Programma gemist?

Een uit jongen vertelt waarom uit hij en zijn zus als in yin en in yang zijn tijdens sinds het overlijden van hun met moeder, een vrouw naar vertelt de hoe ze op tv een burn-out kreeg en verliefd werd een tegelijkertijd, Joris praat op tv met met twee broertjes over op tv hoe het is op tv om doof naar te zijn en een Colombiaanse vrouw op tv op tv wacht op haar ouders die ze door vijf op jaar niet heeft met gezien.

Een op tv jonge vrouw vertelt in dat de liefde van van haar leven niet meer op een wilde trouwen en op Joris praat met een vader over de op zijn depressie na de de geboorte van zijn zoon. op Verder wachten drie zusjes het op hun moeder op tv die 29 op tv jaar niet op vakantie met van is geweest en vertelt door een man hoe hij op tv een verhouding kreeg op met een andere tijdens vrouw.

Joris met praat met een moeder naar over de moord op met haar de zoon in Zuid-Afrika en de een naar vrouw vertelt hoe ze door haar het het Surinaamse vriendin heeft ontdekt in wat echte tijdens liefde is. Verder wacht een het trotse uit moeder op haar dochter die uit door een met ongeluk een een hersenbeschadiging opliep en wordt een uit Syrisch met gezin herenigd.

Een op moeder hoopt dat in haar zoon op uit tijd is om voorgoed afscheid op naar te nemen van zijn op stiefvader, een man staat met in smart op op tv zijn een nieuwe liefde te wachten en een uit vader ziet tijdens voor het eerst tijdens in zijn op leven zijn twintig jaar oude tijdens door dochter.

In uit deze aflevering wacht een jonge op vrouw op naar haar ouders die haar uit zullen bijstaan tijdens het naar de chemokuur waar het ze mee moet beginnen. Ook uit vertelt het een 80-jarige man over in de tijd in van de vrije liefde, vertelt een naar uit jongetje hoe het de is om authistisch door te zijn en wacht een in man op op zijn broer die hij op zestig jaar tijdens niet meer heeft met gezien.

Het verhaal uit van een vrouw die van in haar zoon verloor van door een brommerongeluk, een jonge de vader vertelt hoe met hij in de het gevangenis met terechtkwam en zijn uit leven beterde, twee vrouwen vertellen over tijdens hun liefde met voor met elkaar en hun vijftig honden en het Joris praat met uit een moeder en het dochter over hun uit uit elkaar gevallen naar in gezin.

Vanaf vanavond in is Joris Linssen weer in te zien in de uit een nieuw seizoen van Hello Goodbye. in Op Schiphol spreekt tijdens op Joris spontaan mensen aan, een die iemand wegbrengen of komen door ophalen en dit door leidt tot ontroerende het en verrassende gesprekken. het Verhalen over liefde, met de vriendschap en familiebanden. de De afleveringen zijn elke vrijdag waarop het een er geen Eredivisievoetbal is: op in 7, tijdens 14 en 28 september, 12 en door 19 de oktober en op 16 van en 23 de november. Joris Linssen: "Ook dit seizoen met valt me het op hoe open naar de mensen het zijn, die ik op op Schiphol spreek. Het de is fascinerend met hoe diep we soms gaan, het tijdens midden in alle een drukte. De gesprekken tijdens geven een goed beeld van op wat er speelt in naar onze samenleving. Zo op tv werd het ik enorm met geraakt door een gesprek een met een Alzheimer-patiënt en zijn op tv echtgenote of toen van ik een jonge tijdens vrouw sprak die het met midden in een burn-out tijdens zit. Ontroerende ontboezemingen, het echt en puur, dat door is de door kracht van Hello Goodbye." In de van eerste op aflevering van een tijdens nieuw seizoen Hello Goodbye het van van verhaal van een man die werd een gered door zijn de naar hond, wacht een het moeder met smart op naar haar kleine vriendinnetje, vertelt een op man hoe naar de liefde uit van zijn een leven zijn ex werd en hoopt in een op vrouw dat haar man, met die de ziekte van met de Alzheimer heeft, hun dochter nog tijdens zal naar herkennen.

Een Angolese de man vertelt hoe de hij werd verraden een en door twee keer het land werd uitgezet, in maar toch een op tv op tv verblijfsvergunning kreeg. Een gescheiden stel neemt op met afscheid en de vrouw op vertelt waarom van zij stiekem met hun kinderen op tv uit Libanon is vertrokken. met Een opa van en tijdens oma kunnen niet wachten hun op kleinzoon op tv van twaalf uit Canada op weer te met zien.

Joris praat met met een jongen het die nog niet in zo lang geleden op tv een meisje door was. Een Afghaanse man vertelt op tv hoe van hij als negenjarig met jongetje werd neergeschoten. uit Een geliefd meisje met neemt afscheid het van haar familie en in een bezorgde in moeder vertelt hoe tijdens haar dochter in Nepal moest vluchten de voor een met overstroming.

Joris met praat met een vrouw het over hoe zij omgaat tijdens van met haar ernstige ziekte, een jong de meisje vertelt over naar haar met angststoornis, een in moeder vertrekt met in haar zoon naar Curaçao van voor de begrafenis van haar een vader en van het door verhaal van een vader die zijn in ene van dochter weer in zijn leven tijdens kreeg, maar op daardoor het contact met uit zijn met andere dochter tijdens kwijtraakte.

Een op geadopteerde vrouw staat vol verlangen in tijdens op haar halfzus te naar wachten. Een jonge op tv vrouw die op reis gaat op naar Nigeria neemt op tv tijdens afscheid van haar bezorgde moeder met en zus. Een verliefde van man vertelt de dat hij het een tweede kans van krijgt van zijn Amerikaanse een vrouw tijdens en een bijzonder verhaal van een tijdens in Egyptische vrouw over de het tijd dat een ze uitgehuwelijkt was.

Een met jongen vertelt de over de zelfmoord van zijn beste van door vriend. * Een met verliefde basketballer kan niet wachten zijn op Amerikaanse vriendin door weer te zien. * uit Het in verhaal van een tijdens vrouw die er op tv op jonge leeftijd achter kwam op tv dat naar ze nog een halfbroer door heeft de in Zuid Afrika. * tijdens Een Syrische jongen de wacht samen met zijn het vader en zus op op tv zijn moeder die van hij anderhalf jaar door niet heeft met gezien.

Een op tv aanstaande bruid wacht op tv op haar Canadese van ouders. Ook vertelt naar een jonge Afghaanse vrouw de dat ze zeventien de jaar met op haar gezin in een asielzoekerscentrum een heeft doorgebracht. Joris door in heeft een bijzonder gesprek naar met een jongen over door zijn gokverslaving en op twee op tv goede oude vrienden zien elkaar met voor het op tv laatst in hun van leven.

Ouders tijdens vertellen op aangrijpende manier in aan Joris over op de verdwijning van hun in dochter, 21 jaar uit geleden.Meer op tv In deze aflevering naar vertellen ouders op naar aangrijpende manier een aan Joris over op tv de verdwijning van hun dochter, door 21 jaar geleden, uit raakt een Yvon in gesprek naar met een arts wiens leven is op tv gered door tijdens zijn schoonmoeder een en emigreren moeder van en dochtertje naar Amerika om op tv daar eindelijk naar als gezin samen het te op tv zijn.Minder

Yvon uit spreekt een van jong Syrisch meisje dat tijdens gevlucht is naar op Nederland en op tv een bizarre boottocht op tv achter de rug heeft.Meer Yvon uit spreekt een jong naar Syrisch meisje dat gevlucht het is naar een Nederland en een bizarre op tv boottocht achter de van op tv rug heeft. Joris hoort het het aangrijpende met relaas over een jong gezin op tv dat na jaren eindelijk door het thuisfront kan uit uit omhelzen en de vijfjarige op Lennard komt na een maandenlange van behandeling in met Amerika weer op thuis.Minder

augustus 2019
19-12-2018 22:20

Hello Goodbye

Hello Goodbye - Hello Goodbye

Een jongen vertelt waarom hij en zijn zus als yin en yang zijn sinds het overlijden van hun moeder, een vrouw vertelt hoe ze een burn-out kreeg en verliefd werd tegelijkertijd, Joris praat met twee broertjes over hoe het is om doof te zijn ...

03-12-2018 22:10

Hello Goodbye

Hello Goodbye - Hello Goodbye

Een jonge vrouw vertelt dat de liefde van haar leven niet meer wilde trouwen en Joris praat met een vader over zijn depressie na de geboorte van zijn zoon. Verder wachten drie zusjes op hun moeder die 29 jaar niet op vakantie is geweest en ...

23-11-2018 22:10

Hello Goodbye

Hello Goodbye - Hello Goodbye

Joris praat met een moeder over de moord op haar zoon in Zuid-Afrika en een vrouw vertelt hoe ze door haar Surinaamse vriendin heeft ontdekt wat echte liefde is. Verder wacht een trotse moeder op haar dochter die door een ongeluk een hersen...

19-10-2018 22:30

Hello Goodbye

Hello Goodbye - Hello Goodbye

Een moeder hoopt dat haar zoon op tijd is om voorgoed afscheid te nemen van zijn stiefvader, een man staat met smart op zijn nieuwe liefde te wachten en een vader ziet voor het eerst in zijn leven zijn twintig jaar oude dochter.

12-10-2018 22:30

Hello Goodbye

Hello Goodbye - Hello Goodbye

In deze aflevering wacht een jonge vrouw op haar ouders die haar zullen bijstaan tijdens de chemokuur waar ze mee moet beginnen. Ook vertelt een 80-jarige man over de tijd van de vrije liefde, vertelt een jongetje hoe het is om authistisch ...

14-09-2018 22:30

Hello Goodbye

Hello Goodbye - Hello Goodbye

Het verhaal van een vrouw die haar zoon verloor door een brommerongeluk, een jonge vader vertelt hoe hij in de gevangenis terechtkwam en zijn leven beterde, twee vrouwen vertellen over hun liefde voor elkaar en hun vijftig honden en Joris p...

07-09-2018 22:25

Terug: Hello Goodbye

Hello Goodbye - Terug: Hello Goodbye

Vanaf vanavond is Joris Linssen weer te zien in een nieuw seizoen van Hello Goodbye. Op Schiphol spreekt Joris spontaan mensen aan, die iemand wegbrengen of komen ophalen en dit leidt tot ontroerende en verrassende gesprekken. Verhalen over...

19-10-2017 20:35

Hello Goodbye

Hello Goodbye - Hello Goodbye

Een Angolese man vertelt hoe hij werd verraden en twee keer het land werd uitgezet, maar toch een verblijfsvergunning kreeg. Een gescheiden stel neemt afscheid en de vrouw vertelt waarom zij stiekem met hun kinderen uit Libanon is vertrokke...

05-10-2017 20:35

Hello Goodbye

Hello Goodbye - Hello Goodbye

Joris praat met een jongen die nog niet zo lang geleden een meisje was. Een Afghaanse man vertelt hoe hij als negenjarig jongetje werd neergeschoten. Een geliefd meisje neemt afscheid van haar familie en een bezorgde moeder vertelt hoe haar...

28-09-2017 20:35

Hello Goodbye

Hello Goodbye - Hello Goodbye

Joris praat met een vrouw over hoe zij omgaat met haar ernstige ziekte, een jong meisje vertelt over haar angststoornis, een moeder vertrekt met haar zoon naar Curaçao voor de begrafenis van haar vader en het verhaal van een vader die zijn ...

21-09-2017 20:35

Hello Goodbye

Hello Goodbye - Hello Goodbye

Een geadopteerde vrouw staat vol verlangen op haar halfzus te wachten. Een jonge vrouw die op reis gaat naar Nigeria neemt afscheid van haar bezorgde moeder en zus. Een verliefde man vertelt dat hij een tweede kans krijgt van zijn Amerikaan...

14-09-2017 20:35

Hello Goodbye

Hello Goodbye - Hello Goodbye

Een jongen vertelt over de zelfmoord van zijn beste vriend. * Een verliefde basketballer kan niet wachten zijn Amerikaanse vriendin weer te zien. * Het verhaal van een vrouw die er op jonge leeftijd achter kwam dat ze nog een halfbroer heef...

07-09-2017 20:35

Hello Goodbye

Hello Goodbye - Hello Goodbye

Een aanstaande bruid wacht op haar Canadese ouders. Ook vertelt een jonge Afghaanse vrouw dat ze zeventien jaar met haar gezin in een asielzoekerscentrum heeft doorgebracht. Joris heeft een bijzonder gesprek met een jongen over zijn gokvers...

24-06-2016 10:10

Hello Goodbye

Hello Goodbye - Hello Goodbye

Ouders vertellen op aangrijpende manier aan Joris over de verdwijning van hun dochter, 21 jaar geleden.Meer In deze aflevering vertellen ouders op aangrijpende manier aan Joris over de verdwijning van hun dochter, 21 jaar geleden, raakt Yvo...

17-06-2016 11:30

Hello Goodbye

Hello Goodbye - Hello Goodbye

Yvon spreekt een jong Syrisch meisje dat gevlucht is naar Nederland en een bizarre boottocht achter de rug heeft.Meer Yvon spreekt een jong Syrisch meisje dat gevlucht is naar Nederland en een bizarre boottocht achter de rug heeft. Joris ho...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 9. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hello Goodbye gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hello Goodbye de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hello Goodbye bij Hello Goodbye liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hello Goodbye. Heb je een uitzending van Hello Goodbye gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hello Goodbye gemist

Hello Goodbye is een programma van de NCRV, op de zender Nederland 1. In het programma staat Joris Linssen op Schiphol en vraagt mensen op dit vliegveld naar hun persoonlijke verhalen over ontmoetingen en herenigingen. De muziek van de serie Hello Goodbye is uitgebracht op cd, met als bonustrack een nummer van Joris Linssens eigen band "Caramba".

Uitzending gemist van Hello Goodbye? Hier kun je alle uitzendingen van Hello Goodbye kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 125
  • Laatste uitzending op 19-12-2018 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord