Programma gemist?

Stine Velin is de inmiddels in uit hechtenis genomen en het wordt aan de de tand gevoeld van door Jan en Louise. Louise door heeft het een sterke vermoeden dat met Stine iets te met verbergen heeft. Ondertussen op tv is Anders tijdens nog op vrije voeten, de en moet de tijdens politie hem op zien te achterhalen voor tijdens hij Emma naar iets aandoet. een Jan en Louise zijn aangewezen op het in Stines medewerking, terwijl Emma's situatie steeds door nijpender in wordt.

Jan de en Louise maken door nog steeds jacht op Anders het Kjeldsen, op en beginnen te vermoeden naar dat hij een in handlanger heeft die hen een naar Emma kan het leiden. Terwijl ze met op proberen te achterhalen op wie deze mysterieuze figuur is, op leidt een opsporingsbericht tot het nieuwe tips. in Ondertussen lijkt Anders een Kjeldsen zich steeds onberekenbaarder uit uit te gedragen, en moet Emma van in een haar eentje zien te overleven in tijdens de op tv kelder.

Julie een en Emma worden gevangengehouden het door Anders Kjeldsen. op tv Hij krijgt hulp van een door Stine, een vrouw met een een verleden dat even in schimmig is als een haar motieven. Terwijl van de meisjes opgesloten van zitten in de van kelder, is de met politie met man en op tv macht op door zoek naar Kjeldsen, die in inmiddels hoofdverdachte is. op Naarmate het speurwerk door van Jan en tijdens in Louise vordert, stuiten het ze op steeds op meer moorden die hij kan met hebben met gepleegd.

Rechercheur Jan uit Michelsen onderzoekt de een verdwijning van de zeventienjarige op tv door Julie, die al een half uit jaar spoorloos is. met Als het hij een verband met legt met een zaak van tien door jaar eerder, raakt met het onderzoek in uit een stroomversnelling. door Er lijkt een seriemoordenaar door een actief te zijn, waarop Jan in forensisch tijdens psycholoog Louise Bergstein om hulp op vraagt. op tv Dan verdwijnt er opnieuw naar een jonge vrouw een spoorloos.

Misdaadserie Terwijl van z'n een laatste werkdag nadert krijgt Thomas met een heftige zaak die uit door een fout uit in zijn verleden boven brengt. Hij wil uit de zaak tot de het eind uitzitten, in het maar is niet voorbereid op op de gewelddadige naar manier.

Misdaadserie door Door puur toeval wordt de het lichaam van een tijdens in jonge vermoorde vrouw van gevonden, enkele seconden voordat het van in vlammen zou door zijn opgegaan in een de vuilverbrander. van Katrine en Thomas worden op een de zaak het gezet.

Misdaadserie Nadat het het van onherkenbare lichaam van een man wordt op uit gevonden, weet het politieteam tijdens van Kopenhagen al snel naar de link te het leggen tussen op tv de moord en de van oorlog tussen Oost-Europese op drugsbendes.

Misdaadserie naar Een jonge gevangene wordt het verkracht en in vermoord gevonden in met de gevangenis. Als het een tweede gevangene op uit dezelfde uit manier wordt aangetroffen, wordt al snel naar door duidelijk dat er een seriemoordenaar door actief uit is.

Misdaadserie het Een moeder en het haar kind worden vermoord de gevonden in hun een huis. Er is een niets gestolen en uit er een is geen duidelijk motief. op tv Terwijl het onderzoek door vordert wordt met wederom een gezin op gegijzeld en gevangengehouden.

Misdaadserie In een van op bos in Kopenhagen wordt een lijk op gevonden. een Al snel komt in het team naar erachter dat er een seriemoordenaar op aan op het werk is die het de voorzien heeft met op jonge tijdens vrouwen.

december 2019
11-05-2019 19:30

Those Who Kill

Those who kill - Those Who Kill

Stine Velin is inmiddels in hechtenis genomen en wordt aan de tand gevoeld door Jan en Louise. Louise heeft het sterke vermoeden dat Stine iets te verbergen heeft. Ondertussen is Anders nog op vrije voeten, en moet de politie hem zien te ac...

04-05-2019 19:35

Those Who Kill

Those who kill - Those Who Kill

Jan en Louise maken nog steeds jacht op Anders Kjeldsen, en beginnen te vermoeden dat hij een handlanger heeft die hen naar Emma kan leiden. Terwijl ze proberen te achterhalen wie deze mysterieuze figuur is, leidt een opsporingsbericht tot ...

27-04-2019 19:30

Aflevering 2

Those who kill - Aflevering 2

Julie en Emma worden gevangengehouden door Anders Kjeldsen. Hij krijgt hulp van Stine, een vrouw met een verleden dat even schimmig is als haar motieven. Terwijl de meisjes opgesloten zitten in de kelder, is de politie met man en macht op z...

20-04-2019 19:30

Aflevering 1

Those who kill - Aflevering 1

Rechercheur Jan Michelsen onderzoekt de verdwijning van de zeventienjarige Julie, die al een half jaar spoorloos is. Als hij een verband legt met een zaak van tien jaar eerder, raakt het onderzoek in een stroomversnelling. Er lijkt een seri...

06-01-2013 22:55

Shadow of the past

Those who kill - Shadow of the past

Misdaadserie Terwijl z'n laatste werkdag nadert krijgt Thomas een heftige zaak die een fout uit zijn verleden boven brengt. Hij wil de zaak tot het eind uitzitten, maar is niet voorbereid op de gewelddadige manier.

05-01-2013 23:00

Deadly Game

Those who kill - Deadly Game

Misdaadserie Door puur toeval wordt het lichaam van een jonge vermoorde vrouw gevonden, enkele seconden voordat het in vlammen zou zijn opgegaan in de vuilverbrander. Katrine en Thomas worden op de zaak gezet.

04-01-2013 22:30

Eye for an eye

Those who kill - Eye for an eye

Misdaadserie Nadat het onherkenbare lichaam van een man wordt gevonden, weet het politieteam van Kopenhagen al snel de link te leggen tussen de moord en de oorlog tussen Oost-Europese drugsbendes.

03-01-2013 22:30

Bad Blood

Those who kill - Bad Blood

Misdaadserie Een jonge gevangene wordt verkracht en vermoord gevonden in de gevangenis. Als een tweede gevangene op dezelfde manier wordt aangetroffen, wordt al snel duidelijk dat er een seriemoordenaar actief is.

02-01-2013 22:30

Utopia

Those who kill - Utopia

Misdaadserie Een moeder en haar kind worden vermoord gevonden in hun huis. Er is niets gestolen en er is geen duidelijk motief. Terwijl het onderzoek vordert wordt wederom een gezin gegijzeld en gevangengehouden.

01-01-2013 22:30

Corpse in the wood

Those who kill - Corpse in the wood

Misdaadserie In een bos in Kopenhagen wordt een lijk gevonden. Al snel komt het team erachter dat er een seriemoordenaar aan het werk is die het voorzien heeft op jonge vrouwen.

Those who kill gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Those who kill de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Those who kill bij Those who kill liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Those who kill. Heb je een uitzending van Those who kill gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Those who kill gemist

Deense (DK) Misdaadserie. Met: Laura Bach, Jakob Cedergren e.a. Afl.: Eye for an eye. Nadat het onherkenbare lichaam van een man wordt gevonden, weet het politieteam van Kopenhagen al snel de link te leggen tussen de moord en de oorlog tussen Oost-Europese drugsbendes. Gelukkig heeft de politie een agent undercover, die werkzaam is als chauffeur voor een van de bendeleiders. Thomas vermoedt echter dat de zaak van een veel meer persoonlijke aard is dan zomaar een afrekening in het drugscircuit. Als vervolgens dan ook de undercoveragent dood gevonden wordt, moet Thomas een belangrijke beslissing nemen die verstrekkende gevolgen heeft voor hemzelf, zijn familie en de politie.

Uitzending gemist van Those who kill? Hier kun je alle uitzendingen van Those who kill kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 11-05-2019 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!