Programma gemist?

Een jongen door vertelt naar waarom hij en zijn zus in als yin en het yang uit zijn sinds het overlijden van hun door moeder, een vrouw met vertelt van hoe ze een burn-out op tv kreeg en verliefd in werd tegelijkertijd, op Joris praat met twee op tv broertjes de over hoe het is om doof van te zijn naar en een met Colombiaanse vrouw tijdens wacht op haar ouders die een ze vijf jaar niet tijdens heeft naar gezien.

Een jonge op vrouw in vertelt dat de naar liefde van haar leven niet meer de wilde trouwen en met Joris praat met met een door vader over zijn depressie op tv na de geboorte een van zijn het zoon. Verder wachten in drie zusjes op hun door moeder uit die 29 jaar niet op van vakantie is geweest en de van vertelt een man hoe hij op een verhouding op tv kreeg met een naar andere vrouw.

Joris van praat met een moeder over een de de moord op in haar zoon in met Zuid-Afrika en een vrouw vertelt hoe de op tv ze door haar Surinaamse van vriendin heeft met ontdekt wat echte liefde is. naar Verder wacht een door trotse moeder op door haar dochter die door van een een ongeluk een tijdens hersenbeschadiging opliep en wordt een Syrisch uit gezin van herenigd.

Een de moeder hoopt dat naar haar zoon het op tijd is om voorgoed afscheid op tv te naar nemen van van zijn stiefvader, een man staat in met smart een op zijn nieuwe de liefde te wachten en een uit vader ziet voor op tv het eerst in de op zijn leven zijn twintig met jaar oude de dochter.

In deze tijdens aflevering wacht een jonge het van vrouw op haar ouders die haar uit zullen bijstaan tijdens een de tijdens chemokuur waar ze mee door moet met beginnen. Ook vertelt een 80-jarige man met de over de tijd van de tijdens vrije liefde, vertelt een tijdens jongetje hoe het op is in om authistisch te het zijn en door wacht een man op zijn broer met die een hij zestig jaar niet meer uit heeft met gezien.

Het van verhaal van een het vrouw die haar zoon in verloor door een met brommerongeluk, een jonge in vader een vertelt hoe hij een in de gevangenis terechtkwam en de zijn leven naar beterde, twee vrouwen vertellen door over het hun liefde voor elkaar en hun van vijftig honden en uit Joris praat met een een moeder en tijdens dochter van over hun uit in elkaar gevallen door gezin.

Vanaf tijdens vanavond is Joris Linssen weer tijdens te op zien in een uit nieuw seizoen van Hello Goodbye. de Op Schiphol het spreekt Joris spontaan het mensen aan, die iemand op wegbrengen of uit komen ophalen en dit de door leidt tot ontroerende met en verrassende gesprekken. Verhalen over liefde, tijdens vriendschap en familiebanden. het De afleveringen door zijn elke op tv vrijdag waarop er van geen Eredivisievoetbal is: een op 7, 14 met en 28 september, 12 en door 19 uit oktober en op 16 het en 23 november. Joris de Linssen: op tv "Ook dit seizoen valt me op van het hoe open de mensen zijn, die tijdens ik uit op Schiphol spreek. Het is van fascinerend hoe uit diep het we soms gaan, midden de in alle de drukte. De gesprekken van geven een goed beeld het van wat er speelt in de onze samenleving. Zo uit naar werd ik enorm geraakt een door een gesprek met een door Alzheimer-patiënt en door zijn echtgenote of tijdens toen ik een jonge op tv vrouw sprak die in midden van in een in burn-out zit. Ontroerende ontboezemingen, echt en tijdens puur, dat is op tv de tijdens kracht van Hello Goodbye." In de naar eerste aflevering de van een met nieuw seizoen uit Hello Goodbye het verhaal van een uit tijdens man die werd gered door zijn op hond, wacht een op moeder met smart naar op van haar kleine vriendinnetje, op vertelt een man uit hoe de liefde van zijn het leven zijn ex met in werd en hoopt een een vrouw dat haar van man, die de ziekte een van Alzheimer een heeft, hun dochter het nog zal het herkennen.

Een Angolese door man vertelt hoe naar hij werd verraden en tijdens twee keer het een land het werd uitgezet, maar toch op tv een verblijfsvergunning met kreeg. Een de gescheiden stel neemt afscheid en een de vrouw vertelt met waarom tijdens zij stiekem met hun met kinderen uit het Libanon is vertrokken. Een met opa en oma kunnen uit niet wachten hun van kleinzoon van een twaalf uit met Canada weer te van zien.

Joris praat met met een jongen het die nog niet op tv zo lang geleden in een meisje was. Een met Afghaanse uit man vertelt hoe hij als in negenjarig jongetje op tv werd neergeschoten. Een een geliefd het meisje neemt afscheid van naar haar familie en een door bezorgde moeder vertelt hoe door haar dochter in in Nepal in moest vluchten voor op een overstroming.

Joris praat uit met een vrouw over naar hoe op tv zij omgaat uit met haar ernstige ziekte, een jong in meisje vertelt over door door haar angststoornis, een een moeder vertrekt met het haar zoon naar Curaçao voor de door begrafenis de van haar vader en door het verhaal van naar een vader die op tv zijn ene dochter weer een uit in zijn leven kreeg, een maar daardoor het contact tijdens met zijn de andere dochter uit kwijtraakte.

Een tijdens geadopteerde vrouw op tv staat vol verlangen op haar het halfzus te wachten. naar Een het jonge vrouw die naar op reis gaat het naar Nigeria neemt op afscheid van haar met bezorgde moeder en zus. de Een verliefde man vertelt tijdens dat een hij een tweede kans krijgt uit van zijn de Amerikaanse vrouw en in een bijzonder verhaal van met een Egyptische vrouw in over de tijd door dat naar ze uitgehuwelijkt was.

Een jongen vertelt tijdens over de tijdens zelfmoord van zijn de beste vriend. * Een van verliefde op tv basketballer kan door niet wachten zijn Amerikaanse vriendin het weer uit te zien. * Het verhaal van tijdens een vrouw die door er op het jonge met leeftijd achter kwam dat op tv ze nog een halfbroer heeft tijdens in Zuid het Afrika. * Een van Syrische jongen wacht samen op tv met zijn een vader en zus de op zijn de moeder die hij anderhalf op jaar op tv niet heeft gezien.

Een aanstaande van bruid wacht op haar op Canadese ouders. Ook op vertelt een naar jonge Afghaanse vrouw uit dat ze op tv zeventien jaar met haar gezin op tv in een uit asielzoekerscentrum heeft tijdens doorgebracht. Joris heeft een bijzonder de gesprek met een naar tijdens jongen over zijn gokverslaving op en twee naar goede oude vrienden zien op elkaar voor het laatst met in hun op leven.

Ouders vertellen op uit uit aangrijpende manier aan een Joris over de de verdwijning van hun dochter, op tv 21 jaar geleden.Meer de In deze aflevering een vertellen ouders de op aangrijpende manier aan Joris over op de verdwijning van van hun dochter, de 21 jaar op tv geleden, raakt Yvon in gesprek uit met een een arts door wiens leven is gered tijdens door zijn schoonmoeder en van emigreren moeder en dochtertje door naar Amerika om een daar eindelijk als door gezin het samen te de zijn.Minder

Yvon uit spreekt een jong naar Syrisch meisje dat op tv gevlucht is naar Nederland en het een tijdens bizarre boottocht achter de op tv rug heeft.Meer Yvon spreekt tijdens een een jong Syrisch tijdens meisje dat gevlucht is naar Nederland in en een bizarre op boottocht het achter de rug heeft. met Joris uit hoort het aangrijpende relaas over een uit het jong gezin dat na jaren van eindelijk door het thuisfront kan omhelzen en in de vijfjarige Lennard op tv komt uit na een maandenlange naar behandeling in Amerika weer van thuis.Minder

oktober 2021
19-12-2018 22:20

Hello Goodbye

Hello Goodbye - Hello Goodbye

Een jongen vertelt waarom hij en zijn zus als yin en yang zijn sinds het overlijden van hun moeder, een vrouw vertelt hoe ze een burn-out kreeg en verliefd werd tegelijkertijd, Joris praat met twee broertjes over hoe het is om doof te zijn ...

03-12-2018 22:10

Hello Goodbye

Hello Goodbye - Hello Goodbye

Een jonge vrouw vertelt dat de liefde van haar leven niet meer wilde trouwen en Joris praat met een vader over zijn depressie na de geboorte van zijn zoon. Verder wachten drie zusjes op hun moeder die 29 jaar niet op vakantie is geweest en ...

23-11-2018 22:10

Hello Goodbye

Hello Goodbye - Hello Goodbye

Joris praat met een moeder over de moord op haar zoon in Zuid-Afrika en een vrouw vertelt hoe ze door haar Surinaamse vriendin heeft ontdekt wat echte liefde is. Verder wacht een trotse moeder op haar dochter die door een ongeluk een hersen...

19-10-2018 22:30

Hello Goodbye

Hello Goodbye - Hello Goodbye

Een moeder hoopt dat haar zoon op tijd is om voorgoed afscheid te nemen van zijn stiefvader, een man staat met smart op zijn nieuwe liefde te wachten en een vader ziet voor het eerst in zijn leven zijn twintig jaar oude dochter.

12-10-2018 22:30

Hello Goodbye

Hello Goodbye - Hello Goodbye

In deze aflevering wacht een jonge vrouw op haar ouders die haar zullen bijstaan tijdens de chemokuur waar ze mee moet beginnen. Ook vertelt een 80-jarige man over de tijd van de vrije liefde, vertelt een jongetje hoe het is om authistisch ...

14-09-2018 22:30

Hello Goodbye

Hello Goodbye - Hello Goodbye

Het verhaal van een vrouw die haar zoon verloor door een brommerongeluk, een jonge vader vertelt hoe hij in de gevangenis terechtkwam en zijn leven beterde, twee vrouwen vertellen over hun liefde voor elkaar en hun vijftig honden en Joris p...

07-09-2018 22:25

Terug: Hello Goodbye

Hello Goodbye - Terug: Hello Goodbye

Vanaf vanavond is Joris Linssen weer te zien in een nieuw seizoen van Hello Goodbye. Op Schiphol spreekt Joris spontaan mensen aan, die iemand wegbrengen of komen ophalen en dit leidt tot ontroerende en verrassende gesprekken. Verhalen over...

19-10-2017 20:35

Hello Goodbye

Hello Goodbye - Hello Goodbye

Een Angolese man vertelt hoe hij werd verraden en twee keer het land werd uitgezet, maar toch een verblijfsvergunning kreeg. Een gescheiden stel neemt afscheid en de vrouw vertelt waarom zij stiekem met hun kinderen uit Libanon is vertrokke...

05-10-2017 20:35

Hello Goodbye

Hello Goodbye - Hello Goodbye

Joris praat met een jongen die nog niet zo lang geleden een meisje was. Een Afghaanse man vertelt hoe hij als negenjarig jongetje werd neergeschoten. Een geliefd meisje neemt afscheid van haar familie en een bezorgde moeder vertelt hoe haar...

28-09-2017 20:35

Hello Goodbye

Hello Goodbye - Hello Goodbye

Joris praat met een vrouw over hoe zij omgaat met haar ernstige ziekte, een jong meisje vertelt over haar angststoornis, een moeder vertrekt met haar zoon naar Curaçao voor de begrafenis van haar vader en het verhaal van een vader die zijn ...

21-09-2017 20:35

Hello Goodbye

Hello Goodbye - Hello Goodbye

Een geadopteerde vrouw staat vol verlangen op haar halfzus te wachten. Een jonge vrouw die op reis gaat naar Nigeria neemt afscheid van haar bezorgde moeder en zus. Een verliefde man vertelt dat hij een tweede kans krijgt van zijn Amerikaan...

14-09-2017 20:35

Hello Goodbye

Hello Goodbye - Hello Goodbye

Een jongen vertelt over de zelfmoord van zijn beste vriend. * Een verliefde basketballer kan niet wachten zijn Amerikaanse vriendin weer te zien. * Het verhaal van een vrouw die er op jonge leeftijd achter kwam dat ze nog een halfbroer heef...

07-09-2017 20:35

Hello Goodbye

Hello Goodbye - Hello Goodbye

Een aanstaande bruid wacht op haar Canadese ouders. Ook vertelt een jonge Afghaanse vrouw dat ze zeventien jaar met haar gezin in een asielzoekerscentrum heeft doorgebracht. Joris heeft een bijzonder gesprek met een jongen over zijn gokvers...

24-06-2016 10:10

Hello Goodbye

Hello Goodbye - Hello Goodbye

Ouders vertellen op aangrijpende manier aan Joris over de verdwijning van hun dochter, 21 jaar geleden.Meer In deze aflevering vertellen ouders op aangrijpende manier aan Joris over de verdwijning van hun dochter, 21 jaar geleden, raakt Yvo...

17-06-2016 11:30

Hello Goodbye

Hello Goodbye - Hello Goodbye

Yvon spreekt een jong Syrisch meisje dat gevlucht is naar Nederland en een bizarre boottocht achter de rug heeft.Meer Yvon spreekt een jong Syrisch meisje dat gevlucht is naar Nederland en een bizarre boottocht achter de rug heeft. Joris ho...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 9. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hello Goodbye gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hello Goodbye de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hello Goodbye bij Hello Goodbye liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hello Goodbye. Heb je een uitzending van Hello Goodbye gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hello Goodbye gemist

Hello Goodbye is een programma van de NCRV, op de zender Nederland 1. In het programma staat Joris Linssen op Schiphol en vraagt mensen op dit vliegveld naar hun persoonlijke verhalen over ontmoetingen en herenigingen. De muziek van de serie Hello Goodbye is uitgebracht op cd, met als bonustrack een nummer van Joris Linssens eigen band "Caramba".

Uitzending gemist van Hello Goodbye? Hier kun je alle uitzendingen van Hello Goodbye kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 125
  • Laatste uitzending op 19-12-2018 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!