijdens een busreis betrokken bij een ernstig verkeersongeluk.Meer F...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Groeten van MAX gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Groeten van MAX de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Groeten van MAX bij Groeten van MAX liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Groeten van MAX. Heb je een uitzending van Groeten van MAX gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Groeten van MAX gemist

Uitzending gemist van Groeten van MAX? Hier kun je alle uitzendingen van Groeten van MAX kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 83
  • Laatste uitzending op 28-08-2017 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord