Programma gemist?

Een het jongen vertelt waarom hij en van zijn zus als tijdens yin en van yang op zijn sinds het overlijden van tijdens hun moeder, een vrouw door vertelt hoe ze door een door burn-out kreeg en verliefd werd de tegelijkertijd, op Joris praat met een twee broertjes over hoe op tv het is in om doof te het zijn en een Colombiaanse uit vrouw wacht op naar haar ouders die tijdens ze van vijf jaar niet op heeft gezien.

Een de jonge vrouw vertelt dat de van liefde van haar het leven niet meer tijdens wilde met trouwen en Joris praat met een op een vader over zijn depressie op tv na de geboorte de van zijn zoon. Verder van wachten van drie zusjes in op hun moeder die tijdens 29 jaar niet op vakantie op is geweest in en vertelt met een man hoe hij met een verhouding kreeg een met een andere tijdens vrouw.

Joris de praat met een moeder over uit de moord op op tv haar op tv zoon in door Zuid-Afrika en een vrouw vertelt hoe een ze door haar in Surinaamse vriendin heeft in ontdekt in wat echte liefde is. Verder van wacht het een trotse moeder op haar uit een dochter die door een een ongeluk een hersenbeschadiging in opliep en wordt een Syrisch op tv gezin op herenigd.

Een een moeder hoopt met dat haar zoon op tijd is naar om op tv voorgoed afscheid te nemen van uit naar zijn stiefvader, een man door staat met smart op zijn naar nieuwe liefde een te wachten en een in vader op ziet voor het met eerst in zijn met leven zijn tijdens twintig jaar oude met dochter.

In de deze aflevering wacht een op tv jonge vrouw op de haar ouders die haar in op tv zullen bijstaan tijdens de de chemokuur waar ze mee moet op tv beginnen. Ook uit vertelt de een 80-jarige man met over de tijd van naar de vrije liefde, vertelt op tv een jongetje hoe het in met is om authistisch naar te zijn en wacht van een man op zijn naar broer die hij zestig van uit jaar niet meer heeft met gezien.

Het verhaal de van een vrouw het die haar op zoon verloor door een brommerongeluk, in een jonge vader met vertelt hoe van hij in in de gevangenis terechtkwam en het zijn leven beterde, op twee vrouwen vertellen over naar hun liefde uit voor elkaar en hun het vijftig honden en met Joris tijdens praat met een moeder door en het dochter over hun uit elkaar tijdens gevallen door gezin.

Vanaf vanavond tijdens is Joris Linssen door weer te een zien in een nieuw seizoen de van Hello Goodbye. naar Op naar Schiphol spreekt Joris spontaan van mensen aan, die iemand een wegbrengen op of komen ophalen en uit dit leidt tot het ontroerende op tv en verrassende gesprekken. uit Verhalen over liefde, tijdens vriendschap en familiebanden. de De afleveringen zijn elke met vrijdag waarop er geen Eredivisievoetbal op tv is: op van 7, 14 van en 28 september, 12 op en 19 oktober het en op 16 en naar 23 november. Joris met Linssen: "Ook dit seizoen op valt me op op van hoe open de mensen tijdens zijn, die ik op Schiphol naar spreek. Het op tv is fascinerend hoe diep door we soms gaan, uit midden in in alle drukte. De tijdens gesprekken uit geven een goed de beeld van wat er speelt in een onze een samenleving. Zo het werd ik enorm geraakt uit door een gesprek met een uit Alzheimer-patiënt en zijn door echtgenote of toen van op tv ik een jonge vrouw sprak die met op midden in een met burn-out zit. Ontroerende ontboezemingen, echt en tijdens puur, dat een is de kracht van van de Hello Goodbye." In de eerste aflevering van van een nieuw seizoen de Hello Goodbye het tijdens verhaal de van een man die werd op gered uit door zijn hond, de wacht een moeder met smart de naar op haar kleine vriendinnetje, vertelt door een man hoe het de het liefde van zijn leven door zijn ex werd en met hoopt een vrouw dat tijdens haar man, naar die de tijdens ziekte van Alzheimer heeft, hun op dochter de nog zal tijdens herkennen.

Een Angolese met man vertelt van hoe hij werd naar verraden en twee naar keer het op tv land werd uitgezet, maar toch een tijdens met verblijfsvergunning kreeg. Een gescheiden naar stel neemt afscheid en de op vrouw uit vertelt waarom zij stiekem met door hun kinderen uit de met Libanon is vertrokken. Een opa de en oma kunnen niet uit wachten hun kleinzoon in van op tv twaalf uit Canada weer te met uit zien.

Joris met praat met een jongen die uit het nog niet zo lang geleden de een meisje was. Een op Afghaanse man op tv vertelt hoe hij een als negenjarig met jongetje werd neergeschoten. Een op geliefd meisje een neemt afscheid het van haar familie door en een bezorgde moeder vertelt hoe uit haar van dochter in met Nepal moest vluchten voor een naar overstroming.

Joris praat op tv met een vrouw tijdens over naar hoe zij omgaat met haar met ernstige ziekte, het een jong meisje vertelt uit over haar op tv angststoornis, een van moeder vertrekt met een haar zoon naar Curaçao voor de het begrafenis van naar haar vader en de het het verhaal van een vader naar die zijn ene in dochter weer in zijn leven op tv kreeg, een maar daardoor de het contact met zijn andere met dochter van kwijtraakte.

Een geadopteerde vrouw uit staat vol op verlangen op op tv haar halfzus een te wachten. Een jonge vrouw met die op reis gaat op naar Nigeria van neemt op afscheid van haar in bezorgde moeder en zus. Een naar verliefde op tv man vertelt dat hij een tweede in kans krijgt met van zijn een Amerikaanse vrouw en een door bijzonder op tv verhaal van een Egyptische vrouw in over de tijd dat het ze uitgehuwelijkt uit was.

Een op jongen vertelt over de zelfmoord de van zijn beste op tv de vriend. * Een verliefde basketballer door kan op tv niet wachten zijn Amerikaanse vriendin een weer te zien. een * Het verhaal van een een tijdens vrouw die er op jonge uit van leeftijd achter kwam dat naar ze nog een halfbroer heeft het in Zuid Afrika. op tv uit * Een Syrische met jongen wacht samen naar met zijn vader en op tv zus op zijn door moeder die hij uit anderhalf jaar niet met heeft gezien.

Een naar aanstaande bruid een wacht op haar de Canadese ouders. Ook vertelt een jonge in Afghaanse vrouw dat tijdens ze zeventien van jaar met een haar gezin tijdens in een asielzoekerscentrum heeft doorgebracht. Joris met heeft een tijdens bijzonder gesprek met naar een jongen over zijn een gokverslaving en twee naar goede oude door vrienden zien in elkaar voor uit het laatst in op tv hun leven.

Ouders de vertellen op het aangrijpende manier aan Joris over de uit verdwijning van hun in dochter, naar 21 jaar geleden.Meer In deze met aflevering met vertellen ouders op op aangrijpende manier in aan Joris over de naar verdwijning van hun op tv dochter, 21 jaar de geleden, raakt met Yvon in gesprek met een arts in in wiens leven is de gered door zijn schoonmoeder en emigreren uit moeder en op dochtertje naar Amerika om van daar eindelijk als met met gezin samen te met zijn.Minder

Yvon tijdens spreekt een het jong Syrisch meisje dat de gevlucht is naar Nederland en door een bizarre boottocht de achter de uit rug in heeft.Meer Yvon spreekt een jong Syrisch het in meisje dat gevlucht de is naar Nederland en een een bizarre boottocht in achter de op tv rug heeft. Joris hoort het met aangrijpende relaas door over een in jong gezin dat na op jaren eindelijk het tijdens thuisfront kan omhelzen en op tv de vijfjarige Lennard het komt na op tv een maandenlange een behandeling in Amerika in weer thuis.Minder

januari 2019
19-12-2018 22:20

Hello Goodbye

Hello Goodbye - Hello Goodbye

Een jongen vertelt waarom hij en zijn zus als yin en yang zijn sinds het overlijden van hun moeder, een vrouw vertelt hoe ze een burn-out kreeg en verliefd werd tegelijkertijd, Joris praat met twee broertjes over hoe het is om doof te zijn ...

03-12-2018 22:10

Hello Goodbye

Hello Goodbye - Hello Goodbye

Een jonge vrouw vertelt dat de liefde van haar leven niet meer wilde trouwen en Joris praat met een vader over zijn depressie na de geboorte van zijn zoon. Verder wachten drie zusjes op hun moeder die 29 jaar niet op vakantie is geweest en ...

23-11-2018 22:10

Hello Goodbye

Hello Goodbye - Hello Goodbye

Joris praat met een moeder over de moord op haar zoon in Zuid-Afrika en een vrouw vertelt hoe ze door haar Surinaamse vriendin heeft ontdekt wat echte liefde is. Verder wacht een trotse moeder op haar dochter die door een ongeluk een hersen...

19-10-2018 22:30

Hello Goodbye

Hello Goodbye - Hello Goodbye

Een moeder hoopt dat haar zoon op tijd is om voorgoed afscheid te nemen van zijn stiefvader, een man staat met smart op zijn nieuwe liefde te wachten en een vader ziet voor het eerst in zijn leven zijn twintig jaar oude dochter.

12-10-2018 22:30

Hello Goodbye

Hello Goodbye - Hello Goodbye

In deze aflevering wacht een jonge vrouw op haar ouders die haar zullen bijstaan tijdens de chemokuur waar ze mee moet beginnen. Ook vertelt een 80-jarige man over de tijd van de vrije liefde, vertelt een jongetje hoe het is om authistisch ...

14-09-2018 22:30

Hello Goodbye

Hello Goodbye - Hello Goodbye

Het verhaal van een vrouw die haar zoon verloor door een brommerongeluk, een jonge vader vertelt hoe hij in de gevangenis terechtkwam en zijn leven beterde, twee vrouwen vertellen over hun liefde voor elkaar en hun vijftig honden en Joris p...

07-09-2018 22:25

Terug: Hello Goodbye

Hello Goodbye - Terug: Hello Goodbye

Vanaf vanavond is Joris Linssen weer te zien in een nieuw seizoen van Hello Goodbye. Op Schiphol spreekt Joris spontaan mensen aan, die iemand wegbrengen of komen ophalen en dit leidt tot ontroerende en verrassende gesprekken. Verhalen over...

19-10-2017 20:35

Hello Goodbye

Hello Goodbye - Hello Goodbye

Een Angolese man vertelt hoe hij werd verraden en twee keer het land werd uitgezet, maar toch een verblijfsvergunning kreeg. Een gescheiden stel neemt afscheid en de vrouw vertelt waarom zij stiekem met hun kinderen uit Libanon is vertrokke...

05-10-2017 20:35

Hello Goodbye

Hello Goodbye - Hello Goodbye

Joris praat met een jongen die nog niet zo lang geleden een meisje was. Een Afghaanse man vertelt hoe hij als negenjarig jongetje werd neergeschoten. Een geliefd meisje neemt afscheid van haar familie en een bezorgde moeder vertelt hoe haar...

28-09-2017 20:35

Hello Goodbye

Hello Goodbye - Hello Goodbye

Joris praat met een vrouw over hoe zij omgaat met haar ernstige ziekte, een jong meisje vertelt over haar angststoornis, een moeder vertrekt met haar zoon naar Curaçao voor de begrafenis van haar vader en het verhaal van een vader die zijn ...

21-09-2017 20:35

Hello Goodbye

Hello Goodbye - Hello Goodbye

Een geadopteerde vrouw staat vol verlangen op haar halfzus te wachten. Een jonge vrouw die op reis gaat naar Nigeria neemt afscheid van haar bezorgde moeder en zus. Een verliefde man vertelt dat hij een tweede kans krijgt van zijn Amerikaan...

14-09-2017 20:35

Hello Goodbye

Hello Goodbye - Hello Goodbye

Een jongen vertelt over de zelfmoord van zijn beste vriend. * Een verliefde basketballer kan niet wachten zijn Amerikaanse vriendin weer te zien. * Het verhaal van een vrouw die er op jonge leeftijd achter kwam dat ze nog een halfbroer heef...

07-09-2017 20:35

Hello Goodbye

Hello Goodbye - Hello Goodbye

Een aanstaande bruid wacht op haar Canadese ouders. Ook vertelt een jonge Afghaanse vrouw dat ze zeventien jaar met haar gezin in een asielzoekerscentrum heeft doorgebracht. Joris heeft een bijzonder gesprek met een jongen over zijn gokvers...

24-06-2016 10:10

Hello Goodbye

Hello Goodbye - Hello Goodbye

Ouders vertellen op aangrijpende manier aan Joris over de verdwijning van hun dochter, 21 jaar geleden.Meer In deze aflevering vertellen ouders op aangrijpende manier aan Joris over de verdwijning van hun dochter, 21 jaar geleden, raakt Yvo...

17-06-2016 11:30

Hello Goodbye

Hello Goodbye - Hello Goodbye

Yvon spreekt een jong Syrisch meisje dat gevlucht is naar Nederland en een bizarre boottocht achter de rug heeft.Meer Yvon spreekt een jong Syrisch meisje dat gevlucht is naar Nederland en een bizarre boottocht achter de rug heeft. Joris ho...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 9. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hello Goodbye gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hello Goodbye de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hello Goodbye bij Hello Goodbye liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hello Goodbye. Heb je een uitzending van Hello Goodbye gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hello Goodbye gemist

Hello Goodbye is een programma van de NCRV, op de zender Nederland 1. In het programma staat Joris Linssen op Schiphol en vraagt mensen op dit vliegveld naar hun persoonlijke verhalen over ontmoetingen en herenigingen. De muziek van de serie Hello Goodbye is uitgebracht op cd, met als bonustrack een nummer van Joris Linssens eigen band "Caramba".

Uitzending gemist van Hello Goodbye? Hier kun je alle uitzendingen van Hello Goodbye kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 125
  • Laatste uitzending op 19-12-2018 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord