Programma gemist?

Een jongen vertelt het waarom tijdens hij en zijn met zus als op yin en yang zijn de sinds het overlijden van hun op tv de moeder, een vrouw met vertelt hoe ze van een burn-out kreeg en op verliefd werd door tegelijkertijd, Joris praat met twee broertjes van over hoe het op is om in doof tijdens te zijn en een Colombiaanse door vrouw wacht op naar haar ouders die ze uit vijf jaar tijdens niet het heeft gezien.

Een jonge vrouw naar vertelt dat een de liefde van op haar leven niet van meer wilde trouwen in en Joris in praat met uit een vader over zijn depressie na tijdens het de geboorte van in zijn zoon. Verder wachten drie zusjes naar het op hun moeder die 29 naar jaar door niet op vakantie is het geweest en op vertelt een man hoe hij in een verhouding kreeg met het een andere een vrouw.

Joris praat met een van een moeder over de moord door op de haar zoon in Zuid-Afrika en een in vrouw vertelt hoe door op tv ze door haar Surinaamse vriendin heeft uit ontdekt wat echte in in liefde is. Verder wacht een trotse op tv moeder op op tv haar dochter die door tijdens een ongeluk op tv een de hersenbeschadiging opliep en tijdens wordt een Syrisch gezin tijdens herenigd.

Een moeder uit hoopt op tv dat haar zoon op tijd van is om op voorgoed afscheid te nemen van met zijn stiefvader, met een man een staat met smart op uit zijn op nieuwe liefde te wachten en een van vader op ziet voor het eerst door in zijn uit leven zijn twintig jaar oude van het dochter.

In op deze aflevering wacht een in jonge vrouw op met haar ouders met die haar van zullen bijstaan tijdens de uit chemokuur waar op tv ze mee moet beginnen. een Ook vertelt een uit 80-jarige man het over de tijd uit van de vrije liefde, vertelt van een jongetje hoe het met is om authistisch het te zijn uit en in wacht een man op door zijn broer die hij zestig door op jaar niet meer heeft de gezien.

Het verhaal uit van een naar vrouw die haar zoon verloor van door uit een brommerongeluk, een tijdens jonge vader vertelt hoe van hij in het de gevangenis terechtkwam op tv en zijn leven in beterde, twee vrouwen op vertellen over het hun liefde voor elkaar naar en hun vijftig op tv honden en Joris praat op tv met een moeder en door dochter over hun naar uit elkaar gevallen met uit gezin.

Vanaf naar vanavond is Joris met Linssen weer te door zien in een nieuw seizoen op het van Hello Goodbye. in Op Schiphol spreekt een Joris spontaan mensen het aan, die iemand wegbrengen of met komen ophalen in en dit leidt uit tot ontroerende en verrassende van gesprekken. van Verhalen over liefde, vriendschap en uit familiebanden. De afleveringen door zijn elke vrijdag waarop op tv er geen Eredivisievoetbal door is: met op 7, 14 en 28 de september, naar 12 en 19 oktober en naar op 16 de en een 23 november. Joris Linssen: "Ook dit een seizoen naar valt me op hoe open door de mensen zijn, de die ik uit op Schiphol spreek. het Het is fascinerend uit hoe diep we het soms gaan, een midden in alle drukte. op De gesprekken geven naar een goed beeld door van wat de er speelt in onze met samenleving. Zo naar werd ik enorm geraakt door op tv een gesprek met een tijdens Alzheimer-patiënt en zijn door echtgenote of het toen tijdens ik een jonge vrouw tijdens sprak die midden in uit een uit burn-out zit. Ontroerende in ontboezemingen, echt en puur, dat is de de kracht op van Hello op Goodbye." In de door eerste aflevering van een het nieuw seizoen Hello Goodbye het tijdens verhaal van een het man die in werd gered door zijn het een hond, wacht een moeder met smart van op haar kleine de vriendinnetje, vertelt een uit man hoe de op tv liefde op tv van zijn leven zijn ex met werd en uit hoopt een op tv vrouw dat haar man, die een de ziekte van de naar Alzheimer heeft, hun dochter door nog zal een herkennen.

Een van Angolese man vertelt op tv hoe hij werd op verraden en twee tijdens keer het land op tv werd uitgezet, tijdens maar toch een in verblijfsvergunning kreeg. Een gescheiden stel neemt naar afscheid en de in vrouw vertelt een waarom zij stiekem met op hun kinderen op uit Libanon is het vertrokken. Een opa en op de oma kunnen niet wachten hun kleinzoon van van twaalf uit een Canada weer de te met zien.

Joris praat de met het een jongen die nog niet zo op een lang geleden een op tv meisje was. Een Afghaanse op man vertelt door hoe hij als negenjarig de jongetje werd neergeschoten. Een op geliefd meisje neemt afscheid in van op tv haar familie en een bezorgde uit op tv moeder vertelt hoe haar dochter door in tijdens Nepal moest vluchten voor een een overstroming.

Joris praat met van een vrouw tijdens over hoe in zij omgaat met met haar ernstige een ziekte, een jong meisje vertelt over van haar angststoornis, een een moeder de vertrekt met haar zoon naar een Curaçao naar voor de tijdens begrafenis van haar vader en het de verhaal van een een vader naar die zijn van ene dochter weer in van zijn leven kreeg, maar daardoor op het contact naar met zijn in andere dochter op tv kwijtraakte.

Een tijdens geadopteerde vrouw staat vol met verlangen op haar halfzus het te het wachten. Een jonge vrouw die uit op reis in gaat van naar Nigeria neemt afscheid van haar met bezorgde moeder van en zus. Een naar verliefde man vertelt de dat hij naar een tweede kans krijgt het van zijn Amerikaanse op tv vrouw uit en een bijzonder verhaal naar van een de Egyptische vrouw over de tijd dat op tv ze uitgehuwelijkt in was.

Een uit jongen vertelt over de zelfmoord tijdens van het zijn beste vriend. * Een naar verliefde basketballer het kan niet wachten zijn een het Amerikaanse vriendin weer in te zien. * Het in verhaal van van een vrouw die er op jonge het met leeftijd achter kwam dat ze met nog een halfbroer heeft tijdens in Zuid met Afrika. * het Een Syrische naar jongen wacht samen naar met zijn vader en een zus op zijn op tv moeder die hij naar anderhalf jaar niet heeft tijdens gezien.

Een de aanstaande bruid op wacht op haar Canadese ouders. Ook in vertelt een tijdens jonge uit Afghaanse vrouw dat ze zeventien met jaar met haar gezin tijdens in een een asielzoekerscentrum heeft doorgebracht. Joris op heeft een tijdens bijzonder gesprek met tijdens een jongen het over zijn gokverslaving op tv en twee in goede oude vrienden zien een elkaar voor met het laatst in hun met leven.

Ouders op vertellen op op tv aangrijpende manier aan met Joris over de verdwijning het van hun naar dochter, 21 jaar geleden.Meer In deze een aflevering vertellen ouders op tv met op aangrijpende manier op tv aan Joris over de het verdwijning van hun van dochter, 21 het jaar geleden, raakt Yvon in de gesprek met het een arts door wiens leven is gered door het zijn schoonmoeder en naar emigreren in moeder en dochtertje naar Amerika om uit de daar eindelijk als gezin samen te een op tv zijn.Minder

Yvon een spreekt een jong Syrisch meisje een dat met gevlucht is naar Nederland een en een naar bizarre boottocht uit achter de rug heeft.Meer Yvon spreekt de een jong op tv Syrisch het meisje dat gevlucht is naar Nederland op een en een bizarre boottocht achter de naar naar rug heeft. Joris hoort tijdens het aangrijpende relaas naar over een door jong gezin dat na jaren het eindelijk het thuisfront kan tijdens van omhelzen en de vijfjarige Lennard komt uit na uit een maandenlange behandeling in naar Amerika weer een thuis.Minder

april 2019
19-12-2018 22:20

Hello Goodbye

Hello Goodbye - Hello Goodbye

Een jongen vertelt waarom hij en zijn zus als yin en yang zijn sinds het overlijden van hun moeder, een vrouw vertelt hoe ze een burn-out kreeg en verliefd werd tegelijkertijd, Joris praat met twee broertjes over hoe het is om doof te zijn ...

03-12-2018 22:10

Hello Goodbye

Hello Goodbye - Hello Goodbye

Een jonge vrouw vertelt dat de liefde van haar leven niet meer wilde trouwen en Joris praat met een vader over zijn depressie na de geboorte van zijn zoon. Verder wachten drie zusjes op hun moeder die 29 jaar niet op vakantie is geweest en ...

23-11-2018 22:10

Hello Goodbye

Hello Goodbye - Hello Goodbye

Joris praat met een moeder over de moord op haar zoon in Zuid-Afrika en een vrouw vertelt hoe ze door haar Surinaamse vriendin heeft ontdekt wat echte liefde is. Verder wacht een trotse moeder op haar dochter die door een ongeluk een hersen...

19-10-2018 22:30

Hello Goodbye

Hello Goodbye - Hello Goodbye

Een moeder hoopt dat haar zoon op tijd is om voorgoed afscheid te nemen van zijn stiefvader, een man staat met smart op zijn nieuwe liefde te wachten en een vader ziet voor het eerst in zijn leven zijn twintig jaar oude dochter.

12-10-2018 22:30

Hello Goodbye

Hello Goodbye - Hello Goodbye

In deze aflevering wacht een jonge vrouw op haar ouders die haar zullen bijstaan tijdens de chemokuur waar ze mee moet beginnen. Ook vertelt een 80-jarige man over de tijd van de vrije liefde, vertelt een jongetje hoe het is om authistisch ...

14-09-2018 22:30

Hello Goodbye

Hello Goodbye - Hello Goodbye

Het verhaal van een vrouw die haar zoon verloor door een brommerongeluk, een jonge vader vertelt hoe hij in de gevangenis terechtkwam en zijn leven beterde, twee vrouwen vertellen over hun liefde voor elkaar en hun vijftig honden en Joris p...

07-09-2018 22:25

Terug: Hello Goodbye

Hello Goodbye - Terug: Hello Goodbye

Vanaf vanavond is Joris Linssen weer te zien in een nieuw seizoen van Hello Goodbye. Op Schiphol spreekt Joris spontaan mensen aan, die iemand wegbrengen of komen ophalen en dit leidt tot ontroerende en verrassende gesprekken. Verhalen over...

19-10-2017 20:35

Hello Goodbye

Hello Goodbye - Hello Goodbye

Een Angolese man vertelt hoe hij werd verraden en twee keer het land werd uitgezet, maar toch een verblijfsvergunning kreeg. Een gescheiden stel neemt afscheid en de vrouw vertelt waarom zij stiekem met hun kinderen uit Libanon is vertrokke...

05-10-2017 20:35

Hello Goodbye

Hello Goodbye - Hello Goodbye

Joris praat met een jongen die nog niet zo lang geleden een meisje was. Een Afghaanse man vertelt hoe hij als negenjarig jongetje werd neergeschoten. Een geliefd meisje neemt afscheid van haar familie en een bezorgde moeder vertelt hoe haar...

28-09-2017 20:35

Hello Goodbye

Hello Goodbye - Hello Goodbye

Joris praat met een vrouw over hoe zij omgaat met haar ernstige ziekte, een jong meisje vertelt over haar angststoornis, een moeder vertrekt met haar zoon naar Curaçao voor de begrafenis van haar vader en het verhaal van een vader die zijn ...

21-09-2017 20:35

Hello Goodbye

Hello Goodbye - Hello Goodbye

Een geadopteerde vrouw staat vol verlangen op haar halfzus te wachten. Een jonge vrouw die op reis gaat naar Nigeria neemt afscheid van haar bezorgde moeder en zus. Een verliefde man vertelt dat hij een tweede kans krijgt van zijn Amerikaan...

14-09-2017 20:35

Hello Goodbye

Hello Goodbye - Hello Goodbye

Een jongen vertelt over de zelfmoord van zijn beste vriend. * Een verliefde basketballer kan niet wachten zijn Amerikaanse vriendin weer te zien. * Het verhaal van een vrouw die er op jonge leeftijd achter kwam dat ze nog een halfbroer heef...

07-09-2017 20:35

Hello Goodbye

Hello Goodbye - Hello Goodbye

Een aanstaande bruid wacht op haar Canadese ouders. Ook vertelt een jonge Afghaanse vrouw dat ze zeventien jaar met haar gezin in een asielzoekerscentrum heeft doorgebracht. Joris heeft een bijzonder gesprek met een jongen over zijn gokvers...

24-06-2016 10:10

Hello Goodbye

Hello Goodbye - Hello Goodbye

Ouders vertellen op aangrijpende manier aan Joris over de verdwijning van hun dochter, 21 jaar geleden.Meer In deze aflevering vertellen ouders op aangrijpende manier aan Joris over de verdwijning van hun dochter, 21 jaar geleden, raakt Yvo...

17-06-2016 11:30

Hello Goodbye

Hello Goodbye - Hello Goodbye

Yvon spreekt een jong Syrisch meisje dat gevlucht is naar Nederland en een bizarre boottocht achter de rug heeft.Meer Yvon spreekt een jong Syrisch meisje dat gevlucht is naar Nederland en een bizarre boottocht achter de rug heeft. Joris ho...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 9. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hello Goodbye gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hello Goodbye de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hello Goodbye bij Hello Goodbye liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hello Goodbye. Heb je een uitzending van Hello Goodbye gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hello Goodbye gemist

Hello Goodbye is een programma van de NCRV, op de zender Nederland 1. In het programma staat Joris Linssen op Schiphol en vraagt mensen op dit vliegveld naar hun persoonlijke verhalen over ontmoetingen en herenigingen. De muziek van de serie Hello Goodbye is uitgebracht op cd, met als bonustrack een nummer van Joris Linssens eigen band "Caramba".

Uitzending gemist van Hello Goodbye? Hier kun je alle uitzendingen van Hello Goodbye kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 125
  • Laatste uitzending op 19-12-2018 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord