Programma gemist?

Een jongen uit vertelt waarom hij een en zijn zus naar als uit yin en yang zijn sinds door het overlijden tijdens van hun moeder, een vrouw in naar vertelt hoe ze een burn-out van kreeg een en verliefd werd tegelijkertijd, Joris naar praat van met twee broertjes over tijdens hoe het is van om doof te zijn en door een Colombiaanse vrouw op wacht op haar de in ouders die ze vijf een jaar niet op tv heeft gezien.

Een naar jonge vrouw door vertelt dat de het liefde van haar leven door niet meer uit wilde trouwen en Joris praat de met een met vader over zijn depressie na door de geboorte van van zijn naar zoon. Verder wachten drie zusjes op op hun in moeder die van 29 jaar niet in op vakantie is geweest een en vertelt de een man hoe door hij een verhouding kreeg met van tijdens een andere vrouw.

Joris praat de met een het moeder over de moord op naar haar zoon een in Zuid-Afrika en op een vrouw vertelt de hoe ze naar door haar Surinaamse vriendin heeft met ontdekt wat naar echte liefde is. op tv Verder wacht een met trotse moeder op op haar dochter met die door uit een ongeluk een hersenbeschadiging opliep en op tv wordt een het Syrisch van gezin herenigd.

Een in moeder hoopt dat uit haar zoon op tijd op tv is om voorgoed met afscheid te van nemen van op tv zijn stiefvader, een op tv man staat met smart op tv op zijn nieuwe liefde te uit op tv wachten en een vader uit ziet voor tijdens het eerst in zijn leven zijn een met twintig jaar oude het dochter.

In deze aflevering de wacht een een jonge vrouw door op haar de ouders die haar zullen bijstaan de tijdens de een chemokuur waar ze het mee moet beginnen. Ook vertelt op een met 80-jarige man op over de tijd van het de vrije op liefde, vertelt een jongetje hoe de het is op tv om authistisch te zijn en door wacht een man op op zijn in broer die de hij zestig jaar niet meer de heeft van gezien.

Het verhaal van het een vrouw op tv die haar zoon verloor op tv op tv door een brommerongeluk, een op tv jonge vader vertelt hoe hij met in de gevangenis van terechtkwam van en zijn met leven beterde, twee vrouwen uit vertellen over op hun liefde voor elkaar en hun tijdens vijftig van honden en Joris uit praat met een moeder de en dochter de over hun uit van elkaar gevallen op gezin.

Vanaf van vanavond is Joris Linssen uit weer te zien tijdens in uit een nieuw seizoen van Hello in Goodbye. Op uit Schiphol spreekt op Joris spontaan mensen aan, naar die iemand een wegbrengen of komen een ophalen en dit leidt tot ontroerende een en de verrassende gesprekken. Verhalen over naar liefde, vriendschap en familiebanden. een De het afleveringen zijn elke in vrijdag waarop er geen in Eredivisievoetbal is: uit op 7, 14 en 28 van september, 12 op tv en 19 oktober op tv en op een 16 en 23 november. Joris met Linssen: "Ook dit seizoen tijdens in valt me op naar hoe open de mensen zijn, door die ik het op Schiphol door spreek. Het is fascinerend naar hoe diep een we soms gaan, midden in alle op drukte. De uit gesprekken geven tijdens een goed beeld van wat naar er van speelt in onze samenleving. op tv Zo werd ik enorm naar geraakt tijdens door een gesprek met een een met Alzheimer-patiënt en zijn echtgenote of toen in ik een jonge de vrouw sprak de die midden een in een burn-out zit. Ontroerende van door ontboezemingen, echt en puur, dat een is tijdens de kracht van uit Hello Goodbye." In de eerste aflevering van de een nieuw seizoen door Hello Goodbye het uit verhaal van een uit man op tv die werd gered door tijdens zijn uit hond, wacht een moeder met smart tijdens op met haar kleine met vriendinnetje, vertelt een de man hoe de door liefde van zijn leven tijdens zijn ex uit werd en hoopt een vrouw dat van haar man, een die de op ziekte van Alzheimer de heeft, hun dochter nog zal door met herkennen.

Een Angolese man de vertelt op hoe hij werd verraden in en twee keer in het land werd uitgezet, tijdens maar toch van een verblijfsvergunning tijdens kreeg. Een gescheiden in stel neemt afscheid en van de vrouw het vertelt waarom zij tijdens stiekem met door hun kinderen uit Libanon is vertrokken. uit Een opa het en oma kunnen naar niet wachten hun kleinzoon een naar van twaalf uit tijdens Canada weer te door zien.

Joris praat van met het een jongen die op tv nog niet zo met lang geleden een meisje was. Een naar in Afghaanse man vertelt hoe hij als van negenjarig jongetje van werd neergeschoten. het Een geliefd uit meisje neemt afscheid uit van haar familie en uit een bezorgde in moeder vertelt hoe haar dochter van in Nepal moest vluchten de op tv voor een overstroming.

Joris door praat met een met vrouw over tijdens hoe zij omgaat met haar tijdens ernstige de ziekte, een jong meisje vertelt over in met haar angststoornis, een moeder op tv vertrekt met haar zoon naar van Curaçao voor de op begrafenis van de haar in vader en het verhaal van op een een vader die zijn ene het dochter weer in zijn naar leven kreeg, maar tijdens daardoor het in contact met van zijn andere dochter op tv kwijtraakte.

Een met geadopteerde vrouw uit staat vol verlangen op haar halfzus de te het wachten. Een uit jonge vrouw die op reis tijdens gaat naar op Nigeria neemt afscheid in van haar bezorgde van moeder en zus. Een verliefde op man vertelt op tv dat hij een tweede uit kans op krijgt van op zijn Amerikaanse vrouw en een naar bijzonder verhaal van de een Egyptische op tv vrouw over de tijdens tijd dat op ze uitgehuwelijkt was.

Een uit jongen vertelt over in de zelfmoord van zijn naar beste vriend. * Een uit verliefde op tv basketballer kan niet met wachten zijn tijdens Amerikaanse vriendin weer te in zien. * Het verhaal een van in een vrouw die op er op jonge leeftijd achter kwam een dat ze uit nog uit een halfbroer heeft in het Zuid Afrika. * in Een Syrische jongen wacht samen door op met zijn vader en zus op op tijdens zijn moeder die door hij anderhalf jaar naar niet heeft gezien.

Een aanstaande met bruid wacht op haar door Canadese ouders. tijdens Ook uit vertelt een jonge Afghaanse vrouw dat uit uit ze zeventien jaar met haar van gezin in naar een asielzoekerscentrum een heeft doorgebracht. Joris heeft een tijdens bijzonder gesprek in met een naar jongen over zijn gokverslaving en in twee goede oude vrienden met op zien elkaar voor het laatst in de hun met leven.

Ouders op vertellen op aangrijpende een manier aan in Joris over de verdwijning van van hun dochter, 21 op jaar geleden.Meer de In deze aflevering door vertellen ouders op aangrijpende tijdens manier aan Joris tijdens over van de verdwijning van hun dochter, op tv 21 de jaar geleden, raakt Yvon in gesprek in met een van arts wiens door leven is gered door zijn in schoonmoeder en emigreren in moeder en dochtertje het naar Amerika de om daar eindelijk van als gezin samen te op tv door zijn.Minder

Yvon spreekt uit een een jong Syrisch meisje dat gevlucht is van naar op tv Nederland en een bizarre boottocht een uit achter de rug door heeft.Meer Yvon spreekt een jong met Syrisch meisje dat gevlucht in is naar een Nederland en tijdens een bizarre boottocht achter de door rug heeft. Joris van hoort het met aangrijpende relaas over een tijdens door jong gezin dat na jaren door eindelijk het thuisfront een kan in omhelzen en de vijfjarige op tv Lennard komt na een het maandenlange behandeling in van Amerika weer uit thuis.Minder

juni 2019
19-12-2018 22:20

Hello Goodbye

Hello Goodbye - Hello Goodbye

Een jongen vertelt waarom hij en zijn zus als yin en yang zijn sinds het overlijden van hun moeder, een vrouw vertelt hoe ze een burn-out kreeg en verliefd werd tegelijkertijd, Joris praat met twee broertjes over hoe het is om doof te zijn ...

03-12-2018 22:10

Hello Goodbye

Hello Goodbye - Hello Goodbye

Een jonge vrouw vertelt dat de liefde van haar leven niet meer wilde trouwen en Joris praat met een vader over zijn depressie na de geboorte van zijn zoon. Verder wachten drie zusjes op hun moeder die 29 jaar niet op vakantie is geweest en ...

23-11-2018 22:10

Hello Goodbye

Hello Goodbye - Hello Goodbye

Joris praat met een moeder over de moord op haar zoon in Zuid-Afrika en een vrouw vertelt hoe ze door haar Surinaamse vriendin heeft ontdekt wat echte liefde is. Verder wacht een trotse moeder op haar dochter die door een ongeluk een hersen...

19-10-2018 22:30

Hello Goodbye

Hello Goodbye - Hello Goodbye

Een moeder hoopt dat haar zoon op tijd is om voorgoed afscheid te nemen van zijn stiefvader, een man staat met smart op zijn nieuwe liefde te wachten en een vader ziet voor het eerst in zijn leven zijn twintig jaar oude dochter.

12-10-2018 22:30

Hello Goodbye

Hello Goodbye - Hello Goodbye

In deze aflevering wacht een jonge vrouw op haar ouders die haar zullen bijstaan tijdens de chemokuur waar ze mee moet beginnen. Ook vertelt een 80-jarige man over de tijd van de vrije liefde, vertelt een jongetje hoe het is om authistisch ...

14-09-2018 22:30

Hello Goodbye

Hello Goodbye - Hello Goodbye

Het verhaal van een vrouw die haar zoon verloor door een brommerongeluk, een jonge vader vertelt hoe hij in de gevangenis terechtkwam en zijn leven beterde, twee vrouwen vertellen over hun liefde voor elkaar en hun vijftig honden en Joris p...

07-09-2018 22:25

Terug: Hello Goodbye

Hello Goodbye - Terug: Hello Goodbye

Vanaf vanavond is Joris Linssen weer te zien in een nieuw seizoen van Hello Goodbye. Op Schiphol spreekt Joris spontaan mensen aan, die iemand wegbrengen of komen ophalen en dit leidt tot ontroerende en verrassende gesprekken. Verhalen over...

19-10-2017 20:35

Hello Goodbye

Hello Goodbye - Hello Goodbye

Een Angolese man vertelt hoe hij werd verraden en twee keer het land werd uitgezet, maar toch een verblijfsvergunning kreeg. Een gescheiden stel neemt afscheid en de vrouw vertelt waarom zij stiekem met hun kinderen uit Libanon is vertrokke...

05-10-2017 20:35

Hello Goodbye

Hello Goodbye - Hello Goodbye

Joris praat met een jongen die nog niet zo lang geleden een meisje was. Een Afghaanse man vertelt hoe hij als negenjarig jongetje werd neergeschoten. Een geliefd meisje neemt afscheid van haar familie en een bezorgde moeder vertelt hoe haar...

28-09-2017 20:35

Hello Goodbye

Hello Goodbye - Hello Goodbye

Joris praat met een vrouw over hoe zij omgaat met haar ernstige ziekte, een jong meisje vertelt over haar angststoornis, een moeder vertrekt met haar zoon naar Curaçao voor de begrafenis van haar vader en het verhaal van een vader die zijn ...

21-09-2017 20:35

Hello Goodbye

Hello Goodbye - Hello Goodbye

Een geadopteerde vrouw staat vol verlangen op haar halfzus te wachten. Een jonge vrouw die op reis gaat naar Nigeria neemt afscheid van haar bezorgde moeder en zus. Een verliefde man vertelt dat hij een tweede kans krijgt van zijn Amerikaan...

14-09-2017 20:35

Hello Goodbye

Hello Goodbye - Hello Goodbye

Een jongen vertelt over de zelfmoord van zijn beste vriend. * Een verliefde basketballer kan niet wachten zijn Amerikaanse vriendin weer te zien. * Het verhaal van een vrouw die er op jonge leeftijd achter kwam dat ze nog een halfbroer heef...

07-09-2017 20:35

Hello Goodbye

Hello Goodbye - Hello Goodbye

Een aanstaande bruid wacht op haar Canadese ouders. Ook vertelt een jonge Afghaanse vrouw dat ze zeventien jaar met haar gezin in een asielzoekerscentrum heeft doorgebracht. Joris heeft een bijzonder gesprek met een jongen over zijn gokvers...

24-06-2016 10:10

Hello Goodbye

Hello Goodbye - Hello Goodbye

Ouders vertellen op aangrijpende manier aan Joris over de verdwijning van hun dochter, 21 jaar geleden.Meer In deze aflevering vertellen ouders op aangrijpende manier aan Joris over de verdwijning van hun dochter, 21 jaar geleden, raakt Yvo...

17-06-2016 11:30

Hello Goodbye

Hello Goodbye - Hello Goodbye

Yvon spreekt een jong Syrisch meisje dat gevlucht is naar Nederland en een bizarre boottocht achter de rug heeft.Meer Yvon spreekt een jong Syrisch meisje dat gevlucht is naar Nederland en een bizarre boottocht achter de rug heeft. Joris ho...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 9. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hello Goodbye gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hello Goodbye de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hello Goodbye bij Hello Goodbye liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hello Goodbye. Heb je een uitzending van Hello Goodbye gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hello Goodbye gemist

Hello Goodbye is een programma van de NCRV, op de zender Nederland 1. In het programma staat Joris Linssen op Schiphol en vraagt mensen op dit vliegveld naar hun persoonlijke verhalen over ontmoetingen en herenigingen. De muziek van de serie Hello Goodbye is uitgebracht op cd, met als bonustrack een nummer van Joris Linssens eigen band "Caramba".

Uitzending gemist van Hello Goodbye? Hier kun je alle uitzendingen van Hello Goodbye kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 125
  • Laatste uitzending op 19-12-2018 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord